Digidexo.com

ozonert olivenolje

Metode for å Make Ozonated Olive Oil

Ozonated olivenolje er et produkt som dukket opp på begynnelsen av 1900-tallet da Nikola Tesla patenterte den første ozon generator. Ozonert olivenolje blir ofte brukt som et anti-bakterielt produkt til behandling av hudinfeksjoner. Det kan fremstilles ved en to forskjellige prosesser og krever spesifikke ingredienser og verktøy.

Delvis Ozonated Olive Oil

Dette er desto mer typisk form av ozonert olivenolje (OOO), og det kan gjøres raskere enn konsentrert form. Det krever at man finner en ozongenerator (utgang av 500 mg per time), som er en maskin som lager ozongass. Du vil også trenge en tut eller luft stein som er laget av ozonbestandig materiale. Oftere enn ikke, vil ozongeneratoren har dette innenfor enheten. Når du har samlet alle materialer, som selvfølgelig inkluderer olivenolje, må du begynne boblende prosessen.

Koble en silikonrøret til ozongeneratoren og holde fast enden av røret inn i en glasskrukke av olivenolje. Det vil sakte boble i olivenolje. Ifølge Ozonate nettsted, du skal boble løsningen i ca 60 minutter.

Konsentrert Ozonated Olive Oil

Jo mer konsentrert versjon av OOO krever høyeste kvalitet olivenolje kan du finne. Oppnå en ozongenerator som har en høyere produksjon av ozon per time (4 g per time) .than den som brukes for den delvis ozonert olivenolje. Du vil også trenge en større mengde olivenolje og en større beholder til å holde den. Bubble løsningen for nesten to til tre uker nonstop. Skumbobler vil krype opp på sidene av olivenolje; tillate dem å falle tilbake inn i oppløsningen.

Søknad

Du bør holde OOO i kjøleskapet for å opprettholde sin styrke. Den OOO skal ha konsistens som en krem ​​eller pasta. Folk bruker ofte det for massasje, og du kan innta 2 ss. av OOO tre ganger om dagen i to til tre uker som en del av en leverrenselsesprosess. Du kan også bruke kremen som en aktuell salve for hudinfeksjoner. Ifølge Ozonate nettside, kan OOO brukes til behandling av soppinfeksjoner som fotsopp og ringorm, samt sengen sår, insektbitt, kviser, tørr hud, kutt og solforbrenning.

Ozonerte Oljer for Peridontal Disease

Ozonerte Oljer for Peridontal Disease


Periodontal sykdom kan ødelegge tannkjøtt vev og bein som støtter tennene. Uten riktig behandling, kan tann tap føre. Imidlertid kan periodontal sykdom som skal behandles. Ozonerte oljer har vært anvendt i alternativ medisin for å behandle periodontal sykdom.

Årsaker

Dårlig oral hygiene kan bidra til periodontal sykdom. Ifølge Mayo Clinic, kan bakterier i munnen forårsake plakk. Hvis plakk ikke er renset bort, kan det hardner til tannsten som kan forårsake sår og betent tannkjøtt, begynnelsen av periodontal sykdom.

Ozonerte oljer

Ifølge Silvermedicine, blir ozonert olje dannet ved bobling av ozon gjennom ren olje i nærvær av et magnetisk felt. Ved bobling av ozon gjennom en ozonbestandig beholder (for eksempel glass), vil ozonet reagerer med oljen for å frembringe ozonert olje.

Effekter

Ozonerte olje brukes terapeutisk til å avgifte og drepe smittsomme sykdomsfremkallende bakterier, mykoplasma og virus organismer, ifølge Dreddyclinic, en ayurvedisk medisinsk klinikk. Ozonerte oljer, kan spesielt ozonbehandlet olivenolje avlaste mange medisinske plager, blant annet periodontal sykdom.

Handling

Når oksygen fanget i ozonerte oljer frigjøres fra olje, er det effektivt i inaktiverende virus, bakterier, gjær og andre skadelige organismer, inklusive bakterier i munnen.

Forsiktig

I alternativ odontologi, er ozonated olje brukt til tannkjøttet etter børsting for å drepe eventuelle bakterier gjemmer seg i tannkjøttet lommer laget av periodontal sykdom. Det er best å oppsøke tannlegen din før du bruker den.

Hvordan behandle nyrestein med sitronsaft og olivenolje

Hvordan behandle nyrestein med sitronsaft og olivenolje


Kombinere olivenolje og sitronsaft er et populært alternativ behandling for nyrestein. Ingen dagens forskning støtter fordelene ved å drikke sitronsaft og olivenolje for å lette bestått av steiner. Anekdotiske bevis tyder på syre i sitron bidrar til å bryte opp steinene. Olivenolje gir smøring for enklere passasje gjennom urinveiene. Etter samråd med en lege, følger du fremgangsmåten nedenfor for å behandle nyrestein med sitronsaft og olivenolje.

Hvordan behandle nyrestein med sitronsaft og olivenolje

Hvordan behandle nyrestein med sitronsaft og olivenolje

•  Bland 2 oz. av extra virgin olivenolje med 2 oz. av frisk sitron juice.

•  Drikk blandingen raskt. Det vil ikke smaker godt, så har vann klar. Hvis du har problemer med å drikke blandingen, prøve å konsumere mindre doser oftere.

•  Flg behandling med store mengder av filtrert vann. Drikk så mye vann som du kan håndtere hele dagen. Sikt på 96 væske oz. eller 12 fulle glass med vann.

Gjenta olivenolje og sitronsaft behandling hver 3 til 4 timer før steinen passerer. Ca 16 oz. av blandingen skal konsumeres i en dag.

Hint

 • Forebygge nyrestein ved å drikke nok vann for å produsere klar urin. Drikk 8 til 12 glass vann hver dag.
 • Nyre-stein behandling krever legehjelp. Rådfør deg med din lege ved første tegn av steiner.

Slik fjerner lus med olivenolje

Slik fjerner lus med olivenolje


Studier utført ved Harvard School of Public Health viser at olivenolje smothers og dreper lus. Studien anbefaler lus bli marinert i olivenolje i to timer. Hvis olivenolje er skylt ut av håret på mindre enn to timer, noen lus dør, men andre kan leve. Annet enn å behandle håret for lus, behandler hjemmet så vel ved å støvsuge gulv og møbler og vask sengetøy med varmt vann og såpe.

Slik fjerner lus med olivenolje

•  Hell olivenolje på håret mens det er tørt. Lener hodet over et badekar eller en vask. Hell olivenolje på håret, som dekker det hele.

Vent to timer før du fjerner olivenolje. To timer gir nok tid for oljen å kvele hver lus. Hvis du vil, sette håret i en dusjhette for å holde oljen drypper på klær eller møbler.

Fjern lus med en fintannet kam designet for nit fjerning, for eksempel en kam fra en lus behandling kit. Start ved hodebunnen og kjøre kammen ned hvert hårstrå. Skyll kammen ut etter hvert slag. Hold orden på hår som har blitt kjemmet ved å starte på den ene siden og jobbe deg rundt hodet. Ta hensyn til bak ørene og nakken - disse stedene er mest populære blant lus. Olivenolje smothers og dreper levende lus. Det gjør håret fettete nok til at egg er også enkelt fjernes med kammen.

Shampoo håret etter all lus og egg fjernes med kammen. Enhver avklare sjampo for fett hår fungerer. Ikke skyll håret før sjamponering. Holde oljen i håret og legge sjampo. Skumme håret. Skyll ut sjampo og olje. Gjenta.

Sjekk hodet for å sikre at alle lus og egg var fjernet. Hvis du ser noen, bruker du kam å gre dem ut. Gjenta prosessen om nødvendig.

Vekttap fordelene med olivenolje

Vekttap fordelene med olivenolje


Har du noen gang hørt om en sunt fett? Mens folk flest er bare kjent med mettet og trans fett, er det noen fettstoffer som anses som sunt og selv anbefalt som en del av et sunt kosthold. Blant den lille gruppen av sunt fett er olivenolje. 120 kalorier per spiseskje, olivenolje er en enumettet fett som inneholder polyfenoler og antioksidanter sammen med andre vitaminer. Denne sunt fett sies å være bra for hjertet og kan hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt.

Historie

Folket i Middelhavsregionen har hatt legge olivenolje til sine måltider i tusenvis av år, og dette er en av de viktigste faktorene som førte forskerne til å tro at folk i denne regionen har lengre livslengde og lavere risiko for hjertesykdom. Som et resultat av denne forskningen, Verdens helseorganisasjon publiserte informasjon om de helsemessige fordelene ved Middelhavet diett i 1993 Siden den gang har middelhavsdietten blitt en populær diett i USA, noe som resulterer i en betydelig økning i etterspørselen av oliven olje. Faktisk økningen av olivenolje forbruk i USA førte til Food and Drug Administration (FDA) til å forske på de helsemessige fordelene av olivenolje. I 2004 FDA ga olivenolje produsenter tillatelse til å skrive ut mat etiketter som sier at noen vitenskapelige bevis antyder at det å spise 2 ss. olivenolje hver dag kan redusere risikoen for hjertesykdom, så lenge det erstatter mettet fett uten å øke kaloriinntaket i en persons daglige kosthold. I dag, er olivenolje en viktig del av populære vekttap dietter inkludert Sonoma diett og Shangri-La kosthold.

Funksjon

Ofte brukt til å forberede middelhavsretter, er extra virgin olivenolje helles over salatgrønnsaker, grønnsaker, pasta og brød å forbedre smaken i disse matvarene og som en sunnere erstatning for smør. Olivenolje kan også brukes til å steke matvarer, men det er viktig å huske på at olivenolje har en langsom røykerom punkt (opp til 400 grader C), noe som kan føre til at olivenolje mister sin smak og skade kokekar hvis den er overopphetet. Selv om det sjeldent brukt for baking, olivenolje kan også brukes som et sunt alternativ til vegetabilsk olje i kaker og andre bakervarer.

Typer

Mayor av ulike olivenoljer tilgjengelig på dagligvarer butikker i dag, velge en olivenolje kan være forvirrende. Når det gjelder å velge riktig type olivenolje å bruke, må du huske på at det er tre grunnleggende typer olivenolje. Olivenolje er delt opp i tre kategorier basert på surhetsgraden nivået av olje og hvor oljen blir produsert. Extra virgin olivenolje, mest kjent som EVOO, anses å være den beste typen olivenolje å bruke på salater og legger smak til kokte grønnsaker og brød. Med et lavt syrenivå på opp til 1 prosent, er extra virgin olivenolje produsert fra første pressing prosess som ikke inkluderer noen annen type raffinering. Virgin olivenolje er også ansett å være en av de beste typer olivenolje å bruke. Det fremstilles på samme måte som olivenolje er gjort, men har et syrenivå på opp til 2 prosent. Pure olivenolje er forskjellig fra ekstra virgin og olivenolje ved at det er en blanding av raffinerte olje og olivenolje. Ren olivenolje er vanligvis ikke så dyr som extra virgin olivenolje, og det er bedre å bruke denne type olje til sauté matvarer.

Fordeler

Olivenolje har vist seg å være svært gunstig for helsen. Olivenolje er ikke bare består av 75 prosent enumettet fett, som er blitt kjent for å redusere dårlig kolesterol (LDL), men det inneholder også polyfenoler, som kan redusere risikoen for hjertesykdommer. I tillegg rapporterte forskning i en utgave 2005 av Annals of Oncology identifisert oljesyre finnes i olivenolje som en brystkreft-hemmer. Oljesyre har også blitt identifisert som en appetitt suppressor på grunn av sin evne til å produsere oleoylethanolamide (OEA), som sender en melding til hjernen at magen er full.

Funksjoner

Mens olivenolje har en fet substans, er det virkelig ikke olje. Olivenolje er saften fra olivenfrukten, som er nok derfor det er mye sunnere enn andre matoljer og er mer lik vin i form av ulike typer olivenoljer som selges. Faktisk har hver olivenolje tilgjengelig på markedet sin egen distinkte smak på grunn av mangfoldet av oliven som er dyrket og på hvilke måter olivenolje er høstet og produsert. Varierer i smak fra sterk og pepper til fruktig og lett, olivenolje du velger å bruke vil svært mye avhenge av hva smaksløkene foretrekker. Olivenolje kan også brukes om igjen flere ganger i motsetning til andre matoljer. Bortsett fra dens hjerte sunne komponenter, er olivenolje også antas å ha hud helbredende evner på grunn av antioksidanter og naturlige kremer den inneholder.

Hvordan bruke olivenolje til å fremme vekttap

Hvordan bruke olivenolje til å fremme vekttap


Olivenolje har en lang liste med tilhørende helsefordeler. Det er godt kjent for å redusere kolesterolnivået og beskytter mot hjertesykdom, men overraskende for en fett, kan det også hjelpe deg å miste vekt. The Shangri-La Diet og Middelhavet Diet både stole på forbruket av olivenolje som en del av sitt vekttap planer. Forskning i British Journal of Nutrition viser at olivenolje kan hjelpe til med vekttap fordi det øker fettstoffskiftet - den hastigheten som vi bryter ned kroppen fett. Nøkkelen er å sikre at olivenolje er den viktigste kilden til fett i kosten, sammen med mindre mengder mettet fett.

Hvordan bruke olivenolje til å fremme vekttap

Skifte Mettet fett med olivenolje

Velg extra virgin olivenolje for maksimal helsefordeler. Bruk den for matlaging og forberedelser salatdressinger i stedet for smør, majones eller andre kilder til mettet fett. Dypp brødet i olivenolje i stedet for å spre det med smør. Det er viktig å bruke olivenolje som en erstatning, ikke som et tillegg til andre fettkilder, for å gå ned i vekt.

Drikk olivenolje mellom måltidene. The Shangri-La Diet hevder at en spiseskje olivenolje mellom måltidene vil gjøre deg til å føle fyldigere og spise mindre mat til måltidene. The Shangri-La Diet legger ingen andre kosttilskudd restriksjoner og bare anbefaler tilsetning av små mengder av olivenolje eller sukkervann for å kontrollere appetitten.

Følg Middelhavsdietten. Spis en kombinasjon av olivenolje, fersk frukt, grønnsaker og fet fisk. Også øke mengden av hjerte-sunt umettet fett og essensielle fettsyrer, som Omega-3 og 6, i kosten. Olivenolje er den viktigste kilden til fett i Middelhavsdietten, som blir feiret for sine helsemessige fordeler så vel som sin promotering av vekttap.

Hold din generelle fettinntak moderat. Den gjennomsnittlige mannen har en anbefalt daglig maksimal fett inntak av 95g; 70g er det anbefalte maksimum for kvinner. Selv om du får alt fett fra olivenolje og ikke spise noe mettet fett, vil det ikke hjelpe deg å miste vekt hvis du beveger deg over disse retningslinjene. Forbereder mesteparten av maten fra ferske råvarer bidrar til å holde seg innenfor disse retningslinjene når du kan kontrollere mengden fett du legge til dine måltider.

Hvordan rense leveren med olivenolje

En leveren rens er en integrert del av den interne kroppen rensing. Kombinasjonen av olivenolje og Epsom salter brukes til å gjenopprette leveren helse. Anstrøk av svart valnøtt tilføres for å bevirke en parasitt rens. Formulert sammen, denne kombinasjons gir leveren den ultimate rens.

Oppmerksomhet på detaljer er nødvendig, som juice og blandinger må skutt ned i riktig rekkefølge. Det ville være klokt å gjøre leveren rens på en dag du kan sette til side for å være hjemme. Det vil være noen løs avføring på dagen for selve leveren rens, men ikke ukontrollerbar.

Hvordan rense leveren med olivenolje

The First Day

•  Start morgenen med en nei-fett frokost: kokt korn, frukt og fruktjuice.

Ikke spis eller drikk noe etter 14:00 Få dine Epsom salter blande klar. Bland 4 ss Epsom salter i tre kopper vann. Satt i en krukke og oppbevar i kjøleskapet; Dette er bare for smak. Dette volumet gir fire porsjoner, 3/4 kopp hver.

Drikk ett av de porsjoner av Epsom salter på 06:00 Eventuelt legge 1/8 ts. vitamin C pulver eller litt sitronsaft for smak. Du kan legge til et naturlig søtningsmiddel. Bruke et sugerør for bekvemmelighet. Skyll smaken ut av munnen din med drikkevann.

Få olivenolje og grapefruitjuice klar til å ta.

Down en annen 3/4 kopp Epsom salter og vann blanding på 8:00 Selv om du ikke har spist siden 14:00, vil du ikke føle deg sulten. Drikk det hele ned raskt. Timing er veldig viktig.

Hell 1/2 kopp olivenolje i en stor nok krukke med lokk, til også å holde 1/2 kopp av grapefruktjuice som du vil blande det med; gjøre disse forberedelsene på 09:45 Sørg for å ta massen ut av grapefruktjuice. Klem hånd. På dette punktet legge 10 til 20 dråper av svart valnøtt skjær eller svart valnøtt fryse tørket kapsler, åpnet og tømt.

Lukk lokket og kraftig rist til løsningen er vassen. Bruke badet før sengetid. Ikke vær mer enn 15 minutter av på disse trinnene.

Drikk ned elixir du bare forberedt, 10:00 pm Nå er det på tide å ta de orinthine kapsler med olivenolje mix. Drikk det ned relativt raskt, i løpet av 5 minutter. Pass på at du står når du drikker det ned. Du kan bruke en liten naturlig søtningsmiddel for smak.

Gå til sengs umiddelbart etter å ha drukket. Legg deg ned og holde stille. Du kan føle aktivitet i magen. Dette er normalt. Bare holde stille og gå i dvale. Unnlatelse av å gå i dvale kan resultere i ingen steiner kommer ut.

Ta tredje Epsom salter og vann bland neste morgen kl 06:00, bare hvis det ikke er urolig mage. Kvalme eller fordøyelsesbesvær betyr at du må vente til følelsen går. Gå tilbake til sengs etter å ha drukket den.

•  Ta den fjerde Epsom salter og vann blanding på 8:00 Dette er siste dose. Gå tilbake til sengen.

Du er ferdig med doserings del. Nå bare vente på at kroppen rensing for å starte. Du må gå sitte på tronen minst én gang.

Hold en grov opptelling av steiner og krystaller hver gang badet brukes etter olivenolje løsningen er tatt. Legg merke til de små biter av grønn-til-tan ert-lignende ting flyter i toalettet.

Begynne å spise veldig lett utpå formiddagen. Begynn med juice. Arbeid opp til frukt. Senere på kvelden, bør du føler deg fin og spise normalt.

Hint

 • En halv til en hel kopp olivenolje kan anvendes. Mengden er avhengig av størrelsen av personen. Mindre folkene gjør en halv. Større folk ta en hel kopp. Vente minst to uker før du gjør leveren rens igjen. Stevia er et naturlig søtningsmiddel. Det er ikke lurt å fortynne denne prosessen med sukker. Betrakte dette som et fort. Så selv når alle trinnene er fullført, vil det være klokt å gradvis jobbe deg ut av den raskt, så du jobbet opp til første kopp Epsom salter.
 • Rådfør deg med din lege før du foretar dette programmet av leveren rens. Fare for gallestein angrep kan avverges dersom rens blir etterfulgt av en 10-dagers ren eplejuice fort. Det er viktig at parasittinfeksjoner fjernes først (før du gjør en lever rens). "Du kan ikke rense en lever med levende parasitter i det," i henhold til Hulda Regehr Clark, Ph.D., kan ND Magnesium sulfat føre til en negativ reaksjon, selv (svært sjelden) død ..

Kan spise mye olivenolje Forhindre vekttap?

Kan spise mye olivenolje Forhindre vekttap?


Olivenolje er en av de sunn vegetabilske oljer som er tilgjengelige både for smak og dens ernæringsmessige fordeler. Men, som alle vegetabilske oljer, er olivenolje svært høy i kalorier og fett. Dette kan føre til problemer når du prøver å gå ned i vekt, som å spise for mye olivenolje virkelig øker din daglige kaloriinntak. I kontrast, kan bruke små mengder av olivenolje i stedet for andre, mindre sunn fett faktisk hjelpe deg å miste vekt.

Vekttap og kalorier

Spise færre kalorier enn kroppen forbrenner vil til slutt føre til vekttap. Du kan miste 1 kilo per uke ved å brenne 500 kalorier mer enn du spiser hver dag, som hver kilo fett har 3500 kalorier. Hvert spiseskje olivenolje inneholder 13,5 gram fett. Ettersom det er ca 9 kalorier i ett gram fett, dette resulterer i 119 kalorier per spiseskje olivenolje. På grunn av denne høye kalori-innhold, kan spise mye olivenolje gjøre det vanskelig for deg å gå ned i vekt.

Fat Profile

Olivenolje helse fordeler kommer hovedsakelig fra sin høye konsentrasjoner av enumettet fett. Disse fett bidrar til friske kolesterolnivået i blodet og kan redusere risikoen for hjertesykdom. De spiller også en rolle i å regulere blodsukker og insulinnivået, som begge spiller en rolle i vektøkning og diabetes. Som olivenolje inneholder 9,9 gram enumettet fett i 1 spiseskje, kan små mengder av det bidra til dine forsøk på å miste eller opprettholde vekten. Men du bør bruke olivenolje bare i stedet for annet fett å unngå å legge for mange kalorier i kostholdet ditt.

Høy Olive Oil Intake

En 2010 internasjonale anmeldelse fra tidsskriftet "Nutrition, metabolisme og hjerte-og karsykdommer" på olivenolje inntak indikerte at det har liten effekt på vektøkning når det spises i moderate mengder. Land som bruker mer olivenolje har en tendens til å ha lavere fedme. Tilsvarende folk som bruker mer olivenolje er ikke på et høyere risiko for fedme og kan ha lavere nivåer av magefett. Faktisk, kalorifattig diett som inneholder olivenolje faktisk bidrar til større vekttap hos personer med fedme, viste studien. Enda viktigere for folk vurderer disse olivenoljerike dietter, har de en tendens til å ha høyere enn normalt compliance nivåer og smaker bedre enn andre lav-kalori diett.

Feeling Full

Det samme 2010 gjennomgang gir en god grunn for olivenolje effekt på vekttap: Det hjelper kroppen til å frigjøre oleoylethanolamide, et kjemikalie som bidrar til følelsen full. Olivenolje hjelper også øke nivåene av serotonin i blodet, som er en annen viktig kjemisk budbringer for mett. Forskning fra det tekniske universitetet i München viser at selv lukter olivenolje kan øke serotoninnivået og hjelpe deg til å føle deg mett mens du spiser mindre. Som sådan kan olivenolje spille en viktig rolle i vekttap, men ikke hvis du spiser for mye av det.

Olivenolje rettsmidler for magesmerter

I mange år har forskere blitt fremhevet fordelene ved Middelhavet diett, som er rik på olivenolje. Men visste du at olivenolje kan bidra til å forhindre eller reversere vanlige mage plager, inkludert magesår? Forbruker olivenolje i stedet for animalsk fett har vist seg å forebygge hjerteproblemer, gallestein og magesår.

Slik fungerer det

Olivenolje inneholder polyfenoler, en type antioksidanter som hindrer infeksjon av Helicobacter pylori bakterier, som antas å være årsaken til gastritt og magesår.

Olivenolje rettsmidler

En spiseskje extra virgin olivenolje på tom mage vil stimulere fordøyelsen, lindre en urolig mage, og lindre oppblåsthet og halsbrann.

Ta en teskje olivenolje blandet med litt sitronsaft på tom mage første i morgen for å behandle forstoppelse.

Tilsett noen dråper peppermynteolje til litt olivenolje, og massere det inn i magen for å berolige en urolig mage.

Olivenolje Pakk Fordeler

Se, oliven. Dette selvforsynte rart mat er fullpakket med rike næringsstoffer og antioksidanter. Frukten selv, og dens utvunnet olje har vært stifter av Middelhavet diett i århundrer. De mange helsemessige fordeler av olivenolje har bidratt til å akselerere sin popularitet over hele verden. Brukes i matlaging som et alternativ til smør og animalsk fett, kan det bli fortært rå etter å ha blitt ferskpresset.

En av de gode oljer

Olivenolje er faktisk ansett som en av de helbredende fett fordi de fleste av sine fettsyrene er enumettet mega-9 olje. Mange av de helsemessige fordelene som finnes i olivenolje stammer fra denne høye konsentrasjonen av enumettede fettsyrer og antioksidanter. Faktisk er mer enn tre fjerdedeler av olivenolje består av enumettede fettsyrer. Pluss, tilstedeværelse av antioksidanter forbindelser slik som fenoler, tokoferoler og andre hjelpe til å forhindre dannelsen av molekyler som kan forårsake ødeleggelse i celler i kroppen.

Hjertesykdom

Ifølge en World Health Organization rapport om kosthold, ernæring og forebygging av kronisk sykdom, bidrar olivenolje beskytter mot hjertesykdom ved å senke LDL-kolesterol (det dårlige ting) nivåer samtidig øke HDL (det gode ting) nivåer. Selv om alle varianter av olivenolje besitter disse helsebringende egenskaper, er ikke alle olivenolje skapt like. For den største fordelen mot hjertesykdom, jomfru eller extra virgin olivenolje er best. Som navnet skulle tilsi, er Extra virgin olivenolje minst behandlet med oljen kommer fra første pressing av oliven. Fordi det er minst behandlet, har det høyeste nivå av antioksidanter, herunder vitamin E og fenoler.

Cancer Fighter

Extra virgin olivenolje inneholder også fytokjemikalier og oljesyre som er kjent for å undertrykke genet som forårsaker brystkreft. Studier har vist at visse forbindelser i olivenolje også bidra til å bekjempe eggstokkreft og tykktarmskreft. For eksempel, en studie utført av Christina Bosetti, SCD, et Instituto di Richerche Farmacologiche Mario Negri i Milano, Italia, viste en 30% redusert risiko for å utvikle eggstokkreft i italienske kvinner som har dietter var høy i olivenolje (rapportert i "Cancer Årsaker og Control, "14 august 2002). Disse forbindelser i olivenolje regulere visse enzymer som kan være knyttet til celledeling assosiert med kreft.

Magesekken

Olivenolje faktisk har egenskaper som beskytter magen og forebygger magesår og gastritt. Olivenolje er også en mer naturlig og effektiv måte å stimulere utgivelsen av galle og bukspyttkjertelen hormoner enn reseptbelagte legemidler. Ved å øke disse sekreter, olivenolje senker også sjansene for dannelse av gallesten.

Diabetes Fordeler

Diabetikere og de som er i faresonen for diabetes er ofte rettet til å spise en lav-fett, høy-karbohydrat diett kombinert med olivenolje. Denne kombinasjonen er mer effektiv på å kontrollere blodsukkernivået enn en diett bestående utelukkende av lav-fett måltider. Dessuten er det en kobling fordelaktig forbindelse mellom olivenolje og nedre triglyseridnivåer, som i sin tur reduserer risikoen for hjertesykdommer.

Hva er fordelene med olivenolje produkter?

Hva er fordelene med olivenolje produkter?


Olivenolje er en sunn ingrediens både i matlaging og mange skjønnhetspleie produkter. Denne oljen har mange fordeler for kroppen, men altfor bearbeidede produkter vil føre til helsepotensial olivenolje for å redusere.

Funksjoner

Tradisjonelt en middelhavs produkt, olivenolje laget av kjemisk eller mekanisk utvinne oljen fra oliven. Kokker og forskere vurdere extra virgin olivenolje, oljen utvinnes under første trykk, for å være den sunneste og beste smaker.

Diet

Olivenolje er en av de sunneste oljene å lage mat med, fordi den inneholder et høyt nivå av enumettet fett. "Verdens sunneste Foods" bemerker at "en studie publisert i" Medical Science Monitor 'rapporterte at 2 spiseskjeer en dag med olivenolje lagt til et ellers uendret diett i 28 polikliniske pasienter, i alderen 64-71, resulterte i betydelige dråper totalt og LDL kolesterol. "

Skin

Olivenolje har vært en ingrediens i kremer og såper for tusenvis av år. Ifølge Natural Skin Care Secrets, kan olivenolje "fremme en glatt, strålende hud, å opprettholde elastisiteten i huden, og helbrede tørre, sprø negler og myke opp neglebåndene."

Hair

Varm olje behandlinger er en klassisk måte å gjenopprette glans og mykhet til håret. Av alle oljer, er organisk, extra virgin olivenolje en av de beste du kan bruke. Påføring varm olivenolje i vått hår tretti minutter før sjamponering kan resultere i mykt, skinnende hår.

Tips

Når du kjøper olivenolje, se etter organisk extra virgin. Organisk olje vil ikke inneholde plantevernmidler og kjemikalier andre oljer gjøre, som er viktig om du spiser det eller la den absorbere inn i huden din. Også søke etter olivenolje som er kaldpresset. Dette betyr utpakkingen var lav-varme, noe som resulterer i en høyere kvalitet og mer naturlig olje.

Dårlige effekter av olivenoljer

Dårlige effekter av olivenoljer


Medisin Net skriver om en uttalelse fra Robert Vogel, MD, i forhold til den dårlige effekten av olivenolje. En hjertespesialist ved University of Maryland, Robert Vogel, MD, uttalte at olivenolje er like farlig som et stort stykke ostekake eller en Big Mac, som har samme negative effekt på blodårene og hjertet.

Blood Vessel Innsnevring

Vogels liten studie viste at etter at folk spiste brød og olivenolje sammen, deres blodstrøm falt med 34 prosent. Dette var den samme prosentvise fall at deltakerne opplevde når du spiser pommes frites med en Big Mac. Som en del av studiet, Vogel også testet effekten av rapsolje som en sammenligning. Rapsolje bare reduseres strømmen av blod gjennom karet med 11 prosent. For mye innsnevring av blodårer forårsaker skade slimhinnen i skipene.

Omega-9 fettsyrer

Medisin Net sier at omega-9 fettsyrer i olivenolje er hva Vogel hevder å være den skyldige. Omega-3-fettsyrene ikke føre til den samme mengden av blodkarsammentrekning som omega-9. Omega-3 fettsyrer finnes i rapsolje. Olivenolje er hovedsakelig laget av omega-9 fettsyrer.

Forebygging

Medisin Net sier at en del av Vogel forskning på olivenolje viste at mat med høyt anti-oksidanter effektivt motvirke den negative effekten. Grønnsaker er høy i anti-oksidanter og kombinert med olivenolje, hindre den fra å hemme blodårene. Det samme gjelder for rødvin som det også har de nødvendige anti-oksidanter som er nødvendige for å blokkere den dårlige effekten av olivenolje presentert i Vogels liten studie.

Helsemessige fordeler av ingefær og olivenolje

Ingefær og olivenolje er noen av de beste råvarene du kan inkludere i kostholdet ditt for å bidra til å øke din helse. Ikke bare vil de legge stor smak til salater, sauser og stirfries, men de kan også forbedre din generelle velvære.

Hjelper fordøyelsen

Ingefær kan hjelpe fordøyelsen og er ofte brukt for å lette kvalme, spesielt under graviditet, når andre medisiner ikke er vanligvis trygt. Ingefær har vist seg å redusere bevegelsessyke. Olivenolje er svært skånsom mot magen.

Forenkler Kaldt og influensa symptomer

Ingefær har en varmende effekt på kroppen, som ikke bare kan føre til at musklene til å slappe av og lette achiness av influensa, men kan også bidra til å avlaste feber og lunger.

Fordeler Skin

Olivenolje, påføres lokalt på områder med tørr og kløende hud, er veldig beroligende og fukter dypt. Det er ganske tykk, så gjelder nøye og la den suge i en stund før du får kledd.

Reduserer risikoen for hjertesykdommer

Olivenolje inneholder enumettet fett, som kan senke dårlig kolesterol nivå og dermed redusere risikoen for hjertesykdom.

Reduserer Bad Stuff

Både olivenolje og ingefær har anti-inflammatoriske egenskaper, noe som kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerte fra såre muskler og sykdom. Olivenolje er en stor antioksidant, som betyr at det bidrar til å hindre oksidasjon av dårlig kolesterol. Ingefær inneholder antibakterielle egenskaper, slik at det kan bidra til å forhindre voksen av skadelige bakterier samtidig oppmuntre de gode, nødvendige bakterier.

Fordelene ved å bruke olivenolje i kostholdet ditt

Olivenolje, verdsatt i århundrer som en elixur av healing og skjønnhet, fortjener sine legender. Olivenolje status i middelhavsmat fortsetter å vinne takknemlighet i Amerika. Smaken, silkeaktig tekstur, brukervennlighet i salater, matlaging og baking gjør handel olivenolje for annet fett behagelige og smertefritt. Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky hevder at extra virgin og virgin olivenolje inneholder høye nivåer av polyfenoler, en antioksidant som bidrar til hjerte helse.

Bytt Skade Fett

En kraftig fordel med å bruke olivenolje kommer fra å erstatte mettet fett (smør, smult) og transfett med hjerte-sunn mono-mettet fett. Bruk olivenolje-baserte salatdressinger i stedet for kremet dressinger og redusere kolesterolet. Bruk olivenolje for stir-steking og for matlaging egg, sauser og grønnsaker, i stedet for smør eller mindre sunne oljer. Matlaging med olivenolje resulterer i lettere, mindre fet-flavored mat. Kommersiell majones kommer nå med olivenolje for en lavere kolesterol valg. Du kan lage din egen majones og sauser med olivenolje. For noen oppskrifter prøve lys oliven olje. Mer raffinerte lys oliven olje har mindre antioksidanter, men likevel kan være foretrukket for sin mildere smak. Antioksidanter beskytter kroppens celler mot skader som kan oppstå under metabolismen.

Redusert sykdomsrisiko

Det høres ut som magi: erstatte olivenolje for annet fett og kutte risikoen for sykdom. Pågående forskning underbygger disse fordelene ved å bruke olivenolje. Clare Hassler, en ekspert på matvitenskap ved University of California i Davis, bekrefter at å spise olivenolje reduserer risikoen for hjertesykdom, høyt blodtrykk, leddgikt og enkelte kreftformer.

Mange av olivenolje fordeler stammer fra sine mono-mettet fett, inkludert oljesyre. Fordi mono-mettet fett redusere potensielt skadelig LDL kolesterol, beskytte de mot plakk bygge opp i koronararteriene og hjerteinfarkt denne plakk fører til. Beskytt olivenolje gunstige stoffer ved å holde lokket på flasken og holde den i et skap når den ikke er i bruk. Vurdere å investere i økologisk olivenolje, for å nyte fordelene uten tilsatt sprøytemidler eller kjemikalier.

Mediterranean Cuisine

Bruk olivenolje med tradisjonelle sunne retter til økte helsefordeler. Amy Scholten, en ernæringsfysiolog og helse pedagog ved New York University Langone Medical Center siterer en rekke fordeler ved Middelhavet diett og fysisk aktiv livsstil. Disse tradisjonelle retter kombinere hele korn, moderate mengder protein og vin, bønner, nøtter, friske frukter og grønnsaker med olivenolje. Innbyggerne på Kreta og andre middelhavsland som beholdt tradisjonelle dietter nyte bedre helse med lavere forekomst av hjerte-og karsykdommer, og slankere, sunn aldring i forhold til populasjoner som inntar raffinert kjemisk-laden matvarer, overdreven animalsk protein, mettet fett, transfett, høyt sukkerinnhold, og andre stifter av amerikansk mat og drikke. Tradisjonelle middelhavsretter komme naturlig høy på antioksidanter og forbedre insulinresistens, noe som resulterer i lavere risiko for diabetes. De som kombinerer fysisk aktivitet og Middelhavsdietten også nyte lavere forekomst av fedme, hjerneslag og kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft. Kosten miste vekt og opprettholde vekttap bedre på Middelhavet diett sammenlignet med en lav-fett diett. En olivenolje toppes mat gir en livsstilsendring folk kan leve med, og nyte.

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje


De fleste er klar over olivenolje mange helsemessige fordeler - høy i enumettet "godt" fett har olje vist seg å forebygge hjertesykdom og redusere risikoen for tykktarmskreft. Dessverre, har en tendens til god kvalitet olivenolje til å være høyt priset og har en oliven smaken som noen finner off-putting i enkelte oppskrifter. Å lette olivenolje er smaken og strekke budsjettet, kan du blande den med rapsolje. Som olivenolje, er rapsolje høyt i umettet fett og sunnere enn de fleste andre oljer. Det er også billig, med en lett smak.

Hvordan Bland olivenolje med rapsolje

Velg riktig type olivenolje for dine behov. Extra virgin olivenolje og virgin olivenolje er den minst bearbeidet og anses å være den høyeste kvalitet. De har også den sterkeste smaken. Pure og ekstra lette varianter er behandlet og har en lysere smak. Vurdere å gjøre mer enn en oljeblanding som skal brukes i salat retter, velsmakende oppskrifter og bakevarer.

•  Skur olivenolje og rapsolje i en glassbeholder. Forholdet er opp til deg. Legg mer olivenolje for større smak og helsemessige fordeler. Legg mer rapsolje for mer verdi og mindre smak.

Tett cap beholderen og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted som et kjøkkenskap. Lys og varme vil føre til at oljen harskne.

Hint

 • Olivenolje har en lav røyk punkt og fungerer ikke bra i oppskrifter som krever høy varme.

Hvordan bruke olivenolje til Fjern Plantars Vorter

Hvordan bruke olivenolje til Fjern Plantars Vorter


Et virus i de øverste lagene av huden din utløser warts å danne. De danner en ujevn vekst som vanligvis er smertefri. De fleste vorter er harmløse, men plantars warts kan føre til at noen langsiktige problemer. Plantars vorter danner på undersiden av føttene. De er vanligvis grov, flat og øm. Ømhet slutt fører til problemer med gange og holdning. Heldigvis kan du bli kvitt plantars vorter med bare noen få elementer som du sikkert allerede har på kjøkkenet. Olivenolje, for eksempel, gjør en god vorte rette.

Bruksanvisning

•  Bland gurkemeie pulver, natron, fint revet gulrot eller en knust aspirin med olivenolje for å lage en tykk pasta. Bearbeid lime inn på vorte og dekke den med en bandasje eller duct tape. Påfør blandingen to ganger om dagen.

Bruk sokker om natten hvis du bruker gurkemeie eller gulrøtter. Begge disse beis stoffer, så sokker vil beskytte din ark.

•  Vær tålmodig. Det kan ta 3-6 uker med to ganger daglig behandlinger for disse rettsmidler for å fungere.

Hint

 • Flavonoider i olivenolje er antiproliferativt-de kan stoppe viruset som forårsaker vortene fra multiplisere, som bremser en vorte vekst. Kombinere olivenolje med andre antivirale forbindelser som gurkemeie eller gulrøtter bidrar til å drepe viruset som forårsaker vorter, og det vil gjøre dine vorter forsvinne.
 • En gang i uken, suge føttene i varmt vann til huden er myk. Deretter bruker du en Emery bord til fil ned vorter. Dette gjør suksessen av behandlingen.

Olivenolje og hvitløk Liver Cleanse

Olivenolje og hvitløk Liver Cleanse


Olivenolje og hvitløk har vært stifter av Middelhavsdietten - blant den sunneste på planeten - i århundrer. Fordelene av vitamin C, og av de ulike næringsstoffene som finnes i hvitløk er også påvist. Men, som populariteten til leveren flush og avgiftning dietter fortsetter å vokse, er det lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter påstandene blir gjort om deres nødvendighet, og enda mer så, for deres effektivitet. En av de nyere variasjoner over dette temaet er hvitløk-og-olivenolje leveren rens.

Hva gjør leveren Do?

Leveren er en rødbrun kjertel organ som veier omtrent tre pounds. Det er gjemt i høyre side av magen, under mellomgulvet.

Leveren har mer enn en jobb, inkludert produksjon av stoffer som bryter ned fett, noe som gjør den viktigste bestanddel i urinen (urinstoff), lagring av vitaminer og mineraler så som vitaminene A, B12, D og K; og filtrering av skadelige stoffer fra blod.

Er Renser nødvendig?

Ifølge de fleste utøvere av alternativ medisin, leveren renser er absolutt nødvendig for å eliminere den "build-up" av avføring i tarmen.

Imidlertid vil de fleste leger som praktiserer mer tradisjonell medisin fortelle deg at leveren renser er unødvendig, ineffektiv og faktisk kan være skadelig.

Uansett, kan effekten være svært ubehagelig.

Hvordan kan jeg gjøre en hvitløk og olivenolje Liver Cleanse Do?

Det finnes hundrevis av oppskrifter på hvitløk-og-olivenolje leveren renser tilgjengelig. De viktigste ingrediensene som de har til felles er en eller to kopper av sitrus juice, en eller to fedd hakket eller knust rå hvitløk og hvor som helst mellom et par spiseskjeer til en halv kopp olivenolje. Anbefaler de fleste også at du legger ingefær - og noen har ufiltrert eplejuice. Minst en populær oppskriften krever Epsom salter, som ofte brukes som et avføringsmiddel.

Ingrediensene blir satt inn i en blander og deretter drukket om morgenen, etterfulgt av enten vann eller usøtet grønn te. Dette er vanligvis gjentas en gang om dagen i 10 dager, selv om oppskriftene ringer for Epsom salter sier at det bør kun tas en gang i uken i tre til fire uker.

Pros av en hvitløk og olivenolje Liver Cleanse

Hvis du er forstoppet, kan en hvitløk-og-olivenolje rens avlaste den tilstanden. Det finnes ingen kliniske studier som beviser andre faktiske helsemessige fordeler, men hvis du ikke over-gjøre olivenolje eller Epsom salter, er det ingen farer.

Mange tilhengere av leveren og galleblæren renser hevder at "steiner" skilles ut. Ifølge Stephen Bennett, MD på Quackwatch.com, har studier vist at disse er faktisk klynger av forsåpede (slått til såpe) olivenolje opprettet i tarmen.

Ulemper med en hvitløk og olivenolje Liver Cleanse

Inntak av store mengder olivenolje og / eller Epsom salter kan føre til magekramper, kvalme, tarmgass og eksplosiv diaré, som kan føre til dehydrering.

Siden hvitløk er tenkt å påvirke blodsukkernivå, bør folk ta insulin ikke svelges store mengder hvitløk - flere fulle pærer en dag, for eksempel - inntil flere studier har blitt gjort.

Sitron og olivenolje for Pain Relief

Sitron og olivenolje for Pain Relief


Sitronsaft og olivenolje er et hjem rette for noen typer smerte, vanligvis smerten forbundet med nyrestein og galle stein. Selv om det ikke er foreskrevet bu leger eller apotek, mange mennesker føler at dette er et utmerket middel for denne typen smerte. Det har gått i arv gjennom generasjoner. Flere naturlige rette områder, inkludert Cure Zone and Earth Clinic, regne med sitronsaft og olivenolje til å ikke bare kurere nyre og galle stein smerte, men hjelpe passere steinene helt.

Ved å bruke

Den grunnleggende ideen bak denne hjem middel er at syre i sitronsaft hjelper å spise gjennom nyre eller galle stein, noe som gjør det enklere å passere, og olivenolje gir smøring for nyre eller galle stein å passere raskere gjennom systemet ditt . Bruk en løsning av olivenolje og sitronsaft ved første tegn av maling fra en nyrestein eller galle stein. Dette kan være en skarp smerte i nedre del av magen, eller det kan være en twinging smerter i siden. Hvis du aldri har blitt diagnostisert med nyrestein eller gallestein og kjenner ikke smerte, søke lege råd først. Hvis du har nyrestein, må du vente for dem å passere, så det vil ikke skade å prøve en sitron og olivenolje blanding for å se om dette vil lindre smerten. Hvis du har hatt nyre eller gallesten før, vet du allerede hva de har lyst til, så bør du gjerne prøve dette smertelindring med en gang.

Oppskrifter

Velg en oppskrift for nyre eller galle stein. Hakk en hel sitron i en blender til en fin blanding, blande med en spiseskje med ren olivenolje og et halvt glass kildevann, og drikke. De fleste varianter av dette midlet har omtrent samme mengde sitronsaft og olivenolje .. Du kan starte med en liten mengde, for eksempel to gram av hver, og deretter gå videre til større mengder.

Huske på

Dette hjem middel er helt trygt. Så lenge du ikke er allergisk mot sitroner eller olivenolje, vil ingenting i sitronsaft eller olivenolje skade deg eller din tilstand. Derfor, hvis du har smerter forårsaket av nyre eller gallesten, dette kan meget vel være den hjem middel som hjelper deg midlertidig lindre smerte.

Hvordan å behandle lus med olivenolje

Hvordan å behandle lus med olivenolje


Lus, de små, kravlende insekter som lever i hodebunnen og forårsake kløe, er en vedvarende plage. Mange foreldre finner seg kaster hendene opp i forferdelse når du prøver å bli kvitt et tilfelle av hodelus og luseegg. Det er mange over-the-counter pediculide holdig sjampo utviklet for å behandle lus, men de er sjelden helt effektiv i en behandling, de utsetter barnet for sterke kjemikalier, og de ikke klarer å løse opp casing av nits som vil klekkes til nye bugs. Forskning har vist olivenolje til en være en trygg, effektiv og naturlig måte å behandle lus.

Bruksanvisning

•  Skyll tørt hår med olivenolje, og pass på å få det hele veien gjennom håret. Mette hodebunnen spesielt bra siden det er der lus prøver å suge til å få næring. Sørg for at de vil suge opp en god mengde olivenolje.

Pile håret på toppen av hodet og dekke med en dusj cap. Det vil være fet, klissete og ubehagelig, så det kan være lurt å legge et håndkle rundt halsen eller knytte dusjhette på plass med absorberende gasbind eller bomullsbandanna.

La dusjhette på i opptil 8 timer, men ikke mindre enn 3 timer. Studier har vist at lus er i stand til å overleve i opptil to timer når nedsenket i olje eller andre flytende stoffer. Jo lenger du lar lokket på, jo bedre.

Plasser håndklær eller aviser på gulvet under en stol plassert i nærheten av et skarpt lys. Forbered en bolle med varmt, til såpevann ha i nærheten. Du trenger det for å swish lusekam mellom combings. Vær forberedt på å se mange døde insekter og nits (levedyktige egg) som flyter i vannet.

Ta av dusjhette og la overflødig olje dryppe ned på gulvbelegg. Separat håret inn i fire seksjoner, og deretter bruke bobby pins for å skille hver av disse delene i 1- til 2-tommers hårlokker. Hold hver hårlokk rett bort fra hodebunnen og vri den ut som et tau slik at du kan sløyfe den "tau" over og feste det til hodebunnen en gang at låsen har blitt grundig kjemmet. Dette vil holde den ut av veien og hjelpe deg å huske hvilke områder av hodebunnen har gredd.

Bruk en metall lusekam, som Lus Meister, å gre hver del av håret (se Ressurser nedenfor). Hold låsen rett ut, vipper kammen i en liten vinkel og sakte kjemme fra hodebunnen til enden av håret. Swish kammen i såpevann for å fjerne døde lus eller luseegg.

Fortsett å gre før alt håret er kjemmet og ser fri for synlige lus og luseegg.

Vask håret med oppvaskmiddel for å fjerne olivenolje. Dette fungerer best hvis du ikke fukte håret først. Skyll, gjenta hvis håret er fortsatt veldig fet og deretter sjampo med vanlig sjampo.

Tørk håret med en hårføner, som starter på hodebunnen og jobbe deg ut. Varmen fra hårføneren vil bidra til å drepe eventuelle gjenværende lus og kanskje til og blåse bort noen av de tomme nit foringsrør.

Se gjennom tørt hår for å finne noen nits som kan ha vært savnet, og bruker lusekam en gang til.

Gjenta denne prosedyren hver 3 til 4 dager i minst to uker. Det er den eneste måten å sikre at du har fanget all lus. Sin livssyklus går ca 12 dager, og eventuelle nits du kan ha gått glipp kunne ha en sjanse til å klekke hvis du ikke fortsette å behandle hver par dager.

Tips og advarsler

 • Nits er vanligvis funnet innenfor 1/4 tomme av hodebunnen. De er grå-brun og "limt" til håret; noen ganger kan du selv se lus larver inni. Du må kanskje skrape dem av med neglen for å få dem alle. Nit foringsrør er vanligvis lengre ned på hårskaftet og lysere i farge enn de levedyktige egg.
 • Denne prosessen kan ta lang tid. Vurdere å sette opp foran en TV, slik at du eller barnet ditt kan se en film under kjemming.
 • De fleste plast lus Combs er relativt ineffektiv. De eneste kammer godkjent av American Academy of Pediatrics er metall lus kammer.

Hvordan lage en hvitløk og olivenolje Earache Remedy

Øreverk er ikke moro. De er også farlig hvis den forblir ubehandlet. Så før jeg deler denne oppskriften for min øreverk olje, jeg trenger å fortelle deg å sørge for at du går til legen med en gang og få den medisinen du trenger. Men noen ganger har jeg en øreverk i midten av natten, og legekontoret åpner ikke før i morgen. Jeg skal bruke oljen om natten og se om jeg føler meg noe bedre. Jeg fortsatt gå til legen, men selv om øreverk er borte - og så bør du - bare for å være trygg.

Bruksanvisning

•  Skrell fersk hvitløk fedd og knuse dem ved hjelp av bunnen av glasset eller hvitløkspresse.

Legg hvitløk i formen og hell olivenolje over det.

Mikrobølgeovn i 15 sekunder og la avkjøle helt.

Plasser en dråpe olje i øret med øreverk og la det absorbere i 15 minutter mens du ligger nede på din side.

Tips og advarsler

 • Bruk en medisin dropper å administrere oljen.
 • Du kan bruke left olje og hvitløk kombinasjon som en matolje, brød-dipping olje eller bunnen av en salat dressing.
 • Sørg for å se en lege for å få øret sett på.