Digidexo.com

lungebetennelse hos babyer

Symptomer på lungebetennelse hos babyer

Lungebetennelse er en lungeinfeksjon som kan forårsakes av enten en bakteriell eller viral infeksjon. Vanligvis er bakteriell pnemonia mer alvorlig at viral lungebetennelse. En vanlig årsak til lungebetennelse hos spedbarn er RSV (respiratorisk syncytialt visus) eller GBS (gruppe B Streptococcus). Lungebetennelse er mer vanlig i løpet av vinteren og våren måneder.

Fever

Babyer med lungebetennelse vil utvikle en høy feber raskt. Dette feber vil mest sannsynlig være over 100 grader F.

Hoste

Babyer med lungebetennelse vil utvikle en vedvarende hoste.

Pustevansker

Babyer med lungebetennelse kan puste raskt og synes å ha problemer med å puste dypt.

Oppkast og diaré

Babyer kan kaste opp eller erfaring diaré mens plaget med lungebetennelse.

Refussal å spise

Babyen kan ikke ha liten eller ingen matlyst i det hele tatt.

Svakhet

Babyer med lungebetennelse vil fremstå som svak og veldig syk.

Behandling

Lungebetennelse er ofte behandlet med antibiotika. Dessuten vil barn med lungebetennelse trenger rikelig med væske for å unngå dehydrering, og de vil også trenge hvile.

Årsaker til lungebetennelse hos babyer

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene. Symptomer på lungebetennelse inkluderer feber, hoste, pustevansker, tretthet, dårlig appetitt, oppkast og diaré. Lungebetennelse kan enten være viral eller bakteriell og ofte oppstår etter noen form for luftveisinfeksjon.

Respiratory syncytial virus (RSV)

Babyer i alderen 2 til 3 måneder noen ganger utvikle lungebetennelse når de har RSV-infeksjon. Premature barn er spesielt utsatt for RSV og lungebetennelse.

Andre årsaker til viral lungebetennelse

Andre årsaker til viral lungebetennelse inkluderer parainfluensavirus, influensa virus og adenovirus.

Gruppe B streptokokker

Små babyer kan også utvikle lungebetennelse hvis de er smittet med gruppe Bb streptokokker. Gruppe B streptokokker kan overføres til barnet under en vaginal fødsel dersom moren har bakterier i kroppen hennes.

Andre årsaker til bakteriell lungebetennelse

Andre bakterier som kan føre til lungebetennelse inkluderer Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus og chlamydia pneumoniae.

Behandling

Bakteriell lungebetennelse er vanligvis mer alvorlig at viral lungebetennelse. Det blir behandlet med antibiotika, og kan kreve sykehusinnleggelse. Viral lungebetennelse behandles med væske og hvile.

Viral lungebetennelse hos barn

Viral lungebetennelse hos barn


Du våkner opp om natten for å høre barnet gisper etter pusten, og du tenker på rask pust du lagt merke til hele dagen lang. Termometeret registrerer 102 grader for den andre dag i en rad. Barnet kan ha viral lungebetennelse, en vanlig sykdom å påvirke barn. Lær å gjenkjenne tegn og symptomer på dette vanlig tilstand slik at du kan ta skritt for å hjelpe barnet ditt føles bedre.

Symptomer og årsaker

Lungebetennelse er en vanlig lungeinfeksjon som gjør at lungene fylles med puss og væske. Dette kan føre til pusteproblemer, feber, utmattelse og en vedvarende hoste. Brystsmerter og magesmerter kan også indikere lungebetennelse er til stede. De fleste tilfeller av lungebetennelse er viral, forårsaket av influensavirus eller adenovirus, ifølge Nemours, et barn helse advocacy gruppe. Barn med RSV (respiratorisk syncytialt virus) kan også utvikle lungebetennelse. Sykdommen kan være forårsaket av bakterier, men dette er mindre vanlig.

Medisinsk diagnose

Barn som har tegn på viral lungebetennelse trenger å bli sett av sin lege for en fullstendig fysisk eksamen. Ethvert barn som har alvorlige problemer med å puste eller brystsmerter behov for å bli sett umiddelbart. Dette gjelder også hvis barnets fingre eller lepper blir blå. Legen vil utføre en kiste x-ray for å bekrefte tilstedeværelse av en lungebetennelse infeksjon. Blodprøver blir brukt til å avgjøre hvorvidt eller ikke barnet mottar tilstrekkelig oksygen og for å verifisere tilstedeværelsen av en infeksjon.

Behandling

Behandling for viral lungebetennelse varierer avhengig av barnets symptomer. Noen ganger barnets lege kan ikke være i stand til å utelukke muligheten for bakteriell lungebetennelse, spesielt hvis barnet er veldig syk. I slike tilfeller, selv om den kan være viral lungebetennelse, legen vil sannsynligvis fore antibiotika. Hvis legen er sikker på at lungebetennelse er ikke bakteriell, vil behandlingen fokusere på å gjøre barnet føler seg så komfortabel som mulig mens kroppen bekjemper infeksjonen. Dette inkluderer over-the-counter medisiner for feber og smerter, masse hvile og mye væske. Barnesykehuset i Boston anbefaler bruk av en kjølig tåke luftfukter for å hjelpe barn å puste mens de hviler.

Sykehusinnleggelse

Mens de fleste tilfeller kan behandles hjemme med hvile og væske, noen ganger viral lungebetennelse hos barn krever sykehusinnleggelse. Tilstanden fører ofte høy feber kombinert med en manglende appetitt, som kan dehydrere et barn. Hvis alvorlig nok, krever dehydrering intravenøs væske. Noen barn trenger ekstra oksygen mens kroppene deres bekjempe infeksjonen. I små barn og babyer, kan sykehuspersonalet trenger å suge barnets nese og munn for å fjerne tykt slim sekreter og hjelpe barnet puster. Puste behandlinger kan også være foreskrevet for det syke barnet.

Forebygging / løsning

Mayo klinikken innstiller rutine vaksiner som en måte å hindre pneumoni, ettersom infeksjonen ofte kommer etter en annen vanlig sykdom. Pneumokokk konjugatvaksine bidrar til å hindre noen former for lungebetennelse, og anbefales for alle babyer og eventuelle preschoolers som har høyere risiko for sykdommen. For andre, reduserer skikkelig håndvask lungebetennelse risiko. Barn trenger å få rikelig eller hvile og spise en balansert kosthold for å holde seg frisk. Beskytte barn mot lungeskade, noe som gjør dem utsatt for lungebetennelse, ved å holde dem borte fra andre hånden røyk.

Influensa symptomer hos babyer

Tegn på influensa kan være vanskelig å oppdage hos babyer. Forkjølelse og andre virale sykdommer forårsake symptomer som ligner på influensa, for eksempel apati eller dårlig appetitt. Babyens sjansene for å få influensa er høyest under influensasesongen, som varer fra oktober til februar. Lære hva du skal se etter kan hjelpe barnet å få riktig omsorg for dette vanlig sykdom.

Betydning

The Centers for Disease Control and Prevention anslår at influensa sender over 20.000 barn under fem til sykehus hvert år. Barn i denne aldersgruppen står overfor en høy risiko for influensarelaterte komplikasjoner, inkludert lungebetennelse, bihuleproblemer, dehydrering, ørebetennelser og en hjernebetennelse som kalles encefalopati. Influensa kan også gjøre kroniske tilstander som astma eller hjertesykdom verre. Babyer under seks måneder gamle ansikt størst risiko for å lide komplikasjoner siden de er for unge til å få en influensa vaksine og kan ikke ta influensaantivirale medisiner for influensa behandling og forebygging.

Årsaker

Influensa spres gjennom luftbårne måter, for eksempel hoste eller nysing. Infiserte dråper passere gjennom luften og pustes inn av mennesker i nærheten. Dråpene kan reise en avstand på minst tre meter. Influensa blir smittsom en dag før symptomene dukker opp og er fortsatt smittsom i inntil fem dager. Personer med bare milde symptomer kanskje ikke innser at de har influensa, og at de setter andre i fare. Influensa sprer seg raskt på steder som barnehager og skoler.

Symptomer

Se for vanlige influensasymptomer som plutselig feber på minst 101 grader eller frysninger og tretthet etterfulgt av en tørr hoste eller rennende nese, spesielt under influensasesongen. Hoste eller lunger som oppstår før en feber betyr vanligvis en kald. Sjekk din baby for hovne kjertler og sår hals, som kan følge med en influensa. Babyen kan også kaste opp, har diaré, være uvanlig irritabel eller har magesmerter. Ring barnelege hvis barnet går høy feber, viser tegn på dehydrering som tørr hud, trekker på øret hans, blir syk igjen etter å utvinne fra influensa eller har pustevansker.

Behandling

Den mest effektive behandlingen for babyer med influensa innebærer rikelig med hvile og væske. Mate babyen oftere enn vanlig for å sørge for at hun får nok væske. Hvis hun kan spise faste stoffer, gi henne kjøttkraft eller suppe for å avlaste lunger. Din barnelege kan foreslå å gi barnet ditt paracetamol for spedbarn å lette ubehag. Hvis babyen din utvikler en ørebetennelse, bakteriell infeksjon eller bronkitt, kanskje hun trenger antibiotika også. Influensasymptomer bør begynne å forsvinne i tre til fem dager, selv om det kunne ta så lang tid som to uker for en full gjenoppretting.

Flu Vaccine

Hvis babyen er minst 6 måneder gammel, bør han få en influensa vaksine hvert år, spesielt hvis han har en kronisk sykdom som diabetes, et svekket immunforsvar eller alvorlig anemi. Effektiviteten av influensa vaksine avhenger av hvor nært det samsvarer med gjeldende influensa belastning og hvor sunt babyen din er. Skuddet gir bedre beskyttelse i sunnere barn. Hvis barnet ikke får influensa etter å ha fått en vaksine, bør det vise seg å være bare en mild sykdom. Alle familiemedlemmer seks måneder og oppover bør få en influensa vaksine for å redusere ytterligere babyens sjansene for å få influensa, spesielt hvis han ikke er gammel nok til å bli vaksinert.

Hygiene

Vask babyens hender og dine egne hender ofte med varmt vann og såpe. Sørge for at andre familiemedlemmer gjøre det samme for å stoppe bakterier sprer seg. Babyen bør holde seg borte fra andre mennesker som viser tegn på sykdom. Hvis du har influensa, bære en kirurgisk maske når vi samhandler med barnet ditt. Sørg for at du dekke til munn og nese når du nyser eller hoster og vask hendene etterpå.

Steroider for astma hos babyer

Steroider for astma hos babyer


Hvis barnet ditt er tungpustethet, kan du lurer på om hun har astma. Dessverre kan det være vanskelig å få en solid diagnose fra en lege - men du vil sikre at barnet får hvilken behandling han trenger. Her er hva du trenger å vite mens du og din barnelege prøve å finne ut hva som er best for barnet ditt.

Symptomer

Astma er en kronisk lunge problem som svulmer og strammer luftveiene og produserer overflødig slim. Symptomer inkluderer tungpustethet, hoste, kortpustethet eller pust, og tetthet i brystet. I et spedbarn, kan du merke fakling neseborene, et blålig skjær rundt leppene, og økt kollaps av magen mens du puster. Hoste (ofte bli verre om natten) kan være det eneste symptom i milde tilfeller av astma.

Diagnose

Astma er notorisk vanskelig å diagnostisere hos barn 5 år eller yngre. For eldre barn og voksne, er en lungefunksjonstest vanligvis gitt der pasienten trekker pusten og blåser ut i et måleinstrument. Dette er imidlertid ikke mulig med spedbarn og små barn.

Andre forhold kan gi symptomer som ligner på astma. For eksempel, hvis barnet har en luftveisinfeksjon, kan hennes allerede små luftveiene få hovne og fulle av slim (de to viktigste symptomene på astma) mye lettere enn en voksen eller ungdom er ville.

Andre sykdommer med astma symptomer

I tillegg til luftveisinfeksjoner, bronkiolitt, falsk krupp, og respiratorisk syncytialvirus (RSV) kan produsere astmalignende symptomer, men vanligvis med feber. (Babyer som utvikler disse sykdommene kan også være mer utsatt for å utvikle astma senere i livet.) Mer sjelden, kan cystisk fibrose forårsake tungpustethet, samt en rekke andre symptomer, og premature barn med mangelfullt utviklede organer kan også hvese.

Behandling

Legen vil vanligvis prøve å utelukke andre årsaker til barnets symptomer, men kan begynne behandling for astma å være på den sikre siden. Den vanligste behandlingen for astma er en inhalert bronkodilatator. Dette kan administreres ved en oksygenmaske lignende enhet, eller som en væske.

Hvis ditt barns astma er alvorlig, et kortikosteroid (også kalt et steroid, men forskjellig fra den type steroider som idrettsutøvere bruker for å forbedre ytelsen) pille kan gis i inntil 5 dager. Men disse kan kun tas av smårollinger - ikke spedbarn.

Hvis barnet trenger hyppige bronkodilaterende behandling, eller er et spedbarn i behov av steroidbehandling, vil legen hans satte ham på et langsiktig forebyggende medisiner som vil redusere behovet for hyppige inhalator behandlinger. For barn, kromolynnatrium og - for mer vanskelige saker - inhalasjonssteroider er ofte gitt daglig.

Noen ganger stoffet montelukast (som ikke er et steroid, og er bedre kjent som en allergi medisinering) kan tas for å redusere luftveier og lungebetennelse hos barn over 2.

Bivirkninger av steroider

Steroider er anti-inflammatoriske medisiner og de fleste er menneskeskapte versjoner av kortison, som er produsert naturlig i kroppen vår. De virker ved å redusere hevelse i luftveiene.

Steroid behandlinger for astma er generelt ansett som trygt når det brukes som foreskrevet. Men langsiktige bivirkninger er mulig, inkludert soppinfeksjoner (også kalt trost, som er vanlig hvis munnen ikke skylles etter å ha tatt steroid medisiner), heshet, vektøkning (på grunn av økt appetitt), kvalme eller rask hjerterytme og agitasjon eller hyperaktivitet. Mange av symptomene kan behandles ganske enkelt ved å senke dosen av medisinen.

Selv om en studie antyder steroider fungerer ikke bra for spedbarn, trenger mer forskning må gjøres på dette området, og barneleger fortsette å bruke steroider for de verste tilfeller av astma.

Noen bekymrer seg i langvarig bruk av steroider kan stunt et barns vekst og skade henne bentetthet, og vitenskapelige studier kan bli funnet for å støtte eller avkrefte denne påstanden. En studie viste at et barn kan vokse saktere i sitt første år av å bruke steroider for astma, men fortsatte steroid bruk, vil ikke gjøre ham til en kortere voksen. Likevel er det overveiende sannsynlig fremdeles ikke ansett fast på hver side.

Nekrotiserende Lungebetennelse hos barn

Nekrotiserende Lungebetennelse hos barn


Nekrotiserende pneumoni (NP) er en alvorlig, men behandles komplikasjon av smittsom lungebetennelse, karakterisert ved kavitasjon, og kondensering av lungevev. Rapporterte tilfeller av NP hos barn har vært på vei oppover de siste årene, men dette er trolig et resultat av en økning i riktig diagnose.

Økte Numbers

Begynnelsen på begynnelsen av 2000-tallet og fortsetter gjennom hele tiåret har det vært en økning i rapporterte tilfeller av pediatrisk nekrotiserende lungebetennelse, men det er mistanke om av eksperter at dette har vært et resultat av økt bevissthet om NP som en distinkt sykdom samt en mer konsistent bruk av CT-skanning.

Symptomer

Som NP er en komplikasjon av vanlige lungebetennelse symptomer inkluderer hoste, frysninger, pustevansker, feber, oppkast og brystsmerter; med NP tegn på pleuravæske kan også være til stede.

Testing

Ved mistanke om nekrotiserende lungebetennelse hos et barn, vil væske bli samlet gjennom en nål fra pleurahulen, og deretter undersøkt.

Behandling

Antibiotika blir administrert til barn som lider av nekrotiserende lungebetennelse og en brysttømme vil også sannsynligvis bli utført.

Outlook

Da forblir ubehandlet barn kan dø av nekrotiserende lungebetennelse, men når de ble behandlet med antibiotika og brystet drenering utsiktene er ganske bra, med lungeskade blir kort sikt alene.

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?

Hva er behandlingen for Walking lungebetennelse hos barn?


Begrepet lungebetennelse kan føre til noen overordnede til panikk. Det er en alvorlig sykdom forårsaket av betennelse i lungene, men i de fleste tilfeller, er barn og unge lett behandles. Lungebetennelse hos barn er forårsaket av virus, kjemiske irritanter, fremmedlegemer og mikroorganismer.

Reseptbelagte behandlinger

Walking lungebetennelse hos barn er forårsaket av Mycoplasma angrep på ciliated cellene i luftveiene. Mycoplasma er svært motstandsdyktig mot de fleste antibiotika behandlinger, men det noen få utvalgte medisiner som kunne behandle walking lungebetennelse hos barn. Ifølge Dr. Greene disse medikamentene inkluderer: azithromycin, erytromycin, klaritromycin og tetracykliner.

Hjem Behandlinger

Sørg for at barnet er i stand til å få rikelig med hvile for å bekjempe lungebetennelse infeksjon. Berolige hoste symptomer ved å opprette et dampbad på badet. Slå på varmt vann i dusjen, lukke døren og sitte med barnet ditt mens dampen utvikler i minst 15 minutter, slik at fuktighet å trenge barnets luftveiene. Bruk en kul-tåke luftfukter eller vaporizer om natten for å øke luft fuktighet i barnerommet mens du sover for å tynne slim og lindre hoste.

Andre rettsmidler

Prøv å legge noen dråper av essensielle oljer som furu, peppermynte eller eukalyptus til fordamper vann for å lage beroligende aromaer for irriterte luftveier forårsaket fra walking lungebetennelse hoste. Prøv å bruke de samme essensielle oljer i et varmt bad for å slappe av og berolige barnet ditt. Tilby barnet rikelig med væske for å unngå dehydrering mens utvinne fra walking lungebetennelse. Prøv å tilby is chips, frosne frukt barer og varme supper og buljonger å oppmuntre rikelig med væskeinntak.

Medisiner for å unngå

Dr. Greene anbefaler å unngå bruk av hostedempende midler for å behandle hoste forårsaket fra walking lungebetennelse. Han sier at den eneste gangen hoste suppressants bør brukes hos barn er om natten hvis de hoste symptomer er urovekkende ditt barns søvn. Snakk med din barnelege før du bruker noen over-the-counter medisiner for å behandle ganglungebetennelse symptomer.

Betraktninger

Ifølge Dr. Greene, kan barn som utvikler walking lungebetennelse har en langvarig tørr hoste som varer i opptil seks uker etter lungebetennelse symptomer har sunket. Det er viktig å ta barnet til alle avtaler for oppfølging for å overvåke hoste og sørge for at barnets lunger er klare for infeksjon.

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn

Abdominal Pain & Lungebetennelse hos barn


Lungebetennelse hos barn er ofte ledsaget av magesymptomer. Lungebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som bør vurderes av en lege.

Typer

Barnet kan ha enten bakteriell eller viral lungebetennelse. Begge føre til en lungeinfeksjon.

Effekter

Symptomer på bakteriell lungebetennelse inkluderer en plutselig innsettende symptomer som høy feber, slapphet, hoste og pustevansker. Barn kan også kaste opp og har diaré. Viral lungebetennelse begynner med forkjølelsessymptomer som gradvis blir verre. Symptomer på viral lungebetennelse inkluderer feber av 101,5 grader Fahrenheit eller høyere, hoste, piping i brystet, pustevansker, svakhet, oppkast og diaré.

Betraktninger

Lungebetennelse kan ikke alltid føre til pusteproblemer. Hvis det berørte området av lungene er det i nærheten av den nederste delen av lungene, kan den primære symptom være øvre abdominal smerte i stedet.

Identifikasjon

Lungebetennelse kan diagnostiseres på en lege kontor under en eksamen. Røntgen, blodprøver og neseutstryk kan bli brukt til å diagnostisere hvilken type lungebetennelse påvirker barnet.

Behandling

Leger behandler bakteriell lungebetennelse antibiotika. Leger anbefaler ekstra væske og hvile for de barna som lider av viral lungebetennelse. Tylenol og hoste medisiner kan også anbefales.

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer varierer fra utslett, til pusteproblemer, til fordøyelseskanal opprørt. Enten slow-debut eller rapid-utbruddet allergiske reaksjoner kan forekomme; slow elle reaksjoner vanligvis ta en uke til 10 dager for å utvikle og er mer vanlig. En ekte melkeallergi må diagnostiseres av lege, med blod, avføring og / eller allergi hud tester utføres for å utelukke andre problemer. De fleste barn vokser melkeprotein allergi ved to eller tre år.

Hudproblemer

Hudproblemer kan være tydelig i en baby som er allergisk mot melkeprotein. Utslett, hevelse (angioødem), elveblest, eksem og kløende / røde nupper på huden foreligger indikasjoner på at melkeprotein allergi. Hudirritasjon som oppstår når en baby er utsatt for melkeprotein over en tidsperiode vil generelt bli lettet i løpet av noen få dager, dersom ikke lenger ingesallergenet.

Atferd endringer

En normalt glad, fornøyd babyen kan utvise plutselige endringer i oppførsel på grunn av en melkeproteinallergi. Et spedbarn kan bli irritabel eller kolikk bare timer etter inntak av melk eller melkebaserte produkter. Denne oppførselen forandring er vanligvis på grunn av smerte i fordøyelsessystemet, og avtar som årsak for fordøyelses opprørt fjernes fra kostholdet.

Digestive Opprørt

En melkeprotein allergi kan forårsake alvorlige fordøyelses nød og opprørt, inkludert magesmerter eller kramper, oppkast eller store mengder spytte opp, løs avføring, diaré og mulig blodig diaré. En baby med en melkeproteinallergi kan også kneble under fôring, eller nekte mat eller melk helt. Fordøyelseskanal opprørt symptomer oppstår i løpet av timer eller dager for å bli utsatt for et allergen; en undersøkelse av en barnelege er nødvendig for å utelukke andre årsaker. Hvis melkeprotein er den skyldige, vil en baby raskt føler deg bedre etter eksponering for allergen opphører, avhengig av hvor fort den forrige melk inntak passerer gjennom fordøyelsessystemet.

Pusteproblemer

En baby kan utvikle astma som følge av en allergi mot melkeprotein. Tungpustethet og pustevansker kan oppstå; ringe 911 umiddelbart hvis barnet ditt opplever plutselige pusteproblemer og kan ikke trekke pusten. En langsommere utvikling av tilstanden i løpet av et par dager bør tas opp av en barnelege for å utelukke eventuelle underliggende problemer.

Anaphlyaxis

Anafylaksi er mer vanlig med allergi mot matvarer heller enn mot melkeprotein, og er en alvorlig hurtig innsettende symptom som kan føre til døden. Det påvirker vanligvis babyens hele kroppen, inkludert hud, mage, pusting og blodtrykk. Symptomer oppstår i løpet av sekunder eller minutter av eksponering for allergenet, og inkluderer tungpustethet, hevelse, magesmerter, besvimelse, kvalme eller oppkast, unormale pustelyder, hjertebank, rødhet og utslett, forvirring og angst. Anafylaktiske reaksjoner krever oppmerksomhet på et sykehus akuttmottaket, og hvis mistanke, må 911 bli kalt umiddelbart.

Forebygge eksem hos babyer

Forebygge eksem hos babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som kan påvirke folk i alle aldre, inkludert babyer. Symptomene på eksem inkluderer kløe med røde eller brune skjellende flekker. Disse flekkene vanligvis vises på ansiktet, bak knærne og i crooks av albuene. Mens noen ganger årsaken til eksem aldri er kjent, er det antatt å være en genetisk kobling. Hvis du har eksem er det en god sjanse for at barnet kan utvikle det. Dette blir sagt, er det noen ting du kan gjøre for å forebygge eksem hos barnet ditt.

Foods

Noen eksemutbrudd er et resultat av en allergi mot mat. Se babyen din nøye som du introdusere nye matvarer og introdusere disse matvarene en om gangen, venter fem dager før du prøver den neste. Hvis barnet ditt bryter ut med eksem etter å ha prøvd en ny mat, unngå at mat for tiden. Hvis barnet ditt har hatt sammenhengende eksem fra en ung alder, kanskje hun har en allergi mot hennes formel eller noe som du spiser hvis du ammer. Snakk med legen din om alternative formler eller en mat eliminering diett for deg selv. Ikke introdusere nye matvarer hvis du prøver en annen formel eller eksperimenterer med ditt eget kosthold.

Unngå Irritanter

Unngå å utsette babyen for sterke kjemikalier og sterk varme, som begge kan føre til eksem. Vask babyens klær og sengetøy i en hypoallergenic vaskemiddel eller en som er fri for fargestoffer og parfyme. Ikke utsett ham for sigarettrøyk, kjemiske rengjøringsmidler eller parfyme.

Hudpleie

Vask barnet ditt med en såpe som er beregnet for babyer og bad henne i lunkent vann. Etter badet, klapp henne tørr og gi henne et spedbarn massasje med en fuktighetskrem, helst en som er parfymefri. Du kan legge litt hydrokortison krem ​​til fuktighetskrem for å bidra til å rydde opp og forebygge eksem.
Det er en ny studie som kom ut i tidsskriftet Pediatrics som viser legge en halv kopp blekemiddel til en full kar med vann og la barnet suge i ti minutter vil bidra til å rydde opp eksem og hindre symptomene på eksem hos babyer. Denne metoden, sammen med bruk av hydrokortison krem, bør diskuteres med ditt barns barnelege før du prøver det.

Seborreisk eksem hos babyer

Seboreisk eksem er vanlig hos babyer under ett. Det er ofte referert til som holder hetten fordi det som oftest forekommer i hodebunnen, men kan også påvirke andre deler av kroppen slik som bleieområdet. Denne tilstanden kan oppstå når barnet fortsetter å utskille fettete stoffer som var nødvendige i livmoren.

Utseende

Seboreisk eksem består vanligvis av fettete skalaer som er gulaktig i fargen med crusty flekker. Noen ganger huden blir tørr og flassende.

Berørte områdene

Cradle cap hovedsakelig påvirker hodebunnen, men det kan også oppstå bak ørene, i øyenbryn området, under armhulene eller i andre kropps bretter.

Behandling

Sjamponering babyens hodebunnen kan bidra til å redusere mengden av skalaer. Shampoo babyens hår daglig.

Fjerning av Scales

Det er ikke nødvendig å forsøke å fjerne skalaer eller flak. Men hvis du ønsker å fjerne noe av det fra babyens hodebunnen er det best å bruke en myk børste eller vaske tøy. Også masserer det berørte området med varm olivenolje kan hjelpe. La oljen på babyens hodebunnen i ca 15 minutter før du prøver å fjerne vekten. Vask barnets hår for å få oljen ut av håret hans.

Medisinsk behandling

I alvorlige tilfeller kan vugge cap trenger å bli behandlet med reseptbelagte sjampo eller en kortison krem.

Pet Allergi hos babyer

Pet Allergi hos babyer


Pet allergi hos babyer er forårsaket av en reaksjon i immunsystemet til dyr spytt, dander og hud flak, urin og / eller avføring. Når babyer kommer i kontakt med kjæledyr allergener, utgivelser deres immunsystem histamin og over 40 andre kjemikalier for å kjempe mot allergener, som resulterer i de kjente symptomer på rennende nese, nysing og rennende øyne. Babyer som lider av kjæledyr allergi er også større sannsynlighet for å utvikle astma.

Symptomer

Når en baby immunsystem skaper histamin i respons til et kjæledyr allergen, forårsaker den betennelse og hevelse i nesen og luftveiskanalene. Kjemikalier som er opprettet av kroppen som svar på kjæledyr allergener forårsake kjente allergisymptomer inkludert rennende øyne, rennende nese, nysing og astmarelaterte symptomer som hoste og tungpustethet. Babyer kan også utvikle et utslett eller elveblest på huden. Symptomer på kjæledyr allergi kan fortsette i mange dager etter første eksponering eller på ubestemt tid ved kronisk eksponering for kjæledyr allergener.

Diagnose

Avgjøre hvis barnet er allergisk mot familiens kjæledegge kan bevise utfordrende, som rett og slett å fjerne dyret for en periode kan ikke opprette nøyaktige resultater. Dyr dander og kjæledyr allergener kan somle i hele huset i seks måneder eller mer. Allergener er også lett transporteres med klær og klamre seg til møbelstoff.

Hjem Behandlinger

Saline neseskyllinger er effektive ved behandling av milde kjæledyr allergiske reaksjoner, men alvorlige reaksjoner kan kreve reseptbelagte allergi medisiner fra barnelege. Pet allergi symptomer som vedvarer kan kreve at barnet ditt bli sett av en allergolog for testing og behandling. Babyer vanligvis ikke får allergi skudd, men hvis symptomene vedvarer etter hvert som barnet blir eldre, kan allergivaksinering være nødvendig.

Profesjonelle behandlinger

Et besøk til en profesjonell allergolog for hud tester kan være det beste alternativet for å finne ut om barnet ditt lider av kjæledyr allergi. Hudtester vil bli utført ved å stikke hull på overflaten av huden med et spor av en flytende form av allergenet. Etter 20 minutter, vil allergolog lete etter små humper som avslører en allergisk reaksjon. Hvis barnet ditt viser seg å være allergisk mot kjæledyr, må du kanskje finne kjæledyret ditt et nytt hjem og arbeide med din allergolog for å skape et allergen fritt hjem.

Forebygging

Du ønsker kanskje å vente til barnet er ca 6 år gammel til å få en familie kjæledyr. Eldre barn har mindre alvorlige allergiske reaksjoner på allergener. Du kan minimere barnets eksponering for kjæledyr allergener ved rengjøring og støvtørking huset ditt regelmessig, dyrehold av møbler og gjør at kjæledyr være ute av soverommene. Tepper kan felle allergener i inntil seks måneder, så bør du vurdere å erstatte dem med vinyl, fliser eller tregulv. Endre luftfiltre regelmessig. Endre babyens klær og vaske hendene etter eksponering for kjæledyr. Invester i en støvsuger med HEPA-filter (en svært effektiv filter).

Misforståelse

Hunder og katter er ikke de eneste dyrene som utløser allergi symptomer hos babyer. Ørkenrotter, hamstere og andre gnagere kan føre til problemer, også. Fugler, særlig de i papegøye og undulat familie, kan utløse alvorlige allergiske reaksjoner som overfølsomhet pneumonitt, eller fugle avansert lunge, som kan arr lungevev og selv være dødelig for babyer. Reptiler er ikke like sannsynlig å utløse allergi, men de bærer salmonellabakterier, som kan føre til dehydrering, diaré og / eller fatale reaksjoner.

Hyperaktivitet hos babyer

Tanken på en hyperaktiv barnet bringer opp bilder av en liten djevel å komme i trøbbel, noe som gjør en masse støy og aldri bremse ned. Selv om det kan være noe sant i det, det er også noen misoppfatninger om hyperaktivitet hos babyer. Den gode nyheten er at det kan være enkelt å behandle og resultere i en sunnere familie.

Betydning

Hyperaktivitet kalles en "funksjonshemming" av enkelte leger, men andre insisterer det er egentlig bare en beskrivelse av hvordan et barn fungerer snarere enn en dom hvor han "bør" handling, spesielt når han er bare en baby. I varierende grad, påvirker hyperaktivitet tusenvis av barn og voksne. Atferd, kommunikasjon og læring lidelser kan være et resultat. På den annen side, "hyper" kan være et subjektivt begrep, og ofte en baby vil bli merket hyperaktive bare fordi han er mer kreative, energiske og entusiastiske enn et annet barn i samme rom. I slike tilfeller kan behandlingen ikke være nødvendig, selv om det ikke vil skade å se hva som skjer, siden det er absolutt ingen bivirkninger.

Symptomer

Det er grader av hyperaktivitet, og ikke alle babyer viser alle tegn. Men babyen kan kalles hyperaktiv hvis han har "kolikk" (en tøff diagnose i seg selv); er vanskelig å mate; gråter og skriker mye uten å bli beroliget av hengivenhet eller sykepleie; eller hvis han bergarter, smeller hodet og kaster mye raserianfall. Han kan også sikle ofte, være veldig tørst, og sover veldig lite. Noen hyperaktive babyer bare sove tre-fire timer i døgnet, noe som er bare om lag en sjettedel av hva den gjennomsnittlige babyen sover.

Tidlige tegn

Noen foreldre vet at deres baby er hyperaktiv under hans første ukene av livet, og noen ganger er det til og med mulig å fortelle før han er født. Hvis den gravide mor opplever mye spark, som om babyen prøver å gjøre mer plass, kan det være et tegn. Mange hyperaktive babyer hater å bli holdt, kost eller svøpt. Disse ting roe de fleste babyer fordi blir omfavnet eller tett innpakket i et teppe minner ham om å være tilbake i livmoren. Hvis babyen din stiver hans armer og ben eller buer bakover i fanget ditt når du prøver å holde ham eller pleie ham, kan det bety hyperaktivitet, selv om mange babyer bue ryggen når de er søvnige.

Hvem påvirkes

Hvis barnet ditt er en gutt, du har en 3-til-1 sjanse for å ha en hyperaktiv barn der en forelder av en jente.

Årsaker

Studier har vist at hyperaktivitet er ofte forårsaket, eller minst grovt, ved kjemiske tilsetningsstoffer i matvarer. Spedbarn kan vanligvis bare får tilgang til disse tilsetnings hvis sykepleie fra en mor som har fortært dem. De største lovbrytere er konserveringsmidler, fargestoffer og aromaer.

Potensielle Resultater

Hvis du ikke behandler din hyperaktive babyen når han er ung, han kunne bli ødeleggende når han blir mobile, noe som ofte skjer i tidlig alder med disse babyene. Han vil komme inn i alt, jag rundt, være klumpete og har en kort oppmerksomheten span. Dette kan resultere i barnet ditt har problemer med å få venner fordi han tærer på barnehage, førskole eller andre folks hus, og er ofte aggressive. Det kan også slå inn i en lærevansker, enten med visuell persepsjon eller med å integrere og forstå det han ser og hører. Fysiske problemer kan omfatte fortsatt problemer med søvn, allergier, astma, dårlig appetitt, hodepine og magesmerter.

Behandling

Hvis du mistenker at barnet ditt hyperaktivitet kan være mat-relatert, hold deg til naturlig mat uten konserveringsmidler, for både barnet og en mor som ammer. Det er lett å tilberede hjemmelaget babymat med mosing moden frukt og godt kokte grønnsaker med litt vann, og enkelt deler kan fryses i Ice Cube skuffer og deretter lagret i glidelås fryseposer i flere måneder. Bare introdusere nye matvarer til babyen hver fire til syv dager, med start mellom 4 og 6 måneders alder, slik at du kan sjekke for eventuelle uvanlige reaksjoner som kan tyde på en allergi mot at mat. Denne tilnærmingen vil ikke bare behandle hyperaktivitet, men vil gjøre hele familien sunnere, som du lager hjemme med mat som er fri for tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller blærekatarr) er så vanlig at nesten alle vil oppleve minst en i sin levetid. UVI oppstå når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinveiene. Spedbarn og babyer er spesielt utsatt for dem fordi de er inkontinente, utsette sin urethras til bakterier. Det er flere måter å behandle urinveisinfeksjon hos babyer. Før du kan behandle tilstanden, må du være i stand til å gjenkjenne symptomer.

Symptomer

Vanlige tegn på en urinveisinfeksjon er manglende evne til å urinere eller en brennende følelse når du tisser. Men dette er ting som barnet ikke kan kommunisere med deg. Du må være observant for å fange symptomer på en blære infeksjon i din baby. Når du endrer babyens bleie, se etter noe uvanlig. Blodig eller spesielt stinkende urin kan være første tegn på en urinveisinfeksjon. Kvalme eller en uvilje mot å spise er et annet tegn. Konstant gråt kan også være en indikator på at barnet ditt opplever smerter forbundet med en urinveisinfeksjon.

Reseptbelagte medisiner

Når helsepersonell lege har diagnostisert barnet ditt med en urinveisinfeksjon, vil han mest sannsynlig foreskrive flytende antibiotika i minst sju til ti dager. Hvis barnet blir infeksjonen har forverret til det punktet at hun ikke kan holde nede medisin eller er sterkt dehydrert, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Din helsepersonell kan forskrive opp til tre dager med intravenøs antibiotika som må administreres som en innleggelse på sykehus.

Over-the-counter medisin

Over-the-counter medisin for urinveisinfeksjoner hos spedbarn anbefales ikke, selv i milde tilfeller. De fleste over-disk-UTI medisiner spesifisere de ikke er for babyer. Babyens urinveiene er fremdeles under utvikling, og skader kan lett gjøres til vitale organer, som nyrer. Den eneste over-the-counter medisin som kan brukes ville være en smerte medisin for å administrere brenning og kramper barnet ditt kan ha oppstått. Men det bør gjøres under oppsyn og ledelse av babyens helsepersonell.

Cranberry Juice Behandling

Hvis barnet opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslå at du prøver alternativer til antibiotika. Cranberry juice er ofte brukt til å hjelpe urinveisinfeksjon leges raskt. Tranebær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Ironisk nok, tyttebær er også en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner på grunn av måten mennesker fordøye mat. Vitamin C kan øke pH-nivået i urinen, noe som gjør det surere. Bakterier sliter med å overleve i sure miljøer.

Før du starter et tranebærjuice regime, ta kontakt med babyens helsepersonell. Sørg også for å bruke usøtet tranebærjuice. Overflødig sukker i blodet kan forverre urinveiene, spesielt nyrene.

Forebygging

Den beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Begynn med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover når du endrer din baby. Hold sine kjønnsorganer ren og tørr ved å endre hans bleie ofte. Du ønsker å gjøre alt du kan for å hindre bakterier fra settling i urinrøret hans. Hold babyen hydrert. Mye væske vil hjelpe skylle bakterier ut av hans urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.

Vanlige utslett hos babyer

Babyer er utsatt for mange typer utslett. De fleste er ikke et tegn på alvorlig sykdom, selv om utslettet seg selv kan se alarmerende. Noen utslett er forårsaket av irritanter på en babyer sensitiv hud, noen er forårsaket av hormoner, noen har ukjente årsaker og noen er på grunn av sykdom. Det er ikke alltid lett å avgjøre om et utslett er ingenting å bekymre seg eller om det er et symptom på noe alvorlig. Uansett hvilken utslett symptomer barnet ditt kan ha, bringe henne til en lege for en diagnose og behandling.

Vanligste

Ifølge en artikkel på healthvisitor.com, "Common utslett hos babyer fra fødsel til seks måneder," de vanligste utslett er Milia, Seborrheric dermatitt og eksem.
Ifølge den samme artikkelen, er milia preget av små bleke flekker i ansiktet og på halsen. Seboreisk eksem er preget av små støt med flassende hud på halsen og hodebunnen. Eksem er preget av hevet røde flekker, som kan oppstå hvor som helst.

Newborn Acne

Nyfødt akne er også vanlig. Det gjør vanligvis ikke vare lenge, sjelden trenger behandling og er ikke om.

Heat utslett

Dette er vanligvis et kløende utslett - babyen kan fidget eller gråte med dette. Varme utslett oppstår vanligvis på torso, men det kan være på nakken og i hudfolder. Heat utslett består av svært små humper.

Bleie utslett

Bleie utslett er vanligvis rød, og, selvfølgelig, oppstår der bleien dekker. Det skjer fordi babyens sensitiv hud er irritert av fuktighet og biprodukter av hans avfall. Holde en baby ren og tørr som mulig er den beste måten å hindre det. Det er mange salver for det, når dette ikke kan unngås, og de fleste babyer vil faktisk ha bleie utslett på enkelte punkt.

Erythema Toxicum

Dette er vanlig på nyfødte og vanligvis oppstår i den første uken. Ifølge VHI Healthcare, ser dette utslettet som flekkete flekker med hvite pustler i sentrum.

Advarsel

De fleste utslett hos babyer er ikke alvorlig og vil gå bort på egenhånd, eller er lett behandles. Men du bør ta babyen inn i legen for et bekreftende diagnose. Hvis barnet ditt er syk, eller hvis utslettet er mørk farget eller ser ut til å være under huden, kan utslett være et tegn på en alvorlig infeksjon. I disse tilfellene, ta barnet i for medisinsk hjelp umiddelbart.

Gjær infeksjoner kan ligne bleie utslett. Hvis du behandler babyen for bleie utslett, og det går ikke bort i noen dager, snakke med legen din.

Urinveisinfeksjoner hos babyer

Urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner er en betennelse i urinveiene, som inkluderer urinrøret, blæren og nyrene. De er noen ganger referert til som blære infeksjoner eller urinveisinfeksjoner. Disse infeksjonene er svært vanlig, spesielt hos babyer. Selv om barnet vil oppleve noen smertefulle symptomer, kan babyens UTI kureres enkelt. Hvis venstre ubehandlet, kan det utvikle seg til forhold som er mer alvorlig.

Babyer og UVI

Som gravide kvinner og eldre, babyer er spesielt utsatt for urinveisinfeksjon. Babyer er inkontinent og tilbringe lengre mengder tid sitter i sine egne avføring. Dette utsetter sine urin systemer til de bakterier som er tilstede i avføring, som E. coli, og øker risikoen for urinveisinfeksjoner. Dessuten er babyens immunforsvar fortsatt utvikling og kan være for svak til å bekjempe infeksjoner måten en voksen kan.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt i urinsystemet, er resultatet ofte en urinveisinfeksjon. Bakteriene inn gjennom urinrøret, røret som skiller ut urin fra blæren. Det finnes en rekke måter at babyens urinrøret kan bli utsatt for bakterier. Som nevnt ovenfor, bleier holde avføring tett til urinrøret, og helst tilbringer i en skitten en økt risiko for infeksjon. Hvis du tørker babyen fra tilbake til forsiden når rydde opp etter en bleie, kan dette også spre bakterier inn i urinrøret hans.

Symptomer

De fleste av symptomer assosiert med en urinveisinfeksjon kan ikke observeres i babyer fordi de ikke kan snakke og klager over dem. Derfor må du være observant for å fange de UTI symptomer hos barnet ditt. Generell irritabilitet eller apati kan være et tegn. Hvis barnet nekter å spise eller gråte ustanselig, kan han prøver å fortelle deg at han hadde det vondt. Hvis du plutselig endrer flere bleier enn vanlig fordi han urinerer mer enn vanlig, er at et annet tegn. Når du skifter bleier, hvis urinen hans er mørk, uklar eller stinkende, kan det være et symptom, også. Blodig urin i bleie er en stor tegn på urinveiene nød, inkludert en UTI.

Behandling

Når du tar disse symptomene til babyens heia omsorgsperson, vil han gjøre en urin analyse for å finne ut om barnet ditt har en UTI. Mesteparten av tiden, vil han plassere et kateter i babyens urinrøret å trekke urin fra blæren. Hvis barnet ditt ikke har en urinveisinfeksjon, de fleste leger foreskrive et kurs av flytende antibiotika for å drepe bakterier. Hvis urinveisinfeksjon er en spesielt alvorlig eller har reist til nyrene, kan han på sykehus babyen for observasjon og foreskrive intravenøs antibiotika for å hindre nyreskader.

Forebygging

Forebygge urinveisinfeksjoner hos barnet begynner med god hygiene. Endre babyens bleie ofte, og sørg for å rense sine kjønnsorganer hver gang. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å unngå å spre bakterier til urinrøret hans. Vaske sine kjønnsorganer ofte og med mild såpe og varmt vann. Såper eller boble bad med fargestoffer eller dufter lagt til dem kan øke barnets risiko for UVI ved irriterer urinrøret, så unngå dem helt.

Lavt blodsukker hos babyer

Ifølge Barnas Hospital of Boston, om lag to av 1000 nyfødte babyer har lavt blodsukker. Det er visse faktorer som øker barnets risiko for å utvikle lavt blodsukker. Men kan noen baby være i fare hvis hans blod sukker er ikke normalt. Barnesykehuset i Boston sier at lavt blodsukker hos babyer ikke kan forebygges i noen tilfeller, så det er viktig at du være proaktiv ved å overvåke babyens helse.

Fakta

Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, er en tilstand hvor det er en mangel på glukose i kroppen avledet fra matvarer. Glukose brukes som energi, og i babyer, er avgjørende for hjernefunksjonen. Premature babyer og de med en hypoglycemic mor har en økt risiko for å utvikle lavt blodsukker.

Årsaker

Lavt blodsukker hos babyer er et resultat av lave nivåer av glukose i leveren eller blodet. Noen babyer er født med tilstanden skyldes manglende eller næring fra moren inne i livmoren, leversykdom, eller en mor med ubehandlet hypoglykemi.

Symptomer

Barnesykehuset i Philadelphia sier at symptomene på hypoglykemi i babyer kan være vanskelig å oppdage, fordi de kan være lik de andre forhåndseksisterende betingelser eller normale aktiviteter. Disse symptomene er apnea (uregelmessig pustemønster), blå farging av huden, hypotermi, jitteriness, mangel på kropps tone, slapphet, dårlig fôring, kramper, tretthet, overdreven sult, rask puls, rask puls og forvirring.

Forebygging / løsning

Hvis du har mistanke om eventuelle symptomer på lavt blodsukker i babyen, se barnelege for en blodprøve og diagnose. Dersom legen bekrefter at hypoglykemi er til stede, vil hun foreskrive glukose behandlinger. Mengden av behandling varierer, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, babyens alder, og babyens generelle helse og toleranse for medisiner. Når under behandling, følge nøye med barnets blodsukkernivået og sørge for at hun blir testet regelmessig.

Advarsel

Normale blodsukkernivået er avgjørende i babyer, fordi glukose er den viktigste kilden til hjernen energi på dette stadiet i livet. Lavt blodsukker nivåer i babyer kan føre til hjerneskader og beslag. Comas kan også forekomme i alvorlige eller langvarige tilfeller av lavt blodsukker. Hvis du mistenker at barnet ditt har hypoglykemi, ringe legen din umiddelbart.

Epilepsi hos babyer

Om lag 45.000 barn i USA fra fødsel til fylte fem er diagnostisert med epilepsi hvert år, ifølge babycenter.com. Noen babyer vokser epilepsi, mens andre bærer tilstanden i hele sitt liv. Babyen kan vokse ut av sine symptomer, avhengig av alvorlighetsgraden av epilepsi, tidsriktig diagnose og riktig behandling, ifølge epilepsyfoundation.org. De fleste babyer med epilepsi får normal vekst.

Fakta

En baby som er diagnostisert med epilepsi har flere reoccurring anfall. Disse anfallene er forårsaket av forstyrrelser av elektrisk aktivitet i hjernen hennes. Epilepsi er noen ganger feilaktig som en link til psykisk sykdom, ifølge babycenter.com. Denne tilstanden har ingenting å gjøre med psykisk utviklingshemning. Misforståelse er forankret i det faktum at beslag er symptomer på visse funksjonshemninger.

Årsaker

Det finnes to typer av epilepsi hos babyer. Omtrent 70% av tilfellene er et resultat av ukjente årsaker, ifølge babycenter.com. Dette kalles idiopatisk epilepsi. Symptomatisk epilepsi er en betegnelse på epilepsi som har kjente årsaker, for eksempel en hodeskade. Noen forskere mener at epilepsi kan også være genetisk. I noen tilfeller er epilepsi forårsaket før eller under fødselen som et resultat av traume, hjerne utviklingsforstyrrelser, infeksjoner, tumorer og vitaminmangel.

Diagnose

Når du er sikker på at barnet ditt er å ha anfall, vil en lege kjøre fysisk eksamener for å avgjøre om anfallene er et resultat av epilepsi. Diagnosen innebærer en rekke tester, inkludert en MRI eller CAT scan for å se på hjerne, blodprøver, og EEG, som måler den elektriske aktiviteten i hjernen. En EEG, eller elektroencefalogram, er den vanligste formen for diagnose, ifølge epilepsyfoundation.org, og måler babyens elektrisk hjerneaktivitet. Flere av disse testene er sannsynligvis tatt: en mens babyen sover, en mens han er sliten, og en mens han er våken.

Behandling

Babyens lege vil sannsynligvis foreskrive antiepileptiske legemidler for å hindre anfall. Hun kan også bli satt på et ketogene diett, hvori hun spiser lave mengder av karbohydrater og proteiner, og høyere mengder fett. Men hvis barnet ditt ikke svarer godt til medisiner, kan legen anbefale hjernekirurgi.

Forebygging / løsning

Hvis babyen er foreskrevet medisiner, være sikker på at han tar det på en riktig måte. Sørg også for å følge bestemte dietter som hans lege anbefaler. Registrere eventuelle beslag og se om det er noen mønstre. For eksempel, hvis du oppdager at barnet ditt har anfall når han får altfor begeistret, minimere de aktivitetene som fører ham til staten.

Sesongmessige allergier hos babyer

Sesongmessige allergier som gress og pollen kan påvirke babyer. Babyer kan oppleve ubehagelige symptomer når de utsettes for sesong allergener. Å bestemme hva allergener er hovedsakelig påvirker en baby krever medisinsk testing. I tilfellet at allergener har skylden for barnets symptomer, kan antihistaminer brukes til å lindre symptomene.

Allergener

Allergener er stoffer som kroppen oppfatter som skadelig. Således forsøker kroppen til å angripe genet. Sesongmessige allergier forårsakes vanligvis av gress og pollen.

Symptomer på sesonger Allergi

Babyer med allergi kan ha pågående eller intermitterende symptomer. Symptomer kan være rennende øyne, rennende nese, tett nese, nysing og hoste. Allergi symptomene er forskjellige fra kaldt symptomer i at de varer lenger og slim som renner fra nesen er tynn og klar.

Allergi Seasons

Babyer kan være allergisk mot en eller flere typer pollen og gress. Ulike typer vises i sommer, høst og vår.

Diagnose

En hudtest kan avgjøre hva allergener påvirker barnet. En hud testen er utført ved å eksponere barnet til flere allergener og deretter se på huden for å se hvilke som føre til en reaksjon. Testen må kanskje gjentas årlig, siden ofte allergi hos barn endres over tid.

Behandling

Reseptbelagte antihistaminer er tilgjengelige for å behandle allergi hos babyer 6 måneder og eldre. Foreldre bør aldri gi babyer en over-the-counter allergi medisiner med en legens godkjennelse.

Anfallslidelser hos babyer

Anfallslidelser hos babyer


Babyen plutselig stopper hva hun gjør og stirrer ut i verdensrommet. Eller hennes øyne rulle tilbake. Eller hun har plutselige, stive bevegelser. Eller hun faller, slapt, til gulvet. Du er redd for døden. Er barnet ditt har anfall? Vær forberedt på å bestemme og handle raskt.

Hva er et anfall?

Et anfall er en brå bølge av elektrisk aktivitet i hjernen som vanligvis påvirker hvordan en person oppfører seg for en kort periode. Beslag ikke er en sykdom, men de kan være et symptom på en rekke forskjellige sykdommer og forstyrrelser.

Kan babyer få anfall?

Hvem som helst kan få et anfall, inkludert nyfødte og babyer. Hvis du tror barnet ditt kan ha hatt et anfall, skrive ned hans symptomer og ringe barnelege umiddelbart.

Symptomer

Helt friske babyer har ofte jerky bevegelser som kan forveksles med en pågripelse. Imidlertid er det flere måter å skille forskjellen mellom normale bevegelser og en anfall. For eksempel, gjør barnet ditt alltid riste når du endrer klærne? Da er det sannsynligvis hennes måte å si at hun ikke liker å bli henne klærne endret. Mange spedbarn riste også når de først våkner.

Er du i stand til å hindre at barnet fra krampetrekninger eller risting? Hvis du forsiktig holder armen hans og han fortsatt rykk, kan han være å ha et anfall.

Legg også merke til at formen av bevegelsene. Er de alle på en side av legemet? Har to lemmer flytte på samme måte på samme tid? Dette kan også indikere et anfall.
Er barnet ditt responsive? Med et anfall, hun er mindre tilbøyelige til å svare, spesielt hvis hun er en nyfødt.

Årsaker

Finne den underliggende årsaken til anfall hos babyer er noen ganger utfordrende. Epilepsi er absolutt mulig, og vises vanligvis før fylte fem, men en rekke andre lidelser kan også være å klandre. Diabetes kan forårsake anfall, som kan hjernetraume. Begge er ikke uvanlig blant babyer.

Selv om vi tenker på slag som et problem for voksne, kan babyer har slag, også, og slag kan utløse anfall. Forgiftning kan noen ganger føre til anfall, og - infrequently-- så kan hjernehinnebetennelse. Den sjeldne hemolytisk uremisk syndrom fører også til anfall hos babyer.

I tillegg er barn noen ganger født med godartede familiære neonatale kramper, en sjelden genetisk lidelse. Selv om det er vanligvis overlevert fra en forelder, noen ganger en baby DNA kan spontant mutere, forårsaker sykdommen. Heldigvis beslag fra denne lidelsen vanligvis forsvinne etter 9 måneders alder.

En type anfall - en febril anfall - er relativt vanlig blant ellers friske babyer. Det er forårsaket av en feber, er vanligvis ufarlig og er ikke sannsynlig til å skje mer enn en gang. Likevel, selv om du mistenker at din baby feber er forårsaket av feber, bør du besøke barnelege.

Diagnose

Fordi det er mange mulige årsaker til anfall, kan barnet ditt gjennomgå en rekke tester, fra blodprøver til CAT (datastyrt aksial tomografi) skanner.

En EEG (elektroencefalogram) er den beste måten å diagnostisere anfall hos voksne og barn, men er mer problematisk for spedbarn. Bare pediatriske nevrologer bør tolke EEG av babyer.