Digidexo.com

behandle senebetennelse leggen

Hvordan behandle senebetennelse Med Kortison

Hvordan behandle senebetennelse Med Kortison


Senebetennelse er betennelse i sener, den strukturelle vevet som forbinder bein og muskler i kroppen din. Når sene oppstår, gjør senen s inflammasjon vanligvis det smertefullt å utføre kroppsbevegelser på grunn av trekking på musklene. Legen din kan behandle din senebetennelse med kortison skudd og kremer for å lindre smerte og redusere betennelse i sener.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om bruk av kortison skudd for å behandle senebetennelse. For visse typer av senebetennelse, kan kortison bli injisert inn i den delen av kroppen som er vondt å bidra til å redusere betennelse i de områder som omgir det. Ikke alle typer av senebetennelse er behandlet med kortison grunn av den potensielle komplikasjoner ved å briste under prosedyren sener, senebetennelse relatert til blant annet akilleshælen.

Bruk kortison kremer og lotions for å behandle mindre alvorlige tilfeller av senebetennelse. I mange tilfeller, over-the-counter kortison kremer og lotions kan bidra til å redusere mindre smerte og betennelse forbundet med senebetennelse forårsaket av rutine forstuinger og trekking av musklene i forbindelse med trening.

Hvil så mye som mulig mens du bruker kortison for å behandle senebetennelse. Fordi sene er ofte forårsaket av trening og sportsskader, er det viktig å unngå disse aktivitetene for en lengre tidsperiode for å tillate at senen til fullstendig leget og unngå ytterligere skade. Bruk en ispose og over-the-counter smertestillende medikamenter i kombinasjon med kortison behandlinger for å lindre smerter i løpet av denne hvileperioden.

Lær om de potensielt skadelige bivirkninger av å bruke kortison for å behandle senebetennelse. Sener som er utsatt for gjentatte injeksjoner kortison kan faktisk svekkes og til slutt briste, særlig hvis kortison injiseres direkte inn i den sene. Av denne grunn er kortison kremer generelt ansett å være sikrere, men noen ganger også mindre effektivt, enn kortison skudd for behandling av tendinitt.

Delta i fysioterapi og styrke øvelser i forbindelse med kortison behandling for å lindre symptomene på senebetennelse. Legen din kan henvise deg til en fysioterapeut for å hjelpe overvåke et spesifikt treningsprogram tilpasset for å bidra til å styrke muskler og sener som forårsaker din senebetennelse til å blusse opp. Kortison behandlinger kan faktisk være nyttig for å redusere noe av betennelser og smerter som kan være forårsaket av disse øvelsene også.

undersøke den underliggende årsaken til senebetennelse for å forbedre effektiviteten av kortison behandling. I mange tilfeller, overforbruk eller feilaktig trening teknikker knyttet til en bestemt muskelgruppe resultat i senebetennelse. Unnlatelse av å rette disse feilene ved hjelp av legen din og en fysisk gruppen vil redusere sannsynligheten for at Kortison vil være effektiv i behandling av din senebetennelse.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din dersom dine symptomer på senebetennelse ikke gå bort til tross for behandling med kortison. Noen sene problemer kan kreve kirurgi.

Hvordan bruke akupunktur for å behandle senebetennelse

Hvordan bruke akupunktur for å behandle senebetennelse


Senebetennelse er betennelse i senen som forbinder en gruppe av muskler til et bein. Symptomer på senebetennelse er smerter og hevelse i nærheten av en joint - oftest skulder, håndledd og albue - så godt som mulig nummenhet eller stivhet i leddet. Pasienter som bruker deep-nål akupunktur for å behandle sine senebetennelse kan finne betydelig lettelse uten kirurgi eller konvensjonelle medisiner.

Bruksanvisning

•  Søk etter en akupunktør i nærheten av hjemmet. Akupunktur henvisning tjenesten Acufinder bærer en elektronisk katalog av sertifiserte leverandører (se Ressurser nedenfor). Bruk din postnummer eller foretrukne stil av akupunktur for å finne den akupunktør som er riktig for deg.

Velg en akupunktør som vil bruke dype akupunktur for å behandle senebetennelse. Plassere hår-tynne nåler dypt inn kanalene på den berørte side av kroppen er mer sannsynlig å lindre smerte og hevelse enn laser akupunktur eller akupressur.

Ta noen notater om skaden din som du kan gi til akupunktør. Skriv ned hvor det gjør vondt, hvor lenge du har hatt senebetennelse, og hvis varme eller kalde omslag gjør det føles bedre. Akupunktøren vil også be deg om andre rettsmidler du har brukt for å behandle problemet.

Hvil kroppen din for to timer før akupunktur avtale. Avstå fra seksuell aktivitet, løfte tunge gjenstander og generell muskelspenninger. Kroppen din vil reagere bedre på behandlingen hvis du er avslappet og stress-fri.

Dress komfortabelt i klær som vil la din akupunktør arbeidet enkelt på den berørte side. Unngå iført jeans eller andre bukser som er vanskelig å trekke opp til knærne.

Besøk akupunktør fire til seks ganger i løpet av et par uker å fastslå om senebetennelse vil forbedre gjennom akupunktur. Noen pasienter ser resultater med en gang, men mange gjør det ikke. Prøv å ikke mist motet hvis din helbredelse skjer saktere.

Ta vitaminer B5, B6 og C i tillegg til å motta akupunktur behandlinger for senebetennelse. Tilskudd av denne typen kan fungere som anti-inflammatoriske og kan redusere din smerte.

Bruk en splint om natten så den berørte leddet vil være fortsatt. En splint ikke bare immobilizes skaden, men også fremmer blodsirkulasjonen til området. En av fordelene ved akupunktur er å gjenopprette sirkulasjon til det området av kroppen som skal behandles.

Tips og advarsler

  • Hvis dyp akupunktur ikke hjelper din senebetennelse, snakke med legen din om å prøve øreakupunktur. I stedet for å sette nåler i meridianene i kroppen din, er nåler plassert i visse områder av øret på den berørte side av kroppen.

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder


Komme skulder senebetennelse kan være ganske smertefullt og forårsake ubehag. Jeg har nylig fått senebetennelse i skulderen min. Ikke så alvorlig, men nok til å innse mer om det.Det er forskjellige måter å få det. En rift i rotator cuff, er et vanlig sted å få det. Senebetennelse er betennelse i leddet som forårsaker smerter og stivhet. Tendonoitis skyldes vanligvis i skulderen fra en skade. Hvis du er over 40, er du mer utsatt for å få det, spesielt hvis du trener. Muskler har en tendens til å svekkes som du blir eldre. Hvis du er kjent med sport, mye mugger, eller Quarterbacks en tendens til å få det ganske ofte. En sene tårer, og det blir smertefullt. Direkte kontakt, slik som et fall kan være en årsak i tillegg. Symptomene er at du vil føle en brennende følelse i skulderen din, spesielt når du er pålagt noen aktivitet ved hjelp av at skulderen.

Bruksanvisning

Hvil skulderen. Hvis du arbeider ut, eller bruk at skuld spesifikt i noen form for aktivitet, er det best å hvile skulderen og la sener helbrede. Hvis du fortsetter å løfte vekter, eller løft generelt, kan det føre til ytterligere skade og operasjon kan være nødvendig. Du kan fortsatt plukke opp en pose, ting som naturen, med mindre du er i alvorlig smerte når du beveger skulderen din i det hele tatt. Jeg ville bare unngå noen trening aktivitet som dreier mer slitasje på rotator cuff. La det hæl naturlig.

Bruk is på skulderen din. En god og naturlig måte å bidra til å helbrede, og nummen smerten bort. Ice kan være en fin naturlig måte å helbrede en rekke skader. For sterke smerter, vil du sannsynligvis trenger noen form for medisiner, men å bruke isposer sikkert ikke vondt. Is og jevn varme kan bidra til å redusere betennelse. Tar en virkelig varmt bad kan hjelpe så godt.

sove i riktig posisjon. Sove kan være en reell smerte, og noen ganger hvordan du sover kan også føre til senebetennelse i skulderen din. Spesielt hvis du har senebetennelse, kan finne en sovestilling være vanskelig. Ikke sove på din side, hvor smerten kommer fra at direkte skulder. Det er sunn fornuft. Jeg vil foreslå å sove på magen, med vekt din direkte til motsatt skulder. Ha hodet sving i retning av der senebetennelse kommer fra. Fordi den måten kroppsvekten din vil ikke gjelde noe press på at skulderen i det hele tatt. Å sove på ryggen er kanskje ikke bra, siden du kan føle smerte på baksiden av skulderen din også. Finn en behagelig sovestilling, en som ikke vil føre til ytterligere skade eller ubehag.

Gjør rutine strekninger. Spesielt i fremtiden når du arbeider ut, men selv med smerte, strekke at skulderen ut. Det virkelig hjelper, det trenger fortsatt litt aktivitet og trening for å bidra til å helbrede. Bare ingenting alvorlig, som løfting, som kan skade den enda mer for deg. Gjør rutinemessige strekninger som er dreid med skulderen.

Snakk med legen din. Hvis du lider av ekstrem ubehag, og deretter få en slynge for skulderen din. Sterke smerter er når noen du bokstavelig talt flytte noen del av rotator cuff, er du i ekstremt ubehag hvor du kan knapt bevege seg i det hele tatt. Tilfeller som at du definitivt bør oppsøke lege. Ellers kan du behandle det selv, hvis det ikke er så ille. Du muligens kan trenge kirurgi hvis det er virkelig alvorlig, eller visse smertestillende medikamenter for å hjelpe deg å helbrede.

Hvordan behandle senebetennelse symptomer

Sener er fiberstrukturen som binder muskler til bein. Senebetennelse, en hevelse eller betennelse i senen, utvikler seg når senene er for mye, skadet eller kan utvikle bare med alderen. Hvis du har revmatoid artritt eller diabetes kan du også utvikle senebetennelse. Det kan oppstå i alle ledd, men som oftest forekommer i albuen, hæl, skulder eller kne.

Bruksanvisning

•  Ta anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Hvil berørte felles. Hvis det er skulderen din, ikke spille basketball, for eksempel; bruke påvirket felles bare for det som er absolutt nødvendig. En skinne eller bånd, som kan kjøpes på Walgreens eller en lignende butikk, kan hjelpe deg med immobilisering, men la det felles halvbrukbare.

Påfør varme eller is, avhengig av hva som ser ut til å hjelpe. Isen vil redusere eventuell svelling det er, og varme vil stimulere blodstrømmen gjennom skjøten.

Styrk musklene med trening, etter at symptomene reduseres, for å hindre en gjentakelse. Stretching øvelser for å holde musklene limber er også avgjørende.

Se en lege hvis symptomene ikke forsvinner, som du kan ha en mer alvorlig skade som kan kreve kortikosteroid skudd eller kirurgi for å hindre varig uførhet. Kontakt legen din hvis du opplever smerter eller ømhet i nærheten av en felles, smerter om natten, smerte som er verre når leddene er brukt eller en begrensning i omfanget av bevegelse, for eksempel hvis du opplever smerte heve armen over hodet.

Hint

  • For å unngå senebetennelse, alltid gjøre tøyningsøvelser før en trening for å varme opp musklene dine. Holde musklene sterke. Unngå repetitive bevegelser.
  • Hvis jobben din fører deg til å gjentatte ganger gjøre det samme, slik som å skrive, nå eller bevege leddene på samme måte om og om igjen, kan du prøve å bytte hender, endre rytmen eller endre bevegelse for å unngå dette i fremtiden. Du kan også få en lege notat vedrørende din skade og be om en rimelig overnatting fra din arbeidsgiver som vil tillate deg å hvile deg plagede felles med jevne mellomrom i løpet av dagen.

Alternativ behandling for senebetennelse i de Feet

Tendinitis er preget av betente sener, som forbinder muskelen til beinet. Tendinitt kan forekomme i føttene og enhver annen del av kroppen. Med mindre senen ryker, konservative egenomsorg tiltak er vanligvis tilstrekkelig. Alternative behandlinger kan utfylle disse tiltakene ved å oppmuntre vev healing og lettelser smerter og betennelser. Rådfør deg med en erfaren helsepersonell før du bruker naturlig kosttilskudd, spesielt hvis du tar noen reseptbelagte medisiner eller har andre helsemessige forhold. The University of Maryland Medical Center tilbyr forslag for naturlig behandling av senebetennelse.

Lettelser smerter og betennelser

Visse kosttilskudd og alternative behandlingsmetoder kan lindre smerten av denne tilstanden og redusere betennelse. Du trenger ikke å bruke hver supplement oppført som mange tilbyr lignende fordeler. Arbeide med en erfaren utøver kan hjelpe deg å finne et supplement diett.

Universitetet angitt to separate studier viste akupunktur var vellykket i å lindre smerte tendinitt i forskjellige deler av kroppen sammenlignet med en placebo. Du vil mest sannsynlig trenger flere økter for å se lettelse.

Chiropractic omsorg kan være nyttig, men forskning er mangelfull og bevis på nytten er stort sett anekdotisk. Kiropraktorer behandler senebetennelse i føttene med ultralyd, manuell triggerpunkt terapi, elektrisk stimulering, massasje og felles terapi. Kiropraktoren kan bestemme den mest passende behandling for deg. Igjen, flere økter er mest sannsynlig nødvendig.

White willow bark er like naturlig aspirin og inneholder de samme gunstige kjemikalier. Te form er best; ta 2 til 3 tsps. av pulver og bland med en kopp kokende vann. Drikk tre kopper daglig. Dette tillegget er ikke hensiktsmessig hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller bruke blodfortynnende legemidler.

Følgende homøopatiske midler er ofte brukt for senebetennelse smerte. De er mest effektive dersom symptomene sams følgende beskrivelser Ta som anvist på produktet etiketter. Byronia behandler senebetennelse som føles bedre med varme enn kalde. Phytolacca er best for senebetennelse smerter som forverres med varmeapplikasjoner. Bruk Rhus Gift hvis senebetennelse er verre i morgen. Rhododendron er best hvis smertene forverres med endringer i været.

Nattlysolje (400 til 800 mg daglig), bromelain (750 mg tre ganger daglig) og curcumin (400 mg tre ganger daglig) all letthet betennelse forbundet med senebetennelse i føttene.

Healing skadde vevet

Vitamin C (500 mg tre ganger daglig), kalsium (1500 mg daglig), magnesium (750 mg daglig) og vitamin A (15.000 IU daglig) oppmuntre alle vev helbredelse.

Visse egenomsorg tiltak er også nødvendig for vev healing og inkluderer hvile og unngå aktivitet som vil forverre foten. Følg alle legens instruksjoner om hvile og hvilke aktiviteter som er tillatt og hvilke som ikke er det. Gjøre for mye for tidlig vil forsinke healing og muligens forverre senebetennelse.

Mangan Behandling for Tendinitt

Mangan er et mineral som finnes i mange forskjellige typer mat. Også kalt Manganum, mangan brukes i alternativ medisin til å behandle en rekke forhold, inkludert Achilles senebetennelse.

Bakgrunn

Akillessene er et band av vev som forbinder hælen med leggen. Bare med dag-til-dag bevegelser, er akillessene utsatt for tre til 12 ganger din kroppsvekt, noe som utgjør en risiko for betennelse i vevet eller senebetennelse, ifølge AchillesTendon.com.

Funksjon

Mangan er en byggestein for sener og annet vev, ifølge University of Maryland Medical Center. Hvis du lider av Achilles senebetennelse, betyr dette mangan kan lindre betennelser og styrke senen.

Time Frame

Behandling med mangan kosttilskudd for tendinitis innebærer vanligvis en 25 mg til 100 mg to ganger daglig i to uker, etterfulgt av 10 mg til 15 mg to ganger daglig inntil symptomene på tilstanden avta, i henhold til Podiatry kanal.

Risiko

Dessverre, den anbefalte daglige dosen for mangan er 10 mg til 11 mg. Risikoen ved høye nivåer av mangan inkluderer muskelstivhet, manglende koordinering og rystelser.

Betraktninger

Det er mulig at den store dosen av mangan vil utgjøre noen skadelige effekter hvis brukt for bare en kort tid til å behandle senebetennelse; Men snakk med legen din om behandlingen, spesielt hvis du har leversykdom, er gravid eller ammende eller tar reseptbelagte medisiner.

Herbal senebetennelse rettsmidler

Senebetennelse er betennelse i en sene som fører til smerte og ømhet utenfor joint. Det oppstår vanligvis som en idrettsskade som følge av overforbruk. Selv om det kan forekomme i noen av kroppens sener, er det mest vanlig i knær, håndledd, albuer og skuldre. Hvis senebetennelse er alvorlig nok, kan det føre til ruptur av senen som vil kreve kirurgisk reparasjon. For det meste, vil hvile og anti-inflammatoriske medisiner redusere smerte og betennelse i senen forbundet med senebetennelse. I noen tilfeller kan urte behandling avhjelpe senebetennelse.

Herbal Treatment

Det er flere naturmidler og aktuelle blandinger som kan brukes til å behandle senebetennelse. Urtene som brukes i disse concoctions har anti-inflammatorisk egenskaper som har evnen til å helbrede skadde sener.

Hvis du lider av kronisk senebetennelse, bør du vurdere å moxibustion. Moxibustion er en teknikk der urten burot er brent i løpet av smertefulle områder av kroppen for å få fart på helbredelsesprosessen.

Det er også noen urter som kan tas muntlig og topically til hjelp i symptomene oftendonitis. For eksempel, besitter bukkehornkløver urt anti-inflammatoriske egenskaper. Frøene av urten kan males opp og kombinert med melk for å lindre smerte og redusere senebetennelse i det berørte området. Urten curcumin er kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper samt å være et sterkt smertestillende. Utdrag fra curcumin kan utnyttes lokalt på det berørte området, eller 400 eller 600 mg kapsler kan tas oralt tre ganger om dagen. Ingefær har også anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Ginger fungerer ved å bremse ned produksjonen av den inflammatoriske forbindelser prostaglandin og leukotriene. Den blokkerer også overføring av smertesignaler. Du kan ta opp til åtte 500 mg kapsler av ingefær i døgnet, en teskje av bakken rot en dag, eller en tredjedel av en unse av fersk ingefær en dag.

Ifølge Francis Brinker, forfatter av Formler for Healthy Living, har djevelens klo blitt en populær urtemedisin i Europa for smertelindring. Forskning og vitenskapelige studier bekrefter også at urten reduserer smerter og betennelser. Seks kapsler på 500 mg djevelens klo kan tas en dag.

Slik Cure Alvorlig senebetennelse hjemme

Alvorlig senebetennelse er en vanlig lidelse som kan påvirke dine knær, hofter, skuldre, albuer, ankler eller håndledd. Vanligvis kategorisert av smerter under og etter aktivitet, er senebetennelse rive av sener der de fester til beinet, ofte forverret av repeterende bevegelser. Det er flere måter å behandle senebetennelse hjemme, og behandling av tilstanden raskt kan bidra til at lidelsen ikke vil bli alvorlig.

Bruksanvisning

•  Stopp aktiviteten som forårsaket senebetennelse. Hviler det berørte området forbedrer sjansene dine for full gjenoppretting og lar de avrevne sene fiber å reparere.

Rest det berørte området. ITendonitis.com anbefaler tre uker med inaktivitet. For mer alvorlige tilfeller, å hvile i seks uker gi maksimal healing. Ifølge tendonitis.net, sener fortsette å gro i flere uker etter at smertene har gitt seg.

Brace det berørte området ved hjelp av en slynge, spenne eller orthotic enhet for å begrense sene bevegelse. Rådfør deg med lege eller orthopedist av hvilket alternativ som er best.

Ta en anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel ibuprofen (Advil) eller naproxen natrium (Aleve), for å bidra til å lindre smerte og øke blodtilførselen til området. Du kan også finne aktuelle anti-inflammatoriske nyttig.

Flytt berørte området, strekke og forlenge vev. Hvis smertene er for alvorlig, stoppe bevegelsen og fortsette hvile. ITendonitis.com antyder ytterligere tre uker med hvile hvis senebetennelse smertene vedvarer.

Hint

  • Hvis sener er fortsatt betent etter seks måneder, er senebetennelse anses kronisk. Gå til legen din for videre behandling.

Senebetennelse Hjem Utbedring

Alle kan oppleve senebetennelse. The Mayo Clinic sier, "senebetennelse er betennelse eller irritasjon i en sene --- en av de tykke bindevevsstrenger som fester muskler til bein." Vanlige områder av senebetennelse er håndledd, skuldre, albuer og hæler. Ifølge TendonitisTypes.com, hjem rettsmidler for smerte og behandling av senebetennelse inkluderer is terapi, massasje, vitamin C, og resten.

Ice Therapy

Ice terapi anbefales og er ekstremt effektive i å redusere betennelse når det er en mindre skade i muskler eller sener. TendonitisTypes.com sier: "Det reduserer inflammasjon, som er en av de viktigste årsaker til smerter." Ice terapi bør brukes i ca 15 minutter av hver time i ca tre timer. PainReliever.com sier at isen terapi "vil flytte overflødig blod vekk fra området" for skade.

Massasje

TendonitisTypes.com hevder at "hvis du kan ta på senebetennelse, og det er ikke så øm å ta på, er en annen flott måte å behandle senebetennelse og annen naturlig rette for senebetennelse en hyggelig massasje." Massasje skal bidra til å lindre spenninger i det berørte området og kan gi lindring til musklene som er berørt av den betente senen. Bare sørg for at massasje ikke forårsaker mer ømhet i det berørte området.

Vitamin C

Mat og kosttilskudd som er rike på vitamin C kan hjelpe med senebetennelse. "Vitamin C bidrar til å redusere betennelse, som er et direkte resultat av senebetennelse," anbefaler TendonitisTypes.com. Noen matvarer som er høy i vitamin C er sitrusfrukter og jordbær. Vitamin C-tilskudd fungere like bra som disse matvarene og kan kjøpes i gel kategorien, tablet, og tyggetabletter.

Rest

Høres akkurat som hva legen din vil fortelle deg, ikke sant? The Mayo Clinic sier også, "Hvile er viktig å vev healing." Hviler det berørte området gjør skaden å reparere uten sjansen for å skade sene. Selv hvile er anbefalt av leger, er dette virkelig et hjem rette, fordi intet annet gjør en person slappe av eller hvile mer enn hjemme, og det hviler nettopp det skadde området, så det betyr ikke at du må holde sengen før sårede sene helbreder.

Kosttilskudd for å helbrede senebetennelse

Senebetennelse er en betennelse i sener - muskel-til-bein kontakter. En person kan ha senebetennelse i en rekke av ledd, men det er mest vanlig i rotatorcuffen (skulder), albuer og knær. Det er visse kosttilskudd som folk kan ta for å helbrede senebetennelse. Noen av dem er vitaminer og mineraler. Andre har blitt spesielt utviklet de siste årene til å behandle senebetennelse og leddgikt for den aldrende befolkningen.

Betraktninger

Noen mennesker tror at en overvekst av candida albicans kan forårsake kroniske leddsmerter, inkludert senebetennelse. Denne soppen lever naturlig i kroppen, men et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold og stress kan utløse sin vekst. Hvis venstre ubehandlet, kan soppgiftstoffer inn i cellene og organer og forårsake betennelse. Personer som har senebetennelse av denne tilstanden kan være nødvendig å bruke gjær-drapet kosttilskudd som hvitløk, virgin kokosolje, Paul d'Arco te (en urt) og cayenne pepper. Probiotika eller "vennlige" bakterier kan fylle en naturlig bakterier. De ekstra bakterier kan bidra til å bekjempe candida overvekst og til slutt helbrede en senebetennelse blusse opp.

Typer vitamin og mineraltilskudd

Antioksidanter som vitamin A og C har anti-inflammatoriske egenskaper for healing senebetennelse. Begge vitaminer hjelpe rense kroppen for usunne celler som inneholder sopp, parasitter og giftstoffer, som kan forårsake betennelse. Vitamin C er kjent for å stimulere kollagen, et protein, som støtter vev og ledd. Bioflavonoider, noen ganger kalt vitamin P, hjelper kroppen absorbere vitamin C og kan brukes i forbindelse med dette vitaminet i healing senebetennelse. Vitamin B12-injeksjoner er noen ganger gitt til personer med senebetennelse for å redusere betennelse, lindre smerte og helbredelse. Magnesium er et naturlig muskelavslappende middel. Dette mineralet kan anvendes for å redusere inflammasjon og kan fremme helbredelsesprosessen av sene i kne, skulder eller albuen.

Andre typer kosttilskudd

Glukosamin er et supplement som kan redusere betennelse i sener som rotator cuff. Dette gjør at sener mer bevegelsesfrihet mellom felles bein. Chondroitin brukes ofte med Glucosamine i kosttilskudd for både senebetennelse og leddgikt. Johannesurt, en urt, er effektive i dempende nerver forbundet med senesmerter. Bromelain er et enzym supplement som kan redusere hevelse i ledd og fremme den helbredende prosessen med senebetennelse. Og visse fettsyrer som GLA (gamma-linolenic acid) fra nattlysolje kan gi smøring til de synovial væske

Time Frame

Det er ingen tidsramme for å ta kosttilskudd for å helbrede senebetennelse. Det viktigste er å holde seg på supplement og få det flyter i blodet konsekvent. Det er en større sjanse for å komme over senebetennelse raskere hvis en kombinasjon av kosttilskudd brukes.

Forebygging / løsning

Forebygge senebetennelse fungerer på de samme prinsipper som healing det. Man bør spise en godt balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker, som inneholder en mengde vitaminer og mineraler. Stretching leddene regelmessig og trene musklene kan også forhindre senebetennelse.

Hjem rettsmidler for Kneet senebetennelse

Ifølge Mayo Clinic, kne senebetennelse (eller patellar senebetennelse) fører vanligvis smerte i patellarsenen mellom kneskålen og hvor den festes til skinnebenet. Smerten kan starte ut som en kjedelig verke og bli verre med fysisk aktivitet eller trening. Tilstanden i seg selv er ofte forårsaket av overforbruk av kneet. Det finnes en rekke hjem rettsmidler folk kan bruke til å behandle senebetennelse i kneet, inkludert hvile, is, varme, medisiner, kosthold, massasje og trening.

Rest, Ice & Heat

Under den innledende fasen av patellar senebetennelse, bør du avstå fra enhver fysisk aktivitet og hvile kneet for et par dager. Dette vil hindre ytterligere forverring av senebetennelse. I løpet av denne tiden, bør du vurdere å bruke et kne spenne eller wraps for ekstra støtte, spesielt når du trenger å være mobile. I løpet av de første 48 timene etter utbruddet av betennelse og smerter, bruke is ved 20-minutters intervaller hver 3 til 4 timer for å redusere betennelse, hevelse og smerte. Is forårsaker vasocontriction (innsnevring av blodårer) som reduserer inflammasjon og smerte ved å begrense strømmen av blod og lymfe til området. Sørg for å komprimere isen direkte mot kneet med en ispose. Når første betennelsen har sunket, kan varme (dvs. oppvarming pad) fremme blod (med sine helbredende egenskaper som oksygen og næringsstoffer) strømme til kneet.

Medisinering & Aktuelt Kremer

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og naproxen kan bidra til å redusere betennelser og smerter fra kneet senebetennelse. For mer alvorlige smerter, kan legen forskrive orale steroider eller en kortison skudd. Det er også aktuell kremer som Bengay som kan gi lindring. Disse kremene er absorberes gjennom huden og kan bidra til å lindre både smerter og betennelser.

Diett

Hvis du er overvektig, kan du lindre noen av betennelse og smerte ved å miste vekt. Det vil ta presset av kneet. Dessuten kan en diett rik på grønnsaker og frukt gir viktige vitaminer og mineraler som er nødvendige for healing (dvs. vitamin C, A, E, kalsium). Blending grønnsaker som gulrøtter og agurk og drikker deres juice kan fremskynde få næringsstoffer til kroppens celler.

Massasje

Masserer det myke vevet rundt kneet cap samt senen kan bidra til å løse opp spenninger og fremme blodstrømmen for patellar senebetennelse. Massasje kan også redusere arrvev i senen som er en viktig faktor i tilbakevendende senebetennelse eller andre skader.

Trening

Trening kan også fremme blodstrømmen til kneet sene og fremskynde helbredelsesprosessen. Start med noen grunnleggende tøyningsøvelser.

Stå mot en vegg med en hånd mot den. Bøy skadet kne bak deg og trekke ankelen opp til baken. Hold i 10 sekunder, deretter slappe av. Gjenta flere ganger. Også, lene seg frem med en fot på en krakk og strekke hamstring muskel. En balanse mellom styrke i tilstøtende muskler vil gi mer stabilitet for kneet.

Alternativ medisin for Quadriceps patellar senebetennelse

Quadriceps patellar senebetennelse, også kjent som hopperkne, er svært vanlig blant idrettsutøvere, spesielt de som konkurrerer i basketball, fotball, volleyball eller konkurrerende kjører. Hopperkne er forårsaket av overforbruk av sener i kneet, ofte forbundet med intensiv løping og hopping, hyppige start og stopp mens du kjører og gjentatte støt mot kneet. Mens kirurgi er noen ganger nødvendig for å redusere inflammasjon eller fjerne fluid fra det sene, er det mange alternativer for å behandle quadriceps patella senebetennelse.

Grunnleggende behandlinger

Som med alle skade, er den beste behandling for quadriceps patellar senebetennelse resten. Stopp all intensiv løping, hopping og andre sportsaktiviteter mens du behandler senebetennelse. Fortsatt skjerpende aktivitet vil øke smerte, betennelse og tiden som er nødvendig for å behandle det senebetennelse.

Anti-inflammatoriske medisiner som ikke inneholder steroider kan bidra til å lindre smerte og hevelse under utvinning perioden. Disse legemidlene inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproksen eller acetylsalisylsyre. Ta disse medisiner som anvist av legen din eller ved produktinstruksjonene for å redusere betennelse, og dermed lindre smerte og redusere restitusjonstiden.

Påfør en ispose eller annen kald pakke til kneet i 15 til 20 minutter hver fjerde time, minst to ganger per dag. Ice vil redusere betennelse i senen, og dermed redusere smerte og helbredelse tid. Husk å alltid bryte isen eller kald pakke i et håndkle eller annet stoff, fordi du bruker det direkte på huden kan brenne mer enn å helbrede.

Slik behandling

Denne behandlingen er utformet av leger for å brukes som et alternativ til kirurgi for pasienter som har hatt lengre perioder med smerte og hevelse, og ikke har respondert på flere konservative behandlinger. Shockwave behandling omfatter ikke snitt, noe som gjør mange mennesker føler seg tryggere å bruke denne i stedet for kirurgi. Behandlingen leverer høyfrekvente lyder bølger til sene området, som skaper små traumer i senen og muskelen. Selv forårsaker ingen permanent skade, disse traumene fremme kroppens naturlige reparasjons instinkter, påskynde helingsprosessen.

Vær oppmerksom på at Food and Drug Administration har ennå ikke godkjent ekstrakorporal shockwave behandling som en levedyktig behandling for quadriceps patellar senebetennelse i Amerika. Dette alternativet bør kun vurderes i alvorlige tilfeller som et alternativ til kirurgi. Diskutere alle alternativer med legen din før du tar en beslutning.

Advarsler

Hvis smertene og betennelsen ikke har forsvunnet etter ca to ukers behandling, bør du kontakte legen din om skaden. Legen din kan foreslå visse typer fysioterapi, kortison skudd for støtte av senen eller kirurgi hvis skaden er ille nok.

Hvis behandlingene gjør være effektive, tilbake til fysisk aktivitet gradvis. Hvis du merker at hevelsen er borte, og du kan bøye kneet uten smerte, øker daglig aktivitet i intervaller. Gå mer, kan du prøve å hoppe eller jogge litt, men alltid ta hensyn til kroppen din. Hvis det er smerter under enhver aktivitet, må du ikke forsøke å gjenta det, som du kan forverre skaden enda mer.

Hvordan behandle Rotator cuff tendinitt

Rotatorkuff tendinitis oppstår som et resultat av betennelse i det felles hvor overarmsbenet og skulderbladet kommer sammen (rotatorkuff). Gjentatte bevegelser som for eksempel heve armen over hodet i idretter som tennis, kan svømming føre til irritasjon og betennelse. Riktig behandling er et must for å sikre fullstendig gjenoppretting.

Bruksanvisning

diagnostisere skaden. Det første skrittet til å behandle rotator cuff senebetennelse er å få riktig diagnose. Fordi rotator cuff senebetennelse kan være svært smertefullt, vil du sørge for å diagnostisere det tidlig å begynne riktig behandlingsregime.

Hvil skulderen. Når du vet sikkert at du har rotator cuff senebetennelse, ta en pause fra idrett eller aktivitet som forårsaket problemet. Fortsetter å utføre de samme aktivitetene vil bare tjene til å forverre tilstanden.

isen området. Ice ikke bare bidrar til å dempe smerten, det tjener til å redusere uønsket betennelse.

Styrke rotator cuff muskler. Hvis det er for smertefullt å utføre muskel styrke øvelser, ta en over disk anti-inflammatoriske medisiner for å bidra til å redusere smerte og hevelse. Hvis over skranke medisinering ikke reduserer smerte, søke hjelp fra legen din. Din kanskje trenger en steroid injeksjon for å redusere smerte og hevelse.

utelukke en rotator cuff tåre. Dersom rehabilitering smertene er for alvorlig, er det en mulighet for at du har fått en rift. Behandle en tåre er mer involvert enn å behandle senebetennelse. Behandlingen alternativ avhenger av størrelsen på rive. Artroskopisk kirurgi kan reparere en liten rift, mens en mer invasiv prosedyre er nødvendig for større tårer.

Hvordan kan et Cam Walker arbeid?

Hvordan kan et Cam Walker arbeid?

Stabilisering

Kammen rullator nedre ekstremitet ortosen har, som en av dens primære funksjoner, evnen til å stabilisere det nedre ben og ankelleddet og for å begrense, om ikke eliminere, bevegelse i dette området. Det er vanligvis brukes som et supplement i behandlingen av alvorlige ligamentskader og brudd, samt post-kirurgisk avstivning. Det kan også brukes til å behandle senebetennelse, diabetiske sår og andre diverse problemer med føttene og tærne.

Beskyttelse

Den cam walker ortose er formet for å fremme beskyttelse samt stabilisering. Den polstret fôr er behagelig å ha på, men det bidrar til å redusere potensialet for trykk sår fra side barer og stropper i perioder med hevelse. Når dimensjonert riktig, gir støvelen parti også beskyttelse til tærne ved å forlenge bare utover spissene, noe som reduserer muligheten for utilsiktet Stubbing av tærne mot møbler eller andre gjenstander.

Bevoktet bevegelse

En variant av kammen rullator benytter justerbar, eller "tapp" -typen, hengsler på hver side av skinnen som ligger over hver ankel "knotten" (malleolus). Disse hengsler kan innstilles til en forutbestemt bevegelsesområde, slik at, som helbredelsesfasen skrider frem, og mer bevegelse er tillatt, kan dette gjøres på en meget overlagt og inkrementell måte.

Det finnes flere varianter med hensyn til typer av hengsler, men funksjonen, og sluttresultatet er de samme.

Hjelpe med å kontrollere hevelse

Noen typer av kammen turgåere har luftkamrene innlemmet i klammeparentes og / eller slimhinnen slik at de kan blåses opp med en liten mengde luft. Disse putene er strategisk plassert over hele spenne slik at milde press kan brukes på områder som hver side av ankelen, foran på leggen (tibia) og toppen av foten.

Hjelp til Nedre verkende ben

Smerter i leggene kan være forårsaket av en rekke kilder, for eksempel åreknuter, shin splinter, traumer, rastløse ben syndrom og senebetennelse. Avhengig av årsaken og symptomer, er det flere enkle og lett oppnåelig kilder behandling. Behandlinger kan omfatte, men er ikke begrenset til, aromaterapi, massasje, is, kompresjon og høyde.

Aromaterapi

Hvis leggen smerte er assosiert med såre muskler eller rastløse ben syndrom, kan aromaterapi tilbyr behagelig og enkel lindring. Legge til åtte til ti dråper av lavendel, peppermynte, kamille eller sitrongress ekstrakt til et varmt bad og soaking i 10 til 15 minutter hjelper lette ben smerter. Fortynne de nevnte ekstrakter i carrier olje og påføre blandingen direkte til det berørte området kan også hjelpe. Hvis du lider av ben smerter og søvnløshet som følge av rastløse ben syndrom, bør du vurdere å sprøyte en lys tåke av lavendel duftende spray på puta før du går til sengs.

Massasje

Massasjeterapi er en utmerket metode for behandling av leggen smerte, spesielt smerter forårsaket av sår muskler eller dårlig sirkulasjon. Massasje terapi økter vanligvis vare 30 til 90 minutter, og kan tilpasses for å passe dine behov eller preferanser. Under en massasje terapi økten, vil en terapeut sannsynligvis ansette en eller flere teknikker med sikte på å gjenopprette blodsirkulasjonen, lindre smerte eller fremme avslapning. Disse teknikkene inkluderer friksjon massasje, dype vev, shiatsu, akupunktur eller aromaterapi (for å nevne noen). Snakk med en terapeut før en massasje terapi økt og informere henne om noen smerter forbundet med leggene. Dette vil bidra til å imøtekomme økt til dine eksakte behov.

At Home

For leggen smerter forbundet med overforbruk, repetisjon eller betennelse, forsøke å hvile beinet så mye som mulig. Når du ligger nede, heve beinet over nivået av kroppen din ved hjelp av puter eller puter. Hvis benet er betent, bruke isposer eller poser med frosne grønnsaker til huden i 10 til 15 minutter om gangen for å redusere hevelse. Sørg for å vikle et papirhåndkle eller klut rundt isen for å hindre frostskader. Hvis du opplever smerte når du beveger beinet, bør du vurdere å pakke den i atletisk tape eller en støpt for å hindre ufrivillige bevegelser.

Advarsel

Smerte påvirker leggene er ofte et resultat av feil beinstøtte eller skade påført under sport. Sørg for å ha riktig antrekk til enhver tid når du spiller sport. Pass på at skoene har tilstrekkelig polstring og ikke er for liten eller stor.

Ta kontakt med en lege eller medisinsk faglig umiddelbart hvis du opplever leggen smerter forbundet med blått, svart eller kald hud. Oppsøk lege hvis smertene forverres med aktivitet eller ikke avta med hjemmesykepleien eller konvensjonell medisinering. Dette kan være symptomer på en kronisk underliggende tilstand, som for eksempel nedsatt sirkulasjon, blodpropp eller alvorlig skade.

Typer komprimering Boots

Typer komprimering Boots


Komprimering brukes til å behandle mange sirkulasjonsproblemer, inkludert ødem, åreknuter og utilstrekkelig sirkulasjon. Det er mange forskjellige komprimerings behandlinger tilgjengelig, inkludert kompresjonsstrømper og støvler. Kanskje den mest kjente type kompresjons støvelen er luften sekvensiell kompresjonsenheten. Disse kan være pakket rundt eller glidd over benet og er festet til en pneumatisk pumpe som periodisk blåses opp og tømmes for luft støvelen.

Cuff-Type Boot

Denne typen komprimering boot ligner ikke en støvel. I stedet er det en mansjett, som er pakket rundt leggen eller foten. Det gir forbigående massasje og virker som en pumpe for å øke blodomløpet i foten og leggen. Denne stilen av støvelen er relativt små og ikke-voluminøse, men kan ikke brukes for å behandle større deler av benet.

Sport Boot

Denne enheten er formet mer som en støvel, og kan omfatte en kuldepakning alternativ for å gi kulde terapi samt komprimering. Dette er vanlig i modeller beregnet på å behandle skader fra sport ulykker. Støvler av denne typen kan inkludere et grep såle for å hjelpe brukeren tur i bagasjerommet, men disse støvlene kan være veldig klumpete. Denne type oppstarts kan behandle hele leggen og foten.

C-Boot

Denne type oppstarts dekker mer av beinet enn mansjetten-stil, men mindre enn sport-stil. Designen er en hylse, består av flere oppblåsbare kamre rundt benet. Denne type inkluderer vanligvis en del for foten som ikke blåse. Denne stilen av støvelen har blitt fremmet som mer brukervennlige enn andre varianter av komprimering boot.

Oppblåsbare Stocking

Denne type kompresjons støvelen ligner en kompresjonsstrømpe mer enn et konvensjonelt kompresjons støvel. Opprinnelig designet for den overvektige og eldre, slips strømpen over beinet og deretter blåst opp via en slange fra en ekstern pumpe. Det kan være et godt valg for lavere etappe hevelse og vein problemer.

Cardio Compression Boot

Cardio-basert komprimerings støvler som Pumpen støvler gi en ekstra fordel - de blåse og deflate i gang med brukerens hjerterytme. De kan være programmert til å komprimere etter hver puls, eller til å komprimere hver andre eller tredje takt. Denne type oppstarts kan også behandle spesifikke områder av beinet, snarere enn hele beinet på en gang.

The Best Home Ultralyd Therapy for Back Pain

The Best Home Ultralyd Therapy for Back Pain


Ryggsmerter er et vanlig problem-fire av fem mennesker i Amerika klage over noen form for ryggsmerter minst én gang i livet, ifølge Mayo klinikken. Fordi ryggen er en forseggjort strukturen av bein, muskler, leddbånd, sener og plater, ryggsmerter kan skyldes virkningen til noen av disse komponentene. Med mindre leger fore kirurgi (vanligvis siste utvei), kan ryggsmerter behandles med en rekke ikke-inngripende tiltak som for eksempel fysioterapi, medisin og akupunktur. Hjem ultralyd terapi er en annen levedyktig alternativ.

Hva er ultralyd terapi?

Ultralyd terapi bruker høyfrekvente lydbølger for å levere varme til vev av et skadet område. Ifølge University of Iowa Sykehus og klinikker, er ultralyd terapi vanligvis brukes til å lindre smerte og redusere betennelser, fremskynde healing, redusere muskelkramper og øke omfanget av bevegelse. Det er vanlig å behandle senebetennelse, leddgikt, idrettsskader, carpal tunnel syndrom, isjias, tøyninger og spasmer og ryggsmerter.

Akkurat hvordan ultralyd terapi virker? Ultralyd Enheten leveres vanligvis med en lyd hodet (eller wand) og ved å flytte lyden hodet forsiktig i slag eller sirkler over skadde området, trenger varme i vevet. Varmen tjener til å trekke blod inn i vev og uihealthcare.com forklarer at vevene deretter utnytte næringsstoffene kjøpt i blodet ved å reparere vev for å fremme helbredelse.

Sammen med varmestav, må du bruke en ultralyd gel for å gi et medium for å overføre lydbølger til kroppen. Ved hjelp av gel som inneholder urte helbredende egenskaper kan fremskynde helbredelsesprosessen. Vanlig brukte urte gels inkluderer peppermynte, mentol, lavendel og eucalyptus.

Best Home Ultralyd terapi

Det er mange hjem ultralyd terapi enheter på markedet. De beste ultralyd terapi enheter er FDA godkjent. Alltid legen din før du bruker en. Noen av de vanligste funksjonene i en effektiv ultralyd terapi enheten inkluderer justerbar terapeutisk ultralyd og automatisk behandling timer (for å unngå overbehandling), og det skal utstråle konsekvent lydbølge intensitet over hele overflaten av lyden hodet. Noen av FDA godkjente ultralyd terapi enhetene inkluderer MendMeShop Ultralyd Pain Therapy System; LG-US1 Portable Hjem Ultralyd Pain Relief System; USA-1000 1 MHz Portable Hjem Ultralyd Fysioterapeut Massage Machine; og Sonic Relief.

Trygge måter å bruke ultralyd Therapy

Dr. Gerald Malanga, Director of Pain Management ved Look Hospital i New Jersey, anbefaler at hjemme ultralyd terapi brukes som et supplement behandling snarere enn som den viktigste behandlingen for akutte ryggsmerter. Hver behandlingssyklus bør bestå av fem til ti minutter av behandlinger, 2-3 ganger om dagen. Personer med pacemakere og alle typer elektroniske implantater bør ikke bruke slike enheter, og ultralyd bør ikke plasseres over erstatnings ledd eller metall implantater eller brukes direkte på ansikt, hals og hodeskallen.

Natural sene Cures

Senebetennelse (også stavet senebetennelse), er en betennelsessykdom som manifesterer seg med smerter rundt tendinous innsettinger i beina. Det er en svært vanlig tilstand som rammer sener og resultater i hevelse, smerter, smerter og nedsatt evne når det kommer til turgåing og andre typer fysisk aktivitet. Det er en form for degenerasjon av sener. Det finnes ulike naturlige senebetennelse behandlingstilbud.

Identifikasjon

Det er spesifikke områder av kroppen som er ofte områder av senebetennelse. Noen av disse fellesarealer plaget med senebetennelse inkluderer akillessene, Rotator cuff av skuldrene, shin splinter i beinet, bakre tibial sene i beinet, extensors håndleddet innsetting og diverse andre.

Tverrgående Fiction Massasje

Dette er en naturlig massasje metode som er noen ganger brukt til å behandle senebetennelse. Med tverr fiction massasje, massasje slag funksjon for å forbedre blodtilførselen til de omkringliggende områdene av senebetennelse, stopp arrvev fra forming, forhindre voksn fra forming i bindevevet og også å bidra til å redusere smerter og smerter.

Akupunktur

Akupunktur er en populær naturlig behandling for senebetennelse. Med akupunktur, smerter og smerter som resulterer grunn av senebetennelse er lettet fordi akupunktur utgivelser opioider som er naturlig smertestillende stoffer. Disse opioidene overføre signaler til hjernen som utløser frigivelsen av nevrotransmittere, så vel som hormoner.

Fordeler

Det er noen fordeler ved å bruke naturlige behandlinger for herding senebetennelse. I motsetning til tradisjonelle typer medisiner, har de ikke utgjør fare for mulig avhengighet og avhengig utvikling. De er trygge og effektive alternative løsninger for håndtering av senebetennelse som bidra til å oppmuntre kroppens naturlige helbredende prosess.

Andre vanlige naturlige behandlinger

Andre vanlige naturlige behandlinger og botemidler for senebetennelse inkluderer boswellia, white willow, ingefær, proteolytiske enzymer, bromelain, gurkemeie, Traumeel (en homeopatisk krem), djevelens klo, metoder for homeopati (som rhus tox, ruta og arnica) og diverse andre som også.

Har CoQ10 bidra til å lindre smerte av Achilles tendinitt?

Har CoQ10 bidra til å lindre smerte av Achilles tendinitt?


Akillessene er den tykk sene på baksiden av ankelen din. Hvis det blir betent eller irritert, kan senen gjør bevegelse smertefullt, spesielt etter en periode med hvile. Typiske symptomer på senebetennelse i akillessenen omfatter ømhet, hevelse og ømhet som øker under gange. Hvile og is vil hjelpe forverret sene til å gro. En koenzym Q10 supplement kan være nyttig også.

CoQ10 og Betennelse

Q10 er et stoff som kroppen produserer naturlig. Kroppen din trenger det for å utløse viktige kjemiske reaksjoner som de ansvarlige for muskelsammentrekninger. Q10 fungerer også som en antioksidant og hjelper kroppen din til å opprettholde sunne celler. I tillegg til disse kraftige helsemessige fordeler, kan Q10 faktisk bidra til å redusere smerte fra skader ved å redusere betennelse. I en studie publisert i 2008 av Biofactors, rapporterte tyske forskere at Q10 bidrar til å regulere og redusere betennelse ved å endre genekspresjon. Dette betyr at å ta CoQ10 mens utvinne fra Achilles senebetennelse kan bidra til å redusere det samlede smerte og hevelse.

CoQ10 og Healing

I tillegg til å lindre betennelser, kan Q10 også bidra til å fremme raskere helbredelse i din skadde senen. I dyrestudier utført ved University Health Science Center i Beijing, Kina og publisert i oktober 2008 av Industrial Helse, forskere undersøkte effekten av Q10 på anstrengte muskler. CoQ10, når den kombineres med andre energifremmende næringsstoffer som ATP og vitamin B6, bidro til å redusere skadene ved belastningsskader og fremmet raskere tilheling av skadet vev. Tar CoQ10 for en akillessene skade kan bidra til å fremskynde utvinning fordi det kan hjelpe de skadede vev til å regenerere raskere.

Tar CoQ10

Det finnes to former for CoQ10 tilgjengelig gjennom helsekostbutikker. Tar enten form er veldig trygt. En form inneholder virkestoffet ubiquinone. Den andre inneholder ubiquinol. Ubiquinone er rimeligere, men ubiquinol er lettere absorberes og brukes av kroppen din. For hjelp med en akutt skade som senebetennelse i akillessene, vil ubiquinol være mer effektive. Hvis budsjettet tilsier at du bruker ubiquinone, se etter tyggetabletter eller myke gel kapsler. Disse vil være lettere for kroppen å absorbere, slik at du får mer nytte.

Å behandle senebetennelse, er den vanlige dosen 60 mg to ganger daglig sammen med mat. CoQ10 er et fettløselig næringsstoff, så det er best å ta det med mat som inneholder litt fett. Sjekk alltid med legen din før du legger kosttilskudd til kosthold.

Bivirkninger av Cataflam

Cataflam er et merkenavn for stoffet diklofenak, hovedsakelig foreskrevet for å redusere betennelser og smerter forårsaket av revmatoid artritt, artrose og Bekhterevs sykdom. En ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID), er Cataflam også foreskrevet for å behandle senebetennelse og bursitt. Som med alle NSAID, tallrike bivirkninger er mulig.

Vanlige Gastrointestinale effekter

De vanligste bivirkningene av Cataflam er gastrointestinale. Disse inkluderer magesmerter, forstoppelse eller diaré, gass, halsbrann, fordøyelsesbesvær og kvalme.

Seriøse Gastrointestinale effekter

Cataflam også kan forårsake mage eller tarm sår, og gastrointestinal blødning. Disse bivirkningene kan ikke forårsake smerte, og i stedet gi symptomer på svimmelhet ved henstand, svakhet og svart, tjæreaktig avføring.

Hjerte- Issues

Det amerikanske Food and Drug Administration advarer om at personer som bruker NSAIDs, med unntak av aspirin, kan ha en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Risikoen kan være høyere for mennesker som tar disse stoffene i lang tid.

Økt Bleeding

Folk kan opplevde økt blødning når du tar Cataflam. Dette kan utløses av neseblod, tjæreaktig avføring, blod i urinen, oppkast av blod, og røde eller lilla flekker på huden. Folk tar antikoagulantia bør ikke ta diklofenak.

Andre alvorlige effekter

Andre alvorlige bivirkninger er mulig. Disse inkluderer høyt blodtrykk, forverring av astma, og leverproblemer med symptomer som gulsott eller mørk urin.