Digidexo.com

peppermynte ekstrakt hvordan lage

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakt er tatt som et supplement og er enkel å lage hjemme. The University of Maryland Medical Center hjemmeside melder at de potensielle helsemessige fordeler av grønn te har blitt studert; Disse studiene tyder på at grønn te kan ha mange gunstige bruksområder, blant annet senke risikoen for hjertesykdom, forebygge og behandle kreftsvulster, oppmuntre vekttap og bremse aldringsprosessen.

Hvordan lage grønn te ekstrakt

Hvordan lage grønn te ekstrakt

•  Kombiner te med mineralvann.

Steep te ved romtemperatur i 1 time.

•  Hell te i beholder med lokk, anstreng te som du helle.

Kjøle dekket te ekstrakt.

Kast de løs te eller teposer.

Hint

 • Grønn te er også brukt som en ingrediens i noen skjønnhetsprodukter, på grunn av sin påståtte anti-aging egenskaper. Å lage din egen grønn te fuktighetskrem, legger du til en liten mengde grønn te ekstrakt til vanlig hudkrem.
 • Hvis du tar reseptbelagte stoffet VELCADE, ikke bruker noen grønn te produkt, som en 2009 University of Southern California studie konkluderte med at grønn te gjør stoffet ubrukelig.

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver

Hvordan lage din egen tannkrem med peppermynte-hvitt Bark Pulver


Lage dine egne tannkrem fordeler helsen til tennene og tannkjøttet. Peppermint er kjent for frisket pusten, og hvit eik bark er en snerpende antiseptisk som forsvarer munnen mot bakterier. Natron, en annen viktig ingrediens i mange hjemmelagde tannkrem oppskrifter, vil merkbart bleke tennene dine. Alle disse materialene, når de blandes sammen, er en del av et effektivt hjemmelaget tannkrem oppskrift.

Bruksanvisning

Kombiner fem ts natron med en fjerdedel teskje hvit eik bark ekstrakt, og fem teskjeer vegetabilsk glyserin, i en bolle. Legg dråper peppermynte ekstrakt og rør til ingrediensene danner en tykk pasta.

•  Tilsett mer vegetabilsk glyserin om nødvendig, for å oppnå en mer pastalignende konsistens. Pass på at det ikke er noen klumper eller grus i tannkrem, da dette potensielt kan skade tannemaljen, i stedet for rengjøring og styrke den.

Spoon tannkrem blandingen i en bred åpning flaske, og lukk lokket tett. Tannkrem er gjort. Bare skru av lokket og dyppe tannbørsten i flasken hver gang du pusser tennene.

Hvordan lage Scars Fade

Hvordan lage Scars Fade


Hvordan lage Scars Fade. Ønsker å ha som skjemmende acne arr fjernes eller bare ønsker ikke å gå for en laser behandling for å ha acne arr fjerning? Heres hvordan du får den beste arr behandling hjemme.

Bruksanvisning

•  Først av alt et arr er bindevev som erstatter normalt vev under healing prosessen. Den erstatte vev (eller arrvev) er vanligvis dårligere enn den opprinnelige, og har mindre funksjon også. Det første skrittet til å redusere arr synlighet er å bruke Neosporin når du får kuttet. Dette vil redusere arr og hjelpe til med healing bare for å få ting av på høyre fot. Alle arr blekne over tid, så hvis du ikke liker resultatene dine kan du bare vente og se.

Neste du vil ønske å kjøpe noen Aloe Vera. Denne beroligende balsam kan bidra til å berolige ikke bare såret, men også huden og arrvev. Dette vil fukte og hjelpe arret fade over tid. Også du ikke vil ønske å plukke skorper som danner siden dette kan øke arrdannelse.

Også kan det være lurt også lete etter noen coco smør eller løk ekstrakt. Disse produktene gir mange viktige næringsstoffer til såret og huden rundt.

Til slutt kan det være lurt å se etter noen over skranke medisiner som vil hjelpe til med å redusere eller falming arr synlighet. Produkter som disse inkluderer Mederma, Bio gel eller få Dermablend sminke for å dekke over det. Også vurdere å få silikon gel eller en silikonplate til å sette på arret. Dette vil redusere synligheten og størrelsen på arret.

Hvordan lage en kald sår Pop Fast

Forkjølelsessår er ofte smertefulle og stygge, og folk ønsker å kvitte seg med dem så fort som mulig. Herpes viruset forårsaker forkjølelsessår. Viruset er allerede i en persons kropp; når personen blir syk med influensa eller er under for mye stress, kan munnsår. Noen ganger synes de uten grunn. Det er flere måter å lage en kald sår pop rask og avløp, slik at det vil skorpe over og helbrede.

Bruksanvisning

Hvordan lage en kald sår Pop Fast

•  Ta fire acidophilus kapsler tre ganger om dagen. Når du tar dem, drikk et glass melk. Melken hjelper den kalde sår leges raskere. Du kan gjøre dette hvis du føler en kald sår kommer på, og det kan stoppe en lesjon fra forming.

Bruk ekstrakt av sitronmelisse, som du finner på nettet eller i en butikk som GNC (se Ressurser). Den sitronmelisse vil øke hastigheten på den kalde sår helbredelse og redusere noen av symptomene, som for eksempel smerte.

Gjør en vanlig kopp te, ved hjelp av en Earl Grey tepose og kokende vann. Når det er nedkjølt, gjelder te til den kalde sår. Det bør skorpe over og forsvinne i fire til fem dager.

Sett saften fra en aloe vera plante på din forkjølelsessår. Du kan også bruke aloe gel, som selges i flasker for å hjelpe med solbrenthet. Dette er enda en av de behandlingene som du kan bruke når du først føler den kalde sår kommer på.

Hint

 • Når forkjølelsessår spretter, drenere all den klare væsken, hvis mulig. Den kalde sår trenger å tørke ut. Hvis væsken kommer ut av sår er ikke klart, kan det være lurt å se en lege, fordi du sannsynligvis har noe annet enn en kald sår.

Hvordan lage en Herbal Foot Massage Oil

Herbal essensielle oljen inneholder potente forbindelser som er beroligende og helbredelse til den hardest arbeidende del av vår kropp - våre føtter. Fra bare å slappe av på slutten av en lang dag til behandling av tilstander til fuktighetskrem tørr flassende hud og selv healing soppinfeksjoner som fotsopp, kan en urte fotmassasje olje være en effektiv måte å få gode resultater. Følgende tips vil lære deg hvordan å lage en urte fotmassasje olje fra en blanding av aromaterapi essensielle oljer.

Bruksanvisning

•  Hell olivenolje i en bolle. Olivenolje fungerer som en "carrier olje", som vanligvis brukes til å fortynne rene eteriske oljer. Det kan erstattes med avocado, mandel, jojoba eller druekjerneolje.

Legg 04:57 dråper peppermynte eterisk olje og 2-6 dråper eucalyptus eterisk olje. Bland grundig for å kombinere de oljer. Husk at det er lettere å legge til flere hvis du bruker for lite enn det er å ta litt ut hvis du bruker for mye.

Hell urteolje i en flaske med tett lokk. Bruk en trakt for å unngå å søle noe. Cap flasken godt og legg den i en varm, mørkt område i opptil to uker. Dette åpner for oljer å virkelig kombinere.

Masser urte fotmassasje olje inn føttene med fast, til sirkulære bevegelser jobbe oljen dypt inn dine føtter muskler. Bruk fingrene og tommelen til å legge press der det er nødvendig. Ta på sokker etter massasje er gjort.

Tips og advarsler

 • Erstatte peppermynte og eukalyptus essensielle oljer med andre urte essensielle oljer for ulike formål. Bruk lavendel for en beroligende og avslappende massasje. Tenk sitrus for en energigivende, dype vev gni. Prøv tea tree olje for et fungicid massasje.
 • Når du legger til eteriske oljer, husk at gjør en liten gå en lang vei, fordi ren eterisk olje er svært konsentrert.
 • Lag en ny ladning med urte massasje olje hver gang. Det er ikke anbefalt å gjenbruke det fordi det er en mulighet for krysskontaminering. Kvitte deg med venstre over urte massasje olje ned vasken og skyll det bort med varmt vann.
 • Ta vare gang på en flislagt eller ellers glatt gulvet med bare massert føttene, noe som vil være glatt fra urte massasje olje.

Hvordan lage Sun Tanning Oil

Hvordan lage Sun Tanning Oil


Noen gang lurt på hvordan de bronzed babes på stranden blir det mørkere hudfarge som glitrar og skinner? Ved å kombinere akkurat den rette mengden av oljer og fruktekstrakter, vil du kunne få en mørk skinned utseende som vil være misunnelse av alle vennene dine. Kun de reneste og mest naturlige ingredienser er brukt med bare et snev av tropisk duft, for å få deg til å føle at du er soling på noen avsidesliggende strand i Belize. Resultatene vil overraske deg.

Bruksanvisning

Hvordan lage soling olje.

•  Ta plastflaske og sørg for at den er ren og tørr.

Legg 4oz av kokosolje til flasken.

Fortsett å legge 2oz av gulrot olje til flasken.

Fortsett å legge 2oz hamp frø olje til flasken.

Fortsett å legge 2oz av jojobaolje til flasken.

til tre dråper mango ekstrakt til flasken.

til tre dråper papaya ekstrakt til flasken.

til tre dråper pasjonsfrukt ekstrakt til flasken.

9. Tilsett halvparten av en liten ampulle av gull glitter til oljen.

Tett flasken og rist lett og grundig.

Lag en personlig etikett for din tanning olje.

Tips og advarsler

 • Gjenbruk gamle tanning lotion flasker for å bidra til å begrense miljøavfall.
 • Oppbevar tanning olje i et tørt og kjølig sted.
 • Holde oljen din forseglet hele tiden når den ikke er i bruk.
 • Prøv å eliminere bruke noen form for mineralolje, da dette kan være en skjult ingrediens som boder soling prosessen.
 • Gulrotolje bidrar til å bringe ut melanin i huden, slik at du tan mørkere og raskere.
 • Hamp frø olje hjelper fukte huden din og holder den tørker ut.
 • Jojobaolje hjelper fukte og helbrede søndag kysset hud.
 • Mango, papaya og pasjonsfrukt hjelp vekke sansene og gir et snev av tropisk lukt.
 • Gull glitter reflekterer solen, gjør du sole litt enklere.
 • På etiketten, ville det være nyttig å liste opp alle ingrediensene også.
 • Hvis du er virkelig flådd eller du ikke tan lett, ikke bruk denne oljen, som huden din vil brenne.
 • Bruk kun hvis du har en base brunfarge allerede etablert.
 • Det er ingen sol skjermen i det hele tatt i denne oljen.

Hvordan lage Peppermint Moisturizer

Hvordan lage Peppermint Moisturizer


Peppermint fuktighetskrem holder hendene lukter friskt, og kan også brukes til å behandle tørr eller kløende hud samt insektsbitt og andre epidermale betennelser. Peppermint fuktighetskrem er best brukt daglig for å forebygge slike problemer, og har den ekstra fordelen av lukter fantastisk og gjør at du kan unngå parfyme helt. Det gjør også en flott sesong gave som er perfekt for bruk under vinterværet. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage peppermynte fuktighetskrem.

Bruksanvisning

Hvordan lage Peppermint Moisturizer

•  Hell en halv kopp vann og en halv kopp med rubbing alkohol inn i lotion flasken. Sørg for at flasken sel tett eller fuktighetskrem vil fordampe raskt på grunn av det høye alkoholinnholdet.

Tilsett 3 dråper peppermynte eterisk olje. Hvis du vil at fuktighetskrem for å være stiligere og lukte sterkere, kan du legge til så mange som 10 dråper.

Rist fuktighetskrem grundig. Dette vil blande ingrediensene. Kontroller at du har lokket skrus fast før du rister beholderen.

Oppbevar fuktighetskrem ved romtemperatur. Du bør bruke denne fuktighetskrem hele dagen for å holde hendene myk og behagelig luktende. Ikke bruk det umiddelbart etter vask hendene som kombinasjonen av såpe umiddelbart etterfulgt av peppermynte kan føre til tørrere hud enn du hadde før.

Knyt en rød sløyfe rundt halsen på lotion flasken. Dette vil gjøre det synes mer festlig hvis du gir lotion som en gave eller bruke den i badet eller kjøkkenet for å legge til ferie luktene og ånd.

Tips og advarsler

 • Du kan gjøre fuktighetskrem mer festlig ved å legge en dråpe rød eller grønn konditorfarge til blandingen og riste den grundig. Ikke legg til mer enn én dråpe, derimot, eller fuktighetskrem kan fargestoff hendene når du bruker den.
 • Test din fuktighetskrem ved å gni en liten mengde på huden på innsiden av håndleddet ditt. La fuktighetskrem der over natten, og sjekke huden din i morgen for rødhet eller irritasjon. Fordi denne lotion er enkel og inneholder naturlige ingredienser, er det ikke sannsynlig at du vil ha problemer.

Hvordan lage Peppermint Extract fra Løv

Hvordan lage Peppermint Extract fra Løv


Du kan lage en peppermynte ekstrakt fra bladene av peppermynte planten. Peppermynte ekstrakt er best når laget av tørkede blader i stedet for friske blader. Velg alltid den beste kvaliteten organisk peppermynte blader tilgjengelig. Et ekstrakt kan aldri være bedre enn plantematerialet som brukes til å lage det.

Bruksanvisning

En klo- Peppermint

Hakk eller oppbløtes, 1/4 kopp tørket peppermynte blader. Dette kan gjøres ved hjelp av en food prosessor, jeksel, eller morter.

Klar Extraction

Plasser hakket peppermynte blader i et sterilt glass jar. Dekk peppermynte blader 1/2 kopp vodka, eple cider eddik, eller glyserin. Hvilke som helst av disse tre væsker kan brukes med tilfredsstillende resultater. Legg 1/2 kopp filtrert vann. Dekk med et tett lokk.

Trekke Peppermint

Tillat peppermynte å ekstrahere i væsken på 2 uker. Rist blandingen daglig for å hjelpe til ekstraksjonen.

Sil Peppermint Leaves

Sil peppermynte blader fra væske med en sil, eller ost klut. Kast de brukte peppermynte blader. Komponentene i peppermynte har nå blitt hentet inn i væsken, og du kan bruke denne peppermynte utvinning alene eller som en base for utarbeidelse av urte sirup og honning.

Hvordan lage en urtemedisin for Tourettes syndrom

Hvordan lage en urtemedisin for Tourettes syndrom


Tourettes syndrom er en nevrologisk lidelse som innebærer ufrivillige muskel tics, muskelsammentrekninger, Odd lyder, obskønt språk eller til og med voldelig krampetrekninger av kroppen, i personen plaget med sykdommen. Mens lider av Tourettes blir ofte behandlet med farmasøytiske medisiner, er det en rekke naturmidler som kan bidra til å spre sine varierende symptomer. Les videre for å lære hvordan å lage en urte rette for Tourettes.

Bruksanvisning

Diffuse skjelvinger og tics med te laget av kamille, pasjons, skullcap, tiriltunge og tre betony. Disse urtemedisiner kan gi vitaminer og mineraler som virker avslappende på nerver og muskler. Å lage te, legg en ts. av hver urt til en kopp kokende vann. Sil og drikk tre ganger om dagen.

Ta tinkturer av johannesurt eller Valerian rot for å lindre muskelspenninger og slappe av nerver. Tilsett 20 dråper av den valgte ekstrakt til en kopp vann og drikke daglig.

Ta med hvetekim og avokado i ditt vanlige kosthold. Disse matvarene er rike på niacin, som er kjent for å stoppe tics når de ledsages av et sunt kosthold.

Lindre skjelvinger ved å ta nattlysolje, som kan bidra til å normalisere vitale funksjoner i nervesystemet. Ta to 500 mg kapsler, tre ganger om dagen.

Drikk urte sprudlende te, urtemedisiner som roer sansene. Te som japansk grønn te eller eukalyptus hjelp til å lindre stress og spenning, noe som kan utløse angrep.

Tips og advarsler

 • Ta 100 mg av vitamin B-komplekset to ganger om dagen eller 50 mg pyridoxal-5-fosfat en gang om dagen. I tillegg tar 100 mcg av vitamin B12 under tungen en gang daglig.
 • Ta 1000 mg kalsium daglig og omfatte kalsiumrike matvarer i kostholdet ditt.

Hvordan lage Natural Facial Toner

Hvordan lage Natural Facial Toner


Mange ansikts tonere er avhengige av kjemikalier for å hjelpe fast og stram hud. Dette kan gi ditt ansikts flere resultater, og ikke alle av dem er gode. For eksempel kan huden bli glattere og yngre utseende, men det kan komme til prisen av tørr hud, høy farge eller rødlige utslett eller et utbrudd av kviser. I stedet bruker denne naturlige, sommerlig ansiktstoner for å holde porene klar og huden din glatt, ung og klar, uansett alder.

Bruksanvisning

Hvordan lage Natural Face Toner

•  Kok en kopp vann i et krus. Du kan gjøre dette ved å microwaving vannet på høy i 2 minutter. Hvis det kommer fosskoking før to minutter er opp, fjerner du koppen fra mikrobølgeovn.

Bratte kamille te i 20 minutter. Dette vil skape et sterkt brygg. Du kan drikke restene hvis du ønsker det. Kamille er ofte anbefalt for å lindre stress og spenning. Du ønsker kanskje å etablere et ritual for rensing ansiktet og hodet med samme urtete.

•  Hell alle bestanddelene i plastflasken. Du trenger ikke å blande dem individuelt, bare helle dem alle i. Hvis du vil at toner å lukte mer som lavendel eller peppermynte, legge til ekstra dråper av essensielle oljer.

Rist opp plastflaske. Dette vil blande alle ingrediensene sammen og lage din egen naturlige ansiktstoner. Sørg for at flasken lokket lukkes godt, slik at toneren ikke fordamper før du kan bruke den.

Avkjøl toner til romtemperatur. Dette toner fungerer best for forfriskende ansiktet ditt i løpet av dagen. Bare bruke en liten sum til en bomullsdott, og deretter vattpinne ansiktet forsiktig med fuktig bomull. Ikke bruk toner umiddelbart etter vanlig vask eller huden kan tørke ut og krever ekstra fuktighetsgivende.

Tips og advarsler

 • Du ønsker kanskje å kjøpe pene flasker for toner og gi dem bort som gaver. Dette vil gjøre en fin tillegg til en kurv av urte kosmetikk eller som en solo stede.
 • Test din ansiktstoner av swabbing en liten mengde av det på innsiden av håndleddet ditt. La den stå der over natten, og sjekke for å se om huden er irritert eller betent i morgen. Vanligvis vil du ikke ha noen problemer siden kamille er en skånsom urt og ofte anbefalt for personer med sensitiv hud.

Hvordan lage Økologisk Baking Soda tannkrem

Hvordan lage Økologisk Baking Soda tannkrem


Tannpuss er avgjørende for daglig hygiene; du ønsker å holde tennene friske og frie for hull i tennene. Mange tannkremer er tilgjengelige i dag, og hver og en hevder å tilby noe spesielt, slik som ekstra tannbleking eller legge styrke til emaljen. Men det er ganske enkelt å lage din egen akkurat som hjemme, ved hjelp av natron. Du trenger bare et par elementer for denne grunnleggende oppskriften. Det tar bare noen få minutter og kan spare deg for penger.

Bruksanvisning

•  Bland natron og salt sammen i en bolle. Sørg for at de to ingrediensene er godt blandet. Baking soda er en mildt slipemiddel, slik at det fungerer å fjerne flekker.

Legg til glyserin til blandingen. Fortsett røring alle ingrediensene sammen med skjeen. Glyserin er klissete, så det kan ta en stund for å blande det i.

Legg peppermynte ekstrakt for å gi deg frisk luktende ånde. Denne ingrediensen er ikke obligatorisk, men.

Hell blandingen din inn i en plastbeholder. Det skal se ut som en vanlig kommersiell tannkrem og har samme konsistens.

Hint

 • Alltid snakke med tannlegen din om eventuelle bekymringer med din tannhelse.

Hvordan lage naturlige feromoner

Hvordan lage naturlige feromoner


Feromoner er kjemiske stoffer som dyr og mennesker avgir som en kroppslig reaksjon. Andre organer plukke disse feromoner opp som signaler og reagerer på dem ubevisst. Mennesker kan ikke bare lage disse feromoner i en lab som de kan bare virkelig lages i cellene i kroppen, men å kombinere ulike kjemikalier som appellerer til visse deler av hjernen har vært et yrke for forskere i flere tiår. Det finnes noen metoder hvor du kan trekke naturlige hormoner fra kroppen med laboratoriearbeid, men dette kan bli lang og kostbar. Med noen få, kan du lage en parfyme eller cologne som fungerer for kroppen din, og legge til syntetiske hormoner hvis du ønsker.

Bruksanvisning

Hvordan lage Pheromones i parfyme / Köln

Velg dine valgte aromaterapi oljer fra en butikk. Velg de som du liker å lukte, eller velge dufter som har blitt undersøkt for å bedre humør, økt seksualitet eller stimulere visse følelser. For eksempel kan en følelse av lykke være fremkalt av kanel, ingefær, appelsin, sjasmin og rose. Tillit kan fremkalt av ingefær, grapefrukt, sypress og furu. Seksualiteten kan fremkalt av ylang-ylang, sandeltre, sjasmin og rose. Hvis du prøver å lage en parfyme, bør du velge to eller tre essensielle oljer for å skape kompleksiteten i en parfyme eller cologne.

Layer de ulike essensielle oljer for å skape feromoner som fremkalle den type stemning eller følelser du ønsker. Velg en base notat, midt notat og topp notat. Basen notatet er kjernen i duften, så velg et dypt subtil duft med eik eller woodsy toner, kanel, vanilje eller sjokolade, eller andre krydder. Den midterste notat bør være en sterk duft kretser rundt floral eller urtetoner. Den øverste notatet er den letteste av de luktene, med enten sitrus eller minty toner. Når disse luktene er lagdelt, skaper de en gane av humør sensorer som fungerer som feromoner.

Bland de tre ulike notater sammen i butikken ved hjelp av en ansatt som vet hva de gjør. Avhengig av hva man velger oljer, kan de bli blandet på en annen måte. Hvis ønskelig, kan du også bestille en flaske av syntetiske feromoner fra et apotek eller på nettet. Disse kan være dyrt og ikke er helt nødvendig hvis du velger essensielle oljer som kan etterligne dem.

Bruk glassflaske til å blande din valgte duft. Nå er du klar til å gjøre parfyme eller cologne. Bland tre dråper hver av dine tre oljer med 1/4 kopp av ren korn alkohol. Hvis du bruker feromoner, legg bare to dråper. Lukk flasken og rist den for å blande.

La flaske forseglet i minst tre dager, og deretter legge til fire dråper vann. Riste den opp og se om det er den lukten du ønsker. Hvis ikke, skal det oppbevares i en uke. Tilsett mer vann om nødvendig.

Tips og advarsler

 • Energi er fremkalt av lime, bergamott, sitrongress, furu og lavendel. En avslappet følelse er fremkalt av basilikum, Clary salvie, lavendel, benzoin, vetiver, kamille og peppermynte. Euphoria er fremkalt av sedertre, patchouli, geranium, rose, bergamott, Clary salvie, sjasmin og neroli. Fokus er fremkalt av timian, sitron, sypress, kanel, basilikum og fennikel. Performance-Forsterker inkluderer bay, røkelse, grapefrukt, lavendel, jasmin og sitron. En følelse av sensualitet og forførelse er fremkalt av ylang-ylang, jasmin, neroli, rose, sandeltre, ingefær og patchouli. Følelsen av stimulering er fremkalt av sitrus som sitron, lime, grapefrukt og appelsin.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Ett av problemene som mange foreldre kjører inn i løpet av skoleåret er lus. Lus ofte finne boliger i barnets hår og krever en intervensjon for å bli kvitt dem. Men mange butikk-kjøpte lice behandlinger har kjemikalier som potensielt kan skade barnet ditt. Heldigvis, kan du lage din egen lus behandling hjemme som er tryggere å bruke enn mange butikk-kjøpte alternativer.

Hvordan lage din egen Lice Treatment

Hvordan lage din egen Lice Treatment

•  Vask barnets hår. Start med å vaske barnets hår grundig med sjampo. Dette vil få noen av lus ut av barnets hår og skyll ut noen av talg som har belagt de forskjellige hår på hans eller hennes hode. Dette vil forberede overflaten for behandling.

Bland sammen ingrediensene. Ved hjelp av en dropper, kombinere 2 ½ oz. av vegetabilsk olje, 10 dråper sitron olje, 25 dråper tea tree olje, 10 dråper lavendelolje og 15 dråper rosmarin olje.

•  Påfør blandingen. Sakte hell blandingen på barnets hode. Pass på at blandingen er brukt på alle deler av hodet fra tuppen av hårene til hodebunnen. Det kan hjelpe å massere oljer i huden.

Dekk til hodet med et håndkle og vente i minst en time.

Skyll og gjenta. En gang i timen har gått, skyll håret godt ut, og sjampo igjen. Gjenta prosessen for de neste dagene til lus er ikke lenger der.

Rengjør huset. Lus kan finne sin vei inn på den infiserte barnets eiendeler --- spesielt leker, sengetøy og klær. Sett vaskemaskinen vanntemperaturen til "varm" og vaske sengetøy og klær som kan være infisert. Deretter tørker du bruker tørketrommelen høyeste varmenivå. For leker og andre gjenstander som ikke kan vaskes i en vaskemaskin, plassere elementene i en søppelpose og knyt den tett lukket. Ikke åpne posen i minst tre dager. Lus kan ikke leve veldig lenge uten en vert. Hvis noen er til stede, vil de dø i posen.

Hint

 • Noen lusinfeksjoner kan være for alvorlig for et naturlig middel til å fungere. I dette tilfellet, snakk med legen din om reseptbelagte alternativer med minst mulig risiko og skadelige kjemikalier.

Hvordan lage et vekttap plan

Hvordan lage et vekttap plan


Før du bestemmer deg for å gå ned i vekt, er det nyttig å ha en plan for å holde oversikt over dine vekttap innsats og bruk som en referanse når det er nødvendig. Når du planlegger et vekttap program, er du sannsynligvis mye mer sannsynlig å være vellykket i din innsats. Her er hvordan å lage et vekttap plan.

Hvordan lage et vekttap plan

•  Bestem vekttap program eller diett mat som du skal spise. Lag en liste over alle matvarer som er akseptable på kostholdet ditt. Lag en tabell ved hjelp av et dataprogram eller bare tegne en, og legge alle dine akseptable matvarer inn i tabellen.

Listen kjøtt, grønnsaker, frukt, drikke, brød, pasta og andre matvarer i sub-lister i tabellen. Du kan også være lurt å liste mat basert på proteiner, fett og karbohydrater, spesielt hvis du gjør en lav-karbohydrat eller lav-fett diett.

Lag en meny med mat som du kan se på når du gjør måltider. Har en liste over frokoster, lunsjer og middager planlagt fremover slik at du ikke blir fristet til å dreier av kostholdet når sultestreiker. Har snacks oppført og planlagt også. Sørg for å inkludere vann og drikke i din vekttap plan.

Sett en tidsplan for måltider hvis mulig. Planlegg måltidene slik at du spiser i løpet av dagen for å øke metabolismen. Prøv å opprettholde tidsplanen slik at kroppen justerer og sult oppstår med passende mellomrom.

Plan for cravings. Ha matvarer på hånden som du vet du kanskje ønsker og bestemme hvordan du vil håndtere cravings som de oppstår. For eksempel, hvis du vet at du vil ønske søtsaker, har sukker fri gele eller pudding på hånden. Kjøp i individuelle beholdere for å unngå overspising.

Kjøp all maten i god tid. I tillegg fjerner fristende og fet mat fra hjemmet ditt. Jo mer forberedt du er, jo mindre sannsynlig at du vil være å fjerne seg fra planen.

Sett av tid til trening. Dette bør bli jobbet i din vekttap plan også. Opprette en ekstra bord med aktiviteter du liker å gjøre. Sørg for å tillate deg selv minst 30 minutter per dag til å utføre moderat til høy intensitet aerobic, stretching eller vekt-trening øvelser.

Hold en journal for å registrere dine suksesser og fiaskoer. Ved å holde sporet, vil du bli mer bevisst på dine matvaner og dine triggere til å overspise.

9. Spør venner eller familie til å bli med deg. Sørg for at du har venner du kan ringe når du opplever cravings. I tillegg prøver å finne folk som vil bli med deg i din vekt-tap innsats. Venner eller familie kan bidra til å motivere hverandre gjennom tøffe tider i en vekt-tap programmet.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hemmeligheten er ute. En sunn diett består av en kombinasjon av matvarer som er lav i mettet fett og raffinert sukker og høy i lean protein og fiber. Problemet er at mange mennesker har en travel timeplan, og planlegger et måltid som omfatter alle disse ernæringsmessige kvaliteter er tidkrevende. Mange velger å ha en sunn drikk som satiates dem i en tid klemme. Vekttap drikke er tilgjengelig over disk, men de er dyre og ofte inneholder biprodukter som du ønsker å unngå. Den gode nyheten er at å lage sunne smoothies er enkelt, raskt og enkelt. Det er en enkel og næringsrik måte å tilfredsstille din appetitt når du ikke har tid til å lage et balansert måltid.

Hvordan lage din egen Vekttap Drink

Hvordan lage en Protein Smoothie

•  Samle sunne ingredienser. Hvem som helst kan lage en deilig smoothie, men å lage en smoothie som fremmer vekttap er mer presis.

Du må velge frukt som inneholder mye fiber, men ikke så høy i kalorier. Følgende ingredienser er stor for hjemmelaget vekttap drikke:

• Bær. Frukter som bananer er deilig, men de er også høy i kalorier. Hvis du vil ha en banan, kan du prøve å bruke bare halvparten av det. Bær er lavere i naturlig sukker og høyere i fiber, og derfor er blant de beste frukt valg.

• Lav-fett melk og yoghurt er bra for vekttap drinker, som kalsium fremmer vekttap. Fordelen med yoghurt er at det kan inneholde friske kulturer, noe som forbedrer fordøyelses funksjon og metabolisme.
• velge et protein-pulver, som myseprotein, som også har ekstra vitaminer og mineraler. Protein er en viktig byggestein for muskler, bein, hud og annet vev. Protein kan også hjelpe kroppen forbrenne fett og bygge muskler.
• Plukk opp et naturlig søtningsmiddel, som agave nektar. Agave nektar er et sikkert alternativ til kunstige søtningsmidler, og har en lavere glykemisk nivå enn sukker.

Legg til følgende ingredienser i en blender.
• ½ kopp blandet bær
• 1 kopp is
• 1 scoop av protein pulver
• 1 kopp lettmelk eller ½ kopp fettfattig yoghurt (hvis yoghurt, tilsett ½ kopp vann for å redusere viskositeten)
• 1 ss agave nektar
• ½ kopp isen

•  Bland de nevnte bestanddeler i en blander i ett minutt på høy hastighet, eller inntil alle ingrediensene ble blandet, og blandingen blir gjort flytende.

Drikk og nyt!

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler


Summers begynner å bli varmere, og noen mennesker liker å være utendørs, regarless av varmen. Disse menneskene trenger en måte å holde seg kjølig, og en av de beste måtene er ved å kjøle ned på baksiden av halsen. Dette vil bidra til å senke temperaturen til hele kroppen, og derfor å redusere faren for heteslag. Kjøle nakke wraps er stor for bygningsarbeidere, personer som arbeider på messer, utendørs badevakter og andre arbeidere som får veldig varmt på deres arbeidsplasser.

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

Hvordan lage en hals wrap med Cooler Perler

•  Skjær en stripe av materiale som er om lag tre meter lang og ca fire inches bred. Du kan bruke alle slags trykksaker du vil, så lenge materialet er bomull. Dette vil tillate vann å trenge inn i materialet til å fukte de kjøligere perler, og tillate overskytende fuktighet å komme ut av perlene og duken.

Brett materialet i to på langs og sy opp en kortside og langsiden. Vær sikker på at materialet er brettet slik at den "gode", eller høyre, er siden av materialet brettes inn på seg selv. Etter syingen er ferdig, slår røret av materialet innsiden ut, så "gode" siden er på utsiden av røret og sømmen er på innsiden.

•  Sy røret omtrent seks inches fra den lukkede ende for å la en del av halsen vikle for å binde. Hell ca 2-3 spiseskjeer med kjøligere perler inn i røret. Sy opp et parti av røret seks inches fra den åpne ende og deretter sy denne enden lukket.

Sug halsen wrap i kaldt vann i ca 15 minutter. Hvis du vil ha en veldig kaldt halsen wrap, suge den i isvann. De kjøligere perler vil ta på vannet, forårsaker dem til å hovne opp og fylle røret. De vil ha en gel-lignende følelse når de er fulle av vann.

Ta halsen wrap fra vannet, legg det på baksiden av halsen og nyte. Hvis du skal flytte rundt, bruker de seks tommers bånd i hver ende av halsen wrap å knytte det til halsen. Dette vil bidra til å sikre halsen wrap som du beveger deg rundt.

Hint

 • Kjenn versitility av halsen wrap. Den kan brukes rundt hodet for å avkjøle legemet ned, rundt leddene tilstrekkelig til å dempe smerte fra forstuinger, eller det kan varmes i mikrobølgeovnen for å gi fuktig varme til kroppen.
 • Ikke la halsen wrap i vann i lengre perioder av gangen. Dette kan føre til skader på halsen wrap.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

 • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

 • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
 • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles


Frenzel briller brukes til å diagnostisere vestibulære lidelser. En vestibulære lidelse oppstår når en pasient opplever kraftig svimmelhet, vertigo eller andre balanse problemer. Når de forstørrede linser på brillene er kombinert med en spesiell belysning, er sykdommen lett diagnostisert fordi pasientens øyne forstørres og kan ikke fiksere. En tysk lege ved navn Frenzel designet brillene, og du kan lage din egen par for moro skyld eller for en skole / arbeid-prosjekt. Det vil ikke koste deg en bunt, men du vil trenge en liten teknologisk kunnskap og være flink med hendene for å få brillene til å fungere ordentlig.

Hvordan lage Frenzel Goggles

Hvordan lage Frenzel Goggles

Ta linsene fra et par sveisebriller. Erstatte disse med dine 5 cm brennvidde / + 20 objektiver. Bruk sterk super lim langs kanten av rammene for å sikre dem på plass.

Mount tre LED-lys inni hver linse for å tjene som riktig belysning. Øynene må bli utsatt for opplysende lys og mørke samtidig for brillene skal fungere skikkelig. Plugg LED-lys til en strømkilde for å sikre de skinner inni brillene, men ikke til en lys, farlig nivå.

Lag din video arrangement ved hjelp av en video mikroskop. Montere den på brillene slik at det tar opp bare ett øye. Bruke et flyttbart mount (for eksempel en sterk gummiklemme) så vil du ha frihet til å flytte den enkelt til det andre øyet.

Bruk webkameraer med IR lysdioder som lyskilde hvis du ikke klarer å finne en rimelig video mikroskop. Ta på brillene og teste dem på både deg selv og andre frivillige. Juster linser og lyskilde for å få riktig bildestørrelse du trenger for testing.

Oppbevar briller på et trygt sted, så linsene er knuselig og videoutstyret er verdifull. Ta med goggles ut for demonstrasjonsformål eller for din prosjektpresentasjon.

Hint

 • Det kan være lurt å kjøpe en profesjonell par Frenzel briller for å sammenligne og bruke som en mal som du konstruere din egen. Disse er tilgjengelige fra flere ulike produsenter. (Se Resources)

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash


Det gamle ordtaket: Du bør aldri sette noe mindre enn albuen inni øret. Leger fortsatt står ved denne uttalelsen. Det eneste unntaket fra regelen er en pipette eller sprøyte brukes til å helle en vask inn i ørene for å fjerne tilstopping eller overflødig ørevoks. Hvis du har problemer med hørsel eller du føler kløe eller smerter i øret, kan det være lurt å lage din egen øret vask før du ringer en lege. Dette vil bidra til å løse opp giftstoffer og helbrede øret naturlig.

Hvordan lage ditt eget øre Wash

Hvordan lage ditt eget øre Wash

•  Hell en halv kopp av hydrogenperoksid inn i en liten plastbeholder. Du kan kjøpe hydrogenperoksid på ditt lokale apotek eller på nettet (se Ressurser).

Hell en halv kopp med varmt vann fra springen i plastbeholder. Vannet bør være varm, ikke varmt. Hvis det er for varmt kan du brenne deg. Det heller ikke bør være kald. Hvis vannet er for kaldt, kan det føre til at du besvimer eller blir svimmel.

Swirl beholderen forsiktig for å blande. Du kan høre en knitrende lyd inne i containeren forårsaket av popping av hydrogenbobler.

Bruk en pipette eller sprøyte, trekk eller trykk på stempelet for å laste øret vask blandingen.

Trykk på din ikke-plagede øret mot skulderen din. Plasser dropper eller sprøyte inn den elendige øret. Trykk stemplet med stor kraft inntil all væsken har blitt sluppet. Hold fortsatt i omtrent fem minutter, hell væsken ut av øret og i vasken.

Fortsett å bruke øret vask i henhold til trinn 4 og 5 til blandingen er helt borte, eller trykket i ørene er lettet. Hver gang du ønsker å bygge ut øret, lage en ny en-cup batch av øret vask, så vannet vil redusere styrken på peroxide over tid.

Hint

 • Du kan føle prikking eller bankende mens du har øret vask i øret.
 • Dersom øret fortsatt føles tett etter bruk av øret vask, se en lege.