Digidexo.com

kan msm detox reparere lungene

Kan utøve reparere lungene raskere når du slutte å røyke?

Kan utøve reparere lungene raskere når du slutte å røyke?


Røyking kan bidra til et bredt spekter av helseproblemer, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser, hjerneslag, hjerteinfarkt og emfysem. Men i en artikkel i 2006 tidsskriftet "Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention," ble det vist at trening kan redusere risikoen for kardiovaskulære hendelser og lungekreft hos kvinner hvis det er en del av den vanlige aktivitetsnivå selv om røyking fortsetter . Dermed deltar i trening etter røykeslutt kan bidra til å forebygge helserisikoen forbundet med røyking. Utover det, kan du forbedre din generelle utholdenhet og noen lungekapasiteten med trening for å hjelpe deg videre din livskvalitet etter at du har sluttet å røyke.

Utvid lungene

En studie rapportert i en 2006 "American Journal of Respiratory og Critical Care" viste at lungene begynner å bedre etter bare syv dager etter røykeslutt. Og selv om det vil ta tid, ofte opp til ett år, for flimmerhårene i lungene for å gjenoppbygge og gjenopprette, kan du forbedre din lungefunksjon gjennom trening. Fordi du vil være tvangs utvide lungene når du puster dypt under aerob trening, kan du forbedre din lungekapasitet, eller mengden av luft som lungene kan innhalere og mengden av blodgasser lungene kan utveksle med hvert åndedrag. Dette bedret lungefunksjon fører til redusert kortpustethet.

Forbedret Peripheral Vascular Functioning

Selv om du lider av røyke-relatert lungesykdom slik som emfysem, lungekreft eller kronisk obstruktiv lungelidelse, kan du fortsatt forbedre din generelle helse og redusere kortpustethet ved anstrengelse, og dermed fremme din fysiske form gjennom trening. Selv om det i noen tilfeller kan du ikke være i stand til å rette opp skader på lungene, kan trening hjelpe deg med å forbedre sirkulasjonssystemet. Som kroppen bygger flere blodkar for å tilrettelegge for økt fysisk trening, vil kroppen din være i stand til å utveksle blodgasser i musklene dine mer effektivt, slik at frisk oksygen for å nå dine muskler og, enda viktigere, legge til rette for fjerning av karbondioksid, som er vanligvis en stor bidragsyter til kortpustethet og tretthet.

Rampen opp Aerobics

Aerob trening er en av de mest virkningsfulle verktøy som du må forbedre din helse og fitness, spesielt etter at du har sluttet å røyke. Gå raskt, løping, svømming og sykling er alle effektive på å forbedre lunge og sirkulasjonsfunksjon. Du kan oppleve at bading i bestemte vil hjelpe deg å forbedre din lungefunksjon, som svømmere lunger bruke oksygen tre ganger så effektivt. Etter at du har forbedret din kondisjon til å tåle 40 minutter med trening, begynner å legge ett minutt pakker med moderat til høy intensitet aktivitet hvert femte minutt for å ytterligere forbedre din lungekapasitet og effektivitet.

Betraktninger

Se legen din før du begynner på et fysisk form rutine, spesielt hvis du har kortpustethet med mild aktivitet. Du må undersøkes for å sikre at du ikke har en livstruende fysisk tilstand, for eksempel lungekreft. Ta vare på dine øvelser for å sikre at du ikke overdrive. Du bør alltid være i stand til å snakke minst fem ord uten å ta en pust. Gi deg selv og lungene dine tid til å komme og krefter fra de skadelige effektene av røyking. Rådfør deg med en hjerte rehabilitering fysisk eller ergoterapeut hvis du er bekymret for å utarbeide en trygg øvelse plan.

Slik reparerer lungene fra røyk

Slik reparerer lungene fra røyk


Røykestopp er det beste du kan gjøre for lungene dine, så gratulerer med å ta det første skrittet. Etter tre måneder med ikke å røyke, kan lungekapasiteten din øke med 30 prosent, og innen 10 år, vil risikoen for å utvikle lungekreft bli halvert, ifølge den kanadiske Lung Association. Menneskelige lungene er flinke til selvrensende, men røyk skader de fine hårene som er ansvarlige for å filtrere ut kjemikalier og fremmede partikler, kalt cilier. Lungene dine vil fortsette å rense seg selv ved å sende opp slim og hoste hvis de ikke har blitt for sterkt skadet. I tillegg kan enkelte matvarer og vitaminer, måter å puste og regelmessig mosjon alle bidra til å gjenoppbygge lungene.

Bruksanvisning

•  Øvelse på noen måte hver dag. Dette betyr ikke at du trenger for å bli en jogger med en gang, men sørg for å i det minste gå en rask tur hver dag. Dette forbedrer ikke bare deg lungene evne til å håndtere mer oksygen, men også hjelper blodsirkulasjonen og hjertet.

Styrke lungene dine ved å prøve dype pusteøvelser. Lå på gulvet med en hånd på magen og den andre på brystet, i nærheten av nakken din. Typisk pust kommer i korte støt, men du ønsker å fokusere på å ta lange dype åndedrag som fyller magen og brystet. La navlen presse ut fra ryggraden som inhalerer i 5 sekunder, inntil brystet stiger også. Når du føler at du vil sprekke, puster langsomt i 7 sekunder. Dette bidrar til å tappe lymfesystemet og øker effektiviteten av lungene og blodårer.

Ta 400 mg magnesium hver dag. Dette mineralet slapper bronkiene som fører opp fra lungene og avlaster noe av smerten oppleves når du er kortpustet.

Tilbring tid utendørs. Planter og trær renser luften for giftstoffer og produserer oksygen. Puste ren luft kan bistå i prosessen med lungene "utvinning.

Forbered hjem rettsmidler med urter og matvarer, særlig de som er anbefalt for lider av kronisk bronkitt. Tea forberedt med lakris rot er en populær hjemme bøte, som er kål juice og andre frukt- og grønnsaksjuice i daglige doser. Ingefær er et kraftig middel. Det kan blandes som et pulver med pepper eller nellik, og tatt med varmt vann. Det kan også gjøres som en te med fersk ingefær, sitron, timian, hvitløk fedd og honning.

Tips og advarsler

 • Hoste som nødvendig og blåse deg nesen. Slimet kommer opp er full av giftstoffer lungene prøver å bli kvitt.
 • Gå til en lege for å få hjelp hvis du snorking om natten. Snorking betyr at luften ikke passerer sakte gjennom luftveiene, noe som setter en stor belastning på lungene dine.
 • Pass opp for enkle svar utlyst av lunge utvinning programmer. Vær sikker på at du vet hva du får før du kjøper noe på nettet.
 • Ikke prøv noen alvorlige drifts eller høy-effekt idrett med en gang. Sjekk med legen din.

Hvordan kan jeg DETOX My Body å tape vekt raskt?

Å miste vekt generelt tar tid. Det er lurt å gå ned i vekt med en hastighet på ett pund per uke. Hvis du mister vekt raskere enn det, er det mer sannsynlig at du vil få den tilbake når du kommer tilbake til en mer standard livsstil. Hvis du trenger å gå ned i vekt raskt for en kommende hendelse, er det noen ting du kan gjøre for å kaste pounds raskt. Når du detox kroppen din, du skylle ut giftstoffer som kan bidra til vektøkning og væskeansamlinger. Som et resultat, vil et legeme DETOX vanligvis resultere i vekttap.

Hvordan kan jeg DETOX My Body å tape vekt raskt?

•  Kutt kaloriinntaket med et par hundre kalorier per dag. Hvis du vanligvis spiser 2000 kalorier per dag, kuttet det ned til 1700. Hvis du er usikker på målet ditt kaloriinntak, er det en rekke nettbaserte verktøy som kan hjelpe. Du bare skriver inn din høyde, vekt, kjønn, alder og aktivitetsnivå, og du vil bli gitt kalori rekkevidde.

Unngå natrium. Sodium gjør deg beholde vann. Hvis du søker å slippe pounds raskt, unngå det helt. Mest behandlet og frosne matvarer inneholder natrium.

Gi opp alkohol. Når dere søker å rense giftstoffer fra kroppen din, bør du kutte ut alkohol helt. I tillegg til de giftstoffer som den inneholder, er alkohol også svært kalori.

Spis mini-måltider i løpet av dagen. Du vil miste vekt raskere hvis du spiser fem på seks små måltider i stedet for tre store måltider. Når du ikke spiser for lange perioder av gangen, slår stoffskiftet ned for å spare energi. Holde stoffskiftet arbeider hele dagen ved å spise hver to til tre timer.

Konsumere frisk frukt og grønnsaker. Prøv å spise økologiske produkter når det er mulig. Siden økologiske produkter er fri for plantevernmidler og kjemikalier, er det hensiktsmessig mens kroppen din er detoxing.

separate protein og karbohydrater. Ulike fordøyelsessafter brukes til å fordøye protein og carbohydratess. Som kroppen din detoxes, gjør fordøyelsen lettere ved å spise de to matvarer gruppene hver for seg. Dedikere en mini-måltid til protein bare og en annen til bare karbohydrater.

Spis rikelig med fiber. Fiber gjør fordøyelsen mye lettere, noe som betyr at kroppen din vil være i stand til å rense seg selv lettere. Det fyller deg også opp slik at du vil være mindre sannsynlig å overspise. Du kan få fiber fra frukt, grønnsaker, hele korn og kosttilskudd.

Fjern overflødig sukker fra kostholdet ditt. Når dere søker å miste vekt raskt, ofre søtsaker. Vurdere matvarer som du ikke virkelig trenger, for eksempel sukkerholdig kaffe drikker. Kutt ned på sukker og du vil merke de pounds frafalt mye raskere.

Drikk mye vann. Vann er essensielt for enhver detox diett. Det hjelper å skylle giftstoffer fra kroppen din, og dermed rensing hele systemet. Mål å drikke minst 64 gram daglig. Ha en flaske vann med deg hele tiden, slik at du kan nippe hele dagen.

Hint

 • Konsultere legen din før du starter noen ekstrem diett.

Hvordan kan du detox fra Diet Soda?

Diett brus er hver dieter venn, er de ikke? For å være i stand til å drikke en tilnærmet kalorifritt drikke med litt smak til det har fått mange dieter gjennom en vekt-tap programmet. Men mange mennesker er bekymret for eventuelle farer for dietter brus, inkludert kreftrisiko, koffein overbelastning og tann misfarging. De som ønsker å detox fra diett brus har nok å vurdere, inkludert den beste måten å gjøre det.

Diet Soda Ingredienser

De fleste soda er laget med vann, et kunstig søtningsmiddel (slik som aspartam), kunstige farger og smaker, karbonatisering og fosforsyre (som bidrar til å holde den fra å gå flatt soda) .. De fleste varianter også inneholder koffein. Disse er ment å gi lignende smaker til full-kalori versjoner av de samme brus.

Helsemessige bekymringer

Men mange er bekymret for at aspartam har blitt knyttet til kreft, selv om dette har vært omstridt av US Food and Drug Administration og National Cancer Institute.

I tillegg er det bekymring for at den fosforsyre lekker kalsium fra ben og tenner, og slites bort mageslimhinnen og tannemaljen, gradvis fører til tannråte og bentap. Diet Colas også misfarge tennene.

Ironisk nok, en studie ved Purdue University synes å indikere at aspartam og andre kunstige søtningsmidler finnes i brus kan faktisk fremme vektøkning

Going "Cold Turkey"

På grunn av den høye koffein innhold av de fleste diett brus, er det generelt ansett best å kutte tilbake diett brus inntak over tid, snarere enn plutselig å kutte dem ut alle sammen. "Going cold turkey" kan føre til koffein tilbaketrekning hodepine som kan være ødeleggende. Plutselige tilbaketrekning fra koffein kan også føre til apati, depresjon og ekstrem søvnighet. Selv om disse symptomene forsvinne i løpet av den første uken, kan de være vanskelig å håndtere.

Gradvis tilbaketrekking

Det er generelt ansett bedre å gradvis redusere bruken av diett brus. En metode er å drikke ett glass vann for hvert glass brus først, deretter øke til to glass vann for hvert glass brus etc.

En annen metode er å først måle hvor mange gram av diett brus du drikker hver dag, da forplikte seg til å kutte ned sakte. For eksempel, hvis du drikker fire 12-oz bokser hver dag, prøve å drikke tre daglig i en uke. Når som føles behagelig, kutte ned til to osv, helt til du ikke lenger er drikking

Tips

Hvis du ønsker noe smakfull men lav kalori å drikke, prøve å eksperimentere med blandinger av club soda og fruktjuice. Du vil ha smak og kullsyre, men uten de kunstige søtstoffer og koffein.

Et annet triks er å bruke sukkerfrie pust mints for å ha noe i munnen. Eller, ta et minutt å pusse tennene: Munnen vil føle deg så godt at du ikke ønsker smaken av brus sirup.

Hvis koffein tilbaketrekning hodepine er virkelig plagsom, ta en bufret aspirin (som inneholder koffein, men ikke så mye som i brus) for å lindre smerten. De koffein abstinenssymptomer bør avta i ca en uke.

Som med alle andre avhengighet, er det vanlig når du prøver å sparke en diett brus til "backslide" og gå tilbake til å drikke den, og med måneder etter at du har gitt dem opp. En sporadisk overbærenhet bør ikke forårsake noen skade, men ikke la det spore av din innsats. Hvis du oppdager at du har gjenopptatt din vane, er det greit å starte på nytt.

Hvordan kan jeg DETOX My Body of Drugs?

Hvordan kan jeg DETOX My Body of Drugs?


Avrusning er en prosess for å rense hele kroppen for å fjerne stoff rester. Et stoff detox program er viktig i utvinning fra en avhengighet. Hvis noen av stoffet er fortsatt i systemet, vil en person har cravings for stoffet og abstinenssymptomer som kan omfatte angst, kvalme, diaré og hodepine. Det er flere måter å rense kroppen for giftstoffer.

Fluids

Å drikke mer væske er det første skrittet i å rense ut kroppen. Artikkelen "Natural Drug Detox" på Freedom Drug Rehab nettstedet antyder drikke "tilstrekkelig væske." Vann utvanner eventuelle giftstoffer og giftstoffer, noe som gjør dem mindre potent, og spyler bort stoffet rester ved å øke vannlating. Væsker også hjelpe kroppen i å produsere blod som også bidrar til å rense kroppen. Artikkelen "Vann, vann overalt-Hvor mye bør du drikke?" På nettsiden for American Dietetic Association anbefaler å drikke minst åtte til ti glass vann hver dag. Alle behandlingsprogrammer anerkjenner viktigheten av væsker som en del av utvinning.

Fast

En rask er et annet alternativ for å rense kroppen. Artikkelen "Fasting for Detox" av Patricia Bragg på Pure Inside Out hjemmeside antyder en person begrense seg til en ett til tre dagers faste. Dette er den optimale lengden av tid for en ukontrollert hurtig. Dersom en person ønsker å spole lenger, bør han gjøre det bare med tilsyn av lege.

En rask er en utmerket måte for kroppen å rense og helbrede seg selv. Fraværet av mat gir fordøyelsessystemet en pause. Spising, fordøye og bearbeide matvarer innebærer mye energi. Ved å ikke spise, bruker kroppen sin energi for selvrensende. Noen medisinske fasiliteter innlemme en rask i sine rehab programmer for å bidra til å få folk ut av narkotika eller alkohol.

Badstue

På enkelte behandlingstilbud, er en daglig sauna del av behandlingsopplegget. The Freedom Drug Rehab nettsted sier at en badstue er bra for å "fremme svette å svette ut giftstoffer." Du kan bruke en badstue i et helsestudio. Mange helse klubber tilbyr gratis prøvemedlemskap for et par dager eller en uke. En venn eller slektning med et medlemskap kan også ta deg til klubben som gjest.

Trening

Trening er også viktig for narkotika avrusning. The Freedom Drug Rehab skriver: "Kroppen har ikke noe bruk for disse giftstoffene, så de er ofte lagret i fettet i kroppen." Øvelse brenner fett og kalorier. Enhver form for fysisk aktivitet er nyttig, men løping og jogging er anbefalt av Freedom Drug Rehab nettside.

Hvordan kan jeg DETOX Fra Demerol?

Hvordan kan jeg DETOX Fra Demerol?


Physicians 'Desktop Reference (PDR) identifiserer Demerol som et narkotisk analgetikum (opiater) som brukes av leger for pasienter med moderat til kronisk smerte; det kan bare oppnås med en resept fra lege. Ifølge Recovery Connection, når smertelindring oppnås fra Demerol, oppstår det en euforiske virkning i hjernen. Etter langvarig bruk den euforiske effekten blir vanskeligere å oppnå, og høyere doser av Demerol er nødvendig for å lindre smerte. Toleranse bygger som doser øke forårsaker både fysisk og psykisk avhengighet til stoffet. Avgiftning fra Demerol består av flere steg.

Bruksanvisning

Demerol Detox: Do not Do It Alone

•  Det første skrittet til en Demerol avgiftning programmet er å innse at det ikke kan gjøres alene. Det beste stedet å begynne er under oppsyn av en medisinsk faglig. En medisinsk faglig kan tilby støtte, råd, veiledning og omsorg bør en medisinsk nødsituasjon oppstår mens detoxing fra stoffet. Demerol avgiftning bør skje gradvis å redusere alvorlighetsgraden av de fysiske tilbaketrekning bivirkninger som inkluderer: oppkast, diaré, rastløshet, søvnløshet, muskelsmerter og skjelettsmerter.

Det er viktig å være omgitt av en støttende og medfølende gruppe kjære - både familie og venner. Ikke bare kan den fysiske tilbaketrekning være vanskelig, men det kan også være psykiske vansker som følge av økonomi, mulige sysselsettingsproblemer og belastninger på personlige relasjoner.

Bli med i en støttegruppe som Anonyme Narkomane kan tilby ekstra hjelp og oppmuntring under Demerol detox. Det er også out-pasientens medisinske fasiliteter med tilsvarende støtte grupper som medisinsk spesialist kunne anbefale.

Riktig kosthold og mild trening er avgjørende under avrusning fra Demerol. Dietter bør være rik på grønnsaker og frukt, samt rikelig med vann og juice, for å fylle viktige næringsstoffer tapt i tilfelle uheldige fysiske symptomer som oppkast og diaré. I tillegg mild trening som gåing fordeler, ikke bare fysisk, men psykisk også.

Tips og advarsler

 • Alkoholholdige og Anonyme Narkomane støtte grupper er lokalisert på de fleste områder, og består av mennesker som har opplevd rusmiddelavhengigheter og påfølgende avrusning. Sjekk telefonboken for en lokal gruppe.

Hvordan kan et Detox bad fungerer?

Hvorfor en Detox Bath?

Hver dag våre organer blir overfalt med uønskede inntrengere. Fra forurensning i luften, plantevernmidler i våre matvarer og tilsetningsstoffer i kosmetikk og kremer, tar kroppen i flere dårlige kjemikalier enn våre celler kan håndtere. Som disse tungmetaller og kjemikalier innskudd i våre celler og vev i kroppen vår vi blir "giftig".

Som disse kjemikaliene flytte gjennom vår fordøyelsesenzymer og sirkulasjons-systemer, passerer de gjennom mageslimhinnen og arterieveggene og skriv kroppens vev, hvor de ikke kan elimineres ved fordøyelses midler. Hensikten med en detox bad er å bidra til å trekke disse kjemikaliene ut av de indre områder av kroppen og hjelpe oss bli kvitt dem.

Detox Bath

Detox bad er basert på prinsippene for hydroterapi, som bruker vann for å fremme helse og helbredelse. Mens en suge varmt vann kan være rettet mot et bestemt område av kroppen, fokuserer en DETOX bad på det området av lysken. Grunnen til dette er dette området er hjem til de store arteriene i kroppen, og fokus her vil øke andre kroppsfunksjoner som eliminering, fordøyelse og sirkulasjon, som alle er svært viktig i rollen avrusning.

Holde lysken nedsenket i veldig varmt vann øker blodsirkulasjonen til området, trekker giftstoffer ut av de dype vev i kroppen til hudens overflate, hvor de kan bli eliminert. Legge Epsom salt eller havsalt og natron til bad hjelpemidler i avgiftning. Den salter og natron hjelp du svetter og bringe flere gifter ut av systemet. En mild, naturlig fiber børste som brukes på huden hjelpemidler i å fjerne giftstoffer og døde hudceller av kroppen. Urter som kamille og lavendel er ofte lagt for å gi badet mer av en spesialisert avslappende touch.

Detox bad hjemme

For å gi deg selv en detox bad trenger du ikke en spesiell kar eller oppsett. Kjør vann i badekaret og gjøre det så varmt som du kan ta det. Når du kommer inn i karet, sitte oppe og holde føttene opp og ut av karet. For første detox bad bør du holde i minst 20 minutter. Etter det, vil en 10 minutters bad et par ganger i uken kan hjelpe til å fortsette å trekke ut giftstoffer.

Ikke ta detox bad hvis du har problemer med høyt blodtrykk eller diabetes eller hjerte uregelmessigheter, som endring i sirkulasjonen kan påvirke hver av disse forholdene.

Kan du detox kroppen å bli kvitt en sopp?

Får en sopp eller gjær infeksjon er aldri en hyggelig opplevelse. Mesteparten av tiden, er det forårsaket av en eksisterende sykdom og dårlig hygiene. Hva folk flest ikke vet er at det kan også være forårsaket av svekket immunsystem, som er forårsaket av usunne endringer i den kroppslige terrenget. Disse endringene er et vanlig resultat av metaboliserende tungmetaller, mer vanlig kjent som giftstoffer. Vi får disse giftstoffer fra kjemiske mat konserveringsmidler og mulig bly og kvikksølv forgiftning. I lys av dette, gjennomgår en avgiftning prosess er gunstig for helbredelse eller administrerende sopp infeksjon.

Kan du detox kroppen å bli kvitt en sopp?

Lysere din toksin belastning å hjelpe kroppens innebygde avgiftning system (lever og nyrer) fullt eliminere år igjen av bebygde giftstoffer. Dette gir en god grunn til å kutte ut brus, alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker og mettet fett. I tillegg minimere bruken av kjemiske-baserte vaskemidler, samt personlig pleie-produkter, er oppmerksom på. Gå for naturlige erstattere og alternativer.

Velg en detox diett som vil fungere for deg. Hvis du ikke er kjent med slike prosesser, de bare innebære å skifte til et kosthold med høyere fiber og optimal mat næringsinnhold. Bare unngå matvarer som er kjent for å fremme gjær vekst. Matvarer som hvete, melk og enkle sukkerarter må minimeres, om ikke eliminert fra kostholdet ditt. En diett fylt med høye komplekse karbohydrater (bønner, korn, grønnsaker) er effektiv i å kontrollere bestanden av soppen som er forankret i kroppen. Et fiberrikt kosthold fremmer regelmessig avføring, som er svært nyttig i å skylle ut de akkumulerte giftstoffer og andre metaboliseres sak som skadelig sopp og bakterier lever av.

Begynn å ta kosttilskudd, spesielt vitamin C-tilskudd. Bortsett fra å være en tarm tolerant, er vitamin C er kjent for å styrke immunforsvaret, noe som hjelper kroppen klarer sopp infeksjon. I tillegg tar kosttilskudd som er basert på urter - som løvetann rot, burdock, melk tistel og grønn te - er svært nyttig i å høyne kroppens forsvar mot sopp infeksjon.

Vær oppmerksom på din tannhelse. Mens grønn te er kjent for å ha rensing og detox egenskaper, tidvis pusser tennene med en løsning laget av bufret askorbat, natron og peroxide å lette opp muntlig sopp eller gjær infeksjon. Gargling med en 0,5 prosent oppløsning peroksid har blitt funnet å være effektive i å helbrede oral candidiasis.

Drikk mye vann. Det er en av naturens detox hjelpemidler. En kropp som ikke er tilstrekkelig hydrert er utsatt for smitte. Ikke bare dehydrering påvirker nyre og leverfunksjon, men det fører til et svekket immunsystem. Vann tar utgangspunktet vare på cellene. I støtte sunn celle gjenfødelse og fornyelse, det reduserer forekomsten av infeksjoner og bidrar til å helbrede mulige tegn på soppinfeksjon. Gjennom vann, er alle bebygde giftstoffer, avfall og andre elementer som er relatert til soppvekst effektivt skylles ut av kroppen.

Hint

 • Det er mange alternativer tilgjengelige når det gjelder å detox dietter; velg den du føler du kan faktisk følger til punkt og prikke. Konsultere legen din angående denne saken.
 • Leger generelt advare barn, ammende og gravide mot å prøve eller deltar i noen detox program.
 • Personer som lider av diabetes, kreft og tuberkulose, og de med kronisk degenerative sykdommer, må oppsøke lege før fare for deres helse ved å følge de krav og betingelser for kroppen detox.

Hvordan kan jeg DETOX Fra Suboxone naturlig?

Sparker et opiat vane --- enten heroin eller reseptbelagte smertestillende --- er ikke en enkel ting å gjøre. Suboxone er et opiat som er den siste i en serie av "step down" narkotika i kampen mot opiatavhengighet. Selv om Suboxone har sine egne vanedannende kvaliteter, er det ansett som den minst vanedannende --- og har færrest abstinenssymptomer --- alle opiat-baserte legemidler. I denne siste fasen av kampen mot avhengighet, kan du avgifte fra Suboxone ved å redusere doser og styrkende kroppens systemer.

Suboxone i et nøtteskall

Den viktigste ingrediensen i Suboxone er buprenorfin, et opioid agonist. Suboxone kommer i 2mg og 8 mg tabletter eller kan tas under tungen. Suboxone inneholder også nalaxone, som blokkerer de behagelige effektene av metadon, heroin og morfin. En person kan ikke få "høy" på Suboxone, så det er mindre sannsynlighet for at han vil prøve å injisere eller "sniffer" den.

Lavere doser av Suboxone

Hvis du har vært å ta Suboxone for en lengre periode, og har nå sluttet å bruke heroin og metadon, og legen din kan begynne å senke dosen av Suboxone. Men selv om du har fått ned til 1 mg per dag av Suboxone, eliminere den helt er et vanskelig punkt for noen opiat rusavhengig.

Det er noen stoffer som klonidin som kan bidra til å redusere abstinenssymptomer; Men er det noen bivirkninger til klonidin som tørr munn, forstoppelse og tretthet. Og mens det er ingen kjente naturlige måter for å avgifte fra et opiat avhengighet, er det mange naturlige måter å lindre abstinenssymptomene.

Naturligvis Reduser Suboxone Abstinenssymptomer

Etter din lege har senket din Suboxonedosen nok til å endelig slutte å ta medisinen helt, må du møte de endelige abstinenssymptomer, som kan vare alt fra fire til syv dager.

Symptomene på opiatavvenning skyldes lave endorfiner (smertestillende i kroppen) forårsaket av langvarig bruk av opiater.

Trening er en stor våpen mot suboxone tilbaketrekning, som fysisk aktivitet løfter dine endorfin nivåer. Walk for en halv til én kilometer på morgenen, og gjenta en gang i ettermiddag eller kveld. På grunn av effekten av opiater på kroppen din, kan du være for svak til å gjøre mye mer enn det.

Svette gjennom trening eller en badstue kan bidra til å fjerne noen av giftstoffer i kroppen og bør kutte ned avgiftning tid av en dag eller to. Fordi manglende evne til å sove er ett symptom på suboxone tilbaketrekning, vil trening hjelpe å bære kroppen din ut slik at du kan sove.

Noen matvarer å spise mens du går gjennom uttaks inkluderer spise bananer og andre kalium-rik mat for å fylle dette mineralet utarmet av fra diaré og rastløse ben syndrom. Drikker mye fruktjuice og vann gjennom hver dag for tilbaketrekning.

Gjennom din avgiftning, ta L-tyrosin (500mg) tabletter opp til 2000mg og skalere opp eller ned etter behov. Denne aminosyren skal hjelpe deg å få flytte i morgen ved å gi deg en bølge av energi og øke naturlige hjernen kjemikalier som kan forbedre humøret. Ta en vitamin B-12 supplement sammen med L-tyrosin til å forbedre absorpsjonen, og omfatter en multivitamin hver dag.

Kan en Dental Gold Bridge repareres?

Gull dental broer, som andre typer tannbroer, er utformet for å gi inntrykk av en full munn med tenner. De er ikke bare kosmetisk, men kan også forbedre din evne til å tygge maten og holde gjenværende naturlige tenner stabil. Men fordi gull dental broer er så dyrt, mange mennesker er bekymret for at de vil være vanskelig eller umulig å reparere hvis de er skadet. En tannlege evne til å reparere en gull broen vil nesten alltid være avhengig av omfang og type skade.

Funksjon

Dental gull broer er mye som noen annen type dental broer. De er designet for å fylle hullene i tennene for å hindre folk fra å ha store hull i deres smiler. De holdes på plass av kronene som passer inn på tennene på hver side av gapet. Gull dental broer er mer hardføre enn bare om noen annen type bro fordi de er laget av gull, som er en ekstremt solid metall.

Funksjoner

Gull dental broer er uten tvil det mest holdbare typen tannbro. Som et resultat, er de også den mest kostbare. De er svært lite sannsynlig å bryte, men hvis de gjør det, er reparasjonene også kommer til å bli dyrere fordi de vil trolig kreve mer gull å gjøre reparasjoner.

Typer

En gull tannbro kan bli skadet på flere måter. En av gullkronene kan løsne og slutte å passe perfekt, noe som krever en helt ny erstatning krone. Et annet problem kan være at en av de falske tennene løsner fra broen. Dette vil være lettere å forholde seg til fordi det vil trolig innebære bare en ny porselen finer i stedet for omforming eller raffinering kronen selv.

Betydning

Reparasjoner er nesten aldri nødvendig med gull dental broer. Når du vurderer hvilke materialer som skal brukes når du får en tannbro, må du faktor dette i grunn i det lange løp gull dental broer kan faktisk være rimeligere enn andre typer fordi de krever så lite vedlikehold. En bro som bare koster et par hundre dollar kan måtte repareres eller skiftes ut regelmessig, mens en gull bro kan vare i mange år eller til og med hele livet.

Misforståelse

Fordi gull dental broer tendens til å være mer synlige enn andre typer broer, mange antar at de er strengt tatt et kosmetisk element. Men i virkeligheten, kan en gull tannbro være like god som andre, mindre åpenbare tannreparasjoner. En gull bridge kan faktisk lage dine falske tenner fungerer bedre og mer ut som ekte tenner enn andre byggematerialer.

Betraktninger

Når du vurderer hvilken som helst type tannbro, samarbeider tett med tannlegen din for å finne ut hvilke materialer som er riktige for deg. Mens gull dental broer er stor fordi de sjelden trenger reparasjoner, når de trenger reparasjoner det kan være ekstremt dyrt. Som et resultat, hvis du er en type person som sannsynligvis vil være vanskelig på din tannbro, og tannlegen mener at de kanskje rutinemessig trenger endringer og reparasjoner - uavhengig av hvilken type bro du har - kan du faktisk ønsker å investere i en annen type bro for å begrense reparasjons- og vedlikeholdskostnader.

Detox te som er bra for deg

Giftstoffer invadere kroppen hver dag. De er i det vi drikker, maten vi spiser, every vi utsettes for, inkludert selve luften vi puster. Detox te er urtete formulert for å skylle giftstoffer fra systemet, revitalisere organ fungerer og øke immunitet. Det er best å avgjøre hvilket organ er i behov av rensing for å kunne velge riktig te. Unngå å bruke for mange urter for en enkelt organ, som kunne slippe for mange giftstoffer samtidig og gjøre deg syk. Det er best å kjøpe te spesielt forberedt, heller enn å formulere din egen.

Liver Detox

Leveren er det viktigste organet i kroppen avgiftning. Den renser blodet for giftstoffer. Dette organet kan trenge avgiftende hvis det er en følelse av lav energi og treghet i morgen, høyt blodtrykk, høyt kolesterol eller forverrede allergier. Se etter te inneholder noen av disse urter for å detox leveren: melk tistel, løvetann, Schizandra, katter klorer, grønn te, liverwort, berberis, tare, Oregon drue, yam, peppermynte, gul dock, aloe vera, peppermynte, rosmarin, persille og gurkemeie.

Colon Detox

Tykktarmen er ansvarlig for å eliminere avfall og toksiner fra systemet. Rødt kjøtt og junk food kan forårsake kolon tresko og lage giftstoffer. Diaré, forstoppelse, illeluktende avføring eller en følelse av mer avfall i tykktarmen etter avføring betyr at det er sannsynlig at tykktarmen er i behov av en rens. Dette er noen urter som brukes i kolon detox-te: Senna, Cascara Sagrada, rabarbra, bringebær blad, berberis bark, glatte alm, aloe vera, psyllium fiber, linfrø, papaya, malurt og fennikel.

Nyre Detox

Nyrene er også ansvarlig for å eliminere giftstoffer fra kroppen. Hvis de blir giftig, så nyrestein kan utvikle, og du kan enten ha problemer med vannlating eller inkontinens. Dette er noen ingredienser som brukes til å rense nyrene og urinveiene: lakris rot, persille, einebær, UVA Ursi, grus rot, cornsilk og løvetann

Lunge eller Åndedretts Detox

Lungene blir stadig angrepet av luftforurensning. Hyppige problemer med astma, bronkitt eller en vedvarende hoste bety at lungene trenger å bli renset. Noen få lunge renset: pleuritt rot, gul dock, humle, mullein, Isop og Lobelia.

Immune System Detox

Når immunsystemet slutter å fungere riktig, vil du få hyppige forkjølelser eller infeksjoner, og det tar lengre tid å bli frisk. Da er det viktig å avgifte immunforsvaret så itt fungerer. Disse urtene er brukt til å korrigere immunsystemet: echinacea, kattens klo, golden segl, marshmallow root, valnøtt bark, pau d 'arco og malurt.

Forholdsregler

Bruk detox te i henhold til sine retninger. De fleste te foreslå 02:58 8-unse kopper om dagen for ikke mer enn 30 dager av gangen. Detox te bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner. Konsultere legen din dersom du har alvorlig lever- eller nyreskader før du bruker detox te for disse organer.

Hvetegress-Detox Side Effects

Wheatgrass er et naturlig kosttilskudd som ofte brukes for sin avgiftning handling. Talsmenn hevder wheatgrass har velvære egenskaper og fordeler. Ansett som en grønn mat, rå-og-levende mat talsmenn spiser hvetegress som en del av en daglig rensing rutine. Wheatgrass avgiftning tilbyr rensing fordeler. Med informasjon om mulige wheatgrass bivirkninger og hvordan du kan unngå dem, kan de fleste begynne en wheatgrass detox program.

Egenskaper

Wheatgrass inneholder helsebringende egenskaper, som talsmenn hevder er gunstig for systemisk helse. Ifølge Hippocrates Health Institute, hvetegress øker antall røde blodlegemer og senker blodtrykket. Den renser blodet, organer og mage-tarmkanalen for rusk. Wheatgrass stimulerer også stoffskiftet og kroppens enzymsystemer ved berikende blodet. Ifølge Bo og Raw Foods, er hvetegress juice 70 prosent klorofyll, som kan bidra til å forhindre vekst av bakterier i kroppen. Wheatgrass inneholder aminosyrer, som hjelpemiddel til utvikling av muskelvevet, celle reparasjon og blodkoagulering. Wheatgrass er rike på mineraler og vitaminer, slik som magnesium og kalium, og vitamin C og B-kompleks. Wheatgrass inneholder også laetrile.

Avgiftning

Renseprosessen begynner umiddelbart. Ifølge Wheatgrass & Living Food Blog, begynne en wheatgrass detox sakte og fortsett i løpet av dager eller uker. Ved den andre uken av detox, akkumulerer klorofyll i og begynner å avgrense vev. Wheatgrass & Living Food Blog foreslår følgende Dr. Ann Wigmore anbefalinger for en hvetegress detox. Konsumere en time før og to timer etter måltider. Wheatgrass detox er en daglig rutine og bør ledsages av endring i kostholdet.

Bivirkninger

Som wheatgrass renser blodet ditt, kan du oppleve influensalignende symptomer, som kan vare en uke. Ved den andre uken, hevder Wheatgrass & Living Food Blog du vil begynne å føle seg bedre. Wheatgrass ikke bland godt med andre matvarer og kan føre til kvalme hvis den kombineres med måltider. Detox prosessen skaper sine egne bivirkninger, inkludert muskelsmerter, hodepine, kvalme og tretthet. Varianter av mold vokse på hvetegress. The Wheatgrass nettsted hevder wheatgrass mold er ikke skadelig. Skyll hvetegress før juicing. Brun og hvit mugg kan være skadelig. Planter med disse formene for mold vanligvis dø. The Wheatgrass nettstedet anbefaler kosttilskudd for å unngå mugg relatert sykdom. Ifølge Hippocrates Health Institute, er folk med hvete-gluten sensitiviteter ikke påvirket av hvetegress, som har ingen gluten. Wheatgrass er en grønn, ikke et korn.

Fordeler

Hvetegress talsmenn hevder mange helsefordeler. Ifølge Hippocrates Health Institute, stimulerer hvetegress røde blodceller og reduserer blodtrykket. Wheatgrass kan rense blodet og fordøyelsessystemet. Talsmenn hevder wheatgrass øker forbrenningen og gir næring til blodet. Andre fordeler kan smertelindring. Wheatgrass renser leveren og beskytter blod. Ifølge Living og Raw Foods, kan hvetegress være en effektiv kreft-behandling alternativ og kan oppveie de negative effektene av innånding miljøgifter. Nettstedet ytterligere krav wheatgrass kan redusere arrvev i lungene og bidrar til å opprettholde sunn enzymnivåer, noe som kan oppløse svulster.

Bruksområder

Hippocrates Health Institute anbefaler nipper små mengder hvetegress hele dagen på tom mage. Mens man kan ta så mange som fire gram om dagen, begynner ved å drikke mindre. Øk sakte over tid, hvis du tåler det godt. Drikk wheatgrass alene eller blande den med andre grønne juicer. Ifølge Hippocrates Health Institute, hjelper sipping å redusere kvalme. Ikke overstige fire gram.

Hva skjer med lungene når jeg slutte å røyke?

Hva skjer med lungene når jeg slutte å røyke?


Mark Twain sa en gang: "Røykeslutt er enkelt. Jeg har gjort det tusen ganger." Ifølge American Cancer Society, er nikotin like vanedannende som kokain. Med all den ødeleggelse røyking fører til kroppen med en langsiktig vane, kan slutte virkelig reparere skaden?

Umiddelbare fordeler

Innen 20 minutter av din siste sigarett, hjertefrekvensen og blodtrykket faller. Karbonmonoksid nivået i blodet går tilbake til normalt i løpet av 12 timer, som gjør din oksygennivå. All nikotin vil være ute av kroppen i løpet av 48 timer, og i løpet av 72 timer dine bronkiene vil slappe av.

Ett til tre måneder

Flimmerhårene i lungene begynner å fungere normalt, forbedre din evne til å håndtere slim og redusere smitte. Det er en nedgang i kortpustethet og hoste, og lungefunksjon kan øke med så mye som 10%.

Tre måneder til ett år

Lungefunksjon fortsetter å øke. Ifølge John Hopkins University, til og med pasienter med kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) se så mye som en 5% økning i lungefunksjon, som halverer risikoen for koronar hjertesykdom.

I fem år

Den lungekreft dødeligheten reduseres med nesten halvparten, som gjør risikoen for kreft i munn, svelg og spiserør. Risikoen for hjerneslag reduseres også, og begynner å nærme seg risikoen for en nonsmoker.

I ti-femten år

Forstadier celler blir erstattet med friske celler, og risikoen for mange typer kreft avtar, inkludert kreft i munn, hals, spiserør, blære, nyre og bukspyttkjertel. Den lungekreft dødeligheten synker til nesten samme nivå som for folk som aldri har røykt. Risikoen for koronar hjertesykdom også tilbake til det av en nonsmoker.

Herbal rettsmidler for Detoxing kroppen din

Herbal rettsmidler for Detoxing kroppen din


Noen ganger giftstoffer kan bygge opp i kroppens naturlige organer avgiftning og krever ekstra oppmerksomhet gjennom en ekstern avgiftning prosessen. Du foretrekker kanskje å detox kroppen din gjennom urtemedisiner, som kan lages hjemme ved bløtlegging urter i varmt vann for å lage urtete. Når du begynner på et trening, kosthold eller supplement program, bør du oppsøke lege eller helsepersonell før du tar fatt på detox prosessen.

Nyre Detox

VitaminsToHealth.com forklarer at nyre urte detox regimer kan hjelpe urinveiene, også. Det finnes ulike typer urter som brukes i nyre detox, avhengig av hva slags detox som du ønsker å oppnå. Noen urter arbeide for å redusere betennelse og irritasjon, mens andre søker å bidra til å fjerne avfall fra kroppen mer effektivt. Noen nyre detox urtemedisiner bruker persille, løvetann, einebær og ingefær, ifølge HealthRecipes.com.

Liver Detox

Leveren fungerer omtrent som andre gift behandling organer i at det hjelper forvandle poisons og giftstoffer som kommer inn i kroppen i eliminering materiale. Hvis kroppen ikke kan bruke visse matvarer eller drikke i fordøyelse og ernæring prosessen, fungerer leveren å fjerne den, noe som er grunnen til at noen mennesker finner en lever urte detox å være nyttig. Noen urter som brukes i leveren detox rettsmidler er løvetann, persille, kamille, tistel, kvann og rød bete, ifølge HealthRecipes.com.

Lung Detox

Lungene er blant kroppens første forsvar mot sykdom og smitte, slik at deres potensial til å holde giftstoffer er stor. Urtene som brukes til å rense lungene vil avhenge av om du bruker den rette til å forbedre åndedrett eller redusere mengden av slim i luftveier. Noen naturmidler som brukes i lunge detox er salvie, timian, nesler og ingefær, ifølge BodyDetoxDiet.net.

Colon Detox

Kolon detox noen ganger brukes synonymt med begrepet kolon rens. Herbal detox regimer brukes til å trekke ut slim, avføring, toksiner, giftstoffer og noen ganger blod. Noen urter som brukes i kolon detox urte rettsmidler er aloe vera, Senna blader og pods, Cascara Sagrada, bentonitt leire, aktivt kull og eple pektin.

Matvarer som hjelper Detox Fra Metaller

Detoxing brukes til å fjerne giftstoffer, metaller og bygget opp avfall fra kroppen. Mens giftstoffer kan gjøre deg døsig og trøtt, metaller i systemet også hemme en følelse av klarhet og energi gjennom hele dagen. Metaller forbrukes på mange måter, blant annet spor fra urenset vann, plantevernmidler, og tannregulering eller fyllinger.

Hva er et metall detox?

Kroppen er utstyrt for å fjerne giftstoffer og buildup på egen hånd; Imidlertid, når det er for mye til å behandle, forekommer en opphoping. Metaller er ofte fjernet fra kroppen gjennom avføring eller urin, utvist gjennom lungene eller utskilt gjennom leveren og nyrene.

En metall detox bør gjøres for å rense kroppen for kadmium, bly og kvikksølv, som absorberes gjennom mat, drikke eller miljø. For mye metall i systemet kan være skadelig, og kan ødelegge nødvendige hormoner, enzymer eller celler i hele kroppen. Bly er spesielt farlig, ettersom det kan påvirke hjernen nerver, som fører til feilaktig utvikling av hjernen, spesielt hos små barn. Kvikksølv er også farlig i store mengder, og begynner å påvirke biliær sekresjon i kroppen.

Naturlig mat for metal detox

En av de viktigste mat å spise i løpet av en metal detox er koriander. Basert på forskning fra Dr. Yoshiaki Omura av International College of Acupuncture & Electro-Therapeutics, ved å spise koriander kan du med hell fjerne giftstoffer og metaller fra kroppen din. Koriander har også vært kjent for å fjerne bly, aluminium og kvikksølv fra hjerne og kropp.

Foreslåtte porsjoner med to spiseskjeer hver dag med koriander paste for cirka tre uker kan hjelpe detox kroppen av skadelige giftstoffer og metaller. Andre forslag inkluderer å ta hvitløk eller chlorella med koriander, siden det kan øke innsatsen for å fjerne metaller fra kroppen.

Matvarer med vitamin C, som sitrusfrukter bidra til å detox kroppen av metaller. The vitamin inneholder også antioksidanter som bidrar til å eliminere frie radikaler fra i kroppen. Matvarer som inneholder vitamin E som vegetabilske oljer, nøtter, frø og belgfrukter kan hjelpe så godt.

Bygge et sunt hjerte og lungene etter røyking

Bestemmer seg for å slutte å røyke er uten tvil en av de sunneste valgene du kan gjøre. Tross alt, gjør skaden røyking til ditt hjerte og lunger kan være dødelig. Ditt hjerte og lunger vil begynne å vokse sterkere innen uker etter siste sigarett. Det er også ting du kan gjøre hver dag for å øke den generelle helsen til lungene og hjertet. Disse enkle trinnene kan bidra til å redusere risikoen for lungekreft, hjertesykdom og andre plager.

Bruksanvisning

•  Trening på en daglig basis. Kardiovaskulære øvelser er nødvendig for et sterkt og sunt hjerte. Disse øvelsene også føre til at du puster inn mer ren luft, og dermed gi lungene en sårt tiltrengt trening. Svømming, jogging eller rask gange i 30 til 60 sammenhengende minutter hver dag vil bidra til å reparere lungene og hjertet over tid. Fordi røyking kan bryte ned din utholdenhet, kan du ha problemer med å trene i 30 strake minutter først. Holde på den og din utholdenhet, mye som hjerte og lunger, vil vokse seg sterkere over tid.

Utfør pusteøvelser. Akkurat som å løfte vekter vil øke styrken i armene, pusteøvelser kan reparere og styrke lungene etter år med røyking. Pusteøvelser er enkelt og kan gjøres hvor som helst. Pust i svært sakte ved hjelp av enten nesen eller munnen i 10 sekunder. Ved slutten av de 10 sekunder, bør lungene være omtrent helt fylt. Hvis de fylte før dette, pustet du inn for fort. Etter denne 10 sekunder, hold pusten i ytterligere 10 sekunder, deretter sakte puster gjennom et sugerør. Det bør ta minst 10 sekunder for å fullt tømme lungene. Utføre denne øvelsen tre til fem ganger om dagen.

Spis tre porsjoner av både frukt og grønnsaker hver dag. Det er allment kjent at frukt og grønnsaker er en stor del av et sunt kosthold. Du vet kanskje ikke, men at disse matvarene kan også hjelpe til å reparere lungene. Office of Kosttilskudd sier at Vitamin A, som finnes i mange frukter og grønnsaker kan redusere risikoen for lungekreft (se Ressurser nedenfor).

Vet hvilke matvarer og drikke bør fjernes fra kostholdet ditt. Hold deg unna koffein som, mye som nikotin, fører det til ditt hjerte til å jobbe hardere enn den burde. Spiser fetende mat som fast food, bearbeidet mat og andre elementer som er høy i kalorier, kan fett og sukker føre til hjertesykdom. Erstatte din usunn snacks (kjeks, potetgull, osv) med epler, appelsiner, gulrøtter og andre frukter og grønnsaker.

Kjøp en luftrenser for ditt hjem. Ditt hjem er full av støv, smuss og andre partikler som ikke er bra for lungene. En luftrenser vil tillate deg å puste renere luft inn i lungene, noe som er viktig for alle, og spesielt viktig for eks-røykere.

Tips og advarsler

 • Gå til legen din en gang i året (minst) for en sjekk. Du kan fortsatt være i fare for lungekreft, hjerteinfarkt og andre sykdommer og plager, selv etter at du har sluttet å røyke. Spør legen din om å ta et daglig tilskudd. Dette er ikke nødvendig for alle ex-røykere. Noen, men er rettet til å ta en daglig "hjertet sunt" vitamin av sine leger som en måte å bygge et sunt hjerte.
 • Vokt dere for vektøkning når du slutter å røyke. Mange ex-røykere slå til junk food som en måte å håndtere cravings. Dette, selvfølgelig, kan føre til hjerteproblemer i fremtiden. Overvåke vekten nøye i de første 4 til 6 uker etter at du har sluttet å røyke og gjøre nødvendige endringer hvis du oppdager at du har gått opp i vekt.

Kan Rabdomyolyse bli kurert?

Rabdomyolyse er en tilstand der musklene begynner å bryte ned, gitt ut en stor mengde protein i blodet. Dette protein kan bli for mye for nyrene å håndtere, og kan føre til at de svikter. Urin og blodprøver kan brukes til å avgjøre om du har rabdomyolyse; Legen din kan behandle eller kurere tilstanden, avhengig av årsaken.

Symptomer

Symptomer på rabdomyolyse inkluderer muskulære problemer og mørk urin; muskler kan bli svak, stiv, sår, øm eller tretthet raskere enn normalt.

Skader relatert Rabdomyolyse

Den vanligste årsaken til rabdomyolyse er muskel skader, spesielt krasjer skader og overanstrengelse. Denne formen for tilstanden kan kureres ved å reparere skadene til de skadede musklene.

Drug Relaterte Rabdomyolyse

Noen av legemidler foreskrevet for å senke høyt kolesterol kan føre til muskelskader og rabdomyolyse. Ulovlige stoffer som kokain, heroin og amfetamin kan også forårsake tilstanden, som kan alkoholmisbruk.

Arvet Rabdomyolyse

Noen mennesker arve rabdomyolyse og har episoder av den i hele sin levetid, vanligvis etter å øve seg eller lider en virusinfeksjon.

Behandling

Dersom en sak eller oppblussing av rabdomyolyse blir alvorlig nok, kan behandlingen omfatte intravenøs væske for å skylle nyrene.

Forebygging / løsning

Rabdomyolyse kan forebygges i noen mennesker ved å unngå ulovlige rusmidler og alkohol misbruk. Alle kan bidra til å hindre en forekomst av rabdomyolyse, selv de som har arvet tilstanden, ved å trene regelmessig og ikke presser for hardt.

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?

Hva typer parasitter kan mennesker kontrakt?


Mennesker er infisert av to forskjellige typer parasittiske organismer. Protozoer, som er encellede organismer, forårsake en rekke ulike sykdommer - mens helminths eller parasittiske ormer lever i tarmen eller andre organer. Symptomene på infeksjon og fremgangsmåte for behandling variere, avhengig av hvilken type organisme ifølge Des Moines området Community College.

Giardia

Giardia intestinalis er også kjent som Giardia lamblia og Giardia duodenalis. Giardia parasitter lever i tarmen hos infiserte mennesker eller dyr. Parasitten finnes i alle regioner av USA og verden rundt. Den finnes i mat, vann eller jord som har blitt forurenset med infisert fecal restene. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, sprer Giardia via forurenset drikkevann eller ved å svelge infisert rekreasjons vann. Det sprer seg også gjennom ukokt mat smittet med Giardia, blant andre metoder. Personer med Giardia erfaring magesyke, diaré, gass og fettete avføring. Symptomene vanligvis vedvarer mellom to og seks uker.

Amebiasis

Den Entamoeba histolytica parasitten forårsaker amebiasis. Sykdommen kan ramme hvem som helst, ifølge CDC, men det er mest vanlig i tropiske land med dårlige sanitærforhold. Du kan bli smittet ved et uhell inntak av forurenset mat eller væske eller ved å plassere infiserte objekter i munnen. Symptomene er vanligvis ganske mild og involvere magekramper og løs mage, men noen ganger en mer alvorlig form av sykdommen som kalles amebic dysenteri utvikler. Hvis du har amebic dysenteri kan du lider blodige avføring, feber og magesmerter. I sjeldne tilfeller kan parasitten også kolonisere lungene, hjernen eller leveren.

Roundworm

Rundormer er helminths, eller parasittiske ormer som lever i tarmen. De infisere mennesker som lever i varme og tropiske klima. Ascariasis er den vanligste typen av rundorm infeksjon, ifølge University of Maryland Medical Center, denne sykdommen påvirker om lag 1 milliard mennesker. Nysmitte med ascariasis ved å spise eller drikke forurenset mat. Symptomene inkluderer nærvær av ormer i avføringen eller i spy - samt kvalme, diaré, vekttap og tretthet. Hookworms er en annen vanlig type rundorm infeksjon. Hookworm larvene trenge sålene på bare føtter og jobbe seg gjennom lungene og inn i tynntarmen. Hvis du er infisert med hookworms kan du være asymptomatiske og viser ingen symptomer i det hele tatt - andre opplever magesmerter, tap av appetitt, utslett, tungpustethet, hoste og pustevansker.

Bendelorm

Mennesker er utsatt for flere ulike typer parasittiske bendelorm. The Mayo Clinic viser at svinekjøtt bendelorm eller Taenia Solium er den farligste. Den voksne ormen, som vokser til å være rundt 20 fot lang, produserer egg som klekkes til larver. De larver skjema cyster i lever, hjerne eller muskel-vev. Ifølge Parasitesinhumans.org, cyster alder og deres skallkonstruksjoner svekkes - dette skaper en betennelses kroppslig reaksjon som innebærer svimmelhet, hodepine, kramper, organsvikt og selv plutselig død. Nysmitte med svinekjøtt bendelorm ved å spise kokt kjøtt, gjennom dårlig hygiene og ved eksponering for husdyr.

Bakteriell Detox

Bakterier i kroppen kan bygge seg opp over tid med forskjellige drinker, mat, medisiner og med noen produkter. For å detox kroppen av bakterier, kan du endre maten du spiser, drikker du forbruker, visse daglige vaner og økende aktivitet. Bakterier detox kan gjøres naturlig eller med kosttilskudd som probiotika.

Hva du skal spise og drikke

Bedre mat valg er den første måten å starte en naturlig detox. Velg ferske, plantevernmiddel-fri og alle naturlige frukter og grønnsaker for over hermetiske produkter, som inneholder store mengder av natrium eller sukker. Såvidt sukker går, unngå overskytende beløp i noe mat du spiser, samt natrium og koffein. Forbruker for mye av disse ingrediensene kan hindre detox, siden de tette fordøyelsessystemet. Unngå bearbeidet mat, som er høy i tilsatte kjemikalier og sukker. Også ved å velge kjøtt som ikke er blitt behandlet med hormoner.

Den beste flytende å skylle ut dårlige bakterier i kroppen din er vann. Drikk minst 64 gram vann daglig til riktig skylle ut kroppen din. Under detox, unngå alkohol.

Svette det ut

Komme i bevegelse. Kombinere trening og riktig ernæring som nevnt ovenfor er de to naturlige måter å detox kroppen av bakterier. Økende din daglige aktivitet hjelper bakterier gå ut av kroppen gjennom svette. Kardiovaskulær trening forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper fordøyelsesprosessen. Minst 20 minutter av hjerte-aktivitet daglig bidrar til å fjerne bakterier. Hvis du kan, sitte i en badstue i ca 20 minutter i tillegg. Dette er en annen måte kroppen kan svette ut bakterier og giftstoffer. Etter trening eller sitter i en badstue, sørg for å skylle av med kaldt vann for å fjerne forurensede svette fra hudens overflate.

Produkter

Menneskekroppen består av både gode og dårlige bakterier. Tilsatte kjemikalier og sukker til mat, så vel som behandling av mat, øker bakteriefloraen i kroppen. Hvis du noensinne har tatt antibiotika, p-piller, eller koffein eller vann med for mye klor og flouride i det, har de bidratt til de dårlige bakterier i kroppen din. En måte å rense kroppen for dårlige av dårlige bakterier er med probiotika supplement. Probiotika raskt øke de gode bakteriene i kroppen din, presser ut de dårlige. Det er mange forskjellige forhandlere på markedet selger probiotika, men se etter produkter av høy kvalitet uten konserveringsmidler, uten kunstige farger, eller filler ingredienser. Produktet bør være naturlig. Sjekk alltid med legen din før du starter noen probiotiske supplement. Probiotika finnes i helsekostbutikker og på nett.

Low-Fat Høy Fiber Detox Diet

Alle vet å spise sine frukt og grønnsaker, men få av oss faktisk gjør det. I en stadig mer usunn verden, det er ting vi kan gjøre for å styrke immunforsvaret, forbedre vår livskvalitet, og øke vår levetid. Spise en diett lav på fett, høy i fiber, og designet for å avgifte kroppen gjør alt dette.

Hva er en Detox Diet?

Ofte referert til som en detox diett, en diett konstruert for å avgifte kroppen fjerner giftstoffer gjennom metoder for innføring eller reduksjon. Spekteret for DETOX dietter er bred, men generelt disse dietter søker å fjerne frie radikaler og forurensninger som akkumuleres over tid i kroppen. Med en detox diett, giftstoffer er i stand til å forlate kroppen gjennom eliminering og svette raskere. Dette gjøres universelt gjennom økt vanninntak, redusert fett og saltinntak, økt fiberinntak, og selektiv protein inntak. Mange ganger kan en detox diett være strukturert med visse matvaregrupper fraværende. For eksempel kan en diett krever den fullstendige eliminering av meieriprodukter eller kjøtt. Noen går så langt som å insistere bare frukt, grønnsaker og te eller vann kan bli fortært. Slike dietter er vanligvis begrenset til en kort periode, og kan være farlig hvis det gjøres feil. Den sikreste og mest effektive detox diett er en som er lav i fett og høy i fiber.

Fordeler med en lav-fett, høyt fiber Detox Diet

Vår verden er stadig mer avhengige av syntetisk og unaturlig, og våre kropper er stadig bombardert med giftstoffer. Disse giftstoffene ikke bare forringe livskvaliteten, men også redusere levetiden. For å forbedre livskvaliteten, er det viktig å avgifte fra tid til annen for å sikre optimal drift. Noen få umiddelbare resultater av avtagende frie radikaler er økt energi, bedre humør, fordøyelses regularitet, redusert appetitt og styrket immunforsvar. Mer langsiktige resultater inkluderer en redusert risiko for kreft og hjertesykdom og lengre levealder. Som tidligere nevnt, en lav-fett, høyt fiber detox diett en av de mest sikre og effektive detox dietter. Store mengder fiber bidrar til å rense tykktarmen, hvor toksinet bygge opp er mest vanlig, uten de farlige bivirkningene av kolon rens behandlinger eller kosttilskudd. Dette er fordi fibrøse matvarer er plasskrevende, og idet de passerer gjennom tarmen de "skrubbe" av giftstoffer. Frie radikaler og forurensing feste seg til fibrøs mat, slik at de er utvist fra kroppen. Ikke bare for å fibrøs mat tar opp mer plass i magen, noe som gjør at du føler deg mer full selv etter inntak av færre kalorier, men avføring skjer oftere, hjelpe til vekttap. Fett buildup vil nesten alltid bremse utslipp av giftstoffer fra kroppen, så reduserer fettinntaket vil i stor grad hjelpe til toksin fjerning. Heldigvis, fiberrik mat har også en tendens til å ha svært lite eller ingen fett i dem.

Komme i gang

Vanligvis vil en høy-fiber, lav-fett detox diett vare alt fra tre dager til tre uker. Dette varierer basert på personlig vurdering; jo høyere toksisitet av kroppen, bør jo lengre DETOX være. Hvis det gjøres en gang i måneden, bør detoxing forlenge ikke lenger enn tre dager, men hvis dette er første gang detoxing har vært forsøkt, bør minst to uker foretas. Sørg for å diskutere planer med legen din hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold. Først fokuserer på fiberen. Selv om det er mulig å kjøpe fiber kosttilskudd som kan tilsettes til drikkevarer eller andre mat stoffer på nesten enhver matbutikk, er menneskekroppen mye mer lydhør overfor matvarer som naturlig inneholder høye mengder fiber. Det er best å holde seg så naturlig som mulig når detoxing. Velg matvarer med færrest ingredienser mulig som har vært dyrket eller hevet med plantevernmidler, antibiotika eller tilsetningsstoffer. Hele frukter og grønnsaker er den beste kombinasjonen av vitaminer, naturlig sukker, antioksidanter og fiber. For protein, holde seg borte fra kjøtt så mye som mulig for varigheten av programmet. (Hvis du bare må ha kjøtt, spis med måte og kjøpe gress-matet eller frittgående variasjon). Velger i stedet for nøtter og belgfrukter. Viktigst, drikke minst seks porsjoner vann hver dag. Te kan også bli inntatt, og te med høyest antioksidant teller er svart eller grønn te. Hvis søtet, bruker bare honning. Også prøve å innlemme lav-effekt trening for å fremskynde toksin utvisning.