Digidexo.com

Hallusinasjon alkohol

Alkohol leverskader Symptomer

Heavy alkoholforbruk har vært kjent for å forårsake en rekke helseproblemer. Ikke bare kan du bli mentalt avhengig av alkohol, kan kroppens organer lider omfattende skader. Kanskje et av de mest utsatte organer til alkoholmisbruk er leveren.

Leverfunksjon

Leveren utfører en rekke kritiske funksjoner for kroppen din. En av de viktigste jobbene det har er rensing av giftstoffer. Leveren behandler blodet og fjerner giftstoffer enten ved direkte nøytralisering (kjent som fase 1) eller ved å produsere kjemikalier som bryter ned giftstoffer (fase 2).

Alkohol Effekter

Alkohol utløser Fase 1 detox, som gjør alkohol til en nøytral kjemisk men produserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for kroppen, spesielt leveren vev. De kan bare fjernes av antioksidanter. Moderate mengder av alkoholinntak har noen reell effekt på leveren hvis nok anti oksidanter er i systemet. Det behandler alkohol som en gift akkurat som alt annet og fjerner den fra blodet. Imidlertid, hvis for mye alkohol er i blodet, leveren kan ikke kontinuerlig nøytralisere den eller kontrollere de frie radikaler. Alkoholen kan begynne å skade leverceller.

Væskeansamling

Et tegn på mulig alkoholisk leversykdom er samlingen av fluider i tarm hulrom. Dette kalles ascites. Det er forbundet med levercirrhose, som når levervev er erstattet med arrvev. Ekstra væske som normalt vil bli behandlet av leveren begynner å renne over og samle nær tarmen.

Gulsott

Gulsott er gulfarging av hud, spesielt rundt øynene. Det som skjer når gamle, røde blodceller ikke er skikkelig filtrert ut av kroppen. Disse blodceller har et biprodukt kalt bilirubin at leveren normalt brytes ned. Bilirubin er ansvarlig for gulning. Med en feil leveren, vil bilirubin forbli i systemet og ikke passere gjennom galleveiene og inn i tarmen.

Hallusinasjoner

Med avansert leverskade, kan hjernen lider hallusinasjoner grunn av hepatisk encefalopati. Dette skjer når de giftige stoffer i blodet som normalt behandles av leveren gjøre veien inn i hjernen. Skjelvinger og uro kan også være forbundet med disse symptomene.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme


Mens en bakrus etter en natt med drikking er vanlig, synes alkohol abstinenssymptomene først etter en lang periode med alkoholmisbruk. Symptomer, som kan være mild til alvorlig, spenner fra tretthet til hodepine - til humørsvingninger til skjelving. Mer alvorlige symptomer inkluderer feber og delirium tremens (DTS). DTS inkluderer kramper, angst og til og med hallusinasjoner. Selv om du kan trekke seg fra alkohol hjemme, søke profesjonell medisinsk rådgivning, for å sørge for at symptomene dine ikke fører til noe verre.

Hvordan å trekke seg fra alkohol hjemme

slutte å drikke alkohol helt. Det er umulig å avgifte kroppen din fra virkningene av alkohol hvis du fortsetter å drikke.

spise en diett høy i kalorier og karbohydrater.

Ta multivitaminer for å hjelpe deg gjennom tilbaketrekning fra alkohol. Mange mennesker som misbruker alkohol vil også bli lider av underernæring. Ta 100mg av tiamin og 1 mg folsyre fire ganger per dag, i minst to uker.

forbli hydratiserte ved å drikke rikelig med vann. I alvorlige tilfeller kan det være nødvendig å motta væske gjennom et intravenøst ​​drypp.

Avslutt enhver resept narkotikabruk, bortsett fra de som foreskrevet for å hjelpe ditt uttak. Legen din kan forskrive barbiturater, benzodiazepiner og Disulfiram hvis du lider av skjelving, hallusinasjoner eller cravings.

Øvelse minst 20 minutter per dag. Lag en avhengighet på trening for å erstatte suget etter alkohol.

Bli med i en gruppe som Anonyme Alkoholikere. Nå ut til venner og familie. Å få støtte under tilbaketrekking vil hjelpe deg mer enn å gjøre det alene. Se en terapeut eller psykolog for å snakke om din avhengighet og dine følelser.

Fysiske virkningene av alkoholisme

Fysiske virkningene av alkoholisme


Alkoholisme er et vanedannende sykdom der du blir avhengig av alkohol, vanligvis i økende mengder som du bygger en toleranse for virkningene av alkohol. Alkoholikere vanligvis drikker hver dag eller gå på binges av å drikke til det punktet at drikking forstyrrer evnen til å arbeide og med sosiale og familieforhold. Mayo Clinic skisserer fysiske virkningene av overdreven drikking.

Brain

Overdreven drikking fører til hjerneskade med krymping av hjernestrukturer, noe som resulterer i økende sedasjon, forvirring og hukommelsestap. Du kan begynne å oppleve "blackouts", perioder om hvilke du har ingen hukommelse. Tilbaketrekning fra alkohol etter lengre tung inntak kan føre til delirium tremens, preget av uro, hallusinasjoner, forvirring og beslag.

Kreft

Alkohol er skadelig for slimhinner og øker risikoen for kreft i mage-tarmsystemet, som begynner med kreft i munn, svelg, mage, tarmer og rektum.

Kjønnsorganene

Alkohol påvirker hormonbalanser, som resulterer i erektil dysfunksjon og gynecomastia (forstørret brystene) hos menn, amenoré (manglende menstruasjon) hos kvinner og redusert libido hos både hanner og hunner. Det øker også risikoen for brystkreft.

Ifølge CDC, er alkohol giftig for fosteret og forårsaker foster alkohol spektrum lidelser, fødselsskader som forårsaker at barnet skal ha en rekke fysiske og psykiske problemer, inkludert ansikts abnormiteter, liten vekst, dårlig koordinasjon, mental retardasjon og læring og atferds direkte funksjonshemninger.

Hypertensjon / Hjerte

Alkoholisme er en viktig årsak til hypertensjon (høyt blodtrykk), særlig hos dem som drikker alkohol hver dag (selv i moderate mengder), øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Langsiktig drikking også skader hjertemuskulaturen (kardiomyopati) slik at hjertet ikke kan pumpe effektivt.

Vitaminmangel / Underernæring

Alkohol virker irriterende på slimhinner, slik at du kan utvikle alvorlig gastritt (magebetennelse) som forstyrrer opptaket av vitaminene B1 (tiamin) og B9 (folsyre). Dreven drikking er ofte forbundet med dårlig kosthold, som fører til underernæring.

Pancreas

Pankreatitt kan utvikle seg etter kronisk inntak av alkohol, noe som resulterer i alvorlige magesmerter, kvalme og oppkast, og et bredt utvalg av systemiske lidelser, inkludert diabetes hvis de pankreatiske celler som produserer insulin blir skadet, og nyresvikt. Bukspyttkjertelen kan ikke produsere enzymer som trengs for fordøyelsen, også resulterer i underernæring.

Liver

Leveren forbrenner (bryter ned) alkohol, men når du drikker tungt, kan leveren ikke holde opp, og alkohol blir giftig for leverceller. Ifølge American Liver Foundation, kan du utvikle fettavleiringer i leveren og deretter hepatitt (leverbetennelse). Over tid vil dette forårsaker hepatitt arrdannelse og fibrotisk (hard) vev for å danne i leveren, noe som resulterer i cirrhose, som griper inn med leverfunksjonen og fører til leversvikt med flere systemiske effekter og økt risiko for leverkreft.

Alkohol Detox symptomer

Alkohol Detox symptomer


Alkohol avgiftning - eller detox - er en smertefull opplevelse som alkoholikere forsøker å slutte stoffet må gå gjennom før de begynner prosessen med utvinning. Alvorlige alkoholikere er fysisk avhengig av alkohol - de trenger å drikke - og hvis de slutter umiddelbart, pådrar de ødeleggende symptomer på alkoholabstinens, som kan være livstruende uten tilsyn.

Identifikasjon

Alkohol detox er den spesifikke betegnelsen som brukes når alkoholikere slutte å bruke alkohol jevnlig under oppsyn av en medisinsk faglig, nesten alltid ved hjelp av en cocktail av reseptbelagte legemidler til behandling av abstinenssymptomer. De fleste alkoholikere velger å detox enten på et sykehus eller et rehabiliteringssenter. Jo mer kjemisk avhengige alkoholikeren i spørsmålet er på alkohol, jo mer alvorlig at symptomene blir, og jo større mengde av tilsyn og behandling nødvendig for ham å komme gjennom detox prosessen trygt vil bli.

Funksjon

Det første settet med symptomer som mest kjemisk avhengige alkoholikere begynner å føle rister, svetting, hodepine, kvalme og noen ganger oppkast. Sterke ønsker å konsumere mer alkohol generelt oppstår når disse følelsene blir tydelige. Benzodiazepiner som Valium og andre lignende stoffer er brukt for å dempe alvorlighetsgraden av disse symptomene. Etter ikke å konsumere alkohol for enda lenger, vil alkoholikeren da oppleve delirium tremens, eller "DTS".

Effekter

De delirium tremens begynne å vises mellom 6 til 48 timers stans alkoholforbruk. Disse involverer hallusinasjoner, mer voldelige risting og kvalme symptomer, hyperaktiv atferd, høy lysfølsomhet, kramper og selv beslag. Dødeligheten på sykehus for dette settet av symptomer er rundt 5 til 15 prosent, men uten tilsyn, kan det føre til død hos 35 prosent eller mer av tilfellene, ifølge Dr. Michael Burns av eMedicine (se Ressurser).

Betraktninger

I mindre alvorlige tilfeller av alkoholisme, noen ganger et økt inntak av vann og vitamin tiamin, sammen med sunn mat og sengeleie, kan være nok til å behandle symptomene. Før man et behandlingsopplegg, kan alkoholikere øke sjansene for en mindre plagsom gjenoppretting hvis de måler sine vanlige alkoholinntak og rapportere det nøyaktig til legene som behandler dem. Narkotika doser kan da kalibreres mer effektivt til behovene til personen forsøker utvinning.

Misforståelse

Avslutte alkohol er ingenting som å slutte å røyke eller mange andre rusmidler. Detox symptomer på alvorlige alkoholikere er mer alvorlig enn for heroin eller sprekk narkomane, og mer sannsynlig å føre til dødsfall selv i sykehusforhold. Det bør aldri bli forsøkt alene. Detox, selv om fysisk utmattende og svært risikabelt, er bare en av de første stegene mot reell bedring. Tilbakefall er vanlig, selv om sjansene kan reduseres hvis utvinne alkoholholdige begynner et program for samtaleterapi eller tiltrer en støttegruppe.

Hvordan behandle alkohol tilbaketrekning

Hvordan behandle alkohol tilbaketrekning


Det tar år med ekstrem og overdreven misbruk for å skape de nevrokjemiske endringer som resulterer i alkoholabstinens. Symptomene kan variere fra angst, svette og kvalme til hodepine, skjelvinger, hallusinasjoner og kramper. Det er helt klart en alvorlig tilstand, og egenbehandling anbefales ikke. Innleggelse avgiftning - der pasienten kan overvåkes og fri for fristelsen til å drikke - er den mest effektive diett.

Hvordan behandle alkohol tilbaketrekning

Unn skjelvinger med barbiturater. Barbiturater er sentrale nervesystemet depressiva; som sådanne, er de effektive i å redusere anfall og andre nevrologiske symptomer. Som en klasse av narkotika, barbiturater er ekstremt farlig i store doser, og kan selv være vanedannende. De er vanligvis bare tilgjengelig med en resept.

Unn hallusinasjon med benzodiazepiner. Denne klassen legemidler har antikonvulsive egenskaper, men medisiner kan også bidra til å behandle noen av de mer alvorlige psykiske symptomer på alkoholabstinens. Klordiazepoksid, tatt over en 5-7 dagers periode, er den mest vanlige "benzo" foreskrevet for alkoholabstinens.

tar multivitamintilskudd. Sjansen er at en langsiktig alkoholiker er også lider av underernæring. I tillegg til typiske multivitaminer, idet 100 mg. av tiamin og 1 mg. av folsyre (fire ganger daglig, i minst to uker) bidrar til å hindre alkoholabstinens framdrift til en enda mer alvorlig forstyrrelse i hjernen.

Drikk et "hår av hunden." En gammel hjem rette for bakrus og alkohol trekke seg er mer alkohol. Mens det er sant å drikke litt alkohol kan bidra til å redusere noen akutte abstinenssymptomer, er det generelt ansett mot sin hensikt å gjøre det uten nøye overvåking for å begrense dosering. Med andre farmasøytiske behandling tilgjengelig, alkohol som en behandling for alkoholabstinens er betraktet som kontroversiell.

Reduser cravings med disulfiram. Selv om det ikke bokstavelig behandle abstinenssymptomer, griper disulfiram med alkohol metabolisme og gjør bakrus mye verre enn de ellers ville være. Dermed er det av og til foreskrevet for å redusere behovet for alkohol gjennom sine smertefulle bivirkninger.

Hint

  • Alle som går gjennom alkoholabstinens er sannsynlig å være i fysisk og psykisk smerte og må behandles med forsiktighet og overvåkes regelmessig. Spesielt hvis oppkast eller svette oppstår, kan dehydrering bli et problem.
  • Det er noen indikasjoner på at røyking forstyrrer nervebaner i hjernen knyttet til alkohol tilbaketrekning og kan forlenge tilstanden. Derfor bør man ikke røyke under behandlingen.

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning

Alkoholabstinens refererer til de symptomene som oppstår når noen som overdrevent drikker alkohol stopper å drikke at alkohol plutselig. Bivirkningene av alkohol tilbaketrekning er varierte, og spenner fra mild og ubehagelig til mer alvorlige, selv livstruende, forhold.

Time Frame

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning forekommer vanligvis i løpet av de første 5 til 10 timer etter den "siste" drikke, men har vært kjent for å også oppstå selv 7 til 10 dager senere.

Funksjoner

Selv om alkoholabstinens er mer vanlig blant voksne, kan det forekomme hos tenåringer og barn i tillegg.

Identifikasjon

Bivirkninger av alkohol tilbaketrekning inkluderer mindre symptomer (angst, søvnløshet, gastrointestinale problemer, hjertebank, hodepine, svetting, skjelving), moderate symptomer (taktile, visuelle og auditive hallusinasjoner) og alvorlige symptomer (kramper, delirium, forvirring, hallusinasjoner, agitasjon, feber, hypertensjon, tachykardi).

Størrelse

Mengden alkohol anses å være overdreven og som kan føre til abstinenssymptomer er følgende: 2 til 6 halvlitere med øl eller 4 oz. av sprit hver dag i en uke, eller en hvilken som helst vanlig bruk av alkohol som forstyrrer dagliglivet og typiske rutiner.

Forebygging

For å hindre alkoholabstinens, bør man minimere bruken av alkohol eller unngå det helt. I tilfeller av tidligere alkoholisme eller alkoholisme historie i familien, kan det være nødvendig å avstå helt fra alkohol.

Løsning

Den vanligste løsningen til alkoholabstinens inkluderer behandling de umiddelbare symptomer, forebygge eventuelle komplikasjoner, og langsiktig forebyggende behandling etterpå. Rehabilitering er sterkt anbefalt for alkoholholdige pasienter også, og omfatter sosiale støttegrupper, atferdsterapi og medisiner.

Alkohol Detox Process

Grunnleggende

Avgiftning (detox) kan være et farlig forslag hvis en person har utviklet en avhengighet til alkohol. Plutselige tilbaketrekning fra alkohol kan føre til ekstreme reaksjoner som anfall, hjertebank og oppkast, samt skape ubehagelige symptomer som søvnløshet, angst og skjelvinger. Nivået av alvorligheten av abstinenssymptomer vanligvis er forbundet med mengden av alkohol en person forbruker daglig. Genetikk kan også spille en rolle i en pasients toleranse for alkohol og dens virkninger på kroppen. Delirium tremens, eller DTS, kan være livstruende og krever umiddelbar akutt behandling. Symptomer på utbruddet DTs inkluderer hallusinasjoner, økt blodtrykk og alvorlig agitasjon.

Medisinsk Detox

Selv om mange alkoholikere krever innleggelse omsorg for de første dagene av tilbaketrekking, kan de fleste abstinenssymptomer behandles farmakologisk på poliklinisk basis. Stoffer som benzodiazeopine, haloperidol, betablokkere og klonidin er vanlige medisiner som kan hjelpe alkoholikeren sakte gjenopprette fra umiddelbare abstinenssmerter. De farmasøytiske må overvåkes og tas regelmessig i 3 til 5 dager for å sikre en sikker tilbaketrekning. Mildere abstinenssymptomer vanligvis ikke krever bruk av medisiner.

Timing

Alkohol detox prosessen krever ofte en intervensjon før avholdenhet kan oppnås. Denial er en integrert del av sykdommen, og alkoholikere typisk vil behandle begynnelsen av avgiftningsprosessen ved å drikke. De kan ikke eller vil ikke se den daglige drikking som et problem, spesielt når de fysiske abstinenssymptomene er lett slått ned med en drink. Sterkt avhengige alkoholikere ofte våken midt på natten når kroppen begynner detoxing mens personen sover. Ikke alle alkoholikere drikke når de våkner, som kroppen blir regulert for å forvente en drink på et bestemt tidspunkt på dagen. Toleranse øker etter hvert som sykdommen utvikler seg, og alkoholikeren kan ikke vise noen tegn til beruselse. Etter hvert som leveren svikter og drikking påvirker hjernen neuropathways, tegn på abstinens blitt hyppigere og mer alvorlige. En intervensjon som tvinger en alkoholiker å få behandling er ofte det beste første trekket til begynnelsen detox prosessen.

Terapi

Når den umiddelbare faren har gått fra alkohol tilbaketrekning, må pasientene konfrontere de følelsesmessige og psykologiske aspekter ved sykdommen. Uten intensiv behandling eller nedsenking i et selvhjelpsprogram som Anonyme Alkoholikere, er alkoholproblem svært sannsynlig å gå tilbake. Alkoholisme er en kompleks sykdom som inkluderer en psykisk avhengighet komponent som ikke kan bli vellykket behandlet med medikamenter. Ofte alkoholikere behandlet med fortsatt beroligende medisiner og narkotika utvikle en sekundær avhengighet til medisiner. Alkoholisme er en kombinasjon av psykologiske, sosiale og fysiske forhold. Alle elementer av sykdommen må behandles for en vellykket gjenoppretting.

Fysiske virkningene av alkohol tilbaketrekning

Fysiske effekter av alkoholabstinens kan variere fra mild til livstruende, avhengig av nivået av kjemisk avhengighet personen har utviklet. Den tidligste tegn på alkoholabstinens er bakrus, som oppstår i de fleste mennesker som drikker til overmål, selv om de ikke gjør så veldig ofte. De fleste mennesker bare oppleve relativt milde fysiske effekter fra alkoholabstinens, men alle med alvorlig avhengighet bør konsultere lege før du avslutter cold turkey.

Skjelving

Milde fysiske virkningene av alkohol tilbaketrekning inkluderer hånd rystelser eller vibrering, spesielt i morgen, sammen med en følelse av rastløshet eller jumpiness og en rask hjerterytme.

Hangover-type symptomer

Kvalme og hodepine kan også oppstå som alkohol abstinenssymptomer, som med en generell bakrus.

Søvnforstyrrelser

Folk opplever alkoholabstinens kan ha søvnløshet eller vonde drømmer og tretthet.

Hallusinasjoner

Flere alvorlige fysiske effekter inkluderer visuelle hallusinasjoner som begynner opptil 48 timer etter ikke drikker.

Virkning

De mest alvorlige fysiske effektene av alkoholabstinens omfatter beslag og kardiovaskulære forstyrrelser. På dette nivået av tilbaketrekking, delirium tremens også kan resultere, forårsaker dyp forvirring, hallusinasjoner og hyperaktivitet.

Alkoholisme Detox Symptomer

En alkoholiker er en som er fysisk avhengig av alkohol. Selv om giftig for kroppen, har alkohol vært en del av hennes kjemisk system så lenge at brå seponering av drikking kan skape kaos med kroppen hennes. Avgiftning kan være mild eller livstruende med brå endringer i fysiske og psykiske forhold, noen ganger oppstår uten forvarsel. Ti prosent av folk som går gjennom tilbaketrekning utvikler alvorlige symptomer. De som utvikler delirium (eller delirium tremens) er på en 5 prosent til 25 prosent risiko for dødelighet. Det er avgjørende å detox under direkte behandling av en lege eller sykehus.

Milde Abstinenssymptomer

De oppstemthet nerveceller i hjernen har redusert funksjon i kombinasjon med alkohol. Brå alkoholabstinens kan gi hjerne oppstemthet, som fører til angst, søvnløshet, nervøsitet, skjelving, skjelvinger og hodepine. Folk viser ofte dyptgripende humørsvingninger, inkludert hyperaktivitet og depresjon. Andre milde symptomer kan omfatte gastrointestinal opprørt og hjertebank. Milde abstinenssymptomer kan forekomme så tidlig som 12-24 timer etter at noen slutter å drikke.

Tilbaketrekking Beslag

Nitti prosent av anfall som oppstår under alkohol detox skje innen de første 48 timene. Beslagene er Grand Mal anfall, som betyr beslaget aktiviteten er over. Et beslag som er lokalisert til et bestemt område av kroppen, slik som i ansiktet eller et ben, er vanligvis en indikasjon på en annen tilstand. Det er spesielt viktig å ha den personen rundt kvalifisert medisinsk personell bør anfall utvikle. Personen kan skade seg selv ved å falle, treffer hodet eller biting tungen forårsaker hevelse og luftveisobstruksjon.

Delirium tremens (DTS)

Delirium tremens er vanligvis et resultat av langvarig daglig tunge alkohol eksponering eller drikke i kombinasjon med andre legemidler. Folk som er eldre eller har vært gjennom gjentatte detox har større risiko for å utvikle delirium. Symptomer på DTs inkluderer forvirring, hallusinasjoner (visuell, taktil eller auditiv), paranoia, rikelig svette, delirium, rask pust og rask puls. Personen kan se edderkopper krypende på dem, føler at folk er "ute etter å ta dem," har alvorlige panikkanfall eller forsøk på selvmord. DTs kan oppstå uten forvarsel i noen går gjennom detox, så det er viktig at personen er beskyttet i et sykehus fra å skade seg selv eller å ha komplikasjoner. Mange ganger må folk som går gjennom DTs bli bedøvet med bruk av Benzodiazepams å få dem gjennom dette stadiet. Denne fasen vanligvis ikke varer mer enn 48-72 timer, men kan vare i opptil en uke.

Opptenningsved Phenomenon

Tenningen fenomenet oppstår når det er langsiktige endringer i nervecellene etter gjentatt avgiftning. Dette fenomenet er preget av økte tvangstanker og krav til alkohol. Dette gjør gjentatte detox symptomer verre hver gang personen har å gå gjennom dem og gjør utvinning fra avhengighet som mye vanskeligere.

Andre ting å se opp for

I tillegg til de akutte symptomer på alkoholabstinens, kan en person har flere alkoholrelaterte komplikasjoner. Pankreatitt, leversvikt og skrumplever, hjertesvikt, gastrointestinal blødning, infeksjoner, underernæring, nervesystemet verdifall og dehydrering kan alle være et direkte resultat av alkoholisme. Disse forholdene presentere sitt eget sett av symptomer som kan sees i sammenheng med alkohol detox symptomer allerede diskutert. De fleste av disse forholdene kan være livstruende i seg selv; Men kombinert med akutt detox, kan bringe ytterligere fare for personen. Disse forholdene kan faktisk også forverre symptomene på detox.

Etter den akutte fasen

Mens de fleste detox symptomer avta i løpet av en uke, kan noen få milde symptomer vare opp til et år. Tretthet, søvnløshet, anoreksi og humørsvingninger er svært vanlig samt depresjon. Alkohol detox er bare første skritt. Fortsatt støtte til nøkternhet, sammen med emosjonelle og fysiske velvære, er aldri slutt.

Hvor lang tid tar Alkohol Detox ta?

Alkohol avgiftning er en prosess som varer i ca seks uker. De mest alvorlige abstinenssymptomer forekomme i løpet av de første tre ukene. De senere uker, kan det også være ubehagelig, men med gjenværende symptomer på søvnløshet og angst. Mens noen velger å detox hjemme, andre velger å gå til behandlingssentre. Det er et personlig valg. Avrusning er begynnelsen på reisen til utvinning. Alltid konsultere en lege før du starter noen form for avgiftning program.

Når skal man begynne Alkohol Detox

Avrusning er behandling for fysisk avhengighet som en alkoholisert kropp har på alkohol. Den avgiftningsprosessen spyler kroppen av alkohol, slik at den alkoholiske å starte gjenvinnings behandlingsprogrammer.

Uker 1 til 3

Intense symptomer tendens til å oppstå i løpet av de første 1-3 ukene av alkohol detox. Nervesystemet har blitt deprimert av alkoholmisbruk, og lider av synapser skyte når alkoholinntaket stopper. Symptomer løpet av denne tiden kan inkludere skjelvinger, angst, alvorlige anfall, hallusinasjoner, rister og noen ganger også hjertesvikt. Den innledende fasen av detox kan være farlig, og død kan føre til. På grunn av disse intense bivirkninger av alkoholabstinens, leger ofte kryssmedisinering i de første tre uker, noe som gir pasienten en anti-angst eller beslag medisinering.

Uker 3-6

Alvorlige bivirkninger av alkohol detox avtar vanligvis etter uke tre eller fire. Legemet blir tilstrekkelig spylt av alkohol av den tredje uke, slik at symptomene er langvarig og ikke så akutt. Disse kan omfatte søvnløshet og angst. Angst og søvnløshet, men kan vare fra noen måneder til et år.

Innleggelse g Poliklinisk Detox

Seksukers prosessen med alkohol avgiftning kan skje hjemme eller på et boligbehandlingssenter. Pasienter som velger hjemme metoden bør sjekke inn regelmessig med en lege eller avhengighet spesialist. En lege kan henvise en person med psykiske problemer til en innleggelse behandlingssenter.

The Next Step

Etter de første seks ukene av alkohol avgiftning, folk begynner vanligvis et program for å lære å håndtere sine mentale og emosjonelle avhengighet av alkohol. De kan søke hjelp av en terapeut, og delta i møter i Anonyme Alkoholikere. De som har vært i detox på et behandlingssenter kan forbli der, og fullføre et rehabiliteringsprogram. Lengden av disse programmene varierer, men de varer i gjennomsnitt cirka tre til seks måneder.

Symptomer på slutten stadier av alkoholisme

Symptomer på slutten stadier av alkoholisme


Ifølge Center for Disease Control (CDC), 79 000 dødsfall per år er alkoholrelatert. Folk som kronisk misbruker alkohol er i faresonen for alvorlige helseproblemer, kan lide både arbeidsledighet og hjemløshet og er mer utsatt for å miste støtte fra familie og venner. Sene stadier av alkoholikere er sjelden i stand til å fungere normalt på grunn av mangel på sosial evne og raskt sviktende helse.

De tre stadier av alkoholisme

Sykdommen alkoholisme følger i hovedsak en tretrinns mønster, den første er en periode med tilpasning til større mengder brennevin forbruk med begrensede sosiale eller fysiske effekter. Noen kan synes å være en sosial drikker som kan "holde sin egen", og er i stand til å drikke mer enn andre mennesker, men han er fortsatt i stand til å holde nede en jobb og andre oppgaver. Second-trinns alkoholikere begynner å vise tegn på sosial forverring. Trouble hjemme eller på jobb på grunn av alkohol begynner å bli mer vanlig. Problemet drikker er ikke alltid i stand til å skjule hvor mye hun drikker på dette punktet, og det vil være perioder, for eksempel strømbrudd, hvor alkoholikeren er å miste evnen til å kontrollere hennes drikking. Den tredje fasen viser alvorlige effekter fra alkoholisme. Helseproblemer, tap av arbeid, skilsmisse, problemer med loven, ulykker og hjemløshet er alle konsekvenser av sent stadium alkoholisme.

Fysiske symptomer

Fordi drikking påvirker alle systemene i kroppen, det er flere symptomer som noen med kronisk alkoholisme presenterer. Skjelving eller skjelving på hendene, usammenhengende eller sterkt sløret tale, kognitive vansker, bevegelsesproblemer, demens og antisosial atferd, som for eksempel å påføre vold mot seg selv eller andre, er noen av de vanligste tegnene på sent stadium alkoholisme.

Sykdommer forbundet med sent stadium alkoholmisbruk

Alkohol påvirker nervesystemet og alle viktige organer i kroppen. Etter en lang, vedvarende periode med drikking, kan alkoholikeren møte sykdommer som hepatitt, skrumplever, pankreatitt, arytmi, cerebral atrofi, beslag og risiko for hjerneslag. Sluttstadiet av alkoholikere er også alvorlig i fare for kreft i spiserøret, lever og bukspyttkjertel. Mental helse påvirkes grundig affektive forstyrrelser, depresjon og angst, eller de kan utsettes for langvarig hjerneskade vanligvis kjent som "våt hjernen."

DT sin

Kroniske alkoholikere plutselig under tilbaketrekking vil sannsynligvis oppleve delirium tremens (DTS), en kombinasjon av alvorlig skjelving, panikkanfall, feber og høyt blodtrykk. En mer kjent konsekvens av DTS er en periode med hallusinasjoner der pasienter se "små dyr", eller føler at insekter eller små skadedyr er krype under og på toppen av deres hud.
På grunn av den fysiske stresset av plutselige tilbaketrekning, kunne folk opplever delirium tremens dø hvis den ikke behandles av lege.

Behandling for sent stadium Alkoholikere

Mange som har nådd dette stadiet virkelig føler at de ikke kan leve uten alkohol, og vil vedvare i drikkevann til de dør av skrumplever, hjerteinfarkt eller ved å ha en ulykke i fylla. Imidlertid kan alkoholikere skal behandles, selv om det sistnevnte trinn av deres sykdom, men det vil bare være vellykket hvis pasienten ønsker virkelig å gjøre endringen. En sen-stadium alkoholiker må behandles under en lege omsorg og har helsen hans regelmessig. Døgnbehandling ville være den beste løsningen. De vanligvis tilbyr en 30 til 90-dagers opphold som omfatter individuelle og gruppe terapi, trening, kosthold og ernæringsprogrammer, familievern og peer rehabiliteringsmøtene som Anonyme Alkoholikere. Selv personer som har nådd sluttfasen av sitt drikkevann, kan bli edru og gå på å lede produktive liv.

Fakta om avhengighet til alkohol

Fakta om avhengighet til alkohol


Når du tenker på rusproblemer, er alkohol ikke et stoff som sannsynligvis vil komme til sinn. Selv om alkohol er lovlig for voksne i USA, og anses kulturelt og sosialt akseptabelt i visse situasjoner, kan alkoholmisbruk føre til avhengighet med alvorlige helse og livsstil konsekvenser.

Definisjon

Alkoholavhengighet kan defineres som en tvangsmessig og overveldende behov for alkohol. Folk som er avhengige av alkohol kan ikke kontrollere sitt drikkevann, og kan overstadig drikke, som betyr at de bruker omtrent fem drinker på mindre enn en to timers periode. Alkohol avhengighet er definert av Journal of American Medical Association som "en primær, kronisk sykdom karakterisert ved nedsatt kontroll over drikking, opptatthet av stoffet alkohol, bruk av alkohol til tross for negative konsekvenser, og forvrengninger i tenkning." The American Psychiatric Association anerkjenner også tilstanden som en psykologisk sykdom.

Årsaker

Alkohol avhengighet er forårsaket ved å drikke store mengder alkohol og ikke klarer å kontrollere alkoholinntaket. Selv om det ikke er satt forutsetninger som til sist avgjør om noen kommer til å utvikle alkoholavhengighet, er det noen risikofaktorer som kan gjøre folk mer sannsynlig å bli avhengige av alkohol. For eksempel er det noen bevis for at folk som har alkoholikere i familien kan være mer sannsynlig å utvikle alkohol avhengighet seg selv hvis de velger å drikke. Andre risikofaktorer inkluderer traumatiske opplevelser i en persons fortid og en persons oppvekst eller kultur.

Effekter

Alkohol avhengighet kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, spesielt hvis det fortsetter langsiktig. For mye alkohol på en gang kan føre til alkoholforgiftning, som kan forårsake hjerneskade og organsvikt. Denne avhengigheten kan også skade sirkulasjonsfunksjon og svekke immunforsvaret evne. Depresjon er knyttet til alkoholmisbruk, og alkohol er ofte til stede i tilfeller av selvmord og drap. Alkohol avhengighet kan også føre til leverskader og mulig leversvikt.

Behandling

Det første skritt i behandling av alkoholavhengighet er å finne viljestyrke og vilje til å slutte å drikke og gjøre store forandringer i livet. Enhver avhengighet er vanskelig å overvinne alene, og det er mange støttegrupper for folk som sliter med å overvinne alkohol avhengighet. Anonyme Alkoholikere, ofte referert til som AA, har lokale avdelinger i mange byer. Grupper som dette gir en ikke-dømmende sted for folk å komme sammen og støtte hverandre gjennom den vanskelige prosessen med å overvinne avhengighet. Alvorlig alkoholavhengighet kan føre til tilbaketrekning og noen mennesker kan ha nytte av å sjekke inn en alkohol rehabiliteringssenter.

Uttak

Making beslutningen om å overvinne en alkohol avhengighet er en utmerket første skritt, og det er viktig å holde seg sterk og oppsøke hjelp i å gjøre det gjennom alkoholabstinens. Alkohol tilbaketrekning, som skjer når en person plutselig bryter en avhengighet, og kroppen hennes er detoxing, har elendig og skremmende symptomer. Alkoholabstinens varer fra en til tre uker, og omfatter angst, skjelvinger, hallusinasjoner, kramper og muligens enda hjertesvikt. Breaking en alkohol avhengighet er en vanskelig og smertefull prosess, men fordelene ved å slutte oppveier risikoen. Det er viktig å finne en god støtte gruppe eller rehabiliteringssenter for å administrere vanskelighetene ved å slutte og starte livet sunn og fri for avhengighet.

What Happens in Alkohol Rehab?

Detox

Det første trinnet i en alkohol rehabiliteringsprogram innebærer avgiftning fra alkohol. Detox prosessen kan ta en rekke former avhengig av mengden og lengden av tid alkoholikeren har drukket. De fleste pasienter kan behandles på poliklinisk basis, mens andre foretrekker innleggelse programmer for å hjelpe dem å komme gjennom den første detoxing og for å gi en trygg havn fra fristelsen. Milde symptomer kan oppstå i løpet av et par timer etter siste drink eller ta flere dager å begynne. Pasientene vil oppleve en rekke symptomer fra skjelvinger til kvalme og nattesvette. Mer alvorlige tilfeller av tilbaketrekking må være medisinsk tilsyn som de kan forårsake ekstrem blodtrykk fotturer og død. Symptomer som en tung drikker kan støte inkludere hallusinasjoner, kramper og anfall. Symptomer blir stadig verre i løpet av 48 timer etter siste drink og kan behandles med beroligende medisiner og andre medisiner som betablokkere og klonidin.

Innledning

Når en pasient har blitt stabilisert og trusselen om fysisk fare har gått, er en introduksjon til nøkternhet initiert. For flere uker etter detox, den mentale tvang, eller besettelse, å drikke vil være veldig sterk, hindrer alkoholiker fra å konsentrere seg. Alkohol rehabilitering rådgivere begynne terapi for å hjelpe alkoholikeren forstå de underliggende problemene som forårsaket personen til å drikke. Pasientene må også innrømme at de har en sykdom, og kan ikke drikke igjen hvis de skal fortsette med sin utvinning på lang sikt. Vinne fornektelse er en utfordring for rådgivere i de første dagene og ukene i rehab. Leger ser pasienter under alkohol behandlingsopplegg. Leger se etter tegn på depresjon og se etter tegn på en sekundær mental tilstand som kan kreve medisinering. Anger, skyld og selvforakt kan svekke en persons evne til å bli edru. Antidepressiva ofte brukes til å behandle alkoholikere for et år eller mer.

Immersion

Som pasienter i alkohol behandling sentre begynner å føle seg bedre de er nedsenket i daglige rutiner som støtter deres trivsel. Noen behandlingssentre tilbyr alternative behandlinger som massasje, yoga, medisinering klasser og kunst og håndverk. Gruppe terapitimer er en integrert del av rehab samt oppgaver som hjelper alkoholikere få innsikt i deres liv og ta avgjørelser om endringer som kanskje må gjøres. Utenfor grupper som Anonyme Alkoholikere (AA) er brakt inn til anlegget eller pasienter blir tatt utenfor til møter når de er forbi detox og initiering fase av behandlingen. Pasienter blir introdusert for andre samfunn støtteorganisasjoner for sin familie. Pasienter oppfordres til å bygge relasjoner i AA grupper for å hjelpe dem når de forlater anlegget, vanligvis innen ca 30 dager. Mange alkohol Rehab programmer tilbyr også oppfølging i form av regelmessige rådgivning økter, årlige alumni reunions, nyhetsbrev og telefonsamtaler.

Hvordan virker Alkohol Detox fungerer?

Fysisk avhengighet til alkohol

Når en person har blitt fysiologisk avhengige av alkohol, det vil si når kroppene deres har blitt fysisk avhengig av alkohol, de utvikler symptomer når de prøver å slutte å drikke. Alkohol er sjeldent som et rusmiddel i at avrusning prosessen kan være dødelig hvis ikke riktig overvåket.

Hva er Toxicity?

Vanligvis kan kroppene våre eliminere giftstoffer fra kroppen gjennom leveren, lymfekjertler, tarm og urinveiene. Når kroppen er så oversvømt med giftstoffer, som i tilfelle av tunge kronisk drikking av alkohol, blir elimineringen prosessen støttet opp og legemet deretter trenger å avgifte. I tilfelle av alkohol toksisitet, må denne prosess som skal overvåkes av en lege, så det kan være alvorlige eller livstruende.

Sykehus overvåking og behandling

Den avhengige personen trenger å detox kroppen fra alkohol vil bli overvåket av en lege vanligvis på et sykehus og gitt en av flere stoffer som kroppen hans sakte avvent fra alkohol. Narkotika inkluderer barbiturater, etanol i lave doser, benzodiazepiner og andre legemidler som lette symptomer på alkoholabstinens.

I tillegg, er en viktig del av avgiftningsprosessen overvåke og å innføre vitaminer og mineraler til kroppen. Alkohol vil tømme kroppen for mange viktige vitaminer, men tiamin og folsyre er spesielt viktig. Hjerneskade og en tilstand som kalles Wernickes syndrom kan oppstå hvis et vitamintilskudd ikke er gitt, eller ikke er gitt i tide.

Symptomer på alkohol tilbaketrekning

Symptomer på alkoholabstinens kan være dødelig, og inkluderer skjelvinger, hallusinasjoner, kramper, forvirring, kvalme, angst og kramper. Flere faktorer avgjør hvor alvorlig abstinenssymptomene er, inkludert genetikk og alder, og også hvor lenge personen har vært drikking til overmål og hvor mye personen har drukket. Hvor mange ganger en person har måttet bli detoxified fra alkohol kan også fastslå alvorlighetsgraden av tilbaketrekning.

Å hjelpe avrusning prosessen

I løpet av kort sikt for å avgifte kroppen, drikke rikelig med vann for dehydrering som oppstår, beroligende varm melk å håndtere søvnløshet, til tranebærjuice hjelpe skylle urinveiene, eller beroligende urtete kan hjelpe prosessen. Trening, en fettfattig diett, og varme bad kan hjelpe følelsesmessig så vel som fysisk.
Som giftstoffer forlater kroppen, det som oppleves ofte er motsatt til det som ble erfart med medikamentet, og dette kan skje i løpet av flere dager, med langtids symptomer som varer over seks måneder. Fordi de forskjellige systemer i kroppen har vært pålagt tunge, de trenger tid til å komme seg.

Hvordan forstå Alkohol Detox

Alkohol avgiftning oppstår når noen som er alkoholavhengige brått stopper inntaket av alle alkoholholdige drikkevarer. Uttak er vanlige og er behandlet med kryss-tolerante medikamenter for å redusere symptomene. Typene abstinenssymptomer og behandling planer avhenger av grad av avhengighet, i en alder av den enkelte og hans medisinske historie.

Hvordan forstå Alkohol Detox

Akseptere endring er det første skrittet for mange alkoholikere. Hvis en alkoholiker er i fornektelse av hans rusproblem, vil behandlingen ikke fungerer, og de fleste alkoholikere vil tilbakefall. Ofte tar det en medisinsk krise eller en sikkerhets inngrep fra familie og venner for en alkoholiker til å innrømme sin avhengighet.

Undersøke alle behandlingsalternativene. Det er hundrevis av alkohol avgiftning programmer tilgjengelig. Innleggelse fasiliteter inkluderer narkotika og alkohol behandling sentre samt medisinske sykehus. Andre behandlingsplaner kan utføres hjemme. Programmer bør være medisinsk overvåket av leger og sykepleiere som spesialiserer seg på avhengighet medisin.

Lær hva som skjer med kroppen under alkohol avgiftning. Hjernen skaper naturligvis en nevrotransmitter inhibitor kalles GABA. Når alkoholforbruk oppstår, er det GABA redusert. Dette er ikke en umiddelbar problem fordi alkohol er også en nevrotransmitter-inhibitor og kan erstatte den manglende GABA. Imidlertid, når alkoholforbruket stopper, er det ingenting å kontrollere nevroner avfyring i hjernen. I alvorlige tilfeller kan dette føre til alvorlige anfall, kramper og hjerteinfarkt.

forstå at abstinenssymptomer kan forekomme, avhengig av nivået av alkoholisme. Symptomer inkluderer kramper, alvorlig risting og hallusinasjoner, og de kan være livstruende. Varigheten av symptomene er fem til syv dager, med symptomer å være mest alvorlige mellom dager ett og tre. Abstinenssymptomer er spesifikke for hver person og sin avhengighet. En rekke medikamenter kan bli administrert for å motvirke effektene av abstinenssymptomer.

Alkohol Detox Protokoller

Detox innebærer å bli kvitt kroppen av alkohol, når kroppen har blitt avhengig av stoffet. Alkoholikere bli avhengig av alkohol på grunn av overforbruk, og kroppene deres er ikke lenger i stand til å fungere uten det. Derfor, for å kvitte seg med sin alkoholavhengighet, må de slutte å bruke alkohol helt i en prosess som kalles akutt detox. Prosessen kan være utfordrende og vanskelig, så visse protokoller har blitt satt på plass innen det medisinske miljøet for å hjelpe pasienter.

Formålet med Detox

Detox har to overgripende mål. Den første er å fysisk avskåret kroppen fra alkohol slik at det kan begynne å lære å fungere uten det. Den andre er å forberede pasienten for en livslang utvinning fra sitt alkoholavhengighet. Når en pasient som gjennomgår den første DETOX periode, vanligvis fortsetter pasienten for å gå til klasser og terapi for resten av sin levende, for å sikre at han fortsetter å avstå fra alkohol.

Spesifikke retningslinjer for Detox Protocol

The American Society of Addiction Medicine har angitt et bredt protokoll som gjelder for alle detox innstillinger. Tre mål er angitt i protokollen. Den første er at de som behandler avhengighet bør ha som mål å gi en trygg tilbaketrekning fra narkotika. Den andre er å tilveiebringe en human trekning som beskytter verdigheten av pasienten. Den tredje er å forberede den rusavhengige for fortsatt behandling for å administrere sin alkoholavhengighet.

Detox Protocol

Den første detox perioden, der kroppen tømmer giftstoffer og trekker seg fra alkohol, varer vanligvis mellom tre og sju dager. Denne detox perioden kan forekomme i en innleggelse setting, der pasienten kommer spesielt til en alkohol rehab anlegget eller andre sykehus, eller poliklinisk hvor en rusavhengig forsøker å detox hjemme, kanskje med hjelp av familie eller venner. Hvis pasienten går til en innleggelse innstillingen, er den gjennomsnittlige lengden på tiden pasienten er fortsatt seks uker, slik at han kan få terapi og ta klasser på avhengighet etter den første detox perioden. Valget av om detox bør skje på en innleggelse basis eller hjemme avhenger av alvorlighetsgraden og omfanget av avhengighet.

Detox Process

Det første trinnet i detox prosessen er den rusavhengige bekjenne at han trenger hjelp. Deretter er neste beslutning om detox vil være innleggelse eller poliklinisk. Vanligvis vil legene gjør en psykologisk evaluering for å fastslå omfanget av avhengighet og de underliggende årsakene bak det, for å avgjøre om innleggelse eller poliklinisk er best. Innleggelse fasiliteter nesten alle administrere dette psykologisk evaluering på nye pasienter. Når pasienten begynner detox begynner tre til syv-dagers akutt detox perioden. Etter at giftstoffer blir renset, begynner pasienten livslang prosess for utvinning, delta på møter eller på annen måte å finne støtte til å kjempe den vedvarende avhengighet.

Takle Abstinenssymptomer

Mens abstinenssymptomer varierer fra person til person, vanlige abstinenssymptomer er ikke hyggelig. De inkluderer svetting, oppkast, kvalme, hyperglykemi, forvirring, feber, skjelvinger, hallusinasjoner eller kramper. Noen legemidler har blitt godkjent for å minimere eller redusere disse symptomene, inkludert phenytonin, karbamazepin, haloperiodl, benzodiazepin og klonidin. Disse stoffene kan gis i en innleggelse innstilling eller gitt til en omsorgsperson som hjelper en pasient gjennomgå akutt abstinens på poliklinisk basis så pleieren kan administrere medisiner.

Akutt Alkohol Detox

Akutt alkohol detox refererer til umiddelbar tilbaketrekking av alkohol i en detox setting. Med andre ord, ikke en person ikke "avvenne ned" eller gradvis redusere hennes drikking, stopper hun umiddelbart. Når han slutter umiddelbart, begynner en detox der kroppen tømmer giftstoffer forbundet med alkohol overforbruk og begynner å trekke seg fra sin avhengighet av alkohol.

Formålet med Detox

Detox har to hovedmål: å bryte kroppens fysiske avhengighet av alkohol og for å forberede pasienten for prosessen er nødvendig for å gjenopprette fra avhengighet. Under akutt detox, en person som hadde drukket på en jevnlig basis plutselig stopper imbibing alle former for alkohol. Over en periode på tre til sju dager, har kroppen å omstille til å være uten alkohol. Når dette skjer, kan utvinning og behandling begynner å hjelpe pasienten begynner å styre sitt alkoholavhengighet.

Innleggelse Services

Detox kan gjøres på en innleggelse eller poliklinisk basis. En innleggelse basis kan være best for folk engasjere seg i akutt detox, for å hjelpe dem motstå ukontrollerbar trang til å drikke som kroppen har begynt å kreve alkohol. Videre er det visse medisinske bivirkninger forbundet med akutt detox som kan overvåkes eller behandles på en innleggelse setting. Når den første akutte detox perioden er fullført, kan pasienten bli værende i en innleggelse anlegg for behandling og utdanning. I gjennomsnitt, pasienter opphold i døgninstitusjoner fasiliteter for seks uker. Når de forlater, kan de trenger for å fortsette gjenopprettingsprosessen for livet, kommer til jevnlige møter og avstår fra å drikke.

Detox prosessen

Vanligvis, spesielt for innleggelse akutt detox, er en psykologisk evaluering anbefales før detox oppstår. Dette kan bidra til å fastslå omfanget av avhengighet av alkohol og kanskje de underliggende årsakene, som kan bidra til å gi pasienten en bedre forståelse av hva som vil gå på under akutt detox. Etter psykologisk evaluering, begynner den akutte detox perioden der en pasient er avskåret fra enhver og alle kilder til alkohol. Dette er etterfulgt av fortsatt behandling og utvinning. Det blir ofte sagt at alkohol avhengighet er en levetid kamp, ​​og at en pasient aldri helt forlater utvinning.

Abstinenssymptomer

Det er visse fysiske symptomer og bivirkninger forbundet med akutt alkohol detox. Disse symptomene varierer avhengig av pasienten og omfanget av avhengighet. Vanlige symptomer er oppkast, kvalme, svette, skjelvinger, angst, kramper, kramper, alkohol-indusert hallusinasjoner, hyperglykemi, feber eller en følelse av desorientering.

Medikamentell behandling

Noen legemidler har blitt godkjent for å bidra til å redusere eller lindre symptomer assosiert med akutt tilbaketrekning. Disse stoffene bør kun administreres under omsorg av en lege eller rådgiver og / eller innen en innleggelse setting. Disse stoffene omfatter fenytoin, carbamazepina, betablokkere, benzodiazepin og klonidin. Stoffet kan bidra til å lindre symptomene omtalt ovenfor, inkludert hallusinasjoner, feber, skjelvinger, kramper og mageproblemer.

Alkohol Detox Recovery

Detox er første skritt i recovery program for de som prøver å overvinne en avhengighet eller avhengighet av alkohol. Ordet DETOX refererer til prosessen med legemet avgifte eller kvitte seg med giftstoffer fra alkohol. Når alkohol forlater kroppen, mennesker lider av tilbaketrekning - siden det har blitt avhengig av alkohol. Detox er en del av oppgang, men oppgangen er en mye lengre prosess som kan vare livet ut.

Mål

Målene for detox og utvinning er todelt. Først, er hensikten med DETOX er å bryte kroppens første avhengighet av alkohol. Dette medfører en periode med tilbaketrekning som alkohol ikke lenger forbrukes. Recovery fortsetter etter denne detox perioden, og fokuserer på å lære å administrere og takle avhengighet, og forstå årsakene til avhengighet for å hindre ytterligere problemer alkohol. Recovery kan være en in-pasient eller poliklinisk prosess for den første gjenopprettingstiden. Recovery sies å vare livet ut for de fleste alkoholikere, som de trenger for å avstå fra å drikke noen mengde for å unngå å bli avhengige gang.

In-pasient Detox

In-pasient detox lar detox å skje på en sikker, kontrollert miljø der medisinske problemer som oppstår kan behandles. Den første detox periode der kroppen tømmer alkohol varer mellom tre og sju dager. In-pasient utvinning programmer, der pasienten fortsatt er i en klinisk setting før de er klare til å takle uten å drikke, vanligvis vare et gjennomsnitt på seks uker, selv om dette utvinning perioden varierer avhengig av omfanget av avhengighet. Når en pasient forlater en in-pasient anlegget, må han eller hun fortsatt delta på møter og / eller har terapi på en polikliniske basis som en del av utvinning.

Detox prosessen

Detox og utvinning prosessen begynner vanligvis når alkoholikeren identifiserer at han eller hun har et problem og søker hjelp. Ofte, i i-pasient innstillinger, er en psykologisk evaluering administreres når en alkoholiker først ber om hjelp for å fastslå omfanget av avhengighet og de psykologiske årsakene til avhengighet. De tre-til-syv dagers detox perioden oppstår neste, etterfulgt av klasser eller terapitimer designet for å oppmuntre og lære livslang avholdenhet fra alkohol.

Abstinenssymptomer

Fysiske abstinenssymptomer tendens til å oppstå i løpet av detox perioden. Symptomene er forskjellig for alle, men vanlige symptomer er kvalme, svette, oppkast, angst, skjelvinger, anfall, kramper, hallusinasjoner, høyt blodtrykk, forvirring eller feber.

Medisinsk behandling til Aid Detox Symptomer

Det er visse legemidler tilgjengelig som potensielt kan redusere eller eliminere fysiske symptomer som er forbundet med alkohol detox og tilbaketrekning. Disse stoffene inkluderer betablokkere, haloperiodl, fenytoin, karbamazepin, benzodiazepiner eller klonidin. Vanligvis er disse narkotika terapi bare administreres hvis detox skjer under tilsyn av en lege og / eller i en in-pasient setting.

Alkohol Detox Farene

En full 61% av amerikanerne drikker alkohol. Av at 61%, en tredjedel av dem drikker alkohol overdrevet på rutinemessig basis. Dødsstatistikk fra alkohol er svimlende. Alkohol dreper på kort sikt (DTS, akutt alkoholforgiftning), i det lange løp (leversvikt), og indirekte (trafikkulykker, fall). Avslutte er et smart valg for sine alkoholproblemer, men å slutte uten medisinsk hjelp kan gjøre mer skade enn godt.

Avhengighet

Når en person drikker alkohol, noen mekanismer forekommer i hjernen som oppfordrer deltakeren å fortsette å drikke.
Forskere fra University of California har identifisert dimer (molekyl) som er involvert som er en del av nervecellene i hjernen. I hovedsak knytter dette molekylet to nevrotransmittere (kjemikalier involvert i nerve conduction), nemlig dopamin og adenosin. Måten den dimer kombinerer disse kjemikaliene fører til en person til å kreve mer alkohol.

Arealet av hjernen mest berørt av disse prosessene er nucleus accumbens, der det er flest reseptorer for synergis dopamin / adenosin effekt. Avhengigheten stammer fra psykologiske reaksjoner på denne mekanisme, genetisk disposisjon, og fysiske forandringer i selve hjernen som propell behovet for alkohol.

Detox Symptomer

Å slutte å drikke alkohol etter tung daglig inntak kan være farlig og selv dødelig hvis forsøkt alene. Den plutselige opphør av alkohol fører fysiske reaksjoner. De første symptomene er vanligvis skjelvinger og skjelvinger, hodepine, svette og kvalme med oppkast. Disse symptomene kan utvikle seg til hallusinasjoner, kramper, hjertesvikt, og, potensielt, død. En akutt syndrom kjent på DTS (delirium tremens) kan utvikle seg, noe som er en potensielt dødelig tilstand som krever sykehusinnleggelse.

Delirium tremens

DTs oppstår i 5% av akutt alkoholforgiftning. Ubehandlet er dødeligheten fra DTs 35%. Med tidlig behandling og intervensjon, er dødeligheten 5 til 15%. Symptomene begynner alt fra seks timer til sju dager etter siste alkoholinntak, og inkluderer alvorlig risting og kramper; forhøyet puls; visuell, auditiv, og taktile hallusinasjoner (følelsen ting krypende på huden); paranoia; feber; forhøyet blodtrykk; og en fullstendig løsrivelse fra virkeligheten. To fatale komplikasjoner av DTS er de tilhørende hjerte arhythmias og beslag.

Behandling

Hvis krise symptomer som DTS utvikle, innebærer behandling sykehusinnleggelse og komplett medisinsk ledelse. Typiske behandlinger inkluderer intravenøs væske, hjerte medisiner, beroligende, antiepileptika, og tett oppfølging av vitale tegn. Selv alkoholikere som ikke har vært symptomatisk for slike ekstreme abstinensreaksjoner trenger medisinsk overvåkning i de tidligste fasene av å slutte.
Medisinsk behandling er fulgt av terapeutisk ledelse og langtidsbehandling. For dem som anerkjenner avhengighet ødelegger deres helse og deres liv, flere program valg er tilgjengelige. Fordelene med organiserte programmer er likemannsarbeid, få strategier for edru levende, og særlig i akutte innstillinger pleie, et alkoholfritt miljø.

Tilbakefall

Av de amerikanerne som er avhengige av alkohol, bare anslagsvis 15% søker behandling. Mange mislykkes på sitt første forsøk på nøkternhet og må starte et program, mens noen velger et annet program. Det er et spørsmål om diligence og finne riktig program med riktig støtte. Siden det er svært få langtidsstudier på alkoholikere som har fullført et behandlingsopplegg, er ingen sikre suksess priser publisert.

Alkohol og nevropati

Nevropati er skade av nervesystemet. Den nervesystemet er sammensatt av hjernen, ryggmarg og den afferente nerver som er spredt i hele kroppen. Alkohol er nevrotoksisk, noe som betyr at det skader nervesystemet og forårsaker sykdom. Nerver ikke regenerere som andre celler i kroppen som leveren, slik nevropati er vanligvis permanent. Leveren kan helbrede etter seponering av medikamentet, men nevropati er en langvarig sykdom.

Faktorer

Noen faktorer påvirker omfanget av nerveskader fra alkoholisme. Selv om alkohol er nevrotoksisk, hvor lang tid og hvor mye forbruket er risikofaktorer for mer alvorlige skader. Binge drinkers har størst følsomhet. Binge drinkers som bruker alkohol til det punktet av toleranse og avhengighet forårsake skade på hjernen deres, så vel som lever, nyrer og blodtrykket.

Blackouts og Minne

Tung drikking fører til strømbrudd. For folk flest, bevisstløshet forårsake midlertidig hukommelsestap. Kontinuerlig tung drikking fører til strømbrudd og permanent hukommelsestap. Langsiktig alkoholisme selv fører til delirium. Delirium fra alkoholisme er tap av hukommelse med hallusinasjoner.

Symptomer

Symptomer fra nevropati forårsaket av alkohol varierer fra mindre til alvorlig. Mindre symptomer stammer fra kortsiktig alkohol avhengighet. Muskelsvakhet, rykninger, nummenhet og unormal kribling er mindre symptomer. Mer alvorlige symptomer er sett hos personer som drikker store mengder alkohol. Alvorlige symptomer er svelgevansker, talevansker og atrofi i musklene.

Diagnose

Testing for nevropati gjøres på flere måter. Ikke-invasive tester inkluderer elev inspeksjon. Alkoholikere har dårlig elev reaktivitet når en lyset skinte i øynene. Blodtrykksendringer blir også vurdert. Reflekser er fattige fra kronisk drikking, så nervene er testet med enkle refleks øvelser. Nerve biopsier eller lednings tester er foreskrevet for pasienter med dårlige resultater fra ikke-invasive tester.

Behandling

Nerveskader er vanligvis permanent. Fysisk terapi benyttes for muskel atrofi. Hvis pasienten er vondt, er medisiner som følger for å behandle neuropati. Fordi alkoholavhengighet fører til vitaminmangel, leger fore tiamin og folsyre kosttilskudd for å hjelpe motvirke de ernæringsmessige problemer. Mest av alt, er pasienter rådes til å slutte å drikke alkohol eller nerveskader kan forverres.