Digidexo.com

kan en ha alkoholallergi?

Hva kan man forvente med Cerebral Parese

Prognosen for cerebral parese (CP), en nevrologisk lidelse som hindrer kroppen bevegelse og muskel koordinering, er ikke-dødelig og ikke-progressive. Imidlertid indikerer prognosen av cerebral parese også mange CP relaterte bekymringer, som medisinske utgifter og sårbarhet for sekundære helsemessige forhold.

Alvorlighetsgrad

Alvorlighetsgraden av cerebral parese varierer fra sak til sak. Noen personer med cerebral parese er i stand til å leve normale liv, mens andre vil kreve en vaktmester gjennom hele livet.

Symptomer

Vanlige symptomer på cerebral parese inkluderer unormalt stramme muskler, dårlig balanse og svake muskelsammentrekninger når du gjør activities.More alvorlige symptomer inkluderer beslag, blære / tarm kontroll problemer og manglende evne til å gå. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag to tredeler av personer med CP er mentalt utfordret.

Behandling

Det finnes ingen kur for cerebral parese. Livslang behandling vil være nødvendig og kan omfatte fysioterapi, fot orthotics, og reseptbelagte medisiner for å kontrollere muskelspasmer.

Utdanning

Barn med CP er kvalifisert for en IOP (individuell opplæringsplan). Hver IOP er individuelt utformet for å gi hvert barn med de nødvendige justeringer for å tillate for å lykkes i skolen.

Voksne liv

Noen med cerebral parese er mer utsatt for raskere aldring organer fordi personen bruker mer energi til å manøvrere rundt. Andre sekundære forhold cerebral parese befolkningen er mer utsatt for å inkludere leddgikt og depresjon.

Økonomi

I 2003 National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag estimert levetid utgifter cerebral parese å være $ 921,000. Legebesøk, reseptbelagte medisiner og tekniske hjelpemidler er blant de utgifter som er inkludert i dette tallet.

Giftstoff som kan gi nerveskade

Giftstoff som kan gi nerveskade


Gift --- både biologiske og syntetiske --- kan indusere ulike former for nerveskader, som fører til kroniske lidelser eller død.

Organofosfater

Først fremstilt i begynnelsen av 1800-tallet, organofosfat forbindelser har innenlands og industriell bruk, og spille en rolle enda mer uhyggelig: som nervegifter under krigen. Ifølge eMedicine, kan giften --- brukt av Tyskland under første verdenskrig og senere i Irak --- fortsatt være en terrorisme verktøy.

Mercury

Høye doser av kvikksølv kan føre til kvikksølvforgiftning --- hvis det reiser opp nerve, kan det drepe nervecelle innenfra, rende cellen giftig.

Lead

Ifølge National Institutes of Health, kan lave doser av bly forårsake skader i nervesystemet. Høye doser kan forårsake nerve lidelser som polynevropati, funksjonsfeil på flere perifere nerver, noe som resulterer i sensorisk svekkelse, svakhet og brennende smerte.

Botulinumtoksin

Botulinum toxin --- viden kjent som Botox --- kosmetisk strammer huden og behandler rynker. Ifølge University of Washingtons Neuroscience for Kids nettsted, Botox blokkerer utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter, forårsaker midlertidig muskellammelse på injeksjonsstedet.

Batrachotoxin

Batrachotoxin ble først oppdaget i huden av giften dart frosk, melder Holly Grimes of Western Oregon University. Den dødelige giften hemmer nervecellenes evne til elektronisk kommunisere med muskelceller, forårsaker full body lammelser og til slutt død.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Peers er folk som et barn, ungdom eller voksen identifiserer seg med. En peer kan påvirke, overtale og tvinge deg til å gjøre visse ting eller handle på en bestemt måte for å bli akseptert. Selv om ofte oppfattet som negative, kan gruppepress også påvirke en person på en positiv måte. Din personlige helse kan forbedre eller nedgang avhengig av hvordan du håndterer gruppepress.

Press til Smoke

Mange tenåringer har å forholde seg til gruppepress å røyke. Deres venner røyk, og hvis de ikke delta i usunn atferd, risikerer de ikke blir akseptert. Ifølge Teen Hjelp nettside, 440.000 mennesker i USA dør årlig fra røykrelaterte sykdommer. Nitti prosent av disse menneskene begynte å røyke i tenårene. Uavhengig av alder, røyking kan forårsake lungekreft og lungesykdom og det øker risikoen for koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Presset for å drikke alkohol

Presset for å drikke alkohol kan påvirke folk i alle aldre. Tenåringer kan bli presset til å drikke av sine alkohol-drikking jevnaldrende og voksne kan føle press til å drikke under etter jobb sosiale sammenkomster. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, kan konsumere alkohol i ung alder kan påvirke hjernen og organutvikling og drikking forårsake leverskader og leversvikt hos mennesker i alle aldre.

Presset for å ha sex

Gruppepress til å ha sex i ung alder kan øke en ungdoms stressnivå. Ifølge psykologi i dag, til en av tre gutter og 23 prosent av jentene i alderen 15 til 17 avtale med gruppepress har sex. Hvis en tenåring har lav selvfølelse kan han være mer tilbøyelige til å ha sex på et tidlig alder. Å ha sex for tidlig kan utløse emosjonelle problemer og fysisk tenåringer kan kontrakten seksuelt overførbare sykdommer og bli gravid.

Presset for å bedre helse

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier at overvekt eller fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og høyt blodtrykk. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn, fet mat, og du ikke får noen øvelse, kan gruppepress faktisk bidra til å forbedre helsen din. Hvis du har en eller flere venner som spiser et sunt kosthold og får regelmessig mosjon, kan de påvirke deg til å gjøre det samme. Ved å følge deres sunn atferd, kan du gå ned i vekt. Når du bytter til et sunt kosthold og begynne å trene, vil dine kolleger oppmuntre deg på og motivere deg til å holde det gående.

Strøm Stoler som kan gå vertikalt

Strøm Stoler som kan gå vertikalt


Power stoler er motorisert rullestol for folk som er funksjonshemmet eller deaktivert. Når ingenting mer enn en enkel fire-hjulet stol, strøm stoler fortsette å ta på seg et nytt liv som teknologi øker. Som i 2010, har fremskritt i industrien førte til stoler som fold og konvertere til sittende, liggende og selv stående stillinger.

Karman Health Stand-up Power Rullestol

Den Karman Health Stand-Up Power Rullestol lar funksjonshemmede brukere å bli støttet i en vertikal stående stilling, samtidig som støttes av stolen. Ifølge Healthproductsforyou.com, stolen "tilbyr overlegen i hjemmet manøvrerbarhet som det er primært laget for folk som trenger hjelp til å komme rundt innendørs." Selskapet hevder en stående stilling gir bedre blodsirkulasjon, muskel tone og nyre og blærefunksjon. Stolen har også armlener, en kontroller boksen og en trykknapp for den stående funksjonen. Selskapet sier strøm stol, som kjører på nikkel metall hydrid batterier, gir mer selvstendighet for brukerne. Strøm stol går omtrent $ 8400 som av November 2010.

Servo Stand-up Folding Strøm Chair

The Power Assisted Stand-up Folding Strøm Chair av Forbedre Livet inneholder en knapp som løfter en person som sitter i stolen til et vertikalt stand-up posisjon. Når man står, et brystbelte, kne tropp, leggbånd og bilbelte holder personen på plass. Stolen har også en anti-tipping teknologi for å holde fra å falle. "Regelmessig stående kan bidra til å forhindre mange problemer forbundet med rullestol innesperring, inkludert:. Hudskader, urinveisinfeksjoner, bein demineralisering, dårlig sirkulasjon, spastisitet, muskel kontrakturer, og skuldersmerter Plus, å ha en stand-up stol vil øke din selvtillit -reliability, "ifølge Improvelife.com. Stolen kan foldes for lagring og kjører på oppladbare batterier. Det er priset rundt $ 4900 som av November 2010.

Redman Strøm Chair

Den Redman Strøm Chair hevder å være "verdens høyeste kvalitet stående makt stol." Stolen lar brukerne sitte, ligge og stå gjennom en fjernkontroll boks. Produktet har også en kontur ryggpute for komfort, oppladbare batterier, stropper for stående og seks varianter av farger å velge mellom. Den Redman Strøm Chair har også sensorer i puter som kart presset på visse områder av ens kropp, slik at han eller hun kan vite når du skal rotere posisjoner for bedre sirkulasjon. Prisene for Redman Strøm Chair er ikke tilgjengelige på selskapets hjemmeside som av November 2010.

Hvordan du kan forbedre din evne til å gjenkjenne et ansikt

Hvordan du kan forbedre din evne til å gjenkjenne et ansikt


Av og til glemmer et ansikt er normalt. Ifølge en studie utført av forskere ved Harvard og Dartmouth Universities, evnen til å gjenkjenne ansikter forbedrer opp i de tidlige 30-årene, etter som det sakte avtar, muligens på grunn av endringer i hjernen. Ganske enkelt, kan manglende evne til å gjenkjenne ansikter påvirke sosiale og arbeids liv til det verre. Heldigvis er det noen grep du kan ta for å forbedre din tilbakekalling av ansikter.

Hvordan du kan forbedre din evne til å gjenkjenne et ansikt

holdes en persons ansikt og vedlikeholde et sterkt ønske om å anerkjenne hans eller hennes ansiktstrekk. Å ha en sterk tankesett som du vil kjenne igjen denne personens ansikt og navn er viktig. Skann personens ansikt og målrettet fange den i tankene dine. Se etter ansikts egenskaper som er spesielt minneverdig eller skiller seg ut på noen måte.

Lær personens navn og gjenta det i samtalen. Kontroller at du har riktig hørt personens navn; be dem om å stave det om nødvendig. Konsentrer deg om å bygge inn navnet i tankene dine og deretter bruke det minst to til tre ganger når du snakker til den personen ansikt til ansikt.

•  Gå gjennom navn i tankene dine og villig knytte navn og ansikt som du gjør det. Det kan hjelpe hvis du kan knytte aspekter ved miljøet som du er i også. Minner om hva personen hadde på seg, for eksempel, kan hjelpe deg lettere visualisere ham eller henne senere.

omtale navnet innen 24 timer for å implantere den fast i minnet ditt. Fortelle hva personen så ut ved å mane frem et klart bilde av hans eller hennes ansikt i tankene dine. Husker navnet på personen mens de gjør det.

Hint

  • Prosopagnosia, en lidelse preget hovedsakelig av manglende evne til å gjenkjenne ansikter, rammer ca 2% av befolkningen.

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?


Problemer i ryggraden og ører noen ganger stamme fra uløste nakke problemer. Vedvarende smerte, stivhet eller annet ubehag i nakke og langs ryggraden, så vel som andre symptomer, inkludert endrede hørsel, signalisere behovet for konsultasjon med en lege.

Ringing i ørene

Nakkeproblemer kan foreslå skader på nerver og muskler, belastningen på som kan påvirke vevet i ørene. Slikt stress kan resultere i konstant øresus, en tilstand som kalles tinnitus.

Spinal Problemer

Ubehag i halsen kan være knyttet til spinal betingelser. Dr. Sanjog Mathur skrev i Deccan Chronicle i februar 2010 at nakkesmerter kan være en indikasjon på ulike spinal lidelser.

Skuldersmerter

Nakkesmerter og skuldersmerter er ofte relatert. Krisha McCoy skrev i mai-2009-utgaven av Everyday Health at nakkeproblemer som for eksempel et bein anspore eller en herniated disk kan forårsake skuldersmerter.

Nevrologiske problemer

Siden halsen er en del av nakkesøylen, eller de første syv ben som går fra bunnen av hjernen til skulderbladene, kan skade på dette området fører til neurologiske problemer. Hvis nakkesmerter vedvarer, er det nødvendig utredning og behandling for å hindre varig skade.

Betraktninger

Nakkesmerter kan være ledsaget av andre symptomer som hodepine, smerter rundt skulderbladene, svimmelhet, tåkesyn, feber, nattesvette og utilsiktet vekttap.

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?


Cervical foraminal stenose er en smertefull, svekkende lidelse der nervene i ryggmargen er komprimert på grunn av bein spurs og en degenerasjon av plater i nakken, noe som fører til at ryggraden for å begrense. I foraminal stenose, oppstår innsnevring der nervene avslutte ryggsøylen. De sporer stikker inn i ryggmargen, forårsaker smerte, nummenhet i ekstremitetene og balanseproblemer, avhengig av plasseringen av stenosis, og alvorlighetsgraden av cord injury. Det finnes mange forskjellige nivåer av behandling for sykdommen. Trening kan tilby noen lettelse for noen pasienter.

Behandlingstilbud

Kirurgi er ofte anbefalingen for behandling av livmorhals stenose, som det dekomprimeres raskt nerver berørt. Imidlertid kan risikoen forbundet med operasjonen være skremmende for noen mennesker, som velger i stedet å prøve mindre invasive behandlinger.

Behandling av tilstanden er som oftest avhengig av nivået av smerte og uførhet forårsaket av stenosis. Det kan være alt fra fysioterapi og over-the-counter smertestillende midler til kirurgi.

Arbeide med en fysioterapeut kan tilby noen lettelse fra symptomene på livmorhals foraminal stenose, selv om det ikke kan kurere tilstanden, ifølge leger ved Mayo Clinic. Øvelsene foreskrevet vil bidra til å bygge eller strekke musklene i nakken for å hjelpe stabilisere ryggsøylen.

Øvelsene vil vanligvis inneholde strekke nakkemusklene, som kan krampe på grunn av smerten av stenose som kroppen din prøver å finne en komfortabel stilling som å holde hodet. De kan inneholde nakken bøyd, nakke rotasjon og skulder ruller. De vil ikke behandle stenose, men de kan bidra til å avlaste noen av bivirkningene av tilstanden.

Ikke utfør nakke øvelser før du har en diagnose og arbeider med en fysioterapeut som gjør øvelsene feil kan føre til mer skade og smerte.

Advarsel

Hvis du føler noen form for skyting smerte eller plutselig nummenhet mens du gjør nakke øvelser kontakte helsepersonell umiddelbart.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?


En jejunostomi rør (J-røret) er et rør som er kirurgisk implantert i jejunum av tynntarmen. Røret kan benyttes for foring av formålene for personer som har problemer med å svelge. Den kan også brukes til å levere flytende medisiner. Rutine J-røret pleie innbefatter spyling av røret med vann for å hindre at røret tettes igjen. Ved vanlig bruk, røret tidvis kan bli tett med partikler fra fôring eller medisiner. Det er viktig å rense J-tube første omgang det er lagt merke til røret kan tettes.

Hvordan kan vi holde et J-rør tettes igjen?

•  Vask hendene med såpe og vann.

Sett sprøytespissen inn i beholderen holder det varme vannet. Trekk på stempelet til sprøyten er minst halvfullt.

Fest sprøyten til enden av J-røret.

Langsomt presse det varme vann inn i røret. Vær forsiktig med å tvinge væske. Hvis vannet ikke kan sakte og forsiktig presset gjennom røret, må du kontakte legen din.

Gjenta trinnene inntil røret er klare og væske flyter lett.

Hint

  • Redusere risikoen for J-røret tilstopping ved å spyle røret regelmessig med vann. Hvis instilling medisiner, prøver å bruke kun flytende former. Hvis gi mer enn ett medikament, flush mellom medisiner. Dersom medikamentet har til å bli knust, blande det med vann til det er helt oppløst.
  • Før knusing medisiner, ta kontakt med legen din for å sikre at medisinering kan trygt knust.
  • Hvis du ikke kan rense din tube, ring din lege.

Hvordan kan jeg måle nøyaktig min høyde med meg selv?

Hvordan kan jeg måle nøyaktig min høyde med meg selv?


Måle høyden din hjemme er en relativt enkel prosess som involverer noen få husholdningsartikler. Folk ofte måler sin høyde for å holde styr på kroppslige endringer, inkludert hormonelle svingninger, holdning, vekst og skadehåndtering. Holde orden på vekst hos barn er også en morsom måte å huske stadier av livet som voksen. For å måle din egen høyde uten assistanse, må du være i stand til å stå rett og ha minst rettferdig bruk av den ene armen.

Hvordan kan jeg måle nøyaktig min høyde med meg selv?

Fjern eventuelle sokker, sko og hatter, skjerf eller andre gjenstander fra hodet. For å få mest nøyaktig måling, bør ingenting komme i veien på gulvet eller toppen av hodet der målingen vil bli markert.

•  Stativ rett og høy, med begge armene forsiktig på sidene av kroppen. Spre begge bena litt slik at føttene er i tråd med skuldrene. Toppen av baksiden nær skulderbladene skal hvile litt mot veggen.

Se rett frem, og holde hodet nivå. Med en hånd, kan en blyant, og den hvile-nivå mot toppen av hodet med et punkt som vender mot veggen. Kontroller nøye et merke med blyant på veggen bak hodet, holde blyanten nivå som du gjør.

Mål fra bakken til merket ved hjelp av et målebånd eller målestav. Ved hjelp av en målestang, markere toppen av hver lengde av stangen for å måle fra inntil høyde er nådd. Denne måling er en nøyaktig tilnærming av høyden.

Hint

  • Stå foran et speil for å sikre hodet forblir nivå som du tar målingen.

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?


Hvem trenger en annen smerte i nakken? Å sove på en pute som ikke skikkelig støtte nakken kan føre til at du våkner opp gretten, og bidra til livmorhals problemer. Du kan kjøpe en pute basert på sitt ytre stoff, farge eller mykhet, men det er fyllet som teller for din helse og velvære. Forbruker Research.com hevder at de dyreste puter ikke nødvendigvis gi deg den beste søvnen og langsiktig fordel.

Topp utfordrerne

Latex og bokhvete puter er blant topp plukker av eksperter fordi de er fast, langvarig, og beholde sin opprinnelige form. Memory foam, bomull, ull og silke puter også fortjener gode karakterer fra Consumer Research kjøper guide.

Latex Foam

De kan ikke være så myk som ned eller fjær, men eksperter sier puter konstruert med latex skum tilbyr utmerket nakkestøtte samt å være hyper-allergifremkallende. Det eneste negative kan være deres duft, som vanligvis går bort etter noen dagers bruk.

Memory Foam

Puter skum som gjenoppta sin opprinnelige form selv om du gir dem en god treningsøkt er vurdert godt for nakkestøtte under søvn. De anses ikke så holdbare som lateks-skum, men, og også har en lukt som forsvinner ved bruk.

Buck Wheat

Du tenker kanskje på buck hvete til frokost i stedet for som en pute å fylle, men buck hvete puter, fylt med tusenvis av bokhvete husks, tilbyr fast nakkestøtte og også gi luftstrømmen, noe som gjør dem kulere enn andre puter. De er tyngre enn de fleste puter og kan være for fast for noen smak. Lys sviller kan også bli plaget av en svak lyd puten gjør som du flytter i søvne og fylling skifter også.

Bomull silke og ull

Puter fylt med bomull, silke eller ull er vurdert godt for nakkestøtte, men de er ikke like lubben som fjær ned eller minne skum og kan flate med gjentatt bruk. De er også tilbøyelige til å absorbere svette og trenger konstant rengjøring. På den positive siden all-naturlige ingredienser er relativt allergivennlige.

Kan stress gjøre en person Glem?

Kan stress gjøre en person Glem?


Stress er kroppens reaksjon på oppfattet trusler og fare. Det oppstår når kroppen din er gitt mer å håndtere enn den håndterer vanligvis fysisk og psykisk. Flere faktorer kan føre til stress, herunder overskytende fysisk aktivitet, arbeid, familie dynamikk, gruppepress samlivsproblemer, økonomiske problemer, sykdom og sorg. Noe stress er normalt og kan også være nyttig. Imidlertid kan vedvarende belastning ha alvorlige effekter på helsen din.

Symptomer

Stress kan påvirke kroppen din, ditt humør og din oppførsel. Typiske symptomer er hodepine, muskelspenninger, glemsomhet, mageproblemer, søvnløshet, angst, depresjon og spiseforstyrrelser. Når stress er lettet, disse symptomene avtar vanligvis.

Hukommelsestap

Mens glemsomhet, eller kortsiktig hukommelsestap, er assosiert med intermitterende stress, hvis stress fortsetter, så det kan påvirke sentralnervesystemet i en slik grad at skaden er uopprettelig. Stress fører til at binyrene til å øke kortisol produksjon.
Dette adrenalin kan være nyttig på kort sikt, som adrenalin utløser fight-or-flight reaksjoner i kroppen. Fortsatt stress, men fører til at produksjonen av kjemikalier kjent som eksitatoriske aminosyre-neurotransmittere. Over tid, disse stoffene forårsake nervefibrene i hippocampus å kaste bort bort. Dette påvirker hukommelsesfunksjoner, siden hippocampus er området av hjernen som er ansvarlig for hukommelse.

Stress og aldring

Forskere ved Rutgers University Memory Disorders Prosjekt har funnet bevis for at eksponering for stress i løpet av livet gradvis øker stress hormonnivået i blodet, noe som bidrar til aldersrelaterte hukommelsesforstyrrelser og nedskrivninger. Etter 51 eldre menn over en seksårsperiode, fant de at de som stadig hadde økende nivåer av stresshormoner i blodet viste betydelig mer-kognitive svekkelser. Eldre voksne er også mer utsatt for depresjon, sosial isolasjon og effektene av langsiktige sykdommer. Stress fra disse faktorene kan forverre kognitive svekkelser, inkludert glemsomhet, forårsaket av forhold som demens, Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom.

Behandling av Stress

Det er viktig å redusere eller i det minste bedre håndtere stress å avverge alvorlig skade på sentralnervesystemet. Avslapping, trening, sosialisering og nok søvn kan alle bidra til å holde stresset i sjakk. Mens det er lett å velge å ignorere problemene og begrave hodet i sanden, vil du finne at det å innrømme problemene og møte dem vil bidra til å redusere stress.

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse


Din egen personlige helse kan avhenge av en rekke eksterne faktorer, som for eksempel miljø hvor du bor og din økonomiske status. Vennskap og støtte nettverk du skjemaet kan også ha en stor innvirkning på deg også. Når du tilbringer mye tid rundt en venn, kan du ta et signal fra hans atferd eller vaner, og dermed påvirke ditt velvære. Tilsvarende kan en venns råd eller positiv forsterkning forbedre dine stemninger, som også kan forbedre din helse.

Mental Helse

Å ha en venn stadig skjelle du kan alvorlig skade din selvtillit, ifølge en artikkel på KidsHealth.org. Hvis vennen gjør sårende kommentarer om utseendet ditt, kan dette føre til kroppsbilde problemer. På den annen side kan en venn som komplimenter ditt utseende og attributter være en velsignelse for din mentale helse.

Fysisk helse

Måten dine venner ta vare på seg selv fysisk kan ha en innvirkning på din egen helse. Når din nære venn gevinster vekt, er det mer sannsynlig å følge etter rapporterer en 2007 studie publisert i New England Journal of Medicine, som ble ledet av Dr. Nicholas Christakis, en lege og professor i medisinsk sosiologi ved Harvard Medical School. Faktisk kan din venns fedme øker sjansene dine for å bli overvektige med 57 prosent, fant studien. Imidlertid observerte forskerne samme effekt for vekttap. Hvis vennen din tar på en ny diett og handler donuts for gym antrekk, er du sannsynligvis også til å følge henne.

Bad Habits

Det samme teamet som forsket på fedme-epidemien funnet en annen kobling mellom venner og dårlige vaner i 2010 Folk var 50 prosent større sannsynlighet for å være stordrikkere hvis en av deres venner eller familiemedlemmer som suges alkohol også. Den samme effekten holdt dersom venner avsto fra å drikke, eller bare drakk sosialt. Men forskerne har også bemerket at en kvinnes drikkevaner hadde mer innflytelse over hennes venner enn en manns.

Moods

Hvis du har en nær sosial tilkobling som er følelsen ensom, som kan kompromittere ditt velvære. En ensom venn øker risikoen for ensomhet med 52 prosent, som nevnt i en 2009 studie ledet av John Cacioppo, Ph.D., en psykolog ved University of Chicago. Ensomhet kan påvirke helsen din, setter deg i fare for depresjon, alkoholisme, hjertesykdom og et svekket immunforsvar.

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?


Kakerlakker er insekter som kan invadere ditt hjem og bor i store antall i veggene. De er tiltrukket av mat og vil leve og gjemme seg i mørke, kule steder. Med sine harde skall, er de veldig vanskelig å drepe, og siden de bor i slike høye tall, og drepte alle av dem er svært vanskelig uten en gift eller mort avskrekkende. Det er mye lettere å forebygge kakerlakker enn det er å drepe dem når de er i ditt hjem. Cedar skår, pepper spray, borsyre og kattemynte kan alle brukes til å avskrekke kakerlakker.

Cedar Shards

Cedar skår er en trygg og organisk mort avskrekkende. Kakerlakker liker ikke lukten av sedertre, så hvis du holder sedertre i mørke hjørner av ditt hjem og i sjeldent brukte områder, som loft, kjellere og skap, vil Kakerlakker holde seg borte.

Hot Pepper Sprays

Hot Pepper spray er en avskrekkende for insekter og dyr. De liker ikke lukten eller smaken, så sprøyting varmt pepper eller holde chili pepper mikser rundt huset vil holde kakerlakker og andre skadedyr unna.

Borsyre

Du kan få borsyre på apotek. Kok den til den er oppløst, og deretter sette den i en sprayflaske. Spray toppen av alle dine tre skap og mørke hjørner av ditt hjem. Hvis en feil prøver å oppgi ditt hjem hvor du sprayet borsyre, vil det bringe syre tilbake til reiret sitt og drepe andre bugs. Borsyre er giftig ved inntak, så hold det unna barn og kjæledyr.

Catnip

I områder med kakerlakker, la en liten pose med capnip. Den aktive ingrediensen i kattemynte, nepetalactone, er ikke giftig for mennesker og dyr og en frastøtende for kakerlakker. Siden katter er tiltrukket av kattemynte, dette bør ikke brukes i hjem med katter.

Utgassing

Hvis du allerede har en koloni av kakerlakker i hjemmet ditt, kan det hende du trenger å leie en exterminator som vil desinfisere hjemmet ditt. Dette kan være en meget invasiv prosess, slik det er best for å hindre kakerlakkene hvis mulig.

Kan du trekke musklene i bryst?

Kan du trekke musklene i bryst?


Brystene består av kjertel materiale omgitt av fettvev og omsluttet av huden. De er festet til brystveggen av leddbånd. Brystene hvile på, og støttes av pectoralis major muskler. Det er ingen muskelvev i bryst seg selv, slik at det ikke er mulig å trekke en muskel i brystet. Du kan imidlertid skade leddbånd eller musklene som støtter brystene.

Typer

Trakk muskler, inkludert de som støtter brystet, faller inn i tre typer eller grader av skade. Første grad trekker innebærer mindre enn 5 prosent av muskelmasse og typisk generere noen smerte og begrensning av bevegelse. Andre grad trekker er vanligvis referert til som delvis muskel tårer. Det er betydelig smerte og begrensning av omfanget av bevegelse. Tredje grad muskel trekker er komplett tårer over muskelvev. Disse tårene bære store smerter, manglende evne til å trekke musklene og indre blødninger. Kirurgi kan være nødvendig å reparere tredje grad muskel tårer.

Identifikasjon

En trukket brystmuskelen kan identifiseres ved små til store smerter i området av trekk. Det er ofte blåmerker og hevelse på stedet. En trakk brystmuskelen ofte resulterer i et tap av både mobilitet og styrke.

Betraktninger

Brystmuskulaturen er vanligvis ikke forbundet med trekker eller tårer på grunn av deres plassering på kroppen. Trekker er mye mer sannsynlig å skje i musklene i bena som biceps eller kalv. Imidlertid overanstrengelse av aktiviteter som vektløfting (eller til og med å løfte en annen), eller en stump kraft trauma som kan oppstå ved en bilulykke, kan føre til en trukket brystmuskelen.

Behandling

Når du merker en trakk brystmuskelen, stopp hva aktivitet du gjorde som forårsaket smertene. Begynn umiddelbar førstehjelp behandling ved å bruke en ispose til det skadde området. Pakk en komprimering bandasje rundt brystet for støtte og ta kontakt med helsepersonell for å vurdere alvorlighetsgraden av trekk og for videre profesjonell behandling.

Advarsel

Fortsatt trening vil bare gjøre skade på brystmuskulaturen verre ved å øke indre blødninger. Masserer det skadede området kan føre til ytterligere skade på allerede skadet muskel. Ikke påfør varme i førstehjelp som dette kan også øke blodstrømmen.

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?


Når du trekker en muskel, føler du en skarp, indre smerte i det berørte området for en kort periode. Vanligvis en muskel trekke er ufarlig, men smertene kan være nesten uutholdelig. Det kan også føre til en manglende evne til å fungere hvor belastningen har oppstått. Disse tipsene kan bidra til å redusere smerte og få rett til kilden før det blir et større problem.

Årsak

En muskel pull er en rift som danner innenfor en muskel, også kjent som en distraksjon ruptur. Dette skyldes vanligvis at overdreven stretching, sprinting, tennis eller sykling. Hvis du opplever en trakk muskel i låret, umiddelbart stoppe den aktiviteten som forårsaket det. Forsiktig forlenge beinet og massere området. En vanlig myte er at du bør strekke beinet når du har en trakk muskel. I stedet er det best å la det være. Blodgjennomstrømningen i området vil øke raskt. Din jobb er å regulere blodstrømmen tilbake til sitt normale nivå.

Icy Hot

Den aktive ingredienser mentol og metylsalisylat funnet i ulike muskelspenninger produktene virker ved å penetrere en trakk muskel med kulde etterfulgt av varme for å lindre smerte. Gni en kvart størrelse mengde ønsket muskelspenninger produktet på det berørte området etter en varm dusj eller badekar. Ikke bruk mer enn fire ganger daglig. For ekstra lettelse, vikle en elastisk bandasje rundt i området for å stoppe mentol rømmer området.

Ice

Sett en stor mengde is i en lukkbar mat oppbevaringspose. Plasser posen på låret i minst 30 minutter to ganger daglig. Isen vil redusere blodtilførselen til området, som kan hjelpe trekke leges raskt. Avstå fra å legge press på låret til den er helt leget.

Krykker

Ideen er å la din indre lår muskel leges helt før du delta i noen fysisk aktivitet. Unnlatelse av å gjøre det fører til en annen trekker i samme område. Krykker tjene som et ekstra ben når man er skadet. Bruk dem til å unngå press fra å komme til pull. Jo mindre du går eller trening på en trakk muskel, jo raskere vil du gjenopprette.

Besøk en Sports Clinic

Mange sports klinikker har spesielle maskiner og røntgen for å vurdere hvor raskt en muskel pull er healing. Planlegge en avtale for å få en enkel test utført på låret. Testresultatene kan veilede deg i å vite hvor mye mer avslapping lår behov.

Hva kan du gjøre for en Trakk eller revet ligament?

En revet leddbånd oppstår når en joint er vridd eller overstretched. Mest avrevne leddbånd oppstå i knær eller ankler. De kan også forekomme under idretter som krever anstrengende bevegelse, for eksempel tennis eller fotball. Når et leddbånd er revet, vil den skadde personen vanligvis hører en kneppende lyd. Det kan være svært smertefullt, men det er mulig å behandle. Oppsøk lege hvis du har flere ligament tårer.

Ice

Mange avrevne leddbånd kan ta ca åtte uker å helbrede. Under helbredelsesprosessen, bør den skadede behandle revet ligament med is. Avrevne leddbånd kan føre til ekstrem hevelse og isen vil bidra til å redusere hevelse og smerte. Fyll en is pose og plassere posen på det skadde området i minst 15 til 20 minutter om dagen for å redusere hevelse.

Elevation

Heve den skadde området bidrar til å redusere blodstrømmen til det skadde området. Dette bidrar til å redusere svellingen. Hvis du har revet en fot eller kne ligament, rekvisitt foten eller kneet på en stol eller armen av en sofa, så det er forhøyet. Hvis du har revet et ligament i brystet, ligge på den siden som ikke har blitt skadet slik at den skadde siden er høyere enn den andre. I tillegg søke råd hos en profesjonell hvis den revet ligament er i brystkassen siden en anti-inflammatoriske medisiner kan være nødvendig.

Strap-on Cast

Immobilize din revet ligament med en strap-on cast. Hvis skaden er i kneet eller beinet, en grunnleggende strap-on cast kan kjøpes på en sports-varer butikken. Disse kaster kan bidra til å støtte skaden for å bistå med å minimere hevelse. Pass på at stroppene på cast ikke er for stramt, slik at hevelse er ikke forverret.

Stretch

Strekk revet ligament flere ganger om dagen. Når du har hvilt revet leddbånd noen dager, starte en strekk rutine. Den strekker vil hjelpe deg å få omfanget av bevegelse i muskelen som hadde blitt skadet. En medisinsk faglig kan anbefale en øvelse rutine som fungerer best for din skade. Ikke overarbeid muskelen som du sakte trene for å gjenvinne sin mobilitet.

Hva Sener kan skades Fra benkpress?

Hva Sener kan skades Fra benkpress?


Selv om benkpress er en stor oppgave for å bygge bryst og arm muskler, kan det medføre fare for løftere som presser seg selv for hardt eller ikke følger riktig form. Tre fellesområder - skuldre, albuer og håndledd - er involvert i å gjennomføre en tradisjonell benkpress, og hver og en av disse leddene er underlagt sene skader og skader i løpet av en vekt-trening diett.

Skulder

Fordi det er en ball-and-socket joint, fem muskler kontrollere skulderen og dets komplekse bevegelser. Skuldre bære byrden av arbeidet i en benk-press trening, og kombinasjonen av komplekse muskulatur og tung belastning på skuldrene gjør det mottakelig for trening relaterte skader. Skader til Rotator cuff sener --- subscapularis, supraspinatus, infraspinatus, de Teres mindre --- er de hyppigste skadene forårsaket av tung benkpress.

Elbow

Anatomisk sett er albueleddet ikke så komplisert som skulderen og er den vanskeligste å skade hvis du bruker riktig form mens du gjør benkpress løfter. Dens hengsel-joint konstruksjon drives av to muskler og sener. Den mediale epicondyle sene påfører muskelen til det indre av albueleddet, mens den laterale epicondyle påfører til den ytre delen av albuen. Begge kan lide skader fra overanstrengelse, og oftere, feil skjema.

Håndledd

Selv om håndleddet ikke utfører mye løfting handling i en benkpress, må den være sterk nok til å tåle vekten av baren uten knekking. Bli med i armen til hånden, håndleddet faktisk er en serie av flere nært knyttet ledd som arbeider i samklang å styre hånden. Med mange muskler og leddbånd på jobben, kan mange potensielle sene skader bli lidd i løpet av en benk-press regime. Den volar radial carpal ligament sitter på håndflaten side av håndleddet, mens rygg radial carpal ligament er på baksiden av håndleddet. Både styre store fleksjon i håndleddet og kan bli revet eller stresset i heavy-løftesituasjoner. Andre leddbånd styre andre avbøy bevegelser av hånden (den volar sikkerhet, volar radial ulnar, ulnar sikkerhet og volar intercarpal) og kan også bli skadet ved å løfte vekter.

Hvordan kan jeg donere Rehabilitering utstyr trenger?

Hvordan kan jeg donere Rehabilitering utstyr trenger?


Fra medisinsk bandasjer og bukseseler til rullestoler og turgåere, kan rehabilitering være dyrt, og de som trenger det kanskje ikke kunne ha råd til det. Du kan donere forsiktig brukt utstyr og rehabilitering produkter (som kremer, salver og medisinske wraps) innenfor fellesskapet eller til utviklingsland som trenger hjelp. Donere utstyret kan få deg et skattefradrag og tar ikke mye tid fra start til slutt. Velg den beste metoden basert på din tid og interesser.

Hvordan kan jeg donere Rehabilitering utstyr trenger?

Sorter dine rehabiliterings materialer i elementer som er forseglet og eske og elementer som er åpne. De fleste hjelpeorganisasjoner ønsker ikke åpne flasker med såpe og sanitizer eller halv brukt ruller av medisinsk tape. Forsiktig brukt rehabiliterings elementer, som turgåere, er forskjellige. Hvis noe virker ødelagt, ikke donere den.

Kontakt rehabiliteringssentre, kirker, templer og eldresentre i nærheten av deg for å finne ut om det er behov for i ditt nærområde for brukt rehabilitering utstyr. Du kan være i stand til å levere en rullestol, krykker eller annen del av utstyret til noen i samfunnet som trenger hjelp. Følg donasjon instruksjonene du donere lokalt.

Gi uåpnede eller eske elementer og brukt rehabilitering utstyr til American Medical Resources Foundation. Den tester alle donert utstyr og deretter donerer forsyninger til klinikker i utviklingsland. Kontakte American Medical Resources Foundation på telefon 508-580-3301 å arrangere en donasjon.

donere elementer til USAID sin Denton Program, som lar enkeltpersoner og organisasjoner plass på militære fraktfly å transportere medisinsk utstyr og andre former for bistand. Kontakt program via telefon først på 202-712-1181 for å finne ut hvilke materialer er for tiden nødvendig og hvordan du skal fullføre donasjon prosessen.

Slipp av eventuelle gjenværende elementene til en lokal Goodwill eller Frelsesarmeen, herunder produkter som har blitt brukt.

Hvordan du kan forbedre Gag Reflex

Hvordan du kan forbedre Gag Reflex


Brekningsrefleksen er en naturlig forsvarsmekanisme som brukes for å hindre uønskede stoffer som går inn i lungene eller halsen. Vanligvis oppstår gagging når følsomme deler av baksiden av munnen blir berørt. Hvis du er overfølsom, så du kan oppleve brekningsrefleksen når du pusser tennene, gå til tannlegen, eller utføre oralsex. Men din brekningsrefleksen ikke å forstyrre livet ditt, eller føre til at du panikk. Det er øvelser du kan gjøre for å forbedre hvordan du reagerer.

Hvordan du kan forbedre Gag Reflex

•  Slapp av. Din brekningsrefleksen er forsterket hvis du er opphisset eller engstelig, så slappe av å redusere hvor sensitiv den er.

Lær dine reflekser for å reagere forskjellig på å bli berørt. Først løfte baksiden av tungen din å røre taket av munnen. Deretter pusten gjennom nesen, mens du holder munnen åpen. Hold denne posisjonen så lenge du kan. Fortsette å øve slik at du kan holde tungen som dette for lengre mengder tid.

desensitize munnen ved hjelp av en tannbørste. Gni forsiktig taket av munnen bak bakerste tennene med en myk stritter tannbørste. Gjør dette en gang om dagen, men sørg for at du ikke kneble. Hvis du gjør det, er du pusser for dypt inni munnen. I dette tilfellet plasserer børsten nærmere foran i munnen.

Fortsett å stimulere taket av munnen med børsten. Flytte plasseringen av børsten videre inn i munnen din. Som du blir mindre følsom, vil dette bli mulig. Gjør dette i etapper til du kan gni området direkte på baksiden av munnen uten å brekke.

Hint

  • Alltid pusten gjennom nesen i stedet for munnen når du lærer å forbedre gagging refleks.
  • Drikk et glass kaldt vann før vi går i tannlege kontoret. Selv om det ikke bevist, noen mennesker anser dette nyttig i å forbedre sin brekningsrefleksen.
  • Hvis din brekningsrefleksen ikke blir bedre, er det mulig å få behandling fra en hypnotisør.