Digidexo.com

hevelse i vristen hos barn

Tegn og symptomer på lymfom hos barn

Det finnes måter å oppdage lymfom hos barn, selv om et barn vil måtte bli testet for å bekrefte diagnosen. Vær oppmerksom på at det synes å være to typer lymfom. Hodgkins og non-Hodgkins lymfom både har tegn og symptomer som kan registreres hos barn. I noen tilfeller, men vil ikke alle symptomene være åpenbar.

Hodgkins lymfom symptomer

Hodgkins lymfom symptomer hos barn vanligvis vises som en utvidelse til lymfeknuter. Dette er kjertler som ligger i halsen, i armhulen, over kragebeinet og i lysken. Noen pasienter kan føle tretthet, dårlig appetitt, kløe eller elveblest. Vekttap og feber kan også forekomme. Siden disse symptomene er vanlige blant andre sykdommer, bør du snakke med en lege hvis symptomene varer lenger enn to uker, eller hvis de går bort og komme tilbake med frekvens.

Non-Hodgkins lymfom symptomer

Med non-Hodgkins lymfom hos barn, kan symptomer inkluderer hevelse av kjertler i nakken, armhuler, lyske eller over kragebein. Lymfekreft kan vokse i magen, forårsaker blokkeringer og magesmerter. Det kan også være hevelse i brystet, noe som fører til kortpustethet eller pustevansker. Feber, vekttap og nattesvette kan oppstå.

Forvirrende Symptomer

Siden symptomene ligner på influensa eller kyssesyke og andre mer vanlige sykdommer, kan en lege begynne med behandlinger eller tester for disse sykdommene. Siden begge sykdommene er sjeldne, forekommer kanskje i tre av 100.000 mennesker, anbefales det at tester for sykdommen kan være reservert for når symptomene varer lenger enn to uker, ser ut til å være alvorlig i naturen, eller symptomene forsvinner eller kommer tilbake veldig ofte.

Testing for lymfom

Testing av hevelse for lymfom hos barn oppstår som en biopsi. En kirurg kan fjerne hele node eller en del av tumoren. Avhengig av hvor noden er plassert, kan den fjernes med lokal anestesi hvis lokalisert nær overflaten av huden. Hvis det er dypt inne i brystet eller i et annet område, så generell anestesi vil bli brukt til å ha barnet søvn før fjerning. Avhengig av hvilken type lymfom det ser ut til å være, vil avgjøre hvordan testingen er fullført, men det er vanligvis forbeholdt kun dersom øvrige vilkår for symptomene er utelukket.

Forskjeller

Forskjellen mellom Hodgkins og non-Hodgkins sykdom typer lymfom er vanligvis kløende, tørr hud som oppstår med Hodgkins. Kløe er vanligvis mer alvorlig enn en oppdatering av tørr hud. En pasient kan føle behov for å lindre symptomene ved å skrape på overflaten av huden, noen ganger forsøker å bryte huden for å lindre symptomene.

Hovne ledd hos barn

Hevelse i leddene hos barn kan være en indikasjon på en alvorlig sykdom. Det kan være relatert til en akutt infeksjon eller traume, eller en kronisk tilstand som leddgikt. Det er viktig å søke rask legehjelp hvis et barn utstillinger hevelse i alle ledd, spesielt hvis det ikke er noen åpenbare årsaker.

Funksjoner

Ved å undersøke en hovne ledd i et barn, er det viktig å fastslå om det finnes andre symptomer. For eksempel feber og smerte kan være relatert til septisk artritt, en infeksjon av leddskålen. Det er også viktig for å bestemme om bare ett ledd er svellet, eller hvis flere ledd er involvert.

Typer

Multiple hovne ledd kan være en indikasjon på flere autoimmune lidelser hos barn. Juvenil idiopatisk artritt (eller JIA) påvirker barn yngre enn 6 år gammel. Den har forskjellige typer, avhengig av hvor mange ledd er involvert: pauciarticular, hvis det påvirker mindre enn fire ledd; polyartikulær hvis det påvirker fem eller flere ledd; og systemisk, som vanligvis har andre symptomer som feber og utslett før utstilling hevelse i ledd.

Andre autoimmune sykdommer som fører til hevelse i leddene hos barn omfatter systemisk lupus erythematosus, en sykdom som også kan påvirke nyrene, huden og hjernen; og revmatoid artritt, som kan følge en strep hals infeksjon.

Betraktninger

Traumer kan også føre til hevelse i ledd hos barn. I små barn, kan den traumatiske hendelsen være mild eller ikke vitne som kan komplisere eller forsinke diagnosen. Eldre barn kan ha skader relatert til ulykker eller idrettsskader.

Advarsel

Septisk artritt fører til hevelse, rødhet og ømhet i de berørte felles. De fleste barn med septisk joint vises syk og har feber og ubehag med hevelse. Spør diagnose er viktig for å unngå senkomplikasjoner.

Diagnose

Diagnostisering av hovne ledd hos barn innebærer blodprøver, blant annet et antall hvite blodlegemer (forhøyet i tilfeller av infeksjon), senkningsreaksjon (en uspesifikk markør for betennelse) og ABO titer (som sjekker for siste strep hals infeksjon). X-stråler er viktig i tilfeller av traumer, ulykker og skader. Tilfeller av septisk artritt trenger en nål aspirasjon av felles plass å se på tilstedeværelsen av bakterier.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn


Hjernehinnebetennelse er infeksjon og hevelse i hjernehinnene (slimhinnen i hjernen og ryggmargen). Bakterier eller virus forårsaker hjernehinnebetennelse. Ubehandlet hjernehinnebetennelse hos barn (spesielt bakteriell meningitt) kan føre til alvorlige, livstruende og livsendrende komplikasjoner. Hensiktsmessig og rettidig behandling av hjernehinnebetennelse i stor grad kan redusere disse komplikasjonene.

Tidlige Komplikasjoner

Bakteriell meningitt kan forårsake høy feber, så høye som 103 grader F eller mer. Ubehandlet høy feber kan føre til anfall. Betennelse i hjernehinnene (foring av hjernen og ryggmargen) kan føre til alvorlig smerte og hodepine. Barnet kan utvikle lysskyhet hvor sterkt lys blir smertefullt for øynene. Nakke og rygg kan bli stive og smertefulle. Barnet med hjernehinnebetennelse kan bli kvalm og kaste opp. Mye oppkast kan føre til dehydrering.

Sepsis

Sepsis (blod-infeksjon) oppstår når bakterier eller virus spres fra hjernen eller ryggmargen, og kommer inn i blodet. Når barnet blir septisk, kan han oppleve lavt blodtrykk, redusert urinmengde, og multi-system organsvikt.

Økt ICP

Økt intrakranielt trykk (ICP) er økningen av trykket i hjernen. Skallen er stiv etter fontanels (myke flekker på babyens skalle) nær. Det skalle holder hjernen, blod og cerebral spinalvæske. Det er bare så mye plass. Når hjernen begynner å hovne opp på grunn av hjernehinnebetennelse, økes trykket, og kan føre til økt forvirring, slapphet, prosjektil oppkast (kraftig oppkast som kan lande på tvers av rommet), redusert hjertefrekvens, økt blodtrykk, redusert respirasjonsfrekvens og eventuell død.

Forsinket utvikling

En liten andel av disse barna som overlever hjernehinnebetennelse kan bli utviklingshemmede forsinket. Alvorlighetsgraden av forsinkelsen kan være alt fra en liten lærevansker til et barn som har blitt vegetative og krever total omsorg. Barn overlevende hjernehinnebetennelse kan også utvikle et anfall lidelse. De fleste anfallslidelser er vellykket behandlet med medisiner.

Amputasjon

Meningitt forårsaket av bakterien Nesseria meningitides (hjernehinnebetennelse) kan spre seg i hele kroppen via blodet (sepsis), og til slutt føre til alvorlige fartøyet og nerveskader på fingre, tær, armer, ben, ører, nese og andre deler av kroppen. Noen ganger skaden er så stor at den eneste behandlingen er amputasjon.

Død

En eller en kombinasjon av de mer alvorlige komplikasjoner kan føre til døden, med eller uten behandling. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), vil ca 5 til 10 prosent av de som blir smittet med hjernehinnebetennelse dø innen 24 til 48 timer etter symptomdebut vil dø. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), kan behandling av de vanligste typene av bakteriell meningitt med passende antibiotika redusere risikoen for død til mindre enn 15 prosent.

Diagnose og forebygging

Diagnose av en helsepersonell er basert på symptomer, og en spinalpunksjon hvor spinalvæske samles inn og analyseres. Meningitt, spesielt hjernehinnebetennelse, er behandlet som et medisinsk nødstilfelle. Pasientene er innlagt på sykehus og behandles med antibiotika. Vanlige intravenøs antibiotika er penicillin, ampicillin, vancomycin og ceftriaxone. Forebygging av hjernehinnebetennelse (en av de farligste) omfatter et en-dose vaksinering. Den meningokokkvaksine gir over 85 prosent beskyttelse. Gjør en vane av god håndvask. Ikke del mat, drikke, tannbørster eller noe annet som kan spre respiratoriske dråper.

Vaginal gjær infeksjoner hos barn

Kvinner i alle aldre, også unge jenter, er utsatt for gjær infeksjoner eller candidiasis. Minimale mengder av gjær vokse normalt på huden, i munnen og inn i vagina, men når forholdene blir fuktig, varm og mørke, kan gjær vokse raskt, og blir en infeksjon. Gjær infeksjoner ofte påvirker munnen, bleieområdet hos spedbarn og småbarn, hudfolder, og genital og vaginal områder.

Kjennetegn

Spedbarn og småbarn jenter som slites bleier kan utvikle en gjær infeksjon som starter innen de hudfolder og rumpe og deretter sprer seg til vaginal området. Kvinner i alle aldre som har tilstanden kan oppleve irritasjon, rødhet, hevelse og kløe i berørte vaginal området. En tykk hvit eller gul utflod er også vanlig. En brennende følelse kan også merkes ved vannlating.

Årsaker

Det er flere grunner jenter kan utvikle en gjær infeksjon. For det første kan det fremkallende immunsystemet hos barn ikke å bekjempe infeksjoner så effektivt som den voksne immunsystemet. For det andre barn som tar antibiotika eller steroid medisiner er på et høyere risiko for å få en gjær infeksjon. Når datteren din lege foreskriver antibiotika, eliminerer det ikke bare de dårlige bakteriene, men også gunstig slag kalles probiotika. Ifølge nettstedet, BNet, høyt antall probiotika lage vitamin A og B, bistå med næringsopptak, hjelp med riktig fordøyelse, og gjøre immun-boosting stoffer. Så, ved å eliminere de gode bakteriene, kan gjær formere seg og bli en infeksjon. Tredje, små jenter som sitter i våte eller skitne bleier kan utvikle en gjær infeksjon i vaginal området. Fjerde, kan hormonelle forandringer på grunn av modenhet og pubertet også forårsake gjær infeksjoner. Ifølge Kidshealth fra Nemours, jenter som har en menstruasjonssyklus er mer sannsynlig å få en gjær infeksjon enn jenter som ennå ikke har gått gjennom puberteten.

Diagnose

Fysisk undersøkelse av det berørte området av en lege er ofte alt som trengs for å diagnostisere en gjær infeksjon. Noen ganger kan en lege skrape et lite utvalg fra det infiserte området og for nærmere undersøkelse på et laboratorium.

Behandling

For kvinnelige spedbarn og småbarn som slites bleier, er det viktig å holde bleie området rent og tørt. For alle kvinner, vil en over-the-counter soppdrepende krem ​​vanligvis kurere infeksjonen innen én eller to uker.

Forebygging

For spedbarn og småbarn jenter, holde bleie området rent og tørt. Også hjelpe din datter bygge et sunt immunsystem gjennom en balansert, næringsrik diett slik at hun kan naturligvis bekjempe infeksjoner. For førskole og grade-skolebarn, håndheve viktigheten av å tørke forfra og bakover etter å ha avføring. Ved å gjøre det motsatte, kan bakterier fra avføringen reise til vaginal området. Jenter bør ha komfortable, bomull klær fordi nylon badedrakter, nyloner eller undertøy kan felle fuktighet og forårsake gjær infeksjoner. Bare gi din datter antibiotika som var foreskrevet av en lege. Til slutt innlemme vanlig, usøtet yoghurt inn i din datters måltider; denne type av yoghurt er kjent for å hindre at gjær fra raskt voksende.

Hva som forårsaker søvnapné hos barn?

Hva som forårsaker søvnapné hos barn?

Innledning

Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, kan søvnapné forekommer vanligvis hos barn mellom tre og seks. Søvnapné er en lidelse som fører til en person til å slutte å puste for ulike mengder av tid mens de sover. I de fleste tilfeller vil det ikke gjøre mye mer enn forårsake noen mengden av søvnmangel. Men det kan også føre til en mangel på oksygen til barnets kropp fortsatt utvikling, noe som resulterer i permanent lunge og hjerteskade.

Mandlene og Adenoids

Hovne mandler og adenoids er nummer 1 årsaken til søvnapné hos barn. Siden et barns luftveier er mye mindre enn en voksen luftveier, kan selv en liten mengde hevelse føre til at luftveiene til å bli jevne blokkert, spesielt mens barnet sover. Utvidelsen er vanligvis forårsaket av en infeksjon og kan løses enten ved fjerning av mandlene eller adenoids, eller medisiner for å redusere hevelse.

Tumor

En annen grunn til et barn kan ha oppstått søvnapné er en svulst. Uavhengig av hvorvidt tumoren er ondartede, kan en vekst slik som en tumor i halsen lett stenge av luftveiene, mens barnet sover om natten. Når kroppen går i hvilemodus, muskel tone rundt luftveiene reduseres. Dette kan lukke luftrom akkurat nok til at tumor å fullstendig stenge av lufttilførselen til kroppen.

Fedme

Selv om ikke så vanlig for en årsak hos barn som det er hos voksne, kan barndommen fedme også føre til søvnapné. Dette er fordi overflødig kroppsfett ligger på brystet og halsen kan presse inn i luftveiene, mens barnet ligger nede. Dette resulterer i en blokkering av luft til kroppen.

Symptomer på Hernias hos barn

Hernias oppstå når en av et barns organer eller vev buler gjennom en åpning i muskelveggen. Barn oftest utvikle brokk i mage eller lysken. Brokk som navle og lyskebrokk kan være til stede ved fødselen. Lyskebrokk forekommer i underlivet og det meste påvirker gutter. Umbilical brokk vanligvis bule fra navlen og det meste påvirke jenter. Umbilical brokk kan korrigere seg selv over tid, men lyskebrokk vil kreve kirurgi. Fengslet og strangulated brokk også forekomme hos barn og krever øyeblikkelig legehjelp. Soning brokk oppstår når de organer eller vev blir fanget i muskel åpningen, og strangulated brokk oppstår når de organer eller vev er avskåret fra sin blodtilførsel.

Svulmende

Brokk vil presentere en merkbar bule under barnets hud. Noen ganger bule er bare merkbar når barnet gråter eller hoste, og i andre barn, er det alltid til stede. Bule kan bli misfarget.

Pain

Barnet kan klage over smerter. Hvis smertene er til stede, så brokk er muligens alvorlig og en lege bør vurdere barnet.

Forstoppelse

Forstoppelse kan være et symptom på en soning brokk, som er en alvorlig tilstand.

Oppkast

Oppkast kan også være et symptom på en soning brokk, noe som kan være ganske alvorlig.

Dreven hevelse og betennelse

Hvis svulmende området er svært hovne og betente, kan en strangulated brokk være til stede. Denne tilstanden krever umiddelbar medisinsk behandling.

Fever

Feber kan også indikere at barnet har en strangulated brokk hvis det skjer sammen med hevelse, betennelse og smerter nevnt tidligere.

Symptomer på alvorlig Candida Overgrowth hos barn

Candida albicans er en type av sopp som normalt er til stede i kroppen i små mengder, men gitt den riktige situasjon kan det overgrow og føre til en tilstand som kalles candidiasis. Barn kan utvikle en overvekst av candida om de har kroniske sykdommer som reduserer deres immunforsvar eller som spedbarn før deres immunforsvar er sterk nok til å hindre en overvekst. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, symptomer på alvorlig Candida overvekst hos barn inkluderer dårlig fôring og hudforandringer.

Sårhet

Candida overvekst i munn og svelg kan føre til hevelse og ømhet i munnen, tungen og halsen, noe som gjør det smertefullt å spise eller svelge.

Lesjoner

Lesjoner kan dannes i munnen, halsen og mandlene av babyer og barn med candida overvekst, som kan blø og bli irritert fra svelge eller tygge mat.

Dårlig Latch

Alvorlig overvekst av candida i en breastfeeding babyen kan gjøre det vanskelig for barnet å klinke til brystet, noe som kan føre til et utilstrekkelig inntak av melk.

Utslett

Overvekst av candida på huden til barn kan føre til utslett som kan være intenst kløende og kan føre til komplikasjoner, inkludert bakterielle hudinfeksjoner.

Vekttap

Babyer og barn med overvekst av candida kan oppleve vekttap eller unnlatelse av å trives, noe som kan være en livstruende tilstand.

Pain

Hvis candida sprer inn i blodet av et barn, kan det føre til intense smerter i hele kroppen og kan føre til livstruende komplikasjoner.

Melatonin bivirkninger hos barn

Melatonin er et hormon som produseres av pinealkjertelen, generelt økende i sen ettermiddag eller tidlig kveld, og avtagende i løpet av dagen. Voksne bruker noen ganger melatonin kosttilskudd for å hjelpe dem å sove. Publisert vitenskapelige data på melatonin bruk hos barn er svært begrenset.

Snaut Forskning

Studier av barn som bruker melatonin for søvnforstyrrelser har vært svært kortsiktig, noen ganger bare 30 dager. De to viktigste studiene også bare innebære rundt 150 barn, ingen av dem småbarn og babyer.

Melatonin bivirkninger

Dokumenterte bivirkninger hos voksne er hodepine, tretthet, magesyke, og allergiske reaksjoner som forårsaker pustevansker, hals lukking, hevelse i ansiktet og elveblest.

Forsiktig

Ingen av disse bivirkningene har forekommet hos barn under melatonin studier og med 2009, men forskningen er veldig slank.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge University of Maryland Medical Center, noen forskere teoretisere at melatonin tilskudd mellom 1 til 5 mg daglig til barn kan føre til anfall, særlig hos pasienter med nevrologiske lidelser.

Expert Insight

En studie publisert i Journal of Pineal Forskning i 1996 og et annet publisert i 2002 i Developmental Medicine & Child Neurology fant ingen bivirkninger i totalt 146 barn undersøkt.

Pancreas insuffisiens hos barn

Pancreas insuffisiens hos barn


Pankreatisk insuffisiens hos barn kan oppstå som et resultat av progressiv skade på bukspyttkjertelen fra lidelser som Shwachman-Diamond sydrome (SDS), og cystisk fibrose (CF). Barn som lider av bukspyttkjertelen insuffisiens har problemer med å få vekt og har symptomer på malabsorpsjon.

Identifikasjon

Pankreatisk insuffisiens er kroppens manglende evne til å produsere og transportere fordøyelsesenzymer som er nødvendige for å bryte ned maten i tarmen og tillater absorpsjon. Dette er en sjelden tilstand hos barn, men det er en årsak til mistrivsel hos barn og og kan føre til mange problemer fra malabsorpsjon.

Symptomer

Symptomene som vanligvis forbindes med bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte kronisk diaré, unnlatelse av å få vekt, anemi, hypoalbuminemi (en tilstand som påvirker nivåene av albumin i blodet serum) og steatorrhea. Ifølge Praktisk Gastro, er steatorrhea utskillelsen av fett som overstiger 7 prosent av fett inntak. Symptomer forbundet med steatorrhea inkluderer symptomer på bakteriell overvekst, unnlatelse av å trives, diaré, hypoalbuminemi, sporstoffet eller mineralmangel og ødem (hevelse).

Årsaker

Den vanligste årsak til pankreatisk insuffisiens hos barn forårsaket av cystisk fibrose. Cystisk fibrose fører til en klebrig oppbygning av slim i kroppen, og kan føre til alvorlige problemer i pancreas og lungene. Cystisk fibrose er en genetisk lidelse som vanligvis diagnostisert i tidlig barndom.

En annen årsak til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn er Shwachman-Diamond syndrom. Dette er en sjelden sykdom som rammer bukspyttkjertelen og er den nest vanligste årsaken til bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn. Barn som lider av denne tilstanden som får symptomer som unnlatelse av å trives, mateproblemer og tilbakevendende infeksjoner. Ifølge Shwachman-Diamond syndrom Foundation, ca 85 prosent av alle barn diagnostisert med denne tilstanden lider av tilbakevendende infeksjoner, som kan være alvorlige.

Diagnose

For å gjøre diagnostisering av pankreatisk insuffisiens hos barn, må legen anser et bredt spekter av medisinske tilstander som kan forårsake lignende symptomer. Diagnostiske tester for å fastslå om barnet har cystisk fibrose eller Shwachman-Diamond syndrom kan utføres. Svetten Test, en krakk smøre og pust testing finnes tester som kan gjøres for å bekrefte diagnosen av bukspyttkjertelen insuffisiens og oppdage den underliggende årsaken til denne tilstanden.

Behandling

Behandlingen for bukspyttkjertelen insuffisiens hos barn kan omfatte enzymerstatningsbehandling og overvåking vektøkning. Spedbarn som er diagnostisert med denne tilstanden kan plasseres på en morsmelkerstatning som er høy i medium-chain triglyserider og supplert med fett-oppløselige vitaminer.

Naturlig rette for acid reflux hos barn

Når et barn blir diagnostisert med syre reflux sykdom, vil mange leger fore Prilosec. Barnet kan også bli gitt andre flytende medisiner for å lindre symptomer samt en inhalator for hals hevelse. Noen foreldre mener at dette regimet innebærer for mange medisiner for å gi til et barn, og foretrekker enklere alternativer. Tipsene er oppført her også kan hjelpe med regelmessige utbrudd av halsbrann hos voksne også.

Kald melk

Lenge tenkt å være en en gammel koner 'tale, gjør et høyt glass melk hjelp frakk magen. Dette kan være til stede på melkeprodukt så som iskrem eller tykk yoghurt også. Unngå tillegg som sjokolade sirup eller jordbær pulver, men da disse kan faktisk irritere en følsom mage.

Goat Milk

Et annet alternativ, geitemelk, kommer i både pulver og flytende former. Du finner den i på helsekostbutikker eller i baking midtgangen i supermarkeder, ved siden av fordampet og kondensert melk. Geitemelk er en effektiv naturlig rette for acid reflux hos barn, og gir stor næringsverdi i tillegg.

Bland Foods

Et barn som lider av en irritert mage bør være på et tørt diett for å redusere magesyre. Dette betyr å begrense eller eliminere brus, krydret og stekt mat, og andre kjente gjerningsmennene, fra sine dietter. I tillegg holde en daglig logg over hva barnet spiser for å se om det er noen resultatførte utløse mat som kan forverrer syre reflux symptomer.

Løstsittende klær

Barn bør ha løsere sittende klær rundt livet, spesielt spedbarn. Stretchy elastiske midjen er bedre enn slacks og jeans som ikke gir. Opt for arbeidsklær, gensere, jumpsuits eller kjoler i stedet.

Endre posisjoner

Plasser en større pute under barnet så hodet og brystet er litt forhøyet. Dette vil bidra til å lette den brennende følelse av acid reflux når han sover. Sørg for at hun sitter litt tilbake i en stol, i stedet for å lene deg fremover.

Kronisk bihulebetennelse hos barn

Kronisk bihulebetennelse hos barn har en rekke årsaker, fra smitte til tilstedeværelsen av nesepolypper. Selv sinusitt kan være felles, det er karakterisert som kronisk når det varer lenger enn åtte uker eller gjentar seg ofte.

Fakta

Sinus er et lite hulrom fylt med luft ligger inne kinnben og panne. Bihulene produsere slim som renner inn i nesen. Kronisk bihulebetennelse hos barn oppstår når hulrom i barnets nesegangene bli betent. Når dette skjer, oppstår en opphoping av slim, fordi det ikke er lett drenert.

Symptomer

Symptomene på en kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer utslipp av tykk og grønnaktig slim fra nesen eller baksiden av halsen. Dette slimet kan også hindre nesegangene, noe som gjør det vanskelig for barnet å puste. Hoste, som har en tendens til å forverres i løpet av natten eller kaldt vær, er også vanlig. Barn med kronisk bihulebetennelse også en tendens til å klage over smerter i ansiktet og selv tennene. Andre symptomer er tretthet, kvalme og dårlig ånde.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til kronisk bihulebetennelse er en allergisk reaksjon, som kan utløse soppinfeksjoner i bihulene av barn. Eksisterende medisinske tilstander som forkjølelse og cystisk fibrose kan føre til en nasal blokkering. Når dette skjer, kan sannsynligheten for vekst av bakterier fører til en kronisk bihulebetennelse. Kronisk bihulebetennelse kan også være et resultat av skade eller misdannelse. Når et bein i ansiktet blir deformert, slik som i tilfelle av en avveket nasal septum, kan den nasale passasje er blokkert. Endelig kan tumorer og andre uvanlige vekster utløse tilstand også.

Behandling

Alle behandlinger for kronisk bihulebetennelse fokusere på å redusere betennelse i nesegangene. Når dette er gjort, kan drenering av slimet oppstår normalt, noe som reduserer risiko for infeksjoner. Vanligvis ville dette ha å bety eliminering av den underliggende årsaken til blokkeringen. Noen av metodene som brukes for å lindre kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer saltvann nesespray, kortikosteroider og decongestants. Barn bør ikke gis smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen fordi det kan føre til Reyes syndrom, en sykdom som kan føre til betennelse i leveren eller hevelse i hjernen.

Forebygging

En måte for å forhindre en kronisk bihulebetennelse hos barn, er å redusere risikoen for øvre luftveisinfeksjoner ved å minimere kontakt med personer som har forkjølelse. Vaske hendene regelmessig kan også drepe patogener som forårsaker infeksjonen. Allergier bør være riktig administrert av enten unngå irritanter eller ved hjelp av en foreskrevet medisin. Ved hjelp av en luftfukter kan forbedre kvaliteten på luften at barnet puster inn, redusere risikoen for infeksjon.

Hva er bivirkningene av Benadryl hos barn

Hva er bivirkningene av Benadryl hos barn

Benadryl er et populært over-the-counter antihistamin legemiddel som brukes til å behandle allergier, kløe, bistikk, insektbitt, vannkopper, Poison Ivy, og hevelse. Benadryl vil også avlaste rennende nese og nysing enten fra en forkjølelse eller allergi. McNeil-PPC Incorporated, som produserer Benadryl, har tatt forholdsregler for å hindre foreldre fra å gi små barn voksne doser av Benadryl for å sette dem til å sove. Alle pakker av Benadryl, selv barnas produkter si: "Ikke bruk for å lage et barn søvnig."

Dosering Raske fakta

AskDrSears.com råder til å aldri bruke Benadryl eller andre beroligende midler på spedbarn under ett for å sove formål. Dr. Sears antyder at barn bør få 0,5 milligram av Benadryl per pund hver 4 til 6 timer hvis det er å behandle en allergisk reaksjon. I tillegg Benadryl bør ikke brukes på nyfødte, premature babyer eller barn under 12 med mindre det er nødvendig. Et barn skal ikke ta mer enn 300 milligram i en dag. Voksen dosering av Benadryl skal ikke gis til barn. Etter å ha nådd 12 år, kan et barn får i en eller to tabletter hver 4 til 6 timer.

Mødre og spedbarn

Selv om omfattende forskning på effekten av Benadryl på gravide mødre ikke er fullført, er det generelt anbefalt at gravide kvinner eller kvinner som planlegger å bli gravide bør ikke ta Benadryl. Mødre som ammer bør heller ikke ta Benadryl siden det utskilles i morsmelk.

Bivirkninger

Hos barn kan forårsake Benadryl ekstrem tretthet, tap av våkenhet, og tung sedasjon forårsaket ved å trykke på sentralnervesystemet. Benadryl kan også gi motsatt effekt og skape alvorlig oppstemthet forårsaket av sentralnervesystemet stimulering som fører til angst, frykt eller hensynsløshet. Det kan også føre til brystet lunger, kvalme, oppkast, hodepine, svakhet i musklene, forstoppelse, tap av appetitt, svimmelhet og tørr munn, svelg og nese.

Overdosering Symptomer

Doser av Benadryl hos barn har blitt registrert, og det kan føre til kramper, hallusinasjoner og død. Å gi en baby eller lite barn voksne doser av Benadryl eller doser beregnet på barn i en alder av 12 kan føre til overdose symptomer og kan være dødelig. Symptomene på en overdose av Benadryl inkluderer sentralnervesystemet eller stimulering, tørr munn, faste og utvidede pupiller, utslett eller rødme i huden, og mage og tarm irritasjon. Synsproblemer og vanskeligheter eller smerter ved vannlating kan også være til stede. Ifølge Eric Puryear sin 19 januar rapport i 2009 Chicago Crime Examiner Avis, 20 til 30 dødsfall forekommer hvert år hos barn under 6 år på grunn av difenhydramin does. Difenhydramin er en av de to viktigste ingrediensene i Benadryl. Foreldre kan lades og fengslet for å administrere slike overdoser.

Få hjelp

Hvis barnet opplever overdose symptomer, ta ham til ER umiddelbart. Når det brukes riktig, er Benadryl en trygg kur for allergier og ledsagende symptomer. Men hvis den brukes i doser for stor for et barn å få i seg, eller for den eneste grunnen for sedasjon eller sove, så det er ekstremt farlig og til og med dødelig.

Bivirkninger av Amoxicillin hos barn

Barn er ofte foreskrevet amoxicillin, en form for penicillin, og et antibiotikum, for behandling av luftveissykdommer og øre-infeksjoner forårsaket av bakterier. Amoxicillin kan være foreskrevet under merkenavnene Amoxil og Trimox. Det er vanligvis foreskrevet som tyggetabletter, piller og væsker. Imidlertid, uansett dens form, kan amoxicillin forårsake bivirkninger hos barn, som strekker seg fra mild til alvorlig.

Milde bivirkninger

Barn kan oppleve milde magebesvær når du tar amoxicillin. Dette kan lempes med mild mat og avslappende, rolig aktiviteter. Barn bør overvåkes nøye fordi de ikke kan være i stand til å kommunisere alvorlighetsgraden av bivirkningene heller ikke hvorvidt bivirkningene er faktisk verre.

Moderate bivirkninger

Moderate bivirkninger av amoxicillin er diaré, halsbrann og magesmerter. Medisiner for å lindre disse symptomene ofte gjøre problemene verre, så ta kontakt med en lege for råd hvis de ikke rydde opp raskt. En annen moderat bivirkning av amoxicillin er en soppinfeksjon. En lege bør konsulteres for riktig behandling hos barn.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av amoxicillin inkluderer nevrologiske symptomer som svimmelhet eller forvirring, blåmerker og blødninger og til og med skadelige effekter på andre organer, dokumentert av mørk urin og gul hud og øyne. En annen advarsel symptom er en pågående sår hals eller feber. Intestinal problemer, for eksempel oppkast eller diaré, indikerer alvorlige bivirkninger også.

Løsninger

For milde bivirkninger forårsaket av amoxicillin, sikre at medikamentet blir forvaltet i henhold til instruksjonene. Tar amoxicillin som anvist kan bidra til å forhindre ubehag. Hvis moderate bivirkninger oppstår, oppsøk lege eller råd sykepleier så snart som mulig. Hvis du ikke kan nå hvem som helst over natten, bør du vurdere å suspendere amoxicillin til du har snakket med en profesjonell. Du kan rettes til slutte å gi amoxicillin til barnet ditt og kan gis en annen resept i stedet. Hvis du merke noen alvorlige bivirkninger, slutte å gi amoxicillin til barnet ditt og ringe lege umiddelbart.

Advarsler

Selv om symptomene er milde, ta grundige notater og ber om at informasjonen legges til barnets journal. Dette vil bidra til å sikre at det i fremtiden, kan en annen medisiner brukes til å forhindre symptomer eller en potensielt livstruende allergisk reaksjon. I noen tilfeller kan amoxicillin forårsake alvorlige, pågående tarmproblemer. I et barn med allergi, kan det føre til anafylaktisk sjokk, så hvis du merker barnet ditt opplever et utslett eller kløe, utslett, hevelse, oppkast, svimmelhet, unnlatelse av å urinere, blødning (inkludert blod i avføringen), blek hud, ekstrem tretthet, kramper eller har problemer med å puste, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Typer av lymfom hos barn

Lymfekreft er en alvorlig form for kreft hos mennesker, og det gjør opp om lag 5 prosent av alle krefttilfeller i USA. Mens lymfom er ikke så vanlig hos barn som hos voksne, er det den tredje vanligste formen for kreft hos barn. Noen former for lymfom er milde, og en person kan ha denne typen kreft, og forventer å fortsette å leve i mange år. Noen former for lymfom er mer alvorlig og kan føre til en rask død.

Origins

Lymfom begynner i lymfocytter, en del av menneskekroppens immunsystem, og forekommer ofte i forstørrede lymfeknuter. Berørte celler i immunsystemet ikke dø når de skal på grunn av skadet DNA og har en tendens til å samle seg i klumper, som de forstørrede lymfeknuter. Når disse klumper blir alvorlige nok, kan lymfom spres utenfor immunsystemet og påvirker andre deler av kroppen. Denne tilstanden kalles extranodal sykdom. De vanligste områdene extranodal aktivitet er hodet, nakke, bryst og buk.

Behandlinger

Pasienter med lymfom blir vanligvis behandlet med enten kjemoterapi eller strålebehandling. Begge typer av behandling som benyttes alene er spesielt effektiv i de tidlige stadier av sykdommen. For senere stadier, eller for uvanlig store rammede områder, en kombinasjon av de to behandlinger er ofte brukt.

Medisinske definisjoner

For å forstå de prosenter på følgende typer barndommen lymfom, vil noen medisinske definisjoner være nyttig. "Forekomst rate" er antall nye tilfeller diagnostisert i en gitt befolkning over en gitt tidsperiode. "Fem-års overlevelse" er antall pasienter ut av 100 med samme sykdom som ikke har noen spor av sykdom eller sykdom fem år etter at den først ble diagnostisert.

Non-Hodgkins lymfom

Mer enn halvparten, 60 prosent, av alle barndoms lymfomer er non-Hodgkins lymphomas.This er generelt preget av smertefri hevelse i lymfeknutene i kragebeinet regionen, hals, lyske eller armhulene. Men i noen tilfeller kan hovne lymfeknuter føre til brystsmerter, tretthet, hoste, tap av matlyst, vekttap og tørr kløende hud. Disse er ofte funnet å ha mer kreftvev, og i mange tilfeller prognosen er dystre.

Burkitt lymfom

Burkitt lymfom er mest vanlig i Europa, og det synes å være koblet til Epstein-Barr-viruset. Leger ennå ikke forstår forholdet mellom virus og cancer. Pasienter utvikle en stor svulst som regel i kjeven eller magen. Kjemoterapi er den vanlige behandling. Insidensrate: 40 prosent. Fem års overlevelse: 90 prosent til 95 prosent.

Lymfoblastisk lymfom

Lymfoblastisk lymfom er mer vanlig hos barn enn hos voksne, og det står for om lag 30 prosent av all lymfom hos barn. De fleste pasienter utvikler svulster i øvre del av magen. LBL er aggressiv og rask bevegelse. I gamle dager var det ofte dødelig, men dagens overlevelse er mye høyere med moderne cellegiftbehandling. Insidensraten er 30 prosent, og de fem-års overlevelse er 85 prosent til 90 prosent.

Andre typer

Anaplastisk stor cellelymfom: Denne type saktevoksende lymfom kan være til stede i huden, eller finnes i hele kroppen. En vanlig behandling er en kombinasjon av kjemoterapi og steroider. Insidensraten er 10 prosent og fem-års overlevelse er 100 prosent.

Stor B-celle lymfom: Den vanligste tidlige symptomet er en stor hevelse i halsen eller lysken. Insidensraten er 20 prosent, og de fem-års overlevelse er 80 prosent til 90 prosent.

Revmatoid artritt hos barn

Leddgikt er en gruppe tilstander som er relatert til leddene i kroppen. Disse betingelsene blir betegnet som en betennelse i felles vev. Den vanligste formen for artritt er osteoartritt, som er forårsaket av traume, infeksjoner eller aldring. Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper sitt eget cellevekst på grunn av overreaksjon. Selv om folk flest tenker på leddgikt som en eldre persons sykdom, kan barna også bli påvirket.

Onset

Ifølge Michael Miller, en lege og førsteamanuensis i pediatri ved Northwestern University, selv om revmatoid artritt (RA) rammer vanligvis personer over 40 år, kan barna også kontrakt RA. Utbruddet av revmatoid artritt hos barn, ofte referert til som juvenile revmatoid artritt (JRA), kan begynne på barndom eller kan være genetisk i naturen, selv om dette er foreløpig unproved. Sammentrekning av JRA kan bli et stadig mer ødeleggende kronisk tilstand som kan føre til store smerter, betennelse og nedbrytning av felles vev.

Symptomer

Ifølge en Kidshealth.org artikkel anmeldt av Anne Marie C. Brescia, en revmatolog i Wilmington, Del., De første tegn på JRA er oftest leddsmerter og hevelse ledsaget av en varm følelse og stivhet i leddet. JRA påvirker vanligvis bare kneet eller håndleddet leddene i starten, selv om det kan senere spre seg til leddene i hånden samt hofter, ankler og foten leddene. Betennelse i leddene kan føre til feber, sårhet og hevelse og til tider et utslett som kan vises og deretter forsvinner. Halting og en grad av immobilitet kan også være til stede.

Systemisk Revmatoid Artritt

Tilfeller av JRA som får lov til å utvikle seg, på grunn av feildiagnostisering eller mangel på behandling, kan påvirke andre deler av kroppen. Indre organer og kjertler, slik som milt, hjerte og lymfeknuter, kan bli påvirket. Dette kan føre til betennelse av omgivende vev, så vel som dysfunksjoner i blodet som kan forårsake utbruddet av anemi, vekttap og kronisk tretthet. Tidlig påvisning av JRA symptomer kan hindre utbruddet av disse mer alvorlige forhold.

Diagnose

Ifølge Miller, deteksjon av JRA er avhengig av den spesifikke identifisering av årsaksfaktorer. Mange forhold kan presentere leddgikt-lignende symptomer og må utelukkes. Tilstedeværelsen av leddsmerter, hevelse og halthet kan være tilstrekkelig bevis til å kreve ytterligere testing. Blodprøver, røntgen og andre laboratorietester kan bli pålagt å begrense årsaken til symptomene. I noen tilfeller kan iris i øyet presentere bevis for JRA og øyelege kan være den første til å oppdage JRA symptomer, sa Miller.

Behandling

Ifølge Miller, kan effekten av JRA på mange forskjellige områder av kroppen krever samarbeid med en rekke medisinske spesialister til å foreskrive den beste behandling plan. Revmatologer, dermatologer, kardiologer, gastroenterologer og lungespesialister kan alle bli involvert i å anbefale riktig behandling, avhengig av omfanget og alvorlighetsgraden av saken. I tillegg vil fysioterapi sannsynlig være behov for fortsatt behandling etter behandling, sa Miller.

Nasal Drip hos barn

Nasal Drip hos barn

Nasal drypp hos barn, særlig de som går på barnehage og skole, er en vanlig foreteelse. Nasal drypp hos barn er vanligvis ikke en alvorlig medisinsk problem, men hvis venstre ubehandlet kan føre til alvorlige medisinske tilstander som ørebetennelser og bihulebetennelse. Hjem behandlinger som økte væsker, bruk av vaporizers og over-the-counter decongestants og expectorants er vanligvis tilstrekkelig for å rydde opp nasal drypp, men om nødvendig barnelege kan foreskrive resept styrke medisiner for å behandle problemet.

Symptomer

Barn med nasal drypp kan ha symptomer på en rennende nese og snufser ofte. Deres rennende nese kan dryppe hele tiden eller kjøre overdrevent. Nasal drypp hos barn kan også føre til en sår hals og hevelse i mandlene og halsen vev, som fører til problemer med å svelge og spise. Barn med nasal drypp kan også ha en redusert appetitt. Barn som har nasal drypp kan også viser økt distraksjon eller irritabilitet og erfaring rastløshet og søvnvansker.

Årsaker

Nasal drypp hos barn kan være et resultat av en rekke sykdommer som luftveisinfeksjoner, forkjølelse og allergi. Alvorlige infeksjoner som kikhoste, bronkitt, vannkopper, røde hunder og roseola infeksjoner kan også føre barna til å ha nasal drypp.

Hjem Behandling

Saline nesedråper kan brukes til å behandle barn med nasal drypp å tynne slim og fremme helbredelse. Barn som har en sår hals på grunn av nasal drypp kan ha nytte av varme suppebuljonger og mildt kullsyreholdige drikker som ingefærøl. Oppmuntre barnet til å drikke rikelig med væske for å tynne slim sekreter og hindre dehydrering. Bruk ditt baderom til å skape et dampbad ved å lukke døren og la dusjen til å kjøre i 10 til 15 minutter. Dampen vil hjelpe barnet ditt blåse ut eller hoste opp lunger og slim i nesen og brystet ved tynning og løsne sta slimete. Løft hodet ditt barns madrass å fremme lettere å puste under søvn. Bruk en varm damp vaporizer sammen med lavendel eller eucalyptus oljer for å fremme raskere tilheling av kaldt symptomer og nasal drypp. Over-the-counter medisiner som slimhinneavsvellende midler og expectorants kan også gi lindring for nasal drypp symptomer.

Profesjonell behandling

Profesjonelle behandlinger vil variere i forhold til den underliggende årsaken barnet opplever nasal drypp. Din barnelege kan forskrive antibiotika for bakterielle infeksjoner som kan være årsaken kaldt symptomer og nasal drypp komplikasjoner. Reseptbelagte styrke decongestants kan også anbefales å tynne slim og klare lunger. Din barnelege kan også anbefale bruk av expectorants å løsne tykt slim, noe som gjør det lettere for barnet å hoste opp.

Betraktninger

Barn med allergi tendens til å oppleve flere forkjølelser, ørebetennelser og bihulebetennelse i forhold til andre barn, og som et resultat, kan lide økte anfall av nasal drypp. Forebygge allergi reaksjoner kan fremme forebygging av nasal drypp. Sjekk med din barnelege for mulige resept-styrke allergi medisiner og antihistaminer for å forebygge allergi infeksjoner og økt sjansene for å utvikle nasal drypp.

Frukt allergi hos barn

Frukt allergi hos barn

Mange tror at matallergier er mer vanlig hos små barn enn de faktisk er. Mat og frukt allergi påvirker bare 5 til 8 prosent av små barn og kun 2 prosent av ungdommer med mange outgrowing tilstanden av den tiden de er 3 år. Barn av foreldre som har allergiske reaksjoner på frukt vil mest sannsynlig arve frukt allergi, men med passende modifikasjoner til deres livsstil og matvalg, kan de nyte alternative frukt, stadig mer ernæring og glede til tross for allergi restriksjoner.

Symptomer

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis raskt etter bestemte mat har blitt inntatt. Symptomer på frukt allergi hos barn varierer fra milde reaksjoner som utslett og / eller blemmer der frukten har kontaktet munnen til moderate reaksjoner som elveblest og utslett, diaré, kvalme og oppkast, mage og magesmerter. Barn med frukt allergi kan også oppleve anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som involverer tunge og svelg hevelse, tungpustethet, begrenset pust, en reduksjon i blodtrykket, mulig sjokk og død.

Hjem Behandling

Barn som opplever milde allergiske reaksjoner på frukt som et kløende munn, utslett eller blemmer der frukten har kontaktet munnen er lett behandles hjemme uten profesjonell medisinsk behandling. Tilby dine barn is chips å suge på å lette smerte og kløe fra sår eller blemmer i munnen. Oppmuntre dem til å drikke vann og mild væsker som ikke har karbonatisering eller store mengder salt som ytterligere vil irritere munn sår eller blemmer. Over-the-counter utslett behandling kremer kan gi lindring for utslett utenfor munnen; gjelder små mengder, og vær forsiktig når du søker, noe som gjør at kremen ikke er for nær leppene eller i munnen, slik at medisinen ikke er inntatt.

Profesjonell behandling

Alvorlige frukt allergiske reaksjoner hos barn krever akutt behandling. Fordi deres hals og tunger kan hovne, forårsaker begrenset pust, barn som opplever en alvorlig allergisk reaksjon på frukt bør umiddelbart tatt til legevakten eller til deres barnelege kontor for legehjelp. Moderate allergiske reaksjoner på frukt som utslett, elveblest, kvalme, oppkast og diaré kan behandles med reseptbelagte medisiner, ifølge symptom barnet opplever.

Betraktninger

Frukt allergi er vanligvis arvelig; Derfor, hvis et barns foreldre opplever frukt allergi de også er sannsynlig å ha allergiske reaksjoner på frukt. Utdanne barnet om i hvilken frukt de er allergisk og hva matvarer inneholder den spesifikke frukt for å hindre reaksjoner. Snakk med dine familiemedlemmer og pårørende om barnets allergi mot frukt. Mange mennesker feilaktig undervurdere et barns allergisk reaksjon på frukt og kan synes det er greit å gi barnet ditt en liten mengde frukt eller mat som inneholder frukt som barnet ditt er allergisk mot.

Forebygging / løsning

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis innen frukt grupper som sitrus, bær, meloner og epler. Epler står for størsteparten av frukt allergi i barn og voksne. Barn sjelden får en allergisk reaksjon på alle frukter og kan få viktige næringsstoffer fra andre ulike typer frukt som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Ankel & Foot smerte hos barn

Det kan vekke et barn om natten, eller få en til å halte eller tå-tur i løpet av dagen. Det er mange mulige årsaker til ankel og fot smerter hos barn; noen forsvinner på egen hånd, mens andre krever medisinsk intervensjon.

Growing Pains

Disse smertene vanligvis oppstår om natten. Til tross for sitt navn, de er knyttet til spesielt aktive dager i stedet for vekst, ifølge American Academy of Pediatrics (AAP). Mens mer vanlig i bena, kan voksesmerter presentere seg på føttene. Smerten avtar vanligvis med rubbing / massasje, en varmepute, og / eller over-the-counter smertestillende midler (ibuprofen eller paracetamol).

The AAP råder søker medial råd for "voksesmerter" hvis et barn opplever vedvarende smerte, smerte i morgen eller hevelse, ømhet og rødhet i en felles; leddsmerter knyttet til en skade; eller halthet, svakhet, eller uvanlig tretthet.

Disorders

Toe-walking blant småbarn lære å gå er vanlig og kan føre til et stramt eller smertefull akillessene eller hæl smerter. Når eldre småbarn og barn gå på sine tips-tærne, bør foreldrene ta kontakt med en barnelege som det kan resultere fra en forkortet akillessene eller være et symptom på en underliggende nevromuskulær problem (dvs. muskeldystrofi eller cerebral parese).

Flate føtter, der føttene ikke har normale buer, er vanlig blant barn; de fleste vil ut vokse dem. Flate føtter er vanligvis ikke problematisk; men de kan føre til fot eller ankel smerte hos eldre barn etter overdreven gange eller løping. En podiatrist kan anbefale en hælkappe eller sko innsats.

Skader og infeksjoner

Stress frakturer oftest forekommer hos ungdom engasjert i sportslige aktiviteter. Disse er vanligvis lett å diagnostisere, som smerte oftest setter inn umiddelbart etter skaden og er ledsaget av hevelse og rødhet.

Alvorlig sykdom --- en skade, ikke en sykdom --- er en vanlig årsak til hæl smerter i barn i alderen 8 til 12 (tidlig pubertet). Under vektbærende aktiviteter, kan hæl sener legge for mye press på baksiden av hælen og skadet den. Behandling omfatter glasur hælen (e) og avstå fra den aktiviteten som forårsaket skaden i noen uker til noen måneder.

Infeksjoner i bein eller ledd vanligvis er forårsaket av blodbårne infeksjoner --- ved å tråkke på en infisert overflate med et kutt fots, for eksempel --- og kan forårsake smerte, hevelse, rødhet og smertefull, begrenset felles bevegelse. Disse typer infeksjoner er svært farlig, er så umiddelbar legehjelp nødvendig.

Complex Regional Pain Syndrome (CRPS)

En kronisk tilstand, presenterer CRPS en kontinuerlig, intens smerte --- brenning, hud følsomhet, svette og hevelse --- etter en skade. Snarere enn avtar ettersom skaden leges, blir smertene verre over tid. CRPS vanligvis påvirker en fot eller hånd, og sprer seg til beinet eller armen da. Forskere har ikke bestemt hva som forårsaker CRPS. Noen mener det sympatiske nervesystemet spiller en viktig rolle i å opprettholde smerten; andre mener det er utløst av en immunrespons.

Advarsler

Fot eller ankel smerte kan være helt godartet, eller et symptom på noe alvorlig. Derfor er det viktig å søke medisinsk råd når barnet ditt lider av nye, eller langvarig, til fot eller ankel smerte få en riktig diagnose og, om nødvendig, en behandlingsplan.

Bivirkninger av Orapred hos barn

Orapred ODT er mest brukt til å behandle alvorlige allergier, astma, luftveissykdommer og revmatiske lidelser. Generisk kjent som prednisolon natriumfosfat, har dette steroidet et bredt spekter av andre anvendelser, inkludert behandling av hud-sykdommer, magesår, øyesykdommer, pusteproblemer og leukemi. Leger også foreskrive Orapred for multippel sklerose, tuberkulose og hjernehinnebetennelse, blant andre sykdommer.

Vanlige bivirkninger

Når du bruker denne medisinen, kan barn oppleve problemer med å sove, følelser av depresjon, økt svetting og appetitt, vektøkning, kvalme og oppblåsthet. Sine sår kan leges saktere og de kan føle seg svak og ukoordinert. Du kan også legge merke thinning av deres hud og økt hårvekst. Andre bivirkninger er mulig, og kan tyde på alvorlige problemer. Alltid fortelle legen din hvis du merker noe uvanlig eller problematisk i et barn å ta Orapred.

Alvorlige bivirkninger

Straks varsle barnets lege hvis det oppstår alvorlige bivirkninger. Disse inkluderer tungpustethet, vektøkning på mer enn fem pounds i to dager, hevelse, alvorlig øyesmerter eller tåkesyn, hodepine, brystsmerter, diaré, nummenhet eller uvanlige tanker eller atferd. Humørsvingninger og personlighetsforandringer noen ganger oppstå hos barn som tar denne medisinen. Orapred kan også redusere eller hemme vekst. Av denne grunn bør vekst overvåkes nøye dersom denne medisinen er tatt i lengre perioder.

Tegn på allergisk reaksjon og Overdose

Oppsøk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis barnet viser tegn til en allergisk reaksjon eller overdose. Tegn på en allergisk reaksjon på Orapred inkluderer problemer med å puste, elveblest, hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg. Tegn på overdose inkluderer blåmerker, tørr skjellende hud, oppblåsthet, hodepine, økt appetitt og svetting, mental ustabilitet og svakhet.

Dosering og Dosering

Hold Orapred i sin pakke til barnet er klar til å ta den. Tabletten skal da plasseres på barnets tunge. Det kan svelges, med eller uten vann, eller tillates å oppløses i munnen. Aldri kuttet eller dele en tablett. Legen bør bestrebe seg på å finne den laveste effektive dose for å minimere Orapred mulige effekt på vekst. Dosene bør alltid bli redusert gradvis. Hvis medisinen er stoppet brått, kan enkelte tilstander forverres.

Betraktninger

Orapred gjør det vanskeligere for barn å bekjempe infeksjoner. Barn som nylig har fått en live immunisering eller som har en alvorlig soppinfeksjon bør ikke ta Orapred. Det kan også påvirke blodsukkeret. Hvis barnet ditt har diabetes, sørg for å sjekke blodsukkeret ofte. Alle barn som bruker denne medisinen bør overvåkes for vekt, høyde, blodtrykk, infeksjoner, sår og osteoporose på en jevnlig basis.

Advarsler

Grunnet Orapred effekter på immunsystemet, kan vannkopper og meslinger føre til alvorlige eller fatale konsekvenser for barn som ikke har mottatt disse vaksinasjoner. Denne medisinen kan også forårsake grå stær, grønn stær eller Kaposis sarkom. Orapred skal aldri avbrytes brått eller uten veiledning fra en medisinsk faglig.