Digidexo.com

observere småbarn

Aktiviteter å observere et barns fysiske utvikling

Aktiviteter å observere et barns fysiske utvikling


De fleste barn elsker å være aktiv, enten de er engasjert i utendørs spill, innendørs spill, i samspill med andre barn eller er på egen hånd. Foreldre, lærere og andre omsorgspersoner har ofte et ønske om å måle et barns fysiske utvikling. Den beste tiden å observere et barns fysiske utvikling er når barnet er engasjert i aktiviteter som kan teste og utfordre sine evner.

På lekeplassen

En typisk utendørs lekeplass er et godt miljø for å observere et barns fysiske utvikling. Hvis leke er utstyrt med en klatreapparat, se barnet idet han forsøker å nå toppen av apparatet. Avhengig av barnets alder, kan dette være en vanskelig utfordring som han bestemmer riktig plassering av hender og føtter mens klatring. Hvis et barn er på en swing sett med en venn, observere tidspunktet for barnets ben som hun pumper dem til å fortsette svingende.

Sportsaktiviteter

Tradisjonell sport og spill kan også være verdifulle i å observere den fysiske utviklingen av et barn. Mens du spiller kickball, måle sin sans for timing som de nærmer seg og sparke en ball som ruller mot dem. Hvis spillet er basketball, kan de sprette basketball mens du går eller kjører? Selv Leken med en frisbee kan gi innsikt i hvordan et barn lærer de riktige teknikkene i kaste samt fange.

Kjører

Spesielt med små barn, kan observere hvordan de kjører være verdifulle i å bestemme deres fysiske utvikling. Løping er en naturlig bevegelse for de fleste friske barn, med ben og armer som arbeider i samklang å drive dem frem. Kjører ferdigheter også fremme hjernens utvikling. I tillegg, små barn elsker å hoppe som en frosk eller hoppe. Alle disse motor-ferdighets aktiviteter kan hjelpe omsorgspersoner danner en følelse av et barns fysiske utvikling.

Huset Rundt

Hvis din hjemme har trapper, vil småbarn til slutt forsøke å erobre dem. Som småbarn bli trygge turgåere, se deres utvikling over tid som de klatrer opp trappene i ditt hjem. Den samme metode for å observere et barns fysisk utvikling kan brukes andre steder rundt huset. Hvis en voksen bruker en stige for husarbeid og et barn ønsker å prøve klatring på stigen, nøye tilsyn mens feat er forsøkt.

Dryppende nese hos barn

Barn, spesielt de som deltar barnehager eller gå til skolen, ofte utvikle sykdommer som fører til postnasal drypp. Selv om postnasal drypp er vanligvis ikke en sak for medisinsk bekymring, kan det resultere i ubehag og komplikasjoner som sinus eller ørebetennelser hvis venstre ubehandlet. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic, National Library of Medicine og Drugs.com om postnasal drypp hos barn.

Symptomer

Barn med postnasal drypp kan snufser ofte og har en rennende nese som kan flyte fritt. Postnasal drypp hos barn kan også forårsake hoste og sår hals, som kan føre til vanskeligheter med å spise eller svelge. Barn med postnasal drypp kan ha en redusert appetitt og babyer og småbarn med postnasal drypp kan nekte flaske eller bryst.

Årsaker

Barn med luftveisinfeksjoner som forkjølelse kan utvikle postnasal drypp som varer i flere uker. Sesong eller året allergi kan også være en årsak til postnasal drypp hos barn. Barn smittet med luftveissykdommer som bronkitt, vannkopper, kikhoste, roseola eller røde hunder kan også utvikle postnasal drypp.

Betraktninger

Små barn kan ikke være i stand til å forklare sine symptomer eller fortelle foreldre eller omsorgspersoner hva gjør vondt. Omsorgspersoner bør passe på å observere små barn og babyer som har rennende nese og andre luftveissymptomer. Postnasal drypp kan føre barna til å være irritabel og distrahert og har problemer med å sove.

Hjem Rettsmidler

Barn med postnasal drypp kan ha nytte av den klassiske kald middel av kyllingsuppe eller kylling kjøttkraft. Å gi barna god væsker som appelsinjuice, varm kakao, sportsdrikke og vann kan lindre sår hals og tynn mucus. Barn med postnasal drypp kan også ha nytte av å tilbringe tid i en dampende bad eller pusteluft fuktet med en luftfukter.

Medisinske behandlinger

Barn med postnasal drypp som forstyrrer normale daglige aktiviteter eller blir ikke bedre etter å ha prøvd hjemme rettsmidler kan trenge medisinsk behandling. Barneleger kan forskrive antibiotika for postnasal drypp forårsaket av bakterielle infeksjoner. Antihistaminer eller allergivaksinering kan være foreskrevet for barn med postnasal drypp forårsaket av sesongmessige eller året allergier.

Helse sikkerhet og ernæring for små barn

Foreldre må håndtere et barns helse og utvikling ved hjelp av pålitelige ressurser, tilpasning til endringer i kostholdet og lære hva som forårsaker atferdsmønstre.

Barnelege som Partner

En barnelege sjekker et barns helse og råder spesifikke forhold som astma. Barneleger kan også bidra med ressurser til livskvalitet behov som å gi informasjon om formynderskap til relative omsorgspersoner.

Diet

Et vanlig kosttilskudd problem, jernmangelanemi, kan gå ubemerket hen. Miks og bland sunn mat. For et barn som liker ris, men ikke spinat, bruker spinat som smakstilsetning.

Behavior

Redusere utbrudd hos små barn ved å lære "triggere" som utløste raserianfall. Dr. Stuart Ablon av Think: Kids råder foreldre til å observere et barns ferdigheter.

Hygiene

Teach god hygiene bruke spill. Børste en pjokk tenner mens de pusser din. Bruk snor til å lede dem til badet hvor de oppdager et fargerikt innpakket såpestykke for å vaske hendene.

Lytt

Lytt til et barn med "fôring tilbake" informasjon. Hvis en pjokk krever tyggegummi, kan foreldrene gjenta, "Johnny ønsker tyggegummi." Forfatter Harvey Karp, MD av "Den lykkeligste Toddler on the Block" kaller dette "fast food" regelen.

Utvikling

Administrerende helse hjelper foreldre å forstå barnet sitt og oppdage hvordan kosthold, atferd og emosjonelle helse føre til positive familieforhold.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor


Følelser identifikasjon er et viktig utviklings ferdighet. Barn bør vite at de kan snakke om sine følelser og hvordan de skal beskrive sine følelser når noe er galt (referanse 1). Små barn mangler språkkunnskaper er nødvendige for å beskrive sine følelser, som fører til utagering atferd som treffer, skrek og gråt (referanse 2). Barn kan begynne å lære på et tidlig alder hvordan å uttrykke sine følelser på en sunn måte. Foreldre og lærere kan hjelpe dem å utvikle denne ferdigheten gjennom lek, aktiviteter og modellering.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Modell passende uttrykk for følelser. Hvis et barn observerer at du er synlig frustrert, beskrive dine følelser til barnet. For eksempel, hvis du søler noe på gulvet, kan du si: "Jeg er virkelig lei at jeg sølt drikke. Jeg er trist fordi nå har jeg ikke noe å drikke, og jeg er sint at jeg må rydde opp. " Dette lærer barna hva ord å bruke i lignende situasjoner og hvordan å uttrykke sine følelser på riktig måte.

To play "følelser" spill. Selv om det er mange spill tilgjengelig for kjøp på lærer forsyne butikkene og på nettet, kan du gjøre opp dine egne følelser spill. Skriv så mange "følelser" ord som du kan tenke på på individuelle kartotekkort (referanse 3). Hver spiller kan trekke et kort og identifisere en gang at han opplevde den følelsen. For et annet spill, tegne ansikter som viser ulike følelser på papptallerkener. Hold opp platene og la barnet identifisere hva følelsen ord beskriver hvert ansikt. Den voksne og barn kan også ta svinger gjør forskjellige ansiktsuttrykk og gjette følelsen.

Gi barn ord for å beskrive sine følelser. Observere barnets atferd og beskrive hva han ser ut til å være følelsen. Når barnet er sint fordi han ikke kan leke ute, sier til ham: «Jeg ser at du er sint akkurat nå." Hvis du observerer et barn gråter, kan du si: "Jeg ser at du føler deg trist, hva skjedde?" Beskriver også positive følelser som glad, spent og stolt.

Les bøker om følelser. Bøker som "The Feelings Book" av Todd Parr (2005) og "The Way I Feel" av Janan Cain (2000) beskriver ulike følelser som barn kan oppleve. De fleste barnebøker gir mulighet til å diskutere følelser. Snakk om bildene i bøkene. Beskriv ansiktsuttrykkene til karakterene, for eksempel hvordan munn og øyne er formet. Spør barnet hvordan hun tenker tegnet føles. Snakk med barnet om hvorfor karakteren føles sånn.

Fullfør en "følelser dagbok" eller "følelser kart". Hver dag barnet vil indikere en følelse av at han følte den dagen. Små barn kan bruke et diagram med en rekke "følelser ansikter" å velge mellom. De kan gjøre en "x" i boksen for å indikere følelsen for den dagen. Så hjelpe dem korrekt identifisere følelsen, hvis det er nødvendig, og tillate dem å snakke om følelser og hva som gjorde dem til å føle det slik. Barn som kan skrive kan bruke en journal og skrive et ord eller en setning for å beskrive hvordan de følte seg. Tidsskriftet kan være en innbundet bok, spiral notisbok eller ark stiftet sammen.

Hair Trekke i Kids

Hair Trekke i Kids


Hår trekke, kan også kalles trikotillomani bevise urovekkende for foreldre, barn og leger. Hair trekke noen ganger oppstår i små barn, som trekker ut hår fra deres øyevipper, øyebryn, hodebunn eller andre områder på kroppen, som forårsaker bare flekker.

Statistikk

Ifølge Trichotillomania Learning Center, ca 2 til 4% eller mellom 2-10 millioner amerikanere har trikotillomani. Mental Health America sier at noen begynner å trekke håret rundt alderen 12-13; Det er imidlertid ikke uvanlig å begynne i en tidligere alder og har selv vært sett på barn i alderen ett.

Tegn og symptomer

Foreldre som mistenker at det barnet har et hår trekke lidelse bør nøye observere deres barn i daglige oppgaver. Hair trekke ofte innebærer manglende evne til å motstå å trekke håret ut, tilfredstillelse, avslapping og lettelse under eller etter trekking, merk hårtap, og nød. Barn som deltar i atferd som suger tommelen, stanger hodet, bite negler eller klør seg i huden kan også lider av hår trekke.

Årsaker

Den eksakte årsaken til hår trekke hos barn er ukjent, men ifølge den Trichotillomania Learning Center, kan det forholde seg til genetikk eller en nevrobiologisk lidelse eller endringer i hormonnivået. Barn som trekker håret ofte bruker det som en mestringsmekanisme for å håndtere angst, sinne, frustrasjon eller andre følelser. Noen barn har en trigger til å trekke håret etter en stressende hendelse, for eksempel overgrep, foreldrenes skilsmisse, død av en forelder eller en nær venn eller et familiemedlem, skiftende skoler eller hendelse.

Diagnose

Hvis du vil at barnet evaluert for hår trekke, kan barnets lege trenger å ta en biopsi for å finne årsaken og se om barnets hår faller ut, spesielt hvis du ikke har sett barnet engasjere seg i håret trekke. Ditt barns barnelege kan henvise deg til en mental helse-leverandøren eller atferdsspesialist for å gi vurdering og behandling.

Forebygging

Foreldre som ønsker å redusere hår trekke hos barn bør overvåke deres atferd og ser etter triggere som forårsaker hår trekke. Redusering av triggere og redusere stress i husholdningen og læringsmiljøet kan redusere trangen for barnet ditt til å trekke håret. Hold en loggbok å skissere på avtrekkeren, atferd, følelsesmessige tilstand, tid på dagen, og eventuelle andre relevante notater om hår trekke hendelsen for å hjelpe terapi.

Behandling

Behandling for hår trekke inneholder en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi, medisiner og støttegrupper. Kognitiv atferdsterapi vil undersøke faktorer av hår trekke og triggere, og hjelpe både foreldre og barn lære nye ferdigheter for å avbryte og omdirigere svar. Selv om det er ingen pille å stoppe hår trekke, noen medisiner slike antidepressiva kan bidra til å lette angst eller depresjon som kan være forbundet med trichotillomania. Støttegrupper tilby fellesskap og minne foreldrene til barn som lider av hår trekke at de ikke trenger å takle alene.

Hvordan identifisere symptomer på hørselstap

Hørselstap kan utvikle seg gradvis som du alder. Det kan imidlertid også oppstå fra ulykker og bidrar medisinske tilstander eller sykdommer. To typer av hørselstap blir vanligvis sett av leger; ledende og sensorineural. Mekanisk hørselstap er forårsaket av faktorer som forbyr eller blokkere lyden fra det ytre øret til det indre øret. Sensorinevralt hørselstap er forårsaket av skade på hørsels nerver eller celler i det indre øret. Denne typen hørselstap er typisk for aldring voksne. Hørselstap kan også oppleves gjennom skader på bein i mellomøret, som sender og bærer lyder, eller skade på hjernenerver som overfører lyden fra øret til hjernen. Forstå hørselstap og hvordan å identifisere symptomer på hørselstap kan bidra til å hindre døvhet.

Bruksanvisning

•  Se etter tegn eller indikasjoner som spedbarn eller småbarn kan ha hørselsvansker. Disse kan observeres når spedbarn eller småbarn ikke reagerer på høye lyder eller lyden av stemmen din. Tegn på hørselstap kan observeres hos eldre individer når de konsekvent be om setninger eller kommentarer å bli gjentatt. En annen ledetråd er deres behov for å skru opp volumet på TV eller radio.

Vær oppmerksom på tegn på at en person kan ha problemer med å forstå eller sporing av samtaler i sosiale miljøer. Snakker i telefonen blir stadig vanskeligere, for de som er på hver ende. Små barn har ofte snakker vansker som gjør det vanskelig å forstå dem. Disse vanskelighetene kan føre til at barn synes uoppmerksom eller ute av stand til å kommunisere i enkle dialogen.

Hørselstap forårsaker ofte en ringing eller summende lyd i ørene. Denne ringing i ørene er ofte ledsaget av følelser av svimmelhet eller tap av balanse. Observere små barn for tegn på ustabilitet eller situasjoner der balansen eller koordinasjon er ikke hva det skal være.

Watch barn for tegn til smerter i ørene. Små barn vil ofte klemme hendene over ørene, eller gråte ustanselig når lidelse fra øresmerter. De ofte slepebåt på ørene eller dra fingeren på dem. Dette er indikasjoner på at noe i øret forårsaker smerte eller ubehag. I slike situasjoner, planlegge et besøk med barnelege.

Hint

 • Hørselstap kan forhindres i mange tilfeller gjennom regelmessige fysiske helsen. Risiko for hørselsskader øker med eksponering for høye lyder, virusinfeksjoner og opphoping av væske eller voks i ørene.
 • Ved første tegn på hørselstap, planlegge et besøk med legen din for å initiere rask behandling som kan hindre komplikasjoner eller ytterligere hørselstap.

Hva er årsaken til ADD og ADHD?

ADHD (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder og (ADHD) er sykdommer som forårsaker uoppmerksomhet og / eller hyperaktivitet. Enten lidelse kan ha en ødeleggende effekt på ens liv, forårsaker dårlig ytelse på skolen eller på jobben. Det er mye debatt om årsakene til ADD / ADHD og også mange misoppfatninger om de lidelser.

Misforståelse

Mange tror medisinsk behandling for ADD / ADHD er rett og slett en erstatning for riktig foreldre. Dette er rett og slett ikke sant. Mens det er sant at noen barn uten ADD / ADHD er diagnostisert med sykdommen, mange barn har det og kreve behandling. Det er vanligvis ingen forskjell i foreldre metoder når det gjelder barn med ADD / ADHD kontra de uten. Mens det er sant at foreldre kan ha en effekt på utfallet av ADD / ADHD, foreldre er ikke årsaken til det. En annen misforståelse om ADD / ADHD er at barn som har det er ikke veldig intelligent. Dette er også usanne. Mange barn som har ADD / ADHD er ganske begavet intellektuelt, men har problemer med å betale oppmerksomhet eller bor rolig.

Genetikk

ADD / ADHD har en tendens til å kjøre i familier. Sammenhengen mellom arv og ADD / ADHD har blitt observert gjennom tvillingstudier og adopsjonsstudier. I en tvilling studie, for eksempel hvis en enegget tvilling har ADD / ADHD, er den andre høyst sannsynlig til å ha det så godt fordi tvillingene har samme DNA. Selv i ikke-identiske tvillinger og søsken som ikke er tvillinger, hvis ett søsken har ADD / ADHD, er den andre mer sannsynlig å ha det. I adopsjonsstudier, er barn med ADD / ADHD funnet å være mye mer som sine biologiske foreldre enn sine adoptivforeldre på grunn av felles gener. Dette skulle tilsi at felles gener er årsaken til lignende adferd mellom de biologiske foreldre og deres barn.

Diett

I 1970 ideen om at ADD / ADHD kan kobles til mat sensitiviteter først dukket opp. Siden da har imidlertid en rekke studier har vært gjennomført som unnlater å støtte denne oppfatningen. Til tross for dette, folk tror fortsatt det er en sammenheng mellom visse typer mat og ADD / ADHD. En vanlig misforståelse er at sukker fører til hyperaktivitet, selv om studier har ikke klart å avdekke en sammenheng mellom de to. En grunn til denne ideen vedvarer er at foreldre vanligvis trekke sine egne konklusjoner fra å observere sine barn. Men i tilfelle av sukker, for eksempel en forelder kan ikke være sikker på at sukker er årsaken til et barns hyperaktiv atferd, som det kan være andre faktorer som bidrar til atferd at foreldrene har unnlatt å ta hensyn til.

Giftige stoffer

Det har blitt oppdaget at barn med mødre som røyker tobakk eller drikke alkohol under svangerskapet er mer sannsynlig å utvikle lærevansker enn andre barn. Eksponering for bly i de første tre årene av livet er også assosiert med hyperaktivitet. Eksponering for bly, alkohol eller nikotin i svangerskapet eller tidlig utvikling gir ikke årsaker ved alle tilfeller av ADD / ADHD, men. Klart, i de fleste tilfeller, er det mer i arbeid enn tilstedeværelse eller fravær av en toksisk substans.

TV

Det er populært antatt at barn som ser TV er mer sannsynlig å ha ADD / ADHD. Det er ingen konsekvent bevis, men som støtter denne ideen. Med andre ord, har barn med ADD / ADHD ikke har sykdommen fordi de ser mer TV enn andre barn. Noen barn som ser mye TV har ADD / ADHD, mens andre barn ser det samme beløpet ikke. Selv om TV kan ha negative effekter på barn, er det ikke årsaken til ADD / ADHD.

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn


Spedbarn og småbarn krever nesten konstant observasjon, som de vokser opp svært raskt. Men det finnes også verktøy og systemer som er utviklet for å hjelpe observere og vurdere barn for å sikre deres sikkerhet, så vel som for å markere fremdriften som barn vokse og utvikle seg.

Kameraer og skjermer

Det er viktig at du holder et øye med dine små, selv når de er ment å være sovende. Babymonitorer, en enveis walkie-talkie, tillate foreldre å holde et øre for gråtende barn hele natten. Kameraer kan hjelpe foreldre se hva som skjer i huset og rekord handlinger av barn. De har den ekstra fordelen holde barnepiker og hushjelper på nivået på samme tid.

Medisinsk verktøy

Fordi spedbarn og småbarn er fortsatt i de raskeste stadier av vekst og endring, er det viktig at deres helse overvåkes regelmessig. Leger har en rekke verktøy og skjermer, alt fra det enkle stetoskop til MR-maskiner og røntgenstråler. Disse verktøyene brukes til å sjekke om et barns utvikling fysisk og å undersøke eventuelle områder der barnet ser ut til å være å utvikle en annen måte enn forventet innvendig og utvendig.

Utviklings Scales

En utviklings skala er ment å vise et barns utvikling. For eksempel kan et merke på skalaen være forming tvingende tanker i fullstendige setninger, og skalaen kunne liste at et barn bør være i stand til å gjøre dette etter alder 3 til 4. Det finnes et mangfold av disse skalaene, og ulike skalaer er godkjent av forskjellige utøvere eller systemer. Men de er ment å representere gjennomsnittet for barn, og de er ikke det endelige ordet på utvikling.

Watching

Kanskje den enkleste verktøy å bruke for å observere barn er egne øyne. Foreldre se sine barn hver dag. Dette tillater dem å se barnas atferd på en vanlig tidslinje, slik at de kan bedømme hva som er normalt og hva som ikke. Leger og fagfolk kan derfor oppfordrer foreldre for sine observasjoner om barnas atferd for å få et mer nøyaktig bilde, siden fagfolk ikke kan være i stand til å observere barn på samme måte.

Hvordan diagnostisere barn magesmerter

Hvordan diagnostisere barn magesmerter


Vondt i magen er en av de vanligste klagene foreldre høre fra sine barn. Men hvordan en forelder vet når de skal "kurere" vondt i magen med klemmer og kyss, eller når det kan kreve en tur til legen? Det er noen kjennetegn å se etter når du prøver å fortelle mandag morgen-ITIS fra blindtarmbetennelse eller andre alvorlige mageproblemer.

Hvordan diagnostisere barn magesmerter

Observer barnets generelle helse. Hvis barnet ditt har diaré, oppkast eller begge, har hun sannsynligvis gastroenteritt. Gastroenteritt (noen ganger feilaktig kalt "mageinfluensa") er forårsaket av et virus og kan ikke behandles med antibiotika. Du bør imidlertid gjøre vårt ytterste for å holde barnet hydrert. Barn blir dehydrert svært raskt.

Finn ut om barnet ditt har noen andre symptomer som hodepine eller feber. Hvis så, ring din barnelege for å hjelpe deg med å analysere problemet.

Palpate ditt barns underliv forsiktig. Hvis barnet ditt er i nok ubehag at han ikke vil la deg gjøre dette, kan han ha gastroenteritt eller blindtarmbetennelse. Hvis mageknip varer mer enn 3 timer, ring din barnelege.

Jot ned når barnet klager over vondt i magen for å se om det er et mønster. Barn som har en historie med magesmerter, men er ellers symptomfrie kan være følelsen stressa om noe, for eksempel gruppepress, en overgang til en ny dag omsorgsperson eller foreldre som kjemper.

Merknad om barnet passerer gass eller ofte har rennende avføring. Dette kan være et tegn på laktoseintoleranse eller cøliaki. Hvis du mistenker at noen av disse forholdene, ta kontakt med barnelege som kan hjelpe deg å utelukke disse sykdommene eller behandle dem hvis faktisk barnet ditt har en eller annen tilstand.

Hint

 • Laktoseintoleranse er relativt lett å behandle ved å endre ditt barns kosthold og ved hjelp av over-the-counter medisiner. Noen foreldre har funnet suksess behandle sine barns laktoseintoleranse bruker probiotika. Spør legen din om råd.
 • Aldri tvinge et barn med vondt i magen å spise. Imidlertid oppfordrer væsker. Is spretter, ingefærøl, gelatin desserter som Jello og sukkerfrie juice kuttet med vann er gode å bruke.
 • Hvis barnet ditt er yngre enn 1, ring din barnelege umiddelbart hvis du har mistanke om magesmerter.
 • En magesmerter som varer i mer enn 3 timer, enten med eller uten oppkast eller diaré, bør straks vurderes av barnelege.
 • Andre tegn å se opp for er magesmerter som er ledsaget av hevelse i lysken eller testiklene, grønn-gul oppkast eller blod i barnets avføring. Hvis du observerer noen av disse i barnet ditt, ring din barnelege umiddelbart.

Hvordan forberede et barns mandlene

Hvordan forberede et barns mandlene


Hvis barnet opplever ofte sår hals, hals-infeksjoner, tilbakevendende anfall av betennelse i mandlene, eller hovne mandler som gjør det vanskelig for henne å puste, kan barnelege anbefale en mandlene. Dette er kirurgisk fjerning av mandlene fra halsen. Ideen om å ha en operasjon er ofte skremmende for et barn, så det er opp til deg å forberede henne og lette hennes frykt.

Hvordan forberede et barns mandlene

•  Forklar barnet at hun vil være "sover" for prosedyren, som vil vare ca 20 minutter, og på grunn av anestesi, vil hun ikke husker operasjonen i det hele tatt.

Lette barns frykt om huden hennes blir kuttet ved å la henne vite at legen vil fjerne mandlene gjennom hennes åpne munnen.

Forbered barnet ditt ved å informere henne om at hun vil våkne fra kirurgi i en postoperativ avdeling, og at hun vil mer enn sannsynlig kommer til å gå hjem fra sykehuset samme dag.

4 Måtte du barnet vet at etter tonsillektomi, vil hun føle smerte i halsen muskler for en uke eller mer, og at hun kan ha problemer med å spise og drikke. Men kan hun nyte frosne godbiter som isen sprette og iskrem, som vil gjøre halsen og magen hennes føle seg bedre.

Velg enkle ord å forklare mandlene til små barn, og gi ytterligere og mer detaljert informasjon til ungdommer.

Sørg for at barnet forstår at kirurgi er ikke en straff, og at etter at hun helbreder fra mandlene, vil hennes mandlene ikke såre henne lenger.

Pakk et nytt leketøy eller utstoppede dyr å gi til din unge barnet som hun hviler på postoperativ avdeling.

Play-handle operasjonen på en utstoppa dyr å forberede henne, eller lese historier om andre barns tonsillectomies slik at barnet vet hva du kan forvente.

Hint

 • Sjekk med ditt barns barnelege eller sykepleier pracitioner før du deler informasjon om mandlene med barnet ditt. De vil være i stand til å gi veiledning om hvor mye og hva slags informasjon som er passende for ditt barn. Du ønsker ikke å overvelde eller forvirre henne med for mye informasjon.
 • Hvis barnet er 3 år eller yngre, eller har en alvorlig sykdom, som for eksempel cerebral parese, vil hun mest sannsynlig må bli på sykehuset over natten slik leger kan observere henne. I dette tilfellet, ikke love barnet at hun vil dra hjem samme dag som operasjonen.

Hvordan avlaste et barns hoste

Hvordan avlaste et barns hoste

Hoste er en hyppig og vanligvis ufarlig symptom på barndommen sykdom, men å se barnet lider av en hoste er urovekkende. Det er viktig å unngå å gi over-the-counter hoste medisiner til barn, spesielt veldig unge, uten veiledning av en lege. Likevel kan du ta visse tiltak for å fremskynde helbredelsesprosessen og bidrar til å trøste den lille.

Hvordan avlaste et barns hoste

Administrer honning i følgende dosering: 1/2 ts. for et barn mellom 2 og 5, 1 ts. for et barn mellom 6 og 11, og 2 tsps. for et barn på minst 12 år.

Unngå å bringe barnet inn i systemer som inneholder irriterende stoffer som for eksempel røyk. Forby røyking i hjemmet.

Lukk baderomsdøren og slå på dusjen. Bruk kun varmt vann slik at rommet fylles med damp. Bo i rommet med barnet i ca 20 minutter.

Tilby barnet kalde drikker som vann og juice for å øke hydrering og lindre halsirritasjon som kan følge av tung hoste. Velg drinksfree av karbonatisering eller sitronsyre som disse ingrediensene kan forverre problemet.

fuktigere luft i barnerommet ved hjelp av en fordamper.

Hint

 • Ta barnet til legevakten hvis han ikke får puste ordentlig eller hvis du observerer blodig slim.
 • Aldri gi honning til barn under ett år på grunn av risikoen for en tilstand kjent som spedbarn botulisme.
 • Ikke la barn under 3 har hoste drops fordi de utgjør en kvelningsfare.
 • Se en lege hvis barnets hoste forstyrrer sove eller vedvarer i over 10 dager.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

Godt øye syn er en viktig del av et barns generelle helse og utvikling. Barn som ser bedre er mer sannsynlig å gjøre det bra på skolen, og har lest tillit. Dårlige syn kan ha mange årsaker og er ofte behandles hvis oppdages tidlig. Siden barn ikke kan være i stand til å kommunisere øyeproblemer, bør man sørge for å bidra til å oppdage dårlige syn hos barn.

Hvordan oppdage dårlige syn hos barn

•  Planlegg regelmessige synsundersøkelser. Barn bør begynne å motta komplett synsundersøkelser i en alder av seks måneder for tidlig påvisning av synsproblemer. Legen vil preform alder passende tester for å sjekke for en rekke strukturelle eller funksjonelle synsproblemer.

Lytt etter klager på slitne øyne eller hodepine. Mange barn kan ikke forklare de spesifikke smerte eller problem blir opplevd. Disse klager kan tyde belastningen på øynene og kan være grunn til en sjekk.

•  Vurdere om barnet gnir seg i øynene overdrevet. Dette kan tyde på barnets visjon er ikke klart, og må være fokusert med korrigerende tiltak.

Merk om barnet har lysfølsomhet. Dette kan observeres ved å se for skjeling eller overdreven rive når du legger inn lyse områder. Barnet kan også skjerme øynene fra skarpt lys som en defensiv tiltak.

5 Se hvor nær barnet sitter til TV. Sitter for nær TV kunne indikere at barnet sliter med å få ut bildene. Dette gjelder også for aktiviteter som involverer lesing.

Se for fallende karakterer og redusert motivasjon til å lese. Dårlige syn hos barn kan føre til fallende karakterer ved å gjøre det vanskeligere for barnet å konsentrere seg eller følge hans lesing oppdrag. Barnet kan bli frustrert av hans manglende evne til å se ordene riktig eller frykter å bli latterliggjort av hennes jevnaldrende.

Homeopatiske Gastroenteritt rettsmidler for barn

Når du har gastroenteritt, magen og tarmene blir betent. Dette kan være forårsaket av bakterier eller virus. Vanlige symptomer er kvalme, oppkast og diaré. Disse kan være spesielt farlig for barn fordi barn lett kan bli dehydrert. I tillegg til å gjøre for at barn får nok å drikke, kan du bruke homøopatiske midler for å behandle gastroenteritt.

Behandle symptomene

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler. Du kan kjøpe individuelle rettsmidler eller kombinasjonsprodukter. Rettsmidler er tilgjengelige i forskjellige potenser. Rettsmidler er tilgjengelige i små runde tabletter kalt pellets, som likvide tinkturer, kremer eller gels. Ved bruk av homøopatiske midler, se på de spesifikke symptomer som presenterer. Kvalme, for eksempel, kan behandles med en rekke forskjellige behandlinger, avhengig av hvordan den presenterer. Velg remedier basert på symptomene, ikke sykdommen. Remedy dosering bør være 2:59 30C styrke pellets hver og en til to timer før det er bedring. Hvis det har vært noen bedring etter tre doser, velg et annet middel.

Kvalme

Bruk Aethusa hvis det er en intoleranse for melk, for eksempel et barn kaster opp curd av melk, eller hvis den syke barnet er svært ung. Ipecac er den rette valget for konstant kvalme som ikke lindres ved å kaste opp; det er et godt valg hvis det ikke er tørst, og lukten av mat gjør kvalmen verre. Velg Nux Vomica for barn som retching men ute av stand til å kaste opp, eller hvis barnet våkner opp midt på natten med vondt i magen og kvalme. Et barn som er kvalm og ønsker kullsyreholdige drikker og selskap med andre er en god kandidat for fosfor. Veratrum album er et godt middel for et barn med voldsom oppkast og diaré, som bryter ut i en kald svette når man kaster opp, eller har prosjektil oppkast. Et barn som vil svare godt til Veratrum album kan be om isen, pickles, sitroner, eller salt for å avlaste sin kvalme.

Diaré

Ved behandling av diaré hos barn, sørg for å observere avføring. Når avføring er klumpete, slimaktig, vassen, og lyse gul, velger Aloe socotrina; barnet kan være lurt å være alene, være irritabel eller sint, eller oppleve en god del gass. Hyppige, mørke, rennende og illeluktende avføring er et tegn på at Arsenicum Album kan være den rette for valg. Barn som trenger dette midlet kan oppleve magekramper, angst, være redd for å bli forlatt alene, føler kjølig og kan be om hyppige slurker med vann. For eksplosive, fossende diaré i store mengder, bør du vurdere Croton tiglium. Dette er et godt middel for barnet opplever også en forverring av symptomer etter å ha drukket eller spise selv de minste beløpet. Dersom diaré er noe eksplosivt, men kommer ut i tynne, lange gushes, velger Gambogia. Det er også det rette valget for barn som opplever tarm gurgling før diaré, og har en tendens til å føle seg bedre etter å ha avføring. Hvis barnet opplever abdominal buldrende og kramper, og å ha plutselige, haster avføring som er flytende, rikelig, fossende, illeluktende, og gulgrønt, vurdere Podophyllum. Dette er det beste middel hvis barnet ditt føles bedre når hun ligger på magen hennes. Veratrum album er bra for barn som bryter ut i en kald svette, og har voldsom oppkast og diaré.

Musikk og hvordan det påvirker barn

Musikk og hvordan det påvirker barn

Du trenger bare å justere hjulet på bilradioen mens observere barnet i baksetet til å innse at musikk har en innvirkning på barn. I årevis har forskere prøvd å finne ut akkurat hva slags en innvirkning. I dag er det enighet om at musikk påvirker barn i dyp måter, de fleste av dem positive.

Music and the Brain

Det har lenge vært antatt at å lytte til musikk og spille musikk har en positiv effekt på et barns kognitive utvikling av hjernen. Ifølge en studie fra 2006 publisert i det medisinske tidsskriftet Brain, har forskere funnet konkrete bevis for at barn som tar musikktimer viser ulike hjernens utvikling enn barn som ikke får musikkopplæring. Ved å bruke magnetoencefalografi (teknologi som måler de elektriske feltene som genereres når grupper av nerveceller fyrer synkront), fant forskerne at musikalsk trening forbedrer kognitiv funksjon knyttet til hukommelse og oppmerksomhet.

Musikk og intelligens

Forbedringer i kognitiv funksjon resultere i en forbedring i et barns generelle intelligens. Tallrike studier har vist at å lytte til og spille musikk kan forbedre nonmusical evner som leseferdighet, verbal hukommelse, visiospatial behandling, matematikk og IQ. Data fra University of Texas viser at de studentene som fikk en kunstfaglig utdanning som inkluderte musikk fått høyere SAT score. Denne forbindelsen mellom lytting til musikk og økt intelligens er ofte referert til som "Mozart Effect".

Musikk og følelser

Avbildning av hjernen skanninger har vist at forskjellige områder av hjernen knyttet til følelser bli aktiv avhengig kontrollene eller ubehageligheter av musikk. Det er troen av mange forskere at denne typen forskning vil en dag føre til oppdagelsen av hvordan typer musikk kan hjelpe med ulike typer emosjonelle lidelser.

Sosiale virkningene

Musikk kan ha en dyp effekt på barns sosiale liv. Forskning viser at deltakelse i fritidsaktiviteter, som for eksempel musikk, positivt påvirker elevenes faglige og sosiale resultater. Videre, engasjerende i slike fritidsaktiviteter har vist seg å øke selvfølelse og redusere sjansene for at barnet vil slippe ut av skolen.

Bringing Musikk til ditt barns liv

Du kan ta med musikk til ditt barns liv før fødselen ved å lytte til musikk mens du er gravid. Når barnet er født, vil det være en rekke muligheter til å involvere barnet ditt med musikk. Du kan utforske musikkprogrammer på ditt barns skole eller finne private musikktimer på nettsteder som Craigslist.com. Videre spiller musikk i huset ditt er en flott måte å bringe musikk til ditt barns liv. Forskere mener at den beste musikken du kan spille for barnet ditt kommer fra barokk skolen av komponister, for eksempel Francois Couperin, Johann Sebastian Bach og George Frederic Handel.

Matallergier og dårlig oppførsel hos barn

Matallergier og dårlig oppførsel hos barn

Matallergi er et vanlig problem som berører både barn og voksne. Ammende baby utelukkende for fire til seks måneder er antatt å redusere risikoen for allergi. En allergi er beskrevet som en unormal reaksjon på en hvilken som helst mengde av en substans. Eksperter mener det er en sammenheng mellom matallergier og dårlig oppførsel hos barn.

Tegn på matvareallergi

Barn kan ikke uttrykke seg verbalt på en måte vi kan derfor visse reaksjoner eller atferd kan være ledetråder for allergi mot matvarer. Fysiske reaksjoner på mat inkluderer utslett eller en luftveisinnsnevring. Barn kan også kaste opp eller få diaré fordi de ikke føler seg vel etter å ha spist noe. Men det er andre tegn til matallergier som er mer subtil, forsinket og mindre opplagt. Disse inkluderer atferdsendringer (se referanse 1).

Diagnose

Noen matallergier kan lettere oppdages fordi symptomene umiddelbart kan knyttes til visse matvarer. For eksempel, hvis du utvikler utslett kort tid etter å ha spist en sitrus frukt, slike symptomer er ofte åpenbare.

Men noen ganger diagnosen er mer kinkig. Selv om det kanskje ikke er tydelig for deg, kan ditt barns kosthold være å klandre for uberegnelige oppførsel eller uforklarlige humørsvingninger.

Det er også fare for feildiagnostisere viss oppførsel av barn som ADHD eller ADHD. Hvis dette er tilfelle, kan barn bli satt på medisiner når du endrer sitt kosthold alene kan ta seg av problemet (Referanser 1, 2, 4 og 5).

Atferdsendringer

Hyperaktivitet, raserianfall, depresjon, humørsvingninger og irritabilitet er alle eksempler på atferd barn kan vise på grunn av en matallergi. Når du merker viss negativ atferd i barnet ditt, kan du prøve å sette det i perspektiv. Er det et mønster? Har barnet ditt vise visse trekk etter et måltid? Hva gjorde barnet ditt spise? Observere henne nøye, og gi en full rapport til hennes barnelege (Referanser 1, 2, 4, 5 og 6).

Samlet Nutrition

Det er viktig at barn er på en godt balansert kosthold. Hvis et barn først og fremst får mat av lav næringsverdi, kan det utløse viss oppførsel. Et eksempel er vist i filmen "Supersize Me" der studenter av et atferds videregående skole viser mindre atferdsproblemer når matet mer hele matvarer i forhold til bearbeidet mat. En annen fordel var økt oppmøte og akademiske prestasjoner. Prøv å holde deg til fersk frukt og grønnsaker og hele korn i stedet for raffinert mel og korn eller behandlet mat (Reference 3).

Se opp for visse ingredienser

Noen ganger ingredienser som mat fargestoffer, glutamat eller aromatiske stoffer påvirker barnas atferd. Hallusinogener, for eksempel, er funnet i muskatnøtt og kanel er forbundet med hyperaktivitet og hodepine (Referanser 1, 2, 4 og 5).

Hyppig vannlating hos barn

Hyppig vannlating er et problem som kan være vanskelig å diagnostisere hos barn og kan ha mange forskjellige årsaker. Noen av årsakene er normal eller atferdsmessige og vil gå bort på egenhånd. Imidlertid kan hyppig vannlating også være en tidlig indikasjon på en alvorlig sykdom. Hvis du mistenker at barnet ditt er urinering for mye eller for ofte, kan du se en lege for å finne årsaken til problemet.

Identifikasjon

Hvor ofte gjør vannlating må være før det er diagnostisert som en betingelse? Det er vanskelig å bedømme bare fra å observere om et barn er å eliminere for ofte. Før å ha et barn vurdert av en lege, bør du begrense sitt inntak av væske i 24 timer for å se om det har en innvirkning på hans vannlating. Samle barnets urin i løpet av en 24-timers periode, og måle hvor mye det er. De fleste små barn skal produsere ca 1-1,5 gram av urin per kilo kroppsvekt per dag.

Sykdom

Det er flere sykdommer som kan forårsake hyppig vannlating. En av de vanligste er en urinveisinfeksjon. Hvis problemet er en UTI, vil barnet ha også ha haster, en brennende følelse ved vannlating og noen ganger feber. En annen årsak kan være diabetes. Andre symptomer på diabetes inkluderer tørste, økt appetitt og sengevæting. En lege kan teste for diabetes ved å teste blodsukkeret i barnets urin. Andre mulige sykdommer inkluderer diabetes insipidus, eller mangel på en pituary kjertel hormon, og nyresykdom.

Behavior

Hyppig vannlating kan være en enkel atferdsmønster som skjer ved valg og forsvinner naturlig. Noen småbarn, spesielt gutter, utvikle en fascinasjon med vannlating kort tid etter pottetrening, og for et par måneder de ønsker å urinere ved enhver anledning. Unge skolebarn vil noen ganger prøve å drikke nok vann umiddelbart etter å gå på toalettet for å sikre at de blir nødt til å gå igjen snart, slik at de kan ha en unnskyldning til å komme seg ut av klassen i noen minutter. Og, selvfølgelig, vil et barn som er i stadig drikker juice eller melk trenger å urinere ofte.

Mat / drikke

I tillegg til høy væskeinntak som tilsvarer mer hyppig vannlating, er det noen matvarer som er mer sannsynlig å forårsake vannlating. Mange sure matvarer er naturlige diuretika som kan forårsake hyppig vannlating hos barn for et par timer etter at maten har blitt spist. Hyppig vannlating kan også være et tegn på en reaksjon på en bestemt mat, som indikerer en allergi eller intoleranse.

Forebygging / løsning

Behandling av hyppig vannlating avhenger av årsaken til problemet. Diabetiske barn trenger å følge en sukkerfri diett og ta insulin. Urinveisinfeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika. Hvis årsaken er atferdsmessige, kan du behandle det ved å begrense væskeinntaket, ved å oppmuntre barnet til å fullt tømme blæren mens urinering, og ved å vente på atferden til å gå bort av seg selv.

Feber Karakterer i barne

En feber er et svar på en invaderende infeksjon - vanligvis viral, men noen ganger bakteriell. Noen feber forsvinner på egen hånd, med ingen helsemessige komplikasjoner. Andre vil kreve behandling, for å administrere feberen i seg selv og underliggende tilstand når det er mulig. Fordi ikke alle feber er like, kategoriserer den medisinske profesjon dem i karakterer, hjelpe foreldre bestemme når de skal søke medisinsk hjelp for sine barn.

Lavgradig Fevers

Ifølge William Sears, MD, en barnelege og innehaver av AskDrSears.com, en lavgradig feber spenner 99 til 100,9 grader Fahrenheit. Disse feber vanligvis ikke anses alvorlig, ikke krever behandling og vanligvis forsvinne på egenhånd.

Common Fever

Denne type av feber, ifølge Dr. Sears, spenner 101 til 103,5 grader Fahrenheit. Også disse er vanligvis ikke betraktet som alvorlige, med mindre det finnes ledsagende symptomer. Foreldre kan behandle feber med passende over-the-counter medisiner. Hvis feberen vedvarer i flere dager med en mangel på andre symptomer, bør foreldrene ta kontakt med barnets barnelege.

Høy feber

Enhver feber over 103,5 grader Fahrenheit regnes som høy, ifølge Dr. Sears. Foreldre kan behandle feber med en passende over-the-counter medisiner. I tillegg til (men ikke i stedet for) medisiner, sier Dr. Sears foreldre kan gi sine barn en lunken bad, eller bruke en kul vaskeklut på deres hode og hals for å bidra til å få en høy feber ned. Foreldre bør også gi barn med væske for å holde dem hydrert.

Diagnostisere en Fever

The American Academy of Pediatrics (AAP) råder foreldre at den eneste måten å finne ut nøyaktig graden av deres barns feber er å ta hans temperaturen internt med et termometer. For barn yngre enn 3 år, AAP talsmenn bruker en rektal termometer; det står at muntlige termometre er akseptabelt for eldre barn.

Når skal behandle

The AAP anbefaler at lavgradig feber vanligvis ikke krever noen behandling med mindre barnet er veldig ubehagelig eller sløv, eller har en historie med feberkramper. For vanlige og høy feber, anbefaler at foreldre gir sine barn paracetamol eller ibuprofen, som begge er effektiv på å senke feber.

Når skal ringe legen

The AAP råder foreldre til å kontakte sin barnelege i følgende tilfeller: når et spedbarn yngre enn 3 måneder gammel har feber på minst 100,2; et spedbarn mellom 3 og 6 måneder utvikler en felles feber; eller en ungdom utvikler en høy feber. I tillegg bør foreldre ta sine barn til barnelege så snart som mulig hvis hun har hatt en febril kramper eller anfall for å utelukke en mer alvorlig årsak til beslaget, som for eksempel hjernehinnebetennelse.

Til slutt, den AAP sier at foreldre bør observere barnets atferd når han har feber. En høy feber uten apati eller betydelig ubehag er mye mindre problematisk enn en lavgradig eller felles feber med ledsagende symptomer. I slike tilfeller bør foreldrene ringe sine barns barnelege, uansett hvor lav feber kan være.

En advarsel om Aspirin

Aspirin bør aldri gis til barn for å behandle feber - eller noen annen sykdom - på grunn av sin kobling til Reyes syndrom, en sjelden, men potensielt dødelig sykdom.

Hvordan teste hørselen på barn

Testing ditt barns hørsel er en spesielt viktig oppgave for foreldreskap. Et spedbarn som har uoppdaget hørselsskader kan ikke være i stand til å utvikle normal tale eller tilegne seg de kognitive evnene som trengs for læring. Barn som ikke er riktig diagnostisert med hørselstap før de er 2 eller 3 år gammel kunne lide av varig svekkelse av tale og læringsmuligheter.

Hvordan teste hørselen på barn

Hvordan Test Hørsel hos barn

•  Vær spesielt oppmerksom på mulige indikatorer som barnet ditt trenger en hørselstest. Indikatorer for hørselsvansker kan omfatte forsinket tale, hyppige ørebetennelser, smittsomme sykdommer som kan føre til hørselstap som hjernehinnebetennelse eller meslinger eller bivirkninger av å ta visse medisiner og antibiotika.

Hvis barnet ditt er et spedbarn, kan han være i stand til å ta del i en Behavioral Observation Assessment (BOA), som er en test utført av en audiograf. Som en del av BOA, observerer audiograf barnets reaksjoner på lyd.

Spedbarn kan også dra nytte av en test som kalles auditive hjernestammen respons (ABR). ABR er en test som blir vanligvis utført mens barnet sover, som det ikke krever en aktiv respons fra barnet. ABR fungerer ved å sende ut en kort klikk eller tone pip overføres fra en hodetelefon. Barnets respons måles ved elektrodene vanligvis plassert på hodebunnen og øreflippene.

Hvis barnet ditt er eldre enn 6 måneder, kan hun sannsynligvis bli testet ved hjelp av enten øretelefoner eller en lyd messe bruker høyttalere. I denne alderen vil barna som utvikler hørselen uten problemer vanligvis slå mot kilden lyder som sendes fra høyttalerne eller hodetelefoner. Denne testingen kalles Visual Armering Audiometri (VRA).

Barn eldre enn 30 måneder kan testes ved Tilstand Play Audiometri (CPA). Denne testen fungerer gjennom plassering av øretelefoner på barnet. Barnet er testet på hans evne til å heve sin hånd eller trykker på en knapp i forhold til å spille av en test tone.

I tilfelle barnet er diagnostisert med hørselstap, kan behandlingen omfatte en rekke alternativer. Behandlinger for hørselstap hos barn varierer fra ikke-medisinske alternativer, for eksempel bruk av en grunnleggende høreapparat, til mer avanserte alternativer, for eksempel bruk av et cochleaimplantat.

Hvordan oppdage Lyme sykdom hos et barn

Hvordan oppdage Lyme sykdom hos et barn


Lyme-sykdom er en type av infeksjon forårsaket av en gruppe av bakterier kjent som Borrelia burgdorferi. De er vanligvis funnet i dyr som hund, mus, eller hjort. Flått bebor dyr infisert av disse bakteriene, lever av deres blod, tar langs bakterier i deres system. Når flått fester seg til menneskelig hud og bite det, er at når de overfører bakterier som kan føre til Lyme sykdom. Noen (inkludert barn) som er i nær kontakt med kjæledyr befengt med flått, er sårbare for denne disease.Some leger henviser til Lyme sykdom som en imitator siden det etterligner symptomer på andre sykdommer som gjør det vanskelig å diagnostisere. Det reagerer også med behandling og kan lett bli forhindret. Men når venstre ubehandlet vil føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert hjerteproblemer og skader på nervene. Å kjenne tilstedeværelsen av Lyme sykdom her er måter på hvordan du kan oppdage symptomene.

Hvordan oppdage Lyme sykdom hos et barn

Hvordan oppdage Lyme sykdom hos et barn

•  Sjekk huden til barnet ditt for noen utslett. Utseendet til en sirkulær utslett kalt erythema migrans er vanligvis det første tegn på infeksjon. Dette utslettet har en karakteristisk trekk kjennetegnes ved en fast red sirkulær lapp, er omgitt av en klar hinne, som så blir innkapslet i et større rød ring. Det i utgangspunktet ser ut som en liten dart bord med en rød blinken på midten. Noen ganger vil det bare vises som en ekspanderende sirkulære røde lapp. Det kan være varmt å ta på og kan noen ganger være smertefulle eller kløende. Dette utslett kommer ut i løpet av 1 til 2 uker med infeksjon, og kan også dukke opp 30 dager etter flåttbitt. Selv om dette tjener som en identifiserbar form for utslett for Lyme-sykdom, ikke alle infiserte individer har den.

Legg merke hvis barnet opplever ekstrem svakhet. Fatigue er et typisk symptom som kan enten være mild eller alvorlig. Barnet vanligvis føler seg utslitt og sover betydelig mer enn vanlig.

Be barnet ditt om noen eksisterende smerte. Hodepine, er ledd-og muskelsmerter vanlig og er vanligvis ledsaget av hovne lymfeknuter. Disse symptomene har mulighet til å helbrede seg selv. Men noen ganger, det blir alvorlig og kan påvirke ulike områder av kroppen. Når muskel-og leddsmerter står ubehandlet i flere uker, det øker og er preget av en skyte type smerte.

Sjekk barnets temperatur. Lavgradig feber og frysninger kan forekomme og er assosiert med nattesvette og en sår hals. Barnet kan også føle seg kvalm og ikke interessert i å spise.

Legg merke til om det er noen tegn på en opprørt ansikts nerve. Dette blir vanligvis betraktet som en alvorlig symptom på Lyme-sykdom. En forstyrret ansikts nerve er preget av eksistensen av ansikts lammelse eller barnet kan klage over å ha en kriblende følelse eller nummenhet i ansiktet.

Se etter noen mer alvorlige komplikasjoner som uvanlige humørsvingninger, og har problemer med visuelle eller auditive funksjoner. Barnet kan ha økt følsomhet for lys og lyder. Dette er typisk i løpet av de nevrologiske faser av Lyme-sykdom.

Prøv å observere om barnet ditt noen gang opplevd hyppige besvimelser (synkope) eller hvis hodepinen er ledsaget med nakkestivhet. Dette er komplikasjoner som kan tyde på alvorlige problemer.

Hint

 • Hvis noen av disse symptomene er til stede, må du kontakte lege umiddelbart. Tidlig ledelse vil hindre at tilstanden utvikle alvorlige komplikasjoner.
 • Bortsett fra bebor dyr som hunder, hjort, eller mus; flått også bor på fuktige og skyggefulle steder som er dekket med høyt gress eller busker. Så hindre barnet fra å spille sammen disse områdene.

Lyme symptomer hos barn

Lyme symptomer hos barn


Lyme sykdom kan påvirke alle som er utsatt for flått; dem som tilbringer mesteparten av tiden ute i områder der det er høyt gress og tungt skogkledde områder er i en enda større risiko. De høyeste rapporterte tilfeller av Lyme sykdom oppstå med barn mellom 5 og 14 år, og voksne i alderen 45 og 54. Flått er mest utbredt i det nordøstre, Midt-Atlanteren og Nord Central stater, med månedene av juni og ut august er de med høy risiko måneder for infeksjon. Hvis de tidlige symptomene er oppdaget i tide, kan barna bli behandlet før sykdommen utvikler seg inn i de mer alvorlige stadier. Når det kommer til Lyme sykdom, forebygging og avdekking er nøkkelen.

Hudutslett

Nesten 90 prosent av alle pasienter som har Lyme sykdom vil utvikle et utslett hvor som helst mellom noen dager til en måned etter en flåtten har bitt dem. På eldre barn, vil utslett vises på overkroppen, lår eller rumpe, og på yngre barn det vil vises på deres hode eller nakke. Selv om blink utslett er antatt å være den vanligste tegn på Lyme sykdom, kan det se annerledes ut på alle. Det kan begynne som et sted som ser ut som en kvise, deretter utvide i løpet av de neste dagene, snu til en lilla sirkel som er ca 6 inches i diameter, er felgen som en dyp rød. Ofte senteret vil slå klart, eller lysere til en blålig farge, og i løpet av de neste ukene kan det vokse til å utvide opptil 20 inches tvers. Mange er beskrevet følelsen av utslett som en brennende snarere enn en kløe. Det kan forsvinner fullstendig etter en periode på 3 til 4 uker, men vises på nytt i løpet av en av de senere stadier.

Influensalignende symptomer

Disse symptomene er faktisk det vanligste symptomet av Lyme sykdom og faktisk kan oppstå uten at utslett noensinne dukker opp. De kan faktisk vare alt fra 5 til 21 dager, og symptomer å se etter hos barnet ditt har feber på 100 til 103 grader F, frysninger, tretthet, hodepine som vanligvis forekommer i bakhodet, hovne kjertler som vanligvis forekommer i området av flåttbitt og en stiv nakke. Hvis du bor i et geografisk område der flått er utbredt, og barnet er i høy risiko, bør du teste barnet for Lyme sykdom i sommermånedene hvis han opplever disse vanlige symptomene, om han viser et utslett eller ikke.

Leddgikt

Etter hudutslett har dukket opp, kan leddsmerter forekomme. Faktisk kan leddgikt smerte være det første tegn på Lyme sykdom når det ikke lenger er et utslett. Men kan denne smerten ta måneder før det utvikler seg. Noen av symptomene er smerter og hevelse i større ledd som albuer, knær og skuldre og muskelsmerter som følger med leddsmerter. Tommelfingerregel er at ikke mer enn tre leddene er rammet av sykdommen, men symptomene kan vare alt fra noen dager til noen uker. Når de avta, vil det være en lang periode av lettelse før leddgikt smerte begynner på nytt. Etter 1 eller 2 år, symptomene på leddgikt generelt Pique, begynner å minske og deretter løse seg selv, selv om barnet ikke har fått behandling.

Nevrologiske symptomer

Bare om lag 15 prosent av barn som ikke har blitt behandlet for sin Lyme sykdom vil gå på å utvikle nevrologiske symptomer. De kan imidlertid utvikle dem under alle stadier av sykdommen, og disse symptomene kan påvirke enhver del av nervesystemet. De vanligste nevrologiske symptomer inkluderer søvnproblemer, hodepine, hukommelsesproblemer og humørsvingninger. Disse vanligvis bedre, selv om barnet ikke har blitt behandlet. I en mindre andel av barn, 5 til 10 prosent, nervene i ansiktet bli skadet, noe som resulterer i Bells parese. Dette er en tilstand hvori en svakhet i møte finner sted, og den ene siden av ansiktsmusklene og øyelokk begynner å henge ned. Dette kan også påvirke nerver rundt ansikts-området, forårsaker svimmelhet, nummenhet, endringer i hørsel og dobbeltsyn. Mens observere Lyme sykdom hos barn, ble det bemerket at mer enn halvparten som hadde Lyme sykdom også led av Bells parese.

Hjerte og Øyesykdom

Hvis venstre ubehandlet, kan Lyme sykdom også påvirke den elektriske conduction av hjertet, forårsaker symptomer som inkluderer kortpustethet, hjertebank, besvimelse og svimmelhet. Det kan også påvirke øynene under alle ledd, vanligvis resulterer i rosa øye. Men som sykdommen utvikler seg, kan nevrologiske problemer ha en effekt på øynene også, noe som resulterer i smerter og en lysfølsomhet.

Forebygging / løsning

Den mest opplagte måten å unngå å bli bitt av en flått er å unngå de områdene flått samles; dette inkluderer høye gress, skog og busker. Men hvis du kommer til å være i disse områdene, sørg for å bruke en tick frastøtende og utføre en hake sjekk hver kveld før du kommer inn i huset. Hvis du fjerner en flått innen 48 timer etter sitt feste, det reduserer sannsynligheten for Lyme overføring. Du kan også redusere overføring ved å bruke en antibiotisk krem ​​til området av flåttbitt. I tillegg fjerne en unødvendig børste eller blader rundt hjemmet for å redusere overføring av så mye som 50 prosent eller mer.

Tick ​​Fjerning

Riktig tick fjerning er nøkkelen til å redusere risikoen for overføring av en enda større beløp. Først, du vil bruke en pinsett i stedet for hendene; håndtering av en hake med bar hud kan øke spre smitte. Deretter tar du tak i flåtten munn så nær den menneskelige huden som mulig. Du vil da trekke oppover med et jevnt press, tar seg ikke å knuse kroppen; dette er der organismen av infeksjonen er plassert. Når flåtten er fjernet, legg den i en krukke fylt med alkohol, som dreper flåtten. Etter fjerningen har vært full, vaske området helt med enten såpe og vann eller en antiseptisk å drepe noen mikroorganisme fra flåtten.