Digidexo.com

betennelse i øreflippen

Hvordan bruke varmt vann for å behandle en Cyste på øreflippen

Hvordan bruke varmt vann for å behandle en Cyste på øreflippen


En cyste er en liten lomme av gass, puss eller annet materiale som ligger på huden eller andre deler av kroppen. Ifølge WebMd.com, "De fleste cyster er godartede, men noen kan gi symptomer på grunn av sin størrelse og / eller sted." En cyste på øreflippen er ofte forårsaket av en plugget talgkjertel og kan vanligvis behandles hjemme.

Hvordan bruke varmt vann for å behandle en Cyste på øreflippen

•  Innse at hvis en cyste på øreflippen er liten og ikke plager deg, er det sannsynligvis best å la det være. Når du berører den, kan du få den til å vokse og bli betent.

behandle en cyste på øreflippen hjemme med mindre det er stort. Hvis det er store, er det nødvendig medisinsk behandling for å sikre fullstendig fjerning og forhindring av infeksjon.

Trykk litt på en cyste på øreflippen for å se om det fører til smerte. Hvis den gjør det, inneholder det sannsynligvis pus som kan tappes av varm vannbehandling. Hvis det ikke er smertefullt, kan det inneholde noe annet enn pus som kan være for vanskelig å fjerne med hjemmebehandling.

Fukt en vaskeklut med varmt vann for å behandle en cyste i øreflippen. Bruk den forsiktig flere ganger om dagen. Dette vil øke blodsirkulasjonen og hjelpe cyste renne naturlig.

Rens en cyste med såpe og vann hvis det skulle sprekke. Påfør hydrogen peroxide og antibiotisk salve. Dekk den med en bandasje og søke medisinsk behandling for å unngå å utvikle en alvorlig infeksjon.

Hint

 • Ikke klem en cyste fordi du kan tvinge den dypere inn i huden og forårsake betennelse eller infeksjon.

Hva er betennelse av ørene?

Hva er betennelse av ørene?


Ørebetennelse signaliserer en mer alvorlig tilstand og krever rask behandling. Ifølge American Academy of Øre, hvis venstre ubehandlet, kan ørebetennelse føre til hørselstap, kroniske ørebetennelser og fysisk skade delikat øret vev.

Definisjon

Betennelse er øret reaksjon på et irritasjonsmoment. Betennelse er kroppens forsøk på å fjerne eller helbrede årsaken til irritasjon. De mest vanlige irriterende for ørene er bakterier, virus, slim og hudsykdommer.

Typer

Akutt betennelse varer bare noen få dager og leger på egen hånd. Akutt betennelse kan oppstå hvis du har en kvise, insektbitt, solbrenthet eller eksem på øreflippen.

Langvarig, ikke kronisk betennelse ikke alltid svare på medisinsk behandling. Kronisk øretrompet dysfunksjon er forårsaket av kronisk betennelse. Sinus drenering irriterer vev i mellomøret. Betennelse feller væske og slim, eventuelt forårsaker en infeksjon eller trommehinnen skade.

Identifikasjon

Pain følger noen ganger med betennelse i øret. Ifølge American Academy of Øre, er smerter som følge av betennelse felles med ytre ørebetennelse. Når vannet blir fanget i øregangen, kan bakterier spres forårsaker betennelse og smerte.

Effekter

Indre øret betennelse kan oppstå etter en viral infeksjon som en influensa eller øvre luftveisinfeksjon. Viruset irriterer det indre øret, hevelse saldoen organer. Svimmelhet med eller uten smerter er den vanligste symptomet på indre øret betennelse.

Forebygging / advarsel

Ifølge American Academy of Øre, kan ørebetennelse bli påført ved å bruke bomullspinner. Unngå å stikke noe inn i øregangene. Rapporter eventuell svimmelhet med legen din. Indre øret betennelse-venstre ubehandlet-kan føre til irreversibel skade på hørsel og balanse organer.

Hvordan bli kvitt en øreflippen Infeksjon

En øreflippen infeksjon er betennelse i den myke nedre del av ytre øret. Bakterier som normalt finnes på huden, for eksempel stammer av stafylokokkbakterier, inn gjennom en pause. Når du er inne, de formerer seg og spre seg. Selv om en matbit eller skade kan føre til en øreflippen infeksjon, er den vanligste årsaken til en infisert øre piercing. Hvis du mistenker at du har en infisert øreflipp, det er skritt du kan følge for å behandle det.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene på en øreflippen infeksjon, inkludert rødhet og hevelse. En infisert øreflippen kan også føle seg øm å ta på eller banke med smerter. I noen tilfeller vil en infisert øreflippen utsondre gulaktig puss, noe som kan tørke og vises som skorpe langs øredobb hull eller sprekker i huden.

Steriliser den infiserte øreflippen med hydrogen peroxide eller rubbing alkohol og tørke grundig. Påfør antibiotika aktuell krem, for eksempel Neosporin. Vurdere å fjerne eventuelle nylig installerte øret smykker og ha området re-gjennomboret etter øreflippen infeksjon klarner opp.

Se helsepersonell umiddelbart hvis betennelsen sprer seg utover den infiserte øreflippen. Du bør også søke medisinsk behandling hvis utvikle en feber eller hvis du ikke ser en bedring i den infiserte øreflippen 48 timer etter at du har startet behandling. Dette er tegn på infeksjon har utviklet komplikasjoner og vil kreve fjerning av øret smykker samt legehjelp.

Tips og advarsler

 • Øreflippen infeksjoner fra hull i ørene kan ofte forebygges. Se Resources.
 • Allergi mot visse metaller i øret smykker er ofte forvekslet for en øreflippen infeksjon. Hvis symptomene kommer tilbake når du putter i visse typer øre smykker, kan det være en allergi.

Hvordan å redusere betennelse

Hvordan å redusere betennelse


Kroppen din reagerer på vevsskade og infeksjon med en betennelsesreaksjon utviklet for å gjenopprette de involverte nettstedet til normal tilstand. Selv om omfanget av reaksjonen er forskjellig, er betennelse fundamentalt den samme enten det utvikler seg på grunn av en bump på leggen eller en livstruende infeksjon. Betennelse fører til forutsigbare tegn og symptomer, inkludert rødhet, varme, hevelse og smerte. Redusere betennelse lindrer disse tegn og symptomer, som er nyttig hvis du opprettholde en smertefull skade eller lider av en kronisk inflammatorisk sykdom. Fysiske tiltak og medisiner tjene som den primære mekanismer for å redusere betennelse.

Hvordan å redusere betennelse

•  Påfør en ispose til smertefulle skader på eller nær hudens overflate, slik som forstuinger, tøyninger, blåmerker og mindre brannskader. Ice fungerer også bra for å lindre betennelser i forbindelse med en leddgikt blusse opp eller bursitt. La icepack i stedet for 20 til 30 minutter; gjenta hver to til tre timer. Blodkar i skadet område innsnevrer i respons til den kalde temperatur, som fører til reduksjon av hevelse og smerte komponenter av den inflammatoriske reaksjon. Fortsett å anvende is til 1-3 dager, avhengig av alvorligheten av skaden og den tilhørende smerte og hevelse.

Fjern eventuelle inflammatoriske triggere; dette er ikke på langt nær så komplisert som det høres ut. Betennelse normalt utvikles i respons til en fysisk trigger, som kan være en skade, bakterier eller en fremmed substans. Så lenge avtrekkeren fortsetter, fortsetter den inflammatoriske reaksjonen fullt gjennomløp. Omvendt, fjerne trigger reduserer betennelse. For eksempel, hvis du faller av sykkelen og skrape hendene og knærne, må du rengjøre alt av skitt og rusk ut av sårene for de inflammatoriske reaksjoner på disse nettstedene for å avta. Tilsvarende, hvis du utvikle en inflammatorisk hudreaksjon som svar på en kjemisk i miljøet, vaske den fornærmende stoffet av huden din og unngå videre kontakt er avgjørende for å lindre betennelser.

Hvis legen foreskriver et antibiotikum, soppdrepende, antiparasitic eller antivirale medisiner, ta alle medisinen som anvist. Disse medikamenter hjelpemiddel ved fjerning av bor inflammasjons triggere, inkludert bakterier, virus, sopp og parasitter. Som din infeksjonen forsvinner, løser tilhørende betennelsesreaksjonen.

Begynn en kort behandling med et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, eller NSAID, hvis det er nødvendig. Alle medisiner i denne gruppen redusere betennelse ved å forstyrre den intrikate kjemiske signalisering er nødvendig for å opprettholde en betennelsesreaksjon. Over-the-counter NSAIDs inkluderer aspirin, ibuprofen og naproxen natrium; er det flere andre reseptbelagte NSAIDs. Den anti-inflammatoriske handlinger av disse medikamentene ansvar for sine smertestillende effekter.

Ta anti-inflammatoriske medisiner som foreskrevet av legen din for kroniske inflammatoriske tilstander. Pågående betennelse karakteriserer flere vanlige sykdommer, inkludert revmatoid artritt, Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, psoriasis og kronisk obstruktiv lungesykdom. Reduksjon av inflammasjon beviser vitale å styre organ og vev ødeleggelse assosiert med slike sykdommer. Kortikosteroider såsom prednison og kortison, og andre immunsystem regulatorer forblir bærebjelker for behandling av kroniske inflammatoriske sykdommer.

Hint

 • Bruk is til en skade så snart som mulig etter at det oppstår for å minimere hevelse og inflammasjon.
 • Gjelder ikke isen direkte på huden din; pakk den inn i et håndkle hvis du ikke har en ispose tilgjengelig.
 • Ring legen din eller gå til nærmeste akuttmedisinsk anlegget hvis tilstanden din forverres.
 • NSAIDs kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert gastrointestinal blødning og en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Gjennomgå advarsel på over-the-counter NSAIDs og bruke bare som anvist. Kontakt legen din hvis du har spørsmål om hvorvidt det er trygt for deg å ta en av disse medikamentene.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Symptomer på akutt betennelse i mandlene

Når diagnostisert med akutt betennelse i mandlene, er du lider av en plutselig betennelse i mandlene på grunn av en viral eller bakteriell infeksjon. Mye som kronisk betennelse i mandlene, denne formen for tilstanden bringer med seg en rekke uønskede symptomer.

Sår hals og smerte

For folk flest, betennelse i mandlene forårsaker symptom på en sår hals på grunn av en hevelse i mandlene. Dette er ofte ledsaget av en viss grad av smerte eller problemer med å svelge, og kan også utløse heshet eller tap av stemmen.

Misfarging

Hvis du skulle åpne munnen, sammen med betennelse, vil mandlene ofte vises rød eller spettet med små, hvite flekker.

Feber og hodepine

En lavgradig feber, kjører hvor som helst mellom 99 og 101 grader C, er et annet vanlig symptom på betennelse i mandlene. Noen ganger er denne feber også forbundet med et tilfelle av "kroppstemperatur" og periodisk hodepine.

Hevelse

Mens flertallet av mennesker som lider av betennelse i mandlene står overfor en betennelse i mandlene, er det ikke uvanlig at kjertlene rundt halsen og opp i kjeven til også å oppleve noe hevelse.

Magesmerter

Selv om ikke et vanlig symptom hos voksne, noen barn med betennelse i mandlene også lider av en viss grad av magesmerter.

Behandling

Hvis du er plaget med en viral form for betennelse i mandlene, egenomsorg tiltak er egentlig det eneste alternativet for behandling. Dette er på grunn av motstands virus har til medisiner, kan så varme væsker og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å forenkle den tilhørende smerte og andre symptomer. Med bakteriell form, et antibiotikum, som penicillin, brukes til å behandle infeksjonen, men du kan også være lurt å vurdere å ansette egenomsorg tiltak for å bidra til å avlaste noen av dine symptomer.

Hjem rettsmidler for betennelse

Betennelse kan oppstå på grunn av en rekke årsaker, inkludert underliggende sykdommer som nyresykdom eller leddgikt. Betennelse kan også være forårsaket av dehydrering, blære infeksjon eller de sene stadier av svangerskapet. Forstuinger og stammer er enda en grunn for betennelse. Imidlertid kan lindre betennelser oppnås ganske enkelt ved hjelp av hjemme rettsmidler.

Blære og nyre Betennelse

Hvis du lider av blære eller nyre betennelse, drikke rikelig med tranebærjuice før infeksjonen og betennelsen har gått bort. Cranberry juice er en naturlig antibiotika, og har fordeler fremfor vanlige antibiotika som noen ganger selv forårsake andre infeksjoner, som for eksempel gjær infeksjoner.

Ginger

Ginger (Zingiber officinalis) besitter de samme medisinske egenskaper som NSAIDs som ibuprofen, som er godt kjent som en anti-inflammatorisk narkotika. Ginger undertrykker prostaglandiner i kroppen som aktiverer inflammatoriske responser. Ingefær brukes også for sin antinausea, smertestillende og sukker-moderer effekter i kroppen.

Pomegranate Juice

Drikk tre åtte-unse glass granateplejuice hver dag for lindring av generell betennelse. Den anti-inflammatoriske effekten av granateple polyfenoler arbeide for å redusere hevelse ved å krympe vev som er mettet med overflødig væske.

Quercetin

En anti-inflammatorisk forbindelse og histamin-inhibitor, quercetin forekommer naturlig i visse frukter og grønnsaker, og er et kraftig fytokjemikalier eller næringsstoff. Gode ​​kilder til quercetin inkluderer brokkoli, rød og gul løk, røde druer, hvitløk og epler. Legge til mer frukt og grønnsaker til din diett som inneholder dette fytokjemikaliene forbedrer inflammatoriske problemer.

Cold Water

Hovne og betente ankler er snart avhjelpes ved å dyppe dem i en bøtte med kaldt vann i noen minutter. Det kalde vannet krymper vev, noe som gir rask lindring til anklene når du har vært på føttene for lange eller har blitt sittende nede for lenge samler væsker. En rask spasertur er en god måte å få blodsirkulasjonen i gang og for å fjerne overflødig væske fra kroppen som forårsaker hevelse.

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte

Vedlegg med kroniske betennelser og smerte


Kronisk blindtarmbetennelse er forskjellig fra akutt blindtarmbetennelse både i alvorlighetsgrad av symptomer og hyppigheten av diagnose. Subtilitet av kroniske vedlegg-betennelse symptomer kan gjøre en betimelig diagnose vanskelig. Bevissthet om symptomene er avgjørende for forebygging av alvorlige eller livstruende problemer.

Vedlegg

Vedlegget er en smal rør som strekker seg fra tykktarmen. Dette 3 1/2-tommers orm-lignende vedheng kan ha noen infeksjon-kampene evner, men det er ikke en viktig kroppsdel.

Vedlegg Problemer

Blindtarmbetennelse, både akutt og kronisk, oppstår når det er betennelse i vedlegget. Røret kan bli blokkert med avføring eller slim, som fører til betennelse og infeksjon.

Symptomer

Hvis du lider av kronisk blindtarm betennelse, kan du ha en generell følelse av ubehag. I tillegg til følelsen fatigued, kan du ha generell følelse av ubehag i magen, spesielt i de lavere eller sentrale deler av magen. Mild kvalme og mild magesmerter kan også forekomme, som strekker seg over måneder med tid, i stedet for dager (i motsetning til symptomer på et influensavirus).

Kronisk Appendisitt

Du kan være tilbøyelig til å avfeie den mildt smertefulle symptomer på kronisk blindtarm betennelse. Ignorerer den pågående, subtile symptomer kan føre til utbredt tarminfeksjon og muligens død, hvis ikke fanget og behandles i tide.

Behandling for kronisk betennelse

Kronisk blindtarm betennelse er vanligvis ikke behandles gjennom kirurgi, som med akutt blindtarmbetennelse. I stedet, leger vanligvis behandle kronisk blindtarm betennelse med kraftige antibiotika. Imidlertid, hvis de antibiotika ikke klarer å eliminere infeksjon, kan kirurgisk fjerning av tillegget være nødvendig.

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?

Hva er årsakene til betennelse i tannkjøttet og influensa?


Gingivitt er en svært vanlig form for tannkjøttsykdom, som lider har betent eller hovent tannkjøtt. Influensa, eller influensa, er en viral luftveisinfeksjon som er svært vanlig. Mens begge er ganske utbredt, de to er vanligvis irrelevant.

Gingivitt Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, gingivitt er ofte forårsaket av plakk --- en klebrig, usynlig film av bakterier som dannes på overflaten av tennene. Dårlig munnhygiene kan plakk å bygge opp, stivne til tannsten, og føre til betennelse i tannkjøttet.

Gingivitt Risikofaktorer

Tobakksbrukere, diabetikere og personer med tørre munner har en større risiko for å utvikle gingivitt.

Gingivitt Forebygging

Folk som pusser tennene to ganger daglig og floss tennene en gang om dagen kan redusere sine sjanser til å få gingivitt.

Flu Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er influensa er forårsaket av influensavirus A, B og C som sprer seg lett fra person til person. Infiserte influensapasienter kan spre sykdommen ved nysing eller berøre objekter, for eksempel tastaturer eller telefoner.

Flu Risikofaktorer

Små barn, personer over 50 år og pasienter med svekket immunforsvar har en høyere risiko for å utvikle en influensainfeksjon.

Flu Forebygging

Folk kan redusere sannsynligheten for at de vil få influensa ved å motta årlige influensa vaksiner, vaske hendene regelmessig og få nok hvile.

Hva er årsakene til betennelse i mandlene?

Vanligst rammet barn, er betennelse i mandlene en betennelse eller infeksjon i mandlene. Disse lymfeknutene er plassert bak og over tungen; de er på begge sider av halsen. Mandlene har en sentral rolle i immunsystemet ved å utstyre kroppen med verktøy til å motstå infeksjon.

Symptomer på betennelse i mandlene

Det vanligste symptomet for denne tilstanden er en sår, hoven og rød hals. Gul eller hvit pus kan bli oppdaget på mandlene. Pasienter har en tendens til å ha vanskeligheter med å puste eller svelge, og de noen ganger har feber. Kjertlene i halsen er hovne under begge sider av kjeven. Man kan også oppleve tretthet, magesmerter, øreverk og tap av appetitt. Andre symptomer på betennelse i mandlene inkluderer dårlig ånde, tørr munn og hodepine.

Viral Årsak til tonsillitt

Vanligvis har tonsillitt en viral årsak som for eksempel vanlig forkjølelse, influensa, meslinger, adenovirus, cytomegalovirus, Epstein-Barr virus (EBV), herpes simplex, Coxsackie-virus eller mononukleose. Hvis symptomene likne de av en kald (dvs. hoste, nysing, tett eller rennende nese), så er det mest sannsynlig en virusinfeksjon. Viral tonsillitt avtar vanligvis i løpet av noen dager. Men brakt tonsillitt videre av kyssesyke kan ta uker eller måneder å gå sin gang. Viral tonsillitt er behandlet med en vente-og-se-tilnærming, med fokus på minske symptomer som feber og smerter ved hjelp av over-the-counter medisiner eller hjemme rettsmidler som gurgle med saltvann.

Bakteriell betennelse i mandlene

Denne typen betennelse i mandlene vises vanligvis i vinter og er forårsaket av streptokokker. For å avgjøre om en pasients tonsillitt er forårsaket av denne bakterien, vil en familie lege utføre en hals kultur sammen med en kort strep eksamen. Bakteriell betennelse i mandlene er behandlet med antibiotika og varer vanligvis opp til et par uker; Noen ganger kan denne tilstanden vare i en periode på måneder.

Andre årsaker til betennelse i mandlene

Mens sjeldne, kan parasitter eller sopp få betennelse i mandlene. Dette skjer vanligvis til personer med svekket eller svakt immunforsvar.

Overføring av tonsillitt

Tonsillitt spres gjennom nær kontakt med sine patogener overføres via nyser, hoste, nese væsker eller puste. En person kan bli smittet hvis bakteriene inn i kontakt med slimhinner, øyne, nese eller munn. Når utsatt for patogener, enkeltpersoner generelt opplever symptomer i to til fem dager. Pasienter med bakteriell betennelse i mandlene er smittsom fra begynnelsen, og hvis de ikke klarer å søke legehjelp, kan forbli smittsom så lenge som 14 dager.

Hvordan jeg Minimer Pain Do hos barn med betennelse i mandlene?

Betennelse i mandlene, betennelse i mandlene, forårsaker en sår hals og vanskeligheter med å svelge. Betennelse i mandlene er vanlig hos barn i alderen 5 til 15. Det er forårsaket enten av et virus eller en bakterie. Hvis forårsaket av et virus, kan den ikke behandles med antibiotika. Det er noen ting du kan gjøre for å lindre smerten for barnet ditt mens du venter på at symptomene å passere. Tilbakevendende betennelse i mandlene eller tilfeller der sove, puste eller spise vanskeliggjøres på grunn av forstørrede mandler kan føre til legen din for å anbefale en mandlene, et kirurgisk inngrep der mandlene er fjernet.

Hvordan jeg Minimer Pain Do hos barn med betennelse i mandlene?

•  Oppmuntre barnet til å hvile. Selv om du har å distrahere barnet ditt ved å tillate ham å se på TV eller lese i sengen, er det best.

Tilby barnet rikelig med væske, spesielt suppe eller te for å lindre smerten av sår hals.

Har barnet ditt gurgle med saltvann, hvis hun vet hvordan gurgle. Barn vanligvis kan læres opp til å gurgle rundt alderen 5 eller 6. For å se om barnet ditt kan gurgle, har dem øve med rent vann.

Gi barnet paracetamol eller ibuprofen å lindre smerten og å holde feberen ned, hvis han har en.

Slå på en luftfukter. Tørr luft forverrer sår hals.

Gi barnet noe å suge på. Halspastiller er bra for barn som ikke er i fare for kvelning. En kald is pop kan hjelpe også.

Hint

 • Bruk legens anbefalte doser av paracetamol og ibuprofen.
 • Aldri gi barnet aspirin hvis hun er under 12 år.

Ulcerøs kolitt Symptomer og betennelse

Ulcerøs kolitt er en kronisk tilstand som påvirker tarmen. Det kan være mild og ikke fører til virkelige problemer, eller det kan være alvorlige og krever kirurgi. Det kan være perioder med remisjon og fakkel-ups. Det er viktig å gjenkjenne og behandle symptomene, da denne tilstanden kan øke risikoen for tykktarmskreft.

Identifikasjon

Ved ulcerativ kolitt tykktarmen blir betent og utvikler sår. Denne inflammasjon i veggen av tarmen påvirker avføring. Det er ingen eksakt kjent årsak til sykdommen, og det er ingen kur.

Godartede Forms

I mange tilfeller ulcerøs kolitt er begrenset til bare rektum og betraktet godartet. Avføringen kan være normal, hard eller tørr. Men mange pasienter har en slim utladning som inneholder røde og hvite blodlegemer i mellom avføring.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på ulcerøs kolitt er tretthet, magekramper eller smerte, en sterk trang til å flytte innvollene og diaré. Det kan være blod eller slim i avføringen også.

Andre symptomer

Under en mer alvorlig blusse opp kan du oppleve blodig diaré, feber og har betennelse i slimhinnen i bukhulen. Noen pasienter blir veldig syk, miste vekt og har avføring som er nesten helt består av puss og blod under en blusse opp.

Komplikasjoner

Å miste for mye blod kan føre til anemi. I giftig kolitt musklene i tarmveggen kan bli lammet. Betennelse i leddene, for eksempel artritt, kan forekomme som en sekundær tilstand. I tillegg kan det være betennelse i det hvite i øynene, kan sår på huden og blodpropper utvikle.

Behandling

Behandlingsplanen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene dine. Milde tilfeller kan styres gjennom endringer i kostholdet. Anti-inflammatoriske medisiner kan brukes ved behov. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å fjerne det berørte området.

Forebygging / løsning

Ditt beste forsvar er å ha en vanlig koloskopi og snakke med legen din dersom du merker noen endringer i din fordøyelseskanal helse.

Colon Betennelse Behandling

Colon Betennelse Behandling


Ulcerøs kolitt er den tekniske betegnelsen på det som mange kjenner som betennelse i tykktarmen. Det er ansett å være en inflammatorisk tarmsykdom (IBD), et generelt uttrykk gitt for mer enn en type av tarmlidelser. Ulcerøs kolitt forårsaker betennelse og sår å danne på slimhinnen i tykktarmen og endetarmen, noe som resulterer i blødning og hyppig diaré. Denne tilstanden kan oppstå i noen, vanligvis begynner mellom 15 og 30. Behandlingen varierer avhengig av alvorlighetsgraden av personens tilstand og spenner fra bruk av medisiner til kirurgi.

Betydning

Ulcerøs kolitt kan være vanskelig å diagnostisere på grunn av sine symptomer tett ligner hverandre IBD, Crohns sykdom. Den mest nøyaktige måte å skille mellom de to er å gjennomgå en kolonoskopi. Selv om symptomene kan være nært beslektet, er det viktig å kjenne dem igjen slik at du kan være riktig diagnostisert og behandlet. Jo lenger en person lider av denne tilstanden, jo større sin sjanse for å utvikle tykktarmskreft i fremtiden.

Aminosalisylater (5-ASA)

Dette er medikamenter som kontrollerer betennelse i tykktarmen, og er foreskrevet for folk som lider av mild til moderat ulcerøs kolitt. Det kan tas oralt, eller gis i form av et klyster eller stikkpille. Formen av medikamentet er avhengig av plasseringen av inflammasjon.

Kortikosteroider

Denne behandlingen inneholder stoffer som prednison, hydrokortison og methylprednisone. Disse bidrar til å redusere betennelse i tillegg, og er foreskrevet for dem som lider av moderat til alvorlig ulcerøs kolitt. De brukes også for de som ikke responderer på behandling med 5-ASAs. Midlene for administrering inkluderer oralt, intravenøst, ved hjelp av et klyster eller gi pasienten en stikkpille. Igjen, den metode som brukes, avhenger av plasseringen av inflammasjon.

Immunomodulatorer

Disse stoffene er også foreskrevet for å redusere betennelse i tykktarmen, men gjør de det ved å jobbe på pasientens immunsystem. Disse brukes for de som ikke svare på 5-ASAs eller kortikosteroider, eller de som har utviklet en avhengighet av kortikosteroider. Middelet er oralt, er imidlertid medisinen treg skuespill og kan ta opptil seks måneder før full nytte blir lagt merke til.

Sykehusinnleggelse

For de som lider av alvorlig blødning eller diaré, og er å bli dehydrert, legen kan innrømme dem inn på sykehuset før disse symptomene stoppe. Han vil som regel bestille en spesiell diett for dem og mate dem væsker gjennom en IV, sammen med medisiner. Kirurgi kan også være nødvendig.

Kirurgi

Mellom 25 og 40 prosent av personer som lider av en betent tykktarm vil kreve kirurgi på et tidspunkt for å behandle sykdommen. Dette alternativet benyttes i tilfeller der pasienten opplever massiv blødning, en sprukket tykktarm eller har en risiko for å utvikle tykktarmskreft. Under operasjonen vil legen fjerne både tykktarmen og rektum. Etter dette er fullført, vil legen deretter opprette en stomi for tarmen avfall som skal slippes gjennom. Dette gjøres ved å lage en åpning i magen og knytter den til tynntarmen. En pose som kalles en kolostomi posen anbringes deretter over stoma for å samle opp avfall utskilles gjennom stoma.

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk lidelse i fordøyelses eller gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, noe som fører til betennelser. Ethvert område av GI-systemet, fra munn til anus, kan påvirkes med Crohns sykdom. Imidlertid er det mest vanlig berørte området i tynntarmen. I Crohns sykdom, pasientens immunsystemfeil mat, bakterier og andre materialer i tarmen for en fremmed substans. Som svar på immunsystem reagerer ved å angripe tarmen, forårsaker betennelse og smerte. Kronisk inflammasjon av tarmen vil føre til sår og tarmskader.

Selv om det er ingen kur for Crohns sykdom, er det medisiner og naturpreparater for å bidra til å redusere betennelse og lindre symptomer.

Mange studier har blitt gjennomført de siste årene som fokuserer på rollen til omega-3 fettsyrer og Crohns sykdom. Omega-3 fettsyrer i kliniske studier har vist en sammenheng mellom inflammatorisk tarmsykdom og redusere remisjon hos pasienter med sykdommen.

Hvordan å redusere betennelse i Crohns sykdom

Behandlingstilbud

•  Vurder å kjøpe omega-3 fiskeolje kapsler på din narkotika eller dagligvarebutikk.

Ta omega-3 fiskeolje kapsler to ganger om dagen, etter et måltid. Anbefalt dosering kan variere, i henhold til dine helsebehov.

Gå til legen din for en resept for å redusere betennelse, hvis du foretrekker et medisinsk behandlingsalternativ. Legen din kan foreskrive noen av flere Antidiarrheal medikamenter, for eksempel diphenoxylate, som kan lindre kramper og diaré, eller anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel sulfasalazin, som reduserer betennelse. For bruk av foreskrevne medisiner, følge legens anbefalte dosen.

Hint

 • Fiskeolje også sies å gi helsemessige fordeler for hjernen, hjerte-karsystemet og generell trivsel. Det kan også brukes til å behandle symptomer på leddgikt, en tilstand som rammer mange pasienter med Crohns sykdom.
 • Legen din kan mistenke Crohns sykdom hvis du opplever tilbakevendende kramper eller magesmerter og diaré, spesielt hvis du har en familiehistorie med Crohns sykdom. Andre symptomer Min inkluderer betennelse i leddene, øyne, og hud eller en klump i underlivet, normalt forekommende på høyre side.
 • Selv om en positiv sammenheng mellom Crohns sykdom og fiskeolje har blitt gjort, trengs mer forskning for å gi klart bevis av fordelene av fiskeolje i å hjelpe og behandle Crohns sykdom.

Geitemelk & betennelse

Geitemelk & betennelse


Smerter fra kronisk betennelse kan påvirke mange deler av kroppen. Mens legemidler kan ofte lindre denne smerten, geitemelk tilbyr et naturlig alternativ for lindrende inflammatoriske tilstander.

Betennelse

Kroppen reagerer på skader og infeksjoner ved å sende hvite blodlegemer til problemer nettstedet. Smerte fra inflammasjon kan være akutt, som i skade, eller kroniske, som i artritt eller irritabel tarmsykdom.

Geitemelk

Geitemelk har en lang holdt rykte som et hjem rette for betennelse. The Arthritis Pain Cure senter nevner at 1 liter geitemelk per dag kan lindre leddgikt.

Oligosakkarider

Ifølge en spansk studie trykt i mars 2006 Journal of Nutrition, får geitemelk sine anti-inflammatoriske egenskaper fra oligosakkarider. Disse sukker ernære de "gode" bakterier som beskytter fordøyelseskanalen fra skadelige mikroorganismer.

Funn

Den spanske studie på rotter fant at oligosacccharides fra geitemelk redusert slags betennelse forbundet med kolitt.

Mulig terapeutisk bruk

Den spanske studien konkluderte med at geitemelk kan vise et nyttig alternativ til anti-inflammatoriske medisiner for irritabel tarmsykdom.

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

Betennelse i mandlene er en tilstand som er preget av betennelse i mandlene, som er plassert på venstre og høyre side av baksiden av halsen. Vanlige symptomer relatert til betennelse i mandlene er vedvarende sår hals, opplevd smerte ved svelging, hovne lymfeknuter, lunger i nasal området, hodepine og feber. Årsaker til betennelse i mandlene inkluderer viral eller bakteriell infeksjon, allergi og anstreng stemmen. Hvis du er utsatt for å få denne tilstanden, kan legen din foreslå bruk av antibiotika eller kanskje til og anbefale at mandlene fjernes kirurgisk, hvis saken er mer kronisk. Du kan også være lurt å gi noen alternative løsninger omtanken.

Hvordan behandle betennelse i mandlene med alternative løsninger

•  Ta pau d'arco, som er hentet fra barken av Tabebula avellanedae tre i Brasil, for sine antibiotika egenskaper. Drikking pau d'arco te eller tar det i kapselform vil bidra til å bli kvitt infeksjonen. Ikke ta denne urten uten å snakke med legen din, hvis du lider av en alvorlig sykdom eller er i dag på platehemmende og antikoagulerende medisiner. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta pau d'arco.

Prøv å ta 1/2 ts. av Echinacea tinktur hver fjerde time for å lindre symptomene dine. Dette bør bare gjøres på kort sikt, før du opplever en viss grad av lettelse. Du kan også drikke den i te form. Echinacea er hentet fra en høy-stammet plante, opprinnelig brukt av indianere til å behandle ulike helseproblemer. Det er en populær urt, som vanligvis brukes for å bidra til å styrke immunforsvaret. Du bør unngå solhatt, hvis du er i ferd med å ha en organtransplantasjon eller har HIV / AIDS, diabetes, leversykdom multippel sklerose eller tuberkulose. Hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, ikke ta solhatt uten å konsultere lege.

Gurgle med saltvann. Tilsett 2 ts. av salt i et glass med varmt vann. Gargling med denne løsningen, mens vannet fortsatt er varmt, vil lindre smerten av betennelse i mandlene.

Enkel betennelse med linfrøolje, som inneholder omega-3 fettsyrer, som hjelpemiddel for å redusere betennelse. Linfrøolje er hentet fra lin anlegget og kan finnes i både kapsel eller flytende form. Snakk med legen din før du tar linfrøolje, hvis du er på ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, blodfortynnende, eller statin narkotika, for å være sikker er det ingen interaksjoner.

drikke væske kontinuerlig. Dette inkluderer vann, vegetabilsk saft, te, og kjøttkraft, som alle kan være fordelaktig. Ikke drikk sure drikker når du har betennelse i mandlene, da det kan forverre symptomene dine.

Ta en pause fra å snakke. Det er viktig at du hviler din hals under utvinning tid.

Hint

 • Hvis symptomene varer lenger enn 10 dager, bør du oppsøke lege.
 • Disse midler skal bare brukes av voksne.
 • Alltid konsultere legen din før du tar noen alternativ løsning.
 • Unngå kyssing og håndkontakt, som betennelse i mandlene kan lett spres til andre.

Tegn og symptomer på betennelse i mandlene hos småbarn

Tegn og symptomer på betennelse i mandlene hos småbarn


Tonsillitt oppstår når bakterier eller virus infiserer din pjokk mandlene, de kjøttfulle lymfeknuter plassert langs sidene av baksiden av barnets hals. Vanligvis utvikler seg som et resultat av en viral infeksjon, betennelse i mandlene hos småbarn krever vanligvis hjelpemetoder som for eksempel drikkevann varme væsker, og tar over-the-counter smertestillende medikamenter, mens infeksjonen går sin gang. Din pjokk legen diagnostiserer vanligvis tonsillitt basert på barnets symptomer og en fysisk eksamen, samt en hals kultur eller andre tester ved mistanke om en bakteriell infeksjon.

Tonsil Endringer

Vesentlige endringer i utseendet på din pjokk mandlene ofte indikere betennelse i mandlene. Hvis du mistenker at barnet ditt kan ha betennelse i mandlene, oppmuntre ham til å åpne munnen slik at du kan se på hans mandlene. Ifølge Mayo Clinic, infiserte mandlene er vanligvis rød og hoven, og de kan til og med vise hvite flekker, så vel. Du kan også legge merke til at mandlene er belagt i en gul, grå eller hvit substans og, avhengig av alvorlighetsgraden av barnas infeksjon, det kan også være blemmer eller sår på de omkringliggende områdene i halsen.

Hals problemer

Hvis pjokk viser at hun har en sår hals eller demonstrerer problemer med å svelge, da hun kunne være opplever betennelse i mandlene. Når din lille ens immunsystem kamper av en bakteriell eller viral infeksjon, hans mandlene filtrere bakterier som kommer inn i nese og hals, noe som fører mild hevelse; når tonsillitt utvikler, dette hevelse øker drastisk, ofte forårsaker en sår hals og problemer med å svelge. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia, sår hals som følger betennelse i mandlene vanligvis varer lenger enn 48 timer. Du kan også legge merke til hovne lymfeknuter på din pjokk kjever og nakke; øm å ta på, disse forstørrede lymfeknuter tyde på at den lille kjemper en infeksjon i det området av kroppen hans.

Spiseproblemer

Spiseproblemer ofte følger tonsillitt hos småbarn. Faktisk kunne dette symptomet være en av de første varseltegn du legger merke til, spesielt hvis din pjokk ikke har lært å kommunisere muntlig. Ofte vil den lille bare skyve maten bort; i andre tilfeller kan din pjokk faktisk prøver å spise eller drikke, men vil begynne å mase eller gråte så snart mat eller drikke trer munnen eller under svelging. Dette symptomet oppstår som følge av halsen smerte som følger med betennelse i mandlene, ifølge DrGreene.com. Hvis du legger merke til at den lille er uvanlig motvillige til å spise eller maser for mye på måltidene, sjekke tilstanden hans mandlene, siden betennelse i mandlene kan lett være årsaken til din pjokk måltids vanskeligheter.

Meningitt: Betennelse i hjernen Shell

Meningitt: Betennelse i hjernen Shell


Betennelse i hjernehinnene, eller membraner som omgir hjernen og ryggmargen, kalles meningitt. Det er ofte assosiert med infeksjon, primært i luftveiene. I nyfødte, er meningitt assosiert med en infeksjon i blodstrømmen kalt sepsis.

Årsaker og risikofaktorer

Bakterier som forårsaker hjernehinnebetennelse hos nyfødte, er gruppe B streptokokker, Escherichia coli og Listeria monocytogenes, vanligvis kjøpt i fødselskanalen. Bakteriene som infiserer eldre spedbarn, barn og voksne er Streptococcus pneumoniae og Neisseria meningitidis. Risikofaktorer inkluderer lever i et fellesskap innstilling, graviditet, som arbeider med dyr og et svekket immunforsvar.

Symptomer

Hjernehinnebetennelse hos barn og voksne fører til høy feber, sterk hodepine, oppkast eller kvalme, forvirring, kramper, søvnighet, stiv nakke, lysfølsomhet, utslett og disinterest i å spise eller drikke. Hos spedbarn, hjernehinnebetennelse symptomer er konstant gråt, overdreven søvnighet, dårlig fôring, fontenal bule og kropp eller nakkestivhet.

Diagnose

Røntgen og CT-skanning kan avsløre brystet, sinus eller skallen betennelse, men den mest avgjørende diagnostisk verktøy er en Spinal Tap, eller spinalpunksjon. Under spinalpunksjon, er cerebrospinalvæsken samlet. Væsken blir deretter analysert for å bestemme hvilken bakterie eller virus som forårsaker infeksjonen.

Behandling

For akutt bakteriell meningitt, er intravenøs antibiotika administreres og drenering av væske bygge opp kan være nødvendig. Viral hjernehinnebetennelse ikke svare på antibiotika og er vanligvis behandles med sengeleie, væske og smertestillende medikamenter. I tilfelle av viral meningitt forårsaket av herpes-virus, kan være foreskrevet antivirale medikamenter.

Forebygging

Hjernehinnebetennelse er en smittsom sykdom og kan spres via hoste, nysing, kyssing og deling av kjøkkenutstyr. Unngå kontakt med folk som er syke, vaske hendene ofte, og dekke til munn og nese når du nyser eller hoster. Vaksinasjoner kan forebygge sykdommen.

Prognose

Til tross for tidlig behandling hos spedbarn, trenger ca 25 prosent ikke overleve hjernehinnebetennelse. Hos spedbarn som overlever, 15 til 25 prosent utvikler hjernen og nerveproblemer som hydrocephalus, døvhet, cerebral parese og mental retardasjon. For eldre spedbarn og barn, trenger 3 til 20 prosent ikke overleve. Med riktig og tidlig behandling, de fleste av hjernehinnebetennelse tilfeller føre til full gjenoppretting.

Trening for å redusere kroniske betennelser

Forskning viser at det er utvilsomt en sammenheng mellom å redusere kronisk betennelse og regelmessig mosjon. Kronisk betennelse er når kroppen ikke er i stand til å slå seg av sitt immunsystem respons, og i tid onslaught av immunsystem celler kan ødelegge interne arbeidet i kroppen, som fører til en rekke sykdommer, inkludert revmatoid artritt og eksem. Det er også en sammenheng mellom kronisk betennelse og diabetes, Alzheimers, hjertesykdom og kreft.

Ikke overdriv

Nøkkelen er å være aktiv, men aldri å overdrive det. Mens trening beskytter kroppen mot betennelse, over-trene årsaker betennelse i kroppen for å oppnå en høy. Et moderat nivå av øvelsen anses å være 30 minutter per dag, fem ganger i uken.

Velge en Workout

Tre dager med de fem bør brukes til å gjøre øvelser som er aerobic. De to andre dagene skal brukes til å gjøre både motstand og aerobic trening. Mens maraton racing er ikke den beste øvelsen for å redusere betennelse, aerobic trening som gåing, løping (kortere avstander) og ellipsetrener er gode måter å bygge en treningsøkt.

Plukk et regime

Velg en øvelse som får pulsen opp til ca 50-85 prosent kapasitet, men sørg for at det er noe du liker, slik at du kan holde deg til det. Å få pulsen opp bremser ned immunresponsen overtid, men det er viktig at det skal være konsekvent. Velge din favoritt aktiviteter som fotturer, basketball, tennis eller fartsfylt dans vil gjøre det lettere å fortsette diett over tid.

Slik unngår du at Betennelse

Når det menneskelige legeme registrerer at det er fremmede stoffer innenfor sitt system, slik som et virus eller bakterier, svarer den ved å sende ut hvite blodlegemer. Kjemikaliene som er frigjort fra de hvite blodcellene samles med væske for å beskytte oss og blokkere de utenlandske inntrengerne. En lokal reaksjon finner sted inne i cellene av vev og kroppsmembraner. Dette er en fantastisk fysiologisk respons som holder oss på en sunn banen, og er der for å beskytte oss. Men noen ganger tar betennelse sted når kroppen tror feilaktig en inntrenger er til stede. Betennelse kan utløses av mange andre enn bakterier og virus ting; gjenkjenne disse triggere kan du hindre betennelser.

Slik unngår du at Betennelse

Endringer i kostholdet for å forebygge Betennelse

Gjør endringer i kostholdet; det er det første vi kan gjøre for å umiddelbart hindre betennelser i kroppen vår. Det er noen matvarer kroppen naturlig reagerer på med den inflammatoriske prosessen. Å vite og å begrense eller unngå disse matvarene er nøkkelen til en anti-inflammatorisk spise program. Når en mat kommer inn i kroppen at den er følsom for eller ikke tåler, kroppen behandles den som en inntrenger, og reagerer på det med inflammasjon. Noen matvarer er mye mer allergifremkallende enn andre, og vi kan være følsomme for dem uten selv å vite det. Svært raffinerte karbohydrater, sukker og bearbeidet mat som lunsj kjøtt og høyt natrium hermetisert matvarer bør fjernes eller unngås. De andre hovedallergene matvarer er meieri, soya, egg, nøtter og hvete. For å finne ut om noen av disse matvarer forårsake betennelse i systemet ditt, kan du prøve å eliminere dem i 10 dager, deretter legge dem tilbake i kostholdet ditt en om gangen for 4 dager. For eksempel, etter å unngå dem i 10 dager, gjeninnføre egg i kostholdet ditt. Fire dager senere, kan du legge til en annen mat fra listen for å se hvordan det påvirker systemet.

Vet at ikke all mat som går inn i vårt system gjør det reagere negativt. Naturen har gitt mange matvarer som bidrar til å forhindre betennelse når vi inkludere dem i våre dietter. Velg mat som er høy i fiber, som for eksempel frisk frukt og grønnsaker. Bær og epler er gode valg, som de begge er lastet med fiber og antioksidanter, noe som gjør for en flott anti-inflammatorisk kombinasjon. Eteriske oljer og fett også bidra til å kontrollere betennelse. Bruk oliven og linfrø olje i salater eller matlaging, og legge friskt kaldt vann fisk i kostholdet ditt, da de inneholder store mengder viktige omega-3 fettsyrer.

Forstå at økt vanninntak går langt i å forebygge betennelse. Når kroppen begynner å dehydratisere, begynner det å holde på alt vannet kan det finne, forårsaker en betennelsesreaksjon i vevet. Tilstrekkelig væskeinntak i form av vann er nødvendig for å opprettholde helse i kroppsvev og cellestrukturer.

Livsstil endringer for å forebygge Betennelse

Få en god natts søvn. Det er viktig for helsen til kroppen, samt for å forebygge inflammasjon. Under hvile og søvn, kroppen kan motvirke skaden som ble gjort i løpet av dagen. Musklene slappe av, og kroppsvev fornyer og gjenoppbygger.

Suppler ditt daglige kosthold med en høy kvalitet vitamin og mineraltilskudd. Kroppen krever vitaminer og mineraler for støtte, og for å opprettholde helse, men vi får ikke tilstrekkelige mengder i maten vår. Se etter et supplement med ekstra vitamin B, samt anti-oksiderende vitaminene C, D og E. Den anti-oksidanter bidrar til å bekjempe frie radikaler som invaderer kroppen vår og føre til betennelse.

Få nok mosjon. Det viser på kroppen gjennom tonet muskler og økt utholdenhet. Den viser også inne i kroppen med en sterkere muskulær og sirkulasjonssystemet. Et sunt sirkulasjonssystemet hjelpemidler i eliminering av giftstoffer. En overbelastning av toksiner som forårsaker inflammasjon, så kvitte kroppen av dem er en viktig prosess. Øvelsen kan gjøres uansett hvilken fysisk form du er i. Begynn med korte turer, deretter jobbe deg opp til å gå 30 minutter 4 ganger i uken. Hvis du ikke er i en tilstand som turgåing, begynne med pilates eller yoga. Begge bidra til å bygge muskler i kroppen og eliminere stress på samme time.Adding livsstil endringer med anti-inflammatorisk kosthold vil holde deg på en sunn bane og kontinuerlig hindre betennelser.

Hint

 • Hvis du finner deg selv opplever betennelse som ikke svarer til kosthold eller livsstilsendringer, søke råd fra legen din. Hun kan hjelpe deg nøyaktig diagnostisere årsaken til betennelse.