Digidexo.com

svakheter og styrke

Hvordan slå svakheter til styrke

Alle er redd for å mislykkes til en viss grad om det er faglig, personlig, eller livet generelt. Svakheter som du besitter kan synes å holde deg tilbake fra den sanne suksess du skulle ønske du kunne forstå. Selv om du kanskje har lært at livet handler om å få i hvor du passer inn, det er faktisk en måte å reversere svakheter ved å gjøre dem til sterke sider som kan endre hele dynamikken i hvordan du opererer.

Bruksanvisning

•  Identifiser dine egne personlige svakheter. Dette kan være vanskelig hvis din svakhet er å være ærlig med deg selv, men er et nødvendig skritt i å gjøre forbedringer. Akkurat som fullfører en objektiv krever å ha et mål i sikte, så ikke snu en svakhet i styrke. Når du har identifisert dine egne svakheter, du begynner å erkjenne problemet og kan begynne å løse det.

•  Gi deg selv. Det første skrittet for å styrke deg selv har allerede blitt gjennomført hvis du har identifisert dine svakheter ærlig. Nå må du lære å tenke positivt for å få et positivt utfall. Dette betyr ikke at du må endre din personlighet, men heller at du bør ha tillit til deg selv og dine egne evner.

Vend manuset. For å slå din svakhet rundt deg trenger å lære å lage din svakhet jobben for deg. For eksempel, hvis du ikke er flink til å fokusere på langsiktige prosjekter, bryte dem opp i mindre prosjekter over tid kan hjelpe deg å gjøre et gjennombrudd. Denne måten du ikke prøver å tvinge en endring som kanskje aldri skje, heller, å akseptere det du har og gjør den jobben for deg.

Overvinn din frykt for å mislykkes. Frykt er en svakhet som begrenser oss og vår evne til å lykkes i de områdene vi måtte ønske det meste. Utholdenhet er en integrert del av suksess når det gjelder å snu din svakhet til styrke. Ikke vær redd for å gjøre feil underveis når du prøver å bedre selv, fordi dette er en del av prosessen med forbedring.

Balanser deg ut med andre. En av de største luksus livet gir deg er hvem du omgir deg med. Det blir ofte sagt at motsetninger tiltrekker hverandre, men den større sannheten er de balanserer hverandre. Enten det er gjennom vennskap eller velge et team for å fullføre prosjekter med på jobb, og vite hvordan du skal velge folk som balansere ut dine svakheter kan hjelpe nøytralisere din svakhet helt.

Tips og advarsler

 • Utføre egenevalueringer fra tid til annen vil tillate deg å se etter fremgang og foreta nødvendige justeringer. Innlemme forandring sakte over tid, slik at du ikke gjør uholdbar dynamiske endringer du ikke vil være i stand til å holde tritt med.
 • Sørg for at du har et ønske om å slå dine svakheter til styrke for deg selv og din egen suksess. Endre for mye av deg selv for fort kan ha en negativ effekt på selvbildet ditt som du kan miste av syne hvem du virkelig er.

Hvordan overvinne Trichotillomania

Hvis du er blant de forventede 2,5 til 8.000.000 amerikanere med trikotillomani, trenger du ikke å føle seg skamfull, isolert eller bestemt for evig skallethet. Sjansene er, du har jobbet stille med impulsive trang til å trekke eller nappe håret, tenker ingen kunne forstå. Nå klassifisert som en impulskontrollforstyrrelse, kan trikotillomani være vellykket, og du kan overvinne de atferdsmessige symptomer.

Hvordan overvinne Trichotillomania

•  Innse trichotillomania- "trich"-for hva det ikke er. Det er ikke en karakterbrist, og det er ikke så uvanlig som du kanskje tror. Den vanskeligste delen av å overvinne atferd knyttet til trich gjør beslutningen om å søke hjelp. De fleste voksne pasienter skjule tilstanden i mange år og nekte eller dekke opp den egentlige årsaken til hårtap når avhørt.

Lær om trich gjennom slike ideelle organisasjoner som The Trichotillomania Learning Center og psykisk helse-Amerika. Nesten uhørt for 20 år siden, trikotillomani, som refererer til tvangsmessig vridning, dra og bryte av hår, har dukket opp som en vanlig tilstand verdig diskusjon og forskning.

Vurder dine vaner. Identifisere triggere til dine trekke atferd, inkludert når og hvor du er mest sannsynlig å trekke og eventuelle emosjonelle reaksjoner du opplever før trekking. Utvikle strategier for å håndtere triggere og å erstatte emosjonelle reaksjoner.

Søk profesjonell behandling. Mange trich lider forsøke-og noen lykkes-å stoppe deres atferd på egen hånd. Men de mest effektive langsiktige behandlinger synes å være en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi og medisiner, tilrettelagt av en profesjonell. Komplementær behandling, for eksempel avspenningsteknikker, hypnose og diett terapi, kan også være nyttig og kan bli innlemmet i foreskrevet behandlingsregimer.

Bli med et støttenettverk. Del nyheter med andre trich lider. TLC gir linker til lokale og nasjonale ressurser som passer enhver personlighet og livsstil: pedagogiske konferanser, forskningsstudier, gruppearbeid terapitimer, peer møter, selv blogger og fortellinger.

Bruk tilbakeslag som muligheter til å utvikle fremtidige strategier. Ved ærlig analysere dine vaner, triggere, svakheter og styrker, kan du lære å håndtere impulsive atferd, stoppe tvangsmessig atferd og plan alternative mestringsteknikker for obsessive atferd.

Hint

 • Vurdere å delta i en forskningsstudie på trich å lære mer om din egen tilstand samtidig som du hjelper andre.
 • Fokus på små prestasjoner og holde en dagbok over vellykkede strategier.
 • Velg en terapeut eller kliniker du stoler på, og ikke vær redd for å endre hvis du ikke "klikk".
 • Ikke gi opp hvis du ikke finner den magiske kur med en gang; den mest effektive kombinasjonen av atferds teknikker og medisiner kan ta litt prøving og feiling.
 • Fortell legen din dersom du bruker urte, naturlige eller homøopatiske terapi i tillegg til det som er foreskrevet.

Gift Ideas for Developmental Disabilities

Utviklingshemming er kroniske lidelser som er forbundet med autisme, epilepsi, cerebral parese og mental retardasjon. Resulterende utfordringer med språk, mobilitet og selvstendig liv kan bli hjulpet gjennom terapeutiske aktiviteter og bruk av ferdighetsutviklende elementer. Når du velger en gave til personer med utviklingshemming, se etter elementer som gir støtte til de daglige utfordringene de står overfor. Bli kjent med den enkeltes symptomer, svakheter og styrker. Fokus på oppmuntring av sosiale, atferdsmessige og motoriske ferdigheter.

Social Skills Utviklere

Gaver som utvikler socials ferdigheter kan komme i form av interaktive spill eller billetter til en fornøyelsespark eller en konsert. Interaktive spill fremme sosiale ferdigheter når de spilles med barnets jevnaldrende eller søsken. Disse typer spill kan være enkel, men morsom. Brettspill innpode begrepene tar svinger, tålmodighet og orden. Utflukter til fornøyelsesparker eller konserter gjøre ham kjent med folk utenfor den nærmeste familie. En rekke aktiviteter er tilgjengelig for å forsterke tillit og fleksibilitet. Musikk har mange fordeler, blant annet skjerping hans oppmerksomhet span. Papirdukker, dukker og actionfigurer gi barn med utviklingshemming en sjanse til rollespill og øve sosiale ferdigheter.

Behavioral Ferdighet Utviklere

Gaver som utvikler atferdsferdigheter ofte hjelpe med sensorisk informasjon som severdigheter, lyder og lukter. Autisme forårsaker ofte underskudd i håndteringen av sensorisk informasjon. Enkle gaver som en popcorn popper kan hjelpe ham knytte de berørte sansene som er knyttet til prosessen med den resulterende behagelig smak. En musikalsk instrument som en tamburin eller tastatur vil gi ham kontroll over lydene og oppmuntre muligheten til å justere.

Motor Skills Utviklere

Gaver som utvikler motoriske ferdigheter er gruppert i fire kategorier. Finmotorikk blir brukt i små bevegelser, for eksempel skriving. Tidlige gaver er håndholdt rattlers eller leker som oppmuntrer gripe, peker og nå. Fargestifter og fargebøker også støtte finmotorikken. Sko med lisser forsterke finmotorikk. Visuelle motoriske ferdigheter tillater øyebevegelser som fokuserer på og følge objekter. Tidlige gaver som støtter visuelle motoriske ferdigheter er mobiler, boble vifter og sikkerhetsspeil. Muntlige motoriske ferdigheter blir brukt i å snakke og spise. CDer med barnas aktivitetssanger, som "Itsy Bitsy Spider" og "Er du veldig glad og vet det," oppmuntre barn til å synge med. Grovmotoriske ferdigheter er brukt i store bevegelser som å gå og stå. Gaver som støtter grovmotoriske ferdigheter omfatter hoppe tau, store baller, trehjulssykler og treningssett.

Funksjonelle Evalueringsverktøy

Funksjonelle Evalueringsverktøy


Funksjonelle vurderingsverktøy er instrumenter som måler hvordan en person fungerer i et bestemt område av livet. Resultatene av evalueringen blir sammenlignet med normative verdier hentet fra folk i samme alder gruppe eller bakgrunn. Poeng blir så brukt til å sette kortsiktige og langsiktige mål for endring og bestemme nødvendige tiltak. Revurderinger utføres med jevne mellomrom for å overvåke fremgang og evaluere effekten av tiltakene.

Atferds Assessments

Funksjonelle atferds bedømmelser blir benyttet for å bestemme underliggende årsaker til spesiell oppførsel. Når årsaken er bestemt, kan en konkret handlingsplan være utformet for å lokke fram atferdsendring. Disse vurderingene er ofte brukt i skolen og er utført av skolepsykologen. Helsepersonell bruker også funksjonelle vurderinger som en del av prosessen for fastsettelse av en psykiatrisk medisinsk diagnose. Testene kan administreres igjen senere for å evaluere effekten av en foreskrevet medisiner eller atferds intervensjon.

Fysiske Assessments

Funksjonelle fysiske vurderinger brukes i mange områder av helsevesenet. Disse vurderingene er spesifikke for befolkningen som testes eller den fysiske evnen blir vurdert. Populasjonsspesifikke vurderingene inkluderer pediatri, geriatri og pasienter med en spesiell medisinsk diagnose. Geriatriske vurderingene fokuserer på høsten risiko og dagliglivets aktiviteter. Pediatriske tester vurdere utviklingsmessige forsinkelser med motorikk og tale. Post-takts funksjonelle vurderinger er et eksempel på en diagnose-spesifikk test. Evne spesifikke tester over flere aldersgrupper og vurdere balanse, styrke, fleksibilitet, utholdenhet, og grove eller finmotorikk. Sport-spesifikke funksjonelle vurderinger markere områder av svakhet og styrke; treningsprogrammer kan tilpasses basert på funnene.

Faglige vurderinger

Akademiske tester administreres nasjonalt, statewide og lokalt. Vurderingene er utført i matematiske ferdigheter, lesing, historie og andre fag. Eksamen blir avholdt med jevne mellomrom, og data fra disse testene blir innhentet og brukt til å sammenligne skoleprestasjoner etter den geografiske region, rase, alder og økonomisk status. Testdata kan også brukes til å evaluere effekten av pedagog.

Hvordan gjennomføre en mulighetsstudie for helsetjenesten

Hvordan gjennomføre en mulighetsstudie for helsetjenesten


En helsetjenester mulighetsstudie bestemmer levedyktigheten til å skape en ny helsetjenester drift. Mulighetsstudier er en integrert del av finansieringen, markedsføring og utviklingsprosessen av en ny virksomhet og bør gi for de mest kostnadseffektive og kostnadseffektive måte å levere en ny tjeneste. Disse studiene bør også bekrefte behovet for spesiell kapital og levedyktigheten til langsiktig finansiell avkastning, samtidig anbefale et kurs av handlingen, et realistisk anslag over hvor mye det totale prosjektet vil koste, og tiden det tar å bli fullt operativ.

Bruksanvisning

•  Forskning målmarkedet grundig for å finne ut om det er et gap i tjenester din bedrift kan utnytte eller hvis det er behov for den tjenesten du ønsker å gi. Du bør også studere den demografiske sammensetningen av befolkningen hvor helsetjenesten skal plasseres, herunder alder, inntekt gruppe og sosial klasse av folk som skal betjenes.

Plan og gjennomføre en mulighetsstudie. En mulighetsstudie inneholder to viktige deler: datainnsamling og analyse. Bestemme hvilke data skal samles. For en helsetjeneste dette inkluderer lokal beskatning informasjon, businesss lover, kostnadene ved å leie / bygge helsetjenesten sentrum pluss lønnskostnader og materielle. Studien kan også forutsi sannsynlig pasient tilsig og inntekter generert. I analysefasen, sikter studie for å få orden på data samlet, sammenligne forventede inntekter mot forventede kostnader.

Skriv et sammendrag. Vanligvis den første siden av en mulighetsstudie, bør en oppsummering inneholde en generell oversikt over hva prosjektet handler om, samt tjenestens mulige trusler, konkurranser, svakheter og styrker. Den beskriver også kort de nødvendige krav til drift av prosjektet, samt eventuelle økonomiske prognoser.

Skriv inn en beskrivelse av helsetjenesten som skal opprettes. Forklarer de mål og målene for prosjektet, denne siden detaljene viktige aspekter av prosjektet så tydelig som mulig og svar uansett tvil og spørsmål som kan oppstå om den foreslåtte service.

Gjennomføre en virksomhet risikovurdering. Risikovurderingen bør vurdere alle mulige interne feil, for eksempel internkontroll, opplæring av personalet og søksmålet kostnader, sammen med evige trusler mot virksomheten, herunder mulige konkurrenter og eventuelle endringer i lokale / nasjonale lover eller den generelle forretningsmiljø.

Definer serviceâ € ™ s driftskrav. Dette betyr å definere hvor mye kapital som trengs for å starte virksomhet, nødvendige infrastrukturen, medisinsk utstyr, biler, menneskelige ressurser, opplæring, papirarbeid og så videre. Dette er en viktig del av en mulighetsstudie, som det innebærer elementer som gjør prosjektet til å fungere. Understating de ulike behovene i prosjektet kan ende i mulig svikt.

Beregn de forventede økonomiske avkastning og tiden anslått for tjenesten å betale tilbake kostnadene. Dette bør omfatte en studie av kostnadene ved de behandlingene som tilbys i forhold til ledende rivaler, pluss beste og verste tenkelige scenarier og den mest sannsynlige utfallet. Husk at finansiell avkastning kan være uforutsigbare og grove estimater vedrørende den tiden som trengs for en avkastning på investeringen bør også inkluderes.

Tegn en konklusjon fra dine funn. Skriv dine anbefalinger om den foreslåtte helsetjenesten. For at dette prosjektet skal bli godkjent, er det viktig å oppsummere alt som har blitt rapportert og utdype fordelene, samt områder av muligheter, at prosjektet kan bringe.

Hvor å ta en engelsk IQ Test

En engelsk IQ Test er vanligvis identifisert som en Stanford Binet test, en test som måler din mentale evner mot andre mennesker på din alder. Testen vurderer mental kapasitet eller definerer omfanget av en psykisk funksjonshemming. En høy score kan få deg inn i noen prestisjetunge grupper eller organisasjoner.

Norsk IQ Test Scoring

Din score på en IQ test avslører dine mentale evner på den tiden, ikke din emosjonelle intelligens eller hvordan du kan utføre på fremtidige tester.

En score under 70 er et tegn på mental retardasjon eller eksistensen av en psykisk funksjonshemming. Skårer mellom 90 og 109 regnes gjennomsnittlig intelligens. Folk som scorer over 130 regnes som "ressurssterke".

IQTest.com

Du kan ta IQ-tester på IQTest.com, hvor de er utformet av doktor nyutdannede og undersøke 13 ulike områder knyttet til intelligens. Målet med testene er å identifisere dine mentale svakheter og styrker.

International Høy IQ Society

The International Høy IQ Society tilbyr IQ-testing online. Hver test har 36 flervalgsspørsmål og testene er tidsbestemt. Spørsmålene er randomisert og trekkes fra en pool for å sikre test originalitet. Bassenget størrelsen gjør for milliarder av test kombinasjoner og muligheter. Gjenværende tid på hvert spørsmål besvart beregnes inn i algoritmen som brukes til å score testen ved ferdigstillelse, så fullfører testen raskt anbefales. Hvis du scorer innenfor topp 5 prosent av befolkningen, kan du bli medlem av International Høy IQ Society.

American Mensa

American Mensa er en prestisjetung organisasjon for personer med imponerende IQ. Å gå inn i gruppen, må du ha en IQ på 132 eller høyere. Organisasjonen tar også testresultater fra andre kilder, for eksempel skolesammenheng eller private psykologer. American Mensa tilbyr også testing for folk som er interessert i organisasjonen. Mensa kostnader $ 40 for testen. Du må være en amerikansk bosatt å bli med i kapittelet.

Andre IQ Testing

Høye skolen tjenestemenn kan tilby IQ-testing for studenter sammen med andre tester, for eksempel SATS og PSATs, i forberedelse til college. Private psykologer tilbyr også IQ-testing for å fastslå nivået av intelligens at en pasient har for å gi råd til passende psykologisk behandling. Snakke med en representant på skolen eller ta kontakt med en psykolog for å finne ut om IQ-testing er tilgjengelig.

Ulemper av SWOT analyse i sykepleie

Ulemper av SWOT analyse i sykepleie


SWOT-analyse står for: styrker, svakheter, muligheter og trusler. Systemet evaluerer problemer kollektivt. Når problemene fortsetter å oppstå, menneskelige ressurser og sykepleier ledere prøver å finne tilfredsstillende løsninger ved å benytte denne evalueringssystem. Fordi det er mange ytre faktorer i sykepleie, kan det være vanskelig å vurdere alle disse områdene riktig og rettferdig.

Pasient Individualitet

Pasientens behov og ønsker skiller seg drastisk. I motsetning til andre virksomheter, der suksess kan måles håndgripelig eller ved tilfredsstillelse av kunden, sykepleie krever at du ikke bare behage pasienten, men også legen, andre klinikere og familiemedlemmer. Hva kan bli sett på som en svakhet, slik som lange intervaller på sengen avtagende effektiv tid ledelse, kan være hva en pasient trenger for å forstå hva som skjer. Det er ingen måte å forholde seg strengt til tilnærminger fra ett tilfelle til den neste.

Time Management kontra nøyaktighet vs. umiddelbarhet

Tidsplanlegging er nøkkelen i sykepleie, men kan bli sett på som en trussel, svakhet og styrke samtidig. Mens hastigheten gjelder som en styrke når omsorg for kritiske pasienter, kan en sykepleier ser det som en trussel når det gjelder utlevering av medisiner. Den sjekker og balanserer systemet lagt ut for å beskytte pasientene kommer i direkte konflikt med møte fremskyndet kravene i visse kritiske pasienter. En sykepleier kan ta lengre tid i å gjøre en prosedyre, men nøyaktigheten er ofte også større. SWOT Systemet tillater ikke for en balansert og partisk anvendelse av evaluering for slike forskjeller.

Lister vs. grundig undersøkelse

SWOT-systemet har en tendens til å lage lister i alle kategorier. I sykepleie kan det være mer praktisk å se på den totale driften av et helt system enn bare spesielle deler. Mye som behovet for å se på hvordan kroppens systemer fungerer sammen, suksessen av sykepleiepraksis krever undersøke hele systemet. For eksempel, hvis det er et sammenbrudd i forsvarlig kartlegging, kan det i kommende skift har problemer med tidsstyring som sykepleierne undersøke hva som skjedde skiftet før. I en liste situasjon, kan dette bli sett på som en bestemt skift blir tregere når, sannferdig, er problemet i riktig kartlegging av omsorg.

Mangel på prioriteringer i Evaluering

SWOT analyse systemet ikke tillater for prioritering. Mens én ting kan være en styrke, er det vektet det samme som en trussel, selv om trusselen kan være mye mer problematisk. Sykepleie er en karriere drevet av prioritering. For omsorg må settes i rekkefølgen av betydning; pasienter krever prioritering, og intervensjoner må skje i en bestemt rekkefølge. Systemet er utformet for å gjøre programmet effektiv trenger en måte å vekte flere viktige saker for å være effektiv på å identifisere og løse problemer.

Styrker og Svakheter ved Health Care Plan of France

Styrker og Svakheter ved Health Care Plan of France


Med mye debatt om hvordan Amerika bør fortsette med sin helsereform, har oppmerksomheten vært rettet mot hvordan andre land gjør det. Ifølge en undersøkelse utført av Verdens helseorganisasjon i 2000, Frankrike gir sine borgere med den beste samlede helsevesenet. Disse funnene ble bekreftet av en 2008 studie ved London School of Hygiene & Tropical Medicine som er rangert den franske laveste av 19 industrialiserte land i dødsfall forebygges ved god helse. Selv om den franske planen har flere sterke sider, er det ikke uten noen viktige svakheter.

Regning som en styrke

Sammenlignet med hvor mye penger som er brukt hvert år på helsevesenet i USA, kostnaden av det franske helsevesenet plan er en av styrkene. Det er fortsatt betraktet som dyre av globale standarder, men forholdsmessig, bruker den mindre enn det som er brukt i Amerika, der dekningen gjelder ikke for alle.

Frankrike bruker 11 prosent av sin brutto nasjonalprodukt på helsetjenester. Med dette betydelig sum kommer helse dekning for alle franske borgere. I kontrast, Amerika bruker 16 prosent av sin BNP på helse og etterlater millioner av sine borgere uforsikret, en 2009 studie av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) funnet.

Dekning

En annen styrke den franske helsevesenet plan er at de som trenger det mest får best dekning, ifølge en rapport fra Joseph Shapiro, Science Desk korrespondent for National Public Radio, på NPR.org.

Franske borgere som er de sykeste individer, vanligvis som utgjør om lag 3 til 5 prosent av pasientene, er dekket 100 prosent av det nasjonale forsikring plan. Det er ingen co-betalinger som kreves for behandling eller medisinering og alle premiene er helt dekket.

Pasient valg

Franske pasienter kan fritt velge hvilke leger og spesialister de ønsker å se, skriver Shapiro på NPR.org. I Frankrike er det ingen restriksjoner på hvilke leger en pasient kan se og ingen behov for å få henvisninger for å se en spesialist. Leger kan foreskrive noen behandling eller medisiner de ønsker du best takle sykdom eller skade. De trenger ikke å holde seg til en liste over prosedyrer eller legemidler som er godkjent av helsemyndigheter.

Supplemental Insurance Needed

En svakhet ved det franske helsevesenet plan er at den bare dekker 70 prosent av kostnadene for folk flest. Den ytterligere 30 prosent er vanligvis betalt for med supplerende forsikringer tilgjengelig over hele landet. Dette betyr at innbyggerne må fortsatt betale premie, selv om de er rimelige, Shapiro rapporter, og ofte delvis betalt av arbeidsgivere. Denne supplerende forsikring er ikke påbudt, imidlertid, og folk kan velge å betale differansen ut av lommen i stedet.

Regning som Svakhet

Fra et nasjonalt ståsted, er en betydelig svakhet i den franske planen bekostning til skattebetalerne. Helseplan finansieres hovedsakelig gjennom inntektsskatt, noe som resulterer i om lag 21 prosent av arbeidstakernes inntekter skal betale for helsevesenet, litt mer enn halvparten av disse er betalt av arbeidsgivere, som har klaget på at bekostning hindrer deres konkurranseevne ifølge NPR rapporten. Og Frankrike har ikke vært immun mot stigende helsekostnader. Regjeringen har hevet honorar for enkelte tjenester i et forsøk på å tøyle en 2009 helsesystem underskudd på $ 9 milliarder kroner, og det vil trolig fortsette å møte kostnadsreduserende press.

Styrker og Svakheter til barn med ADHD

Styrker og Svakheter til barn med ADHD


Ofte tenkt på som en strengt negative atferdsproblem, Attention Deficit Hyperactivity Disorder, vanligvis kjent som ADHD, påvirker millioner av barn i USA, ifølge National Institute of Mental Health. Likevel barn som lider av ADHD har ofte unike styrker som følger svakhetene i uorden. Utforsker potensialet av barn med ADHD er avgjørende for å forstå hvordan de skal undervise, heve og arbeide med disse barna.

Weaknesseses av barn med ADHD

ADHD er sammensatt av tre store problemområder, sier National Institute of Mental Health. Uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet er de tre definerende symptomer på ADHD, og ​​er de naturlige svakheter i barn som er rammet av sykdommen.

Uoppmerksomhet manifesterer hos barn gjennom symptomer som dagdrømming, unnlatelse av å betale oppmerksomhet da snakket med, og vanskeligheter med fokus på en oppgave hjemme eller på skolen. Fasetter av hyperaktivitet inkluderer et barns manglende evne til å sitte stille, manglende evne til å holde seg rolig når du blir spurt til, og tilbøyelighet fornonstop snakker. Impulsivitet, enda en svakhet for millioner av barn med ADHD, kan føre til utålmodighet og noen ganger problemer med å vurdere konsekvensene av handlingene.

Intelligens i Chldren med ADHD

En stor styrke hos mange barn med ADHD, sier National Foundation for Gifted og Creative Children, er en tendens til å være over gjennomsnittet eller høy intelligens for deres alder. Ofte neglisjert eller bare savnet av lærere på grunn av de ledsagende atferdsproblemer knyttet til ADHD, bringer denne egenskapen unike styrker til barnet.

Mens sosialt samspill med jevnaldrende kan være vanskelig for intelligente barn med ADHD, de er ofte mye bedre samspill med voksne. På grunn av problemer ADHD-rammet barn har i følge instruksjonene og bor på oppgaven, som arbeider med en pasient voksen - for eksempel en forelder eller rådgiver - gjør ofte den naturlige intelligens av slike barn til å manifestere, med litt ekstra tid og oppmerksomhet .

Kreativitet, Another Strength

Barn med ADHD er også svært sannsynlig å være kreativ, en styrke som har en tendens til å utvikle og skinne i ungdomsårene og i voksenlivet. Ifølge Southern Illinois University i Edwards, den unike styrken av slike barn ofte dukke opp i kunstnerisk virksomhet.

Creative styrker i kunst som tegning, maleri, kreativ skriving, og til og med drama er felles for barn som lever med ADHD. Utsmykkingsfondet for kreative og begavede barn lister selv en rekke kjente artister som har lidd av sykdommen fra barndommen - inkludert Bill Cosby og Jim Carrey. Kreative sysler er en utmerket måte for en ADHD-rammet barn til å uttrykke seg selv og - som vist med karriere suksess av armaturer som nevnes - de er sterke til å bli oppmuntret og potensielt kapitaliserte på senere i livet.

Identifisere styrker og svakheter

Vi lever i et samfunn med fokus på ufullkommenhet og på hva vi kan gjøre for å "bli bedre." Vi hører meldinger av mangel og begrensning fra en tidlig alder. Som et resultat, de fleste av oss ikke egentlig kjenner våre egne talenter og sterke sider. Som Ernest Holmes, grunnleggeren av Science of Mind, sa det, "For det meste, har vi for lavt en oppfatning av oss selv." Å leve et balansert, glad og velstående liv, må vi være klar over både våre styrker og våre svakheter.

Refleksjon

I 2001, Marcus Buckingham og Donald O. Clifton publiserte "nå, oppdage dine sterke", som oppfordrer folk til å bygge opp sine styrker, ikke eliminere sine svakheter. Boken, som inkluderer en styrke vurdering har blitt brukt av bedrifter og organisasjoner til å bidra til å bygge ansattes tillit og øke effektiviteten. Det hele peker mot spørsmål som ofte stilles i jobbintervjuer: "Hva er dine styrker og svakheter" Det finnes en rekke personlighetstester, som Meyers-Briggs vurdering, enn kan gi deg svar på dette spørsmålet. Men det beste du kan gjøre er å bruke litt tid på selvrefleksjon.

Tidligere prestasjoner

En måte å identifisere styrker er å se tilbake over livet ditt og tenke på viktige øyeblikk - når du gjorde noe du var stolt av, holdt ut og nådd et mål, gjort en forskjell i noens liv. Vi har alle disse øyeblikkene i våre liv, og de er forskjellige for hver enkelt av oss. Plukk en eller to av disse sentrale øyeblikkene og identifisere de egenskaper og kvaliteter du demonstrert. Du vil finne mange av dine største styrker på denne måten.

12 Trinn Work

Hvis du ikke har noen gang vært i en 12-trinns gruppe - og selv om du ikke lider av en avhengighet - vurdere å arbeide trinnene som danner grunnlaget for disse programmene. I trinnene, ta deg en personlig oversikt over dine gode kvaliteter og dine karakter defekter. Arbeide trinnene er en svært ydmykende prosess som gjør at du kan virkelig se deg selv, for bedre eller verre, og for å gjøre fortsette å gjøre det på en daglig basis.

Få Tilbakemelding

Hvis du har problemer med å identifisere dine styrker og svakheter, kan du prøve følgende: Spør fem familiemedlemmer eller nære venner - folk som elsker deg og ønsker det beste for deg - hva de tror er dine sterkeste poeng samt de områdene der du kunne bruke litt arbeid. Be dem om å være helt ærlig, og være villig og åpen for å høre deres tilbakemeldinger. Du kan bli overrasket over hva du hører.

Fordeler

Å ha et balansert syn på oss selv kan hjelpe oss å leve i verden mer effektivt, mer produktivt, og mer lykkelig. Hvis vi vet hva vi er gode på og ikke så god på, kan vi vite hvordan du best kan bruke vår tid og energi og lede vår innsats mot de aktiviteter som best vil tjene oss og andre.

Styrker og Svakheter AML Treatment

En kreft i blod og benmarg, akutt myelogen leukemi (AML) utvikler seg når benmarg stamceller, i stedet for å produsere sunne hvite og røde blodlegemer og blodplater, utvikler unormal, eller leukemi, celler. Disse unormale cellene bygge opp i blod og benmarg, crowding out de normale cellene, noe som fører til store blødninger, infeksjoner og anemi. Flere behandlinger finnes for AML, med sterke og svake for hver behandling.

Definert Standard behandling

Etter å ha en klar løpet av behandling for hvilken som helst sykdom eller tilstand resulterer i et godt resultat, på grunn av erfaring fra tidligere behandlinger. En slik standard finnes for AML, med umiddelbar behandling etter diagnose består av kjemoterapi med standard legemidler som kalles induksjon terapi som krever ødeleggelse av så mange AML-celler som mulig. Som enhver behandling, kan full gjenoppretting ikke lovet, men standardbehandling er basert på solid kunnskap fra erfaring, og så gir pasientene en god sjanse til å lykkes med å bekjempe sykdommen.

Side Effects

Nesten hver behandling for noen sykdom bærer bivirkninger. AML, med kjemoterapi, strålebehandling og andre kurs av handlingen, er ikke annerledes. Som alltid må bivirkninger av en behandling veies opp mot fordelene. Noen av bivirkningene av AML behandling inkluderer tap av hår, generell svakhet og risiko for infeksjon.

Forskning og innovasjon

En viktig fordel som involverer AML behandling knyttet til de kontinuerlige arbeidet med å finne nye og bedre virkemidler for å bekjempe denne sykdommen. Hva klassifiserer som eksperimentell i dag kan være standard i morgen. Stamcelle transplantasjon, nye kreftmedisiner og målrettet terapi som dreper bare kreftcellene og ikke normale celler representerer noen av nyvinningene. Kliniske studier fortsette å teste de nyeste ideer med AML-pasienter frivillig som forsøkspersoner.

Hvordan Evaluer jeg Kliniske studier styrker og svakheter?

Hvordan Evaluer jeg Kliniske studier styrker og svakheter?


Det finnes forskjellige typer av medisinske studier. Laboratoriestudier er foreløpige og dyrestudier er mindre viktig enn studier på mennesker, selv om du kan bruke de samme kriteriene for å evaluere dem. Case-studier dekke én person eller hendelse. Observasjonsstudier vanligvis dekke store populasjoner. Deltakerne blir intervjuet eller gitt spørreskjemaer. Noen ganger er disse studiene dekker resultatene av visse behandlinger samlet fra medisinsk, regjeringen eller samfunnet poster. I kliniske studier er deltakerne observert av forskere å finne ut hvordan de reagerer på visse legemidler eller behandlinger. Alle disse typer studier gi verdifull informasjon, er imidlertid den kliniske studien anses mest verdifullt fordi det er kontrollert, mens i gang, i stedet for å se tilbake.

Bruksanvisning

•  Skaff den opprinnelige studien av den kliniske studien du vurderer. Du kan være i stand til å finne det på publikasjonens nettside eller gjennom biblioteket. Artikler i pressen beskriver studier er ofte ufullstendig.

Vurdere publikasjon der studien ble publisert. Fagfellevurderte tidsskrifter er best. Artikler i andre publikasjoner er ikke like troverdig. Ikke godta referanser til en studie som er trykt i reklame eller på et nettsted som prøver å selge deg noe, med mindre du kan finne og vurdere den opprinnelige studien.

Forskning etterforskerne som utførte studien. Eksperter på et emne som arbeider for et universitet eller forskningsinstitusjon har mest troverdighet. I de fleste tilfeller vil forskerne skriver om emner utenfor deres fagområde har mindre troverdighet. Artikler fra forfattere som ikke har grader fra gjenkjennelige universiteter eller som ikke er tilknyttet en anerkjent institusjon bør ikke aksepteres uten videre undersøkelser av forfatterens legitimasjon.

Identifiser antall av pasientene i studien, og hvordan de ble valgt. Jo flere mennesker i studien, jo bedre. Men individene valgt bør ha egenskaper, som alder og kjønn, som synes hensiktsmessig for studiens mål. Er det en kontrollgruppe? Studien vil ha mer troverdighet hvis det er, og hvis gruppene ble valgt tilfeldig.

Kontroller finansiering. Hvem har betalt for studien? Det beste er om studien ble finansiert av en nøytral part, men studien er ikke nødvendigvis dårlig hvis partiet som finansierte det drar nytte av resultatene.

Vurdere studien resultater og konklusjoner. Har konklusjonene synes å følge av resultatene? Betyr konklusjonen forsterke at andre studier eller er det nytt? Har forskerne synes mer positive i sine konklusjoner enn er garantert? Var de virkelig upartisk eller gjorde de har for mye informasjon før konklusjoner på studie utfall. Bestem om du tror studien gjør hva det satt ut for å gjøre, og hvis ikke, vet forskerne forklare forskjellen.

Tips og advarsler

 • Elektroniske versjoner av tidsskrifter har ofte bare det abstrakte, men dette kan gi deg all den informasjonen du trenger.
 • Du kan være i stand til å få en kopi av en artikkel ved å kontakte forfatteren eller institusjonen han jobber for.

Hvordan styrke Eyesight

Hvordan styrke Eyesight


Godt syn er en viktig del av din generelle helse og velvære. Øynene dine er stadig på jobb tar i informasjon om omgivelsene og deretter behandle den i hjernen din til å skape visjon. Vision svakhet kan oppstå av mange grunner, for eksempel aldring, dårlig kosthold eller øye stress. Hvis du har lagt merke til at synet er blitt svakere, er det mange morsomme og enkle måter å styrke og gjenopprette din visjon.

Hvordan styrke Eyesight

Gjør daglige øye øvelser for å stimulere og styrke øynene dine. Beveger øynene opp og ned, fra side til side, og sikksakk i ca fem minutter om dagen. Dette vil bidra til å holde øynene i god form.

Følg et sunt kosthold for å bidra til å styrke synet ditt. Spis mat rik på karotenoider som gulrøtter, papaya, appelsiner, squash, gresskar og søtpoteter. Karotenoider har kraftige antioksidant egenskaper som bedrer synet og hindre øyesykdommer.

Stirr ut vinduet på et fjernt objekt hver dag i minst 30 sekunder. Dette vil trene øynene dine til å fokusere på fjerne objekter og styrke synet ditt.

Bruk solbriller når du går utendørs. Ultrafiolette stråler fra solen kan forårsake øye svakhet. Beskytt øynene dine fra solens stråling ved å kjøpe briller med 100 prosent UV-beskyttelse.

Unngå stirrer på dataskjermen for lenge, noe som kan føre til øyeplager og svakhet. Få opp minst en gang i timen og refokusere øynene på noe annet i noen minutter for å hvile øynene dine og redusere belastningen på øynene.

Hint

 • Besøk din øyet lege regelmessig for en rutinemessig øyeundersøkelse. Dette vil bidra til å forebygge mot potensielle synsproblemer.

Grunner for Svakhet og tretthet

Men ofte brukt om hverandre, svakhet og tretthet beskrive to forskjellige symptomer. Svakhet er en mangel på fysisk styrke, mens tretthet er en følelse av tretthet eller mangel på energi. Svakhet og tretthet kan være symptomer på en rekke fysiske forhold, herunder overanstrengelse og akutte eller kroniske sykdommer, eller kan vises som bivirkninger til visse medisiner. Langvarig svakhet eller tretthet bør vurderes av legen, som kan finne årsaken og anbefale behandlingstilbud.

Anstrengelse

Fysisk anstrengelse oppstår når for mye aktivitet har blitt utført i løpet av kort tid. Muskler kan bli svak etter lange eller intens trening, for eksempel fotturer, sykling eller løping lange avstander. Tretthet kan forekomme når du er overarbeidet, stresset eller mangler søvn. Svakhet og tretthet på grunn av overanstrengelse vanligvis går bort etter noen dager med hvile eller når den stressende situasjonen løser seg selv.

Akutte sykdommer

Mange kortvarige sykdommer kan forårsake svakhet og tretthet. Eksempler inkluderer infeksiøse sykdommer som forkjølelse, influensa og mononukleose, så vel som tilstander som anemi, som kan behandles eller løses på egen hånd i en kort tidsperiode. Disse typer svakhet og tretthet forsvinner når du har restituert fra sykdommen.

Kroniske sykdommer

En av de viktigste grunnene er det så viktig å ha vedvarende svakhet og tretthet diagnostisert av en lege er fordi begge symptomene er til stede i mange alvorlige, langvarige eller kroniske sykdommer. Disse inkluderer skjoldbruskkjertelen og binyrene lidelser, koronarsykdom, hjertesvikt, diabetes, metabolske sykdommer og nyre og leversykdom. I kroniske sykdommer, kan svakhet og tretthet være midlertidig eller vedvarende, og i noen tilfeller, for eksempel skjoldbrusk lidelser, kan styres eller forbedres med behandling.

Medisiner bivirkninger

Svakhet og tretthet er bivirkninger av visse medisiner, for eksempel kolesterol medisiner og noen antidepressiva. Husk at medisiner kan påvirke individer annerledes, slik at du kan oppleve forskjellige bivirkninger enn andre. Snakk med din lege eller apotek hvis du er opptatt av et medikament som forårsaker svakhet og tretthet.

Hjem Helse Hjelpemidler for Svakhet i Hands

Hjem Helse Hjelpemidler for Svakhet i Hands


Svakhet i hendene kan være aldersrelatert eller resultatet av en skade eller sykdom. Denne tilstanden kan gjøre dagligdagse oppgaver som dressing, matlaging og renhold vanskelig for deg. Heldigvis er det noen hjemme helse hjelpemidler som er utviklet for å hjelpe deg å leve et ganske normalt liv til tross for manglende styrke i hendene.

Gripende Aids

Gripelister har blitt utviklet for å hjelpe hvis du har svake hender for å gjøre det enklere å åpne medisinering flasker, hold på å utøve utstyr eller håndtere verktøy. Disse hjelpemidler varierer fra enkle til ganske avanserte systemer. De kan også hjelpe deg med å plukke opp kjøkkenutstyr, hold kopper og krus, holde en tannbørste eller barberhøvel og andre egenomsorg essensielle.

Dressing Aids

Hver dag du blir møtt med knapper, glidelåser eller festene bare å kle på seg. Aids har blitt utviklet for å gjøre og påkledning mye enklere. Det er knappenåler, glidelåstrekker og ringer, lange sko horn, ben heiser og strømpe hjelpemidler tilgjengelig for å gjøre dressing mindre av en utfordring for deg.

Kitchen Aids

Fikse mat for deg selv kan også være en utfordring når du har svake hender. Jar openers, store grep på peelers, sleiver, kniver og sugekopper på skjærebrett hjelpe ved å redusere belastningen på hender og håndledd. Fjærbelastede saks hjelpe deg til å åpne pakker ved å eliminere behovet for å åpne saksen og redusere trykket når du lukker dem.

Hvordan behandle Svakhet med naturlig rettsmidler

Det er flere drinker og andre typer kosttilskudd du kan ta for å bidra til å bringe tilbake din styrke, men mange av disse produktene kan faktisk hindre din styrke og gi en falsk følelse av velvære. Naturlig rettsmidler er effektive i herding svakhet fordi de motvirker en naturlig forekomst med naturlige vitaminer og mineraler.

Bruksanvisning

•  Bland 1 ts. ris og 10 hele mandler i 4 oz. vann. Tillat denne blandingen til å suge over natten. I morgen, stamme mandlene ut av vannet og fjern skinnet. Når du har fjernet mandel skins, mal mandlene før de har blitt tilstrekkelig knust. Bland 6 oz. melk med 1 ts. gurkemeie pulver i en gryte og kok opp. Etter at melken er avkjølt, tilsett knuste mandler og konsumere denne blandingen hver morgen.

Mash et helt banan, med huden fjernet, inntil det er kremaktig. Tilsett 1 ss. amla juice og rør. Konsumere denne blandingen to ganger om dagen - en gang om morgenen og en gang på ettermiddagen - for å bidra til å styrke kroppen din og holde fra følelsen svak.

Plasser fire tørket fiken i 8 oz. kaldt vann. Neste morgen, fjerne fiken og spiser med 4 oz. melk. Gjenta dette trinnet hver morgen i 30 dager.

Kombiner 2 ts. lime juice, 2 ts. honning og 2 ts. amla juice i 8 oz. vann. Drikk denne blandingen på tom mage før frokost.

Bland 1 ts. kanel i 4 oz. granateple juice. Tilsett 1 ss. honning til denne blandingen og rør. Når du har kombinert disse ingrediensene, drikke løsningen hver dag for å kjempe svakhet.

Tips og advarsler

 • Konsumere det daglige anbefalte mengden av jern for å holde fra følelsen svak. Hvis du er usikker på hvor mye jern du trenger å konsumere, snakk med legen din for det eksakte beløpet. Å få minst åtte timers søvn hver natt vil hjelpe deg å holde styrken i løpet av dagen.
 • Hvis din svakhet er alvorlig, gå til legen din umiddelbart for å sikre at du er i god helse.

Urter for Styrking Livmor Ligaments

Som en kvinne aldre, gravitasjon og inaktivitet kan svekke muskler og leddbånd som holder livmoren og andre organer på plass. Hvis hun har hatt barn leddbånd kan ha strukket under graviditet og fødsel. Overdreven hoste på grunn av forhold som bronkitt kan sette ytterligere press på hele bekkenområdet.

Problemer forårsaket av svekket Ligaments

Når leddbånd løsne opp, kan det resultere i en prolapsed blæren, tykktarm eller livmor. Dersom disse organene er sagt å være prolapsed, betyr det at de er sagging eller svulmende malplassert. Hvis tilstanden er mild, kan du ikke merke noen symptomer. Det vanligste symptomet er beskrevet som tyngde i magen. Hvis du må anstrenge mye når du har avføring, kan du ha en svulmende kolon. Hyppige urinveisinfeksjoner eller smerter i vannlating kan signalisere en prolapsed blæren. Hvis du opplever smerte eller mangel på følelse under samleie, eller du har uforklarlige smerter i korsryggen, kan det være lurt å ha din gynekolog sjekk for en prolapsed livmor. Det er fire grader av denne tilstanden. I den første, vil du sannsynligvis ikke vet om det med mindre det er funnet under en rutinemessig bekken eksamen. Den andre grad er definert ved toppen av livmoren som faller inn i seg selv. Den tredje grad finner livmoren som stikker ned i skjeden, og til slutt, i sjeldne tilfeller, som stikker utenfor kroppen.

Urter og Trening

I slutt grader av prolapsed livmor, kan kirurgi være det eneste alternativet. Før dette, kan du velge ett av flere alternativer, for eksempel silikon ringer utformet for å holde livmoren på plass. Det beste middel er forebygging.

Hvis du har hatt barn eller er overvektig eller aldring, bør du begynne en diett av trening for å styrke bekkenbunnen og bindevev, inkludert Kegel-øvelser. Kegels bestå av kontrahering vaginal og anal muskler (som om du stopper urin i mid-flow), opp til 100 ganger per dag.

I forbindelse med trening, kan det være lurt å legge urter til ditt daglige kosthold som antas å styrke leddbånd og hjelpe kvinnelige reproduktive helse. Bringebær blad, Comfrey og spesielt kjerringrokk (Equisetum) er alle gode valg for å gjenoppbygge bindevev. Disse kan tas i te eller tablettform. Gotu kola bidrar til å øke blodstrømmen til leddbånd for å opprettholde sin integritet. Hvis du opplever inkontinens på grunn av ligament svakhet, prøve sofaen gress å styrke blæren sphincter.

Hvordan behandle hårtap ved å styrke nyrene

Hvordan behandle hårtap ved å styrke nyrene


Når folk først opplever hårtap, de normalt se på deres hormonnivåer eller i skjoldbruskkjertelen som mulig gjerningsmann. Selv om slike ubalanser kan føre til hårtap, ifølge tradisjonell kinesisk medisin (TCM), kan nyre mangler føre til ulike helseproblemer, hvorav den ene er hårtap. Kinesiske utøvere tror at utilstrekkelig ernæring eller langvarig, alvorlig stress kan føre til en nyre mangel, som i sin tur vil manifestere seg i en rekke symptomer, inkludert håravfall. Men det er mulig å styrke nyrene og behandle symptomene. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

•  Forstå at TCM ser nyrene som kilde til energi for hele kroppen. Tilstanden til nyrene avgjør en persons ungdommelighet. På den annen side, avslører en nyre mangel seg hos premature symptomer som hårtap, grått hår, rygg og knesmerter, samt synsproblemer.

Innse at det finnes to typer nyre mangler. En resultater fra faktorer som dårlig kosthold, langvarig stress og overarbeid. Den andre typen er en arvelig svakhet, begge innebære en mangel på energi i nyrene (nyre essens).

Fyll på nyre essens med urte kosttilskudd som Han Shou Wu (Foti). Hårtap vil avta som din nyre mangel korrigerer ifself. Andre effektive kosttilskudd er Lycium og Cuscuta frø.

•  Vurder akupunktur behandlinger for å styrke din nyre meridian (energi pathway) og korrigere nyre mangel samt behandle hårtap. Akupunktøren kan løse problemet med akupunktur behandlinger alene eller bruke en kombinasjon av akupunktur og urter.

Ta med rikelig med grønnsaker i kostholdet ditt. Grønnsaker vil gi den nødvendige ernæring for hår gowth og ta belastningen av nyrene. Fortrinnsvis wok grønnsakene i olivenolje. Ifølge TCM, kan spise for mye kald mat legge stress til milten og føre til en energiubalanse.

Gå regelmessig for å fremme blodsirkulasjonen til dine organer og hodebunnen, noe som vil holde chi kroppen energi) flyter jevnt og gjenopprette balansen. Moxibustion terapi (involverer brenning av malurt) er også effektivt for å gjenopprette energibalansen

•  Fokuser på de positive tingene i livet ditt. Øv stress management teknikker. Det er viktig å ta unødvendig belastning av nyrene. Avhengig av omfanget av hårtap, kan det ta opp til et par måneder for å se resultater. Andre kan merke bedring i løpet av noen uker.

Tips og advarsler

 • Kinesisk medisin utøvere rapporterer positive resultater i behandling av hårtap. Noen pasienter responderer raskere og andre tar lengre tid. En person trenger vilje til å fortsette behandlinger og følge utøverens forslag.
 • Personer som søker akupunktur behandling for en tilstand opplever ofte bedring i flere symptomer. Grunnen er at hver meridian påvirker flere organer. Balansering og styrke en meridian resultater i korrigere flere problemer.
 • Unngå rødt kjøtt, bearbeidet mat og konserveringsmidler.

Leg Svakhet og tretthet

Leg Svakhet og tretthet


Leg svakhet og tretthet som normalt fremkommer som en reduksjon i styrke i en eller flere av leggmusklene. Ifølge Medical Net, "I strengeste forstand, refererer den medisinske definisjonen på svakhet til tap av muskelstyrke. Svakhet og tretthet kan generaliseres eller kan påvirke en muskel eller muskelgruppe eksklusivt." Det kan være på grunn av sykdommer i det nevromuskulære systemet, skader, metabolske forhold og tilstedeværelsen av giftstoffer.

Muskelkrampe

En vanlig tilstand som kalles en "Charley hest" er en smerter forårsaket av en muskelkrampe, som oppstår på grunn av dehydrering eller lave mengder av natrium, kalium, magnesium og kalsium i blodet. Det kan også være et resultat av for mye trening og holde en muskel i en lignende posisjon for en lang tidsperiode. Andre årsaker inkluderer medisiner som diuretika, som kan føre til å miste for mye væske og mineraler i kroppen, og statiner, som kan senke kroppens kolesterolnivå og føre til muskelskader.

Andre vanlige problemer

Høyre Health heter det at "Åreforkalkning, som blokkerer blodstrømmen i arteriene, er en vanlig årsak." Denne tilstanden, som kalles claudicatio, vises når du trener eller går, og hvile lindrer det. Andre vanlige årsaker er infeksjon i bein eller hud og bløtvev, betennelse i beinet leddene, nerveskader og åreknuter.
Skade på noen del av benet er også en ledende årsak til smerter og tretthet. En avrevet muskel, hårfestet sprekk, betent sene, og smerter i forsiden av leggen på grunn av repeterende pounding er skader som kan føre til smerter.

Mindre vanlige årsaker

Ifølge Høyre Helse, mindre vanlige årsaker til smerter inkludere "godartede svulster eller cyster av femur eller tibia (osteoid osteom), legemidler som allopurinol og kortikosteroider, leg-kalver-Perthes sykdom - dårlig blodtilførsel til hip som kan stoppe eller bremse den normale veksten av benet, ondartede bensvulster (osteosarkom, Ewings sarkom); isjiasnerven smerte (utstrålende smerter nedover beinet) forårsaket av en skiveutglidning i ryggen, og gled kapital femoral epifysen - vanligvis sett hos gutter og overvektige barn mellom 11 og 15 år gammel. "

Forebygging

Du kan hindre nerveskader i bena og claudicatio ved å ikke røyke, begrense inntaket av alkohol, holde blodsukkeret under kontroll (dersom du har diabetes) og redusere andre hjertesykdommer risikofaktorer som høyt kolesterol og blodtrykk. Varmer opp før fysisk aktivitet, kjøles ned etterpå og stretching forebygge belastningsskader. Du bør drikke rikelig med væske hver dag, og drikke vann før, under og etter trening.

Hjem Rettsmidler

Hvis du har smerter fra kramper eller overforbruk, hvile så mye som mulig, heve beinet og bruke isen i opptil 15 minutter. Gjør dette fire ganger per dag og oftere for de første dagene. Stretching og masserer stramme muskler også letter smerten.
Du kan også ta medisiner som ibuprofen. Du kan ta opp varicose vein problemer med ben høyde samt bruk av elastisk bind. Lindre smerter forårsaket av nerveforstyrrelser eller claudicatio ved å kontrollere diabetes, eliminere alkohol og tobakk og unngå sko som ikke passer.

Homøopatiske midler for Svakhet

Homeopati fokuserer på naturlige urter og mineraler for å behandle plager og symptomer. Svakhet blir generelt referert til som å ha mangel på styrke i en eller flere muskler eller til og med en generell følelse av apati og mangel på energi. Det kan være årsaker av en rekke ting, blant annet helsemessige forhold, søvn, hygiene, svekket immunforsvar og stress.

Ruta

Ruta er en urt innfødt til Sør-Europa. Det er giftig i store doser, men i små doser er det brukt til å behandle mange forhold ledsaget av svakhet eller blåmerker.

Sepia

Sepia er at blekket akkar (en mollusk som er nært knyttet til blekksprut og blekksprut). Den brukes for behandling av apati, humør ustabilitet og svakhet.

Silica

Silica er et mineral som er sett i spormengder i menneskekroppen. Den brukes for svette, kalde følsomhet og svakhet.

Spiret Grønn Chana

Spiret grønne chana hjelper etterfylle energi til kroppen.

Sink

Sink hjelper til med muskelsmerter og nervøs svakhet.