Digidexo.com

supraspinatus tendinitt

Prognose for supraspinatus tendinitt

The National Institute of Heath sier supraspinatus tendinitt (også kjent som rotator cuff senebetennelse) er en betennelse i sener i skulderen. Noen form for skade eller irritasjon kan føre til skade på din rotator cuff muskler eller sener. Prognosen for rotator cuff senebetennelse er veldig bra og mindre kirurgi er nødvendig fullstendig gjenoppretting tar vanligvis en et par uker på de fleste.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, dine rotator cuff muskler og sener bidra til å holde ballen av øvre arm ben festet i skulderen socket.

En rotator cuff skade kan skyldes et fall, tunge løft eller overhead arm bevegelser som er nødvendige for aktiviteter som svømming, vektløfting, pitching en baseball eller plassere elementer på høye hyller.

Personer over 40 år er mer utsatt for rotator cuff skader.

Symptomer

Symptomer på rotator cuff senebetennelse er smerter, spesielt når du beveger armen. Smerten kan være verre om natten. Du kan også finne det utfordrende å heve armen om hodet eksempel når gre håret eller mens du forsøker å forstå et element sitter på en høy skrinlegge.

Behandling

I de fleste tilfeller, isposer, hvile og over-the-counter (OTC)-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin, ibuprofen (Advil, Motrin, andre) vil den enkle ubehag forbundet med rotator cuff tendinitt.

Hvis smertene er mer alvorlig, kan legen injisere kortikosteroid som også vil bidra til å redusere betennelse.

Hvis kortison og hjem rettsmidler mislykkes, kan legen utføre artroskopisk kirurgi. Operasjonen skaper ekstra rom for sene i skulderen din.

Recovery

Generelt, folk gjør en fullstendig gjenoppretting etter hjemme terapi og noen ganger steroidinjeksjoner

Når diagnosen tidlig, bør rotator cuff tendinitt rydde opp i 1-3 ukers tid ved å justere dine daglige aktiviteter som vil huse og skjemme bort din midlertidig deaktivert skulder.

Innen én måned, skal du skadet skulderen være fullt funksjonelle.

Kirurgi Prognose

Hvis artroskopisk kirurgi ble utført, vil det være seks til tolv uker før du vil være i stand til å gjenoppta sport eller aktiviteter som krever fysisk anstrengelse av skulderen din.

For pasienter som lider av senebetennelse og et bein anspore (en benete vekst dannet på normal bein), er kirurgi nesten alltid i stand til fullt ut å ta med skulderen tilbake til sine pre-skade evner.

Hva er moderat supraspinatus tendinitt?

Supraspinatus tendinitt er en skeletomuscular tilstand som påvirker skulderen. Det er den vanligste skulder sykdom for personer i alderen 25 til 50.

Årsaker

Årsaker til supraspinatus tendinitt inkluderer repetitive bevegelser i skulderen, spesielt overhand bevegelser som i tennis eller kaste en baseball eller fotball. I om lag 30 prosent av tilfellene, er det et resultat av direkte traume.

Symptomer

Symptomer på supraspinatus tendinitt starter med generell skuldersmerter, som generelt blir sterkere når du beveger armen sidelengs eller opp og over hodet. Smerte øker over tid dersom behandling ikke er tatt.

Diagnose

Diagnosen er vanligvis laget gjennom en fysisk undersøkelse, og en MR kan gjennomføres på skulderen for å bekrefte diagnosen og utelukke lignende forhold, som for eksempel impingement syndrom.

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner og range-of-motion øvelser er de vanligste konservative behandlinger for supraspinatus tendinitt. Kirurgi blir vanligvis ikke utført, med mindre det er ekstrem skade på sener eller en langvarig svikt i konservativ behandling.

Prognose

De fleste pasientene som er berørt av supraspinatus tendinitt blir helt friske etter konservativ behandling, og pasienter som velger kirurgiske inngrep har også en utmerket sjanse til å vende tilbake til full, uhindret styrke.

Styrking øvelser for Tendinitt

Senebetennelse er en betennelse i sener som utgjør en viktig del av leddene i skulder, albue og håndledd. Det er en tilstand som tennes etter hvert i en del av kroppen som er gjenstand for gjentatt bruk. Tendinitt kan begrense bevegelse og forårsake smerte, selv når du prøver å gjøre vanlig arbeid med de berørte felles. Øvelser for senebetennelse er utviklet for å pleie og styrke sener og returnere dem til normal funksjon.

Warm-Up

Før du gjør noen øvelser, varme opp og forsiktig strekke de berørte arm ved å la det henge løst mens bøyd i midjen, så svingende det sakte, holder det kort i luften og deretter la den slippe. Sakte bøye de berørte felles hvis du arbeider med senebetennelse i albuen eller håndleddet. Videre i en serie på 10 til 20 repetisjoner.

Arm Raise

Stå med den berørte arm holdes rett ned løst foran kroppen din. Løft armen inntil armen og hånden peker rett ut fra kroppen; deretter bøye albuen og fortsette å heve hånden til det danner en 45-graders oppover vinkel. Sakte senke armen til hvileposisjon, og gjenta 10 ganger eller til armen føles sliten.

Skulder Styrking

For å styrke arm, legg deg ned på ryggen på en seng med den berørte arm hengende over siden, bøyde 90 grader ved albuen, og hånden vendt ned. Sakte heve hånden til skulderen; la dem falle igjen. Fortsett i et sett med 10 repetisjoner eller til din arm og skulder blir lei.

Elbow senebetennelse

For senebetennelse av albueleddet eller "tennisalbue", er det flere strekker og bøyer øvelser tilgjengelig. I ett, holder du armene tett til kroppen i en bønn posisjon; deretter utvide dem sakte bort fra kroppen. En annen øvelse har du står nær en vegg, og deretter trykke hånden mot veggen og strekke underarm muskel ved å bøye hånden.

Wrist Work

For senebetennelse i håndleddet eller carpal tunnel syndrom forårsaket av repeterende skrive eller arbeide på datamaskinen, hold håndleddene foran kroppen, og forsiktig strekke, flex og rotere dem. Gjenta flere ganger om dagen, men aldri til et punkt der du forårsaker en forverring av smerte symptomer. Andre gode oppgaver omfatter å trykke på en hånd forsiktig ned på baksiden av den andre, strekker armen ut fra kroppen og strekker fingrene bakover ved hjelp av håndleddet, og som holder de deler ut mens sakte rotere dem.

Botemidler for Tendinitt

Tendinitis oppstår når inflammasjon utvikles i en eller flere av sener. Selv om tilstanden er vanlig i skuldre, håndledd og albuer, kan tendinitt utvikle seg i noen sene. Vanlige symptomer er smerter, ømhet og hevelse; og senebetennelse vanligvis resultater fra en skade. Men heldigvis finnes det måter å kurere senebetennelse og stoppe betennelser.

Rest

Velg dine aktiviteter med omhu, og unngå aktiviteter som irriterer skaden. For eksempel, hvis tendinitis utvikler seg i skulderen, kan aktiviteter som tennis og andre idretter forverre symptomer og forlenge skaden. Holde skadet sene immobilisert med en slynge eller bandasje også fremmer helbredelse.

Påfør Ice Pad

Anvende en is eller kald pakke direkte til skadelidte sene reduserer betennelse og hevelse. Bruk en ispose eller en pakke med frosne grønnsaker. Pakk pakken i en tørr klut for komfort, og bruke den til din skade flere ganger om dagen i 20-minutters intervaller.

Elevation

Hevelse er et symptom på senebetennelse. Hvis tendinitis oppstår i underkroppen, holde beinet eller skade forhøyet for å redusere hevelse. Plassere flere puter under beinet, og holde den skadde beinet hevet over ditt hjerte. Drikke mye vann og redusere natrium inntaket kan også bekjempe hevelse.

Medisiner

Hjem rettsmidler for senebetennelse inkluderer over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, paracetamol og aspirin for å lette smerter. Hvis disse medikamentene er ineffektiv, kan leger anbefale en steroid injeksjon for å stoppe betennelser og smerter. Andre alternativer er resept-styrke aktuelle medisiner.

Fysioterapi

I alvorlige tilfeller kan fysisk terapi bli nødvendig for å kurere tendinitt. Med hjelp av en fysisk terapeut, vil du preform en rekke øvelser som skal styrke skadde sener og bedre mobilitet. Terapi kan redusere smerte og hjelpe deg å gjenoppta normale aktiviteter raskere.

Behandling av Tendinitt

Tendinitt utvikler seg når en sene blir irritert eller betent, forårsaker smerte. Tilstanden kan utvikle seg i noen sene, noe som er en snor feste en muskel til et bein, men det er mest utbredt i skuldre, albuer, hæler og håndledd. Skader som forstuinger eller stammer kan forårsake senebetennelse, men oftere, utvikler tilstanden fra overforbruk eller repeterende bevegelser. Vanlige symptomer på tilstanden er smerter og ømhet i det berørte området. I noen tilfeller kan noen mild til moderat hevelse også utvikle.

Medisiner

Senebetennelse kan være en smertefull tilstand, så over-the-counter smertestillende midler er ofte et første skritt for behandling. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som Aleve og Advil er et godt valg for smertelindring. Legen kan også foreskrive et kortikosteroid som behandling. Aktuelt versjoner av kortikosteroider er tilgjengelige for å bli brukt til det berørte området, men injeksjoner er et annet alternativ. Injeksjoner utgjøre noen risiko, men fordi gjentatte injeksjoner kan svekke senen og gjøre det mer sannsynlig til å sprekke.

Home Care

Resten er en viktig del av behandlingen ved tendinitis. Å hvile det berørte området, unngå aktiviteter som forårsaker smerte. For å bidra til å lindre smerten, ice området for 15 til 20 minutter flere ganger hver dag. Mens glasur området, kan du prøve å holde det hevet over hjertet for å hindre eller redusere hevelse. I tilfelle området er hovent, pakk den med plaster eller wraps inntil hevelsen avtar.

Terapi

I noen tilfeller kan en fysioterapeut hjelpe folk med senebetennelse ved å utvikle et sett med øvelser for å styrke de berørte sene og de omkringliggende muskelgrupper. Disse øvelsene, som kan inkludere vektbærende eller range-of-motion aktiviteter, vil trolig må gjentas regelmessig for å bygge opp styrke og bidra til å unngå smerter fra senebetennelse.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller, eller når senen har sprukket, kan kirurgisk reparasjon være nødvendig. Når tendinitis påvirker mobilitet eller når senen er helt løsrevet, kan kirurgisk reparasjon bidra til å gjenopprette normal funksjon. Det er viktig å merke seg at kirurgi er normalt ikke brukes til behandling av senebetennelse. De fleste tilfeller av tilstanden kan effektivt behandles med hvile og smertestillende midler.

LED Therapy & Tendinitt

Lysdioder, også kjent som lysdioder, kan anvendes i behandling av tendinitt, ifølge University of Wisconsin Department of Kinesiology. I en studie utført der, mindre muskelsvakhet og smerte resulterte når LED-terapi ble anvendt i motsetning til de som er gitt ultralydbehandling.

Tendinitt

Ifølge University of Maryland Medical Center, er en tilstand der sener --- fibrene brukes til å koble en bestemt muskel til en nærliggende bein --- bli irritert, betent eller hovne på grunn av aldring, overforbruk av muskler og senebetennelse bein i det berørte området, eller skade.
Revmatoid artritt og andre sykdommer kan føre til senebetennelse, også, og hvis tilstanden oppstår gjentatte ganger i et bestemt område (som er tilfellet hos personer som spiller sport regelmessig) det kan til slutt føre til en mer alvorlig tilstand som kalles tendinose.

Light-Emitting Diode Therapy (LED)

Ifølge National Cancer Institute, er light-emitting diode terapi en type fotodynamisk terapi brukes til å bekjempe kreft ved å aktivere kreft-bekjempelse av narkotika. I tillegg har lysterapi også blitt brukt til å behandle værsyke (SAD) og depresjon. Men LED er også en potensiell behandling alternativ når du arbeider med smerter og betennelse på grunn av senebetennelse.

LED for Tendinitt Treatment

Selv om lampe brukes i kampen mot kreft, er det bare som et medikament-aktiverende mekanisme som den ikke trenger dypt nok (eller har evnen) til å ødelegge eller krympe tumorer verket. Det er derfor det er også gunstig for å redusere smerter og betennelser forårsaket av senebetennelse, som det ikke har evnen til å ødelegge vev eller gå dypt nok til å forårsake ytterligere muskel eller sene problemer. Isteden går den kun dypt nok til å aktivere kroppens produksjon av adenosintrifosfat (ATP), en kraftig celle brennstoff som er nødvendig for daglig cellulær aktivitet i kroppen (inkludert celler og vev reparasjon og helbredelse).

LED og ATP

LED-virker ved å stimulere kroppen til å produsere mer ATP, i henhold til University of Wisconsin, gir seneceller med den nødvendige brennstoff for å møte cellulære reparasjonsbehov. Cells bruke denne ATP drivstoff for stoffskiftet på cellenivå, reparasjon og helbredelse av sener berørt av senebetennelse og redusere smerter og betennelser.

LED Verus Ultralyd Therapy

Mens ultralyd terapi har blitt brukt til å behandle smerter og betennelser på grunn av senebetennelse, konkluderte en University of Wisconsin studie som ultralyd og LED-terapi var like gunstig i møte symptomer som følge av senebetennelse. Imidlertid LED terapi arbeidet raskere enn ultralyd tilnærming.

Om Tendinitt hos barn

Om Tendinitt hos barn


Senebetennelse hos barn kan være et problem, spesielt for barn som er aktive i idrett. Senebetennelse er betennelse i vev og sener som fester muskelen til knoklene. I mange tilfeller er tendinitis resultatet av overforbruk av muskelen og forbindelses sene i store ledd. Det er mulig å ha senebetennelse på nesten hvilken som helst del av kroppen der musklene er festet til bein, men de vanligste aspektene ved denne tilstanden er patella (kne) tendinitt, rotator cuff (skulder) senebetennelse og Achilles (ankel) tendinitt.

Achilles tendinitis

Ifølge American Academy of Osteopaedic Surgeons akillessene er den sterkeste senen i menneskekroppen. Symptomer på Achilles senebetennelse inkluderer mild smerte som gradvis forverres med bruk; merkbare endringer i beinet hastighet; perioder hvor smerten er alvorlig langs senen, særlig hvor den møter benet eller ankel-leddet; og hevelse. Det er mulig å forebygge denne type idrettsskade ved å velge sko som passer riktig, stretching før trening og fokusere oppmerksomheten på varmer opp musklene før fysisk aktivitet.

Patella Tendinitt

Senebetennelse i kneet kalles patella tendinitis. Patella er bein som kalles ofte kneskålen. Denne formen for senebetennelse er ofte et resultat av overusing og overextending kneleddet. Symptomer på patella tendinitis er smerter og hevelse i kneleddet, spesielt om morgenen. Ifølge Nationwide Children Hospital denne type idrettsskade er oftest assosiert med volleyball og basketball, hvor utøveren regelmessig vendingene kneleddet.

Rotator cuff tendinitis

Rotator cuff senebetennelse påvirker skulderleddet og er et resultat av feil mekanikere i idretter hvor kasting er nødvendig eller repeterende skulder bevegelse er nødvendig, for eksempel i svømming. Ifølge Barnas Memorial Hospital, den primære symptom på rotator cuff senebetennelse er smerter i fronten og på siden av skulderen. Løfte armen opp og over skulderen kan resultere i skarp smerte i skulderen og opp langs overarmen.

Diagnose

Diagnostisering senebetennelse hos barn ofte innebærer et besøk til en idrettsmedisin spesialist eller ortopedisk kirurg. Ifølge Barnas Memorial Hospital, vil legen undersøke den skadde leddet og teste omfanget av bevegelse av ledd. Legen kan kreve røntgen, en CT scan eller en MR for ytterligere informasjon. I tillegg vil legen vanligvis ber om en persons skadehistorie og nivå av fysisk aktivitet som involverer de berørte felles.

Behandlinger

Behandlinger for senebetennelse hos barn vanligvis innebære en kombinasjon av metoder. Den første linjen av behandlingen er vanligvis en resept for NSAID anti-inflammatorisk smertestillende midler, i henhold til Barne Memorial Hospital. Den andre linjen av behandlingen er ofte fysisk terapi som inkluderer ultralyd, massasje og øvelser for å styrke svake muskler. Endelig kan den siste linjen av behandlingen være kirurgi for å reparere eventuelle tårer i leddbånd eller brusk.

Hip Tendinitt Treatment

Hip tendinitt normalt oppstår når musklene rundt hofteleddet kapsel bli skadet eller anstrengt, noe som medførte at sener fester disse musklene til hoftebenet bli irritert og betent. Behandlinger for hip senebetennelse er varierte, og de fleste former for behandling er utformet for å redusere irritasjon og betennelse i betent hofte sener og tilhørende mykt vev i det hippe området.

Rest

Hip tendinitt, spesielt gjentakende episoder, vanligvis et resultat av overforbruk eller over-straining av musklene rundt hofteleddet. Flere sterke, tykke sener fester disse musklene direkte til hofteleddet. Når musklene blir anstrengt eller betent, vedlagte sener ofte bli forverret og betent, en tilstand som er referert til som senebetennelse. Bare hviler hip muskler og sener er det beste løpet av behandling for hip senebetennelse. Dette betyr å avstå fra enhver fysisk aktivitet som over-påkjenninger eller overtaxes hofteleddet og de tilhørende mykt vev i hofte og lyske området. Etter en periode med hvile, hevelse og betennelse i hofteleddet muskler og sener raskt avtar. Mange ganger en lengre periode med hvile og avstå fra altfor fysiske typer aktiviteter er alt som trengs for å helbrede et anfall av hip senebetennelse.

Fysioterapi

I tillegg til hvile, hip senebetennelse behandling mange ganger omfatter ulike fysioterapi modaliteter inkludert massasje, bruk av varme eller kalde til den smertefulle betent område og elektrisk muskelstimulering. De viktigste målene for disse typer behandling er å redusere hevelse og betennelse i hofte muskler og sener, og for å øke blodstrøm og sirkulasjon til skadde og betent område, noe som bidrar til å øke frekvensen og hastigheten på bløtvevstilhelingen og reparasjon. Avhengig av alvorlighetsgraden av hip smerte og irritasjon forårsaket av hip senebetennelse, kan fysioterapi startes umiddelbart etter symptomer eller kan settes i gang etter en kort periode med hvile eller når betennelse og hevelse har sterkt stilnet.

Hip Stretching

Forsiktig strekke musklene om hofteleddet, inkludert hip flexors, extensors, quadriceps og hamstrings, er en effektiv behandling for hip senebetennelse. Mange ganger smertefulle, betente hip muskler og sener stramme opp og krympe i lengde, noe som øker hip stivhet og ytterligere forverrer den allerede irriterte området. Utføre en grundig strekker rutine konsekvent bidrar til å holde hip muskler og sener fleksible, langstrakte og litt beskyttet mot ytterligere skade. De fleste strekker regimer begynne når smerte og irritasjon har sunket nok til å gi rom for et bredt spekter av stretching bevegelser. Strekninger er gjort sakte i en jevn, kontrollert måte, og noen strekninger som forårsaker sterke smerter er motet.

Anti-inflammatorisk / smertestillende medikamenter

Anti-inflammatoriske medisiner eller ulike over-the-counter smerte medisiner er ofte foreskrevet for behandling av hip senebetennelse. Ved å bidra til å redusere mengden av bløtvev irritasjon og betennelse, og ved å redusere mengden av smerte og ubehag, kan disse typer medisiner hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen, og at den enkelte å gå tilbake til sitt tidligere nivå av fysisk aktivitet. Mange anti-inflammatorisk og smertestillende-medisiner er tilgjengelige uten resept og fungerer svært godt i milde til moderate tilfeller av hip senebetennelse. For mer alvorlige hip senebetennelse tilfeller kan reseptbelagte medisiner være nødvendig.

Steroid injeksjon

I sjeldne tilfeller av svært smertefullt og / eller langvarig hip senebetennelse, kan en steroid injeksjon være foreskrevet for å redusere smerte og fremskynde helbredelsesprosessen av de betente, irriterte sener og bløtvev. Steroidinjeksjoner er effektive for å redusere smerte og hevelse, og de blir ofte brukt til å behandle vanskelige tilfeller av hip bursitt, hofte og kne Artrose smerte, og smerter forårsaket av bein sporer. Normalt er et steroid injeksjon blandet med en aktuell bedøvelse og injisert direkte inn i smertefulle området. En annen, og noen ganger tredje, injeksjon brukes hvis den første injeksjonen ikke klarer å produsere tilstrekkelige resultater. Langvarig bruk av steroidinjeksjoner er sjelden anbefales, da det kan føre til en rekke negative bivirkninger, men kortvarig bruk av steroidinjeksjoner er en trygg og effektiv behandlingsform.

Hva er behandlingen for Bicipital Tendinitt?

Bicipital tendinitt, også referert til som biceps senebetennelse, er irritasjon og betennelse i biceps. Den biceps forbinder biceps muskelen til overarm og skulder. Denne senen hjelper til med å løfte, nå, dra eller kaste og repeterende bevegelser som disse kan føre til bicipital tendinitt.

Symptomer

Symptomer på bicipital tendinitt kan omfatte smerte i forsiden av skulderen. Smerten kan forverres når du løfter armen over hodet, eller når du utvider arm ut foran. Den smertefulle området kan være rød, hoven og øm å ta på. Smerte er verre først i morgen eller om natten. Snapping lyder kan bli hørt når du flytter armen eller skulderen.

Typer behandling

Behandling vil innebære hvile, is-applikasjoner, smertestillende midler og rehabiliteringsøvelser. Den skadde området bør holdes fra enhver aktivitet og en slynge kan gis for å hvile armen. Bruk is noen få timer i 10 til 15 minutter de første dagene etter skade for å lette betennelser. Over-the-counter medisiner som Advil eller Aleve kan lindre smerte. Kortikosteroid injeksjoner kan gis for alvorlige skader i biceps.

Betraktninger

Biceps tendinitt må hvile i minst 3-6 uker for sene til å gro skikkelig. Lys stretching og rehabilitering terapi kan tillates etter en hvileperiode. Rehabilitering øvelser kan omfatte skulder flexing som innebærer å strekke armen ut foran så løfte den over hodet. Lette krøller bære å løfte en boks med suppe til skulderen og ned igjen.

Advarsler

Rehabilitering øvelser bør bare forsøkes etter at senen har hatt tilstrekkelig tid til å hvile. Når du starter treningen, går sakte. Stopp eller skalere tilbake terapi hvis smertene forverres. Du må vente på legen din godkjenning før retur til enhver sportslig aktivitet.

Forebygging / løsning

Varm opp ved å strekke før noen form for sportslig aktivitet og kjøle seg ned når du er ferdig. Bruk is hvis du plutselig føler biceps smerte og la senen å hvile i noen dager. Rådfør deg med legen din når du endrer et treningsprogram. Legen din kan også gi deg råd om hva øvelser bidra til å styrke biceps muskel og sene.

Slik Cure Tendinitt

Tendinitis innebærer betennelse i sener. Denne smertefull tilstand er vanlig, og det kan påvirke forskjellige sener i hele kroppen. Selv om dette problemet rammer mange voksne, pinpointing den eksakte årsaken til senebetennelse er vanskelig. Tilstanden vanligvis presenterer seg selv etter en skade eller for mye fysisk aktivitet. På den annen side, noen mennesker håndtere uforklarlig tendinitt. Heldigvis finnes det måter å behandle og kurere denne irriterende smerte.

Bruksanvisning

Grense fysisk aktivitet til smerten avtar. Noen mennesker prøver å utøve eller praktisere sport mens håndtere tendinitt. Dette kan forverre problemet, og de skadde sener vil ikke gro. Slutt enhver aktivitet eller trening rutiner som forårsaker ekstra smerte eller ubehag.

Få nok hvile. I tillegg til begrenset fysisk aktivitet, personer som lider av tendinitis bør hvile sin kropp i en til tre uker. Bestem dere for å sove minst åtte timer hver natt.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Fordi tendinitis er betennelse, over-the-counter medisiner og reseptbelagte anti-inflammatoriske legemidler er effektive behandlingstilbud. Disse stoffene kontrollere og redusere betennelse.

Snakk med en lege om steroidinjeksjoner. Når sener er alvorlig skadet, kan muntlig medisiner ikke kontrollere smerten. Besøk en ortopedisk kirurg og få informasjon om steroidinjeksjoner. Legen injiserer dette kraftige anti-inflammatoriske medisiner i det berørte senen.

Varm opp før du spiller sport eller trener. I mange tilfeller, tendinitis helbreder innen tre uker. Imidlertid er sjansen for re-skader høy. Før han gikk i fremtidige arbeids ut rutiner eller fysiske idretter, gjør lette øvelser og strekninger som å gå og pilates.

Bruk en spenne. En annen måte å forhindre fremtidige tendinitis er å pakke det berørte området i en spenne. Dette gir støtte og bidrar til å hindre fremtidige betennelse eller skade.

Hva er årsakene til supraspinatus Tear?

Hva er årsakene til supraspinatus Tear?


Supraspinatus sene ligger over toppen av skulderen og kobles til humerus eller arm ben. Det er den største av fire muskler og sener som danner rotator cuff, som gir alle bevegelser i skulderen. Tårer i dette området kan være forårsaket av en rekke forhold eller skader.

Betydning

Sjansen for rotator cuff tårer, inkludert de i supraspinatus senen, øker når en person når alder 40 og utover. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier de fleste rotator cuff tårer er forårsaket av degenerasjon av senen. Tårer av denne art er mer sannsynlig å skje i den dominerende arm.

Funksjon

En supraspinatus sene rive kan være forårsaket av en anslagsskulderen, som oppstår når den sene blir betente og ikke kan bevege seg på riktig måte mellom skulderen og ermet bein. Et bein anspore kan være til stede med denne tilstanden også. Folk som ikke klarer å hvile eller behandle en skulder impingement kan ende opp med å rive det.

Effekter

En person med senebetennelse kan ende opp med å rive sin supraspinatus senen hvis han ikke skal behandle det med hvile, anti-inflammatoriske medisiner og is, ifølge artikkelen "Rotator Cuff Injury" på Mayoclinic.com. Idrettsutøvere som baseball-spillere som bruker en masse halvstikk kastebevegelser er også utsatt for disse typer tårer.

Ulykker

En person i alle aldre kan rive henne supraspinatus senen hvis hun faller eller blir involvert i en bilulykke. Frakturer i rotatorcuffen området kan oppstå i disse typer skader også.

Løfte

Folk som løfter vekter eller løfte gjenstander overhead kontinuerlig på en jobb kan rive en supraspinatus senen. Personer med dårlig holdning eller svake skuldermuskulaturen er spesielt sårbare for en løfterelatert tåre.

Tendinitt Therapy Øvelser

Senebetennelse er hevelse, irritasjon og betennelse i en sene som oppstår på grunn av aldring, skade eller overdrive. En sene er en fiberstruktur som forbinder en muskel til et bein. Tendinitt terapi er prosessen med å gjenoppbygge det berørte området, som reduserer smerte og skaper arrvev som trengs for en full gjenoppretting. Senebetennelse kan forekomme i alle sene, men er ofte funnet i rotatorcuffen, albue, kne og håndledd. Det finnes forskjellige typer øvelser for hver av disse kroppsdeler, men det er viktig å konsultere en medisinsk faglig før du begynner tendinitt treningsterapi.

Rotator Cuff

En rotator cuff øvelsen innebærer liggende med ansiktet ned på en seng. Strekk armen ut til siden, holde den i skulderhøyde. Bøy albuen i en 90-graders vinkel og ha håndflaten ansiktet nedover. Sakte heve hånden, mens du holder albuen bøyd og stoppe når du når skulderhøyde. Gjenta denne prosessen til armen din begynner å bli lei, og gjenta med den andre armen.

Elbow

For å forbedre senebetennelse i albuen, utføre en mild strekk øvelse. Denne øvelsen forbedrer tendinitt, rotasjon, forlengelse og fleksjon. Mens armen er ved din side, bøy albuen, og bringer hånden til skulderen din. Utvid albuen til siden, og hold i 20 til 30 sekunder. Slapp av armen og gjenta øvelsen ti ganger, to ganger om dagen.

Knee

Den eneste måten å behandle kneet senebetennelse er å hvile kneet. Ice Det å redusere smerter og betennelser, og komprimere og heve kneet mens søknad is. Det er øvelser du kan gjøre for å forebygge kneet senebetennelse, for eksempel stretching og styrke området. Stretching bidrar til å forbedre fleksibiliteten og bevare elastisiteten i senen. Hold strekninger for tjue sekunder uten å sprette. Utføre styrke-øvelser bygger musklene i beinet og hindrer senen fra å bli anstrengt.

Stå med uskadd beinet på gulvet, og plasser etappe med den skadde kne på en støtte 3 til 5 inches av bakken. Bæreren kan være et trinn eller en trekloss. Alternere vekten frem og tilbake mellom hver fot. Som du legger press på skadede benet, rette kneet, og bringer den andre foten av bakken. Gjør denne øvelsen tre sett for 10 reps.

Liggende på uskadde side av kroppen, stramme lårmusklene like over skadet kneet. Løft den skadde benet 8 til 10 inches bort fra andre beinet. Mens holde benet rett, senk den ned igjen sakte. Utfør 3 sett med 10 repetisjoner.

Håndledd

Med én hånd bøye motsatt håndleddet ned ved å trykke på baksiden av den andre hånden i 15 til 30 sekunder. Strekk leddet i retning bakover i ytterligere 15 til 30 sekunder. Stå på et bord med fingrene flatt og håndflatene ned. Lean kroppsvekten fremover og hold posisjonen i 30 sekunder.

Hva er behandlingen for Distal supraspinatus?

Hva er behandlingen for Distal supraspinatus?


Den distale supraspinatus senen, som forbinder skulderen sin supraspinatus muskel til overarmen via rotator cuff, kan lide en rekke vanlige skader, de fleste som inkluderer noen form for senebetennelse (stamme), impingement (kompresjon / rubbing av senen mellom arm og skulder bein) eller rotator cuff tåre.

Kulde og Varme

Ved begynnende smerte, kan is anvendes på skulderen for å redusere betennelse og hevelse. Alternerende is med en varmekilde anses valgfri, selv om anvendelse av varme bidrar til å øke sirkulasjonen som har blitt bremset av kulden.

Rest / Immobilisering

Resten kan være den viktigste formen for behandling for skadde supraspinatus sener og muskler. Mange om ikke de fleste av de aktive mennesker som lider mindre rotator cuff skader forverre skadene ved å returnere til full bruk av felles før senen har hatt nok tid til å gro.

Fysioterapi / rehabilitering

Ulike stretching og bevegelsesøvelser kan hjelpe en skadet distal supraspinatus senen gjenvinne styrke.

Injeksjon

Kortikosteroid injeksjoner er noen ganger brukt til å lindre leddgikt og anslags-relaterte symptomer.

Ultralyd Therapy

En mer eksperimentell tilnærming til rotator cuff behandling innebærer å bruke ultralyd for å minimere eller bryte ned begynnende arrvev samtidig rest elastisitet til et minimum ved å holde senen "jobber" på en passiv nivå under hvile.

Kirurgi

Yngre mennesker med sunne skulder muskler som lider en alvorlig eller full distal supraspinatus tåre kan søke kirurgisk reparasjon å gjenvinne full bruk av skulderen. Sunn sener er lettere å reparere kirurgisk enn eldre, eller som tidligere skadet vev, og kirurgi er mindre sannsynlighet for å være effektiv på en eldre pasient.

Eksentriske øvelser for patellar tendinitt

Patellar tendinitt, også kalt hopperkne, er en degenerativ tilstand som påvirker kneet. Det begynner som betennelse i patellarsenen og kan videre resultere i mikro- eller full tårer av denne sene. Det er forårsaket av overforbruk av kneet er extensor mekanisme, vanlig i idretter som krever hopping og hard landing. En rekke eksentriske øvelser kan hjelpe i helbredelsesprosessen.

Komme i gang

Eksentrisk trening kan utvikle ny kollagen i bindevev som patellarsenen. Disse bevegelsene involverer forlenge muskelfibrene mens muskelen kontrakter. Du bør også rehabilitere senebetennelse ved å bruke RICE-metoden (se ressurser), og om nødvendig, unngå idrett eller aktivitet som i utgangspunktet forårsaket tilstanden.

Alle øvelsene er oppført nedenfor sette kraft på den skadde senen. Hvis det gjøres feil, vil de bare ytterligere inflame og forverre tilstanden din. Feile på siden av forsiktighet når du gjør dem. Stopp om noe annet enn mild ubehag oppstår.

Ikke vær over-aggressive i å bruke disse øvelsene. I stedet bygge opp til et punkt der du kan bruke vekter komfortabelt. Øke vekten sakte over tid.

Eksentriske Knebøy

Eksentriske knebøy er den primære oppgaven anbefales for patellar tendinitt. Du bør i utgangspunktet utføre disse ved å bruke begge beina på et flatt underlag.

Holde begge føttene flatt på gulvet, sakte bøye i knærne for å sitte på huk ned som om du sitter i en stol bak deg. Senk rumpa til lårene er parallelle med gulvet. Denne del av bevegelsen bør ta minst tre sekunder. Hold denne posisjonen i 10 sekunder. Legge mer vekt på ikke-skadet benet og deretter gå tilbake til en stående posisjon. Gjenta for tre sett med 10 repetisjoner. Ta en pause på ett minutt mellom hvert sett.

Når du begynner å styrke og helbrede senen, kan du øke vanskelighetsgraden av denne bevegelsen. Start med å holde vekten jevnt balansert på begge føtter når tilbake til en stående posisjon. Deretter begynne å legge vekt, enten ved hjelp av en vektstang over øvre del av ryggen, eller ved å holde manualer i hver hånd. Når du ikke føler noe ubehag, skifte vekten primært på skadet benet gjennom helheten av bevegelsen.

For å komme videre, utføre knebøy på en 45-graders helling. Start med å bruke ingen vekt, og sette mer press på ikke-skadet benet. Deretter videre som skissert ovenfor. For å legge til vekt, bære en ryggsekk med vekter inne (i stedet for å bruke en vektstang).

Hvis du begynner å føle seg større mengder av smerte, gå tilbake til et tidligere stadium av rehabilitering og begynne på nytt. Hvis du ikke føler noen lessening av ubehag etter tre til fire måneder, bør du oppsøke lege. Noen andre forhold kan være årsaken til smerter i kneet.

Andre styrkeøvelser

Full rehabilitering av patellar senebetennelse bør også omfatte strekker quadriceps og hip flexors som deretter utvikler seg til å styrke øvelser av disse musklene. Lunges, vil knebøy og ben presser arbeide disse musklene.

Pass på å fokusere på den eksentriske (nedover) fasen av hver. Hvis det er nødvendig, distribuere flere av trykket til din ikke-skadde beinet når du kommer i gang. Skifte til mer jevn fordeling over tid.

Til slutt, vil du ønsker å gå videre til plyometric øvelser. For å vurdere din smerte toleranse og grad av helbredelse, start med hopp-roping. Deretter begynne å jobbe sportsspesifikk plyometrics inn treningsøktene dine (vertikale hopp, byksende, one-legged hopp, etc.).

Om Tendinitt Pain Relief

Senebetennelse er en betennelse i sener som kobler endene av muskler til bein. Det finnes forskjellige typer senebetennelse, men det er mest vanlig i albuer, håndledd, hofter, skuldre, ankler og knær. Lindre smerte og hevelse av senebetennelse kan inkludere en kombinasjon eller hvile, aktuell og medisinsk behandling, ernæring og kosttilskudd. Tidsrammen for lindrende og overvinne tendinitt smerte kan variere blant lider.

Årsaker og symptomer

Tendinitis er oftest forårsaket av en liten rift i en sene, som følge av en skade eller overdrive. Symptomer er smerter, stivhet eller vanskeligheter med normale bevegelser. Alvorlige rifter kan kreve kirurgi, og en MR kan brukes til å foreta en korrekt diagnose av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Effekter av Rest, Ice and Heat

I utgangspunktet er det best å hvile et par dager hvis du har senebetennelse. Dette kan hindre ytterligere skade på senen. Det gir også isen på tide å redusere betennelse og smerte. Is forårsaker vasocontriction, som begrenser blodstrømmen til området. Dette bidrar til å kontrollere hevelse og lindre senebetennelse smerte. Ice er vanligvis brukt de første 48 timene, og er mest effektiv når den er komprimert mot det berørte området med en ispose. Heve skaden over hjertet kan også lindre smerte og hevelse. Når hevelse og smerte har stilnet, kan varmen brukes til å fremme blodtilførselen til området.

Medisinske behandlinger og kosttilskudd

Sammen med is, kan anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproksen bidra til å redusere hevelse og gi midlertidig smertelindring. Disse typer av medisiner er COX-2-hemmere, som minimerer svelling forårsaket av COX-2-enzymer og prostaglandiner (kjemikalier), som er en del av kroppens naturlige reaksjon på skader. Aktuelle salver som Bengay kan også bidra til å redusere hevelse og smerte. I tilfelle av alvorlig senesmerter, kan en lege foreskrive oral steroider eller en kortison skudd for mer langsiktig smertelindring. Et økende antall apoteker er strømpe Glucosamine and chondroitin kosttilskudd for senebetennelse og leddsmerter. Disse kosttilskudd er antatt å redusere betennelse og kontrollere tendinitt smerte. Magnesium, et mineral, er en naturlig muskelavslappende og kan lindre smerte i tillegg.

Trening

Muskler har en tendens til å stramme som vi blir eldre. Tight, inaktive muskler kan være utsatt for senebetennelse, særlig hvis du skal løfte eller flytte noe tungt uten skikkelig oppvarming først. Noen ganger kan en serie med milde strekke bevegelser avlaste senesmerter. Det stimulerer blodtilførselen til området, som bærer næringsstoffer og medisiner. Stretching er vanligvis begrenset til bevegelser som ikke forårsaker smerte. Lett vektløfting eller motstand trening kan bidra til å avlaste senebetennelse i tillegg. Resistance trening er den mest effektive måten å øke blodtilførselen til området når hevelsen har gitt seg.

Time Frame

Noen mennesker får umiddelbar lindring fra senebetennelse smerte ved hjelp av is, medisinering og andre metoder. Andre merke en reduksjon i smerte over tid, samt en nedgang i antall bluss-ups. Konsistens i smertelindring terapi har en tendens til å være mest effektive i behandling og overvinne problemene senebetennelse.

Behandling for Biceps tendinitt

Behandling for Biceps tendinitt


Biceps tendinitis er betennelse i den lange hodet av biceps, som er koblet til skuld bein, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, medisinering, is og mosjon.

Betydning

Det første trinnet i å utvinne fra biceps tendinitis er å hvile og unngå å løfte armen over hodet. Resten kan bidra til å forhindre ytterligere irritasjon i senen.

Typer behandling

Personer med biceps tendinitt kan ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen å redusere betennelse, hevelse eller smerter. Leger kan foreskrive en kortison skudd for mer alvorlig smerte.

Andre typer behandling

Ice bør brukes ved 20-minutters intervaller i løpet av dagen, spesielt i løpet av de første 48 timene. Ifølge Mayo Clinic, reduserer isen betennelse og hevelse ved midlertidig å begrense flyten av blod til biceps.

Effekter av Exercise

Når den første inflammasjon og smerte er under kontroll, kan visse strekkøvelser og motstands bidra til å øke mobiliteten og styrke i biceps.

Advarsel

Bruk aldri is direkte på huden. Dessuten er det alltid best å ha en lege diagnostisere biceps senebetennelse i tilfelle deres er en betydelig slitasje. I det tilfellet, kan kirurgi være nødvendig.

Time Frame

Det tar vanligvis opptil seks uker eller lenger for å komme seg fra biceps senebetennelse, ifølge University of Michigan Health System.

Hvordan Heal Tendinitt

Tendinitt oppstår når en sene blir betent, hoven, eller irritert, vanligvis på grunn av overforbruk, skade eller alder. Ifølge National Institutes of Health, er albuen, hæl, skulder og håndledd mest berørt. Symptomer omfatter smerter i det berørte senen som kan være verre om natten eller etter bevegelse eller aktivitet. Behandling for å helbrede tendinitis er viktig, som langvarig betennelse kan øke risikoen for seneruptur eller andre skader.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Tendinitt

Hvil betente senen å oppmuntre healing og hindre ytterligere skade. The American College of Rheumatology advarer om at du fortsetter å bruke det berørte senen kan forverre symptomene og forsinke restitusjonen. En spenne kan brukes for å immobilisere lem mens helbredelse finner sted.

Hev benet over nivået på hjertet ditt til å redusere hevelse og betennelse. Dette er spesielt viktig følgende aktivitet, når svelling er vanligvis mest alvorlige. Bruk puter til å støtte opp benet eller armen når du sitter og sover.

Ice armen eller benet for å redusere hevelse og smerte. The Cleveland Clinic anbefaler vekslende varme og is i perioder på 20 minutter flere ganger hver dag. Isposer er tilgjengelig på de fleste apotek.

Utvikle en fysioterapi plan med legen din. Deltagelse i målrettede øvelser vil strekke og styrke berørte senen, påskynde utvinning og minimere risikoen for fremtidig skade på samme sene.

Ta en over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerte og redusere betennelser. NSAIDs bør kun brukes kortvarig på grunn av risiko for blødning, sår og lever komplikasjoner advarer Mayo Clinic.

Få injeksjoner av steroider direkte inn i seneskjede å oppmuntre healing og redusere hevelse og smerte. Mens disse injeksjonene gir ofte rask og effektiv lindring, kan gjentatte injeksjoner føre til seneruptur eller svekkelse, ifølge Mayo Clinic.

Enig til kirurgi for å klippe bort skadet og inflammatorisk vev rundt det berørte senen. Din kirurg kan forkorte eller forlenge senen for å gjenopprette funksjon og hindre ytterligere skade oppstår. The Cleveland Clinic sier at senekirurgi fokuserer på å fjerne senen fôr for å inspisere for tårer og deretter reparere eventuelle skader oppdaget under prosedyren.

Hvordan Vurdere underarm Tendinitt

Hvordan Vurdere underarm Tendinitt


Sener er de bånd som fester muskelen til beinet. Tendinitis oppstår når disse ledningene bli betent. Underarm tendinitt oppstår vanligvis med overdreven bruk eller misbruk av senen - en vanlig skade for padlere og kanopadlere.

Bruksanvisning

•  Identifiser når smertene først begynte, og den aktiviteten som gikk forut for den. Underarm tendinitis vises vanligvis om morgenen etter å ha deltatt i en aktivitet som innebærer overforbruk av håndledd og armer.

Se etter følgende symptomer på underarmen: rødhet, hevelse, varme å ta på, smerte ved berøring eller flyttes, sliping lyder når håndleddet eller armen beveges. Suspect tendinitt hvis du observerer noen av disse symptomene.

Treat umiddelbart hvis du har mistanke om senebetennelse mens camping eller under andre villmarken aktivitet. (Evakuering vil sannsynligvis ikke være nødvendig.) Grunnleggende behandling innebærer hvile, is, taping eller stabilisering av håndleddet, administrasjon ibuprofen for smerte, og heve armen. (Se "Hvordan behandle Underarm senebetennelse.")

Sjekk for følgende symptomer som kan indikere en mer alvorlig skade, for eksempel et brudd eller dislokasjon: plutselige og intense utbruddet av smerte, blåmerker, misdannelse, manglende evne til å bevege leddet, fravær av en merkbar puls i håndleddet, smerter på et bestemt punkt, manglende evne bevege fingrene, eller prikking eller mangel på følelse i fingrene. Evakuer til en lege umiddelbart hvis noen av disse symptomene er til stede.

Tips og advarsler

  • Denne informasjonen er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hjelp til skulder Tendinitt og Bursitt

Senebetennelse og bursitt av skulderen er tilstander som kjennetegnes ved en smertefull betennelse, men områdene på betennelse er forskjellig for hver. Enten senen, som festes muskler til bein, eller bursa, som smører og puter leddene, er berørt. Uansett hvilken tilstand plager skulderen, det vanligvis er forårsaket av en repeterende overforbruk, spørre sene eller bursa å bli irritert og til slutt betent. Uansett om du lider av senebetennelse eller bursitt av skulderen, behandlinger er nesten det samme.

Self-Care

Mens det er en rekke behandlinger tilgjengelig for både senebetennelse og bursitt, de fleste tilfeller svare positivt til enkle egenomsorg tiltak. Så snart du føler smerte eller ømhet i forbindelse med enten tilstand, is skulderen. Icing bidrar til å redusere hevelse i sene eller bursa og reduserer tilsvarende smerte. Bruk is i 15 til 20 minutter.

Selv glasur effektivt reduserer betennelse, pakk den berørte skulderen med en bandasje eller skulder-stabiliserende enhet. Enten en komprimerer området for å hjelpe til å redusere betennelse, og støtter også og immobilizes skulderen for å beskytte sene eller bursa fra ytterligere irritasjon eller skade.

Med både senebetennelse og bursitt, hvile skulderen fra tid til annen i løpet av dagen for å fremme helbredelse. For det meste, er tid en effektiv metode for behandling, så gi deg selv tid til å hvile og du vil snart være tilbake til full helse.

Så snart du føler noen lettelse, begynner å forsiktig strekke området, som du ønsker å gjenvinne fleksibilitet og hele spekteret av bevegelse i skulderen din. Dette gjelder for enten senebetennelse eller bursitt.

I tillegg, kan varme anvendes for å behandle bursitt. Følg de samme retningslinjene som glasur (ikke mer enn 20 minutter); varme lindrer smerte samt stivhet som følge av den skadde bursa.

Antiinflammatoriske legemidler

En annen effektiv form for behandling for tendinitt, eller bursitis innebærer bruk av anti-inflammatoriske medikamenter. I milde til moderate tilfeller, ta ikke-steroide anti-inflammatoriske, for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre, for å hjelpe med hevelse og smerte. I mer moderate til alvorlige tilfeller, kan kortikosteroider brukes til å redusere hevelse og smerte.

Fysioterapi

Selv om du allerede kan stretching og styrke skulderen, ta kontakt med en medisinsk faglig for å finne ut om du trenger fysioterapi. Noen ganger kan guidede øvelser og styrketrening kan hjelpe returnere skulderen til helse.

Kirurgi

Det er ikke uhørt for noen mennesker med senebetennelse eller bursitt å trenge kirurgi. Dette innebærer enten reparasjon av sene eller drenering av bursa, men kirurgi er ganske sjelden i begge tilfeller. Før en bursa er drenert, antibiotika ofte gis for å klare opp en infeksjon.

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?

Hvordan kan et supraspinatus sene helbrede seg selv?


Supraspinatus sene er en av fire sener som danner rotatorkuff på toppen av armen og benet skulderleddet. Noen ganger, supraspinatus senen, som ligger under skulderbladet, kan bli betent (senebetennelse), noe som gjør det vanskelig å passere komfortabelt mellom bein. De supraspinatus kan helbrede seg selv til slutt med riktig behandling.

Betydning

Uten riktig behandling, risikerer en person en alvorlig river av supraspinatus senen, noe som kan kreve kirurgi. For å unngå en alvorlig rift, begynner behandlingen vanligvis med resten. En skulder kan bidra til å spenne immobilisere skulderen og forhindre ytterligere skade, i henhold til SportsInjuryClinic.com.

Typer behandling

Isposer bør påføres ved 15-minutters intervaller i løpet av de første 48 timene. Du bør bruke ispose direkte på skaden hver time hele dagen.

Andre typer behandling

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere betennelse og hevelse i supraspinatus senen. Disse medikamentene kan brukes hver 4-6 timer etter behov.

Effekter av Exercise

Etter betennelser og smerter har stilnet, stretching og styrketrening kan bidra til å øke fleksibilitet og stabilitet i rotatorcuffen og supraspinatus senen. Over tid vil de supraspinatus ikke lenger kommer i klem mellom arm og skulder bein. Det vil gradvis leges på egen hånd.

Time Frame

Tiden det tar for en supraspinatus tåre eller senebetennelse å helbrede er svært betinget av en persons alder, alvorlighetsgraden av betennelse eller rive og omfanget av deres behandling. Vanligvis kan en supraspinatus senen bli fullstendig helbredet i løpet av to til 12 uker.