Digidexo.com

astma hyperventilering

Om Astma Hyperventilering Symptomer

Om Astma Hyperventilering Symptomer


Hyperventilering er når en person puster eller gisper altfor raskt å få det oksygenet de trenger. Hyperventilering er ett av tegnene på en astma angrep. Du trenger ikke å ha astma for å hyperventilere, men astma lider har problemer med å puste og er mer utsatt for å få hyperventilering.

Effekter

Astma lider (astmatikere) får ofte angrep med hyperventilering når de trener. Noen ganger er disse angrepene er kalt "øvelse indusert astma angrep." Men astmatikere kan også få anfall når de puster inn fremmede lukter eller opplever stress. Allergi mot pollen eller en tung smog indeks kan også gjøre en astmatisk mer utsatt for et angrep. Hyperventilering kan føre til panikk, noe som kan føre til astmatisk ikke er i stand til å puste effektivt.

Identifikasjon

Symptomer på et astmaanfall med hyperventilering inkluderer brystsmerter eller tetthet i brystet; svimmelhet eller følelse av å besvime; en kriblende følelse i leppene eller fingrene; gisper etter luft. Noen astmatikere hoste under et slikt angrep, og kan ikke være i stand til å snakke.

Advarsel

Astmaanfall krever umiddelbar respons. Inhalatorer trenger å bli administrert. Den astma trenger å sitte oppe for å holde luftveiene klar og prøver å puste saktere. (Dette kan være vanskelig, siden de kan være i panikk.) Prøv å ha den personen følge din treg dyp pusting. Hvis dette ikke hjelper, til de astma behov gå til legevakten.

Forebygging / løsning

Astmatikere bør bære sine Inhalers til alle tider. Leger råder noen pasienter til å bruke sine inhalatorer før noen øvelse, men dette varierer i henhold til typen av astma involvert. Oral medisin fra lukotriene inhibitor gruppen kan også være foreskrevet. Ikke ta over disk smertestillende eller hostemiksturer når du er på disse medikamentene, som de kan forstyrre inhalatorer eller lukotriene hemmere.

Misforståelse

Hvis astma hyperventile symptomer er et resultat av trening, ikke astmatisk ikke å stoppe all trening for alltid. Vanligvis er astmatikere oppfordres til å unngå trening på dager som er utrolig fuktig eller utrolig kaldt; rett etter utvinne fra en sykdom; tider med stor trafikk (dersom astmatiske joggeturer eller sykler på veier); under smog eller pollenvarsler. En strekker rutine på ti minutter kan hjelpe akklimatisere kroppen bedre å anstrengende trening.

Store Årsaker til astma

Store Årsaker til astma


Den amerikanske Astma Foundation melder at rundt 23 millioner amerikanere har astma, en kronisk tilstand som fører barna til å savne skolen og holde seg borte fra anstrengende sportslige aktiviteter. Når menneskelige lungene ikke får en tilstrekkelig oksygentilførsel, cellene slutter å fungere skikkelig, forstyrrer bronkiene rør som sender oksygen fra nesen og munnen i luftrøret. Innsnevring av bronkiene rør kan føre til en astmatisk angrep. Dette skjer etter en rekke årsaker.

Betennelse

Når bronkial rørveggene svelle eller bli betent, de vanligvis opprette og sende ut slim. Hvis opphoping av slim blir for stor, kan luft passasjer blir hindret, noe som gjør det vanskelig for en person å puste. Som hevelse og overdreven slimproduksjon fortsetter, kan bronkial veggene blir kontinuerlig betent. Over tid kan dette føre til bronkiene for å begrense eller stramme, noe som kan øke sannsynligheten for en alvorlig astmaanfall.

Bronchiole Innsnevring

Bronkiene er omgitt av muskler. Hvis de omkringliggende musklene brytes rundt rørene, kunne de constrict rørveggene. Når dette skjer, luftpassasjen fra rørene til luftrøret smalner, og noen ganger også lukkes, noe som gjør det umulig for en person å sende og motta nok oksygen til og fra lungene.

Miljø

Irritanter i miljøet, som sigarettrøyk, sterke luft spray, desinfeksjonsmidler, støvmidd, pollen, parfymer og dyrehår, kan irritere bronkiene, føre rørene seg sammen, og bringe på en alvorlig astmaanfall. Forkjølelse, luftforurensning og allergiske reaksjoner på mat, også kalt atopi, kan også utløse astma. Forsinkede reaksjoner på mat allergi kan føre til større irritasjon i bronkiene og skape kronisk betennelse i bronkiene, og dermed initiere starten av kronisk eller alvorlig astma.

Stress

Opphoping av stress eller angst kan føre en person til å hyperventilere, eller overbreathe. Når dette skjer, kan mengden av karbondioksid i blodet synker, og de nasale luftpassasjer seg sammen og utløse astma. Hyperventilering kan skje under et panikkanfall og føre til vanskeligheter med å puste.

Tegn på astma

Symptomer på hyperventilering omfatter svimmelhet, sliter med å puste riktig, og prikking i hender, fingre og munn. Andre alvorlige astmasymptomer inkluderer tungpustethet, kronisk hoste og kortpustethet. Symptomene kan manifestere seg eller samtidig. Når en person har alvorlig astma, symptomene manifesterer gjentatte ganger. Behovet for å ta i usedvanlig lang eller dyp pust er et annet symptom på alvorlig astma som kan gå oversett, spesielt hos barn. Opprettholde en oversikt over tilfeller når du eller barnet ditt slet med å puste eller wheezed, en av de mest vanlige astmatiske symptomer, kan hjelpe din lege å avgjøre om du eller barnet ditt har alvorlig astma.

Betraktninger

Den amerikanske Astma Foundation sier at det å ha et astmaanfall er lignende til å ha et stykke plast tvunget og presset ned over ansiktet. Den kroniske sykdommen koster landet ca $ 20 milliarder i medisinske kostnader hvert år. Selv om skremmende, kan astmaanfall kan kontrolleres, reduseres og til og med elimineres. Hvis du mistenker at du kan ha alvorlig astma, bør du kontakte lege. Foreldre som tror at deres barn kan være astma bør nå ut til sine barns barnelege for testing og behandling.

Viktige fakta om astma

I Amerika, har 23 millioner mennesker blitt diagnostisert med astma, inkludert nesten 7 millioner barn. Selv utbredt, til astma hos mild moderate tilfeller kan relativt enkelt kontrolleres.

Historie

Astma har steget jevnt de siste årene og høyere korrelasjoner har blitt funnet mellom astma og rase og astma og inntektsnivå. Studier har funnet at den afrikansk-amerikanske befolkningen, og lav inntekt befolkningen, har høyere forekomster av tilstanden.

Identifikasjon

Astma er en sykdom som påvirker luftveiene og lungene systemer i kroppen, og er en av de mest vanlige langtids sykdommer hos barn. Sykdommen starter ofte i barndommen og fortsetter videre inn i voksenlivet.

Effekter

Astmaanfall oppstår når noe utløser sykdommen, og luftveiene stenge helt eller delvis. Årsakene til angrepene kan være miljø, slik som sigarettrøyk og forurensning, fysisk eller følelsesmessig. Stressende forhold kan føre til hyperventile og astmaanfall.

Forebygging / løsning

Den beste metoden for forebygging er å ha en inhalator og vite hva som utløser du er utsatt for. Triggere er personlig, og ting som kan sette av et angrep på en person vil ikke i en annen.

Fun Fact

Astma forekommer hos 1 i hver 15 barn i Amerika. Noen barn vil vokse astma og ikke har problemer som voksne, men noen vil fortsette med tilstanden deres hele livet.

Astma Relief Uten medisin

Astma Relief Uten medisin


Hundrevis av millioner av mennesker verden over lider av astma. Selv om mange astmapasienter stole utelukkende på steroid-baserte medisiner som Foradil, Proventil og Accolate, er et økende antall mennesker har gjort suksess med alternative metoder for å lindre astmasymptomer.

Pusteteknikker

Pusteøvelser brukes av astmapasienter som en komplementær behandling for medisiner eller, i noen mindre alvorlige tilfeller, som eneste alternativ behandling. For å beskytte mot hyperventilering, er en populær metode for å prøve kjent som Buteyko Technique. Å lære å puste med magen, kan du prøve Papworth Method.

Trening

Daglig mosjon hjelper astmatikere enormt. Øvelse i 30 minutter hver dag for å bidra til å styrke lungene og forbedre den generelle helsen. Lette øvelser som golf, turgåing og yoga rådes for folk med astma siden disse aktivitetene gir mulighet for korte intervaller med hvile gjennom hele treningen.

Diett

Et vegansk kosthold har vist seg å drastisk redusere astma flare-ups. En studie utført ved Shou University i Taiwan fant at tenåringer som spiste kjøtt var 1,5 ganger mer sannsynlig enn vegan tenåringer for å utvikle astma. Også, Dr. Frank Oski, sjefen for pediatri ved Johns Hopkins School of Medicine, spekulerer at mer enn 50 prosent av alle barn er allergisk mot melk og at meieriprodukter er ansvarlig for de fleste allergi utløst astma tilfeller. Astmatikere bør prøve overgangen til en vegansk meny, hvis det er mulig.

Buteyko behandling for astma

Buteyko behandling for astma


Buteyko-metoden er et system for å puste omskolering og utdanning utviklet av en russisk luft lege og vitenskapsmann, Konstantin Buteyko. I tillegg til astma, behandler Buteyko Method søvnapné, kronisk obstruktiv lungelidelse (KOLS), emfysem, høyt blodtrykk, panikkanfall, angst, bihulebetennelse, hyperventile, høysnue, kronisk hoste, snorking, søvnløshet og kortpustethet.

Astmatikere behandlet med Buteyko-metoden har opplevd betydelige reduksjoner i bruken av eller eliminering av astma relievers og forebyggende medisiner, samt astmaanfall og symptomer.

Buteyko Method

Buteyko-metoden lærer enkeltpersoner til å supplere hans medisinske behandlinger med Buteyko ferdigheter og øvelser ved å gi innsikt i hele sykdoms etiologi og behandling spektrum.

I tillegg er det ingen urter, vitaminer, spesielle dietter, utstyr eller medisiner involvert med Buteykos behandling. Utelukkende basert på puste ferdigheter og en forståelse av en tilstand fysiologi, er ikke Buteyko en kur for astma eller andre forhold. Likevel, det tilbyr enkeltpersoner valget mellom å være i stand til å kontrollere sine forhold og tilhørende symptomer.

Buteyko Workshops

Buteyko teknikken er lært i løpet av fem til seks dager som 90-minutters til tre-timers daglige økter. Denne metoden kan læres opp til barn 4 år og eldre til dem i deres åttiårene.

Disse didaktiske workshops integrere observasjon og undersøkelse av hver deltakers tilstand og pust, undervise roten fysiologiske årsaken til en tilstand og effekten det har på pust og evaluering av Buteyko Method teori og behandling søknad om tilstanden.

Mer viktig, lærer Buteyko Method enkeltpersoner til å supplere hennes medisinske behandlinger med Buteyko ferdigheter og øvelser ved å gi innsikt i hele sykdoms etiologi og behandling spektrum. For eksempel, i astma workshops, enkeltpersoner lære den fysiologiske årsaken til astma, den respektive effekten det har på unormal pusting, retningslinjene som er angitt av en kvalifisert medisinsk kropp medisinsk behandling som for eksempel National Institutes of Health, nødvendigheten av riktig bruker medisiner , i tillegg til de Buteyko Method ferdigheter som er nødvendige for en astma-fritt liv.

Videre har det ikke vært noen bivirkninger forbundet med Buteyko Method oppdatert, og instruktører tilbyr en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Buteyko & Astma

Buteyko Method premiss for astma behandling er basert på forestillingen om at kronisk hyperventilering fører til en ubalanse i karbondioksid og oksygen, og dermed forårsaker astma symptomer. Mange astmatikere er uvitende om at de er stadig hyperventilerer og puste to ganger eller tre ganger mer enn sine metabolske behov. I tillegg, ifølge Dr. Andrey Novozhilov, en tidligere Buteyko Method instruktør, er Buteyko pusteøvelser basert på en ny forståelse av hvordan astma utvikler seg.

Gjennom utdanning og pusteøvelser, behandler Buteyko Method astma ved å undervise og omskolering astmatikere å puste normalt, og kontroll og redusere hyppigheten av sine astmasymptomer. Ifølge Dr. Simon D Bowler, etterforskningslederen for en klinisk studie i 1995 som har evaluert effekten av Buteyko på astma, mer enn 90 prosent av astmatikere som deltok i en Buteyko workshop kom av sine astma reliever medisiner, for eksempel Ventolin og Albuterol innen en uke å lære Buteyko-metoden.

I utgangspunktet verksted instruktører anmeldelse av National Institutes of Health retningslinjer for astma ledelse og riktig bruk av sin astma medisiner. Praksis og lekser er daglige komponenter i verkstedet. Workshopen begynner med deltakerne lære historien om Buteyko, grunnleggende pusteøvelser, fysiologi av astma og andre pusteforstyrrelser.

Gjennom workshopen, deltakerne fortsette å øve tidligere undervist øvelser og viktige lærdommen gjennomgang faktorer som mat som påvirker puste, diskutere rollen til astma sekundære tilstander som forkjølelse, influensa og hyperventile angrep og finne løsninger der astmatikere kan regress til sine eldre vaner .

Hva er de ulike Spasms assosiert med astma?

Hva er de ulike Spasms assosiert med astma?


Astma er en sykdom klassifisert av inflammatoriske responser i kroppen som forårsaker en rekke av mild til moderat spasmer. Allergisk astma spasmer er utløst av miljømessige eller matallergener, mens ikke-allergiske astmasymptomene er indusert av følelser, værforandringer og mosjon.

Tungpustethet / Hoste

Hvesende pust og hoste spasmer skje på grunn av en økt mengde slim som finnes i lungene, eller kan skyldes innånding av et irritasjonsmoment, som fører til en vedvarende kilende følelse.

Kortpustethet

Kortpustethet oppstår når luftveiene blir stadig mer innsnevret, som fører til tung og hyppig inhaling og exhaling som kan føre til hyperventilering, svimmelhet, kvalme og føre til en full blåst angrep.

Tetthet i brystet

Tetthet i brystet er klassifisert som mild til alvorlig spastisk smerter i brystet hulrom området på grunn av muskel stammer fra astma-relaterte hoste og økt inn- og utpust.

Anafylaksi

Anafylaksi er en alvorlig allergisk reaksjon som forekommer når et individ eksponeres for et allergen slik som skalldyr eller en insektbitt. Histamin utgivelser constrict puste ved inflaming luftveiene, noe som fører til livstruende pustekramper i løpet av minutter.

Astma angrep

Astmaanfall er angitt med alvorlig pustebesvær og puste spasmer som kan være ledsaget av pipende pust eller kvelning. Personer med alvorlige puste spasmer kan bli uføre ​​eller ubevisst.

Naturlig behandling for astma kontroll Forebygging

Selv om det ikke er naturlig kur eller garantert forebygging, er det mange naturlige behandlinger som kan redusere symptomene på astma, en tilstand der lungene kan bli betent, noe som gjør det vanskelig å puste. Muskel avslapping teknikker, pust og meditasjon, og kosthold alle kan bidra til å redusere de ødeleggende effektene av astma.

Pust og meditasjon

Kontrollert pusting og meditasjon kan i stor grad bidra til å redusere stress og hjelpe med å puste, og dermed redusere symptomene på astma. En enkel pusteteknikk er å puste dypt inn gjennom nesen og utvide brystet mens du ligger nede, og så puster sakte (igjen gjennom nesen) og stram brystet og magemusklene. Denne enkle øvelsen vil hjelpe deg til å styrke musklene som er avgjørende for å puste normalt og sunt. Det er også nyttig å ta litt tid ut av hver dag, og fokusere på å puste: Lukk øynene, dempe lysene og fokus på hver inn- og utpust. Denne meditative fokus hjelper deg å slappe av og regulere pusten din. Også, puste gjennom nesen gjør at mer oksygen å nå blodet og bremser pusten din, noe som er sunnere enn raske åndedrag eller hyperventilering.

Diett

Foods høy i immun-boosting vitaminer og mineraler, for eksempel vitamin B-6, vitamin B-12 og C-vitamin er alle anbefalt for naturlig å bidra til å redusere symptomer på astma. Et annet hjem behandling for astma er honning; du kan enten blande ca 1 ts. honning med et glass vann eller bland 1 ts. honning med en kopp te. Inges honning kan hjelpe deg å begynne å puste med større letthet. Andre nyttige naturlige blandinger er ingefær-te, varmt vann med 1/2 ts. av lakrisrot blandet i, og varmt vann med 4-5 fedd kokt i vann (honning kan tilsettes, så vel). I tillegg tygge rå fennikel kan bidra til å tømme lungene for luftveis-blokkerende slim.

Igjen, mens alle disse kostanbefalinger kan bidra til å redusere astmasymptomer, er det viktig å huske at ingen av disse matvarene vil hindre astmasymptomer eller behandle et astmaanfall.

Hyperventilering & mugg lukt

Hyperventilering & mugg lukt


Hyperventilering er en svært ubehagelig opplevelse for overbreathing som kan bringes videre av følelser som stress eller frykt eller av medisinske tilstander som sjokk eller infeksjon. For de med anfallslidelser eller astma, kan et anfall eller astmaanfall oppstår. I visse mennesker, kan hyperventilering utløses av miljøfaktorer som mold. Det er ikke den faktiske lukt som forårsaker luftveisproblemer.

Hyperventilering

Hyperventilering er rask pust som fører til lavere enn normalt nivå av karbondioksid i blodet. Når dette skjer, andre symptomer. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan du også oppleve forvirring, brystsmerter, svimmelhet, munntørrhet, prikking i hender eller føtter, hjertebank, problemer med å fange pusten og selv raping.

Noen mennesker utvikler symptomer på kronisk hyperventilering eller hyperventilering syndrom der du raskt puste på en jevnlig basis. Du må finne årsaken til hyperventilerer å bestemme behandling.

Mold

Både innendørs og utendørs mugg kan forårsake allergiske reaksjoner og helseplager hos personer. Du kan svelges og inhalerer muggsporer, som utløser allergiske og respiratoriske reaksjoner. Ifølge Allergy Relief Center, finnes mold året rundt i nesten alle miljø, men er mer uttalt i høy varme og fuktighet. Formen Spore er den delen av mold som reproduserer og fører til allergiske reaksjoner som kortpustethet.

Mold allergi symptomene er hoste, pustevansker, rennende nese, tette bihuler, brennende øyne, kløende hud, og redusert lungekapasitet. Det er puste og lungeproblemer som kan føre til hyperventilering i enkelte individer.

Toxigenic Molds

Toxigenic muggsopp er spesielle varianter som er kjent for å være giftig. De produserer mykotoksiner som kan påvirke de resipratory og nervesystemet, ifølge Internet Journal of Toxicology. Noen av disse inkluderer Aspergillus, Penicillium og stachybotrys. Hvis du har et svekket immunforsvar, er du høyere risiko for symptomer, men denne typen mold er giftig for alle, spesielt barn.

Det utvikler ofte i hjem der visse byggematerialer ble brukt, for eksempel skum bord, som ikke kan puste, ifølge Allergy Relief Center. "Sick building" syndrom er ofte et resultat av giftig muggsopp. Likevel er denne typen mold kan eller ikke kan ha en bestemt lukt den.

Mugg

Mugg er en samling av mugg som er mer synlig for det menneskelige øye. Det vises i våte og fuktige miljøer, for eksempel på badet fliser eller rundt toaletter og i kjøleskapet. Også mørke og dårlig ventilerte rom oppmuntre mugg vekst. Mugg er ofte forbundet med en fuktig eller muggen lukt. Likevel fjerner lukt betyr ikke at muggsoppsporer og mykotoksiner er borte. Ifølge Allergy Consumer Review, selv døde muggsporer forårsake allergiske reaksjoner hos dem som berøres.

For å fjerne mugg og mold riktig, bruke avfuktere. Luftrensere og HEPA filter støvsugere fungere også. Ifølge Allergy Consumer Review, en eddik spray fungerer godt for å utrydde mold. Finne kilden til mugg - for eksempel et lekk tak - er en god start. Så problemet må fikses å sikre at ingen ny vekst skjer. Å kvitte seg med muggen lukt, bruk kull briketter eller luftrenser spray.

Mugg Lukt og Hyperventilering

For de som er allergisk mot mugg, kan mugg lukt utløse hyperventilering, et astmaanfall eller respiratoriske symptomer som pustevansker. Også, mugg lukt kan utløse angst hos mennesker som deretter fører til hyperventilering. Imidlertid er ikke den egentlige lukt skyldige. Det er sporene som er inhalert av følsomme individer som fører til problemer.

Hvorfor puste inn i en papirpose redusere effekten av Hyperventilering?

Hyperventilering er en tilstand der en person tar dype, raske åndedrag som fører til overventilation av lungene. Dette overventilation fører til flere symptomer som er karakteristiske for hyperventilering. Puste inn i en papirpose er en måte å forholde seg til hyperventilering.

Puste inn en Paper Bag

Ideen bak rebreathing, eller puste inn i en papirpose, er å lette ukontrollert pusting assosiert med hyperventilering. Puste den utblåsningsluft i posen bidrar til å gjenopprette balansen av karbondioksyd i kroppen, noe som fører til en reduksjon i symptomene på hyperventilasjon. Men ifølge WebMD og andre publikasjoner, kan denne praksisen være farlig fordi noen forhold, som astma eller hjerteinfarkt, kan ha de samme symptomene som hyperventilering. Ber folk som lider av andre symptomer å puste inn i papirposer kan føre til forverring av disse symptomene, bevisstløshet eller død.

Årsaker

Hyperventilering er forårsaket av stress, spenning, hard trening, feber og angst. Hyperventilering kan også være forårsaket av episoder av et astmaanfall, hodeskade eller emfysem. Andre mulige årsaker til hyperventilering omfatter lungekreft og en økning i elevasjon. Noen kvinner opplever anfall av hyperventilering under svangerskapet, noe som vanligvis stopper når de føder.

Symptomer

Symptomer på hyperventilering inkluderer en kriblende i hender, munn eller føtter, og følelser av nummenhet, tunnel, tåkesyn og hodepine. Andre symptomer på hyperventilering inkluderer følelser av kvelning, hyppig gjesping, svetting, en racing hjerterytme, problem med balanse og en stram følelse i brystet. Enkelte behandlinger for hyperventilering er en reduksjon av stress og angst, og bruk av riktig pusteteknikk. Alvorlige eller hyppige tilfeller av hyperventilering krever medisinsk behandling.

Astma Utslett hos barn

Astma hos barn utslett oppstå på grunn av en rekke mulige hendelser som fører til IgE-antistoffer til å produsere kjemisk frigjør histamin i hele kroppen. Dette fører til betennelse i huden og luftveiene, som fører til kløende, tørre utslett og pustevansker.

Betydning

Astma er en luftveissykdom identifisert som en immun overfølsomhet for triggere som allergener, trene eller vær, føre til astmaanfall og allergisk anafylaksi, synlig indikert av elveblest og utslett.

Typer

Anstrengelsesutløst astma utslett er forårsaket av fysisk anstrengelse, mens allergiske astma utslett er utløst av en inntatt, inhalert eller kontakt allergen, med både potensielt resulterer i kløende, irritasjon og kortpustethet hud.

Identifikasjon

Ikke-allergisk astma utslett er identifisert som flekkete, røde elveblest som begynner nær halsen, brystet og skuldrene under trening, emosjonell nød eller hyperventilering, og kan være ledsaget av svimmelhet, forvirring eller tretthet.

Betraktninger

Allergisk astma utslett kan utløses av miljømessige allergener, matvarer eller kjemisk overfølsomhet som forårsaker hevelse i overhuden, noe som fører til tørr, kløende eksem utslett, kvise-lignende støt og hovne luftveier.

Forebygging / løsning

Utslett hos barn kan bidra til å diagnostisere astma, sammen med allergi og lungefunksjonstester. Styring gjennom aktuell og muntlig antihistaminer, inhalatorer, forstøver behandlinger og allergi injeksjoner gir utvidet lettelse.

Hvordan Unn Hyperventilering

Hvordan Unn Hyperventilering


Hyperventilering oppstår når en engstelig person puster så raskt at han eller hun ikke kan få nok karbondioksid. Personen vil føle at han eller hun er kvelende.

Bruksanvisning

•  Se etter et av disse tegn og symptomer på hyperventilering: høy angst, rask og dyp pust, rask puls, en følelse av kvelning, svimmelhet eller besvimelse, tørr munn, nummenhet i hender og rundt munnen, en følelse av lammelse i hender, knivstikking brystsmerter.

Ro personen ned ved å identifisere kilden til angst og adressering den. Hyperventilering er ofte utløst i villmarks innstillinger av en frykt for høyder, ved feil på utstyr, eller av en mindre skade som fører til angst.

Kommunisere kontinuerlig med den skadde personen: forklare at selv om han eller hun føler et behov for mer oksygen, problemet er at han eller hun får for mye av det, og at symptomene vil gå unna som å puste roer ned.

Har personen pust inn i en ting sekk eller annen bag, som dekker både nese og munn med posen. Dette vil øke mengden av karbondioksid i blodet.

Tips og advarsler

 • Hvis personen ikke reagerer på behandling innen 20 minutter, kan sykdom være noe annet enn hyperventilering. Andre muligheter er astma, heteslag, og heteslag.
 • Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hyperventilering av migrene Pain

Hyperventilering av migrene Pain


Ifølge American Academy of Family Physicians (aafp), kan migrene produsere intense smerter og bankende opplevelser på en eller begge sider av hodet. Denne smerten kan føre til tretthet, svimmelhet, kvalme og tåkesyn. Hyperventilering er rask pust som kan være forårsaket av smerte eller angst. Et individ som opplever ekstrem smerte fra en migrene eller angst-produserende symptomer som svimmelhet eller tåkesyn kunne oppleve hyperventilering som et resultat av smerte og angst.

Årsaker og symptomer på migrene

Ifølge aafp, migrene hodepine forårsaket av kjemiske forandringer i hjernen. Når nivåene av den kjemiske serotonin drop, kan blodkarene i hjernen hovne, forårsaker smerte. Serotoninnivået kan påvirkes av fysiske faktorer som endringer i blodsukkernivået, forbruk av bestemte matvarer, eller hos kvinner, hormonelle endringer som følger menstruasjonssyklusen. Migrene kan produsere en rekke svært ubehagelige symptomer som en bankende følelse i hodet, tåkesyn, kvalme og svimmelhet.

Hyperventilering og Pain

The National Institutes of Health (NIH) oppmerksom på at hyperventilering, eller rask pust, kan skyldes intens smerte eller angst. Hyperventilering fører til økt nivå av oksygen for å gå inn i kroppen, noe som gjør en person føler ør. Prosessen med hyperventilering kan produsere en følelse av åndenød som kan, i sin tur føre til økt angst og panikk. Dette kan være en urovekkende opplevelse for en pasient med migrene smerte, da de kan forveksle den hyperventilering og smerte som et symptom på en mer alvorlig helseproblem som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Kontrollerende Migrene Pain

Den aafp tyder på at migrene smerte kan kontrolleres ved å ligge flatt i et rolig område med lite lys. Bruken av kaldt komprimerer på hodet og over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter er også anbefales for alvorlig migrene smerte. Den aafp bemerker at det er viktig for en pasient å slappe av og holde deg rolig hvis det er alvorlig migrene smerte.

Home Care for Hyperventilering

NIH antyder at hyperventilering av angst eller smerte kan kontrolleres ved å øke kroppens nivå av karbondioksid. Et individ kan gjøre dette ved å puste i en pose eller ved å puste gjennom nesen, som ofte bremser puste prosessen. Egenomsorg for hyperventilering og migrene er like i at en pasient bør prøve å legge seg ned, forblir musling og redusere smerte så mye som mulig.

Når skal søke medisinsk hjelp

NIH tyder på at enkeltpersoner bør søke ytterligere medisinsk hjelp hvis smertene fra migrene eller symptomer på hyperventilering fortsette å forverres selv etter egenomsorg er forsøkt. I tillegg, leger oppmerksom på at noen smerte eller åndenød ledsaget av blødning eller feber bør rapporteres til lege eller øyeblikkelig hjelp anlegget.

Hvordan takle Hyperventilation

Hyperventilering er hovedsakelig forårsaket av angst, panikkanfall eller høyt stressnivå. I sjeldne tilfeller er hyperventilering forårsaket av skade, hypoglykemi, hjerteinfarkt eller blødning. Symptomene på hyperventilering inkluderer kortpustethet, svimmelhet, agitasjon, hallusinasjoner, rask og dyp pust, tetthet i brystet og brystsmerter. Lær å håndtere hyperventilering basert på noen enkle trinn som er beskrevet nedenfor.

Hvordan takle Hyperventilation

•  Ro deg ned. Finn ut hva som kan utløse hyperventilering for å hindre fremtidig hyperventilering. Minn deg selv å puste sakte. Pust gjennom nesen, og hold pusten i minst fem sekunder før du puster ut. Alternativt puste gjennom kniper leppene, noe som kan bidra til å forebygge hyperventilering.

Prøv buk puste. Legg deg ned i en komfortabel stilling, og når du puster, la magen trykker mot hendene.

Pust inn og ut av en papirpose 6 til 12 ganger.

Veksle mellom buk puste, puste langsomt og puste inn i en papirpose til symptomene forsvinner.

Ring 911 og oppsøke akutt medisinsk hjelp hvis symptomene vedvarer. Sjekk om hyperventilering skyldes en skade eller blødning.

Kontroller at offeret ikke har hjerteinfarkt. Vær oppmerksom på at symptomer på hyperventilering er vanligvis lengre enn hjerteinfarkt, som vanligvis vare opp til 10 til 15 minutter. Videre er symptomene på hyperventilering ikke forbedret med hjertemedisiner.

Rådfør deg med en lege om symptomene dine. Legen kan vurdere om du har hyperventilering syndrom, noe som betyr at du hyperventilate regelmessig.

Regelmessig trening kan bidra til å redusere risikoen for hyperventilering. Spis et sunt kosthold og unngå koffein.

Hvordan virker puste inn i en papirpose Hjelp Hyperventilering?

Hvordan virker puste inn i en papirpose Hjelp Hyperventilering?

Hva er Hyperventilering?

Hyperventilering er ofte forårsaket gjennom en reaksjon på en intens eller spennende situasjon. Når en person er hyperventilerer, de puster mye dypere og raskere enn de normalt ville, og vil ofte føle svimmelhet eller prikking. Det er ikke uvanlig for en person til å føle seg som om de vil besvime mens hyperventilere, selv om de sjelden gjør.

Hvordan påvirker dette kroppen?

På grunn av pustemønstre når hyperventilating, blir luften som går inn og ut av legemet for raskt som i sin tur, bringer nivået av karbondioksid i blodet under det normale. Lave karbondioksid nivåer føre til at kalsiumnivået i kroppens væske for å også gå under det normale, noe som påvirker nerver (derav prikking og svimmelhet).

Hva gjør en papirsekk Do?

Ved å puste inn i en papirpose (mer rolig og langsomt, hvis mulig), øker karbondioksyd-nivå i posen. Så, som du rebreathe luften du nettopp pustet ut, økt nivå av karbondioksid i luften du Gjerd vil øke nivået av CO2 i blodet og gjenopprette kalsium nivåer.

Hva er årsakene til astma, bronkitt og leddgikt?

Astma er preget av betennelse og innsnevring av luftveiene. Bronkitt oppstår når slimhinnen i dine bronkiene (som tar luft til og fra lungene) er betent. Leddgikt er preget av leddbetennelse. Alle tre er inflammatoriske tilstander; Imidlertid har hver ulike årsaker og risikofaktorer.

Astma Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er den eksakte årsaken uklar; imidlertid forskere tror at det er forårsaket av en kombinasjon av faktorer som genetikk og miljø.

Bronkitt Årsaker

Bronkitt kan være forårsaket av viruset som forårsaker forkjølelse, GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), eksponering for tobakksrøyk, eksponering for visse gasser og luftbårne giftstoffer.

Artritt

Leddgikt skader leddene, forårsaker ubehag og smerte. Revmatoid artritt er forårsaket av en autoimmun lidelse der ditt eget immunsystem angriper leddene og forårsaker betennelse. Artrose er vanligvis forårsaket av infeksjon, leddskade eller slitasje-og-tåre fra mange års bruk.

Astma Risikofaktorer

Risikofaktorer inkluderer bor i et område med et høyt nivå av luftforurensning, familiehistorie, vedvarende barndommen luftveisinfeksjoner, gjentatt eksponering for passiv røyking og fedme.

Bronkitt Risikofaktorer

Risikofaktorer er røyking, eksponering for passiv røyking, har en svekket immunsystem, GERD eller eksponering for kjemikalier / luftbårne lunge irritanter (som ammoniakk, klor, brom eller tekstiler) på jobb.

Leddgikt Risikofaktorer

Risikofaktorer inkluderer familiehistorie, alder (risikoen øker når du blir eldre), kjønn (revmatoid artritt rammer flere kvinner enn menn), felles skader og fedme.

Hydration behandling for astma Cure

Oksygen og hydrogen molekyler i vann er kjent ikke bare for å opprettholde livet, men noen tror de har også stor helbredende egenskaper. Naturlig helse talsmenn, slik som Purity 2000.com, fremme hydration behandling som en mulig kur for astma. Men kaster en National Institutes of Health studie tvil om hvorvidt vann og hydrering har en effekt på mucociliary funksjon, eller funksjonen til cellene i luftveiene.

Bruke Hydration

Ifølge Purity 2000, naturlig rettsmidler for mange plager som mål å bruke ikke-invasiv, reagentless og nonsynthetic behandlinger for å forbedre liv og helse. Purity 2000 rapporterer at mange talsmenn for disse naturlige rettsmidler vurdere vann det mest elementære krav til behandling av sykdommer. Noen av disse naturlige behandlinger innebærer bruk av vann og andre substanser, mens det i lett hydratisering terapi vann alene administreres i foreskrevne mengder til pasienter. Bronkial astma er en type av sykdom som Purity 2000 antyder kan bli hjulpet ved hjelp av hydrering terapi.

Teori

Hydration terapi for behandling av bronkial astma verk basert på prinsippet om at astma er en tilstand der luftrom som tar luft i lungene er betent. Denne betennelsen er generelt et resultat av overdreven histaminer i kroppen. Dehydrering er en av de viktigste faktorene for å forverre denne tilstand. Når det er mindre vanninnhold i kroppen, er det lettere for histaminer å bygge opp. Derfor talsmenn sier, er det motsatte like sant. Med andre ord, er muligheten for opphoping av histaminer i kroppen sterkt redusert dersom personen er godt hydrert. Purity 2000 rapporterer at vann er en av de viktigste næringsstoffer for lungene og at lungene bruke vann for å holde seg fuktig. Denne fuktighet hindrer vevet belegg fra å bli tørr, noe som ville produsere slim. En studie kalt "Terapeutiske regimer for Akutt astma" gjort på dyr har vist at økt inntak av vann over et par uker sterkt redusert slim buildup samt produksjonen av histaminer. Vannterapi er dermed grunnlaget for å holde lungene fuktig --- og dermed fri for betennelse.

Effektivitet

Til tross foreløpige positive resultater, en National Institute of Health studie antyder hydrering er ikke en effektiv behandling for pasienter med bronkial astma --- spesielt de som har vært på andre former for medisiner. Når hydrering terapi ble introdusert i en gruppe med pasienter i alderen 15 til 40 over en seks måneders periode, det gjorde ikke vesentlig endre tilstanden. Selv om hydrering terapi ikke kurere astma, var det merkbar forbedring i andre viktige parametere som respirasjonsfrekvens og pulsfrekvens, fant studien.

Hvordan vet jeg om barnet ditt har astma

Selvfølgelig en lege er den beste personen til å avgjøre om barnet ditt har astma, men ofte etter den tid et barn med astma får legekontoret hans symptomer har minsket eller forsvunnet.

Hvordan vet jeg om barnet ditt har astma

Hoste er et viktig symptom på astma hos barn. Hvis barnet ditt har hyppige anfall av sykdom med ukontrollerbar hoste, kan hun har astma. Barn med astma vanligvis hoste mest om natten, men hoste kan skje når som helst. Hoste kan være så alvorlig at det fører barnet til å kaste opp.

Se på barnets mage når han har en hostende plass. Hvis magen blir sugd inn hardt med hvert åndedrag kan dette være et tegn på astma. Huden kan bli sugd inn i mellomrommene mellom barnets ribbeina når hun puster.

Lytt til barnets pust. Hvis pusten er rask og grunt hun kunne være å ha et astmaanfall. En billig stetoskop kan brukes til å lytte til barnets pust i brystet og tilbake området. Hvis du hører noen tungpustethet, er dette et tegn på astma.

Hold en journal av barnets symptomer. Har barnet ditt bli syk oftere hjemme eller på andres hjem? Har du noen kjæledyr? Når på dagen gjør angrepene skje? Astma hos barn er ofte forårsaket av allergier, men det kan også bli utløst av en kald eller en viral sykdom. Denne journalen vil hjelpe legen finne ut om barnet ditt har astma og den beste måten å behandle det.

Hvis du har mistanke om astma, er det viktig å få behandling for barnet ditt så snart som mulig. Astmaanfall krever spesiell medisiner for å hjelpe barnet ditt puster. Hvis barnet ditt viser alvorlige symptomer på astma som ekstrem pustevansker eller negler og / eller lepper blir blå, bør du skynde ham til legevakten eller ringe 911.

Hint

 • Ikke bruk denne artikkelen i stedet for å konsultere med en lege.

Hvordan gjenkjenne og behandle et barns astma angrep

Hvordan gjenkjenne og behandle et barns astma angrep

Astma er en vanlig sykdom blant barn. Mange ting kan utløse et astmaanfall, for eksempel kjæledyr dander, støv midd, kakerlakker, trær, pollen og bier. Erkjennelsen et astmaanfall i sin tidligste fasen er avgjørende for effektiv behandling. Følgende trinn vil hjelpe deg å gjenkjenne og behandle et astmaanfall.

Hvordan gjenkjenne og behandle et barns astma angrep

Hvordan gjenkjenne et astmaanfall

Se å se om barnet ditt sliter med å puste. Dette vises ofte når pusten er fortvilet og uregelmessig. Barnet kan se ut som han prøver å ta uvanlig dype eller grunne åndedrag. Han kan også signalisere sine problemer ved clutching eller plassere hånden over brystet eller halsen.

Lytt etter eventuelle tydelige tungpustethet lyder. Tungpustethet lyder er forårsaket når Airway betennelse ikke vil gi nok luft til å passere gjennom fritt. Tungpustethet betyr ikke alltid at barnet ditt er å ha et astmaanfall. Hennes luftveiene kan bare være irritert, men hvis hun har blitt diagnostisert med astma, er det ganske sannsynlig. Hvis du ikke kan høre noen tungpustethet ved bare å lytte til henne puste, legger øret mot ryggen hennes. Noen ganger er dette den beste måten å høre den.

Observer barnets hoste. Hvis barnet ditt er å ha et astmaanfall, kan han hoste ofte med hvert åndedrag han tar eller med alle andre åndedrag. Hoste er vanligvis på grunn av spasmer i lungene og signaler om at barnet ikke kan få nok oksygen.

Se på ditt barns øyne. Hvis barnet ditt ikke får nok oksygen gjennom lungene hennes, kan hun utvikle mørke ringer eller poser under øynene. Hun kan også vise ekstreme tegn til utmattelse. Hvis hun ikke er å få riktig mengde oksygen, vil hun ikke være i stand til å bruke mye energi.

Sjekk barnet ditt for gryntende lyder eller dementi. Tilbaketrekking er når brystet huler i løpet av et pust. Tilbaketrekking er vanligvis et tegn på at barnet ditt er å ha alvorlige problemer med å ta åndedrag.

Hvordan behandle en astma angrep

Hvis barnet ditt viser noen av de ovennevnte symptomene, må du administrere foreskrevne medisiner umiddelbart. Hvis barnet ditt har blitt medisinsk diagnostisert med astma, har legen din sannsynligvis gitt deg en astma omsorg plan å følge som vil omfatte medisiner.

Etter administrering av de foreskrevne medisiner, se på barnet ditt nøye. Hvis hun ikke blir bedre, gi din barnelege en samtale. De fleste barneleger 'kontorer har etter timer samtalelinjer og vil være i stand til å varsle barnelege av situasjonen. Hvis du ikke kan nå barnelege og barnet fortsatt har problemer, ta henne med til nærmeste sykehus hvis det er tett og barnets symptomer er ikke alvorlig.

Hvis barnet ditt er viser noen av disse symptomene, og du trenger ikke medisiner, ringe 911 umiddelbart. Hvis barnet ditt har en alvorlig angrep, ikke prøv å kjøre barnet til sykehuset. Ambulanser har avansert pusteutstyr, og vil være i stand til å opprettholde barnet ditt hvis han slutter å puste.

Følg opp med din barnelege etter akuttmottaket besøk. Astma er ikke alltid diagnostisert før et alvorlig angrep skjer. Legen din må kanskje vurdere barnet og foreskrive en daglig regulator.

Hint

 • Hvis barnet ditt har astma symptomer, holde nøye øye på ham. Symptomer kan raskt forverres, og hvis du ikke betaler oppmerksomhet, kan du ikke være i stand til å behandle ham effektivt.
 • Alltid ta hensyn til barnets astma triggere. For eksempel, hvis hun er allergisk mot kjæledyr dander, ikke ta henne inn i noens hjem med hunder, med mindre hun har tatt medisin på forhånd.
 • Oppbevar alltid medisiner foreskrevet av legen din tilgjengelig. Hvis barnet ditt er utsatt for angrep, bære den med deg når du forlater huset, spesielt på familieferier.
 • Pass alltid på at resepten er fylt, spesielt før ferier og andre tider av året da det kan være vanskelig å få resepter fylt raskt.
 • Les bøker om homeopati og urter. De kan tilby alternative måter å behandle astma, i tillegg til medikamenter.
 • Ikke la barnet løpe rundt hvis han hoste eller pipende pust. Denne aktiviteten kan gjøre det verre.
 • Aldri anta at barnet bare har en enkel kaldt hvis hun demonstrerer disse symptomene.
 • Hvis du velger å behandle astma med homeopati eller urter, alltid sjekke med en herbalist eller naturopathic lege. Urter og homeopati kan være farlig hvis du bruker dem feil eller kombinere dem med visse medisiner.

Slik unngår du at astma hos barn

Astma hos barn har vokst til epidemiske proporsjoner. Ingen faktor synes å være ansvarlig for; Snarere synes en kombinasjon av triggere knyttet til moderne liv å forårsake astma hos barn.

Mens det ikke er mulig å sikre at barnet ikke vil ha positivt astma, er det mulig å ta noen trinn som har vist seg å forhindre sykdommen i å få tak.

Slik unngår du at astma hos barn

•  Gi opp peanøtter og peanøttsmør under svangerskapet. Å spise disse matvarene når du venter har vist seg å ha noen forbindelse med fødsler en astmatisk barn, av grunner ingen forstår.

Endre ditt hjem for å bli kvitt allergener. Gjøre unna med store elementer, som tepper og sofaer, som er laget av syntetiske fibre.

Holde hjemmet fri for papir rot og støv. Hvis det er kakerlakker overalt i din bygård eller hjemme, utrydde dem godt før fødselen av barnet ditt.

Unngå å bruke pulver og spray rundt babyen. Prøv å bruke vegetabilsk olje eller lotion ved skifte bleier ..

amme babyen hvis det er mulig. Melkeprodukter er ofte ansvarlig for luft (samt mage) problemer.

Hint

 • Vurdere et kjæledyr. Merkelig nok, eksponering for kjæledyr i tidlig alder beskytter barn fra forming allergier senere i livet.
 • Ikke rense ditt hjem. Kommer i kontakt med vanlige bakterier gir barn beskyttelse mot astma. Men gjør opprettholde renslighet, spesielt når det kommer til støv.

Barndom Astma Informasjon

Barndom Astma Informasjon

Astma er en alvorlig tilstand som rammer barn i alle aldre. Tilstanden kan være svært belastende for et lite barn. Babyer er svært sårbare for virkningene av astma fordi de har svært små luftveiene. Barndommen astma har også vært knyttet til andre forhold som eksem. Ofte et barn vil også lide med moderat til alvorlig allergi. Barn med astma er svært følsom for røyk og andre kjemikalier i miljøet.

De viktigste årsakene til astma i barneårene

En av de beste måtene å forebygge barneastma er å holde barna borte fra sigarettrøyk. Når foreldrene røyker de utsette sine barn for kjemiske irritanter som kan indusere astma. Det er imidlertid også en arvelig. Barn som har en mor med astma er mer sannsynlig å utvikle sykdommen. Heldigvis, noen barn vokser astma. Fedme har også vært assosiert med barneastma, så å hjelpe barnet ditt holde seg aktiv og opprettholde en sunn vekt kan hjelpe.

Tegn på astma i barneårene

En av de vanligste tegnene på barneastma er pustevansker eller tetthet i brystet. Astmatiske barn ofte gispe for å få igjen pusten. Barnet kan hvese eller selv utvikle en hoste. Barn med astma vil også ta mye lengre tid å komme seg fra en kald, og disse barna kan våkne oftere om natten.

Skjulte astma utløser

Det er mange ting som kan utløse astmaanfall. Vi lever i en verden fylt med kjemikalier, plast og andre forurensninger. Splitter nye møbler og madrasser avgir gasser for en viss periode av tid som kan være skadelig for astmatiske barn. Dette kan også skje når en bolig er nymalt og når husholdningenes kjemikalier blir brukt. La møbler utslipp gasser for en stund i garasjen eller et eget rom før bruk. Hvis du har et barn som lider med astma, unngå å bruke giftige kjemikalier for å rengjøre hjemmet ditt. Selv blekemiddel kan avgi skadelige gasser. I stedet bruker damp mopper og naturlige baserte rengjøringsmidler. Steam dreper bakterier og virus uten giftige effekter som kjemiske rengjøringsmidler har.

Amming for å hindre astma

Barn som får morsmelk har en mye lavere forekomst av å utvikle astma. Mange leger mener dette er fordi morsmelk er lastet med ting som ikke kan kopieres av formelen. For eksempel, en dråpe morsmelk har millioner av levende hvite blodceller det. Væsken er faktisk i live og klar til å kjempe noen utenlandske inntrenger som går inn i en barnets kropp. Morsmelk er også lastet med viktige antistoffer og super næringsstoffer. I tillegg er denne "super food" full av gunstige bakterier. Gode ​​bakterier bidra til å balansere bakteriefloraen i kroppen og hindre fordøyelsesproblemer. (Se Resources nedenfor for å se studien.)

Enkle forholdsregler

Investere i en luftfiltreringssystem for hjemmet kan være svært gunstig for disse barna. Puste i ren frisk luft er mindre sannsynlighet for å bringe på et angrep. Imidlertid kan astmaanfall også være forårsaket fra stressende situasjoner eller over anstrengelse fra å kjøre. Barn med astma kan nyte utendørs aktiviteter, men astmatiske barn bør alltid bære en inhalator med dem. En astma inhalator inneholder legemiddel som inhaleres, noe som kan bidra til å roe et angrep ved å redusere betennelse i luftveiene.