Digidexo.com

filtermaske for allergi

Hvordan Juice for Allergi

Saftpressing er en metode for ekstrahering av væske fra frukt og grønnsaker og blir brukt for å lette faste. Juicing kan ikke kurere allergi, men det kan redusere allergiske reaksjoner på miljø-og matallergener.

Hvordan Juice for Allergi

Detox Juice Fasting

•  Først, snakk med legen din om hva slags ting som utløser den allergiske reaksjonen, og få hans godkjennelse til å endre kostholdet. Avgifte kroppen din, enten med en rask eller en annen metode som er anbefalt av naturopathic lege.

Meieriprodukter kan erstattes med soya, nøtter og ris substitutter. Det er viktig å avvenne kroppen av ting som fløte, smør og ost før du prøver en rask. Kjøtt er en annen matkilde som bør være begrenset under en detox rask. Sakte erstatte disse mat kilder med plantebaserte alternativer som mandelmelk, soyaprodukter og sopp før du prøver din detox juice raskt.

Juicing er bare en komponent til avrusning. Arbeide med legen din for å avgifte kroppen er det viktigste skrittet til å bruke juice for allergier. En detox juice raskt må støttes av stille tid og et stressfritt miljø. Finne måter å innlemme din raskt inn i ditt arbeid og familieliv.

Mens anvendelse av en juice raskt å rense fordøyelsesorganer, er det viktig å ta i matvarer som støtter immunsystemet. Noen matvarer er kjent for å ha sterke, positive foryngelse effektene er cantaloupe, ingefær og epler. Disse kombineres til en immun støtte juice for allergi lettelse.

Når samle grønnsaker og frukt til bruk for din juicer, velger økologisk eller ikke-genmodifiserte matvarer. Vask frukt og grønnsaker grundig for å fjerne plantevernmidler, bakterier og voks. Det er best å konsumere juice umiddelbart, eller i de første to eller tre timer. Hold juice oppbevares i kjøleskap i løpet av denne tiden. Hvis du vet at du ikke vil bruke saften i de neste timene, deretter lagre frukt og grønnsaker for en annen tid.

Faste har vært benyttet som en måte å eksponere kilden for allergi. Etter en dag uten utløse mat, kan du re-introdusere din favoritt mat én etter én og journal hvilke matvarer utløse en reaksjon.

Detox faster er en enkel, håndterbar måte å takle allergi symptomer. Gå tilbake til en vanlig diett kan ta tid. Forsiktig lette tilbake til vanlige matvaner med små porsjoner og lett fordøyelig mat som ris, supper og din favoritt grønnsaker.

Hint

  • Rådfør deg med en naturopathic lege nær deg for å bidra til å støtte din juice raskt med alternative behandlinger.
  • Juicing kan ha en umiddelbar effekt på blodsukkernivået. Ikke juice som en diabetiker uten medisinsk tilsyn.

Botemidler for Allergi til Dogs

Mens det ikke kan være en faktisk kur for allergi mot hunder, er det en myriade av behandlinger og metoder for å håndtere og minimere de vanligste allergiske reaksjonene vi har til våre canine følgesvenner. De fleste er ganske smertefri og gjøre leve med et kjæledyr mye morsommere. Selvfølgelig er den enkleste metoden for å bøte på en hund allergi å unngå kontakt med våre firbente venner, men noen ganger, det er lettere sagt enn gjort.

Allergi medisiner

Avhengig av hva legen anbefaler, kan du få ganske positive resultater ved å verve hjelp av din standard allergi medisiner. Antihistaminer og decongestants er både effektive over-the-counter alternativer til øyeblikk "kur" en hund allergi. Disse måtte tas hver dag for å opprettholde resultatene. Kortikosteroider, som Nasonex eller Flonase, kan sprøytes direkte inn i nesen for å redusere virkningen av hundeallergener. Det er også noe som kalles en "leukotriene modifier", som er en reseptbelagte medisiner som virker direkte på immunsystemet for å redusere den allergiske reaksjonen du har til en hund.

Astma Medisiner

En annen effektiv metode for å håndtere eventuelle hunden allergier du har er å bruke en astmamedisin. Igjen, dette vil være noe du og legen din må diskutere før dette løpet av behandlingen er satt på plass. Astma medisiner bruker noen av de samme grunnleggende medisiner som standard allergi behandlinger, slik som kortikosteroider, leukotriene modifikatorer og kromolynnatrium løsninger, men også utnytte andre rusmidler, som teofyllin, salmeterol og formoterol (alle bronkodilatorer). I utgangspunktet er redusere eventuelle betennelser og irritasjon kan du oppleve i luftveiene fra hunde proteiner og partikler hva disse formene for behandling gjør.

Immunterapi

Hvis du og legen din bestemme at denne form for behandling som er riktig for deg, kan han bestemme seg for å sette deg gjennom et kurs av immunterapi, som er egentlig en måte å endre din immunsystem. Det som skjer er at du vil bli utsatt for en serie av skudd som inneholder proteinet av en hund. Det er et ubetydelig beløp, men nok til å få immunsystemet vant til stoffet. Over tid er beløpet systematisk økes slik at immunforsvaret vil bli mindre og mindre følsom for hunder.

Regelmessig Bading

Mens de fleste av "kurer" for hunden allergier har fokusert på deg, er det noe du kan gjøre for hunden din å redusere virkningen hun har på disse allergier. Siden du faktisk er allergisk mot hundens spytt, samt hennes urin og kjertler, kan regelmessig bading redusere tilstedeværelsen av disse kroppsvæsker på din firbente følgesvenn. Selv om Maggie ikke kan være for ivrig på metoden, bør ukentlige bad være mer enn nok til å minske din allergisk reaksjon på henne, ifølge Mayo Clinic.

Luftfilter

Når du har begynt å bruke en allergi eller astma medisiner og etablert en rutine for bading kjæledyret ditt, bør du også vurdere å investere i et luftfilter for ditt hjem. Hva disse enhetene gjøre faktisk fjerne noen av disse allergener som kan være flytende rundt i luften i hjemmet ditt. Ved å bruke tjenestene til et luftfilter, kombinert med andre former for behandling, kan du og kjæledyret leve et lykkelig (nyse-free) livet med hverandre.

Hva er aromatheraphy for allergi?

Hva er aromatheraphy for allergi?


Mens immunsystemet ditt kan gjøre opprør mot noen planter ved plager deg med allergi og høysnue symptomer, kan det dra nytte av bruk av essensielle oljer laget av andre medisinske planter, judiciously søkt gjennom kunsten av aromaterapi. Brukes med forsiktighet, kan aromaterapi ikke bare lindre symptomene på allergi og høysnue; det kan også bidra til å styrke immunforsvaret for å hjelpe deg å bekjempe allergi på lang sikt.

Allergier

Når du har en allergisk reaksjon, er immunforsvaret behandler noen hverdags stoff som en stor trussel. Immunceller som er ment å bekjempe inntrengerne jag til området av eksponering - som din nese, øyne, hals og hud - og tar med seg et rush av væske og betennelse som skiller deg nysing, tungpustethet, hoste, hevelse og skrape . Luftveisallergier kan også være ledsaget av eksem (en tørr, kløende utslett) og astma (betennelse og hevelse i luftveiene). Vanlige allergener inkluderer luftbåren pollen, støv og støvmidd, muggsporer, dyrehår og dander, insektbitt, kjemiske forbindelser og enkelte matvarer.

Aromaterapi

Aromaterapi bruker essensielle oljer utvunnet fra medisinplanter. Oljen, inhaleres eller absorberes gjennom huden din, bærer med seg de helbredende egenskapene til anlegget. Eteriske oljer er mye kraftigere enn andre urte programmer som te eller tinkturer. Du kan inhalere dem - bare en dråpe eller to på et lommetørkle, i en bolle med varmt vann eller i badevannet. Du kan lage en kul komprimere med et par dråper fortynnet i vann. Du kan blande essensielle oljer med en transportør olje, for eksempel søt mandelolje eller druekjerneolje, og massere det inn i brystet, ryggen eller til og med din lomme området.

Aromaterapi for Allergi

Det er et bredt utvalg av urter som aromatherapists anbefaler for allergisymptomer og for langsiktig immun bygningen. Noen vanlige de utgjør en gullstandard i behandlingen av allergier og høysnue gjennom aromaterapi. Disse inkluderer basilikum, blå reinfann, Roman eller tysk kamille, eukalyptus, lavendel, peppermynte og mange flere. Den nøyaktige blanding av essensielle oljer varierer, avhengig av den ønskede effekt. Eteriske oljer er dyre, men litt går en lang vei: mange aromaterapi oppskrifter ringe for 10 dråper av hver olje i en oz. av transportør olje. Se på etiketten for å forsikre deg om at du kjøper en naturlig eterisk olje og ikke en syntetisk kopi, som de syntetiske kan irritere en sensitiv immunsystem.

Forholdsregler

Før bruk av en hvilken som helst essensiell olje, å utføre en to-trinns hudplaster test. På ren, tørr hud, plassere en dråpe av transportør olje du skal bruke på innsiden av albuen. La det avdekket og ikke vaske det av i 24 timer. Hvis huden din ikke reagerer, er transportør olje trygt å bruke. Neste, utføre samme prosedyre med hver eterisk olje du har tenkt å bruke. Hvis huden blir irritert, er du følsom for at olje. Vask den av med såpe og vann, og ikke bruk den for aromaterapi; det vil bare irritere dine symptomer. Hvis huden din fortsatt er klar, kan du bruke den essensielle oljen. Ikke hopp over dette trinnet.

Finne en Professional

Eteriske oljer er svært kraftige, kostbart og lett å misbruk. Hvis du ikke ønsker å eksperimentere med essensielle oljer på egen hånd, kan du finne en profesjonell aromaterapeut som kan blande en balansert blanding for deg, basert på dine spesifikke symptomer og følsomhet. En aromaterapeut kan også være villig til å opplyse deg om doseringer og interaksjoner med konvensjonelle medisiner eller kosttilskudd du bruker. Bruk registret nedenfor for å hjelpe deg å finne en aromaterapeut nær deg. Alltid fortelle fastlegen om noen ny helse diett du øver.

Best Medisiner for allergi Eyes

Best Medisiner for allergi Eyes


Allergi øyne forårsake ubehag og redusert syn. Den beste medisinen for allergi øyesymptomer er muntlige behandlinger og øyedråper som reduserer betennelse for lindring av blodskutte øyne, tørrhet og kløe.

Allergi Eyes

Allergi øyne er identifisert som røde, kløende eller rennende øyne, potensielt utvikle seg til konjunktivitt og forekommer som symptomer på eksponering for triggere som for eksempel støv, pollen, mugg eller kjæledyr dander.

Antihistaminer

Allergiske øye reaksjoner er forårsaket av antistoffresponsen til allergener, fremme histamin utgivelser som fører til symptomer på hevelse og okulær irritasjon. Orale antihistaminer og antihistamin øyedråper motvirker histamin effekter.

Decongestants

Slimproduksjon fører til opphopning i nesegangene, øyne, ører og luftveiene. Rennende, blodskutte øyne som drenerer kan behandles med orale slimhinneavsvellende midler for å undertrykke slim og tårer.

Tear komplettere

Over-the-counter tåre påfyll av øyedråper kan lindre tørre øyne, mens saltvann dråper bistå i å fukte tørre kontakter. Kunstige tårer effektivt fjerne rusk og allergener fra overflaten av øynene.

Medisinert øyedråper

Mastcellestabilisator og kortikosteroid dråper hindre frigjør histamin for langvarig lindring av allergiske øyne, samtidig som ikke-steroide dråper påføres tre til fire ganger daglig for midlertidig symptom reduksjon.

Gjør luftrensere Work for allergi?

Gjør luftrensere Work for allergi?


Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America, er 19 millioner amerikanske ansatte berørt av allergi hvert år. Mange allergikere søke lindring gjennom medisiner, unngåelse av allergener og bruk av luftrensere til å redusere antall allergener i deres hjem eller arbeidssted. Selv om det er en rekke luftrensere, er det viktig å velge det som er riktig for deg.

Allergier

Å ha en allergi betyr at immunsystemet har en tendens til negativ svare på et bestemt protein i environment.These proteiner, ellers kjent som allergener, kan forårsake hud- eller luftveisproblemer hos ellers friske mennesker. En allergisk reaksjon kan manifestere seg som en kløe i huden, en hevelse i din nese og lunge passasjer, tungpustethet, anafylaktisk sjokk og død.

Typer allergier

Hudallergier kan forårsake kontakteksem, mens luftveis allergener kan forårsake overfølsomhet lungebetennelse, rhinitt og astma. Mat og narkotika allergier kan føre til toksisk sjokk og død.

Dessverre, vil en luftrenser ikke fungere for mat, narkotika eller hud allergier; derimot, kan det hjelpe med høysnue, astma, allergisk rhinitt og allergi mot pollen, støvmidd, mugg og kjæledyr.

HEPA Systems

HEPA står for High Efficiency partikler Air, og denne typen luftrenser har en høy tetthet, flat filter laget av tilfeldig plasserte glassfiber fiber. HEPA-filtre fange partikler så små som 0,3 mikron med en nøyaktighet på 99,97 til 99,99 prosent. Disse partiklene, som kan være støv, mugg, luftbårne kjemikalier, kjæledyr dander, pollen og røyk, kan ikke fanges opp med standard luftfiltre.

Beste luftrensere for allergi og astma

De mest effektive luftrensere på markedet for allergi og astma er HEPA filtreringssystemer. Du kan bruke et HEPA filter system i ovn eller legge det ved en HVAC-enhet, som sirkulerer luften i hele huset. Bærbare, rom-sized HEPA filtrering systemer er praktisk for kontoret, hvis arbeidsplassen allergener har du mulighet til å vinne.

For de med astma og allergi, har Austin Health Mate et kullfilter og to pre-filter, som ikke trenger å endre for tre til fem år. IQ Air HealthPro Plus har en hyper HEPA filter som kan felle partikler mindre enn 0,3 mikrometer; imidlertid filtrene må skiftes hver seks til 18 måneder. Til slutt fanger Blueair 403 luftrenser 99,97 prosent på 0,1 mikron partikler, og fungerer mer stille enn de andre merkene.

Verste luftrensere

Selv om elektrostatiske luftfiltre renser luften i hjemmet ditt, har de en tendens til å produsere ozon, som har blitt vist gjennom Consumer Reports tester for å irritere lungene og faktisk gjøre astma og allergi verre. Rapporten hevder også at ozon produsert mikser med kjemikalier i sitron- og furuduftende rengjøringsmidler til å produsere formaldehyd. Formaldehyd blir deretter absorbert av sengetøy, sofaen puter, tepper og gardiner.

Gass-fase absorpsjon luftfiltre gjør ikke felle forurensninger; heller, filtrene arbeide for å omdanne forurensningene til uskadelige forbindelser. Sine ikke-giftige og ikke-farlige medier, vanligvis opprettet ved hjelp av karbon og andre forbindelser, kan være spesialdesignet for å målrette bestemte luft urenheter. Disse luftrensere er rettet mer mot å bli kvitt en arbeidsplass av giftige kjemikalier og lukter, snarere enn å kvitte hjemme av allergener

Vitaminer for Allergi

Allergi er et resultat av immunsystemet reagerer til en substans i miljøet. Allergier har en rekke symptomer, inkludert rennende øyne, hodepine, rennende nese og urolig mage. Faktorer som forårsaker allergi å skje er avhengig av den enkelte, men vitaminer kan hjelpe beskytte kroppen mot dem.

Historie

Mottakelighet for allergi er vanligvis genetisk, men mange leger mener at et sunt kosthold, sammen med tilskudd av vitaminer og mineraler, vil holde immunforsvaret stabil og ikke overreactive. Før allergi medisiner eksisterte, ble matvarer med spesifikke næringsstoffer foreskrevet i stedet.

B-vitaminer

B-vitaminer bidra til å bygge immunitet. Dr. Gary Null, forfatter av "The Complete Encyclopedia of Natural Healing", sier vitamin B5, B6 og B12 virker sammen for å balansere immunforsvaret, mens vitamin B5 bygger kortisol, som tilbyr forsvar mot allergi og allergiske reaksjoner.

Vitamin C

Vitamin C reduserer histamin i blodet og øker immunforsvaret, og når bekjempelse av en allergi, bør det tas i doser på 4000 milligram. Det blir enda mer effektiv når parret med bioflavonoider, som finnes i sitrusfrukter, bær, mørkegrønne grønnsaker og urtete.

Vitamin E

Vitamin E øker indirekte immunitet ved å styrke det endokrine systemet, og allergi hos kvinner utløst av hormonelle endringer er spesielt mottakelig for det. Gode ​​kilder til vitamin E er vegetabilske oljer, nøtter og frø. Videre, har det blitt fastslått at det å kombinere selen med vitamin E gir enda bedre resultater. Legg 100 milligram selen til 600 hormonspiral av vitamin E for kvinner og 400 hormonspiral av vitamin E for menn per dag for å holde allergier i sjakk.

Andre Næringsstoffer

Trange luftveier i lungene kan bli løst ved inntak av magnesium, som også har blitt brukt til å lette astmaanfall. En daglig dose på 400 milligram finnes i matvarer som bønner, hele korn og nøtter anbefales for allergikere. I tillegg, kalsium og sink er også nyttige fordi de bidrar til å oppløse ufordøyd matpartikler som forårsaker mage syrer som bidrar til allergier.

Advarsel

Alle vitaminer og mineraler bør tas med forsiktighet for å unngå bivirkninger. Selv om B-vitaminer viser ingen bivirkninger, selv når det tas i store doser, for mye vitamin C kan forårsake diaré. For mye vitamin E, som overstiger 600 hormonspiral daglig, kan påvirke synet. Magnesium, gunstig i kontrollerende allergi, bør tas under omsorg av en lege hvis man lider av hjerte- eller nyreproblemer.

Natural Cures for Allergi

Natural Cures for Allergi


Naturlige botemidler for allergi er relativt enkelt å finne og administrere som de fleste er funnet i mat og kosttilskudd. Naturlige botemidler er alltid billigere enn allergi medisiner, og derfor gir mening i dagens økonomi. Så mye av befolkningen har ett eller flere allergier, er det viktig å forstå at allergi er et resultat av en forstyrrelse i immunsystemet.

The Immune System

Det første trinnet i å håndtere allergier naturlig er å bygge opp immunforsvaret. En allergi er ikke en normal reaksjon fra kroppen; det er en mangel på immunsystemet. De fleste allergi er et resultat av kjemiske ubalanser hvorved kroppen produserer for mye histamin når det kommer i kontakt med allergenet. Mat fødte allergier er knyttet til produksjon av et antistoff som kalles immunglobulin E (IgE). Per nå, er den eneste måten å håndtere mat fødte allergi å unngå matvarer som forårsaker allergi.

Vitamin C

Vitamin C er en naturlig antihistamin, og med denne behandling alene mange allergiske responser kan bli slått ned i kroppen. I allergisk reaksjon, som kan inkludere nysing, utslett og rennende øyne, kroppen er overproducing histamin for et allergen. En mye høyere dose av vitamin C enn den anbefalte daglige rasjon av FDA (60 mg) er nødvendig hos personer med allergi. Å demme opp for allergiske reaksjoner på allergener, bør en person ta mellom 1000-3000 mg daglig, spesielt under sesongmessige allergi ganger. For å hindre skjørbuk, som er kroppens respons til for mye vitamin C og en plutselig uttrekking må en person avta dosen av vitamin C i løpet av en periode bør de velger ikke å ta megadose året rundt. Å gi kroppen en pause fra alle supplement er alltid en god idé, og taper bør gjøres over en periode på tre til fire uker.

Acidophilus

Acidophilus kan tas i pilleform, eller en person kan rett og slett ønsker å spise en naturlig yoghurt med probiotika. Acidophilus er en kraftig immun Enhancer, og bygge opp immunforsvaret er viktig når du har allergier. Probiotika hjelper fordøyelsen, og de fleste mennesker med allergi har også "lekk tarm syndrom" der giftstoffer fra fordøyelseskanalen er lekket ut av tarmen og inn i kroppen. Som absorpsjon av næringsstoffer skjer også i fordøyelseskanalen, disse giftstoffene unnslippe gut med næringsstoffer. Tar en acidophilus supplement opprettholder sunn flora i fordøyelseskanalen, noe som er nødvendig for å nøytralisere giftstoffer og visp dem ut av kroppen.

Bee Pollen

De som er allergisk mot bistikk bør ikke ta bee pollen; Men for de med allergi mot stikk, er bee pollen en trygg og kraftig immunforsterker. Raw råolje pollen produsert innen 10 miles av ditt hjem er best og kan bli funnet på ditt lokale helse-mat butikk og noen ganger fra din lokale birøkter. Den enkleste måten å ta bee pollen er å legge det til en kopp te. Start med noen få granulater og jobbe opp til 2 ts. daglig over en periode på noen få uker. Du kan merke en økning i energi og klarere tenkning som bee pollen inneholder naturlige B-vitaminer.

Oinions og hvitløk

Løk og hvitløk er naturlige blod "desinfeksjonsmidler" som renser ut og dreper skadelige giftstoffer i blodet og gut. Hvitløk piller har blitt gitt til dyrene i årevis for å rense ut ormer, og en hyppig årsak til mange allergier er en parasitt som lurer i tarmen - unbeknown til personen. Sprinkling hvitløk på maten eller legge løk i kostholdet ditt et par ganger i uken vil styrke immunsystemet og igjen, hindre allergisk reaksjon oppstår.

Betraktninger

Selv om denne listen i ikke inkluderende, dette er noen svært enkle og rimelige måter å administrere allergier naturlig. Skulle matallergier være problemet, vil alle disse metodene lette symptomer, men en eliminasjonsdiett bør foretas for å identifisere de matvarene som forårsaker den allergiske reaksjon.

Naturlige behandlinger for allergi utslett

Når huden blir betent på grunn av allergi, sykdom eller noen form for irriterende, tilstanden er kjent som en hudutslett. Mange forskjellige utløse faktorer such miljømessige forhold, dyr insekter planter, kjemikalier og maten kan føre allergier. Det er mange naturlige rettsmidler for allergi utslett avhengig av deres plassering, type og andre symptomer.

Cassia (Cassia fistula)

Noen allergi utslett oppstå fra overdreven kald mens andre typer utslett, også kjent som elveblest, er forårsaket på grunn av væskeansamling i huden. I disse tilfellene kan Cassia blader brukes som et lim på den berørte regionen.

Henna (Lawsonia inermis)

Henna er kjent for å avkjøle huden og redusere eller eliminere betennelser. Denne naturlige behandling brukes for ulike typer allergi utslett inkludert byller, hevelser og elveblest.

Holy Basil (Ocimum sanctum)

Hellig basilikum er i hovedsak funnet i India, og er godt kjent for sine medisinske egenskaper. Saften av denne planten kan helbrede ulike typer allergi utslett og selv lindre symptomer som kløe.

Madhuca (madhuca indica)

Når utslett er ledsaget av kløe, prøv å bruke madhuca anlegget. Bladene er grunnen til et lim og brukes på den berørte regionen.

Rauwolfia (Rauwolfia serpentina)

I tilfelle av elveblest eller ekstrem inflammasjon, kan bladene av denne planten anvendes for å tilveiebringe øyeblikkelig lettelse. Bladene er bakken og brukes til det berørte området.

Sandalwood (Santalum Alba)

Sandeltre lim er en av de mest kjente behandlinger for alle typer allergi utslett. Det er også brukt for å lindre kløen som følger noen av utslett. Sandalwood olje kan også brukes i hudsykdommer som prurigo og erysipelas.

Asiatiske rettsmidler for allergi

Den vestlige verden har alltid hatt en fascinasjon for mennesker, sivilisasjon og mysteriet med de asiatiske kulturer. En av fascinasjon er med asiatisk medisin siden det skiller så langt fra vestlig medisin. Allergier plage folk fra hele verden, men asiatisk medisin har forsøkt å løse allergi problemet med sin egen karakteristiske rettsmidler.

Kinas rolle i asiatisk medisin

Asiatisk medisin som helhet er hovedsakelig basert på de medisinske praksis i Kina. Emperor Liang Wu, i det sjette århundre e.Kr., sendte legene i hele Asia. På grunn av dette, mye av Asias tradisjonelle medisiner er lik gamle kinesiske medisinske praksis. Opprinnelsen til kinesiske legemidler kan bli funnet rundt 2600 f.Kr. med en medisinsk journal ved den gule keiseren av Kina. Ytterligere fremskritt i kinesisk medisin oppstod under Han-dynastiet (200 f.Kr.-220 e.Kr.), med verk av Zhang Zhongjing og fremskritt i anestesiologi (Hua Tuo brukte vin og pulverisert marihuana i kombinasjon for å bedøve pasienter for kirurgi). På grunn av kinesisk medisin innflytelse på asiatisk medisin som helhet, er de to sjelden separert.

TCM

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) har ulike løsninger for allergier. TCM har en rik historie med flere tusen år og har en følge av millioner av mennesker.

Akupunktur er en av Kinas mest karakteristiske behandlingsformer, som består av å plassere tynne nåler under huden på trykkpunkter på kroppen. Tradisjonell kinesisk medisin utøvere tror at stimulering av nålene øke immunforsvaret, redusere symptomer på allergi. Kinesiske urter benyttet i forbindelse med akupunktur er antatt å være en effektiv allergibehandling. A 2004 studie publisert i Allergi Magazine funnet ut at ukentlige akupunkturbehandlinger med kinesiske urter er mer effektive enn en placebo pille, med 85 prosent av pasientene testet rapportering forbedrede symptomer.

Kinesiske urter er et begrep for å beskrive mange kombinasjoner av vegetabilske og animalske produkter. En akupunktur profesjonelle vil ha kunnskap om hvilke urter til bruk for dine allergisymptomer. Urtene er matchet med tilstanden de er ment å fikse, inkludert allergier. Før du tar kinesiske urter, sjekk med legen din for å sikre at det ikke vil være noen medisinske komplikasjoner forbundet med å ta dem.

Kanskje den mest uvanlige behandling for allergi er feng shui. Feng shui er basert på energiene til rom og områder du bor. Møbler, kunstverk og farger er arrangert for å skape et miljø der energien flyter sømløst hele. Kineserne tror de dårlige energier, spesielt dårlig flyt av luft, forårsake allergi. Et hjem med god feng shui er antatt å redusere allergier og forbedre leve sunt.

TCM er veldig avhengig av bruken av te for å hjelpe med allergi. Grønn te, en av USAs og Kinas mest populære te, har blitt brukt for allergi lettelse for tusenvis av år. The Journal of Agricultural and Food Chemistry rapportert at denaturert EGCG, en antioksidant som finnes i grønn te, fungerer som en anti-allergen i menneskekroppen.

Verdens helseorganisasjon sier at TCM er brukt om lag 95 prosent av Kinas moderne medisinsk praksis

Indian Allergy Relief

Den asiatiske subkontinentet of India har sin egen karakteristiske og eldgammel form for medisin, atskilt fra TCM. En klassisk indisk medisinsk praksis for allergi er å drikke 2 ss. av eple cider eddik blandet med vann for nasal allergi lettelse.

Indisk medisin har brukt de helbredende egenskapene til saltoppløsning i tusenvis av år. En blanding av en halv ts. av salt og 8 oz. vann helles inn i nesehulen gjennom nesen spyler ut overflødig slim.

En pasta av sandeltre og limejuice brukes for hud allergier, beroligende rødhet og kløe. Indiske rettsmidler er ikke godkjent eller generelt akseptert av vestlig medisin, men disse metodene har mange tilhengere og en rik historie.

Den gamle praksisen med yoga blir brukt som en effektiv lindring av allergisymptomer. Dr Jeff Midgow, direktør for Prana Yoga Teacher Training Program, sier at den avslappende praksisen med yoga reduserer kroppens reaksjon på organismer som forårsaker sesongmessige allergier. Harriet Russell, lærer ved Yoga og Wellness Center i Cleveland, Ohio, sier stretching og inversjoner i yoga kan bidra til å fjerne sinus hulrom. Sjekk med legen din før du prøver yoga; de inversjoner og stretching kan føre til belastning.

Bee Pollen Cures for Allergi

Bee pollen er viden kjent som en naturlig kur for allergikere. Ifølge Dr. Tom Cowan av Weston A. Price Foundation, bør bee pollen være en del av et velvære program utviklet for å styrke immunforsvaret ved å korrigere en ubalanse i binyrene som forårsaker den allergiske reaksjonen som vi kjenner som høysnue.

Viktigheten av å bruke lokale Bee Pollen

Bruk bee pollen samlet lokalt, som vil inneholde spor av de spesielle planter som forårsaker den allergiske reaksjonen. Dette vil bidra til å korrigere immunsystemets reaksjoner på disse allergener, lettelser dine høysnue symptomer. Du kan finne lokale bee pollen på et Bondens marked i ditt område. Kjøp din pollen direkte fra en liten skala birøkter øker også sjansen for at du kjøper et produkt med høy kvalitet samlet fra friske, glade bier.

Øk din Dosering over tid

I et lite antall individer, spesielt de som er allergisk mot bistikk, kan bee pollen forårsake en allergisk reaksjon, selv utløsende anafylaktisk sjokk. Start med et enkelt korn av pollen, så ta to neste dag og doble dosen hver påfølgende dag før du tar ca en teskje om dagen. Hvis du merker noen hevelse i deg hals eller pustevansker, avslutte bruken og kontakte lege umiddelbart.

Hva du skal se etter når du kjøper Bee Pollen for Allergi

Se etter bee pollen med et bredt spekter av farger, fordi dette indikerer at det har blitt innhentet fra et bredt spekter av blomster, og vil øke din immunitet til et bredt spekter av allergener. Kjøp pollen som er så fersk som mulig, eller har vært frosset rett etter å bli samlet. Hvis du kan finne pollen samlet fra bier som er holdt i forurenset område i nærheten av deg, så vil du redusere eksponering for giftige plantevernmidler og plantevernmidler.

Kiropraktor for Allergi

Kiropraktor for Allergi


Den vanligste grunnen til at folk ser en kiropraktor er å bidra til å behandle pågående ryggsmerter. Men kiropraktorer søke å bidra til å øke hele immunsystemet om spinal manipulasjon, som kan bidra til å forbedre helse plager som de som er assosiert med allergi. Kontinuerlige allergi symptomer bør undersøkes av en lege for tradisjonelle former for behandling, siden spinal manipulasjon ikke direkte kurere eventuelle allergier.

Funksjon

Ifølge "The American Kiropraktor," chiropractic omsorg er ikke en direkte form for behandling for allergier. Men regelmessige justeringer bidra til å øke immunforsvaret. Et bedre fungerende immunsystem reduserer sjansen for allergirelaterte sykdommer som bihulebetennelse. Chiropractic omsorg er også designet for å tillate kroppen å helbrede seg selv fra sykdommer. Overall, kiropraktisk justering for allergi angivelig bidra til å redusere symptom flareups.

Justeringer

Alle typer av kiropraktisk justering er laget for å bidra til å lindre subluxations, som er spenninger i nervesystemet. Dette oppnås ved å justere ryggraden og dens muskler og vev langs den. "The American kiropraktor" anbefaler et spesifikt kiropraktisk teknikk for allergi pasienter kalt Koren spesiell teknikk (KST). KST benytter bio-indikatoren verktøy for å finne subluxations som kan være relatert til allergi. KST bruker også psykologi ved å plassere pasienten i en sinnstilstand der de forestille seg en spredning av allergier.

Effektivitet

Søker behandling fra en kiropraktor kan forbedre helsen din på noen måter, selv om det ikke er en velprøvd metode for behandling for plager som allergi. Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America (AFA), er det ikke nok vitenskapelig dokumentasjon som støtter chiropractic omsorg som en effektiv behandling for allergier.

Betraktninger

Chiropractic omsorg bør ikke erstatte medisinsk behandling, fordi den ikke direkte behandle allergier. Du bør ikke søke en kiropraktisk justering hvis du har pre-eksisterende nerveskader eller osteoporose, fordi det kan forverre disse tilstandene. Snakk med legen din for å se om som får kiropraktisk justering kan muligens forbedre dine symptomer sammen med medisiner. Husk at ikke alle helse forsikringsselskaper dekker alternative praksis som chiropractic omsorg.

Forholdsregler

Selv om chiropractic omsorg er en type alternativ medisin som kan bidra til å forbedre allergisymptomer, Mayo Clinic rapporterer at det er mulige bivirkninger forbundet med det. Vanlige bivirkninger er tretthet, smerter og hodepine. Disse bivirkningene blir følt løpet av få dager en justering. Flere alvorlige risikoer fra nerve manipulasjon gjennom en justering inkluderer hjerneslag, en herniated disk og cauda equine syndrom, en tilstand som forårsaker kompresjon av nerver i nedre ryggsøylen, som fører til smerte, svakhet og tap av følelse i bena.

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for allergi

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for allergi


Allergier er skje når immunforsvaret overreagerer til pollen, muggsopp, gress, dander og kosmetikk. Når eksponert, produserer kroppen histaminer eller leukotriener. Symptomer inkluderer rennende nese, kløende hals, lunger, nysing, hoste og rennende øyne. Antihistaminer for å håndtere allergi er populære, men ofte bære uønskede bivirkninger som tretthet, depresjon og svimmelhet. Men det er naturlig rettsmidler for allergi.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din. Det kan være noen kontraindikasjoner for visse naturlig rettsmidler, spesielt hvis du har kroniske tilstander eller er på visse medisiner.

Go vegan. Et vegansk kosthold består av kun vegetabilske produkter; ingen animalske produkter, inkludert egg og meieriprodukter. Noen allergier er forårsaket av utslipp av leukotriener. Leukotrienene blir frigitt på grunn av tilstedeværelsen av arachidonsyre, som bare finnes i animalske produkter.

Prøv noen urtemedisiner. Nesle, efedrin, hvitløk og solhatt kan alle brukes til å behandle allergi i varierende priser av suksess. Dobbeltsjekke med legen din om, siden noen av disse urtene kan gjøre kroniske tilstander som høyt blodtrykk verre.

Øk frukt og grønnsaker inntak. Frukt og grønnsaker inneholder flavonoider eller bioflavonoider som gir frukt og grønnsaker deres farge. Flavonoider kan bidra til å redusere histamin og leukotriene produksjon.

Ta Omega-3 fettsyrer. Folk som spiser mye mat med høyt omega-3 fettsyrer som laks, tunfisk og valnøtter har ikke så mange allergier som andre.

Finn noen lokale honning. Det må være honning lokale til ditt område. Mange bønder markeder selger lokal honning. Biene bruker samme pollen for å gjøre honning som du er allergisk mot, og inntak av honning er et naturlig middel for allergi mot pollen.

Drikk litt eple cider eddik. Selv om dette kan virke ekkel å ta, mange rapporterer en letthet av sine symptomer ved å ta en 1/8 kopp eddik en gang om dagen.

Behandling for Allergi mot katter

Behandling for Allergi mot katter


Anslagsvis 16-20% av befolkningen lider av katt allergisymptomer. En allergi mot katter kan hindre deg fra å eie en katt, og kan også gjøre det vanskelig å besøke hjemmene til familie og venner gjør. Fel d1, som finnes hovedsakelig i cat spytt, er den primære årsaken til katt allergi. Fordi katter stelle seg selv, kan katten hår og dander også inneholde spor av dette proteinet. Albumin, som er funnet i urin, blod og spytt fra katter, er en annen vanlig kilde til reaksjonen. Behandling for allergi mot katter kan være en lang prosess, men når effektive, behandling kan forbedre livskvaliteten for en katt allergi lidende.

Bruksanvisning

•  Lær deg å skille mellom allergisymptomer. Mange symptomer kan etterligne symptomene på forkjølelse, som nysing; røde, kløende og brennende øyne; sår hals; tett nese; tungpustethet og hoste og kløende hud. Disse symptomene knyttet til katt allergi kan variere, og forverres i perioder med stress. Katt allergi er ofte vanskelig å diagnostisere som reaksjonen kan bli forsinket, fører den lidende å anta de symptomer er forårsaket av noe annet enn sin eksponering til en feline. Forstå og gjenkjenne disse symptomene er det første skrittet til å finne en effektiv behandling.

Gå til legen din og be om allergitesting. Blodprøver og huden allergi tester er ofte gode indikatorer på allergi, men falske positiver og negativer har vært kjent for å oppstå. Et negativt resultat vil ikke alltid bety at en allergi ikke er tilstede.

Rengjør ditt hjem og andre oppholdssteder for å fjerne alle spor av katten hår og dander. Du kan redusere eller eliminere din allergen eksponering ved grundig støvsuging, hvitvasking alle stoffer i hjemmet ditt, og bruke filtre på vakuum og air condition enheter. Det kan ta flere detaljerte cleanings å fjerne alle katteallergener fra hjemmet ditt.

Redusere symptomer med OTC medisiner, for eksempel Benadryl. Reseptbelagte medisiner, inkludert Zyrtec, Allegra, Clarinex, Alavert, og Claritin kan være svært effektive for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av katten allergi symptomer. Snakk med legen din om hvilken behandling som er best for deg.

Få allergivaksinering for å tilbakestille kroppens immunrespons mot katter. Immunterapi består av en serie planlagte injeksjoner som inneholder små mengder av et allergen. Allergivaksinering behandle den underliggende problemet - kroppens reaksjon på allergenet.

Følg opp med en medisinsk faglig for å avgjøre om symptomene dine er lessening og kroppen din reagerer på behandlingen.

Tips og advarsler

  • Selv om det er allment antatt at katt allergi er forårsaket av katt hår eller dander, de fleste reaksjoner er et resultat av en immunrespons mot et protein i cat spytt heter Fel d1.

Tepperens for Allergi

Tepperens for Allergi


Mange allergikere finne seg selv opplever alvorlige allergisymptomer når inne i sine egne hjem på grunn av dårlig inneklima. Dårlig inneklima kan være et resultat av mugg, sopp, mugg, støv, støvmidd, kjemikalier eller pollen som har blitt sporet i fra utendørs tar opp residens i hjemmet. En av de mest sannsynlige stedene for disse allergenene å leve er i tepper, hvor de kan slå seg ned og bli fanget.

Tepper og Allergi

Noen mennesker med ekstremt alvorlig allergi eller astma kan bli oppmuntret av sine leger å fjerne tepper i hjemmet fordi det er en grunn til bekymring på grunn av sin myke, absorberende natur. Men i henhold til E-Journal of Gulv Sciences, tepper som blir rengjort og vedlikeholdes riktig er like trygt for allergikere og astmatikere som ingen teppe i det hele tatt.

Tepper i hjemmene til de som lider av allergi har renses mer enn de i hjemmene til andre.

Fordeler

Tepperens kan fjerne allergener som irriterer folk med allergi og astma. De kan til og med hindre utvikling av allergier. For eksempel kan folk som er utsatt for mugne tepper for lengre perioder utvikle allergier og bli mer følsomme for mold i deres miljø. Ved å rense teppet, kan dette utbruddet av allergi forebygges.

Bortsett fra fordeler for allergi og astma lider, kan en grundig rengjøring hjelpe et teppe varer lenger, ser vakker og fjern noen lukt som blir fanget i den.

Typer Rengjøring

Tepper kan rengjøres ved deg selv eller profesjonelt. Støvsuging kan gjøres to ganger i uken for allergikere, men en støvsuger med en High-Efficiency partikler Luftfilter, eller HEPA filter, bør brukes som det vil fange opp alle de små partiklene utgitt av vakuum.

Dyp rengjøring på tepper er gjort på de fleste huseiere 'skjønn, men allergikere kan trenge dypt tepperens oftere. Steam rengjøring og damp damprensere kan brukes til dype rense tepper, fjerne eventuelle partikler fra dypt ned fiber som er umulig å fjerne med standard støvsuging. Profesjonelle teppe rengjøringsmidler kan brukes for å få tepper renset med disse enhetene, eller de kan leies.

Kjemikalier

Damp og varme dampen er de beste måtene å rense tepper for allergikere fordi de bruker super-varmt vann for å drepe mugg og sopp, og for å fjerne andre allergener effektivt. Bruk av rengjøringskjemikalier eller pulverisert teppe rengjøringsmidler beregnet på å trekke opp partikler kan bosette seg dypt inn i tepper og være vanskelig å fjerne. De kan også gi ut kjemikalier i den omkringliggende luften, noe som ytterligere forverrer allergier.

Advarsel

Allergikere bør være flittig når du rengjør sine tepper som å ikke forstyrre de allergener og slipp dem opp i luften, noe som gjør situasjonen verre. Hvis et HEPA filter støvsuger er tilgjengelig, bør en profesjonell tepperens tjeneste brukes for å sikre at renseprosessen i seg selv ikke gjøre situasjonen verre.

Maske for Allergi

Maske for Allergi


Mange mennesker lider av allergi som følge av luftbårne materialer og partikler. Dette er spesielt utbredt i løpet av våren og sommeren når det er store mengder pollen i luften og kan forårsake store ubehag for folk som opplever dem. Filtermasker kan brukes til å filtrere partikler i luften som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket av en over-aktiv respons til et fremmed protein ved immunsystemet. Immunsystemet feilaktig anser proteinet å være skadelig for kroppen. Den immunsystemet forsøker deretter å drepe fremmede celle på samme måte som det motvirker virus og celler som kan forårsake sykdom. Av denne grunn er symptomer på en allergisk reaksjon ofte liker de av andre sykdommer.

Symptomer

Allergiske reaksjoner kan ha mange symptomer. De fleste forårsake tett nese, nysing, kløende og rennende øyne, røde og kløende hud, utslett, elveblest og pusteproblemer, eller en kombinasjon av disse. Symptomer på en allergisk reaksjon oppstår vanligvis der reaksjonen har skjedd. Luftbårne allergener (cellene som forårsaker allergiske reaksjoner) vanligvis reagerer i nesen, halsen eller lungene og forårsake symptomer knyttet til disse områdene. Noen alvorlige reaksjoner kan være så alvorlige at de blir livstruende, slik som hevelse av halsen.

Luftbårne allergener

Pollen, muggsopp og støv er de vanligste luftbårne allergener. En allergisk reaksjon på grunn av pollen kalles ofte høysnue og er mest vanlig i løpet av våren og sommeren, når den mest pollen er i luften. Noen mennesker bærer filtermasker å unngå innånding av allergifremkallende partikler.

Allergi Masker

Allergi masker, noen ganger kalt respiratorer, blir ofte brukt av folk som lider av luftbårne allergier. Det finnes mange forskjellige typer, noen likner gassmasker, men de vanligste er bomullsmasker som festes bak ørene og er trukket over ansiktet. Alle disse masker fungere på samme prinsipp med å filtrere luften, med bomulls masker filtrering minst. Bomullen gir en barriere mellom neseborene og munnen og de små partiklene som er gjennomført i luften som kan forårsake allergi. En kullfilter settes inn i masken filtrerer disse partiklene og må byttes ut med noen måneders mellomrom. Bekymring om H1N1-viruset har forårsaket mange mennesker til å bære allergi masker for andre formål enn å hindre allergiske reaksjoner grunner.

Betraktninger

Hvis du finner ut at en allergi maske ikke lindre symptomene, kan de være forårsaket av noe annet enn en allergisk reaksjon. På dette punktet bør du konsultere legen din. Hvis symptomene blir forårsaket av allergi tross alt, kan du bli bedt om å begynne å ta en av de mange allergi medisiner som er tilgjengelige. Hvis allergiske reaksjoner er så ille at allergi masken ikke lindre symptomene må du kanskje ta foreskrevne antihistaminer.

Homeopatiske behandlinger for allergi hos barn

Homeopatiske behandlinger for allergi hos barn


Over 35 millioner amerikanere er rammet av allergi hvert år. Når et barn lider av allergi, er foreldre møtt med å avgjøre hvilke behandlinger vil gi lettelse for barnet sitt. Homeopatiske behandlinger er alle naturlige og lindre allergi symptomer hos noen barn.

Historie

Homeopatiske behandlinger, inkludert de til å behandle allergi hos barn, ble først brukt av legen Samuel Hahnemann på slutten av 1700-tallet.

Typer

Det finnes ulike typer av homøopatiske behandlinger som er gunstig for barn med allergi. Noen av disse behandlingene er urter, for eksempel goldenseal, mat som er krydret, og saltvann nesespray.

Effekter

Homeopatiske behandlinger vil gi lindring fra en rennende nese, irriterte øyne, og tungpustethet forårsaket av allergi hos barn.

Fordeler

Det er fordeler til barn som tar homøopatiske behandlinger i stedet for reseptbelagte og over-the-counter medisiner for å behandle allergier. De har som regel meget liten eller ingen bivirkninger, og er mindre kostbart.

Advarsel

Det er mulig for barn å overdose ved hjelp av homøopatiske behandlinger. En lege bør konsulteres før behandlingsstart.

Anbefalinger for Allergi-Free Vindusbehandling

Anbefalinger for Allergi-Free Vindusbehandling


Inne i hjemmet, allergener fra kjæledyr dander til støvmidd avføring lander overalt, inkludert på vinduet behandlinger. Redusere allergener innebærer kontinuerlig rengjøring innsats, som er laget enklere når du velger de riktige gardiner, gardiner, persienner eller nyanser.

Vaske Away Gardin Allergi

Varmtvannsvaskbare, lette gardiner, slik som allergivennlige økologisk bomull gardiner som du trygt kan vaske i varmt vann for å drepe støvmidd, mugg og noen bakterier, gjør ideelle vindu behandlinger sammenlignet med allergi polyester eller ull, for eksempel, eller fargestoffer eller kjemikalier brukes i slike syntetiske og naturlige materialer. Vask gardiner i 130-graders-Fahrenheit vann minst månedlig, og kjøligere vann når det trengs mellom månedlige vask å kutte kostnader og redusere fiber sammenbrudd og falming. Tunge draperier tiltrekke seg og vikle inn flere allergener, og presentere en utfordring å ta ned og vaske ofte.

Allergi-Byste Blinds

Hvis du ikke har noe imot å rense mange lameller for hånd, opt for anti-statiske vinyl, metall eller tre blinde. Den anti-statisk funksjon bare bremser ned støv buildup. Bruk støvsuger møbeltrekk pensel, en slisset blind støvkost eller en fuktig klut til å rengjøre persienner minst annenhver uke. Glatte vertikale persienner fange mindre støv enn horisontale persienner på grunn av deres plassering. Skodder kan ha større og færre lameller for å rengjøre enn mini eller bred-slat persienner.

Nyse-Resistant Shades

Avtørkbar trekkspill-lignende mobilnettet nyanser og glatte roller nyanser har mindre areal enn spalte persienner, tilsvarende mindre støv buildup og mindre potensial for allergener. Unngå enhver vinduet behandling laget av vanlige allergi triggere eller irritanter, for eksempel burlap, hamp eller jute.

Hjem rettsmidler for allergi angrep

Allergi kan skje når som helst på året, og vanligvis kommer fra planter, støv og mat. Ubehandlet allergisymptomer kan føre til mer alvorlige tilstander som sinus og øre infeksjoner, nesepolypper eller astmaanfall. Det er mange reseptbelagte og over-the-counter allergi behandlinger, men de kan føre til ubehagelige bivirkninger. Oppdag allergi hjem rettsmiddel som fungerer best for deg ved å lytte til kroppen din.

Nasal Flushing

Allergener kan komme inn i kroppen gjennom nesen, noe som gjør neseskylling en viktig del av allergi behandling. Ved hjelp av en neti pott, en liten plast eller keramisk gryte med en lang tut som holder omtrent en kopp med vann, vil avlaste bihuleproblemer og allergisymptomer. Bland vann som er litt varmere enn kroppstemperaturen med 1/8 ts. salt. Lener seg over en vask, snu hodet mot høyre, og forsiktig helle saltvann inn i venstre nesebor, slik at det renner ut av høyre nesebor. Gjenta med hodet på skrå mot venstre, helle saltvann inn i høyre nesebor. Deretter forsiktig blåse nesen. Hvis du ikke har en neti pott, vil noen ren plastflaske med en skvett dyse nok.

Lime Juice med Honey

Drikk lime juice med honning i kokt vann første om morgenen på tom mage under allergi sesongen. Det hjelper berolige din hals som er skrapete fra post-nasal drypp, bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen din, og er en god kilde til vitamin C. Denne behandlingen er ikke ideelt for deg hvis du ikke tåler sitrus syre godt.

Matallergi

Milde mat allergi symptomer inkluderer kløe, tett eller rennende nese, nysing, magesmerter og intestinal nød. Alvorlige mat allergi symptomer kan føre til at kroppen til å hovne opp og halsen for å lukke; du kan utvikle intense elveblest og pustevansker, noe som resulterer i en tur til legevakten. Den beste behandlingen for matallergi er å unngå matvarer som du er allergisk. For å forhindre matallergier, rotere mat, slik at du ikke spiser de samme tingene hver dag. Varier kostholdet ditt slik at du lar tre eller fire dager før du spiser en bestemt mat igjen. Se kroppen din for symptomer på allergi innen en time på å spise. Skylle systemet med tilstrekkelig vann og unngå bearbeidet mat.

Tips

Forebygge allergi hjemme ved å endre luftfiltrene i air condition eller oppvarming enhet hver måned uten å lykkes. Støvsuge alle tepper ukentlig eller oftere har du kjæledyr. Hold støv under kontroll ved å rense ofte og bruke en dusting produkt som fanger støv fremfor å starte den opp i luften. Bruk en beskyttende maske mens støvsuging og støvtørking hvis du er følsom for støv og støvmidd. Velg naturlig rensing løsninger i stedet for harde kommersielle produkter når det er mulig.

Hvordan virker Akupunktur Arbeid for allergi?

Hva er akupunktur?

Akupunktur er en gammel healing tradisjonen startet i Asia tusenvis av år siden. Det er en av de viktigste delene av kinesisk tradisjonell medisin, som søker å balansere kroppens yin og yang å oppnå og opprettholde helse. To uatskillelige menneskelige aspekter, er yin den passive prinsipp og yang er aktive prinsippet. Ubalanse av disse egenskapene resulterer i vital energi, kjent som qi, blir blokkert og forårsaker sykdom. Å oppheve blokker energi, er ultra-tynne metallpinnene satt inn punkter på kroppen som kobles til meridianer, de kanaler der qi flyter. Ifølge National Center for gratis og alternativ medisin, er det mellom 14 og 20 meridianer som skaper et nettverk av kanaler i hele kroppen som åpnes av over 2000 akupunkturpunkter. Avhengig av sykdom, er spesifikke punkter stimulert, slik at energien til å flyte igjen, balansere yin og yang og bedre helse.

Allergi Practices

Akupunktur behandling av allergi skiller seg fra behandling med vestlig medisin i at vestlig medisin har en tendens til å fokusere mer på symptomene - rennende nese, nysing og rennende øyne - i stedet for å svekke kroppens reaksjon på allergener. Med akupunktur, er symptomene behandles når de oppstår, men allergi er ikke glemt når symptomene forsvinne. Når det ikke er noen symptomer, fokus endres til å styrke immunforsvaret slik at neste år allergikere vil ikke være så følsom for miljøet. Diagnostisering og behandling i kinesisk medisin er individualisert. Akupunktører følger pasientens mønster av lidelse og differensiere innholdet i allergi som enten varme eller kulde. Når denne diagnosen har blitt gjort, blir bestemte trykkpunkter stimulert i forhold til den type allergi for å lindre symptomer og styrke kroppen.

Effektivitet

I en studie publisert i "Allergi" magazine, folk som fikk akupunktur for sine allergisymptomer dratt nytte av praksisen. Sammenlignet med kontrollgruppen, deres fysiske aktiviteten økt, forbedret psykologisk velvære og allergi symptomer relatert til øyne og nese var mindre alvorlige. Personer involvert i studien fikk 20-minutters akupunktur behandlinger for seks uker. Trykkpunkter som stimulerer galleblæren, lever, tykktarm og lunge meridianene ble stimulert samt meridianer bestemmes av personlige behov, og de ble gitt urte kosttilskudd. Som med enhver medisinsk prosedyre, bør de som er interessert i å motta behandling konsultere sine primære leger først. Selv om komplikasjoner er sjeldne, kan infeksjon og orgel punkteringer oppstår når utøvere ikke får trent skikkelig. Akupunktører skal være state-sertifisert, kan du bruke en frisk, pakket nål på hvert akupunkturpunkt og sterilisere alle injeksjonssteder med alkohol.

Hva gjør du for allergi Eyes

En vanlig allergisk reaksjon mange opplever er kløende øyne. Legg til at overdreven rive at disse reaksjonene kan føre til, og det er ikke bare ubehagelig, det kan også negativt påvirke konsentrasjonen hele dagen. Siden du ikke kan bruke aktuell kremer til øynene dine for å lindre kløe, må du stole på andre teknikker og rettsmidler.

Environmental Change

Ved første tegn på irritasjon i øynene, bør du prøve å forlate miljøet du er i så snart som mulig. Bor i nærheten av øyeirriterende vil bare føre til kløe å forverres. Når du fjerner deg fra området, du umiddelbart fjerne den viktigste faktoren som utløste den første allergisk reaksjon.

Varm Cloth

Hvis du oppleve en mild allergisk reaksjon på øynene dine, kan du være i stand til å lette kløe med en varm ansikt håndkle. Vask kluten grundig med såpe, skyll med varmt vann, og vri håndkleet til det ikke mer vann drypper fra den. Legg ned og plasser håndkle over øynene dine. Lukk øynene under håndkle og la det varme vannet for å berolige kløe.

Øyedråper

De fleste apotek bære øyedråper spesielt opprettet for å avlaste kløende øyne forårsaket av allergi. Øyedråper generelt ikke krever resept, selv om de ikke er designet for langsiktig bruk. Hvis symptomene vedvarer i en lengre periode, bør du søke råd fra legen din.

Medisin

Hvis alt annet mislykkes, kan du prøve allergi lettelse medisinering. Risikoen med å ta medisiner er at du kan tåle ubehagelige bivirkninger, inkludert tretthet, noe som ytterligere kan hindre din evne til å være effektiv på jobb eller hjemme.

Forsiktig

Det er viktig å huske at å gni øynene dine vil ikke lindre kløe. Selv om den umiddelbare impulsen er vanligvis å gni dem på det første tegn på kløe, kan overdreven rubbing forårsake skade på ømfintlige overflater av øyeepler.