Digidexo.com

leddbånd sykle svak

Løse Ledd og leddgikt i Maturity

Løse ledd er hyper leddene --- de la en persons leddene flytte langt utover den normale bevegelsesutslag. Vanligvis reduserer denne tilstanden med alderen, men det er ikke alltid tilfelle.

Identifikasjon

Hyper ledd velig kan resultere i smerte og sekundær artrose, samt en høyere sannsynlighet for forstuinger og dislokasjoner. Hvis du lider av hypermobile syndrom, leddbånd er svake og løs og kan ikke gi riktig felles stabilitet, ifølge Dr. Edward R. Laskowski av Mayo Clinic.

Betraktninger

Joint hypermobilitet, til tider, er en indikasjon på Marfans syndrom eller Ehlers-Danlos syndrom, spesielt hvis det er ledsaget av leddsmerter.

Outcome

Arthritis.org forklarer at hypermobile kan føre til kronisk lem og leddsmerter samt felles forskyvninger i knær, fingre, tær og albuer.

På den annen side ...

På den annen side kan hypermobile eller felles slapphet minske sjansene for å anskaffe slitasjegikt i hendene og andre ledd som du alder fordi dobbel-joint kan beskytte hendene. Selv om det finnes rapporter om at hypermobile kan øke sjansene for slitasjegikt, ble det rapportert i 2004 juli utgaven av Arthritis & Revmatisme at det motsatte kan være sant.

Funksjoner

Dr. Virgina Byers Krause, Duke University Medical Center, Durham, North Carolina, forklarer at hyper felles er under mindre daglig stress enn et ledd som ikke er hyper så leddgikt og medfølgende smerter kan være mindre sannsynlighet for å inntreffe.

Hvordan vet jeg om du har en revne leddbånd i beinet

Det kan være vanskelig å si om beinet har et ligament tåre eller tredje klasse forstuing. Den leddbånd i beinet kalles bakre korsbånd. Den har to deler som blander inn en struktur og er på størrelse med din lillefinger. Din bakre korsbånd er plassert på baksiden av kneet og forbyr din tibia fra å bevege seg for langt tilbake. Mange ganger du ikke vil oppleve smerter i beinet, men i kneet i stedet.

Bruksanvisning

Hvordan vet jeg om du har en revne leddbånd i beinet

Analyser bakre korsbånd for potensiell skade. Du vil ikke høre en "poppe" lyd på tidspunktet for skaden som om du var å rive din ACL. I stedet kan du oppleve symptomer som er vage eller milde. Din skadet kneet kan synke bakover når bøyd, eller det kan gli bakover for langt. Over tid, vil symptomene bli mer merkbare som din smerte forverres. Hvis andre deler av kneet er skadet eller rammet, vil symptomene blir mer alvorlige.

Vet tegn på en revet leddbånd i beinet. Med bakre korsbånd skade kan du merke ømhet eller hevelse i kneet innen tre timer av din skade, ifølge Mayo Clinic. Hevelsen kan forårsake stivhet. Du kan også oppleve smerter som du knele eller sitte på huk, som du løpe, gå ned eller opp trapper eller ramper. Du kan føle litt ustabilitet i kneet. Du kan ha en svak halting eller mild til moderat smerte i kneet.

Forstå årsaker og risikofaktorer av et ligament tåre. Din ligament kan rive hvis du treffer på skinnleggen hardt, hvis skinnleggen er bøyd for langt bakover eller du faller på kne når det er bøyd. Den bakre korsbånd kan rive under kontaktsport, som fotball eller fotball, eller i trafikkulykker.

Kontakt legen din. Legen din vil undersøke kneet og bekrefte diagnosen gjennom tester som MR eller røntgen. MR vil gi legen din detaljerte bilder av din bakre korsbånd. Røntgen av kneet vil ikke vise skaden til bakre korsbånd, men kan vise om din leddbånd rev av en bit av beinet.

Om svake punkter i kroppen

Menneskekroppen har evnen til å vokse, tilpasse og reparere seg selv. Imidlertid er det også en ujevn organisme. Det er deler av det menneskelige legeme som er sterke og andre deler som er svake. Det er viktig å beskytte og ta vare på de svake punktene i menneskekroppen. Skade eller sykdom til disse svake punktene kan føre til stress, smerte, uførhet og død. Kampsport utøvere målrette svake områder av deres motstanderens kropp.

Effekter

Nakke, rygg og hode er spesielt sårbare. De huse mesteparten av nervesystemet som tillater oss å tenke og føle. Halsen er en relativt svak skjøt. Hvis det er brutt, er det sannsynlig død. Ryggen er en merkelig konstruert kolonne med ryggvirvler som tillater oss å stå oppreist. Muskel- og nerveproblemer i ryggen er vanlig, og hvis ryggmargen er kuttet, oppstår lammelser. Skallen er ganske vanskelig som en beskyttelse for hjernen, men da dyttet plutselig oppstår en hjernerystelse. Effekten spenner fra svimmelhet til bevisstløshet til døden.

Funksjoner

Våre fem sanser gir oss evnen til å oppfatte verden rundt oss. Men de er også blant de svakeste deler av kroppen. Enhver form for traume påført øyne, ører, nese, tunge eller hud er smertefull og potensielt ødeleggende. Du kan miste sansene for syn, hørsel, lukt og smak fra traumer til sansene. Huden er det største organet i kroppen. Det har bemerkelsesverdig regenerative evner ennå ikke kan komme seg fra alvorlige brannskader over en stor del av kroppen.

Funksjon

Menneske leddene er svake punkter. Leddene som er utsatt for mye bevegelse i flere retninger er spesielt sårbare. Det er vanlig for folk å ha problemer med kne og hofteledd. Disse bære hele vekten og støttes av et komplekst system av leddbånd og sener. Hvis et kne eller hofte er truffet eller flyttes i feil retning, kan permanent skade oppstår. Idrettsutøvere har ofte problemer med albue og skulder ledd. Hvis de blir utsatt for for mange påkjenninger de kan hyperextend, brekke eller forrykke.

Betraktninger

Kroppen din er avhengig av ditt hjerte hvert øyeblikk av livet ditt. Hjertet i seg selv er en veldig sterk muskel, men det avhenger av et intrikat system av arterier og vener til å bære blod. Dårlig kardiovaskulær helse fører til blodpropp, blødninger, hjerteinfarkt og slag. Siden hele kardiovaskulære systemet er avhengige av hverandre, ett svakt ledd bringer det hele ned. Den måten å beskytte din kardiovaskulær helse er med generelle egnethet og god ernæring.

Identifikasjon

Andre organer i kroppen kan også være svake punkter. De fleste er avgjørende for overlevelse. Nyrer, lever, lunger, milt og kjønnsorganene er sårbare for svikt hvis den utsettes for intens traumer. De kan også bli målrettet av sykdommer som kreft.

Rehab Øvelser for Delvis Torn fibular leddbånd

Rehab øvelser for en kneskade som en delvis avrevet fibular leddbånd variere og bestemmes av omfanget av tåre. Delvis tårer av fibula er vanlig blant folk som spiller kontaktsport, sette gjentatt stress på leddbånd, eller ta del i aktiviteter som ski som er svært avhengige kronglete kne bevegelser. Skaden krever tidlig anerkjennelse av symptomene, rask behandling og rehab øvelser.

Symptomer på en delvis Torn fibular leddbånd

Fibula er den tynne bein ved siden av leggen bein som strekker seg fra kneet til ankelen. Den kobles til enden av femur, eller lårbeinet, ved fibular leddbånd, også kjent som den laterale leddbånd (LCL). Dette ligament holder kneet stabilt på leddet. En delvis revet fibula leddbånd er et annengrads skade på den ytre side av kneet. Symptomer inkluderer smerte og hevelse på siden av kneet, slark i kneet, stivhet og ømhet i det skadde området, en nummen eller svak fot og kne svakhet eller ustabilitet.

Diagnostisere en delvis rive

En fysisk eksamen er den første metoden for å bestemme en delvis avrevet fibular leddbånd. En delvis rive betyr ligament ikke er helt separert fra hverandre. En LCL skade test, hvor kneet er bøyet til en vinkel på 25 grader, mens trykket er plassert på innsiden av kneet, kan også gis. For å bestemme omfanget av slitasje, kan et røntgenbilde av kneleddet eller en MR gjøres. Diagnostikk vil avgjøre om kneskade er en karakter jeg rive, der det er små rifter i leddbånd, eller en klasse II, der ligament lider større delvis tårer.

Kneskade Rehab Treatment

Initial behandling for en delvis revet fibular leddbånd er å bruke is til det berørte området, tar ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner, sitter med kneet hevet over hjertenivå og bruke en knee brace for å begrense side-til-side bevegelse.

Når hevelsen fra LCL skader avtar, kan kneskade rehab begynne. Stretching og styrke er blant de foreskrevne kne rehab øvelser. Spekter av bevegelse og kinetiske øvelser, som husokkupasjon og stepping, anbefales å gjenvinne styrke i kne- og leggmusklene, uten å stresse fibular leddbånd. Som kne skaden leges, kne rehab øvelser utvikle seg til en stasjonær sykkel og quadriceps treningsøkter.

Cell salter og avrevne leddbånd

Cell salter og avrevne leddbånd


Alternativ medisin har tilbudt hjelp til mange pasienter som har funnet tradisjonelle medisinske behandlinger utilstrekkelig. Homeopatisk medisin fokuserer på personen som en helhet med et spesielt fokus på forebygging av sykdom og trivsel. Cell salter er kosttilskudd som brukes i homøopatisk medisin som kan hjelpe revet ligament healing.

Hva er Cell salter?

Enzymene i kroppen krever grunnleggende mineraler for å fungere på riktig måte. Celle salter, også kalt tissue salter, inneholder mange av disse viktige mineraler. Det er 12 grunnleggende celle salter: tre kalsium-basert, tre kalium-baserte, tre natrium-basert, en jernbasert, en magnesium-basert og en silika-baserte. En homøopatisk lege vil velge den beste blanding av disse salter til behandling av en gitt tilstand.

Salter for avrevne leddbånd

Ifølge Elixir.com, kalsiumbasert celle salter er viktige for benhelse og hud helbredelse. Mangel på kalsium fosfat kan manifestere seg som verkende smerte mens mangel på kalsium fluor kan føre til langsom sårtilheling. En annen viktig spilleren er magnesium-fosfat, som finnes inne i cellene av muskler og nerver. Disse celle salter kan være nyttige i å forebygge og behandle revet ligamenter.

Ulempene

En avrevet leddbånd er veldig vanskelig å reparere uten hjelp av kirurgi. Det finnes ingen studier som beviser effekten av celle salter for ligament reparasjon. Imidlertid er det mange anekdotiske historier celle salter skal hjelpe helbredelsesprosessen i forbindelse med kirurgi.

Tegn på en svak binyre System

Binyrene er små, omtrent på størrelse med en valnøtt, men den jobben de gjør i kroppen din er alt annet enn liten. Binyrene er ansvarlig for å produsere hormoner, inkludert kortisol, østrogen og testosteron, som er nødvendig for optimal helse. De har også frigjøre adrenalin i tider med umiddelbar stress eller fare, for eksempel når du kjører i frykt. Binyrene jobbe i metabolismen av karbohydrater og regulering av blodsukkeret. Hormoner skilles ut av binyrene har en stor effekt på hvordan din tenker og føler. En svak adrenal system kan føre til en rekke helseproblemer.

Svakhet og apati

Stress er en del av vår hverdag. Noen stressfaktorer kan være noe mindre, mens andre er alvorlige. Kroppen vår kan bli satt under psykisk stress fra urolige familieforhold eller forhold på jobben. Jobbkrav kan sette fysisk stress på oss. Skade og sykdom også understreke kroppen. I en farlig situasjon, binyrer at våre organer for å unnslippe. Siden hovedformålet av binyrene er å gi kroppen mulighet til å håndtere noen av disse stressfaktorene, vil en adrenal system som er redusert i funksjon alvorlig påvirke vår helse. En svekket adrenal system kan være indisert ved generell svakhet og apati. Andre symptomer kan være blodsukkerforstyrrelser, hodepine, hukommelsesproblemer, svimmelhet og mat cravings.

Addisons sykdom

Selv om det er sjelden, en alvorlig underaktiv cortex, som er den ytre del av binyrene, kan resultere i en tilstand kjent som Addisons sykdom. Indikasjoner på denne tilstanden er tretthet, svimmelhet, besvimelse, kvalme, tap av matlyst, humørsvingninger, en reduksjon i mengden av kroppshår og manglende evne til å håndtere stress. Ytterligere symptomer inkluderer en følelse av å være kald og en mørkere i huden rundt albuer, arr, knær, hud forkjølelse, munn og palme bretter.

Adrrenal Reduction

Mange tar kortison for sykdommer slik som astma og artritt. Dessverre er mange legemidler har bivirkninger, spesielt når det tas i løpet av en lang tidsperiode. Slik er tilfellet for de som tar kortison terapi, som binyrene vil krympe i størrelse. Blødninger, infeksjoner og svulster kan også forårsake problemer med binyrene.

Komplett binyresvikt

Dårlige vaner som røyking, alkoholmisbruk og narkotikamisbruk er kjent for å forårsake komplett binyresvikt. Tuberkulose og hypofysesykdom kan også forårsake binyresvikt.

Forslag til Sunn binyrene

For friske binyrene (samt gode generelle helse generelt), spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, dypt hav fisk, hvitløk og løk. Unngå fett, bearbeidet mat, sukker og sukkerholdige drikkevarer og stekt mat. Alkohol, koffein og tobakk er giftig for binyrene. Uavklart stresset bør behandles og løses, da dette langvarig sykdom kan alvorlig svekke binyrene system.

Hva gjør leddbånd Shrink?

Leddbånd er elastiske band av vev som kobler bein og andre interne kroppsdeler sammen. De bidrar i kroppens bevegelse og stabilitet. Som alle deler av kroppen, kan leddbånd bli skadet. Noen mennesker opplever en strekking av leddbånd. Å vite hvordan å krympe leddbånd kan hjelpe deg bedre behandle problemet.

Betennelse

Revet eller strukket leddbånd helbrede og stram, eller krympe, på grunn av betennelse prosessen. Denne prosessen gjør at skadede leddbånd å vokse og gå tilbake til sin fulle styrke. Betennelse er en naturlig prosess, men i tilfeller hvor ligamenter ikke helet etter betennelse, kan det være kunstig startes.

Heat

Varme fører bokstavelig kollagen at senene består av å smelte. Når smeltet, leddbånd krympe og stramme. Dette var en populær teknikk som brukes av leger for litt tid å behandle strukket leddbånd. Imidlertid har det blitt funnet at leddbånd behandlet på denne måten til slutt strekke seg igjen.

Trening

Repetitive fysioterapi og omfanget av bevegelse øvelser kan bidra til å krympe skadet leddbånd. Denne type behandling virker godt i forbindelse med den naturlige helbredelsesprosessen. I alvorlig strukket leddbånd, kan denne behandlingen fungerer godt også.

Tegn og symptomer på Svake Nyrene

Tegn og symptomer på Svake Nyrene


Tilstanden kalles svake nyrer (en eufemisme for kronisk nyresykdom) er treg, kontinuerlig fremgang for nyreskade. En av grunnene til at svake nyrer er en slik bekymring er at de viser ofte lite eller ingen symptomer tidlig. Når symptomene begynner å vise, er det viktig å fange dem for å unngå ytterligere skade på nyre-eller til og med total nyresvikt.

Hypertensjon

Blodtrykket er svært viktig for nyre helse. Nyrene bruke blodtrykk som et verktøy for å filtrere urenheter fra blodet. De er også viktige sunt blodtrykk ved å frigjøre hormoner. Hypertensjon eller høyt blodtrykk, er en stor rød flagg når det kommer til nyreskade. Dette skyldes at hypertensjon kan begge være forårsaket av svake nyrer eller føre til svake nyrene i en ellers frisk person. I mange tilfeller er hypertensjon den første og bare tegn på svak nyrer.

Uremia

Uremia er den høye konsentrasjonen av urea i blod. Urea er et avfall som produseres når proteiner brytes ned. Normalt vil nyrene fjerne urea fra blodet og bruke den til å lage urin, skiller ut det fra kroppen. Når nyrene er svake, kan de ikke være i stand til å filtrere nok urea ut av blodet og urea begynner å bygge opp. Urea er giftig, og overskytende urea kan føre til at hjernen og hjertet til å slå.

Væskeretensjon

Et annet tegn på svak nyrer er væskeretensjon. Også kalt ødem, væskeretensjon er opphoping av væske i unormale områder av kroppen, som ekstremiteter. Sterke, friske nyrer fjerne overflødig vann fra blodet og bruke den til å lage urin. Når vannet ikke er fjernet, finner det andre steder å gå, som anklene eller fingrene. I noen tilfeller kan svake nyrer også føre til ødem i ansiktet.

Anemi

Anemi betyr at det er en lav forekomst av oksygen i blodet. Oksygen er nødvendig av hver eneste celle i kroppen din for selv de mest grunnleggende fungerende evner. Røde blodlegemer transporterer oksygen til alle deler av kroppen din ved hjelp av sirkulasjonssystemet. Friske nyrer frigi hormoner som utløser produksjonen av røde blodlegemer. Svake nyrene ikke slipper nok eller noe av det hormon, forårsaker et lavt antall røde blodlegemer. Den resulterende anemi kan gjøre at du føler ukarakteristisk svak eller sliten.

Hematuria

Hematuria er tilstedeværelsen av blod i urinen. Svake nyrer har problemer med å filtrere urenheter og overflødig vann fra blodet samtidig som proteiner og næringsstoffer til å forbli. Hvis nyrene er svake, kan blod passere gjennom filtreringssystem, blande med urinen. Faktisk, kan eventuelle endringer i urinen være et tegn på svake nyrer. Det inkluderer mørk, grumsete eller spesielt stinkende urin.

Virkningene av Iført Svake Briller

Virkningene av Iført Svake Briller


Kanskje du har lurt på om iført svake briller kan skade øynene dine. Jada, du har kanskje antatt at ting som trøtthet kan føre, men hva med de langsiktige konsekvensene. I mange år trodde optikere at å sette barn i svake briller var gunstig fordi det ville redusere forverring av synet. Nå tyder noe helt annet.

Nærsynthet

Når noen har nærsynthet eller er kortsiktig, musklene i øyet hans er ikke i stand til å flate øyet linsen tilstrekkelig. Bildene er ment å være fokusert på netthinnen, men i stedet bildene er fokusert foran, noe som resulterer i tåkesyn. Når en person bærer briller eller kontaktlinser, korrigerer dette problemet ved å flytte bildet tilbake til netthinnen.

Eye Forlengelse

Forskere oppdaget at når folk flest bruker briller og se på gjenstander nærbilde, øynene fortsatt kampen for å fokusere nøyaktig og bildet de ser det ofte fokuseres bak netthinnen. Ettersom tiden går, begynner øyet å kompensere for denne feilen ved å bli mer langstrakt, noe som øker sjansen for at den enkelte vil lide av øyesykdom samt gjøre avstand visjon verre.

Undercorrection

Optikere mente at de kunne hindre øyeeplet forlengelse i barna ved undercorrecting nærsynthet. Deres teori var at hvis bildet ble fokusert foran i stedet for bak netthinnen, vil dette ikke føre til øyeeplet å bli mer langstrakt. Daniel O'Leary, en optiker ved Anglia Polytechnic University i Cambridge, besluttet å gjøre videre forskning på nytten av undercorrection og oppdaget at de undercorrected øyeepler langstrakt mye raskere, faktisk 30 prosent raskere enn øyeepler som var fullt korrigert med sterkere briller. Hans konklusjon: noen form for tåkesyn kommer til å gjøre nærsynthet verre.

Outcome

Undercorrection kan være et problem for voksne så vel som barn; derimot, er den resulterende nedgang i synsskarphet tregere hos barn enn det er hos voksne. Alle som har øyne er blitt undercorrected kan ha dårligere syn enn de ville ha hatt på grunn av trenden å undercorrect. Undercorrection synes ikke å være en effektiv terapi i å bremse ned hastigheten på tidlig-utbruddet nærsynt progresjon, bemerker "Clinical Experimental Optometry Journal of Australian Optometrical Association."

Calorie Sykling Diet

Calorie sykling, eller kalori sikk eller skiftende, er en diett regime bygget på premisset om at det å holde kroppens stoffskifte gjette om kaloriinntaket er en vellykket måte å miste vekt. Fordi metabolismen når aldri en tilstand av homeostase, eller stabilitet, er det tvang fortsette å gjette på kaloriinntaket, og som et resultat, forblir det brummer. Denne tilstanden brenner fett. En kalori sykling diett angivelig holder kroppen fra å tilpasse seg enhver viss mengde kalorier.

Strategi

Til å begynne en kalori sykling diett, må du finne ut ditt daglige kaloribehov for vekttap. Dette er basert på din alder, vekt, kjønn og høyde.

For menn, kan du bruke følgende formel for å bestemme din basal metabolic rate (BMR):

66 + 12.7 Høyde (i inches) + 6.23 Vekt (i pounds) - 6.76 * alder

For kvinner, fullføre denne formelen:

655 + 4.7 Høyde (i inches) + 4,35 Vekt (i pounds) - 4.7 * alder

Multiplisere det totale av det tilsvarende tallet under i henhold til aktivitetsnivå.

Stillesittende: 1.2
Noe aktiv: 1.375
Aktiv: 1,55
Svært aktiv: 1.725

For eksempel er formelen resultat for en 6 meter høy, noe aktiv 35-år gammel mann som veier £ 150 2600.

Du må være villig til å gjøre litt planlegging med kostholdet ditt. Calorie sykling dreier seg om hva slags kalorier du spiser, så vel som mengden kalorier du spiser. Når du finner ut ditt daglige kaloribehov, bland deg disse tallene opp litt. Ideen er å aldri spise samme mengde kalorier to dager på rad.

Prinsipper

Det finnes forskjellige versjoner av denne dietten i at noen instruerer deg til å spise ditt daglige kalori beløpet to dager på rad, så spiser et par hundre kalorier mer neste dag. Deretter 2 dager "på" og neste dag "av". Andre dietter anbefaler lengre dager "på." Elisabeth Wilson, forfatter av "Boost Your Energy: Feel Great, gjøre mer, og gå ned i apati," hevder at du bør spise din bestemt mengde kalorier per dag for 4 eller 5 dager på rad, og neste dag spiser et par hundre kalorier mer. Gå deretter tilbake til din bestemt nummer for 4 eller 5 dager, og spise mer kalorier neste dag, gjentar syklusen.

En annen versjon av denne dietten anbefaler at du spiser samme mengde kalorier to dager på rad. Jeremy likness, forfatter av "miste fett, ikke pakten: En Transformation Guide," forklarer, "I stedet for å forbruke 1500 kalorier per dag, spiser du 1000 kalorier en dag og 2000 kalorier neste dag." På slike regimer, har legemet aldri en mulighet til å tilpasse seg en hvilken som helst bestemt mengde kalorier.

Resultater

Wilson skriver at kalori sykling "fungerer på prinsippet om at ved å blande opp din kalori teller, forblir din metabolic rate på sine tær, også, så å si din metabolic rate faller ikke så du gå ned i vekt;. Faktisk omdreininger den opp . " Likness enig, og legger til "Selv om du ikke brenne fett og bygge muskler på nøyaktig samme tid, sikk lar deg brenne fett og bygge muskler i mini-sykluser. På slutten, vil du slippe vekt, bygge muskler, og fordi din organ aldri tilpasset, har fortsatt en sterk metabolisme. "

Calorie Sykling for Weight Loss

Calorie sykling, også kjent som "kalori sikk-zagging" eller "kalori skiftende," er en slanking strategi for å forebygge metabolsk nedgangen skyldes en kalori underskudd, som er å ta inn færre kalorier enn nødvendig for å fungere. Mens slutt fett tap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, noen fitness fagfolk vurdere kalori sykling å være gunstig for sine kunder.

Metabolisme og kosten

Ifølge Tom Venuto, personlig trener og forfatter av "The Body Fat Solution", når tidlige mennesker møtte en hungersnød, ville kroppen bremse metabolisme til en gjennomgang for å bevare energi og holde seg i live. Kroppen har ikke forandret seg. Når folk legger seg på et kaloriunderskudd, vil kroppen tror det er i en hungersnød og langsom metabolisme, som fører til treg vekttap og til og med tap av muskelmasse istedenfor fett. Hvor mye av et underskudd en person kan være i før dette skjer varierer. På samme tid, er den eneste måte å gå ned i vekt til å være i et kalori underskudd. For å balansere dette, kommer begrepet kalori sykling inn i bildet.

Calorie Sykling

Ifølge AnswerFitness.com, er det ingen klare regler for kalori sykling, bare et prinsipp: dieter vil ikke spise samme mengde kalorier hver dag. Dette kan være vekslende kaloriinntak hver dag, eller spise lavere kalorier for en viss tid og deretter, vanligvis for en kortere tidsperiode, "refeeding" på en høyere mengde kalorier. I teorien, dette "triks" metabolismen ved å implementere normale kalorier før kroppen innser det er i et underskudd og bremser ned.

Ifølge Leigh Peele, personlig trener og forfatter av "The Fat Loss Feilsøking," kalori sykling regulerer også hormoner. Hun mener at en vedvarende kaloriunderskudd forstyrrer hormonelle nivåer og at "refeeds" er nødvendig for å holde dem i sjakk.

Calorie sykling gir også den psykologiske fordelen av slik at dieter å fortsatt delta i sosiale arrangementer og unn deg en og annen godbit uten å klassifisere det som en "jukse".

Venuto går også kalori sykling i tandem med karbohydrat sykling, som er den samme prosessen brukes på karbohydrater. Høy-kalori dager sammenfaller med høy karbohydrat dager.

Hvordan Cycle

Calorie sykling er ikke satt i stein, men noen treningseksperter har ideer til den beste måten å sykle.

Venuto antyder tre dager med lavere kalorier etterfulgt av en dag av høyere kalorier. Mengden av kalorier vil variere avhengig av individuelle behov. I Venuto program, bør en kvinne som er forbruker 1400 kalorier på lave dager spiser 1800 kalorier om hennes høye dagen, mens en mann normalt forbruker 2400 kalorier bør spise 2700 kalorier.

Samtidig er det ingen fastsatt lov for hvordan du kalori syklus. Peele råder at den høye bør omvendt samsvarer med den lave. Hvis man er på et lavt underskudd, bør man også ha en høy høy kalori dag, for å regulere hormoner.

Du kan bo på et kalori-sykling plan på ubestemt tid. Mange fitness eksperter som Leigh Peele, men sier det er usunt å forbli i en langvarig underskudd, selv med refeeds. Ifølge henne, bør du bare bo i et underskudd lenge nok til å oppnå ønsket vekttap, bør du raskt tilbake til vedlikeholdsnivå.

Ernæring

Som vekttap bestemmes ved å være i et kaloriunderskudd, ikke hva slags mat du spiser ikke teknisk rolle. Når du tar i noen kalorier, men gjør hver kalori teller for å demme opp for ernæringsmessige mangler og tretthet. Spis så mye ubehandlet, sunn mat som mulig.

Kyllingbryst, brokkoli og en liten søt potet, for eksempel foreta en godt balansert, svært næringsrikt måltid.

Selv ikke en unnskyldning for å dykke inn i en boks av Oreos, og tilbyr en høy-kalori dag litt plass til å nyte. For eksempel bruker de høyere kalorier mot en pastarett er en god måte å lette noe av stresset av slanking og regulere hormoner. En høy dag, ifølge Peele, forhindrer også metabolsk nedgang.

Grunner for svake negler

Grunner for svake negler


Hvis neglene dine bryte gjøre de enkleste oppgaver, ser ut til å være usunn, eller er befengt med en overflod av hangnails, kan det hende du har svake negler. Enten årsaken til svake negler stammer fra underliggende helseproblemer, kosthold, eller naturlige årsaker som alderdom, opprettholde en sunn livsstil er den beste måten å fremme sterke og næret negler.

Utilstrekkelig Vitamin Forsyning

En mangel på essensielle vitaminer som vitamin A, B, C og D, sammen med en mangel på kalsium, proteiner og sink er noen av de mest vanlige årsaker til svake negler. Kalsium spiller en integrert del i den generelle finger nail helse ved å styrke spiker og spiker bed. Mangel på vitamin D finnes i kalsium kan til slutt føre til grove, tørre og sprø negler. Vitamin B og C bistår i å hindre myke negler og hangnails. Daglig inntak av vitamin B og C vil fremme sunne neglebånd samt sterke spiker overflater. Mangel på vitamin A inhiberer bearbeiding av proteinet effektivt i kroppen, som til slutt resulterer i svake negler som stadig felle, mens en vesentlig mangel på sink er ofte ansvarlig for synlige små hvite flekker som finnes på negleoverflaten.

Jernmangel og anemi

Negler som er uvanlig formet eller besitter unormale teksturer som vertikale riller etset i fingeren spiker er vanligvis et resultat av en jernmangel. En spiker som kurver oppover fra basen eller vokser i en skjeformet formen er normalt forårsaket av en tilstand som kalles Koilonychias, som også er forbundet med lavt jern og anemi.

Helseplager

Synlige misfarging av neglen er også en betingelse for svake negler. En gulfarging av neglen kan være en indikasjon på psoriasis eller alvorlige leverproblemer. Soppvekst på grunn av mangel på gode bakterier i tarm spor kan føre negler å se gul ut. Blå-farget negler vanligvis indikerer dårlig sirkulasjon problemer med hjertet eller lavt oksygennivå. Onycholysis, noe som fører til sprø negler og eller splitting av neglen, kan være forårsaket av skjoldbrusk sykdom; og sykdommer som nyresykdom og psoriasis kan produsere tilbakevendende skade på negl plater.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle


Å miste vekt raskere enn du visste mulig kan gjøres med bruk av en tredemølle eller sykle sykkel. Jo mer kalorier du kan brenne, jo flere pounds du vil miste. Selv om naturlige resultater ikke kan komme med raske øyeblikkelig tilfredsstillelse som alle ønsker, finnes det måter å gå ned i vekt raskere ved hjelp av en tredemølle, sykle eller andre cardio maskin på treningsstudio. Med bruk av intervalltrening, kan du sprenge flere kalorier per treningsøkt, samt få mest mulig ut av din svette og hardt arbeid.

Hvordan å miste vekt raskere med en tredemølle eller sykle

Utfør intervalltrening rutiner på en tredemølle eller sykle. Intervalltrening består av veksling mellom korte perioder med intens trening og litt lengre spruter av resten.

Trening med intervalltrening ved å holde de korte utbrudd av intens trening mellom 15 og 30 sekunder. Bruk minst 30 sekunder til ett minutt for å utvinne og hvile.

Gjenta trinn 2 minst 5 ganger for en rask og effektiv cardio trening som vil brenne kalorier. Intervalltrening vil ikke bare hjelpe deg å slippe pounds, men din kardiovaskulær helse vil bedre også. Dessuten vil stoffskiftet øke med mer trening du gjør, så vil du forbrenne mer kalorier mens du er i ro også.

Alternative hvor lenge du gjør det "sprint" en del av arbeidet og "recovery" del av øvelsen. Du bør presse deg selv til å være andpusten, men ikke presse deg selv hvis du får ør eller svimmel.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du starter et treningsprogram, for å sikre at du er frisk nok. Intervalltrening er veldig intens.
  • Finn ut hva som er riktig for deg individuelt. Leie en personlig trener for en engangs økt for å sikre at du har taket på trening og utfører den riktig. Han kan også lage en personlig opplæringsplan for deg.

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?

Har Yohimbin HCL Trenger du å sykles?


Yohimbin hydroklorid (HCL) er en syntetisk form av den aktive bestanddel i Yohimbe bark-ekstrakt. Dette stoffet er antatt å hjelpe til med vekttap ved å stimulere sentralnervesystemet og økende fettsyremobilisering ved binding til og opprivende visse reseptorer som styrer frigivelse av fettsyrer. Mange kroppsbyggere og andre som er interessert i å miste fett og få muskelmasse ta Yohimbin HCL, ifølge Fit Flex hjemmeside.

Sykling

Yohimbin HCL kan brukes på ulike måter, bemerker Anabole Fitness hjemmeside. Den vanligste er å sykle på og av stoffet ved å ta det i tre til fire dager, og deretter stopper for én til to dager før du starter opp igjen, ifølge nettstedet. En av de store bivirkninger av Yohimbin HCL er vannretensjon. Ved å sykle på og av det, kan du minimere mengden vann beholdes.

Kontinuerlig bruk

Yohimbin HCL kan også tas hver dag. Men, advarer Anabole Fitness nettsted som dette kan resultere i betydelige vannretensjon som kan ta opptil to uker å spre, særlig blant personer som tar høye doser av Yohimbin HCL.

Dosering

Lite finnes i veien for doseringsveiledning for Yohimbin HCL. Anabole Fitness nettstedet understreker at doseringen er veldig individuelt, og foreslår at brukerne begynner med en liten dose og jobbe seg opp etter behov. For aktuelle programmer, tyder det starter med 20 og 40 miligrams gang om dagen og jobbe seg opp til 02:58 søknader daglig.

Nettstedet påpeker at noen folk også ta Yohimbin HCL muntlig, men anbefaler ikke dette. Yohimbin HCL selges i kapsler som kosttilskudd som vanligvis inneholder fem miligrams av stoffet. Supplere Direct, som selger et Yohimbin HCL produkt, anbefaler å ta en kapsel en til tre ganger daglig. Når du tar Yohimbin HCL muntlig, anbefaler IronMagazine bruker ca 1 milligram per 10 pounds av kroppsvekt per dag.

Betraktninger

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke vurdere eller godkjenne stoffer som selges som kosttilskudd, er det ingen garanti for renhet av et produkt som Yohimbin HCL. Det er også ulike bivirkninger forbundet med å ta Yohimbin HCL, selv når du sykler stoffet. Disse inkluderer angst, økt blodtrykk og søvnløshet, ifølge IronMagazine.

Bred leddbånd og bekkensmerter

Bred leddbånd og bekkensmerter


Den brede ligament er en del av strukturen i en kvinnes reproduktive system. Peritoneum er en membran som linjer bukhulen; den brede ligament er et teltlignende fold i bukhinnen som fester livmor, eggledere og eggstokker til bekkenet. Forstyrrelser i den brede ligament er sjeldne, ifølge eMedicine, men de kan føre til bekkensmerter.

Anatomy

En kvinne har bare en bred ligament, men det har tre deler: mesovarium, mesosalpinx og mesometrium. Noen ganger vil du se de tre delene referert til som de brede leddbånd, selv om det er teknisk unøyaktig.

Den brede ligament strekker seg fra sidene av livmoren til sidene av bekkenveggene og til bekkenbunnen. Funksjonen av den brede ligament, er å holde livmoren i sin normale stilling, hjelpe opprettholde dets forhold i forhold til egglederne og eggstokkene.

Betydning i graviditet

Problemer med brede ligament er mest sannsynlig skje i løpet av svangerskapet. Graviditet kan føre til spenninger i det brede ligament, som kan føre til hofte eller bekken smerter. I sjeldne tilfeller kan en ektopisk (utenfor livmoren) graviditet oppstår på den brede ligament. Alle ektopisk svangerskap er potensielt farlig. Dessuten er en uvanlig komplikasjon som kan oppstå under fødselen eller etter fødselen av en baby bred ligament hematom, som er utgangspunktet et stort blåmerke.

Andre Broad Ligament Disorders

I tillegg til levering av en baby, andre mulige årsaker til bred ligament hematom er kirurgi og traumer.

En sjelden årsak til kroniske bekkensmerter hos kvinner er Allen-Masters syndrom, også kjent som den universelle felles cervix syndrom. Dette syndromet har bare begrenset dokumentasjon, og ikke alle leger mener det eksisterer. Teorien er at en rift oppstår i bindevevet av de brede ligament, forårsaker overskytende mobilitet av livmorhalsen med minimal, om noen, uterin bevegelse.

En annen sjelden forekomst er svulster på den brede ligament. Den vanligste av disse sjeldne svulster er en leiomyoma, som er godartet og ofte uten symptomer. Imidlertid, hvis tumoren blir stor nok, kan den presse livmoren til motsatt side og potensielt komprimere ureter (røret som fører urinen fra en nyre til urinblæren), forårsaker urinveisobstruksjon.

Smitte kan også påvirke den brede ligament gjennom parametritt, en infeksjon i vevet av peritoneum. Parametritt regnes som en form for bekkeninfeksjon.

Komplikasjoner

Hematom av den brede ligament kan være en potensielt livstruende tilstand. Ifølge eMedicine, vanlige symptomer er ryggsmerter, fylde eller trykk i recto-anal området, en trang til å skyve eller svimmelhet. Kvinner kan etter hvert utvikle lavt blodtrykk og anemi.

Betraktninger

Fordi brede ligament problemer er sjeldne, kan de også være vanskelig å diagnostisere. Magnetic resonance imaging (MRI) er den vanligste måten å diagnostisere brede ligament lidelser.

Diett for svake negler

Diett for svake negler


Svake negler kan være en ubehagelig og pinlig problem. Det er flere årsaker til spiker svakhet, for eksempel over eksponering for vann, fuktighet, eller bruk av visse rengjøringsmidler, vaskemidler eller såper, men den vanligste årsaken er kosthold.

Anemi

Svake eller sprø negler kan være tegn på anemi, en blodsykdom som resulterer i en mangel på hemoglobin i blodet. Hvis du mistenker at du lider av anemi, bør du oppsøke lege. En jern-rikt kosthold kan bidra til å forhindre anemi, inkludert slike matvarer som rødt kjøtt, lever, brokkoli, spinat, muslinger, reker, sardiner, linser, og beriket frokostblandinger.

Kalsiummangel

Svake negler kan også indikere en mangel på kalsium i kosten; kalsium er et mineral avgjørende for friske bein og tenner. For å få mer kalsium, spise meieriprodukter, spesielt ost og yoghurt, eller grønne grønnsaker som okra. Tofu er en annen kilde til å forfølge.

Vitaminmangel

Vitaminer er nødvendig for sterke negler; spesielt vitamin A, B, C, D og E. Matvarer som er rike på disse inkluderer frukt og grønnsaker, hvetekim og ris, sopp, egg og oljer. Prøv å spise et balansert kosthold og drikke mye vann og neglene bør forbedre. Hvis du ønsker kan du også ta et vitamintilskudd.

Carb sykling dietter

Carb sykling dietter


I de siste ti årene lav-karbohydrat dietter har fått økt troverdighet. Den grunnleggende ideen for disse diettene (første premiere av Dr. Atkins i sin 1972 boken "Dr. Atkins 'Diet Revolution"), er ikke at alle karbohydrater er dårlig, men at enkle karbohydrater som hvit ris, sukker, brød og pasta bør være unngås for å hindre blod-sukker problemer ("insulinresistens"), som kan føre til fedme, hjertesykdom, diabetes, etc. Atkins mente at komplekse karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn er fordøyd sakte og bidra til god helse og vekttap. Hans mest kontroversielle posisjon var at animalsk fett som egg, smør og rødt kjøtt er sunt.

Fedmeepidemien

Dr. Atkins returnert til scenen i 1992 med sin "Dr. Atkins 'New Diet Revolution." Mye hadde endret seg i de 20 årene siden hans første bok. Amerikanerne var forbruk lav-fett, høy-carb matvarer, men de pounds ble hope seg opp. Tretti millioner amerikanere har angivelig forsøkt Atkins diett, og mange faktisk har opplevd betydelig vekttap, uten skadelige effekter. Fedmeepidemien er pågående i Amerika: CDC rapporterer at dobbelt så mange amerikanere (59 millioner) var overvektige i 2000 enn da Atkins 'første bok dukket opp. I de senere årene har det vært en utflating effekt, men utbredelsen av diabetes øker kraftig.

Administrerende Karbohydrater

En av ulempene med low-carb diett er at kroppens stoffskifte hardnakket klamrer seg til sin vekt, justere seg hver gang det blir brukt til en viss mengde kalorier som forbrukes. På den tradisjonelle Atkins diett, de fleste kommer til et punkt der de ikke kan miste flere pounds. Dette har ført til en rekke ernæringsfysiologer og trenere som tyder justere karbohydratinntak hver noen dager for å lure kroppen.

Detaljer

Det grunnleggende konseptet av carb sykling er å spise lavkarbo for et visst antall dager, og deretter gå tilbake til å spise høyere carb i 1 til 2 dager (komplekse karbohydrater som bønner og helkorn), deretter tilbake til lavkarbo. Dietter kan være tre dager lav carb å en dag carb, fire dager lav carb å en dag carb, eller fem dager lav carb til to dager carb. Poenget er å lure kroppen ut av sult-modus, men brukerne får fordelene av en lav-karbo diett.

Mer forskning

Mer forskning åpenbart må gjøres på carb sykling. Ingen av de etablerte dietter populære i øyeblikket (Weight Watchers, Atkins, The Zone, South Beach, Paleo) adresse carb sykling i deres litteratur. Det synes å være mer av en ord-av-munnen fenomen. Informasjon der ute tyder på at carb sykling er noe å prøve når du har mistet det meste av vekten du trenger å miste. Det kan hjelpe deg å miste den siste sta vekt, slik at du kan møte dine vekttap og fitness mål. Ikke prøv det i starten av kostholdet ditt; du vil gjøre det bedre på en fast plan.

Sykling & Back Pain

Sykling & Back Pain


Avhengig av situasjonen, kan sykling bidra til å redusere eksisterende ryggsmerter eller forverre den. Sykling er en lav-effekt idrett som ikke legger risting stress på kroppen som løping gjør. Selv om det er anbefalt for noen håndtering av ryggsmerter, kan det være opprinnelsesstedet for smerte for andre.

Pain Management Solution

Sykling er anbefalt for de som lider av ryggsmerter. The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler 20 til 30 minutter av ridning en stasjonær sykkel for å opprettholde aerobic aktivitet. Det er viktig å holde ryggraden i en nøytral posisjon gjennom trening for å stabilisere kjernemuskulaturen i mage og korsrygg.

Syklister

Syklister kan sykle for miles per dag på veier eller stier. Sykluser som ikke er montert på riktig måte eller dårlig holdning som følge av tretthet kan føre til nakke og ryggsmerter i syklist. Mange ryggskader i syklister er et resultat av repeterende submaksimal belastning på grunn av omfattende fleksjon for lengre perioder. Når du sykler, er baksiden den viktigste muskelgruppen genererer strøm. Feilaktig bekkenet eller feil rammetilpassing steder ekstra stress på korsryggen.

Fordeler

Det er mange fordeler med å sykling du kan nyte. Den første er å nyte en aerobic sport som bidrar til å holde din generelle helse i orden. I tillegg hjelper det å bygge underkroppen styrke. Sporten regnes som en lav-effekt idrett fordi kroppen din ikke er i stadig spretter og treffer bakken. For de som lider av smerter i korsryggen, bidrar det til redusert ytterligere forverring av smertene sentrum.

Betraktninger

De som bruker sykling som alternativ treningsform må sørge for at de bruker en sykkel eller stasjonær sykkel riktig. Dette betyr å ha sykkelen riktig montert med topprøret være riktig lengde. Terrengsykler er laget for å passe på en annen måte enn en landeveissykkel og kan påvirke ryggsmerter annerledes. Snakk med legen din før du starter en sykling diett og har sykkelen profesjonelt utstyrt for å redusere belastningen.

Fine Line

Det er en fin linje som du må vurdere når sykling og håndtere ryggsmerter. Om smertene ble generert fra ridning eller er fra en annen skade, må du lytte til ryggen og ikke overdrive ting. Hvis smertene øker, slutter å sykle umiddelbart. Rådfør deg med en ekspert om riktig form når man kjører, og konsentrere seg om å holde den. Husk at når du blir lei, kan skjemaet blir avslappet.

Hvordan å sykle med kneet leddgikt

Sykling med kneet leddgikt kan være en utfordring, men det kan også ha helsemessige fordeler som du ikke kan oppnå fra andre, mindre intense typer kardiovaskulær trening. Trikset er å vite hvordan du gjør det uten å skade deg selv, eller forverring kneet smerte og problemer. Noen grunnleggende informasjon om hvordan du går om denne øvelsen er trygt godt å vite før du går inn.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Ikke prøv noen form for sykling uten først å snakke med legen din om hvordan det kan påvirke knærne. Hvis leddgikt er avansert, kan sykling skynde degenerasjon.

Start med en stasjonær sykkel. En treningsøkt bør begynne lett, med ingen følelse av belastning, og vare i fem minutter, tre ganger om dagen. Etter et par dager i dette mønsteret, øke trinn tids av fem minutter til du jobbe opp til en time eller mer om dagen.

Øke spenningen på stasjonær sykkel; hvis det er en elektronisk modell, program sykkelen å ta deg med på "hills". Begynn ved lavere frister, deretter øker dem som du gjorde før. Når du kommer til en time med trening på den stasjonære sykkelen på en variabel program, er du klar for en vanlig sykkel.

Ta deg tid til å strekke og bruke en aktuell smertestillende til kneet før sykling. Planlegg en rute som ikke har for mange bakker, da dette kan stamme sener og sette en stor belastning på quadriceps. Begynn i det små. Planlegg en omgjengelig 30-minutters tur, og begynne langsomt.

Som kroppen justerer, sakte bygge seg opp til lengre og mer utfordrende ritt, men unngå alvorlige sykling med tung bakke arbeid og andre hindringer som folk uten kne leddgikt ville prøve. Strekk før og etter en tur for å unngå belastning og skader.

Tips og advarsler

  • Ta et NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som ibuprofen, naproxen eller aspirin før du sykkel for å begrense stivhet og hevelse.
  • Hvis du føler en belastning eller skarpe smerter, eller som om kneet kan spenne, stopp sykling umiddelbart og gå av kneet. Bruk is og søke legehjelp.

Hjelp til Smertefulle Sener og leddbånd

Sener - som fester bein til muskel - og leddbånd - som fester bein til bein - er plassert på leddene, slik som knær, albuer, skuldre, ankel og hofte. Smerter i sener kan være forårsaket av senebetennelse, ledd belastning, leddgikt og visse sykdommer som fibromyalgi. En person kan bidra til å lindre smerter ved hvile, immobilisering, is, varme, medisiner, kosttilskudd, massasje og trening.

Rest, Ice & Heat

Hvis du har sene eller ligament smerter, er det best å avstå fra noen fysiske aktiviteter for en stund. Dette vil bidra til å forhindre ytterligere skade på felles. Avhengig av plasseringen av skaden din, bør du vurdere iført en spenne eller skinne for å immobilisere leddet. I løpet av de første 48 timene, legg is på direkte på kilden til smerte ved 20-minutters intervaller i løpet av dagen (hver tredje eller fjerde time). Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som begrenser strømmen av blod og lymfe til den skadede ledd. Når første hevelsen har gitt seg, kan du bruke en varmepute for å fremme blodtilførselen til sener og leddbånd.

Medisinering

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan bidra til å redusere betennelse, hevelse og smerter i sener eller leddbånd. Disse Cox-2-hemmere begrense virkningene av Cox-2 enzymer og prostaglandiner, kroppens naturlige inflammatorisk respons på sene eller ligament irritasjon. Aktuell kremer som Bengay kan gi noen lettelse. For mer ekstreme smerter, kan legen forskrive orale steroider eller gi deg en kortison skudd. Muskelavslappende kan også bidra til å lindre smerte.

Kosttilskudd

Enkelte kosttilskudd som glukosamin og chondroitin er klinisk bevist å lindre senebetennelse og leddgikt. Disse kosttilskudd hjelpe legge brusk til den eksisterende basen og øke leddvæske å bedre bidra til å smøre kroppens ledd.

Massage & Exercise

To av de beste måter å lindre sene og ligament smerter er trening og massasje. Både fremme blodstrømmen til felles, og bringer oksygen og næringsstoffer som trengs for healing, som vitamin C. Massasje kan øke mobiliteten i leddene og eliminere arrvev, noe som kan påvirke fremtidig smerte eller skader.

Øvelser kan både strekke og styrke din tilstøtende muskler, sener og leddbånd, og som legger stabilitet til leddene. For eksempel å strekke kneleddet, trekke tilbake på beinet og holde det mot baken i 10 sekunder. Bøye håndleddet i forskjellige retninger kan bidra til smerte i omliggende sener og leddbånd. Ved å trykke på ryggen på gulvet kan styrke korsryggen og bidra til å lindre smerter i korsryggen.