Digidexo.com

helvetesild som angriper nervesystemet

Forstyrrelser som angriper immunsystemet

Forstyrrelser som angriper immunsystemet


Noen av de mest ødeleggende lidelser som kan påvirke den menneskelige rase er de som angriper svært forsvarssystem vi har mot sykdommer, immunforsvaret vårt. Disse lidelser kan variere i alvorlighetsgrad fra forårsaker små utslett eller tett nese, til å angripe vitale organer i hele kroppen, forårsaker død. De kan også komme fra en rekke kilder fra den genetiske bestått ned av egenskaper, for smitte fra en sykdom. Disse immunsystem lidelser faller inn under fire kategorier: immunsvikt, autoimmune, allergisk og kreft.

Immunsystemet

Før vi kan forstå hvilke typer forstyrrelser som angriper immunsystemet, må vi først forstå hvordan immunsystemet fungerer. Immunsystemet er kroppens naturlige forsvarssystem mot invaderende bakterier, virus og andre stoffer som kan ha en negativ effekt på kroppen. Disse stoffene kalles antigener. Når et antigen kommer inn i kroppen, reagerer kroppen med en immunrespons. Immunresponsen fører til at kroppen for å produsere leukocytter, som i sin tur hastigheten gjennom kroppen til smittekilden og nøytralisere eller drepe antigenet. Disse leukocytter er laget og lagret i organer i kroppen, inkludert benmarg, milt og thymus. Det er to typer av leukocytter, fagocytter og lymfocytter. Den phagocyte fungerer ved å tygge opp sitt mål. Lymfocyttene også bidra til å angripe en inntrenger, men de skaper også en immunitet. Dette betyr at lymfocyttceller registrere inntrenger for fremtidig referanse, for å montere en raskere respons neste gang den prøver å invadere. Immunsystemet fungerer omtrent som en maskin. Hver del er viktig for montering av et vellykket angrep på en hvilken som helst fremmed inntrenger prøver å få tilgang til kroppen.

Immunsvikt Disorders

En immunsviktlidelse er en av de mange lidelser som angriper immunsystemet. I disse lidelsene immunsystemet har problemer som fører til at systemet ikke fungerer som de skal. Mange ganger er dette på grunn av en genetisk egenskap eller fødsel defekt. Disse lidelser er vanligvis forårsaket av manglende biter av immunsystemet, eller biter av immunsystemet ikke fungerer slik de skal. De mest vanlige immunsviktlidelser er alvorlig kombinert immunsvikt (SCID), også kjent som "boble boy" uorden, DiGeorge syndrom og IgA-svikt. Immunsviktlidelser kan også bli ervervet, enten ved sammentrekning av en sykdom, eller eksponering for legemidler. De vanligste typene av ervervet immunsviktsykdommer er HIV / AIDS, og undertrykt immunforsvar på grunn av medisiner som kjemoterapi narkotika.

Autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer angriper immunforsvaret ved å lure kroppen til å tro sine egne organer er fremmede inntrengere. Når dette skjer, fagocytter og lymfocytter slå på friskt vev og organer og ødelegge dem. Vanlige autoimmune sykdommer er lupus, sklerodermi, juvenil dermatomyositt og juvenil revmatoid artritt. Alvorlighetsgraden av en autoimmun lidelse kan variere dramatisk. Noen kan bare føre til lokal hevelse og betennelse ved å angripe vev i leddene, mens andre kan forårsake død ved å angripe vitale organer.

Allergiske lidelser

Allergiske lidelser er et annet vanlig problem som angriper immunsystemet. En allergisk lidelse er et problem der kroppen overreagerer til et antigen i nærområdet, slik som i luften. Disse er mer kjent som allergener. Ved eksponering for allergenet, overreagerer kroppens immunsystem ved å forårsake små symptomer som rennende øyne eller tett nese, til dødelig anafylaksi. De vanligste allergiske immune sykdommer er astma, allergi og eksem.

Kreft

Utenfor av AIDS-viruset, kan visse typer kreft være den mest ødeleggende sykdommer som angriper immunsystemet. Kreft kan målrette noen celler i kroppen. Dette inkluderer de celler som angår immunsystemet. De mest vanlige former for immunsystem-angripe kreft er lymfom og leukemi. Lymfom dannes når kreften er rettet mot lymfatisk vev, mens i leukemi kreft påvirker leukocyttpopulasjoner celler. Begge er mer vanlig hos barn enn voksne.

Rettsmidler for Helvetesild som brenner

Herpes zoster viser seg i voksne som en reaktivering av virus som forårsaker vannkopper i form av en smertefull utslett på kroppen. Nedsatt immunforsvar kan øke risikoen for herpes zoster, som gjør aldersrelaterte reduksjoner i cellestyrt immunitet. Brenning kan gå forut for utslett i flere dager, og kan fortsette måneder etter utslettet har forsvunnet. Det finnes effektive løsninger på markedet som kan lette brenning av helvetesild.

Antiviral rettsmidler

Den brennende og stikkende smerte som oppstår under et utbrudd av helvetesild er ofte avhjelpes ved antivirale medisiner i forbindelse med aktuelle medisiner. Inntar en kombinasjon av prednison og antiviral stoffet acyclovir (Zovirax), som begge krever en resept fra lege, har vist seg å redusere smerter i helvetesild. Famciclovir (Famvir) eller valacyclovir (Valtrex) er andre antivirale midler som brukes for å lette brenningen og smerte. Leger vil vanligvis foreskrive en av de tre antivirale midler i henhold til pasientens behov, med kost og doseringsplan er de to største faktorer. Bivirkninger av disse antivirale medikamenter kan omfatte svimmelhet, hodepine, kvalme og oppkast.

Smertestillende rettsmidler

Noen pasienter er berørt med brenning av helvetesild kan være i stand til å lindre smerten ved hjelp av en over-the-counter smertestillende som inneholder lidokain. Andre kan trenge et narkotisk stoff som en injeksjon form av lidokain, som vil kreve en resept. Bruk av smertestillende i henhold til en dosering tidsplan resulterer i bedre kontroll av smerte. En lotion som Caladryl kan benyttes på åpne lesjoner å bidra til å tørke dem. Når lesjoner skorpe over og det er ingen åpne såret, Zostirx, som inneholder capsaicin, og er en over-the-counter medisiner, kan anvendes til å undertrykke forbrenning.

Homøopatiske midler

Homeopati tilbyr flere alternativer til reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler. Det er viktig å huske at narkotika og homøopatiske midler ikke kan blande. Konsultere lege før kombinere dem. Også, ta kontakt med en homøopatisk lege for korrekt dosering av homeopatiske medisiner. Arsenicum album brukes til helvetesild som brenner som glør, men er lettet ved å plassere varme og varm komprimerer på utbruddet. Petroleum er et annet middel som brukes for brennende smerte av helvetesild som har en rå, kløende komponent. Homeopatiske midler er svært små mengder av stoffene de er oppkalt etter, og har svært subtile, men effektive svarene på de brennende helvetesild.

Helvetesild Som et personnummer uførhet

Helvetesild Som et personnummer uførhet


Helvetesild er et smertefullt utslett forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer over en alder av 50. Folk som utvikler helvetesild vanligvis trenger litt fri fra jobb for å komme seg. Denne gangen vil trolig ikke bli dekket av Social Security funksjonshemming.

Er det et personnummer uførhet?

Social Security vedlikeholder en liste over forhold som kan vurderes nedsatt funksjonsevne under sine retningslinjer. Helvetesild er ikke på den listen, men Social Security gjør noen ganger godkjenne en person for uføretrygd hvis de kan bevise sin tilstand er så invalidiserende som en annen tilstand som er på listen.

Social Security og hudlidelser

Social Security generelt godkjenner uføretrygd for hudlidelser hvis de betydelig forstyrre bevegelsen av en persons leddene, hvis de er på håndflatene og forstyrre motoriske ferdigheter, eller om de er på fotsålene og forstyrre ambulation . Fordelene kan godkjennes av andre grunner, dersom de hindrer noen fra å jobbe.

Hvordan du deaktiverer Is Helvetesild?

Helvetesild oppstår vanligvis på stammen av kroppen, slik at det vanligvis ikke forstyrre bevegelsen av leddene eller med en persons evne til å gå eller bruke hendene. Det er ofte svært smertefullt, skjønt.

Prognose

Social Security gir bare uføretrygd når en persons tilstand hindrer ham fra å jobbe i minst ett år eller antas å ville føre til dødsfall. Helvetesild er ikke en dødelig sykdom, og ifølge Mayo Clinic fleste episoder av helvetesild løse i løpet av få uker.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av helvetesild inkluderer nerveskader (kjent som postherpetisk nevralgi), ansikts lammelse, hørselsproblemer, tap av syn (noen ganger forårsaker når helvetesild skje nær øynene), og balanseproblemer. Mens helvetesild seg selv ikke er vanligvis deaktivering, kan noen av disse være komplikasjoner.

Hvordan er Helvetesild Overført?

Har du hatt den Kopper Virus?

Å være utsatt for helvetesild vil ikke føre til at du får helvetesild; men, så lenge du aldri har hatt vannkopper kan du få vannkopper viruset gjennom kontakt med væske av blemmer som vanligvis følger med helvetesild. For å få helvetesild må du allerede har hatt vannkopper virus og være under forhold som en svak eller skadet immunsystem gjennom medisinske tilstander eller sykdommer eller følelsesmessig stress å reaktivere virus som angriper nervesystemet. Dette resurfacing av vannkopper viruset utvikler seg som helvetesild, med smertefulle blemmer.

Når og hvordan viruset er smittsomt

Viruset er bare smittsom når nye blemmer er fortsatt forming. Når gamle blemmer er crusted over, kan viruset ikke spres lenger. Eldre mennesker, vanligvis 50 år og eldre er på et høyere risiko for å utvikle helvetesild, men bare hvis de har hatt vannkopper før hånd.

Hvis en person kommer i kontakt med åpne sår av en helvetesild pasient, kan viruset overføres til en frisk person som aldri har hatt vannkopper. Det er ikke smittsomt via nysing eller hoste når nærheten pasienten. Helvetesild kan ikke overføres gjennom luften. Det er alltid anbefalt å strengt følge behandling foreskrevet av legen din for å unngå situasjoner der viruset kan overføres.

Forebygging og behandling av Helvetesild

Steroider og antivirale medikamenter kan brukes for smerte så lenge du begynner å bruke narkotika i løpet av to dager for å se utslett vises. Det er viktig å dekke blemmer med en wrap eller gasbind å absorbere væske og beskytte sårene for å unngå å spre det til andre. Sørg også for å unngå å skrape eller plukke på blemmer, slik at de ikke gjenåpne og bli smittsom enda en gang.

Topp 10 MS-symptomer

Multippel sklerose er en kronisk sykdom som angriper nervesystemet. Progresjon av sykdommen er uforutsigbar, og er forskjellig med hver pasient. Dens symptomer kan være mild eller alvorlig.

Betydning

Symptomene på MS og deres alvorlighetsgrad varierer fra pasient til pasient. I løpet av sykdommen, kan noen symptomer kommer og går; noen kan være verre, og noen er kanskje ikke så dramatisk som det første utbruddet.

Trøtthet og nummenhet

Fatigue er et vanlig symptom på multippel sklerose. Nummenhet i hender, føtter, ben, armer eller andre ekstremiteter kan også forekomme.

Turgåing og Pain

Gang kan bli vanskelig for en person med MS. Han kan snuble, falle, synes klønete eller føler som om han er lugging en ball og kjede. Smerte kan også forekomme i en hvilken som helst del av kroppen.

Blæreproblemer og forstoppelse

Blæreproblemer kan være til stede - en person med MS kan miste kontrollen over hennes blærefunksjon. Forstoppelse kan også bli vedvarende.

Visjon og Vertigo

Endringer i synet kan oppstå; uklart, dobbel eller kjedelig visjon er vanlig. Svimmelhet eller vertigo kan også være et symptom på MS.

Følelsesmessige endringer og depresjon

Følelsesmessige endringer og depresjon kan forekomme. En person med MS-symptomer kan bli trukket tilbake og uinteressert. Dessuten kan seksuell dysfunksjon oppstår.

Typer av Rabies

Typer av Rabies


Rabies er et virus som angriper nervesystemet. Det er kommunisert når spytt fra et infisert dyr kommer i kontakt med offerets blod, vanligvis ved å bite såret. Det er to forskjellige typer av rabies, hver med sin egen kropp av symptomer og komplikasjoner. Å vite forskjellen mellom de to kan være viktig i beslutninger om medisinsk behandling. Hvis du mistenker at du har blitt infisert, søke medisinsk hjelp umiddelbart fordi noen ganger etter den tid symptomene er tydelige, er det for sent.

Furious Rabies

Furious Rabies skjer når viruset replikerer i deler av hjernen inkludert hippocampus, amygdala, anterior thalamic atomkjerner og limbiske cortex. Når viruset invaderer den delen av hjernen, blir offeret voldelig og lider hodepine, høy feber, irritabilitet, rastløshet og angst, muskelsmerter, overdreven spytt og oppkast.

Det er vanligvis antatt at spytt og oppkast er knyttet sammen, og bidra til den tilsynelatende hydrophobia (frykt for vann) hos pasienter. Disse symptomene kan vare i flere dager, hvoretter pasienten kan lider av den andre typen av rabies, eller kan skli inn i koma og dø. Det er når lider av rasende rabies at en person eller dyr er sannsynlig å angripe de nær dem, og spre sykdommen.

Dumb Rabies

Dum Rabies oppstår som et resultat av viruset replikere i hjernens neocortex. I denne fasen et offer vil bli dempet, ofte lider av depresjon, og delvis eller total lammelse. De kan være veldig tørst. Dumb rabies generelt resulterer i koma, og vil til slutt føre til respiratoriske nød og død. Det er mye vanskeligere for en lege å diagnostisere rabies i sin "dumme" form enn det er i sin "rasende" form, fordi symptomene er mindre tegn på en bestemt medisinsk problem.

Vasicular Stomatitt Virus

Vesikulær stomatitt virus er medlem av den samme virusfamilien som rabies. En ganske mild virussykdom, er det gått fra verts insekter på vanlige husdyr, og fra husdyr til mennesker. Det er generelt influensalignende, men kan omfatte mer alvorlige symptomer som feber, overdreven spytt og blemmer rundt munnen. Dette viruset anses ikke dødelig, og symptomene vanligvis forsvinne i omtrent en uke uten behandling. Blemmer områder kan ta så lenge som en måned til fullstendig leget.

Hvordan få Terapi for Guillain-Barre syndrom

Hvordan få Terapi for Guillain-Barre syndrom


Guillain-Barre syndrom negativt påvirker en persons perifere nervesystemet, forårsaker nummenhet, prikking og med lammelser. Behandling for Guillain-Barre syndrom er mest affektive når syndrom er diagnostisert tidlig. Mens det er ingen kur for Guillain-Barre syndrom, gjør behandling bidra til å lette symptomene. Det er viktig å rådføre seg med legen din om ulike behandlinger og hvordan de vil gagne deg. Les videre for å lære mer.

Hvordan få Terapi for Guillain-Barre syndrom

•  Snakk med legen din om fordelene ved den prosedyre som kalles plasmaferese. Denne prosedyren renser ut blodet, expunging antistoffer som forårsaker immunsystemet til å angripe nervesystemet.

•  Vurder å motta immunglobulin intravenøst. Dette intravenøs behandling gir deg gode antistoffer som fungerer som et forsvar mot de dårlige antistoffer som angriper nervesystemet.

La medisinske fagfolk til å bruke medisinsk utstyr for å holde kroppen fungerer før syndromet går sin gang. Noen av enhetene som brukes for å hjelpe deg kan inkludere en hjertemonitor, respirator eller kateter.

Ta kontakt med legen din om hvordan du kan utøve dine lemmer mens du opplever symptomer. Leger kan be dine pårørende å flytte dine lemmer periodisk for å beholde fleksibilitet og styrke.

Bruk adaptive enheter som rullator eller rullestol for å hjelpe din bevegelse som du gjenopprette.

Begynn fysiske terapitimer når symptomene har gitt seg. Fysioterapeut lærer deg å bruke adaptive enheter og styrke musklene.

Oppsøk ergoterapi hvis du har problemer med finmotoriske oppgaver som å pusse tennene eller spise med kjøkkenutstyr.

Hvordan redusere Pesticide Eksponering for Organic

Hvordan redusere Pesticide Eksponering for Organic


The Environmental Protection Agency registrerer alle plantevernmidler og tester all mat for sprøytemiddelrester. Ifølge den EPA, betyr mest mat har ikke påvisesprøytemiddelrester. Men det anbefaler å beskytte barn, som er mer utsatt for skade fra plantevernmidler eksponering. Plantevernmidler brukes til å kontrollere spesifikke skadedyr, som gnagere og insekter. Noen plantevernmidler er naturlig som rapsolje og bakepulver, og noen er laget av kjemikalier som organophosphate plantevernmidler, som angriper nervesystemet hos insekter. Du kan ta noen enkle grep for å redusere mengden av plantevernmidler eksponering for din familie og bytte til økologiske produkter.

Bruksanvisning

•  Kast plantevernmidler du bruker for plenen eller andre utendørs bruk. Bytt til organiske og naturlige plantevernmidler. Gi naboer informasjon om plantevernmidler, og be dem om å bytte til organiske løsninger.

Samle innendørs plantevernmidler, som maur morderen og mort spray. Bytt til naturlige og organiske plantevernmidler, som boraks og cayenne pepper. Kvitt deg med alt husholdnings farlig avfall på en lokal farlig mottaksstasjon.

Fjern alle konvensjonelt dyrket mat fra hjemmet ditt, og kjøpe økologisk, plantevernmidler-fri mat. Bruk et vannfilter eller omvendt osmose system for å rense vann fra springen. Handle på lokale bønder markeder og naturlig matbutikker.

Be din arbeidsplass, skoler og lokale myndigheter for å redusere eller helt kutte ut konvensjonelle plantevernmidler i parker, offentlige bygninger og skoler. Gi dem informasjon du har lært fra EPA.

Tips og advarsler

  • Vask hender og klær etter å ha brukt noen form for plantevernmidler.
  • Vaske alle grønnsaker og frukter grundig før du spiser. Bruk filtrert vann, når det er mulig.
  • Hold noen skadelige produkter utilgjengelig for barn.
  • Vær forsiktig når du arbeider med noen form for plantevernmidler eller kjemikalier. Bruk verneutstyr som hansker og vernebriller.

Kjennetegn på Rabies

Kjennetegn på Rabies


Rabies er en potensielt dødelig virus som angriper nervesystemet. Viruset tilhører familien Rhabdoviridae og har en meget distinkt kuleform når sett under et mikroskop. Ville dyr primært bære viruset, og det er vanligvis overført av en bit. Kommer i kontakt med kroppsvæsker og vev fra infiserte dyr er en annen mulig kilde til overføring av infeksjonen. Flaggermus, coyoter, rev, vaskebjørn og stinkdyr er de mest sannsynlige dyr å overføre rabies. Vaksinering av dyr og unngå ukjente og ville dyr er de beste måtene å forebygge spredning av rabies.

Animal Symptomer

De dominerende karakteristikker av rabies som er mest observer er klassifisert i to former: rasende og lammelse. Egenskapene til et dyr med den rasende skjemaet vil være overfølsomhet for lyd og bevegelse, tiltrekning til støy, stirrer intenst, in-koordinasjon, aggresjon, voldelige angrep, manglende evne til å svelge og plutselig kollaps. Med den lamme form for rabies, kan dyret vise svakhet, sikling, in-koordinasjon, gjesping og redusert følelse. Inkubasjonen for rabies er mengden av tid mellom infeksjon av viruset og utbruddet av symptomer. Den gjennomsnittelige inkuberings-perioden er 30 til 60 dager.

Menneske Symptomer

Hos mennesker, de tidlige symptomer på rabies er uspesifikke og kan være feber, myalgi og hodepine. Sykdommen utvikler seg deretter og nevrologiske symptomer, blant annet angst, forvirring, delvis lammelse, søvnløshet, uro og vannskrekk. Til dags dato er det ingen kjent kur for rabies når den har nådd hjernen. På dette stadiet begynner den forårsaker anfall etterfulgt av lammelser, koma, forvirring og til slutt død.

Behandling

Hvis du er bitt, rense såret grundig med såpevann. Gå til legevakten eller se familien din lege. Behandlingen inkluderer rabies immunglobulin (RIG) skudd, antibiotika og rabies-vaksine. Vaksinen gis i en serie på fem skudd etter en innledende dose RIG. Serien av skudd er gitt i løpet av en måned, og anses å være en post-eksponering forebyggende. Et menneske rabies vaksine anbefales for folk som arbeider med dyr som dyrepassere, dyrefolk og kenneler.

Hvilke typer medisiner er tilgjengelige for Rabies?

Rabies er en dødelig sykdom som angriper nervesystemet hos pattedyr. Den angriper hjernen og ryggmargen i sluttfasen, angripe og inflaming hjernen og smertelig lamma kroppen. Det er overført gjennom en ripe, bite eller eksponering for spytt fra en infisert dyr. Det finnes medisiner for rabies, men de må gis umiddelbart etter eksponering, fordi når rabies når et avansert stadium, det er 100 prosent dødelig.

Imovax Rabies

Imovax Rabies er rabies vaksine produsert av Sanofi Pasteur. Du kan behandles med det både før eller etter eksponering for rabies. Når man er utsatt for rabies, tar det 10 dager for at viruset skal nå hjernen og ryggmargen, ved hvilket punkt sykdommen er dødelig. Imidlertid kan smittede personer bli behandlet med Imovax Rabies i 10-dagers periode og se et omslag i utviklingen av viruset. Den rabies-vaksine er vanligvis gitt som en serie av fem skudd i løpet av en måned. Folk som har fått sine rabies skudd før, men frykter de har kommet i kontakt med en rabiat dyr bare ta to av de fem skuddene.

Rabies Immunglobulin

Rabies immunglobulin, eller RIG, er også gitt til personer utsatt for rabies. Det er også kjent i USA under navnene Bayrab, HyperRAB S / D og Imogam Rabies-HT. RIG inneholder antistoffer som bekjemper viruset. RIG bare må gis én gang til pasienten. Den brukes i forbindelse med Imovax Rabies å stoppe viruset fra å spre seg i kroppen.

RabAvert

RabAvert er et annet rabies vaksine. Denne vaksinen er laget av Chiron Behring Gesellschaft mit beschränkter Haftung & Company. Mye som Imovax Rabies kan RabAvert gis før eller etter eksponering for rabies. Det fungerer som et forebyggende og som proaktiv behandling mot rabies virus. Denne medisinen er gitt som en serie av tre injeksjoner. Den andre injeksjonen kommer syv dager etter den første, etterfulgt av den tredje og siste injeksjon to til tre uker senere.

Hva er Tegn og symptomer på lungekreft Med en MS diagnose?

Hva er Tegn og symptomer på lungekreft Med en MS diagnose?


Multippel sklerose (MS) er en ødeleggende autoimmun sykdom som angriper nervesystemet. Mens MS symptomene varierer fra person til person, mange erfaringer muskelproblemer som svakhet, nummenhet og kribling, og tarmproblemer. Ifølge en studie utført av Wellcome Trust Centre for Human Genetics i samarbeid med University of Oxford, er risikoen for lungekreft faktisk redusert hos personer som har multippel sklerose, spesielt siden mange mennesker med MS slutte å røyke. Men noen mennesker med MS får lungekreft og de har symptomer på linje med de som ikke har MS.

Pusteproblemer

Nye og vedvarende pusteproblemer er en potensiell tegn på lungekreft. Ifølge Multiple Sclerosis Resource Center, pusteproblemer er ikke et vanlig tegn på MS, og bør ikke ignoreres. Pusteproblemer med MS rammer vanligvis bare de som er sterkt funksjonshemmet, så de fleste symptomene bør tilskrives noe annet, inkludert lungekreft. Men ifølge Mayo Clinic, lungekreft ikke presentere seg selv i symptomer under de tidligste stadier. De fleste tegn og symptomer vises bare i sykdoms mer avanserte stadier. En av de vanligste tidlige symptomene på lungekreft er en vedvarende, ny hoste som ikke vil synes å gå bort.

Flere Pusteproblemer

Som lungekreft utvikler, pusteproblemer forverres. Det nye hosten blir kronisk. Noen ganger kalt "røykhoste", vil det være hes, dyp og konstant. Som hoste forverres, vil du begynne å hoste opp små mengder blod. Dette blodet gir din spytte en brunaktig farge. En annen vanlig tegn på lungekreft er kortpustethet. Mens det er ofte verre etter fysisk anstrengelse, kan dette kortpustethet også oppstå når du står opp eller skifte posisjoner. Som andre lunge kreft symptomer, kortpustethet forverres også etter hvert som sykdommen utvikler seg. Folk lungekreft har også en uttalt hvese når de puster.

Smerter og andre symptomer

Utbredt smerte i muskelen er et vanlig symptom på MS, men smerten assosiert med lungecancer er noe annerledes. Smerte er ofte lokalisert i brystet og i hodet. Etter hvert som sykdommen, beina selv også verke. En vanlig symptom som MS og lungekreft aksje er en overveldende følelse av tretthet. Personer med lungekreft også slippe en god del i vekt uten å prøve, får feber uten grunn og er utsatt for gjentatte lungeinfeksjoner som bronkitt og lungebetennelse. Mens personer med MS har svekket immunforsvar i tillegg, symptomene på lungekreft er ganske tydelig, og bør ikke tilskrives MS.

Tegn på Rabies i vaskebjørn

Tegn på Rabies i vaskebjørn


Vaskebjørn er noen av de ville dyrene mest sannsynlig å bli smittet med rabies, en dødelig virus som angriper nervesystemet og blir overført til andre vaskebjørn, kjæledyr, og til og med mennesker gjennom spytt, via biter eller annen kontakt. Når utsatt for viruset, kan en vaskebjørn viser ingen tegn til å ha rabies i to måneder eller lenger. Etter dette latent periode, men om lag 90 prosent av vaskebjørn med rabies vise noen forskjellige, uvanlige atferd som er identifisert med sykdommen. Lære å gjenkjenne de atferd for å unngå kontakt med rabiat vaskebjørn er det beste forsvar mot sykdommen.

Desorientert og Sick

Selv om ikke alle rabiat vaskebjørn ser syk, kan et vanlig symptom på rabies i vaskebjørn bli vist desorientert eller syk. Dyret kan rave om eller bevege seg veldig sakte, tilsynelatende med liten hensikt. Dyrene kan gå i en ekstremt ukoordinert måte eller vandre inn gjenstander. Dette desorientering kan bringe vaskebjørn nærmere enn vanlig til mennesker eller dyr.

"Furious" Rabies Behavior

I motsetning til de dyrene som er desorientert, når infisert med rabies virus, begynner noen vaskebjørn opptrer ekstremt aggressive. Atferd kan inkludere uprovosert slåss med hunder, katter, pinnsvin - som demonstrert av pigger funnet innebygd i deres ansikter - eller andre dyr, angripe livløse objekter, og skriker shrilly. I tillegg har noen vaskebjørn "gå som på varme fortau" når smittet, ifølge New York State Department of Environmental Conservation.

"Dumb" eller Numb

Noen vaskebjørn med rabies kan virke "dum", altfor vennlig med mennesker, eller begynne å klapre på en uvanlig måte. Vaskebjørn som er i full blåst stadier av sykdommen kan ha lammelse i bakbeina og har stivhet og problemer med å flytte. De kan også ha lammelser i halsen, noe som kan resultere i spytt pooling og sikling - den "skumming ved munningen" som er et kjennetegn på rabies.

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild


Helvetesild er en viral infeksjon. Det er forårsaket når varicella virus, som har ligget i dvale i nervevev i årevis, vises på nytt, og reiser opp nerve bane til overflaten av huden.

Hvordan forstå og håndtere virusinfeksjonen kjent som Helvetesild

FORSTÅR ​​AT alle som har hatt vannkopper kan få helvetesild. Det er mer utbredt blant eldre voksne eller andre som kan ha senket immunitet. Stress og tretthet kan også være faktorer. Det som til slutt utløser et angrep er imidlertid ennå ikke helt forstått. Mer enn en forekomst er mulig, men ikke vanlig.

Vit hvor helvetesild kan vises. I motsetning til Chicken Pox som vanligvis påvirker hele kroppen, Helvetesild nesten alltid oppstår rundt bare den ene siden av kroppen rundt området av nerve som er involvert. Det vil si at den vil starte, for eksempel, ved navlen, og går rundt en side til ryggraden. Den andre halvparten av legemet vil være klart. Helvetesild kan vises på hvilken som helst del av kroppen, inkludert stammen, nakke, ansikt, hodebunn, armer og ben.

kjenne symptomene. De begynner vanligvis med en nummen eller kriblende følelse på huden. Det kan være en mild svie eller kløe i tillegg. Deretter vises utslett. Dette starter som ikke mer enn en liten rød hud. Hevet kviser da vises, som i sin tur blir pus fylte blemmer. Disse slutt bryte åpen og skorpe over. Den siste fasen kan føre til at noen kløe, men det er svært mild i forhold til kløe av vannkopper.

Vær oppmerksom på en annen symptomer. En slik er smerte. Det kan være uutholdelig. Smerte på stedet av utslett kan også være ledsaget av hodepine, kvalme, og sterke magesmerter. Det kan også være frysninger og feber. Symptomer kan fortsette i opptil fire uker. Selv om Helvetesild er ikke i seg selv dødelig, kan det oppstå rest smerte og hud følsomhet vare i måneder og det kan være permanent arr. Kloring forbindelser problemet.

Oppsøk tidlig legehjelp. Hvis du har noen uforklarlig utslett, ville det være lurt å oppsøke lege umiddelbart så tidlig behandling er avgjørende for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene og for å minimere mulige komplikasjoner. Du kan legen forskrive antivirale medisiner eller aktuelle anti-betennelse salver. Han kan også gi råd om smertestillende medikamenter. Kjølig komprimerer brukes på utslett kan bidra til å lindre den. Det er en vaksine for Helvetesild som noen leger anbefaler for pasienter over seksti. Rådfør deg med fastlegen om denne muligheten.

Vis hensyn til andre. Hvis du har Helvetesild, og sårene er åpne, bør du ikke være rundt alle som ikke har hatt vannkopper som du er nå i smittsom fase. Det er spesielt viktig å unngå de svært unge, gravide og immunmangelfull. Hvis du har helvetesild i øynene, må du oppsøke lege umiddelbart som du kan lide skade øyet.

Vennligst se din lege umiddelbart hvis du mistenker at du kan ha helvetesild, spesielt hvis du har feber, sterke smerter, utslett nær øynene eller hvis du er eldre eller immunmangelfull.

Hint

  • Helvetesild er også kalt Herpes Zoster. Det er IKKE det samme som Herpes Simplex som fører til at seksuelt overførbare, genital herpes.

Hva som kan brukes for Helvetesild kviser?

Fordi helvetesild utbrudd er forårsaket av herpes viral infeksjon med varicella zoster virus (VZV eller HHV-3), er den primære linjen av behandlingen antivirusmedisiner. Medikamenter blir også brukt til å kontrollere smerte og nerveskade forbundet med tilstanden.

Betydning

Antivirusmedisiner er element av behandling for helvetesild som er spesielt rettet mot årsaken. Den anti-virals som kan brukes for å behandle helvetesild et utbrudd omfatter acyclovir, famciclovir og valacyclovir.

Effekter

Aktiv VZV under helvetesild utbrudd fører til nerve betennelse og mulig nerveskader. For å kontrollere dette, er kortikosteroider administreres, ifølge American Academy of Family Physicians.

Relief

En helvetesild utbrudd kan føre til smerter, alt fra mild til alvorlig. Avhengig av graden av smerte, kan leger anbefale enten over-the-counter eller reseptbelagte narkotiske smertestillende midler samt aktuelle smertelindring agenter, ifølge aafp.

Komplikasjoner

Noen mennesker som har en helvetesild utbrudd kan utvikle en kronisk smerte tilstand som kalles postherpetisk nevralgi (PHN). Behandling for PHN omfatter en fortsettelse av kortikosteroider, samt noen trisykliske antidepressiva og krampestillende medisiner, i henhold til aafp.

Forebygging

Folk som allerede har hatt helvetesild kan fortsatt få helvetesild vaksine for å redusere sjansene for å ha en annen utbruddet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Betraktninger

Riktig behandling for helvetesild krever reseptbelagte medisiner, og folk som tror de har helvetesild bør se en lege så snart som mulig for å bli diagnostisert og motta de riktige medisiner.

Kan Helvetesild være på begge sider av kroppen?

Helvetesild er en infeksjon mest sannsynlig å finne den eldre befolkningen. Det er forårsaket av vannkopper virus og kan infisere de som tidligere har vært berørt med vannkopper. Helvetesild er smertefullt og vanligvis angriper stammen av kroppen. Mens helvetesild i seg selv er ikke smittsomt, kan viruset overføres som vannkopper til noen som ikke har hatt sykdommen.

Hva er Helvetesild?

Helvetesild er en smertefull infeksjon forårsaket av et virus som angriper nerverøttene. Helvetesild vil angripe den venstre eller høyre side av kroppen og oftest vises som et utslett. Når smittet, vil de fleste får bedre og ikke få det igjen.

Årsaker

Årsaken til helvetesild er herpes zoster virus, som er vannkopper-virus. Hvis du noen gang har hatt vannkopper, kan du utvikle helvetesild. Ikke alle mennesker som har hatt vannkopper utvikle helvetesild. Etter å ha utviklet vannkopper, går viruset nervesystemet hvor det kan ligge i dvale i mange år. Da, av grunner som er ukjente, kan det vises på nytt i form av helvetesild. Det antas å være utløst av noe som stress, et svekket immunsystem eller når sykdom oppstår.

Utseende

Helvetesild kan begynne med influensalignende symptomer, generell achiness, hodepine eller følsomhet for lys. Det vises så som utslett, som er i et bånd eller en strimmel som oftest begynner i midten av ryggraden, og vikle seg rundt den ene siden av legemet mot brystet. Det ikke angripe begge sider av kroppen. Utslettet er smertefullt og klør. Det blir til blemmer som fylles med væske, pause og deretter danne en skorpe. Det kan være to til fire uker før blemmene forsvinne. Det er også mulighet for at blemmer kan føre skremmer.

Er jeg smittsom?

Selv om du ikke kan passere helvetesild videre til noen andre, kan du passere på herpes zoster virus (vannkopper) til noen som aldri har hatt det Unngå direkte kontakt med høy-risiko individer, for eksempel gravide kvinner, barn og de med svekket immunforsvar , mens siver blemmer er tydelig. Du er smittsom før blemmer har scabbed over.

Forebygging

Du kan ta et skritt for å hindre helvetesild hvis du er en eldre voksen, 60 pluss, som har hatt vannkopper, og er i fare for å utvikle infeksjon. Det er en vaksine som kan bli gitt av en lege for å eliminere eller redusere alvorlighetsgraden av infeksjonen. Ta kontakt med din fastlege for å diskutere denne vaksinen.

Behandling

Hvis du tror du kan ha helvetesild, ta kontakt med helsepersonell. Hun kan foreskrive behandling som vil redusere smerte, hjelpe healing og hindre komplikasjoner. Pass på å ta medisiner som foreskrevet og holde sår rene. Jo tidligere behandlingen er begynt, jo bedre blir resultatet.

Hvordan behandle Helvetesild på øyelokket og hodebunn

Helvetesild er en smertefull tilstand forårsaket av Varicella Zoster virus. Selv om det viser seg ofte som et sviende utslett, er det faktisk en tilstand av nervesystemet. I tillegg til hudirritasjon, helvetesild er utrolig smertefullt. Mens helvetesild kan skje på en hvilken som helst del av kroppen, er det vanlig, og spesielt ubehagelig både på hodebunnen og øyelokkene. Heldigvis finnes det en rekke ulike metoder for å behandle helvetesild på øyelokkene og hodebunn.

Bruksanvisning

Se legen din. Helvetesild på øyelokkene er spesielt farlig. Hvis det er venstre ubehandlet, kan viruset skade øynene og med føre til blindhet. Antivirale medisiner er ofte foreskrevet for å behandle helvetesild, og de må tas innen 72 timer etter at blæredannelse.

Snakk med legen din om reseptbelagte aktuell kremer. Lokalbedøvende kremer vil berolige din blemmer i huden og lette helvetesild 'smerte. Gjelder ikke over-the-counter kremer som de kan reagere dårlig med blemmer. Mens du kan bruke slike kremer liberalt til hodebunnen din, vær forsiktig med søknaden på øyelokkene. Du må holde kremen ut av øynene for å unngå ubehagelige og ødeleggende øyeirritasjon.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Piller som aspirin og ibuprofen er tilgjengelige over-the-counter på de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker. Medisinen vil bidra til å redusere betennelse på øyelokkene og hodebunn. Det vil også redusere smerte fra helvetesild.

Påfør en kul komprimere til øyelokkene og hodebunn. Suge en ren vaskeklut i isvann og bruke den til de berørte områdene. La kompress på hodebunnen din og øyelokkene i ca ti minutter. Vent fem minutter og deretter gjenta søknaden.

Rest. Som helvetesild angriper nervesystemet, er det langt mer enn bare en hud tilstand. Du må få nok hvile for å styrke immunforsvaret og hjelpe utvinning.

Prøv urtemedisiner. Arsenicum album brukes til å behandle helvetesild 'smerte og bistand i hudens gjenopprettingsprosessen. Den er tilgjengelig i muntlig og aktuelle former på de fleste helse og homøopatiske butikker. Clematis erecta og rhux toxicodendron er andre urtemedisiner som vanligvis brukes til å behandle helvetesild.

Tips og advarsler

  • Helvetesild er svært smittsom.
  • Oppsøke lege umiddelbart ved første tegn av helvetesild. Ikke pop eller presse helvetesild 'blemmer. Gjør du det kan føre til arrdannelse.

Legemidler som kan reversere effektene av MS

Legemidler som kan reversere effektene av MS


Det er rundt 400.000 amerikanere som har Multippel Sklerose eller MS, ifølge National Multiple Sclerosis Society. To hundre flere mennesker blir diagnostisert hver uke med MS. Det finnes ingen kur, men det er et nytt legemiddel som kan muligens reversere effekten av MS.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i nervesystemet som angriper hjernen og ryggmargen, ifølge Medline Plus. Du har en beskyttende kappe rundt ryggmargen, og MS ødelegger denne beskyttende barriere.

Symptomer

Multippel sklerose forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og kroppen, ifølge Mayo Clinic. Hva slags symptomer du har vil avhenge av hvor mye skade, og de spesielle nerver som blir berørt. Synsproblemer, muskelsvakhet, koordinasjon og balanse problemer, og tenkning og hukommelsesproblemer er vanlige symptomer på MS, ifølge Medline Plus.

Behandling med medisiner

Medisiner er ett behandlingsalternativ. Prednison er for behandling av betennelse som kan oppstå under tilbakefall. Betaseron er av en gruppe stoffer som reduserer hastigheten som MS utvikler seg, ifølge Mayo Clinic. Copaxone er kjent for å arbeide ved å blokkere kroppens angrep på ryggraden sin beskyttende kappe, ifølge Mayo Clinic. Tysabri er utviklet for å fungere ved å bremse ned bevegelsen av skadelige celler fra blodet og inn i hjernen og ryggmargen. Disse medikamentene ikke reversere MS, de bare behandle noen av de ødeleggende symptomer, ifølge Nervous System Diseases.com.

Ny behandling Drug

Alemtuzumab er en etablert medikament for behandling av leukemi. Forskere ved Cambridge begynte å undersøke det som et legemiddel for å behandle MS, ifølge The Independent i London, England. Alemtuzamab har også vist potensial til å stanse eller reversere de ødeleggende effektene av MS, ifølge CNN. Det har blitt rapportert at MS-pasienter hadde færre angrep, og bidro til å gjenopprette funksjoner som gikk tapt, ifølge CNN.

Videre studier

Selv om forsøkene er forbundet med dette stoffet er lovende, er mer studier og forskning er nødvendig før den kan bli godkjent for behandling av MS i henhold til CNN.

Risikoen for barn som spiser Dirt

Risikoen for barn som spiser Dirt


Barn elsker å leke i søla, og noen ganger går de et skritt videre, faktisk forbruker skitt selv. Ifølge United States Environmental Protection Agency, rundt 20 prosent av befolkningen i alderen mellom ett og tre år gamle vil til slutt spise et par teskjeer igjen av jord. Noen barn begjærer skitt selv, utvikle en tilstand som kalles pica. Å spise skitt kan være skadelig for alle barn, særlig fordi mye av jord inneholder avfall, for eksempel metaller og avføring, som kan forårsake sykdom.

Blyforgiftning

Bly kan finnes i jordsmonnet på en rekke måter, for eksempel på grunn av tilstedeværelsen av et nærliggende bensinstasjon eller takket for å male chips som har falt fra bygninger som ble dekorert med bly-baserte malinger. Bly er et giftstoff som kan ha betydelige skadelige effekter på nervesystemet av barna, og lede slike sykdommer som lungekreft og nyrekreft over tid, mens små mengder kan fortsatt føre til problemer som hørselstap. Symptomer på blyforgiftning er hodepine og andre smerter, irritabilitet og en manglende evne til å sove.

Tarmproblemer

Jord kan være full av små gjenstander og stoffer, for eksempel hårstrå og tøystykker. Ved inntak, kan disse gjøre veien til et barns tarmer og forårsake smerte. Leger bruker ofte røntgen å oppdage tilstedeværelsen av disse objektene når et barn er rapportering tarmproblemer.

Koliforme bakterier

Mest jord kryr av bakterier, med de farligste uten tvil være koliforme bakterier. Selv om mennesker har nok av disse bakteriene i sine legemer som allerede er, når den blir funnet i jord nærvær av disse bakteriene har en tendens til å vise at jorden inneholder ubehandlet kloakk. Forbruker koliforme bakterier på denne måten kan føre til utbrudd av diaré, og verre, barna kunne kontrakt E. coli O157: H7, som angriper nyrene. I opptil 7 prosent av tilfellene, E. coli O157: H7 resultater i hemolytisk-uremisk syndrom, som kan forårsake nedleggelse nyre.

Parasittinfeksjoner

Jord kan fylles med parasitter, slik som ormer som Toxocara canis, ofte finnes i jordsmonn som er blitt forurenset av dyremøkk. Denne slitt kan føre til infeksjon toxocariasis, noe som kan føre til en rekke problemer, inkludert leddsmerter. Den Ascaris lumbricoides ormen, i mellomtiden, er ansvarlig for spredning av ascariasis, noe som kan føre til intestinal hindringer.

Objekt Fragments

Mens jord er full av minutt farer barna vil ikke være i stand til å oppdage, det kan også inneholde større gjenstander som har blitt begravd ellers spredt innenfor. Dette kan inkludere biter av keramikk, for eksempel, som kan føre til tannskader hvis bitt i, eller enda verre, glasskår, som kan lage rift et barns hals hvis de spises.

Hvilket system som tuberkulose?

Tuberkulose er en eldgammel og dødelig fiende av menneskeheten; den tidligste bevis på TB hos mennesker går tilbake mer enn 3000 år. I dag er en tredjedel av verdens befolkning smittet, ifølge Centers for Disease Control, og nesten to millioner mennesker dør av tuberkulose hvert år. Tuberkulose vanligvis infiserer lungene eller luftveiene, men noen ganger kan angripe andre deler av kroppen, så vel.

TB Bacterium

Bakterien som forårsaker tuberkulose heter Mycobacterium tuberculosis eller MTB. Inne i lungene, det er omsluttet av en makrofag, en slags hvite blodceller som spiser inntrengerne; macrophage, er imidlertid ikke i stand til å fordøye MTB som det ville andre bakterier, og TB bakterie kan faktisk fortsette å replikere inne i makrofag. De fleste infeksjoner med MTB er latent, noe som betyr at det ikke er noen symptomer og personen med infeksjonen kan ikke spre sykdommen. Vanligvis legemet vellykket "vegger off" bakterier i en av alveolene i lungene. Bakteriene kan da ligge i dvale, ofte i mange år; noen ganger vil det senere reaktivere å utvikle seg til en aktiv infeksjon. Kun 10 prosent av personer med en latent infeksjon med MTB noensinne vil gå på å utvikle en aktiv infeksjon. Bare folk med aktive infeksjoner kan overføre sykdommen.

Luftveiene

MTB vanligvis infiserer alveolene i lungene, som er en del av luftveiene. Derfra, men det kan av og til å migrere til andre områder av kroppen, inkludert lymfeknuter (del av det lymfatiske system), og hjernehinnene eller membraner av det sentrale nervesystemet. Dette er en spesielt vanlig problem hos immunsupprimerte pasienter som mennesker med HIV. TB lunge infeksjoner er også kalt lungetuberkulose; infeksjoner som har spredt utover lungene til andre deler av kroppen kalles ekstrapulmonal tuberkulose.

Lymfesystemet

Den hyppigst observert form av ekstrapulmonal TB er lymphadenitis eller betennelse i lymfeknuter. Den vanligste infeksjonsstedet er på halsen, hvor TB infeksjon i lymfeknuter forårsaker karakteristiske hevelse.

Central Nervous System

MTB kan noen ganger infisere hjernehinnene eller membraner som omslutter nervesystemet, forårsaker hjernehinnebetennelse (betennelse i hjernehinnene). Denne tilstanden kan raskt bli svært farlig. Symptomer kan være hodepine, feber, oppkast, forvirring og personlighetsforandringer. Hos pasienter med tuberkuløs meningitt, vil leger ofte fortsette antibiotikabehandling for enda lengre enn vanlig.

Gastrointestinal System

Svelge infisert sputum noen ganger kan spre infeksjonen til mage-tarmsystemet (i fordøyelseskanalen); bakterier kan også infiltrere den gastrointestinale system fra tilgrensende organer. Vanlige symptomer er rektal blødning, magesmerter, diaré og feber.

Urin-systemet

Tuberkulose kan noen ganger infisere urogenitalsystem og infisere nyrene eller reproduktive systemet. I noen tilfeller prostata, testiklene, eggstokkene eller endometrium av uterus kan bli infisert.

Bevegelsesapparatet

Ekstrapulmonal tuberkulose kan spre seg til bein og ledd, forårsaker hevelse, smerte og redusert omfanget av bevegelse. Ryggraden er en vanlig stedet for infeksjon i disse tilfellene.

Hva kan man forvente med Helvetesild

Helvetesild er en form for herpes kjent som herpes zoster forårsaket av en reaktivering av kylling-pox virus i kroppen. Viruset angriper nervene og resultater i smertefull nerve og aktuelle hudsymptomer.

Tidlige symptomer

Tidlige tegn på helvetesild er rødt utslett som utvikler på tvers av kroppen. Utslett er kløende og kan ha en smertefull brennende følelse når irritert.

Blemmer

De opprinnelige røde utslett raskt utvikle seg til blemmer. Blemmer kan variere sterkt i størrelse og krever omtrent fire uker å helbrede. De kan noen ganger etterlate arr.

Pain

Helvetesild er en svært smertefull nerve infeksjon. Viruset når huden ved reiser langs nervene forårsaker betennelse og nerveskade.

Postherpetisk nevralgi

Smerter etter at utslettet er borte er kjent som postherpetisk nevralgi. Denne smerten resultat av betennelse i nerver og kan vare i opptil seks måneder.

Behandlinger

Det er mange naturlige rettsmidler tilgjengelig for helvetesild som behandler viruset raskt og effektivt. Selv om du kan forvente gode resultater med naturlige behandlinger, bør du raskt forfølge andre virkemidler hvis symptomene vedvarer. Det finnes reseptbelagte medisiner tilgjengelig for å lindre smerten, og Cortizone av munnen kan bidra til å redusere nerve betennelse. Komprimerer med fortynnet eddik og lunkent vann kan lette ubehag av vabler.