Digidexo.com

menneskets minste bein

Hva er det minste bein i kroppen?

Den minste bein i kroppen er stigbøylen. Det er en av tre små ben i øret som hjelper folk hører. Få mennesker vet om stigbøylen, og enda færre mennesker noensinne har sett en. Det er imidlertid et viktig ben i det menneskelige legeme. Hvis du har problemer med stigbøylen, har du problemer med hørselen.

Identifikasjon

Den minste bein i menneskekroppen er bare 3,3 mm lang i den gjennomsnittlige person. Stigbøylen er en liten bøyleformet bein inne i mellomøret. Faktisk er stigbøylen også kalt "stigbøylen." Det er også den letteste ben i kroppen. Stigbøylen er en av tre små bein, som utgjør de auditive ossicles som hjelper folk hører.

Typer

De stigbøylen arbeider sammen med de andre og tredje minste ben i menneskekroppen. De er hammeren, kjent som "hammer" og ambolten, kjent som "ambolt". Dette er de to andre auditive ossicles. Alle tre er nødvendig for å overføre lyd fra luften til sneglehuset. Dette er kamre av væske som tolker lydene som vi hører.

Effekter

Stigbøylen er avgjørende for vår evne til å høre. Lydbølger går inn i øret og treffer trommehinnen. Som trommehinnen vibrerer fra lyden, rister det hammeren, deretter ambolten, deretter stigbøylen i mellomøret. Den minste ben i kroppen vibrerer da fluidet i sneglehuset ved inngangen til det indre øret.

Funksjoner

Stigbøylen og andre små ben i hørsels ossicles i mellomøret er kontrollert av små muskler. Disse stramme og løsne avhengig av lydforhold. Når lyden er myke, musklene slappe av slik de auditive ossicles kan vibrere mer og lyder blir forsterket. Når det er plutselige høye lyder, musklene stramme så de auditive ossicles vibrere mindre. Dette antas å være en instinktiv selvforsvar reaksjon for å hindre skade på hørselen. Mennesker ser ut til å stramme og løsne musklene rundt auditive ossicles uten å være klar over at de gjør det.

Advarsel

Eventuelle skader på den minste bein i kroppen vil påvirke hørselen. En tilstand som kalles "otosklerose" rammer om lag 1 prosent av befolkningen. Pasienter med otosklerose har utvekster på sine stigbøylen bein. Noen ganger smelter de til andre bein av auditive ossicles eller cochlea. Hvis dette skjer, kan stigbøylen ikke vibrere riktig og overføre lyd til det indre øret. Det vil være moderat til alvorlig tap av hørsel. Symptomer på otosklerose inkluderer ringing av ørene, forvirring og problemer med balansen. Høreapparat kan hjelpe avtale med hørselstap. I alvorlige tilfeller blir kirurgi nødvendig.

Hvor mange bein er det i et menneske?

I anatomi laboratorier og klasserom over hele verden, har et kjent pedagogisk verktøy et stativ som støtter et menneskelig skjelett, den største organ i menneskekroppen. Mens de fleste av benene er kablet sammen for å danne en modell for å studere, ikke alle bein er inkludert i skjermen, slik at det ikke er mulig å få en nøyaktig telling av antallet av ben hos et menneske ved å analysere denne typen modell. Også, det totale antall bein varierer avhengig av alderen av det menneskelige.

Bone Tellinger

Det er 206 bein i et voksent menneske. Nyfødte babyer har 300 knokler; totalt er høyere hos spedbarn fordi mange av deres ben ikke har smeltet sammen ennå.

Beliggenhet

Halvparten av det totale antall av ben hos et menneske befinner seg i hender og føtter, men ikke alle mennesker har samme antall av disse ben. Disse variasjonene kan være forårsaket av genetiske mutasjoner eller utvikling av små sesamoid bein på punkter av ekstrem sene stress. Hver fot inneholder 26 bein, ikke telle to ørsmå sesamoid bein.

Størrelse

Den minste bein i menneskekroppen er stigbøylen eller "stigbøyle", en av de tre små ben i mellomøret. Stigbøylen overfører lyden til sneglehuset. Femur (lårbeinet eller øvre ben ben) er det største ben i kroppen, både i størrelse og vekt.

Unikhet

Den eneste ben i det menneskelige legeme som ikke er koblet til et annet ben er hyoid ved foten av tungen. Den støtter tungen og tunge muskler.

Unntak

Mens de fleste mennesker har 206 bein, et lite antall mennesker har en ekstra ribbein.

Fordelene av CAT skanner

En CT (computertomografi) skanne, ofte kalt en CAT scan av det offentlige, er en medisinsk test som hjelper leger i diagnostisering og behandling av en rekke medisinske tilstander. En CT-skanning bruker state-of-the-art X-ray utstyr knyttet til spesielle datamaskiner som produserer bilder av det indre av kroppen. Bildene kan da sees på dataskjermen og skrives ut. Det er mange fordeler med CT-skanning.

Diagnostisering Problem

En CT-skanning kan radiologer å lettere oppdage tilstander som hjerte-og karsykdommer, kreft, infeksjonssykdommer, muskel-og skjelettplager og traumer. Skanninger av blodkar, bløtvev, indre organer og bein gi radiolog med større detaljer enn vanlig røntgen for å kunne studere og diagnostisere problemet. CT-skanning er den raskeste måten å studere magen, brystet og bekken regioner fordi det gir tverrsnitts og detaljerte oversikter over alle vev. Det er det foretrukne verktøyet for diagnostisering av mange typer kreft, inkludert lever, lunge og kreft i bukspyttkjertelen fordi bildet avslører eksisterende svulster, og leger kan måle sin beliggenhet, størrelse og forhold for å lukke vev. CT scan hjelpemidler i å oppdage vaskulære sykdommer som ofte fører til nyresvikt, slag og død, og det kan også avsløre om det er en blodpropp i lungene. CT scan bidrar til å diagnostisere ryggmargsskader og skader på skjelettet strukturer av hender og føtter fordi det viser tydelig de minste bein og deres omkringliggende vev.

Planlegging behandlingstilbud

En CT-skanning tillater leger å planlegge behandlingstilbud fordi den er rask å identifisere arten av skade. Skanningen bidrar til å styre biopsier og guide prosedyrer som invasive kreftbehandlinger og abscess drenering. CT scan hjelper legen til å planlegge for kirurgi og for å bestemme resultatet av operasjonen, for eksempel gastric bypass kirurgi eller organtransplantasjoner. Det hjelper legen i planlegging, regi, og riktig administrere stråling behandlinger for kreftsvulster og for å overvåke en pasients respons på kjemoterapi. Det hjelper i å måle densiteten av beinmineraler for å detektere osteoporose.

Forebygge helseproblemer

En CT-skanning kan forebygge helseplager ved å oppdage dem tidlig. Leger bruker CT hos pasienter med historier av hjertesykdom, brystkreft, og andre arvelige sykdommer i et forsøk på å fange sykdommer tidlig. Når legen oppdager en mulig helseproblem, kan han bruke de nødvendige tiltak for å forebygge sykdommen fra å bli alvorlig.

Kropps Fakta for Kids

Kropps Fakta for Kids


Det er så mye at barna kan lære om funksjon av menneskekroppen. Barn er ofte fascinert av kropps fakta, og de har en tendens til å absorbere dette bedre enn noen annen vitenskap leksjon. Som de lærer mer, de sannsynligvis vil komme til å sette pris på den komplekse natur av hva som gjør dem tick.

The Brain, en super datamaskin

Den menneskelige hjerne er kanskje verdens beste super datamaskin. Setet for tanke, handling og livet selv, sender den meldinger til alle deler av kroppen gjennom et komplekst system av nevrale nettverk. Hjernen er utstyrt med milliarder av nerveceller som utfører denne funksjonen. Den menneskelige hjerne er tre ganger større enn hjernen til andre pattedyr som har en lignende kroppsstørrelse. Den høyre siden av den menneskelige hjerne styrer bevegelsene til den venstre delen av kroppen, og vice versa. Hjernen veier bare ca 3 pounds (1,5 kg), noe som er bare 2 prosent av den totale vekten; imidlertid er slik at den bruker opp 20 prosent av kroppens energi hjernen kapasitet, sier Science Kids.

Puste Easy med lunge Fakta

Den venstre lungen og høyre lunge ikke er av samme størrelse. Den venstre lungen er delt i to fliker, men høyre lunge har tre fliker. Venstre lunge er også mindre enn motparten fordi det har å gjøre plass til hjertet, som ligger ovenfor den. Det er mulig å leve med en enkelt lunge. Selvfølgelig ville dette redusere pustekapasitet og ville gjøre fysiske treningen vanskeligere. Det er anslått at den gjennomsnittlige personen med et par friske lunger puster 11.000 liter luft daglig, sier Science Kids.

Kjernen i saken

Hjertet er en kraftig muskel som aldri slutter å pumpe blod, selv ikke for et sekund, så lenge du lever. Det slår rundt 100.000 ganger i døgnet, 36500000 ganger i året. Hjertet ditt ville ha slått mer enn 1 milliard ganger hvis du bor utenfor 30. Hjertet har fire kammer kalt venstre atrium, høyre forkammer, venstre ventrikkel og høyre ventrikkel. Av disse er venstre ventrikkel den største i størrelse. De hjertekamrene vokse i størrelse og ekspandere når den er fylt med blod. Når dette blodet er renset, blir den transportert fra hjertet til alle deler av kroppen gjennom arteriene. Hjertet deretter kontrakter (kamrene krympe i størrelse) når det rensede blodet helles i arteriene. Dette rytmisk sammentrekning og utvidelse er det som forårsaker ditt hjerte til å slå og kalles en hjertesyklus, ifølge Science Kids.

Andre Body Fakta

Den minste bein i kroppen din er 2,8 mm lang og ligger i mellomøret. Det kalles stigbøylen bein.

Hvis du har en lillesøster som er yngre enn ett år gammel, hun blinker øynene mye mindre enn du gjør. Et spedbarn blinker bare en gang eller to ganger et minutt, men den gjennomsnittlige voksne blinker rundt 10 ganger hvert minutt.

I tillegg til å ha unike fingeravtrykk, mennesker har også unike tunge utskrifter. Ikke to tunger er like.

Og vi er alle levende Pinocchios fordi våre neser og ører fortsetter å vokse gjennom hele livet.

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?


Mellomøret har tre bein kalt incus, Malleus og stigbøylen. Lyd forårsaker vibrasjoner i hvert ben når den berører den neste i formasjonen, og videresender den til det indre øret. Når den når det indre øret, har lyden økt syv ganger større enn det var opprinnelig. Øret bein er de minste bein i kroppen. Fortykkelse av disse beina kan føre dem til ikke å vibrere, noe som resulterer i otosklerose.

Årsaker

Forskning har unnlatt å gi noen konkret årsak til otosklerose. Det antas å være arvelige, og kan være et resultat av en defekt gen. En sjanse for å pådra seg sykdommen gjennom en av foreldrene er 25 prosent. Hvis begge foreldrene har tilstanden det dobler risikoen. Tilstanden er den viktigste årsaken til døvhet blant unge voksne.

Ti prosent av USAs befolkning er berørt. Otosklerose påvirker kaukasiere og mennesker av asiatisk anstendig mer enn andre raser. Kvinner har en tendens til å ha sykdommen mer enn menn. Muligheten for hormonelle endringer under graviditet kan utløse sykdommen. Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders bevisene tyder på at virusinfeksjoner som meslinger kan forårsake sykdommen.

Den amerikanske Hearing Research Foundation rapporterte i 2002 at en autoimmun forbindelse ble funnet i en familie som led av tilstanden. En mutasjon var til stede i et gen for kollagen.

Hørselstap

Otosklerose utvikler seg langsomt og kan føre til total døvhet siden det påvirker begge ørene. Den langsomme progresjon kan føre til at noen mennesker til å utsette behandlingen, ikke innser at hørselstap er gradvis finner sted. Bein i mellomøret bli mer herdet, å miste fleksibilitet og forårsaker bein vibrasjoner til å bli svak og ineffektiv.

Hørselstap kan starte så tidlig som 15 år, men kan forekomme så sent som 45 år Svimmelhet eller en ubalansert følelse kan forekomme. Tinnitus, en ringing i øret, er til stede i omtrent 75 prosent av personer med otosklerose.

Diagnose og behandling

En hørselstest kan avsløre hvor mye tap hørsel har oppstått, men det er ulike årsaker til hørselstap. En mikroskopisk undersøkelse av den midtre og indre øret i et sykehus, kan være nødvendig for å bestemme den egentlige årsaken.

Hvis tilstanden ikke har kommet til cochlea som ligger ved siden av de tre midterste øre bein, kan en bærbar høreapparat gjenopprette noen hørselsfunksjon. I noen tilfeller en stapedectomy kan være nødvendig å gjenopprette hørselstap. Det innebærer å fjerne stigbøylen og erstatte den med en protese.

Fakta om skjelettsystemet

Skjelettsystemet inneholder alle andre systemer i kroppen sammen. Det gir strukturell støtte, slik at sirkulasjon, metabolisme og andre systemer kan fungere. Det beskytter også de organer som er involvert i de viktige prosessene.

Sammensetning

Skjelettsystemet består av bein; bindevev som sener, leddbånd og brusk; og tenner.

Antall Bones

Mennesker er født med mer enn 300 bein i kroppen vår. Over tid, men noen av disse bein smelter sammen, og etterlater oss med 206 individuelle bein på voksenlivet.

Bone Structure

Bein har et ytre lag av tett, fast kompakt ben og et indre lag av mer fleksibelt svampaktig ben. Noen ben også inneholde benmarg i det indre av svampaktig ben, som produserer celler for blodet.

Bindevev

Sener er sterke bånd som kobler bein til musklene for å lette bevegelse. Leddbånd er band som kobler to bein sammen på en felles, et sted hvor to eller flere knokler møtes. Brusk er materialet som brukes for å tilveiebringe en pute for ben ved sammenføyningene for å hindre at friksjonen mellom dem og er også mer fleksible materialet som utgjør ørene og nese.

Morsomme fakta

Den lengste ben, femur i benet, gir omtrent en fjerdedel av en persons høyde. Den minste bein, stigbøylen, er begravet dypt inne i øret og er knapt på størrelse med et riskorn.

Hvilke funksjoner i mellomøret?

Øret har tre hovedseksjoner - det ytre øret som fanger opp lydbølger, mellomøret, som begynner prosessen med å overføre disse vibrasjoner til det indre øre, som er det siste trinn i prosessen med å fange opp lyden før den blir ført sammen via auditive nervene til hjernen. Hver seksjon spiller en viktig rolle i å bestemme hvordan vi oppfatter og tolker lydene som kommer fra vårt nærmiljø og læringsprosessen involvert i utviklingen av tale.

Anatomy

På deres nettside, det Partners in Hjelpemiddelsentralen Training and Services (Patts), gir en omfattende titt på anatomien i øret. Mellomøret består av trommehinnen (trommehinnen) som skiller den fra det ytre øret, tre bein (ossicles), de minste bein i kroppen, som er oppkalt etter deres former --- hammeren (hammer), ambolten (ambolten) og stigbøylen (bøyle), og øretuben som forbinder halsen til øret.

Funksjon

En del av funksjonen til mellomøret, også beskrevet av Patts, innebærer prosessen med å tygge og svelge. Dette bevirker at øretuben å åpne og lukke, beveger luften inn og ut av mellomøret for å opprettholde stabilt trykk på begge sider av trommehinnen. Når lyder inn det ytre øret (øregangen), begynner trommehinnen til å vibrere. Vibrasjonen passerer gjennom hammeren, som hviler mot trommehinnen, slik at alle tre ossicles å begynne å vibrere. Vibrasjonene deretter reise gjennom en annen membran, det ovale vinduet, via slutten av stigbøylen (kalt fotplaten) og de går inn det indre øret. Når disse vibrasjoner støter fluidet inneholdt i det indre øret, blir de omdannet til kjemiske impulser. Beveger seg langs nervene, som ligger i det indre øret, slutter sin reise når de kjemiske impulser kommer den del av hjernen som tolker lyd.

Talevansker

The California Ear Institute informerer oss om at normal mellomøret funksjon i løpet av de første 12 årene av et barns liv er nødvendig for riktig utvikling av tale. Barndoms infeksjoner eller allergi kan føre til væske å utvikle seg i mellomøret, som normalt er en luftfylt kammer. Venstre ubehandlet, væsken som er igjen i mellomøret kan føre til forvrenging av lyden. Utviklingen av normal tale mønstre avhenger usvekket lyd mottak innenfor ørene. En av de behandlinger som brukes for å løse dette problemet er innsetting av en tympanostomy tube inn i øret for å drenere væske.

Sprukket trommehinne

Ifølge University of Wisconsin Department of nevrofysiologi, kan enhver skade på trommehinnen forårsake et brudd av denne membranen og resulterer i ledende hørselstap, til et avbrudd i normal hørsel som følge av den manglende evne til å opprettholde normale lufttrykk på det ytre øret og side mellomøret side av trommehinnen. Når denne funksjonen er forstyrret, endrer det hver påfølgende trinn i normal hørsel prosessen. Energien fra lydvibrasjonene filtrert gjennom luftfylt kammer i mellomøret til det fluidfylte kammer i det indre øret er redusert i intensitet og resulterer i en hørselsforstyrrelser proporsjonal med graden av skaden påført. Hørselstap er forverret dersom skaden innebærer ossicles også.

Typer av hørselstap

På deres hjemmeside, University of Alabama beskriver fire forskjellige typer hørselstap som ledende, nevro, sentral døvhet og blandet hørselstap. Ledende hørselstap resultater fra problemer i virkemåten for den ytre og / eller i mellomøret som involverer måten lydvibrasjoner er bearbeidet og tolket. Sensorinevral hørselstap innebærer problemer i det indre øret og hørselsnerven som fører til hjernen. En av grunnene til det sentrale døvhet er en skade i området av hjernen som er involvert i den auditive prosessen. Blandede hørselsproblemer stammer fra en kombinasjon av de tre foregående typene beskrevet.

Hvordan slenderize tunge bein

Hvordan slenderize tunge bein


Mange mennesker, særlig kvinner, bære ekstra vekt i lårene og leggene. Når det er mer vekt på den nedre legeme-område, og mindre i den øvre delen, er det generelt ansett som en pære form. For å slenderize tunge bein, er det spesifikke tiltak du kan ta for å redusere bulk og bidra til å gjøre beina mer velskapt og slank.

Hvordan slenderize tunge bein

•  Reduser fettinntaket. For å slenderize tunge bein, må du slutte å spise noe mettet fett. Hvis bena tendens til å bli tung når overkroppen forblir tynn, kan dette være hvor du lagrer fett. Skjær ut overflødig sukker, karbohydrater, mettet fett og høyt kalori drikker. Fett inntaket bør være mindre enn 10 prosent av det samlede kaloriinntaket.

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) moderat aktiv voksne alder bør holde kaloriinntaket i størrelsesorden ca 2500 til 3000 eller under for en mann, og 2000 til 2500 eller mindre for en kvinne. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du droppe kaloriinntaket fra det laveste av disse tallene. Ett kilo kroppsfett er 3500 kalorier, så å miste en kilo fett, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier i syv dager.

Få en kroppsinnpakning på en salong. Kaffe og tang innpakninger bidra til å redusere væskeretensjon og kan føre til slankere lår. Det kan ta mer enn en kroppsinnpakning å se en forskjell. I tillegg drikker drikker som grønn te og kaffe for sine vanndrivende effekt, siden tunge lår kan være delvis på grunn av væskeretensjon.

Ta fettforbrenning aminosyre kosttilskudd. L-kreatin, L-glutamin og L-arginin er alle fett brennere som vil bidra til fett tap. Disse kan kjøpes i kombinert supplement form i en helsekost butikk eller på nettet. De er ofte tilgjengelig i spesielt formulert for å brenne fett en produkter. Ta aminosyre kosttilskudd i henhold til instruksjonene for best resultat.

Øke aerob aktivitet, inkludert svømming, dans, sykling, stepping, elliptiske, tredemølle og krets vekttrening. Gjør minst 30 minutter med aerobic type trening fem eller flere dager per uke. Jobbe opp til 60 minutter eller mer for å øke fettforbrenningen. Alle disse øvelsene vil hjelpe brenne fett og bidra til mer slanke lår.

6 Gjør vegg knebøy. Disse er flotte for å brenne fett og øke muskel i lårene. Stå med ryggen opp mot en vegg og bøy knærne, skyve ned veggen, til lårene er parallelle med gulvet. Hold stillingen i minst 30 sekunder. Har disse fire til fem ganger per dag og øke varigheten hver dag til du kan holde stillingen i inntil fem minutter eller mer.

Prøv jogge for å forbrenne fett. Løping eller jogging brenner en enorm mengde fett. Bare sørg for å få gode joggesko for å beskytte leddene. I tillegg er kickboksing en effektiv mosjon for å redusere tunge lår og skape en slankere ben på grunn av alle de ben spark involvert.

Hvordan kan jeg gå ned i vekt i beina mine?

For å oppnå vekttap i bena, må du gå ned i vekt på hele kroppen. Trening og kosthold spiller store roller i å miste uønskede pounds. Men sammen med kosthold, spesifikke øvelser målrette bena ved å fokusere på kalver, hamstrings, lår og quadriceps. Kombinere disse øvelsene i din livsstil sammen med et balansert kosthold vil hjelpe deg å miste vekt og styrke musklene.

Hjerte-øvelser

Høy intensitet kardiovaskulære øvelser som spesifikt retter bena vil hjelpe tone muskler, øke stoffskiftet, og i sin tur fremme vekttap i bena. Sykling, dans, svømming, trapp-klatring, rask gange, og idretter som fotball fokus på bena og brenne fett. The American College of Sports Medicine antyder minst 20 minutter av hjerte-øvelser minst tre ganger per uke. Rådfør deg med legen din om hvilke øvelser ville være mest gunstig for deg.

Styrketrening

Sammen med høy intensitet aerobic øvelser, styrketrening som spesifikt retter seg mot beina dine vil hjelpe til med vekttap. Ifølge Georgia State University Department of Kinesiology og helse, en kombinasjon av flere lavere kroppen styrke øvelser bør innarbeides i din trening regime. Knebøy, utfall, leg extensions, leg curls, hip bortføring, og kalv hever alle bidra til å styrke bena og øke stoffskiftet. Sjekk med din lege før du begynner styrketrening.

Diet

Trening går hånd i hånd med en lav-fett diett for vekttap. For å gå ned i vekt, må du forbruker en diett blottet for høy fett, raffinert sukker og tomme kalorier. Å spise den rette kombinasjonen av matvarer vil fremme vekttap over, inkludert bena. The Mayo Clinic antyder forbruker daglige porsjoner med frukt, meieriprodukter, magert kjøtt, grønnsaker og helkorn, og samtidig redusere inntaket av mettet fett, søtsaker, og kolesterol. Drikk rikelig med vann for å kontrollere appetitten, som i sin tur hjelper deg å redusere porsjonsstørrelser.

Dietter for Bein og Veins

Benhelse og vaskulær (vener) helse er to veldig forskjellige ting, men et sunt kosthold kan fremme den generelle velvære for kroppen din, og bør være nummer én forebyggende helse metode som alle bruker for å holde sine bein og vener sunt. Det er imidlertid viktig å huske at kosthold alene kan ikke kurere eller forebygge sykdom og helseplager --- de grunnleggende prinsippene for god helse, inkludert regelmessig mosjon, gjelder fortsatt å bidra til å holde bein og vener så sunt som mulig.

Bone Næringsstoffer

Støtte god beinhelse er enkelt --- den grunnleggende næringsstoffer som kreves er kalsium, som kan finnes i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Grønne bladgrønnsaker, inkludert spinat, bladbete og brokkoli inneholder også ganske mye kalsium. Imidlertid kan kalsium ikke bli absorbert uten vitamin D, så sørg for at du får nok av det, også. Det er virkelig ikke mange gode kosttilskudd kilder for vitamin D, men tilbringer bare 5 til 10 minutter i solen (uten solkrem) minst tre ganger per uke vil hjelpe kroppen å produsere nok vitamin D for god beinhelse.

Hvis du velger å ta et kalsiumtilskudd i stedet for å få det utelukkende gjennom kosten, så bør du sørge for at du tar en vitamin D supplement samt --- ofte kan du finne en kombinert kalsium / vitamin D supplement som vil sikre at du ' re får det anbefalte daglige inntaket. Uansett bør du også unngå koffein, fosfater (ofte finnes i brus) og store mengder alkohol siden alle disse tingene hemmer kalsium absorpsjon og kan til og med trekke kalsium ut av knoklene.

Vene Næringsstoffer

Vitamin C, vitamin E, og sink har alle blitt funnet å støtte god blodåre helse, og disse næringsstoffene er lett å innlemme i kostholdet ditt. Jordbær og bringebær både har høye nivåer av vitamin C og sink, og er også deilig. Mandler, solsikkefrø og tomater er alle gode kilder til vitamin E, og tomater har vitamin C, også.

I tillegg er det viktig å unngå mat med høyt salt eller kolesterol, da disse stoffer kan bidra med ugunstig å vene helse. Får mye fiber er også viktig for årer, som økt vaskulær stress fra kronisk forstoppelse kan motvirke eventuelle vaskulære helsemessige fordeler du kan få fra vitaminer og mineraler.

Samarbeid

Du kan imidlertid velge å ta en multivitamin med vitaminene C, D, E, kalsium og sink i den, også. Dette kan være et bedre alternativ for deg hvis du er i fare for eller allerede har hjerte-og karsykdommer. Nyere forskning viser at for mye kalsium kan øke risikoen for vaskulære hendelser (dvs., slag, hjerteinfarkt, etc.) og risikoen for kardiovaskulær helse kan oppveie fordelene for din beinhelse.

Mens et generelt sunt kosthold kan bidra til å forhindre en masse bein og vein problemer, sørg for å diskutere eventuelle endringer i kostholdet med din lege og / eller ernæringsfysiolog for å sikre at du spiser den beste maten for deg innenfor helhetlig bilde av din nåværende helse, helserisiko, vekt og fysisk aktivitet.

Hva er de tre minste knoklene i kroppen?

Et humant skjelett består av 206 bein i gjennomsnitt. De tre minste knoklene er øret ossicles, tre bein funnet i mellomøret. De er stigbøylen (stigbøylen), ambolten (ambolt) og hammeren (hammer).

Historie

Menneskekroppen er født med 300 bein, men som kroppen vokser, bein smelter sammen for å gjøre de 206 bein som en voksen har.

Noen av en baby "bones" er laget utelukkende av brusk. Andre bein inneholder kommet brusk, men som barnet vokser, blir brusk langsomt erstattes med bein.

Stigbøylen

De stigbøylen, eller stigbøylen, er benet det minste ben i det menneskelige legeme. Den måler 0,1 til 0,13 inches lang. Den er festet til ambolten, og de fenestra ovalis, eller i det ovale vindu. De stigbøylen er også den letteste benet i det menneskelige legeme.

Stigbøylen overfører lyd vibrasjoner fra ambolten til det ovale vinduet.

Incus

Ambolten, eller ambolten, er den nest minste ben i det menneskelige legeme. Det er også funnet i øret og hjelper til med å sende vibrasjoner fra trommehinnen (trommehinnen) til det indre øret.

Denne bein eksisterer bare i pattedyr.

Malleus

Hammeren eller hammer, er den tredje minste ben i det menneskelige legeme. Den er formet som en hammer og finnes i mellomøret. Hammeren forbinder incus til det ovale vinduet og bidrar til å overføre lyd vibrasjoner.

Dannelse

Ossicles som helhet forsterke lyd vibrasjoner for å tillate mer akutt hørsel, men dette var ikke alltid sin hensikt. Disse beina startet som en del av kjeven system, men mistet sin funksjon der og sakte skiftet til bruk i mellomøret.

Medfødte bein sykdommer

Medfødte bein sykdommer


Medfødt beinsykdom refererer til sykdommer som er til stede fra fødselen og påvirke kroppens bein. Medfødte bein sykdommer kan danne på egen hånd, eller kan være en del av et større syndrom. Disse sykdommene påvirker måten bein dannes og hvordan de fungerer.

Sklei Capital Femoral Epiphysis

Epifysen innebærer en lang bein være atskilt fra hoved bein. Denne separering er forårsaket av en vekstplate. Symptomer inkluderer hip stivhet og smerte, gangvansker, vanskeligheter med å gå og utad snu på en etappe. Denne sykdommen rammer to av 200.000 barn.

Osteogenesis Imperfecta

Denne sykdommen er identifisert av bein som er svært skjøre og brytes lett. Babyer er født med denne sykdommen, og det følger dem hele livet. Det er åtte typer osteogenesis imperfecta. Type 1 er den minst alvorlig og Type 8 er den mest alvorlige.

Medfødt klumpfot

Medfødt klumpfot får en fot for å slå innover og én ene foten for å slå ned. Den begrensede bevegelse og dreie innover av en klubb foten er forårsaket av forkortede sener og leddbånd på innsiden av en nedre delen av benet. Den nedadgående peker foten er forårsaket av en akillessene som er for stramt.

Utviklings hofteleddsdysplasi

Utviklings hofteleddsdysplasi viser til varierende stadier av hip fortrengning. I milde tilfeller vevet rundt hofteleddet ikke er stramt, og de tillater femur å flytte rundt mer enn det burde. Den mest alvorlige formen for dysplasi fører hofteleddet til å være mye mer grunne så det bør være, så toppen av lårbeinet helt eller delvis dislocates. Developmental dysplasi av hofte kan påvirke den ene eller begge av benene.

Endring i epost Legg Calve Perthes sykdom

Om man i 1200 barn blir født med Endring i epost Legg kalver Perthes sykdom, en sjelden form for osteonekrose i hoften. Et utbrudd av blod foregår i ballen i hofte og bein dør. Ballen av hip blir oppsprukket og signaliserer begynnelsen av bein reabsorpsjon i kroppen. Det er fire statene LCP, og hele prosessen kan ta et par år å fullføre.

Hvordan Splint et brukket bein

En brukket beinet, uten ytterligere skader, er vanligvis ikke en livstruende skade. Hvis du befinner deg i en situasjon hvor du må transportere en person med et brukket bein, er det viktig at du splint beinet før noen bevegelse. Avhengig av beliggenhet og tilgjengelighet av materialer, kan du bruke mange provisoriske elementer som grenene på et tre eller papp for å skape den splint, med det endelige målet er igjen den samme; for å holde benet immobile. Før du foretar en splint, ringe 911, hvis det er mulig, for å sikre hjelp er på vei.

Bruksanvisning

Undersøkelse

•  Undersøk personens brukket beinet nøye for ytterligere skade. Manipulasjon kan være nødvendig hvis bruddet har resultert i beinet være i en vinkel som ikke kan støtte en splint. Hvis det er nødvendig, rette bein nok til at splint vedlegg, ta ekstra forsiktighet. Hvis frakturen ikke har resultert i et ben å være i en vinkel, splint i posisjonen funnet. Hvis det er andre mennesker rundt, bør du be om hjelp.

Samle to rette agenter for å gjøre splint. Disse kan være boards, sopelimer, rette grener eller noe som kan holde to sider av beinet og holde det rett. Disse strukturene bør måle minst 5 cm i diameter for å være tilstrekkelig som støtte.

Mål hver splint. Man bør måles fra armhulen til 20-30 cm forbi brukket beinet, og den andre skal måles fra lysken til 20-30 cm forbi brukket beinet. Begge splinter bør strekke seg like langt forbi brukket beinet. Dette gjør at benet skal holdes ute på en rimelig avstand fra kroppen for å hindre press fra å bli satt på benet.

Finn stoppmaterialer. Tepper er ofte brukt, men noen form for polstring for å beskytte den ødelagte beinet mot direkte og hard kontakt med splinter selv vil være tilstrekkelig. Pakk splinter seg eller lå på hver side av den ødelagte beinet før legging ut splinten å gi beskyttelse.

Posisjon hver splint som målt på hver side av den brutte benet med beskyttende polstring på den indre del av skinnen som ligger nærmest kroppen. Jo kortere splint vil bli plassert fra lysken til foten på innsiden av benet. Pass på å ikke bevege beinet i det hele tatt, og gi råd til pasienten å forbli helt stille for å hindre ytterligere skade.

Bind splinter til personens kropp. Ethvert materiale kan brukes så lenge du kan trygt feste skinne til kroppen, slik som klut, vinranker, tau eller bandasje. Splint bør knyttes i så mange områder som mulig over og under brukket, men ta vare for å feste bånd et godt stykke unna den brukket området av benet. Jo lenger splint vil bli knyttet til brystet og bukhulen, og den korteste splint vil bli knyttet til forskjellige deler av benet; ikke knytte rundt bruddstedet.

Fest en provisorisk foten bar til nederst på enden av skiftene. Dette vil fungere som en stigbøyle som vil holde foten stabil og hindre den fra bevegelse som kan forverre skaden eller føre til at pasienten ytterligere smerte. Knyt foten bar på plass, plassere den rett under buen på persons fot.

Vurdere alle områder av splint og bånd for å sikre sirkulasjon er ikke berørt. Vesentlige tomme områder rundt splint bør få ekstra polstring, om nødvendig, for å holde splint så sikker som mulig.

Tips og advarsler

  • Selv om medisinsk hjelp er på vei, noe som gir en make-do splint anbefales. Siden mange av disse skadene kan skje på avsidesliggende steder som skogen, ta vare å finne de riktige elementene. Pinner, greiner, eller noen annen rett element som tåler benet vil være nok. Å skape en god, sterk splint før du flytter pasienten sikrer at ingen ytterligere skade oppstår til beinet.
  • Binde splinter i kroppen sikkert er viktig, men det er viktigere å sikre at sirkulasjonen ikke er berørt, og bein beveger seg ikke i prosessen. Manipulering av brukket bein kan resultere i skadet vev eller punktert arterier og / eller vener og forårsake alvorlig skade eller eventuelt død; rette bein kun når det er absolutt nødvendig for splinting formål.

Hvordan Naturligvis Gjenoppbygg Sterke bein fra osteoporose

Osteoporose er en alvorlig medisinsk tilstand som bare kan diagnostiseres av legen din. Denne lidelsen er i hovedsak en svekkelse av bein der de blir porøs og skjør på grunn av mangel på kalsium. Uavhengig av alder, kan du ta skritt for å bidra til å gjenoppbygge bein og gjøre dem sterkere til å bekjempe de negative effektene av osteoporose og redusere skade. Den metoden skissert her fungerer best når du kombinerer alle trinnene, heller enn å prøve dem individuelt. Men det er viktig å snakke med legen din før engasjerende i noen plan for å gjenoppbygge sterke bein for å unngå personskader eller alvorlige medisinske komplikasjoner.

Bruksanvisning

•  Spis et velbalansert kosthold og ta en daglig kalsium og vitamin D supplement som er utformet for å fremme bein helse.

Delta i minst 30 minutter med lav-effekt trening minst tre ganger per uke. For eksempel å gå mens du bærer £ 1 vekter. Diskutere og utvikle en øvelse plan med legen din, en fysioterapeut eller en personlig trener kunnskapsrik i osteoporose for å få mest mulig nytte med minst mulig risiko.

Unngå stoffer som svekker dine bein, inkludert koffein, røyking og alkohol. Alle disse hindrer kalsium absorpsjon og kan faktisk tappe kalsium fra skjelettet.

De tre små bein i mellomøret

De tre små bein i mellomøret


Hele plassen i mellomøret er bare ca 1/8 tommers over, ifølge høringen Info nettside, og det holder de tre minste knoklene i menneskekroppen. Sammen er disse knoklene kalles ossicles. Ossicles passere vibrasjoner av lyd fra trommehinnen til det indre øret, og skader på enda en av de delikate bein kan føre til delvis eller total hørselstap.

Malleus

Hammeren er det første ben i en kjede av tre ben som sitter på innsiden av mellomøret. Det er nærmest åpningen i øret og er festet til trommehinnen fra innsiden. Sitt kallenavn er "hammeren". Dens funksjon er å overføre vibrasjoner fra trommehinnen til ambolten, det andre ben som ligger inne i mellomøret.

Incus

Ambolten er det midterste ben av kjeden. Sin litt concaved siden passer mot oppsvulmede "hammer" av hammeren, gir det kallenavnet "ambolt". Ambolten mottar vibrasjoner fra hammeren og bærer dem til stigbøylen, det tredje benet plassert i mellomøret.

Stigbøylen

De stigbøylen, eller "bøylen", passer inn i den plass kjent som "ovale vindu." Det fullvibrasjonskjeden ved å slippe lyden inn i denne membran-dekket åpning til det indre øret. Stigbøylen har fått navnet sitt fordi den ene enden er formet omtrent som stigbøylen på en sal.

Hvordan ha sterke bein

Minst 10 millioner amerikanere er anslått å ha osteoporose, ifølge National Osteoporose Association. Osteoporose oppstår når benene mister mineraler, slik som kalsium, noe som gjør dem tynnere og mer skjøre. Selv om sykdommen rammer flere kvinner enn menn, minst 2 millioner mennesker i dette landet lider av osteoporose. Worldwide, påvirker sykdommen én av tre kvinner over 50 år, og én av fem menn. Til tross for flere risikofaktorer, kan du ta skritt for å redusere risikoen og opprettholde sunne bein som du blir eldre.

Bruksanvisning

Konsumere nok kalsium i ditt daglige kosthold. Den anbefalte daglige behovet for voksne menn og kvinner mellom 19 og 50 er 1.000 mg om dagen. Etter 50 år, øke kalsiuminntaket til 1,200mg per dag. Mat kilder rik på kalsium inkluderer grønne bladgrønnsaker, nøtter, hele korn og lite fett yoghurt og melk.

Utvikle sunne livsstilsvaner. Røyke sigaretter eller andre tobakksvarer kan svekke dine bein. Å drikke for mye alkohol kan gjøre det samme. Begrense alkoholforbruket til ikke mer enn en eller to drinker hver dag.

Løft vekter. Målet for utfylling færre repetisjoner løfte tyngre vekter; Dette gir mer effektiv motstand. Du trenger ikke å bruke utstyr som motstand band, manualer eller vekt maskiner. Sit-ups og push-ups er vekt-motstand øvelser.

Innarbeide vektbærende øvelser i treningen rutine. Turgåing er en praktisk, lav effekt, vektbærende trening som kan hjelpe deg å opprettholde sterke bein. Du mister benmasse når du redusere din fysiske aktivitet, så hold deg i bevegelse for sterkere bein.

Ta kalsium og vitamin D-tilskudd hvis du ikke får nok av disse essensielle næringsstoffer fra maten. Vitamin D hjelper kroppen absorbere kalsium, men aldring kan føre til vitamin D-mangel. Legen din kan anbefale de riktige kosttilskudd for dine behov.

Tips og advarsler

  • Trening hjelper deg å opprettholde balanse, og dermed hindre fall, en ledende årsak til benbrudd.
  • Hvis du sitter i ni eller flere timer hver dag, har du en større risiko for hoftebrudd i senere år.

Hva er behandlingen for overfladiske åreknuter på beina?

Edderkopp årer, også kjent som tråden årer, er en vaskulær problem som rammer både kvinner og menn. Kvinner er mest kjent for å få irritert med å ha blå flekker eller streker på beina, som er det vanligste stedet å se edderkopp årer. Det finnes enkle behandlinger for tråden årer. Vanligvis er det en poliklinisk prosedyre.

Tråd Veins

Tråd årer, eller edderkopp årer, er hva som skjer når blod bassenger i venene. Når blodet ikke sirkulerer skikkelig, stopper den og bassenger inne i venen. Spider eller tråden årer sitte på overflaten av huden slik at farging av blodet i venene kommer gjennom huden og synes enten rødt eller fiolett. De kan være arvelig, eller de kan komme med alderen. Mange kvinner som har fått mye vekt under en graviditet kan utvikle dem på grunn av det overskytende belastning på bena.

Behandlinger for Tråd Veins

En vanlig form for behandling er skleroterapi. Dette er en prosedyre som injiserer en skleroserende løsning inn i venen. Dette fører til venen til å kollapse eller oppløse, forårsaker venen og fargen å forsvinne fra synet. Laser terapi, en vanlig behandling, bruker en kraftig lys som knuser venen helt. Det er ingen dødtid for helbredelse nødvendig med denne behandling. Selv om disse behandlingene gi varig lindring av gjeldende tråd årer, forhindres ikke mer fra utviklingsland.

Kremer som behandler Tråd Veins

En av de største hjem rettsmidler for tråden årer finnes kremer. Det er en type krem ​​kjent som kamuflasje krem ​​som midlertidig kan skjule tråden årer. Det kan være kostbart over tid. Det er ikke en permanent kur, men det er et godt alternativ for de som ikke er sikker på om permanent behandling. Mange vil starte med en kamuflasje krem ​​for å behandle årer, og deretter gå videre til en mer permanent løsning.

Forebygging

Forebygging tråden, eller edderkopp årer, kan være enkelt. Hvis det ikke er et arvelig problem, kan det være at du trenger å flytte bena mer. Få rikelig med mosjon er en av de forebyggende tiltak. Ikke sitte i lange perioder uten å flytte bena er også et annet forebyggende tiltak. Hvis du kommer til å bli sittende i en bil i flere timer, må du stoppe og gå rundt ofte. Holde vekten nede for å unngå for mye press på bena, og ikke bruk for sterk varme på bena, for eksempel en badestamp. Støttestrømper kan også hjelpe tråden årer fra utviklingsland.

Bekymringer knyttet til Tråd Veins

Selv om tråden årer er vanligvis ikke farlig, kan de være et tegn på en mer alvorlig og farlig situasjon skjer. Tråd årer kan tyde på at det er et problem dypere i beinet. Tråd årer kan indikere et opplag problem der større årer, dypere under huden, kan være sviktende. Dette kan bety blodpropp. Det er alltid best å oppsøke lege for å få edderkoppen årer kontrolleres for å sikre at de er bare kosmetisk og ikke et tegn på sirkulasjon problemer.

Barnas bein sykdommer

Bein gi struktur for bevegelse, beskytte de indre organer, blod produsere og lagre mineraler for kroppen. De vokser og styrke --- noen enda smelte sammen --- fra barndom gjennom ungdomsårene. Noen bein sykdommer hos barn kan hindre riktig bein vekst eller hindre ulike funksjoner av bein. For sykdommer med ingen kjent kur, er forsiktig forvaltning kreves; andre kan reagere effektivt på medisinsk intervensjon.

Ewing sarkom

Ewing sarkom er en sjelden kreftform som bare står for 2 til 3 prosent av kreft hos barn, ifølge Children Hospital Boston (CHB), og først og fremst rammer unge mennesker 10 til 20. Det utvikles vanligvis i leggen (tibia) eller lår (femur) ben eller i den øvre arm (humerus) ben. Symptomer, ifølge CHB, smerte, hevelse og / eller rødhet, feber, vekttap, redusert appetitt og tretthet. Behandlinger kan omfatte kjemoterapi, stråling og stamcelletransplantasjon, samt kirurgi for å fjerne en del av benet under lagring av lem eller, i alvorlige eller kompliserte tilfeller, amputasjon av armen eller benet.

Langerhans celle histiocytose (LCH)

Ifølge CHB, Langerhans celle histiocytose, en sjelden sykdom, hovedsakelig påvirker barn under 10 år; hos spedbarn, kan det være dødelig. Langerhans celle histiocytose fører til altfor mange av et bestemt antall hvite blodceller til å samle seg på bein og andre deler av kroppen, noe som utallige komplikasjoner inkludert svekkelse, manglende evne til å få vekt, synsproblemer; feber; løse eller tapte tenner, og flere ørebetennelser. Behandlinger avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen og dens symptomer, og kan omfatte steroider og hormoner, kirurgi for å fjerne LCH celler, stråling og kjemoterapi, og med.

Osteogenesis Imperfecta (OI)

Også kjent som benskjørhet, osteogenesis imperfecta, en genetisk bein lidelse, resulterer i kollagen unnlate å bidra til å styrke og beskytte bein, ifølge National Institute of leddgikt og muskel og Skin Disease (NIAMS). Det er åtte typer av OI, alt fra mild til alvorlig. Symptomer, ifølge NIAMS, inkluderer misdannede bein; hyppige brudd; løse ledd; muskelsvakhet; en blå, lilla eller grå farge på det hvite i øynene; buet ryggrad; og pusteproblemer. Fordi det er ingen kur for OI, må foreldre hjelpe sine barn administrere livslang tilstand med veiledning av en medisinsk spesialist.

Osteosarkom

KidsHealth.com sier at osteosarkom er den sjette mest utbredte formen for kreft blant barn. Mer vanlig hos unge gutter, spesielt de som er høyere enn gjennomsnittet, det oftest skjer i bein rundt kneet --- selv om det kan dannes i andre bein i kroppen --- og symptomer er smerter så godt som mulig hevelse eller en klump i det berørte området. Noen barn vil ikke ha noen symptomer før de bryter et bein som har blitt svekket av kreft. Ifølge KidsHealth.com, behandling inkluderer vanligvis kjemoterapi samt kirurgi for å fjerne de berørte bein under lagring av lem eller, i alvorlige tilfeller, amputasjon.

Rakitt

Hos barn kan en alvorlig og langvarig mangel på vitamin D føre til rakitt. The Mayo Clinic forklarer tilstrekkelige mengder av vitamin hindre bein fra absorbere nødvendige mengder kalsium og fosfor, forårsaker bein å svekke. Bare tilbake vitamin D til et barns systemet vil lindre rakitt hvis et kosttilskudd mangel var årsaken. The Mayo Clinic sier at rakitt også kan være arvelig eller skyldes cøliaki eller renal tubulær acidose; i disse tilfeller, kan annen behandling være nødvendig.

Advarsel

Hvis et barn viser noen symptomer på alvorlig eller langvarig smerte i hans ben eller ledd eller lider noen relaterte symptomer som er beskrevet i avsnittene ovenfor, bør foreldrene alltid søke medisinsk veiledning for en riktig diagnose.

Tegn og symptomer på bein sykdom i kronisk nyresykdom

Tegn og symptomer på bein sykdom i kronisk nyresykdom


Folk diagnostisert med kronisk nyresvikt (CKF) er sannsynlig at lider av en skjult skjelettsykdom som kalles renal osteodystrofi. Denne metabolske bein sykdom rammer mer enn 90 prosent av de som fikk dialyse og kan føre til benbrudd og misdannelser. Årsaken ligger i nyrene manglende evne til å kontrollere kalsium-og fosfornivåer i blodet og konvertere vitamin D til dens aktive form som er nødvendig for absorpsjon av kalsium. Selv vanlig i de senere stadier av CKF, er det ofte kalt "silent crippler" fordi tegn og symptomer på metabolsk beinsykdom kan vises måneder eller år før en nyresvikt diagnose, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive nyre sykdommer ( NIDDK).

Svake, Smertefulle Bones

Personer med denne sykdommen har skjøre bein som er utsatt for spontane frakturer - spesielt i ribbeina, bekken og hofter. Pasienter klager ofte av en kjedelig, verkende smerter i korsryggen og i de lange bein av armer og ben. Smerten er vanligvis gjort verre ved bevegelse. Det kan komme gradvis eller i plutselige bølger etter et brudd.

Beindeformiteter

Voksne med nedsatt osteodystrofi ofte viser en unormal krumning av ryggraden. Barn med den bensykdom er typisk kortere enn normalt med ben som er bøyd innad eller utad bøyde mot hverandre på en unormal måte. Denne tilstanden er referert til som "renale rakitt", og er ofte det første tegn som fører til en kronisk nyresvikt diagnose.

Ledd-og muskelsmerter

Andre symptomer rapportert er smerter og stivhet i leddene i underekstremitetene. Muskelsvakhet og sporadisk nummenhet i bena er et vanlig symptom. I alvorlige tilfeller kan noen mennesker utvikler sprukket sener.

Problemer med å flytte

Svekket og deformerte bein så vel som redusert muskeltonus gjør bevegelige vanskelig. A "vaggende" som gangart er ofte assosiert hos personer som har denne sykdommen.

Unormale Lab Funn

For å hjelpe utelukke andre bein sykdommer og støtte diagnosen metabolsk beinsykdom, kan legen kjøre et laboratorium panel for å måle mengder av visse mineraler og hormoner i blodet. De med sykdommen kan vise tegn på økte nivåer av parathyreoideahormon (PTH) og fosfor og lavere enn normale nivåer av kalsium. Når kalsiumnivå i blodet faller, går PTH inn i overdrive forårsaker enda mer kalsium fra bein til å renne inn i blodet. En nedgang i kalsium fører til en økning i fosfor. En svekket nyre kan ikke produsere kalsitriol - hormonet som aktiverer Vitamin D - så lavere enn normalt nivå av kalsitriol er også typisk i en positiv diagnose.

Tips om hvordan å holde bein sterke for Kids

Tips om hvordan å holde bein sterke for Kids


Barne bein fortsette å bli sterkere før rundt 19 år gammel, sier Kidshealth. Etter det, bein naturlig mister sin styrke som en del av aldringsprosessen. Hvis dine bein blir svak senere i livet, kan du utvikle en tilstand som kalles osteoporose, hvor bein bryte enkelt eller du utvikle en lut holdning. Ta skritt for å gjøre beina så sterk som mulig når du er en gutt. Dette sikrer at du har sterke bein som voksen, og kan redusere risikoen for osteoporose.

Kalsium

Kalsium er viktig for å bygge sterke ben, og er spesielt viktig for å forebygge osteoporose. Øke kalsiuminntaket ved å spise en rekke kalsium-rik mat, spesielt meieriprodukter, grønne bladgrønnsaker og kalsium-beriket mat. En 8 oz. glass redusert lettmelk gir 300 mg kalsium, som er omtrent en tredjedel av den totale mengden av kalsium du trenger på en dag, sier NIH Osteoporose og relaterte bein sykdommer nasjonalt kompetansesenter. Andre gode kilder til kalsium inkluderer hermetisert sardiner med bein, cheddar ost, yoghurt, cottage cheese, befestet appelsinjuice, befestet frokostblanding, nepe greener, grønnkål, bok choy, kinakål og mandler. Du kan også ta et kalsiumtilskudd.

Vitamin D

Også kjent som "solskinn vitamin," vitamin D er nødvendig for sterke, friske bein fordi det hjelper kroppen absorbere kalsium effektivt. Vitamin D-mangel kan føre til rakitt hos barn, en tilstand preget av svake bein og bøyde ben. Kroppene våre lage vitamin D når huden vår utsettes for sollys. For å sikre at du får nok vitamin D, tilbringe tid utendørs - leke ute i solskinnet i stedet for å se på TV og spille dataspill, gå på skole og ta del i utendørs sport. Noen matvarer inneholder også vitamin D, inkludert fisk, befestet melk og befestet frokostblanding, så inkludere disse matvarene regelmessig i kostholdet ditt. Du kan også ta et vitamin D tilskudd spesielt laget for barn.

Trening

Trening er viktig for å bygge bein styrke; jo mer du bruker bein, jo sterkere blir de. De beste øvelsene for å bygge bein styrke er vektbærende øvelser, som løping, turgåing, fotturer, turn, dans, hockey, aerobic, tennis, fotball, basketball og vektløfting. Trener regelmessig; bruke mindre tid på å sitte rundt og mer tid å flytte om. Å delta i utendørs fysisk aktivitet hjelper også øke vitamin D-nivåer.

Røyking

Ikke røyk. Ikke bare røyke skade din helse og øke risikoen for sykdommer som hjertesykdom og lungekreft, det kan også skade bein og øke risikoen for benbrudd. Røyking er svært vanedannende. Hvis du røyker når du er en gutt, er det en god sjanse for at du vil bli avhengige og fortsette å røyke som en voksen, setter dine bein i fare.