Digidexo.com

hvordan lage ionisert vann

Hvordan lage ionisert vann

Hvordan lage ionisert vann


Prosessen med ioniserende vann bryter hydroksylioner eller negativt ladede hydrogenmolekyler, som oppstår når vannet passerer gjennom vannbehandlingsanlegg. En del av vannbehandlingsprosessen er varme vann og tilsetning av kjemikalier, som fjerner naturlig forekommende basiske mineraler. Denne renseprosessen kan overvinnes ved å ionisere vannet for å gjenopprette friske alkaliske nivåer tilbake i vannet. Fem metoder som du kan ioniserer vannet blir diskutert.

Bruksanvisning

Hvordan lage ionisert vann

•  Test pH-nivået i vannet du for tiden drikker for å fastslå om det er mellom 8,0 og 10,0. Hvis det er i dette området, har man ionisert vann. Hvis det ikke er i dette området, må du ionisere vannet.

Koble en vann ioniser til vask kjøkkenkran og la denne maskinen ionisere vannet for deg. En vann-ioniseringsinnretning benytter lav spenning strøm for å eliminere vann surhet og øker den alkaliske eller basisnivået av vannet. Vann ioniserte maskiner er den dyreste og populært alternativ for ioniserende vann.

Pass vann om bio-keramiske filtre for å ionisere vannet hvis et vann Ionizer er ikke tilgjengelig. Det andre alternativet med leire, stein, og utvalgte mineraler for å skape en magnetisk resonans i vannet for å gjenopprette dets alkalitet. Dette oppnås ved hjelp av leire inneholdende store konsentrasjoner av magnetitt og kobolt elementer.

Pass vann gjennom magnetiske felt for å øke alkaliteten i vann. Dette er et tredje alternativ kan du oppnå ved å feste en utvendig magnetisk ioniseringsfunksjonen enhet til vannrør. Disse enhetene brukes på vannrør som leverer vann til hjemmet og / eller apparater.

Plasser alkalisk konsentrat til en åtte unse glass vann før du drikker det. Denne fjerde alternativet bruker alkalisk konsentrat, som er tilgjengelig i flytende eller tablettform. Plasser to dråper alkalisk væske eller en alkalisk tablett i et glass vann for å ionisere vannet.

Pass vann gjennom en satsenhet ioniseringsinnretning for å re-ionisere vann. Denne femte alternativ behandler en liter vann på en gang. Prosessen bruker elektrolyse og vanligvis tar 15 minutter. En typisk batch enhet ioniseringsinnretning er den minst kostbare fremgangsmåte for å ionisere vann.

Tips og advarsler

 • Ionisert vann er ofte referert til som oksygenrikt vann, Micro-vann, lys Vann, Miracle Vann og Micro-Gruppert Water. Vann ioniserte maskiner er den vanligste enhet som brukes for ioniserende vann. Den gjennomsnittlige pH-verdien i ionisert vann er 9,0 (er mer basisk enn normalt vann) og den normale pH av vann er 7,0 på en skala fra 1,0 til 14,0. Noe nedenfor er 7,0 indikerer syre i vann, med 1,0 som er den mest sure. En sitron har en pH på 3,0 og syrenøytraliserende stoffer har en pH-verdi på 8,5 til 9,0.
 • Vær forsiktig når du bruker elektriske apparater rundt vann for å forhindre elektriske støt. Ionisert vann bør aldri overstige et pH-nivå på 10,0.

Hvordan lage Ionisert vann Machines

Mange mennesker foretrekker å drikke ionisert vann, som har en lavere pH-verdi enn vanlig drikkevann på grunn av nedbryting av hydroksylioner. Troen er at ionisert drikkevann, blant annet bidrar til å opprettholde riktig syre nivåer i kroppen din. En vann Ionizer, som navnet antyder, er en maskin som hjelpemidler i ionisering hvis drikkevann. Det er mange kommersielle ionisers tilgjengelig på markedet. Men å bygge ditt eget vann Ionizer er ikke en veldig utfordrende prosedyre og kan gjøres hjemme.

Bruksanvisning

Bygge en Water Ionizer

Place de to 1-liters plastbeholdere ved siden av hverandre, og kutte en 2-tommers hull i begge. Sett beholderne med hullene vendt.

•  Sett i pusseskinn inn i PVC-rør slik at den passer over hele bredden av røret. La røret inn i de to hullene du klippe i plastbeholdere.

Fest de to titanelektroder til elektrisk ledning.

Koble den ene enden av klemmene til 12V eller 24V strømadapteren og den andre enden til den elektriske ledning festet til titan elektroder.

Plasser en titan elektrode koblet til en krokodilleklemmer i hver av de 1-gallon beholdere.

Fyll plastbeholdere med vann og bryter på strømadapteren. Dette starter ionisering prosessen.

•  Vent i ca. 2 timer inntil vannet skiller seg i to forskjellige beholdere. Ett av plastbeholdere vil ha vann som er brunt og grumsete mens den andre vil ha rent, klart vann som er blitt ionisert, og kan inntas.

Tips og advarsler

 • En vann Ionizer bygget hjemme kan ta lengre tid å ionisere vannet enn kommersielt bygget modellen fordi den bruker mindre strøm og har mindre elektroder.
 • Mens plassere titan elektroder inn i plastbeholdere, sørg for at kontaktpunktet mellom klemmene og ledningen koblet til elektrodene er fortsatt ute av vannet.

Hvordan lage Alkaline Vann

Hvordan lage Alkaline Vann


Alkalisk vann er vann med en pH-nivå på under syv. pH-verdier varierer fra null til 15, med syv regnes som nøytrale. Å drikke alkalisk vann er kjent for å være gunstig for helsen din som det er mange syrer i magen, for eksempel pepsin, at det kan bidra til å nøytralisere. Men utvise forsiktighet i hvor mye alkalisk du bruke til å lage din vann. Vann med en svært lav pH-nivå, det vil si svært alkalisk, vil trolig gjøre mer skade enn å drikke svakt surt vann.

Bruksanvisning

Fyll vannbeholderen din destillatør med vann fra springen og sett inn i maskinen. Plugg destillatør inn i en stikkontakt, og slå den på. Vent til vannet som skal varmes opp, destillert og dryppet ned i vannet collecter. Den destillert vann i kollektoren er alkalisk og kan drakk når kul.

Fyll et glass med vann fra springen og tilsett sitronsaft. Sitronsaft vil alkalize vannet.

Hell vann fra springen i en Ionizer. Disse kommer i ulike former, både plug-in og bærbare versjoner. Prinsippet er det samme for hver. Ved å kjøre strøm gjennom vann fra springen, det gjør det alkalisk.

Legg pH-dråper i et glass vann fra springen. Hvor mange dråper du legge vil avgjøre hvor alkalisk vann blir.

Hvordan lage surt vann Alkaline

Hvordan lage surt vann Alkaline


Mange tilhengere av å drikke alkalisk vann hevder det vil øke energinivået, øke metabolske priser, nøytralisere syre i blodet og også hjelpe kroppen motstå sykdom og forsinke aldringsprosessen. Ifølge Katherine Zeratsky, en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, "Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at noen av disse påstandene er sanne. Rent vann er for de fleste best."

Hvordan lage surt vann Alkaline

Making Alkaline vann hjemme

•  Fyll en gallon beholder med vann enten fra springen eller fra en annen pålitelig kilde. Noen områder av USA gir substandard vann fra springen, så velg høy kvalitet vann for alkalisering.

•  Test pH i vann med en pH test kit fra det lokale stoffet butikken eller et svømmebasseng forsyning butikken. Strimlene kan benyttes, siden det ikke er nødvendig å vite den nøyaktige pH-verdi, men heller om den er sur eller alkalisk. Dersom strimmelen blir rødt når vannet dryppet på det, er vannet surt. Hvis strimmelen blir blå, er vannet allerede er alkalisk.

Legg 1/2 spiseskje med natron til gallon av vann. Det er best å bruke food grade natron, også kjent som natrium-bikarbonat. Hvis blodtrykket er et problem, mat grade kalium bikarbonat tilbyr en levedyktig erstatning. Mat grade kalium bikarbonat er tilgjengelig på vin gjør butikker og nettsteder.

Rør eller rist beholderen for å oppløse natron. Etter at sammenblandingen er fullstendig, teste vannet for å se om den er basisk. Hvis vannet fortsatt tester surt, legge til en ekstra 1/2 spiseskje med natron og gjenta prosessen med å oppløse natron i vannet. Teste vannet igjen for å sørge for at det er alkalisk. Hvis vannet fortsatt tester surt etter å legge natron to eller tre ganger, er det nødvendig med en sunnere kilde til vann.

Hint

 • De som anbefaler alkalisk vann anbefaler å bruke ionisert alkalisk vann. Vann ionizers er ganske dyrt, men å bygge en vann Ionizer er mulig hvis kostnaden er koste uoverkommelige. Vann ioniseringsutstyr arbeide ved å benytte elektrisk ladning av kalsium og magnesium som er tilstede i de fleste drikkevann. Destillert vann og vannet filtrert av omvendt osmose er teoretisk blottet for mineraler og kan ikke ioniseres.
 • Hjertepasienter bør alltid sjekke med sine kardiologer før du legger natrium til kostholdet.

Hvordan lage Hjem Vann Distillers

Kjøpe vann på flaske er både bortkastet og dyrt, og vann fra springen er ofte nesten udrikkelig, så hva skal du gjøre? Bortsett fra å abonnere på en vann-levering tjeneste (som også er dyrt), er ett alternativ å ta saken i egne hender og destillere din egen vann hjemme.

Fremgangsmåten innebærer destillasjon for oppvarming, koking og fordamping av vann for å fjerne forurensninger. Destillert vann er det reneste vannet du kan muligens har, som alle kjemikalier, giftstoffer og bakterier fjernes som vannet fordamper og kondenserer.

Mens det er mange tutorials på nettet om montering av solcelledrevne vann Distillers, er denne metoden ofte bedre ansatt for destillasjon av svært små grupper av vann. Peiling det i tankene, vil vi skape vår vann Distiller til å jobbe med en varmekilde annet enn solen - for eksempel komfyrtopp, det være seg gass eller elektrisk.

Bruksanvisning

Bruk drill for å lage et hull i siden av en stor metall pit (med lokk). Lag hullet like i diameter til heavy-duty plastrør (du bør ha 3 meter av samme).

Sett slangen inn i det borede hull, og etterlater en liten lengde inne i potten (ca. 2 eller så inches), og ved et punkt hvor den befinner seg over vann-nivået.

Fyll en bolle eller lignende container med is og vann og plassere den ved siden av din store metall potten. Dette vil være din vannbad, og vil kjøle ned dampen inn kondensert destillert vann. Isen er ikke nødvendig, men vil sette fart i prosessen og holde vannbad kjøler lenger. I tillegg endrer vannet i badekaret med jevne mellomrom hvis den blir for varm.

Ved siden av vannbadet, plasserer et glass eller plast krukke eller mugge. Denne vil fungere som en fangst beholder, og vil være hvor det destillerte vannet vil samle seg. Det er best å bruke krukke eller beholder som du vil bruke til slutt lagre kondensvann. Også, hvis det er praktisk å plassere fangsten container på et nivå lavere enn vann Distiller og vannbad, da dette vil sette fart i prosessen med å samle kondensert / destillert vann.

Strøm nok lengde av produksjonsrøret ut av potten slik at det kan kveile inn i vannbadet, og deretter inn i oppsamlingsbeholderen, hvor det destillerte vannet vil samle seg.

Fyr opp din ovn eller kokeplate. Når vannet koker, dampen genereres vil reise gjennom røret, skal kjøles i vannbad og deretter samles i beholderen din, slik at du med ren, giftfrie drikkevannet. Bare sørg for å skrubbe ut kokende gryte, som alle de giftstoffer og forurensninger fra kilden vannet blir værende her etter destillasjon prosess.

Tips og advarsler

 • Dobbeltsjekk at plastrør tåler høye temperaturer. Kontroller og periodisk oppdatere vannet i kjøle bad for maksimal effektivitet. Destillere bare i glass eller en tung plastbeholder; billige plast, som de som brukes i flaskeflasker, har vist seg å bli dårligere med utvidet bruk.
 • Hold et øye med destillatør å sikre at du ikke koke potten tørr. Ikke la destillatør uten tilsyn under bruk. Alltid vaske destillatør etter hver bruk.

Hvordan lage hjemmelaget vann filtre

Hvordan lage hjemmelaget vann filtre


Når du lager en hjemmelaget vannfilter, er det viktig å ha de riktige materialer lett tilgjengelig. En hjemmelaget vannfilter kan enkelt og billig gjøres, og det kan bidra til å tjene dine umiddelbare rent vann behov.

Bruksanvisning

•  Skjær bunnen av av de to liters flaske. Skjær et hull i lokket og sett halm inn i hullet slik at filtrert vann vil strømme ut av halm.

Sett bomullsvatt på bunnen av flasken. Hvis du har trekull granulater, lag de neste. Det neste laget er finkornet sand etterfulgt av større korn sand. Etter sandlag, legge grus lag. Starte med finkornet grus etterfulgt av større korn grus. Alternative disse lagene til du kommer til toppen av flasken. Toppe lagene av med kaffefilter.

Når du har alt på plass, hell vannet gjennom kaffefilter. Vannet vil virke gjennom de forskjellige lag for å fjerne urenheter. Den bomullsvatt nederst fungerer som et siste lag for å fange partikler fra sedimentet. Vannet vil strømme ut av halm og inn i koppen.

Tips og advarsler

 • Tilsetning av et par dråper av klor kan også bidra til å filtrere vannet.
 • Pass på at sand og grus har blitt vasket før du setter dem i filteret. Ellers sand og grus vil bare gjøre vannet skitne.

Hvordan lage Alkaline Vann Sikker

Hvordan lage Alkaline Vann Sikker


Vann har naturligvis en nøytral pH-verdi på 7 med surt vann som bærer en lavere pH-verdi og alkalisk vann som har en høyere pH-verdi. Alkalisk vann, opp til en pH på 8, fungerer som rent drikkevann, mens vann med en pH på 9 eller 10 kan være trygg hvis du tar de riktige forholdsregler.

Bruksanvisning

•  Test pH i vannet for å bestemme sin alkalitet. Lå en pH-strimmel på et glass eller keramisk plate og hell to eller tre dråper av vann på pH stripe. Sammenligne stripen farge til pH diagrammet som følger med settet med strips. PH-verdien bør være mellom 7 og 10.

•  For å øke pH-verdien i vannet, tilsett natron til vannet. Tilsett en klype natron for hver liter vann. Teste pH-verdien av vannet og tilsett mer natron om nødvendig.

•  Hell alkalisk vann i en vannfiltreringssystem slik som en Brita eller Pur. Disse systemene filtrere forurensninger fra vann. Andre muligheter er vann destillasjon systemer, omvendt osmose vann filtre og aktivert karbon vann filtre. Vanligvis grunnleggende filtrering systemer er det rimeligste alternativet. Disse systemene er tilgjengelig på narkotika og Oppussing butikker.

For ytterligere å rense vann, koke vann i en ren vannkoker. Bruke kokt vann for å lage te eller kaffe eller plassere vann i en mugge og la den avkjøles på benken eller i kjøleskapet.

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

Hvordan lage Oksygen vann hjemme


I 1931 Dr. Otto Warburg ble tildelt Nobelprisen i medisin. Hans arbeid viste at sykdommer, inkludert kreft, ikke kan trives i et miljø rikt på oksygen. Vann som har blitt fylt med ytterligere oksygen er en god måte å øke oksygeninnholdet i kroppen. Ved å forbruke oksygen tilført vann er det mulig å øke immunforsvaret og hjelper kroppen bekjempe sykdom.

Hvordan lage Oksygen vann hjemme

filtrere vannet. Før du legger oksygen eller andre viktige næringsstoffer til vannet er det viktig å fjerne noe negativt fra vannet. Selv om klor bidrar til å redusere bakterier i vann, bør det fjernes fra vannet før forbruk. I tillegg er det fortsatt mulig for bakterier, kjemikalier og parasitter å være til stede i vann fra springen. Ved hjelp av omvendt osmose eller destillert vann nesten alle urenheter kan fjernes.

Tilsett noen dråper 35 prosent food grade hydrogen peroxide, eller kjøre vannet gjennom en vann revitalizer. Hvis du bruker hydrogen peroxide husk å bruke kun 35 prosent food grade fordi det er den eneste peroxide som er egnet til konsum. The One Minute Cure av Madison Cavanaugh detaljer en protokoll som bruker et bestemt antall dråper i åtte gram vann tre ganger per dag. Antallet dråper økes hver dag til et sett målet er nådd, og deretter sank ned igjen til et vedlikeholdsnivå.

Ved hjelp av vann revitalizer deretter vannet er ganske enkelt helles inn i revitalizer, som ligner en blender, og en av tre innstillinger velges. Vannet blir deretter behandlet for 9, 18 eller 27 minutter, avhengig av hva som er valgt.

Hell i et glass og nyte. Mens vannet fra revitalizer vil smake som vanlig vann, vil det hydrogenperoxyd-vann være mindre behagelig. Det har en tendens til å ha en mer blekemiddel-lignende smak. Hvis dette utbyttet du deretter melken kan brukes i stedet for vann for å skjule smaken.

Hvordan lage Alkaline Vann Med indisk krydder

Hvordan lage Alkaline Vann Med indisk krydder


For å holde kjemien i det menneskelige legeme i balanse, bør dets pH-nivåer av alkalitet og surhet i spytt, urin og blod sveve på rundt 7 på en skala fra 1 til 14. Når en pH-verdi er under 7, er kroppens kjemi ansett syrlig. Listen 7 er det ansett alkalisk. En balansert eller svakt alkalisk pH resulterer i bedre søvn, mindre tretthet og et sterkere immunforsvar. Drikking gunstige alkaliske te laget med vanlig brukte indisk krydder hjelper kroppen eliminere skadelige syrer fra kroppen din kjemi eller konvertere dem til en mer sunn alkalisk tilstand.

Bruksanvisning

•  Ta med 4 kopper vann, helst destillert - så det vil ikke ha noen fluor i det - til en byll i en liten gryte.

Legg en teskje av din foretrukne krydder - ingefær, kanel, gurkemeie, sennep eller karri - til kokevann. I tilfelle av ingefær, kan du bruke pulverisert krydder, eller du kan bruke to eller tre tynne skiver av fersk ingefær kutt fra en ingefærrot.

Senk varmen under potten, slik at væsken er ved småkoking. La det holde på varmen i åtte til ti minutter.

Ta gryten fra varmen og sil væsken gjennom en tesil eller papir kaffefilter i en beholder.

Drikk alkalisk te en kopp om gangen noen få timer. Honning og sitron kan legges til, hvis du ønsker. Drikken kan varmes opp og drukket varm, avkjøles til romtemperatur eller kjølt i kjøleskapet.

Hvordan lage Alkaline Vann Med Minerals

Hvordan lage Alkaline Vann Med Minerals


Alkalisk mineralvann er vann med alkaliske mineraler i den. Drikke alkalisk mineralvann sies å føre til lengre levetid og en redusert rate av sykdom, fordi det eliminerer eller reduserer sure giftstoffer i kroppen vår fra røyking, drikking eller inntak av sure stoffer som kaffe. Gjør din egen mineralvann hjemme er billigere enn å kjøpe preparater i butikken, men du trenger to forskjellige oppskrifter for å få alle alkaliske og mineralbehov.

Bruksanvisning

Magnesium-Calcium Water

Filter en liter vann ved hjelp av en vannfilter. Hvis du ikke har en liter mål, husk at 1 liter tilsvarer 4,2 kopper.

Mål opp 1/8 teskje av Epsom salt og 1/8 ts av kalsiumklorid. Kalsiumklorid er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

•  Hell pulveret inn i bunnen av en liter flaske.

Legg til en liter filtrert vann fra springen til liters flaske.

Rist på flasken for å oppløse Epsom salt og kalsiumklorid. En liter av magnesium-kalsium vann kan inntas hver dag.

Alkaline Magnesium Water

Filter en liter vann fra springen ved hjelp av et vannfilter.

Mål opp 1/8 teskje Epsom salt, 1/8 ts natron, og 1/8 teskje av kalium bikarbonat. Kaliumhydrogenkarbonat er tilgjengelig på helsekostbutikker.

8. Flyte pulveret inn i bunnen av en liter-størrelse vann flaske.

Legg til en liter filtrert vann fra springen.

Rist flasken for å oppløse de mineraler. En liter av alkalisk magnesium vann kan inntas hver dag.

Tips og advarsler

 • Alternere de to oppskrifter for å få fullt utbytte av drikkevann alkalisk mineralvann. Du kan drikke magnesium-kalsium vann en dag og deretter alkalisk magnesium vann neste.
 • Ikke bland kalsiumklorid med natriumbikarbonat eller kalium bikarbonat. Dette vil resultere i en kjemisk reaksjon som danner natriumklorid (salt) og kaliumklorid.

Hvordan lage Destillert vann Alkaline

Hvordan lage Destillert vann Alkaline


Etter å ha en sur pH-verdi innenfor kroppen sies å føre til et bredt utvalg av symptomer, inklusive generell immunsystem svakhet og for tidlig aldring. Du kan balansere pH ved å ta på de riktige vitaminer og mineraler. Du kan også drikke alkalisk vann, som er en basisk løsning. Destillert vann er pH nøytral, men du kan gjøre det alkalisk for å balansere pH.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. av natron i en gallon av destillert vann og rør godt. En rekke kjemiske reaksjoner finner sted som vil øke pH av destillert vann.

Kontroller pH i vannet ved hjelp av en pH kit. Fortsett denne prosessen til pH når et nivå mellom 8 og 9. Ikke overskrid en pH på 10.

Alternativt kan du bruke alkaliske dråper. Følg instruksjonene for mengden vann du bruker. Følge instruksjonene vil sikre at du får den optimale pH-nivå.

Kjøp en vannfiltrerings beholder for alkalisk vann på farten. Et alkalisk filtrering flaske ligner på en vanlig vannflaske, men det vil ha et filter som inneholder mineraler som slår din destillert vann i alkalisk vann.

Hell din destillert vann i et vann ioniser for den ultimate pH-nivå kontroll. Vann ionisers bruke strøm til å ionisere vann, og har flere pH-innstillinger. Noen ionisers kan også redusere pH-nivå, slik at vannet surt. Pass på at du velger riktig innstilling for din alkalisk vann.

Hvordan lage din egen overlevelse Vann renseanlegg

Hvordan lage din egen overlevelse Vann renseanlegg


Vi har alle sett de triste reklamer sent på kvelden om barn i utviklingsland som ikke har rent drikkevann. På et tidspunkt, kan vi selv også bli møtt med dette knipe. Vi kunne gå tapt, strandet, eller en katastrofe kan ramme som kompromitterer vår vannforsyning. Selv om det er viktig å ha rent drikkevann det disse scenariene, er det lite sannsynlig at du har tatt et vannfilter sammen. Heldigvis kan du lage din egen filtrert drikkevann med bare noen få materialer du kan finne liggende rundt.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen overlevelse Vann renseanlegg

Plasser terrakotta leire ut i solen for å tørke hvis det ikke allerede er tørr. Når leiren tørkes, knuses til pulver leire. Hvis du er i en situasjon hvor du bare prøver å overleve med minimal verktøy, kan en stor stein oppnå dette.

Plasser en håndfull av terrakotta leire pulver inn i bøtte med en håndfull av brukte kaffegrut. Hvis kaffegrut er utilgjengelig, du også kan bruke teblader eller ris skrog.

Sakte legger små mengder vann inn i blandingen. Du ønsker ikke å gjøre gjørme, så hell i vann konservativt. Du vil bare nok vann for en stiv blanding som er fast nok til å håndtere og vil ikke miste sin form hvis du forme den.

Mold blandingen i en sylinderform. Veggene i sylinderen bør ikke være mer enn 1,5 cm tykk, eller omtrent like tykk som en voksen pekefinger. Legg igjen din sylinder i solen for å tørke.

Legg ut kugjødsel på bakken. Ikke knus eller bryte opp gjødselen. Bare la den ligge i klumper som du fant den. Sett tørket sylinder på dette laget av husdyrgjødsel. Omgi sylinderen med tørkede blader og / eller halm. Legg på en ekstra 02:58 lag med tørket husdyrgjødsel. Sørg for at sylinderen er helt dekket med gjødsel, blader og strå.

Lys halm eller blader i brann. Hold et øye med ild din. Brannen vil brenne hull gjennom din gjødsel rundt, og du vil ønske å legge mer gjødsel når dette skjer. Dette vil holde brannen riktig temperatur. Brannen skal være lys oransje til gul i fargen med riktig temperatur. Legg igjen din sylinder i ilden på denne varmen i minst 30 minutter, men ideelt sett i 45 til 60 minutter.

Fjern din sylinder fra brannen. Det vil være ekstremt varmt, så bruk noe annet enn hendene for å få det ut. En pinne ville fungere hvis ikke noe annet er hendig. Tillate sylinderen å sitte og kjølig. Når kjølig, vaske noen kull eller rusk av sylinderen, som nå er din filter.

Hell vann inn i filteret og la det sive gjennom de små hullene opprettet under avfyring prosessen. Ikke drikk dette vannet, da dette er å rense filteret ut. Når dette vannet har rent gjennom, kan du bruke en hvilken som helst vann filtrert gjennom den nye filter som drikkevann.

Tips og advarsler

 • Du kan forme mer enn én sylinder og plassere en ny sylinder i ilden hver gang du tar en ut. Bare sørg for at du holde brannen varmt og glødende oransje eller gul.
 • Vær forsiktig når du starter en brann. Selv i en overlevelse situasjon når det synes ting ikke kunne bli verre, vil tredje grads forbrenning gjøre livet så mye vanskeligere.

Ionisert Vann Avgiftning

Ionisert Vann Avgiftning


Det er vanskelig å vite hva som er fakta og hva som er fiksjon når det gjelder ernæringsmessige krav. Tobakkselskaper som brukes til å påstå at sigaretter var bra for deg før forskere og leger steppet inn og viste seg ellers. Det er for tiden svært mange markedsførere og helsekostbutikker presser fordelene med ionisert vann. Ved hjelp av ionisert vann for avrusning er relativt enkelt, men en forespørsel bør gjøre for å se om de krav for disse produktene er fakta eller fiksjon.

Krav om ionisert vann

Det er mange påstander om de positive fordelene med ionisert vann. Ionisert vann er vann som har gått gjennom en Ionizer der det er gjenstand for elektriske felt som gir den en negativ atom ladning og en basisk pH. Markedsførere som selger ionisers hevder at siden kroppen blir overkjørt av et skadelig sur pH-verdi, vil dette ionisert vann være i stand til å balansere kroppens pH-verdi og forbedre helse på en rekke måter. Det er påstander om at ionisert vann kan bokstavelig talt presse giftstoffer ut på grunn av den mindre størrelsen på molekylet klynger som gir det muligheten til å gå gjennom cellemembraner mer effektivt. Denne lille molekyl klyngestørrelsen er sagt å tillate vannet å være mer fuktighetsgivende enn vanlig vann. Disse påstandene er omstridt av forskere som sier at negative vann ioner vil bli nøytralisert av de positive ioner som er opprettet på samme tid.

Studier av ionisert vann

Flere studier kan vise mange positive effekter av ionisert vann. En studie i tumor 2008 Japan viste at ionisert vann hadde evnen til å redusere tumorcellevekst og forbedre eficacy av immunsystemet mot kreft. En 1997 studie ved Kyushu-universitetet viste at ionisert vann fungerer som en antioksidant, bevare DNA mot skader fra oksidasjon. Heartspring.net dokumenter tilfeller av de positive effektene av ionisert vann på nøytraliserende giftstoffer.

Komme Høyre Ionizer

Den mest pålitelige kilden for kjøp av en Ionizer kan være noen som praktiserer det han forkynner, drikke ionisert vann selv. Du kan være i stand til å finne en slik kilde hos din lokale rå eller helsekost butikk. For eksempel i Chicago er det en restaurant som heter fetters Incredible Vitality der eieren selger og drikker bare ionisert vann og har tilskrevet mange positive til resultatene til denne praksisen. Det er sannsynlig at du vil tilbringe oppover på $ 500 på ionisatoren.

Hvordan gifte med ionisert vann

Avrusning prosessen med ionisert vann er ganske enkel. Slutte å spise eller drikke bearbeidet mat og fokusere på mer naturlige måltider inkludert frukt, grønnsaker og helkorn. Dette vil sikre at du ikke holde drivstoff kroppen din med flere og flere giftstoffer. Bruk vann ioniser å lage alkalisk vann å drikke i løpet av dagen. Noen folk drikker nesten to gallons av alkalisk vann om dagen, men du bør være i orden med seks til åtte glass. I løpet av den første uken kan du merke økt avføring som kroppen din begynner å bli kvitt dine interne giftstoffer. Etter noen uker, bør du begynne å føle seg renere, med en økning av energi. Fortsett å drikke alkalisk vann for å forbedre helsen ytterligere over tid.

Hvordan lage et vekttap plan

Hvordan lage et vekttap plan


Før du bestemmer deg for å gå ned i vekt, er det nyttig å ha en plan for å holde oversikt over dine vekttap innsats og bruk som en referanse når det er nødvendig. Når du planlegger et vekttap program, er du sannsynligvis mye mer sannsynlig å være vellykket i din innsats. Her er hvordan å lage et vekttap plan.

Hvordan lage et vekttap plan

•  Bestem vekttap program eller diett mat som du skal spise. Lag en liste over alle matvarer som er akseptable på kostholdet ditt. Lag en tabell ved hjelp av et dataprogram eller bare tegne en, og legge alle dine akseptable matvarer inn i tabellen.

Listen kjøtt, grønnsaker, frukt, drikke, brød, pasta og andre matvarer i sub-lister i tabellen. Du kan også være lurt å liste mat basert på proteiner, fett og karbohydrater, spesielt hvis du gjør en lav-karbohydrat eller lav-fett diett.

Lag en meny med mat som du kan se på når du gjør måltider. Har en liste over frokoster, lunsjer og middager planlagt fremover slik at du ikke blir fristet til å dreier av kostholdet når sultestreiker. Har snacks oppført og planlagt også. Sørg for å inkludere vann og drikke i din vekttap plan.

Sett en tidsplan for måltider hvis mulig. Planlegg måltidene slik at du spiser i løpet av dagen for å øke metabolismen. Prøv å opprettholde tidsplanen slik at kroppen justerer og sult oppstår med passende mellomrom.

Plan for cravings. Ha matvarer på hånden som du vet du kanskje ønsker og bestemme hvordan du vil håndtere cravings som de oppstår. For eksempel, hvis du vet at du vil ønske søtsaker, har sukker fri gele eller pudding på hånden. Kjøp i individuelle beholdere for å unngå overspising.

Kjøp all maten i god tid. I tillegg fjerner fristende og fet mat fra hjemmet ditt. Jo mer forberedt du er, jo mindre sannsynlig at du vil være å fjerne seg fra planen.

Sett av tid til trening. Dette bør bli jobbet i din vekttap plan også. Opprette en ekstra bord med aktiviteter du liker å gjøre. Sørg for å tillate deg selv minst 30 minutter per dag til å utføre moderat til høy intensitet aerobic, stretching eller vekt-trening øvelser.

Hold en journal for å registrere dine suksesser og fiaskoer. Ved å holde sporet, vil du bli mer bevisst på dine matvaner og dine triggere til å overspise.

9. Spør venner eller familie til å bli med deg. Sørg for at du har venner du kan ringe når du opplever cravings. I tillegg prøver å finne folk som vil bli med deg i din vekt-tap innsats. Venner eller familie kan bidra til å motivere hverandre gjennom tøffe tider i en vekt-tap programmet.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hemmeligheten er ute. En sunn diett består av en kombinasjon av matvarer som er lav i mettet fett og raffinert sukker og høy i lean protein og fiber. Problemet er at mange mennesker har en travel timeplan, og planlegger et måltid som omfatter alle disse ernæringsmessige kvaliteter er tidkrevende. Mange velger å ha en sunn drikk som satiates dem i en tid klemme. Vekttap drikke er tilgjengelig over disk, men de er dyre og ofte inneholder biprodukter som du ønsker å unngå. Den gode nyheten er at å lage sunne smoothies er enkelt, raskt og enkelt. Det er en enkel og næringsrik måte å tilfredsstille din appetitt når du ikke har tid til å lage et balansert måltid.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hvordan lage en Protein Smoothie

•  Samle sunne ingredienser. Hvem som helst kan lage en deilig smoothie, men å lage en smoothie som fremmer vekttap er mer presis.

Du må velge frukt som inneholder mye fiber, men ikke så høy i kalorier. Følgende ingredienser er stor for hjemmelaget vekttap drikke:

• Bær. Frukter som bananer er deilig, men de er også høy i kalorier. Hvis du vil ha en banan, kan du prøve å bruke bare halvparten av det. Bær er lavere i naturlig sukker og høyere i fiber, og derfor er blant de beste frukt valg.

• Lav-fett melk og yoghurt er bra for vekttap drinker, som kalsium fremmer vekttap. Fordelen med yoghurt er at det kan inneholde friske kulturer, noe som forbedrer fordøyelses funksjon og metabolisme.
• velge et protein-pulver, som myseprotein, som også har ekstra vitaminer og mineraler. Protein er en viktig byggestein for muskler, bein, hud og annet vev. Protein kan også hjelpe kroppen forbrenne fett og bygge muskler.
• Plukk opp et naturlig søtningsmiddel, som agave nektar. Agave nektar er et sikkert alternativ til kunstige søtningsmidler, og har en lavere glykemisk nivå enn sukker.

Legg til følgende ingredienser i en blender.
• ½ kopp blandet bær
• 1 kopp is
• 1 scoop av protein pulver
• 1 kopp lettmelk eller ½ kopp fettfattig yoghurt (hvis yoghurt, tilsett ½ kopp vann for å redusere viskositeten)
• 1 ss agave nektar
• ½ kopp isen

•  Bland de nevnte bestanddeler i en blander i ett minutt på høy hastighet, eller inntil alle ingrediensene ble blandet, og blandingen blir gjort flytende.

Drikk og nyt!

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler


Summers begynner å bli varmere, og noen mennesker liker å være utendørs, regarless av varmen. Disse menneskene trenger en måte å holde seg kjølig, og en av de beste måtene er ved å kjøle ned på baksiden av halsen. Dette vil bidra til å senke temperaturen til hele kroppen, og derfor å redusere faren for heteslag. Kjøle nakke wraps er stor for bygningsarbeidere, personer som arbeider på messer, utendørs badevakter og andre arbeidere som får veldig varmt på deres arbeidsplasser.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

•  Skjær en stripe av materiale som er om lag tre meter lang og ca fire inches bred. Du kan bruke alle slags trykksaker du vil, så lenge materialet er bomull. Dette vil tillate vann å trenge inn i materialet til å fukte de kjøligere perler, og tillate overskytende fuktighet å komme ut av perlene og duken.

Brett materialet i to på langs og sy opp en kortside og langsiden. Vær sikker på at materialet er brettet slik at den "gode", eller høyre, er siden av materialet brettes inn på seg selv. Etter syingen er ferdig, slår røret av materialet innsiden ut, så "gode" siden er på utsiden av røret og sømmen er på innsiden.

•  Sy røret omtrent seks inches fra den lukkede ende for å la en del av halsen vikle for å binde. Hell ca 2-3 spiseskjeer med kjøligere perler inn i røret. Sy opp et parti av røret seks inches fra den åpne ende og deretter sy denne enden lukket.

Sug halsen wrap i kaldt vann i ca 15 minutter. Hvis du vil ha en veldig kaldt halsen wrap, suge den i isvann. De kjøligere perler vil ta på vannet, forårsaker dem til å hovne opp og fylle røret. De vil ha en gel-lignende følelse når de er fulle av vann.

Ta halsen wrap fra vannet, legg det på baksiden av halsen og nyte. Hvis du skal flytte rundt, bruker de seks tommers bånd i hver ende av halsen wrap å knytte det til halsen. Dette vil bidra til å sikre halsen wrap som du beveger deg rundt.

Hint

 • Kjenn versitility av halsen wrap. Den kan brukes rundt hodet for å avkjøle legemet ned, rundt leddene tilstrekkelig til å dempe smerte fra forstuinger, eller det kan varmes i mikrobølgeovnen for å gi fuktig varme til kroppen.
 • Ikke la halsen wrap i vann i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til skader på halsen wrap.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

 • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

 • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
 • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash


Det gamle ordtaket: Du bør aldri sette noe mindre enn albuen inni øret. Leger fortsatt står ved denne uttalelsen. Det eneste unntaket fra regelen er en pipette eller sprøyte brukes til å helle en vask inn i ørene for å fjerne tilstopping eller overflødig ørevoks. Hvis du har problemer med hørsel eller du føler kløe eller smerter i øret, kan det være lurt å lage din egen øret vask før du ringer en lege. Dette vil bidra til å løse opp giftstoffer og helbrede øret naturlig.

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash

•  Hell en halv kopp av hydrogenperoksid inn i en liten plastbeholder. Du kan kjøpe hydrogenperoksid på ditt lokale apotek eller på nettet (se Ressurser).

Hell en halv kopp med varmt vann fra springen i plastbeholder. Vannet bør være varm, ikke varmt. Hvis det er for varmt kan du brenne deg. Det heller ikke bør være kald. Hvis vannet er for kaldt, kan det føre til at du besvimer eller blir svimmel.

Swirl beholderen forsiktig for å blande. Du kan høre en knitrende lyd inne i containeren forårsaket av popping av hydrogenbobler.

Bruk en pipette eller sprøyte, trekk eller trykk på stempelet for å laste øret vask blandingen.

Trykk på din ikke-plagede øret mot skulderen din. Plasser dropper eller sprøyte inn den elendige øret. Trykk stemplet med stor kraft inntil all væsken har blitt sluppet. Hold fortsatt i omtrent fem minutter, hell væsken ut av øret og i vasken.

Fortsett å bruke øret vask i henhold til trinn 4 og 5 til blandingen er helt borte, eller trykket i ørene er lettet. Hver gang du ønsker å bygge ut øret, lage en ny en-cup batch av øret vask, så vannet vil redusere styrken på peroxide over tid.

Hint

 • Du kan føle prikking eller bankende mens du har øret vask i øret.
 • Dersom øret fortsatt føles tett etter bruk av øret vask, se en lege.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

The Lemonade rens, ellers kjent som Master Cleanse, er en fastende rens der du slutte å spise fast føde for opp til 10 dager mens forbruker en hjemmelaget lemonade oppskrift. Making the lemonade er enkelt og kan gjøres i bulk. Dette gjør bor på rens mye enklere når du har nok å konsumere uten å måtte løpe ut og gjøre mer. Dette bør gjøre en 3-dagers forbruk av lemonade.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

•  Skjær sitronene i to og klem dem i juicer, samle all sitronsaft i samlingen beholder av juicer.
Hvis du gjør dette med en hånd juicer, vil det ta litt muskler å komme gjennom alle sitroner. En automatisk juicer er mye raskere og enklere hvis du har en. Det vil også få mer juice ut.

Tiltak 3 kopper sitronsaft og legge til pitcher.
Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft for hver dag er verdt av lemonade. Det er 16 spiseskjeer i en kopp, så du gjør din lemonade litt mer gretten. Det er bedre å ha mer enn mindre, da dette er den næring du får i løpet av den raskt, så ikke bekymre deg for de ekstra seks spiseskjeer. Faktisk, The Master Cleanse instruksjoner kan du drikke så mye av lemonade som du vil ha i overkant av 2 liter per dag.

Tilsett 2 3/4 til 3 kopper lønnesirup til pitcher.
Nok en gang, er oppskriften på en daglig to-liters porsjon 14 spiseskjeer, så på 3 kopper du er litt over. Du kan bruke opp til tre kopper om du ønsker å oppveie den sure av den ekstra sitron.

Ta en kopp vann fra hver av de to-liters vannflasker.
Du kan sette dette i en vannmugge eller andre pitcher for å redde den. Eller hvis du er tørst, kan du gjerne drikke det. Du skal erstatte koppen strømmet ut med sitron blandingen.

Flyte en kopp sitron blandingen inn i hver av de to-liters flasker med vann.
Bruk vannlåsen etter at du måle hver kopp å dele lemonade likt.

Legg 1/2 ts kajennepepper til hver 2-liters vannflaske.
Den oppskriften krever dette mye, men du kan ikke være i stand til å tolerere dette mye. I dette tilfellet, legger cayenne etter smak. Cayenne bidrar til å fjerne slim i kroppen din og eliminere giftstoffer.

Shake hver flaske godt og avkjøl umiddelbart.

Hint

 • Mens du forbereder lemonade i bulk, bør du vite at etter en dag eller så, kan din smak for lemonade endre og du vil kanskje litt mer eller mindre av noen av ingrediensene. Være fleksibel for å legge vann, sitron, sirup eller pepper i moderate mengder for å fortynne eller styrke formelen.
 • Mens du kan gjøre lemonade i bulk, prøv å ikke gjøre mer enn du vil bruke i løpet av én dag. Årsaken er at sitrusfrukter, sitroner, begynner å miste sin næringsverdi når de er presset inn i saften. For å få maksimal helsemessige fordeler, er det best å konsumere juicen umiddelbart etter klemme.