Digidexo.com

nattlysolje søvnløshet

Hvordan Stopp Søvnløshet

Hvordan Stopp Søvnløshet


Søvnløshet, også referert til som søvnløshet, er en tilstand der lider har problemer med å sovne og forbli sovende. Ifølge New York Times, lider omtrent 10 prosent av den amerikanske befolkningen fra søvnløshet. Lidelsen kan komme av forskjellige ting, alt fra depresjon og stress til din livsstil og visse medisiner. Ikke får tilstrekkelig søvn påvirker kvaliteten på livet ditt, fordi du er mindre produktive og ute av stand til å konsentrere seg fullt ut i løpet av din våkne timer. Gjøre endringer i ditt daglige liv for å få søvn kroppen din trenger.

Hvordan Stopp Søvnløshet

En trening i minst 20 minutter hver dag for å bidra til å fremme god søvn om natten. Planlegg dine treningsøkter omtrent fem timer før sengetid. Ta en tur, ta en joggetur eller sykle. Hvis du gjør øvelsen sent på kvelden, unngå å øke kroppens temperatur; utføre noen lys strekke eller yoga.

Følg en daglig sengetid rutine. Ta et bad, lytte til rolig musikk eller lese en bok, før sengetid. Nyt avslappende aktiviteter fordi disse signalisere hjernen din at det er på tide å trappe ned.

Unngå sentralstimulerende midler, som for eksempel alkohol, koffein og nikotin etter lunsjtid, fordi disse kan bringe på søvnproblemer og påvirke kvaliteten på søvnen din.

Spill av en CD med naturlyder eller slå på en fan. Konsekvent hvit støy disse skaper maskere andre lyder som kan vekke deg om natten.

innlemme puste teknikker for å hjelpe deg å slappe av. Sitt opp eller ligge i en avslappende stilling. Pust ut all luft fra lungene gjennom munnen. Pust gjennom nesen for en fire teller. Hold pusten i sju punkter før du slipper det gjennom munnen for en mental åtte teller. Lytt til lyden av luften som forlater kroppen. Gjenta dette pusteteknikk fire ganger.

Ta melatonin eller vendelrot kosttilskudd for å bidra til å fremme søvn. Kosttilskudd er naturlige beroligende midler som induserer søvn. Prøv disse naturlige sove hjelpemidler før ty til reseptbelagte sovepiller, fordi din kan vokse avhengig av disse, til det punktet hvor du ikke kan sovne uten dem.

Ta kontakt med legen din dersom din søvnløshet er utløst av depresjon. Legen din kan foreskrive noen antidepressiva som kan hjelpe deg å sove bedre om natten, og han kan foreslå å se en psykiater.

Vitaminer & Søvnløshet

Vitaminer & Søvnløshet


En mangel på vitaminer og mineraler som er kjent for å forårsake rastløshet, som kan interferere med søvnmønster. Forbruker tilstrekkelig mengder vitaminer, spesielt fra mat kilder, kan bidra til å avhjelpe dette problemet og sikre tilstrekkelig søvn er ervervet.

B-vitaminer

B-vitaminer forbrenne serotonin, noe som fører til tretthet og hjelper kroppen med å sovne. Når kroppen mangler disse vitaminer, kan sove være vanskelig å oppnå. Injeksjoner av vitamin B12 har blitt brukt til å behandle søvnløshet, med vellykket resultat. Anbefalte mengder er 500 til 1000 milligram per dag. Mat kilder til vitamin B inkluderer kjøtt, fisk, meieriprodukter og egg. (

Kalsium

Kalsium kan gi en beroligende kvalitet og bistand i søvn. Når kalsium er mangelfull i kosten kan føre til rastløshet og en svekkelse av søvn. Ca 1500 milligram kalsium per dag er anbefalt, og resultatene har en tendens til å være best når forbrukes direkte fra maten. Mat kilder til kalsium inneholder ost, melk, yoghurt og spinat.

Magnesium

Magnesium kan også bidra til å skape avslappende følelser, mens en mangel på magnesium kan føre til uro. Ett tusen milligram per dag er den anbefalte dosen. Nøtter som cashewnøtter og mandler og også ølgjær er rike kilder til magnesium.

Hva bidrar til å kurere søvnløshet

Hva bidrar til å kurere søvnløshet


Voksne trenger vanligvis rundt syv til ni timer søvn en natt for å holde seg frisk og uthvilt. Søvnløshet er en av de mest vanlige søvnforstyrrelser som påvirker voksne. Flere ting kan gjøres for å bidra til å kurere søvnløshet når det streik.

Get Up

Ikke bli i sengen hvis du ikke sovner i løpet av 20 minutter. Kom deg opp og engasjere seg i en rolig aktivitet som å lese eller lytte til avslappende musikk. Når du begynner å føle deg trøtt, gå tilbake til sengen.

Ingen naps

Napping i løpet av dagen gjør søvnløshet verre. Det er best å få trøtt i løpet av dagen slik at du sovner lettere i løpet av natten.

Ørepropper

Det er vanlig å bli vekket av høye lyder og ikke være klar over støy. Prøve seg øreplugger for å blokkere den fornærmende støy eller sove i et stille rom.

Trening

Unn deg en regelmessig aerob trening som gange, sykling, jogging eller svømming. Trene gjøres best om morgenen eller ettermiddagen, ikke før sengetid.

Planlegging

Den viktigste regelen er å holde en streng søvn tidsplan, inkludert i helgene. Selv om du ikke kan sove en natt, stå opp på samme tid i morgen.

Medisinske tilstander som kan føre til søvnløshet

Medisinske tilstander som kan føre til søvnløshet


Insomnia er en betegnelse på problemer med å sove eller å sove. Det er mange medisinske tilstander som kan føre til enkeltpersoner til å oppleve søvnløshet. Kroniske smerter, fordøyelsesproblemer, pusteproblemer og rastløse ben syndrom kan alle resultere i søvnløshet. Når symptomene på den underliggende tilstand er adressert, imidlertid, søvnløshet vil typisk klare seg på egen hånd.

Pustevansker

Pusteproblemer, som for eksempel astma og søvnapné, kan redusere en persons evne til å holde seg i søvn. Astma er en tilstand som fører til luftveiene til å krympe, minske mengden av luft som kan bringes inn i lungene med hvert åndedrag. I søvnapné, stopper enkelte puste og begynner igjen. Begge disse forholdene føre til mangel på oksygen under søvn, som hindrer den enkelte fra å sove godt.

Halsbrann

Halsbrann oppstår når magesyre reiser opp til å brenne i spiserøret og baksiden av halsen. Ubehag av denne tilstanden kan føre til store problemer med å sovne. Sleeping støttet opp, en felles forebyggende tiltak for halsbrann, kan også føre til mange enkeltpersoner å ha problemer med å sovne på grunn av vanskelig posisjon.

Smerte

Det er medisinske tilstander som forårsaker kroniske smerter og plager, som også er årsakene til søvnløshet. Migrenepasienter og personer med cluster hodepine, ofte har problemer med å sove på grunn av den intense smerten av deres tilstand. Leddgikt, carpal tunnel syndrom og andre tilstander som forårsaker leddsmerter kan også bidra til søvnløshet.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom (RLS) er en medisinsk tilstand som forårsaker den lidende til å føle seg som om de må stadig flytte beina. Denne rastløse følelsen holder personen fra å finne en komfortabel stilling, eller bor i samme stilling i mer enn et øyeblikk. Dette hindrer effektivt RLS lidende fra å få noen avslappet søvn.

Betraktninger

De medisinske tilstander som forårsaker søvnløshet lar seg behandle i de fleste tilfeller. Med en lege omsorg, kan symptomene som hindrer søvnen skal motvirkes i stor grad. Astma medisiner er effektive i å forebygge astmatiske episoder, og søvnapné kan kureres ved en rekke måter, inkludert vekttap. Langsiktig forebyggende syre reduksjon medisiner kan eliminere halsbrann symptomer i de fleste mennesker. Kronisk smerte kan lindres med mange typer smertestillende medisiner, og medisiner finnes også for å bekjempe symptomene på RLS.

Hvordan overvinne Søvnløshet

Hvis du har vanskeligheter med å falle og forbli sovende i løpet av natten, kan du bli lider av søvnløshet. Konstant tossing, snu og ligge våken kan la deg groggy, sur og ute av stand til å fungere skikkelig i løpet av dagen. Men mangel på søvn trenger ikke å ta over livet ditt. Lær måter å overvinne søvnløshet med disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Hold deg unna sentralstimulerende stoffer som koffein og nikotin før sengetid. Drikke te, brus og røyke sigaretter før du hodet til sengs kan gjøre deg antsy og ute av stand til å sovne.

Hold soverommet optimalisert for søvn. Holde lysene dempet, unngå for mye støy, og ikke se på TV i sengen. Du bør også unngå å gjøre arbeidsrelaterte aktiviteter på soverommet.

Finn måter å slappe av før sengetid. Sug i et varmt boblebad, nyte en god bok, eller høre på noen beroligende musikk for å overvinne din søvnløshet.

Etablere en fast sengetid rutine. Gå til sengs på samme tid hver kveld og våkne opp på samme tid hver morgen.

Limit naps i løpet av dagen. Hvis du sliter med søvnløshet, begrense dagtid naps til 15 minutter eller eliminere dem helt.

Ikke engasjere seg i høye energiøvelser før sengetid. I stedet for en pre-sengetid treningsøkt, få øvelse i løpet av formiddagen eller ettermiddagen timer.

Bruk sove hjelpemidler som en siste utvei. For å holde kroppen din fra å bli avhengig av sove medisiner, bør de bare brukes som en kortsiktig løsning for å overvinne søvnløshet. Før du tar sovepiller, snakk med legen din for å se om de er aktuelle for deg.

Hvordan Fight Kronisk søvnløshet

Hvordan Fight Kronisk søvnløshet


Du har kronisk søvnløshet hvis du sover dårlig de fleste netter for en måned eller mer. Det kan være forårsaket av stress, angst, depresjon, sykdom, smerte, medisiner, søvnforstyrrelser og søvn dårlige vaner.

Bruksanvisning

Opprette gode vaner

•  Etablere et vanlig timeplan. Gå til sengs og stå opp til samme tid hver dag, selv i helgene.

Ikke drikk kaffe eller andre koffeinholdige drikker etter kl.

Tren regelmessig, men ikke rett før sengetid.

Avstå fra røyking; Nikotin er et sentralstimulerende.

Bruk sengen kun til sex og søvn. Å spise eller arbeide i sengen kan gjøre at du forbinder det med andre enn søvn aktiviteter.

Begrens søvnen din ved å begrense tiden du tilbringer i sengen til den faktiske mengden tid som du sover. Hvis du lå i sengen i åtte timer, og bare sove fem, begrense din tid i sengen til fem timer. Gradvis øke dette tallet med 15 eller 30-minutters intervaller.

Stå opp på samme tid hver morgen, uansett hvor dårlig du sov. Dette vil hjelpe kroppen din komme inn i en rutine.

Lær avspenningsteknikker, som for eksempel yoga eller meditasjon.

Hold soverommet mørkt, behagelig og rolig og snu ansiktet på døgnet rundt for å minimere angst om å sovne.

Ved hjelp Sovepiller

Bruk bare som foreskrevet. Ikke ta mer enn foreskrevet dose.

Sovepiller er vanligvis bare brukes som en kortsiktig behandling. De bør ikke tas for mer enn tre uker, fordi de kan forverre søvnløshet og føre til avhengighet.

La legen vite om sovepiller forårsake dagtid grogginess.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å holde en søvn dagbok for å identifisere et bestemt problem som er lett korrigeres. En søvndagbok holder en oversikt over rutinemessige aktiviteter og søvn, for eksempel stress, mosjon, naps, koffein forbrukes og mengden og kvaliteten på søvn.
 • Korttidsvirkende sovepiller er bra hvis du har problemer med å sovne.
 • Langtidsvirkende sovetabletter er mer egnet for deg hvis du har problemer med å sove.
 • Sovepiller er ikke en erstatning for gode søvnvaner.
 • Ikke drikk alkohol når du tar sovetabletter.
 • Ikke kjør etter at du har tatt sovepiller eller hvis du groggy om morgenen etter å ha tatt sovetabletter.
 • Mange legemidler, både reseptbelagte og over disk, kan føre til søvnløshet som en bivirkning. Sjekk med legen din eller en farmasøyt.
 • Kontakt lege hvis søvnløshet forblir kronisk og endring søvnvaner ikke blir bedre søvn.

Occasional Søvnløshet Hjem Utbedring

Feiret forfatter Charlotte Brontë sa: "En ruffled tankene gjør en rastløs pute." Da som nå, er søvnløshet altfor vanlig, noe som resulterer i stress, tretthet, og muligheten for å bli mer og mer hyppige. Mens det er mange reseptbelagte legemidler for søvnforstyrrelser, for de sjeldne nettene at du ikke kan sove, kan det være til din fordel å først prøve naturlig rettsmidler.

Sporadisk eller Kronisk: Det Matters

Før du bestemmer deg på en tilnærming til dine søvnproblemer, er det viktig å definere deres alvorlighetsgrad. Kronisk søvnløshet kan erodere god helse og kan være et symptom på mer alvorlige problemer, inkludert hjerte-relaterte problemer, søvnapné, eller psykiske lidelser. Alvorlig søvnløshet bør tas opp med din lege for en fullstendig undersøkelse. Men hvis du er en av millioner av mennesker som har sporadisk søvnløshet og er i ellers god helse, kan du være i stand til å løse problemet med en selvevaluering og en enkel hjemme rette.

Egenvurdering

Vurderer rutinen kan ofte finne roten årsaken til søvnløshet. Endringer i arbeidsplanen, napping i løpet av dagen eller våkne senere enn vanlig, tar i mer koffein eller alkohol, og lagt stressende situasjoner kan endre din normale søvnvaner. Når det er mulig, kan du justere de nevnte triggere for å se om normal søvn mønster returnerer. Hvis disse justeringene ikke hjelper, kan et hjem rette, holistisk terapi, eller en kombinasjon vise seg effektive.

Rettsmidler og holistiske terapier

Trening og yoga er helhetlige tilnærminger som kan frigjøre stress og kick-starte endorfiner, "feel good" nevrotransmittere i kroppen din. Utøve en time før sengetid slik at kroppen kan ha en sjanse til naturlig komme tilbake ned og slappe av. Etter treningen kan du prøve aromaterapi i dusjen eller badekaret, ved hjelp av lavendel salter eller bad melk. Spray også puta med en lavendel tåke eller tenne et lavendel stearinlys for å fremme beroligende påvirker.

Ha en rolig, beroligende miljø hvor du sover. Sørg for at vinduene er tilstrekkelig dekket å mørkne rommet så mye som mulig. Bruk summingen av en fan, myk musikk eller beroligende lyder av regn, torden eller havet med lavt volum. Noen mennesker reagerer bedre til taushet, så hvis lyden forstyrrer deg, fjerne den fra rutinen.

Andre hjem rettsmidler som hjelper mange mennesker inkluderer en kopp kamille te eller varm melk med en dash av kanel og honning. Ifølge National Sleep Foundation, en snack som inneholder et karbohydrat og protein, slik som peanøttsmør og kjeks, er et godt valg før sengetid. Kosttilskudd som er rettet mot søvn inkluderer melatonin, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Forskning har ikke bevist sin effektivitet, så ta kontakt med din lege for godkjenning og dosering.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for søvnløshet

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for søvnløshet


Millioner av mennesker er berørt av søvnløshet hvert år, som refererer til tilstanden av manglende evne eller søvnproblemer. Symptomer omfatter vanligvis minne opphører, konsentrasjonsvansker, irritabilitet og dårlig dømmekraft. Dessverre er det vanskelig å finne informasjon om naturpreparater og hjem rettsmidler for å behandle søvnløshet. Bruk denne veiledningen for å lære noen enkle måter å bruke hjemme rettsmidler for å hjelpe med søvnløshet.

Bruksanvisning

Ta et vitamin B supplement i løpet av dagen for å bidra til å regulere kroppens vitamin nivåer. Tilstrekkelig tiamin, eller vitamin B, er nivåene som trengs for å hjelpe sove riktig.

Gjør et avkok eller suppe fra salat og spiser dette til middag. Salat inneholder søvnfremkallende stoffer som vil hjelpe behandle søvnløshet naturlig.

Drikk et glass melk om natten og tilsett honning hvis du liker. Dette vil bidra til å indusere søvnighet.

Bland en jevn mengde flaske gourd juice med sesamolje, og massere blandingen inn i hodebunnen om natten.

Tips og advarsler

 • Ikke se på TV eller gå på datamaskinen hvis du har søvnløshet. Lys fra TV-en og datamaskinen vil forvirre kroppen din og aktivere hormoner for å få deg til å holde deg våken!

Hvordan behandle søvnløshet Med Akupressur

Hvordan behandle søvnløshet Med Akupressur


Insomnia er en ødeleggende tilstand som kan forårsake alvorlige problemer med mindre den er behandlet. En metode for alternativ behandling er akupressur. Akupressur er den gamle kunsten å bruke trykkpunkter for å justere chakraene og slippe løs kroppens naturlige helbredende krefter.

Bruksanvisning

•  Bestem om du ønsker å lære akupressur eller hvis du heller vil ha en trent utøver administrere akupressur til deg.

Slå opp akupressur utøvere i ditt område og finne en som er sertifisert av et treningsinstitutt som spiker Institute. Gjør en avtale med en utøver som har behandlet pasienter med søvnløshet.

Legg ned i et varmt og stille rom. Bruke flere fingre for å legge trykk på trykkpunktet. Pust dypt og massasje for 1 til 3 minutter.

Press mot depresjon i midten av håndleddet. Dette er i hjertet meridian. Lindre angst og excitement. Det kan hjelpe deg slappe av og lette din søvnløshet.

Masser flekk på håndleddet under pinky finger. Du vil føle en hul spot. Dette er Ånden Gate, og det har en beroligende innflytelse på deg.

Tips og advarsler

 • Tenderness er et resultat av en blokkert energibane og skal lette over tid.
 • Øv akupressur regelmessig for å motta fulle ytelser.
 • Unngå motløshet og overthinking mens du utfører akupressur. Nøkkelen er å slappe av og fokusere på trykk.

Bivirkninger av Søvnløshet

Bivirkninger av Søvnløshet


Alle av oss, på et tidspunkt, erfaring netter hvor vi har problemer med å sovne eller forbli sovende. The National Institute of Health anslår at én av tre voksne har anfall av sjelden søvnløshet eller søvnløshet, mens én av ti lider av kronisk søvnløshet. Å være ute av stand til å få en god natts søvn kan føre til forstyrrelser i vår dag-til-dag liv. Men vedvarende søvnløshet kan føre til fysiske og emosjonelle helseproblemer.

Behovet for Sleep

Kroppen trenger søvn for å forynge seg selv og gjenoppbygge cellene nødvendige for å holde immunsystemet sterkt og hjernen fungerer. Alles kropp krever en annen mengde søvn for å oppnå disse målene. Den gjennomsnittlige mengden av søvn som trengs av en voksen er rundt syv eller åtte timer i natt. Imidlertid kan noen mennesker fungere ganske godt med mindre enn det, mens andre trenger mer å være på topp ytelse.

Årsakene til Søvnløshet

Søvnløshet kan være forårsaket av mange forskjellige ting. De fleste mennesker opplever søvnløshet for en kort periode på grunn av en utenforstående stimulans slik som stress, feil kosthold, dårlig sovemiljø eller en akutt medisinsk problem som influensa. Når stimulus går, vil evnen til å sove som regel tilbake. Kronisk søvnløshet kan være forårsaket av pågående helsemessige bekymringer slik som den fysiske smerten av leddgikt eller den følelsesmessige smerten av angst og depresjon.

Fysiske effekter av Søvnløshet

Langvarig søvnløshet kan ha en negativ effekt på hvordan kroppen utfører daglige oppgaver. De som lider av søvnløse netter kan finne seg følelsen sliten eller trøtt i løpet av dagen. Evnen til å konsentrere seg og fokusere på en oppgave avtar og du er mindre mentalt. Fordi kroppen trenger søvn for å støtte et sunt immunsystem, kan de som har søvnmangel være mer utsatt for både akutte og kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes.

Emosjonelle effekter av Søvnløshet

Søvnløshet ikke bare tar en toll på din fysiske selv, men også din følelsesmessige velvære. Å være ute av stand til å sove godt for et par netter kan bare produsere mindre irritabilitet. Imidlertid, hvis søvnløshet blir kronisk, kan prisen være mye høyere i form av angst, depresjon og eventuelt stoffmisbruk. De med kronisk søvnløshet kan slå til kontrollerte stoffer som sovepiller og alkohol for å hjelpe dem i deres søken etter en god natts søvn.

Rettsmidler for Søvnløshet

Det er mange hjem rettsmidler for mild søvnløshet. Forberede kroppen din for søvn ved å unngå koffeinholdige drikker som te eller kaffe før sengetid. Ikke trener iherdig før sengetid; i stedet gjøre noe avslappende som meditere eller ta et varmt bad. Gå til sengs bare når du føler deg trøtt og ikke på grunn av en selvutnevnt sengetid. Til slutt skape et gunstig sovemiljø ved å fjerne sentralstimulerende midler fra soverommet slik som ekstra belysning eller en TV. Hvis du fortsatt ikke kan finne lindring, kan det være på tide å gå til lege for å få hjelp. En sove studien vil bli gjort som kan bidra til å fastslå årsaken til søvnløshet og mulige løsninger.

Slik Lavere kortisolnivå til å behandle søvnløshet og HPA Axis Dysfunction

Kortisol er et hormon som skilles ut av binyrene. Dette stoffet er et steroid som er viktig i "fight or flight" reaksjon på stress. Det hjelper forberede deg til å håndtere hva situasjoner oppstår. Det er nødvendig, selv for normal dagliglivet. Uten den ville du ikke har energi til og med å komme ut av sengen og komme i gang i morgen. Men hvis kortisolnivået er for høyt på grunn av kronisk stress og aktivering av binyrene, helseproblemer som søvnløshet og HPA (hippocampus-hypofyse-binyre) Axis dysfunksjon kan utvikle. Alternativer er tilgjengelige for å bidra til å redusere mengden av kortisol til et sunt nivå.

Bruksanvisning

s

•  Reduser inntak av koffein og andre sentralstimulerende midler. Koffein vesentlig øker mengden av kortisol i kroppen.

Få mer søvn ved å ta melatonin. Insomnia er en av problemene blir adressert, men det er en viscious syklus. Høyere nivåer av kortisol kan føre til søvnløshet, og søvnløshet kan øke nivåene av kortisol.

Tren regelmessig. Trening hjelper å frigjøre andre nevrotransmittere som serotonin og dopamin. Disse stoffene redusere angst, som deretter reduserer kortisolnivå.

Administrer blodsukkernivået. Spis mindre raffinert og bearbeidet sukker og øke komplekse karbohydrater som hele korn og grønnsaker. Spis små, hyppige måltider. Ikke tillat deg selv å bli altfor sulten. Mens du gjør disse endringene, også vurdere å fjerne gluten fra kosten din eller redusere det vesentlig.

Øk mengden av protein du spiser. Low-protein diett øker kortisolnivå.

Ta kosttilskudd. Noen foreslo er B-vitaminer, vitamin C og kalsium. Diskutere disse alternativene med din lege eller naturlege.

Practice avslapping teknikker, slike pusteøvelser, meditasjon, bønn, eller varme bad. Noe reduserer stress også reduserer kortisolnivåer.

Hint

 • Konsultere en medisinsk faglig for å avgjøre om symptomene dine er, faktisk, på grunn av et høyt kortisolnivå. Diskuter kosttilskudd, inkludert melatonin, og treningsprogrammer med helsepersonell.

Hvordan velge matvarer for å kurere søvnløshet

Hvis du sliter med å sovne eller forbli sovende om natten, men ønsker ikke å stole på medisiner for å bekjempe søvnløshet, ser ikke lenger enn din pantry for å finne en naturlig rette for søvnløshet. Mange sunne matvarer inneholder ingredienser som kan fungere som beroligende midler eller øke visse hormoner for å indusere søvn. Ved å endre kostholdet ditt, spesielt maten du spiser rett i timene før sengetid, vil disse naturlige botemidler for søvnløshet har du sover fredelig. Vurdere disse tipsene for å velge matvarer for å kurere søvnløshet.

Bruksanvisning

•  Sats på elementer som er kalsium-rik når du prøver å velge matvarer for å kurere søvnløshet. Ved å drikke en åtte unse glass lettmelk et par timer før du går til sengs, for eksempel, kan du øke serotoninnivået i systemet ditt for å hjelpe deg å få en god natts søvn. Andre matvarer i denne gruppen som kurere søvnløshet inkluderer yoghurt, ost eller frossen yoghurt. Hvis du ikke kan spise melkeprodukter, bør du vurdere herding søvnløshet med elementer som tofu, laks eller kalsium-forsterkede appelsinjuice og frokostblanding.

Spis mat som reduserer stressnivå som kan føre til søvnløshet. Velg matvarer for å kurere søvnløshet som nøtter (spesielt cashewnøtter, pinjekjerner og mandler), hvete og havrekli, artisjokker, spinat og svarte bønner som inneholder mye magnesium for å bekjempe angst som holder deg våken om natten.

Legg bananer til din diett for å tjene som naturlig rettsmidler for søvnløshet. Med et høyt nivå av vitamin B6, kan bananer også hjelpe generere serotonin til å holde din indre klokke fungerer riktig å både forebygge tretthet på dagtid og hjelpe deg å sovne om natten. Andre matvarer som passer inn i denne søvnløshet kur inkluderer paprika, tunfisk, kylling, spinat og kveite.

Vurdere elementer med høy glykemisk indeks når du velger matvarer for å kurere søvnløshet. Spise elementer som poteter, kjeks, hvitt brød, brun ris, pretzels og datoer innen fem timer bedtime har vist seg å være en behandling for søvnløshet ved å ha en beroligende effekt. På grunn av deres innvirkning på blodsukker og insulin nivåer, men dette søvnløshet vaksinen bør brukes med forsiktighet hvis du har en medisinsk tilstand som diabetes eller er i ferd med å redusere karbohydrater for å gå ned i vekt.

Tips og advarsler

 • I tillegg til å legge matvarer for å kurere søvnløshet til kosthold, er det også viktig å fjerne de som fremmer søvnløshet. Mat og drikke med koffein, sukker, alkohol eller krydder som forårsaker intestinal ubehag er kjent for å føre til søvnløshet. Spise store måltider rett før sengetid bør også unngås for disse naturlige rettsmidler for søvnløshet å være effektive.

Natural Cures for å hjelpe Søvnløshet

Natural Cures for å hjelpe Søvnløshet


The National Sleep Foundation anbefaler å få syv til ni timer søvn hver natt, men de fleste amerikanere kommer til kort. Ofte er dette på grunn av dårlig søvnkvalitet og problemer med å sovne og forbli sovende. Stress fra arbeids eller pakket tidsplaner bare forverrer problemet. For å bidra til å lindre rastløshet og få bedre søvn, vurdere naturpreparater. "Dette er sikrere og har færre bivirkninger enn OTC medisiner," sier Jacob Teitelbaum, MD, forfatter av "Fra trøtt til Fantastic" og medisinsk direktør i de nasjonale Fibromyalgi og Fatigue Centers.

Aromaterapi

Noen undersøkelser viser at naturlige dufter av essensielle oljer som lavendel kan lette søvnløshet og oppmuntre avslapning. I en studie utført ved Englands University of Southampton, forskere spores de sovende vaner av 10 voksne personer i én uke. Forskerne plasserte en gruppe i en lavendelduftende rom; konklusjonen var at de voksne som sov på rommene parfymert med lavendel rangert søvnkvalitet 20% høyere enn når du er i den ikke-duftende rom. Dette er fordi lavendel øker slow-wave søvn, en veldig dyp søvn hvor kroppen er helt avslappet, hjerterytme bremser, og hjernen organiserer minne. Prevention.com anbefaler sprinkling noen dråper ren lavendelolje på en vev og plassere den under puta før sengetid.

Melatonin

Melatonin, et hormon som produseres av pinealkjertelen i hjernen, er ansvarlig for å regulere søvn. Melatonin kosttilskudd matche denne naturlige hormonet og hjelpe indusere søvn. Disse kosttilskudd "kan være nyttig for skiftende kropper tilbake inn i en rytme", sier Donald Yance, sertifisert ernæringsfysiolog og klinisk herbalist i Oregon. Yance råder pasienter til å begynne med 1 milligram før sengetid; tar for mye øker ikke hormonet effektivitet.

Kalsium og magnesium

Flere studier har vist at kalsium og magnesium kan tjene som effektive søvn hjelpemidler for å hjelpe folk sovner og opphold sover naturlig. I tillegg er søvnløshet en av de viktigste symptomer på magnesiummangel. "Mangel på næringsstoffer kalsium og magnesium vil få deg til å våkne opp etter noen timer og ikke kunne gå tilbake til å sove," sier James F. Balch, MD, forfatter av "Resept for Nutritional Healing". Bestem den anbefalte daglige behovet for din aldersgruppe, og være sikker på at du får nok av disse mineralene enten i kosten eller gjennom kosttilskudd.

Yoga

"Når folk forteller meg at de har problemer med å sove, foreslår jeg at du gjør en kort, sakte yoga rutine før sengetid, og det ser ut til å gjøre underverker", sier Lana Hvit, Los Angeles-baserte yoga instruktør. Hvit forklarer at å utføre noen yoga før sengetid bidrar til å slappe av sinnet og kroppen og forberede deg for søvn. Prøv å bruke en håndfull yoga Postures som "barnets positur" i seng før det er din tur i, med fokus på dypt pust og gi slipp på dagens spenning.

Botemidler for Søvnløshet under Menopause

Søvnløshet i overgangsalderen kan oppstå fra de ubehagelige symptomene på "nattesvette", hodepine, uregelmessig blødning som smalner av for kvinner bare inn overgangsalder og eventuelle hormon utskiftninger de kan ta.
Botemidler inkluderer designe en søvn ritual for å redusere stress, får regelmessig mosjon, redusere koffein forbruk og drikker te som kamille og kava kava for å indusere søvn.
Tar melatonin eller L-tryptofan, kan en aminosyre også gi sove i noen mennesker. Begge kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker.
Unngå overforbruk av farmasøytiske søvn hjelpemidler som de kan forstyrre din normale våkne / sove sykluser.

Trene for å redusere stress

Heavy stress fra jobb, familie og andre prioriteringer kan rane deg av søvn. Menopause er en annen stressor. Trening er en utmerket stress buster. Få minst 30 minutter med moderat kardiovaskulær trening tre ganger i uken for å hjelpe håndtere stress.

Reduser koffein og Prøv Kava Kava

Hvis du drikker mye kaffe, koffeinholdige te og cola, vil dette holde pulsen forhøyet og vanskelig å slappe av å sove om natten. Du trenger ikke å gi dem opp, men redusere sitt forbruk. Drikk et glass vann mellom hver koffeinholdige drikker.
Vurdere å drikke kamille eller kava kava, som er utformet for å redusere stress og invitere søvn. Følg instruksjonene på hver pakke som noen kava kava te er sterkere enn andre.

Melatonin og L-tryptofan

Pinealkjertelen produserer melatonin når øynene er lukket under søvn. Hvis du ikke kan bo i søvn, kan du produserer for lite melatonin. Mange melatonin kosttilskudd markedsføres som søvn hjelpemidler, men ikke forbruke mer enn anbefalt dose.
L-tryptofan er en aminosyre som finnes i kalkunkjøtt og melk. Når utestengt, er det tilgjengelig igjen. Det er en forløper til melatonin og er tatt for muskelavslapning og som hjelp til å sovne.

Valerian for behandling av søvnløshet

Valerian for behandling av søvnløshet


Valerian er en urtemedisin som har vært brukt i tusenvis av år for å behandle søvnløshet. Ifølge University of Maryland Medical Center, dateres bruk av denne urten tilbake til minst det andre århundre e.Kr., selv om det bare har vært i det siste tiåret at forskning har blitt gjennomført for å verifisere effektiviteten av vendelrot for behandling av søvnløshet.

Handling

Ifølge Creighton University Medical Center komplementær og alternativ medisin nettside, er vendelrot tenkt å forbedre søvnen induksjon på grunn av sin effekt på signalstoffet GABA. Ved å øke mengden av GABA, utfører vendelrot en beroligende virkning. Vendelrot s sedative effekter er antatt å bli ytterligere forbedret ved den høye mengde glutamin som inneholdes i den urt, som omdannes til GABA i kroppen.

Dosering

Valerian kan tas som en te, tinktur, ekstrakt, pulver eller kapsel. Den kan kjøpes i helsekostbutikker, noen dagligvarebutikker eller på nettet. Følg doseringsanvisningen på etiketten. Ifølge University of Maryland Medical Center, den vanlige dosen av vendelrot tinktur er 1 til 1 1/2 ts., Er vendelrot flytende ekstrakt 1/2 til 1 ts., Pulver eller vendelrot kapsler er 250-600 mg og vendelrot te er å bli gjort med 1 ts. av tørket rot til en kopp kokende vann. Til å behandle søvnløshet, bør vendelrot tas opp til to timer før sengetid.

Forholdsregler

Siden vendelrot gjør deg døsig, bør du ikke ta det når du skal kjøre eller betjene farlige maskiner. Ifølge University of Maryland Medical Center, øker vendelrot den sedative effekten av andre rusmidler; derfor bør vendelrot ikke tas sammen med antikrampe medisiner, barbiturater, benzodiazepiner som Xanax, sove medisiner som Ambien, anti-depressiva som Elavil, alkohol, statin narkotika, og antihistaminer.

Ifølge University of Michigan Health System, kan vendelrot også forårsake slike bivirkninger: hodepine, rastløshet, oppstemthet, uregelmessig hjerterytme og utvidede pupiller.

På grunn av den beroligende effekten av vendelrot og dets interaksjon med andre vanlige medisiner, er det en god idé å diskutere urt med legen din for å sikre at det er trygt for deg, basert på din personlige sykehistorie.

Hvordan redusere søvnløshet og få mer søvn

Hvordan redusere søvnløshet og få mer søvn


Insomnia er ofte beskrevet som kaste og slå, ser på klokken og ikke klarer å sovne. Noen ganger bare sovner er en veldig vanskelig ting å gjøre; kroppen kan bli sliten, men hjernen er lys våken. Søvnløshet kan oppstå på ethvert stadium av livet, men kan forekomme oftere som en person aldre. Når søvnløshet første streik, kan du prøve noen prøvde og sanne hjem rettsmidler for å hjelpe fange noen zzzzzzs.

Bruksanvisning

•  Skjær koffein fra kostholdet. Den første linjen i forsvaret mot søvnløshet er å eliminere koffein fra kostholdet, eller i det minste kutte ned. Koffein er et sentralstimulerende og spiller en viktig rolle i å holde en person våken om natten. Den beste tingen å gjøre er å kutte koffein ut av kostholdet helt, men hvis det er umulig så prøve å unngå koffein etter 11:00 Koffein beruset på ettermiddagen er fortsatt i systemet ved sengetid.

Følg en tidsplan. Ved hjelp av en tidsplan er en av de viktigste trinnene en person kan gjøre for å redusere søvnløshet. En tidsplan innebærer å skape et sett tid til å gå til sengs og en bestemt tid til å våkne opp hver dag. For best resultat, hold deg til den samme planen i helgene i tillegg til kroppen blir acclimated til tidsplan og sovner blir mye enklere.

Hold deg våken på dagtid. Unngå å ta noen naps, selv om det er fristende å gjøre etter en natt med søvnløshet. Tar en ettermiddagslur gjør det mye vanskeligere å sovne om kvelden, samt å forstyrre sove-våkne syklus. Hvis en lur er et must, så sørg for å sove mer enn 30 minutter.

Øvelse daglig. Trening hjelper søvnløshet ved å frigjøre endorfiner som gir en følelse av tilfredshet og hjelp i å sovne. Trening bør være en del av en daglig rutine. Det gjøres best i minst 30 minutter om dagen og i morgen eller tidlig ettermiddag.

Lag en avslappende soverom miljø. Soverommet bør ikke være stimulerende, men avslappende. En avslappende atmosfære er et kjølig, mørkt soverom med myke, behagelige puter, tepper og laken. Legge til en avslappende aromaterapi duft, som lavendel, skaper den perfekte sovemiljø.

Unngå slå og kaste. Denne bevegelsen gjør det mer utfordrende å sovne. Hvis søvnen ikke har skjedd i ca 10 til 15 minutter, og deretter stå opp og gjøre noe rolig til følelsen av å være sliten og trøtt oppstår igjen. Tilbake til sengen og prøver å sovne igjen. Noen rolige aktiviteter som bidrar til å fremme følelsen av tretthet kan inkludere spille kabal, lese eller lytte til rolig musikk.

Gå til en lege. Hvis alt annet mislykkes, og søvnløshet er fortsatt vedvarende, og deretter se en lege for å utelukke eventuelle medisinske tilstander som kan være årsaken til søvnløshet. Legen kan også foreskrive en medisin som skal brukes for en kort tid å overvinne søvnløshet.

Hvordan behandle søvnløshet uten reseptbelagte legemidler

Hvordan behandle søvnløshet uten reseptbelagte legemidler


Over 35 millioner amerikanere lider med søvnløshet enten det er sporadisk eller ofte. For de som arbeider med ofte tilbakevendende søvnløshet, kan det være svært vanskelig å takle. Insomnia later deg utmattet og tappet i løpet av dagen tid timer og ulykkelig og urolig om natten. Mange folk ikke føler seg komfortabel å ta kraftige reseptbelagte sove medisiner til å behandle sine søvnløshet. Disse resepter kan føre til ubehagelige bivirkninger hos noen individer og mange bare ikke liker måten beroligende gjøre dem føler. Hvis det er tilfelle med deg være trygg på at det er andre ting du kan gjøre for å behandle søvnløshet hjemme uten bruk av reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Start med de mest skånsomme hjem rettsmidler først. Må ikke ta naps i løpet av dagen, unngå koffein og sukker etter 18:00 og innlemme øvelsen i din daglige rutine. Du kan også prøve noen beroligende hjem rettsmidler for søvnløshet. Varm melk har vært brukt i årevis for sine søvnfremkallende evner. Lavendel og kamille aromaterapi er også svært vellykket for mange mennesker. Prøv å ta et varmt bad med lavendelolje og kamille. Når du er ferdig med deg bath nippe litt varm melk og nyte rolig og stille aktiviteter mens du går over kroppen din i hviletiden. Holde lysene så dim som mulig for å unngå synet relatert natt og dag forvirring.

Hvis disse tiltakene bare ikke gjør det, kan det være lurt å vurdere naturlige kosttilskudd. Det er mange på markedet som kan bidra til å få deg til å sove. Den mest populære av disse er melatonin. Melatonin er et naturlig forekommende stoff i kroppen som bidrar til å regulere døgnrytmen. Du kan finne melatonin kosttilskudd på de fleste apotek og vitamin butikker. En annen svært populær urte supplement for søvnløshet er Valerian rot. Valerian er en plante som er innfødt til Europa og Asia. Valerian rot har blitt brukt til å behandle søvnvansker for så langt tilbake som antikkens Hellas og romertiden. Valerian root når forbrukes produserer en døsig effekt som hjelper mange mennesker faller i dvale enklere.

Akupunktur er et annet flott alternativ middel for søvnforstyrrelser eller søvnløshet. Mange sverger at deres søvnløshet er kraftig forbedret med hyppige turer til en akupunktør. Akupunktur har vært brukt i århundrer for å hjelpe kroppen i healing, avslappende og opprettholde god helse.

Tips og advarsler

 • Søvnløshet kan ofte være et symptom på en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Hvis søvnløshet ikke blir bedre eller blir verre kontakte lege. Han eller hun kan være lurt å kjøre tester for å utelukke sykdommer som kan være årsaken deg å ha problemer med å sove

Hvordan bruke Kamille å behandle Søvnløshet

Hvordan bruke Kamille å behandle Søvnløshet


Kamille er en blomstrende plante dyrkes over hele Europa. Det er blitt brukt i folk rettsmidler for tusenvis av år å behandle en rekke plager så forskjellige som stress, solbrenthet og munnsår. Men en av kamille mest populære bruker er i behandling av søvnløshet. Kamille kan være brygget i beroligende te, blandet med badevannet eller brukes i aromaterapi å slappe av på slutten av dagen.

Bruksanvisning

Reduser Søvnløshet gjennom bruk av kamille te

•  Ta med en kopp vann til en rask koke i en liten gryte eller kasserolle.

•  Bland i 1 ts. av dehydrert kamille kronblader. Disse kan kjøpes på urte forsyne butikker eller gjennom spesialitet Internett forhandlere. Du kan også bruke en te infuser å kombinere kamille blomster med vann.

Reduser varmen til et oppkok.

Cover potten med et lokk for å felle dampen inne.

Kok blandingen av blomster og vann i 45 sekunder.

Ta blandingen fra ovnen.

La blandingen avkjøles i 1 minutt.

Hell vannet gjennom en sil for å fjerne kamille blader.

Legg honning og frisk sitronsaft etter smak. En annen måte å spice opp kamille te er ved å legge sitronmelisse blader i stedet for sitronsaft.

Drikk te. Etter en time, bør du begynne å føle den beroligende effekten tar tak.

Bruk Kamille Potpourri å behandle Søvnløshet

Opprette en kamille potpourri ved å blande en kopp kamille blomster med en kopp hver av rosmarin, sitron verbena blader og lavendel blomster. Legg en 1/2 kopp timian, 1 ts. av korianderfrø, 2 ts. av sverdlilje rot pulver og 2 dråper lavendelolje.

Legg en håndfull av blandingen under puten før du går til sengs om kvelden. Beroligende lukter vil hjelpe deg å sovne og forbli sovende lenger.

Tips og advarsler

 • Hvis søvnløshet vedvarer etter et par måneder med kamille behandlinger, kan det signalisere en mer alvorlig medisinsk problem. I stedet for å fortsette å bruke kamille til å behandle søvnløshet, ta kontakt med din lege for andre potensielle rettsmidler.
 • Personer med høysnue eller ragweed allergi kan også ha allergiske reaksjoner på Kamille siden plantene er så nært beslektet. Hvis du opplever hoste, nysing eller rennende nese, avvikle bruken av kamille.

Urte søvnløshet rettsmidler

Ved hjelp av urter som rettsmidler, herunder for søvnløshet, dateres tilbake århundrer. Mens søvnløshet kan være forårsaket av stress, nervøsitet, søvnløshet eller depresjon, bruke urte søvnløshet rettsmidler som en midlertidig løsning for å hjelpe hjelpemiddel søvn. Pare urter med de riktige livsstilsendringer som vil redusere stress og gjør at kroppen din til å sove naturlig over tid. Hvis du fortsatt finne deg selv i stand til å finne søvnen lett eller uten urte hjelp, bør du kontakte lege.

Stress Relief

Urter som er naturlig beroligende kan ofte brukes til å slappe av i kropp og sinn. Disse urtene er kjent for å redusere stress og kan noen ganger virke som et mildt beroligende. Kamille sies å slappe av dine muskler og initiere søvn. Pasjonsblomst urt er et mildt beroligende som hjelper med angst og bekymring.

Den sterkt luktende sitronmelisse bidrar til å fremme søvn ved å behandle søvnforstyrrelser. Valerian hjelpemidler i avslapping og kan, over noen dager eller uker, faktisk forkorte tiden det tar for deg å sovne. Et annet bedre kjent urt for søvnløshet er johannesurt, som sies å forlenge dype søvnsykluser.

Insomnia Relief

Samtidig som de har for mye stress fra jobben eller hjemme livet er én årsak til søvnløshet, er søvnløshet helt annet. Urter kan også forsøke å takle denne tilstanden, og la deg sove; Imidlertid er de ikke forventes å herde søvnløshet. En enkel sedative er kattemynte, men for mye kan være bra for deg. Humle blomster, når den plasseres i te, ikke bare oppmuntre kroppen til å sove, men også lette fordøyelsesbesvær.

Lavendel-blomst hoder eller lavendel-blomst oljer er også beroligende for personer med søvnløshet. Lavendel er best brukt ved å inhalere duften. Aldri konsumere lavendel. En mindre kjent urt som skullcap har vært brukt som et beroligende middel i det siste, og er faktisk funnet som en ingrediens i mange søvnløshet medisiner.

Ved hjelp av urter

Urter kan inntas i en rekke former, fra kapsler til te å bare puste i sine sterke dufter. Te bruker vanligvis en blanding av ulike mengder av en rekke urter for å skape den rette blandingen for å oppmuntre søvn. Valerian spesielt er stygg luktende og dårlig smaker, derfor gjør det en god kandidat for bruk i en kapsel form.

Hvis du ikke ønsker å innta urter, derimot, kan du lage en enkel søvn pute fra en snor bag på størrelse med en indeks kortet fylt med omtrent 1/2 kopp urter. I likhet med te, er en kombinasjon av urter som ofte brukes i stedet for en pose fylt med bare en urt.

Tips for å hjelpe med søvnløshet

Tips for å hjelpe med søvnløshet


Sove er så viktig for din velvære som å spise. Men på et tidspunkt, millioner av mennesker opplever problemer med å sovne eller forbli sovende. Dette senge lidelse er referert til som søvnløshet. Manglende evne til søvn kan føre til uklart syn, manglende evne til å konsentrere seg, tretthet, lav energi, irritabilitet og, i ekstreme tilfeller, hallusinasjoner. Disse effektene kan negativt endre din personlighet og negativt påvirke din jobb og privatliv. Hvis du lider av søvnløshet, det finnes metoder du kan bruke for å begynne å få nok hvile.

Bedtime Routine

Begynne å gå til sengs på et angitt tidspunkt hver kveld og våkne opp om morgenen til en bestemt tid også. Dette gjør at kroppen kan tilpasse seg et normalt sovemønster. Før du går til sengs, ta et varmt bad og lese i noen minutter, eller lytte til noen avslappende musikk. Unn din sengetid på alvor, og snart vil det bli en vane der du vil få minst 7-8 timer søvn hver natt. Hvis du har en sen kveld på grunn av en sosial funksjon eller uforutsette arbeidsoppgaver, prøver å gjøre opp for det neste dag, men ikke sove gjennom hele dagen. Ta en lur i stedet, og deretter gå til sengs på (eller litt før) planlagt tid. Bruk soverommet til å sove eller intimitet bare, og eliminere ser på TV, snakker i telefonen og spise mens du er i senga.

Håndtere stress

Når du er i senga, ikke bry deg om de stressende situasjoner som oppstår i livet ditt. Dette er vanskelig, spesielt når du kan være har problemer på jobben, med din ektefelle, barn, familiemedlemmer eller venner. Likevel, å bringe problemene dine til sengs forsinkelser søvn, og før du vet ordet av det, er du legge våken hele natten bekymre deg for hva du ikke kan fikse med en gang. Prøv å tildele en annen gang i løpet av dagen hvor du kan erkjenne problemene dine, skriv dem ned og legg merke til hvordan du vil løse dem. Bekymringsfullt i sengen om natten er en sikker vei til søvnløshet.

Kosthold og trening

Avstå fra å spise for mye rett før du går til sengs. Ikke bare vil en altfor full mage årsak vektøkning, kan det også gjøre at du føler deg ukomfortabel. Hvis du er sulten, kan du prøve snacking på kjeks eller en frukt eller grønnsak. Reduser koffein (kaffe, brus, sjokolade) inntak. Få litt mosjon i løpet av dagen, men unngå å trene rett før du går til sengs, som økte energinivået vil gjøre det vanskelig å sovne med en gang. Begrense mengden av naps du tar i løpet av dagen hvis det fører til at du ikke sove om nettene.