Digidexo.com

kramper magen

Naturlig PMS Rettsmidler

Naturlig PMS Rettsmidler


De fleste kvinner opplever noen grad av PMS i løpet av livet. For noen kan PMS være ulidelig smertefull, følelsesmessig stormende og en betydelig byrde. Det finnes mange forskjellige medisiner og behandlinger for å håndtere PMS, men mange av dem er unaturlig. Kvinner som søker en mer naturlig løsning, heldigvis, har noen alternativer.

Kosttilskudd endringer

Å ha en sunn kropp er nummer én forsvaret mot PMS. Som de fleste PMS symptomer er relatert til hormonell ubalanse og mangel på næringsstoffer, kan en enkel endring i kostholdet ditt avlaste deg av symptomer. Vær spesielt oppmerksom på fettinntaket, som usunt fett kan føre til vann oppbevaring; derimot, er rødt kjøtt viktig på grunn av den påvirke PMS har på jerninntak. Koffein og alkohol er vanndrivende og fører til nærings utskillelse. Det er viktig å begrense magnesium utskillelse og sukker kan øke denne, mens kalsium magnesium har en tendens til å blokkere opptaket helt. Salt og kullsyreholdige drikker kan føre til eller forverre oppblåsthet. Viktigste, prøve å øke jerninntaket så mye som mulig. En menstruerende kvinne bør satse på minst 18 gram jern absorpsjon daglig.

Fysiske tiltak

Regelmessig mosjon kan holde kroppen i form og godt forberedt for utbruddet av PMS. En rask femten til tjue minutters gange hver dag er alt du trenger. Trening bidrar til å øke oksygennivået, eliminere giftstoffer og øke næringsopptak. Ta et varmt bad eller bruke en varmepute på anbud områder, slik som en verkende rygg eller kramper magen, kan lindre smerte. Yoga kan utnyttes på mange måter å hjelpe med PMS. The Cobra positur er kjent for å hjelpe med smerte, menstruasjonsuregelmessigheter samt forstoppelse. The Wind lindrende posere hjelper med gass og oppblåsthet og Corpse positur, sammen med yoga generelt, kan slappe av både sinn og kropp. Hvis PMS fører til muskel og leddsmerter eller ømhet, kan en enkel massasje lette disse smertene.

Herbal rettsmidler

Herbal rettsmidler er også en trygg og enkel måte å dempe PMS symptomer. Angelica rot og røde bringebær kan brukes til kramper, vendelrot og peppermynte tam moodiness, mens fennikel frø og safflower regulere hormoner. Daglig inntak på en til to spiseskjeer safflower olje kan også hjelpe med ømhet og oppblåsthet, som gjør wild yam. Leveren er et viktig verktøy i metabolizing østrogen; bruke melk tistel å rense leveren, forbedre sin funksjon. Kvinner som opplever migrene kan bruke feverfew. Det er mange te, for eksempel kombucha, peppermynte og kamille som er kjent for sine PMS-kampferdigheter.

Feber og kramper i Children

Feber og kramper i Children


Barn vil oppleve ufarlig magesmerter som føles som kramper fra tid til annen. Men når et barn har feber sammen med kramper, er det mer alvorlig enn bare en enkel vondt i magen.

Effekter

Barn med feber og magekramper kan oppleve magesmerter, oppkast, hodepine og svakhet.

Årsaker

Årsaker til feber og kramper i barn inkluderer influensa, blindtarmbetennelse og urinveisinfeksjon.

Identifikasjon

For å finne årsaken til feber og kramper i et barn, vil en lege ta en medisinsk historie og utføre en fysisk eksamen. Legen vil trekke blod, ta en urinalysis og bestille en CT av magen.

Behandlinger

Behandlinger for feber og kramper hos barn varierer sterkt basert på årsaken til sykdommen. Noen behandlinger er væske, hvile og medisiner.

Advarsel

Feber og kramper i et barn kan være indikatorer på et livstruende medisinsk tilstand. Det er viktig å søke legehjelp umiddelbart når feberen har nådd 100,4 grader.

Behandling for babyer med magen influensa

Behandling for babyer med magen influensa


Viral gastroenteritt, også kjent som magen influensa, er en tarminfeksjon forårsaket av et virus som kan føre til diaré, oppkast, kvalme, kramper, og til tider feber. Magen influensa er vanlig i babyer og vil vanligvis gå sin gang over en periode på noen få dager til en uke. Selv om det ikke er noen tradisjonelle medisiner for å kurere magen influensa, er det flere ting som kan gjøres for å hjelpe letthet barnets plager og fremskynde helbredelsesprosessen.

Bosette magen

Ifølge Ohio Health Center, bør du ikke gi mat eller drikke for et par timer etter et anfall av oppkast eller diaré, slik at babyens mage til å bosette seg.

Mikstur Drikke

Ohio Health foreslår å gjenopprette tapt væske i babyens system med re-hydration drikker så ofte som mulig. Unngå vann og i stedet velge drinker spesielt laget for barn og babyer som muntlige re-hydration elektrolyttløsninger.

Diet

Hold babyen på et tørt diett med lett fordøyelig mat som bananer, toast og ris. Ohio Health sier at du bør unngå matvarer som søtsaker og brus.

Formula eller Breast Milk

Ifølge University of Maryland Medical Center, bør du fortsette å mate babyen morsmelk eller morsmelkerstatning sammen med andre lagt ekstra væske.

Ekstra Rest

Per Ohio Health, siden babyens systemet vil bli svakere, tillate så mye ekstra hvile som mulig.

Medisiner

Ifølge University of Maryland Medical Center, trenger antibiotika ikke hjelpe magen influensa og andre medisiner kan forlenge infeksjon. Rådfør deg med barnelege før administrering noen medisiner.

Parasittinfeksjon i magen Symptomer

Parasittinfeksjoner i magen er oftest forårsaket av ormer (helminths), selv om andre parasittsykdommer, blant annet malaria, kan gi magesymptomer i tillegg. Symptomene på parasittinfeksjoner avhenger av organismen infisere deg og kan variere i alvorlighetsgrad avhengig av din generelle helse og ernæringsstatus. Symptomer på parasitter i magen inkluderer fordøyelsesproblemer og feber.

Malaise

Snart etter at du har blitt infisert med parasittiske ormer, kan du oppleve en generell følelse av sykdom, inkludert smerter og smerter i hele kroppen, hodepine og lett feber.

Hevelse

Hevelse eller oppblåsthet av magen kan være ledsaget av gass som du ikke klarer å absorbere mat som et resultat av å bli infisert med parasitter.

Urolig mage

Som ormene begynner å formere seg i tarmen, kan du oppleve et tap av matlyst, kvalme eller oppkast, som kan føre til vekttap.

Diaré

Parasittinfeksjoner vanligvis føre til diaré, og du kan ha vannaktig eller blodig avføring som kan inneholde levende ormer.

Kløe

Kroppen din kan ha en allergisk reaksjon på ormer, larver eller egg, som kan føre til at du har kløe på magen som kan spres over hele huden din.

Pain

Du kan oppleve magesmerter og kramper på grunn av parasittinfeksjoner, og som ormer modne, kan det hende du har smerter og svakhet i muskler og ledd.

Natural krampe Relief

Menstruasjon er ikke en favoritt tiden av måneden for enhver kvinne, men det blir enda mindre hyggelig enn vanlig når kramper følge den. Kramper er, i det minste, ubehagelig, og verre kan la deg i sengen, for store smerter til å flytte. Det finnes en rekke måter å lindre kramper, mange av dem mer naturlige alternativer enn standard smertestillende medikamenter.

Diet

Den første, og mest altomfattende, måte å redusere ubehag nivået på menstruasjonssmerter er å spise et sunt, balansert kosthold. Sørg for at kostholdet er høy i kalsium, sink og B-vitaminer. B6 er spesielt gunstig, men forsiktighet må tas for ikke å forbruke mer enn 100mg per dag som det kan føre til ubehagelige bivirkninger. Disse vitaminene ikke bare redusere intensiteten av kramper, men kan redusere oppblåsthet også. Det er også nyttig for å redusere mengden av koffein, salt og sukker som du forbruker nær og under mensen, som de kan gjøre kramper og oppblåsthet verre.

Heat

Heat er en hyppig anbefalte måten å berolige muskler, om kramper eller verkende, og menstruasjonssmerter er ikke noe unntak. Bruke en varmepute eller varmeflaske til ryggen eller magen kan være en kilde til lettelse fra kramper. Vær forsiktig med å bruke en oppvarming enhet til bar hud, for å unngå å brenne. I sjeldne tilfeller kan kramper være forårsaket av en opphoping av blod i bekkenet, og da varmen ikke vil være fordelaktig. Hvis varmen ikke hjelper, kan du prøve en ispose, som vil oppfordre blodet til å flytte tilbake til ekstremiteter og ut av bekkenet.

En annen kilde til lindring av varmen leveres i form av et varmt bad. Ikke bare varmen i vannet berolige spente muskler og redusere smerte av kramper, men legger aromaterapi badesalt kan skape en enda større beroligende opplevelse. Avslapning av de duftende salter kan hjelpe i avslappende kroppen og redusere kramper smerten av spent musklene.

Trening

Mens trening er trolig det siste anses av kvinner med alvorlige menstruasjonssmerter, kan det faktisk hjelpe å avlaste dem. Working ut på en jevnlig basis på andre enn ganger i løpet av menstruasjonen kan øke muskelstyrke og redusere ubehag du opplever når du har mensen. Men trener under menstruasjonsperioden er fortsatt en god idé, så lenge du velger en skånsom aktivitet. Turgåing, svømming og yoga er alle gode aktiviteter for å gi en mild, terapeutisk trening som vil redusere ubehag fra kramper.

Magen Krampaktige rettsmidler

Alle som har hatt en muskelkrampe husker smerten og tetthet. Muskler gripe og trekke, miste sin fleksibilitet og forårsaker kroppen til å gjøre vondt. Magekramper kan være forårsaket av en rekke ulike problemstillinger-matforgiftning, dehydrering eller plager som irritabel tarm syndrom eller divertikulitt. Herding kramper kommer vanligvis med herding symptomene på sykdommen forårsaker kramper. Men det er skritt som kan tas for å behandle kramper seg.

Inntak væsker

Magekramper kan være relatert til dehydrering. Dette kan løses ved å nipper klare, ikke-kullsyreholdige væsker. Vann kan bidra til å ekspandere i magen og minske tetthet relatert til krampe.

Antacida

Hvis krampe er høy i magen, kan det være relatert til acid reflux eller magesyre. Antacida, for eksempel Maalox eller Mylanta, kan bidra til å lindre fordøyelsesbesvær og dempe kramper.

Pepto-Bismol

Nedre del av magen smerter og kramper er mer sannsynlig å være et symptom på en annen fordøyelsesproblem. Den typiske middel er å bruke et produkt som inneholder vismut subsalicylate, som finnes i Pepto-Bismol og Kaopectate. Dette vil bidra til å avhjelpe magekramper og avverge potensial for diaré.

Paracetamol

De fleste vil prøve en over-the-counter smertestillende for å avhjelpe smerte knyttet til mage kramper. Aspirin, ibuprofen og naproksen er ofte for harde for magen når den allerede er i nød. Så lenge de kramper ikke er relatert til leveren, kan acetaminofen brukes til å lindre smerten.

Milde matvarer

Den gamle koner tale er å "mate en kald." Det er ikke anbefalt å mate en mage krampe. Den krampe er en sammentrekning av magen muskel og noe altfor surt eller rik kan forårsake større problemer. Det anbefales å ikke spise i løpet av en magekrampe. Når kramper er over, er det anbefalt å lette tilbake i mat med ting som er mild og lett på magen-kjeks, ris, peanøttsmør, eplemos.

Årsaker til mage kramper

Begrepet "mage krampe" er ganske vag. Hva folk refererer til når du bruker begrepet er ikke alltid klart, og kan variere mellom mennesker. Magekramper er best definert som muskelkramper i nedre del av magen som forårsaker mild til alvorlig smerte. Det er mange forhold som kan forårsake mage kramper, hvorav de fleste er lett utbedret.

Menstruasjon

Menstruasjon er en av de vanligste årsakene til magekramper. Kramper er vanligvis forårsaket av overdreven produksjon av hormon-lignende stoffer i kroppen som kalles prostaglandiner. For mye prostaglandiner vil resultere i betennelse og smerter.

Matintoleranse

Mange synes det er vanskelig å fordøye visse matvarer, spesielt de som er laget med melkeprodukter (laktoseintoleranse) eller rå eller bearbeidet mat. Hvis en person mage er følsom for slike stoffer, kan det føre til en høy konsentrasjon gastrisk i fordøyelsessystemet, noe som resulterer i magekramper.

Fordøyelsesbesvær og Overspising

Overindulging i mat vil typisk føre til problemer for fordøyelsessystemet. Ved å spise, mat krever nok plass og tid til å bli fordøyd skikkelig. Overspising krever magen og tarmene til å jobbe hardere bare for å absorbere all overflødig mat. Denne ekstra arbeid, pluss stretching av mage vegger, ofte resulterer i kramper.

Matforgiftet

Hvis maten ikke er behandlet eller forberedt på riktig måte, er det sannsynlig å bli forurenset med bakterier eller virus. Disse farlige mikroorganismer kan skape kaos i magen og tarmene, ikke bare forårsaker kramper, men diaré, kvalme og oppkast i tillegg.

Kronisk forstoppelse

Forstoppelse er ubehagelig nok uten å forårsake kramper. Men en person som opplever kronisk forstoppelse er ofte utsatt for magekramper. Hvis det er et problem med kronisk forstoppelse, kan avførings oppstå. Når dette skjer, herdede avføring samles på bunnen av tykktarmen, forårsaker blokkering som resulterer i kramper. Som avføring fortsetter å bygge seg opp, trykket bygger også, som resulterer i ytterligere kramper. Slike komplikasjoner bør sjekkes ut av lege.

Diaré

Diaré kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet skjemt mat, en bakteriell eller viral infeksjon, eller en intoleranse overfor en bestemt type av mat. Men det er ofte ledsaget med magekramper. Når du arbeider med diaré, kan magemusklene krampe, forårsaker smertefulle kramper.

Excercise

Hver gang musklene i magen er strukket på en måte som kroppen ikke er vant til, kramper er sannsynlig å skje.

Magen Virus & symptomer

Gastroenteritt er en viral betennelse i tarmkanalen, ofte kalt mage influensa eller mage-viruset. Mens gastroenteritt varer vanligvis bare én til to dager, kan det utvide til 10 dager og krever seriøs legehjelp på grunn av dehydrering.
Symptomer på gastroenteritt er ganske merkbart, ettersom de vil avbryte ens evne til å bære på daglige aktiviteter.

Kvalme og oppkast

Den betennelse i tarmveggene ofte klemme av kroppens evne til å presse faststoffer fra magen og gjennom tarmkanalen. Som en følge av dette vil legemet avviser maten ved å tvinge den syke til å kaste opp. Kroppen kan fortsette å være kvalm etter at magen er tom, forårsaker den syke personen til å kaste opp magen væske eller har tørre hiver.

Diaré

Betennelse i tarmen klyper utenfor den naturlige fordøyelses flyt og returnerer mat som oppkast. I noen tilfeller vil inflammasjon danne lavere i fordøyelseskanalen. For å evakuere det tarmen, blir flytende og fast avfall sannsynligvis bli diaré.

Magekramper

Den resulterende dehydrering og betennelse fører til utvidelse og sammentrekning av magen. Resultatet er krampe og smerte i magen. Kramper vanligvis følge diaré.

Influensalignende smerter i kroppen

Den dehydrering og mangel på næringsstoffer vil ofte føre til omfattende smerte i hele kroppen, som det av en influensa. Muskelsmerter og hodepine kan være ledsaget av muskel kramper og spasmer.

Fever

Som viruset spres gjennom fordøyelsessystemet, vil kroppens forsvar prøver å angripe den og kurere sykdom. Sluttresultatet er feber. Typisk feber medfølgende gastroenteritt vil resultere i lavgradig feber - 99,5 til 101 grader Fahrenheit. Mer alvorlige tilfeller vil føre til høyere feber som kroppen vier mer ressurser til å bekjempe viruset.

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler


Aloe vera juice er kjent verden over for sine medisinske og fordøyelses fordeler. Aloe vera er produsert i gel form i spydformede blader. Aloe planten kan dyrkes innendørs eller utendørs og er en enkel å dyrke stueplante.

Historie

Aloe vera sies å ha sin opprinnelse i det tropiske klimaet i Afrika og trives i varmt vær. Den aloe vera plante gel brukes for behandling av brannskader. Det er også brukt i kosmetikk og som en spiselig juice for sine digestive egenskaper.

Aloe vera juice

Aloe vera juice er svært gunstig for magen. Det fungerer som en tonic for fordøyelsessystemet og spyler ut avfall saken fra kroppen. Det er en overlegen kolon cleanser. Det lindrer fordøyelsesbesvær og halsbrann.

Aloe vera juice for kroppen

Folk som bruker aloe vera juice hevder å ha hatt lindring fra leddgikt, magesår, forstoppelse, og blære og nyre infeksjoner. Forbruker saften behandlet fra aloe vera-planten ga også lettelse å hovne ledd og redusert søvnløshet.

Andre fordeler

I 1997, University of San Antonio forsker Jeremiah Herlihy gjennomført en studie for å observere eventuelle negative effekter av å drikke aloe vera juice hver dag. Dyrene som ble testet viste ingen negative effekter. Tvert imot, er forbruket av aloe vera juice viste en reduksjon i leukemi, hjertesykdommer og nyresykdommer.

Bivirkninger

En dose på 2-8 gram av aloe vera juice anbefales per dag. For mye forbruk av saften kan føre til tap av elektrolytt og flytende ubalanse. Folk kan også oppleve kramper i tarmen eller rosa farge på urinen. Det er lurt å rådføre seg med en lege før du drikker aloe vera juice.

Hvordan bli kvitt overdreven magen gass

Magen gass er en felles klage, og mange faktorer bidrar til det. Uavhengig av om en tilstand som irritabel tarm syndrom, eller matvalg, bidra til overmål magen gass, finnes det måter å bekjempe oppblåsthet, kramper, oppblåsthet og raping. Heldigvis kan du lette gass og bli kvitt ubehagelige symptomer.

Hvordan bli kvitt overdreven magen gass

•  Kjenn dine triggere. Pinpoint mat som produserer magen gass ved å holde en food journal eller dagbok. Skriv ned dine måltider og notat symptomer som utvikler seg kort tid etter å ha spist, slik at du kan identifisere dine triggere og unngå disse matvarene. Felles gassproduserende matvarer inneholder salat, blomkål, kål, bønner og rødt kjøtt.

Hold deg unna kullsyreholdige drikker som brus for å redusere oppblåsthet. Begrens forbruket for å hindre overflødig gass og smerte.

Sjekk din meieri inntak. Meieriprodukter som melk, yoghurt og iskrem kan bringe på gass. Redusere forbruket for å stoppe symptomene, eller eksperimentere med en fordøyelseskanal enzym tablett for å hjelpe deg å fordøye sukker i laktose og hindre gass.

Bli kvitt forstoppelse. Administrer magen gass ved å øke hyppigheten av avføring. Ta en fiber supplement for å myke opp og regulere avføring. Kosttilskudd er tilgjengelig i kapsler, væsker og pulver.

Tren regelmessig. Sett av tid til fysisk aktivitet for å fremme en sunn fordøyelseskanal og avlaste magen gass. Tretti minutters daglig trening er tilstrekkelig for å fremme intestinal bevegelse og redusere oppblåsthet.

6. Spis sakte. Praksis med å spise og tygger langsomt for å redusere mengden av luft som kommer inn i magen. Luft i magesekken kan utløse smertefulle magen gass.

Unn gass med medisinering. For en rask gass rette, ta en over-the-counter middel for å redusere kramper og oppblåsthet.

Hint

  • Røyke sigaretter og ofte ved hjelp av sugerør kan forårsake vedvarende magegass.

IBS Acid Magen Relief

Irritabel tarm syndrom er ikke en sykdom, men en forstyrrelse i tykktarmen, tarm og mage. Det gir ofte personen en rekke smertefulle symptomer å forholde seg til i tykktarm og tarm. Ofte er dette påvirker magen. Det er mange forskjellige måter å behandle de mange symptomer på IBS som påvirker mage og tykktarm. Noen symptomer er magekramper, fordøyelsesbesvær og diaré. Det er kosthold endringer, stressreduksjon, reseptbelagte legemidler, naturlig og naturmidler. Flere tester er brukt til å bestemme om en person har IBS.

Betydning

IBS er en samling av symptomer som påvirker tarmer og tykktarm. Det blir ofte beskrevet som en funksjonell lidelse som bidrar til tarmer og tykktarm ikke fungerer riktig. Noen av symptomene er kramper, oppblåsthet, gass, diaré og forstoppelse. Legene er ikke sikker på hva som egentlig forårsaker IBS. Musklene i tykktarmen av pasienter med IBS er følsomme og kontrakt for mye når personen spiser. Nervene i kroppen reagerer, signaliserer hjernen når tarmen strekker, som forårsaker smerte. Andre symptomer på IBS er hvite slimete i avføringen, og en hoven og oppblåst mage ..

Diagnostisering av irritabel tarm syndrom

Legen vil gi deg en fysisk eksamen og ofte ta noen blodprøver når diagnostisere IBS. Andre tester som hjelper diagnose irritabel tarm syndrom er en lavere gastrointestinal serien. Røntgenbilder brukes for å få et bilde av hva som skjer i tykktarmen. Du må motta en barium klyster, som vil bli satt inn i anus slik at den kan gå inn i tykktarmen. Barium er en tykk løsning som hjelper vise dine store tarmen bedre når du får den X-ray. En annen test som brukes er colonscopy. Legen setter inn en lang tynn slange gjennom deg anus som går inn i tykktarmen. Røret har en lys og linsen i enden av den. Legen kan se din kolon på en stor TV-skjerm. Andre tester er hydrogen pusteprøve, blodprøver og en avføringsprøve

Diet endringer for å behandle IBS

Diet endringer i spisemønster ofte er en del av IBS behandling. Visse matvarer kan føre til at symptomene slik at legen kan fortelle deg å holde en mat dagbok over hva du spiser. Noen matvarer som fet mat, melkeprodukter, sjokolade, alkohol og brus gjør IBS verre. Holde en mat meieri hver dag vil hjelpe deg å finne ut om dette er en del av problemet. Du vil liste datoen, maten du spiser til hvilken tid og eventuelle symptomer som skjedde kort tid senere. Fiber lagt til din diett gjennom kosthold hjelper noen mennesker føler seg bedre. Fordi mange av symptomene påvirker magen, hva du spiser er et viktig aspekt. Matvarer med fiber er epler, fersken, brokkoli, kål, gulrøtter og erter. Noen mennesker er følsomme for fiber, og det kan føre dem mer smerte. Mindre måltider spist fire eller fem ganger om dagen er enklere på noen med IBS.

Medisiner for irritabel tarm syndrom

Ofte behandling av IBS innebærer å ta reseptbelagte stoffet for noen symptomer. En av de mest foreskrevne medikamenter er en anti-spastisk stoff som kontrollerer smerte og mage reaksjon på stress og spising. Det er tatt ca 30 minutter før du spiser. De er vanlige piller eller kapsler. Noen ganger lave doser av antidepressiva er foreskrevet for å påvirke serotoninnivået og angst og stress som bidrar til IBS. Noen forverre symptomer på IBS, slik at legen må vite hvordan du skal bruke dette effektivt i behandlingen. Noen over-the-counter legemidler brukes for diaré i behandling av IBS. Igjen ulike nivåer av smertestillende er foreskrevet så lenge de ikke er for sterk. Mange leger vil ikke foreskrive narkotiske smertestillende fordi de frykter pasientene vil bli avhengige av dem.

Urte og naturlig rettsmidler

Acidophilus er en bakterie som finnes i yoghurt som bidrar til fordøyelseskanalen. Ta kosttilskudd eller spiser yoghurt med levende kulturer bidrar til å kontrollere symptomer på IBS. Det kan bli tatt som en pille eller erholdt fra å spise yoghurt. Acidophilus er en form for probiotika. Det er et produkt som inneholder gunstige bakterier. Blir noen ganger brukt Peppermynteolje å avlaste noen av symptomene på IBS. Det gjenopplever kolon spasmer hos noen pasienter og lindrer mageproblemer. Sjekk alltid med legen din før du bruker noen nye løsninger for IBS. Andre probiotika som brukes for behandling av IBS symptomer er gjæret og ugjæret melk, miso, tempeh og litt soya drikkevarer. Akupunktur er noen ganger brukt til å behandle IBS. Den tradisjonelle kinesiske healing ar brukes til å gjenoppleve magekramper, forstoppelse og diaré. Bare en fagmann i denne kunsten skal gi behandling. Trening, meditasjon og hypnose er teknikker som brukes for å redusere stress som forårsaker IBS. Mange medisinske sykehus og sentre tilbyr alternative behandlinger nå. Igjen, alltid konsultere en lege før du prøver noen behandlinger.

Virus og bakterier i magen

Virus og bakterier i magen


Betyr tenker på bakterier og virus gjør deg syk til magen din? Den følelsen kan forverres når du finner ut om de som faktisk bor i magen.

Inntil de siste fem årene, mente legene at ingenting --- inkludert bakterier --- kunne leve i magen på grunn av sin harde, sure miljøet. Men forskning de siste 20 årene ført til den konklusjon at ikke bare kan noen bakterier overleve i magen, men det er minst 128 kjente varianter, hvorav de fleste er fortsatt studert. Den gode nyheten er at mens noen bakterier kan forårsake sykdom, andre synes å tilhøre.

Imidlertid, i motsetning til bakterier, virus kan ikke overleve i magen. Mye av det som betraktes som virale infeksjoner i mage faktisk forekommer i tarmen.

H. pylori

Etter tiår med å tro at Magesår var et produkt av stress og krydret mat, forskning på bakterier avslørte at bakteriell infeksjon er den virkelige skyldige. H. pylori er en bakterie som kan spise bort på magen fôr fordi det er ugjennomtrengelig for kraften av magesyre.

Heldigvis reagerer H. pylori mot antibiotika. Leger bruker nå en kompleks behandling av medisiner for å redusere mage syre produksjon, bekjempe bakterier og berolige og bidra til å reparere mageslimhinnen. Dette representerer en dramatisk kur, noe som førte til en 2005 Nobelprisen i australske forskere Robin Warren og Barry Marshall.

D. radiodurans

En januar 2006 studie av Dr. Elisabeth Bik ved Stanford University avslørt eksistensen av en mage-bolig slektning av D. radiodurans bakterien. Dette ny stamme har ennå ikke fått sitt eget navn, men er under tung etterforskning.

Forskere er fortsatt usikker på sin funksjon eller om bakterien lever på heltid i magen eller om det er bare forbigående. En ting som er spennende: D. radiodurans bor i radioaktivt avfall dumper og varme kilder der få andre former for liv overleve. Science arbeider med å forstå hva det betyr for menneskers liv og virke.

E. coli, Ptomaine og virus

Vi vanligvis forbinder matforgiftning sykdom som for eksempel de som er forårsaket av E. coli, og ptomaine som bakterielle infeksjoner i mage. Faktisk, når fordøyelseskanalen føles av, spesielt med kramper, brekninger og diaré, er den virkelige aktivitet som finner sted i tolvfingertarmen og tarmene.

Tilsvarende "magen influensa" og andre virale infeksjoner kan ikke overleve i det sure mage og er virkelig brygging opp sin storm lavere i fordøyelseskanalen.

Hvordan Ease Magen Rumling

Hvordan Ease Magen Rumling


Hvis du noen gang hørt en lyd som høres ut som en rallende søppel lastebil som kommer fra retning av magen, vet du hvor urovekkende en rumlende mage kan være. Frykt ikke. Mens noen mage lyder kan være et tegn på et problem, de fleste er rett og slett en del av normal fordøyelse og lett behandles eller gå bort på egenhånd.

Spis noe

Hvis du ikke har spist på noen få timer, de lydene du hører kommer fra magen er trolig kroppens måte å forberede mat. Ifølge Dr. Michael Picco av Mayo Clinic, når du er sulten, forteller hjernen din tarmen og magen til å begynne å produsere fordøyelsesvæsker i påvente av kommende mat. Disse væskene, kombinert med riene tarmen begynne å tjene når de venter mat å ankomme, kan forklare lydene du hører, så spiser selv en liten snack vil stille dem.

Ease Your Gas

Romling kan være forårsaket av gass fanget i tarmen etter et måltid eller drikke. Når du har gass, de beste løsningene er å enten vente det ut, eller ta en over-the-counter gassstillende. Du finner et utvalg av gass-kampene produkter på markedet, men ingen av dem er 100 prosent effektivt for å få slutt på oppblåsthet følelse og lyder at gass årsaker. Spør legen din for en anbefaling om gass er et vanlig problem. I fremtiden kan kutte ned på meieriprodukter og høy-fiber matvarer hjelpe deg å redusere gassiness.

Take It Easy

Magen rumbling er ikke alltid en del av normal fordøyelse. Ifølge Cedars-Sinai Medical Center, kan dette symptomet være et tegn på gastroenteritt, som er det offisielle navnet på en urolig mage. Du kan ha spist eller drukket noe som var forurenset med virus eller bakterier, eller kroppen din kan være bekjempelse av annen infeksjon. Hvis du opplever andre symptomer som kvalme, kramper og diaré, tar et par dager å hvile hjemme og følge et tørt diett - tror kyllingbuljong og tørre kjeks - kan hjelpe, men det er også lurt å konsultere legen din.

Andre Solutions

Hvis en buldrende mage er en vanlig del av livet ditt, gjøre en avtale med legen din. Hyperaktiv, eller altfor aktiv, kan mage lyder være forårsaket av problemer som matallergier eller betingelser inkludert ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom og Crohns sykdom. I de fleste tilfeller vil en kombinasjon av kosthold endringer og medisiner hjelpe deg å føle deg bedre. Ikke anta at disse forholdene forårsaker magen rumlende hvis du ikke har noen andre symptomer; Hvis du ikke opplever magesmerter, diaré eller feber i forbindelse med lyder, de er sannsynligvis et resultat av normal fordøyelse.

5-HTP og farene til magen

5-HTP og farene til magen


5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, blir brukt av kroppen til å produsere hjernen kjemikalier som serotonin. Serotonin bidrar til å regulere humøret, appetitt og energi nivå. 5-HTP hjelper opprettholde din serotonin, som kan lindre depresjon, kick-starte vekttap og øke din energi. Mens 5-HTP kan være gunstig, det har bivirkninger som kan omfatte milde gastrointestinale problemer.

Kvalme

Fordøyelsessystemet kan være følsomme for serotonin, og 5-HTP kan føre til noen mild kvalme. Jo høyere dose, desto mer sannsynlig er dette til å skje. Høyere doser er vanligvis gitt til pasienter som bruker 5-HTP for å hjelpe til med vekttap eller bekjempe fedme. Standarddoser på 50 mg til 100 mg ikke har en tendens til å bringe på kvalme.

Diaré

Hvis serotonin-nivået blir for høyt, kan du utvikle serotonergt syndrom. Hvis dette skjer, kan du oppleve bivirkninger, hvorav den ene er diaré. Risikoene for serotonergt syndrom øker når du tar 5-HTP i kombinasjon med MAO-hemmere, eller monamine oxidase hemmere, som MAO-hemmere hindrer serotonin fra å bli kjemisk brutt ned. Konsultere legen din før du starter eller slutter noe narkotika program.

Tom mage

Hvis grunnlaget for å starte 5-HTP er appetittregulering, bør du ta det ca 20-30 minutter før du spiser slik at det vil gå inn hjernen din og begynne å konvertere til serotonin raskere. Hvis du har andre grunner for å ta 5-HTP, bør du være i stand til å ta det tre ganger om dagen i små doser uten kvalme. Du trenger ikke å ta det før måltider dersom formålet for å ta den er ikke å fremme vekttap eller bekjempe fedme.

Etter måltid

Hvis du har en tendens til å spise mer i løpet av natten timer enn i morgen eller i løpet av dagen, kan det være gunstig å ta en 100 mg dose av 5-HTP umiddelbart etter siste måltid. Hvis kvalme følger, bør det være forbigående og avtar etter noen dager. Nipper til en ginger ale kan være en fordel hvis kvalme oppstår etter et måltid. Unngå koffeinholdige drikker, da disse kan holde deg våken samt motvirke effekten av 5-HTP.

Gastrointestinale bivirkninger

Andre bivirkninger av 5-HTP som oppstår i magen er tap av matlyst, diaré, kramper, oppkast og gass. De fleste av disse symptomene oppstår når du tar mer enn 100 mg av 5-HTP. Tar 5-HTP med måltider kan redusere gastrointestinale bivirkninger.

Hvordan stoppe Kramper i leggen din

Hvordan stoppe Kramper i leggen din


En kalv krampe er en ufrivillig smertefull krampe eller innstramming av musklene i leggen, den bakre leggen mellom kneet og ankelen. Hard trening, overdreven inaktivitet eller en ubalanse av slike ting som natrium og elektrolytter kan forårsake kramper. Kalv cramps er vanligvis forbigående, men kan føre til alvorlige, invalidiserende smerter. Ekstreme eller kroniske kramper i leggen kan føre til skade i muskelen gjennom en rive av muskelfibre eller kompresjon av nerveender som fører til problemer med generell mobilitet.

Bruksanvisning

Stopp aktivitet når smertene begynner. Stretch kalv.

For å strekke kalv, alternativ bevegelse av ankelen slik at tærne peker nedover deretter oppover.

For avansert stretch, utføre runner strekningen. Posisjon kroppen på på en armlengdes avstand fra vegg. Plasser hendene på veggen og plassere upåvirket ben i en litt bøyd posisjon foran det berørte beinet. Holde hælen på den berørte beinet på bakken, sakte helle i veggen til du føler en strekk i leggen.

Påfør moderat tommeltrykk i leggmuskelen magen, eller den tykkeste delen av leggen, for alvorlige leggkramper. Når spenning eller krampe utgivelser, øker tommeltrykk. Fortsett slik til krampe forsvinner.

Follow tommeltrykk med elting massasje eller håndtrykket fra ankelen opp over hele muskelen til baksiden av kneet.

Påfør is til området for å redusere betennelser eller hevelse.

Ta en varm dusj for å løsne muskelspasmer hvis tetthet er vedvarer.

Tips og advarsler

  • Drikk nok vann hver dag for å redusere forekomsten av kalv kramper. Øk vanninntaket med hard trening.
  • Utføre daglig strekker rutine, spesielt løperen strekningen beskrevet i trinn 1, for å redusere sjansene for å få en kalv krampe.
  • Siden alvorlige eller kroniske kalv kramper kan føre til muskelskader ta kontakt med lege hvis smertene vedvarer å utelukke eventuelle medisinske tilstander eller problemer, inkludert helsemessige problemer som kan forårsake kalv kramper eller er forårsaket av kalven krampe.

Hva som forårsaker menstrual krampe smerter?

Menstruasjonssmerter (dysmenoré) er de skarpe smerter i bekkenet og nedre del av magen som en kvinne kan ha i løpet av menstruasjonssyklusen. Ifølge MedicineNet.com, ca 50% av kvinner har menstruasjonssmerter, og 15% av disse kvinnene beskrive smerten som alvorlig. Kramper er primært forårsaket av den kjemiske prostaglandin, som er produsert av vevet som linjer i livmoren. Prostraglandin fører til at musklene i livmoren til å trekke seg sammen i løpet av en kvinnes månedlige syklus. Ifølge eMedicineHealth, kan kvinner med høye nivåer av prostraglandin har mer intense rier og dermed mer smerte. Imidlertid, mens prostraglandin er den primære årsaken til menstruasjonssmerter, er det en rekke av sekundære årsaker også.

Endometriose

Kvinner med endometriose ofte har ekstremt smertefulle menstruasjonsperioder. Endometriose er en sykdom som forårsaker vev i likhet med det som linjer i livmoren (endometrium) å vokse utenfor livmoren. Vevet kan vokse på eggstokkene, eggledere, leddbånd som støtter livmoren, blæren og / eller rektum. På samme måte som endometriet kaster hver måned, så gjør vev utenfor livmoren, noe som kan være svært smertefulle, spesielt fordi, i motsetning til endometriet har denne feilplassert vev ingen måte for å gå ut av kroppen.

Fibroids

Fibroids er noncancerous vekster som ligger i muskelen av livmoren. De kan vokse inn i livmorhulen, eller legge seg inn i livmorveggen. Mange kvinner som har fibroids har kraftig blødning under sine perioder sammen med mye smerte. Ingen vet nøyaktig hvorfor fibroids føre til mer blødning og smerter, men ifølge kvinners helse London, er en teori at smertene kan skyldes store klumper av blod presser gjennom livmorhalsen. En annen teori er at kramper oppstår fordi livmoren prøver å tvinge ut en fibroid som vokser i livmorhulen.

Smal Livmorhalsen

Livmorhalsen er den nedre del av livmoren, som åpner inn i vagina. Under menstruasjon, går livmorslimhinnen gjennom livmorhalsen og renner ut gjennom skjeden. Hvis en kvinne livmorhals er spesielt smal, kan det føre til smerter og kramper som menstruasjonsblod og vev passere gjennom.

Spiral (intrauterin enhet)

En intrauterine enheten er en liten, T-formet instrument som settes inn i livmoren som en form for prevensjon. Enheten hindrer sædcellene og egget fra møte eller hindrer et befruktet egg fra implanteres i livmoren. En spiral kan øke kramper og smerter under menstruasjon, særlig innen de første tre månedene etter at enheten er satt inn.

Ovarian Cyste

En ovarian Cyste er en liten sac som vokser på eggstokken. Mens det er flere typer cyster på eggstokkene, den vanligste typen oppstår når hårsekken som vokser under eggløsningen ikke klarer å bryte åpne og slippe et egg. I stedet forblir flytende i hårsekken og en cysteformer. Cyster kan forårsake smerter under menstruasjonen som spenner fra mild til alvorlig.

Tegn og symptomer på kramper under graviditet

Tegn og symptomer på kramper under graviditet


Graviditet kommer med så mange nye kroppslige opplevelser, noen ganger er det utfordrende for en kvinne å skjelne forskjellen mellom normale smerter, smerter og kramper, og noe mer alvorlig. Kjenne de ulike tegn og symptomer på vanlig kramper under svangerskapet kan bidra til skille en normal muskelkrampe fra en mer alvorlig tilstand som trenger umiddelbar oppmerksomhet.

Benign Kramper

Det er ikke uvanlig at gravide kvinner å oppleve kramper i beina og føttene, spesielt i løpet av tredje trimester. Symptomer på disse typer kramper inkluderer plutselige, skarpe smerter eller spasmer som taper seg i en bred verke i enten kalv eller buen på foten. Disse kramper ofte skjer på slutten av dagen eller i ro, og kan bli løst ved å gå rundt å strekke ut muskelen, som strekker beinet gjennom hælen til å forlenge kalv, eller forsiktig masserer buen på foten. Noen kvinner opplever også ufarlige kramper i nedre bekken-området eller nedre del av ryggen, under eller etter å ha opplevd en orgasme. Disse kramper er preget av en kjedelig, bred verke i hele bekkenregionen --- mye som milde menstruasjonssmerter. De er ikke nødvendigvis ledsaget av en skarp smerte selv en orgasme kan føre til at livmoren til å trekke seg sammen, noe som kan være mer ubehagelig enn farlig.

Årsaker til Godartede Cramps

Det er antatt at ben- og fot kramper kan være forårsaket av vektøkning og trykket mot bekkensirkulasjonssystemet som strømmer inn i bena. Redusert sirkulasjon forverres hvis kroppen er ofte i en sittende stilling. Regelmessig mosjon, spesielt turgåing, bør bidra til å lindre problemet. Ifølge boken "Conception, svangerskap og fødsel," disse kramper kan være forårsaket av lave nivåer av kalsium i blodet eller en natriummangel. Runde ligament smerter er en annen godartet kramper følelse som er faktisk ikke en krampe i det hele tatt. Senene rundt livmoren støtte og strekke med livmor som det vokser. Siden leddbånd er i stand til kontrahering og avslappende, akkurat som musklene, noen ganger en kvinne opplever noen sekunder av smerte, som hun kan feil for en kort, skyting krampe. Disse smertene har en tendens til å skje oftere når en kvinne endrer kroppsstillinger og leddbånd reagerer å støtte livmoren.

Magekramper

Selv runde ligament smerter er ufarlig, hvis det varer lenger enn noen få minutter, bør en gravid kvinne kontakte legen sin. Mild ubehag i magen og tilfeldig, forbigående smerter kanskje ikke betegne et problem, men annet magekrampe --- spesielt når ledsaget av videre symptomer --- kan bety et medisinsk nødstilfelle. Pågående magesmerter ledsaget av en hard eller kontrahert livmor er grunn til umiddelbar bekymring og en tur til legen eller sykehuset. Ektopisk svangerskap er preget av lavere magekramper som kan være bare på én side. Noen ganger vaginal blødning er til stede, men noen ganger er det ikke --- imidlertid farlig indre blødninger kan oppstå. Øvre magekramper og smerter (på høyre side, under brystkassen) kan være et tegn på svangerskapsforgiftning. Ledsagende symptomer er hodepine, kortpustethet og hyppig vannlating. Hver gang en gravid kvinne opplever magesmerter eller pågående kjedelig, verkende kramper --- med eller uten andre symptomer, særlig blødning --- hun skulle ringe legen henne umiddelbart.

Hvordan redusere Abdominal Kramper Pain

Hvordan redusere Abdominal Kramper Pain


Magekramper kan være forårsaket av en rekke faktorer. Kramper kan oppstå på grunn av menstruasjon, irritabel tarmsyndrom, eller den kan forårsakes av inntak av visse matvarer. For eksempel får noen mennesker kramper i magen etter inntak av for mye koffein. Andre mennesker finner ut at de ikke kan tolerere mat som er for sterkt krydret. Uavhengig av årsak, er det noen ting du kan gjøre for å midlertidig redusere smerter i magen. Fullt å behandle og bli kvitt smertene, vil imidlertid avhenge spesifikt på hva som forårsaker den.

Bruksanvisning

•  Slapp av. Sitt i en god stol eller ligge i sengen. Hvis du er på jobb og kan ikke forlate, prøve å ta noen dype, beroligende åndedrag i det minste. Lukk øynene eller mørkere i rommet, og prøve å redusere hjertefrekvensen. Redusere stress nivå kan redusere smerte fra kramper.

Drikk minst ett høyt glass med vann. Ikke bare er å drikke vann er bra for helsen din, men hvis du har mistanke om at en viss mat har utløst kramper, så drikkevann vil hjelpe skylle at maten ut av systemet.

Ta en syrenøytraliserende. Dette er en annen måte å behandle smerte hvis du har mistanke om en matvare er involvert. Antacida er svært effektive for å behandle mange typer magesmerter.

Ta paracetamol, ikke aspirin eller ibuprofen, som kan gjøre noen kramper verre. Paracetamol selges under merkenavnet Tylenol blant andre.

Plasser en varmeflaske eller varm pad på magen. Vær forsiktig så du ikke overopphetes selv. Noen mennesker elsker den fuktige varmen fra en varmeflaske, mens andre foretrekker den stødigere varmen av en pute. Eller prøv soaking i et varmt bad.

Tips og advarsler

  • Hold styr på din smerte, slik at du kan prøve å finne ut hva som utløser den.
  • Se en lege hvis smertene vedvarer eller hvis det er ledsaget av andre symptomer som feber og oppkast.

Hjem rette for Kramper

Mange kvinner opplever smertefulle kramper før og under menstruasjonen hver måned. Den medisinske termen for dette kramper er dysmenoré. Mens disse kramper er vanligvis ufarlig og avta i løpet av noen få dager, kan de være svært komfortable. De er skarpe smerter som er lokalisert i bekken og buk områder, og kan være alt fra mild til svært intense. For de som ønsker å redusere smerter forbundet med kramper, er det flere forskjellige hjem rettsmidler for å prøve.

Mineraler og vitaminer

Mineraler og vitaminer kan hjelpe med å redusere kramper. Forbruker matvarer som er rike på sink, kan B-vitaminer, magnesium og kalsium bidra til å redusere de ubehagelige symptomene som oppstår fra kramper, for eksempel oppblåsthet og følelser av skarp smerte. Kosttilskudd med noen av disse mineralene og vitaminer kan også hjelpe slaget kramper.

Oppvarming Pads

Varmeputer er en klassisk, praktisk, rask og billig hjem middel for å bli kvitt kramper. Hvis du plasserer en varmepute, enten på magen eller nedre del av ryggen, kan det i stor grad bidra til å redusere ubehag og smerter av kramper. For de som ikke har en varmepute, er det svært enkelt å lage en. Dette kan gjøres ved å få en sokk og fylle den opp med enten rå ris eller linfrø, og deretter varme den opp i mikrobølgeovnen for mellom én og to minutter.

Kamille

Kamille er et navn for ulike planter som ligner på tusenfryd. Kamille er en hage urt, og blomstene har lenge hatt ulike medisinske formål. Den kommer i flytende, kapsel og te former. Du må få to ts av tørket ut kamille blomster, og deretter blande det inn i en kopp kokende vann, og la dem bratt i minst fem minutter. For smaks grunner, kan du legge enten sukker eller honning (eller begge deler). Dette kan berolige kramper ubehag. En måte å forebygge kramper skjer i første omgang er ved å forberede. Dette kan gjøres ved å drikke kamille te et par dager før mensen er ventet å starte. Så under selve perioden, er det anbefales å konsumere to kopper daglig.

Hva er årsakene til Esophageal Kramper Etter Runde Band Surgery?

Hva er årsakene til Esophageal Kramper Etter Runde Band Surgery?


Den lap-band er et populært kirurgisk implantat brukes til å behandle fedme. En justerbar ring omkranser magen rett under mellomgulvet og reduserer mengden mat en person kan spise før mett. Etter operasjonen, noen pasienter lider esophageal spasmer, som er ufrivillige muskelsammentrekninger i spiserøret som kan føre til store smerter og forstyrre reise av mat til magen. Årsaken er ukjent, men det er visse triggere pasienter kan arbeide for å unngå.

Definisjon

Esophageal spasmer kan variere fra ubehagelig press for ekstrem smerte som stråler gjennom hele bryst og rygg. Disse spasmer faller inn i to kategorier: diffuse esophageal spasmer (DES), uregelmessige sammentrekninger i spiserøret som kan stoppe mat fra å nå magesekken, og Nøtteknekkeren spasmer, som er smertefulle og ekstremt kraftige versjoner av de vanlige glatte, koordinerte muskelbevegelser svelger. Spasmer alvorlig nok til å hindre en person å spise eller drikke nok kan være farlig fordi de kan føre til underernæring eller dehydrering.

Årsaker

Den eksakte årsaken til disse kramper er ukjent, men de kan være knyttet til en forstyrrelse av nerver som styrer prosessen med å svelge. Hvorfor noen lap-band pasienter får spasmer og andre ikke gjør det, er et mysterium, men det er noen identifiserbare faktorer som kan bidra til dem.

Medvirkende faktorer

Irritasjon av magesekken eller spiserøret synes å være nøkkelen trigger for esophageal spasmer. Denne irritasjonen kan være fra en fysisk sjokk, slik som å spise veldig varmt eller veldig kald mat, eller fra press på spiserøret eller pessar. Å spise enda litt mer enn magen holder komfortabelt kan resultere i nok press på membranen å signalet spasmer. Mat som ikke tygges tilstrekkelig kan være for store til å passe gjennom den lille åpningen av lap-band.

Når denne maten blir fanget, det fører til ekstremt ubehag og oppstøt, som er når musklene arbeider for å presse mat tilbake opp i spiserøret i en bevegelse som ligner på oppkast. Noen frukter og grønnsaker, som druer, tomater, fersken eller epler kan forårsake blokkeringer, og dermed overfylling og oppstøt, fordi deres hud ikke kan brytes ned nok ved å tygge. En lap-band som er justert med en åpning for små økninger hyppigheten av hindringer og vil føre til fast føde å støte opp mot mellomgulvet som det ville gjort i overspising.

Kjemisk irritasjon fra syre-rik mat eller sure oppstøt kan også utløse spasmer. Mat som sitrusfrukter og tomater kan være sure nok til å irritere magen eller spiserøret. Angst, noe som kan føre til at magen til å produsere for mye syre, og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), når magen syrer og / eller galle regelmessig tilbakestrømning opp gjennom magen til spiserøret, både øke risiko for å oppleve en krampe.

Behandling

Esophageal spasmer kan bli beroliget av mange av behandlinger for GERD, inkludert antacida og kosthold modifisering. Peppermynteolje og kontrollert pusteteknikker har vært kjent for å hjelpe glatte muskelsammentrekninger. I alvorlige tilfeller kan leger foreskrive medisiner eller Botox-injeksjoner å lamme nervene som forårsaker kramper. Kirurgi brukes kun i ekstreme tilfeller.

Forebygging

Alt som kan irritere spiserøret eller magen kan være en trigger hos personer som lider esophageal spasmer. Den beste måten for lap-band pasienter for å unngå dem er å nøye følge deres kirurg & rsquo; s eller ernæringsfysiolog & rsquo; s mat retningslinjer, herunder å spise sakte, tygge maten grundig, og måle porsjonsstørrelser. Unngå veldig varm eller veldig kald mat og svært sure matvarer samt peeling skinn av frukt og grønnsaker kan også bidra til å redusere mage reaksjoner.