Digidexo.com

tens innstillinger

Hvordan bruke en TENS maskinens innstillinger

Hvordan bruke en TENS maskinens innstillinger


Kronisk-smertepasienter, fysisk-terapi klinikker og skadde idrettsutøvere bruker titalls maskiner for å forbedre smerter symptomer. A TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enhet sender små mengder elektrisitet gjennom deg å avbryte smerte signaler og skape mer smertestillende kjemikalier, ifølge Healthcare Information Directory. Du kan bruke den nesten hvor som helst og bruke den hele dagen. Noen enheter har flere justerbare innstillinger, mens andre bare har en eller to, så det er viktig å lære å betjene maskinen. Studer maskinens instrukser samt selve maskinen før du bruker den.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen nøye for din enhet. Les gjennom sikkerhetsregler og alle innstillings instruksjonene for å lære å bruke maskinen helt. Gravide, folk med pacemaker og pasienter med krampeanfall og hjertesykdommer bør unngå disse maskinene med mindre en lege anbefalte deres bruk. Plassering av putene er også kritisk. De bør ikke plasseres på forsiden av halsen, over hjertet eller på en kjent tumor.

Forstå hva pulsbredde gjør. Pulsbredden (varighet) er hvor kort eller lang den faktiske elektrisk puls vil overføre. Denne kan være mellom 40 og 250 mikrosekunder. Vanligvis er høyere puls-bredde-innstillingene som brukes i kortere perioder, og lavere breddeinnstillinger kan tolereres lenger.

Vit hva pulsfrekvens gjør. Pulsfrekvensen eller frekvensen er hvor ofte den elektriske impuls blir overført i løpet av en viss tidsperiode. Dette kan være mellom 1 og 250 hertz. Finn ut om du kan justere dette på din enhet.

Vet forskjellen mellom maskinmoduser. De to moduser på maskinen er kontinuerlig eller briste. Modusene er enten på eller av. Kontinuerlig er konstant. En elektrisk burst er innført på forhåndsbestemte intervaller i burst mode, som er effektive for å stimulere nerveimpulser og maksimere endorfin-lignende effekt (naturlig smerte-fri følelse).

Bruk en høy TENS eller en rask puls for smertelindring. Dette er ideelt for rygg eller knesmerter som er konstant. Angi gjeldende på et nivå du kan tåle uten bivirkninger som rykking eller ubehag. Start med å gå til et høyere nivå, og skru den ned igjen til din komfort. Sett pulsbredde på 100 mikrosekunder. Sett frekvens mellom 90 og 130 hertz (Hz). Hvis disse justeringene ikke er mulig på din maskin, finne programmet som passer best disse på din enhet.

Bruk en lav-TENS eller langsom puls for analgetisk effekt over tid. Dette er egnet for stimulering av kroppens egen healing og produserer en akupunktur-lignende effekt. Sett dagens nivå på et behagelig rekkevidde for deg. Sett puls (bredde) ved 200 til 250 mikrosekunder. Sett pulsfrekvens på 2 til 5 sykluser Hz. Hvis du ikke kan justere disse innstillingene, finne ut hvilket program som er nært matchet på enheten.

Tips og advarsler

 • Eksperimentere med å justere pulsbredde og frekvens og varighet av tiden som brukes for maksimalt utbytte. Ikke anta at din smerte vil reagere på samme måte som noen andre er med en TENS enhet.
 • Hvis TENS-enheten gjør symptomene verre, slutte å bruke og sjekk med din lege. Ikke bruk enheten mens du kjører. Elektrodene kan forårsake hud følsomhet eller allergiske reaksjoner for enkelte mennesker.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit


Leger ofte foreskrive en Transkutan elektrisk nerve Stimulator (TENS) enheten når smertene vedvarer over en lengre periode og begrenser dine aktiviteter. Den Rehabilicare ProMax TENS Unit er en slik enhet. Det er viktig å følge legens instruksjoner for bruk fordi det er noen forholdsregler som må tas. Brukt på riktig måte er det ingen bivirkninger eller risiko som det er når du tar medisiner. Bruken av denne enheten raskere utvinning og gå tilbake til normal funksjon. Du kan ta en aktiv del i din egen utvinning ved å ha denne bærbare enheten til din disposisjon.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Enheten brukes til å hjelpe muskler og bløtvev skader komme seg raskere, redusere smerte og hevelse, øker blodsirkulasjonen og omfanget av bevegelse og redusere muskelspasmer. Den kan brukes for å lindre smerter i korsryggen, stive ledd, muskelspasmer, sportsskader og også for behandling etter kirurgiske inngrep. Enheten er bare for smertelindring, imidlertid, og er ikke en kur.

Ansiktet til stimulator enheten har flere programknapper. "Mode"-knappen kan du velge terapeutisk modus. "Puls" knappen setter puls samt varighet og det sjekker på bruken din. Den "Ch. 1"-knappen øker tiden, puls og intensitet for kanal 1 og "Ch. 2"-knappen reduserer tiden, puls og intensitet for kanal 2. På baksiden av enheten er to kanalkontakter hvor ledninger er satt inn.

Det er flere funksjoner som kan programmeres. "Tid"-funksjonen setter tiden stimulatoren vil holde på. Det er flere terapeutiske moduser: Normal (en gjentagende puls uten variasjon); Burst (to grupper på åtte pulser per sekund med ingen variasjon); Modulere (en gruppe av pulser som gjentas med hvor satsen og variasjoner endres og intensiteten forblir den samme); Styrke Varighet (en gruppe av pulser som gjentar hvor satsen forblir konstant, men varigheten og intensiteten endre); og enkel modulert puls (en gruppe av pulser 12 sekunder lange der intensiteten forblir den samme, men hastigheten og varigheten varierer).

Følgende er begreper som brukes for innstillinger for pulsen parameter. Rate er pulser per sekund; Varighet, lengden av pulsen i mikrosekunder; Cycle, hvor mange sekunder hver gruppe av pulser varer; Span, hvor langt fra hverandre gruppene av pulser trigger (som er bestemt og fastsatt av enheten); og Intensitet, justert på hver av kanalene for amplitude eller styrken av hver puls.

Enheten har flere automatiske funksjoner som en automatisk slå seg av hvis det er noen form for avbrudd. Den vil falle ned til null prosent og sakte intensivere tilbake til forrige innstilling slik at du ikke får et støt. Det kan også huske tidligere innstillinger, sjekk om ledningene og elektrodene er riktig installert, og holde styr på både din og enhetens brukstid.

Enheten har to ledninger og elektroder som kobler og bære impulser fra stimulator til elektrodene. De har en plugg i den ene ende og to pinner på den andre. Du kan bruke én eller to ledninger, men de to pinnene på den andre enden må kobles til for at enheten skal fungere. Elektrodene kobles til ledningene. De kommer i enten disponibel form (der de kan holde hektet opp i tre til fem dager) eller karbon gummi, som er gjenbrukbare.

Hint

 • Hvis du er gravid bør du ikke bruke enheten.
 • Det bør ikke brukes på hodet, brystet, halsen eller munnen, i områder hvor det er sansetap eller i et område der huden er infisert eller irritert.
 • Du bør ikke bruke enheten i nærheten av tunge maskiner eller høyfrekvente kirurgiske enheter. Hold det borte fra barn og vann. Ikke bruk tungt utstyr eller maskiner mens du bruker enheten.

TENS behandling Protocol

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er en form for fysioterapi som bruker elektrisk stimulering til nummen områder av kroppen for smertebehandling. TENS bruker en bestemt type maskin og er ofte brukt for leddgikt, og de med smerter i korsryggen og postsurgical smerte. Nerver er stimulert gjennom huden for å eksitere det opioide nervesystemet og redusere ubehag.

Utstyr

TENS-maskiner er bærbart og rimelig å operere. Selv om de fleste TENS maskiner er bare tilgjengelig på legekontorer, kan de kjøpes for hjemmebruk. Maskinen er en batteridrevet enhet på størrelse med en liten kassettspiller som kommer med en AC-adapter; de tilkoblede elektroder er plassert på huden over det berørte området. Endene av ledningene er plassert under klebrige pads, som i sin tur er plassert på huden. Små strømmer av elektrisitet er overført gjennom ledningene.

Frekvenser

Smertebehandling gjennom konvensjonelle protokoller TENS varierer fra individ til individ og på forskjellige deler av kroppen. For de fleste pasienter, de høyere frekvenser som brukes i behandling protokollen synes å ha de beste resultatene. Frekvenser mellom 90 og 130 anbefales. Steady pulsbredder bør ligge i området mellom 80 og 120, slik at pasienten for å lede den behandlende legen til et nivå som resulterer i den mest komfort. Pasienter hjemme vil oppdage gjennom eksperimentering hvilke innstillinger som gir de beste resultatene.

Bursts

For mer konsentrerte behandlinger, er burst-protokollen brukes med noen pasienter i stedet for jevn strømmer av elektrisk impuls. Bursts av elektrisitet er skutt gjennom ledningene i nivåene av sju til ni pulser på en gang ved frekvenser på rundt 150. utøvere refererer ofte til det briste protokollen som elektronisk akupunktur.

Modulation

En moduleringsprotokollen innebærer en kombinasjon av konvensjonelle og brast protokoller for å hindre nervene i å bli vant til stimulering og til slutt benektende behandlinger. TENS maskiner kan settes til å levere pulser ved forskjellige innstillinger. Moduleringsprotokoller er anbefalt for langsiktig bruk og mer effektiv behandling.

Andre bruksområder

Pasienter i en studie ved National Institutes ofHealth som led av kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) ble behandlet med TENS i 45 minutter for å se om behandlingen har hjulpet lindre symptomene. Fører ble plassert på pasientenes ryggen like bak lungene og venstre på plass, sender ut en solid strøm av elektrisitet for tre fjerdedeler av en time. De pasienter som får behandling TENS var målbart i stand til å puste lettere å følge protokollen enn de som fikk placebo uten strøm sendes gjennom ledninger.

Hvordan du kan leie en TENS Maskin for Ap

Hvordan du kan leie en TENS Maskin for Ap


TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) enheter er små bærbare enheter som sender et elektrisk signal gjennom huden og inn i muskelen. En TENS enhet er omtrent på størrelse med en TV-fjernkontroll og har to sett med ledningene som festes til fire myke selvklebende pads som gjelder for huden. Et titalls enhet reduserer smerte ved å stimulere nerver med en konkurrerende sensasjon. Det kan brukes under fødselen som en medisin-free smertekontroll tiltaket. Folk som bruker enhetene for enkelt program kan velge å leie i stedet for å kjøpe dem.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din medisinske leverandøren. Spør din lege for å forklare bruken av TENS-enheten og fullføre en vurdering for kontraindikasjoner.

Kontakt din forsikring carrier. Hvis operatøren din betaler for leie, be om en liste over foretrukne leverandører og instruksjoner for å sende inn et krav. Be om et autorisasjonsnummer, hvis forsikringsselskapet bruker en, og holde den i postene.

Ta kontakt med leverandører. Kontakt foretrukne leverandører hvis din forsikring carrier levert en liste. Hvis du betaler privat for utleie, ta kontakt med noen leverandør du velger. Finne leverandører i lokal virksomhet kataloger under overskriften "holdbar medisinsk utstyr", eller bruke den elektroniske søkestrengen "TENS Rental." Din lege eller jordmor kan også leie enheter eller være i stand til å henvise deg til lokale leverandører.

anmeldelser avgifter. Hvis forsikringen transportør betaler for leie, etablere hvem som skal innlevering av krav. Noen leverandører vil fakturere forsikring bærere først hvis du gir de riktige kontaktdetaljer og fullmakter. Etablere kostnaden for tidsperioden av leieforholdet. Spør hvor mange sett med elektroder er inkludert i leiebeløpet, og vurdere å kjøpe ekstra sett med elektroder for å prøve enheten før fødsel starter.

omtale leveringsdetaljer. Hvis du bruker en lokal leverandør, arrangere henting og retur av enheten. Hvis du bruker en ekstern leverandør, etablere returprosedyrer inkludert instruksjoner om frakt og om du trenger post forsikring.

Etablere en leieperiode. De fleste leverandører leier enheten for en 30 dagers periode, så leie TENS-enheten for måneden før og etter babyens forfallsdato. Spør leverandøren om refusjon hvis du returnerer apparatet foran skjema.

Øv bruker enheten før du går inn i arbeid. Ta med enheten til din neste pre-natal avtale, og vurdere søknaden og innstillinger med medisinske leverandøren. Skriv instruksjoner ned, og pakk instruksjonene og enhet i posen å bringe til birthing plassering.

Tips og advarsler

 • Ikke vent til siste øyeblikk. Å finne en leverandør som leier en TENS enhet er vanskeligere enn å finne en leverandør som selger dem. Det kan ta litt tid å få forsikring detaljer sortert og finne en leie uttak.
 • Gi deg selv en tilstrekkelig leieperioden. Ikke leie maskinen for uken før og uken etter babyens forfallsdato.
 • Vurder å kjøpe enheten. Hvis du opplever problemer med å finne en leverandør som vil leie enheten, bør du vurdere å kjøpe en. Enheten kan oppbevares for senere svangerskap, eller du kan ta kontakt med leverandører som kjøper brukt medisinsk utstyr for videresalg.
 • Lagre alle dokumenter. Fullmakter og fakturaer kan være nødvendig for å fullføre et krav.
 • Ikke leie en TENS enhet før diskutere det med din helsepersonell. Visse tilstander og komplikasjoner kan utelukke bruk av enheten.

Hvordan velger jeg en Tens Unit Do?

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bruker lavspent elektrisk stimulering gjennom elektroder koblet til en maskin for å blokkere smertesignalene fra å nå hjernen. TENS enheter for hjemmebruk er tilgjengelig gjennom apotek, nettbutikker og medisinsk forsyning selskaper. Noen forsikringsselskaper vil dekke kostnadene for en TENS enhet delvis eller i sin helhet med en Doctora € ™ s resept, selv om en resept er ikke nødvendig å kjøpe en enhet.

Funksjoner

Sjekk med din lege eller fysioterapeut for å finne ut hvilke funksjoner du trenger for å oppnå de beste resultatene fra TENS terapi for din spesielle tilstand. Noen viktige funksjoner for å se etter i alle enheter inkluderer batterilevetid, kontroller og bredde kontroll. Noen mindre kost titalls enheter bruke vanlige engangsbatterier. I mange tilfeller er høyere kostnader ved en enhet med et oppladbart batteri lett rettferdiggjort av besparelser fra å lade enheten i stedet for å kjøpe nye batterier. Høyteknologiske maskiner som TENS enheter har en tendens til å slite ut engangsbatterier raskt. Hvis du har leddgikt eller en annen tilstand som påvirker din fingerferdighet, prøver å kjøpe enheten fra en lokal butikk, slik at du kan ta på knotter og knapper og kontroller at de er lett for deg å operere. Noen titalls enheter har svært enkle innstillinger, mens andre kommer med mange ekstra funksjoner som flere timerinnstillinger som kanskje ikke er nødvendig for de fleste pasienter. Se etter en TENS enhet som har evnen til å justere bredden kontroll, som er hvor lenge maskinen skal være på før den slås av. Bredde kontroll er det som gjør at du kan bestemme nivået på smertelindring du mottar.

Garantier

Selv om mange titalls enheter er rimelige, de er fortsatt en stor elektronisk kjøp. Evaluere eventuelle garantier som følger med de ulike enhetene du vurderer å sikre at du får mest for pengene. Maskiner som ikke kommer med garantier på enhetene selv eller komponentene kan ende opp med å koste mer i slutten når reparasjoner eller reservedeler er nødvendig. Garantier på kablene er spesielt viktig, siden kostnadene ved nye kan være så mye som en helt ny enhet. Snakk med din lege eller terapeut om selskaper og merkevarer de kjenner og stoler på når du velger din enhet.

Trials

Mange selskaper tillater pasienter å prøve sine titalls enheter i sine hjem i en begrenset periode for å sørge for at enheten vil fungere for dem. Siden forskjellige titalls enheter har slike varierende funksjoner, intensitetsnivåer og elektrode oppsett, den beste måten for deg å avgjøre om en enhet vil fungere for deg er å prøve det. Hvis du ikke klarer å finne et selskap som vil gi deg en gratis prøveperiode, sørg for at du forstår sin returrett fullt. I det minste, prøv TENS terapi fra en maskin i ditt Doctora € ™ s eller therapistâ € ™ s kontor for å finne ut om elektrisk stimulering bidrar til å lindre din smerte i det hele tatt.

Hvordan tilberede måltider for personer med løse tenner

Hvordan tilberede måltider for personer med løse tenner


Selv om å ha løse proteser eller løs tenner er et alvorlig problem og krever en myk kosthold, kan folk med disse forholdene spise mange matvarer som er begrenset fra kosten for de med fordøyelses eller svelgevansker. Så lenge maten er kuttet, mashed eller most tilstrekkelig, kan en person med løse tenner spise noe som noen andre kan spise. Forberedelse er enkelt, med bare litt prøving og feiling for å finne størrelsen på kutt som tolereres.

Hvordan tilberede måltider for personer med løse tenner

Chop mat i veldig små biter. Noen rå matvarer, som frukt og grønnsaker, inneholder viktige næringsstoffer og fiber i rå tilstand, så hakking vil beholde den maksimale mengden av vitaminer og mineraler som er tilgjengelige. Hvis hakket kjøtt er kvernet eller til en liten nok konsistens, kan de spises uten ytterligere behandling.

Cook frukt og grønnsaker grundig. Test matvarer ved piercing dem med spissen av en skarp kniv eller en gaffel. Hvis kniven eller gaffel går i lett, maten er klar. Eksperiment for å se om maten kan spises når den er kokt, eller om det vil trenge ekstra mose.

Mos matvarer med baksiden av en gaffel eller med en skje. Noen matvarer, som for eksempel avokado og bananer, kan moses rå, mens andre trenger å bli kokt helt før mashing. Mose gjøres enklest på et flatt underlag, for eksempel en plate, eller i en stor bolle.

Bruk en blender til puré noen matvarer til ønsket konsistens. Kjøtt, grønnsaker og frukt kan alle være bakken eller most til en konsistens som vil fungere. Eksperimenter med forskjellige blender innstillinger for å finne den innstillingen som fungerer best.

Hint

 • For matvarer som er normalt myk, slik som potetmos, yoghurt, iskrem, eggerøre og eplemos, er ingen ekstra forberedelser som trengs.
 • Det er viktig å opprettholde en tilstrekkelig mengde fiber i dietten, selv om rå frukt og grønnsaker trenger å bli kokt eller hakket først.
 • Løse proteser eller løse tenner kan normalt rettes opp av en tannlege; det er verdt et besøk for å se om det finnes løsninger for noen spesielle situasjoner.
 • Unngå matvarer som synes å være myk, men det faktisk krever en viss mengde dental styrke, som for eksempel fransk brød og seig seig sukkertøy.
 • Se for frø og nøtter som finnes i ellers myke matvarer som brød eller frokostblanding.

Hva er meningen med Tens enhetsinnstillinger?

Et titalls enhet (Transkutan elektrisk nervestimulering) er en bærbar enhet som bidrar til å kontrollere smerte gjennom elektriske impulser. Det er viktig å helt forstå hvordan du skal bruke elektrodene samt å justere innstillingene tilsvarende før du slår på enheten.

Hvordan søke

Rengjør det smertefulle området før du fester elektrodene. Fest elektrodene til sår muskel, og deretter kobler elektrodene til TENS-enheten.

Typer Innstillinger

Titalls enheter kan endre pulsbredde, frekvens og intensitet. Typene strømmene er puls og burst.

Justere innstillinger

Juster pulsbredden til en høy stimulering frekvens mellom 40 og 150 Hz, med dagens (intensitet) satt til et behagelig nivå, mellom 10 mA til 30 mA. Sett pulsfrekvensen (varighet) til 50 mikrosekunder.

Hvor lenge skal

Slå TENS-enheten på i 30-minutters intervaller i løpet av dagen.

Pain Relief

Smertelindring vedvarer for en variabel periode for folk som svarer godt til elektrisk stimulering. Hvis smertelindring ikke oppstår etter TENS enhet program, bør du oppsøke lege.

Typer SAMHSA Rusbehandling programmer for tenåringer

Typer SAMHSA Rusbehandling programmer for tenåringer


Tenåringer står overfor rusmiddel fristelser gjennom hele ungdomstiden, og den TeenZeen nettside melder at mer enn 25 prosent av tenåringer misbruker narkotika. Selv tenåringer så unge som 13 rapporterte prøver narkotika like potent som kokain. Den rusmisbruk og psykiske helseorganisasjon (SAMHSA) Office of Applied Studies distribuert en rapport 2008 som sa 3,1 millioner mennesker 12 år og opp er avhengige av narkotika og alkohol. SAMHSA har forskjellige typer behandling for ungdoms avhengighet.

Innleggelse

Pasienter som søker hjelp med rusmisbruk har muligheten til døgnbehandling. Døgnbehandling plasserer pasienten i et sykehusmiljø der han mottar avgiftning (trekning fra stoffer) og rehab (medisinske og rådgivning) tjenester. Tenåringer nytte av døgnbehandling fordi de blir tilbudt omfattende vurderinger og behandlingsplaner. Familier bør sjekke med sine private forsikringsselskaper før innrømme.

Poliklinisk

Familier og medisinske fagfolk som er enige tenåring søker behandling er forpliktet til å bo hjemme og holde regelmessige behandling avtaler bør vurdere poliklinisk behandling. Planene er fleksible for å hjelpe tenåringer holde sine skole- og arbeidsplaner. Polikliniske steder inkluderer sykehus, klinikker, mentale helseorganisasjoner, rådgiver kontorer og boliger innstillinger med polikliniske programmer.

Residential

Tenåringer i bolig programmer motta medisinsk og rehabiliteringstjenester på stedet. Bolig programmer spenner fra en måneds opphold i mer enn et år. Under bolig behandling, opplever en tenåring fasen av behandlingen. Fase én tillater hennes besøk fra familien, men hun vil ikke ha kontakt med venner. Fasene hjelpe henne fokus på å motta fullt utbytte av tjenester. Bolig programmer inkluderer skolen som en del av behandlingen.

Day Treatment

Dagers behandling programmer varer vanligvis 90 dager. Også kjent som delvis sykehus behandling, pasienter delta intensiv programmering i klinikker, psykiatriske omsorgssentre eller sykehus innstillinger, men kommer hjem hver dag. Dette er mer kostnadseffektivt enn døgnbehandling, men i motsetning til bolig, klienter beholde kontakten med familie og venner.

Typer av TENS

Typer av TENS


TENS er et akronym for transkutan elektrisk nervestimulering. Denne type behandling stimulerer området av smerte med elektriske impulser, redusere smerte og erstatte den med en følelse som ligner på massasje. TENS er drevet av justerbare kraftenheter og kan brukes i helsevesenet innstillinger eller i pasientens hjem. TENS brukes til å behandle smerter forbundet med tilstander som leddgikt, isjias, postoperativ smerte eller skader.

Konvensjonell

Konvensjonelle TENS er en høy frekvens, lav intensitet form for elektrisk stimulering som kan tolereres i flere timer. Smertelindring forbundet med konvensjonelle TENS vanligvis ikke varer så lenge som med andre typer TENS behandlinger. Elektriske impulser leveres via elektroder plassert på huden nær det berørte området. Elektrodene er festet til en justerbar strømenhet, generelt liten i størrelse. Elektroder varierer i størrelse i henhold til området de trenger for å dekke.

Perkutan

Perkutan elektrisk nervestimulering, penner, ligner på vanlige TENS, men leveringsmåte varierer litt. Istedenfor å bruke elektroder, leverer PENS elektriske impulser gjennom en nål som settes inn under huden og inn i de myke vev i kroppen. PENS behandling leverer impulser mer effektivt til nerver fordi den omgår barriere på huden.

Akupunktur-Like

Akupunktur-lignende TENS er svært lik den konvensjonelle formen. Impulser leveres via elektroder akkurat som med vanlige TENS; Imidlertid er frekvensen lav, men intensitetsnivået er høyere. Denne formen for behandling TENS kan tolereres av de fleste pasientene for 20- til 30-minutters økter. Smertelindring effektene er generelt mer langvarig enn med konvensjonelle TENS, men pasientene kan velge for konvensjonell behandling fordi akupunktur-lignende behandling kan være smertefullt og ubehagelig.

Velge en type

Den type behandling TENS valgt varierer i henhold til den bestemte tilstand som behandles, pasientens toleranse og preferanse. Behandlinger er ofte levert i et helsevesen setting for eksempel et rehabiliteringssenter eller atletisk treningsanlegg, eller de kan være selv administreres av pasienten hjemme. En medisinsk faglig bør konsulteres før starten av enhver type behandling TENS. Medisinsk personell kan hjelpe pasienter velger den mest effektive formen for TENS enhet for deres spesifikke behov.

Hvordan justere Diabetic Pump Innstillinger

En insulinpumpe gir en stor grad av kontroll for en diabetiker, men noen ganger, det store antallet av mulige innstillinger og justeringer kan være overveldende. Det er imidlertid noen grunnleggende prinsipper for insulinpumpeinnstillinger som kan hjelpe deg å oppnå strammere blodsukker kontroll, og virkelig dra nytte av fordelene en pumpe tilbyr over daglige insulininjeksjoner.

Hvordan justere Diabetic Pump Innstillinger

•  Del dagen i fire, seks-timers perioder. Hver dag, velge en annen seks timer og rask i løpet av den tiden. Drikk bare vann, ikke spise noe mat, og ikke trener. Dette er den mest effektive måten å raskt finne ut om din basal --- lav, kontinuerlig dose hurtigvirkende insulin som en insulinpumpe leverer 24 timer i døgnet --- er for høye eller for lave. Hvis basaldoser er programmert riktig, bør blodsukkeret være stabilt og innenfor normalområdet (80-120) hele dagen.

To timer før seks-timers vinduet starter, sjekke blodsukkeret, leverer noen korrigerende bolus nødvendig, og slutte å spise. (Teknisk sett er dette en åtte-timers rask, men du er bare fokusere på dine basaldosene for seks av disse timene.) Du ønsker å være sikker på å starte når blodsukkeret er i normalområdet.

Når du begynner å faste, sjekke blodsukkeret hver time, og ta opp lesingen. Dersom du opplever lavt blodsukker, behandle det (med hurtigvirkende sukker) og stoppe faste. Juster basaldose- ned 0,1 enheter for de to timer før din lavt blodsukker lesing. Hvis du opplever høyt blodsukker, stoppe raskt og øke basaldosen med 0,1 enheter for de to timer før din høyt blodsukker lesing.

Gjenta dine seks timers faster før du har fullført hver seks-timers syklus med normale, stabile blodsukkermålinger. Dine basaldoser er nå riktig innstilt.

Hint

 • Kroppens insulin behøver endrer seg gradvis over tid. Gjenta dette basal innstillingen prosessen en gang i året, eller når som helst du føler det nødvendig.

Den beste måten å kode Medical Files

Den beste måten å kode Medical Files


Medisinsk koding er prosessen med å oversette den beskrivende tekst for medisinske diagnoser og prosedyrer i de tilhørende numeriske eller alfanumeriske koder. Koding er en viktig prosess i helsevesenet refusjon og fakturering, og også i lagring og gjenfinning av pasientdata. Prosessen utføres av spesielt opplærte helsepersonell kalt medisinske kodere. Til riktig tildele koder til medisinske poster, må koder følger en bestemt strategi.

Hvis man følger retningslinjene

Programmerere er pålagt å følge etiske standarder og faglige retningslinjer for tildeling av koder i journal. Kode oppdrag i medisinske journaler må være fullstendig og nøyaktig for å fremme høy kvalitet på data fra helsevesenet. Kode retningslinjer er gitt av American Health Information Management Association, American Hospital Association, American Medical Association, Centers for Medicare og Medicaid Services og National Center for Health Statistics. Disse organisasjonene gir profesjonelle koding regler og retningslinjer, for eksempel hvilke koder kan rapporteres for spesifikke helsevesenet innstillinger.

Gjennomgå dokumentasjon

Kodingen prosessen krever en fullstendig gjennomgang av en patientâ € ™ s journal. Store rapporter som epikrisen, historie og fysiske, operative eller prosedyrerapporter og lege fremgang notater gi mest mulig informasjon på patientâ € ™ s diagnoser og prosedyrer. Koder kan deretter gjennomgå annen støttende dokumentasjon som laboratorieresultater, pleie notater og apotek rapporter for å klargjøre informasjon eller gi den komplette informasjon som er nødvendig for koding. For eksempel kan en lege fremgang notat dokumentere en pasient infeksjon. Koderen kan referere til laboratoriet rapporten for å bestemme om det var en bakterie årsak, slik at den mest spesifikke medisinske kode er tilordnet.

Tildele Codes

Retningslinjer om hvordan kodene skal sekvensert, eller oppført i kodesystem og deretter overført til den medisinske krav for fakturering til forsikringsselskapet betaler. Grunnen pasienten presenteres for behandling skal være oppført som første diagnose, med flere aktuelle sykdommer og tilstander oppført som sekundær. I tillegg, hvis en operasjon ble brukt til å behandle tilstanden oppført først, det bør også være oppført først i prosedyren delen. Koding fagfolk kan også bistå i å utdanne leger om hvordan du kan dokumentere hensiktsmessig å støtte koding funksjon.

Diskutere med Klinikere

Mange ganger en koder kan finne tvetydig, motstridende eller uleselig opplysninger i en patientâ € ™ s rekord som kan påvirke måten en kode er tildelt. Diskutere informasjon med leger eller andre behandlere er en passende rute hvis det er tvilsom informasjon. Bidrar til å kontrollere opplysningene vil sikre at den mest nøyaktige kode er tildelt slik at refusjon, fakturering og dataintegritet opprettholdes.

Jakie są przyczyny Tennis Elbow?

Boczne nadkłykcia, określany jako łokieć tenisisty jest Bardzo często uszkodzenie spowodowane przez nadmierne zużycie mięśni i ścięgien przedramienia. Pomimo swojej nazwy, łokieć tenisisty może być spowodowane przez działania inne niż tenis.

Rozważania

Łokieć tenisisty występuje, gdy mięśnie i ścięgna w przedramionach, a konkretnie mięśni, które przyczepiają się do kości w łokciu (boczna nadkłykieć miejsce przyłączania), są nadużywane w procesie zginając i wyciągając rękę i nadgarstek. W rezultacie może stać się stan zapalny mięśnie i ścięgna mogą rozwijać małe rysy. Zapalenie i ból związany z łez powoduje ból w otaczających mięśni przedramienia oraz.

Skutki Tenis

Najczęstszą przyczyną łokcia tenisisty jest sport tenis, dla których stan został nazwany. Osoby, które grają w tenisa stale podnosząc jedną rękę i kołysanie lub inne, podczas gdy w tym samym czasie, trzymając rakietę tenisową, który powoduje skurcze mięśni przedramienia. Mięśnie są już zakontraktowane z posiadania rakiet, a następnie wchłonąć dodatkowy stres, jak huśtawki gracza i uderza piłkę. Oczywiście, setki miłośników sportów grać w tenisa, nie ponosząc z tego warunku. W wielu przypadkach jest to spowodowane przez słabą techniki, takie jak te stosowane podczas rzucania zły backhand udar.

Prace budowlane

Osoby, które regularnie uczestniczą w pracach budowlanych, czy jako hobby lub jako główne źródło zatrudnienia, są narażone na rozwój łokieć tenisisty, jak również. Pracowników budowlanych spędzają całych godzin prowadzenia zadanie z jednej strony lub inne. Zadania te obejmują malarstwo, młotkiem i śrubokrętem. Wszystkie te działania wymagają uczestnika stale używać mięśni przedramienia, aby utrzymać przyczepność na narzędzie podczas wykonywania powtarzalnego ruchu w celu wykonania zadania.

Ściśnięte Nerwy

Chociaż nadużywanie jest najczęstszą przyczyną łokieć tenisisty, istnieje kilka mniej powszechne przyczyny. Osoby cierpiące na zmiażdżenia nerwu w obszarze ramienia, zwykle powodowane przez pewien rodzaj uszkodzenia kompresji mogą się rozwijać łokieć tenisisty wskutek bólu i stanów zapalnych związanych z urazu.

Leczenie

Ważne jest, aby uzyskać odpowiednie leczenie łokcia tenisisty jak tylko objawy są odkryte. Zabiegi mogą obejmować odpoczynek, lód, leki przeciwbólowe, urządzeń i wsparcia w ciężkich przypadkach nawet operacji. Już łokieć tenisisty będzie leczona bardziej prawdopodobne jest to, aby mieć długoterminowe skutki dla okolicznych nerwów i ścięgien. Tylko lekarz będzie w stanie powiedzieć, czy łokieć tenisisty jest spowodowane przez nadużywanie lub innego schorzenia.

Har type sko du Wear Endre måten du går?

Har type sko du Wear Endre måten du går?


Alle skoene endre måten du går. Måten foten beveger seg mens stomping gjennom snøen i tunge støvler kontraster betydelig med måten du går rundt i tøfler hjemme eller i joggesko på vei til dagligvarebutikk. Disse forandringer forekommer i stor grad, som følge av forskjeller i polstring, stivhet og fordeling av vekten.

Working Against Nature

Mens Fotpleie rapporterer en høyere frekvens av fotproblemer blant hyppige brukere av høye hæler og flip-flop sandaler, sko arbeide mot din fotens naturlige gangart. Adam Sternbergh av "New York Magazine" beskriver en 2007 studie utført av forskere ved University of the Witwatersrand hvor forskerne undersøkte beina på medlemmer fra tre moderne kulturer. Medlemmer av Zulu befolkningen, som ofte går barbeint, hadde sunnere føtter enn europeiske medlemmer, som hadde på seg sko mest blant de studerte samfunn. Likevel anbefaler ikke den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society gå barbeint, men gjør har begrensninger på visse typer fottøy.

Grunnleggende Stride Forskjeller

Når vandre barbeint, tar foten naturlig korte steg som tillater deg å lande mykt på hælen, litt bøyd kneet. Foten ruller gjennom ytterkanten av foten til ballen lander på bakken. Tærne da gi deg en kraftig dytt fremover i det neste trinnet. Mens iført vanlige sko, polstret hæl faktisk fører til at hælen til å lande hardere. En tykk såle hindrer foten i å rulle inn i neste trinn, og en ubøyelig tå hindrer tærne fra å skyve opp fra bakken, forårsaker bena til å løfte foten og gjøre mer arbeid.

God Shoe Design

En god sko design fungerer med den naturlige utformingen av foten i stedet for mot den. En gunstig gang Skoen har en lav og stabil hæl som fremmer en solid landing og en fleksibel tå som gjør at tærne å presse deg fremover, noe som letter presset av knærne. En god sko har også en lett design. Tunge sko gjøre det vanskeligere for foten å bevege seg naturlig, forårsaker knærne å gjøre mer løft og ytterligere endre måten du går.

Bad Shoe Design

Januar W. Payne i Washington Post melder at den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society advarer mot iført sko med tynne såler og høye pigg hæler. Hæler føre til at foten til å skyve frem når du går, og skaper overtrykk i føttene og beina, forårsaker smerter i korsryggen og endre kroppens innretting som du går. Flip-flops også forårsake problemer: foten gjentagelser løfter hælen bort fra skoen overflaten, skaper spenning i foten og endre måten hælen lander på og løfter seg opp bakken.

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Taping Teknikk for Tennis Elbow


Som navnet antyder, oppstår tennisalbue ofte i folk som spiller tennis, selv om det er ikke eksklusivt for tennisspillere. Smerten oppleves i tennis albue er først og fremst på grunn av betennelse i extensor carpi radialis brevis muskel, som ligger rett under albueleddet. Gi rikelig med hvile til de berørte albuen, for en rask utvinning. I løpet av helbredelsesprosessen, tape albuen å lindre noen av smerte og ubehag.

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Hold den skadde armen foran deg, med håndflaten vender ned og albuen litt bøyd.

Finn lateral epicondyle bein. Dette er det ben som stikker ut på toppen av albuen, og føles som en liten ball.

Plasser sportstape på toppen av underarmen, 2 cm under side epicondyle.

Vikle tape rundt underarmen slik at den går parallelt med håndleddet. Sørg for at tapen er tettsittende, men ikke så stramt at det forårsaker ubehag eller begrenser blodstrømmen. Tapen bør holde seg til seg selv uten problem.

Sett bånd hver 24. time for å sikre at huden holder seg ren, og båndet virker effektivt.

Hvordan bygge en TENS Unit

Hvordan bygge en TENS Unit


TENS er en forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulering. Du kan bruke en TENS enhet for smertelindring i musklene. Plasser elektrodene fra apparatet på huden hvor en muskel det vondt, og driver en liten mengde av elektrisk strøm gjennom huden til vev, noen ganger forårsaker en prikkende følelse eller et rykk.

Hvordan bygge en TENS Unit

Bygg ditt TENS Unit

•  Skriv ut diagrammet, og merk den med noen endringer du vil gjøre til sine deler.

Samle dine deler og verktøy og forberede loddebolt.

Hvis du kommer til å plassere enheten i en sak, måle dine deler og kutte ut de riktige hull til brytere, LED og muskel ledninger. Det kan være lurt å merke utsiden av ditt tilfelle.

Bruke diagram, montere og koble dine deler og ledninger med loddebolten, eller brød bord. Begynn med timer og arbeide utover, vier oppmerksomhet til negative og positive ladninger.

Sett den ferdige enheten inn i en sak om ønskelig. Les advarslene nedenfor, deretter teste din enhet, ved hjelp av TENS Place Chart)

Hint

 • Anbefalte endringer for beste bruk:
 • -Sticky Apotek karakteren elektroder, i stedet for hjemme-laget gjennomfører pads
 • -Conductivity Gel, påføres huden før elektroder
 • Bare noen med erfaring å bygge elektronikk bør forsøke å bygge en TENS. Et titalls har ikke vist seg å behandle kroniske smerter i kliniske studier. Ikke påfør TENS med mindre du vet årsaken til muskelsmerter. Ikke bruk TENS til murrende smerte i et forsøk på å begrense bruken av musklene etter påføring. Bruk aldri TENS hvis du har en pacemaker, er gravid, har kreft eller redusert følelse. Ikke påfør TENS til hodet, forsiden av halsen, brystvevet eller i nærheten av ditt hjerte. Hold TENS barn borte fra maskinen, og oppbevar den i et barne trygt område, akkurat som du ville reseptbelagte medisiner.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow


Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er et problem som oppstår når albuen brukes gjentagelser. Det rammer oftest idrettsutøvere, spesielt tennisspillere og kroppsbyggere. Det er egentlig en irritasjon av musklene i albuen. Og det fører til ekstrem ømhet og selv svak smerte. Å ha tennisalbue betyr ikke at du må slutte kroppen bygningen. I stedet, du bare nødt til å tone ned dine oppgaver mens du fortsetter dine behandlinger. Ved hjelp av disse trinnene, kan du bygge din armer, albue og resten av kroppen din.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

•  Begynn et behandlingsopplegg for å redusere betennelse i albuen. The American Academy of ortopediske kirurger sier at 80 til 95 prosent av personer som lider av tennis albuene komme med selv små mengder av behandlinger. Behandlinger inkluderer avtagende øvelser, bruke is til albuen, tar nonsterodial anti-inflammatoriske og iført en albue spenne mens du løfter vekter. Fortsett denne program for behandling mens du løfter vekter for å unngå forverring av din tilstand.

strekke musklene dine nøye før du løfter noen vekter. Hold armen foran deg med albuen rett. Trykk ned på din utstrakte hånd med den andre hånden, motstand med utstrakt arm. Hold denne øvelsen i opptil 30 sekunder og gjøre minst fem repetisjoner. Også strekke etter hver trening for å unngå muskelspenninger eller belastning i albuen.

Gjør enkle styrkeøvelser etter at du strekke. Begynne å løfte med £ 1 vekter for å unngå å skade albuen. Hold vekten i hånden og bøy albuen sakte. Ta vekten opp så langt du komfortabelt kan uten å belaste muskelen. Sakte senke den tilbake. Repetere kun så ofte som du føler deg komfortabel. Sakte øke vekten du løfter for å bidra til å bygge styrke tilbake i albuen.

Arbeid resten av armer og ben som bruker andre body building øvelser. Arbeid underarmen og håndleddet ved hjelp av en underarm klemme teknikk. Klem fingrene inn håndflatene så hardt du kan. Slipp og gjenta opp til 20 ganger for hver arm. Arbeid bena ved hjelp av knebøy og trekk. Bøy knærne utover sakte, med hendene på midjen din. Senk deg så langt du kan, hold i fem sekunder og bøye ryggen oppover. Gjenta opptil 20 ganger.

Hint

 • Unngå å bruke albuen mens du arbeider andre deler av kroppen din. Arbeide i ditt eget tempo.

Raskeste måten å øke hastigheten på stoffskiftet

Hastigheten på stoffskiftet avgjør hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag. Selv om aldring årsaker stoffskiftet å bremse ned, betyr ikke dette at å miste vekt er en tapt sak. Ved å ta enkle trinn, kan stoffskiftet være like kvikk på 35 år som det var i en alder av 20..

Spis frokost

Sørg for at du spiser en god frokost hver morgen. Ifølge Barbara Rolls, Ph.D., professor i ernæring ved Penn State University og forfatter av "The Volumetrics Weight-Control Plan," stoffskiftet bremser mens du sover, og starter opp igjen når du begynner å spise igjen. Å spise frokost sikrer at kroppen din forbrenner kalorier fra get-go heller enn å starte på noontime lunsj. Ha en morgen måltid full av protein og høy-fiber karbohydrater, som hele korn toast med et egg-white omelett, for å sikre at blodsukkeret ikke pigg og raser nedover.

Snack Ofte

I stedet for å spise to eller tre store måltider om dagen, prøv å ha fem eller seks små måltider. Dette vil holde stoffskiftet i gang og hindre deg fra å få så sulten mellom måltider som du overspise. Hvis du spiser en daglig diett på ca 1800 kalorier, bryte den opp i måltider av 300 til 400 kalorier. Sørg også for at minst en femtedel (360-630 kalorier) av ditt daglige kaloriinntak består av protein. Protein har vist seg å bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet fordi kroppen bruker mer energi når du brenner den av.

Trening

Stoffskiftet vil øke hastigheten opp hvis din trening diett omfatter både hjerte-aktivitet og vekttrening. Innlemming vekttrening til din daglige svømming, gå eller jogge trening bidrar til å bygge muskler, og muskler er i stand til å brenne opptil ni ganger mer kalorier enn fett. I tillegg setter fart på stoffskiftet opp under vekttrening og kan bo på den måten i inntil to timer etterpå, som ender opp med å brenne mer kalorier, ifølge en studie publisert av "Medicine & Science in Sports & Exercise."

Miste vekt gradvis

Spise en diett som er svært lav i kalorier vil ikke hjelpe fart på stoffskiftet. Faktisk, kutte mye kalorier fra kosten din sannsynligvis vil avta stoffskiftet. Dette er fordi kroppen din vil begynne å tro at det blir utsultet, så det vil forsinke dets funksjoner for å beskytte seg selv. Multiplisere vekten din med 11 for å få antall kalorier du bør spise hver dag for å trygt miste mellom ett og to pounds per uke.

Rest

Å få nok søvn sikrer at stoffskiftet fungerer som den skal. Ifølge en studie publisert av University of Chicago "The Lancet", kan kronisk søvnmangel redusere enda en ung voksen evne til å utføre grunnleggende metabolske funksjoner. Å få minst åtte timer søvn hver natt vil hjelpe opprettholde et velfungerende metabolisme.

Selv om du spiser, mosjon og sove godt, vil stoffskiftet ikke være på topp hvis du er stresset. Fordi stresshormoner er kjent for å bremse ned stoffskiftet, meditere, maling, gjør yoga eller finne en annen like avslappende hobby å få mest mulig ut av den nye rutinen.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer


Teen graviditet er en alvorlig sak som foreldre må ta direkte med sine tenåringer. Prevensjonsmetoder er et alternativ for graviditet forebygging. Noen foreldre kan velge å undervise bare avholdenhet. Det er avholdende tenåringer, men antar at barnet ditt er en anbefales ikke. Ifølge The National Vital Statistics rapporter, var det rapportert 252 170 ikke-planlagte graviditeter av amerikanske tenåringer i alderen 15 til 17. Diskutere prevensjon med din sønn eller datter kan være ubehagelig for dere begge, men prevensjon kan holde tenåringen fra tidlig bli en forelder.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Finn et øyeblikk å snakke med tenåringen privat i et rolig område. Pass på at det ikke er noen distraksjoner som fjernsyn, radio eller telefoner.

Sikre din ungdoms at du ikke prøver å lirke informasjon fra henne for straff, og du vil ha en voksen samtale om sex og beskyttelse.

Hvis tenåringen har spørsmål, svare på dem. Det faktum at han stiller deg spørsmål viser tillit og respekt for din kunnskap. Ikke bli sint hvis et spørsmål hint mot sin egen seksuelle aktivitet.

Forklar tenåringen som du vet barna deres alder har sex selv om hun ikke er det. Forklar at selv om du ikke er oppmuntret henne til å engasjere seg i seksuell aktivitet, vil du at hun skal være trygg hvis hun gjør.

Kontroller at dine tenåringer vet dine forventninger til ham. Tenåringen kan vite hva sex er, og hvordan du kan forebygge sykdommer og graviditet. Hva tenåringen kanskje ikke vet er hvordan du føler om emnet.

Si din ungdoms at du har kjøpt prevensjon enheter for henne. Forklar hvordan du bruker varen du har kjøpt, og gi det til tenåringen din. Svare på andre spørsmål om enheten eller enhetene du tilbys. Viktigst, for å opprettholde tillit, holde et åpent sinn.

Hint

 • Du kan også gjøre en avtale slik at du og dine tenåringer kan sammen diskutere prevensjon alternativer med fastlegen.
 • P-piller beskytter ikke din ungdoms mot seksuelt overførbare sykdommer.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.