Digidexo.com

cerebrospinalvæske blodsukkermåler

Hvordan rengjøre blodsukkermåler

Blodsukkermetre eller blodsukkermålere er en del av en diabetiker liv. Måleren gir et sukker lesing i fem sekunder, så diabetikere kan overvåke blodsukkernivået. Som alle enheter, må det utvises forsiktighet for å opprettholde riktig avlesninger. Rengjøring av blodsukkermåler er enkelt.

Hvordan rengjøre blodsukkermåler

•  Tørk apparatet. Du kan gjøre en generell rengjøring av apparatet ved å tørke den med en fuktig klut, som har blitt dyppet i en løsning av vann og mild såpe. Ikke mette klut fordi væske kan skade innsiden av måleren.

Tørk din Lancet. Lansetten kan tørkes av med en fuktig klut, så vel. Ikke dypp det i væske og aldri spray rengjøringsmiddel på lansetten.

Desinfiser meter og Lancet. Til tider kan det være lurt å desinfisere måleren og lansetten på grunn av tørket blod og skitt. Forbered en løsning av en del blekemiddel til ti deler vann. Tørk apparatet og lansetten med en myk klut fuktet i løsningen.

Unngå alkohol og ammoniakk. Selv om disse to ingrediensene er gode desinfeksjonsmidler, de er ikke trygt for apparatet eller lansett enhet. Alkohol skader LED lest opp og ammoniakk korroderer metalldelene.

Hint

 • Oppbevare systemet på et kjølig og tørt sted som er under 86 grader F.
 • Holde systemet borte fra direkte sollys.
 • Må ikke oppbevares i kjøleskap dine meter, Lancet, eller meter teststrimler.

Om blodsukkermålere

Blodsukkermålere er målere som du bruker til å kontrollere blodsukkernivået hvis du er diabetiker. Diabetes påvirker om lag 27 millioner mennesker i året. Omtrent 6 millioner av disse personene er udiagnostisert. Blodsukkermålere har en design som gjør at du kan sjekke sukker nivåer ofte. Dette er viktig i å holde diabetes under kontroll.

Historie

På begynnelsen av 1960-tallet, ble den blodsukkermåler oppfunnet. Leland Clark er kjent for flere oppfinnelser i det medisinske feltet. Disse inkluderer den første glukosemåler, den første hjerte-lunge-maskin, og en av de første intensivavdelinger.
I midten av 1970-tallet, Anton Clemens sin blodsukkermåler designet var i bruk på sykehus rundt om i USA. Dette var ca 10 inches lang og krevde en stikkontakt for å bruke. Lesingen tok omtrent en til to minutter å fullføre.
Kort tid etter, i 1980, ble blodsukkermålere introdusert for hjemmebruk. Bayer og Roche kommersielt produserte den første glukose skjermer hjemme blod.

Funksjon

En blodsukkermåler er et medisinsk apparat som gjør det mulig for brukere å sjekke blodsukkernivået. Disse enhetene krever lansetter. Lansetter er små nåler som du stikk fingeren eller underarm. Bare visse stiler av meter kan du teste på armen din. De fleste krever finger stikk. Et veiledningshefte og batterier følger også blodsukkermåler av ditt valg.
Mens egenskapene til de forskjellige meter varierer, er konseptet den samme. Du setter inn en testing stripe inn i apparatet. Stavene varierer etter hvilken type blodsukkermåler som du bruker. Du må kjøpe strimlene separat fra måleren. Vanligvis kan du få en resept for disse. Når strimmel blir satt inn i maskinen, plukker du fingeren eller underarm avhengig av måleren. Du vil se en liten dråpe blod. Blodet skal være på strimmelen. Du kan vanligvis skrape blod inn på stripen. Vent ca 5 til 15 sekunder, og apparatet vil vise gjeldende blodsukkernivået.
Du og legen din vil diskutere de aktuelle ganger for å bruke blodsukkermåler. Disse varierer avhengig av dine behov. Legen din kan be deg om å teste dine nivåer en time etter måltider, om morgenen før frokost og før sengetid.

Typer

Det er over 40 stiler av blodsukkermålere for å velge. Prisene varierer fra $ 40 til $ 150 dollar. Avhengig av din forsikring, kan du mottar apparatet gratis eller til en redusert pris. Imidlertid kan din forsikring begrense dine produktvalg.
Accu Sjekk Aviva fra Roche Diagnostics er en av de mest populære modellene. Selv om du er på et begrenset forsikringsselskap, vil de betale for denne måleren. Denne er utstyrt med et enkelt å bruke, smertefri lansettanordning. Du endrer nålen med hver bruk, slik at det ikke blir slitt. Det er et minnekort som lagrer opptil 500 avlesninger på en gang. Legen din kan også laste ned data fra enheten. Andre produkter fra Roche Diagnostics inkluderer Accu Check Aktiv, Accu Check Compact og Accu Check Advantage.
Lifescan OneTouch Ultra er en populær modell i tillegg. Du kan teste dine sukker nivåer på fingrene eller underarmen med denne enheten. Denne måleren gir deg også en lesning på mindre enn fem sekunder. Det er nøyaktig og fleksibel for testing. Andre produkter fra denne produsenten inkluderer OneTouch Basics, OneTouch Ultra og OneTouch UltraMini.
Hjem Diagnostics tilbyr seks forskjellige meter. TRUEread har en større skjerm og en sving på funksjonen når du setter inn strimmelen. Din forsikring kan betale for dette produktet, spesielt hvis du har Medicare. Andre produkter fra Hjem Diagnostics er Prestige IQ, TrueTrack og TRUE2go.

Funksjoner

Vanligvis vil en meter vise blodnivåer i løpet av 10 sekunder. Automatisk på og av funksjonene vil hjelpe batteriet til å vare lenger og lindre bekymre deg hvis du glemmer å slå av maskinen. Hvis du har problemer med å se skjermen selv når den er stor, er en stemme meter tilgjengelig. Dette vil tillate deg å høre resultatene. Sammen med blod nivå opplesninger, dato og klokkeslett er også utstilt. Det er også en meter enn du kan legge til en kompatibel mobiltelefon. Dette gjør at du kan ha din blodsukkermåler med deg til enhver tid uten å måtte huske å ta det med.

Advarsel

Følg alltid legens anvisninger når du bruker blodsukkermåler. Dette inkluderer tid du bør teste og hvor ofte. Det er viktig for en diabetiker å holde en god oversikt av blodsukkernivået. Les alle instruksjoner om måleren av ditt valg. Alle skjermene er forskjellig, og man kan ikke fungere på samme måte som et annet. Hold alltid rikelig med teststrimler. Før testing, vaske hendene eller armen. Hvis du har en sukker stoffet på fingrene, vil blodsukkermåler lesing ikke være nøyaktig.

Slik bruker du en blodsukkermåler

Slik bruker du en blodsukkermåler


Mange mennesker som lider av diabetes blir instruert av sin lege for å overvåke blodsukkeret ved hjelp av en enkelt blodsukkermåler. Men med forsyninger og tallene, kan det være en forvirrende prosess. Med riktig forståelse, kan overvåke ens blodsukker være håndterbart.

Bruksanvisning

Klargjør blodprøvetakeren ved å sette inn en ny, steril lansett inn blodprøvetakeren godt til det er på plass og fjerne beskyttelseshetten fra lansetten slutt.

Juster blodprøvetakeren sin punktering dybde setting for et grunnere eller dypere stikk innstilling basert på utvalgsstørrelsen som kreves av blodsukkermåler.

Hold blodprøvetakeren hardt mot fingeren og trykk på utløserknappen, mate lansetten fra enheten og slik at det å punktere fingertuppen.

Klem sidene av fingertuppen bare forsiktig nok til å bringe en rund dråpe blod til overflaten.

Sett en teststrimmel inn i blodsukkermåler test port. De fleste skjermer vil slå seg på automatisk når denne funksjonen er utført. Hvis din gjør det ikke, ta kontakt i brukerhåndboken.

Trykk på dråpe blod på fingertuppen mot den smale kanalen øverst på teststrimmelen og hold den til fast bruk mens måleren begynner å telle ned.

Spill inn blodsukker testing resultat, eller lagre den i skjermen hvis den er utstyrt med et minne lagringsfunksjon.

Fjern teststrimmelen fra blodsukkermåler for å slå skjermen av og kast den.

Slik Doner Gamle blodsukkermålere

En blodsukkermåler er et viktig verktøy for en diabetiker. Den brukes til å måle mengden av glukose i blodet, for å sikre at den holder seg på en sikker rekkevidde. Hvis du ikke lenger trenger blodsukkermåler, kan du donere den. Fire alternativer følge.

Slik Doner Gamle blodsukkermålere

•  Kontakt American Diabetes Association eller Røde Kors. De vil enten godta den gamle blodsukkermåler eller henvise deg et sted lokalt som vil ta den. Rense og sterilisere enheten før du sender den inn.

•  Gå til et lokalsamfunn medisinsk senter. Disse klinikkene er ofte i behov av medisinsk utstyr og kan ta blodsukkermåler.

Send blodsukkermåler med på en medisinsk oppdrag tur. Mange kirker organisere oppdrag for å bringe bedre medisinsk hjelp til den tredje verden. En kirke kan akseptere din blodsukkermåler for å ta med.

Sjekk med et sykehjem eller et hjem helse-omsorg byrå. Hvis en pasient forsikring ikke dekker kostnadene for en skjerm, kan pasienten ha nytte av donasjonen.

Hint

 • Hvis du har ekstra blodsukkerteststrimler, kan du donere disse også. Måten monitorfunksjonene er at blodet påføres på strimmelen, og deretter plassert på innsiden av enheten. Etter noen få sekunder, vil en lesning fortelle deg hvor mye glukose oppdaget.
 • Noen steder kan ikke ta blodsukkermåler på grunn av risikoen for forurensning, siden produktet har hatt kontakt med blodet ditt. Hvis en organisasjon ikke vil ta skjermen, holde på den til et familiemedlem eller venn trenger det.

Merker av blodsukkermålere

Merker av blodsukkermålere


En blodsukkermåler, eller glukosemåler, er et medisinsk apparat som brukes av diabetikere og de med hypoglykemi. Blodsukker skjermer bestemme mengden av glukose i en persons blod. En lansett brukes til å stikke en finger. Den resulterende dråpe blod plasseres på en engangs strimmelen, og settes inn i blodglukosemåler. Monitoren leser glukose nivå og viser det på en digital skjerm. Blodsukker skjermer, som kjører på batterier, er omtrent på størrelse med en håndflate.

Lifescan

One Touch Ultra ved Lifescan er liten, veier 1,4 oz., Praktisk for folk på farten. Det er størrelse (4,25 x 1,26 x 0,67 inches) gjør at den passer i en veske eller lomme. Minnet kan holde informasjon om 500 tester. Batteriet varer i 6 måneder til ett år og måleren bærer en tre års garanti. Test stripe resultatet skal vises i fem sekunder. Gjennomsnittlig pris var ca $ 11 fra tidlig 2011.

Ascensia

Ascensia gjør Bayer Breeze glukosemåler samt Contour. Contour kommer i fem farger. Den grunnleggende modus gir enkle testresultater, mens den avanserte modusen avslører daglig eller ukentlig gjennomsnitt. Den har minne for 220 tester og en batterilevetid for 2000.

The Breeze slår seg av automatisk etter tre minutter. Minnet kan lagre 420 tester, og batterilevetiden er 1000 tester. Begge skjermene tillate testing på magen eller lår samt på fingeren. Prisene gjennomsnitt $ 4 til $ 14 fra tidlig 2011.

Accu-Chek

Aviva og Compact Plus er to glukose skjermer fra Accu-Chek. Aviva har en minnekapasitet på 500 tester og en batterilevetid på 1000. Her tilbys kan teste på seks alternative områder, og det tilbyr fem andre testresultater.

Compact Plus tilbyr en belastning plass til å sette inn flere teststrimler samtidig for å redusere problemene med individuelle strimler. Det er en avtakbar blodprøvetakeren. Prisene i begynnelsen av 2011 i gjennomsnitt $ 12 til $ 25.

Abbott

Abbott merkevare blodsukkermålere inkludere freestyles og Precision Xtra. Freestyle Lite og Freestyle Freedom Lite er meget liten og enkel. Begge kan håndtere alternative testsider, og minnekapasitet er 400 tester. Freedom Lite har ikke en tent tilbake displayet. Begge kommer med en livstidsgaranti. Presisjons Xtra har automatisk utkobling ved minutt. Testresultater tilbys i fem sekunder. I begynnelsen av 2011 er gjennomsnittsprisen var $ 14 til $ 25.

Hva er en normal Reading på en blodsukkermåler?

Hva er en normal Reading på en blodsukkermåler?


Alle trenger å strebe etter normale blodsukkernivået. Hvis blodsukkernivået holder seg høy over en lengre periode, kan det føre til diabetes og komplikasjoner som nevropati, hjertesykdom og død.

Betraktninger

Den beste tiden å ta en lesning med en blodsukkermåler er rett etter at du våkner opp om morgenen. De fleste anbefalinger for blodsukkernivået forutsetter at du har fastet i noen timer, for eksempel etter å ha sovet forrige natt.

Normal

Ifølge American Diabetes Association, er en normal lesing på en blodsukkermåler mellom 70 mg / dl (milligram per desiliter) og 100 mg / dl.

Effekter

Hvis blodsukkernivået er mellom 100 mg / dl og 125 mg / dl, du er vurdert å ha prediabetes. Hvis blodsukkernivået er over 125 mg / dl, leger vanligvis diagnostisere diabetes.

Advarsel

Hvis blodsukkernivået er under 70 mg / dl, kan du ha lavt blodsukker, eller hypoglykemi. Å spise sukkerholdige elementer som vanlig brus eller godteri løser vanligvis hypoglykemi. Hvis den ikke gjør det, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Løsning

Hvis du er diagnostisert med prediabetes eller diabetes, leger ofte anbefaler trening, vekttap, diabetes medisiner og et sunt kosthold for å bidra til å redusere høyt blodsukker til normale nivåer.

Hvordan virker en blodsukkermåler fungerer?

Diabetes påvirker millioner av mennesker og kan føre til andre sykdommer. En av de beste forebyggende behandlinger for diabetes er for pasienten å være klar over hvordan maten han spiser påvirker hans blod sukker. I dag er det en hendig maskin kalt blodsukkerapparat som gjør at pasienter med diabetes, både type 1 og type 2, for å teste deres blod sukker i bekvemmeligheten av sine hjem, kontor eller skole. Når en person kjenner sin blodsukker lesing han kan lage bedre mat valg og holde sin diabetes i kontroll.

Komme i gang

Blodsukker meter virker ved å måle mengden av glukose i en liten del av blodet og deretter presentere at lesing til pasienten. Det første en pasient må gjøre er å kjøpe blodsukker system av hennes valg. Han kalibrerer deretter maskinen i henhold til instruksjonene fra den maskinen. De fleste har en standard stripe som setter inn i maskinen, noe som fører til at maskinen skal slå seg på og vise lesing på ansiktet. Denne lesing må sams prøven pinne. Hvis den gjør det, så maskinen er klar til å ta en live test.

Finger Prick

De fleste blodsukkermålere fungerer ved å ta en lansett og piercing fingertuppen. Da en liten perle av blodformer på fingertuppen. Deretter setter pasienten en teststrimmel inn i hans blodsukker maskin, som automatisk slår på maskinen. Maskinen piper og viser bildet av en dråpe blod, noe som betyr at den er klar for blodprogrammet. Fingeren blir så hjelpe opp til en strimmel og teststrimmelen trekker blodet. Når stripen trekker nok blod i, piper maskinen og testen starter. Maskinen piper igjen for å signalisere at testen er ferdig og viser resultatet på forsiden av maskinen. Pasienten skal deretter spille denne lesningen sammen med dato og klokkeslett han tok det.

Underarm

Fordi fingrene blir følsom og sløvt, enkelte selskaper produserer blodglukose maskiner som tar blod fra underarmen i stedet for fingertuppen. Disse arbeider på samme måte som finger stikk maskiner, bortsett fra at lansetten skjærer armen i stedet for fingeren. På grunn av at huden er kjøttfulle på dette området, er denne type av test nesten smertefri og mange diabetikere foretrekker denne typen blodglukosemåler.

Velg de beste blodsukkermåler

Velg en blodsukkermåler som vil fungere best for dine spesielle forhold (se Ressurser nedenfor). Mange egner seg til bærbarhet på grunn av den lille av størrelsen. Noen lyser i mørket for å gjøre natt opplesninger lettere å ta uten å slå på lysene. Se både kostnadene ved apparatet og kostnaden av strimlene når gjør beslutningen om hvilke blodglukosemåler for å oppnå.

Blodsukkermåler Sammenligninger

Blodsukkermålere er viktige verktøy for diabetes selvledelse. Mange forskjellige størrelser og stiler av meter er tilgjengelige, slik at du kan velge den beste blodsukkerapparat for deg.

Størrelse

De fleste meter er små nok til å bære i en ryggsekk eller veske. Svært små meter kan også ha svært små skjermer og kan være vanskelig å lese, spesielt for diabetikere med synsproblemer. Hvis du har problemer med synet, kan det være lurt å vurdere en snakkende modell.

Kostnad

Forsikringsselskapene kan ha begrensninger på hvilke blodsukker meter er dekket. Meter er tilgjengelig på et bredt spekter av kostnader, og noen ganger er tilgjengelig gratis. Den opprinnelige kostnaden av måleren er ikke den eneste faktoren, men. Teststrimler må skiftes ut månedlig, slik at kostnaden for teststrimler må vurderes opp foran.

Betraktninger

En dråpe blod blir trukket fra fingeren eller annet område av kroppen og plasseres på en teststrimmel innsatt i en meter. Noen meter tillate deg å bruke blod fra et mindre følsomt område, for eksempel håndflaten eller underarmen. Lagt funksjoner er inkludert på enkelte modeller. For eksempel har noen modeller beholde flere testresultater enn andre, og noen har evnen til å laste ned resultatene til datamaskinen slik at de kan bli kommunisert til legen.

Hvordan kjøpe en blodsukkermåler

Hvordan kjøpe en blodsukkermåler


Diabetes er en av USAs mest vanlige helseproblemer. Mange diabetikere overvåke sitt eget blodsukker ved hjelp av hjemmeblodsukker skjermer. Her er tips for valg av skjermen som er riktig for din blod glukose overvåking behov.

Bruksanvisning

•  Diskuter måleprogram med din lege eller helsepersonell. Mange leger vil ha et bestemt antall ganger per dag at de ønsker å teste blodsukkeret.

•  Vurder forsyninger som trengs for å følge med monitor for testing. Disse inkluderer lansetter, testing strimler og muligens Lancing enheter.

Be farmasøyter og helsespesialister hva de anbefaler til sine kunder, og som blodsukkertest skjermer de har funnet å være den mest pålitelige. De kan også ha muligheter for å hjelpe deg å betale for blodsukker testing forsyninger.

Vurdere om skjermen du velger vil inneholde en passende mengde minne for lagring av dine blodsukkertestresultater, om den har alle funksjonene du trenger, og om du har råd til de medfølgende nødvendig forsyninger.

Når du har valgt blodsukkermåler som du føler er riktig for deg, kjøper skjermen.

Tips og advarsler

 • Lagre kvitteringer og garantiinformasjon i tilfelle du finner ut at blodsukkeret skjerm du har kjøpt ikke tilfredsstiller dine behov.
 • Test dine blodsukkernivået regelmessig og diskutere resultatene med din lege eller helsepersonell.
 • Aldri begynne en helse diett av noe slag uten å konsultere lege på forhånd.

Hvordan man kan sammenligne blodsukkermålere

Hvordan man kan sammenligne blodsukkermålere


Glukosenivå overvåking er viktig for de med medisinske tilstander som diabetes og for gravide kvinner med blodsukkeret kontroll problemer. Velge riktig meter er en beslutning basert på pris, medisinsk forsikring og personlige preferanser.

Funksjon

Blodglukosemålere analysere mengden av glukose i blodprøven les via maskinen. Noen maskiner er enkle og gi avlesninger, ett om gangen, og brukeren må enten skrive ned eller huske sist monitor lesing for å gjøre sammenligninger. Mer avanserte målere har iboende måleravlesning lagring innebygd i måleren.

Typer

Det er store meter, og det er svært små, kompakte versjoner. Avgjørelsen mellom de to er basert på evnen til brukeren for å håndtere maskinen og dens funksjoner. En annen avgjørelse som gjøres mellom typer skjermer glukose er mengden og størrelsen på blodprøven som kreves for måleren å gjøre en lesning.

Betraktninger

Kostnad er en vurdering når du velger mellom blodsukkermålere. Hvis medisinsk eller supplerende helseforsikring blir brukt til å kjøpe eller oppveie kostnaden av en maskin, må du finne ut hvilke maskiner er dekket av din individuelle plan. Meter kjøpt regelrett bør sammenlignes for kostnadene ved ikke bare selve maskinen, men for diabetikere testing forsyninger som vil være nødvendig for fortsatt bruk.

Sammenligning av blodsukkermålere

Sammenligning av blodsukkermålere


Blodsukkermålere er den beste måten for diabetikere å holde styr på deres blod sukker hjemme. Med god blodsukker overvåking, kan diabetikere bedre deres helse og redusere faren for komplikasjoner.

Grunnleggende funksjoner

Alle glukose skjermer i dag er lette, har en digital avlesning, og vil gi deg en avlesning på mindre enn et minutt. Mange er laget for å teste blod tatt fra ulike områder, noe som betyr at du kan teste fra en fingertupp eller armen. Blodsukkermålere krever bruk av teststrimler. Før du kjøper en skjerm, sammenligne priser for strimlene den bruker, som de utgjør en løpende utgift.

Forbedringer

Skjermer brukes til å kreve koding før du bruker en ny forsyning med teststrimler, men noen skjermer ikke lenger gjøre. Mange skjermer leveres med programvare, slik at du kan laste ned skjermens informasjonen til datamaskinen. Skjermer blir produsert nå som er plassert under huden for kontinuerlig glukosemåling.

Betraktninger

Ønsker du en enkel skjerm, eller en med flere funksjoner? Hvilken størrelse foretrekker du? Er noen av kostnadene dekket av helseforsikring? Har din forsikring krever et bestemt merke? Vil du ha en skjerm som lyser i mørket? Uansett hvilket budsjett eller dine behov, er det en monitor som passer for deg.

Typer av blodsukkermålere

Nesten åtte prosent av voksne og barn i USA har noen form for diabetes. For disse personene, være i stand til å overvåke blodsukkeret er en av nøklene til å føle og gjenværende fysisk godt. Dette kan gjøres gjennom bruk av blodsukkermålere. Flere typer blodsukkermålere er tilgjengelig.

Alt-i-ett

Alt-i-ett blodsukkermålere har lansetten enhet, som brukes til å trekke blod, festet direkte til måleren. Lansetten kan være avtakbar. Slike meter ikke krever håndteringen av individuelle teststrimler --- brukeren bare trykker på en knapp, og stripen er utarbeidet innenfor meter. De har en tendens til å bruke mindre blod og å være mindre smertefullt enn andre blodsukkermålere.

Kontinuerlig

Kontinuerlige blodglukosemålere brukes, som navnet tilsier, for å overvåke blodglukose kontinuerlig. De måle blodglukose hvert 10. sekund og gi et gjennomsnittlig blodsukkernivå hvert 5. minutt. Dette gjøres gjennom en sensor som er satt inn under huden av buken. De Sensoren sender dataene til en monitor, og helsevesenet laget av den for- flyttes kan laste dataene å analysere det. Denne type måler som regel brukes bare til å prøve å finne trender i den enkeltes glukose over et par dager slik at en behandlingsplan kan bestemmes.

Mat Monitoring

Mat overvåking blodsukkermålere brukes før og etter hvert måltid. Resultatene av hvert glukoseprøve er flagget som en før- eller etter måltidet-resultat, og resultatene blir så gjennomsnittsberegnet basert på hvorvidt de var før eller etter måltidet. Den totale gjennomsnittlige fra begge også kan bli funnet.

Kombinert

Kombinert blodsukkermålere har et håndledd blodtrykksmansjett festet. Nytten av disse målere er at individet ikke behøver å kjøpe både en mansjett og en meter. Det er best for dem som blodsukker problemer også er relatert til høyt blodtrykk som må overvåkes.

Synshemmede

Synshemmede blodsukkermålere er utviklet for personer som har dårlig eller ingen syn. De "snakker" til brukeren og gi retninger via talemeldinger. Hvis en person ikke hører eller forstår et spørsmål, kan han trykke på en knapp for å høre meldingen igjen. Disse målerne aktiverer så snart en stripe er satt inn og kan bruke alternative testsider. De har som regel færre trinn og dermed har en tendens til å ha resultater som er svært nøyaktig.

Hvordan feilsøker en FreeStyle® Lite blodsukkermåler

Hvordan feilsøker en FreeStyle® Lite blodsukkermåler


Abbott Diabetes Care Inc., er produsenten av blodsukkerapparater. FreeStyle Lite måleren er en liten og kompakt blodsukkerapparat som tilbyr en lett-å-bruke påminnelse alarm funksjonen. Mens brukervennlighet er en av enhetens viktigste salgsargumenter, trenger problemer tidvis oppstår. I disse tilfellene er feilsøking ofte alt som trengs. Hvis du ikke klarer å løse problemet med FreeStyle Lite meter, Abbott Diabetes Care, Inc., gir vennlige og effektive forbruker støttetjenester.

Hvordan feilsøker en FreeStyle® Lite blodsukkermåler

Meter ikke går i testmodus Etter Innsetting av FreeStyle Lite Test Strip

Ta av batteridekselet på baksiden av Freestyle Lite meter. Sjekk for å se om det er et batteri. Hvis et batteri er installert, må du kontrollere at den positive (+) tegnet ansikter oppover. Hvis ingen batteriet er installert, må du installere et CR2032 "mynt celle" batteri. Sett på batteridekselet.

Ta av batteridekselet på baksiden av Freestyle Lite meter. Sjekk batteriet for å være sikker på at batteriet ikke er død. Hvis batteriet er dødt, ta ut batteriet og sette inn en ny CR2032 "mynt celle" batteri. Sett på batteridekselet. Tilbakestille dato og klokkeslett.

Sjekk om teststrimmelen ble satt inn opp ned, feil ende i, eller ble ikke helt inn i måleren. Fjern strimmelen, og sett deretter inn strimmelen med den trykte siden opp og toppen av strimmelen i måleren. Dersom måleren ikke går inn i testmodus, fjerner strimmelen og prøv på nytt med en ny strimmel.

Call Customer Care hvis måleren er fortsatt ikke inn i testmodus. Måleren eller teststrimler kan være defekt eller det kan være blod eller et fremmedlegeme i strimmelåpningen.

Test starter ikke etter påføring av Blood Sample

Legg blod til prøveområdet på strimmelen. Du kan ha brukt for liten en blodprøve. Du har opptil 60 sekunder fra tidspunktet for den første søknaden til å legge ekstra blod til prøveområdet. Hvis mer enn 60 sekunder har gått, fjern og kast den brukte teststrimmelen og gjenta målingen med en ny strimmel med en større blodprøve.

Ta ut og kast den brukte teststrimmelen. Teststrimmelen kan ha vært defekt. Gjenta målingen med en ny strimmel.

Slå på måleren etter de gangene meter ut etter to minutter. Gjenta målingen med en ny strimmel. Vent til du ser blod og strimmeldisketter symboler på skjermen før du bruker blodprøven.

Call Customer Care hvis testen er fortsatt ikke starter etter påføring en blodprøve. Måleren eller teststrimler kan være defekt.

Hint

 • Du kan nå Abbott Customer Care ved å ringe 888-522-5226. Customer Care er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Den billigste teststrimler for blodsukkermålere

Den billigste teststrimler for blodsukkermålere


Glukose meter teststrimler har ikke standard priser og samme merke kan være opp til 10 dollar mer fra en leverandør til den neste. Men å kjøpe glukose meter teststrimler på nettet er ofte den mest rimelig måte å kjøpe dem. Det viktigste å vurdere er hva merkevaren av glukose meter du har, fordi de fleste teststrimler må være av samme merke som måleren du bruker.

Omnis Embrace No Code

Omnis Embrace No Code merkevare glukose meter teststrimler gjennomsnitt mellom $ 12 og $ 15 dollar for en boks på 50. Som i 2010, annonserer Diatic Medical en boks med 50 for $ 11,70. BPI Medical Supply annonserer samme merke og teller for $ 13,89. På disse prisene, betaler forbrukeren i gjennomsnitt mellom 23 og 28 cent for hver strimmel.

Prestige Smart System

Prestige Smart System merkevare glukose meter teststrimler gjennomsnitt mellom $ 15 og $ 16 dollar for en boks på 50. Som i 2010, annonserer American Diabetes Engros en boks på 50 for $ 14.99 og Total Diabetes Forsyning annonserer sin Prestige merkevare boks med 50 for $ 15,89. På disse prisene, betaler forbrukeren i gjennomsnitt mellom 30 og 32 cents per strimmel.

Invacare Prestige Smart System

En boks med 50 Invacare Prestige Smart System blodsukkerstrimler gjennomsnittet i pris mellom $ 16 og $ 20 dollar. Som i 2010, annonserer Diatic Medical dette merket og telle for $ 15.09. BPI Medical Supply annonserer dette merket og teller for $ 19,10. På disse prisene, forbrukeren betaler mellom 30 og 38 cents per strimmel.

Wavesense Keynote

Som i 2010, Diatic Medical annonserer også en boks på 50-count Wavesense Keynote glukose teststrimler for $ 14,78, som i gjennomsnitt ut til om lag 30 øre per strimmel. Men dette synes helt å være dyrere på andre leverandører; Derfor kan denne lave prisen kun være tilgjengelig på Diatic Medical.

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free


Hvis du har nylig blitt diagnostisert med diabetes, vil du trenge en glukose meter for å sjekke blodsukkeret ditt hver dag. Abbott Diabetes Care tilbyr nå en gratis meter sammen med gratis teststrimler for å komme i gang. Alt som trengs er noen få spørsmål på internett, og en gratis meter vil bli sendt til deg.

Hvordan få en freestyle blodsukkermåler for Free

•  Gå til www.FreeStyleLite.com. Du vil se to gratis meter: FreeStyle Freedom og FreeStyle Lite.

Les om hver meter. Freestyle Freedom har en stor skjerm for de som har problemer med å lese tall. Freestyle Lite er mindre å passe inn i vesken eller lommen.

Velg meter du ønsker og klikk på måleren. Fyll ut kontaktinformasjon, inkludert adresse, telefonnummer og e-postadressen din.

Svar på enkle spørsmål om når du ble diagnostisert med diabetes, og hvis du bruker en meter nå. Klikk på Send-knappen og en meter er på vei.

Hint

 • Før du velger en meter, lese beskrivelsene og bestemme hvilke funksjoner du ønsker.
 • Snakk med legen din om en resept på måleren strimler.

Lekker spinalvæske fra en Spinal Tap

Lekker spinalvæske fra en Spinal Tap


Cerebrospinalvæske, eller CSF, er en beskyttende væske som omgir hjernen og ryggraden. Visse skader eller prosedyrer, for eksempel en spinalpunksjon, kan føre til en lekkasje av spinalvæske. I noen tilfeller kan en alvorlig infeksjon utvikle seg dersom lekkasjen blir stående ubehandlet.

Beskrivelse

Et CSF lekkasje er karakterisert ved drenering av klar væske i øre, nese eller svelg, i henhold til UC Irvine Department of Øre.

Årsak

En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, er utført for å samle inn en prøve av CSF for diagnostisering av visse medisinske tilstander. Som kroppen fortsetter å produsere væske, kan det oppstå lekkasjer på stikkstedet etter inngrepet.

Symptomer

Kvalme og hodepine, spesielt når du sitter oppreist, er vanlige symptomer. Fluid drenering gjennom øret kan føre til hørsels komplikasjoner. Andre symptomer, som for eksempel tinnitus eller tåkesyn kan oppstå avhengig av alvorlighetsgraden av lekkasjen.

Farene

Cerebrospinalvæsken kan overføre bakterier til hjernen som det renner. Som et resultat, kan en infeksjon så som meningitt utvikles og føre til større medisinske komplikasjoner.

Behandling

Hvis en lekkasje ikke løser spontant, leger bruker en blod patch å koagulere punktering området. Standard smertestillende midler benyttes for å behandle hodepine assosiert med en CSF lekkasje. Kirurgi er nødvendig i sjeldne tilfeller.

Trinn om hvordan du tar blodsukkermålinger

Trinn om hvordan du tar blodsukkermålinger


Hvis du har diabetes, kan det hende du trenger å måle blodsukkernivået til å avgjøre om det er i normalområdet eller ikke. Din helsepersonell kan vurdere deg og, avhengig av hvilken type diabetes du har og noe narkotika du bruker for å behandle det, fortelle deg når og hvor ofte du bør måle dine nivåer. Hun kan også gi deg råd om hvordan du justerer eventuelle medisiner du tar bør blodsukkermålingene viser glukose nivå er betydelig høyere eller lavere enn den burde være.

Trinn om hvordan du tar blodsukkermålinger

•  Vask hendene grundig med såpe og varmt vann. Samle blodsukkermåler, strimmel og lansett, og plassere dem på bordet foran deg.

Sett teststrimmelen inn i apparatet. Sjekk forsiden av apparatet for å sikre at strimmelen er engasjert. Se pakningsvedlegget som fulgte med apparatet for informasjon om hvordan du setter inn en strimmel i din modell. Fjern eventuelle sikkerhetshetten fra Lancet.

Ta tak i Lancet i din dominerende hånd og legg den mot fingeren. Prikk fingeren med lansetten. Det er best å gjøre dette på siden av fingeren din, ved siden av neglen, og ikke på den polstrede delen av fingertuppen. Fingertuppene få mer bruk i daglige oppgaver og kan få anbudet.

Masser fingeren fra sin base til spissen før en sjenerøs bloddråpe vises på stedet av stikket. Meter har varierende krav til mengden av blod som er nødvendig for å få en avlesning. Se pakningsvedlegget for mer informasjon om din modell.

Hold strimmelen (fortsatt sitter i apparatet) lett mot bloddråpen. Teststrimmelen vil absorbere blodet. Etter fullført, bruk en bomullsdott eller pad for å legge trykk fingeren på stedet av punktering å trofast blødninger.

Les blodsukkermåling på displayet på måleren. Registrere dato, tid på dagen og måleravlesning i en notatbok eller dagbok. Fjern teststrimmelen fra apparatet og kast den.

Hint

 • Noen mennesker får såre fingre når de måler blodsukkeret flere ganger om dagen. Meter er tilgjengelig som tillater testing av alternative områder, for eksempel låret eller armen. Spør på apoteket hvilke som tilbyr denne funksjonen.
 • Hvis du er følsom for stikk av lansetten, vurdere å bruke en fjærbelastet blodprøvetaker, noe som kan redusere smerte.
 • Hvis du ikke produsere nok blod når du stikke fingeren og massere det, kan det hende du må starte på nytt på en annen finger. Oppvarming hånden før testing kan hjelpe, så kanskje knuger og unclenching knyttneven for å øke blodsirkulasjonen.

Hvordan kjøper jeg en glukosemåler?

Diabetikere bruker Blodsukkermetre, også kalt blodsukkermålere, for å måle blodsukkeret. Du kan kjøpe Blodsukkermetre på et apotek, gjennom apotek eller på nettet, men det er flere faktorer å vurdere før du velger glukosemåler som er riktig for deg.

Grunnleggende

De fleste Blodsukkermetre fungerer på samme måte. Du plasserer en strimmel i enheten, stikk fingeren med en nål og deretter på den andre enden av teststrimmelen til blodet.

Funksjoner

Blodsukkermetre varierer i størrelse, så tenk hvor bærbar du vil at glukosemåler å være. Blodsukkermetre krever også forskjellige mengder blod, som kan være viktig for diabetikere som er pysete om blod. Noen Blodsukkermetre lagre dine tidligere resultater eller lar deg laste ned resultatene til en datamaskin.

Kostnad

Blodsukkermetre vanligvis koster mellom $ 15 og $ 100, i henhold til Ohio State University. Sjekk med ditt forsikringsselskap for å finne ut hvilke modeller og hvor mange teststrimler de vil dekke. Over tid, teststrimler representerer reell utgift, siden de koster 75 cent til $ 1 hver.

Betraktninger

Ved hjelp av en glukosemåler feil vil gi unøyaktige resultater. Les alltid instruksjonene nøye og øve på å bruke din glukosemåler med lege, sykepleier, diabetes pedagog eller apotek.

Farlige blodsukkermålinger

Matvarer som inneholder sukker eller karbohydrater gir kroppen med blodsukkeret, også kjent som blodsukker, noe som er avgjørende for god helse. Bukspyttkjertelen skiller ut et hormon som heter insulin som obligasjoner med blodsukkeret og gjør at den kan bli konvertert til mat for hjernen vår og energi for kroppen vår. Det kontinuerlig overvåker nivået av sukker i blodet og produserer tilstrekkelige nivåer av insulin for å hindre at blodsukkernivået fra å heve for høyt.

Normale blodsukkernivået

Normalt blodsukkernivå er mellom 70 mg / dl og 120 mg / dl (milligram glukose til dl blod). Friske mennesker kan oppleve milde svingninger innimellom. Vedvarende eller alvorlige blodsukkernivået utenfor dette området er nesten helt sikkert en indikator på en underliggende medisinsk tilstand.

Hyperglykemi

Enhver forekomst av høyt blodsukker kalles hyperglykemi. Ellers kan friske mennesker oppleve milde episoder av hyperglykemi som følge av rutinemessige aktiviteter som anstrengende trening eller spise et måltid. Det er ikke uvanlig å se blodsukkernivået så høyt som 140 mg / dl i opptil to timer etter å ha spist, spesielt hvis maten var lastet med sukker eller karbohydrater.

Gjentakende blodsukkernivået mellom 130 mg / dl og 200 mg / dl kunne signalisere en tilstand som kalles pre-diabetes, en forløper til diabetes. Vedvarende hyperglykemi med blodsukkernivået høyere enn 200 mg / dL indikerer tilstedeværelse av type 1, type 2 eller svangerskapsdiabetes, bør nedsatt glukosetoleranse (IGT) eller andre alvorlige medisinske tilstander og bli behandlet av en lege. The American Diabetes Association anslår at 8 prosent av USAs befolkning har en form for diabetes.

Hyperglykemi med et blodsukkernivå på 400 mg / dl eller høyere bør tas svært alvorlig. Det kan tyde på en tilstand som kalles ketoacidose som raskt kan føre til koma eller død.

Hypoglykemi

En blodsukkeret under 70 mg / dl indikerer en tilstand som kalles hypoglykemi. Hypoglykemi er ganske uvanlig hos voksne og barn over 10 år med mindre det er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. Det er ikke uvanlig å se en episode av forbigående hypoglykemi hos nyfødte, spesielt hvis mor er en diabetiker. En tilstand som kalles hyperinsulinisme er den ledende årsak til alvorlig og vedvarende hypoglykemi hos nyfødte og barn.

Diabetikere, særlig de med type 1 diabetes, er utsatt for hypoglykemiske episoder. En savnet eller forsinket måltid, inntak av for mye insulin, drukket alkoholholdige drikker, alvorlig stress eller trener uten å justere insulin og matinntak kan alle føre til hypoglykemi hos diabetikere. Blodsukkeret kan falle raskt eller sakte, avhengig av årsaken til hypoglykemi. Varseltegn som vanligvis er tilstede før blodsukkeret blir faretruende lav, slik som svette, svakhet, skjelvinger, hodepine eller trøtt.

Et lavt blodsukker som regnes som farlig, kan variere. Når bevisstløshet eller kramper satt inn, er tilstanden farlig og kan fort føre til koma eller død uavhengig av hva den faktiske blodsukkeret er.

Testing

Det finnes to typer tester som brukes av leger for å teste blodsukkeret for diagnose: et fastende blodsukker test eller en oral glukosetoleransetest. Begge testene er vanligvis utført på et sertifisert laboratorium eller legekontoret.

Diabetikere og folk med andre forhold bruker en blodsukkermåler for å teste deres daglige blodsukkernivået. På et minimum, bør testing gjøres før hvert måltid og ved sengetid.

Diabetikere vil ha en blodprøve gjøres noen få måneder for å teste sine HbA1C nivåer. De vanligvis opplever pågående stigning og fall i blodsukkeret, og A1C test gir dem et mål på hvor godt blodsukkeret har vært regulert over en periode.

Behandling

Mens det er medisiner som kan kontrollere hyperinsulinisme i noen tid, er de eventuelle fjerning av en del av eller hele bukspyttkjertelen som normalt er nødvendig.

Behandling for diabetes inkluderer en diett lav på karbohydrater og sukker, og en god øvelse diett. Type 1 diabetikere også ta daglige injeksjoner av insulin, mens type 2 diabetikere blir ofte behandlet med orale medisiner.

Hypoglykemi behandles ved innføring av sukker inn i kroppen. En glukose tablett eller drikke høy i sukker, slik som juice eller soda, bør inntas først, etterfulgt 10 til 20 minutter senere av en fast føde som inneholder karbohydrater. Blodsukkernivået bør testes hvert 15. minutt til den når 70 mg / dl.

Hvis personen er bevisstløs eller ute av stand til å spise eller drikke, kan kake ising eller glukose gel bli penslet på innsiden av kinnet sitt. Hvis dette ikke hjelper, kan en injeksjon av glukagon bli kalt for. I alle fall hvis en person er bevisstløs på grunn av hypoglykemi, en ambulanse bør innkalles umiddelbart.

Hvordan kan du sammenligne jeg Glukosemåler & Supplies?

Hvordan kan du sammenligne jeg Glukosemåler & Supplies?


Hvis du er diabetiker, er din blodsukkermåler et viktig helse verktøyet. Den gir informasjon om hvor godt blodsukkeret blir kontrollert og hvor godt kosthold og medisinering terapi fungerer sammen.

Det er nok av skjermer glukose tilgjengelig, og noen ganger er det vanskelig å vite noe som er monitoren for deg. Og, hvordan kan du faktor forsyninger som teststrimler, lansetter og desinfisering i ligningen?

Hvordan kan du sammenligne jeg Glukosemåler & Supplies?

Sammenligning Glukose Skjermer og rekvisita

En sammenligning bekvemmeligheten av skjermmodeller. Er det lett å bære og bruke? Er det lite og kompakt nok til å passe i vesken eller bære det hele tatt? Har den teststrimler som er enkel å laste? Vil mer enn en slags test stripe arbeid i skjermen?

Sammenlign de ytelsesnivåer. Har visningsfunksjonen har stor nok print til å være lett å lese? Har den tilbake belysning, slik at du kan se resultatene selv i svak belysning? Betyr det gi resultater raskt og nøyaktig? Hva er garantien på apparatet? Hvor mange testresultater vil det lagre? Er lansettene justerbar, slik at du ikke jabbing deg for dypt?

Sammenlign enkelhet i bruk. Krever det at du angir koding eller andre data? Betyr det inkluderer flere funksjoner som må læres for å dra nytte av alle sine evner? Har den en teststrimmeltrommelen som pakker flere teststrimler slik at du slipper å laste dem hver gang?

Sammenlign bruker kostnad. Mange skjermer har gratis meter programmer, men kostnaden for apparatet er bare en liten brøkdel av prisen over tid. Hva koster teststrimler gjøre? Hvor mange teststrimler kommer i en pakke? Gjør lansetter laste inn en justerbar loader? Ønsker du spritservietter eller vil du bruke andre metoder for å rense testområde?

Sammenligne teste forsyning tilgjengelighet. Når du kjøper meter, er den delen gjort. Hvor lett er det å få testing forsyninger som gjør apparatet arbeid? Har din lokale apotek bære dem? Vil du ha dem levert hjem fra en medisinsk forsyning selskap? Hvis du er på en tur og kjøre ut av forsyninger, hvor vanlig er måleren type hvis du har for å få mer forsyninger?

sammenligne eksempel plassering valg og mengden blod som kreves. Fingertuppen har alltid vært et alternativ. Har din meter tillate alternativer på hvor du skal få blodprøven? Eksempelsider for relativ smertefri testing inkluderer palm, armen, låret og leggen. En fordel med alternative testområder er at en mindre blodtilførsel er nødvendig. Har lansetten justere slik at du kan kontrollere hvor mye blod vil flyte?

sammenligne støtteressurser. Har du meter kommer med 24/7 kundeservice? Er bruksanvisningen lett å forstå? Er det ekstra programvare og web-støtte kan du få tilgang til å forbedre din kontroll over blodsukkernivået?