Digidexo.com

hvordan stoppe munnsår

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt


Mat cravings og vektøkning er de største årsakene til eks-røykere tilbakefall. Kroppen renser og renser urenheter etter at du har sluttet å røyke, og dine sanser av lukt og smak retur. Du kan ønske mer mat fordi de er mer tiltalende, og din munn og hender er ikke leker med sigarett lenger. Disse er fysiske og psykiske abstinenssymptomer som til slutt forsvinner, vanligvis innen to måneder etter at du starter en sluttet fritt program. I mellomtiden kan du kjempe mot mat cravings, gå ned i vekt og sparke en vane for siste gang.

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

Hvordan Stopp Mat Cravings ved røykeslutt

•  Spis rikelig med fiber. Fiber gjør kroppen din til å føle fyldigere raskere under måltidene, og holder deg mett lenger. Bytt ut raffinert sukker med frukt og hvitt brød med hel-hvete valg. Legg ekstra grønnsaker med dine måltider, erstatte poteter og stivelsesholdige grønnsaker med grønne bladrike mat. Sunnere mat utfylle din sunnere, tobakk-fri livsstil.

sove minst åtte timer hver natt. Sleeping mindre kan gjøre deg begjærer sukkerholdig mat etter at du slutter å røyke og tappe energi i løpet av dagen, noe som gjør at du forbrenner færre kalorier. Bruke naturlige metoder for å sovne og forbli sovende. Unngå å få opp midt på natten for en matbit.

Spis flere små måltider om dagen, i stedet for tre store måltider. Ikke hopp over noen måltider i løpet av dagen. Skipping måltider kan føre til at du overspiser til neste måltid, eller fylle opp på kalori-laden side retter i stedet for slankere delene av måltidet. Kroppen kompenserer for den hoppet over måltid tidligere på dagen.

Snack på fingermat mellom måltidene, og unngå mat med høyt innhold av karbohydrater. Sukker fører til humørsvingninger og raske endringer i energinivå. Energinivået topper etter å ha spist et karbohydratrikt måltid, men dips kort tid etterpå, og etterlater deg sulten før neste måltid. Prøv gulrot og stangselleri.

Unngå å spise når du er sint eller følelsesmessig. Finne sunne mestringsstrategier, som for eksempel å gå en tur eller deltar på en yogatime. Prøv en anger management klasse på ditt lokale community college, eller delta i en støttegruppe for røykere slik at du kan finne kreative måter å håndtere følelser som passer din personlighet eller livsstil.

Delta i regelmessig mosjon eller spille en sport. Kroppen produserer endorfiner når du trener, og slipper feel-good hormon i blodet. Disse hormonene også hemme mat cravings og brenne ekstra kalorier i løpet av dagen, noe som gjør det lettere å kompensere for en feil når du skli inn i en mat craving. Trening passer også inn i sunn diett du tar i bruk ved å slutte å røyke.

Hint

 • Gjør endringer i små skritt. For eksempel, i stedet for å gi inn en sjokolade craving, lover deg at du vil spise en appelsin med noen sjokoladebiter. På denne måten trenger du ikke føle fratatt, og du til slutt ta bedre langsiktige matvalg. Hold små Lollipop for bekjempelse av fysiske og psykiske abstinenssymptomer fra røyking. Selv om godteri inneholder sukker, kan man lollipop mellom måltidene kjempe mat cravings og gi deg noe å gjøre med hendene. Den søte og tangy smaken henger en stund, og manøvrere lollipop i hånden og munnen gir en erstatning for denne tilbaketrekning symptom.
 • Før du tar noen supplement, konsultere legen din dersom du blir behandlet for en medisinsk tilstand, eller dersom du er gravid eller ammende.

Hvordan stoppe spredningen av Poison Ivy

Hvordan stoppe spredningen av Poison Ivy


Det er ingenting verre deretter å få giften Ivey og ikke være i stand til å bli kvitt det. Mange ganger når man får gift eføy det holder på å spre fordi oljer fra anlegget er fortsatt i ditt hjem. Lær hvordan å stoppe spredningen av giften eføy.

Bruksanvisning

•  Vask klærne du der på seg. Ta dem av på døren hvis det er mulig å unngå ytterligere spredning av giften eføy.
Du vil også være lurt å vaske umiddelbart håndklær og noen ting annet brukt under og etter dette eie.

Vask skoene av, om de kan vaskes i maskin bare sørg for ikke å sette dem i samme belastning som klærne.

Ta en dusj for å få urushiol (olje fra piosong eføy) av huden din. Unngå å ta et bad før all oljen er av. Hvis det har gått mindre dem 15 minutter siden møtet ditt, trenger run ikke gå. Mens noen individer vil ha en allergisk reaksjon på noen berøring hva så noensinne, de fleste vil bare se reaksjonene hvis urushiol har vært på huden sin for mer enn 15 minutter. Selv om du fortsatt kan se noen flekker, sjansene for alvorlig reaksjon går ned dramatisk. Bare pass på at du ikke legger hendene til ansiktet ditt.

Gi kjæledyret ditt et bad om de var i kontakt med giften eføy. Selv om de ikke blir følsomme for anlegget, kan de lett bære det til alle de kommer i kontakt med. Gjør dette utenfor hvis mulig.

Tips og advarsler

 • Alltid unngå kontakt med ansiktet ditt, spesielt dine øyne og munn når du har vært i kontakt med giften eføy.
 • 4 av 5 personer er allergisk mot giften eføy.
 • Jo mer du er utsatt for giften eføy jo mer sannsynlig at du vil bli allergisk. Så selv om du ikke er allergisk nå, er det best å alltid ta forholdsregler.

Hvordan å stoppe Snorking & Drooling

Hvordan å stoppe Snorking & Drooling


Snorking og siklende er utilsiktet, plagsomme og i noen tilfeller pinlig. Det er fysiologiske årsaker til snorking og siklende, samt løsninger. Snorking kan være forårsaket av overdreven vev i nesen eller halsen, eller plasseringen av tungen. Sikling kan være forårsaket av en overdreven flyt fra spyttkjertlene eller dårlig muskel tone. Konservative behandlinger kan hjelpe eller kurere disse problemene. Hvis alt annet svikter, er kirurgi et alternativ.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Snorking

Plasser blokker under hodet på senga å heve hodet høyere. Sove på din side kan hjelpe. Hvis du konsekvent rulle på ryggen din, sy en tennisball inn i ryggen av en T-skjorte for å holde deg fra å gjøre det.

Begrens inntak av alkohol og tømme nesegangene før du sovner. Holde åpen nasal luftveis kan hindre deg i å åpne munnen for å puste mens du sover.

Bruk en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) masken hvis du har søvnapné. Snorking er vanlig med søvnapné og iført masken vil sikre at du får nok oksygen, noe som eliminerer behovet for deg å puste gjennom munnen.

Bruk en dental enhet, ligner på en munn vakt, som justerer kjeven og tungen for å holde luftveiene åpne.

Hvordan Stopp Drooling

Ta en medisin som legen din kan foreskrive som hemmer det parasympatiske systemet som er en del av det autonome nervesystemet som kontrollerer spyttproduksjon. Tre medisiner som kan hjelpe er glykopyrrolat, trihexyphenidyl hydroklorid og benztropin mesylate.

Har du en injeksjon av botulinum toxin A inn i spyttkjertelen. Injeksjonen gis under narkose og varer så lenge som åtte måneder.

Prøv biofeedback og hypnoterapi hvis du ikke ønsker å ta medisiner eller er på jakt etter en mindre-invasjonen løsning. Tale terapi kan hjelpe barn som sikle.

Tips og advarsler

 • Kirurgiske behandlinger varierer for både snorking og siklende. Legen din kan gi deg råd om fremgangsmåten som er best for din situasjon.

Hvordan å stoppe Snorking Med munnen vakter

Det finnes en rekke problemer som kan forårsake Snorking, inkludert overvekt, sykdom og allergiske reaksjoner. Kronisk snorking kan gjøre det vanskelig å sikre en natt med søvnkvalitet for snorer og for andre som kan høre snorking. En metode for å hjelpe med dette problemet er munnen vakter. Her er hvordan å stoppe Snorking med munnen vakter.

Bruksanvisning

•  Besøk en tannlege til å ha tilpasset utstyrt munnen vakter laget for munnen. Husk disse kan koste i tusenvis av dollar. De kan være laget av hardt eller mykt materiale, avhengig av dine behov.

Hvis du ikke har råd til å gå til en tannlege, eller du ønsker å prøve en munn vakt først for å se om det kan være en løsning for din snorking, vurdere å prøve over-the-counter munnen vakter. Med de fleste av disse vaktene du koke dem og forme dem til munnen ved å bite på dem. Du kan kjøpe disse på mange rabatt og sportsbutikker.

Følg instruksjonene som gis av helsepersonell eller på munnen vakt pakken, plasserer munn vakt i munnen før du går til sengs. Munnen vakt vil flytte kjeven og plasser tungen slik at den ikke blokkerer luftveiene.

Når du får i seng, prøve å sove i en stilling som er mindre sannsynlighet for å forårsake snorking. Tilbake sove oppfordrer snorking. Side- og mage sviller er mindre sannsynlig å snorke.

Hvis du fortsatt snorker etter å ha prøvd munnen vakter, bør du oppsøke lege for råd om andre metoder for å prøve.

Tips og advarsler

 • Over-the-counter munnen vakter ikke passer samt tilpassede vakter og anses å være en kortsiktig løsning før du kjøper tilpassede vakter.

Hvordan å stoppe tannregulering fra å være ubehagelig mens de spiser

Når tannregulering blir først satt på tennene, og deretter når de er strammet, ubehag kan oppstå. Smerter og ubehag kan komme fra tennene i bevegelse, eller fra metallet i brakettene og ledninger gnir mot vevet i lepper og kinn. Pasienten kan ha problemer med å spise siden tenner og munn føler ubehagelig. Det finnes flere enkle løsninger enn det som kan gjøre bukseseler mer behagelig under spising.

Bruksanvisning

Hvordan å stoppe tannregulering fra å være ubehagelig mens de spiser

•  Spis myk mat som supper og puddinger når bukseseler er spesielt ubehagelig etter å ha blitt justert.

Vask munnen med en blanding av varmt salt og vann for å lindre vev i munnen blir gnidd av metallbraketter og ledninger.

Bruk en tannpirker for å fjerne all mat som kan ha fått fast i bukseseler. Stakk mat kan legge press på ledningene forårsaker ubehag.

Plasser tann voks på braketter som er irriterende kinn og leppe vev. Voksen vil beskytte vev, slik at metallet ikke lenger å gni sår-området. Den forbedret komfort vil gjøre spise enklere.

Bruk en aktuell smertestillende på områder der kinnet eller leppe vev har blitt irritert av bukseseler. Den lammende av smertestillende vil redusere smerte, slik at spising er mer behagelig.

Hint

 • Dental voks og aktuelle analgetika kan fås hos en kjeveortoped eller apotek.
 • Dersom løse bukseseler forårsaker irritasjon og ubehag, ta kontakt med kjeveortoped, slik at tannregulering kan fikses. Løse eller ødelagte bukseseler trenger rask oppmerksomhet slik at de ikke forårsaker skade på munn og for å hindre utilsiktet svelge.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt


Muskelsmerter kan oppstå fra overanstrengelse, trener for hardt eller selv fra å løfte en tung gjenstand på feil måte. Uansett hvor det kommer fra, det viktigste å vite er hvordan å stoppe det fort. Det finnes ingen mirakelkur for å eliminere muskelsmerter helt, er det noen teknikker for å lindre muskelsmerter snart etter at den starter. Her er noen tips for å stoppe muskelsmerter raskt.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

opphøre all anstrengende aktivitet. Hvis du opplever muskelsmerter, stopp hva du gjør og unngå tunge løft eller anstrengende bevegelse som innebærer at en del av kroppen din. Ignorerer smerten og fortsette med din aktivitet er ikke bare sannsynlig å øke smerten, men det kan forverre skaden og få den til å ta lenger tid å helbrede. Betalende oppmerksomhet til muskelsmerter ved første utbruddet vil bidra til å holde en mindre skade fra snu i en stor en.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Over mot anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, vil redusere betennelse i såre muskler, bidrar kneskaden leges og gi deg litt trøst i prosessen. Begynn med standard dose for over disk styrke ibuprofen eller andre anti-inflammatorisk og ikke overskrider denne dosen uten å snakke med lege eller apotek.

Hev eller immobilisere den skadde området hvis mulig. Redusere bruken av den skadde muskelen og heve det bidrar til å redusere betennelse og risikoen for ytterligere skjerpende muskelen. Heve ankel eller kneskader ved å sitte og plassere beinet på en krakk eller stol overfor deg og immobilisere skader arm med en slynge.

Alternativ kalde og varme-behandling. Hvis du er usikker på omfanget av skaden administrere både varme og kalde behandlinger til området er en god måte å redusere betennelse og smerter i forbindelse med anti-inflammatoriske medisiner. Bruk en varmepute for en halv time til en time på området, og deretter anvende en kuldepakning for en lik tidsperiode. De fleste stoff butikker nå gjennomføre universell pakker som kan fryses som kalde omslag eller varmes i mikrobølgeovn og brukes for varme terapi; å holde et par av disse på hånden er en god idé, slik at man kan brukes til oppvarming, mens den andre er i fryseren.

Drikk mye vann. Hydrerte muskler er sunnere muskler så drikker mye vann vil hjelpe eventuelle skadde muskel områder for å helbrede seg selv. Unngå alkoholholdige drikker; de kan endre effekten av anti-inflammatorisk narkotika, og vil dehydrerer kroppen din.

Hvordan Stopp Body Sweat

Svette kontinuerlig og voldsomt kan være en pinlig problem. Siden kroppen din har en tendens til å svette når du blir varm for å kjøle deg ned, svett noen ganger skjer på et uheldig tidspunkt. Det finnes måter å kontrollere og stoppe kroppen svette slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter uten å måtte bekymre deg for svette.

Hvordan Stopp Body Sweat

Hvordan Stopp Body Sweat

Shave områder av kroppen din som har en tendens til å svette mer, som armhulene, lysken og bryst. Prøv å holde disse områdene fri for overdreven håret slik at svette vil være mindre sannsynlig å akkumulere.

Bruk en deodorant som er rettet mot personer som svetter tungt. Før du kjøper noe som gjør et kjøp, ta kontakt med en farmasøyt.

være kul. Når du føler at du er i ferd med å svette, gå inn og sitte ved klimaanlegget til å kjøle seg ned. Carry en batteridrevet vifte med deg hele tiden når du er ute og kan ikke komme inn raskt.

Kontakt legen din for å se om du er en kandidat for medisiner som kan være foreskrevet for overdreven svetting.

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Hvordan Stopp Leaky blodkar


Lekk blodkar, en form for blødning (blødning), er en potensielt invalidiserende eller livstruende medisinsk tilstand. Det kan føre til komplikasjoner som ødem (hevelse, herunder at av bena i perifer karsykdom), blindhet (som i diabetisk retinopati og macula degenerasjon) eller død (hemoragisk hjerneslag eller overdreven intern blodtap). Stoppe lekk blodkar før noen uopprettelig skade oppstår er nøkkelen til å kontrollere og behandling av tilstanden.

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Hvordan Stopp Leaky blodkar

Prøv naturlige alternativer som for eksempel vitamin C, vitamin K og kobber. Vitamin K, som finnes i bladgrønnsaker, fermentert mat, lever og gule animalsk fett, er avgjørende for blodkoagulering, og en mangel på næringsstoffer har vært knyttet til intern hemmorhaging. Kobber, som finnes i lever og skalldyr, er et mineral som er viktig for integriteten til blodkar. Vitamin C, som befinner seg i sitrus og bær, som er nødvendig for syntesen av kollagen, som, sammen med andre substanser som kobber, danner friske blodårer.

Spør legen din om Ang1. Ifølge forskning ved UC San Francisco og Regeneron Pharmaceuticals Inc. publisert i den 24 desember 1999, utgaven av "Science", dette proteinet, kjent som Angiopoietin-en, kan gjenopprette lekk fartøy til normal og blokkere effekten av stoffer som gjør fartøy utett.

Tenk laser kirurgi. I laser kirurgi, er en stråle av lys energi som brukes til enten segl eller ødelegge lekk blodkar. Dette er ofte brukt i behandlingen av diabetisk retinopati og andre sykdommer som involverer utett blodkar i øyet.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting


Sengevæting, også kjent som nighttime enurese, kan være en svært frustrerende og pinlig problem både for barn og foreldre. De fleste barn ville stoppe sengevæting på egen hånd hvis de kunne, men vanligvis trenger hjelp av sine foreldre og lege. Det er viktig å ta tak i situasjonen rolig, husk hva som er utviklingsmessig passende for ditt barns alder, samt utelukker eventuelle medisinske årsaker til sengevæting. Les videre for å lære mer om hvordan å stoppe et barn fra sengevæting.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Identifisere årsakene til Sengevæting

•  Ta en detaljert familiehistorie. Sengevæting har en genetisk basert tendens. Forskning har vist at hvis et barns foreldre hadde problemer med natta enurese, han har en 40 prosent sjanse for å ha det samme problemet. Statistikken hoppe til 70 prosent hvis begge foreldrene hans sengevætere som barn.

Sjekk med legen din for å se om barnet ditt kan ha en liten blære, som ikke er utviklet nok til å inneholde natta urin. Noen ganger nerver knyttet til blæren er også tregere til å utvikle slik at et barn ikke er i stand til å gjenkjenne følelsen av en full blære mens han sover.

Be om en blodprøve for å utelukke muligheten for diabetes og for å bekrefte at barnet ditt er å produsere en tilstrekkelig mengde av ADH (antidiuretisk hormon) for å forsinke produksjonen av urin i løpet av natten.

Stop Sengevæting

Unn noen medisinske problemer som kan være årsaken sengevæting. Sammen med diabetes, er det andre medisinske problemer slik som urinveisinfeksjon, kronisk konstipasjon og søvnapné som er forbundet med natt enuresis.

Reduser stress som kan være medvirkende til barnets problem. Selv om noen stress, slik som endring i livssituasjon, er uunngåelig, kan du redusere stress forårsaket av problemet ved ikke å gjøre et barn føler seg urimelig flau eller skyldig. Det kan være vanskelig, men prøv å være pragmatisk om situasjonen og ikke straffe barnet for sengevæting - det er usannsynlig at det er innenfor hennes kontroll.

Be barnet til å drikke mer i løpet av dagen for å trene hans blæren til å holde mer urin. Ikke begrense sitt væskeinntak før sengetid, men gjør imidlertid redusere sitt inntak av koffein på kvelden. Koffein er en naturlig vanndrivende som gjør det enda vanskeligere å kontrollere blæren.

Deal med de praktiske spørsmål om sengevæting ved hjelp av vanntette madrasstrekk og gi barnet ditt med disponibel undertøy. Oppmuntre ham til å hjelpe deg med å strippe sin seng av våte håndklær og bringe dem til vaskerom. Målet er å gjøre situasjonen så matter-of-faktum som mulig.

Lag en klar og synlig sti til badet. Sett en natt lys i barnerommet, samt på badet, så hun kan finne den lett i løpet av natten. Dette er spesielt nyttig hvis barnet ditt kan være redd for å gå på do på grunn av mørket.

Ta med barnet ditt på do før du går til sengs for natten. Dette kan bety at du har et halvt sovende barn til badet og plassere ham på toalettet. Det kan ikke helt stoppe sengevæting hendelser, men det vil hjelpe trene barnets blære å slippe på toalettet i løpet av natten.

Prøv å bruke en belønning diagram med barn som er gamle nok til å forstå forskjellen mellom belønning og straff. Velg små, men meningsfulle belønninger som kan opptjenes etter et visst antall tørre morgen. Start med en veldig lav terskel for å lykkes, kanskje to tørre morgenen av sju, og bygge din vei sakte opp som han blir mer vellykket.

Hint

 • Det er et sjeldent tilfelle hvor sengevæting er forårsaket av en anatomisk abnormitet. Men det er verdt å spørre ditt barns barnelege for å utelukke muligheten.

Hvordan Stopp Kolikk

Det har vært plager foreldre i århundrer: En nyfødt er urolig, gråt febrilsk for lange perioder av gangen, og tilsynelatende i smerter, selv om ingenting ser ut til å være feil. Det kalles kolikk, og det påvirker så mange som 40 prosent av babyer --- ikke å nevne sine foreldre. De eksakte årsakene til denne tilstanden er uklar, selv om tarmgass har lenge vært antatt å spille en rolle. Hvis du er en forelder til et barn som lider av kolikk, kan noen tips hjelpe deg og barnet ditt få litt søvn.

Hvordan Stopp Kolikk

Hvordan Stopp Kolikk

avlaste og hindre gass i babyens mage, siden gass kan bidra til eller forverre kolikk. En måte å gjøre dette på er å rape babyen ofte under fôring. Mate en baby kumelk kan forårsake irritasjon, og det er grunn til å mistenke at kolikk kan utløses av morsmelk fra en mor som har drukket kumelk, spise krydret mat eller spiser potensielle irritanter, som kål, brokkoli, løk, alkohol og koffein.

Bruk fysisk sikkerhet. Innpakning eller holde barnet tett kan hjelpe.

Påfør varme til babyens mage. Dette har vært kjent for å hjelpe, men husk at et barns hud er lett brent. Sørg for at det er et lag av beskyttelse mellom huden og det varme objektet.

Bruk repeterende bevegelser. Babyer reagerer positivt på å være forsiktig rocked, svingte eller på annen måte utsatt for back-og-tilbake bevegelse. Noen ganger bare holde babyen mens du går er alt som trengs.

Bruk beroligende lyder eller vibrasjoner. Ikke bare bølger og en klokke tikker, men vaskemaskiner og selv støvsugere har vært kjent for å roe kolikk babyer. Du kan kjøpe opptak av en slik hvit støy spesielt utviklet for å lindre kolikk. (Se Resources.)

Hint

 • Hvis du er mor til en kolikk spedbarn, kan det lønne seg å undersøke stressnivået i ditt eget liv. En teori er at stress hos mødre kan overføres til babyer, bidra til kolikk.

Hvordan stoppe babyer fra å sove på sine Tummy

The Back to Sleep kampanje ble lansert for å bidra til å minske risikoen for en baby å dø på grunn av krybbedød. Ikke alle babyer ønsker å sove på ryggen, men det er ting du kan gjøre for å holde den lille fra å sove på magen.

Hvordan stoppe babyer fra å sove på sine Tummy

Hvordan stoppe babyer fra sove på magen

•  Vent til barnet ditt sover før du setter ham ned i sengen hans eller bassinet. Hvis du setter ham ned mens han er våken, er han mer sannsynlig å flytte rundt og sove på magen hans.

Plasser hånden på babyens mage i noen minutter etter at du legger ham ned til å sove på ryggen. Dette vil gi ham en følelse av komfort at magen sover tilbud, og han kan bli sov tungt nok til ikke å rulle over.

Hvis babyen beveger seg fortsatt mye mens han sover, svøpe ham for å holde ham på plass. Ikke svøpe ham for hardt, men gjør swaddling stramt nok slik at han ikke vil være i stand til å bruke sine armer og føtter til å rulle over.

Bruk en søvn positioner hvis ingenting annet holder ham på ryggen mens han sover. Du kan kjøpe en av disse på de fleste steder som bærer baby forsyninger, og det hjelper barnet holder seg på plass på ryggen.

Hint

 • Bruk en babymonitor mens den lille sover slik at du kan høre hvis han beveger seg.

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

Ifølge National Library of Medicine, over 60 prosent av amerikanske voksne er overvektig og overspising rammer ca tre prosent av befolkningen. Kontrollerende overspising og miste vekt innebærer ofte atferdsproblemer eller emosjonelle endringer i tillegg til å korrigere spise-og mosjonsvaner. Overvektige mennesker opplever ofte at når de klarte å kontrollere overspising og opprettholde sunne spise-og mosjonsvaner, vil vekten kommer av naturlig.

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

Hvordan Stopp Binge Eating & Start å miste vekt

•  Vurdere matvaner. Hold en journal for å skrive ned hva, hvor mye og når du spiser, og hvordan du følte på den tiden. Se etter overstadig utløser slik som stress, tristhet eller tretthet som kan ha bidratt til en binging episode.

Unngå binge triggere. Avspenningsteknikker som meditasjon, yoga eller bare snakker med en venn kan hjelpe mot stress og hjelpe deg å unngå overspising. Hvis overspising er ute av kontroll, og du har en hard tid å identifisere eller unngå triggere, mener en støttegruppe rettet mot overspising og vekttap.

Sett realistiske mål. Snakk med en lege om hva din optimal vektområdet er. Mange er sine egne verste kritikere når det gjelder kroppsbilde og realistiske vekttap mål. Mediene har en stor innflytelse på hva folk flest anser som den perfekte kroppen eller sunn vekt. Vekttap mål bør være basert på helse og fitness, ikke mediebilder.

Clear huset til junk mat. Å ha usunn mat på hånden kan være for mye av en fristelse for mange overstadig eaters. Erstatte junk mat med et bredt utvalg av sunne spise alternativer for å stoppe deg fra gripe fetende mat med liten næringsverdi.

Bli kjent med porsjonsstørrelser. Det er ingen magisk formulering av matvarer som vil fremme vekttap. Det handler om expending mer kalorier enn du spiser. En halv kopp pasta, en kopp eller 1 til 2 oz. av meieri og 3 til 4 oz. kjøtt protein er vanligvis betraktet som tilstrekkelig porsjonsstørrelser for måltider. Frukt og grønnsaker har en tendens til å inneholde mindre fett og kalorier enn andre næringsmidler, slik at 1 til 2 kopper er den gjennomsnittlige porsjonsstørrelser. Bruke skalaer og målekopper til du kan identifisere porsjonsstørrelser av syne.

innlemme øvelsen i din daglige rutine. De fleste leger talsmann 30 minutters trening hver dag for et sunt hjerte og kropp. Men, for å gå ned i vekt effektivt, bør individer satse på minst 45 minutter med kondisjonstrening fem til syv dager i uken. Vekt eller styrketrening tre ganger i uken vil også bidra til å fremme vekttap ved å bygge muskler og påskynde metabolismen.

Gjør ikke diett. Å miste vekt skjer naturlig når du endre matvaner å innlemme sunn mat i riktige porsjoner for kroppen din. Endrede matvaner er ikke en rask løsning eller midlertidig diett, det er en livsstil valg som ikke bare vil hjelpe til med vekttap, men opprettholde vekten når et mål er nådd. En ernæringsfysiolog kan bidra til å skape individuelle spise planer og menyer rettet mot vekttap.

Hvordan å stoppe halsbrann

Hvordan å stoppe halsbrann


Halsbrann rammer millioner av mennesker i alle aldre og samfunnslag. For noen er halsbrann bare en og annen forekomst. For andre, derimot, er halsbrann en hyppig ledsager. Heldigvis er halsbrann behandles. For den saks skyld, er det mulig å stoppe halsbrann i sitt spor. Før du nå for at chili hund eller annen krydret mat, finne ut hvordan å stoppe halsbrann før den har en sjanse til å starte.

Hvordan å stoppe halsbrann

•  Husk at forebygging er verdt et pund av vaksinen. For å nå dette målet, gi noen trodde til noen av dine kosttilskudd eller livsstilsvaner som kan være medvirkende til dine symptomer på halsbrann.

Slutte å røyke eller bruke tobakk i noen form. Nikotin fører til den nedre spiserørlukkemuskel for å svekke, slik magesyre for å vaske tilbake opp til spiserøret.

Ta hensyn til kosthold. Fet mat, sjokolade, hel melk, kaffe, kullsyreholdige drikker, svært syrlig frukt og grønnsaker (som appelsiner og tomater) og krydret mat generelt kan irritere nedre spiserør og oppmuntre halsbrann.

Drikk rikelig med vann hele dagen, noe som kan bidra til å nøytralisere overskytende magesyre og stoppe halsbrann før den begynner.

Mind din oppførsel, men la en og annen oppstøt fly. Rap kan ofte sette en stopper for halsbrann symptomer ved lindrende innestengt gass og luft.

6. Stopp halsbrann med en step-up tilnærming. Det er flere H2 blocker legemidler som er tilgjengelige som over-the-counter medisiner, for eksempel famotidin, cimetidin og ranitidin. Disse medikamentene er bedre kjent under varemerkene Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75, henholdsvis. Hvis disse medikamentene ikke stoppe halsbrann symptomer, og legen din kan foreslå 'stepping opp "til en mer aggressiv medikament, som omeprazol (Prilosec).

•  Snakk med legen din om noen reseptbelagte medisiner kan du ta som er kjent for å forårsake halsbrann, for eksempel blodtrykk og astma medisiner eller antidepressiva. Legen kan anbefale et annet legemiddel mens behandling dine symptomer på halsbrann.

vurdere muligheten for at halsbrann er en indikasjon på noe mer alvorlig, for eksempel avansert gastroøsofageal reflukssykdom. Hvis nedre spiserør er sterkt skadet eller unnlater å fungere skikkelig i det hele tatt, for å så kirurgi reparere muskelen kan være den eneste måten å stoppe halsbrann symptomer.

Hint

 • Rådfør deg med lege hvis du ikke klarer å stoppe halsbrann symptomer, eller hvis de blir alvorlig eller kronisk. Hyppig halsbrann kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel kreftfaren eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Hvordan å stoppe halsbrann Effektivt

Hvordan å stoppe halsbrann Effektivt


Det finnes flere enkle måter som du kan stoppe halsbrann. Du trenger ikke å ta medisiner for å stoppe smerte når du får halsbrann. Denne artikkelen vil skissere hvordan å stoppe halsbrann effektivt.

Hvordan å stoppe halsbrann Effektivt

Det første skrittet for å stoppe halsbrann er å tygge sukkerfri tyggegummi. Tygging sukkerfri tyggegummi vil skape nok spytt i munnen for å tvinge magesyre ned magen. Unngå tyggegummi som inneholder sukker som dette er dårlig for tennene og konsekvent tyggegummi med sukker i det kan føre til tannproblemer.

Det andre trinnet er å drikke ingefær te. Ingefær te inneholder ingredienser som styrker deler av spiserøret som la syre fra magen komme gjennom.

Den tredje trinnet for å stoppe halsbrann er å sove på din venstre side når du går til sengs om kvelden. Når du sover på venstre side syre fra magesekken vil passere raskere ned i tarmen og vil lindre acid reflux som forårsaker halsbrann.

Hint

 • Prøv disse tipsene for å stoppe smerte som er forårsaket av halsbrann.

Hvordan å stoppe håravfall på grunn av stress

Fysisk og følelsesmessig stress kan føre til hårtap. En tilstand som kalles telogen effluvim forårsaker plutselige og raske hårtap som følge av fysisk stress, slik som fødsel, høy feber, akutt sykdom eller kirurgi. Emosjonell eller psykisk stress, når kronisk eller alvorlig, kan også forstyrre normal vekst syklus av hår og trigger skallet. Heldigvis for de som lider av hårtap på grunn av stress, det er ting du kan gjøre for å hjelpe hastighet utvinning og gjenopprette hårvekst.

Hvordan å stoppe håravfall på grunn av stress

Hvordan å stoppe håravfall på grunn av stress

•  Spis et sunt og balansert kosthold hver dag. I tillegg til B-vitaminer, som er det mest gunstig for håret helse og vekst, en diett høy på vitamin A, C og E og rik på sink, magnesium og selen bidrar til å stoppe håravfall på grunn av stress. Omega-3 fettsyrer også kan forbedre hodebunnen helse. Kosttilskudd er anbefalt dersom kosten kilder er utilstrekkelige.

Kontroller at du får minst åtte timers søvn hver natt. Tilstrekkelig søvn hjelper kroppen din gjenopprette fra alle typer stress og er viktig for helsen til hodebunnen og håret. Langvarig søvnmangel kan være svært stressende på kroppen og denne stress kan manifestere seg som håravfall.

Gi kroppen god tid til å komme seg etter en omfattende fysisk stressor, som for eksempel kirurgi eller fødsel. Presser deg for hardt etter en alvorlig sykdom eller kirurgisk inngrep bare øker sannsynligheten for håravfall. Akutt fysisk stress forstyrrer den normale hår-vekst syklus, noe som resulterer i mindre ny vekst og mer avgivelse. Ifølge American Academy of Family Physicians, vanligvis begynner hårtap tre til fire måneder etter fysisk stress eller sykdom.

Delta rådgivning økter hvis håret tapet skyldes følelsesmessig stress. Arbeide gjennom dine problemer og finne sunnere og mer hensiktsmessige måter å håndtere dem kan bidra til å stoppe håravfall og stimulere ny hårvekst.

Har hormonnivået kontrolleres. Dette er spesielt viktig hvis hårtap begynte etter fødsel, etter avvenning fra amming eller kort tid etter begynner oral prevensjon. Mens de fleste håravfall forårsaket av fødsel ser ut til å være relatert til fysisk stress av arbeidskraft og levering, i noen tilfeller dvelende hormonelle problemer kan være å klandre.

Spør legen din om du kan være lider av alopecia areata. Alopecia areata er antatt å være en autoimmun lidelse som forårsaker betennelse i hårsekkene og håravfall. Det kan utløses av følelsesmessig stress og noen ganger går bort av seg selv når stresset er lettet. I noen tilfeller kan det imidlertid medisinsk behandling kan være nødvendig.

Hvordan å stoppe håravfall i Unge kvinner

Hvis du leser denne artikkelen, har du sannsynligvis tror du er den eneste ung kvinne som har erfaring hårtap i ung alder. Vel, du ville være galt. Det er en mer utbredt tilstand enn du skulle tro. Jeg selv opplevde det, både på grunn av arvelighet og en ekstremt stressende tid på skolen ett år. Det ble ødeleggende å miste håret mitt, og du kan ikke forestille meg forlegenhet. Jeg ville ha gjort noe tilbake da å stoppe min Hårtap, og for å hjelpe andre nå, jeg følte jeg måtte skrive hvordan å stoppe hårtap hos unge kvinner.

Hvordan å stoppe håravfall i Unge kvinner

Før du begynner på en kur, må du finne årsaken til problemet. Hårtap hos unge kvinner kommer fra en rekke kilder, inkludert mental stress, hormonforstyrrelse, eller som en bivirkning fra andre rusmidler. Ta lager av hva som skjer i livet ditt. Er du stresset, eller har du bare begynne å ta en reseptbelagte medisiner? Du kan også oppleve endringer i puberteten. Dette er naturlig, og legen din bør vite hva du skal gjøre. Alle disse forholdene er helt mulig å behandle, så hvis legen din ikke kan forklare nøyaktig hva som skjer med håret ditt tap, finne en ny.

Når du har funnet årsaken, er det på tide å starte med grunnleggende kurer. Før du går inn perscriptions, må du finne ut om årsaken til hårtap er stress. Som en ung kvinne, skole og livet generelt er ganske stressende. Det andre trinnet for å stoppe hårtap hos unge kvinner er å ta en pust i bakken og tone ned stress i livet ditt, fordi stress fungerer også som en katalysator til medfødte tilstander som kan føre til hårtap hos unge kvinner.

Når du stresse ned, nå er det på tide å vurdere andre behandlinger. Rogaine gjør underverker for noen unge kvinner som prøver å stoppe håravfall, og Provillus har også vist seg å fungere. Konsultere legen din først.

Hvis medisiner ikke fungerer, har du også elektriske kammer du kan prøve, som ikke egentlig stoppe håravfall hos unge kvinner, men vil kosmetisk dekke tynning deler av håret før legen kan finne ut det neste trinnet. Du kan også prøve hårtransplantasjon som vil dekke eventuelle flekker. Ingen av disse tingene vil faktisk stoppe hårtap hos unge kvinner, men vil spare forlegenhet av offentlig kunnskap. Jeg vet det er vanskelig. Lene seg på lege, og tillit. Noe vil arbeide for å stoppe håravfall; det bare tar tid. Lykke til!

Hvordan Stopp Menopause Hårtap

Hormon-relaterte hårtap hos kvinner kalles androgenetic alopecia. Det innebærer vanligvis en gradvis fortynning av håret på toppen og foran på hodet og er forskjellig fra hann-mønster baldness i at front hårfestet forblir intakt. Fordi slike håravfall er relatert til ubalanse av hormoner, kan den plutselige svingninger i hormonelle nivåer som følger menopause være en utløsende faktor. Testosteron og dihydrotestosteron synes å være de viktigste hormonene som er involvert i androgenetic alopecia, ifølge American Håravfall Association. Men det finnes måter å stoppe håravfall skyldes overgangsalder.

Hvordan Stopp Menopause Hårtap

Hvordan Stopp Menopause Hårtap

Jag etter diagnose og behandling tidlig. Når disse er forsinket, kan håret tapet som kunne ha snudd bli permanent som folliklene flytte fra dvalen til døden.

oppsøke en lege med kunnskap og erfaring i å behandle kvinner med hårtap. Det er OK å starte med en generalist, men å bestemme og å oppnå den riktige balansen av kjemikalier for kroppen krever en høy grad av spesialisering. Endokrinologer, reproduktive endokrinologer og hudleger er sannsynlig å vite mer om kvinnelig hårtap enn andre leger.

Se på livsvilkår og ernæring. Disse kan påvirke håravfall, så, med hjelp av legen din, er det verdt utelukker dem ut før du går videre til mer involvert og kostbar testing og behandling. Emosjonelt stress, fysisk stress (for eksempel sykdom), hurtig vekttap og enkelte medisiner kan forårsake problemer med håret ditt. Mangel på vitamin A, vitamin D, protein og jern kan også. Livsstilsendringer, endringer i kostholdet og kosttilskudd kan hjelpe.

Har legen din undersøke skjoldbruskkjertelen og hormonstatus. Sykepleier utøveren Marcy Holmes, en sertifisert menopause kliniker, anbefaler følgende tester: et hormon panel; en metabolsk panel; en fastende insulin test; en test for jernmangel; en CBC med differensial (en hematologisk panel); allergi testing; og en skjoldbrusk funksjonstest.

Jag etter behandling som løser uansett utsteder testene har identifisert. Minoxidil 2 prosent aktuell behandling, selges under merkenavnet Rogaine, er den eneste behandlingen godkjent av US Food and Drug Administration for kvinnelige mønster Hårtap. Det fungerer bedre for kvinner enn for kvinner, men fortsatt genererer bare mild til moderat hårvekst og ikke fungerer for alle, ifølge American Håravfall Association. Andre behandlinger som ofte bestilt, til tross for mangel på en FDA indikasjon for kvinnelige hår tap, er det antiandrogenic medisiner spironolakton og cimetidin; østrogen og progesteron piller og kremer, som er de vanligste systemiske behandlinger for hårtap i overgangsalderen; og p-piller.

Hint

 • Regjeringsadvokaten Lisa Madigan anlagt sak mot Natural Hair Growth Institute, en Chicago firma som hadde hevdet sine tjenester, som vanligvis koster $ 8000 til $ 12.000, kunne hjelpe med hårvekst. Behandlingen, faktisk, "ikke klarer å produsere de resultatene som annonseres og selskapet deretter nekter å gi full refusjon til forbrukerne, selv etter gjentatte forespørsler," i henhold til riksadvokatens kontor.

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair


Også kjent som alopecia, er håravfall ofte sett på som typisk en mannlig problem. Mens det er sant i noen tilfeller vises alopecia ganske ofte hos kvinner og også barn. Ifølge American Academy of Dermatology, vil 2 prosent av de som bor i USA lider av flekker av skallethet, også kjent som alopecia areata, i sin levetid. Hvis du merker at håret blir tynnere og mer av det faller ut når kjemmet, vil du naturlig nok ønsker å finne ut hvordan å stoppe håravfall og hva du kan gjøre for å vokse det tilbake.

Hvordan å stoppe håravfall og regrow New Hair

•  Ta kontakt med din lege eller hudlege for å finne årsaken. Visse medisinske tilstander kan føre til hårtap hos både menn og kvinner. Lag en liste over symptomer for legen din, for eksempel når du først merke til hårtap, hvis det er kontinuerlig eller om det ser ut til å være smerte eller irritasjon involvert. Også dokumentere om det har vært noen nylige endringer i kosthold, stressnivå, hårpleieprodukter eller medisiner. I noen tilfeller testing - for eksempel en blodprøve, en pull test for å finne ut hvor mye hår er Shedding, en punch biopsi eller hud skraping - er nødvendig for å fastslå om det er underliggende helseproblemer.

Seponer kjemiske hårbehandlinger. Hårbehandlinger som perms, rettetang og hårfarge vil svekke håret over tid. Hvis det brukes for mye eller feil, kan de også la håret overprocessed og utsatt for brekkasje. Avvikle disse behandlingene og velger naturlig, kjemisk fri frisyrer i stedet. Hvis håret ditt tap er et resultat av disse styling valg, kan avvikling bruken være nok til å fremme sunn vekst av nytt hår.

Forbedre din diett kan stoppe håravfall og stimulere hårvekst. Ifølge Mayo Clinic, kan kjepphest eller krasje dietter, spiseforstyrrelser eller mangel på skikkelig protein og jern føre til tap av hår. Spis et velbalansert kosthold uansett om du prøver å gå ned i vekt. Legen din kan sette deg på en sunn spising plan eller henvise deg til en ernæringsfysiolog. Hvis legen mistenker en spiseforstyrrelse, vil han diskutere terapi eller behandling for problemet. Start en ekstra vitamin plan som anvist av lege eller ta en daglig vitamin.

lindre stress fra livet ditt. Visse typer hårtap kan være forårsaket av et overskudd av angst fra dagligdagse hendelser som for eksempel arbeid eller fra en alvorlig følelsesmessig eller fysisk sjokk til systemet. Finn årsaken til stress og gjøre arbeidet med å fjerne det fra livet ditt hvis mulig. Planlegg tid hver dag til å drive virksomhet som har avslappende og hyggelig til deg. Når stressende situasjon har vedtatt, vil hårvekst generelt gå som normalt i løpet av noen måneder.

Ta medisiner for å fremme hårvekst. Den type medisiner og dens potensial for deg avhenger av årsaken og omfanget av hårtap. Positive resultater er mest vanlig i milde tilfeller av alopecia. Noen av behandlinger for hårtap er Minoxidil, kortison injeksjoner, anthralin krem ​​eller salve eller Propecia. Medisiner er enten over-the-counter, administrert av hudlege, eller på resept.

Hint

 • Noen former for håravfall er arvelig.
 • Seg håret i stramme hestehale eller fletter kan føre til permanent hårtap kalles traction alopecia.

Hvordan Stopp Katarakt

Katarakt er et syn tilstand der et punkt utvikler seg over linsen i øyet. Denne disen over øyet gjør det vanskelig å se og til slutt blir en blind flekk som forverres over tid som katarakt vokser i diameter. Årsaken til katarakt er antatt å være en demping av næringsstoffer til øyet, som fører til degenerering. Alternativ medisin praksis mener at endringer i livsstil og kosthold kan bidra til å forsinke utviklingen av grå stær og muligens til og med reversere tidlig katarakt utvikling.

Hvordan Stopp Katarakt

Hvordan Stopp Katarakt

Senk kaloriinntak og sukkerinntak.

Ifølge Marc Grossman, OD og Michael Edson, MS, kan kutte kalorier redusere utviklingen av grå stær. Sukker er også tenkt å legge til dannelsen av grå stær med diabetikere har høyere risiko enn andre mennesker.

Konsumere en antioksidanter.

Frukt som bær er høy i antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Frie radikaler er antatt å bidra til dannelsen av katarakt. Hvis du ikke spiser nok gjennom kosten, legger kosttilskudd som vitamin C, bioflavinoids, glutation og alpha-lipoic syre til din daglige rutine.

Reduser melkeforbruket.

Meieriprodukter kan redusere effektiviteten av øyet eliminere avfall og får tilstrekkelig ernæring. Hvis du finner deg selv å bli overbelastet etter inntak av meieriprodukter, fjerne meieri fra kostholdet ditt og gjeninnføre ett element av gangen for å se hva du kan tåle. Du kan være i stand til å spise yoghurt, men ikke ost.

Unngå å se inn i mikrobølgeovn vinduet mens du tilbereder mat.

Mikrobølgeovn ofte lekker stråling når du er i bruk, noe som kan forårsake grå stær.

slutte å røyke.

Ifølge Grossman og Edson, sigaretter er ansvarlig for 20% av grå stær hos mennesker. Jo mer du røyker, jo mer du plassere deg selv i fare for kataraktutvikling.

Se en akupunktør.

Akupunktur er kinesisk medisinsk praksis for å gjenopprette energistrømmen i kroppen. Å ha en akupunktør målrette punktene for å gjenopprette blodsirkulasjonen i øyet, vil du gjenopprette en strøm av ernæring og fjerning av avfall i øyet.

Hint

 • Vær oppmerksom på at alternativ medisin praksis ikke kan godkjennes av FDA eller den vestlige medisinske fellesskapet. Alltid konsultere legen din før du starter noen nye behandlinger.

Hvordan stoppe et barns Earache

Øreverk kan være smertefullt for et barn. De kan klage over smerter på egen hånd, men hvis de er for unge til å verbalisere en øreverk, kan de gi deg tegn på at det finnes. Barn med øreverk kan trekke på sine ører, blitt uvanlig irritabel og gråte, eller har problemer med å sovne. Noen ganger kan øreverk være ledsaget av feber eller væske drenering fra et barns øre. Hvis disse symptomene finnes, må du vite hvordan å stoppe et barns øreverk.

Hvordan stoppe et barns Earache

diagnostisere årsaken til øreverk skikkelig før du begynner behandling. Hvis et barn har øresmerter, rødhet eller drenering fra øret, kan de ha en ørebetennelse. En lege kan diagnostisere en infeksjon, noe som kan kreve antibiotika. Øreverk kan behandles med over-the-counter medisiner som paracetamol, noe som vil redusere smerter og betennelser. Behandle de berørte øret med en varm komprimere kan også gi barnet noen lettelse fra smerte.

Fjerne ørevoks blokkering kan redusere øreverk smerter hos barn. Ifølge National Institutes of Health, kan ørevoks blokkering forårsake øresmerter. Visse typer av oljer, som for eksempel babyolje eller mineralolje, vil myke voks, slik at den lett kan fjernes. Ved hjelp av en medisin dropper, plasserer du to eller tre dråper varmet olje inn i øret. Vanning øret ved å injisere en liten strøm av vann ved kroppstemperatur kan også fjerne blokkeringen.

Ta barnet ditt til å se barnelege hvis øresmerter vedvarer eller er ledsaget av andre symptomer som feber. Antibiotika kan være nødvendig for barn med gjentatte ørebetennelser, men Mayo Clinic sier at noen leger kan prøve å gi smitte å fjerne på egen hånd. Imidlertid kan noen leger anbefaler antibiotika hvis infeksjonen ikke blir bedre.

Vedvarende infeksjoner eller infeksjoner som hemmer et barns hørsel kan kreve innsetting av rør inn i ørene av en lege. Denne prosedyren innebærer en drenering tube blir satt inn gjennom et barns trommehinnen. Tubes hjelpe ved å la væsken renne ut av øret. Fluidet kan forårsake en ubalanse i øret, noe som resulterer i smerte, gjentatte infeksjoner eller problemer med hørsel.

Tilbakevendende smerter i et barns øre kan være et resultat av svømmer øre. Denne felles tilstanden kan være forårsaket av overdreven vann i øret fra svømming, en slitasje i øret eller en reaksjon på et hår produkt. Bruk øredråper foreskrevet av en lege som inneholder steroider, antibiotika eller soppdrepende medisiner for å redusere symptomene og lindre smerte i øret.

Hint

 • Aldri sette noen form for instrument eller gjenstand inn i øret for å fjerne ørevoks, da dette kan føre til ytterligere smerte eller skade trommehinnen.