Digidexo.com

veske fra munnvikene

Hvordan lage en veske fra resirkulert dagligvarer poser

Hvordan lage en veske fra resirkulert dagligvarer poser


En kreativ måte å resirkulere alle av disse plast dagligvarer poser er å gjøre dem om til garn og hekle en veske --- eller noen form for bag. Hekling med plast garn bruker opp hundrevis av poser som ellers ville tette deponier eller gå ubrukt i mange år. Plastpose prosjekter er holdbare og svært allsidig. Dette prosjektet fokuserer på å hekle en enkel veske, men når din plast garn er gjort, kan nesten enhver stil veske eller bag mønster følges.

Bruksanvisning

Gjør Plastic Garn

•  Legg en plast dagligvarer bag ut flat. Posen skal være i form av et rektangel, med unntak av håndtak som stikker ut.

Brett posen i to på langs

Brett posen langs en ​​andre og tredje gang, holde håndtakene på venstre og limt kanten på høyre side.

Klipp av håndtakene. Nå posen skal ligne en lang, tynn rektangel.

Skjær posen i 1-tommers-brede strimler fra venstre til høyre, forkaster den limt kant på slutten.

Brett de 1-tommers-brede strimler. Hver bør være en sløyfe av plast omtrent 1 1/2 meter lang.

Knyt løkker av garn sammen ved å plassere en løkke av plast --- Loop 1 --- slik at det bare lapper slutten av en annen --- Loop 2. Trekk den andre enden av Loop 1, ikke den overlapp Loop 2 , under og gjennom det overlappede ende av Loop 2.

Trekk bestemt, men forsiktig på endene for å stramme knuten. Tilsett resten av løkkene til denne kjeden, deretter vikle "garn" til en ball. Fortsette å kutte poser, legger løkker, og svingete til du har brukt alle dine poser.

Hekles Purse

Lag en slipknot og kjede 15 til 25, avhengig av ønsket størrelse på vesken. Dette vil være toppen.

Slå og fastmaske i den andre kjeden fra kroken. Fortsett enkelt hekling i hver kjede, hele veien over. På slutten, kjetting to og slå.

Fortsett å følge dette mønsteret før posen er det dobbelte av ønsket størrelse.

Brett posen i to og delta ved enkelt å hekle ned de løse sidene.

Hekle et håndtak ved kjeding 4 eller mer (til ønsket tykkelse). Snu og fastmaske i den andre kjeden fra nålen, deretter fastmaske over. Ved slutten av raden, kjetting to og slå. Gjenta inntil håndtaket er ønsket lengde og fest den til posen med fastmaske.

Tips og advarsler

 • Når knyting loopene sammen til garn, sørg for å jevnt og fast trekk endene slik at knuten strammer uten bunching eller bli ujevn. Ikke trekk for hardt, men eller garn vil bryte.

Hvordan Meter doseinhalatorer arbeid?

Hvordan Meter doseinhalatorer arbeid?


Den dosemåleinhalerer er også kalt en puffer eller aerosolinhalator. Personer som lider av KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom), astma og andre luftveisproblemer finner ut at de små beholdere gjøre levering av legemiddelet praktisk som det er lett å bære med seg, så det er alltid tilgjengelig når behovet oppstår.

Hvordan dosemåleinhalerer Works

Den tilmålte dose inhalator består av en metallbeholder som inneholder den foreskrevne medisiner, en plastholder som inkluderer et munnstykke, og en måleventil. Valgfrie avstandsstykker er tilgjengelige hvis medisinen synes å være sprøytet på baksiden av halsen i stedet for inhalert i lungene, der den medisiner gjør sitt arbeid.

Medisinen frigjøres ved et drivmiddel slik som hydrofluoralkan. Den leverer en langsom tåke, som leveres dypt inn i luftveiene, hvor den er avsatt.

Doseringsventilen sikrer at den riktige dose av medikament blir frigjort fra den trykksatte beholderen hver gang den er brukt

Hvordan bruke dosemåleinhalerer

Når det brukes riktig, er riktig dose av medisiner levert dypt inn i luftveiene.

Fjern hetten fra munnstykket. Holde inhalatoren med munnstykket på bunnen og riste for å blande riktig medisinering.

Hvis ingen spacer blir brukt, hold munnstykket omtrent to inches foran munnen, slik at når du slipper tåke, kan du inhalerer det sakte.

Løft haken for å åpne luftveiene og forsiktig puste ut. Når du er klar for en ny pust, trykk på beholderen på samme gang du starter en langsom, dyp innånding pusten. Det burde ta deg 3 til 5 sekunder å inhalere tåken å sørge for at du får det inn i lungene.

Hold pusten i 10 sekunder for å gi medisinen en sjanse til å slå seg ned i luftveiene.

Noen doser kreve mer enn ett puff. Vent 30 sekunder før neste medisinert innånding.

Triks for å sørge for at du gjør det riktig

Hvis den riktige teknikken ikke brukes, vil du ikke får riktig dose av medisiner. Hvis spray ender opp i munnen eller på baksiden av halsen, kan det føre til irritasjon.

Å sørge for at du følger riktig prosedyre, øve foran et speil. Det bør ikke være tåke kommer fra neseborene, toppen av inhalatoren eller fra munnvikene.

Hvis du fortsatt ikke sikker på om måten du bruker dosemåleinhalerer, gå over teknikken din med apoteket, sykepleier eller lege.

Måter å gjenbruke Garbage

Måter å gjenbruke Garbage


Bildet av det åpne hav maner frem tanker om renslighet og renhet. Vår søppel gjør at bildet mindre virkelig med hver bestått dag. Stillehavet er nå vertskap for en 3,5 millioner tonn øya flytende søppel dobbelt så stort som Texas. Så langt har vi vært i stand til å unngå å tenke på det økende problemet med søppeltømming fordi vi har vært i stand til å distansere oss fra å bli personlig berørt. Men ingen kan hevde at begroing verden med søppel er en god ting. Jo mindre vi bruker, jo mer vi gjenbruk, jo bedre form vi vil være i.

Minimer Bruk

Kanskje den enkleste måten å re-bruk er å ikke bruke i første omgang; Vi har alle hørt fordelene ved å bruke lerret poser å bære våre kjøp. I produsere delen, kan elementer som selges enkeltvis eller per bunt alle bli satt i en enkelt pose. En bunt av koriander, en haug med gulrøtter, og en mango kan alle dele den samme posen. Før hvert kjøp, tenker på måter å unngå ekstra emballasje.

Enkelt Gjenbruk

Mye av det emballasje vi støter kan brukes på nytt for samme formål på nytt. En plast produsere pose som holdt gulrøtter, for eksempel kan brukes til å dekke opp at left plate av kjøttpudding, unngå behovet for plastfolie. En yoghurt container kan lagres for å lagre suppe. Aluminiumsfolie kan brukes om igjen mange ganger.

Prøvde og sanne

Generasjoner har brukt tomme kaffe bokser for å holde alt fra spiker til ormer. Og snakker om negler, kan du feste jar lokk til en trekloss for å lage en enkel lagringssystem. Ta lokkene av tomme glasskrukker og skru dem inn i et styre. Suspendere styret, lokket siden ned, og fylle glassene med sorterte maskinvare. Når skrudd inn vedlagte lokk, gjør det en synlig og lett-å-bruke lagringssystem. Og selv om det er nesten en løpende vits, din depresjon-era slektninger lært å bruke og gjenbruke gave innpakningspapir.

Rydder opp

Ikke kast den gamle T-skjorte helt ennå. Når skjorter, sokker og gamle håndklær har nådd slutten av ett liv, legge til en ny inkarnasjon som rengjøring filler. Tannbørster kan bli scrubbere. Selv en gammel badematte kan bli et nytt gulv mopp.

Go Artsy

Vesker fra tannkjøtt wrappers, lommebøker fra gamle kassetter, birdfeeders fra tomme vannflasker - de med et kreativt sinn kan "re-purpose" hva som ellers ville bli forkastet. Og for å virkelig kutte løs, ta det søppel og gjøre den om til kunst.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene


En plutselig endring i været, ved hjelp av et nytt ansikt produkt eller et skifte i hormonene kan gjøre hjørnene av munnen din tørr og sprukken. Når dette skjer, er det nødvendig å søke riktig behandling ellers en infeksjon kan overflaten. Mens det er mange aktuelle og interne medisiner som kan tas, fikse problemet med naturlige stoffer og vitaminer er mulig. Før du drar til legen, kan du prøve noen homeopatiske midler og praksis for å se om du kan hjelpe hjørnene av munnen.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

•  Gjør sunne matvalg. Velg mat som er rik på vitaminer og mineraler, fargerik og frisk. Sunne karbohydrater inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn og bønner, mens usunne karbohydrater har hvitt mel og raffinert sukker. Matvarer med enumettet fett, som olivenolje og avokado, i tillegg til mat rik på Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, er nødvendige for sunn hud.

Legg kosttilskudd til kosthold, for eksempel en multivitamin eller riboflavin B-2. Riboflavin bidrar til å beskytte celler for oksygen skader og støtter celleenergi. Ett tegn på å være mangelfull i riboflavin er sprukket hud på munnens hjørner.

Bruk en beroligende salve på leppene og i hjørnene av munnen. Påfør et beskyttende leppepomade med tea tree olje, jojobaolje, Shea smør eller kokosolje to ganger daglig. Når du er i solen, må du bruke et produkt med sinkoksid å skjerme solens skadelige stråler.

Hold området rent og tørt. Avstå fra å bite negler, slikker leppene eller spise fet mat. Break vaner som biting caps penner eller suger på fingrene. Eventuell fuktighet, for eksempel spytt, irriterer sprekker og forbyr healing.

Bruk honning til de sprekker ved hjelp av en bomullspinne. Hold leppene fortsatt i 30 sekunder for å sette honning. Dypp en frisk bomullsdott i vaselin og søke på toppen av honning. La virke i en halv time. Påfør en varm vaskeklut til munnen. Tørk nøye for å fjerne honning og petroleum gelé.

Ta kontakt med legen din. Vedvarende sprekker i munnen er en sykdom som kalles Angular Cheilitis. Inflammatoriske lesjoner vises i hjørnene av munnen og kan føre til sår. Fortell legen din hva du har brukt og se om hun anbefaler noe sterkere.

Hint

 • Hvis du har en aloe vera plante, bryte åpne stammen og påfør en dråpe til hjørnene av munnen.
 • Har flere leppepomader tilgjengelig; en i bilen, huset, ryggsekk, veske og kontor, for eksempel.
 • Hvis munnen din er verre 24 timer etter påføring av et naturlig middel, avslutte bruken og kontakte legen din.

Slik fjerner en Scratch fra briller

Slik fjerner en Scratch fra briller


Briller kan bli skrapet hvis de er droppet, eller bæres i en veske uten omslaget. Riper er også forårsaket av feil rengjøringsmetode eller materialer. Bruke skjorteermet eller et papirhåndkle til å tørke linsene kan virke ufarlig, men tøymykner, ørsmå partikler og papirbaserte produkter ikke er snill mot linser. Uansett hvor forsiktig du er, er det ikke alltid mulig å holde linsene dine briller fri for riper. Prøv å fjerne en ripe selv før å bruke tid og penger på å erstatte linsene.

Slik fjerner en Scratch fra briller

Glass linser

•  Rengjør linsen med brillepussemiddel etter produsentens anvisninger.

Kontroller at glasset er helt tørt. DAB en liten mengde vanlig tannkrem på en myk linseklut. Bruk aldri en gel eller whitening tannkrem.

•  Gni tannkrem på glasset i små, sirkulære bevegelser. Fortsett å gni i 10 sekunder.

Tørk av tannkrem; ikke gni for hardt. Fukt en ren klut med vann for å fjerne alle rester av tannkrem.

Gjenta med flere små mengder tannkrem til scratch forsvinner.

Plastglass

Kjøp et glass-etsning krem.

Følg produsentens anvisninger for bruk. Påfør kremen på forsiden og baksiden av objektivet. La den stå i den anbefalte tiden for å fjerne anti-refleks, anti-ripe belegg på plast briller.

Skyll av kremen og tørk glassene med en myk linseklut. Bruk aldri glass-etsning krem ​​til briller, da dette vil ødelegge dem.

Hint

 • Unngå riper ved å ta godt vare på dine briller. Oppbevar dem i en polstret tilfelle når du ikke bruker dem. Bruk aldri ansiktsservietter eller papirhåndklær til å rengjøre linsene, da dette kan ripe dem. Bruk såpevann for å forsiktig rense deg briller hver dag, deretter tørke dem med en myk, ren klut. Hold husholdningsvaskemidler, neglelakkfjerner, parfyme og hårspray bort fra brillene.

Hjem rette for Cracked munnvikene

Sprekker i munnvikene er en vanlig sykdom som rammer mange mennesker. Årsaken kan være fra tilstander slik som vinkel keilitt (noen ganger på grunn av en nærings-mangel), dehydrering, for mye sol eller kaldt vær eksponering, eller fra virkningene av andre allergener eller irriterende stoffer. Rettsmidler kan variere fra person til person, avhengig av årsaken.

Angular Cheilitis

Tilstanden kalles kantete Cheilitis forårsaker sprekker i munnvikene på grunn av ernæringsmessige mangler i jern, folat eller B12, en soppinfeksjon, eller på grunn av en bakteriell infeksjon som kan være relatert til iført proteser. Sprekkene kan vises for varierende mengder tid og kan vare alt fra en til flere måneder, og kan av og til dukke opp igjen. Hold sprekker så tørr som mulig for å hindre bakterier og pus fra å utvikle og spise en balansert diett, spesielt inkludert B-vitaminer. Gni det berørte området med kakaosmør, aloe vera, vitamin E olje, usaltet smør, olivenolje eller salt først deretter olivenolje og honning. Men ta kontakt med hudlege eller lege før du bruker noen hjemme rette slik at du ikke motvirke eventuelle medisiner som du kan ta.

Andre rettsmidler

Hvis leppene eller munnvikene er sprukket på grunn av andre faktorer det er flere tiltak som kan bidra til å lindre problemet. Prøv ikke å slikke leppene, da dette bidrar ytterligere til dehydrering og sprengning. Hvis du går ut i ekstrem varme eller kulde sørg for å bruke leppepomade med solfaktor og bruke den på nytt ofte. Ved hjelp av en leppepomade som inneholder bivoks eller vaselin er gunstig for å fukte tørre, sprukne lepper. Det er også viktig å holde hydrert ved å drikke rikelig med væske. Gå til legen din dersom sprukne lepper bli ekstremt smertefullt, eller hvis du opplever kroniske problemer som det kan tyde på at du har en underliggende medisinsk tilstand.

Hvordan helbrede kutt i munnviken

Kantete Cheilitis er et begrep for kutt i munnvikene. Noen mennesker er mer tilbøyelige til å få skader i hjørnene av munnen, i tillegg til andre steder som utvides etterhvert som de beveger seg, for eksempel på baksiden av kneet og krumme seg fra albuen. Å helbrede disse kuttene, må du først forstå hva som forårsaker dem og deretter begynne behandlingen.

Bruksanvisning

•  Vit at et vitamin B og jern mangler kan føre til kantete Cheilitis. I tillegg kan du være allergisk mot et produkt som tannkrem eller leppestift. Dehydrering kan også føre til kutt for å dukke opp i hjørnene av munnen. Til slutt, kan du ha en gjær eller bakteriell infeksjon.

Ta et vitamin B-kompleks supplement og et strykejern supplement hvis din lege sier at det er greit. Drikk rikelig med væske. Du må tilsvarende åtte 8 oz. kopper vann hver dag. Gå gjennom alle dine personlig pleie-produkter, og slutte å bruke noen som du begynte å bruke på ansiktet eller i munnen rundt den tiden kuttene dukket opp.

Hold hjørnene av munnen tørr, og ikke røre munnen med hendene. Unngå mat som kan irritere lesjoner, for eksempel krydret og sitrus mat, og vaske munnen med vann etter å ha spist. Før du går til sengs om kvelden, påfør et tynt lag med vaselin på sårene for å fukte huden og hjelpe healing.

Besøk din helse-omsorg utøveren hvis kuttene ikke har begynt å gro i ca en uke. Han kan avgjøre om du har en mer kompleks underliggende tilstand som krever medisinering.

Tips og advarsler

 • Ikke kysse noen før kuttene har helbredet, i tilfelle en infeksjon forårsaket dem.

Problemer som oppstår fra dårlig holdning

Alle disse påminnelser fra din mor å stå oppreist hadde rett. Dårlig holdning kan føre til en rekke helseproblemer, noen av dem alvorlig. Noen problemer forårsaket av dårlig holdning kan virke opplagt. Andre problemer forårsaket av dårlig holdning kanskje ikke synes å være relatert ved første øyekast. Som det viser seg, er dårlig holdning mye verre enn bare slumping.

Hodepine

Dårlig holdning kan føre til skulder- og nakkeproblemer. Disse problemer kan resultere i innsnevrede blodkar. Trange blodkar i hodet og nakken er en viktig årsak til hodepine.

Back Pain

Dårlig holdning kan være forårsaket av ujevn belastning bærer, for eksempel en tung veske som sleper den ene siden av legemet nedover. Cradling telefonen mellom øret og skulderen kan også resultere i dårlig holdning. Disse dårlige holdning årsaker kan føre til ryggsmerter, som ironisk nok kan føre til enda verre holdning for å kompensere for smerten.

Acid Reflux

Dårlig holdning fører til innsnevring av de indre organer. Dette kan føre til sure oppstøt (GERD). Dårlig holdning kan også bidra til forstoppelse og andre problemer med kroppsfunksjoner.

High Blood Pressure

I 2007 fant forskere ved University of Leeds i Storbritannia en direkte neural sammenheng mellom nakkemusklene og kjernen tractus solitarius (NTS). Denne delen av hjernen er avgjørende i å regulere hjerterytmen og blodtrykket. Dårlig holdning, for eksempel hunching over en dataskjerm, kan legge press på nakkemusklene, som fører til høyt blodtrykk.

Misforståelse

Til tross for alle problemene som kan oppstå ved dårlig holdning, det er en vanlig misforståelse om dårlig holdning. Det forårsaker ikke "pukkelrygg", eller den overdrevne kurven av ryggraden ofte sett hos eldre kvinner. Denne tilstanden er et resultat av osteoporose, bentap eller, i stedet.

Hvordan Heat Rice Vesker

Oppvarmede ris poser er nyttige for å lindre smerten av ømme muskler, fibromyalgi og leddgikt. De er også nyttige til å varme opp bunnen av sengen, slik at føttene vil holde deg varm på kalde netter. Oppvarmede ris poser kan også brukes til å holde maten varm når det blir transportert til potlucks eller middager.

Bruksanvisning

Oppvarming en Rice Bag

•  Plasser et papirhåndkle på midten brett av en mikrobølgeovn. Lå ris pose på toppen av papirhåndkle.

Hvis du har en lav watt mikrobølgeovn, sette strømnivået for høy varme. For høyere drevet mikrobølger ved å sette strømnivået til middels høy varme.

•  For de fleste mikrobølgeovner, bør ris posen bli oppvarmet i to minutter. Imidlertid, når oppvarming av risen posen for første gang, å varme opp veske i 30 sekunders intervaller. Dette vil holde posen fra overoppheting og angi nøyaktig hvor lenge ris posen bør være oppvarmet for neste gangs bruk.

Før du fjerner ris posen fra mikrobølgeovn, nøye føler posen med én finger tips for å sikre at posen ikke er for varmt. Hvis posen er ekstremt varmt, la posen for å kjøle i mikrobølgeovnen med døren åpen i minst ett minutt. Kontroller ris posen igjen, hvis det er kjøligere og kan plukkes opp komfortabelt, er den klar til å bli brukt.

Plasser ris posen direkte på skrantende kroppsdel, eller om det fortsatt er litt varm, kan du pakke ris pose i en hånd håndkle før du bruker den til kroppen. Fjern håndkle fra ris posen etter hvert som kjøler.

For å holde maten varm for transport, plasserer ris posen enten ved siden av matskål, eller direkte under parabolen. Pakk hele posen og tallerken med et håndkle.

Tips og advarsler

 • Å lage din egen ris bag, fylle en hvit tube sokk med ris. Stopp om tre inches fra toppen, og sy tube sokk stengt.
 • Ris poser kan også være plassert i en fryser for å hjelpe til skader som må avkjølt. De holde seg kald i lang tid, og ikke føre til vassen rotet som en typisk ispose gjør.
 • Ta med følgende dikt, skrevet av en anonym forfatter, for å indikere hvordan du bruker ris posen når gi ris bag som en gave.
 • "The Rice Bag: Denne lille pute fylt med ris, er en slik en trøstende enhet Mikrobølgeovn i 2 minutter på høy, og kysse de smerter og plager farvel Bruk den til den urolige sted Varmen vil lindre smerten mye Or.... , varme de små tærne så kaldt. Du finner dette fint å ha og hold. Eller fryse det for en liten stund, og fikse det boo-boo deg med stil. I stedet for en komprimere laget av is, kan du bruke denne puten fylt med ris. "
 • Aldri plassere en oppvarmet ris bag direkte på huden uten å sjekke temperaturen. Ris poser kan forårsake alvorlige brannskader.

Hvordan holde fra å få Veggdyr Når noen du kjenner har dem

Hvordan holde fra å få Veggdyr Når noen du kjenner har dem


Bed bugs er små blodsugende insekter som hjemsøke hus og hoteller. De oftest lever i seng madrasser, sengetøy og spiralfjærer, og de krype ut å mate mens offeret sover. Bed bugs og deres egg kan også overføres på klær, møbler, tepper, kofferter og vesker. Når en venn eller et familiemedlem hjem eller hotellrommet er infisert med veggedyr, må du unngå direkte kontakt med sin seng, hjem, klær, bil og andre eiendeler.

Bruksanvisning

•  Ikke la en infisert person, hans kjæledyr eller hans eiendeler i hjemmet ditt. Veggedyr kan bæres inn i ditt hjem på personens klær, eiendeler eller kjæledyr.

Unngå å besøke et hjem eller hotellrom Hvis en seng bug infestation har blitt rapportert på den plasseringen. Bed bugs og deres egg er ikke bare funnet i sengen. De kan overføres til andre områder av hjemmet eller hotellet, og de kan leve i møbler og tepper.

Ikke berør, slitasje eller låne klær, vesker, kofferter eller andre eiendeler som eies av en person med en seng bug infestation. Egg og bed bugs kan fraktes på disse elementene og overføres til andre.

Hold deg jakka og veska ved skrivebordet i stedet for å lagre dem på kontoret frakk skapet. Bed bugs kan reise fra ett strøk til et annet.

Label kontorstoler på kontoret og be ansatte til å bruke den samme stolen hele tiden. Skriv enkelte ansattes navn på en etikett og feste den på stolen tilbake. Bed bugs og deres egg kan smitte over på stolen, og de kan hjemsøke den neste personen som sitter der.

Finn alternativ transport hvis du Carpool med en person som har en seng bug infestation. Egg og bed bugs kan overføres til bilen møbeltrekk. Finne en annen tur før smitten har blitt løst.

Fjern klær umiddelbart etter inn ditt hjem og lagre klær elementer i en plast søppelsekk hvis du har direkte kontakt med en person eller et sted som er befengt med veggedyr. Hold posen forseglet i seks uker. Veggedyr vil være ute av stand til å mate, og det vil bryte livssyklusen.

Dusj umiddelbart hvis du er utsatt for veggedyr.

Tips og advarsler

 • Ikke fryse dine eiendeler i et forsøk på å drepe bed bugs og deres egg. Bed bugs er tolerante av svært kalde temperaturer. Det krever to uker med vedvarende minusgrader for å drepe bed bugs og deres egg.
 • Søk profesjonell hjelp hvis hjemmet ditt er infisert med veggedyr. Det vil være svært vanskelig å fjerne smitten uten assistanse.

Komplikasjoner av J-veske Surgery

Å måtte gå tåle J-posen kirurgi kan være en livsforandrende hendelse, som du er nødt til å lære å takle en rekke problemer etter operasjonen er fullført. Forstå de mulige komplikasjoner av prosedyren kan hjelpe deg til å gjøre et mer informert beslutning om hvorvidt J-posen kirurgi er riktig for deg.

J-veske Surgery

J-posen kirurgi er en fremgangsmåte som brukes til å korrigere alvorlige tilfeller av fordøyelsessykdommer så som kolitt og Crohns, sammen med å være et alternativ for personer som må ha en del av deres tarmkanal fjernet som med tykktarmskreftpasienter. Under operasjonen, skaper legen en "pose" av tynntarmen, som forbinder den til anus og effektivt å omgå tykktarmen del av fordøyelseskanalen.

Risk of Death

J-posen prosedyren er relativt trygt fra et medisinsk synspunkt. Ifølge statistikk fra Institutt for laparoskopisk kirurgi, er risikoen for død knyttet til J-posen prosedyre mindre enn 1 prosent. Denne statistikken omfatter alle dødsfall under operasjonen, enten fra lege feil eller andre årsaker som for eksempel allergisk reaksjon på narkosen.

Sjeldne Komplikasjoner

De mest sjeldne komplikasjoner som stammer fra J-posen kirurgi inkluderer følgende: impotens og annen seksuell dysfunksjon, retrograd ejakulasjon, smertefulle samleier, og lekkasje av avføring under samleie (bare påvirker kvinner). I gjennomsnitt, disse elementene har mindre enn 5 prosent (1 av 20) sjanse for å inntreffe etter en J-posen prosedyre.

Hyppige komplikasjoner

Mer vanlige komplikasjoner som følge av inngrepet omfatter utvikling av en abscess i bekken (en hoven, pus-fylt område), lekker fra den nydannede posen og anal strikturer (unormal innsnevring av anus). Ifølge statistikk fra Institutt for laparoskopisk kirurgi, disse elementene har opp til en 10 prosent sjanse for å inntreffe.

Likely Komplikasjoner

Den mest sannsynlige komplikasjon som følge av J-posen kirurgi er tarmobstruksjon. Tarmobstruksjon refererer til en blokkering i tarmkanalen (enten delvis eller fullstendig) som forhindrer prosessen med fordøyelsen i å fullføre. Dette har ofte til å bli behandlet med en ekstra kirurgisk prosedyre, og har opp til 20 prosent sannsynlighet for forekommende i løpet av en J-posen kirurgi.

Hvordan få HSV Fra Razor Blades

Herpes simplex virus (HSV) er en smittsom sykdom som vanligvis smitter ved hud-til-hud kontakt med en smittet person. HSV-1 vises vanligvis på leppene som forkjølelsessår; HSV-2 er oftest funnet i genital regionen. Ifølge Herpes Hjelp nettside, kan HSV ikke overleve på mest livløse objekter, men unntaket er et barberblad, siden det gir en konsekvent fuktig miljø. Og siden herpes er så vanlig --- US Food and Drug Administration rapporterer at 80 prosent av amerikanerne kontrakt HSV-1 på et tidspunkt i livet --- er det i din beste interesse å aldri dele en barberhøvel.

Bruksanvisning

•  Hold deg trygg --- ikke låne en barberhøvel fra en venn eller et familiemedlem.

Bruk bare en ny barberhøvel --- eller en som du er sikker bare du har brukt --- når barbering ansiktet eller underlivet.

Ikke føler at hvis du klarte å barbere uten et kutt som du ikke kan kontrakten HSV. Hvis en barberhøvel med viruset på det kom i kontakt med slimhinnene i kjønnsorganer eller munnviken din som kan gi et portrom inn i systemet ditt.

Tips og advarsler

 • Ikke bry å spørre noen om de har HSV før du bruker deres barberhøvel. Mange som bærer HSV ikke engang vet at de har det.

Hvordan lage en hjemmelaget First Aid Kit for å putter i veska

Hvordan lage en hjemmelaget First Aid Kit for å putter i veska


Å ha et førstehjelpsskrin på klar i vesken kan komme godt med for mindre kutt, sår, insektsbitt, forstuinger eller andre mindre skader. Du kan skreddersy ditt førstehjelpsutstyr til din egen eller din familyâ € ™ s behov. Familier med barn kan være nødvendig å legge mer av visse elementer, som plaster eller antiseptiske servietter, til førstehjelpsutstyr enn en enkelt person. Mengden av hvert element bør være basert på hvor mye som kan passe i en vanskelig pennal, slik at den første kit passer lett inn i vesken din.

Bruksanvisning

Kjøp eller finn en pennal eller lignende vanskelig sak som er minst 6 av 10 x 3 inches dyp. Denne størrelsen tilfelle bør passe i en medium eller stor veske.

Finn eller kjøpe plaster, absorberende Bandasjen, selvklebende klut tape, rulle bandasjer, sterile gasbind pads og trekantede bandasjer på et apotek eller i apotek eller helse delen av din lokale butikk. Disse elementene er brukt for kutt, skrubbsår eller andre blødende sår for å stoppe blodtilførselen og holde ytterligere smittekilder ut av det berørte området. Sette en av hvert element i førstehjelp kit.

Finn eller kjøpe antibiotisk salve pakker og antiseptisk tørke pakker på et apotek eller lignende delen av den lokale butikken. Både bidra til å rense sår og sal av infeksjon. Plassere en pakke av hver i førstehjelp kit.

Finn eller kjøpe hydrokortison salve pakker på apoteket eller annen butikk med et apotek delen. Hydrokortison salve bidrar til å redusere kløe og betennelse fra irritasjoner på grunn av utslett eller insektbitt. Sett en pakke i pakken din.

Finn eller kjøpe aspirin pakker på et apotek eller lignende delen av den lokale butikken. Aspirin, i motsetning til andre smertestillende midler, er spesielt anbefalt for bruk i løpet av et hjerteinfarkt for å redusere sannsynligheten for død. Sett en pakke i pakken din.

Finn eller kjøpe instant kalde omslag på apoteket eller annen butikk med helse- eller apotek delen. De kalde komprimerer bidra til å redusere hevelse og smerter forbundet med insektbitt, mindre brannskader eller forstuinger. Plasser en instant kaldt omslag i førstehjelp kit.

Kjøp en boks med non-latex hansker, størrelse stor, på apotek eller apotek delen av en større butikk. Ved hjelp av hansker reduserer forurensning mellom deg og personen du utfører førstehjelp på. Kjøpe ikke-latex for å beskytte dem som er allergisk mot lateks og få størrelse stor for å sikre at hanskene vil passe de fleste mennesker. Sett ett par hansker i førstehjelp kit.

Finn eller kjøpe en liten saks, som brukes til å kutte bandasjer til riktig størrelse eller å åpne pakker. Plassere dem i førstehjelp kit.

Finn eller kjøpe en liten muntlig termometer på et apotek eller en storeâ € ™ s apotek eller helseavdeling. Ikke kjøp en som er glass, for å unngå skade hvis det bryter, eller en som inneholder kvikksølv, for å unngå forurensning hvis termometeret er knust. Bruk termometer for å kontrollere kroppstemperaturen for å identifisere feber, eller hypotermi, definert som å være under 95 grader Fahrenheit eller 35 grader Celsius. En feber, har en kroppstemperatur over 99 grader Fahrenheit eller 37,2 grader Celsius, er vanligvis ikke farlig før bodyâ € ™ s kjernetemperaturen når 103 grader Fahrenheit eller 39,4 grader Celsius. Plasser termometeret i pakken din.

10. Finn eller kjøpe en pinsett på apoteket eller annen butikk. Du kan finne dem på apoteket, helse eller skjønnhet delen av en butikk. Pinsett brukes til å ta ut splinter eller insekt stingers. Plassere dem i førstehjelp kit.

Ordne elementene i den harde blyant eller annen sak, slik at alt passer og saken avsluttes. Den amerikanske Røde Kors anbefaler alle elementer skal inngå i førstehjelp kit.

Etter Effekter av Polyetylen Vesker

Etter Effekter av Polyetylen Vesker


Rusk fra plast er et stort miljøproblem bekymring. Polyetylenposer blir distribuert av mange detaljhandel bedrifter og brukes for renovasjon av flere kommuner. Imidlertid kan disse posene ta år å brytes ned i deponier og utgjør en trussel for miljøet på grunn av deres potensial til å frigjøre miljøgifter i jord og akvatiske habitater.

Mikroorganismer for nedbrytning av Vesker

En rapport i februar 2011 utgaven av Current Meninger i bioteknologi uttalt at USA produserer mer enn 140 millioner tonn polyetylenposer per år, bare fem prosent er resirkulert av hvilke. Forfatterne videre uttalt at dette beløpet pålegger en stor innvirkning på miljøet siden polyetylen er praktisk talt inert. Artikkelen konkluderer med at bruk av mikroorganismer for å bryte ned plast i deponier er et levedyktig alternativ, og skal produsere gunstige langtidseffekter.

Nedbrytning av Polyetylen Vesker

Bruken av disposisjon polyetylenposer utgjør en betydelig innvirkning på helsen til akvatiske miljøer. Men nylig utviklet biologisk nedbrytbare poser presentere et alternativ for å bekjempe dette problemet. En studie publisert i desember 2010 utgaven av Marine Pollution Bulletin sammenlignet levetiden av biologisk nedbrytbare poser til standard polyetylenposer i en eksperimentell kompost. Forfatterne fant at oxo-biologisk nedbrytbare poser helt i oppløsning etter 16 til 24 uker i komposten, men mer enn 98 prosent av polyetylen poser igjen etter 40 uker.

Tungmetallforurensning

Polyetylenposer brukes i mange lokalsamfunn for innsamling av verftet avfall. Men en studie i august 2010 utgaven av Waste Management bemerkes at mange av disse posene har tunge metall innhold som er uegnet for deponering i deponier. Forfatterne uttalt at for mye bekymring er gitt til bruk av poser uten vurdering av miljøkonsekvensene. Artikkelen konkluderer med at tungmetallinnholdet i søppelsekker bør tas i betraktning for å unngå heavy metal miljøforurensning.

Regulering av Polyetylen Vesker

I noen land er opphør av plastposer anses mer politisk korrekt enn miljømessig skadelig. En artikkel som vises i juli 2009 utgaven av Waste Management uttalt at polyetylenposer er overdrevent gjenbrukt. Derfor trenger de ikke utgjør en betydelig miljørisiko. Studien kalles for et pedagogisk program for å bringe oppmerksomhet til utviklingen av plastbasert forurensning, i motsetning til å forby bruken av posene eller innføre en egenandel.

Ting laget av resirkulerte plast Vesker

Ting laget av resirkulerte plast Vesker


Ofte et enkelt element, slik som et kort, blir satt inn i en plastpose for å bli ført ut av butikken. Til tross for deres bekvemmelighet, er alle disse plastposer har vist seg å være et miljøproblem. Ifølge Jorden Resource Foundation, plastposer og emballasje er en av de mest vanligvis finnes elementer av søppel i søppelfyllinger og på gatene. Resirkulering plastposer i andre nyttige gjenstander hjelper skjære det problemet.

Vesker og kofferter

Plastposer er ganske holdbare, og når lagvis sammen, kan brukes til å lage sterke, høy kvalitet håndvesker og kofferter. Håndvesker av denne typen er laget ved hjelp av forskjellig fargede plastposer og piecing dem sammen til patchwork mønstre. Posene er også smeltet ned for å lage helt nye plasthåndvesker, kosmetiske bager og kofferter som er vakker, fargerik, og laget fullt av resirkulert plast. Totes laget av denne plast er generelt mer holdbar enn en ettlags plastpose fra en matbutikk. Du kan bruke disse Totes igjen og igjen for dagligvarer, noe som eliminerer behovet for å få plastposer i butikken.

Flettet Crafts

Knytte plastposer sammen, ende til ende, kan skape plast tau. Disse tauene kan strekkes til å være ganske smal, og flettet sammen for å lage alle slags elementer, inkludert tepper, velkommen matter og hunden leiekontrakten. Disse elementene er ikke bare one-of-a-kind, men slitesterk og værbestandig.

Barn kan også gjøre håndverk ved hjelp av denne enkle fletteteknikk. Du kan lage flettet kleshengere ved looping plastposer rundt wire kleshengere. Flettet hoppe tau og belter er også enkelt for barna å gjøre, er fargerike, og lære barna kreative måter å gjenbruke plastposer.

Plarn

"Plarn" er plast garn. Ett trinn opp håndverket skala fra knytte posene sammen og pyntebånd dem, er plarn ferd med å kutte en plastpose i løkker strimler. Bredden av strimlene kan variere, for å gjøre tykkere eller tynnere plarn. Stripene er festet sammen og brukes til å hekle objekter, akkurat som garn ville være. Flere elementer som kan gjøres fra garn kan også være laget av plarn, for eksempel strand poser, tepper og dalbaner. Håndverk som kranser og hår barrettes kan også være vevd fra plarn. Det er også brukt til å lage værbestandig utendørs slitasje som for eksempel regnfrakker og hatter.

Deksler og stuffing

Plastposer er kuttet opp for å lage fargerike og holdbare deksler for blyant eller oppskrift bokser, eller å dekke tidsskrifter og bøker for å holde dem tørre og rene og beskytte sine bindinger. Bærbare dekker er laget av resirkulerte plastposer, som resulterer i fargerike deksler uten to like. Plastposer også gjøre god stuffing eller fylling i husholdningsartikler. Paller og bean bag stoler kan fylles med poser når de mister stuffing. Du kan fylle et langt rør av materiale med plastposer for å lage en dør slange for å holde ut utkast. Disse elementene gjør bruk av poser som bare ville rot deponier hvis kastes.

Hva Germs overfører du fra person til person fra datamaskinen tastatur?

Hva Germs overfører du fra person til person fra datamaskinen tastatur?


Dele et tastatur kan være en risikofylt aktivitet, men noen ganger er det en uunngåelig ett på skolen, jobb eller hjemme. Mens alle typer bakterier trives på tastaturer, kan du unngå å få syk fra andres virus eller bakterier som lurer på tastaturet ved hjelp av sikringstiltak som er lett å bære med deg i en veske, lomme eller ryggsekk. Du kan også vaske hendene grundig før og etter bruk av en datamaskin tastatur å begrense spredningen eventuelle bakterier du kan bære til andre.

Betydning

Bakterier finnes på alle typer overflater, men studier har funnet at tastaturer kan være en av de mest bakterie-dekket objekter rundt, siden folk ikke rengjør dem på en jevnlig basis. Bakteriene overføres fra munn til hånd lett og noen bakterier kan leve i over 48 timer på en overflate. I dette beløpet av tid, kan bakterier fra tastaturer infisere ganske mange mennesker på offentlige steder, skoler eller biblioteker fra fellesskap brukt utstyr.

Typer

Forskere har funnet kaldt og influensa virus på tastaturer, sammen med visse stammer av antibiotic- resistente og potensielt farlige Enterococcus bakterier, som kan forårsake tarmproblemer. Det er mulig å finne mange typer staph bakterier på keyboards, samt en og annen fekal koliforme bakterier. Folk som er håndtering rått kjøtt eller forurenset frukt eller grønnsaker kan overføre E. coli og salmonella til en datamaskin tastatur hvis de ikke vasker hendene tilstrekkelig etter håndtering av mat.

Betraktninger

Selv om det er mulig å plukke opp bakterier fra andre ved hjelp av en datamaskin tastatur, er det også lett å sette dem selv hvis du ikke skjønner at du er syk. Folk er i stand til å dele influensa bakterier én dag før symptomene vises, så det er vanskelig å vite når du bør være forsiktig med å dele en datamaskin tastatur med andre. Forkjølelse virus er aktiv 48 til 72 timer før symptomene dukker opp, så selv de mest samvittighetsfulle mennesker kan uskyldig spre bakterier på tastaturer uten å vite at de bærer et virus.

Forebygging

Hvis du trenger å bruke et tastatur på et offentlig sted, kan du ta med desinfiserende våtservietter sammen med deg for å kjøre over tastaturet før du bruker den. Bruk et lett trykk slik at du ikke uforvarende sende datatastetrykk som kan skade operativsystemet. Ikke berør ansiktet med hendene når du bruker tastaturet og før du forlater bygningen, grundig vask hendene i et toalett med varmt vann og såpe. Hjemme, kan rengjøre tastaturet hver morgen også redusere bakterie befolkningen, spesielt under kalde og influensasesongen. Før du slår på datamaskinen, kan du tørke nøklene av med en klut fuktet med alkohol eller hydrogen peroxide eller ved å koble fra tastaturet fra en datamaskin som er å tørke den ned, deretter koble tastaturet tilbake i å bruke datamaskinen.

Hvordan lage hjemmelaget Ingen Sy Vesker

Hvordan lage hjemmelaget Ingen Sy Vesker


Nål-free sy, eller ikke-sy, gjør det lettere for folk å konstruere stoff elementer uten bruk av nåler og tråd. Disse typer teknikker arbeid for små mote tilbehør som vesker, og hjem nødvendigheter, så vel. Å vite hvordan å lage en no-sy vesken er ikke så vanskelig, og gir deg mulighet til å eksperimentere med dine kreative sider når du velger dine egne materialer med å konstruere vesken din.

Bruksanvisning

•  Skjær et segment av stoff som måler 12 inches lang og 12 inches høy. Velg en fasjonabel stoff som du finner ønskelig. Skjær et stykke ren stoff av samme størrelse for fôr som passer disse målingene.

Spre det første kvadratet av stoff ut før deg, vendt oppover. Klem en linje av lim langs alle kantene. Layer selve segmentet av stoffet over den første og trykk godt. La festet stoffer tørkes sammen i 10 minutter.

Brett stoffet i to fra bunnen. Klem en linje av lim langs de ytre kanter av den foldede del av stoffet.

Brett stoffet innover med tre inches på hver side, man følger kantene til de limte kantene av brettet del av stoffet. Dette skaper en pose med en klaff.

Åpne klaffen. Klem en linje av lim langs en 4-tommers segmentet av borrelås. Følge stripen til øvre kant på innsiden av klaffen. Lim den andre stripe av borrelås langs den øvre kanten på utsiden av den brettede delen av vesken. Dette gjør klaffen å koble til og stenge.

Tips og advarsler

 • Pynte på nei-sy vesken med strass og andre finpuss.

Forskjeller i veske, Tinn og Pipe Tobacco

Forskjeller i veske, Tinn og Pipe Tobacco


Posen, tinn og pipetobakk er alle alternativer for de som ikke ønsker å røyke sigaretter. Posen og tinn tobakk er like, avviker fra tradisjonell røyking. Pipetobakk, på den annen side, lener seg mer mot konvensjonelle metoder. Mens konsekvensene av å røyke sigaretter eller rør er godt kjent, veske og tinn tobakk bære sin egen risiko, så vel.

Posen Tobacco

Ifølge ABC News, er posen tobakk en av mange alternativer røyking. Den skiller seg fra pipetobakk, siden det ikke er brent. Posen tobakk er heller ikke løs, i motsetning til sin tin motstykke. En type "smokeless" tobakk, kommer pose tobakk i beholdere med 12 små poser. Tobakken blir brukt ved å anbringe en lomme inne i munnen mellom tannkjøttet, vanligvis bak den øvre leppe. Det kan ligge der i opp til 30 minutter før du blir kastet ut. En fordel over-tinn tobakk er at posen tobakk ikke krever hyppig spytter.

Tin Tobakk

Tin tobakk, som posen, er også en form for snus. Den eneste virkelige forskjellen er at tinn tobakk holdes på boks, mens posen tobakk er utarbeidet i små poser. Igjen skiller den fra pipetobakk, fordi det ikke er røkt. Tinn tobakk er også kjent som snus. Tobakk bladene er grunnen og fuktig. En liten mengde er klemt mellom fingrene og satt bak den nederste leppen i en prosess som kalles dipping.

Pipe Tobacco

Pipetobakk er helt forskjellig fra posen og tinn produkter, siden den er røkt i stedet for å tygges. Rørene er konstruert med ting som tre, leire, maiskolbe, glass, stein og tre. Vekselvis, vannrør, slik som vannpiper og Bonger, er tilgjengelig. I dette tilfellet, blir røyk filtrert gjennom vann for å rengjøre og avkjøle den. Tobakken blir røkt ved å være plassert i røret og tennes

Helsefare

Det er allment kjent at røyking tobakk fører til en myriade av sykdommer, som lungekreft. Imidlertid er snus ikke uten risiko. Brad Rodu, patolog og University professor ved University of Louisville Cancer Center, forklarer at munnen kreft er fortsatt en risiko med snus, men mye lavere enn ved røyking. Jonathan Foulds, direktør for tobakksavhengighet Program i New Jersey, melder at risikoen for munnkreft er 90 prosent lavere enn ved røyking. Men Foulds advarer om at kreft er ikke den eneste trusselen. Snus er skadelig for oral helse. De kan slites bort tannkjøttet og skape munnen lesjoner. Dessuten er det ingen forskjell når det gjelder graviditet. Snus er like skadelig for gravide kvinner som røyking.

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Arvet egenskaper som du får fra pappa

Hver person er et produkt av kombinasjonen av genetisk materiale som de mottar fra sin mor og sin far. Mens visse trekk arves fra begge foreldrene, andre kommer spesielt fra den ene siden av familien (for eksempel fargeblindhet og hemofili kan bare arvet fra ens mor). Forstå denne vitenskapen krever kompleks kunnskap om gener, kromosomer og DNA, og forskerne er fortsatt lære mer hele tiden om hvordan og hvorfor visse trekk er arvet og hvor de kommer fra.

Sex

Den ene tingen som alltid bestemmes av genetiske materialet fra faren er kjønnet på barnet. Eggene produsert av en kvinnes reproduktive system inneholder bare X-kromosomer. Sperm, derimot, kan inneholde enten en X eller en Y. Hvorvidt et Y-kromosom er tilstede og derfor skaper en mannlig foster er et produkt av farens sperm. Et unntak fra dette finnes, i en sjelden genetisk lidelse hvor SRY-genet som bestemmer den mannlige kjønnet på et foster er transplantert på X-genet i en fars sperm.

Infertilitet

En egenskap som noen menn dessverre arve fra sin far er en spesiell type av infertilitet. Menn kan være infertile for mange forskjellige grunner, men én årsak til tilstanden er noe som kalles "Y-kromosom Infertilitet." Dette er en tilstand forårsaket av manglende materialet i Y-kromosomet som en far går videre til sin sønn. Tilstanden gjør menn klarer å skape visse proteiner som trengs for sunne sædceller. Denne tilstanden kan bare være arvet fra en far fordi en mann ikke kan få et Y-kromosom fra sin mor.

Like sjanser

Du kan arve andre trekk fra din far, men det kan være vanskeligere enn du kanskje tror å identifisere hvem av foreldrene en gitt egenskap kommer fra. For eksempel kan en høy person med en høy far og en kort mor føler at høyden kom fra faren. Men dersom mor bærer recessive gener som påvirker faktorer som fører til stor høyde, kan din egen høyde være avledet fra en kombinasjon av begge foreldrene i stedet for fra din far alene.

Blodtype

En persons blodtype er noe de arver delvis fra sin mor, og delvis fra sin far. Blodtype at et barn arver er basert på organiseringen av dominerende og recessive blodtyper besatt av begge foreldrene. Det endelige resultat er en funksjon av blodtyper som er naturlig dominerende i den genetiske koden over andre. Dominans av gener er hvorfor noen blodtyper er mer sjeldne enn andre.

Face & Eye symptomer fra hjernenerve Damage

Face & Eye symptomer fra hjernenerve Damage


Hjernenerve VII, eller ansikts nerve, grener av hjernestammen mellom pons og medulla. Dens primære funksjon er kontrollen av ansiktsmusklene som brukes i ekspresjon, så vel som formidling av smak fra tungen og munnen. Når denne nerve er skadet, kan dens virkninger oftest bli sett og følt i ansiktet og øynene. Alt fra medisinsk prosedyre komplikasjoner til svulster for infeksjoner er alle mulige årsaker til hjernenerveskader.

Facial Distortion (Bells parese)

I nesten 75 prosent av tilfellene, er ansikts forvrengning forårsaket av en betennelse i ansiktsnerven. Betennelse, forårsaket av en bakterie, som ofte kalles Bells parese. Det er ganske vanlig, særlig hos personer med diabetes. Med ansikts forvrengning, er én side vanligvis berørt, men sjelden kan det være bilateral. En hengende i munnen, sikling og overdreven rive fra ett øye er de vanligste former for forvrengning. I tillegg, kan tap av smak i fronten av tungen og på den aktuelle side av ansiktet være tilstede. I de fleste tilfeller løser forvrengning med behandling, selv om noen 20 prosent vil oppleve permanent misdannelse. Noen pasienter, særlig eldre, har mindre sannsynlighet for å bli helt frisk.

Lysfølsomhet

Lysskyhet kan være forårsaket av sol, allergier, migrene og andre mindre sykdommer. Det er også en del av den naturlige aldringsprosess. Hvis tilstanden vedvarer i mer enn en dag eller to, kan det være et symptom på et mer alvorlig problem. En infeksjon av enten kranienerve VII eller synsnerven kan forårsake lysfølsomhet, så vel som en samling av andre problemer i øynene. Normalt vil en infeksjon bli assosiert med hevelse i øynene, rødhet og overdreven rive. Hvis disse symptomene er til stede sammen med lysfølsomhet, bør du oppsøke lege umiddelbart. Jo tidligere du søker medisinsk råd, jo lettere behandling vil være, og sjansen for tilbakefall vil være mindre.

Smaksendringer

Den hjernenerve kontrollerer mer enn halvparten av smaksreseptorer på tungen og i munnen. På grunn av dette, hvis skaden oppstår til ansikts nerve, smak oppfatning kan endres eller tapt. Som oftest vil søt, krydret eller på annen måte flavored mat smaker tørt. Andre ganger er følelsen tapt helt på de fremre to tredjedeler av tungen. Denne spesielle bivirkningen er oftest assosiert med Bells parese, og sjelden er det første tegn på nerveskader.

Blinker Problemer

Når veien av ansikts nerve er blokkert, vil alle musklene siste blokkeringen ikke fungere skikkelig. Uten denne forbindelsen intakt, er en vanlig bivirkning at en øyelokk ikke vil lukkes. Dette kan skje som et hele, der det ikke blinker, eller delvis, hvor den vil lukke halvveis. Begge er vanligvis en indikasjon på enten infeksjon av nerve eller et slag. Hvis venstre ubehandlet, kan en skadet ansikts nerve bli alvorlige og noen ganger livstruende.