Digidexo.com

alkoholrelaterte lidelser

Hjertesykdom: Røyking Vs. Drikking

Røyke sigaretter og drikker store mengder alkohol begge har godt dokumentert negative effekter på hjertet. De skadene som disse vanene gjøre for å arterien kan føre til kronisk sykdom, slag og hjerteinfarkt. Opphør av røyking og alkoholmisbruk kan ha mange positive effekter på helsen din. Hvis du er bekymret for dine nivåer av å røyke eller drikke, snakke med en medisinsk faglig.

Røyking og hjertet

The American Heart Association påpeker at røyking er den mest utbredte årsaken til forebygges død i USA. Mange av disse dødsfallene er fra hjertesykdom som er knyttet til røyking. Sigaretter er en viktig årsak til koronar hjertesykdom, forløperen for hjerteinfarkt. Sigarettrøyking fører til opphoping av farlige fettstoffer i arteriene, og reduserer nivåene av gode kolesterolet. Røyking er også en viktig risikofaktor for hjerneslag og aortaaneurisme.

Passiv røyking

Sigarettrøyking utgjør en fare for folk i nærområdet. AHA påpeker at 22 700 til 69 700 forebygges dødsfall i året fra hjerte og blodkar sykdom skyldes passiv røyking.

Alkohol og hjertesykdom

The American Heart Association påpeker at høyt alkoholforbruk kan ha en rekke negative effekter på hjertet. For mye alkohol kan øke nivåene av fettsyrer i blodet, og kan også føre til høyt blodtrykk og hjertesvikt. Den kaloriinntak forbundet med alkohol kan føre til fedme, noe som setter en belastning på hjertemuskelen. Alkoholforbruk kan også øke risikoen for slag og plutselig hjertedød.

Hva er Trygt drikkevann?

Den amerikanske Heat Association anbefaler at du avstår fra å drikke hvis du ikke allerede drikker alkohol. The Centers for Disease Control and Prevention sier at to drinker per dag for menn og en for kvinner bør ha noen negative helseeffekter. Drikker fem eller flere alkoholholdige drikkevarer i en sittestilling regnes som overstadig drikking, og det kan øke sjansen for alkoholrelaterte lidelser.

Snakk med legen din

Hvis du er opptatt av nikotin eller alkohol effekt på hjertet ditt, snakk med legen din. Han kan hjelpe deg å få et bilde på eventuelle skader gjort, videre informere deg om risiko, og hjelpe deg med å utvikle en strategi for å slutte.

Hvordan overtale noen ikke å drikke alkohol

Hvordan overtale noen ikke å drikke alkohol


Ca 2 milliarder mennesker over hele verden, eller en tredjedel av verdens befolkning, drikke alkohol regelmessig, ifølge GreenFacts.org. Av de 2 milliarder mennesker, nesten 76 millioner har en alkoholavhengighet eller alkoholrelatert lidelse. Moderat sosial alkoholforbruk er ofte funnet i mange deler av vestlig kultur, men noen mennesker kan danne en usunn avhengighet til alkohol. Selv om det er sjelden lett, er det noen ulike tilnærminger til å appellere til noens følelser og overtale henne til å slutte å drikke alkohol.

Bruksanvisning

opplyse personen om den negative virkninger alkohol har på det menneskelige legeme. Kompilere forskning og informasjon fra Internett-sider og oppslagsverk om hvordan alkohol påvirker mennesker, for eksempel ved å svekke dømmekraft, bremse reflekser og reaksjonstider, og risiko for alkoholforgiftning. Forklar til den personen som drikker alkohol til et punkt der hun er beruset kan få henne inn i dårlige situasjoner som slåss og voldtekt.

Be personen hvorfor hun vil eller hvorfor hun gjør drikke alkohol. Har hun ønsker å drikke fordi hun tror alle andre er, fordi hun er ensom, eller fordi hun liker å være ute i den sosiale scenen på barer og klubber? Lytt til hennes resonnement intenst for å få en bedre forståelse for hennes motivasjon for drikking og finne ut om hennes grunner er sunne, forståelige de eller ikke.

Informer person av de rettslige konsekvensene av å drikke alkohol. Hvis personen er yngre enn 21 år gammel, minne henne om at hun risikerer å bli bøtelagt eller arrestert for mindreårige drikker. Hvis personen er 21 år eller eldre, forklarer at å drikke alkohol kan noen ganger føre til kjøring i beruset tilstand eller andre ulovlige eller skadelige handlinger, som offentlig beruselse, slåssing eller gjør narkotika.

Express dine egne personlige bekymringer og følelser til den personen. Fortell personen hvordan hennes drikking gjør at du føler og hvorfor du tror det er en usunn atferd. Fortell henne at du er bekymret for henne og liste grunnene til at du ikke vil ha henne til å drikke. Gi personen med alternativer til drikking og fortelle henne at du vil hjelpe henne til å slutte hvis hun er et problem som drikker. Hvis du vet om andre som også ønsker at personen skal ikke drikke, rekruttere dem til å snakke med den personen og dele sine følelser og bekymringer også.

La en person gjør feil og lide konsekvensene. Mens det er ikke ideelt å la noen drikke på en måte som resulterer i noen negativ helse, økonomiske eller juridiske spørsmål, skru opp kan hjelpe henne til å lære av sine feil og se hva en negativ effekt alkohol har på livet hennes. Det tar noen ganger en persons treffe bunnen for å få dem på veien til utvinning.

Tips og advarsler

  • Unngå å være konfronterende eller stridslystne med den personen. Ikke mase henne eller har en anklagende tone med henne når du snakker. Hvis personen føles som hun blir angrepet hun vil være mindre sannsynlighet for å lytte til deg og være mottakelig for hva du har å si.
  • Oppsøke lege eller avhengighet spesialist for å snakke om den personen du ønsker å slutte å drikke. Forklare personens atferd og hvor mye de drikker. Du kan komme til å finne ut at personen er alkoholiker, og da legen eller spesialist kan være i stand til å hjelpe deg med å få personen til behandling.

Årsaker til svie og prikking Feet

Årsaker til svie og prikking Feet

Symptomer

Hvis føttene brenne og prikke, kan det være et tegn på en mer alvorlig sykdom. Hvis du har gjort mye gåing, løping eller fysisk aktivitet i de siste dagene, og har ingen andre symptomer, kan din brennende eller prikkende føtter være et resultat av overanstrengelse. Hvis du har vært utsatt for solbrenthet, kan dine kriblende føtter være et resultat av soleksponering. Men hvis du har andre symptomer forbundet med brennende eller prikk føtter, bør du få sjekket ut av en lege så snart som mulig. Hvis du er overvektig, har luftveisproblemer, en alvorlig hodepine, oppkast, kvalme, menstruasjonsforstyrrelser, eller annen alvorlig og alarmerende symptom, er det sannsynlig at dine prikking føttene er tegn på en mer alvorlig sykdom. Oppsøke lege umiddelbart og diskutere dine symptomer med ham for å finne en personlig diagnose.

Årsaker

Svie og prikking føtter kan være et resultat av dårlig sirkulasjon, solbrenthet eller fysisk anstrengelse. Hvis brenning og kribling føtter er ditt eneste symptom, og du har gjort mye fysisk anstrengelse eller vært ute i solen for en lengre periode, kan det være lurt å overvåke dine symptomer før du ser en lege. Hvis dine andre symptomer inkluderer vektproblemer, kan kriblende føtter være et tidlig tegn på diabetes. Hvis du har luftveisproblemer, hodepine, oppkast, menstruasjonsforstyrrelser eller kvalme i forbindelse med kriblende føtter, kan det hende du har hiv eller en alkoholrelatert lidelse. For å redusere smerte av brennende og kriblende føtter, ta paracetamol eller suge føttene i kaldt vann i 10-minutters intervaller. Disse midlertidige rettsmidler er på ingen måte en kur for eventuelle lidelser knyttet til brenning og kribling føtter og det er viktig at du ser en lege dersom symptomene blir alvorlige eller skremmende.

Advarsler

Svie og prikking føtter kan være et resultat av hiv og aids, eller et sent stadium alkohol uorden. Ikke unngå å se en lege hvis du tror dine svie og prikking føttene kan være relatert til disse lidelsene. Prikk føtter kan også være et resultat av mer alvorlige forstyrrelser slik som Bamforth syndrom, en sjelden sykdom hvor det er en åpning i taket av munnen, noe som resulterer i skjoldbruskforstyrrelser. Kriblende føtter kan også være et resultat av en farlig rygg skade, så hvis du har hatt en bilulykke eller annen skade nylig bør du oppsøke lege umiddelbart om dine kriblende føtter. Kriblende føtter kan også skyldes immobilisering, så hvis du ikke har trent så mye som du skal, bør du oppsøke lege så snart som mulig.

Dietter for å redusere høyt blodtrykk

Dietter for å redusere høyt blodtrykk


Risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, kjent som høyt blodtrykk, øker med alderen. Fordi det å ha høyt blodtrykk setter deg på et høyere risiko for å utvikle hjertesykdom, slag, sprukket blodkar og aneurismer, vil legen din foreslå en kombinasjon av medisiner og spise et sunt kosthold for å redusere blodtrykket. Heldigvis er det også rikelig med informasjon om å senke blodtrykket ved å velge sunn mat og unngå de som bidrar til uorden.

Dietter for å redusere høyt blodtrykk

•  Skjær salt ut av kostholdet ditt eller sterkt redusere ditt forbruk. The National Academy of Sciences 'Institute of Medicine anbefaler et daglig natrium forbruk nivå ikke skal overstige 2400 mg. Flertallet av natrium i kosten kommer i preparerte matvarer, for eksempel cottage cheese, supper, snacks og sauser. Les etikettene på dine matvarer for å holde ditt daglige inntak innenfor grenser og ikke legge bordsalt til maten.

Substitute fersk mat for bearbeidet mat når du får sjansen. Forbered dine egne kjøtt og vegetabilske produkter for å unngå en tung dose av natrium og minimere bruken av sauser, ketchup, relishes og syltede produkter, som alle er høy i natrium innhold. I stedet, dryss blandede krydder liberalt på mat og bruke friske og tørkede urter for å forbedre smaken. (Se Resources.)

Sats på umettet fett når du spiser for å redusere blodtrykket. Smult, smør, bacon fett, nondairy creamers, kokosolje og andre hydrogenerte oljer legge arterie-tilstopping elementer til maten. Velg sunne alternativer som olivenolje eller rapsolje i matlaging og salatdressinger og se etter margarin s som kunn "ingen transfett" på etiketten.

Spis rikelig med magre proteiner fra kilder som hvitt kjøtt kylling, fisk, fettfattig melk og eggehviter. Bypass behandlet lunsj kjøtt, bacon, pølse og wienerpølser, stekt mat og innmat. Fjern eggeplomme fra egg før steking eller bruk av egg i baking.

Reduser forbruket av alkohol. Mens studier viser at alkohol i moderate mengder, særlig rødvin, øker HDL (godt kolesterol) nivå, noe som igjen reduserer arterie skader, anbefaler American Heart Association du begrense alkoholforbruket til én drink per dag, helst rødvin. På denne måten vil du få maksimal effekt uten å fremme andre alkoholrelaterte lidelser.

Prøv Dietary Approaches til Stop Hypertension (DASH) metode for å spise for å senke blodtrykket. Denne boken anbefalt av American Heart Association som et akseptabelt kosthold for å redusere høyt blodtrykk, og har ideer for bruk av frukt, grønnsaker og magre hele korn som grunnlag for et sunt kosthold. (Se Resources.)

Hint

  • Se legen din for en innledende diagnose av høyt blodtrykk og følge hans råd i omsorg for din medisinske tilstand.

Juridisk & Ulovlig Substance Abuse

Juridisk & Ulovlig Substance Abuse


Rus refererer til skadelig bruk av psykoaktive stoffer, ifølge Verdens helseorganisasjon, og kan forekomme med enten lovlige eller ulovlige rusmidler. I 1996, National Household Survey on Drug Abuse avslørte at 13 millioner mennesker i USA brukte illegale rusmidler. Narkotikamisbruk kan føre til dødelige overdoser og avhengighetssyndrom, eller avhengighet, preget av en rekke atferds, fysiske og mentale hendelser som utvikler seg etter gjentatt bruk.

Sigaretter og alkohol

Sigaretter og alkohol er lovlig i USA, men er de mest misbrukte stoffene, ifølge eMedicine. Tjuefem prosent av amerikanere røyker, og 10 prosent er avhengig eller misbruker alkohol. Sigaretter inneholder den svært vanedannende stoffet nikotin samt tusenvis av andre helseskadelige - inkludert kreftfremkallende - kjemikalier. Farene ved sigarettbruk inkluderer hjertesykdom, lungekreft, emfysem, magesår sykdom og hjerneslag. Røyking dreper 500.000 mennesker hvert år og koster USD 100 milliarder årlig i direkte og indirekte helsekostnader.

Alkohol er en depressant forbundet med utvidelse av hjertet, kreft i spiserøret, bukspyttkjertel og mage, og er den mest vanlige årsaken til leversvikt i USA I alvorlige tilfeller kan tilbaketrekking være dødelig. Alkohol er forbundet med halvparten av alle døds motor ulykker og dens misbruk koste nasjonen $ 150 milliard i 1992 alene.

Marihuana

Marihuana, som kommer fra cannabis planten, er lovlig i 14 stater for medisinsk bruk som i 2010. Det er imidlertid den mest brukte føderalt ulovlig narkotika. Sin berusende ingrediens er delta-9-tetrahydrocannabinol, eller THC, som kan produsere avslapning, nedsatt koordinasjon og nedsatt hukommelse. Marihuana er et kontroversielt stoff som har ønsket mye debatt om dens mulige fordeler og risiko for tilstander som kreft, kroniske smerter, angst og glaukom. Mens noen helseorganisasjoner knytte marihuana med mulige kreftrisiko, andre studier tyder på det kan ha nytte kreftpasienter.

Heroin og kokain

Ifølge eMedicineHealth, ca 1,5 millioner mennesker i USA misbruke kokain. Stoffets effekter inkluderer glede, økt årvåkenhet og paranoia. Risiko for bruk inkluderer innsnevring av blodårer, hjerteskader, uregelmessig hjerterytme, hjerneslag, hjerne, lunge og nyreskader og død.

En 1998 National Household Survey on Drug Abuse konkluderte med at 24 millioner i USA misbrukte heroin. Effekter inkluderer døsighet, glede og bremset puste. Farene inkluderer hjerteklaff ødeleggelse, infeksjoner som HIV / AIDS, stivkrampe og botulisme fra kontaminert nål bruk og død. Uttak er ofte alvorlige, som krever medisinsk tilsyn.

Amfetaminer og Club Drugs

Metamfetamin er en sterk stimulerende som produserer økt årvåkenhet, appetitt og glede. Farene er vekttap, tenner degenerasjon, hjerteskader, hjerteinfarkt, slag, farlig høyt blodtrykk og død.

Partydop referere til en serie av narkotika populære på rave, inkludert Ecstasy (eller MDMA), GHB, Rohypnol ("roofies"), ketamin ("special K") og PCP («engel støv"). Effektene av disse stoffene varierer fra fullstendig mangel på smerte (som fører til alvorlige skader), hukommelsestap, tap av bevissthet, hallusinasjoner, koma og død. GHB og Rohypnol, i særdeleshet, er forbundet med voldtekt.

Globale fakta

Verdens helseorganisasjon sier at på verdensbasis, 76300000 mennesker har alkoholrelaterte lidelser, 15,3 millioner har narkotikabruk lidelser, og 136 land har narkotikabrukere som injiserer seg selv - noe som kan føre til HIV / AIDS. For hver $ 1 som ble brukt på behandlingsarbeidet, $ 7 lagres i sosiale og helsemessige kostnader.

Alkohol Awareness Month Aktiviteter

Alkohol Awareness Month Aktiviteter


Alkohol bevissthet måned foregår i april hvert år i USA, og gir en mulighet til å utdanne skoler og lokalsamfunn om forebygging alkoholmisbruk. Visse aktiviteter bidra til å utdanne personer rundt om i landet som kan delta i mindreårige drikker eller andre former for alkoholmisbruk. Ideen bak alkohol bevissthet måned innebærer oppmuntrende ansvarlig drikking oppførsel.

Victim Impact Panel

Dette panelet skal portrettere mennesker utsatt for misbruk av alkohol. Dette kan inkludere mennesker som er rammet av en beruset sjåfør eller en alkoholisert familiemedlem. I løpet av panel, bør gruppen sitte i en linje foran publikum. Hvert medlem av gruppen kan fortelle sin historie. Da publikum bør ha muligheten til å stille spørsmål til offeret panel. Dette vil hjelpe medlemmer av publikum forstå virkningen at alkoholmisbruk har på folk som bryr seg om dem.

Fatal Vision Goggles

The Business Research Instituteâ € ™ s Hospital Administration Curriculum beskriver fatale briller som et effektivt middel for undervisning mulige konsekvenser av alkoholmisbruk. Fatale briller tillate publikum å se forskjellen mellom deres syn når man drikker og når edru. Har en individuell iført briller forsøke å gå i en rett linje. Da har en nøktern individuell tur i den samme linjen. Oppfordre publikum til å observere forskjellene. Ofte polititjenestemenn har disse briller og er villige til å ta dem med til steder for å fremme ansvarlig drikking. Du kan også kjøpe disse brillene gjennom en online arena som amazon.com eller enasco.com.

Alkohol Test

Tilby personer på skoler, samfunnshus og kontorer en screening prosess for å se om de har en alkohollidelse. Michigan Koalisjonen for å redusere mindreårige drikker bruker en screening spørreskjema kalt AUDIT (Alcohol Bruk Disorders Identification Test). Dette hjelper skjerm individer som i dag har en alkoholrelatert lidelse eller kan muligens ha en i fremtiden. Dette spørreskjemaet vil åpne en linje for kommunikasjon for å diskutere mulige problemer med alkoholisme.

Alkohol Debatter

Oppmuntre en debatt om alkoholrelaterte emner. Gi fag som å redusere drikking alder og heve den lovlige grensen. Plasser en gruppe individer for status quo og en gruppe mot. Har debattantene forskningen deres potensielle temaer og presentere en debatt til den tiltenkte mengden. Dette vil hjelpe enkeltpersoner gjøre kunnskapsrik beslutninger om alkohol og oppmuntre diskusjon av alkohol ansvar.

Om alkoholrelaterte Demens

Alkoholrelatert demens kan plage folk som bruker et høyt volum av alkohol på en jevnlig basis, noe som resulterer i hjerneskade. Alkohol kan være en direkte årsak til demens ved å opptre som en nervegift som påvirker sentralnervesystemet, eller det kan være en indirekte årsak ved å bidra til feilernæring og vitaminmangel.

Betydning

Overdreven alkoholbruk kan utløse nevrologisk lidelse kjent som demens ved å påvirke hjernens evne til å utføre mentale oppgaver som læring, huske og tenke.

Typer

Det finnes ulike former for alkoholrelatert demens, de vanligste er Wernicke-Korsakoff syndrom. Dette er en konsekvens av en tiamin mangel direkte knyttet til alkoholmisbruk.

Betraktninger

Når overdrevet alkoholforbruk forårsaker skader på leveren og vitamin-mangel, kan det til slutt føre til krymping og hjerneskader.

Misforståelse

Alkohol er ikke alltid er skadelig for kroppen. Moderate nivåer av inntak kan ha en positiv effekt på grunn av antioksidanter som finnes i noen alkoholholdige drikkevarer.

Forebygging / løsning

Den eneste måten å unngå alkoholrelatert demens, er å begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Tilstanden kan bli reversert, i noen tilfeller, hvis drikkevann er stoppet, vitaminmangel avhjelpes og en sunn diett blir opprettholdt.

Alkoholrelaterte sykdommer

Alkohol absorberes av blodårene i magesekken og er utført av blod gjennom kroppen og hjernen. Overflødig og langvarig inntak av alkohol kan føre til irreversible skader på kroppen og til tider kan også føre til døden, selv om det ikke er noen konkrete tall som definerer på hvilket punkt "overdreven" eller "langvarig" alkoholinntak blir alkoholisme (se Ressurser nedenfor). Imidlertid, alkoholinntak øker risikoen for hjerte-og leversykdommer, og kan også forårsake magesår, gastrointestinale lidelser og høyt blodtrykk.

Bakgrunn

Alkohol er dannet ved fermentering av sukker og gjær; sin hovedingrediens er etanol, som også brukes som et løsningsmiddel i medisin og parfymene. Alkoholmisbruk er en av de viktigste faktorene ansvarlig for dødelighet over hele verden. Statistikk viser at i USA, rundt 10 prosent av den mannlige befolkningen og 3 prosent av den kvinnelige befolkningen lider av alkoholrelaterte helseproblemer (se Ressurser nedenfor).

Typer

Overdreven og gjentatt forbruk av alkohol kan føre til nevrologiske komplikasjoner lik dem man ser ved Alzheimers (alkoholholdige demens), og også til kreft i leveren, hals, munn og mage. Imidlertid har alkoholisme enda verre effekter på leveren.
Eksempler på de mange lever komplikasjoner som kan følge av alkoholisme inkluderer fettlever, som er utgangspunktet opphopning av overflødig fett (forbrukes gjennom alkohol) i leveren; alkoholisk hepatitt, der leveren blir hoven og øm (denne sykdommen kan utvikle seg selv på et tidlig stadium av alkoholisme og ikke nødvendigvis skyldes langvarig alkoholforbruk); og levercirrhose, hvori leveren stivner og danner arrvev og knuter --- grove, runde støt --- noe som kan resultere i leversvikt.

Diagnose

Skader forårsaket av alkoholisme kan ikke bli diagnostisert gjennom en spesifikk test; heller, er en serie av tester utført for å identifisere dets uheldige virkninger på forskjellige organer. De fleste tilfeller av alkoholisme oppdages gjennom tilstedeværelsen av leversykdommer, har vanlige symptomer som kronisk vekttap og sykdommer, blødningsforstyrrelser og mørk urin. Noen av testene for spesifikt å identifisere alkoholrelaterte leversykdommer inkluderer urinprøver, røntgen av magen og en blodprosent å sjekke for anemi og unormalt av blodceller. Noen ganger blir en ultralyd og biopsi av leveren også nødvendig for å kontrollere alvorlighetsgraden av sykdommen.

Reversere effektene

Når alkohol metaboliseres i kroppen, lekker det næringsstoffer fra andre vitale kroppsfunksjoner. Derfor bør den ernæringsmessige tap fra og med moderat forbruk balanseres ved å ta vitamintilskudd, spesielt vitamin B-komplekset (en alkohol-relatert sykdom, Korsakoff syndrom, er forårsaket av mangel på vitamin B1 i hjernen). Et balansert kosthold kan også bidra til å dempe de toksiske effektene av alkohol på kroppen ved å påskynde sin metabolisme og utskillelse (se Ressurser nedenfor).

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge alkoholrelaterte sykdommer er å holde seg borte fra alkohol helt. Pasienter inn de første stadiene av fettlever og alkoholisk hepatitt kan gjenopprette ved å gi opp alkohol og spise et sunt kosthold. Men hvis en pasient har inngått en kritisk alkohol-relatert sykdom scenen der reversere sykdommen er ikke lenger et alternativ, er det eneste alternativet for å stoppe eller utsette den videre progresjon. Dette kan oppnås gjennom et balansert og sunt kosthold, antibiotika og avføringsmidler som kan hjelpe med noen av de komplikasjoner forbundet med disse sykdommene. I tilfeller av avansert skrumplever, er en levertransplantasjon den eneste sjanse til å overleve.

Nevrologiske lidelser som forårsaker Foot Pain

Nevrologiske lidelser som forårsaker Foot Pain

Ifølge University of Maryland Medical Center, medisinske tilstander som endrer måten en person går kan føre til foten smerte. Selv om foten smerte kan være resultatet av mange typer av sykdommer, er det noen neurologiske årsaker til tilstanden i tillegg.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som oppstår når hjerneceller som avgir dopamin dø. Mennesker med lidelse kan oppleve stive muskler, noe som kan føre til foten smerte.

Bradykinesi

Som Parkinsons diease skrider frem, vil folk sannsynligvis oppleve det som er kjent som bradykinesi, hvor legemet mister evnen til å begynne bevegelsen. En shuffling gange, som kan føre foten smerte, er et vanlig symptom på bradykinesia. Ved hjelp av foten på feil måte, kan smerte utvikle seg.

Cerebral parese

Foot smerte er også vanlig hos personer med cerebral parese. Vanlige symptomer på sykdommen er spastiske muskler og mangel på koordinering.

Betraktninger

I motsetning til Parkinsons sykdom, cerebral parese er et resultat av en hjerneskade og symptomer vil ikke forverres med tiden.

Forebygging / løsning

Mens begge sykdommene er uhelbredelig, det finnes behandlinger og medisiner tilgjengelig som kan bidra til å redusere foten smerte forbundet med dem.

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser

Søknader om behandling av nevrologiske lidelser


Vanlige symptomer på nevrologiske lidelser eller sykdommer i nervesystemet, inkluderer mangel på koordinasjon, dårlig balanse og problemer med å kommunisere. Behandlinger for nevrologiske lidelser arbeide for å redusere disse symptomene. Behandling for nervesystemet lidelser kommer i mange former, for eksempel terapi, medisiner og kirurgi.

Betydning

Nevrologiske sykdommer kan true en persons uavhengighet, noe som kan føre til depresjon. Behandlinger for nevrologiske lidelser øke en persons evne til å være uavhengig, noe som reduserer risikoen for depresjon.

Fysioterapi

Fysioterapi (PT) fokuserer på å forbedre muskelstyrke, balanse og koordinasjon. PT kan kreve en resept fra legen din.

Speech Therapy

Tale terapi kan hjelpe en person med et nervesystem lidelse å kommunisere bedre. Tale terapi kan også hjelpe mennesker med nevrologiske lidelser som har problemer med å tygge eller svelge mat.

Medisinering

En mangel på dopamin i hjernen kan forårsake neurologiske forstyrrelser. Reseptbelagte medisiner som øker dopamin produksjon, som cardidopa og selegilin, kan være nyttig i behandling av nevrologiske sykdommer.

Kirurgi

I operasjon, leger ødelegge hjernevev av den berørte del av hjernen. Kirurgi er imidlertid ikke lenger er en vanlig metode for behandling på grunn av antallet av medikamenter som effektivt kan behandle nevrologiske lidelser.

Betraktninger

Behandlinger for nevrologiske forstyrrelser, avhenger av hvilke nevrologisk lidelse en person har. Eksempler på neurologiske forstyrrelser innbefatter cerebral parese, Parkinsons sykdom, neuropati og Behcets sykdom.

Botox og nevromuskulære lidelser

Botox og nevromuskulære lidelser


Clostrodium botulinum, en farlig stamme av bakterier som forårsaker matforgiftning, kan gi helsemessige fordeler når det gis som et terapeutisk middel som heter Botox. Enkelte varianter av dette toksinet, injiseres i små mengder i det urolige området, kan ikke bare hjelpe glatte ut rynker som en kosmetisk prosedyre, men kan også temme nevromuskulære lidelser som forårsaker ufrivillig spam og andre vanskeligheter. Fordi dette stoffet forstyrrer nervefunksjon, men pasientene må akseptere risikoen for potensielt farlige bivirkninger.

Bruk

Leger bruker Botox som et middel for en familie på nevromuskulære forhold kollektivt kalt dystoni, ifølge Helse Communities, som definerer dystoni som ukontrollerbare muskelsammentrekninger som skyldes feil nerve avfyring. Botox terapi, anvendt i små doser, kan lindre disse muskuløse spams. Leger bruker ikke de fleste av de syv kjente varianter av C. botulinum toxin, avhengig av type A for kosmetisk behandling og Type B for medisinsk behandling. Type A bruker varenavn Botox Cosmetic den, mens type B går med handelsnavn Myobloc den.

Handling

Muskler kontrakt som reaksjon på signaler fra hjernen som formidles av en nevrotransmitter som acetylcholin heter, i henhold til Drugs.com. Botulinum protein, når det injiseres i stedet for det nevromuskulær lidelse, hindrer acetylkolin fra å komme inn det berørte området, sette en stopper for nervøse tics eller muskuløse feil.

Indikasjoner

Botox terapi kan behandle mange typer dystoni. Forhold som har nytte av denne behandlingen inkluderer ansikt og kjeve spams, nakke spams kjent som cervical dystoni eller spastisk torticollis øye forskyvninger og ufrivillig blunking. Botox kan hjelpe med tale eller taleproblemer som stamming eller stemmebånd spasmer. Det også bidra til å løse nevromuskulære problemer i andre områder av kroppen, for eksempel urinretensjon, et alvorlig problem som involverer blæren muskler som ellers ville kreve kateterisering å la pasienten til å passere urin.

Bivirkninger

Leger må nøye administrere botulinum, i små mengder, for å oppnå de ønskede resultater uten å forårsake alvorlige bivirkninger fra denne kraftige toksin. Selv under optimale forhold, kan noen pasienter oppleve en grad av muskelsvakhet i området som mottar Botox. For eksempel pasienter som behandles for blefarospasme, eller ufrivillig blinker, kan oppleve en midlertidig hengende øyelokk. Noen få pasienter kan oppleve andre symptomer som ligner influensa.

Betraktninger

Ifølge Emed TV, kan Botox utgjøre ukjente risikoer under graviditeten eller da gikk gjennom morsmelk til babyer. Helse Communities advarer om at botulinumtoksin kan noen ganger flytte fra sin opprinnelige området til andre områder av kroppen, noe som resulterer i slike alarmerende og potensielt farlige symptomer som å puste, svelge eller snakke problemer, inkontinens eller tåkesyn. Pasienter og leger både bør være klar til enhver tid at dette gunstig terapi får sine helbredende krefter fra en dødelig nervegift og at en viss grad av risiko følger bruken.

Hva er binyrene lidelse?

De menneskelige binyrene er ansvarlig for mange funksjoner, blant annet å opprettholde forbrenningen og graviditet og kontroll med kjønnsmodning hos barn. Når noe går galt i binyrene selv eller i en del av kroppen som påvirker binyrene, da binyrene lidelser oppstår. Noen eksempler på disse binyrene lidelser er sykdommer som Cushings syndrom og medfødt adrenal hyperplasi.

Funksjon

Binyrene kan finnes på toppen av begge nyrer hos en person. De er formet som en trekant, og er omtrent en tomme høy og tre inches lang. Den indre del av binyrene kjent som binyremargen utskiller hormoner, med adrenalin være en, som har en effekt på slike kroppsfunksjoner som hjertefrekvens, svette, og blodtrykk. De ytre delene av binyrene produserer hormoner som omhandler fett, proteiner og karbohydrater. Mannlige kjønnshormoner og stoffer som styrer salt og kalium nivåene er også utskilt fra denne binyrebarken.

Effekter

Binyrene lidelser skje noen ganger når den delen av den menneskelige hjerne kalles hypothalamus er ikke i stand til å produsere hormoner som blir brukt til å styre binyrene. Hypofysen er også ansvarlig for en slik hormonproduksjon, og hvis de ikke fungerer som de skal da binyrene lidelser kan føre til. Troubles inne binyrene som infeksjon eller sykdom bidrar også til lidelser, med produksjon av hormoner i for høye eller lave mengder den viktigste faktoren.

Betydning

En adrenal lidelse er Cushings syndrom, som forekommer hovedsakelig hos voksne mellom 25 og 50. Det er vanligvis utfelt av binyrene som produserer for mye kortisol, et hormon som styrer stress. Tumorer i hypofyse region ofte føre dette noe som resulterer i overproduksjon av Cushings syndrom. Sykdommen er preget av slike symptomer som fedme, diabetes, sterk hår på kroppen, tretthet, hypertensjon og sammen med eventuelle seksuelle problemer.

Funksjoner

Medfødt adrenal hyperplasi er en binyre lidelse som er genetisk opprinnelse. Kroppen kan ikke produsere nok kortisol og gjør for mye av et hormon som kalles androgen. Symptomene på medfødte adrenal hyperplasia inkluderer kortpustethet, kviser, uregelmessig menstruasjon hos kvinner, ansiktshår hos kvinner, og i alvorlige tilfeller dehydrering, lavt blodsukker og lavt blodtrykk. Det kan også oppstå problemer med å ha et høyt nok nivå av salt i kroppen, og godartede eller ufarlige tumorer hos menn.

Typer

Det er andre binyrene lidelser som er mye sjeldnere enn disse. De omfatter kreft i binyrene, som oppstår i bare to av en million mennesker. Pheochromocytoma er en sykdom som involverer dannelsen av en tumor i medulla del av hjernen som fører til høyt blodtrykk, med 800 tilfeller rapportert årlig i USA. En tilstand som kalles hyperaldosteronisme er ganske sjelden og rammer kvinner i aldersgruppen mellom 30 og 50, med hypertensjon kommer om på grunn av for mye av et hormon som styrer natrium og kalium nivåene i kroppen.

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser


Bells parese er en lidelse som gjør nervene i ansiktet nummen, slik at du klarer å føle noe på den ene siden av hodet. Den gode nyheten er at Bells parese vanligvis går bort i løpet av noen uker, spesielt i milde tilfeller. Det er anbefalt behandling, men som kan hjelpe på helbredelsesprosessen og eliminere nerveskade kilden.

Hvordan behandle Bells parese Facial nerve lidelser

•  Ta kontakt med legen din. Han kan foreskrive en kombinasjon av medisin acyclovir med steroid prednison å bekjempe viruset forårsaker lidelse og styrke nerve. Ikke legg over-the-counter narkotika uten tillatelse.

Øvelse ansiktsmusklene regelmessig, spesielt på den berørte side. Dette inkluderer å lukke øynene og heve øyenbrynene, smiler og strekker munnen og forsøker å plystre.

Hold ansiktet varm og nervene stimuleres. Vikle et skjerf eller holde en varm pute rundt ansiktet ditt og drikk rikelig med varm væske. Unngå å utsette ansiktet for kald vind. En dyp ansiktsmassasje kan også hjelpe.

Ta masse multivitaminer, spesielt de med B-vitaminer som B1, B2, B6 og B12. Tar en blanding av olivenolje med hvitløk hjelper også. Laktose vil ikke hjelpe, så unngå melk så mye du kan.

Hint

  • Du må kanskje bruke øyedråper for å holde øye med den berørte side fuktet. De berørte nerver kan redusere tendensen og evne til å blinke, spesielt mens du sover.

Tarminvaginasjon medisinsk lidelse

Invaginasjon er karakterisert ved en fold i tarmen (se for hvordan et teleskop ekspanderer og trekker seg sammen) med en del av tarmen glir inn i en annen del. Den resulterende manglende evne til å passere mat gjennom tarmen kalles en hindring. Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, er dette nummer 1 årsaken til barnas intestinal obstruksjon. Gutter er fire ganger mer sannsynlig enn jenter for å utvikle tilstanden. Sjelden, kan voksne utvikle tilstanden.

Årsaker hos barn

Leger er usikker på nøyaktig hva som forårsaker tilstanden hos barn; imidlertid ser det ut til å være en familiær kobling. Det er også økt risiko for å utvikle tilstanden for barn som har cystisk fibrose, er dehydrert, har en øvre luftveisinfeksjon, har gastroenteritt, har svulster eller masser i magen eller tarmen, eller som nylig har avsluttet cellegiftbehandling.

Årsaker hos voksne

Tarminvaginasjon hos voksne kan være forårsaket av kronisk diaré, sammenvoksninger i GI (gastrointestinal) kanalen, godartede eller ondartede svulster i mage-tarmkanalen, kirurgisk arr vev i tykktarmen eller tynntarmen, irritabel tarm syndrom, Hirschsprung sykdom eller gastroparese (tre lidelser som påvirker effekten av mat beveger seg gjennom tarmen).

Symptomer hos barn

Tarminvaginasjon symptomer hos barn inkluderer hevelse i magen, feber, diaré, oppkast, mage klump, dehydrering, periodevis sterke smerter i magen, grunne pust og avføring som inneholder slim og blod. Ifølge Mayo Clinic, er det første tegnet i babyer oftest plutselige anfall av høyt gråt som følge av magesmerter. Spedbarn opplever smerte i magen ofte trekke knærne mot brystet. Smerten er vanligvis forbigående, forekommer hvert 15. minutt på første og kommer oftere som tilstanden utvikler seg.

Symptomer hos voksne

Symptomer hos voksne kan vare i lang tid eller det kan oppstå midlertidig. Tegn på tarminvaginasjon blødninger i endetarmen, abdominal hevelse, magekramper, haster avføring, magesmerter lokalisert til ett bestemt mageområdet, forskjeller i hyppighet av avføring, oppkast og kvalme.

Komplikasjoner

Hvis tarminvaginasjon går ubehandlet, kan det påvirke tarmblodtilførsel. Som obstruksjon vedvarer, hevelse i området stenger blodtilførselen til det området av tarmen. Dette forårsaker tarmvevet for å dø, noe som fører til sprekker i veggen av tarmen. Dette i sin tur kan føre til en infeksjon i bukhulen (peritonitt). Peritonitt trenger akutt medisinsk behandling. Smerte, hevelse, feber, redusert vannlating, feber og økt tørste er karakteristisk for tilstanden. Barnet kan gå inn i sjokk (angitt med utvidede pupiller, svak puls, klam hud, laber øyne, unormale pustemønstre og mulig tap av bevissthet).

Diagnose

For å bekrefte diagnosen, må legen din for å utføre en fysisk undersøkelse. Blod, urin og fekal tester er vanligvis utføres i tillegg til enten en X-ray eller CT scan for å visualisere eventuelle hindringer eller perforasjon i mage-tarmkanalen. Legen kan også bestille en luft eller barium klyster for å visualisere tykktarmen.

Behandling

Umiddelbar behandling er avgjørende for å hindre dehydrering, sjokk og potensielle infeksjoner. Den første linjen i behandling vil være å motta IV væsker. Deretter vil en nesesonde legges gjennom nesen eller barnets nese i magen. Dette gjør at trykket i mage-tarmkanalen å dekomprimere.

Luft eller barium enemas kan være gunstig for å avhjelpe folden i tarmen. Hvis klyster løser ikke tilstanden, vil kirurgi være nødvendig å fjerne hindringen.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse

Aspirin Intoleranse og bipolar lidelse


Bipolar lidelse er preget av skarpe endringer i humør. Mennesker som lever med bipolar lidelse opplever perioder med oppstemthet og uvanlige aktivitetsnivå samt perioder med alvorlig depresjon og slapphet. Mange faktorer bidrar til bipolar lidelse, inklusive fysiske og miljømessige faktorer.

Mens det er ingen kjent sammenheng mellom mennesker med bipolar lidelse og aspirin intoleranse, kan en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre i noen med begge forholdene være vanskeligere å håndtere.

Bipolar lidelse og andre sykdommer

Personer med bipolar lidelse har høyere risiko for tilstander som migrene og hjertesykdom. Aspirin ofte benyttes i behandlingen av disse tilstandene. Hvis en bipolar pasient har også aspirin-intoleranse, behandling av disse sammensatte tilstander blir vanskeligere.

Bipolar lidelse og betennelse

Forskning utført ved University of Pittsburgh School of Medicine og publisert i Journal of Clinical Psychiatry i august 2009 etablerer en kobling mellom systemisk inflammasjon og bipolar lidelse. Enkelte legemidler med en anti-inflammatorisk virkning har vist seg å stabilisere humør, og det er mulig at lav-dose aspirin, noe som bidrar til å redusere betennelsen, kan bidra til bipolare pasienter.

Aspirin Intolerance

Folk som aspirin intolerant har en dårlig reaksjon på acetylsalisylsyre. De vanligvis utvikler astma eller en bihulebetennelse. Vanligvis symptomer på intoleranse begynner å utvikle seg i løpet av tre timer for å ta aspirin. Aspirin intoleranse kan utvikle ganske plutselig, selv hos personer som har brukt aspirin uten bivirkninger i en lang tidsperiode. Fordi bivirkninger kan destabilisere stemning i noen med bipolar lidelse, er det viktig for bipolare pasienter som tar aspirin for å kjenne tegn på aspirin intoleranse, slik at de kan avvikle bruken av aspirin og komme seg raskt bør en hendelse oppstår.

Alternativer til Aspirin

Personer med aspirin intoleranse kan lindre smerte effektivt med paracetamol eller ibuprofen. De bør snakke med legen sin om de potensielle farene ved disse medisinene og om trygge doser for behandling av smerte eller betennelse. Bipolare pasienter ofte tar reseptbelagte medisiner for å stabilisere humøret. Snakk med legen din om mulige reaksjoner med noen resept eller over-the-counter smertestillende.

Natural Betennelse Reduction

Fordi bipolar lidelse er forbundet med inflammasjon, kan det være nyttig å anvende strategier for å naturligvis redusere betennelse. Trening er blant de beste naturlige måter å redusere betennelse i kroppen. Regelmessig mosjon - 30 minutter om dagen, fem dager i uken - senker markører for betennelse i kroppen.

Vestibulære lidelse med Tinnitus

Vestibulære lidelse med Tinnitus


Vestibulære lidelser og tinnitus er problemer som involverer det indre øret. En person som lider av tinnitus hører ulike lyder og har hørselsproblemer. En person som lider av vestibulære lidelser lider balanse problemer.
Thomas Coleman, i sin artikkel "tinnitus Miracle", forklarer at i tilfelle av en infeksjon, blir mellomøret utsatt for infeksjon og råtner. Dette i sin tur påvirker nerver. Han sier dette er den vanligste årsaken til vestibular lidelse og tinnitus, og at de to er i slekt. Når øret er infisert den prøver å helbrede seg selv ved å skape væske som overbelaster den før den legger press på øregangen. At trykket fører til svimmelhet og øresus.

Symptomer

Symptomene på en vestibulære lidelse er vertigo, svimmelhet, ubalanse, problemer med å gå, klossethet, en generell mangel på koordinering og en følsomhet for visse sko eller flater. Vestibular forstyrrelse Association (VDA) viser også behovet eller tendens til å se mot bakken, som om bekreftelse på plasseringen av bakken. Synsproblemer er også et symptom. De kan inneholde vanskeligheter med dybdesyn og en lysfølsomhet. VDA viser også kognitive og psykologiske symptomer. Depresjon, angst, konsentrasjonsvansker og forvirring er alle symptomer. Andre symptomer inkluderer øret aches, hodepine og kvalme.
Tinnitus er per definisjon det ringer eller brølende i ørene.

Årsaker

Dr. Lisa Haven knytter hørselstap på grunn av støyeksponering med tinnitus. Et hørselstap på grunn av opphopning av ørevoks er også forbundet med tinnitus. Tinnitus forårsaket av en skade i hodet eller nakken områder har en tendens til å være mer alvorlig.

Diagnose

Som med de fleste helsemessige bekymringer, vil legen forsøke å eliminere andre helseproblemer. Din fastlege kan henvise deg til en audiograf. Audiografen kan teste ikke bare hørselen, men også den fysiske tilstanden til trommehinnen. Det er også tester som måler hvordan lyden reiser fra øret til hjernen.

Behandling

Behandlingen avhenger av årsaken, ifølge Dr. Haven. Hvis infeksjonen er årsaken, deretter behandling av infeksjonen vil i sin tur føre til at tinnitus å avta. De fleste tilfeller vil imidlertid være vanskelig å fastslå en bestemt årsak, og derfor behandle. Behandling kan være i form av medisinering, rådgivning og medisinsk utstyr.
En maskeringsenhet reduserer støy. Den blokkerer ikke støy, men heller, ifølge Dr. Haven, det "tilslører" støy. Den "hvit støy" er spesielt nyttig for tinnitus lider når du sover.

Forhindre vestibulære lidelser med Tinnitus

Unngå høye lyder og iført hørselvern er åpenbare forholdsregler. Dr. Haven anbefaler også skikkelig hvile, daglig mosjon og, om nødvendig, å regulere blodtrykket.

Liten tarm lidelser

Liten tarm lidelser


Den lille tarm, også referert til som den tynntarmen, er en del av fordøyelseskanalen hos pattedyr. Etter maten passerer gjennom magen, går det inn i tynntarmen for videre fordøyelse og absorpsjon av næringsstoffer før du flytter inn i tykktarmen for å bli utskilt som avfall. Det er en rekke forstyrrelser som kan påvirke det lille tarm, som alle forårsaker symptomer i hele kroppen, taler til den viktige rolle spiller i fordøyelsen generelle helse.

Typer av tynntarmen Disorders

De vanligste typer av små tarm lidelser kan klassifiseres i forskjellige kategorier: inflammatoriske tarmsykdommer, autoimmune tilstander og infeksjonssykdommer. Inflammatoriske tarmsykdommer, så som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, føre til hevelse og inflammasjon i tynntarmen. Den vanligste autoimmun tilstand i tynntarmen er cøliaki, en reaksjon på inntatt gluten. Smittsomme sykdommer inkluderer en rekke lidelser inkludert bendelorm og bakterielle infeksjoner som tropisk sprue (kjent medisinsk som giardiasis).

Testing for tynntarmen Disorders

Det er flere tester som kan utføres for å kontrollere små tarmlidelser. Vanligvis den første testen gjøres for å diagnostisere en liten tarm lidelse er en X-ray for å sikre eventuelle symptomer en person er rapportering ikke er forårsaket av en form for blokkering eller ruptur. Ytterligere tester vil bli valgt basert på rapporterte symptomer; for eksempel kan en blodprøve gis til personer som mistenkes for å ha cøliaki for å se om hvite blodlegemer er forhøyet. Ved mistanke om en infeksjon, kan en avføringsprøve bør analyseres for å identifisere spesifikke bakterier eller ormer.

Effekter av tynntarmen Disorders

Alle typer av små tarm lidelser, hvis venstre ubehandlet over lengre tid, påvirker kroppen som en helhet på lignende måter. Nummer én effekt av en liten tarm lidelse er en nedsatt evne til å absorbere næringsstoffer fra maten, som fører til underernæring, vekttap, tretthet og konsentrasjonsproblemer. Små tarm lidelser vanligvis forårsake diaré, som også kan føre til dehydrering.

Betraktninger

Mens noen små tarm lidelser, for eksempel smittsomme sykdommer, er vanligvis ikke livstruende, mange typer er alvorlige forhold som kan føre til langvarige skader i tarmvevet hvis venstre ubehandlet. Inflammatoriske og autoimmune sykdommer spesielt kan forårsake skade som tar kroppen i flere måneder til flere år å fullt reparere. Det har vært noen indikasjon på at langsiktig skade på tynntarmen fra noen av disse lidelsene kan sette en person på økt for tarmkreft og andre alvorlige forhold.

Advarsel

Hvis du oppdager blod i avføringen, har kronisk diaré i mer enn fire dager, erfaring magesmerter, feber, eller hurtig vekttap, må du kontakte legen din for å diagnostisere symptomene dine. Disse symptomene kan være tegn på en alvorlig liten tarm lidelse som krever umiddelbar oppmerksomhet. Ikke prøv å medisinere seg selv med over-the-counter produkter, for eksempel fiber, anti-diarrheals, eller smertestillende medikamenter. De kan forverre eller forverre tilstanden din.

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Hvordan å behandle barn med bipolar lidelse

Foreldre eller vaktmester på bipolare barn ofte føler seg overveldet og forvirret om hvordan å håndtere sine barns lidelse. Bipolar lidelse kan føre til humørsvingninger og depresjon, som begge kan være plagsom og skremmende. Vaktmestere har en viktig rolle i behandling, og suksessen til barnet er ofte i stor grad avhengig av støtte fra folk rundt dem.

Informer deg selv

Les så mye du kan om bipolar lidelse, slik at du kan gjenkjenne barnets symptomer og forstå at de er en normal del av bipolar lidelse. Depresjonen og Bipolar Support Alliance (se Ressurser nedenfor) gir opplæring og støtte for mennesker som lider av bipolar lidelse, samt deres familie og venner.

Psychiatric Care

Finne en god psykiater er det første skrittet til å behandle et barn med bipolar lidelse. Psykiatere kan foreskrive riktig medisinering for å holde barnets humør stabil, og kan også holde styr på barnets utvikling og merke noen uvanlige humørsvingninger, selvmordstendenser eller skadelige vaner at barnet utstillinger. Personlige forsikringsselskapene kan gi en liste over nærliggende psykiatere som er spesialister på bipolar lidelse.

Kommunisere med lærere

Det er viktig å utvikle en god rapport med lærerne slik at de kan kommunisere eventuelle problemer som barnet opplever på skolen. Lærere som er informert om barnets lidelse kan være mer forståelse overfor barnet og kan tilby trøst og oppmuntring til barn som kan føle seg isolert fra sine jevnaldrende.

Avspenningsteknikker

Når barnet opplever angst eller raseri, tilbringe tid med barnet og hjelpe ham eller henne til å takle symptomene. Lytte til beroligende musikk, puste dypt, og går for lange turer kan hjelpe barnet å slappe av under stressende tider. Å gjøre prioriteringer og organisering av barns arbeidsmengden i skolen kan også redusere stressfaktorer. Deltagelse i kreative aktiviteter som barnet liker også vil hjelpe ham eller henne føler seg lykkeligere og mer rolig.

Finn et Support Group

Mange lokalsamfunn har lokale støttegrupper for barn med bipolar lidelse og deres familier. Støttegruppen vil gi barnet ditt et sted å åpent gi uttrykk for sine følelser og vil vise barnet at han eller hun er ikke alene. Barnets psykiater kan anbefale lokale støttegrupper, og administratorer på skolen kan være i stand til å danne en støttegruppe.

Nevrologiske lidelser hos barn

Nevrologiske lidelser hos barn oppstår når barnet utvikler problemer med en del av nervesystemet, spesielt hjernen, ryggmargen eller nerver. Selv om noen nevrologiske lidelser hos barn ikke kan forebygges, kan grunnleggende forebyggende tiltak reduserer din lille ens sjansene for å utvikle visse nevrologiske lidelser.

Årsaker

Noen vanlige nevrologiske lidelser hos barn oppstår fra fødselsskader; andre årsaker inkluderer svulster, skader (for eksempel hodeskader), infeksjoner og forstyrrelser i blodstrømmen.

Autisme

Preget av problemer i samspill og sosialt samvær med andre, er autisme et spekter nevrologisk lidelse som ofte vises under ditt barns første tre årene av livet og forekommer i omtrent én av hver 100 barn, ifølge 2009 statistikk fra Autism Society.

Meningitt

Også kalt spinal meningitt, er meningitt betennelse i slimhinnen rundt barnets hjernen eller ryggmargen forårsaket av et virus eller bakteriell infeksjon. Ubehandlede bakteriell meningitt, kan føre til ytterligere nevrologiske forstyrrelser slik som slag og hjerneskader.

Spinal marksbrokk

Resultatet av en fødsel defekt, påvirker spinal bifida din lille ens ryggmargen og resulterer ofte i beinet lammelser, blæren kontroll problemer og lærevansker gjennom hele livet.

Forebygging / løsning

Ved hjelp av beskyttende hodeplagg kan redusere barnets sjansene for å utvikle nevrologiske lidelser som skyldes skade. Også, hvis du blir gravid, ta en prenatal vitamin som inneholder folsyre å senke babyens sjansene for å utvikle spinal bifida.