Digidexo.com

muskelsykdom stivhet smerte

Knee Joint smerte rettsmidler med glukose

Knee Joint smerte rettsmidler med glukose


Kne-leddsmerter fra enten en skade eller en helsetilstand kan være livsendrende. I motsetning addicting narkotika som bare maskere eller midlertidig lindre ubehag eller steroider som reduserer betennelse, er et glukosamin supplement et rettsmiddel som ikke bare bekjemper stivhet, smerter og betennelser, men også bidrar til å gjenoppbygge brusk.

Forbruker Glucosamine

En av de beste måtene å ta en glukosamin supplement er via en injeksjon i kneet felles. Men injeksjoner krever legebesøk. Hvis en injeksjon ikke vil fungere for deg, glukosamin kosttilskudd er også tilgjengelig i både flytende og tablettform. Glukosamin væske er mer effektiv enn en pille, fordi kroppen begynner å absorbere væsken så snart den kommer inn magen. Du kan drikke glukosamin direkte eller legge den til en drikke. Glukosamin piller ofte inneholder fyllstoffer og stabilisatorer, passere gjennom kroppen for fort og er ikke effektivt absorbert, sammenlignet med glukosamin væske.

Typer av Glucosamine

Det finnes tre former for glukosamin: glukosamin sulfat, glukosamin hydroklorid og glukosamin NAS. Selv om glukosamin hydroklorid og NAS er billigere, og tilbyr glukosamin sulfat de beste fordelene for kne-leddsmerter. Glucosamine sulfate reiser fra magen til leddene lettere. Hvis du er allergisk mot sulfa, kan du ta glukosamin sulfat. Selv om det heter sulfate, betyr det ikke inneholder sulfa.

Dosering

Det er ikke en offisiell anbefalt dose, men den generelle dose hvis du veier underkant av 200 pounds er 1500 mg daglig. Hvis du veier mer enn 200 pounds, opp dosen til 2000 til 2250 mg daglig. Før du starter en glukosamin supplement, snakk med legen din. Du kan be din lege om dosering og interaksjoner med medisiner du kan ta.

Smerte medisiner som brukes til behandling av revmatoid artritt

Revmatoid artritt (RA) er en kronisk form for leddgikt som forårsaker stivhet, smerte og hevelse i leddene. Over tid kan felles misdannelse oppstår. Små leddene i føttene og hendene er mer sannsynlig å bli påvirket av denne formen for leddgikt, som er utløst av et immunsystem angrep av sunne ledd. Ifølge American College of Rheumatology, har 1,3 millioner voksne i USA blitt diagnostisert med RA.

Behandling

En rekke legemidler brukes til å behandle symptomer på RA. Målet med behandlingen er å redusere betennelser og skader i leddene og lindre smerte. Tilstanden behandles vanligvis med medisiner, selv om kirurgi kan være nødvendig hvis det er betydelig leddskade.

NSAIDS

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes for smertelindring og for reduksjon av betennelse i leddene. Mens aspirin var en gang den mest forskrevne NSAID, tenderte det til å forårsake gastrointestinale problemer og ble erstattet av nyere over-the-counter former av NSAIDS, som for eksempel Motrin, Advil eller Aleve. Sterkere reseptbelagte former av narkotika er også tilgjengelig, selv om du tar sterkere rusmidler øker sjansene for å utvikle slike bivirkninger som magesår og blødninger, lever og nyreskader, hjerteproblemer og øresus.

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske Drugs

Sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler (DMARDs), for eksempel Ridaura, Plaquenil og Rheumatrex, er foreskrevet i de tidlige stadier av RA for å begrense leddskader. Fordi disse stoffene kan ta litt tid til å jobbe, må du kanskje å kombinere DMARDs med andre rusmidler for å redusere smerte.

Steroider

Kortikosteroider kan være nyttig i bremse leddskade, lindre smerte og redusere betennelse. Ofte foreskrevet steroider inkluderer prednison og Medrol. Etter å ha tatt steroider i måneder eller år, kan du merke at de blir mindre effektive eller forårsake bivirkninger. Vektøkning, diabetes, bein tynning, en pukkel over nakken, avrunding av ansiktet, grå stær og blåmerker er bivirkninger av steroider.

TNF-alfa-hemmere

TNF-alfa-hemmere virker ved å blokkere en celle protein som forårsaker betennelse. Disse stoffene redusere stivhet, smerte og ømhet felles og kan også redusere eller stoppe progresjonen av sykdommen. TNF-alfa-hemmere inkluderer Enbrel, Humira og Remicade. Bivirkninger, som for eksempel blodsykdommer, irritasjon på injeksjonsstedet, lymfom og økt risiko for infeksjon, kan forekomme hos noen mennesker. Hvis du har hjertesvikt, tar en TNF-alfa-hemmer kan forverre tilstanden din.

Andre medisiner

Immunsuppressive midler, slik som Cytoxan, Arava og Neoral, tak immunsystemrespons, mens Rituxan bidrar til å redusere antall celler i kroppen som er involvert i en inflammatorisk respons. Kineret brukes for personer som har moderat til alvorlig RA og fungerer ved å blokkere et kjemikalie som forårsaker betennelse. ORENCIA brukes til å redusere både leddskade og inflammasjon ved å aktivere en type hvite blodlegemer kalles en T-celle.

MS-symptomer hos eldre

MS-symptomer hos eldre


Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Sykdommen rammer folk i alle aldre, men vanligvis begynner mellom 15 og 50. MS kan påvirke de eldre, og i slike tilfeller er symptomene ikke er konsistent blant folk som har blitt diagnostisert. Det ser ut til at symptomene på MS kan være tilfeldig og vare i forskjellige lengder av tid. Følgende er de vanligste MS-symptomer hos eldre.

Visuelle symptomer

Multippel sklerose påvirker synsnerven, noe som kan føre til nedsatt syn. Noen av MS-symptomer hos eldre er tåkesyn, tap av fargesyn, blindhet, dobbeltsyn og blinkende lys når øynene beveger seg. De eldre kan også føle smerter i øyet, har jerky øyebevegelser, konstant og skyter øyebevegelser, mangel på koordinering mellom de to øyne og unormal elev svar.

Motoriske symptomer

Symptomer på MS er mest merkbar for andre når lidelse påvirker motoriske ferdigheter. Disse symptomene igjen varierer fra person til person og ikke har en bestemt alder da de begynner. Men noen av symptomene på MS som kan påvirke den eldre er muskel svakhet, som kan omfatte milde eller delvis lammelse; total eller tap av muskelstyrke; og tap av muskeltonus som forårsaker stivhet, smerte og begrensning av å bruke de berørte lemmer. Andre symptomer er utydelig tale; muskel tap; ufrivillig sammentrekning av muskler; stilling problemer; tics; krampetrekninger og kronglete av muskler; ufrivillig bevegelse av bena; og foten å dra.

Sensoriske symptomer

MS-symptomer kan føre til forskjellige typer følelser i kroppen, noe som vil gi forskjellige sensoriske symptomer. MS kan føre til delvis nummenhet, prikking, summende og vibrasjons sensasjoner. De eldre kan også føle seg komplett nummenhet eller tap av følelse; smerte uten åpenbar årsak; svie, kløe og elektriske sjokkfølelser; summende opplevelser når du flytter hodet; tap av bevissthet om plassering av kroppsdeler; og ansikts smerter.

Koordinasjon og balanse Symptomer

Ofte personer med MS føler et tap av koordinering og har en vanskelig tid å holde sin balanse. Noen av symptomene på MS som påvirker koordinasjon og balanse skjelver når du utfører gode bevegelser; konstant under eller skyter beinbevegelser; unormal balanse funksjon i det indre øret; kvalme, oppkast eller følsomhet for reisesyke fra vestibular ataksi; problemer med å koordinere tale; stamming; langsom lem posisjon tilbakemeldinger. Det kan være et tap av evne til å produsere vekslende raskt bevegelser, for eksempel for å flytte til en rytme.

Tarm, blære og seksuelle Symptomer

Dessverre, MS-symptomer er ikke diskriminerende om hvor de påvirker kroppen. Det er noen symptomer som kan påvirke tarmer, blære og seksuelle ytelse. Disse symptomene inkluderer urin haster og inkontinens; urinretensjon og oppbevaring; mannlig og kvinnelig impotens; manglende evne til å oppnå orgasme; ejaculating inn i blæren; manglende evne til å bli seksuelt opphisset; sjeldne eller uregelmessig avføring; tarm haster; og tarm inkontinens.

Kognitive symptomer

MS angriper alle områder av kroppen og ikke har noen kognitive symptomer. Pasienten kan begynne å ha kortsiktige og langsiktige minneproblemer; glemsomhet; langsom ord tilbakekalling; demens; humørsvingninger og / eller eufori; bipolar syndrom; angst; og nedskrivning til tale forståelse og produksjon.

Andre symptomer

Symptomene på MS er en lang liste over områder i kroppen hvor det kan bli et problem. Disse symptomene er vanlig for mange andre sykdommer eller sykdommer, så vel, og bare fordi du har noen av disse symptomene betyr ikke at du har MS. Hvis du har noen bekymringer, kontakt lege fra legen din. Noen andre symptomer som ikke nødvendigvis passer inn i en kategori er tretthet; øke i alvorlighetsgrad av symptomer med varme; acid reflux; nedsatt følelse av smak og lukt; epileptiske anfall; svelgeproblemer; luftveisproblemer; sove uorden; feilaktig kalde kroppsdeler; og autonome nervesystemet problemer.

Hva er tegn på Fibromyalgi?

Hva er tegn på Fibromyalgi?


Det er mye som er ukjent om fibromyalgi. Dens årsaker er ennå ikke bestemt. Syndromet rammer middelaldrende kvinner og de med revmatoid artritt og andre autoimmune sykdommer som oftest, men noen, ung eller gammel, kan få det. Foreløpig er det ingen kur for fibromyalgi. Det kan styres med medisiner og skikkelig søvn og trening, som for eksempel yoga. Ingen laboratorietest eller røntgen-eller skanne kan bekrefte eller utelukker eksistensen av fibromyalgi hos en pasient. Det er også svært vanskelig å diagnostisere fordi syndrom har symptomer svært lik en rekke symptomer assosiert med andre helsemessige problemer.

Kognitive og mentale symptomer

Syndromet kan være knyttet til endringer i måten hjernen behandler smertesignaler. Fibromyalgi lider har rapportert det som har blitt kjent som "fibro tåke", det vil si, hukommelse og tenkning problemer. Andre relaterte helseproblemer omfatte angst, depresjon og søvnløshet.

Følsomhet for berøring, lys og temperaturendringer

De diagnostisert med fibromyalgi snakke om kronisk langsiktig body-wide smerter og ekstrem ømhet ved berøring i ledd, muskler, albuer, knær, leggen, sener og bløtvev. Andre symptomer er spenning og migrene hodepine, ofte forsterket av følsomhet for høye lyder, sterkt lys eller temperaturendringer. Noen lider rapporterer dvelende ansiktsmuskelsmerter og verkende. Prikking i armer og ben og rastløse ben syndrom er også vanlig. Generelle muskel og leddsmerter kan øke med mer aktive bevegelser og i kaldt eller fuktig vær.

Organ-relaterte og andre symptomer

Kvinner som lider av syndromet rapporterer ofte smertefulle menstruasjonen. Irritabel tarm syndrom, blære problemer, problemer med å svelge og hjertebank er også rapportert som symptomer på fibromyalgi.

Dvelende Stivhet, smerter og tretthet

Mange lider rapporterer tidlig morgen stivhet og smerte som avtar etter hvert som dagen skrider frem. Andre lider rapporterer det samme fortsatt smerter i hele dagen, samt pågående, daglig tretthet. Smerten kan være mild til alvorlig og være utstrålende, skyting, svie eller gnager. Mens fibromyalgi kan etterligne artritt smerte, betydelig svelling, misdannelse og ødeleggelse av leddene sett i sykdommer slik som reumatoid artritt oppstår ikke med fibromyalgi syndrom alene. Fibromyalgi kan utvikle på egen hånd, men for å komplisere diagnosen fibromyalgi enda mer, kan det utvikle seg i tandem med andre muskel tilstander som revmatoid artritt eller lupus. Symptomene på fibromyalgi er bred og omfattende, og ikke alle fibromyalgi lider oppleve alle symptomer assosiert med syndromet.

Matvarer for å hjelpe Under en gikt angrep

En type av artritt som oppstår når urinsyre bygger seg opp i blodet og leddene, gikt er en meget smertefull tilstand med symptomer som stivhet, smerte, inflammasjon og rødhet i leddene. Urinsyregikt angriper ofte føtter, tær, fingre, albuer, håndledd og ankler. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) er vanligvis foreskrevet for å behandle gikt, men ofte kommer med noen urovekkende bivirkninger. Hvis du har gikt, kan du være i stand til å kontrollere tilstanden og lindre symptomer ved bruk av visse typer mat.

Krydder

Hvitløk er en naturlig anti-inflammatorisk, som gjør det effektivt mot urinsyregikt. Prøv å spise noen ferske fedd hvitløk når et anfall av urinsyregikt begynner, eller spise ett fedd rå fersk hvitløk om dagen for å forebygge gikt angrep. Rødkløver er bra for å fjerne giftstoffer fra blodet samt blodfortynnende, så det kan hjelpe med gikt symptomer ved å redusere urinsyre. Legg litt frisk persille til måltider for å kontrollere hevelse fra gikt. Cayenne pepper bekjemper også gikt smerte og hevelse når den er kokt i eddik og påføres lokalt.

Bær

Bær er en av de mest effektive midler mot urinsyregikt. Blåbær, sorte kirsebær, jordbær, druer og røde kirsebær inneholder forbindelser som fjerner urinsyre fra leddene og lindrer smerte og samtidig redusere hevelse og betennelse. Hvis spist ved utbruddet av en gikt angrep, bør bærene bidra til å rydde opp symptomer innen 48 timer.

Selleri frø

Selleri frø kan hjelpe med et angrep av gikt på grunn av deres anti-inflammatorisk og vanndrivende egenskaper. For å forberede en selleri seedet rette, bare koke en håndfull av selleri frø i vann til de blir myke. Deretter sil væsken og drikke. Forbindelsene fra frøene vil hjelpe kroppen til å eliminere urinsyre, og bringer lindring fra et angrep av gikt.

Virkninger av en høy-natrium diett

Virkninger av en høy-natrium diett


Hvis du liker den salte smaken av fast food eller chips, er du ikke alene i din økt inntak av natrium. Omtrent 90 prosent av amerikanerne bruker for mye natrium daglig, og gjentatte ganger å få for mye av dette mineralet fører til en rekke helsemessige komplikasjoner. Selv om kroppen din trenger natrium for sine muskler og nerver å fungere ordentlig, kutte ned inntaket kan bidra til bedre helse som du alder.

Totalt helserisiko

Regelmessig inntak av for mye natrium øker risikoen for slag, hjertesykdom og høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er en bemerkelsesverdig bekymring for kvinner, som den spiller en rolle i drapet på nesten 200.000 kvinner i USA hvert år, ifølge American Heart Association. Andre bivirkninger av å konsumere en høy-natrium diett inkluderer en økt risiko for osteoporose, nyrestein, nyresykdommer, hodepine og magekreft.

Fysiske utseende Effekter

Et høyt saltinntak kan også ha negative effekter på utseendet ditt. Med høye nivåer av natrium i kroppen din, kan du oppleve økt vannretensjon, som kan gi deg en oppblåst, puffy utseende. Dette hevelser kan forekomme i alle områder av kroppen din, men er vanligvis sett i hender og føtter. Vannretensjon kan også føre til generell stivhet, smerter i kroppen og varierende kroppsvekt.

Risiko for barn

Akkurat som du må være forsiktig med negativt påvirker din helse gjennom en høy-natrium diett, må du også sørge for at barna ikke bruker for mye natrium. Barn som spiser en høy-natrium diett har en økt risiko for høyt blodtrykk ikke bare som barn, men en større risiko for denne helseproblem som de gamle. Barn som spiser store mengder av natrium kan også utvikle en smak for high-natrium matvarer, noe som setter dem i fare av de utallige natrium-relaterte helseproblemer i voksen alder.

Redusere natrium inntaket

Redusere natrium inntak reduserer risikoen for dette mineralet negativt påvirket helsen. The American Heart Association foreslår å begrense natrium inntaket til mindre enn 1500 milligram per dag. For å redusere natrium i kostholdet ditt, kan du lese etikettene på matvarer, og sjekk ernæring informasjon på restauranter og i supermarkedet. Spesielt begrense eller unngå matvarer som pakkede brød, tilberedt kjøtt, pizza og suppe, som alle inneholder høye nivåer av natrium.

Pumpkin Seed Fordeler

Pumpkin Seed Fordeler


Gresskar, en type squash, er innfødte til Amerika. Indianere nøt frøene for deres smak og egenskaper til healing. Gresskarfrø finnes overalt i dag, men er fortsatt dyrkes i størst overflod ikke langt fra området der de antas å ha sin opprinnelse: Mexico. Andre store produsenter inkluderer India, USA og Kina. Men i stor grad fortsatt i de tidlige stadier av leting, det er påstander om helsemessige fordeler av gresskar frø for ulike forhold.

General Nutrition

Sammensetningen av gresskarfrø inneholder mange naturlig forekommende mineraler, spesielt magnesium, mangan, fosfor, jern, kobber og sink. Vitaminer, vises også i betydelig antall med Riboflavin (B2), tiamin (B1), vitamin B6, niacin (B3), vitamin A, folat, pantotensyre og spesielt vitamin K toppen på listen.

Leddgikt

Gresskarfrø kan være nyttig i behandling av leddgikt. Ikke ulikt Indocin (selges under det generiske navnet Indomethacin), et ikke-steroid antiinflammatorisk middel, gresskarfrø ha en positiv effekt på symptomer på leddgikt, inkludert stivhet, smerte og hevelse. I motsetning Indomethacin, er det ingen kjente bivirkninger ved bruk av gourd frø på denne måten, for eksempel en økning i mengden av skadede fett, også kjent som lipidperoksider, som kan linje leddene og øke graden av artritt.

Bone Health

Gresskarfrø kan være gunstig for beinhelse. Gresskarfrø er høy i sink, som har en positiv effekt på bentetthet. Osteoporose har vært knyttet til lave nivåer av sink i kroppen, spesielt som resulterer i svekkelse av ben i hofte og ryggsøyle.

Innvoller

Gresskarfrø er antatt å være en behandling av tarmproblemer. Gastritt er tidvis behandlet i enkelte deler av verden ved inntak av gresskarkjerner. Indianerstammer tradisjonelt brukt gresskarkjerner som en kur for parasitter som bendelorm og rundorm. Gresskarfrø er fortsatt i bruk på denne måte og er vanligvis inntas sammen med saften, etterfulgt av et avføringsmiddel.

L-triptophan

Gresskarfrø inneholder også et stoff som heter L-triptophan. L-triptophan har blitt merket av mange som et middel for depresjon. På denne tiden det er for lite forskning bevis for å bekrefte denne påstanden. Imidlertid er L-triptophan en aminosyre, og en som menneskekroppen ikke kan skape. Det er en nødvendig del av ernæring i moderate nivåer.

Prostata Helse

Men fortsatt i de tidlige fasene av studien, er komponenter av gresskar frø olje tenkt å muligens ha noen effekt på prostata helse. Benign prostatahyperplasi (BPH) er preget av forstørrelse av prostatakjertelen gjennom prostata celle stimulering av testosteron og dihydrotestosteron. Olje fra frø kan arbeide for å bremse celle multiplikasjon.

Leddgikt Vennlig dietter

Leddgikt opplever leddbetennelse forårsaker stivhet, smerte og hevelse. For å finne lettelse, mange mennesker med leddgikt har revurdert sine dietter for å finne ut hvilke matvarer hjelpe deres tilstand, eller utløse betennelse. Mange har funnet ut at en leddgikt-vennlig kosthold kan redusere betennelse og hevelse.

Plantebaserte matvarer lindre symptomene

Ledd inflammasjon er forårsaket av enzymer kalt syklooksygenase-1 (COX-1) og 2 (COX-2), og de fleste mennesker med leddgikt tar ikke-steroide anti-inflammatoriske COX-1 og COX-2-blokkerende medikamenter for å lette deres symptomer. En leddgikt-vennlig kosthold bør inneholde grønnsaker, frukt, nøtter, te og til og med sjokolade, som blokkerer COX-2 aktivitet. Mange plantebaserte matvarer inneholder både antioksidanter og fytokjemikalier som reduserer leddbetennelse og COX-2 aktivitet.

Mat som er rik på omega-6 fettsyrer, for eksempel stekt mat, eggeplommer, kjøtt, margariner, soyabønner og bomullsfrø olje, forverre betennelser symptomer og øke sjansene for fedme. Begrens inntaket av disse matvarene.

Legg Fish til din diett

I motsetning til omega-6 fettsyrer, omega-3 fettsyrer som finnes i fisk lindre leddgikt smerte. The American Journal of Clinical Nutrition rapportert at omega-3 fettsyrer kan redusere leddsmerter, og forkorte varigheten av morgenstivhet. Faktisk, omega-3 fettsyrer hjelper så mye at enkelte artritt lider kan selv være i stand til å redusere mengden av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler de tar hver dag. Prøv å legge 3-oz. porsjoner av laks, ørret, makrell, tunfisk, sardiner eller sild i kostholdet ditt minst to ganger i uken.

Olivenolje minsker Pain

Direktør for Monell Chemical Senses Center, Gary Beauchamp, Ph.D., oppdaget at olivenolje har en direkte forbindelse til lindrende leddgikt betennelse. Han fant at olivenolje sammensatte, olecanthal, blokkerer produksjonen av COX-1 og COX-2, mye som ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, og sterkere-flavored oljer produsere den høyeste olecanthal nivåer. En leddgikt-vennlig kosthold bør inneholde en daglig dose på 3 ½ ss. olivenolje, som er lik en 200 milligram tablett Ibuprofen. Vær oppmerksom på at 3 ½ ss. inneholder mer enn 400 kalorier, så i stedet for å gulpe ned spiseskjeer på en sittende, legge til olivenolje til salater, bruke den i stedet for smør på brødet, og lage mat med det.

Homøopatisk Joint Hevelse & Pain Reduction

Moderne medisin gir folk med felles hevelse og smerte en rekke gode valg. Men noen av disse rettsmidler har bivirkninger. Homeopatiske alternativer kan være like effektive og er generelt fri for bivirkninger og reaksjoner. Noen kan også tas sammen med mer tradisjonelle medisiner for en forbedret resultat.

Bromelain

De som elsker ananas har en utmerket homøopatisk middel ved sine fingertupper. Bomelain er funnet i stammer av ananas, og er meget effektive i behandling av inflammasjon. Bromelain er ofte brukt for idrettsskader på grunn av sin evne til å redusere ødem. Kirurger anbefaler også bromelain etter prosedyrer for å redusere hevelse. Tar 800 til 1000 mg per dag anbefales for å få optimale resultater. Du kan også drikke et glass ananasjuice hver dag. Les etiketten nøye, men å få et nøyaktig bilde av hvor mye bromelain du vil være forbruker.

Mynte og mentol

Hvis du liker duften av mint og mentol, har du en levedyktig homeopatisk alternativ for hevelse og smerte. Flere over-the-counter smertestillende medikamenter inneholder mentol for sin evne til å redusere betennelser og lindre spenninger i muskler og ledd. Mentol tilhører familien mynte, og mange av de aromatiske oljer inneholder mentol. Mentol kan også bli funnet i peppermynte og peppermynte.

Koriander

Hvis du liker mat med et lite spark i det, kan det hende at krydderhylle inneholde en pålitelig homeopatisk behandling. Koriander inneholder kamfer, som har evnen til å lindre smerte og redusere hevelse. Ved sprinkling et snev av koriander på maten din, vil du ha noen smakfulle retter og en naturlig rette for hevelse, stivhet og ømme ledd.

Eddik

Eddik er gunstig for mange ting, blant annet lindring av smerter og betennelser. Apple cider eddik er spesielt rik på kalium og magnesium. Kalium arbeider for å avlaste kalsium bygge opp i leddene, mens magnesium fungerer på både smerte og hevelse. Begge kan absorberes gjennom huden på en sikker måte. For best resultat, massere litt eple cider eddik over plagede området. Å gjøre dette før sengetid er anbefalt, men helst på dagen vil fungere. En daglig applikasjon vil føre til en merkbar forskjell i mengden av stivhet, smerte og hevelse man opplever.

Hvordan Heal a Broken Jaw

Som enhver bein på kroppen, kan kjevebeinet blir forstuet, brukket eller ødelagt. Symptomer på et brukket bein inkluderer oral blødning, en manglende evne til å åpne munnen eller bevege kjeven, blåmerker eller hevelse i ansiktet, stivhet, smerter eller ømhet i kjeven, løse tenner, nummenhet, og / eller en unormal utseende. Hvis du har noen av symptomene på en brukket kjeve, bør du rådføre deg med lege umiddelbart for å få råd og behandling.

Bruksanvisning

Hold kjeven på plass og bruke en løs bandasje over toppen av hodet rundt og under kjeven. Sørg for at du kan flytte bandasje i tilfelle du trenger å kaste opp.

Søk øyeblikkelig legehjelp etter appyling løs bandasje. En brukket kjeven kan forårsake alvorlig blødning. Det kan også føre til pustevansker, og blodet danner kjeven kan faktisk komme inn i lungene, noe som gjør det umulig å puste. Du kan ikke helbrede eller behandle en brukket kjeve selv.

Vurder å bruke en midlertidig bandasje og smertestillende medikamenter for mindre alvorlige pauser. Legen kan anbefale dette alternativet hvis han tror kjeven vil leges på egen hånd. Du må kanskje spise veldig myk mat eller en flytende diett mens kjeven er healing, og det kan ta flere uker for kjeven til å leges helt.

Få kirurgi for alvorlige brudd. Hvis kjeven er sterkt ødelagt eller brukket, kan det være i stand til å helbrede seg selv. I dette tilfellet vil legen har til å koble kjeven stengt slik at knoklene kan stille og gro skikkelig. Hvis dette skjer, vil du være på en flytende diett i seks til åtte uker mens kjeve helbreder.

Vær forberedt på å kutte ledninger hvis nødvendig. Når legen din ledninger din kjeve stengt, vil du ikke kunne åpne munnen. Hvis du trenger å kaste opp, må du være i stand til å kutte ledningene for å unngå choking på oppkastet. Har saks tilgjengelig til enhver tid å kutte ledningene hvis det er nødvendig. Hvis du kutter ledningene, vil legen trenger å feste dem, og rewire kjeven.

Tips og advarsler

  • En luftrøret kan settes inn på sykehuset hvis du ikke klarer å puste som et resultat av din brukket kjeve
  • En ødelagt krukke er svært alvorlig og kan være dødelig hvis du har pustevansker og / eller inhaleres blod i lungene.

Degenerative Joint sykdom hos mennesker

Degenerative joint sykdom er den vanligste formen for leddgikt hos mennesker, Centers for Disease Control and Prevention sier. CDC statistikken har funnet ut at denne sykdommen rammer om lag 33,6 prosent av alle voksne i USA som er 65 år eller eldre. Kvinner har en tendens til å ha høyere risiko for denne typen leddgikt enn menn. Områder som vanligvis forbindes med degenerative leddsykdom inkluderer knær, hender og tommelfingerleddene.

Definisjon

Degenerative joint sykdom er også kjent som slitasjegikt. Det oppstår når slitasje reduserer brusk i skjøten, ofte fører bein å overgrow og misdannelse av felles selv.

Årsaker

Faktorer som øker sannsynligheten for en person vil få slitasjegikt inkluderer genetikk, historie overforbruk i et ledd eller leddskade området. De som er overvektige har en tendens til å ha denne sykdommen oftere.

Symptomer

De vanligste symptomene på degenerative joint sykdom er stivhet, smerte og mild hevelse i leddet området under eller rett etter aktivitet.

Behandling

Behandling av degenerative leddsykdom innebærer generelt en økning i trening og bruk av over-the-counter smertestillende. En spenne eller split kan brukes til det berørte området. Kirurgi, for eksempel hofte eller utskifting av ledd, kan behandle denne tilstanden i alvorlige tilfeller.

Forebygging

Å miste vekt og / eller opprettholde en sunn vekt kan være det beste forsvar mot degenerative joint sykdom. En person kan også ha å finne andre måter å være aktiv som ikke legger vekt på et bestemt område rundt en joint.

Hva er Anterior Bekhterevs Hyperostose?

Hva er Anterior Bekhterevs Hyperostose?


En betingelse mest sett hos eldre menn, påvirker ankyloserende hyperostose ligaments langs ryggraden. Selv om det kan påvirke hele lengden av ryggraden, en "fremre" versjon av den tilstand påvirker bare den øvre del av ryggraden.

Identifikasjon

Som forklart av Mayo Clinic, Bekhterevs hyperostose "er forkalkning eller benete herding av leddbånd i områder der de festes til ryggraden." Når "anterior" er lagt til diagnosen, rett og slett betyr det at tilstanden påvirker ryggraden nær hodet og øvre del av ryggen.

Symptomer

I noen tilfeller, tilstanden forårsaker ingen symptomer hodet. For de som faktisk får symptomer, stivhet, smerte og redusert omfanget av bevegelse er de mest vanlige. Hvis tilstanden påvirker ryggraden i nakken, kan talevansker eller svelge også nevnes.

Risikofaktorer

Dessverre, den eksakte årsaken til anterior ankyloserende hyperostose er ennå ikke bestemt. Men risikofaktorer for å utvikle tilstanden inkluderer langvarig bruk av visse medisiner, diabetes, fedme og alderdom.

Behandlinger

Behandling for tilstanden, for eksempel medisiner eller fysioterapi, er myntet bare på å lindre symptomene på smerter og stivhet. I sjeldne tilfeller kan operasjon være nødvendig for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Betraktninger

I henhold til Dictionary ved Farlex, er ankyloserende hyperostose ofte referert til ved en rekke forskjellige andre navn. Disse navnene inkluderer "diffuse idiopatisk skjelett hyperostose", "forrestier sykdom," og "hyperostotic spondylose."

Tidlige tegn på artrose

Leddgikt er faktisk et omfattende begrep som beskriver mer enn 100 ulike forhold, ifølge Arthritis Foundation. Osteoartritt, som også kalles degenerativ leddsykdom, er den mest vanlige typen. Hvis du er klar over sine tegn og symptomer kan du begynne behandlingen tidlig.

Faktorer

Du er mer utsatt for å utvikle slitasjegikt hvis du er kvinne, over 40 år, har hatt felles skader, er overvektig eller har strukturelle eller postural problemer, ifølge Mayo Clinic. I tillegg, hvis du overanstrengende aktiviteter eller er stresset du kan intensivere slitasjegikt symptomer.

Årsaker

Det er mange årsaker til slitasjegikt, inkludert arvelighet, vekt problemer, bein og muskelsvakhet, leddskade fra overforbruk, stress og traumer.

Symptomer

Personer som utvikler slitasjegikt kan føle stivhet, smerter, smerter og tap av funksjon, eller de kan utvikle bein spurs. Det kan også være felles hevelse og inflammasjon.

Tidlige tegn

Hvis du føler smerter etter trening kan det være en advarsel tegn på artrose. Tretthet eller smerte som oppstår konsekvent på samme tid på dagen kunne en annen ledetråd, ifølge University of Washingtons Ortopedi og Sports Medicine departementets hjemmeside. Rød eller hoven hud kan også være et tegn.

Oppløsning

Ser på din vekt og får regelmessig styrke-bygningen øvelsen vil bidra til å redusere symptomer, som vil practicingstress-reduksjon teknikker. The University of Washington Ortopedi og Sports Medicine Institutt anbefaler å spise et sunt kosthold og beskytter leddene fra skader.

Osteoarthritis Hånd Pain

Osteoartritt smerte er en av de mest vanlige typer av felles problemer i hånden. Den rammer hovedsakelig basen av tommelfingeren og knoker, så vel som de to skjøter som er nærmest fingertuppene. Dette er fordi brusken i fingerledd kan slites ut over tid. Artrose hånd smerter kan være forårsaket av aldring, en tidligere skade, fedme og gjentatt stress på fingerledd. Det er mer sannsynlig hos kvinner enn menn. Behandling kan inkludere hvile, aktuelle programmer, medisinering, prolotherapy og mosjon.

Identifikasjon

Slitasjegikt i hånden starter vanligvis ut med gradvis stivhet, smerte og hevelse i ulike finger og håndledd. Noen kan oppleve en brennende følelse i tillegg. Folk kan merke støt eller noder rundt leddene sammen med sin smerte. Det kan være noen klikking i leddene, samt tap av fleksibilitet. Smerte kan variere fra mild til nesten invalidiserende, der folk har problemer med å gjøre grunnleggende oppgaver.

Effekter av Rest, Ice and Heat

Personer med artrose hånd smerter ofte finne lindring avstå fra visse aktiviteter eller arbeidsrelaterte oppgaver. Resten kan hindre ytterligere forverring av leddene og gir isen på tide å redusere betennelse og smerte. Ice reduserer smerte ved å forårsake vasokonstriksjon, som et øyeblikk smalner blodkar og blodstrøm i leddene, minimere betennelse. Etter noen dager, når betennelser og smerte har stilnet, kan varme fremme blodstrøm (og sine helbredende krefter) til hånd leddene.

Typer medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å lindre smerte. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere som minimerer effekten (hevelse og smerte) av Cox-2 enzymer og prostaglandiner, kroppens naturlige reaksjon på brusk erosjon. Visse aktuelle kremer, mange tilgjengelig over disk, kan lindre smerte også. Noen inneholder counterirritants som mentol, eukalyptus eller olje av vinter å midlertidig lindre smerten. Capsaicin kremer også lindre smerter og betennelser ved å tappe substans P, et signalstoff for smerteregulering i nerveceller.

Andre typer behandling

Et riktig kosthold og mosjon er antatt å hjelpe osteoarthritis smerte, inkludert hendene. Visse matvarer er kjent for å forårsake betennelse, slik som meieriprodukter, hvete (inneholder gluten), tomater og poteter. Alkohol, kaffe og sukker kan også utløse betennelse i leddene. Omvendt kan enkelte matvarer som for eksempel grønne grønnsaker, gulrøtter, avokado og annet korn og grønnsaker hjelpe lindre slitasjegikt hånd smerter. Å miste vekt kan også hjelpe, samt visse hånd øvelser for å fremme blodsirkulasjonen og lindre smerte.

Expert Insight

Prolotherapy injeksjoner kan også være en potensiell kur - de faktisk anspore ytterligere inflammasjon, som til slutt tjener som en anodyne og helbreder. Dr. Ross A Hauser, et rehabiliterings lege med 16 års erfaring i prolotherapy sier, "den lokaliserte betennelser utløser en sårheling kaskade, noe som resulterer i deponering av nytt kollagen." Resultat er at kollagen krymper deretter strammer ligament å kurere leddsmerter.

Hva kan jeg gjøre for å føle seg bedre om jeg har Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en tilstand som fortsatt har litt mystikk. Selv om det ikke er en livstruende sykdom, kan det bety å lære å tåle smerte, tretthet og utmattelse hver eneste dag. Mer frustrerende er det faktum at det ikke er spesifisert behandlingsregime for å gi et mirakel kur. Det betyr imidlertid ikke bety at det er ingenting som kan gjøres for å behandle symptomene forbundet med fibromyalgi. Relief kommer ofte i form av egenomsorg kombinert med ansvarlige medisiner.

Kosthold og ernæring

Mat er drivstoff for kroppen. Mye som variasjoner i graderinger av bensin, er det visse matvarer som bedre hjelpe kroppen til å fungere på optimal kapasitet. I tilfelle av fibromyalgi, bør den ernæringsmessige fokuseres på matvarer som kan benyttes til sirkulasjon, muskelfunksjon og natursmertebehandling. Noen mennesker med fibromyalgi har funnet suksess i kostholdet inneholder lite mettet fett og høy i magre proteiner, hele korn og høy fiber.

Aktivitet

Det er en vanlig oppfatning blant fibromyalgi spesialister som vanlig, lav-effekt trening kan være svært nyttig for smerte og tretthet ledelse. Trening kan virke merkelig anbefaling til en person opplever konstant muskelsmerter, men rutinemessig aktivitet hjelper ved å forbedre sirkulasjonen kvalitet og generelle muskelstyrke. Turgåing, er svømming og vannaerobic anses ideelle lav-impact aktiviteter for de med fibromyalgi.

Medisinsk terapi

Fra et farmasøytisk synspunkt, er det typisk to tilnærminger til fibromyalgi styring. Over-the-counter smertestillende midler er ofte anbefalt for å bekjempe stivhet, smerte og sporadisk lavgradige feber noen ganger forbundet med tilstanden. Antidepressiva kan være foreskrevet for å fremme avslappende søvn og lindre angst eller depresjon som resultat av fibromyalgi begrensninger. Nye legemidler, som for eksempel Savella og Lyrica, har blitt innført spesielt for behandling av fibromyalgi.

Praktiske løsninger

Smerte og tretthet forårsaket av fibromyalgi hindrer ofte en persons daglige aktiviteter. Dette kan føre til angst og depresjon, uvelkomne tilskudd til listen over fibromyalgi effekter. Ta deg tid til å slappe av og nyte fritidsaktiviteter kan øke tilliten og lindre stress. Læring nye grenser kan også bekjempe den psykologiske effekten av denne tilstanden.

Rettsmidler for revmatisme og leddgikt

Revmatoid artritt, også kjent som revmatisme, er antatt å være en autoimmun sykdom der kroppens immunsystem angriper kroppen. En betydelig markør for sykdommen er betennelse av de små ledd i kroppen, inkludert hender og håndledd. Denne tilstanden kan streiken folk i alle aldre, men vanligvis utvikler seg mellom 20 og 50, og blir verre med økt alder. Artrose skjer når brusk forverres forlater bein å gni mot hverandre. Dette fører til betennelse, stivhet, smerte og tap av bevegelse. Behandlinger for både leddgikt og slitasjegikt inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), kortikosteroider, varme kompresser og kalde omslag, kremer med capsaicin, massasjeterapi og mosjon.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen, aspirin, naproxen, nabumeton og salsalat arbeid for å redusere betennelse og også feberen ofte forbundet med revmatisme. Ettersom betingelsene fremdrift, men pasienter ofte finne disse stoffene er ikke så effektive.

Kortikosteroider

Corticosteroider slik som prednison og kortison kan anvendes for å behandle alvorlig hevelse. Orale kortikosteroider kan ikke brukes over lengre tid som de har alvorlige bivirkninger. En enkelt kortison injeksjon fungerer vanligvis i månedsvis for å lindre smerte.

Varme og kalde omslag

Varme og kalde omslag kan brukes til punkt smertelindring. Leger anbefaler å ikke forlate kaldt komprimerer på i mer enn 15 minutter og la dem stå 30 minutter i mellom programmer. Varme komprimerer kan beholdes så tolereres så lenge som de ikke er så varmt som å brenne huden.

Kremer med Capsaicin

Kremer med capasaicin gnidd inn berørte ledd har vist seg å være effektiv i å kontrollere betennelser og smerte. Kremer med mentol, kamfer og terpentin olje har ikke vist seg effektiv for varig smertelindring eller kontroll på noe mer enn mindre smerte.

Trening

Fysioterapi og generell trening kan bidra til å redusere betennelse ved å holde leddet aktiv. Gjøre øvelsen i vann, spesielt varmt vann, kan bidra til å lindre ubehag.

Andre behandlinger

Andre behandlinger som blir studert inkluderer antimalariamidler, en løsning som inneholder gullalter, immunsuppressive medikamenter og antibiotika.

Folklore

Populære visdom mener at bee gift vil kontrollere og med kurere revmatisme. Denne troen har vist seg ubegrunnet, og kan også være dødelig for mennesker med allergiske reaksjoner på bier.

Hvordan lage en Bath behandling for senebetennelse

Denne milde bad suge behandling er perfekt for senebetennelse. Senebetennelse er betennelse i en sene. Symptomer på senebetennelse inkluderer ofte hevelse, stivhet, smerte og noen ganger en brennende følelse rundt senen. Dette badet behandling virker ved å hjelpe til å lindre symptomene, og bidrar til å behandle betennelse i senebetennelse.

Bruksanvisning

•  I en liten bolle, rør forsiktig sammen den keltiske havsalt med sypress olje, eucalyptus olje og kamille olje. Bruk enten et tre eller plast skje eller slikkepott, men unngå å bruke metallredskaper hvis mulig.

Kjør et varmt bad. Ideelt sett bør vannet være rundt 100 grader, men ikke mye varmere enn det. Vann som er for varmt vil svekke de essensielle oljer som brukes i behandlingen.

forsiktig helle salt blandingen under rennende vann. Når saltet synes å ha løst, å slå seg ned i badekaret. Sug i behandling for totalt rundt tretti minutter.

Jeg foreslår at du bruker behandling daglig inntil senebetennelse har grodd.

Fibromyalgi Vs. Lupus

Fibromyalgi Vs.  Lupus


Fibromyalgi og Lupus er revmatiske lidelser. Begge forholdene har bestemte egenskaper og symptomer, og påvirker mange av de samme kropps symptomer. Studier viser at om lag 25 prosent av personer som lider av lupus også lider av fibromyalgi. Til tross for likhetene, kan fibromyalgi og lupus ha ulike årsaker, diagnostiske metoder og behandlinger.

Årsaker

Årsakene til fibromyalgi er ikke kjent, og tilstanden i seg selv er ikke fullstendig forstått.

Årsakene til systemisk lupus erythematosus (den vanligste type) og diskoid lupus er ukjent. Legemiddelutløst lupus er et resultat av å ta visse reseptbelagte medisiner. Neonatal lupus oppstår i et lite antall babyer født av mødre med lupus.

Kjennetegn

Fibromyalgi er et syndrom, eller en samling av symptomer, snarere enn en sykdom. Det er en type bløtvev revmatisme som ikke forårsaker betennelse eller leddskade, og er ikke klassifisert som en autoimmun lidelse, som lupus er.

Systemisk lupus erythematosus, den mest vanlige type, er en kronisk, inflammatorisk, autoimmun sykdom, hvor kroppens immunsystem angriper sine egne organer og vev.

Symptomer

Fibromyalgi og lupus deler mange av de samme symptomene, inkludert tretthet, leddsmerter, muskelsmerter, stivhet, smerter i hender eller føtter i respons til kulde, nummenhet og hodepine. Det finnes et bredt spekter av symptomer for både sykdommer og symptomer varierer mye fra person til person.

Diagnose

Fibromyalgi er vanskelig å diagnostisere, da det er et syndrom og er derfor ikke forbundet med en bestemt, målbar sett av symptomer. Fordi fibromyalgi ikke har samme potensial for intern organskade, kan pasienten ha en bedre prognose når symptomene er forårsaket av fibromyalgi. En diagnose av fibromyalgi er vanligvis laget etter utelukker en rekke andre forhold.

Lupus er også vanskelig å diagnostisere, men er noen ganger mer lett gjenkjennelige med organskade og nevrologiske markører. Personer med lupus kan også vise karakteristiske utslett og hovne ledd.

Behandling

Som symptomer på fibromyalgi varierer fra person til person, så gjør behandling. Anti-depressive og anti-beslag medisiner er ofte foreskrevet. Kognitiv terapi, akupunktur og endringer i livsstil kan også bidra til å lindre symptomene.

Lupus er ofte behandlet med anti-inflammatoriske medisiner, immunsuppresive legemidler og kortikosteroider. Kosthold og livsstil endringer kan også bidra til å lindre symptomene.

Hvordan bruke Aconitum Napellus

Hvordan bruke Aconitum Napellus


Aconitum napellus er en underart av Aconitum, en flerårig plante som vokser i fjellområdene i Europa og Sentral-Asia. Også referert til som munk hette, er det brukt homeopathically å behandle symptomer på intens angst og frykt, øye og øre infeksjoner, kaldt symptomer, leddgikt og revmatiske smerter, meslinger, hodepine og falsk krupp. Aconitum er noen ganger lagt til liniment med belladonna. Ifølge Healthline, har en 1,3 prosent Aconitum aktuell salve vært brukt gjennom historien.

Bruksanvisning

pund Aconitum blomster til en masse i morter med støter.

Trykk massen og blander den med alkohol i et forhold på ett gram av massen til 99 ml alkohol.

•  Sil og fortynne blandingen med vann i det minste seks ganger for å skape et brukbart skjær.

Ta 1-5 dråper tinktur muntlig opp til fire ganger om dagen for å lindre symptomer.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri roten av Aconitum anlegget i forberedelsene. Det er dødelig giftig for mennesker. Symptomer på Aconitum forgiftning kan også oppstå med blomster forberedelser og inkluderer hypoglykemi, hypotensjon, uregelmessig puls, ulike arytmier eller første-grads hjerteblokk, oppkast, diaré, retrosternale ubehag, ansikt, kropp og lemmer stivhet, smerter i epigastriet, diaré, tap av koordinasjons , vertigo, myalgier, dim, tåkesyn eller dobbeltsyn, og pustevansker.

Meniskskade Exercise

En avrevet menisk er en vanlig skade der brusken i kneet rips fra strekke utover sin evne. Det er vanlig hos idrettsutøvere, men kan også forekomme hos eldre mennesker som sine skjøter svekkes. Alvorlig revet menisci krever kirurgisk reparasjon, men milde tårer kan reparere seg selv med mindre intensiv medisinsk behandling. Uansett er trening ofte en del av helbredelsesprosessen.

Se legen din

Oppsøk lege før du prøver noen øvelser. Hvis du har symptomer på en menisk tåre, for eksempel en popping følelse, hevelse, stivhet, smerter eller problemer med å rette kneet, bør du oppsøke lege. Skaden kan ikke være alvorlig nok til å kreve operasjon, men det vil kreve resten, is, bind kompresjon og elevasjon. Trening er nyttig bare når legen foreskriver det i form av fysioterapi; arbeider kneet ut for tidlig kan forverre symptomene dine.

Terapi i stedet for kirurgi

Finn ut hvor dårlig du har revet din menisk. Hvis rive er liten og begrenset til den ytre kant av menisken, er det ikke krever kirurgi. I stedet kan legen forskrive en kombinasjon av behandlinger, inkludert kneet øvelser. Vanlige øvelser fokusere på å styrke kneleddet og musklene rundt det. Disse inkluderer å sitte på en stol og trykke foten mot gulvet, liggende og trykke foten mot en vegg, hever straight-leg og en annen øvelse, der pasienten ligger ned, så hever og senker ankelen.

Terapi i stedet for kirurgi

Bruk terapi for å fullføre utvinning fra kirurgi. Etter operasjonen vil legen forskrive et kurs av fysiske terapitimer. I begynnelsen vil din terapeut fokusere på å hjelpe deg å få balanse og kontroll av kneet, til slutt redusere din avhengighet av krykker. Etter det, vil du styrke kneet og leddene, slik at du kan gjenoppta dine nomal daglige aktiviteter.