Digidexo.com

forkalkninger i bekkenet

Kegel øvelser for bekkenet

Mange kvinner opplever stressinkontinens litt tid i løpet av livet. Du har kanskje lagt merke til urinlekkasje når du nyser, hoster eller ler. Det kan være veldig pinlig og begrense dine aktiviteter og livsstil. En alternativ behandling for urininkontinens gjør Kegel øvelser. De bidra til å styrke gulvet i bekkenet.

Årsaker til Inkontinens

Det er et antall grunner til at din urinblæren kan bli lekker. Bekken muskler kan bli svekket fra svangerskap, fødsel, traumer, stråling, fedme, aldring og også fra en tidligere bekkenkirurgi, som inkluderer hysterektomi. Etter en svekkelse av bekkenbunnen, kan blæren og urinrøret slappe av fra sine normale posisjoner. Abdominale trykket fra nysing, hoste eller le eller enkel løfting kan resultere i en utilsiktet tap av urin.

Kegel utbytte av treningen

Kegel øvelser krever ikke spesielt utstyr eller klær. De er lett å lære, og kan gjøres hvor som helst når som helst. Du kan gjøre dem så ofte du vil uten at noen er klar over at du gjør dem. Du kan bli stående i kø på matbutikken eller sitter på en film. Jo oftere du gjør dine kegel øvelser, jo raskere vil du merke fordelene.

Kegel øvelser

For å utføre Kegel øvelser, fokusere på spesifikke muskler. Ikke prøv å flytte beinet, setet eller magemusklene. For å utføre Kegel øvelser riktig, kontrakt som om du prøver å stoppe urinstrålen. Stram også endetarmen din som om du prøver ikke å passere gass. Kontrakt anus. Prøv å holde hver kegel for en langsom teller til 5. Det kan være vanskelig å holde i starten, men jo mer du øver, jo lettere blir det. Bekkenbunnen vil bli sterkere som du gjør Kegel øvelser riktig. Stram bekkenbunnen før du nyser, stå opp fra en stol, latter, hoste eller løft, og du vil lide mindre av urininkontinens.

Hvordan få mest mulig ut av din årlige bekkenet eksamen

Hvordan få mest mulig ut av din årlige bekkenet eksamen


En årlig bekken eksamen er en viktig nøkkel til kvinners helse. Det kan gi tidlig deteksjon av livmorhalskreft, infeksjoner, og fremme god vaginal helse. Hvis du ikke har hatt en etter 18 år anbefales du starte og planlegge dem hvert år etterpå. Hvis du aldri har hatt en bekken eksamen, kan du være følelsen mye av angst og som kanskje til og med føre til at du sette av prosedyren. Forhåpentligvis etter å ha gjennom denne artikkelen vil du føle deg mer utdannet, og rolig med prosessen og vil lære hvordan du kan få mest mulig fordeler tilgjengelig for deg under ditt besøk.

Bruksanvisning

•  Først må du planlegge en eksamen. Om dette vil være første gang, spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger om gynekologer de er kjent med. Det kommer til å bli veldig viktig at du føler deg komfortabel med hvem du velger, så vil det være til din fordel å lytte til tilbakemeldinger fra andre som er mer erfarne. Når du har tatt en avgjørelse, planlegge din eksamen.

På dagen for eksamen, være sikker på å komme i minst 15 minutter for tidlig. Sjansene er det vil være noen papirer å fylle ut hvis dette er ditt første besøk. Husk å ta med noen forsikring eller medisinsk kort med deg til din avtale.

Når du sitter i en venteområdet ved en sykepleier, vil hun spørre noen generelle helse spørsmål. Hun vil mest sannsynlig merke din vekt, høyde, og vitals sammen med blodtrykk. Du vil da bli informert om at gynekologen vil komme i å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og ta litt mer informasjon fra deg. Du vil ikke bli bedt om å endre til en kjole ennå.

Nå din gynekolog har kommet inn i eksamenslokalet. Det er veldig viktig å måle din komfort nivå. Ærlig kommunikasjon er svært viktig under en bekken eksamen, så hvis du ikke føler at du kommer til å være komfortabel snakker åpent om din kropp og seksuelle historie eller gjør forespørsler, er det greit å stoppe eksamen og re timeplan med en annen lege. Ikke gå videre hvis du vet at du ikke ville like å se denne legen igjen, kan gjøre det føre til mye angst i løpet av celleprøve prosedyre og kan avskrekke deg fra å planlegge fremtidige celleprøve eksamener.

Forutsatt at du har bestemt du er komfortabel med din gynekolog, vil du nå bli bedt om en rekke spørsmål om din seksuelle historie og noen knyttet til din daglige helse og kropp. Ikke vær flau for å svare åpent. Legen din er ikke der for å dømme deg. Han / hun trenger denne informasjonen til å bestemme og vurdere risikoen for sykdommer eller infeksjon, samt nåværende vaner som kan være skadelig for din bruk av prevensjon eller andre prevensjonsrelaterte prosesser. Det er en god idé å be om på dette tidspunktet å ha en full STD skjermen under ditt besøk. Hvis du oppfyller kravene alder, vil legen din også informere deg om vaksiner som er tilgjengelig på dette tidspunktet for å beskytte mot kreft og eller sykdom. Du vil kunne motta dine vaksinasjoner og std screening alle i samme besøk. Dette er også en god tid for å få opp prevensjon hvis du vurderer det. Legen din kan svare på eventuelle spørsmål du har og gi deg informasjonshefter på produktet. Uavhengig av legens mening om et produkt, anbefaler jeg at du ALDRI ta en beslutning om prevensjon på stedet. Hvis du har noen nøling eller det er noen kjente medisinske tilstander som du mener kan gjøre en celleprøve vanskelig, ikke vær flau eller nøl med å diskutere disse med din lege nå. Han / hun bør gjøre dine behov føle validert og forstått, og som vil bidra til å minske noen av angst i tillegg.

Din gynekolog vil nå forlate rommet og be deg endre til kluten kappe gitt. Fjern alle under plagg, inkludert din brasserie. Hvis du velger å motta noen vaksinasjoner, kan de gis av sykepleier mens du venter på legen for å gå tilbake.

Din lege er tilbake, og du er klar til å begynne eksamen. Det kan eller ikke kan være en sykepleier hjelpe henne på dette tidspunktet. Ikke bli skremt hvis det er en i rommet, kan du be om at de fjernes hvis du føler for ubehagelig. Ifølge klinikken politikk forespørselen kan eller ikke kan bli innfridd. Du vil få hjelp på plass og bena vil forbli i stigbøyler. Legen din bør forklare hvert trinn som han / hun går sammen. Først et spekulum vil bli satt inn i vaginal kanalen. Dette vil være en svært kort prosess. Hun vil bruke en liten børste for å samle inn prøver fra livmorhalsen. Det kan føles ubehagelig, men igjen, dette er en svært kort prosess. Når det er gjort, vil legen gi en kort eksamen ved hjelp av hans / hennes fingre. De skal sjekke for eventuelle uregelmessigheter i vagina, og vil føle nedre del av magen samtidig for å sjekke resten av reproduktive system. Igjen, slappe av dette er svært kort.

Når vaginal eksamen er gjennomført, vil legen gjøre en eksamen av brystet og armhulen området. Dette også, vil ikke ta veldig lang og kan bringe mild ubehag. Når bryst eksamen er fullført legen din vil informere deg når du kan forvente resultatene av celleprøve og STD screening. Hvis legen merket noen infeksjon under eksamen vil du bli gitt en resept med instruksjoner for behandling. Legen din vil forlate rommet, kan du nå få kledd og gratulerer til de første tidtakere, har du gjort det gjennom den første bekken eksamen! Du kan føle deg bra å vite at du har gjort en stor beslutning å beskytte din vaginal og reproduktiv helse!

Tips og advarsler

 • Spotting kan være til stede for et par dager etter eksamen. Dette er normalt og ikke en årsak til bekymring.
 • De fleste PAP smøre resultater vil bli levert i 14 dager. De fleste std screeningresultater kan ta 24 timer - 7 dager.
 • Prøv innhalere / puster pusteøvelser ved behov i løpet av celleprøve
 • Ta med deg en liste med spørsmål som du eller din partner kan ha for legen din om seksuell helse, kroppen din, og prevensjon.
 • Hold deg rolig og fokusert. Ikke forverre angst ved husing negative tanker om kroppen din eller prosedyren.

Typer Bekken Forkalkning

Typer Bekken Forkalkning


Bekken forkalkning forekommer hos både barn og voksne, og er forårsaket av en rekke faktorer. Forsvarlig behandling av denne smertefulle tilstanden er avhengig av medisinsk faglig korrekt identifisering av røntgen type forkalkning innskudd og årsaken til uhellet. Diett eller medisiner kan lindre kronisk betennelse og hindre fremtidige forkalkninger.

Concretions

Concretions vanligvis dannes i bekken årer når kalsium salt faller ut av løsningen. Når dette skjer gjentatte ganger, forkalkede lag stivne og bygger på hverandre, fyller hva som bør normalt være en hul struktur innenfor bekkenet. Avhengig av frekvensen av avleiringer, kan konkresjoner danne jevn eller uregelmessig forkalkning. Lucent forkalkninger er et resultat av sjeldne saltavleiringer, mens tette concretions dannes fra vanlig kalsium salt faller, noe som forårsaker lag å akkumulere raskt. Den lagdelte utseende er spesifikk for denne type av forkalkning, slik diagnose kan bli gjort med sikkerhet.

Conduit Wall

Selv om dannelsen av ledningsveggen forkalkning er mest vanlig i den abdominale aorta, kan disse avleiringer dannes i en hvilken som helst innvendig kanal som transporterer fluider, inkludert bekken blodkar. Ledningsveggen forkalkning bør ikke forveksles med cystevegg forkalkning, som er lik i struktur, men større i diameter, på grunn av det faktum at ledningsveggen forkalkning som vanligvis forekommer i kapillarer, de minste kanaler i bekkenet. Røntgen utseende varierer fra en serie av flekker til forgreningsspor eller ringlignende tettheter.

Phleboliths

Phleboliths er steiner som danner innenfor bekken årer og er ansett som en form for concretion på grunn av sin struktur. Phleboliths i sine innledende stadier anses tilfeldige og radiologer ofte ikke dokumentere sin tilstedeværelse i medisinske rapporter. De er offisielt ansett concretions når de danner i den nedre halvdelen av bekkeinngangen. I motsetning til andre forkalkning typer, phleboliths er unike for bekkenet.

Endometriose-Related Forkalkning

Bekken forkalkninger noen ganger følge med endometriose eller etterligne endometriose symptomer. Grunnen til dette er fortsatt ukjent; Men kvinner som lider av kroniske smerter i bekken-området bør holde denne muligheten i tankene. Hvis normal endometriose excision ikke lindre smerten, eller tester avslører at endometriose ikke er tilstede, bør kvinner be om en sjekk for bekken forkalkning i tillegg til de rutinemessige eksamener for cyster på eggstokkene eller fibroid svulster.

Hva Kroppsdeler er kontrollert av sakrale regionen?

Hva Kroppsdeler er kontrollert av sakrale regionen?


Den sakrale område eller sacrum, er plassert på baksiden av bekkenet, og består av fem sakrale ryggvirvlene som er smeltet sammen i voksent menneske. Den danner den bakre veggen av bekkenet, og er koblet til halebenet ved sin nedre ende. Fire par av åpninger er plassert på hver side av sacrum for å tillate passasje av de sakrale nerver. Noen grener av de sakrale nerver sammen med noen av de lumbale nerver bli med å danne den sakrale plexus og isjiasnerven.

Sakral Plexus

Den sakrale plexus og hoftenervene gi både sensoriske og motoriske nerver for en del av bekkenet, baksiden av lårene, den nedre del av benene og føttene. Området mellom den siste lumbar vertebra og sacrum opplever en mye belastning på grunn av vridning og bøyning av kroppen, som alle hengsler på dette området. Dette kan føre til en brokk av platen, noe som legger press på nerve forårsaker ekstrem smerte i noen av de områdene som er kontrollert av det, og er ofte kalles isjias. Personer som lider av osteoporose eller fra revmatoid artritt er mer utsatt for stress og tretthetsbrudd i sacrum, og dermed til isjias.

Rektal Funksjon

Kontrollen av de rektale musklene påvirkes av pudendal nerve, en av de sakrale nerver. Når rektum mottar avfallsmateriale fra tykktarmen, komprimerer det den til en fast masse som kalles en krakk. Når endetarmen er full og klar til å bli tømt den sender et signal til hjernen ved hjelp av sakrale reseptorer. Når kroppen er klar til å evakuere avføring, blir et signal sendt til den anale lukkemuskel, som normalt virker som en plugg. Sphincter musklene er avslappet og endetarms musklene tvinge avføring ut av kroppen. Når det er problemer med de sakrale nerver de kan forårsake skoliose eller hemorroider.

Blærefunksjon

Nerven styrer også funksjonen av blæren på omtrent samme måte som den for de rektale organer. Blæren mottar avfall fra nyrene ved hjelp av de to urinlederne. Når blæren blir fylt opp oppblåsthet stimulerer strekk reseptorer, som sender et signal til hjernen via de sakrale nerver. Urin later blæren gjennom urinrøret, som har to sphincter som vanligvis er lukket på samme måte som den anale lukkemuskel gjør med rektum. Når den er klar hjernen sender et signal via de sakrale nerver til å slappe av sphincters, tømme blæren.

Pudendal Nervesmerter

Nerven leverer også både mannlige og kvinnelige ytre genitalia, og ved seksuell klimaks er av ruten som følelsen av orgasme hos begge kjønn blir overført til hjernen. En vanskelig fødsel eller det handler om å sykle kan komprimere dette nerve, noe som gir en forbigående tap av funksjon. Penil ereksjon er også forårsaket av somatisk stimulering av de sakrale nerver, og skade på eller presset på en sakral nerve antas å være en mulig årsak til erektil dysfunksjon.

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Fikse dårlig holdning & Neck Pain

Undersøke arbeidsstillingen

Hvis du har dårlig holdning, har du sannsynligvis ikke tenke på det. Men før feilen dårlig holdning må du først finne ut hvilke deler av din holdning trenger hjelp. Bestem de områdene hvor din holdning trenger mest forbedring ved å spørre deg selv spørsmål som for eksempel om skuldrene er falt. Du kan også ha noen andre påpeke din holdning.

Korrigere dårlig holdning

Foruten slumped skuldre, innebærer dårlig holdning hodet vendt ned. Den er låst kne, legger overdreven belastning på ryggraden. På den annen side innebærer god holdning rette ryggen og løfte brystet, samt rulle tilbake skuldrene og rotere bekkenet med magen og bak i mål i. God holdning er samkjøre kroppen slik at alle delene er balansert, foruten å være støttes for å forebygge stress. For god holdning, stå med føttene litt fra hverandre. Hold knærne rett og skuldrene tilbake.

Korrigering Neck Pain

Det første skrittet til lettelser nakkesmerter er korrigere dårlig hals holdning. Tenk over hvordan du bærer hodet. Har du lener den frem? Hvis ja, du legger ekstra vekt på halsen, som hodets vekt økes med 10 pounds for hver centimeter hodet går fremover (se Ressurser). Derfor, hvis du lener deg framover med bare 2 inches, du legge 20 ekstra pounds av hodet vekt på halsen. Enda verre, når spinal vev utsettes for høyt trykk, kan de deformeres og oppussing, forårsaker varige endringer. Det er derfor det tar tid å rette opp problemet.

Hals øvelser

Nakke øvelser rettet for bedre hals kontroll er en god måte å begynne å korrigere nakkemusklene, som har vokst svak. Ta pauser fra dataarbeid, gjør nakke øvelser. Trekke hodet over skuldrene, klem skulderbladene sammen i ryggen.

Andre behandlinger

Foruten øvelser målrettet for å bedre nakkesmerter, andre behandlinger inkluderer mental avspenning og meditasjon, som bidra til å avlaste spent musklene, hjelper du gjøre øvelser for å korrigere holdning problemer. Noen mennesker har funnet yoga og pilates effektive i å styrke musklene for bedre holdning og forbedre såre halser. Når du kjører eller sitter som passasjer i en bil, kan du bruke en ryggstøtte pute. Når ryggen er støttet, hodet og nakken er i stand til å bevege seg tilbake over skuldrene.

Kontroll sko og ryggsekker

Velg sko og ryggsekker som gir god støtte. For eksempel unngå høye hæler, en stilling press på korsryggen. Ofte folk lider av nakkeproblemer på grunn av dårlig utformet og tunge ryggsekker. Mange ryggsekker er gjort for å tvinge hodet for å bevege seg fremover på grunn av for mye vekt på baksiden. Sørg for at du eller dine barn har riktig utformet ryggsekker som distribuerer vekten konsekvent, unngå belastning som forårsaker dårlig hals holdning og smerte.

Betydningen av et fleksibelt Midje

Betydningen av et fleksibelt Midje


Midjen inkluderer alle musklene i korsryggen og magen. Denne delen av legemet er også referert til som kjernen i noen treningsfelt, for eksempel yoga. Styrking og strekking av disse musklene lindrer kroniske smerter i korsryggen og øker fleksibilitet; Dette er viktig ikke bare for å forebygge skader i den nedre del av ryggen, men også for å opprettholde en tonet sett av magemusklene.

The Core

Kjernen eller midt, av kroppen, er antatt å være et knutepunkt av energi i yoga- og andre helhets øvelse. Dette omfatter buk og nedre del av ryggen, samt hoftene og bukhinnen. Fleksibilitet i dette området av kroppen gir deg muligheten til å gå videre med vanskelige yoga som åpner opp energi chakraene som ligger i bekkenet og underlivet.

Breath Kapasitet

Musklene som utgjør midjen surround mellomgulvet, en muskel som bistår i dyp pusting. Membranen er en respirasjonsmuskulatur under lungene og hjertet, og fremfor leveren. Når du puster dypt, flater membranen for å gjøre plass for lungene, og når du puster ut den utvider oppover. En fleksibel og sterk midje støtter membranen i sin pustefunksjon ved å sikre at musklene rundt det flex og kontrakt flytende.

Dance

Fleksibilitet i ryggen, mage og hofter er viktig for dans; dette inkluderer klassisk dans, som ballett, moderne dans og sosiale danser som ChaCha. En fleksibel kjerneområde gir en danser et bredere spekter av bevegelse og gjør henne til å utføre grunnleggende trekk uten frykt for skade. Med økt fleksibilitet i midjen, kan en danser videre i sitt felt ved å utføre mer vanskelige bevegelser som krever fleksibilitet i ryggraden.

Fitness

Fleksibilitet trening går hånd i hånd med styrke og utholdenhet. For å være fleksibelt, må en midje også ha muskelstyrke til returen fra en strekning, samt utholdenhet for å opprettholde et strekk. Så jobber vanlige kjerne strekninger inn en øvelse rutine også fordeler generelle egnethet.

Graviditet og lyske trekker

Graviditet og lyske trekker


Lyskesmerter er en vanlig sykdom led gjennom hele svangerskapet som kan føre til alvorlige problemer i noen kvinner. Lysken muskler, samt leddbånd, strekke for å imøtekomme det voksende fosteret inne i livmoren, noe som kan føre til smerter i magen og en økt sjanse for å belaste lysken muskler. Dette kan vanligvis følte først rundt tolvte uke av svangerskapet, men en lyske pull kan skje periodisk når som helst etterpå.

Fakta

En lyske trekk, også kjent som en lysken belastning, oppstår når for mye stress er plassert på musklene i lysken og lår. Lysken muskler består av seks muskler som dekker området fra de indre bekkenet til indre del av lårbeinet. De trekker beinet sammen og hjelpe med bevegelser av hofteleddet. Plutselige endringer i retning eller raske skift av kroppen kan føre til at musklene til å bli overbelastet, og i noen tilfeller, tåre.

Identifikasjon

Lyske trekker er vanlig hos kvinner som er gravide på grunn av den naturlige løsning av leddbånd som er opplevd i forberedelse til fødselen. Symptomer på en lyske pull kan være smerter og ømhet i lysken og på innsiden av låret, smerte når du lukker bena eller løfte kneet, eller en popping eller knipser følelse under skaden umiddelbart etterfulgt av ekstrem smerte.

Typer

Lyske trekker er vanligvis delt inn i tre kategorier avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene. Første grad lyske trekker smerte, men lite tap av styrke eller bevegelse, trekker andre grad er smerter med noen vevsskade, mens de som faller i den tredje grad kategorien omfatter smerte ledsaget av et tap av funksjon og en fullstendig rive av muskelen. Å fastslå alvorlighetsgraden av en lyske trekk, vil en lege fullføre en grundig fysisk eksamen og kan anbefale røntgenbilder for å utelukke eventuelle andre problemer.

Forebygging / løsning

Gravide kvinner bør endre posisjoner sakte å la leddbånd å strekke gradvis og bør bøye på hoftene hvis de kommer til å nyse, hoste, eller le for å hindre en lyske pull. Lyske trekker vanligvis leges på egen hånd i løpet av fire til seks uker uten radikal behandling er nødvendig. Resten er nøkkelen i helbredelsesprosessen, men i tillegg, kan is bli plassert på låret til å redusere svellingen, en anti-inflammatorisk vil bidra til å lette smerte og redusere svelling, og sammenpressing av låret med en elastisk bandasje kan fremskynde restitusjon.

Advarsel

Gravide kvinner som opplever lyskesmerter bør kontakte sin helsepersonell umiddelbart hvis smertene ikke avtar ikke i løpet av få minutter. Orienter legen hvis det er blødning, kramper, kvalme, oppkast, feber, frysninger, eller en endring av utflod, i tillegg til lysken smerte og tap av bevegelse. Alle mulige risikoer og bivirkninger av potensielle diagnostiske tester og anbefalte behandlinger bør være grundig diskutert med en helsepersonell.

Lyskeskade Pain

Lyskeskade, også kalt lyske belastning, oppstår når en av hip bortfører musklene blir revet, sprukket eller strukket. Det er fem hip bortfører muskler, tre av dem forbinder hip og bekken og to andre som forbinder bekkenet og kneet. Den vanligste lyske muskelskader er til lukke longus muskler som forbinder de nedre pelvis til den indre lårbeinet.

Graderinger av Injury

Lyske skader er delt inn i karakterer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Vurder Jeg skader er mindre tårer involverer 10 prosent av muskelfibre blir skadet. Grade II er en moderat rive og kan variere fra 10 til 90 prosent av fibrene blir revet. Grade III er den mest alvorlige, med full eller delvis brudd i muskelfibrene.

Symptomer

Grade I skade smerte vil omfatte stramme lysken muskler, ubehag i øvre del av låret som kanskje ikke merkes før øvelsen er avsluttet og lyske muskel ømhet ved berøring. Grade II vil omfatte skarpe smerter til lysken eller øvre lår muskler, mindre hevelse eller blåmerker, smerter ved å strekke muskelen, vanskeligheter med å gå og smertefull kjører. Grade III vil inneholde sterke smerter når du trener, en manglende evne til å presse bena sammen, stor mengde hevelse og blåmerker i lysken muskler innen 24 timer etter skade og hva som føles som et gap eller klump i den skadde muskelen.

Årsaker

Årsaker til lyskeskade inkluderer overforbruk og en brå sving eller endring i retning når du kjører. Disse typer skader er mest vanlig med idretter som fotball, tennis og basketball.

Behandling

Behandling av en lyskeskade inkluderer bruke isen til den skadde muskelen i 15 til 20 minutter hver tredje eller fjerde time i flere dager; dette vil redusere betennelse. Over-the-counter medisiner som aspirin og advil kan tas for smertelindring. Muskelen kan tapes med en støttende bandasje for å hjelpe med healing. Rehabilitering med tøyningsøvelser og massasjeteknikker vil hjelpe hastighet helbredelse. Kirurgi kan være nødvendig i en klasse III tåre for å feste muskelen.

Recovery

En mild lyskeskade kan ta noen uker for smerte å forlate og for skaden til å helbrede. En alvorlig lyskeskade vil ta seks uker eller lenger tid å helbrede. Aktiviteter som forårsaker smerte til den skadde muskelen må stoppes inntil smertene er ikke lenger følte. Utvinningen vil ta lengre tid hvis du fortsetter å gjøre aktiviteter som forårsaker lyskesmerter.

Du kan gå tilbake til normale aktiviteter når du gjenvinne hele spekteret av bevegelse til den skadde beinet og har ingen muskelsvakhet eller smerter når du går eller kjører.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

Hamstring musklene spenner lengden på baksiden av låret, fra bekkenet til leggen. Du kan skade dine hamstringsmusklene under omtrent enhver aktivitet som innebærer å kjøre, raske akselerasjoner, eller raske minske farten. Det er tre typer av hamstring skader, målt i karakterer etter alvorlighetsgrad. En hamstringskade kan diagnostiseres gjennom en fysisk eksamen, men ytterligere testing er nødvendig for å fastslå alvorlighetsgraden av det. Her er fremgangsmåten for å ha din hamstringskade diagnostisert.

Hvordan diagnostisere en Hamstring skade

gjenkjenne symptomer på en hamstringskade. En hamstringskade vil dukke opp som smerter i ryggen i lårene eller lavere rumpeballe, spesielt når du prøver å gå eller bøye seg. Området kan være øm eller mørbanket. Du kan oppleve plutselige smerter mens du gjør fysisk aktivitet. Noen mennesker har rapportert føler et blunk eller pop på tidspunktet for skaden.

Se helsepersonell og forklare dine symptomer til ham. Han vil spørre deg spørsmål om hvordan skaden skjedde og om eventuelle helsemessige problemer du måtte ha. Han vil også ønske å vite om du har hatt skader som dette tidligere, eller hvis du noen gang har følt disse symptomene i det siste. Svar på alle spørsmålene hans så sannferdig som mulig.

La legen din til å utføre en fysisk eksamen. Han vil ønske å identifisere eventuelle områder som er betent, forslått eller hovne. Han vil føle musklene og vevet rundt i området for å prøve å identifisere smerte og ømhet. Han vil også se etter symmetri mellom dine to ben. Forskjeller mellom de to strekningene kan være en indikasjon på skade. På et tidspunkt under eksamen, kan du legen be deg om å fullføre en rekke bøyer og strekker benbevegelser. Han vil merke noen smerter, svakhet og ustabilitet.

Send til ytterligere testing for å fastslå alvorlighetsgraden av hamstringskade. Røntgen, magnetisk resonans imaging skanner, og computertomografi skanner kan alle brukes til å undersøke skadde hamstring. De kan også indikere noen bein pausene, revet leddbånd eller sene skade, som kan være komplikasjoner av hamstring skader.

Tips om Forhindre Repetitive Stress Injury i hendene

Repetitive stress skade, eller RSI, er en vanlig sykdom for de som bruker datamaskiner for lange perioder av gangen. Det er et resultat av gjentatte bevegelser, for eksempel å skrive, som forårsaker stress og press til håndleddene og hendene, og kan være smertefullt og ødeleggende. Bruk enkle øvelser og sunn fornuft for å hindre RSI fra utviklingsland i hendene.

Holdning og skrive teknikk

En riktig holdning er en nøkkel til å forebygge repetitive stress skade i hendene. Sett deg opp i stolen, med ryggen i en naturlig posisjon, føttene flatt på gulvet og knærne plassert rett over knærne, bøyd i en 90-graders vinkel. Alltid holde ryggraden så rett som mulig. Hodet skal være plassert over bekkenet, og bør ikke skifte frem og tilbake.

Sørg for at stolen er plassert slik at armene er på nivå med tastaturet; du skal ikke behøve å anstrenge seg for å nå tastene. Albuene skal hvile på armlenene på stolen, som bør være på nivå med skrivebordet, slik at armene til å være så nær en 90-graders vinkel som mulig. Hold musen nær tastaturet slik at du ikke trenger å anstrenge seg eller nå for å kunne bruke den. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, bør du vurdere å kjøpe et eksternt tastatur og mus.

Øvelser

Flere øvelser som du kan utføre med hendene, håndledd og hele kroppen vil bidra til å forhindre repetitive stress skader i hendene. Stå opp og finne en vegg å plassere armen mot, håndflaten ned. Slå i motsatt retning fra den hånden som du strekker og strekker hånden og fingrene vekk fra håndflaten (som hviler på veggen) så mye som mulig.

Forlenge armen, håndflaten opp, og bruke den andre armen for å dra forsiktig ned på fingrene, og bringer håndflaten til en 90-graders vinkel med armen, noe som vil bidra til å slappe av og strekke musklene i fingrene, hendene og håndleddene.

Hvis du utfører disse øvelsene, samt å få opp fra datamaskinen i 15 minutter hver time, vil bidra til å forhindre repetitive stress skade.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

En trakk lysken kan være en av de mest smertefulle og mest vanskelige skader å ta vare på. Vanligvis oppstår et trukket lyske når lukke longus, den lange muskel på innsiden av lårene, er overbelastet, og ofte revet. Den trekker eller rift oppstår vanligvis ca tre inches under bekkenet der senen og muskel koble til. Lyske skader som en trakk lyske er vanligvis brydde seg for konservativt gjennom hvile, is, varme og smertestillende midler.

Hvordan ta vare på en Trakk Lyske

•  Hvile er den enkleste og også det viktigste du kan gjøre for din trakk lysken. Ta ett til to-ukers pause fra enhver fysisk aktivitet som kan hindre lysken fra healing eller forsinke helbredelsesprosessen.

Ta over skranke medisiner som paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å lindre smerten.

Påfør en ispose til trakk lysken som vil redusere smerte og hevelse. Påfør ispose minst tre ganger om dagen i 10 til 20 minutter om gangen. Hvis du har en pose med frosne grønnsaker i fryseren, kan den brukes som et alternativ til en ispose.

Påfør varme til trakk lysken når hevelsen avtar. Bruk en varmepute på den skadde lysken to ganger om dagen i 45 minutter. Dette vil bidra til å lindre smerte og løsne lysken muskler som vil hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen.

Begynn tøyningsøvelser på de trakk lyske muskler to ganger om dagen når du føler det kan gjøres uten smerter. Ikke overdriv strekker seg så det kunne forsinke helbredelsesprosessen.

Resume fysisk aktivitet bare hvis smertene har avtatt eller etter å ha blitt klarert av legen din.

Hint

 • Vær tålmodig. Lyske skader kan noen ganger ta opptil seks uker å helbrede.
 • Wear boxer truser i stedet for boksere å bidra til å støtte den skadde lysken.

Årsaker til Triggerpunkter

Årsaker til Triggerpunkter


Triggerpunkter er små, ertelignende, kontrakt knop i musklene som forårsaker smerter i muskel vedlegg. Begrepet "triggerpunkter" ble opprettet i 1940 av Janet G.Travell, MD, som utviklet nye anestesi teknikker for å behandle muskelspasmer. Senere Travell og hennes kollega David G. Simons, MD fortsatte sin forskning og publiserte "myofascial smerte og dysfunksjon:. Triggerpunkt Manual"

Symptomer

Triggerpunkter årsaken referert smerte. For eksempel kan smerter i korsryggen faktisk stammer fra et triggerpunkt i baken eller nedre magemusklene. Smerten kan være dypt bare å slå skarpe ved bevegelse. Spenning hodepine, migrene, sinus smerte, kjeve verke, øreverk og sår hals, såre ben, føtter og ankler kan være forårsaket av referert smerte av triggerpunkter. Triggerpunkter er klassifisert som aktiv eller latent. Aktive triggerpunkter forårsake smerte ved hvile mens latente poeng bare føre til smerter når den trykkes på.

Årsaker

Det er lite vitenskapelig dokumentasjon på hvorfor triggerpunkter utvikle, men American Academy of Family Physicians sier forskere tror de kan være forårsaket av repeterende bevegelser - som i arbeider på en datamaskin tastatur - dårlig holdning og strukturelle problemer som ulik benlengde og asymmetriske bekkenet. Triggerpunkter kan også være forårsaket av mangel på mosjon, traumer og vitaminmangel.

Diagnose

Ingen laboratorie eller avbildningsteknikker diagnostisere triggerpunkter. I stedet, leger diagnostisere triggerpunkter ved berøring. Mens triggerpunkter vondt når du trykker på, de er ikke å forveksles med de ømme punkter som følger fibromyalgi. Triggerpunkter som regel føle seg som en stram band og produsere en lokalisert rykk eller synlig dimpling av huden, mens anbudet poeng ikke. Ømme punkter ikke føre referert smerte som triggerpunkter, men ofte føre til total kropps følsomhet. Siden fibromyalgi lider har ofte triggerpunkter og muskelsmerte i tillegg, kan diagnosen være vanskelig.

Konvensjonelle behandlinger

Fysioterapi er ofte brukt til å behandle triggerpunkter. En annen vanlig brukt behandling er injeksjoner hvor en sprøyte fylt med en bedøvelse løsning injiseres direkte inn i triggerpunkt. Bestemme om du vil bruke injeksjoner eller fysioterapi kan avhenge av legens ferdighetsnivå samt om triggerpunkter har gått fra den akutte fasen til den kroniske fasen. Injeksjoner er ansett som mer effektivt for kroniske poeng.

Andre behandlinger

Akupunktur, massasje terapi, osteopatisk og kiropraktisk manipulasjoner kan bidra til å lindre smerten av triggerpunkter. Finne en massasjeterapeut spesialtrent i triggerpunkt terapi kan være nyttig. I sin bok, "The Trigger Point Therapy Workbook Your Self-Treatment Guide for Pain Relief," Clair Davies skisserer sin egen smertefull kamp med triggerpunkter og hvordan en bestemt massasjeterapeut som visste hvordan å utføre dyp streke massasje hjalp sin tilstand. Etter massasje terapeut flyttet bort, Davies kunne ikke finne en annen med samme trening, så han gikk til massasje terapi skolen selv. I sin arbeidsbok, viser Davies andre hvordan å finne og massere sine egne triggerpunkter.

Komplikasjoner av en revet Hamstring

Komplikasjoner av en revet Hamstring


Du har sikkert sett virkningen av en revet hamstring muskler hvis du har sett en olympisk idrett som sprint eller sett som fotballspiller gikk ned i midten av feltet, selv om ingen andre var i nærheten. En avrevet hamstring er en plutselig skade som er ganske smertefullt og ødeleggende. Kort behandling er nødvendig for å forhindre komplikasjoner.

Komplett Tear

Når hamstring muskelen er helt revet over muskelen, vil utøveren gå ned til grunnen i sterke smerter. I tillegg til å være ute av stand til å bevege seg, er det indre blødninger på stedet av skaden. I noen tilfeller vil det indre blødninger hindre muskel fra begynnelsen helbredelsesprosessen. I stedet for healing, vil arrvev dannes. I tilfeller som dette, kan kirurgi være nødvendig å feste i hamstrings til kneet sene for å hindre permanent skade.

Muscle Rupture

En muskel brudd kan oppstå når det er en plutselig retningsendring. Denne typen skader kan oppstå i fotball, fotball og baseball. Når muskelen er revet i lengderetningen, vil blod strømme inn i muskelen kammeret, og det vil gjøre bevegelse umulig. Denne typen tåre kalles en distraksjon brudd, og det skjer fordi muskelen ikke har styrke til å gjøre hva som har blitt spurt om det.

Sene Utriving

I noen tilfeller vil hamstring rive og så vil senen som festes til bekkenet. Dette er langt mer vanlig enn når hamstring sene festet til skinnebenet tårer unna. Kirurgi kan være nødvendig med dette skader i tillegg. Først i hamstrings må trekkes tilbake på plass og arrvev må fjernes. Deretter senen må reattached til bekkenet med stifter eller svært sterke sting.

Stretching hip flexors og stramme setemuskler

Stretching hip flexors og stramme setemuskler


Når bena er i bevegelse, er minst én hip flexor eller gluteus muskelen involvert på noen måte. Det er ikke rart, da, at mange utøvere er interessert i å opprettholde god fleksibilitet i sine hip flexors og i å styrke sine setemuskler. Et anfall som ser hippe området er også en fysisk attraktiv funksjon. Hip øvelser vil styrke musklene dine, men hvis du er ute etter å trimme fett, husk at du ikke kan spot-redusere. Legg cardio øvelser til treningen for å skape en slankere kropp generelt.

Hip Flexors

Hip flexors inkluderer iliopsoas, sartorius-, rectus femoris, Tensor fasciae latae og pectineus muskler. Sammen med noen av hoften adductors, flexors er ansvarlig for hoftefleksjon - aktiviteter der låret og bekkenet flytte nærmere hverandre, inkludert løping og hopping.

Setemuskler

Setemuskler surround bekkenet fra sidene og bak og inkluderer gluteus maximus i bakenden pluss gluteus medius og minimus rundt hoftene. Disse musklene er involvert i nesten alle mulige hip bevegelse. Hvis bena er i bevegelse og du ikke bøye hoftene, en eller flere av dine setemuskler er nesten alltid å hjelpe du flytter.

Hoftebøyning Strekker

Rectus femoris er en av dine quadriceps, så det er ikke overraskende at mange quad strekker også arbeide hoften flexors. For å utføre en quad strekning på ett kne, satt høyre leggen og kneet på gulvet bak deg, pekte tærne tilbake og låret vinklet litt fremover. Samtidig setter du venstre fot flatt på gulvet foran deg med kneet bøyd. Bevege hoftene frem til du føler en strekk i høyre hofte. En vanlig stående strekningen innebærer bøying høyre kne og flytte høyre fot mot baken. Ta tak i foten med høyre hånd og flytte hælen din så nære rompa som du komfortabelt kan. Hold begge strekninger i 30 sekunder og gjenta strekninger med begge beina.

Gluteus Øvelser

De mest vanlige øvelser for å styrke og stramme gluteus musklene inkluderer knebøy, markløft, beinpresse og lunges, som alle retter seg mot gluteus maximus. Bruk en beinpress maskin, sittende eller liggende, å presse en motstand plate med bena. Du kan utføre de tre andre øvelser med vektstenger, manualer, maskiner og andre treningsverktøy, og det finnes utallige varianter av hver. Utføre knebøy ved å plassere en vektstang over ryggen din, huk tilbake som om du sitter i en stol og deretter stiger. For lunges, ta et par manualer og ta et stort skritt fremover, bøye foran kneet; skritt tilbake, da utfall med motsatt ben. Utføre markløft ved å nå ned og fatte en vektstang med armene utvidet og deretter stiger til en stående posisjon mens du holder armene rett. Gluteus medius og minimus støtte eller stabilisere dine bevegelser under mange varianter av disse fire øvelser. Sitte i en hip bortføring maskin og trykk bena sidelengs for å målrette de to mindre setemuskler mer direkte.

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch


Selv om hip flexor musklene ikke får den oppmerksomheten som gis til kroppen-skulpturer muskler som biceps, setemuskler og brystmusklene, hip flexors er viktig for din evne til å gå, løpe, danse, sitte og alle andre aktiviteter som innebærer å flytte ben. Hip flexor muskler inkluderer iliopsoas, tensor fasciae latae, rectus femoris og Sartorius muskler. Strekke hip flexors øker sin fleksibilitet, lindrer muskelsmerter og forbedrer omfanget av bevegelse.

Yoga Cat Pose

Ryggsmerter og morgenstivhet kan skyldes overarbeid eller dårlig holdning, påvirker dine hip flexor muskler. Katten yoga positur utføres fra en ansikt-ned posisjon på hender og knær kan øke blodstrømmen til hip flexors. Stretching disse musklene øker fleksibiliteten og forbedrer din evne til aktivitet. Med knærne i hoftebreddes avstand og hendene skulder bredde hverandre, bøy ryggen opp og ned 10 til 20 ganger. Utfør buen sakte på en utpust. Understreke den oppadgående trekk fra korsryggen og bekkenet. (Se Referanser 6 og 7.)

Yoga Bow Pose

Strekke musklene i forsiden av kroppen din - samt psoas hip flexors - med yoga baugen positur. Plassert på hver side av ryggraden, psoas muskler feste til nedre ryggvirvler og hjelp i ryggjustering og rotasjon, pluss hoftefleksjon. En fleksibel psoas gjør de fremre lårmusklene - quadriceps - for å forlenge. Fra et ansikt-ned stilling, med bena sammen og tærne pekende bort fra kroppen din, plasserer armene langs siden. Bøy knærne så nære rompa som mulig. Ta tak i anklene. Trykk nedover med halebenet som du løfter brystet og lår opp fra gulvet. Hold baugen positur i 20 til 30 sekunder. Gjør 02:59 repetisjoner. (Se referanse 2.)

Liggende quadriceps Strekker

Løgn quadriceps strekninger øke fleksibiliteten i firemannsrom og iliopsoas. Utføre denne øvelsen i to posisjoner, som begynner i en utsatt forsiden ned posisjon. Ta med din høyre fot opp til rumpeballe og gripe ankelen med høyre hånd. Hold positur i 20 til 30 sekunder. Gjenta på den andre siden. Engasjere iliopsoas ved å slå på din side og fatte ankelen, men ikke bøye kneet helt. Gjenta øvelsen på din venstre side. (Se referanser 1 og 4.)

Forsiktighetsregler

Varm opp til å øke blodgjennomstrømningen og løsne musklene før du strekker. Gå, jogge eller sykle for fem til ti minutter å forberede seg strekk. Ta hensyn til kroppen din og ikke presse utover dine grenser. Hvis du føler smerte, du strekker for langt. Ikke sprette mens du strekker, eller du kan skade eller rive muskler. Kontakt lege hvis du har vært borte fra trening i lang tid, eller hvis du har kroniske smerter eller en skade.

Massasjeterapi Stretching for Hip Flexors & Ekstensorer

Massasjeterapi Stretching for Hip Flexors & Ekstensorer


Ryggen og knesmerter du kan lide kan faktisk komme fra hoftene. Regelmessig sittende fører hip flexors å forkorte og begrenser hvordan kroppen beveger seg. Regelmessig massasje og stretching øker fleksibiliteten i disse musklene og reduserer risikoen for smerte og skade. Med bruk av en skum roller, er du i stand til å gi en dyp massasje med trykket av kroppsvekten samtidig øke fleksibiliteten i musklene som utgjør hoften flexors og extensors - gluteus maximus, hamstrings, bicep femoris, iliopsoas, rectus femoris og sartonius.

Massasjeterapi Stretching for Hip Flexors & Ekstensorer

•  Senk deg ned på gulvet på alle fire. Plasser skum roller under hoften området og senk kroppen din slik at høyre side av hoften flexors - den fremre delen på hoftene og lår - er på toppen av skum roller. Hoften flexors er på utsiden av bekkenet slik målretting en side om gangen gir den optimale massasje og stretch. Sakte rulle hoften flexors frem og tilbake over rullen i 30 til 60 sekunder. Gjenta med venstre side.

•  Ligg på gulvet og plassere skum roller under baksiden av bekkenet, rett under midjen din. Sakte bringe høyre kne opp mot brystet mens utvide din venstre ben rett ut. Hold høyre kne med hendene for støtte og prøve å ta hælen på venstre fot til gulvet. Hold denne strekningen i fem til ti sekunder. Sakte bøy venstre kne og ta med din venstre ben opp for å møte den rette. Utvid høyre ben rett ut og hold strekken i fem til ti sekunder. Dette fullfører en repetisjon. Utfør 4-8 repetisjoner.

Ligg på din høyre side og plassere skum roller under hoften. Støtt din overkroppen med høyre arm. Sakte rulle ytre hip over skum roller fra midten av låret til litt under midjen din. Rull på høyre side i 30 til 60 sekunder. Gjenta på venstre side.

Sitt på gulvet med skum roller plassert like under baksiden av lår. Støtt din overkroppen med armene. Sakte rulle baksiden av lårene - hamstrings - over skum roller i 30 til 60 sekunder. Rull til like over baksiden av kneet.

Hint

 • For ytterligere å målrette hip flexors med den første øvelsen, rotere kroppen litt på utsiden for å tillate ytterligere press direkte på muskelen.
 • For å øke presset på de utpekte muskler redusere mengden av støtten du plasserer på overkroppen under øvelser.
 • Hvis du opplever stramme muskler eller knop, fokusere skum roller på disse områdene og bruke økt press.
 • Rådfør deg med en lege før du starter et nytt treningsprogram.

Hoftebøyning Strekker for funksjonshemmede

Hoftebøyning Strekker for funksjonshemmede


Trening er for alle, uavhengig av evne eller funksjonshemming. Hvis en rullestol eller ganghjelpemiddel begrenser din mobilitet, regelmessige tøyningsøvelser for hip flexors bidra til å øke omfanget av bevegelse, samt blodstrømmen til musklene dine. Dette er viktig for muskler som ellers er immobile hele dagen, selv i fullbefarne personer som sitter i lengre perioder. Ulike strekninger målrette din personlige evne, og noen kan kreve en assistent.

Hoftebøyning Strekker for funksjonshemmede

Liggende Stretch

•  Ligg flatt på ryggen med bena utvidet og armene avslappet langs siden. Sakte glir høyre fot opp mot baken før foten er flatt på gulvet eller bordet og kneet peker oppover. Hold venstre benet rett.

To komme ned og ta tak i baksiden av høyre lår. Trekke kneet sakte mot brystet. Hold denne strekningen i 30 til 45 sekunder før du går tilbake til utgangsposisjonen.

Gjenta 2-5 ganger. Slå beinstillingen og gjenta trinnene med venstre ben.

Legg til en skum roller å utføre en annen variant og legge trykk på musklene. Plasser skum roller like under midjen din og holde bena utvidet. Gjenta den samme fremgangsmåten som før, holde hælen på den utvidede ben på gulvet eller bordet.

Liggende Stretch pasning

Ligg flatt på en massasje bord eller en benk, slik at din venstre side er på kanten av bordet. Spør din assistent til å løfte og senke venstre ben, slik at det faller utenfor kanten av bordet. Tabellen må være høy nok til at beinet kan henge utenfor kanten uten foten berører gulvet.

Be assistent til å stabilisere bekkenet med sin høyre hånd. Mens tyngdekraften gir et strekk, har assisterende trykk ned på venstre lår for å øke strekningen. Hold i 30 sekunder før du går tilbake til utgangsposisjonen.

Gjenta to til fem ganger før han flyttet til høyre side av bordet og gjenta trinnene med høyre ben.

Hint

 • For en ekstra strekk, utføre grunnleggende liggende strekning på kanten av en seng og la rett ben å henge utenfor kanten.
 • Hvis du ikke klarer å løfte beinet for liggende strekk, kan en assistent bidra til å løfte beinet opp mot brystet for å utføre strekningen.
 • Snakk med din lege eller fysioterapeut før du starter et nytt treningsprogram, enten utføres alene eller sammen med en assistent, for å diskutere hvilke øvelser som best nytte for den berørte muskler.

Cardio som ikke Sil Foot

Cardio som ikke Sil Foot


Kardiovaskulær trening er et effektivt verktøy du har i ditt arsenal for å bidra til å redusere kroppsfett, kontrollere vekten, forbedre muskel tone og påvirke din generelle helse. Men på grunn av den felles virkningen og slitasje på kroppen under cardio trening, kan du bli opplever smerte fra shin splittelse, stress brudd, leddgikt eller andre skader som kan begrense din evne til å delta i cardio trening. Forstå hvordan å erstatte øvelser som er ikke-vektbærende vil tillate deg å utfordre deg selv på cardio nivå uten å belaste foten og fortsett å nå Centers for Disease Control and Prevention anbefalinger for to og en halv time med moderat cardio per uke.

Tilpasset Sykling

Å erstatte løping eller spin-klassen, bruker en av flere tilrettelagte sykkel teknikker i 30 til 60 minutter å nå en aerobic nivået på trening. Sett en liten arm sykkel på gulvet og sykle fra en stol. Hvis du ikke har tilgang til en liten sykkel, deretter simulere bevegelsen i flere posisjoner, som ligger nede med bekkenet løftes litt fra gulvet eller mens du sitter i en solid stol og sykling i luften. Du kan også finne disse tilpasset øvelsene mer utfordrende og intense enn før trening.

Svømming

Svømming kan erstatte nesten alle cardio trening som ville belastning på foten. Du kan melde deg på svømming runder, sparker føttene mens du holder på veggen og selv trår vannet med en vektet band til å utfordre deg. Hvis dette er for mye belastning for foten din, svømme runder med bare armene til å virkelig utøve ditt hjerte. Dessuten kan "kjøre" i den dype enden uten å sette føttene i bassenget etasje ved hjelp av den samme bevegelse som løping og dra nytte av motstanden i vannet for å virkelig piffe opp intensiteten av rutinen deg.

Vann Aerobics

Vann aerobic kan erstatte mange vektøvelser, og kombinert med trår vannet, kan hjelpe deg å nå et høyere nivå av intensitet. Unngå vann øvelser som krever at du holde føttene i bassenget etasje, da dette vil plassere belastning på foten; velge øvelser i den dype enden. Ved hjelp av en vannaerobic-enheten, eller vanntett vektet element som en gallon mugge med vann, utføre dine oppgaver i den dype enden, slik at oppdriften i vannet for å ta vekten av føttene.

Generelt Fysisk Beredskap (GPP)

GPP vekttrening innebærer å bruke en lavere vekt for å utføre den samme øvelsen flere ganger i to til fem minutter å tone musklene dine og hjelpe deg å nå aerob intensitet. Endre dine oppgaver og utføre dem sitter i en stol eller liggende for å redusere belastningen på foten. Unngå øvelser under ankelen og flytte vekt eller motstand band til ankelhøyde eller mid-kalv høyde for å beskytte foten. Du kan gjøre nesten alle arm trening på denne måten, og du kan bruke beinøvelser slikt spark, kne bend og marsjer.

Hvordan identifisere symptomer uterinprolaps

Livmor prolaps er en forutsetning at resultatene fra en livmor som har "falt" eller "falt" fra sin normale posisjon i bekkenet. Denne tilstanden oppstår når muskler eller leddbånd i bekkenbunnen vokse svakt eller strukket med alderen. Resultatet er at livmoren kan faktisk bule inn eller til og med strekke seg utover genitalia. Mens opplevd det meste av eldre kvinner, er det vanlig å kvinner over 40 år og kan innebære livmor, livmor leddbånd. Det er oftest et resultat av alder, men kan også være forårsaket av fedme eller som et resultat av en levetid på tunge løft. Lær å identifisere tegn og symptomer på livmor prolaps for å forhindre mulige komplikasjoner som skader andre bekken organer, infeksjon eller problemer med blæren eller tarmer.

Hvordan identifisere symptomer uterinprolaps

Prolaps

Oppdage en klump foran eller bak fødselskanalen området er ofte en av de første symptomene på livmor prolaps. Noen kvinner kan også oppdage at en klump strekker seg gjennom fødselskanalen. Dette symptomet kan gi ubehag eller en følelse av trykk i bekkenområdet.

Løfte en gjenstand som veier over ti pounds kan føre til ryggsmerter, som vokser verre som objekter blir tyngre.

opplevelser av smerte eller ubehag ved vannlating er et annet symptom på livmorfremfall, som er inkontinens når man nyser, ler eller hoster.

har problemer med avføring kan føre til forstoppelse forårsaket av en hesitance å evakuere.

Deltagelse i samleie blir stadig mer vanskelig og smertefull.

Hint

 • Uterinprolaps risikoen er økt med overvekt og dårlige treningsvaner. Bekkenbunnstrening som Kegels holde bekkenbunnsmuskulaturen sterk og smidig. Utføre Kegel øvelser på en daglig basis for optimale ytelser. Unngå tunge løft og opprettholde idealvekten. Kegel øvelser er enkelt: late som du har til å urinere, men knipe musklene i bekkenbunnen som om du er "å holde den i". Prøv å utdype mosjon og fornemme musklene stramme dypere og dypere inn i bekkenet.
 • Uterinprolaps kan føre til en irritert livmorhalsen samt smitte til bekken organer. I noen tilfeller, hemorroider oppstå på grunn av anstrengende å ha avføring. Ring en lege hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene.

Årsaker til venstre-sidig magesmerter

Årsaker til venstre-sidig magesmerter


Magesmerter er et symptom på en rekke lidelser, noen av dem alvorlige eller livstruende. Kontakt lege dersom du opplever sterke magesmerter som vedvarer eller forverres. For smerter i venstre side av magen, en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak.

Betydning

I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Magen er hjem til magen din, dine store og små tarmene, blindtarmen din, lever, milt, bukspyttkjertel og galleblæren. I tillegg, urinveiene, nyrene og urinlederne er i magen. Selv om reproduktive organer er i bekkenet, mange anser dette området for å være deres underliv.

Typer

Smerte er kroppens måte å fortelle deg det kan være et problem. Siden buken inneholder mange organer, plasseringen av smerte, intensiteten og den type smerte er indikatorer på det underliggende problem. Noen av de vanligste fordøyelsessystemet årsaker til magesmerter venstresidig inkluderer tarmgass ledsaget av oppblåst mage, fordøyelsesbesvær, kolitt, pankreatitt, divertikulitt, irritabel tarm syndrom (IBS) eller nyreproblemer som påvirker venstre nyre eller urinleder. Hvis smertene er ny, skarp eller alvorlig, ta kontakt med en lege for råd.

Identifikasjon

Fordi magen er den største kroppens hulrom, kan smerter på venstre side indikere et problem andre steder i magen. En ektopisk svangerskap i venstre egglederen kan stråle smerte i den øvre del av buken. Hos kvinner, kan endometriose føre til kroniske smerter i hver side av magen. Hvis legen mistenker Smerten stammer i reproduktive organer, kan han bestille en transvaginal ultralyd for å finne problemet.

Betraktninger

Legen din vil be om de siste måltider hvis smertene er midt på venstre side av magen. Selv om matforgiftning ofte påvirker hele magen, noe som resulterer i kvalme, oppkast eller diaré, kan det også påvirke bare én side, forårsaker musklene til krampe. Venstre-sided smerte som strekker seg bakover mot ryggen kan stamme i venstre nyre. En nyrestein forårsaker uutholdelig smerte hos noen individer, og kan kreve at laserbehandlingen for å bryte stenen i mindre biter, slik at det kan passere gjennom ureter. Med en stor nyrestein, kan litt blod være synlig i urinen din, fra en rosa skjær til en mørkere rød. Noe blod i urinen din signaliserer behovet for å varsle lege umiddelbart.

Potensiell

Selv en enkel fordøyelseskanal lidelse kan føre til magesmerter venstre-sidig, kan årsaken også være noe alvorlig. En lege bør ta noen nye smerter eller smerter som forverres. Venstre-sidig magesmerter med en medfølgende feber, tap av matlyst, mage hevelse eller dårlig ånde signalisere en nødsituasjon og pasienten bør oppsøke lege så snart som mulig.

Advarsel

Ikke vent for sterke smerter å avta, ringe legen din og få hans mening. Mens de fleste tilfeller av magesmerter er midlertidige forhold, som følge av dårlig fordøyelse, en trakk abdominal muskel eller forstoppelse, tar ingen sjanser.