Digidexo.com

pityriasis rubra pilaris behandling

Pityriasis Rubra pilaris Treatment

Pityriasis rubra pilaris (PRP) er en uvanlig hud tilstand som resulterer i en gruppe av uvanlige utbrudd med røde, skjellende flekker og tørr, plugget porene. PRP er ofte feildiagnostisert som psoriasis. Selv om årsakene til PRP ikke er kjent, er det et antall tilgjengelige behandlinger.

Mykgjørende og fuktighetskrem

Emollients mykgjøre huden, og dermed gir fuktighetskremer for å trenge gjennom. Vanlige emollients brukes for PRP inkluderer myke hvite parafiner å redusere splitting på steder som hender og bunnen av føttene, og aktuell steroid kremer. Når mykgjørende har blitt påført, kan kremer bidra til å mykne, gi næring og helbrede huden påvirkes av PRP.

Acitretin

I noen tilfeller, emollients og kremer er ikke nok. I vanskelige tilfeller av PRP, acitretin, som er en oral retinoid, kan kombineres med andre behandlinger. En behandling innebærer acitretin med smale band ultrafiolett terapi. Acitretin har noen negative bivirkninger, inkludert forårsaker fødselsdefekter og toksisitet etter at det bygger seg opp til et visst nivå i kroppen. Ikke bli gravid i løpet av tre år med å ta acitretin, og sørge for at to former for prevensjon brukes kontinuerlig i disse tre årene. Ikke gi blod i tre år etter bruk av acitretin, og ikke bruke alkohol mens du tar dette stoffet. I sjeldne tilfeller har acitretin vist seg å forårsake midlertidig synsproblemer.

Isotretinoin

Isotretinoin er en annen ekstrem behandling for PRP. Denne medisinen er tatt muntlig, og som acitretin, har ekstreme bivirkninger, inkludert fødselsskader. I noen tilfeller kan pasienter som tar isotretinoin erfaring tilbake, ledd- og muskelsmerter. Barn blir gitt dette stoffet erfaring tilbake, ledd- og muskelsmerter oftere enn voksne. Isotretionoin samhandler negativt med en rekke reseptbelagte og reseptfrie medisiner og forbindelser, så vel som med nikotin og alkohol. Det er svært viktig at du rådfører deg med legen din om nødvendige endringer i livsstil for å redusere problemer med dette stoffet.

Living With Pityriasis Rubra pilaris

Pityriasis rubra pilaris (PRP) er navnet på en gruppe sjeldne hudsykdommer. Rødoransje, skjellende flekker er karakteristisk for tilstanden. Noen ganger er det feildiagnostisert som psoriasis. En nøyaktig diagnose krever en hud biopsi.

Funksjoner

Skjellende flekker kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, men er vanligvis sett på knær, albuer, håndflatene og fotsålene. Hos voksne, PRP vanligvis starter som en rødlig utslett rundt hodet, halsen og overkroppen. Håndflatene og fotsålene tykkere og sprekke, noe som gjør walking vanskelig og smertefull.

Årsaker

Årsaken er ukjent, men antas å være delvis arvelig. Menn og kvinner er like påvirket, og det er sett på tvers av alle etnisiteter. Tilstanden vises hyppigst hos voksne. Ifølge DermNet, er prognosen god og 80 prosent av pasientene opplever spontan remisjon i løpet av tre år. Tilstanden hos barn har en tendens til å vare lenger enn hos voksne.

Behandlinger

Aktuelt emollients brukes til å lindre tørrhet og sprukken hud. Acitretin, et vitamin A derivat brukt for psoriasis, er noen ganger foreskrevet, som er isotretinoin, en acne behandling. Hudleger si at ingen for tiden tilgjengelig behandling garanterer en kur.

Over the Counter behandling for keratosis pilaris

Flekker av små, grove, røde nupper kan være et resultat av en vanlig hudlidelse som kalles keratosis pilaris. Humper oppstå på hårsekkene og porer, og er noen ganger forveksles med andre hudsykdommer.

Hva er keratosis pilaris?

Keratosis pilaris, ofte referert til som KP, er en hud tilstand der små, grove røde nupper vises, oftest på den øvre, ytre iden av armene, men kan dukke opp på lårene, ansikt, rygg og rumpe i tillegg.

Det er faktisk ganske vanlig. Ifølge Guide Acne, rundt 60 prosent av tenåringer har KP, de fleste av dem jenter. Om lag 40 prosent av alle voksne får KP til en viss grad. Det er mer vanlig hos personer som lider av atopiske tilstander, hypothyrodism, Cushings sykdom, iktyose vulgaris og andre genetiske sykdommer.

KP er noen ganger forveksles med akne, men er det ikke. Når kroppen gjennomgår keratinization, prosessen der kroppen din bygger sitt ytterste laget av huden, for ofte eller i feil områder, samler overflødig hud rundt hårsekkene. De resulterende humper ser ut som små kviser.

Ifølge Guide Acne, ser KP liker også to andre hudsykdommer, lichen spinulosus og pityriasis rubra pilaris.

KP er ansett for å være påvirket av hormoner siden det vanligvis vises under puberteten. Det er vanlig hos overvektige kvinner, som har høyere mannlige hormonnivåer. KP kan også sendes på genetisk.

Over-The-Counter Treatment

KP er en kronisk tilstand, og behandling for det vil være en langsiktig satsing. Det finnes ingen kur for KP. Ifølge DERMAdoctor, kan dette være fordi det kan være forhåndsbestemt genetisk. Selv om det kanskje ikke kureres, er KP minst håndterbare, og det er over-the-counter behandlinger tilgjengelig for den.

Ifølge Guide Acne, noen over-the-counter behandlinger er melkesyre lotions, urea lotions og glykolsyre kremer. Disse kremer bør brukes til det berørte huden området etter bading og før du går å sove om natten.

Vitamin A kremer kan også være nyttig i behandling av KP, men overforbruk kan la huden din tørr og rå. Noen aktuelle anti-inflammatoriske kan bidra til å håndtere følsomheten og kløe av hud områder berørt av KP.

Microdermabrasion kan også være nyttig, men det er kostbart på hudlege kontor. Det er over-the-counter microdermabrasion alternativer.

Hva er behandlingen for keratosis pilaris Rubra?

Keratosis pilaris rubra er en hud tilstand som resulterer i godartede støt og rødhet; det er mer vanlig i vintermånedene, og vanligvis dekker et bredt område av huden. Farmasøytiske behandlinger og naturlige kontroller er tilgjengelige for å bekjempe denne huden, som vanligvis oppstår i barne- og ungdomsårene.

Identifikasjon

Keratosis pilaris rubra er preget av tørre, betente humper som regel plassert på overarmene og lårene, men kan også oppstå på underarmene, leggene, ansikt og rumpe. Små ujevnheter er plassert i bunnen av hårsekken, og er fylt med en hard, tørr substans som kalles keratin, som er en hud protein. Humper ikke klø og er ikke smertefull. Keratosis pilaris rubra kan være til stede fra fødselen eller vises i puberteten.

Farmasøytiske behandlinger

En lege eller hudlege vil foreskrive kremer som inneholder salisylsyre, glykolsyre, trentinoin, lokale steroider eller vitamin D. De potensielle bivirkninger for disse tiltakene er svie, kløe, rødhet og ekstrem tørrhet. Foreskrevet behandling er trege i å vise bedring, og kan ta måneder å påvirke tilstanden. Keratosis pilaris rubra er sannsynlig å oppstår på nytt uten forebyggende strategier som rutine peeling og fuktighetsgivende av berørte områdene.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger for keratosis pilaris rubra inkluderer daglig peeling med en grov sjø svamp og bruk av en naturlig fuktighetskrem som ikke inneholder alkohol eller andre irriterende ingredienser. Huden blir skrubbet med en grov sjø svamp eller loofah, som fjerner tørr hud og forsiktig riper keratin plugg. Naturlige fuktighetskremer inneholder kokosolje, solsikkeolje, jojobaolje og andre naturlige oljer uten tilsetningsstoffer for å hindre tørrhet. Forbedring kan ofte bli lagt merke til i løpet av en uke for å bruke naturlige behandlinger.

Forebygging / løsning

For å redusere gjentakelse av keratosis pilaris rubra, rutinemessig rens huden med en grov vaskeklut og en mild såpe. Bruk en fuktighetskrem etter hver bad eller dusj for å forhindre at huden blir tørr. Regelmessig fuktighet og peeling vil bidra til å fjerne de keratin plugger som dannes i porene på grunn av denne hud tilstand. Keratosis pilaris rubra ofte løser med alderen og videre behandling er ikke nødvendig.

Advarsel

Hvis du velger en farmasøytisk behandling, sørg for å følge alle anbefalinger om foreskrevne medisiner. Mange av de farmasøytiske behandlinger kan ikke kombineres med andre løsninger. Ekstra solbeskyttelse kan være nødvendig med farmasøytiske behandlinger for keratosis pilaris rubra. Vennligst les pakningsvedlegget hva medisinen er foreskrevet.

Pilaris Rubra Faceii Treatment

Keratosis pilaris rubra faceii (KPRF) er en hud tilstand identifisert av rødhet og tilstedeværelsen av grove eller grove støt. Keratosis pilaris rubra faceii kan begynne ved fødselen eller oppstå i barndommen eller ungdomsårene. KPRF vanligvis bare kan nøyaktig oppdaget og diagnostisert på kaukasiske pasienter. Pasienter med mørkere hud er ofte diagnostisert med eksem.

Symtoms

Symptomer på KPRF inkluderer rødhet i kinnene som er konstant og ubønnhørlig. Det berørte området føles ru å ta på. Leger kan identifisere sykdommen ved sin karakteristiske crimson farge. KPRF blir ofte feildiagnostisert som rosacea.

KPRF er en genetisk lidelse hvor huden begynner kløe som huden og hårsekkene blir tilstoppet. I noen tilfeller vil innvokste hår bli assosiert med denne tilstanden.

Behandling

Kremer og lotions er bra for beroligende på huden. Disse behandlingene kan også bidra til å redusere rødhet i huden. I noen tilfeller er hudkremer med urinstoff, melkesyre, glykolsyre, salisylsyre, tretinoin eller vitamin D er foreskrevet. Behandling av KPRF kan ofte ta måneder. I mange tilfeller symptomene tilbake etter at behandlingen stoppes.

I noen tilfeller kremer som inneholder vitamin A er bra for denne tilstanden, ans i andre tilfeller leger kan foreskrive akne medisinering Retin-A. I sjeldne tilfeller kan en resept for retinoid Adapalene skrives.

Prognose

KPRF forsvinner vanligvis over tid. Det er mest vanlig hos unge mennesker og forsvinner naturlig som de gamle. Selv om prognosen for denne tilstanden er vanligvis veldig bra, betyr det ikke svare på over-the-counter medisiner. Som sådan, er det nesten alltid krever behandling av lege.

Keratosis pilaris Rubra Face Treatment

Keratosis pilaris Rubra Face Treatment


Keratosis pilaris er en hud tilstand som rammer mange voksne i USA. Noen statistikk viser at det påvirker rundt halvparten av voksne, og enda noen babyer har vært kjent for å ha tilstanden. Tilstanden er preget av humper, vanligvis på overarmene og lårene, men noen ganger dukker opp i ansiktet. Denne type keratosis pilaris (eller KP) er referert til som keratosis pilaris rubra faceii (KPRF), og er noen ganger forveksles med akne.

Identifikasjon

KP kan identifiseres av de små humper det skaper, vanligvis små, koniske formet papler under huden. I tilfelle av KPRF, støt forekommer i ansiktet, vanligvis kinnene. Humper oppstå i patcher og forårsake kinnene å vises rødt og betent. Dette er på grunn av irritasjon og kan se veldig lik en annen hud tilstand, roscaeca.

Årsaker

KP forårsakes av overproduksjon av keratin, som tetter hårsekkene på kroppen. Hvis en bump er fjernet, kan du ofte finne en liten hår. KPRF har de samme grunnleggende årsakene - mer død hud produsert av keratin enn huden kan håndtere, forårsaker en blokkering. KPRF er ikke akne, som er forårsaket av bakterier. Selv om grunnen til at noen mennesker har ulike former for KP er ikke definitivt kjent, det antas å være en genetisk egenskap gått ned.

Behandling

Mye som KP på andre deler av kroppen, er behandling for KPRF den samme. Fordi KP er en tørr hud tilstand, er det viktig å holde området godt hydrert. Det finnes ulike kremer som hjelper i dette. Det er også viktig å holde huden ekspandert, og noen mennesker har funnet tilfredsstillende resultater med å bruke exfoliaters og kremer som inneholder urea og ulike syrer, som glykolsyre, salisylsyre og melkesyre. Det er viktig å huske at ansiktet er mye mer sensitiv enn andre deler av kroppen. Skrubbe ansiktet vil ikke gjøre tilstanden gå bort; i stedet kan det forverre rødhet. Det finnes også reseptbelagte medisiner som hudleger kan anbefale i noen tilfeller av KPRF. Selv om det er ingen kur for KP, de fleste leger er enige om at det å holde tritt med behandlinger og tid er de beste måtene å produsere resultater.

Misforståelse

KP og dens typer, inkludert KPRF, er ikke smittsom forhold. Selv om de ser skadelig og lite tiltrekkende, de er ufarlige, og den personen som har tilstanden har ingen grunn til å behandle den, bortsett fra det faktum at de kan finne det skjemmende og irriterende, spesielt hvis de humper vises på ansiktet og er mer merkbar. Det er også en misforståelse at kontinuerlig skrubbing vil gjøre tilstanden gå bort. Det vil ikke, men skrubbing vil irritere huden.

Betraktninger

Mange har rapportert at deres KP har blitt bedre grunn til å være ute i solen. Det er viktig å huske god søndag sikkerhet hvis det er et alternativ som fungerer. Også synes KP å forverres i vintermånedene, så det er viktig å holde huden smidig med fuktighetskremer. KP alvorlighetsgrad synes også å minske med alderen. Noen har rapportert at tilstanden er helt borte av den tiden de er i 30-årene.

Slik Cure keratosis pilaris Rubra

Keratosis pilaris rubra (KPR) er en variant av keratosis pilaris, en vanlig hud lidelse som påvirker barn og voksne. Om lag halvparten av befolkningen har en av de keratosis pilaris variasjoner, ifølge hudlege Dr. Audrey Kunin. KPR er preget av små støt på huden som er rødt og betent. De fleste av de reddened humper vises på armer, ben og rumpe. Det er ingen andre symptomer på sykdommen, unntatt for sin merkbare utseende. Foreløpig er det ingen kur for KPR, men det finnes effektive behandlinger for å håndtere de hudlesjoner

Bruksanvisning

Bruk en rekke produkter for å behandle sykdommen. Dr. Audrey Kunin foreslår å bruke mange produkter å administrere lesjoner. Hun har funnet at bruk av ulike typer av produkter gir de beste resultatene. Å behandle KPR, en person må fukte og eksfoliere på en daglig basis. Bruk også anti-inflammatorisk produkter.

Exfoliate huden. Eksfoliering dypt renser porene og fjerner døde hudceller. Kommersielle skrubb som St. Ives Apricot Scrub er effektive, som er hjemmelagde skrubb. Lag en pasta av natron og vann eller en pasta av tørr havregryn og vann. Påfør huden, massasje for et minutt og skyll av med lunkent vann.

Bruk naturlige syrer. Det er mange naturlige syrer som kan fungere som en exfoliant å rengjøre og glatte KPR humper. Påfør melk, sitronsaft eller eple cider eddik til de berørte områdene. Det er melkesyre i melk. Sitronsaft har sitronsyre. Eddiker alle har asketisk syre. Et annet alternativ er alpha hydroxy syrer. Disse er fruktsyrer slik som glykolsyre, som blir brukt i mange hudvann og kremer. Du kan også kjøpe glykolsyre i konsentrert form fra skjønnhet tellere eller online.

Påfør vitamin A til huden. Vitamin A er en velkjent hud vitamin. Retinol, som brukes i reseptbelagte legemidler for å behandle keratosis pilaris rubra, er et derivat av vitamin A. Ifølge Mayo Clinic, er retinol nyttig for å "fremme cellefornyelsen og hindre plugging av hårsekken." Bryte åpne en vitamin A kapsel og bruke innhold til huden.

Smør huden. Fuktighetskremer kan glatte og myke opp humper av keratosis pilaris rubra. Det finnes et uendelig antall body lotion og hud kremer på markedet som kan brukes til å myke opp huden. Noen inneholder vitamin E og A, og andre har essensielle oljer som lavendel eller rose. En person kan også bruke eteriske oljer som sitronmelisse olje direkte på huden, noe som kan fukte og eksfoliere huden.

Bruk anti-inflammatoriske produkter. Det er mange naturmidler som kan redusere betennelse. Aloe vera er et godt valg. Dr. Kunin anbefaler grønn te olje for behandling KPR. Grønn te har anti-inflammatorisk egenskaper som kan helbrede betente lesjoner av keratosis pilaris rubra.

Hvordan naturligvis behandle Prickly Heat Utslett (Miliaria Rubra)

Miliaria Rubra, også kjent som Prickly Heat Utslett, er en hudsykdom som består av kløende, små utslett på huden. Det er ofte forårsaket av fuktige og varme forhold, som påvirker mennesker i alle aldre. Det er forårsaket av svettekjertlene blir plugget med død hud eller bakterier. Nedenfor er noen naturlig rettsmidler som kan brukes til å behandle Prickly Heat utslett.

Bruksanvisning

Legg til flere friske, rå, frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Du bør også øke vanninntaket til mellom 8 og 12 glass vann per dag.

Øk Vitamin E inntaket til rundt 500 mg per dag.

Brygge en sterk kopp peppermynte te deretter suge en klut i blandingen og henvende seg direkte til de berørte områdene. Hvis du foretrekker det, kan du også helle en sterk brygge direkte inn i badekaret.

Sug tynne skiver av agurk i en kopp col vann og 2 ss frisk sitronsaft for et minutt. Påfør agurk skiver direkte til de berørte områdene i 10-15 minutter og deretter fjerne. Påfør behandling 2-3 ganger per dag.

Behandle keratosis pilaris Naturligvis

Introduksjon

Keratosis pilaris (KP) er en kronisk hudsykdom som rammer nesten 50 prosent av befolkningen, ifølge DermaDoctor hjemmeside. Tilstanden er preget av humper som danner en prikkete mønster på overarmer, lår og rumpe. Noen sier KP ligner "kylling hud". De små humper er svært merkbar, men ufarlig. Symptomer kan være mild til alvorlig. Selv om det er ingen kur for keratosis pilaris, er det naturlige behandlinger for å kontrollere sykdommen. Men behandlinger må være pågående. Gang stoppet, tilstanden avkastning.

Flere behandlinger

Den beste måten å behandle KP er med flere produkter. Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor skriver: ". KP er mest definitivt en av disse hudsykdommer som svarer best til en multi-terapeutisk tilnærming I min erfaring, single-ingrediens produkter eller rutiner ikke gjøre nesten like godt som kombinasjonsbehandling." Et annet nettsted om dermatologi, DermStore, sier: "Strategien for behandling KP involverer én eller flere av følgende prosesser:. Peeling, fuktighetsgivende, mykgjørende og bruke anti-inflammatorisk agenter"

Eksfoliering

Dr. Kunin av DermaDoctor skriver også: "Behandling handler om å glatte ut humper Therapy kan eliminere støt, forbedre teksturen, eliminere akne-forårsaker plugger og forbedre den generelle utseendet.." Det er flere måter å eksfoliere huden. Dette innebærer å fjerne døde hudceller og renser ut porene. En pasta laget av bakepulver og vann skrubbet inn i huden er en god naturlig exfoliant. En salt og vann lim er en annen naturlig exfoliant. Melkesyrer også eksfoliere huden. Ifølge Mayo Clinic, hjelper melkesyre fjerne ekstra keratin fra hudens overflate. Melkesyre er funnet i melk, kulturmelk og yoghurt. Det er to andre milde syrer som kan være nyttig i herding keratosis pilaris. Sitronsaft har sitronsyre, og eple cider eddik har asketisk syre. Anvende en av disse milde syrer til de berørte områdene av huden vil avgis eventuelle rester som kan bidra til keratosis pilaris. Vitamin A er ofte brukt i behandlingen også. Den aktuell bruk av retinols, et derivat av vitamin, finnes i mange legemidler som brukes til å behandle KP. Men etter en naturlig rette, bruke vitamin A-kapsler. Bryte åpne en kapsel og bruke fettløselige vitamin til huden minst en gang om dagen. Ifølge Mayo Clinic, retinoider virker ved å fremme cellefornyelsen og hindre hårsekken blir plugget.

Fuktighetskremer

Kremer smøre huden og myker humper. Dr. Kunin anbefaler grønn te fordi den inneholder EGCG å bekjempe betennelser som fører til dannelse av post-inflammatorisk hud misfarging. Grønn te olje er også en antioksidant som hindrer skader forårsaket av frie radikaler. Sitronolje er en god fuktighetskrem som også bidrar med peeling på grunn av sitronsyre. The Herbal Luksus nettstedet sier sitron olje har "antibakterielle, snerpende og celle-regenererende egenskaper" som også bidrar med betennelse forårsaket av keratosis pilaris. Camellia olje er en naturlig substans som er gunstig for huden, fordi den har vitaminene A, B og E. Oljen er også i stand til å trenge dypt inn i huden, hvor den er lett absorberes.

Behandle keratosis pilaris hos barn

Introduksjon

Keratosis pilaris, eller KP, er en hud tilstand som resulterer i små humper på overarmene og baksiden av lårene. Hos barn, KP også kan vises på kinnene. Polka-prikkete utseende av støt ligner "kylling hud". Fargen på humper kan være rød eller brun, avhengig av hudfarge. KP er ufarlig, men til mange humper er skjemmende. Det finnes ingen kur for KP, men det er flere over-the-counter, naturlige og reseptbelagte behandlinger tilgjengelig for å kontrollere sykdommen. I noen tilfeller er dette kronisk sykdom forsvinner ved voksenlivet. Men før den tid, behandle keratosis pilaris hos barn krever kontinuerlig fuktighetsgivende og peeling for å holde KP fra å returnere.

Fuktighetskremer

Ifølge KPKids, "En vanlig innledende behandling av keratosis pilaris er ofte intensiv fuktighetsgivende." Fuktighetskremer fungerer best med milde tilfeller av KP. De kremene myke opp og smøre harde støt. To kremer anbefalt av KPKids er Khepra Skin Therapy Cream og barna slik So Soft Body Lotion. Khepra inneholder naturlige ingredienser, inkludert lakserolje, myrra og røkelse. Den KIDS lotion ble utviklet av foreldre og inneholder ikke tilsatt duft eller skadelige ingredienser.

Eksfoliering

Exfoliants fjerne oppsamling av døde hudceller på det øverste laget av huden, kalt epidermis. Dr. Audrey Kunin av DermaDoctor skriver: "Hudleger ofte til OTC og Rx melkesyreprodukter til palliate KP." Milde syrer som melkesyre er ofte anbefalt for behandling av KP. Melkesyre er funnet i melk, yoghurt og lignende produkter. Men det er også en alpha hydroxy syre. Påføring melk eller yoghurt til huden vil forsiktig eksfoliere epidermis.

Anti-inflammatoriske produkter

Grønn te olje er et naturlig middel som er trygt å bruke på barn. Ifølge Dr. Kunin, kjemper det post-inflammatorisk hud misfarging. Dessuten er grønn te en antioksidant, så det beskytter huden mot frie radikaler som forårsaker skade på cellenivå.

Dual Purpose Products

The Mayo Clinic viser flere reseptbelagte legemidler for behandling av KP. Carmol og Keralac er to produkter som inneholder urea. (Urin er laget av urinsyre som kommer fra urea.) Urea fukter huden og bidrar til å fjerne døde hudceller. Dette produktet er tryggere for barn å bruke enn de andre reseptbelagte legemidler som aktuelle retinols, som er avledet fra vitamin A og ammonium laktat. Begge disse stoffene har flere bivirkninger. For en naturlig dual-purpose produkt, vurdere sitronolje. De emollients i olje- fukte huden, og sitronsyre forsiktig eksfolierer. Sitron olje hjelper også med betennelse.

Hvordan å behandle keratosis pilaris

Keratosis pilaris er en genetisk hudlidelse som rammer omtrent 50 til 80 prosent av ungdom og 40 prosent av voksne. Tilstanden fremstår som grove støt, noe som føles som sandpapir, på overarmer, lår og rumpe. En ufarlig sykdom som ikke vanligvis klø eller vondt, keratosis pilaris har ingen kur eller behandling. Men det finnes tiltak du kan ta for å leksjon de stygge humper.

Bruksanvisning

Vask berørte områder med milde såper eller rensemidler.

Hold huden fuktig så mye som mulig, så keratosis pilaris tendens til å forverres med svært tørr hud, spesielt i vintermånedene.

Påfør emollients flere ganger om dagen, spesielt etter bading. Produkter som inneholder melkesyre, salisylsyre, vaselin, alpha-hydroxy syre, urea krem, tretinoin krem ​​eller steroider kan forbedre dine symptomer.

Oppsøk en lege råd om andre produkter som ikke har lettet symptomene dine. Noen mennesker opplever at et kurs av antibiotika eller andre reseptbelagte medisiner redusere sine symptomer.

Vær tålmodig. Keratosis pilaris tendens generelt bedre med alderen. I noen mennesker, forsvinner tilstanden helt. Andre kan ha livslange kamper med tilbakevendende symptomer.

Tips og advarsler

  • Det beste du kan gjøre for å behandle keratosis pilaris er å intenst fukte.

Hvordan å behandle keratosis pilaris med naturlig rettsmidler

En god måte å behandle keratosis pilaris er med naturpreparater. Naturlig rettsmidler er ofte like effektivt som over disk kremer og produkter som tilbys for keratosis pilaris. Nedenfor er noen av de mest effektive naturlige rettsmidler som kan bidra til å behandle keratosis pilaris.

Bruksanvisning

•  Påfør en Aspirin maske til de områder av huden berørt med keratosis pilaris. Aspirin masker er bare består av noen få aspirins blandet med like deler vann. Masser inn i huden og skyll av med kaldt vann.

Bruk en naturlig Body Scrub 3-5 ganger i løpet av uken. Kroppsskrubb bidra til å myke opp huden, bidrar til å fjerne tørr hud også. Kroppsskrubb kan også bidra til å redusere rødhet ofte forbundet med Keratotis pilaris.

Ta Omega 3 fatty acid kosttilskudd daglig. Fettsyrer er viktig for generell helse til huden, og mange pasienter med keratosis pilaris ikke få nok av sine fettsyrer med sin nåværende kosthold.

Naturlig behandling for keratosis pilaris

Keratosis pilaris er en ufarlige hudlidelse som skaper røde nupper på armer og lår. Det er forårsaket av en opphopning av keratin som tresko hårsekkene. Resultatet er støt på huden som er rødt, hevet og rosa rundt humpete området. Det er en arvelig tilstand som rammer mange med alvorlig tørr hud. Heldigvis er det mange behandlinger som kan avskaffe keratosis pilaris.

Unngå Hot Water

Det er en misforståelse at varmt vann kan åpne porene og rense ut keratin buildup under huden; men dette er rett og slett usant. Forsøk på å rense huden med vann på en skålding-varme temperaturen vil bare inflame huden, intensivere rødhet og forårsake smerte. I stedet prøver å ta enten et bad eller en dusj i moderat til lunkent vann. Prøv å bade i den kuleste vann mulig da dette kan bidra til å lindre kløe og redusere betennelse.

Eksfoliere

Det er enkelte produkter som er ideelle for peeling huden med keratosis pilaris. Se på etiketten og finne eksfoliering som inneholder alpha hydroxy, glykolsyre, og / eller urea syrer. Disse bidrar til å redusere hud humper og rense hårsekkene. Disse syrene hjelper rense ut keratin samt berolige irritert hud. Havregryn-baserte produkter er også nyttig ved forsiktig skrubbe vekk det øverste laget av huden, men er ikke tøffe. Se etter produkter som inneholder grønn te eller aloe, som er svært gunstig for å lindre betent hud. Vær forsiktig så du ikke overexfoliate med noen produkter som de kan ytterligere forverre dette sensitive hud tilstand. Når en dag til annenhver dag vil være nok.

Se en hudlege

Hvis over-the-counter produkter er ikke nok til å kvitte deg med keratosis pilaris, er det på tide å se en hudlege. Hun kan foreskrive medisiner som er mer industriell styrke enn de som finnes på det lokale apotek. Retin-A er et populært aktuell krem ​​som sloughs av gamle hudceller og lar nye å vokse. En ulempe er at det kan føre til peeling og tørrhet, men det gjør oppheve blokkeringen porene. Keralac og Carmol vil bidra til å berolige irritert hud sammen med mykgjørende og eliminere oppbygging av keratin. Lac-Hydrin er også en hyppig brukt av de med keratosis pilaris. Det hjelper å jevne ut ujevnheter, men den har en sterk ammoniakklukt. Lukten kan være urovekkende, men det hjelpe til med å åpne opp porene.

Hva gjør keratosis pilaris ut?

Keratosis pilaris, eller "KP", er en hudlidelse som rammer rundt 40 til 50 prosent av befolkningen. Spesielt utbredt blant tenåringer, er det en follikulær lidelse som fører til grove støt på ulike deler av kroppen, særlig de øvre armer, lår og rumpe. Babyer kan også ha denne tilstanden, med humper som vises på kinnene. Selv om det er ingen kur for KP, ulike behandlinger er tilgjengelig som kan lindre symptomene og føre til at huden til å se mindre humpete og irritert.

Typer

Det finnes flere typer av keratosis pilaris. Ifølge nettstedet, Hjelp til KP, varianter inkluderer follikulære lidelser, slik som keratosis pilaris rubra, som inkluderer oppdateringer av humpete og irritert hud, og keratosis pilaris rubra facii, som inkluderer et rødt utslett typen patch på kinnene. Ingen av disse forholdene er livstruende, men for de som har denne tilstanden med sine skjemmende støt, kan det være skadelig for deres personlige liv.

Funksjoner

Ofte forvekslet med akne, keratosis pilaris er svært forskjellig. KP er oppbygging av keratin, et protein, på huden. Det tetter hårsekkene, forårsaker en "kåt" bump skal vises. Hvis bump er trukket ut av huden, kan et hår vanligvis finnes fordi veksten har blitt blokkert av bygget opp keratin. Noen humper kan vises rød og betent, omtrent som kviser, men i motsetning til akne, er oppbygging ikke er forårsaket av bakterier. Den finnes i patcher, vanligvis på øvre og ryggen av armene, øvre del av låret området, og rumpeballe området. Humper er små og føre til at huden til å virke grovt, som gåsehud, og det er derfor tilstanden er noen ganger referert til som "kylling hud".

Årsaker

KP er antatt å være en genetisk sykdom. Hvis foreldrene har det, er det en 50 prosent sjanse for at deres barn skal arve det, også. Vanligvis familiene som hevder å ha KP har tørrere hud. Det er ikke en smittsom tilstand - berører en person med åpenbare KP vil ikke føre til en annen for å bryte ut i støt.

Behandling

Det finnes ingen kur for keratosis pilaris på dette tidspunktet. Imidlertid har enkelte behandlinger blitt funnet å redusere symptomer som tung peeling med visse syrer som urea og alpha-hydroxy syre. Det er viktig å huske at rotårsak av KP er tørr hud og tilstoppede porer, så er det viktig å bruke en intensiv fuktighetskrem samt exfoliate. Noen lider av KP bruke andre metoder, for eksempel olje trekke og selv endre sine dietter for å prøve og lindre symptomer.

Betraktninger

KP ser ut til å forsvinne som lider blir eldre og ofte tilstanden er helt borte etter alder 30. Symptomene også ser ut til å forsvinne i løpet av sommermånedene, og forverres over vinteren. Med behandling, er det viktig å være konsekvent og ikke stoppe eksfolierende og fuktighetsgivende huden eller keratin stopper ikke å bygge opp til å tette hårsekkene.

Tinea versicolor naturlig behandling

Tinea versicolor, også kjent som pityriasis versicolor, er en soppinfeksjon av hud. Huden tilstanden er forårsaket av en overvekst av gjær. Tinea versicolor kan beskrives som brune eller hvite flekker som kan dukke opp hvor som helst på kroppen produserer fuktighet, for eksempel armhulene, lysken områder og under brystene. Med et riktig kosthold, naturlige produkter og forsvarlig håndtering av soppinfeksjon, bli kvitt tinea versicolor med naturlig behandlingstilbud.

Diett

Endre kostholdet for å bli kvitt tinea versicolor. Unngå overspising matvarer som inneholder mel og sukker; de vil mate pityriasis versicolor hud tilstand og gjøre det spre seg. Holde seg borte fra alkoholholdige drikkevarer som inneholder gjær, som for eksempel øl, helt til soppinfeksjon har avtatt i mer enn en måned.

Konsumere sukkerfri yoghurt som inneholder levende bakterier tre ganger i uken for å hjelpe til ridding tinea versicolor. Spis frisk frukt og grønnsaker for å bygge opp immunforsvaret. Konsumere grønne bønner, brokkoli og andre grønne bladgrønnsaker minst fire ganger i uken for å bli kvitt soppinfeksjonen.

Tinea versicolor Naturlig behandling Products

Kjøpe over-the-counter hvitløk gel og acidophilus kapsler på apoteket for å kjempe pityriasis versicolor. Hvitløk har sterk antibiotika og soppdrepende egenskaper som vil bidra til å befri soppinfeksjon, noe som gjør det til en naturlig behandling. Acidophilus inneholder levende gunstige bakterier som bidrar til å opprettholde en naturlig balanse av gjær i kroppen din, og er også en naturlig behandling. Ta hvitløk og acidophilus kapsler daglig i henhold til instruksjonene på baksiden av flaskene.

Naturlig behandling alternativer for Skin

Kjøp en hud exfoliator og en flaske tea tree olje til å behandle tinea versicolor. Tea tree olje er funnet i apotek avdelingen i butikkene. Påfør exfoliator til soppinfeksjon patcher og de omkringliggende områdene en gang i uken i dusjen for å fremskynde den naturlige behandling og fjerne skjellende flekker. Påfør tea tree olje daglig med en bomullsdott. Slitasje gamle klær. Tea tree olje kan gi flekker på klær ved å la fettflekker. Det er en naturlig behandling av hudinfeksjoner som er bakteriell, samt sopp.

Avslutt Spredning av Pityriasis versicolor

Unngå lange bad inntil tinea versicolor har sunket på huden din. Dette soppinfeksjon krever fuktighet. Ta korte dusjer og grundig tørke huden din hver gang. Ikke bruk håndklær eller dele dem. Ikke bruk de samme klærne uten først å vaske og tørke dem. Pityriasis versicolor kan recontaminate huden din hvis du gjenbruke samme håndklær og klær.

Juletre Utslett: Pityriasis rosea

Juletre Utslett: Pityriasis rosea


The Christmas Tree Utslett (Pityriasis rosea) har fått navnet sitt fra formen på flekkene, som er lik formen på juletrær. Til å begynne med, er dens utseende meget lik andre typer av utslett, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere.

Pityriasis rosea

Pityriasis Roseais en ganske vanlig hud utslett som er rød-rosa i fargen og er oftere lagt merke til i løpet av våren og høsten. Den første flekk eller flekker vil vises på magen og / eller baksiden, og disse blir referert til som "Herald Patches".

Dette utslett er ikke smittsomt, og det er vanligvis funnet hos barn og unge voksne opp til en alder av ca 30 år. Personer som lider med dette utslettet sjelden får det en gang.

Pityriasis Roseais er ofte utgangspunktet forvekslet for eksem, psoriasis eller ringorm.

Symptomer

I de fleste tilfeller, men ikke alltid, før utslettet viser offeret vil ha alle tegn på en kald, inkludert en sår hals, hoste og lunger. Men så snart en liten rød skjellende prikk, Herald Patch, vil vises enten på magen eller ryggen.

Sakte over de neste dagene og uker, antall prikker øker som det sprer seg over hele kroppen, danner flekker av skjellende utslett. Avhengig av personen, og årsaken, kan dette utslettet variere fra mildt kløende til ekstremt kløende.

Som prikker spredt på ryggen, danner de oppdateringer i form av juletrær.

Årsaker

Det er flere faktorer som blir undersøkt som kan være årsaken til dette utslettet, men hittil har ingen av dem viste seg at de er faktisk en årsak.

En mulighet som blir studert, i henhold til Drs. Daniel Stulberg of Utah Valley Regional Medical Centre og Jeff Wolfrey fra Good Samaritan Regional Medical Center, er at det kan være et resultat av en viral eller bakteriell infeksjon, men det er ikke ansett for å være smittsom.

En annen er at utslett kan være reaksjonen av et individ når man tar en bestemt type medisin, og medisiner har vist seg å forårsake utslett i pasienter med jevne mellomrom. Men det er mer vanlig å finne denne utslett hos pasienter som tar en blanding av medisiner som forårsaker deres kroppens kjemi til å reagere.

En annen mistenkte er sekundær syfilis, som også er kjent for å resultere i et tilsvarende organ utslett.

Cure og behandling

Den Pityriasis rosea Utslettet varer vanligvis alt fra fem til åtte uker, og dessverre, det er ingen kur. Men det finnes medisiner som kan brukes på utslett for å lindre kløe. Noen av disse er calamine lotion og sinkoksyd krem. Noen leger anbefaler å ta antihistamin piller som Benadryl å lindre lunger.

Hva gjør du hvis du tror du har det

Hvis du mistenker at du har Pityriasis rosea, bør du oppsøke fastlegen din med en gang. Det kan være et resultat av et virus som det ikke finnes noen kur, men i det minste kan du vite det og få de riktige kremer for kløe.

Det kan være et resultat av noen andre meds som du tar, og kanskje en endring i resept er nødvendig.

Men hvis du har grunn til å mistenke at det kan være et symptom på syfilis, ikke ta sjanser og bare håper at det vil gå unna. Se familien din lege umiddelbart.

Pityriasis rosea Treatment

Pityriasis rosea først fremkommer som en skjell stort område på baksiden eller mage og, i løpet av noen få dager, spres som et utslett eller klatter til andre deler av kroppen.

Årsak

Årsaken til denne tilstanden er ukjent, men forskning fortsetter å finne ut om det kan være forårsaket av et virus i kroppen.

Behandling

En lege bør konsulteres når tilstanden vises først, og hvis det er tenkt å være Pityriasis rosea, kan pasienten bli henvist til en spesialist. Standard behandling er antibiotika og steroider, og det er flere salver og kremer tilgjengelig for å lette ubehag av kløe.

Bivirkninger av medisiner

Som det kan ta flere uker å rydde opp i problemet, kan det være mange bivirkninger forbundet med de medisinene for denne tilstanden. Pasienten bør være klar over risikoen og bør informere legen dersom de mistenker at de har en reaksjon.

Keratosis pilaris Cures

Keratosis pilaris Cures


Keratosis pilaris, en follikulær hud tilstand preget av humper på ulike deler på kroppen, er en tilstand som rammer rundt halvparten av befolkningen i USA. Selv om det ikke er en skadelig tilstand, dens effekter er skjemmende, forårsaker lider av hud lidelse å prøve mange metoder for å kvitte seg med tilstanden, ofte kalt "kylling støt." Selv om det er ingen kur, det er mange metoder som har vært vellykket i reduksjon av støt.

Identifikasjon

Keratosis pilaris er noen ganger forveksles med akne, men det er ikke det samme. Keratosis pilaris, eller "KP", vanligvis påvirker bare visse områder av kroppen - baksiden og forsiden av overarmene, lår, setet området, og noen ganger kinnene i ansiktet. KP viser seg som små støt, som kan noen ganger være reddened hvis huden er irritert. Disse humper vises i flekker på det berørte området og føre til at huden til å føle grov.

Årsaker

KP humper er forårsaket av over produksjonen av keratin, som tetter hårsekkene på det berørte området. En bump deretter vises på grunn av innsamling av ekstra keratin i dette området. Ofte, hvis en hump er fjernet, kan man finne en liten, kveilet opp håret i substans fjernet. I motsetning til akne, som er forårsaket av bakteriell oppbygging, KP er forårsaket av ekstra mengder av hud partikler. KP synes også å være en genetisk egenskap, overlevert fra foreldre til barn.

Behandling

Det finnes ingen kur for KP. Mange behandlinger er tilgjengelige, noen over disk og noen resept. De fleste har en peeling av huden på en jevnlig basis og anvendelsen av en slags aktuell kremer og lotions. Det er viktig å holde området hydrert, som basis årsaken til tilstanden er tørr hud. Mange mennesker velger dyrere behandling fra hudleger, som microdermabrasion på regelmessig basis; Imidlertid har ingen spesiell behandling viste seg å være inkluderende for alle som en "kur". De fleste hudleger er enige om at behandling for denne lidelsen må være en kontinuerlig prosess med mye prøving og feiling.

Effekter

Hvis en behandling er funnet å virke, er det viktig å fortsette og holde huden hydratisert. De fleste opplever at KP går bort av seg selv, etter at den lidende når hennes 30-årene. Mennesker opplever også at tilstanden forverres om vinteren, når luften er kaldere og tørrere, fører igjen til overdreven tilstopping av hår partikler. Mange synes at det å ha en solbrun hjelper, selv om dette ikke er en god grunn til å utsette seg for risikoen for hudkreft å kurere en overfladisk tilstand.

Misforståelse

Mange ser KP og lurer på om de også kunne "fange" den. Imidlertid er KP ikke en sykdom som overføres fra person til person. Det er ikke en smittsom tilstand, men en genetisk en. Selv om det kan være en lite attraktiv tilstand, er det virkelig en ufarlig hudsykdom. Tålmodighet, tid, prøving og feiling, og alder er de beste behandlinger for KP.

Hvordan bli kvitt av tinea versicolor (pityriasis versicolor) Skin Tilstand

Hvordan bli kvitt av tinea versicolor (pityriasis versicolor) Skin Tilstand


Tinea versicolor (pityriasis versicolor) er en ganske vanlig hud tilstand forårsaket av en overvekst av gjær på deler av menneskekroppen. Tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud infeksjon er vanligvis lett behandles med Selsun Blå Shampoo som er funnet i de fleste stoff butikker. Tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand er behandlet med Selsun blå Shampoo fordi den inneholder selen sulfide som dreper gjær overvekst; dermed bli kvitt gjær hudinfeksjon.

Bruksanvisning

•  Bruk en exfoliator å fremskynde prosessen med å bli kvitt tinea versicolor (pityriasis versicolor). I dusjen, gjelder en exfoliator som St. Ives Apricot Scrub til tinea versicolor (pityriasis versicolor) hudens tilstand og omkringliggende områder. Dette fjerner et sjikt av huden infeksjon og ables den Selsun blå sjampo for å trenge inn i tinea versicolor (pityriasis versicolor) hudtilstand enklere. Tørk hele kroppen etter dusjing å hindre ytterligere vekst av tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand. Husk, gjær elsker fuktige områder.

Bruk gamle klær fordi Selsun Blå shampoo kan være rotete, og kan farge tekstiler. Påfør Selsun Blå Shampoo til det berørte området (e) og omkringliggende områder for å bli kvitt den tinea versicolor (pityriasis versicolor) hudlidelse før sengetid. Det er også nyttig å ha på joggebukse og lange ermer skjorter for å hindre at Selsun blå sjampo fra å komme inn på sengetøy. Dusj på Selsun Blå shampoo off etter å ha våknet opp.

tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand vil vanligvis begynne å løse i løpet av noen uker hvis trinnene over er tatt. De tinea versicolor (pityriasis versicolor) hudinfeksjon steder bør behandles tre ganger i uken med exfoliator og Selsun Blå Shampoo før en uke etter at symptomene har forsvunnet.

Hvis tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand ikke forsvinner, deretter en sterkere medisiner kan være nødvendig for å bli kvitt den hudinfeksjon. Soppdrepende fot medisiner, kvinner gjær infeksjon medisiner, samt reseptbelagte medisiner er nyttig i ridding tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand.

Vask alle klær og sengetøy i varmt vann (hvis etiketter på klær tillater det) for å hjelpe behandle tinea versicolor (pityriasis versicolor) hud tilstand. Dette hindrer ytterligere hudinfeksjon områder fra spratt opp eller sprer seg. Tinea versicolor (pityriasis versicolor) hudlidelse gjær blir drept ved å gjøre dette.

Årsaker til pityriasis rosea

Årsaker til pityriasis rosea


Pityriasis rosea er en godartet, selvbegrensende utslett som vanligvis oppstår hos ungdom og unge voksne. Årsaken er ukjent, og utslett er ikke smittsom. Det vanligvis bare skjer en gang i livet.

Kurs

Pityriasis rosea vanligvis begynner med en lesjon på stammen av kroppen: en oval, litt hevet flekk ca 2 til 5 centimeter i diameter, kjent som herald patch. I løpet av de neste 1 til 2 uker, synes mindre flekker rundt herald patch og over stammen, rygg, overarmene og lårene. Flekkene generelt klare på egen hånd i 6 til 12 uker. The herald patch er vanligvis det siste stedet for å fjerne.

Utseende

De lesjoner av pityriasis rosea er rosa eller beige flekker og ujevnheter med en "colla" skalerings huden rundt hver spot. The herald patch er mye større enn de andre, med en gulbrun eller rosa senter patch omkranset av colla, som deretter omringet av et område med rødlig hud. I om lag 75 prosent av tilfellene, lesjonene er kløende.

Distribusjon

Flekker av pityriasis rosea er spredt tilfeldig utover forsiden av stammen og de øvre delene av ben og armer. På baksiden, de tar på en karakteristisk "juletre" mønster, med bredere spredning av flekker på undersiden av ryggraden og en smalere fordeling på toppen. Pityriasis rosea vises sjelden på ansikt og hals.

Behandling

Utslettet bør løse på egen hånd i løpet av tre måneder. Hvis lesjonene er kløende, orale antihistaminer, anti-klø lotions eller topikale kortikosteroider kan anvendes. Noen pasienter har lindring fra kløe ved eksponering for sollys. Hvis flekkene vare lenger enn forventet, bør en hud biopsi gjøres for å utelukke andre årsaker til utslett.

Andre symptomer

Noen pasienter vil oppleve en svak feber eller utmattelse ved utbruddet av utslett. Eksponering for varme eller trening kan føre til flekker å mørkne midlertidig.