Digidexo.com

parasitter i kroppen

Hvordan behandle parasitter i kroppen

De vanligste typer parasitter som lever i mage-tarmkanalen er rundormer, hookworms, pinworms, threadworms, bendelorm og sjelden, Anisakis funnet i sushi. Selv om leger sjelden kontrollere parasitter, de kan forverre sykdommer, slik som inflammatorisk tarmsykdom og immunlidelser. Parasitter ofte inn i kroppen gjennom kokt kjøtt, feilaktig bruk av menneskelig eller animalsk avfall, dårlig offentlig sanitær eller kontakt med forurenset jord. Mens enkelte medisiner behandle i en enkelt dose, er naturlig behandling generelt fortsatte i syv til ti dager.

Hvordan behandle parasitter i kroppen

Renser tarmen og Unn Infestation

•  Se en lege for nødvendige undersøkelser og behandling. Medisiner som megendazole, tiabendazol, eller pyrantel pamoate kan være foreskrevet. Bivirkninger av medisiner kan inkludere tap av matlyst, hodepine, svimmelhet, tretthet, feber eller utslett.

spise et høyt fiber diett bestående hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn. Nærings-mangel er forbundet med parasitter i kroppen; mat høy i vitaminer og mineraler er viktig. Ekstra fiber bidrar til å redusere parasittinfeksjoner. Vurdere å ta fordøyelsesenzymer som inneholder papain, fra papaya og bromelain, fra ananas. Fasting på ananas eller papaya i tre dager er et folk rette for å eliminere bendelorm.

Ta en urte avføringsmiddel som inneholder Cascara Sagrada og minst fire av følgende: kamille, Chaparral, chinacea rot, ficus, gentialn rot, burot, mullein olje, persille, pau d'arco, rabarbra rot, glatte alm, timian, vendelrot og malurt. Følg anvisningene på etiketten. Disse urter har fytokjemikalier som er effektive mot parasittiske ormer. I tillegg tar 10 dråper svart valnøtt ekstrakt på tom mage tre ganger om dagen. Svart valnøtt er en rik kilde til krom og jod; smaken er ikke ubehagelig, noe som gjør den ideell for bruk hos barn.

Ta Grapefruktkjerneekstrakt i aloe vera juice to ganger om dagen. Følg produsentens anvisninger når det gjelder mengden av aloe vera juice og legge til 10 dråper grapefruktkjerneekstrakt til hver dose av juice. Aloe vera er alkalisering og reduserer betennelse i glatt muskulatur, som hjelpemidler helbredelse. Grapefruktkjerneekstrakt kan være effektivt for å drepe parasitter.

Vask undertøy, sengetøy og håndklær i veldig varmt vann med klor blekemiddel. Bytt sengetøy daglig. Vask hendene ofte med antibakteriell såpe, med særlig vekt på renhold i henhold til negler, og unngå riper i anus.

Bruk varmt vann eksternt og internt

Ta et meget varmt bad med en kopp Epsom salter per 2 liter vann. Før badekaret strøk anus med sinkoksid bleie utslett salve. Gjenta disse soaks daglig i tre dager.

Fyll klyster bag med veldig varmt vann. Legg en tbls. av Castille såpe så tett lukke posen.

8. Åpne kranen og tøm en liten mengde vann inn i vasken for å fjerne luft. Steng vannkranen og smøre klyster spissen. Heng klyster bag 2 til 3 meter over gulvet eller seng.

ligger nede på venstre side, sett smurt spissen inn i endetarmen og åpne vannkranen, slik at vannet fyller tarmen. Pust dypt og ta så mye vann som mulig, stenge stoppekranen og venter på korte intervaller om nødvendig. Prøv å beholde vann i 10 minutter uten å flytte.

Gå på toalettet og få ut vannet. Parasitter vil bli vasket ut, spesielt hvis de har blitt drept og svekket av urte medisiner, for eksempel sort valnøtt og grapefruktkjerneekstrakt. Hvis bare en liten mengde vann ble tatt, gjentas klyster opptil fire ganger, idet det mer hver gang.

Hint

 • Det kan være nødvendig å behandle alle husstandsmedlemmer. Alternativt er profesjonell colonic vanning ekstremt effektiv selv for alvorlige angrep. Foods tradisjonelt brukt til å bekjempe parasitter inkluderer hvitløk, cayennepepper, gurkemeie, gresskarfrø, sesamfrø, og fiken. Disse kan også kombineres med svart valnøtt ekstrakt.

Urter som dreper parasitter i kroppen

Faktorer som setter mennesker i fare for parasittinfeksjon omfatter dårlig hygiene og sanitær, pre-eksisterende immunsystem komplikasjoner, og reiser til utlandet for å infiserte områder. Parasitter inn i kroppen gjennom forurenset drikkevann, rått kjøtt og urent frukt og grønnsaker. Enkelte urter kan drepe eller fordrive disse uvelkomne gjester.

Typer parasitter

Vanlige parasitter inkluderer bendelorm, ringworms, pinworms, hakeorm, protozoer og flukes. Disse organismene feed av vertens kropp, deponerer egg og frigjøre giftstoffer. Parasitter ofte er funnet i nyrer, lever, magesekk, tarm, blod og hjerne fra smittede personer.

Symptomer

Symptomer på en parasittisk infeksjon kan inkludere magesmerter, diaré, oppkast, gass, hodepine, leddsmerter, anemi, hudproblemer og ormer i avføringen.

Behandling

Alvorlige parasitt tilfeller krever profesjonell legehjelp, og en lege vil foreskrive et medikament regime. Men talsmenn for naturmidler si at disse reseptbelagte legemidler vil målrette bare bestemte områder av kroppen eller spesifikke stadier av parasittiske utvikling, forlate noen parasitter bak som kan deretter gjenbefolke smittet person. Disse talsmenn anbefaler urtemedisiner for fullstendig eliminering av parasitter fra kroppen.

Mest populær

Svart valnøtt skrog, malurt og nellik er ansett som de mest effektive urter for å bli kvitt parasitter. De tre bør kombineres og administreres i en enkelt behandling. Svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta seg av egg og tidligere utviklingsstadier av parasitter. Denne blanding kan være effektiv mot mer enn 100 typer av parasitter.

Black Walnut Hulls

Skroget rundt mutteren på svart valnøtt-treet er et naturlig parasiticide. For å være mest effektiv, bør skroget gjøres om til et skjær, som krever ekstraksjon med alkohol.

Malurt

Malurt kan ha blitt oppkalt etter sin evne til å avverge ormer og andre parasitter. Mange naturmedisinere sier at malurt fungerer spesielt godt på rundorm og threadworms. Det er ofte inntatt i en te blandes med andre urter, som for mye malurt kan være skadelig for det menneskelige legeme. Du kan også bruke malurt ekstrakter eksternt som et insektmiddel.

Nellik

Denne felles kjøkken krydder må slipes opp for å tappe inn i sin anti-parasittiske egenskaper. Bruk friske kryddernellik, som pre-bakken cloves kan miste sine medisinske egenskaper over tid.

Slik fjerner parasitter fra kroppen naturlig

Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen via kosten, insektsbitt, kontakt med andre mennesker og selv gjennom øynene og lungene. En person kan også lider en overvekst av candida albicans (en naturlig kropp sopp) i tillegg. Parasitter kan rane kroppen for viktige næringsstoffer, noe som gjør at du føler deg svak og syk. Ifølge Allergyescape.com, et populært allergi ressurs nettsted, kan vanlige parasitter som påvirker mennesker inkludere ulike ormer og protozoer. Den beste måten å fjerne parasitter fra kroppen er naturlig gjennom et riktig kosthold, juicing med grønnsaker, probiotika og et kolon rens.

Bruksanvisning

Fjerne parasitter fra kroppen din

Eliminer alle sukker og gluten matvarer fra kostholdet ditt, inkludert kommersielle brød, frokostblandinger og pasta som inneholder hvete. Substitute brun ris produkter for disse matvarene kan ønskes. Hold deg på denne dietten før alle symptomer på parasittene er borte. Spis mye brun ris, grønnsaker og høy protein matvarer.

Rengjør vasken med oppvaskmiddel, skyll den og sette proppen i den. Bland 1 eller 2 gram av eddik i vasken med ca 4 til 6 inches av vann. Plasser agurker, gulrøtter og reddiker i vasken og la dem trekke i en time. Skrubb huden av grønnsakene med en børste og skyll dem av.

Ta en halv agurk, flere store gulrøtter og noen reddiker og bland dem i en blender. Drikk blandingen av grønnsaker i morgen sammen med frokosten. Drikk en annen rå grønnsaker drink på kvelden.

Ta en probiotiske supplement en halv time før hvert måltid. Fortsett å bruke probiotika daglig inntil symptomene er borte.

Bland en kolon rensing kit drink med vann eller din favoritt drikke. Drikk ett av disse drikkene daglig i 30 dager.

Tips og advarsler

 • I stedet for kolon rensing kit, kan du også gjøre colonic vanning, som innebærer å skylle dine store tarmen. Dette gjøres oftest med en lisensiert kolon hydrotherapist på hans kontor. Du må kanskje om seks til tolv økter i løpet av en eller to måneder å bli kvitt dine parasitter.
 • Aldri spise rå grønnsaker uten først å rense dem. Unnlatelse av å rense rå grønnsaker kan øke antall parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen.

Hvordan bruke Herb Timian å rense parasitter fra kroppen

Parasitter i kroppen pleide å være tenkt som en sjelden forekomst i vårt samfunn, men i dag er de stadig mer vanlig. Mat håndteringsprosesser og mat i seg selv kan inneholde nok parasitter som du kan bli smittet uten å vite det. Sammen med konvensjonell terapi administreres av legen din, er det noen urter som kan hjelpe kroppen å kvitte seg med parasitter. Chief blant dem er timian. En infusjon laget med timian kan hjelpe dine symptomer. Sjekk med legen din før du bruker noen urte terapi.

Bruksanvisning

Process

•  Bland en bunt frisk timian (en sjenerøs håndfull), eller en unse av pulverisert timian med en halvliter vann i en kasserolle.

Plasser kasserolle på komfyren og bringe blandingen til en byll.

Ta kjelen fra varmen og la bratt i 15 minutter.

Sil blandingen. Du kan plassere infusjon i en beholder, og oppbevar den i kjøleskap i opptil en uke.

Drikk åtte gram timian infusjon to ganger om dagen i en uke for å behandle tarmparasitter. Du vil trenge å gjøre mer av infusjonen for å følge gjennom med denne behandlingen.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din før du tar fatt på en urte behandling programmet. Ikke bruk urtepreparater hvis du er gravid eller tar reseptbelagte legemidler uten å konsultere lege. Slutte å bruke timian infusjon hvis du opplever magesyke.

Hva skyldes parasitter i kroppen?

Hva skyldes parasitter i kroppen?


Parasitter er organismer som beiter på sine verter. Ifølge US Department of Agriculture, parasitter blir konsekvent identifisert som en viktig årsak til matbårne sykdommer i USA. Når en parasitt har infisert kroppen din, begynner det å trives i vev og organer, raskt reprodusere, som deretter kan føre til alvorlige medisinske problemer. Da forblir ubehandlet, kan en parasittisk infeksjon bli ødeleggende og til og med føre til døden.

Transmission

Å bli smittet med en parasitt kan være enkelt. En av de mest vanlige måter å bli infisert ved å spise forurenset mat eller vann. Kokt kjøtt er en måte for parasitter å overføre seg inn i kroppen din. En annen passasje av parasitter er gjennom fekal-oral rute. Dette betyr at hvis en person kommer i kontakt med avføring, for eksempel forurenset mat når en mat handler ikke vaske hendene, så du kan bli infisert.

Giardia duodenalis

Når du blir infisert med Giardia duodenalis, vil parasitten begynner å gjøre sitt hjem i tarmen. Giardia duodenalis smitter ved forurenset mat eller vann som inneholder infeksiøs stadium av organismen. En annen måte du kan få Giardia duodenalis er ved å sette inn elementer i munnen som har kommet i kontakt med noen infisert avføring av en person eller dyr. Symptomer på parasitten kan inkludere diaré, magekramper og kvalme. Ifølge USDA, kan en Giardia duodenalis infeksjon vare opptil seks uker, men noen tilfeller har pågått i årevis.

Trichinella spiralis

Trikinose er forårsaket av parasittiske rundorm Trichinella spiralis. Ifølge Charles Davis, MD, PhD of Medicine Net, er sykdommen forårsaket av inntak av kokt svinekjøtt produkter. Parasitten kan ikke overføres fra person til person, og er en matbåren smitte prosessen. Når du utvikler trikinose, kan det føles som om du har en alvorlig influensa. Symptomer manifest innen to dager for å spise forurenset kjøtt. Symptomer løse seg selv innen to uker til to måneder.

Taenia saginata & Taenia Solium

Taenia saginata er forårsaket ved å spise halvsteikt biff. Taenia Solium er forårsaket av å spise kokt svinekjøtt. T. saginata er en type bendelorm, mens T. Solium er en type parasittisk orm. Ifølge USDA, mennesker er den eneste vert for taeniasis. Denne typen infeksjon forekommer hyppig i underutviklede land, men reisende kan bli utsatt for en infeksjon. En taeniasis infeksjon kan vare i mange år hvis den ikke behandles, og føre til vekttap, fordøyelsesproblemer og tarm hindringer.

Toxoplasma gondii

Toxoplasma gondii er en parasitt som kan overføres gjennom inntak av forurenset mat, gjennom kontakt med en katt som er infisert (for eksempel rengjøring kattens søppel boksen), organtransplantasjon, blodoverføring eller fra en smittet mor til hennes barn. Toxoplasma gondii kan føre til en tilstand som kalles toksoplasmose. Denne tilstanden kan medføre influensalignende symptomer hos friske mennesker. Men de som har nedsatt immunforsvar, for eksempel HIV / AIDS-pasienter, kan toksoplasmose skape skade på hjernen eller øynene. Hvis du eier en katt, er det viktig å vaske hendene etter kontakt med sin søppel boksen. Hvis du er gravid, aldri rengjøre kattens liters boks, men har et familiemedlem gjøre det. Hindre katten din fra scavenging eller bruke for mye tid ute for å hindre en Toxoplasma gondii infeksjon.

Cyclospora cayetanensis

Cyclospora cayetanensis fører til en tilstand som kalles cyclosporiasis. Cyclospora cayetanensis kan overføres via forurenset mat og vann eller gjennom fekal-oral rute. Symptomene kan manifestere seg som muskelsmerter, lavgradig feber (under 100 grader Fahrenheit), kvalme og oppkast, og magekramper. I de fleste tilfeller vil Cyclospora cayetanensis opphøre innen en måned fra infeksjon. Imidlertid, i henhold til USDA, kan symptomer på cyclosporiasis tilbake.

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din


Parasitter kan skape alvorlige og noen ganger livstruende helseproblemer. De er ikke en bakterie eller virus; de er vanligvis mye mer farlig enn de to. Parasitter lever i menneskelige organer og mate ut av blod eller maten du spiser. Disse parasittene til slutt føre til helseproblemer. Symptomer på en parasitt kan være diaré, flatulens eller oppblåsthet, oppkast eller kvalme, magesmerter, forstyrret fordøyelse og tretthet eller svakhet. Du kan bli infisert med parasitter fra reiser, forurenset mat eller vann, mygg, inhaling infisert støv, gjennom huden din og selv fra kjæledyr. Den beste naturlige måten å bli kvitt parasitter er ved rensing av tykktarmen.

Hvordan Naturligvis bli kvitt parasitter i kroppen din

•  Diskuter behandle alle i hjemmet, inkludert familien kjæledyr. Behandling av bare én person i familien vil være uten betydning dersom parasitten er fortsatt dveler i et annet familiemedlem. Reinfestation ville sikkert forekomme.

Kjøp et kolon rens som består av svart valnøtt skrog, malurt og nellik. Alle tre urter må brukes sammen for å være effektive. Svart valnøtt skrog og malurt skrog rense kroppen for fullt utviklede og utviklings parasitter. Nellik ødelegge eggene som parasitter lå å klekkes inne i kroppen din.

Ta tre dråper av rens av munnen tre ganger per dag med din favoritt noncarbonated drink. Du kan også blande det med vann. Det anbefales at du begynner med bare tre dråper, gradvis øke dosen til 10 dråper per dag i 14 dager.

•  Lag og bruke en probiotiske klyster for å fjerne parasitter fra kolon vegger. Du kan være i stand til å fjerne parasittene fra øvre fordøyelseskanalen, men du vil trenge behandling for nedre fordøyelseskanalen, som inkluderer tykktarmen, også.

Klargjør probiotiske klyster ved å tømme fem probiotiske kapsler i 30 ml varmt vann og hell blandingen i din klyster flaske eller bag. Bruk instruksjonene på etiketten eller pakningen at klyster pose eller flaske kom inn.

Hint

 • Hvis du ikke har blitt kurert av dine parasitter etter behandling bør du ta neste skritt å se en lege.

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Der vi får Parasitter

Listen over hvor vi kan plukke opp parasitter fra er en lang en. En underutviklet land eller skitne bad er ikke de eneste stedene man kan bli infisert med en parasitt. Vi må også se på vår vannforsyning, vår mat, våre kjæledyr, og selv vår egen bakgård. Med parasitter være så rikt, er det lett å se hvordan en person kan bli smittet med en.

Typer parasitter

Det er mer enn hundre typer parasitter som er mer enn glade for å sette opp butikken hvor som helst i en menneskekropp. Disse parasittene er delt inn i familier, og er kjent som enkelt celle parasitter, bendelorm, rundorm og Flukes. Innenfor hver av disse familiene faller resten avhengig av typen av parasitten. Mange parasitter er spådd til å bli uidentifisert på dette tidspunktet.

Hvordan vite om Parasitter er til stede i et menneske

Dessverre, de fleste mennesker er uvitende om at de er berørt med parasitter og ofte symptomene er skylden på en annen sykdom. Legg til dette det faktum at testene som er tilgjengelige for parasitter er upålitelig til det punktet at det er anslått at bare rundt 1% av parasittinfeksjoner hos mennesker er riktig diagnostisert. Dette er en meget skremmende antall vurderer eksperter anslår at omtrent 85% til 95% av befolkningen er faktisk infisert med parasitter.

Hva en parasitt gjør i kroppen

Parasitter kan finnes overalt i kroppen, selv hjernen. Disse parasittene feed av de næringsstoffene vi tar i for oss selv, forlater sine menneskelige verter bare hva de ikke bruker. De kan tappe et menneske av energi og føre til følelser av tretthet. Noen parasitter lever av visse stoffer, som for eksempel sukker, forårsaker infested person å kreve mat parasitten foretrekker. Heldigvis, urter er tilgjengelig for å hjelpe kvitt en person av parasitter. Hvis parasitter er mistenkt, bør behandlingen diskuteres med lege. Mange av urter som er tilgjengelige for å behandle parasitter har helsemessige fordeler som går langt utover å drepe parasitter. Å gjøre en avtale med en herbalist kan være en fin måte å lære om disse fordelene.

Hvem er i faresonen for å bli smittet med parasitter

Hvem som helst, hvor som helst i verden kan bli infisert med parasitter når som helst. Barn, derimot, ser ut til å være en større risiko for infisering. Dette er først og fremst på grunn av vaner av barn. De har en tendens til å være mindre opptatt av renslighet og er mer sannsynlig enn noen voksen til å være ute å lekte i søla og stikker skitne hender i munnen. Germs bør ikke være den eneste grunnen til barna lærer å vaske hendene regelmessig. Også på et høyere risiko er folk som går utenfor ofte barbeint.

Hva bør temperaturen Kjøtt kokes for å unngå parasitter i kroppen?

Du elsker matlaging for din familie, men vil være sikker på at du koker mat ved en temperatur som hindrer forurensning fra parasitter, virus, bakterier, kjemikalier og mer. Like viktig som den temperaturen du koker kjøtt er måten kjøttet er håndtert før og etter koking.

Innkjøp og lagring

Sjekk datoen på alt kjøtt du kjøper for å sikre at de er friske. Fordi kjøtt beholde sin friskhet best når de holdes kald, prøv å besøke kjøtt delen sist før de konkluderer din shopping. Holde hverandre i egne poser for å hindre kryssforurensning og sørg for å sette kjøttet bort så raskt som mulig når du kommer hjem. Den ideelle kjøleskapstemperatur er 40 grader Fahrenheit, med fryseren satt til 0 grader Fahrenheit.
Når du bestemmer deg for å steke kjøttet, overføre den fra fryseren til kjøleskapet. Hvis du må tine det raskt, bruke mikrobølgeovn tining innstilling, men sørg for å koke kjøttet raskt, som bakterier kan begynne å vokse etter opptining det.

Klar Meat

Hvis du trenger å kutte kjøtt, bruke en dedikert skjærebrett, og hvis du bruker kjøkkenbenken, deretter rense den med 1 ts. av flytende klor blekemiddel per liter vann. Påfør blekeløsning til benkeplaten, og deretter la løsningen i minst 10 minutter av gangen.
Vask hendene med såpe og varmt vann, og sørg for å bruke separate skjærebrett for hver rått kjøtt som du skjærer. Før skjæring, vaske bordet med såpe og vann for å fjerne eventuelle forurensninger. Ikke bruk marinader du kanskje har brukt på ukokt kjøtt til kokte retter å hindre forurensning.

Matlaging Temperaturer

Temperaturen for tilberedning av kjøtt er avhengig av type. Ifølge US Food & Drug Administration, bør Fiskearter, middels sjeldne biff steker, steker, kalv og lam skal tilberedes ved 145 grader Fahrenheit. Kjøtt tilberedt til middels, rå egg, eggeretter, svinekjøtt og bakken kjøtt skal tilberedes ved 160 grader Fahrenheit.
Ground fjørfe og rester skal tilberedes ved 165 grader Fahrenheit, mens fjærfe bryst skal tilberedes ved 170 grader Fahrenheit. Helt fjærkre bør tilberedes ved 180 grader Fahrenheit.
Matlaging hver kjøtt til sin tidligere nevnte temperatur bør drepe parasitter og bakterier. Stikker en kjøtt termometer helt inn i sentrum av kjøttet for å måle temperaturen er viktig for å sikre at den er blitt gjennomstekt. Behandle disse temperaturene som minimumskrav; det er helt akseptabelt å koke kjøttet mer grundig hvis det er din preferanse.

Hvilken effekt har parasitter har på kroppen din?

Hvilken effekt har parasitter har på kroppen din?


Menneskelig parasitter effekten nesten 80 prosent av befolkningen minst én gang i livet. Blant de vanligste av parasitter er rundormer, whipworms, bendelorm og pinworms. Det er over 100 arter av menneskelige parasitter, og hver kan forårsake skade på menneskekroppen.

Årsak menneskerettighets Parasitter på kroppen

Parasitter kan forårsake vev og celleskader, ekstrem sykdom og mulig død.

Hvorfor Parasite forårsake skade

Parasitter lever av våre næringsstoffer og matforsyning og utvidede infestations kan føre til skader.

Ridding Body of Human Parasitter

Både medisiner og homøopatiske midler er tilgjengelige for å bli kvitt kroppen av menneskelige parasitter.

Symptomer på menneske Parasitter

Symptomer er diaré, forstoppelse, tap av matlyst, ledd-og muskelsmerter og smerter, hudsykdommer, granuiomas, søvnforstyrrelser, nervøsitet, tenner sliping, kronisk tretthet, immun dysfunksjon, allergi og anemi.

Diagnostisering menneske Parasitter

Diagnosen er vanligvis gjort gjennom en krakk analyse. En streng test kan også utføres av legen din. En streng svelges og deretter trukket opp igjen. Strengen blir deretter analysert med mageinnholdet som er festet til strengen.

Hvordan rense kroppen for parasitter

Hvordan rense kroppen for parasitter


Rensing kroppen for parasitter har blitt en mer populær praksis de siste årene på grunn av de gjenkjennelige effekter bakterier og organismer vi kan spise eller drikke, eller på annen måte absorberer fra vårt miljø. Du kan fjerne parasitter fra kroppen din ved å ta urte kosttilskudd, piller og tinkturer. De kan bidra til å redusere mange helsemessige bekymringer. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

Velge riktig program for rensing kroppen av parasitter

Forskning de ulike metoder for rensing kroppen for parasitter som bruker upartiske kilder som CureZone.com (se Ressurser nedenfor) snarere enn selskaper som selger sine egne renseprodukter. Du vil også kunne sammenligne priser på de ulike parasittiske urt formler, som spenner fra billig til svært kostbart. Finn en som passer ditt budsjett.

Velg en alt-i-ett parasittisk rensing produkt hvis du ønsker å ta opp en rekke parasitter. Miks og match visse urter og tinkturer å håndtere mer spesifikke helseproblemer.

Vurder å plassere alle andre i din husstand, og med kjæledyr, på samme rens samtidig. Parasitter kan overføres lett fra organisme til organisme.

Vær forberedt på å håndtere tanken på å se levende parasitter i avføringen. At synet kan være urovekkende for mange mennesker. Hvis du vil, men du kan bruke et dørslag for å undersøke avføringen mer nøye for å se hva slags parasitter blir eliminert.

Rense kroppen for parasitter

Velg en periode for rens som ikke vil forstyrre hverdagen din. Mens en endring i dietten ikke er nødvendig, er ofte hyppige doser i løpet av dagen. Det er lurt å være i nærheten av et toalett.

Forbered deg på noen av de bivirkninger som kan oppstå under en parasittisk rens, inkludert uregelmessig avføring, kramper, nyresmerter og til og med tåkete syn.

Plan for å gå gjennom mer enn en parasittisk rens for å oppnå de beste resultatene. En behandling kan bare fjerne et enkelt lag av parasitter i fordøyelseskanalen. De fleste utfører parasittiske renser med jevne mellomrom på grunn av den stadige gjeninnføring av parasitter i vårt fordøyelsessystem.

Clove, malurt, svart valnøtt olje og gresskarkjerner er tradisjonelle vestlige urter for å bli kvitt parasitter. Disse kan tas oralt, eller ved tinkturer brukes som et klyster.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du gjør en kropp rens for parasitter, særlig hvis du er på noen reseptbelagte medisiner som kan reagere med rensing prosedyren.
 • Hvis du opplever alvorlige gastrointestinale plager, kvalme, diaré eller forstoppelse, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Standard fremgangsmåte for å fjerne parasitter

Selv om det er mange naturlige rettsmidler og over-the-counter løsninger på problemet med interne parasitter, er det beste løpet av handlingen for å konsultere en medisinsk faglig hvis du tror du kan være smittet. En lege kan ta en prøve for å diagnostisere den spesifikke type parasitt involvert og foreskrive medisiner som er rettet mot arten.

Diagnose

Ulike parasitter forårsaker ulike symptomer. Imidlertid er en generell mangel på energi eller dårlig helse forbundet med de fleste typer infeksjoner. Noen parasitter forårsake alvorlig diaré eller uønskede hudreaksjoner. For å bekrefte en diagnose, vil en lege ta en prøve av avføring, blod eller duodenal væske og teste den for parasitt egg. Det enkelte tilfeller er det nødvendig med en undersøkelse av tarmvevet.

Reseptbelagte legemidler

Legen vil fastsette et antibiotikum som er spesifikk for den type infeksjon. For eksempel vil en person som lider av en type helminth infeksjon bli satt på et regiment av anthelmintika. Doseringen og lengden av regiment avhenger av medikamentet. Fjerne parasitter fra kroppen tar tid og tålmodighet. Noen behandlinger vare en måned eller mer. Ivermectin er et eksempel på en parasitt medikament som gis til både dyr og mennesker.

Naturlig rettsmidler

Det er mange naturmidler som folk tar for å lindre seg av parasitter. Det er viktig å spørre legen din om du kan ta dem i tillegg til medisiner han foreskriver. Turkey rabarbra brukes som en tarm rensemiddel for å fjerne giftstoffer fra kroppen. Spise frisk nellik sies å drepe eggene som parasitter lå. Det er også anbefalt å drikke minst 10 glass vann om dagen for å skylle parasittene ut av kroppen.

Diet

Å fremskynde fjerning av parasitter fra kroppen, vil en lege anbefaler generelt at du justerer kostholdet ditt. Unngå sukker så mye som mulig, fordi dette gir energi for organismene. De også gjøre det bra på mettet fett, junk food, hvitt mel og gjær. Det er best å motstå alkohol, tobakk og koffein. Dietter som inneholder mye karbohydrater og lite protein kan gjøre en parasitt infeksjon verre også. Legen din vil gi deg instruksjoner om hvordan du best kan sulte parasitter.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

 • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Slik fjerner interne parasitter

Slik fjerner interne parasitter


Vekttap, tretthet og gastrointestinale plager er noen av de vanligste symptomene på en parasittinfeksjon. Mennesker er utsatt for mange typer interne parasitter, inkludert pinworms, rundorm og Giardia. Legen din vil kjøre diagnostiske tester for å finne ut nøyaktig hvilken type parasitt har gjort seg hjemme i kroppen din, slik at han kan foreskrive riktig medisinering. Stoffet dosering og lengde på behandlingen vil variere, avhengig av medisiner og infeksjon. Følg alle legens instruksjoner. Vurder å bruke hjemme rettsmidler i tillegg til medisiner for å utvise parasitter.

Slik fjerner interne parasitter

Medisiner

•  Ta en dose på mebendazol, albendazole og pyrantel pamoate samtidig å behandle en pinworm infeksjon. Gjenta dose to uker senere for å hindre en reinfeksjon. Hvis andre i husholdningen lider av den samme infeksjon, bør alle ta doser på samme tid.

Ta en medisiner som tinidazole eller metronidazol å behandle en Giardia-infeksjon. Hvis du tar tinidazole, vil du bare trenger én dose. Infiserte barn kan ta nitazoxanide lettere, fordi det er tilgjengelig som en væske i stedet for en pille. Kvinner som er gravide er mer sannsynlig å ta paromomycin å redusere risikoen for fødselsskader.

behandle en rundorm infeksjon med mebendazole, ivermectin, albdendazole eller pyrantel. Det finnes flere forskjellige typer rundorm infeksjoner, for eksempel trikinose, hookworm, whipworm og loiasis. Den nøyaktige medisin du bør ta avhenger av spesifikk diagnose. Leger ofte foreskrive albdenazole for trikinose og mebendazole for hookworm eller whipworm infeksjoner.

Ta en sekundær medikamenter, i tillegg til stoffet som behandler infeksjoner, hvis legen anbefaler det. Noen pasienter med trikinose erfaring muskelsmerter eller allergiske reaksjoner som larvene inn musklene og frigi kjemikalier. Smertestillende midler behandle muskelsmerter, mens kortikosteroider lindre allergiske reaksjoner.

Hjem Rettsmidler

Endre ditt kosthold for å oppfordre de interne parasitter å forlate kroppen din. Unngå å konsumere sukkerarter, med unntak av honning. Skjær ut enkle karbohydrater fra kosten, slik som raffinert mel produkter, frukt og meieriprodukter. Dette skaper et miljø i kroppen din som er mindre gjestfrie til parasitter.

Boost fiberinnholdet i måltidene dine til å hjelpe utvise parasitter eller ta en fiber supplement.

Spis matvarer som kan bidra til å rydde opp parasittinfeksjon, som papaya frø, gresskarfrø, gulrøtter og rå hvitløk.

8. Ta et papain supplement, som er et fordøyelsesenzym. Det kan bidra til å fjerne parasitter fra fordøyelseskanalen. Ta supplement gang daglig 30 minutter etter eller før du spiser et måltid.

Hint

 • Hvis du er på en spesiell diett av medisinske årsaker, som for eksempel diabetes snakke med legen din før du endrer din diett.
 • Endringer i kostholdet og kosttilskudd bør aldri ta plassen til medikamenter for å behandle en parasittinfeksjon.

Hjem rettsmidler for menneske Parasitter

Parasitter kan angripe oss fra overalt. Det er anslått at 50 prosent av befolkningen er infisert med parasitter av noe slag. En de mest vanlige parasittinfeksjoner er rundorm. Parasitt infeksjoner, forblir ubehandlet, kan føre til vev og celleskader, og føre til ekstrem sykdom, og mulig død.

Hjem rettsmidler for parasitter

Nellik har lenge vært brukt i mange medisinske formål, og når det gjelder rettsmidler for menneskelige parasitter, er fedd en av de beste. For en en utmerket homepathic rette, kjøpe svart valnøtt skrog tinktur, fedd kapsler, malurt kapsler, og økologisk eplejuice på din heia mat butikken. Bland 30 dråper svart valnøtt skrog tinktur med et glass eplejuice. Ta 1 fedd kapsel og en malurt kapsel med blandingen. Gjenta tre ganger daglig i syv dager. Øke doseringen av en kapsel av fedd og en kapsel av sort malurt, begynner den andre uken og fortsette tre ganger daglig i løpet av den andre uken. Begynnelsen den tredje uken, igjen øke dosen med 1 fedd kapsel og en malurt. Fortsett å ta blandingen og kapsler for de neste tre månedene. Dette er et utmerket middel som er mye brukt og utmerket for ridding parasitter i kroppen.

Parasitt Kits

Når du velger en hyllevare rensing kit, se etter kits som kommer med alle ingrediensene ferdigblandet. Ta hensyn til, at mens forberedt kit kan synes å være dyrere, hjemmelaget og hylle kit har sine fordeler. Velg en som er skånsom mot systemet og som har liten eller ingen bivirkninger.

Kan Parasitt Worms overføres fra menneske Spytt?

Parasitter er en vanlig lidelse som påvirker mennesker og dyr. I utviklingsland hvor sanitær er fattige og underernæring er vanlig, kan menneskelige parasitter presentere en alvorlig helserisiko, spesielt til barn, eldre og immuno-undertrykt, for eksempel aids-syke. Innvollsparasitter er også vanlig i den utviklede verden og er lett overføres på ulike måter. Imidlertid er humant spytt ikke et vanlig middel for overføring.

Menneske Parasitter

Snekke infeksjoner er felles for mennesker, og er ofte også sett hos barn. Ifølge Skye Weintraub i sin bok "The Parasite Menace," orm hos barn er mer lett identifiserbare siden lav surhet av magen tilbyr en kompatibel sted for dyrene å være, og kan selv bli utvist gjennom oppkast. Hos voksne, saltsyre i magen dreper de fleste parasitter og deres egg, men noen kan gå over i tynntarmen og vokse inn i voksen verpe ormer.

Overføring fra Avføring

Ormen egg er gått ut av kroppen via endetarmen. Mange ormer (som ringorm) legger egg i tarmen, som deretter føres ut i feces. Bendelorm segmenter inneholder mange egg, og hele segmenter er også gått ut av vertskroppen i avføring. Pinworms vri seg ut av kroppen om natten og legger egg rundt anus. Parasitt egg infisere en ny vert når de kommer inn i kroppen gjennom munnen, enten av forurenset mat, vann eller direkte overføring gjennom dårlig hygiene (dvs. ikke vaske hendene etter toalettbesøk).

Spyttkjertler

Parasitt egg ikke reiser opp kroppen til å bli utgitt via munnen eller spyttkjertler, som sistnevnte er ikke en del av mage-tarmkanalen og har ikke vert innvollsparasitter. Den eneste måten parasitt egg kunne bli overført gjennom spytt er hvis eggene kom inn i munnen og ble umiddelbart overført til en andre vert; for eksempel en hund slikker sin anus og deretter umiddelbart slikker dens eier munn. Selv om ikke umulig, er det ikke sannsynlig at mennesker ville overføre parasitter på denne måten.

Antistoffer i spytt

En lege kan teste kroppssekret, inkludert spytt, for tilstedeværelse av parasitter i kroppen. Det er mulig å teste spytt for antistoffer som følge av intestinal parasitten angrep, og studier utført i St. Lucia og Tanzania har vist at dette kan være en effektiv strategi for å overvåke orm infeksjoner blant barn. Imidlertid er parasitt egg befinner seg i fekale prøver og ikke spytt. Parasitt antistoffer i spytt ikke er smittekilder.

Mellomverter

Noen parasitt verter, inkludert Tsetsefluer og andre blodsugende parasitter som flått, kan overføre sekundære parasitt infeksjoner når deres spytt blander med en rekke blod etter å ha blitt bitt, selv om disse ville være blod-og-vev parasitter i stedet for innvollsparasitter. Lopper kan være en mellomvert for bendelorm, men igjen, disse bare infisere en ny vert når loppe er inntatt, for eksempel ved en katt grooming seg med sin tunge. Innvollsparasitter ikke overføres gjennom spytt.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Det er anslått at 80% - 90% av folk i den vestlige halvkule har noen form på intern parasitt. Worms og protozoer inn i kroppen på en rekke måter. Fra uvasket frukt og grønnsaker, forurenset kjøtt, unnlatelse av å vaske hendene ofte nok, får en menneskelig parasitt kan være vanskelig å unngå. Vårt moderne kosthold av bearbeidet og modifisert mat gjør det umulig for kroppen å forsvare seg mot disse inntrengerne. Parasitter angripe og lever i mage, tarm og organer, bidrar til fedme, rane oss av viktige næringsstoffer, og forårsaker flere helseproblemer.

Hvordan behandle menneske Parasitter

Kolon Rensing og Herbals

•  Ta en kombinasjon av Psyillium skall Urter, Wormwood, og nellik daglig. Psyillium skall Urter og Wormwood vil drepe de voksne parasitter i kroppen din, og nellik vil drepe eggene.

Black valnøtt, Goldenseal, Wormseed og grapefrukt, er alle effektive parasitt mordere.

Gjør en Master Cleanse. The Master Cleanse innebærer fasting på lemonaid laget med sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Du drikker et saltvannsblanding hver morgen for å spyle parasitter og andre giftstoffer fra tarmen og drikke en lakserende te hver kveld for å hjelpe eliminering prosessen. Den raske fortsetter i 10 dager

hvitløk og ingefær er svært effektiv mot rundormer, og store mengder gresskarkjerner er effektiv mot både rundorm og bendelorm.

Drikk store mengder rent vann. Forskning vann nøye. Mange flaske vann er noe mer enn vann fra springen i en flaske.

Diet

Unngå kaffe, raffinert mat, sukker og alkohol mens behandling for parasitter.

Spis mye mat er kjent for å avskrekke parasitter. Hvitløk, ananas og papaya frø alle bidra til å drepe og avskrekke ulike typer pf parasitter.

Konsumere en høy fiber diett. Fiber hjelper klart ut de døde parasitter og deres egg.

Spis mye mat med høyt betakaroten. Vitamin A bidrar til å øke motstand mot larver.

Legg Probiotika til dine matvarer. Probiotika bidra til å gjenoppbygge de gode bakteriene i magen og tarmen. Dette gjør tilstander i tarmen ugunstig for parasitter.

Hint

 • Noen mennesker har hatt gode resultater ved hjelp av en fjernkontroll for å kvitte seg med parasitter.
 • Smaken din mat med tumeric. Dette krydderet hjelper drepe visse typer ormer.

Hvordan behandle Mat Parasitter

Hvordan behandle Mat Parasitter


Matvarer er en vanlig måte som mennesker er påført med parasitter. Parasitter er organismer som lever i en menneskelig vert, rane personen av næringsstoffer og forårsaker sykdom i mange tilfeller. Disse parasittene kan være så små at de er usynlige for det menneskelige øyet, eller de kan være synlige som små ormer. Mennesker får parasitter fra å spise frukt og grønnsaker som ikke er vasket, å spise kjøtt som ikke er ferdig kokt eller drikkevann som inneholder organismer.

Hvordan behandle Mat Parasitter

•  Ring legen din og rapportere du tror du har parasitter. Legen din kan be deg om å få inn en avføringsprøve og gjøre en avtale for å teste for parasitter og foreskrive en behandlingsplan.

Fast i fire til seks dager, og deretter gjøre et kolon rens. Hvis parasittene lever i tykktarmen, kan dette kvitte kroppen av organismene. Du kan finne kolon rensing kits på drugstores og alternative helse butikker.

Spis mat med høyt fiberinnhold og drikke mye vann. Disse to kombinert kan hjelpe skylle parasitter fra kroppen din. Matvarer som inneholder mye fiber inkluderer mange typer frukt og grønnsaker og hele hvete brød og pasta. Parasitter vil vokse hvis du spiser fett og sukker, så unngå mat med høyt fett eller sukkerinnhold.

Rengjør alle dine ark, sengetøy, håndklær, klær og noe stoff i hjemmet daglig med stoff renere eller ved å kaste dem i vaskemaskinen. Være flittig for hele tiden du behandles for parasitter.

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter

Black Walnut Hull Cleanse for parasitter


En parasitt er en levende organisme som overlever ved å skaffe mat og ly fra en annen levende ting. Mens noen parasitter ikke er til skade for verten der det lever og mater, andre kan være skadelig, forårsaker sykdommer og lidelser i kroppen. Mye som dyr, mennesker inneholde parasitter i kroppen som kan føre til ulike symptomer og sykdommer hvis den ikke behandles. I århundrer har folk brukt svart valnøtt skrog til trygt og naturlig fjerne parasitter og innvollsorm fra kroppen.

Parasitt Symptomer

De fleste mennesker er verter for parasitter. Symptomer inkluderer fordøyelsesproblemer, gastrointestinale problemer, leddsmerter, økt tilfeller av infeksjon, allergier, hudproblemer og etter måltid tretthet. Ta svart valnøtt skrog hvis du lider av ringworms, pinworms, rundorm eller bendelorm. Parasitter er svært smittsomt, spesielt pinworms. Hvis du bor sammen med andre mennesker, må du behandle dem for parasitter også, så det er mest sannsynlig smittet.

Dosering

Du kan ta svart valnøtt skrog i kapselform eller i flytende form. Ta det på tom mage ca 15 minutter før neste måltid. På Diagnose-Me.com, anbefaler Dr. William Cowden ta en svart valnøtt skrog kapsel to ganger om dagen. Gradvis øke dosen hver dag frem til du tar seks kapsler, tre ganger om dagen for dag syv av behandling. For dag åtte til 14, tar to kapsler tre ganger daglig.

Den totale tiden for å rense kroppen for parasitter skal være om 10 til 14 dager. Du kan imidlertid velge å ta en ukes pause etter at syklusen er ferdig, og deretter fortsette med svart valnøtt skrog for en annen 10 til 14 dager.

Process

Svart valnøtt skrog vil drepe parasitter i voksen form. Sørg for at din svart valnøtt skrog ekstrakt eller kapsler er hentet fra grønne skrog som ikke har modnet. Hvis skroget er blitt svart eller forfaller, vil det være ineffektive i å fjerne parasitter. Sørg for å drikke rikelig med vann for å skylle parasitter ut av kroppen.

Du bør ikke ha bivirkninger av å bruke svart valnøtt skrog. Men hvis tatt i forbindelse med noen medisiner, kan det hende du har brystsmerter, elveblest eller pustevansker. Noen mennesker kan utvikle en allergi mot svart valnøtt skrog.

Til å begynne en rens, kjøpe svart valnøtt skrog på en helsekost butikk eller på Internett. For best mulig resultat, er det ofte brukt i kombinasjon med to andre urter, nellik og malurt. De svart valnøtt skrog og malurt drepe voksne parasitter, mens nellik ta vare på eggene.

Natural Colon Cleanse til å avgifte og bli kvitt parasitter

Parasitter overføres veldig lett og vokse i raskt tempo. En rutinemessig parasitt kolon rens anbefales hver 4 til 6 måneder, eller spesielt når du oppdager parasitter i avføringen, eller etter reise til andre deler av verden som du er ukjent.

Hva du skal kjøpe

Å rense kroppen for parasitter, trenger du bare én hovedingrediens: Hvitløk. Hvitløk har mange medisinske og helbredende formål og er en bevist ingrediens i å eliminere parasitter fra kroppen. Hvitløk er kjent for sin evne til å drepe parasitter i kroppen raskt og effektivt.

Hvordan bruke

Hvitløk er mest effektiv hvis ingested umiddelbart etter at hvitløksfedd er åpnet. Åpne ett fedd, knuse eller terninger det, og bland det med drikke av valget. Vanligvis vil vann, honning eller te fungerer best. Hvis du ikke klarer å drikke en hvitløk drikke blanding, i stedet legge det til en mat der du kan tolerere det. Prøv å legge den friske hvitløk til en bolle med pasta, eller lage fersk hvitløk brød ved å spre litt smør på en skive brød og strø hakket hvitløk over brødet. Skål det i ovnen i 5 til 10 minutter, og du har frisk og deilig hvitløk brød som vil smake stor og drepe de skadelige parasitter som har dannet seg i fordøyelsessystemet.

Resultatet

Etter parasitter er eliminert fra kroppen, er neste trinn å sørge for at de ikke kommer tilbake. Endre kostholdet og holde seg borte fra rå fisk, som er en av de viktigste kildene til parasitter. Legg mer hvitløk til kosthold; prøver å spise hvitløk med minst ett måltid per dag når det er mulig. Dette vil bidra til å holde parasitter i sjakk om de skal liksom komme inn i systemet ditt.

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter

Hjem rettsmidler for å drepe parasitter


Parasitter ofte invadere en persons kropp når de har en overvekst av candida albicans. Denne naturlige sopp kan bli ansporet av dårlig kosthold, stress, et overforbruk av antibiotika eller kortikosteroider og selv klorvann. Killing systemisk candida vil vanligvis bli kvitt parasitter i tillegg. Det er flere hjem rettsmidler som kan rense kroppen for sopp og parasitter. Kombinere kurer vil føre til bedre resultater.

Juicing med rå grønnsaker

Blending grønnsaker og drikker juice er en svært effektiv måte å rense kroppen din og bli kvitt parasitter. Grønnsaker har mye vitaminer og mineraler. Juicing sikrer et flott absorption rate av grønnsakene 'næringsstoffer. Antioksidanter fra disse grønnsakene fremme phagocystosis. Dette er da hvite blodceller rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder parasitter og giftstoffer). Rå grønnsaker har også fordøyelsesenzymer, som kan drepe skytende candida og parasitter. Vanlige rå grønnsaker som brukes i juicing inkluderer agurk, selleri, reddiker, gulrøtter, brokkoli, spinat og grønnkål. Men før du blander disse grønnsakene du må rengjøre dem. Rå grønnsaker bære visse parasitter. Du kan bruke en enkel eddik og vann løsning på grønnsaker for å eliminere disse fremmede inntrengere.

Hvitløk, nellik og Pau d'Arco Tea

Hvitløk kan drepe overflødig sopp, parasitter og deres egg i kroppen din. Det har også antiseptiske egenskaper som bidrar til å helbrede inflammasjon i kolon etter parasittene er eliminert. Antioksidantegenskaper i hvitløk også hindre oksidasjon i kroppens celler forårsaket av parasitten giftstoffer, som er gitt ut som disse mikroorganismene dør. Prøv å spise flere fedd hvitløk per dag for å drepe parasitter. Tørket nellik kan også drepe parasitter. Spis dem til hvert måltid, mens behandling av en parasitt problem.

Paul d'Arco te er en urt som du kan bruke i forbindelse med hvitløk. Du kan kjøpe det på helsekostbutikker i enten bark eller pille form. Denne kraftige urten kan drepe parasitter og Candida overvekst. Det hjelper også å bygge immunitet for å hindre påfølgende angrep. Start med en halv kopp per dag og gradvis øke mengden til du er forbruker fire kopper per dag.

Yogurt & Buttermilk

Både yoghurt og kulturmelk har probiotika. Disse er "vennlige" bakterier som kan fylle kroppens naturlige bakterier, som eroderer når kampene candida overvekst og parasitter. Probiotika i noen av disse matvarene kan drepe overflødig candida og parasitter. Buttermilk er ekstremt effektiv for å fjerne parasitter. Prøv å drikke 125 ml kulturmelk sammen med to gram Sprague pulver. Prøv dette for 3-7 dager sammen med dine juicing, hvitløk, nellik og Paul d'Arco te behandlinger.

Lengde på behandling

Det er ingen fast tidsramme for å eliminere parasitter fra kroppen din. Du kan ha visse symptomer som mangel på energi eller diaré. Noen av disse symptomene vil begynne å forbedre med en gang ved hjelp av hjemme rettsmidler. Men det kan ta deg flere måneder å kvitte kroppen for parasitter.