Digidexo.com

adhd ampull

Hvordan identifisere tegn på ADHD hos barn

Hvordan identifisere tegn på ADHD hos barn

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er en nevro lidelse som kan ifølge University of Washington, 4 til 12 prosent av barn i skolealder bli påvirket av. Hvis du tror barnet ditt har ADHD, snakk med din barnelege for å se om han anbefaler en fullstendig diagnostisk test, men i mellomtiden, er det få tegn du kan se etter.

Hvordan identifisere tegn på ADHD hos barn

•  Observer barnet og merke hvis han viser syv eller flere tegn på ADHD. Det er mange symptomer på ADHD herunder unnlatelse av å betale oppmerksomhet, konsentrasjonssvikt, dårlig organisering, glemsomhet, ofte avbryter andre mennesker, ofte mister ting, er lett distrahert, snakker mye og urolig med hendene og føttene.

Merk hvor lenge barnet har vært hatt ADHD symptomer. Ifølge University of Maryland Medical Center, må ADHD symptomer være til stede i minst to måneder.

Bestem i hvilken alder symptomene begynte. Barn har som regel ADHD symptomer før fylte syv.

Identifiser om symptomene betydelig gjøre livet utfordrende i to områder av livet hans. Med barn, er deres skole og hjem liv mest berørt. Hvis barnet ditt er lyse, for eksempel, men får dårlige karakterer fordi han har problemer med å fokusere på hans skolearbeid, kan dette være på grunn av ADHD.

Hvordan håndtere ADHD barn

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en tilstand som er så vanskelig for foreldre og omsorgspersoner som det er for berørte barn. Ofte hva barnet opplever er vanskelig for foreldrene å forstå fordi de har sine egne problemer som følge av tilstanden. Bortsett fra å bekymre riktig behandling plan for barnet sitt, må de også håndtere livet på en daglig basis; ingen medisiner er en kur-all. På grunn av intensiteten av følelser som følger med ADHD, må foreldrene finne en måte å takle de utfordringene denne tilstanden har brakt inn i deres liv.

Hvordan håndtere ADHD barn

Hvordan håndtere ADHD barn

•  Snakk med barnets lege. Han vil være en stein for deg, spesielt i løpet av de første månedene etter diagnosen. Han vil være i stand til å veilede og opplyse deg om ADHD. Dette vil gi deg innsikt i hva barnet opplever, og dermed gjør det litt lettere for deg å forstå hvorfor hun ikke kan sitte stille eller hvorfor hun ikke følger med på instruksjonene. Han kan også være i stand til å tilby noen mestringsstrategier som vil få deg gjennom de mer vanskelige stunder.

•  Snakk med barnets lærer. Når en diagnose er på plass, bo i nær kontakt med barnets lærer. Hun kan være i stand til å fortelle deg hvilke teknikker hun bruker i klasserommet for å omdirigere barnets oppmerksomhet til en bestemt oppgave, hvordan å holde ham sittende, og hvilke insentiver hun bruker å hjelpe ham lytte. Alltid huske på at lærere generelt har mer erfaring med å håndtere ADHD barn enn du gjør; deres råd er verdt å ta.

Finn et ADHD støttegruppe. Mange online støtte grupper er satt opp spesielt for foreldre til barn med ADHD. Deres medlemmer gi råd og støtte til hverandre, slik at du vet at du ikke er alene. Dette er ekstremt viktig, så mange foreldre føler seg skyldig fordi de tror de skal ikke føle seg frustrert over en tilstand barnet deres ikke kan kontrollere.

helle på din ektefelle. Når stressnivået har nådd sin topp, spør din ektefelle å ta foreldre tømmene for en stund slik at du kan ta en time for deg selv. Gå en tur eller en stasjon. Gå besøke en venn. Gjør alt du trenger å gjøre, så lenge du får vekk fra situasjonen for en stund. Dette gjør at du kan komme hjem uthvilt og klar til å håndtere en ADHD barn som ikke vil gå i dvale eller som heller vil snakke og kjøre enn å sitte og lese.

Skriv det ned. Hold en journal av situasjoner som oppstår, hvordan du håndterte dem, og resultatene. Dette kan virke unyttig, men det vil hjelpe ved å gi deg en guide til å følge og viser deg hva du kan prøve en annen måte neste gang situasjonen oppstår. Hvis du har funnet en teknikk som aktivert ADHD barn å forbli sittende gjennom middag, for eksempel, kan du se tilbake til din journal for å bruke det igjen neste kveld. Hvis du har funnet en måte å instruere ham til å ta ut søppel, og han gjorde det første gang, skriv det ned. Din journal kan også vise deg at du håndterer situasjoner bedre enn du tror du er.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, er en lidelse som rammer barn starter så tidlig som 3 år og kan vare gjennom hele voksenlivet. ADHD kommer med spesifikke symptomer som kan gjøre det ganske utfordrende å undervise barn som er rammet av sykdommen i et tradisjonelt læringsmiljø. Visse endringer er nødvendig for å bedre hjelpe studenter som lider av ADHD lære.

Hvordan lære barn med ADHD

Hvordan lære barn med ADHD

Opprett rett klasserommet læringsmiljø. Visse tiltak må iverksettes for å bidra til å holde ADHD student fokusert. Enkle handlinger som å holde pulten sin nær skrivebordet, eller plassere ham på forsiden av klassen slik at han ikke blir distrahert av å se på elevene foran seg, kan bidra til å skape et læringsmiljø uten distraksjon. Holder ham borte fra vinduer eller dører som har utsikt til utsiden kan også holde ham på sporet mens du underviser.

•  Har studentens foreldre sette opp en læringsområde hjemme. En stor del av skolen inkluderer lekser. Dersom foreldrene komme ombord læringsprosessen og skape en spesiell læring fri for distraksjoner hjemme, kan studenten doble mengden av læring han er i stand til å oppnå ved å jobbe både på skolen og hjemme. Lignende forholdsregler bør tas hjemme for å holde ham i et område der han ikke er distrahert mens han studerte eller jobbet på lekser.

Juster studentens oppgaver. Barn med ADHD har en hard tid å balansere mer enn én oppgave av gangen. Legge barnet med lekser er en rask måte å sikre at han blir for frustrert til slutt enda en av oppgavene. Hold en oppmuntrende holdning, og gi studenten noe ekstra tid at han måtte trenge. Du må kanskje å uskadeliggjøre studenten fra å bli opphisset eller frustrert under oppdraget. Hold en rolig stemme, og fortsette å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget og samtidig gi ham så mye hjelp som er nødvendig.

forblir konsistente med disiplin. Når et barn lider av ADHD, kan det være lett for ham å gi opp på læring og handle ut i stedet. Det er viktig at du etablere faste regler og konsekvenser på forhånd, og at du gjør barnet klar over konsekvensene før han handler ut. Dette både hjelper oppmuntre barnet til å ikke handle ut, samt skaper en plan for å raskt disiplinere ham og få ham tilbake til en lærerik sinnstilstand uten å måtte argumentere eller debattere med barnet.

Lag en tidsplan. Barn med ADHD har en hard tid håndtere endring. Enten det være konstant sitte endringer eller forskjellige tider for oppdrag eller tester, kan det føre til en stresset ut barnet. Prøv å ha bestemte dager i uken at ulike lærings hendelser skje slik at barnet ikke blir distrahert eller motet av for mye endring i løpet av uken.

Hva som forårsaker ADHD hos barn?

ADHD Oversikt

Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) har nylig kommet til medisinsk bevissthet som en medisinsk tilstand og er fortsatt dårlig forstått. Hva er minst forstått er hvordan noen barn kontrakt det og andre ikke. Videre ser det ut til at det er en enestående mengde nydiagnostiserte ADHD tilfeller hos barn i dag, sammenlignet med for 50 år siden. Disse faktorene reiser spørsmål av genetiske, miljømessige og emosjonelle komponenter i ADHD makeup.

Fysiske årsaker til ADHD

Mange leger er enige om at ADHD oppstår på grunn av unormal hjernens kjemi, som gjør mange andre mentale tilstander. Det er antatt at ADHD oppstår på grunn av hjernen ikke produsere nevrotransmittere, spesielt serotonin, ansvarlig for å lytte og være oppmerksom. Mange leger mener dette er slik fordi de merker en dramatisk forbedring hos barn som tar medisiner, såkalte psykostimulerende, som produserer disse nevrotransmittere. I tillegg Magnetric Resonance Imaging (MRI) og Positron emisjons tomografi (PET) skanner viser at de områdene av hjernen som skal lyse opp når du lytter og betaler oppmerksomhet ikke hos barn med ADHD.

Miljømessige årsaker til ADHD

Foruten biologi, kan ADHD årsaker ha en miljøkomponent. Dette har ikke så mye å gjøre med diett (slik som å spise for mye sukker), men understreker hjemme og på skolen som kan forverre symptomene. For eksempel, en ond sirkel oppstår ofte når et barn ikke betaler oppmerksomhet i klasserommet og kjeftet for det, noe som fører ham til å trekke seg ytterligere inn i sitt eget skall av skyld og harme. Videre, hvis barnet blir forsømt hjemme, kan hans oppførsel gå ukontrollert og forverre inn i full-blåst ADHD.

Barndommen ADHD

Barndommen ADHD

Attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) kan manifestere seg i barn som uoppmerksomhet, overdreven og uhensiktsmessig fysisk aktivitet, eller en kombinasjon av begge typer atferd. Behandlinger inkluderer utdanning, psykoterapi, og sentralstimulerende medisiner. For noen individer, er ADHD en livslang tilstand.

Årsaker

Ifølge National Institute of Mental Health, har forskerne ikke fant frem noen spesifikke årsaken til ADHD. Tilstanden kan ha en genetisk opprinnelse, og barn med mødre som drakk alkohol eller røykte under svangerskapet er mer sannsynlig å ha ADHD. Eksponering for bly og forbruker store mengder av visse mat fargestoffer kan også føre barna til å utvikle ADHD.

Attention Deficit Symptomer

Barn med ADHD har problemer med å fokusere på oppgaver, følge instruksjoner, og sitter fortsatt ved behov. Disse atferd vises i ulike kombinasjoner hos barn med ADHD. Tilstedeværelsen av seks eller flere av følgende symptomer tyder på at et barn har hovedsakelig uoppmerksom type ADHD:

• Blir lei med en oppgave etter bare noen få minutter
• blir forvirret lett
• Daydreams ofte
• Synes ikke å lytte når snakket med
• Blir lett distrahert
• Glemmer ting
• Har problemer med å fokusere på én ting
• Har problemer med å organisere og fullføre en oppgave
• Har problemer med å full eller snu i hjemmeoppgaver
• Finner det vanskelig å lære nye ting
• Finner det vanskelig å behandle informasjon så raskt og nøyaktig som andre
• Mister ting (f.eks, blyanter, leker, oppgaver) som trengs for å fullføre oppgaver eller aktiviteter ofte
• Frøknene detaljer
• beveger seg sakte
• Kamp å følge instruksjoner
• Slår ofte fra en aktivitet til en annen

Hyperaktivitet Symptomer

Et barn som viser seks eller flere av følgende symptomer har overveiende hyperaktiv-impulsiv type ADHD:
• Apostlenes gjerninger uten hensyn til konsekvenser
• urolig og vrir seg mens du sitter
• Finner det vanskelig å arbeide eller spille rolig
• Avbryter andres samtaler og aktiviteter ofte
• Stadig i bevegelse
• Svært utålmodig
• Gjør upassende kommentarer
• Kjører rundt og innslag og leker med alt innen rekkevidde
• Viser følelser uten tilbakeholdenhet
• Talks nonstop

Prevalens

Omtrent 4,5 millioner amerikanske barn lider av ADHD, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Priser på ADHD er høyest blant gutter, barn hvis familiens inntekt faller under den føderale fattigdomsgrensen, og hvite barn med annet morsmål enn engelsk. I 2003 Alabama, Kentucky, Louisiana, og West Virginia var hjemme til størst antall barn i alderen 4 og 17 år som hadde blitt diagnostisert med ADHD.

Behandlinger

Pedagogiske og psykologiske behandlinger for ADHD fokus på å lære barn hvordan å få og holde orden og fullføre oppgaver. Rådgivning kan også bli tilbudt å hjelpe barna å løse følelsesmessige problemer, lære sosiale og kommunikasjonsevner, og tenk før du handler. Foreldre har en viktig rolle i å formidle og forsterke disse leksjonene ved å skape og opprettholde daglige tidsplaner, holde hjemmet ryddig og oversiktlig, noe som gir barna klare og konsekvente regler og instrukser, og lovet barna når de følger regler og fullføre oppdrag.

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent følgende merkevarer legemidler for behandling av ADHD:
• Adderall (amfetamin fra Shire)
• Concerta (metylfenidat fra Ortho-McNeil-Janssen)
• Daytrana (metylfenidat fra Shire)
• Desoxyn (metamfetamin fra Lundbeck)
• Dexedrine (dextroamphetamine fra GlaxoSmithKline)
• Focalin (dexmethylphenidate fra Novartis)
• Meta (metylfenidat fra UCB)
• Methylin (metylfenidat fra Mallinkrodt)
• Ritalin (metylfenidat fra Novartis)
• Strattera (atomoksetin fra Lilly)
• Vyvanse (lisdexamfetamine dimesylat fra Shire)

Disse medikamentene kan føre til angst, hodepine, søvnløshet, irritabilitet, og tap av appetitt. De sentralstimulerende medisiner --- alle av dem bortsett Straterra --- litt heve en pasients risiko for hjerteinfarkt, slag og plutselig død.

Prognose

Ingen kur finnes for ADHD, og ​​noen barn fortsetter å oppleve symptomer på tilstanden i voksen alder. Basert på en undersøkelse av et tilfeldig utvalg av 966 amerikanske voksne, SV Faraone og J. Biederman anslo i november 2005 Journal of Attention Disorders at 2,9 prosent av amerikanske statsborgere over 18 år møtte de kliniske kriteriene for diagnosen ADHD.

Naturlige dietter for barn med ADHD

Mange foreldre foretrekker å unngå medisiner for sine barn med ADHD eller ADD. For noen barn kan gjøre enkle kosten modifikasjoner bedre fokus og atferd. Retten naturlig kosthold kan variere avhengig av barnet, men kan gjøre en stor forskjell i livskvalitet og med tillate barn å redusere eller eliminere medisiner som Ritalin, Adderall eller Strattera. Mens disse kosttilskudd endringer er sunt og fornuftig, gjør konsultere ditt barns helsepersonell før redusere eller eliminere medisiner.

Feingold Diet

Feingold diett er ofte forsøkt å behandle symptomene på ADD og ADHD. Denne dietten eliminerer kunstige fargestoffer, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Aspirin og salicylate inneholder matvarer er også eliminert i fase én av dietten. Kosten modifikasjoner og endringer i Feingold dietten er ganske enkelt å implementere, som de rett og slett krever å kjøpe mer naturlige varianter av matvarer du vanligvis tjener. Mens statistikken varierer, Feingold Association i USA hevder så mange som 90 prosent av barn med ADHD og ADD vil dra nytte av denne dietten i større eller mindre grad.

Generelle anbefalinger

Mens det er flere spesifikke dietter designet for barn med ADHD, betyr det medisinske miljøet enige om noen generelle retningslinjer som foreldre kan ønske å følge. En høy-proteindiett kan være fordelaktig, sammen med høyere nivåer av komplekse karbohydrater og lavere nivåer av enkle karbohydrater. Ekstra Omega-3 fettsyrer er et godt valg for hjernens helse generelt. Du kan også ønske å snakke med ditt barns helsepersonell om mulig vitamin eller mineral tilskudd som kan imøtekomme barnets behov. En matdagbok kan hjelpe deg til å merke noen problematiske matvarer eller tilsetningsstoffer.

Gluten Free Kasein Free Diet

Mange eksperter plassere ADD og ADHD på autismespekteret, og noen foreldre finner ut at en diett som vanligvis brukes for barn med autisme hjelper sine ADHD barn. GFCF diett fjerner alle matvarer som inneholder gluten, et protein som finnes hovedsakelig i hvete, samt alle matvarer som inneholder kasein, et meieri protein. Mange familier bruker en GFCF diett også eliminere tilsetningsstoffer som foreslått av Feingold diett. Denne dietten er vanskeligere å følge enn de andre naturlige dietter for ADHD som ofte foreslått, men kan ha en betydelig innvirkning på atferd og livskvalitet for noen barn.

Undervisning Yoga til ADHD barn

Undervisning Yoga til ADHD barn

Det er anslått at 4,4 millioner barn mellom 4 og 17 år olf har blitt diagnostisert med Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) som av 2003, ifølge Centers for Disease Control. Halvparten av disse barna har lærevansker, så vel. Mange tar reseptbelagte legemidler for å få deres oppførsel under kontroll, men FDA har konkludert med at noen av disse medikamentene bære farlige risiko for mani og suicidale tendenser. Yoga er stadig å bli en gratis eller alternativ behandling til andre behandlinger.

Yoga sinn / kropp-tilkobling

Barn med ADHD ofte mangler balanse mellom hva sinnet tenker og hvordan kroppen føles eller reagerer. Forskere i Australia og Tyskland har funnet ut at yoga kan hjelpe barn med ADHD øke deres evne til å fokusere og føler mer rolig, noe som fører til en mer balansert sinn / kropp-tilkobling.

Nyere forskning

Pauline Jensen, medforfatter av en 2004 studie publisert i "Journal of Attention Disorders" sier at yoga "øker konsentrasjonen, fremmer mental og fysisk disiplin, og induserer tillit." Jensens Studien involverte 8 til 13 år gamle gutter som praktiserte yoga en gang i uken i fem måneder. Foreldrene til disse guttene rapporterte at deres sønner var mindre hyperaktiv. Men denne studien ikke konkludere med at medisiner ikke lenger var nødvendig.

Termin bend

En annen tysk studie i 2006 fant at barn som gjennomgår behandling for ADHD kan ha stor nytte av en yoga praksis, spesielt en som inkluderer termin svinger. "Forward bøyer øke utpust ved å forlenge og fordype pusten", sier studiens medforfatter, Nicole Goldstein, MD "Dette er nøkkelen i å utvikle konsentrasjon."

Lære barn å puste

Størst nytte av yoga for barn med ADHD er å lære å takle stressende situasjoner ved å ta dype åndedrag. Yoga integrerer dype pusteøvelser med fysisk kontroll som forbedrer velvære og selvbeherskelse. Yoga påvirker en persons bevissthet om sine tanker og handlinger. Som et resultat av dette bidrar til å forbedre yoga selvfølelse som fører til redusert depresjon og angst, og en forbedret sunt forhold til seg selv, andre, og verden.

Konsultasjon

Rådfør deg med en sertifisert yoga instruktør og barnets lege å utvikle den mest effektive yoga praksis for barnet å følge.

ADHD-tester Kids

Attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) fører til mange barn å ha en hard tid på å fokusere og kan føre til tidlig disiplinære problemer i skolen som "utagering". En av de mest vanskelige aspekter av ADHD er at det ikke er noen komptette tester for diagnose. Leger vil ofte vurdere en gutt hele livet, historien om fokusrelaterte problemstillinger og generelle medisinske posten. Grunnleggende ADHD kriterier fastsatt av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) hjelper leger bestemme mulige ADHD tilfeller. Ytterligere testing og observasjon vil ofte da føre til en positiv diagnose.

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders 'Criteria

DSM bryter ADHD tegn og symptomer i to hovedkategorier: uoppmerksomhet og hyperaktivitet. En lege vil bare fortsette med ADHD diagnose dersom et barn har seks tegn eller symptomer på en eller begge av de to kategorier. Symptomer i manglende evne kategorien omfatter vanskelige følgende retninger og unnlatelse av å betale nær oppmerksomhet til detaljer, lytteproblemer, tendens til å miste ting, uorden, glemsomhet og distractibility. Hyperaktive symptomer inkluderer manglende evne til å sitte stille, uro hender, manglende evne til å spille rolig, tendens til å avbryte andre, utålmodighet og overdreven gregariousness.

Hvis et barn har seks eller flere symptomer fra disse kategoriene, vil legene også vurdere om disse symptomene utviklet før fylte 7, om barnets atferd er unormal, om symptomene har vedvart over 6 måneder og om symptomene påvirker barnets generelle hjemme og / eller skolehverdagen. I tilfeller der alle fire av disse tilleggskriteriene er oppfylt, er ADHD ofte diagnostisert.

Avhengig av typen av symptomene og hvor klassen de faller på, kan en lege diagnostisere en underklasse av ADHD. Underklasser hjelpe legene fastslå behandling mer effektivt. Barn som har seks eller mer oppmerksomhet symptomer, men noen hyperaktive symptomer er sagt å ha hovedsakelig uoppmerksom typen ADHD. Derimot, hvis symptomene er for det meste hyperaktive symptomer, kan ungen har hovedsakelig hyperaktiv-impulsiv typen ADHD. Når en jevn blanding av hyperaktive og uoppmerksomme symptomer oppstår, kan barnet ditt har kombinert type ADHD.

Spørre

Selv om det er ingen enkelt test som kan diagnostisere ADHD, spørreskjemaer og in-office testing vil hjelpe legen få en følelse av ditt barns problemer. En lege kan gi barnet ditt en rekke tester laget for å observere tålmodighet, lytte og evnen til å følge instruksjonene. Andre tester er mindre strukturert og er ment å observere barnet i en mer naturlig miljø. I tillegg til å observere barnet, vil legen snakke med deg og kanskje til og med noen av barns lærere for å få en følelse av hvor alvorlige symptomene er hvor mye symptomene forstyrrer dagliglivet.

Differensialdiagnose

Siden mange forhold kan speile ADHD, vil leger ofte foreta tester for å utelukke en rekke psykiske og fysiske helseproblemer. Testene kan hjelpe utelukke tilstander som kan utvise symptomer som ligner på ADHD som mindre beslag, hørselsproblem, synsproblemer, lærevansker, mellomøret infeksjon eller depresjon. Andre forhold som produserer ADHD-lignende symptomer inkluderer Tourettes syndrom, Asperger syndrom og autisme. Hver og en av disse tilstandene har sine egne sett av tester for positiv eller negativ diagnose. Men siden opp til 1/3 av barn med ADHD har også en av disse andre forhold, har differensialdiagnose sine begrensninger.

Foods å unngå i barna med ADHD

Den vanligste psykiske lidelse blant barn, attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) frustrerer mange foreldre, noe som fører dem til å se utover medisiner for å helbrede sine barn. En tilnærming for noen foreldre inkluderer endring i kostholdet.

Statistikk

Fra og med 2006 ble det 4,5 millioner barn mellom 5 og 7 år gamle diagnostisert med ADHD, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Typer

Symptomer på ADHD varierer fra fokusproblemer til hyperaktivitet. The National Institute of Mental Health deler ADHD inn i tre typer: hovedsakelig hyperaktiv-impulsiv, hovedsakelig uoppmerksom og kombinert hyperaktiv-impulsiv og uoppmerksom.

Tilsetningsstoffer

Unngå matvarer med kunstige farger og konserveringsmidler som for eksempel benzoat konserveringsmiddel. Donna McCann, Ph.D., sammen med andre forskere ved University of Southampton, bekreftet en mulig sammenheng mellom tilsetningsstoffer og hyperaktivitet hos barn.

Sukker

Sukker, ifølge CSPNET, kan påvirke noen sukker-sensitive barn med ADHD, påvirke hyperaktivitet. Selv om det er ingen sterk sammenheng mellom sukker og ADHD, sukkerholdige matvarer bør likevel unngås.

Salicylate

Feingold Program tyder på at barn med ADHD unngå matvarer med salicylate, en gruppe kjemikalier knyttet til smertelindrende stoffet aspirin. Disse matvarer inneholder bær, mandler, druer, rosiner, plommer, pepper og kaffe.

Strategier for å håndtere ADHD barn

Foreldre og undervise barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kan være utfordrende som sine symptomer på uoppmerksomhet er ofte mot sin hensikt til en samarbeidende læringsmiljø. Men det er mange strategier som gjør ansvaret mindre skremmende og belønningen søtere for medhjelperen og barn likt.

Struktur

Selv om et effektivt verktøy med de fleste barn, er strukturen spesielt viktig for barn med ADHD. Holde sine rutiner satt sikrer dem et nivå av forventning og minsket angst. Har konsekvent ganger for stigende og sove og etablere og vedlikeholde rutiner for lekser, måltider, lek, TV og fritidsaktiviteter. Være så konsekvente som mulig i alle aspekter av deres liv. Den sporadiske regelen bøying som er ubetydelig med de fleste barn kan være et tilbakeslag for noen med ADHD.

Trening

Sammen med struktur, en rutine for fysisk aktivitet hjelper barn med ADHD forbrenne energi og også oppfordrer konsekvent hviletid og søvnmønster. For barn som ofte får overdreven kritikk for upassende oppførsel i klasserommet, deltakelse i lagidretter gjør at noen ADHD barn en arena der de kan utmerke seg og motta ros.

Kommun

Lider i stillhet er ikke en levedyktig løsning for de som arbeider med ADHD barn. Kommunisere til omsorgs barnets unike behov bidrar til å holde på plass rutiner og strategier som fungerer best med det enkelte barn.

Organiser

Fordi barn med ADHD har problemer med å organisere sine egne arbeid og lek materialer, bør det gjøres en innsats for å hjelpe dem i disse områdene. Ved å bruke oppslagstavler, kalendere og diagrammer som visuelle påminnelser, og holde mapper som skiller fagstoffet og oppgaver, blir barnet gitt verktøy for å holde seg på oppgaven.

Unngå overstimulering

Fordi bombardement av informasjon til barnas sanser er det som hindrer suksess for barn med ADHD i enkelte klasserom miljøer, forenkle omgivelser hjelper et barn med ADHD lykkes. Jo mindre støy og mennesker, for eksempel i hans studieområder, jo mer sannsynlig at han vil være i stand til å opprettholde fokus og fullføre sitt arbeid. Selv farger kan være forstyrrende for noen barn, så du bør vurdere å styre klar av dristige og motstridende farger og mønstre når dekorere barnerommet.

Overgangs Advarsler

Selv de beste av organisatoriske rutiner vil uunngåelig bli opprørt av dag-til-dag katastrofer av et aktivt liv. For et barn med ADHD, jo klarere og raskere han er gitt en heads-up advarsel, jo bedre vil han takle overgangen. Når det er mulig, drøfte og planlegge for endringer i sin rutine og kommende overganger.

Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?

Er narkotika den beste måten å behandle ADHD hos barn?

Bestemme hvordan du best kan hjelpe barnet ditt når han har en sykdom eller lidelse kan være vanskelig, og dette gjelder særlig når barnet er påvirket av Attention Deficit Hyperactivity Disorder, best kjent som ADHD. Mange barn med ADHD står overfor ekstreme vanskeligheter manøvrere gjennom hverdagen. For en forelder, kan avgjøre den beste behandling for denne lidelsen være enda vanskeligere. Foreldre kan finne seg selv å spørre, er legemidler den beste måten?

Symptomer på ADHD

Symptomer på ADHD hos barn kan være vanskelig å gjenkjenne. De fleste barn er aktiv hele tiden, spille, snakke og generelt "å være barn." Noen av symptomene på ADHD kan inkludere blir lett distrahert, stadig uro, forstyrre klassen, hyppig dagdrømming, overdreven snakke, ikke fullføre ting ofte, flytte, snakke eller være aktiv når deres klassekamerater er rolig, og forlater sitt sete å gjøre andre ting i løpet av klasse.

Det er mange barn som er rett og slett lei av skolen, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere ADHD riktig. Hvis barnet ditt ikke ser ut til å ha problemer med å konsentrere seg, de sannsynligvis ikke har ADHD. ADHD er en lidelse som gjør lider mister konsentrasjonen lett. Vanligvis de med ADHD flytte fra en oppgave til en annen uten å fullføre oppgaver, og dette er ikke bare sant i skolen, men hjemme også.

Medisinering

Det er mange medisiner som har vist seg å hjelpe barn med ADHD. For barn over 3 år, er Dexedrine, Adderall og Dextrostat ofte foreskrevet. For de over 6, er Adderall XR, Vyvanse, Ritalin, Focalin og andre medisiner foreskrevet. Dessverre, som med de fleste medikamenter, er det bivirkninger. ADHD medisiner er sentralstimulerende midler som ofte føre til søvnløshet, tap av matlyst, tics og personlighetsendringer.

Fordeler

Fordelene med medisiner for barn med ADHD er enorm. Ikke bare vil medisinen øke ditt barns konsentrasjon, vil det også hjelpe ham fullføre oppgaver, forbedre sin hukommelse, lindrer stress og redusere hyperaktivitet.

Alternativ Behandling

Årsaken til ADHD er fortsatt ikke bestemt. På grunn av dette, er det andre behandlinger foruten medisinering. Mange foreldre har lagt merke til en forskjell i sine barn ved å endre sine barns kosthold å inkludere høy-protein måltider. Andre merker en forskjell med atferdsterapi. Dessverre gjør atferdsterapi ikke ha en stor effekt uten bruk av ADHD-medisiner.

De fleste av dietter for ADHD er frukt, grønnsaker og ekstra protein. En god proteinkilde er fisk. Dessverre har disse dietter ikke fungerer med barn som har et ekstremt tilfelle av ADHD.

Konklusjon

Inntil årsaken til ADHD er bestemt, den eneste sikre måten å hjelpe barnet ditt er ved hjelp av medisiner foreskrevet av leger. Du kan snakke med legen din om å lindre bivirkninger av disse pillene, og kanskje til og med forebygge dem. Det kan også være nyttig å snakke med legen din om metoder som vil hjelpe lindre ADHD symptomer så doseringen på den foreskrevne medisinen kan senkes.

Hvordan vet jeg om barnet ditt har ADHD

Hvordan vet jeg om barnet ditt har ADHD

Oppmerksomhet underskudd hyper aktivitet lidelse eller ADHD er svært vanlig hos barn i disse dager. Mange kaller det en lærings lidelse eller funksjonshemming eller ADHD bipolar lidelse. For lenge siden en hyper gutt var bare en hyper gutt. Etter at alle de fleste barn har en tendens til å ha høyt energinivå. Men i noen tilfeller deres hyper aktivitet kan faktisk være gjenstand for en reell lidelse. I dag har vi mange tilgjengelige behandling er for denne lidelsen, og er oppmerksom på tegn og symptomer på ADHD.

Hvordan vet jeg om barnet ditt har ADHD

•  Prøv å legge merke til om barnet ditt har problemer med å betale oppmerksomhet eller blir lett distrahert. Barn med ADHD har en tendens til å ha en veldig kort oppmerksomheten span. Dette kan føre til problemer når det gjelder å gjøre lekser og fokusere på skolen.

Ta hensyn til barnets kroppsspråk. Hvis de alltid synes å være urolig eller konstant bevegelse dette kan være et tegn. I de fleste, men ikke alle tilfeller, barn med ADHD har problemer med å sitte stille. Kanskje de vil alle plutselig hoppe opp og løpe rundt, eller kanskje det bare vil være en konstant hoppende kneet.

Finn ut om barnet ditt har problemer med å følge forespørsler og bor på oppgaven. ADHD gjør det svært vanskelig for barna å lytte til voksne, og huske hva de blir fortalt. Deres sinn er stadig racing på det som virker som en million miles i timen. Hvis barnet ditt er å demonstrere noen av disse symptomene anbefaler jeg å få dem testet for ADHD av legen din.

Fakta om ADHD hos barn

Attention Deficit Hyperactive Disorder (ADHD) er en lidelse oftest funnet hos barn, som er preget av korte oppmerksomhet spenn og konsentrasjonsvansker. Lidelsen kan føre til læring lidelser og er oftest behandlet ved hjelp av reseptbelagte legemidler og i noen tilfeller rådgivning av en profesjonell. Hvis barnet ditt er diagnostisert med ADHD, er det viktig at du forstår hva symptomene på sykdommen innebærer, og hvilken behandling alternativer er tilgjengelige.

Hovedsymptomer

Barn som oppviser tegn på ADHD vil typisk oppvise en rekke forskjellige typer av symptomer. Den mest typiske symptomet er vanskelig å følge instruksjonene; i mange tilfeller til og med den mest enkleste av instruksjoner er vanskelig for barn å følge.

Barnet kan også ha ikke bare når du arbeider, men også mens på spill en hard tid betale oppmerksomhet. På grunn av denne mangelen på oppmerksomhet, kan barnet ditt også har en tendens til å miste ting på en jevnlig basis, spesielt hvis hun viser tegn av å være helt uorganisert, selv med enkle oppgaver. Barn kan også en tendens til å "leve i øyeblikket", med vanskeligheter når det gjelder å planlegge fremover. Endelig kan barnet ditt bli lett distrahert når du flytter fra en oppgave til en annen, og kan bli glemsk.

Andre symptomer

Barn med ADHD ofte mangler evnen til å spille rolig, i stedet stiller altfor høye tendenser. De kan også avbryte andre folks samtaler og andre barn som de spiller. I tillegg kan de av og til har en hard tid på å vente på sin tur for noen oppgaver, selv oppgaver de egentlig ikke ønsker å utføre.

Reseptfrie Treatment

Flere forskjellige typer av ADHD behandlinger kan utføres uten behovet for medisinering. Foreldre kan gi atferdsintervensjonsstrategier, som typisk innebærer å endre barnets miljø for å belønne dem for positive endringer de gjør i form av konsentrasjon, planlegging og andre forbedringer.

Endre det pedagogiske opplegget barnet bruker kan også være et verdifullt verktøy; Dette innebærer ofte å endre konteksten som barnet lærer, noe som kan bety en ny læringsprogram som fokuserer på barnets sterke sider samtidig forbedre svakheter. Andre programmer kan også bli tilbudt av en utdannet familie lege eller psykiater.

Reseptbelagte Intervensjon

Ulike reseptbelagte legemidler er indisert for ADHD. De viktigste valgene er Adderall, Prozac, Desipramin, Cylert, catapres, Focalin, Buspar, Strattera, Ritalin og Wellbutrin. De er de mer populære, kjente behandlinger, men konsultere legen din for å lære om andre alternativer som kan passer best for behovene til barnet ditt.

Advarsler / bivirkninger

Aldri ta ADHD medisiner uten en skikkelig resept levert av en lisensiert lege. Mange ADHD-medisiner kan føre til angst og nervøsitet, hodepine, søvnløshet, svimmelhet, munntørrhet, forstoppelse og diaré. En fullstendig liste over bivirkninger for de fleste store ADHD-medisiner kan bli funnet på ADHDNews (se Ressurser).

Medisiner for ADHD barn

Det finnes en rekke forskjellige medikamenter som er tilgjengelige for ADHD barn. Sentralstimulerende midler kommer i kort og lang sikt. Hvis sentralstimulerende midler ikke er effektive, anti-depressiva er neste valg for medisinering. Stimulerende medisiner ikke er avhengig av kroppsvekt for dosering; en 5-åring kan være på samme dosering som en 12-åring. Dosering bestemmes ved prøving og feiling. Endringer i atferd bør diskuteres med forskrivning lege. En modifikasjon av dosen kan snart være nødvendig.

Korttidsvirkende

Legemidler som varer 4 til 8 timer anses korte eller middels virkende medikamenter. Disse typer medisiner må kanskje tas flere ganger per dag for å gi behandling for en hel skoledag. Ritalin og Adderall er de vanligste valgene. Andre medisiner inkluderer Meta ER, Methylin ER, Dexedrine og Dextrostat. Hver av disse medikamentene vil ha sine egne bivirkninger, og alle medisiner bør overvåkes nøye. Endringer i dosering kan redusere uønskede bivirkninger.

Long Acting

Langtidsvirkende sentralstimulerende midler vil påføre en dosering i 12 timer. Disse medikamentene må tas bare en gang per dag. Dette eliminerer behovet for medisinering på skolen. Faktisk, vil de fortsatt være effektiv etter skolen når eleven prøver å fullføre lekser. Vyvanse, Adderall XR, Concerta, Daytrana og Ritalin LA er alle langtidsvirkende sentralstimulerende medisiner. Alle disse medikamentene er i pilleform. Dersom barnet ikke er i stand til å svelge piller, kan han trenge å bruke kortsiktige medisiner som kan tygges.

Bivirkninger

Bivirkningene til sentralstimulerende medisiner inkluderer redusert appetitt, hodepine, magesmerter og problemer med å få sove. Sørg for tilstrekkelig ernæring ved alle måltider hvis appetitten er redusert. Ta medisiner med mat hvis magesmerter er et problem. Behandle hodepine med over-the-counter medisiner som trengs. Tilsetting av melatonin om kvelden kan redusere problemer med å sovne. Melatonin er en naturlig søvn hjelpemiddel tilgjengelig over disk. Vurdere å endre dosering eller medisiner hvis symptomene er alvorlige eller forstyrre normale aktiviteter.

Andre behandlinger

Noen barn tolererer ikke sentralstimulerende midler. Strattera er et ikke-sentralstimulerende alternativ som bidrar særlig med barn som har litt angst. Andre medisiner som kan bli prøvd er Wellbutrin eller Klonidin. Når andre sykdomstilstander er til stede, gjennom alle alternativene nøye. Atferdsterapi og kognitiv terapi kan også brukes til å forbedre oppførsel på skolen og hjemme.

Advarsel

Spore endringer i atferd nøye. Endre doser og medisiner hvis man ikke gir effektiv behandling. Kontakt en medisinsk faglig hvis en plutselig endring i personlighet oppstår; noen av disse medikamentene kan føre til en endring i hjernens kjemi hos noen barn med andre sykdommer som autisme eller Aspergers.

Øvelser for barn med ADHD

Øvelser for barn med ADHD


Regelmessig trening for barn med ADHD øker blodtilførselen til hjernen, forbedrer selvfølelse og reduserer angst og nervøsitet. Øvelse for barn med ADHD også hjelpemidler i utgivelsen av endorfiner, som fremmer følelser av ro, og forbedrer ditt barns generelle trivsel. Regelmessig mosjon og aktiviteter er også antatt å hjelpe barn med ADHD ved å redusere stressnivået og redusere hyperaktivitet.

Komme Fysisk

Hjelp barnet ditt oppdage sine fysiske talenter. Barnet ditt vil finne økt selvfølelse og fortsatt interessert i idrett og aktiviteter som de ikke bare nyte, men er talentfull på også. Lag et diagram å liste mål som kjører en mil innen en viss frist, eller å få et visst antall poeng i en basketballkamp og belønne barnets innsats.

Bestem ditt barns aktivitet personlighet og oppmuntre ham til å delta i øvelser og aktiviteter i henhold til hans interesser. Mange barn med ADHD foretrekker å spille alene, mens andre trives på samspill med andre barn. Barn som heller vil være alene kan ha nytte av øvelser som løping eller jogging, raker løv i hagen eller riding sin sykkel. Barn som heller vil spille med andre vil trives ved å delta i lagidretter som baseball, basketball, fotball eller hockey. Dansekurs er et flott alternativ for jenter som ikke er interessert i å spille sport, men liker sosialt samspill med andre.

Forskere utforsker fordelene av "grønne rommet" på mennesker, også kjent som å tilbringe tid utendørs i naturen. Barn som har ADHD forhold kan dra nytte av "grønne rommet" og trene og delta i aktiviteter utendørs som riding sykler, fotturer, turgåing og jogging.

Fordelene ved trening

Rundt 18 prosent av barn med ADHD også lider av depresjon og lav selvfølelse, og et gjennomsnitt på 25 prosent lider av angst. Trener daglig forbedrer og forhindrer depresjon, lav selvfølelse og angst symptomer. Barn med ADHD har ofte behov for å trappe ned etter en dag med skole og klasserom innesperring. Foreldre er ofte frustrert av hyperaktive utbrudd som er et resultat av bebygde energi. Å la barnet ditt å leke ute, hjelpe til med daglige gjøremål og delta i etter skoletid idrett vil redusere hyperaktivitet og rastløshet.

Positiv forsterkning

Sette opp daglige rutiner for å våkne opp, spise, gjøre lekser og trener er avgjørende for å lykkes med barn med ADHD. Brukes daglig oppmuntring og ros for alle øvelser gjennomført av barnet ditt. Foreldre bør alltid gi positiv forsterkning til sine barn, og hele tiden være på utkikk etter positiv atferd. I stedet for å irettesette barnet ditt for hva hun kan ikke ha gjort riktig, ros henne for all positiv atferd, inkludert å trene og delta i aktiviteter som idrett og husarbeid.

Behavior modifikasjonsaktiviteter for ADHD

Behavior modifikasjonsaktiviteter for ADHD


Som forelder til et barn med attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD), har du utvilsomt funnet deg følelsen irritert, sint eller, ærlig, på arme råd. Ifølge National Institute of Mental Health, er atferd modifikasjon en viktig komponent i behandling av ADHD. Å hjelpe barnet ditt få en hånd på hans oppførsel er en av de viktigste tingene du kan gjøre for ham - og for deg selv. Enten du også bruke medikamenthåndtering, kan atferd modifikasjon til nytte for deg begge deler.

Gi struktur

Stikker til en rutine vil bidra til å holde ADHD barnet på sporet. Struktur er kjent og trøstende til henne. Å vite hva du kan forvente i løpet av dagen og hva slags atferd som er forventet av henne vil bidra til å holde henne jordet. Bruk timere å bo på timeplanen i morgen og ved sengetid. Sørg for at hun vet på forhånd om noe utenom det vanlige er på timeplanen: "Husk, vennen, jeg skal hente deg tidlig fra skolen i dag for din lege avtale."

Gi advarsler

Advarsel barnet ditt før skiftende aktiviteter er nøkkelen til å avverge de meltdowns som oppstår når han blir avbrutt i midten noe gøy. En enkel fem minutters påminnelse, "Honey, i fem minutter vil du nødt til å sette lekene bort og komme spise middag," er ofte alt som skal til for ham å internt overgang fra en aktivitet til en annen. Med yngre barn, gi advarsler på fem minutter, to minutter og deretter ett minutt.

Break Oppgaver i biter store biter

Et barn med ADHD er lett overveldet; plukke opp hennes soverom kan ta hele dagen. Bryt opp ork i håndterbare biter med en sjekkliste hun kan bruke til å minne henne om hva som må gjøres: plukke skitne klær opp fra gulvet, gjøre sengen, sette leker i skapet. Gjør det morsomt ved å legge listen på et staffeli med store boksene ved siden av hvert element, slik at hun kan sjekke det ut eller sette et klistremerke ved siden av.

Bruk belønninger og konsekvenser

Belønning barnet ditt for sine prestasjoner vil motivere ham. Gjør et klistremerke diagram eller bruke poeng som vil tjene ham en premie i slutten av uken - bor opp en halv time tidligere sengetid eller å ha is til dessert. Prise ham i løpet av uken for god oppførsel. Alternativt, sørg for at han vet riktige konsekvenser følger dårlig oppførsel - hvis han ikke slår av TV-en når det er tid for middag, det holder av etter middag.

Velg dine kamper

Å leve med ADHD kan føles som kamp, ​​men du trenger ikke å vinne hele tiden. Velg dine kamper og la henne ha resten. Hvor viktig er det at hun tar sine vitaminer hvis hun spiser hennes brokkoli og drikking hennes melk? Men hvis du er i kjøpesenteret, er det ekstremt viktig at hun ikke vandre av eller skjule fra deg i stativer av klær. Velg at kampen for å vinne. Det vil gjøre mer av et inntrykk på henne, og hun vil være mer sannsynlig å høre, hvis du velger dine kamper med omhu.

ADHD Behandling i Spedbarn

ADHD er en tilstand der sinnet har problemer med å opprettholde fokus og er ofte ledsaget av hyperaktivitet. Mens ADHD er oftest identifisert hos eldre barn, kan mange ganger yngre spedbarn og småbarn viser ADHD atferd. Mens Mayo Clinic anbefaler at barn under seks år ikke bør ta farmasøytiske medisiner for ADHD, er det noen måter å behandle ADHD hos små barn naturlig.

Reduser medieeksponering

Barn begynner å bli utsatt for media i svært ung alder, som TV, radio, videospill og filmer. Ifølge en Seattle Childrens Hospital studie, kan redusere hyppigheten av medier i livene til barn betydelig redusere ADHD atferd. Spedbarn og småbarn blir nå støttet opp ved siden av TV-apparater til å se offentlig tv-programmering og tegneserier, som viser høyt, i rask bevegelse. Ved å begrense barns eksponering til media, kan ADHD atferd og symptomer reduseres.

Eliminere utløse mat

Noen matvarer og tilsetningsstoffer kan føre barna til å reagere symptomatisk, viser atferd og handlinger som ligner ADHD atferd, for eksempel hyperaktivitet, distractability og manglende evne til å fokusere. Fjerne disse utløse mat, ifølge Dr. Ben F. Feingold i sin studie med reaktive matvarer, kan forbedre atferd i både barn og voksne. Noen av de verre utløse mat og tilsetningsstoffer i mat er raffinert sukker, kunstige sukker, konditorfarge, nitritt og nitrat, hvete produkter og meieriprodukter.

Legg Omega fettsyrer

Omega-fettsyrer kan finnes i visse oljer, slik som linfrø eller hempseed oljer, og har vist seg å forbedre motor og neural funksjon, så vel som forbedring av hvor godt kroppens systemer arbeider. Du kan legge disse oljene i en frukt smoothie eller juice til å gi til et barn for ung til å akseptere det gjennom munnen. Sjekk med din barnelege om hvilke olje ville være best for barnet ditt.

Sensorisk Destimulation

Noen spedbarn og småbarn med ADHD symptomer svarer godt til sensorisk destimulation, som innebærer teknikker som børsting og massasje for å slappe av barnet. Børsting er gjort ved hjelp av en ekstremt myk ergoterapi børste, som er forsiktig gnidd inn i huden i noen minutter i løpet av dagen. Massasje er også nyttig, men må gjøres ved hjelp av en svak touch siden de fleste barn med ADHD symptomer er ekstremt følsomme for berøring.

Music Therapy

Legge beroligende klassisk musikk til barnerommet kan bidra til å roe ned sitt system, og kan bidra til å redusere ADHD atferd hos både barn og voksne. I stedet for å spille pop eller rock i ditt hjem eller bil, spiller klassisk musikk av Mozart eller Beethoven, som vil slappe av barnets nerver.

Kiropraktisk behandling av ADHD

Mange foreldre har begynt å ta sine barn for chiropractic omsorg. Studier viser at barn kan ha nytte av kiropraktisk behandling etter fødselen og gjennom hele barndommen. Selv om en ADHD barn i ditt hjem kan være en komplisert jobb, studier viser at kiropraktisk behandling kan hjelpe med ADHD symptomer, ifølge alternativementalhealth.com hjemmeside.

ADHD

Barn som viser symptomer på Attention Deficit / Hyperactivity Disorder, eller ADHD, kan handle ut på mange måter. De kan ikke adlyde kommandoer, mobbe andre barn eller kontrollere seg selv. Barn som lider av ADHD kan være voldelig og og har forhastet atferd, som å kaste gjenstander, ifølge ADDitude magazine nettside.

Data

Ifølge Washington Times nettside, "siden 1991, ifølge undersøkelsen data utgitt av American Chiropractic Association, antall kiropraktikk pasienter 16 år og yngre steg 8,5 prosent." Dette gjør chiropractic omsorg den vanligste typen av alternativ medisin utført på barn.

Chiropractic suksess

Ifølge alternativementalhealth.com nettsted, en studie trykt i 1975 sammenlignet chiropractic omsorg med narkotika ledelsen hos barn med ADHD. Studien fant at "chiropractic omsorg var mer effektiv for det brede spekter av symptomer felles i nevrologisk dysfunksjon syndrom der 13 symptomet eller problemet områder ble vurdert." Studien viste også at chiropractic omsorg var 24 prosent mer vellykket enn ofte brukte resepter.

Association

Andre studier som undersøker assosiasjonen av "subluksasjon korreksjon til hjernens funksjon" er nødvendig, ifølge alternativementalhealth.com nettsted. De rapporterte studier viser at barn som er diagnostisert med ADHD har vellykket chiropractic omsorg. Ifølge alternativementalhealth.com, bør barn med en ryggvirvel subluksasjon ha kiropraktisk behandling selv om de ikke har noen åpenbare symptomer.

Behandling

Nøkkelen for behandling av ADHD er å finne en god lege. Barnets lege vil sjekke barnet og vurdere omstendighetene. Hun kan velge terapi, medisiner, kiropraktikk omsorg eller alle tre. Med behandling, kan symptomene på ADHD hos barnet ditt bli hjulpet.

ADHD og vekst

ADHD og vekst


Foreldre har lenge hørt advarsler om at medisiner for ADHD (ADHD) vil "stunt" sine barns vekst. Mer nøyaktig, kan medisiner bremse veksten, som må tas i betraktning når de bestemmer seg for å starte et barn på sentralstimulerende medisiner for ADHD.

En misvisende benevnelse

Et begrep som brukes for fritt, gjelder hemmet vekst til barn som har veksttakten faller betydelig under det av sine jevnaldrende, vanligvis på grunn av underernæring eller en annen medisinsk tilstand. De er vanligvis i bunnen tre til fem prosent for høyde og vekt (selv om noen barn vil falle det naturligvis).

Vekst på umiddelbar frisetting Metylfenidat (Ritalin)

I en studie utført av National Institute of Mental Health, bremset veksten for barn på medisiner, med en gjennomsnittlig forskjell etter tre år med tre fjerdedeler av en tomme mindre enn sine ikke-medisinert jevnaldrende, selv om vekstrater hadde normalisert.

Vekst på depotplaster

I en annen studie, vekst av barn iført en metylfenidat patch også bremset, i samsvar med andre studier. Denne effekten reduseres over tid og var mest tydelig i den innledende behandlingsåret.

Vekst på Extended-Release Metylfenidat

En studie av barn på utvidet-release metylfenidat fant at over 21 måneder, forskjellen mellom faktisk og forventet høyde var mindre enn en tiendedel av en tomme.

Veie risikoen

Før en beslutning om å medisinere barnet ditt, blir informert. Pass på å vurdere alle risikoer og fordeler. Hvis du velger medisinering, har legen din nøye overvåke barnets høyde.

Hvorfor er barn som har ADHD så krevende?

Hvorfor er barn som har ADHD så krevende?


Fordi de har problemer med å fokusere og bor på oppgaven, barn med ADHD krever mye ekstra oppmerksomhet og veiledning fra sine foreldre og lærere.

Hva er ADHD?

Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, er ADHD "en helsetilstand som involverer biologisk aktive stoffer i hjernen. Studier viser at ADHD kan påvirke visse områder av hjernen som tillater oss å løse problemer, planlegge, forstå andres handlinger , og styre våre impulser. " Med andre ord, barn med ADHD har problemer med å fokusere, bor på oppgaven og kontrollere sine impulser.

Symptomer

Barn som lider av denne lidelsen vanligvis demonstrere ett eller flere av følgende egenskaper: impulsiv atferd, uoppmerksomhet og hyperaktivitet. Selvfølgelig, som arbeider med et barn som viser slik oppførsel kan være både krevende og slitsomt for foreldre og lærere.

Hvorfor disse barna trenger så mye ekstra oppmerksomhet?

Fordi ADHD gjør det vanskeligere for barna å konsentrere seg, foreldre og lærere bruke mye energi å få dem til å sitte ned, lytte, følge gjennom med en oppgave, ta hensyn og holde fokus. Barn som lider av ADHD er ofte forstyrrende i klassen og har problemer med å bygge relasjoner og komme sammen med sine jevnaldrende og autoritetsfigurer.

Misforståelse

Ifølge HelpGuide.com, "Barn med ADHD kan prøve å være bra, men likevel ikke klarer å sitte stille, holde stille eller betale oppmerksomhet. De kan se ulydige, men det betyr ikke mente de handler ut med vilje." Foreldre og lærere må huske at ADHD er en psykisk lidelse, og barn som lider av denne lidelsen er ikke målrettet prøver å gjøre andres liv vanskelig.

Forebygging / løsning

Selv om det ikke finnes noen kur for ADHD, kan denne lidelsen behandles gjennom medisinering, terapi, og ekstra veiledning og støtte fra lærere og foreldre. Det er viktig for foreldre og lærere for å gi barn med ADHD med homogen struktur, direkte kommunikasjon og instruksjoner, og oppmuntring og forståelse.