Digidexo.com

hvordan sette b12 injeksjon

Hvordan bestille B12-injeksjoner

Hvordan bestille B12-injeksjoner


Nødvendig for dannelsen av røde blodceller og friske nerveceller, vitamin B12 eksisterer som en av de viktigste B-vitaminer. Pernisiøs anemi, en farlig tilstand, skjer når kroppen ikke kan absorbere vitamin B12, med symptomer som hukommelsestap, forvirring, nummenhet og tap av balanse. Den foreskrevne behandlingen inkluderer B12-injeksjoner, der du mottar eller gi deg selv injeksjoner i låret, armen eller baken muskel. Disse injeksjoner krever legen din tillatelse og du får B12 og nåler fra apoteket. Vegetarianere og eldre kan trenge B12-injeksjoner, siden de kan bli mangelfull, eller de kan ta høye doser av oral B12 finnes i helsekostbutikker. Vitamin B12-injeksjoner har også en økende popularitet som en mulig vekttap behandling, en energi boost, og for en følelse av velvære.

Bruksanvisning

Ring din lege eller helsepersonell for en B12-test. Denne testen, kalt Schilling test, viser om kroppen kan absorbere B12 normalt, og hvis du trenger B12-injeksjoner.

Motta B12-injeksjoner 2-4 dager hver uke av legen din til forbedringer vises på blodprøvene. Da kan du få injeksjoner månedlig.

Gi deg selv B12-injeksjoner hjemme etter å lære hvordan fra din lege eller helsepersonell, vanligvis inn foran eller på siden av låret muskelen. Vær sikker på at du forstår helt hvordan du selv injiserer trygt. Med legen din tillatelse, vil apoteket direkte sende injiserbare B12 til deg.

Ring legen din dersom du går glipp av en foreskrevet B12 dose.

Tips og advarsler

 • Veganere og vegetarianere kan også få plante-baserte kilder til vitamin B12 fra blå-grønne alger lignende spirulina og fermenterte soyabønner, for eksempel tempeh.
 • Rådfør deg med legen din om å ta oral B12 som et alternativ til å få B12 skudd. Høye doser starter på 1000 mcg og sublingvaltabletter, som løses opp under tungen, produsere bedre resultater enn vanlige B12 tabletter.
 • Selv om sjeldne, kan du oppleve alvorlige bivirkninger fra injeksjoner av B-12, muligens fra konserveringsmidler de inneholder. Bivirkning tegn inkluderer ansikt, svelg, tunge eller leppe hevelse, pustevansker, brystsmerter, elveblest, rask vektøkning, uvanlig smerte eller varme i beinet eller armen, feber, nummenhet, kvalme, diaré, svimmelhet og hodepine.
 • Ikke få B12-injeksjoner hvis du har allergi mot kobolt.
 • Ikke bruk B12 medisiner hvis du har Leber sykdom fordi cyanokobalamin, den menneskeskapte form av B12 kan føre til blindhet med denne sykdommen.
 • Snakk med legen din dersom du blir gravid eller bytte til et vegetarisk kosthold. Dine B12 injeksjon doser vil endre seg i disse omstendighetene.

Hvordan identifisere bivirkninger av vitamin B12-injeksjoner

Hvordan identifisere bivirkninger av vitamin B12-injeksjoner


Vitamin B12-injeksjoner, også kalt cyanokobalamin injeksjoner, er admistered til personer som lider av smptoms av vitamin B 12-mangel, som kan inkludere høy alder, anemi og kronisk tretthet syndrom. Bivirkninger er varierte, og er vanligvis milde. Under adminsistration av vitamin B12-injeksjoner til nyfødte, kan livstruende luftveissymptomer forekomme.

Hvordan identifisere bivirkninger av vitamin B12-injeksjoner

Forvent litt smerter på injeksjonsstedet. Vitamin B12 injeksjoner må administreres på en måte som er kjent som en "intramuskulær" injeksjon. Dette er en veldig dyp injeksjon som resulterer i smerte, varme og noen ganger kløe på injeksjonsstedet.

Vær på vakt for en følelse av trykk i brystet, hjertebank, eller rask hjerterytme kan være bivirkninger av vitamin B12-injeksjoner.

Se for gastrological bivirkninger. Mild diaré, urolig mage og kvalme kan oppstå med injeksjon av vitamin B12. Disse er blant de mer vanlige, men milde bivirkninger av vitamin B12-injeksjoner.

Overvåk pasienten for toksisitet. Også kjent som cyanocobalmin, er det noen formodning at cyano del av cobalomin er relatert til cyanid, som er svært giftig. Således kan det være toksisk for cellene.

Kontroller luftveisproblemer. Den mest alvorlige bivirkning av vitamin B12-injeksjoner er ikke forårsaket av vitamin selv, men av konserveringsmiddel i injeksjonsløsningen, som er benzylalkohol. Dette kan føre til kortpustethet, hoste og tungpustethet. Når det gis til nyfødte, spesielt de med lav fødselsvekt, symptomer på langsom heatbeat, plutselig gisping eller lavt blodtrykk indikerer en alvorlig luftveis effekt som, hvis den ikke behandles umiddelbart, kan føre til dødsfall.

Hvordan er en B12 injeksjon gitt?

B12-mangel

Vitamin B12 eller cyanocobalamin, er oftest gitt for å behandle en mangel i kroppen som skyldes normal aldring eller en dårlig diett. B12 er absorbert fra kjøtt- og melkeprodukter og er nødvendig for vekst og reproduksjon av celler. Uten nok av det, kan en person føler seg sliten eller lider av lav energi.

B12 injeksjon

Den vanligste formen for å motta ekstra B12 er gjennom en injeksjon. Skuddet fra rundt 1000 mikrogram, gitt omtrent en gang i uken, bør gis så hygienisk som mulig til en muskuløs område av kroppen i en 45 graders vinkel.

Nasal Absorpsjon

De som ikke er glad i nåler kan velge en over-the-counter B12 gel som brukes til å belegge innsiden av nesen. På samme måte kan knuste B12 tabletter blandes med vann for å danne en pastalignende substans, og også spres på innsiden av nesen. Selvfølgelig, som med alle behandlinger, bør du oppsøke lege først.

Hva er vitamin B12-injeksjoner?

Vitamin B12 injeksjoner gis til pasienter for å behandle mangler av vitamin. Tilhengere av injeksjoner også kreve vitamin B12 behandler tretthet, øker immunitet og letter angst. Vitamin B12-mangel er en vanlig tilstand som forekommer hyppigst hos eldre mennesker. Det kan også bli funnet blant folk som har problemer med å absorbere næringsstoffer i deres fordøyelsessystem. I tillegg kan pasienter med høy forekomst av narkotika og alkohol har en tendens til å bruke B12 på en raskere hastighet, og kan dermed oppleve en mangel på vitamin også. Vitamin B12 absorberes gjennom fordøyelsessystemet dersom det tas oralt, men injeksjoner kan gi en mer effektiv måte å behandle en mangel.

Identifikasjon

Vitamin B12-injeksjoner er et kosttilskudd som brukes til å behandle mangler. De har også vist seg å ha en beroligende og energigivende effekt på pasienter der blod tyder ikke noen mangel av vitamin. Vitamin B12 kjemiske navn er cyanokobalamin i USA og hydroksy-i Europa.

Mangel Effects

Diagnoser av lave nivåer av vitamin B12 i pasienter har vært forbundet med lav sperm teller, tretthet, anemi, og selv tinnitus. Behandling av en mangel er en utfordring fordi bare en liten prosentandel av vitamin absorberes gjennom fordøyelsessystemet. Dette gjør vitamin B12-injeksjoner jo mer effektiv behandling.

Forebygging og proaktiv behandling

Langvarige mangler av vitamin B12 kan indusere en tilstand som kalles pernisiøs anemi, som er karakterisert ved en forstørrelse av de røde blodcellene. Tilstanden kan manifestere seg i symptomer på demens og hukommelsesproblemer. Det kan også gi hodepine, og i enkelte tilfeller kan til og med føre et slag. Pernisiøs anemi kan være livstruende, og pasientene må sørge for at de får nok supplerende B12 hele livet. Deres behandling bør være under tilsyn av en lege.

Teorier / Spekulasjoner

Tinnitus er en tilstand som forårsaker den lidende til å høre en ring, hum, whoosh eller buzz i øret uten utenfor årsaken. Man antar at de forstørrede blodceller er forbundet med en vitamin B12-mangel kan bidra til utvikling av tinnitus hos pasienter.
Studier av virkningen av vitamin B12-injeksjoner i tilfeller av tinnitus viste at vitamin hjalp pasientens kropp gjenoppbygge myelin, et fettholdig materiale som bidrar til dekselet og beskytte nervene. Forskere dermed teoretisere at vitamin B12-injeksjoner hjelpe behandle tinnitus ved å erstatte den beskyttende myelin at pasienten hadde vært savnet.

Funksjoner

Vitamin B12 hjelper kroppen sving glukose til energi, slik at mangel på vitamin kan sette deg i fare for å anskaffe kronisk utmattelsessyndrom. I relaterte studier, har det blitt vist at pasienter som fikk B12-injeksjoner bedret energinivået med så mye som seks ganger større enn de pasientene som bare fikk placebo. Ingen av fagene av disse testene var vitamin B12-mangel.

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap

Adenosin B12-injeksjoner og vekttap


B12 er en naturlig forekommende vitamin i hele matvarer, og i denne form eller som tillegg, har vist seg generelt å hjelpe forbrenningen. Som sådan er den økende i popularitet som en injisert supplement, som ofte brukes for vekttap. Det er vanligvis sammenkoblet med adenosin, en annen naturlig forekommende biokjemisk forbindelse.

B12

B12 er en naturlig forekommende vitamin som bidrar til å regulere hjernen og nervesystemet. Det er også involvert i etableringen av blodceller og i metabolismen av nesten hver eneste celle i kroppen. Det finnes naturlig i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er også lagt til berikede matvarer.

Adenosin

Adenosin er en biokjemisk forbindelse som hjelpemidler i energioverføringsprosessen innenfor kroppens celler. Den har en rekke farmakologiske virkninger. Det bidrar til å redusere inflammasjon og kan brukes til å behandle takykardi av hjertet.

Adenosin og B12 brukes sammen

Klinikker som administrerer adenosin for vekttap hevder at fordi det virker på kroppens energi metabolisme, kan det hjelpe fremskynde vekttap og øke den samlede energi. Fordi noen hevder at B12 øker også metabolismen, sammen de er tenkt til å forsterke de gunstige effektene. Stoffene blir ofte injisert separat, men som en del av det samme totale programmet.

Adenosin og B12-injeksjoner og vekttap

Ingen fagfellevurderte, publiserte kliniske studier bevise effektiviteten av B12-injeksjoner som vekt-tap bistand. Det er ingen for adenosin - faktisk er adenosin ofte brukt til å reversere vekttap hos kreftpasienter. I mellomtiden kan det føre til mange bivirkninger, inkludert brystsmerter og hjerte-problemer.

Kilder til adenosin og B12-injeksjoner

B12 og adenosin er ikke kontrollert stoffer, per se. De er populære i vekttap klinikker, men ikke nødvendigvis gis av en lisensiert lege. Ekstrem forsiktighet bør utvises når du besøker en slik klinikk. Adenosin og B12-injeksjoner for vekttap bør bare gjøres under tilsyn av en lege.

Hensikten med å tilsette vitamin B12-injeksjoner til eldre

Vitamin B12 finnes i mange vanlige matvarer og er viktig for produksjon av røde blodceller og nerveceller. Eldre mennesker krever ofte vitamin B12-injeksjoner for en rekke grunner til alt fra kosthold til traumer til forhold som gjør dem ute av stand til å absorbere B12 normalt.

Farene ved B12-mangel

Mennesker med en B12-mangel er utsatt for problemer inkludert svakhet, tretthet, kortpustethet, og nummenhet i hendene. I ekstreme tilfeller kan dette føre til anemi når det ikke er nok B12 i kroppen for å produsere røde blodceller.

Årsaker

Eldre mennesker trenger ofte B12-injeksjoner fordi kroppene deres er ikke i stand til å produsere den indre faktor, et enzym som trengs for å absorbere B12. Et dårlig kosthold og tilstander som Crohns sykdom også hemme opptaket av vitamin B12.

Betydning

Selv om en eldre person ikke lider av en av de betingelser som er nevnt ovenfor, de er mer utsatt for å lide av B12-mangel, fordi menneskekroppen evne til å absorbere B12 avtar med alder, skyldes for en stor del til en reduksjon av magesyre.

Time Frame

Siden den menneskelige kroppen lagrer normalt nok B12 til å vare i tre år, et vitamin B12 injeksjon gir mest eldre mennesker nok av vitamin å vare dem i måneder eller år.

Betraktninger

Eldre mennesker kan trenge B12-injeksjoner med jevne mellomrom hvis de lider av pernisiøs anemi, en tilstand som gjør dem ute av stand til å absorbere B12 fra maten de spiser.

Forebygging

Noen leger anbefaler at eldre mennesker tar vitaminer og B12 kosttilskudd for å redusere risikoen for å bli mangelfull, ifølge WebMD.com. Endringer i kostholdet kan også hjelpe i noen tilfeller.

Hvordan få B12 som en Vegan

B12 er ofte tenkt på som veganer dilemma. Det er kjent finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er en nødvendig bestanddel for nevrologisk funksjon, DNA-syntesen og dannelsen av røde blodceller. Så hvordan gjør man i kjøtt-og meieri-fri samfunnet innlemme dette viktige vitamin i kostholdet sitt? Berikede matvarer er nøkkelen. Følgende er noen forslag for å hjelpe deg å holde stappfulle av B12.

Hvordan få B12 som en Vegan

Hvordan få B12 som en Vegan

•  Ha frokostblanding og melk erstatning for frokost. Ved inspeksjon, vil du finne at frokostblandinger er beriket med B12. Sjekk din melk erstatning --- enten det er ris, soya eller mutter melk, sjansene er det er befestet i tillegg.

Kjøp en befestet ernæringsmessige gjær. Disse er tynne flak som har en cheesy smak til dem, men de er veganer. Dryss disse velsmakende påfyll på alt du spiser - salater, poteter og bare om noen siderett. Kontroller på etiketten at den inneholder B12, som noen merker ikke er befestet.

Unn deg en energidrikk. Red Bull, Monster og Rockstar gi deg en solid dose av B-vitaminer.

Ta et supplement. Prøv en B12 supplement eller en daglig multivitamin som inneholder B12. Hvis du foretrekker et pulver form av vitamin, prøv Emergen-C.

Vær en god etikett kontrolløren. Mens han etterforsker etiketter for å se om maten er dyr-fri, oppmerksom hvis det er beriket med B12 eller ikke. Noen ganger kan du bli overrasket og finner ut at det er.

Sublingual Vs. B12 Injeksjon

Sublingual Vs. B12 Injeksjon


Vitamin B12 er et vannløselig vitamin som spiller en viktig rolle i kroppens metabolisme og sentralnervesystemet kommunikasjon. Individer som mangler dette vitaminet vise mange problemer forbundet med normal metabolske og nervesystemet fungerer. Tilskudd er en effektiv behandling for folk som er mangelfulle i vitamin B12. Den nåværende sublingual, muntlig og injiserbare versjoner av vitamin B12 alle viser positiv innvirkning i behandling av personer plaget med symptomer på vitamin mangel.

Krav Behandlinger

Behandlingen må være i stand til å levere en form av vitamin som er i stand til å bli effektivt absorbert i blodet for å bli distribuert gjennom hele kroppen. Kroppen krever omtrent 2 mikrogram B12 per dag.

Oral Tilskudd

En studie utført av Bolaman et al. fant at oral administrering av vitamin B12 var like effektive som intramuskulær injeksjon for å lindre symptomene på anemi på grunn av vitaminmangel; Selv om den orale biotilgjengelighet av B12 er mye mindre enn den intramuskulær versjonen.

Intramuskulær Tilskudd

Vitamin B12-injeksjoner er ofte svært dyrt og smertefullt i enkelte tilfeller. De alternative muntlige og sublingual versjoner er en mye mer fornuftig og like effektivt middel for behandling.

Sublingual administrasjon

Nyutviklede sublingual versjoner kan vise seg å være den beste behandling for vitamin mangel. Det er en mye mer rimelig enn intramuskulære injeksjoner og omgår absorpsjon problemet med oral administrasjon fordi vitamin er absorbert direkte inn i blodstrømmen.

Individuelle valg

Intramuskulær injeksjon, muntlig og sublingual administrasjon er alle tre effektive vitamin B12 leveringsmetoder i lindre symptomer assosiert med vitamin mangel. Valg av behandling kan derfor være basert hovedsakelig på bekvemmeligheten av behandlingsmetoden for hver enkelt.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser


Proclear Compatibles er myke kontakter som er spesielt utviklet for å øke fuktighet oppbevaring og redusere opphoping av irritanter. Cooper Vision er produsenten av Proclear kontaktlinser. Dette merket er tilgjengelig i månedlig disponibel, enkel bruk, toriske og multifokale varianter. Kontaktlinsebrukere med følsomme øyne kan oppleve lindring av tørrhet og andre ubehagelige symptomer ved hjelp av disse biokompatible linser. Innsetting av kontaktene er en enkel prosess, og fremgangsmåten er den samme for alle Proclear linser.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Vask og tørk hendene. Tørk vasken og countertop å sikre at området er ren og tørr.

Bruk tommelen og pekefingeren til å forsiktig fjerne linsen fra etuiet. Overfør kontakten til spissen av høyre pekefinger. Legg to eller tre dråper av steril løsning til koppformet overflate av linsen.

Åpne øyet så bredt som mulig. Bruk fingrene på venstre hånd til å holde øvre øyelokk åpen hvis du har en tendens til å blinke når du setter inn linsene. Trekke ned nedre øyelokk med langfingeren på høyre hånd.

Se rett i speilet og plasser Proclear kontaktlinse på hornhinnen din. Eller plasser linsen på det hvite i øyet, og skyv den inn på hornhinnen din hvis øynene dine er spesielt følsomme.

Slipp øyelokkene og blinke forsiktig for å gjøre opp kontaktlinse på øyet. Følg de samme trinnene for den andre kontakten. Sett inn linsene i samme rekkefølge hver dag slik at du ikke ved et uhell får dem blandet opp.

Hint

 • Disse instruksjonene er beregnet for høyrehendte brukere. Bare snu håndposisjoner hvis du er venstrehendt. Orient toriske linser med vektet (tykkere) kant nederst i øyet.
 • Bruk aldri Proclear kontaktlinser lenger enn anbefalt av din optiker. Skifte kontaktene dine på tid er svært viktig for fortsatt øye helse. Sørg for at kontakten er riktig-side-out før du prøver å sette det inn. Hold linsen i øyehøyde og se på formen av den øvre kant. Hvis det fakler utover, er objektivet innsiden ut.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser


Visjon endringer i barnet ditt som krever bruk av kontakter kan virke overveldende. Den beste måten å lære et barn å sette kontaktene i er ved å tilby en rekke visuelle og auditive stimuli, for eksempel videoer, bilder og lesestoff. Med god hygiene og masse praksis, vil barnet tilpasse seg raskt og enkelt til å sette i kontakter, og før du vet ordet av det, vil sette i kontakter blir andre natur.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Planlegge en avtale med din optometrist kontor. Optikeren vil kunne vise barnet hvordan å sette i kontakter, og diskutere god hygiene.

•  Gå til produsentens hjemmeside hvor kontakter linser ble gjort. Produsenten vil ha trinnvise instruksjoner med illustrasjoner på å sette inn og ta ut kontakter. Du kan skrive ut instruksjonene for å holde på hånden for barnet ditt.

Søk på kjente video nettsteder for hvordan-til videoer, som viser den riktige måten å sette inn og ta kontakter. Se etter videoer etter visjonen omsorgssentre eller optiker. Videoer viser en faktisk person demonstrere teknikken, som kan være svært nyttig for et barn.

Snakk med familie eller venner som bærer kontakter. En familie eller venn kan vise barnet hvordan du skal sette inn og fjerne kontakter.

Oppmuntre praksis. Walk barnet gjennom trinnene, så har barnet gå gjennom trinnene selv med tilsyn, slik at du kan løse problemområder før de blir vane.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?


Ved å kjøpe et høreapparat, mange mennesker setter det i øret på feil måte, og dermed risikerer å gjøre skade på hjelp selv, eller forårsaker smerte eller irritasjon i øret.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan sette inn et Starkey Hearing Aid

Før støtten er faktisk plassert inne i øret, må du kontrollere at høreapparatet selv er uskadet og i ett stykke. Sørg også for å ha volumet satt til lavest mulig innstilling, slik at ingen høye lyder eller forstyrrelser oppstår når støtten er satt inn. Hvis høreapparatet som blir satt inn er en bak-øret-modell, legger delen av høreapparatet som må gå bak øret tett mellom øret og siden av hodet.

Høreapparatet bør gripes mellom tommelen og pekefingeren for ikke å skade den under innføring.

Sørg for at gevinsten (volumkontroll) vender opp, og skyv høreapparatet inn i øret veldig forsiktig. Hvis du på noe tidspunkt begynner det å føles ubehagelig eller smertefullt i øret, ta det sakte og starte på nytt. Når høreapparatet er trygt settes inn i øret, justere den slik at det føles behagelig.

Til slutt, slår høreapparatet på, og justere volumet til en rimelig loudness. Sørg for at alt fungerer som det skal være. Hvis ikke, må du starte fra trinn en.

Bivirkninger av en B12 injeksjon

En B12 injeksjon, som også er referert til som cyanokobalamin, som vanligvis administreres til pasienter som lider av vitamin B12-mangel. Det hjelper gjenoppleve symptomene på denne conditon, som inkluderer anemi, kronisk tretthet og for tidlig aldring. Noen bivirkninger er forbundet med en vitamin B12 injeksjon.

Kardiovaskulære effekter

Pasienten kan oppleve hjertebank, rask puls, eller en følelse av trykk i brystet etter å ha mottatt injeksjonen.

Muskuløse Effects

Etter en B12 injeksjon administreres, kan pasienten lider av muskelkramper, muskelsvakhet og muskelsmerter.

Gastrological Effects

Etter administrasjon av den B12 injeksjon, kan pasienten oppleve mild diaré, kvalme og mageproblemer.

Luftveissymptomer

En av de mest alvorlige bivirkninger på disse injeksjoner er ikke forårsaket av vitamin seg selv, men snarere av en forbindelse kalt benzylalkohol, som brukes som konserveringsmiddel. Det fører til hoste, piping i brystet og kortpustethet.

Hevelse

Vitamin B12-injeksjoner kan føre til hevelse i kroppens ekstremiteter, inkludert hender, føtter og ankler. Prikking eller nummenhet kan også oppleves.

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet


Når du gjør ting som en familie, foreldre og barn deler sunne relasjoner. For å sette opp en familie vekttap program, starter med ideen om familien som et team i håp om å oppnå ett mål sammen: opprettholde en sunn vekt. Når du innlemme sunne vaner som riktig kosthold og mosjon inn i barnas liv tidlig, vil de gå inn i voksenlivet uten å måtte gjøre drastiske endringer i sin livsstil senere å holde seg frisk.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en familie Weight-Loss Program

•  Finn aktiviteter som hele familien kan nyte. Dette kan riding sykler på helgene, rulleskøyter eller spille baseball, fotball, eller til og med tag i bakgården. Hvis du har en gym medlemskap, de fleste treningssentre har programmer for barn, slik at du kan alle nyte aktiviteter på treningsstudio sammen.

Lag et måltid plan som alle kan delta i. Når bare én person i familien er slanking, er det dieter beskikket ved måltid ganger med forskjellig mat på dieter plate. Når hele familien er på en lignende vekt-tap plan, det sparer deg fra å måtte lage flere måltider for å passe alles behov, og forsterker team tilnærming til å holde seg frisk. Når du starter familien på en diett program som er lav i fett, kalorier og sukker mens høy i fiber, protein, vitaminer og mineraler, vil du skape sunne vaner som et team og være i stand til å slå til hverandre for støtte.

Logg familiens fremgang i form av vekttap, inches tapt, og / eller fett tapt. Når du tar et team tilnærming og logge dataene som en komplett familie, vil det oppmuntre alle til å jobbe sammen, mens på samme tid ikke enkelt noen ut som enkelte holder familien tilbake. Motivasjon kan også komme fra å se gjennom loggen og se hvor langt du har kommet.

Hold familiens aktiviteter og kosthold valg relevant. Som barna vokser deres interesser endres, så husk at tenåringer ikke kan være så ivrig etter å gå på en sykkeltur med sine foreldre når de kunne praktisere for fotball eller volleyball lag. Det samme gjelder for smak i matvarer. Kylling nuggets formet som dinosaurer vil ikke holde den samme appell for en 17-åring. Romme mer sofistikert smak.

Sett opp et belønningssystem som ikke involverer søtsaker og godteri. Dette er spesielt nyttig for barn, men det kan også være nyttig for voksne. Belønne barn med rimelige leker som hoppe tau eller rulleskøyter som vil holde dem aktive. Belønn voksne med en tur til det lokale kjøpesenteret for å kjøpe noen nye klær til sine nye kroppsstørrelser.

Tips og advarsler

 • Lytt til alle dine familiemedlemmer, slik at du kan innlemme alles favoritt aktiviteter eller måltider inn i vekt-tap programmet. Husk at barna krever mer kalorier mens de vokser. Ikke kutt sin mat tilbake så drastisk at det hindrer deres grunnleggende utvikling. Gjør vekt-tap plan som morsom og interaktiv som mulig slik at alle kan feste med det.
 • Snakk med legen din før du starter en ny øvelse eller ernæring plan.

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog


Den en injeksjon penn er en ferdigfylt penn-lignende injeksjonsutstyr. I stedet for å trekke insulin fra en flaske i en sprøyte og beregning enheter via linjene på sprøyten, kan pennen være vridd til å beregne mer presise doser. Den har et avtagbart, engangsnål på enden slik at pennen i seg selv kan brukes flere ganger. Eli Lilly har fire enheter for Humalog - den opprinnelige ferdigfylt penn, KwikPen, HumaPen Memoir og HumaPen Luxura HD.

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog

•  Finn ut hvilken Humalog-kompatibel penn enhet best dekker dine behov. Den opprinnelige ferdigfylt penn og KwikPen begge kommer forhåndsutfylt med 300 enheter av Humalog insulin, og har en enkelt dose maksimalt 60 enheter. Når du bruker opp insulin i noen av disse penner, må du få en ny penn.

Den HumaPen Memoir og HumaPen Luxura HD begge har utskiftbare insulinampuller. Du holder pennen i seg selv, men erstatte patronene som de kjører ut. Memoir beholder dato, tid og mengde av dine siste 16 injeksjoner i minnet; den holder 300 enheter insulin, har en maksimal enkelt dose på 60 enheter og dispenserer insulin i en enhets-inkrementer. Den Luxura HD er best for mer presise doser; det holder 300 enheter insulin, men har en maksimal enkeltdose på 30 enheter og dispenserer insulin i halv-enhet om gangen.

Alle fire insulin penner har avtagbare nåler; du må endre nåler hver gang du setter en injeksjon.

Sjekk med din helse forsikringsselskapet, hvis det er aktuelt, for å se hvilke Humalog-kompatible penner de dekker. Dette kan påvirke din beslutning om hvilke penn til å bruke. Hvis du må betale hele eller deler av kostnadene ut-av-lomme, kan du ønsker å sammenligne pris på å erstatte hele penner (som med de opprinnelige forhåndsutfylte eller KwikPens) med å erstatte bare insulinampuller (som med Memoir og Luxura HD penner).

Sjekk Humalog.com for å se om de tilbyr gratis prøveversjoner av noen av sine penner; de ofte kjører gratis prøve penn kampanjer. Gratis prøveversjoner er nyttige måter å prøve ut forskjellige penner førstehånds for å avgjøre hvilken føles best for deg.

Planlegg en avtale med legen din for å diskutere å bytte til et Humalog insulinpenn og å gå over hvilke pennen du mener er best for deg. Legen din kan ha flere tilbakemeldinger som påvirker den endelige avgjørelsen. Du må ha en resept fra legen din for å begynne å bruke en Humalog insulinpenn; Legen din må også godkjenne noen gratis prøveversjon tilbud før et apotek kan unnvære dem.

Hvordan Sett gummistrikk på bukseseler

Bukseseler krever vanligvis strikker på et eller annet tidspunkt i løpet av prosessen for å hjelpe dem å fullføre sin jobb med å rette ut tennene. Forstå hvordan å sette på disse gummibåndene er viktig å iført seler, samt å hjelpe bevare hardware av bukseseler.

Bruksanvisning

Åpne munnen, eller munnen på personen iført seler. Bruk hansker hvis ønskelig.

Ta to av gummi band ut av pakken. Vanligvis gummi band går på hjørnetennene seler knagger, men noen ganger er det et annet sted. Sett dem til side.

Finn den venstre hjørnetann tann. Ta en av de gummi band, og loop den over den spisse kanten av spenne pinne på denne tannen. Strekke det ned til tann på den nederste raden av tenner direkte under den. Loop det på den spisse kanten av denne brace pinne som peker mot de nederste tannkjøttet.

Gjenta denne prosedyren med høyre hjørnetann tann og bunn tann under den.

Åpne munnen og sørg for gummistrikker riktig strekke og ikke bryte. Gummistrikker kan føre til at tennene til å bli litt sår, for eksempel når de bukseseler ble først satt inn på tennene. De bør skiftes minst en gang om dagen, vanligvis om morgenen når du våkner.

Hint

 • Rette seg etter anvisninger fra din orthodontist om hvor du skal plassere gummi band på bukseseler.

Hva kan man forvente fra første Vitamin B12 Injeksjon

Hva kan man forvente fra første Vitamin B12 Injeksjon


Vitamin B12-injeksjoner (kobalamin eller cyanokobalamin) er vanligvis foreskrevet av leger for pasienter som lider av en vitamin B12-mangel eller fra anemi eller tretthet. Vitamin B12 er viktig for å hjelpe gjøre røde blodceller.

Mulig Smertefull Injection

Fordi vitamin B12-injeksjoner er intramuskulære injeksjoner som må gjøres dypt under huden, de kan være ganske smertefullt.

Mindre alvorlige bivirkninger

Selv ikke en komplett liste, kan du oppleve svimmelhet, hodepine, slapphet, urolig mage, kvalme, diaré, feber, leddsmerter, kløe, utslett, nummenhet, prikking eller irritasjon, eller smerter på injeksjonsstedet.

Alvorlige bivirkninger

Oppsøke lege umiddelbart hvis det oppstår alvorlige allergiske reaksjoner som inkluderer pustevansker, hevelse i lepper, tunge, ansikt eller svelg eller elveblest. Brystsmerter, kortpustethet, rask vektøkning, hevelse og rødhet, varme eller smerte i beinet er også vurdert å være alvorlige bivirkninger som du bør ringe legen din med en gang.

Dosering

Vitamin B12 skudd er vanligvis gitt hver dag eller annenhver dag i et par uker for å behandle en vitamin B12 mangel. Vedlikeholds injeksjoner gis mellom en til tre måneder, som bestemt av legen.

Advarsler

Hvis du har Leber sykdom (en sykdom som fører til dårlig syn og noen ganger blindhet), eller er allergisk mot kobolt, bør du ikke ta vitamin B12-injeksjoner. De med Leber sykdom kan ha synsnerveskader som kan føre til blindhet hvis de blir injisert med vitamin B12.

B12-injeksjoner for behandling av anemi

Vitamin B12 er nødvendig for produksjonen av røde blodlegemer og for sunn nervesystemet funksjon. Megaloblastisk, eller pernisiøs, oppstår anemi på grunn av en sjelden lidelse der kroppen ikke kan absorbere nok vitamin B12, og deretter produserer et utilstrekkelig antall røde blodceller. Behandling for pernisiøs anemi inkluderer ofte B12-injeksjoner.

Vitamin B12

Vitamin B12 oppnås normalt gjennom animalske produkter i dietten, så som kjøtt, egg og melkeprodukter. Veganere som ikke spiser animalske produkter kan oppnå en tilstrekkelig mengde B12 gjennom kosttilskudd. For dette vitamin til å bli absorbert på riktig måte, må den bindes til intrinsisk faktor, et protein utgitt av magen celler, hvoretter den blir absorbert i tynntarmen.

Problemet

Noen mennesker er født uten evne til å gjøre intrinsic factor, og i andre, ødelegger immunsystemet intrinsic factor. Evnen til å gjøre intrinsic factor også kan bli redusert eller tapt på grunn av gastrointestinal kirurgi eller kronisk gastritt. Uten tilstrekkelig intrinsic factor, kan ikke kroppen absorbere vitamin B12, og personen utvikler pernisiøs anemi. Symptomene kan være tretthet, muskelsvakhet, nedsatt appetitt, kvalme, diaré og vekttap. Disse menneskene trenger store mengder vitamin B12 tilskudd. Hvis ubehandlet, uorden forårsaker progressiv nerveskader.

Injeksjoner

Høye nivåer av vitamin B12 kan gis gjennom intramuskulære injeksjoner av cyanokobalamin eller hydroksokoboltamin. I noen land er injeksjoner foreskrevet som en månedlig behandling, og i andre hver tredje måned. Noen land har også la oppløsningen kjøpes uten resept. Folk vanligvis kan utføre sine egne injeksjoner hjemme med sprøyter som vanligvis brukes for insulin. Megaloblastisk anemi kan ikke kureres, så disse personene trenger B12 tilskudd for resten av livet.

Tabletter

B12-injeksjoner har tradisjonelt vært den foretrukne behandling for megaloblastisk anemi, som leger hadde bekymringer om effektiv absorpsjon av oral kosttilskudd. Men forskning har vist at i store doser kan absorberes selv når intrinsic factor er fraværende, som nevnt av Merck Manuals Online Medical Library. Et økende antall personer med denne type anemi tar daglig B12 tabletter i form av cyanocobalmin på 1000 mikrogram i stedet for injeksjoner.

Andre mangel forårsaker

Andre årsaker til vitamin B12-mangel kan kreve injeksjoner på midlertidig basis, etterfulgt av muntlig kosttilskudd. Disse inkluderer en langsiktig diett for lavt i vitamin B12 som har forårsaket noen helseproblemer, kronisk alkoholisme, Crohns sykdom eller tarm malabsorpsjon lidelser.

Hvordan sette og holde mål

Dette er en artikkel om hvordan å sette og holde mål.

Bruksanvisning

Trinn 1) Stille og holde mål er viktig hvis du kommer til å vokse i karakter. Det første trinnet i å sette og holde mål er å være klar over hva som har vært å holde deg tilbake fra å oppnå deg mål. Har du en alochol problem? Narkotikaproblemet? Dårlig selvtillit? Lat? Du trenger å konfrontere dine problemer i for at du skal vokse i karakter.

Trinn 2) Det andre trinnet i å sette og holde mål er å være veldig konkret om de målene du ønsker å beholde. Ønsker du å gjøre $ 100000 i år -? Skriv det ned. Ønsker du å slutte å drikke alkohol og gjør narkotika -? Skriv det ned. Ønsker du å slutte å være lat -? Skriv det ned. Skriv ned alle dine spesifikke mål.

Trinn 3) Lag et veikart eller plan på hvordan du ønsker å oppnå dine mål.

Trinn 4) Hold deg motivert. Uansett hva som skjer aldri miste av syne dine mål. Hvis du holde øynene på premien, vil du hele tiden være streve for mål; hvis du ikke hele tiden holde øynene på premien, vil du betale for middelmådighet.

Trinn 5) Jeg håper dette har vært en nyttig artikkel om hvordan å sette og holde mål. Lykke til!

Hvordan få Botox-injeksjoner

Hvordan få Botox-injeksjoner


Ifølge Academy of Plastic Surgeons, Botox-injeksjoner er de mest populære kosmetiske inngrepet i USA, med over 800.000 pasienter får behandling hvert år. Brukes hovedsakelig til å behandle rynker i pannen og mellom øyenbrynene, kan det også være en effektiv behandling mot crownâ € ™ s føtter, overdreven svetting og ufrivillig øye rykninger.

Bruksanvisning

•  Forskning prosedyren grundig. Mens de fleste er kjent med Botox, få forstår hva du kan forvente. For eksempel injeksjoner vare et gjennomsnitt på fire måneder, etter som du trenger for å få dem igjen. Til en pris på $ 400 eller mer per behandling, kan det slå inn ganske en investering. Bortsett fra pris og holdbarhet, ita € ™ s viktig å også forstå hvilke områder som kan behandles, hva du kan forvente og hvem shouldnâ € ™ t bruke den.

Finn en kvalifisert lege. Spas, estetikere og annen skjønnhetspleie fagfolk er ikke kvalifisert til å håndtere nåler og farlige stoffer. En plastisk kirurg, derimot, forstår prosedyren godt og kan bestemme det beste løpet av handlingen for å bli kvitt noen bestemt sett av rynker. Når det er sagt, ikke alle plastiske kirurger har praksis ved hjelp av Botox, så sørg for at du bekrefter tidligere erfaringer før du godkjenner noe.

Snakk med legen din om hva du kan forvente under prosedyren. Fordi mengden av Botox anvendes er så liten, tar det vanligvis bare 10 til 15 minutter for hele behandlingen, men det kan ta lengre tid avhengig av antall områder som skal behandles. Mens de fleste opplever ingen smerte i det hele tatt, kan noen finne opplevelsen ubehagelig.

Dona € ™ t få Botox sent på kvelden. Du vil bli bedt om å holde seg i oppreist stilling i minst fire timer etter injeksjonen. Morgenen eller lunsj tid er best.

Spør legen din for oppfølgings instruksjoner om hvordan du kan ta vare på huden din. Dette kan omfatte endringer i kostholdet, spesielle kremer å bruke og hva du skal unngå (sol, røyking). Jo mer du tar vare på huden vår, jo bedre vil det se ut i overflaten og lenger resultatene er sannsynlig å vare.

Tips og advarsler

 • Mens komplikasjoner med Botox-injeksjoner er sjeldne, kan de oppstår. De mest vanlige er estetisk, slik som tunge øyelokk. Imidlertid kan Botox også forårsake hodepine, lett blåmerker og kan påvirke mennesker som lider av muskel- og betingelser.
 • Gravide kvinner bør ikke bruke Botox.

Hvordan administrere HCG injeksjoner

Folk kan trenge hjelp fra det medisinske miljøet for å bli gravid. Det finnes mange forskjellige typer assistert befruktning. Mange former for assistert reproduksjon innebærer administrering av hCG. HCG, eller humant choriongonadotropin, er ofte brukt for å indusere en kvinnes egg å modnes slik at de kan bli befruktet. Mange hCG injeksjoner gis hjemme. Riktig administrering er viktig for å hjelpe medisinen arbeid og reduserer smerten som ofte følger en injeksjon.

Hvordan administrere HCG injeksjoner

Kontroller at du har riktig dosering. De fleste hCG injeksjoner gis i enten 5000 eller 10.000 enheter. Ring din lege eller sykepleier for å bekrefte doseringen hvis du ikke ser det skrevet ned.

Åpne caps av flaskene. Åpne sprøyten pakken. Tørk toppen av flasker og sprøyten med alkohol for å sikre at det er sterilisert. Vask hendene.

Kontroller at du vet hvilke hetteglass inneholder vann og hvilken som inneholder hCG. Fyll 22-gauge sprøyte med riktig dosering av vann. Mengden av vann som anvendes kan være avhengig av dose av hCG du bruker. Sørg for at du vet hvor mye vann du bruker. Fjern kanylen fra hetteglasset med væske. Hold det nøye.

hurtig på siden av nålen for å fjerne luftbobler. Se på det nøye for å være sikker på at du ikke ser noen synlig luft mellom væsken og toppen av nålen.

Skyv nålen inn i hetteglasset holder pulveret. Trykk for å slippe vann inn pulveret slik at du kan blande hCG riktig. La nålen i blandingen. Virvel blandingen forsiktig uten å fjerne nålen fra hetteglasset. Fjern sprøyten fra pulverblandingen.

Slå ut nåler. Du bør bruke en 22-gauge nål til å blande hCG og en 26-gauge nål til å administrere medisiner.

Ice området der nålen settes inn. Icing kan bidra til å redusere smerte. Klem forsiktig om en tomme av kjøtt fra siden av personens hofte. Du bør ha et satsingsområde omtrent en tomme i diameter. Tørk området med alkohol. Holder nålen vinkelrett, stupe den inn med en jevn rask bevegelse. Holde nålen på plass i 10 sekunder. Fjern nålen så raskt som mulig og trykk ned på personens hud. Masser området for å fremme absorpsjonen av medisinen.