Digidexo.com

abdominal undersøk

Hvordan passere en fysisk

Det er den tiden av året igjen, når du trenger å ha en fysisk eksamen. Enten du blir eldre og prøver å holde tritt med hvordan kroppen din er å justere til alder, eller om å få en fysisk eksamen er noe du trenger å spille den elskede high school sport, bestått eksamen i stor grad avhenger av hva fysisk form du er allerede i. Det er noen ting du kan gjøre, selv om, som vil spille ned de dårlige litt og gi deg en bedre sjanse til bestått.

Bruksanvisning

Trinnene

Tenk på din medisinske historie. Er det noen kroniske medisinske problemer som påvirker deg? Er det noen alvorlige familie medisinske problemer? Er det noen helsemessige bekymringer du føler du trenger til å stemme? Hva reseptbelagte medisiner er din lege for tiden forskrivning? Ærlighet er begge bedt om og verdsatt. Skriv ned noen informasjon legen din vil ønske å vite. Dette inkluderer noen informasjon om spising, røyking og seksuelle vaner. Å gi legen din ærlige svar hjelpe ham til å bedre tjene deg, slik at hvis en fysisk mislyktes neste kan bli vedtatt.

Unngå fete, tunge eller generelt usunn mat i flere timer før eksamen. Disse matvarer kan sitte på magen, noe som skaper rare lyder og reaksjoner på abdominal undersøkelse. Spis en lett, sunn snacks et par timer før eksamen. Noen anbefaler å faste i tolv timer eller mer før en fysisk, men dette er en bedre og tryggere alternativ. Å ha mat i magen tillater legen for å høre om normal fordøyelsen skjer mens du holder blodsukkeret mer normal. Fasting vil gjøre noe godt for heller.

Tilbring noen dager før eksamen så stressfritt som mulig. Prøv å ta det med ro og slappe av. Studier viser at folk som har praktisert kunsten destressing har vært kjent for å ha lavere blodtrykk. Ta deg tid mens du venter på legekontoret for å roe deg selv og stresse ned. Ta noen dype åndedrag, tygge tyggegummi, lese, noe for å hjelpe deg å slappe av. Du kommer sannsynligvis til å ha et blodtrykk og hjertefrekvens som er nærmere normalen.

Ta alle foreskrevet medisiner som instruert av legen din. Dette er spesielt viktig hvis du tar blodtrykk eller andre hjerterelaterte meds. Hvis legen din bestemmer medisiner ikke fungerer, kan det hende han må endre dem eller dosene, og han vil trenge en nøyaktig lesing basert på regelmessig inntak av medisiner.

Pass på at du er ren og velstelt for fysisk eksamen. Selvfølgelig, vil dine grooming praksis ikke føre til at du mislykkes, men det kan ikke skade. Dessuten kan det gjøre det vanskeligere for en lege å nøyaktig sjekke deg ut hvis du er mye mindre enn ren. For eksempel kan tilstanden neglene forteller en lege noe om din bein helse, men det kan være vanskelig å si om neglene er mishandlet og skitne.

Tips og advarsler

  • Aldri fort eller la deg gå sulten for en periode av tid som det kan være svært farlig i form av fører til spiseforstyrrelser eller en usikker fall i blodsukkeret.

Senk Venstre Abdominal smerte under graviditet

Senk Venstre Abdominal smerte under graviditet


Nedre venstre magesmerter under svangerskapet er mest sannsynlig å være runde ligament smerter, en konsekvens av en Forstørrings- livmor. Lær hvordan du håndterer runde ligament smerter og hvordan du kan vite om din magesmerter er noe å ringe legen din om.

Betydning

De runde leddbånd er som tie-downs for livmoren din når det ikke er gravid. Som livmoren vokser, spesielt i første svangerskap, er leddbånd strekkes utover deres komfortnivå. Nysing, latter eller brå bevegelser kan føles som en knivstikking nedre høyre eller, mer vanlig, nedre venstre, magesmerter under svangerskapet.

Time Frame

Runde ligament smerter kan begynne i løpet av den første uken eller to av graviditet og vanligvis slutter rundt 12 ukers svangerskap, men kan fortsette gjennom hele svangerskapet. Smerten oppstår med ujevne mellomrom, og også når du nyser eller ler.

Forebygging

Leddbånd strekke når de er trukket på. Imidlertid kan brå bevegelser forverre smertene. Når du føler et nys kommer på, hold den nederste halvdelen av magen og trykk på området der du vanligvis føler smerte. Sikring av ligament på denne måten kan hindre plutselige smerter. Denne metoden er ofte instinktive og arbeider for å hindre smerte mens ler, også.

Effekter

Det finnes ingen langtidseffekter fra runde ligament smerter. I senere svangerskap, den stretching kan være mindre smertefullt.

Advarsel

Smerter som ikke er lokalisert, eller er ledsaget av pustevansker, hodepine, kan en hud utslett eller utflod ikke være runde ligament smerter. Alltid konsultere legen din dersom du er i tvil.

Abdominal muskelsmerter

Abdominal muskelsmerter


Det som virker som magemuskelsmerter kan være enkelt muskelsmerte forårsaket av muskelspenninger eller smerte forårsaket av en alvorlig intern tilstand. Derfor er det viktig å konsultere legen din dersom du opplever magesmerter. Denne artikkelen ser på abdominal muskel belastning, som er når muskel eller sene fiber er anstrengt eller revet, som fører til betennelse og smerter.

Årsaker

Kraftig eller høy aktivitet, for eksempel tunge løft eller hard hoste eller nysing, kan føre til en abdominal muskelspenninger.

Diagnose

Legen vil undersøke magen din og ber deg om å gjøre en sit-up eller crunch for å sjekke dine symptomer. Legen vil også se etter en bule i magen, noe som skulle tilsi en bukveggen brokk, noe som kan skje hvis en tåre går hele veien gjennom musklene og dekning av magen.

Behandling

Å behandle en abdominal muskel belastning, is den skadde området i ca 20 minutter hver tredje til fjerde time til smerten forsvinner. Du kan også ta anti-inflammatoriske medisiner som anbefalt av legen din, og gjøre rehab øvelser for å tone musklene. Hvis du har en underlivs brokk, kan du kreve kirurgi.

Betraktninger

Ifølge University of Michigan Health System, er det trygt å gå tilbake til normale aktiviteter når du kan bøye i midjen for å nå mot tærne og deretter rette opp uten smerter.

Forebygging

Godt tonet magemusklene er den beste måten å forebygge magemuskelspenninger. Sørg også for å løfte tunge gjenstander på riktig måte, med knærne bøyd og ryggen og magen rett.

Symptomer på Abdominal Migrene

Symptomer på Abdominal Migrene


Abdominal migrene er oftest sett i barn i alderen 5 til 10 år gamle, men folk i alle aldre er tenkt å lide med det. Mange barn som har mage migrene vokse opp til å ha klassisk migrene, hvor smerten er sentrert på den ene siden av hodet. I mage migrene, er smerten sentrert i magen (mellom bryst og kjønnshår bein).

Funksjoner

Symptomene begynner med ansiktet blir veldig, veldig blek (blekhet) eller bli spylt rød som om med feber. Kramper, kvalme, svimmelhet, irritabilitet, tap av matlyst og oppkast deretter oppstå. Andre symptomer er diaré, plutselig intoleranse for lys eller lyd eller mørke skygger under øynene. Et angrep kan vare så lenge som 72 timer eller så lite som en time. Svært sjelden er noen hodesmerter rapportert.

Forebygging / løsning

Det er ukjent hvordan du kan forhindre mage migrene. Noen mennesker har dratt nytte av å gå på en daglig betablokker blodtrykk medisinering. Det har tatt hver dag i håp om å hindre et angrep, men er ubrukelig når angrepet allerede begynner. Får behandling inkluderer vanligvis bruk av anti-kvalme medisiner og smertestillende. Noen painkillers som triptaner anses altfor sterk for et barn.

Betraktninger

Det er veldig vanskelig å få en diagnose for abdominal migrene, som symptomene etterligne andre problemer som Crohns sykdom, irritabel tarm syndrom eller et slag. Det er de i det medisinske miljøet som selv debattere at abdominal migrene engang eksisterer, og foretrakk å behandle det som sykliske brekninger syndrom. Men det finnes andre typer migrene som er oppkast og magesmerter, men ikke hode smerter. De kalles "stille migrene" eller acephalgic migrene.

Expert Insight

Hjem rettsmidler som kan bidra til å lette et barn eller voksen gjennom et angrep inkluderer liggende i et mørkt rom, isposer hvis hodet gjør vondt, varmeflasker for å lette kramper og nipper sportsdrikke tynnet med vann. Noen mennesker synes peppermynte te nyttig i lettelser kvalme mens andre liker kandisert ingefær. Andre alternative metoder som kan hjelpe inkluderer mekling, biofeedback og lytter til en hvit støy maskin hvis normale lydene er for smertefullt å bære.

Advarsel

Selv om magemigreneanfall gå bort av seg selv, du fortsatt trenger å se en lege for å få diagnose, smertestillende og behandling. Disse angrepene kommer med jevne mellomrom gjennom hele barndommen, selv om noen stadig vender gjennom voksenlivet. Også, aldri gi voksne medisiner til et barn. Hvis du har plutselig ekstrem kvalme, nummenhet i en del av kroppen din, plutselig hodepine eller problemer med å kontrollere en lem, kan du ringe en ambulanse, da dette kan være et slag.

Abdominal migrene behandling

Abdominal migrene er et syndrom som leger, spesielt barneleger, ofte diagnostisere hos barn. Denne type av migrene er mye vanligere hos barn enn voksne, og kan ha en negativ innvirkning på livskvaliteten. Fordi abdominal migrene har symptomer felles for andre helsemessige forhold, kan det ta litt tid å komme frem til riktig diagnose. Når dette har skjedd, er behandling tilgjengelig.

Symptomer

Abdominal migrene er et migreneanfall uten hodepine. Disse oftest forekommer hos barn 5-9 år. Et barn med en abdominal migrene vil klage over magesmerter; han kan også klage over kvalme og kanskje må kaste opp. Han vil utvikle lysskyhet (lysfølsomhet), bli irritabel, miste sin appetitt og har diaré. Han kan ha en skylles eller blekt ansikt med mørke ringer under øynene. I sjeldne tilfeller kan han også klager over hodesmerter. Hans symptomer kan vare noen der 1-72 timer. Hvis han er yngre enn fem og opplever disse symptomene, kan han være lider av abdominal migrene; han kan ikke være i stand til å verbalisere hva han føler.

Biofeedback

En ikke-medisinering behandling som har hjulpet noen barn er biofeedback. Barn blir opplært til å slappe av enkelte muskler slik at de kan forebygge migrene (selv abdominal slag). En trenet terapeut vil bruke teknologi som sensorer som brukes på barnets hud for å måle muskelspenninger, temperatur, svette kjertel aktivitet og hjernebølgene til å oppdage fysisk spenning. Barnet vil da bli undervist i hvordan å redusere sin egen spenning slik at hun kan lære å forebygge migreneanfall.

Betablokkere

Inderal (propanolal) hjelper migrenepasienter å unngå migrene hodepine; den kan brukes med barn som har blitt diagnostisert med abdominal migrene. Denne klassen av medikamenter påvirker hjertet, senke det trykk hvormed det slår; hjertet vil også slå saktere i pasienten som tar betablokkere. Hvis pasienten er et barn med mage migrene, medisinen han tar vil også åpne sine blodårer, noe som forbedrer blodstrømmen til hjernen.

Triptaner

Denne klassen av medisiner inneholder noen formuleringer som hjelper migraineur (migrene lidende). Selv om ikke alle triptaner er godkjent for bruk hos barn, noen finnes, for eksempel Imitrex. Denne spesielle medikamenter kan gis til barnet i nesen, som medikamenter leveres i en nasal sprayformulering. Hvis han har høyt blodtrykk eller diabetes, bør han ikke ta denne typen medisiner.

Antihistamin

Et medikament (Midrin) har blitt funnet å lindre migrene etter at den har begynt. Midrin (isometheptene acetominofen dichloralphenazone) inneholder et mildt beroligende som vil hjelpe barnet som hun opplever symptomene. Midrin vil påvirke serotoninnivået i hjernen hennes som det fungerer. Denne medisinen kan bare tas ved første utbruddet av migrene symptomer; den kan ikke tas daglig for å forebygge migrene som det kan føre til fysisk avhengighet.

Lettelse for Abdominal Migrene

Mange er under den misforståelse at migrene er bare dårlig hodepine i stedet for en alvorlig nevrologisk lidelse. Det er mulig å ha en migrene uten hodepine (acephalgic migrene). Andre vilkår for migrene som ikke er ledsaget av en hodepine: migrene ekvivalenter, migrene varianter eller migrene aura uten hodepine. Abdominal migrene er migrene ekvivalenter.

Abdominal migrene oftest forekommer hos barn som er mellom 5 og 9. Disse barna er genetisk disponert for migrene og ofte utvikler typiske migrene senere i livet.

Diagnose

En person må oppleve fem abdominal migrene episoder for å bli diagnostisert med å ha mage migrene, ifølge International Headache Society (IHS). Alle andre mulige sykdommer først må utelukkes (dvs. virus, matforgiftning). En episode må vare mellom 1 til 72 timer i varighet. Smerten må være i sentrum av den abdominale (midt-linje), på navle (peri-umbilical) eller i det generelle området; smerten må være moderat til alvorlig og beskrevet som kjedelig eller sår. Pasienten må ha to av følgende: anoreksi (ønsker ikke å spise), kvalme, oppkast eller blekhet (blekhet).

Noen migrenepasienter (migrene) har fysiologiske endringer (Auras) som gikk forut for en migrene, som kan ledetråd dem i å ta medisiner for å prøve å unngå den verste av symptomene. Med mage migrene, er det normalt ingen advarsel.

Pain Relief

Migrene ble ikke anerkjent som en nevrologisk sykdom til tidlig 1990-tallet. Fordi en abdominal migrene er en av de mindre vanlige former for migrene, ikke er etablert en spesifikk protokoll for behandling av denne sykdommen. Foreløpig er leger å behandle abdominal migrene som de gjør andre typer migrene.

Visse medisiner, for eksempel serotonin blokkere, triptaner eller trisykliske antidepressiva, har blitt brukt med eldre barn og voksne som har mage migraines.The medisiner virker ved å endre kroppens kjemi. Men mange av disse stoffene er ikke godkjent for svært små barn. Noen ganger er det nødvendig å ta barn til sykehuset for å administrere intravenøst ​​(IV) medisiner slik som valproinsyre.

Noen leger vil fortelle foreldre til å gi over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter for å gjøre migraineur mer behagelig. Leger kan også foreskrive medisiner for kvalme. Å ha migraineur liggende i et mørkt rom med minimal stimulering kan hjelpe.

Årsaker

Nevrologer har ikke fastslått årsaken til mage migrene. Det antas at forandringer i to naturlig forekommende kropps kjemikalier, histamin og serotonin, kan være årsaken til denne type av migrene. Det er velkjent at stress endrer kjemikaliene i kroppen.

Forebygging

Som man vet mer om abdominal migrene, er det økt bevis for at denne type migrene kan ha en psykologisk basis. Hvis det er en stressende situasjon i hjemmet og barnet har mage migrene, kan barnet ha nytte av psykologisk rådgivning.

Se kosthold på migraineur nøye. Matvarer som sjokolade, sitrusfrukter, bearbeidet kjøtt (mat som inneholder nitritt) eller kinesisk mat hvis den inneholder mono natrium glutamat (MSG) kan utløse mage migrene.

Noter matinntak og stress nivå av migraineur daglig for å se om du kan etablere et mønster. Tillate legen å se på journal.The beste smertelindring for abdominal migrene er å hindre deres forekomst.

Brokk Abdominal øvelser

Mange lurer på hva slags øvelser som kan gjøres for en herniated tilstand. Det er forskjellige kategorier av brokk, inkludert hiatal, inguinal (lyske) og epigastrisk, som ligger mellom navle og den nedre brystkassen, hvor en del av tarmen kan stikke gjennom bukveggen. Årsaken til de fleste brokk er svakt muskeltonus. Svake muskelfibre lage åpning som tarmen kan bule eller stikke, så styrket og tonet magemusklene er avgjørende for å helbrede og forebygge slike brokk.

Øvelser for å unngå

Trening er viktig for sunne, tonet magemusklene, designet for å holde indre organer der de er ment å være. Løse, svake og slapp muskulatur øker risikoen for å utvikle en abdominal brokk, som oftest forårsaket av å løfte tunge gjenstander. Unngå øvelser som involverer tung å dytte, dra eller løfte som Vektløfting.

Styrke trening

Utfør aerobic-type øvelser som turgåing, svømming og sykling. En tilbakelent sykkel er ideell for de med svulmende brokk, som magemusklene ikke vil være over stresset. Disse typer øvelser ikke tvinge halsen lukket, som legger mer press på magen, til å utføre. Du kan sitte på en stasjonær sykkel, gange eller jogge på en tredemølle. Sit ups og crunches er greit så lenge du ikke forårsaker smerte, og de beveger seg ikke produserer en ytre utvekst eller belaste musklene på noen måte. Imidlertid er vanligvis akseptabelt noen form for trening som ikke vil oppmuntre til en 'svulmende "av brokk. Likevel, spør legen din før du starter med høy effekt trening rutine. Sikt på ca 30 minutter med kontinuerlig trening for å bidra til å styrke alle kjernemuskulaturen.

Isometriske øvelser

Engasjere mage gjennom isometrisk trening. Foruten sit-ups, suge inn og holder magen i tett mens du teller til 30 sekunder, og slipp. Mens du suger magen inn, vipp bekkenet oppover samtidig. Dette vil bidra til å styrke og tone den nedre muskelområdet. Dette er kjerneområdet for lyskebrokk å utvikle. Ligg på ryggen på gulvet og legg hendene under baken, og løft bena opp fra gulvet. Begynn med bena ca en fot på gulvet, hold mens du teller til fem og slipp. Som magemusklene vokse sterkere, løft føttene mellom ett og tre inches fra gulvet og hold i 30 til 60 sekunder. Husk å puste; du ønsker ikke å holde pusten eller øke trykket under thuis trening. Hvis du ikke er helt klar for begge føttene, løfte en fot opp fra gulvet om gangen, deretter bytte.

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential


Abdominal aortaaneurisme differensial er en alvorlig tilstand der store blodkar som fører til magen blir forstørret og kan sprekke. Denne tilstanden er mer vanlig hos menn enn kvinner. Det skjer også til eldre, oftere enn yngre mennesker. Noen av risikofaktorer er overvekt, røyking, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Å behandle abdominal aortaaneurisme differensial, gjenkjenne symptomer, gå til legevakten, ta de nødvendige testene, og følg lege.

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential

gjenkjenne symptomer. Symptomer assosiert med denne tilstanden består av magesmerter, ryggsmerter, kaldt og fuktig hud, sjokk, veldig rask puls, kvalme og oppkast. Hvis aneurisme ikke er ødelagt, så kan du ikke oppleve disse symptomene. Men når aneurisme gjør ruptur eller rift, vil du.

•  Gå til legevakten eller ringe nødtelefonen. Hvis du opplever symptomer på abdominal aortaaneurisme differensial, vil du ønsker å søke behandling umiddelbart.

gjennomgå tester som undersøker omfanget av aneurisme. Å behandle abdominal aortaaneurisme differensial, vil du trenge en ultralyd og en CT scan. En ultralyd er en test hvor høyfrekvente lyder fra kroppen blir brukt til å danne en datastyrt bilde. En CT-skanning er en CT scan som bruker røntgenbilder for å danne bilder av kroppen.

Ha legen diskutere resultatene av ultralyd og CT scan med deg. Hvis aneurismet er liten, kan legen velge å overvåke størrelsen på aneurisme over en forlenget tidsperiode, i stedet for å anbefale operasjon. Men hvis aneurisme er stor, og legen vil fortelle deg at du trenger kirurgi.

gjennomgå en åpen reparasjon kirurgisk prosedyre. Den vanligste typen av operasjon som brukes for behandling av abdominal aneurisme differensial er åpen reparasjon. I denne type operasjon, gjør kirurgen et snitt i buken, og erstatter den avrevne del av blodkaret med et syntetisk materiale.

Alternativt gjennomgå en endovaskulær stent pode prosedyre. En mindre vanlig type kirurgi for å behandle abdominal aortaaneurisme differensial er en endovaskulær stent pode prosedyre. Under denne prosedyren kirurgen gjør et lite snitt i lysken og setter inn en metallpole med en kunstig materiale. Dette materialet vil bidra til å dekke den delen av blødende blodkar.

Abdominal muskel belastning hos barn

Abdominal muskel belastning hos barn


Abdominal muskel belastning hos barn oppstår når magemusklene er strukket og i alvorlige tilfeller revet. Denne tilstanden er ofte ikke alvorlig, men forårsaker stort ubehag i et barn.

Effekter

Barn som har anstrengt sine magemusklene vil oppleve smerter, ømhet og muskelstivhet i magen.

Årsaker

Årsaker til abdominal muskel belastning hos barn inkluderer working musklene når du deltar i fysiske aktiviteter, overdreven hoste og overdreven nysing.

Identifikasjon

For å identifisere årsaken til mage muskel belastning, vil en lege undersøke barnets mage og spør dem et alvorlig spørsmål om hva som førte opp til smerten. I noen tilfeller vil legen bestille en x-ray for å sørge for at magemusklene ikke er revet.

Behandling

En lege vil bestille barnet til å stoppe fysiske aktiviteter å fremskynde helbredelse av magemusklene. Hvis barnet er i ekstrem smerte, er isen brukt og en anti-inflammatoriske medisiner administreres.

Forebygging / løsning

For å hindre at magemusklene fra å bli anstrengt, bør barn unngå aktiviteter der de overwork sine magemusklene og ta hyppige pauser når involvert i aktiviteter hvor magemusklene brukes ofte.

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn


Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av magesymptomer. Lungebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som bør vurderes av en lege.

Typer

Barnet kan ha enten bakteriell eller viral lungebetennelse. Begge føre til en lungeinfeksjon.

Effekter

Symptomer på bakteriell lungebetennelse inkluderer en plutselig innsettende symptomer som høy feber, slapphet, hoste og pustevansker. Barn kan også kaste opp og har diaré. Viral lungebetennelse begynner med forkjølelsessymptomer som gradvis blir verre. Symptomer på viral lungebetennelse inkluderer feber av 101,5 grader Fahrenheit eller høyere, hoste, piping i brystet, pustevansker, svakhet, oppkast og diaré.

Betraktninger

Lungebetennelse kan ikke alltid føre til pusteproblemer. Hvis det berørte området av lungene er det i nærheten av den nederste delen av lungene, kan den primære symptom være øvre abdominal smerte i stedet.

Identifikasjon

Lungebetennelse kan diagnostiseres på en lege kontor under en eksamen. Røntgen, blodprøver og neseutstryk kan bli brukt til å diagnostisere hvilken type lungebetennelse påvirker barnet.

Behandling

Leger behandler bakteriell lungebetennelse antibiotika. Leger anbefaler ekstra væske og hvile for de barna som lider av viral lungebetennelse. Tylenol og hoste medisiner kan også anbefales.

Virkningene av CT-undersøkelse på barn

Virkningene av CT-undersøkelse på barn


For en aktiv barn, kutt, blåmerker og enda beinbrudd er en normal del av barndommen. Men, når et barn opplever en mer alvorlig skade eller tilstand, kan en lege bestille en CT scan som en del av den diagnostiske prosessen. Er det gyldige grunner for foreldre å være bekymret for de helsemessige effektene av CT-skanninger utført på barn?

Strålingseksponering

CT-skanning (også kjent som CAT skanner) lage 3-dimensjonale bilder ved hjelp av ioniserende stråling. På en daglig basis, er den gjennomsnittlige personen utsettes for naturlig forekommende stråling. Imidlertid er mengden av stråling som brukes i et CT-scan betydelig mer enn andre diagnostiske tester. Ifølge Alliance for strålingssikkerhet i Pediatric Imaging, en CT scan av hodet utsetter et barn til mengden av stråling hun naturlig ville oppleve under lag åtte måneder. En abdominal CT scan utsetter et barn til mengden av stråling hun naturlig ville oppleve under ca 20 måneder. På den annen side, en doser røntgenbilde av brystet til et barn med mengden av stråling hun ville naturligvis oppleve i omtrent en dag. Ifølge US Environmental Protection Agency, ioniserende stråling er en potent kreftfremkallende, noe som betyr at det fører til kreft.

Stråling Følsomhet

The Radiological Society of North America sier at barn er mer følsomme for stråling enn voksne. Denne følsomheten er et resultat av den raske celledeling som oppstår i et voksende barn. Spesielt barneskjoldbruskkjertelen, benmarg og gonadene er spesielt følsomme for den kreftfremkallende effekten av stråling. En annen bekymring er kumulativ stråling. Sammenlignet med en voksen, har et barn en større lengde av tid til å akkumulere stråling i løpet av livet. Hver diagnostikk Studien bidrar til et barns kumulativ eksponering.

Umiddelbare bivirkninger

I tillegg til de mulige langsiktige helseeffekter av CT-skanning, er det umiddelbare bivirkninger som bør vurderes. Dersom et kontrastmateriale blir administrert, er det liten sjanse for at et barn kan få en allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner kan være alvorlige; Imidlertid bør det medisinske personalet være forberedt på å håndtere dem. Foreldre bør varsle legen noen kjente allergier, siste sykdommer eller andre medisinske tilstander, da disse kan øke risikoen for en allergisk reaksjon. Hvis et barn er bedøvet eller bedøvet, presenterer dette mulige komplikasjoner som bør diskuteres med legen.

Konklusjon

God kommunikasjon er viktig for å få best mulig helsetjenester. Når en CT scan er forespurt av en lege, diskutere fordelene, risiko og alternativer med legen. Informer legen barnets fullstendig medisinsk historie, inkludert alle tidligere X-ray, CT scan, MR eller ultralyd undersøkelser. Unngå å duplisere diagnostiske tester. Ta en avgjørelse basert på om fordelene ved en CT scan oppveier den potensielle helserisikoen.

Abdominal Staph infeksjon symptomer

Det finnes flere typer stafylokokkbakterier, som alle er ofte referert til av lege og legfolk både som staph. Staph kan invadere en hvilken som helst del av kroppen, og vanligvis går inn i en pasient gjennom et åpent snitt eller sår. Avhengig av mange faktorer, inkludert type staph infeksjon, det området av kroppen din der den vises, og hvor lenge den har vært i kroppen din usett, kan staph infeksjoner være dødelig. Det finnes flere typer sykdommer forårsaket av staph bakterier som har symptomer merkes i stor grad i mageområdet. Kunnskap om symptomene på disse slags staph infeksjoner kan bokstavelig talt redde livet ditt, siden en staph infeksjon som har spredd seg inn i blodstrømmen, kan luftveiene eller nervesystemet være dødelig.

Stafylokokk Matforgiftet

Selv om ikke vanlig, kan staph infeksjoner inntas sammen med mat forurenset med giftstoffer produsert av staph bakterier. Vanligvis den skyldige er mat som er høy i sukker eller salt innhold, og har blitt sittende for lenge. Eksempler på mat sannsynlig å utvikle staph bakterier hvis la ut å sitte for lenge inkluderer svinekjøtt, potetsalat og krem ​​fylt bakverk. Når du spiser mat fylt med staph, vil bakteriene angripe tarmene. Symptomer inkluderer kvalme, oppkast, magekramper og diaré - som alle kan føre til dehydrering.
Hvis du har spist mat forurenset med staph bakteriell, vil symptomene dukke opp innen seks timer og kan vare opp til tre dager. Stafylokokk matforgiftning blir ansett som mer alvorlig og mer langvarig når det forekommer i svært unge og svært gamle. Det finnes ingen medisiner for å behandle denne bakterien, og folk med stafylokokk matforgiftning regnes ikke smittsomt.

Toksisk sjokksyndrom

Toksisk sjokk syndrom oppstår når toksiner utgitt av staph bakterier vokser i et område av legemet hvor det er begrenset oksygen. Selv om toksisk sjokksyndrom er mest vanlig hos kvinner som bruker tamponger under menstruasjon, kan det forekomme i andre områder. Mange toksisk sjokksyndrom symptomer oppstår i mageområdet, og er oppkast, magekramper og diaré.

Urinveisinfeksjoner hos IBS pasienter

Staphylococcus saprophyticus står for alt fra 5 til 15 prosent av alle urinveisinfeksjoner eller urinveisinfeksjon. Hos personer som også har irritabel tarm syndrom, i tillegg til smerter og problemer med vannlating, symptomer inkluderer også lavere magesmerter.

Risiko for abdominal kirurgi

Du er spesielt utsatt for å pådra en abdominal staph infeksjon umiddelbart etter abdominal kirurgi. Staph bakterier er utbredt i sykehus - og om du hadde en blindtarm eller en abdominal brokk operasjon, vil post-kirurgiske teamet sannsynlig ta forholdsregler for å avverge staph infeksjon.
Symptomer på en underlivs staph infeksjon etter mageområdet kirurgi inkluderer lymfeknute hevelse, smerte og hevelse rundt såret ditt nettsted, og utvikling av røde byller eller styes rundt snittet.

Felles Symptomer

Uansett hvor staph infeksjon kommer inn, enten på et kutt i magen eller et kutt på fingeren, felles eller delte symptomer inkluderer hovne lymfeknuter, smerter eller kraftig hevelse rundt et område av huden din som er punktert, og røde byller eller styes .

Symptomer på Appendisitt under svangerskapet

Graviditet er vanligvis en lykkelig og spennende tid for nye mødre; det er også en dårlig tid for dem å utvikle en sykdom som blindtarmbetennelse. Symptomer ofte etterligner andre sykdommer; noen symptomer på blindtarmbetennelse kan også etterligne graviditet tegn. Leaving blindtarmbetennelse ubehandlet i den gravide moren er potensielt dødelig.

Symptomer

Den gravide moren med en betent blindtarm opplever plutselige smerter som er ulikt noen annen form for smerte hun noen gang har følt. Generelt starter denne smerten ved navlen og begynner å bevege seg mot nedre høyre side av magen; denne smerten blir gradvis verre, spesielt med bevegelse, nysing, hoste eller puste inn dypt. Hun kan også miste sin appetitt, erfaring diaré eller forstoppelse, bli kvalm, kaste opp, mister evnen til å passere gass, erfaring abdominal hevelse (forskjellig fra hennes graviditet), har en lavgradig feber (som vil følge hennes andre symptomer) og føler at hvis hun bare kunne ha avføring, ville hun føle seg bedre.

Etterligner andre sykdommer

Blindtarmbetennelse kan enkelt etterligne andre abdominale eller tarm sykdommer som forstoppelse, bekken inflammatorisk sykdom og / eller andre gynekologiske sykdommer, inflammatorisk tarmsykdom, intestinal obstruksjon eller adhesjon. Fordi hun er gravid, kan symptomene på blindtarmbetennelse også etterligne noen av hennes graviditet symptomer, som for eksempel morgenkvalme og Braxton-Hicks sammentrekninger.

Diagnostiske metoder

Legen vil begynne sin diagnostiske prosessen ved å ta pasientens medisinske historie, og bemerker svangerskapet. Som han utfører den fysiske undersøkelsen, bemerker han bestemte atferdsmessige tegn i sin pasient, som vokter hennes underliv; andre tegn han notater omfatter rebound ømhet i magen, Rovsing fortegn, psoas skilt og Obturator tegn. Han kan også be om en urinanalyse for å utelukke en urinveisinfeksjon; en blodprøve kan tas for å oppdage andre tegn på infeksjon. En CAT scan kan bidra til å diagnostisere blindtarmbetennelse.

Medisinske intervensjoner

Hvis blindtarmbetennelse er diagnostisert, vil tillegget bli fjernet; dette vil bli gjort samtidig sikre graviditet og ufødte barnet ikke blir satt i fare. Baby og mor kan settes i slik fare fra en mulig sprengning vedlegg at behovet for kirurgi oppveier risikoen kirurgi kan presentere for babyen.

Konsekvenser

Hvis betent blindtarm ikke er fjernet, kan et tilbakevendende syklus av betennelse begynne; abdominal fôr kan også bli betent og en abscess kan utvikle. Den abscess er en pus-fylt område av inflammasjon, som angir bakterieinfeksjon. Hvis betent blindtarm er fortsatt ikke fjernet, sepsis (forgiftning fra de smittsomme bakteriene kommer inn i blodet) kan utvikle seg. I tilfelle av en gravid kvinne utviklet blindtarmbetennelse, hvis hennes vedlegg ikke er fjernet, kunne hun utvikler enhver av disse helse komplikasjoner; hun og hennes baby kan også dø.

Hvordan redusere og tone abdominal flab

Har du mage flab, enten fra å få barn, eller bare ikke trener så regelmessig som du ønsker? Her er noen ganske enkle måter å hjelpe tone og redusere den irriterende abdominal flab.

Hvordan redusere og tone abdominal flab

Øv din holdning. Å ha riktig holdning kan gjøre mirakler på utseendet på magen. Når man står sørg for at du står rett, skuldrene tilbake og at tuck i magen og baken.

enkel og effektiv crunches som ikke tar noe ekstra tid - trekk i magemusklene og hold i noen sekunder, og slipp. Dette er noe du kan gjøre mens utføre andre rutinemessige oppgaver som matlaging middag, sette på din makeup eller sitter ved skrivebordet.

Hvem sier at du trenger en sykkel for å få de samme fordelene. Her er en annen øvelse som hjelper dine magemuskler. Ligg på ryggen med hendene under baken. Bøy knærne i sjekken og utvide det ene benet rett opp mot taket. Bøye det i en syklet bevegelse og forlenge den andre som om din var å sykle.

Mens du ser på din favoritt TV-show, i stedet for rask videresending gjennom reklame, komme på gulvet og gjøre noen curl-ups i løpet av hver pause. Ligg på ryggen, inhalerer, og som du puster langsomt krølle hodet og skuldrene oppover, skyve hendene opp lårene mot knærne. Pause, inhalerer og mens exhaling bremse curl ned til hvilestilling.

Hint

  • Når du trener, kontraherer magemusklene.
  • Når du gjør crunches på gulvet, holde den lille på ryggen på gulvet for å hindre hoften flexors fra å gjøre alt arbeidet.

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen

Hva skal jeg gjøre med løs hud Under Magen


Overflødig hud rundt nedre del av magen er vanlig for de kvinner som nylig har født eller de menn og kvinner som nettopp har opplevd rask vekt eller muskel tap. Det finnes flere metoder for å redusere denne pløsete området gjennom kirurgi, trening eller endringer i kostholdet som gjør at huden å gjenopprette. Valget er forskjellig for hver person, med hver unike alternativet tilbyr risiko samt fordeler.

Metoder for å fjerne overflødig hud

Ofte referert til som mageplastikk, er bukveggen kirurgi valgfag rute i å fjerne løs hud rundt magen. Prosedyren kan variere fra en enkel mini brette til en mer kompleks operasjon der bukveggen selv er å klandre for overflødig hud og må strammes kirurgisk. En panniculectomy er en prosedyre lik den mageplastikk, men bare fjerner tilgangs hud og fett fra det nedre mageregionen og tilbake. Kirurgi er dyrt og ikke uten risiko. "Jo mer hud og fett fjernes, jo lenger den kirurgiske tidskrav, og jo høyere pris,» sier The Consumer Guide to Plastic Surgery. "Prosedyren krever ofte mai timer i kirurgi ... overnattinger er vanligvis den dyreste."

Kirurgi er ikke den eneste veien ut. Yoga øvelser presentere et sunt alternativ til kroppen sculpting metoder for medisinske prosedyrer. En slik posisjon, fungerer cobra abdominal trening posisjon til å stramme løs huden rundt nedre del av magen ved å stimulere kroppen til å tilpasse seg sin nye form. For å oppnå den kobra stilling ligger vendt mot bakken, hake til gulvet. Flatene bør være plassert under skuldrene, på gulvet. Fullt forlenge armene løfte hodet, brystet og overkroppen opp fra gulvet. Bue ryggen stoppe kort for å forårsake noen smerte og hold pusten i omtrent 20 sekunder. "I tillegg til å styrke kjernemuskulaturen, dette positur justerer også ryggraden, åpner brystet for bedre holdning, pluss styrker nyrer og nervesystem," skriver best abs-exercises.com, en kropp sculpting database med teknikker og øvelser for de søker å stramme ab muskler og stramme huden.

Ron Brown, forfatteren av The Body Guide Fat, mener flertallet av overflødig hud tilfeller over hele landet er fra krasje dietter og manglende evne til å opprettholde en sunn øvelse diett. "For å eliminere og hindre hengende utseende av restene av overflødig kroppsfett ... må du endre din kroppssammensetning," sier Brown skriver for The Body Fat Review, "ikke bare miste kroppsvekt. Det betyr med særlig vekt på forholdet mellom kroppen fett til muskler, eller lean body mass. Hindre tap av muskelmasse under slanking for å miste kroppsfett vil dramatisk forbedre utseendet ditt. "Oppretthold et sunt og balansert kosthold først, la huden å justere, omforme seg selv før du slår til mer permanente og dyre løsninger som kosmetisk kirurgi.

Hva kan forårsake rektal blødning under trening?

Du har kanskje hørt det gamle ordtaket om at når det kommer til trening, er ingen smerte ingen gevinst. Visse smerter og tilstander forårsaket av trening, for eksempel rektal blødning, er ubehagelig, men er lett å isolere årsaken til og lett å behandle. Her er noen ting du bør unngå for å unngå rektal blødning under og etter trening.

Hemorroider

Hvor mye vekt du bruker under en øvelse rutine, inkludert vekt skiftende i kroppen så vel som å bruke vekter i et treningsstudio, kan irritere venene i anal og rektal området, som kan forårsake blødninger. Blødning forårsaket av hemorroider som regel har en mørkere rød farge. Sikre riktig vekt skiftende teknikker og redusere mengder av vekter du bruker i treningsstudioet kan bidra til å hindre hemorroider indusert fra trener.

Løfte

Langs de samme linjene som vektfordeling, kan feilaktig løfteteknikk føre til hemorroider og river av sensitiv hud av anal og rektal regioner. Feil løfte inkluderer måten du løfte vekter, så vel som måten du løfter deg selv når du gjør øvelser som sit-ups, push-ups, og abdominal crunches uten hjelp av treningsutstyr.

Stramme klær

Iført trange klær, inkludert undertøy, joggebukse og utøve shorts, kan irritere den sarte huden i endetarmen, som fører til svak rektal blødning under og etter trening. Hvis du oppdager spor av blod i avføringen under en avføring, eller på toalettpapiret etter avføring når du nettopp ferdig med å trene, se på størrelsen på gym bukser og undertøy og øke størrelsen etter behov.

Kosttilskudd

Mange som trener regelmessig bruker ofte kosttilskudd slikt vitaminer og mineraler for å sikre at deres øvelse diett gir dem maksimal effekt. Mange naturlige kosttilskudd i disse noen ganger høypotent vitaminer og mineraler kan føre til forstoppelse. Anstrengende å ha avføring, som nesten alltid følger forstoppelse, kan føre til hemorroider, som blør fra endetarmen og utenfor anus. Pass på at du drikker nok væske og følge et riktig kosthold for å unngå å bli forstoppet. Hvis kosten metoder for behandling av forstoppelse ikke fungerer, kan det være lurt å vurdere å bruke avføringsmidler, klyster og stikkpiller for en kort sikt å avlaste forstoppelse.

Underliggende tilstander

Selv om trening kan bidra til å lindre symptomene på underliggende gastrointestinale tilstander som hemorroider, irritabel tarm syndrom, kolitt og Crohns sykdom, kan ekstremt kraftig mosjon føre til overdreven fakkel-ups av disse sykdommene, som ofte forårsaker rektal blødning. Kontrollere disse fordøyelsessykdommer slik du normalt ville mens du tar det lett på deg selv under ditt treningsprogram.

Behandlingstilbud

Bruk en hemorrhoid behandling krem ​​eller stikkpille etter hver avføring i noen dager for å behandle hevelse av årer som forårsaket blødningen. Bruk fuktig toalettpapir for å tørke etter avføring. Hvis blødningen ikke har stoppet på slutten av en uke, planlegge en avtale med legen din.

Abdominal aortaaneurisme Definition

Abdominal aortaaneurisme Definition


En aneurisme er definert som en dilatasjon eller fortynning av veggen i en arterie eller annet blodkar. Det finnes flere forskjellige typer av aneurismer (inkludert aorta, intrakraniell, mage-og thorax), de fleste som er ofte funnet hos personer mellom 60 og 90 år, de fleste tilfellene å være mann. De fleste av dem er plassert under nyre nivå, skjønt hvorfor dette skjer er ikke fullt ut forstått av leger. I mange tilfeller, aneurisme bursts, noe som kan føre til rask indre blødninger som fører til sjokk og død. En tidlig diagnose kan føre til behandlinger som kan forlenge livet (nesten en tredjedel av individer dør av ødelagte aneurismer).

Symptomer

Mange enkeltpersoner senere diagnostisert med en abdominal aneurisme ofte klager over å kunne bokstavelig talt føle deres hjerte slå i mageområdet når de legger seg ned. Andre kan føle en masse eller klump i midten av mageområdet, langs linjen av aorta. Den bule vil ofte merkes under nivået av nyrene, ofte i området mellom undersiden av brystbenet og bunnen av navlen området. Andre personer kan oppleve et fenomen kjent som blå tær, som er forårsaket av mangelen på blodstrøm på grunn av en trombose (blodpropp). Noen mennesker opplever magekramper og smerter i magen, ofte ledsaget av kvalme og oppkast. Enkeltpersoner bør vite at sterke ryggsmerter eller magesmerter som bokstavelig talt får en til å doble i løpet er et klassisk tegn på en forestående brudd. For et stort antall individer, ingen symptomer til stede.

Diagnose

Diagnostisering av en abdominal aneurisme bestemmes gjennom en rekke metoder, inkludert bryst røntgen, angiograms og MRI (magnetic resonance imaging) teknologier. CT (computertomografi) skanner kan ofte finne plasseringen av aneurisme så vel som dens størrelse og lengde. Leger kan også være i stand til å manuelt palpere eller føler massen i midten eller øvre del av magen.

Ledelsen

Når det oppdages tidlig, kan styring av en abdominal aneurisme være mulig på flere måter, for eksempel streng opprettholdelse av blodtrykket, og bruken av anti hypertensive medikamenter. I andre tilfeller kan en abdominal aneurisme betjenes ved hvis den er større enn 2 inches i diameter.

Årsaker

Forhold som forårsaker en arterie vegg til tynne eller svekke kan føre til en aneurisme. I noen tilfeller kan denne svekkelse skyldes en opphoping av kolesterol. Avleiringer av cholesterol på veggene av blodkar svekke dem. Andre faktorer kan innebære genetikk eller arvelighet. Dessverre, de nøyaktige årsakene til aneurismer, uansett hvor de befinner seg, er foreløpig ukjent. Utvikling av aneurismer kan også være knyttet til hypertensjon.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging mot aneurismer er å opprettholde et sunt blodtrykk og sunne kolesterolet. Lav fett dietter anbefales for optimale ytelser, og røyking er motløs.

Abdominal Epilepsi hos barn

Barn er den primære gruppe påvirkes av abdominal epilepsi, selv om sykdommen kan være tilstede i voksne. Denne tilstand, som er lik irritabel tarmsyndrom i sin primære abdominalt ubehag, er også karakterisert ved anfallsaktivitet i hjernen. Men gjør årsaker og diagnoser vanskelig for helsepersonell å skjelne sjeldenhet av sykdommen.

Definisjon

Abdominal epilepsi er en lidelse preget av alvorlig gastrointestinal nød og ledsaget av forandringer forenlig med anfall aktivitet på en ectroencephalo-gram (EEG). Selv om sykdommen er primært knyttet til barn, er det funnet i voksne også.

Symptomer

Den primære symptom på mage epilepsi er sterke magesmerter. Dette manifesterer seg i skarpe smerter eller ekstreme kramper og varer alt fra noen sekunder til flere minutter. Vanligvis, kvalme eller oppkast følge magesmerter. Et annet symptom er tilstedeværelsen av allmenne kramper eller anfall som kan føre til forvirring, tåkesyn, svimmelhet eller generell manglende respons. Etter anfallene som bringer på magesmerter, kan flere symptomer på tretthet føre. Hos barn er det vanlig for smerten til fulgt av frykt og gråter, på grunn av det enorme omfanget av ubehag. Symptomer kan endre avhengig av det enkelte barn, og symptomene de opplever i løpet av en episode av mage epilepsi, kan ikke være til stede under neste episode.

Auras

En aura, eller en mild beslag som går forut for hoved beslaget, er vanlig i mange typer av epilepsi, inkludert abdominal epilepsi. Auraer tjene som en advarsel for hoved beslaget, og hos barn som opplever mage epilepsi, auraer finnes først og fremst i form av en gastric forstyrrelse som føles som det fungerer opp brystet. Barn kan være ute av stand til å forstå eller forklare dette ubehaget, annet enn å si at de ikke føler seg bra. Imidlertid er aura tilstand vanligvis etterfulgt av akutte stadier av abdominalt ubehag og de mer alvorlige stadier av abdominal epilepsi, som beskrevet ovenfor.

Årsaker og diagnose

Dessverre er det ikke enighet om hva som forårsaker mage epilepsi eller hvor katalysatorene oppstår. Det trenger ikke å være tilstedeværelsen av anfallsaktivitet i hjernen i løpet av en EEG for en diagnose for å finne sted. Men fordi sykdommen er så sjelden, det har ikke vært noen studier som beviser sikkert at beslaget i hjernen er det som forårsaker lidelsen, eller hvis det er en abdominal kilde til beslaget. En fullstendig diagnose av mage epilepsi, kan ikke gis før etter behandling. Etter EEG aktivitet, barn er ofte gitt medikamenter for å kontrollere anfall, og om de har symptomer er funnet responsive, er en diagnose ofte gitt.

Behandling

I likhet med andre former for epilepsi, er mage epilepsi symptomer behandles gjennom administrasjon av krampestillende, eller antiepileptisk, medisiner. Resept av antikonvulsiv reduserer ubehag og smerter av magesmerter.

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Slik unngår du at Abdominal Adheranser


Voksninger er klebrige arr som forårsaker en unormal union av separate organer og vev overflater. Abdominal adhesjoner er dannet som et resultat av en inflammatorisk prosess etter kirurgiske prosedyrer gjort innenfor regionen. Etter operasjonen i magen, er tråder av fibrøs arr vev dannet på svært flekk av det opererte området, og noen ganger kan strekke seg utover stedet av snittet (for eksempel rundt de omkringliggende mage vegger eller organer). Hvis disse adhesjon utvikle forbi punktet i snitt, de kan bindes, unormal vind eller hemme vev innenfor området og skade funksjonene til berørte organer. Her er noen nyttige tips for å forhindre mage adhesjon.

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Pre-kirurgisk Forebygging av mage Adheranser

•  Spør en ekspert lege som spesialiserer mage tilfeller om din tilstand. Du bør være svært forsiktig i å velge riktig lege for å håndtere din abdominal tilstand. Det er andre som umiddelbart tyder på et kirurgisk inngrep, selv om det ikke er nødvendig. Ekspert leger er i saumfarer hver lille detalj av saken og kan foreslå effektive medisiner for å helbrede din tilstand - og de bare anbefale abdominal kirurgi når det er helt nødvendig for deg å ha en.

Snakk med legen din om legemidler som kan bidra til å hemme abdominal adhesjon. Når du er planlagt for en mageoperasjon, spør om medisiner som kan hindre vedheft, for eksempel Celebrex (Celecoxib), en muntlig stoff som opprinnelig ble utviklet for leddgikt som siden har vist seg å forhindre adhesjon. Medikamentet blir administrert før og umiddelbart etter operasjonen.

Kontroller at systemet er beskyttet mot adhesjon under operasjonen. Det kan være lurt å spørre legen din om sikkerhetstiltakene han gjelder å hindre deg fra å ha alvorlige sammenvoksninger etter operasjonen. Innsetting av syntetiske fiber barrierer kan hjelpe i noen tilfeller. Disse halvfast stoff tynne ark av barriereprodukter blir satt inn ved slutten av en operasjon på det punktet av innsnitt. Disse nyttige barrierer er trygge og oppløses i kroppen over tid. Det kan ikke forhindre arrdannelse i seg selv, men er gunstig for å hindre organer og vev overflater ikke henger sammen.

Diskuter hvilken type operasjon du er planlagt for, samt kompetanse på kirurger som vil håndtere driften. Du har rett til å vite alt om operasjonen, så ikke nøl med å stille spørsmål om det. Utfallet av operasjonen i stor grad avhenger av forsiktig håndtering av kirurgene som skal operere på deg.

Sikkerhets Kirurgiske metoder for å unngå mage Adheranser

Bruk pudderfrie hansker ved kirurgiske inngrep innenfor mageområdet. Som en kirurg eller en kirurgisk sykepleier, må du se til at bekkenhulen av det opererte pasienten ikke er i kontakt med unødvendige ytre stoffer under drift, slik som pulver fra operasjonshansker, da dette øker risikoen for mage adhesjon.

Limit manipulering av organer som ikke er inkludert i prosedyren. Når du arbeider med mage operasjoner, må du lære å formulere ikke bare effektive kirurgiske metoder, men også de som minimerer håndtering av organer som ikke er relatert til prosedyren for å redusere risikoen for alvorlig vedheft.

Vet de riktige metodene for rensing en operert hulrom. Dette er en annen sikkerhetsmetode som kirurgiske fagfolk må søke å minimere vedheft formasjon. Unngå å bruke kirurgiske svamper som er tørre, og husk at riktig vanning av opererte hulrom må gjøres for å opprettholde renslighet av området under og etter inngrepet.

Vær svært forsiktig i å gjøre incisions og sting når de opererer i bukhulen. Som kirurg, bør du observere skikkelig forsiktighet for å unngå uønsket skade på nærliggende organer, blodårer eller vev overflater rundt det opererte området. Pass også på å gi riktig størrelse på sutur tråder som passer til området eller områder som blir operert.

Hint

  • Det er virkelig ingen måte å stoppe arrdannelse. Dannelse av arr er kroppens normale mekanismen for reparasjon i respons til kirurgi, traume eller infeksjon i vevene. Fremgangsmåtene ovenfor kan ikke hindre den normale prosessen med en arrdannelse sårheling, men alle er fordelaktig for å unngå alvorlige formasjoner av sammenvoksninger som kan føre til unormal binding av adskilte organer eller vev.

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler


Det er ubehagelig, og det kan være pinlig. Det kan skje etter at du spiser gassdannende matvarer, hvorav mange er høy i fiber, eller du kan oppleve oppblåsthet og gassiness (flatulens) etter å ha drukket kullsyreholdige brus eller under stressende perioder når du er mer sannsynlig å svelge overflødig luft. Hvis ubehaget blir smertefullt, eller hvis det skjer ofte, bør du oppsøke lege for å utelukke en underliggende lidelse. Hvis du opplever sporadiske mild gassiness, kan noen hjemme rettsmidler gi lindring.

Hvordan avlaste Abdominal oppblåsthet og gass med hjem rettsmidler

Tygg hver munnfull mat grundig før du svelger og ta deg tid. Spise raskt øker risikoen for å svelge luft, noe som kan føre til oppblåsthet og gass. I tillegg kaste bort halmen, og drikke fra glass for å minimere mengden luft du svelger.

Reduser melkeinntaket. Hvis du er laktose intolerant, kan konsumere melk, yoghurt, iskrem og andre melkeprodukter føre til oppblåsthet, gass og diaré. Hvis meieri er den skyldige, snakk med legen din om å ta et kalsiumtilskudd.

Ease tarmgass ved å spise papaya med måltidet. Denne søte frukten smaker ikke bare godt, den inneholder enzymer som hjelper på fordøyelsen. Alternativt, papaya enzym tabletter er tilgjengelig over-the-counter fra ditt lokale apotek.

Løs opp 1/2 ts. av natron i et glass vann og drikke for å lindre gass smerter. Natron nøytraliserer magesyren og fremmer raping. Ikke bruk denne hjem middel, men hvis du er på en lav-natrium diett, og ikke bruke natron mer enn en eller to ganger i uken uten å snakke med legen din.

Pust dypt og langsomt. I tider med stress eller angst, er det mer sannsynlig å svelge overflødig luft. Når du er nervøs, gjøre en bevisst innsats for å ta 10 eller mer langsomme, dype åndedrag. Ikke bare vil dyp pusting redusere utilsiktet luft svelger, kan det hjelpe deg å slappe av.

Søk lindring med vanlige urter. Den "PDR for Herbal Medicines" anbefaler fennikelfrø, karve og kamille som potensielt nyttige for lettelser abdominal oppblåsthet og gass. Legg frøene til salatdressinger og supper og lage en urtete fra frø og fra kamille.

•  Reduser servering størrelse av gassdannende matvarer. Brokkoli, kål, bønner og hele fiberprodukter, slik som kli frokostblandinger, kan produsere gass. Fiber er en viktig del av å spise sunt likevel, så ikke klippe det ut av kostholdet ditt. Spis små deler av fiberen i løpet av dagen, i stedet for en stor porsjon på et gitt måltid. Andre potensielle gassdannende matvarer inneholder løk, asparges, mais, pærer, epler og rosenkål.

Hint

  • Fritt kan også bidra til å svelge luft og tarmgass.
  • Proteser som ikke passer godt kan øke risikoen for å svelge overflødig luft når du spiser.