Digidexo.com

vista natriumhyphocloritt

Påvist Hårtap behandlinger

Påvist Hårtap behandlinger


Det er ingen bevist kur for skallethet. I 2007 forskere ved University of Pennsylvania School of Medicine var i stand til å vokse hår på mus ved hjelp av stamceller. Denne forskning kan en dag føre til en skallethet kur. Inntil da er det en rekke av påviste behandlinger for forskjellige typer av hårtap, med varierende grad av effektivitet.

Arvelige Håravfall behandlinger

Selv om det ikke er fullt ut effektiv kur for arvelig hårtap, er det to medikamenter for tiden er godkjent av Food and Drug Administration til å behandle det.

Minoxidil (ingrediensen i Rogaine) er en over-the-counter lotion eller skum som kan bli brukt av både menn og kvinner. Det brukes på hodebunnen to ganger daglig. Det kan enten redusere frekvensen av håravfall eller stimulere gjenvekst, innen 12 uker. Det nye hår kan være tynnere og kortere enn tidligere, og en hvilken som helst ny hårvekst vil stoppe ved opphør av behandlingen.

Finasteride (ingrediensen i Propecia) er en resept pille brukes til å behandle mannlig mønster skallethet. Da tas daglig, kan det redusere frekvensen av håravfall eller stimulere gjenvekst innen flere måneder. Det må tas med på ubestemt tid for sin virkning for å fortsette. Det er ikke godkjent for bruk hos kvinner.

Alopecia areata

Alopecia areata er en tilstand der håret faller ut i små runde flekker. Håret vokser tilbake i de fleste tilfeller, men det er mange behandlinger tilgjengelig for å fremskynde prosessen.

Kortikosteroider kan injiseres inn i hodebunnen på en månedlig basis, forårsaker ny hårvekst i løpet av fire uker. Kortikosteroid kremer eller salver kan anvendes også, men er mindre effektive.

Anthralin kremer eller salver kan anvendes på hodebunnen daglig, forårsaker ny hårvekst i løpet av 12 uker.

Minoxidil, kan også brukes ved behandling av Alopecia areata.

Stoppe kjemiske behandlinger

Hvor håravfall er forårsaket av kjemiske behandlinger som fargestoffer, blekemidler og rettetang, noen ganger bare stoppe slik behandling kan la håret vokse tilbake.

Tinea Capitis

Tinea capitis er en sykdom forårsaket av en soppinfeksjon. Dens symptomer inkluderer brutt hår. Det kan behandles med antisopp muntlige medisiner som Griseofulvin, ketokonazol, itrakonazol, terbinafin, og fuconazole.

Kirurgi

En hudlege kan anbefale kirurgi for å behandle skallethet, tynt hår, eller hår tap forårsaket av skade.

I hårtransplantasjon kirurgi, er små strimler av hodebunnen med hår fjernet fra baksiden eller sidene av hodet og podet på balding områdene. Hår på disse stripene begynner å vokse etter ca to måneder, og begynner å se naturlig etter ca seks måneder.

I skalp reduksjon kirurgi, er flere inches av skallet hud fjernes helt, og de to sidene er sydd sammen. Denne prosedyren er ofte utført sammen med hårtransplantasjon kirurgi. Enheter kalt "skalp forlengere" kan settes inn under områder av hodebunnen med hår i noen uker.

Påvist hårtap Cures

Påvist hårtap Cures


Flere alternativer er for tiden tilgjengelig for å behandle hårtap, inkludert legemidler, giftstoffer og lysterapi. Alle har vist noen fordel i å korrigere ulike grader av alopecia, den medisinske termen for skallethet. Men alltid konsultere med en hudlege for å diskutere tilgjengelige behandlingstilbud for hårtap.

Finasteride

En studie vises i mars 2011 utgaven av "Dermatologic Therapy" undersøkte effekten av finasterid, en farmasøytisk å behandle alopecia, på kvinner med kvinnelige mønster Hårtap. De gjennomførte en seks måneders studie for å sammenligne pasienter med normal androgen følsomhet for de med større følsomhet på grunn av genetiske faktorer. Undersøkelsen konkluderte med at de med genetiske modifikasjoner som fører til gjentakelser i aminosyresekvensene av androgen reseptoren vil ha fordel av terapi med finasterid.

Botulinum toxin type A

Bakterier som forårsaker matforgiftning produserer et giftig kjemikalie som kalles Botulinum toxin type A, eller BTXA, som nylig har blitt undersøkt som en potensiell behandling for alopecia. En desember 2010 studie publisert i "dermatologiske kirurgi" undersøkt effektiviteten og sikkerheten til BTXA og om det kan stimulere endringer i nevrotransmitter nivåer, som er kjemiske signaler som styrer nerveimpulser. Forskerne antok at BTXA kan påvirke produksjonen av signalstoffer som hemmer hårveksten. Studien er imidlertid også konkludert med at BXTA var ikke et alternativ for vanskelige alopecia, men hadde milde gunstige effekter hos pasienter med mild til moderat håravfall.

Laserbehandling

Flere forskningsstudier på mannlig mønster skallethet behandling av lys og lasere har nylig blitt publisert. En artikkel i desember 2010 utgaven av "dermatologiske kirurgi" undersøkt bruken av laser behandling med genetisk modifiserte mus som etterligner alopecia. Forskerne rapporterte at stimulering av hårvekst var avhengig av energinivået, tetthet og bestrålingsnivå av laseren. Studien konkluderte med at hårvekst ble indusert av laser behandling, men videre studier var nødvendige for å belyse faktiske kliniske applikasjoner.

8-MOP

En studie vises i februar 2011 utgaven av "Photodermatology, Photoimmunology og Photomedicine" undersøkte effekten av UVA-stråling i forbindelse med en farmasøytisk kalt 8-methoxysoralen, eller 8-MOP. Forskerne rekrutterte pasienter med alopecia og behandlet dem med 8-MOP hver tredje måned for et år. De fant at 57 prosent av deltagerne viste i det minste en delvis respons på behandling, og konkluderte med at 8-MOP er en effektiv behandling av hårtap.

Dinitrochlorobenzene, Squaric Acid Dibutylester og diphencyprone

"International Journal trikologi" publisert en studie i januar 2010, som dokumentert effektiviteten av tre medikamenter for å bekjempe alopecia: Dinitrochlorobenzene, eller DNCB; squaric syre dibutylester, SADBE; og diphencyprone, DPCP. Forfatterne rapporterte at DNCB er et mutagen, som er et stoff som forårsaker uønskede endringer i DNA og kan føre til kreft. SADBE og DPCP, men ble funnet å være nonmutagenic med gunstige responser observert i 60 prosent av alopecia pasienter med alvorlig hårtap og 88 til 100 prosent av pasienter med usammenhengende alopecia.

Påvist Homeopatiske midler for Nevropati

Homeopati er basert på det prinsipp at en sykdom kan herdes ved behandling med en ekstremt fortynnet form av det stoff som forårsaker sykdommen --- med andre ord "som herder vil." Selv om det er få vitenskapelige studier som beviser effekten av homeopatisk behandling, mange personer rapporterer homeopati å være en velprøvd middel for sine helserelaterte spørsmål. Videre, av de få studiene som foreligger om emnet, flere indikerer positive resultater ved hjelp av homeopati å behandle nevropatiske lidelser.

Forskning / Studier

I en studie av italienske forskere publiserte i januar 2009 utgaven av tidsskriftet "Homeopati," homøopatiske midler ble vist seg å fungere forholdsvis konvensjonelle nevropatiske behandlinger. Studien rapporterte, "en rekke betydelige forbedringer i [nevropati] symptomer... Ble funnet i homøopati gruppe, muligens assosiert med en reduksjon i konvensjonell narkotikabruk."

Spesifikke tiltak

Bruk Aconitum for skyting smerter, snurring, nummenhet, svie og hevelse i hender eller føtter. Belladonna kan være fordelaktig for plutselige smerter og mulig rødhet langs hofter, rygg og lår. Hvis fotsålene prikke og brenne, bruk cantharsis. Unn svie og smerter i skulder og hovne hender med Ferrum Phosphoricum.

For muskelspasmer og kramper, prøv magnesium fosfat. Til slutt, bruker hypericum å lindre nervesmerter og smerter i tær, fingre og lemmer.

Påvist måter å hindre Drug & Alcohol Abuse

Påvist måter å hindre Drug & Alcohol Abuse


Når noen blir avhengige av narkotika eller alkohol, som enhver avhengighet, er det vanskelig å noensinne helt stopp. Det er mye bedre å forebygge alkohol- og stoffmisbruk før det noensinne kommer til det punktet der noen har å bli sjekket inn på et rehabiliteringsprogram eller delta på ukentlige Anonyme Alkoholikere møter.

Foreldre er ofte rettmessig bekymret for hvordan å stoppe sine barn fra stadig starter disse farlige atferd. På skolen eller i aktiviteter etter skoletid, kan andre jevnaldrende fortelle barnet at narkotika eller alkohol er morsomt og kult. Foreldre må bekjempe disse falske meldinger.

Risikofaktorer

Det er spesifikke risikofaktorer som kan gjøre en person mer sannsynlig å misbruke narkotika eller alkohol. Noen av disse inkluderer barndommen misbruk eller forsømmelse, uoppmerksom foreldre, å ha en omsorgsperson som misbruker narkotika eller alkohol, og har venner som bruker narkotika.

Familie Forebygging

Med risikofaktorer i tankene, til den første velprøvd metode forhindre narkotika og alkoholmisbruk, og kanskje den viktigste, er gode foreldre. Dette betyr å gi en kjærlig, sikker, misbruk fritt miljø for barnet ditt. Være hans foreldre, ikke hans venn, og sette rimelige grunnregler for riktig oppførsel tidlig.

Still et portforbud, og vite hvor barnet ditt er til enhver tid. Utdanne barnet på farene ved narkotika og alkohol. Være et godt eksempel selv. Vet hvem ditt barns venner er. Overvåke ditt barns faglige og atferds fremgang fra barnehage til han nyutdannede fra videregående skole. Være der for barnet ditt.

Drug and Alcohol Abuse Awareness programmer

Rusmisbruk utdannings- og bevisstgjøringsprogrammer kan også være nyttig. Disse kan bli gjort tilgjengelig gjennom en kirke, en skole eller et fellesskap organisasjon. Barn trenger å være utdannet på virkningene av narkotika og alkohol på seg selv, sine familier og deres framtid.

Har tenåringer besøke en hjemløs ly eller en halvveis huset og snakke med menn og kvinner som har slitt med narkotika- eller alkoholproblemer. La dem se de skadelige og langvarige effekter dette kan ha på deres liv. Har tenåringer høre historien om noen som har mistet en kjær på grunn av en beruset eller narkotika hemninger driver.

Law Enforcement

Mer håndhevelse av narkotika- og alkohollover ville bidra til å forhindre misbruk av disse stoffene. I en studie gjort i 1991 publisert i "Alkoholisme: Clinical and Experimental Research," og sitert av National Institute on Alcohol Abuse i 1996, er det påvist at hvis de forsøker å kjøpe alkohol på en restaurant eller en butikk er konsekvent kardet, mindre alkoholmisbruk vil finne sted. I tillegg bør mer strenge straffer bli satt på plass for voksne som kjøper alkohol for mindreårige. Skatter bør heves på alkoholholdige drikkevarer og produkter.

Tegn og symptomer på diabetes ikke vist ved blodprøver

Tegn og symptomer på diabetes ikke vist ved blodprøver


En diagnose av diabetes kan gjøres bare etter blodprøver har vist store mengder glukose i blodet, men det er andre tegn og symptomer på diabetes som ikke krever en blodprøve for å observere.

Uskarpt syn

Mayo Clinic indikerer at et høyt nivå av glukose i blodet fører til vev for å miste noen av sine fluider. Dette tapet av væske gjør det vanskelig for linser av øynene dine til å fokusere skikkelig.

Hyppig vannlating

Når kroppen bygger opp glukose i blodet, bruker kroppen alle tilgjengelige midler for å skylle den ut for å beskytte seg selv. En del av fluidet trukket ut fra kroppens vev blir brukt til å øke urinproduksjon for å eliminere overskudd av glukose.

Økt Thirst

Kroppen blir dehydrert som den mister væske til å håndtere økningen i glukose. Dette oversettes som økt tørste.

Uventet vekttap

I diabetikere, ikke celler riktig svare på insulin og ta opp glukose fra blodet. Denne mangelen på glukose bruk bevirker uventet vekttap, noen ganger raskt.

Overdreven Hunger

Kalorier tapt gjennom urin og kroppens manglende evne til å utnytte glukose gjør skikkelig kroppen tror det er sultne.

Slow Healing

Ifølge Mayo Clinic, diabetikere har en tendens til å ha mer hyppige sår og infeksjoner. Det er foreløpig ikke kjent hvorfor.

Påvist teknikker for å bli gravid

Det er mange forslag der ute om påvist teknikker for å bli gravid, noe som inkluderer å spise sunt, trene, å sette en pute under kvinnens hofter under og etter sex, og unngå alkohol og andre rusmidler, noe som kan redusere fruktbarheten både nå og i fremtiden. Selv om disse er alle gode ideer, er det tre utprøvde teknikker for å bli gravid som du kan sette på plass akkurat nå for å øke dine sjanser for å bli gravid.

Avbryt Prevensjon

Det kan virke innlysende, men husk at visse prevensjon medisiner kan forbli i systemet ditt for alt fra 30 dager (for de fleste p-piller) til et helt år (for Depo Provera skudd), i noen tilfeller.

Så hvis du har en oppfatning tidsramme i tankene, spør legen din når du bør droppe prevensjon for å gjøre denne drømmen til virkelighet.

Spor menstruasjonssyklusen

Igjen, før du begynner å prøve å bli gravid, kan du tilbringe en måned eller to sporing menstruasjonssyklusen for å få en god følelse for når du har eggløsning og når mensen vanligvis dukker opp. Du kan finne at du har eggløsning på den 14. dagen i hver måned, som er gjennomsnittet, eller nærmere den 20. dagen i måneden. Alle er forskjellige; det som er viktig er å vite hva som er normalt for deg slik at du kan tiden din samleie.

Å spore din menstruasjonssyklus, er alt du trenger et termometer, en penn og et ark, som bør alle holdes innen armlengdes avstand fra din sovende kvartalene. Antall papiret 1-31 for å indikere de dagene i måneden. Begynnelsen på den dagen du starter din neste menstruasjon, begynner å ta og registrere temperaturen første om morgenen. Det er viktig å gjøre dette så snart du våkner opp, helst før du gjør noe annet (ja, det inkluderer å rulle ut av sengen for å bruke dametoalettet). Merk at hvis menstruasjonen starter etter du er opp og flytte rundt for dagen, slik at du klarer å spore temperatur, bør du la den første dagen i kalenderen din tomt, og starte med dag 2.

Når du ser en merkbar økning i temperaturen, lage et notat, som er mest sannsynlig den dagen du eggløsning denne måneden.

Hvis du foretrekker det, kan du også kjøpe eggløsning kits fra din lokale butikk for å hjelpe deg å finne din eggløsning dager.

Øk din seksuelle aktivitet rundt eggløsning

Hvis du finner ut at du vanligvis eggløsning på eller i nærheten av dag 14 i menstruasjonssyklusen, starte en gradvis oppbygging av din seksuelle aktivitet på dag 12 i syklusen. Ha sex minst annenhver dag til du er sikker på at du har passert din eggløsning vinduet (du vet hvis du sporer din temperatur og se avslørende pigg). Hvis du ikke er "planlagt" å ha sex på den dagen du tror du har eggløsning, kan du gå videre og gjøre det likevel, siden du har en relativt kort vindu av tid etter eggløsning (vanligvis 24 til 48 timer) før egget er oppløst og du har mistet din sjanse til å bli gravid denne måneden.

Med det blir sagt, vil vanlig seksuell aktivitet minst annenhver dag under midten av den normale menstruasjonssyklusen i stor grad øke sjansene dine for å bli gravid.

Hvordan å montere og justere ResMed Ultra Mirage Vista CPAP maske

Hvordan å montere og justere ResMed Ultra Mirage Vista CPAP maske


En riktig montering CPAP maske er viktig å få fullt utbytte av CPAP-behandling.

Bruksanvisning

Sett masken på og løsne alle stroppene. Kontroller at remfestet er på toppen av hodet midt i sentrum.

Reach rundt baksiden av hodet og dra på stroppene for å stramme. Du vil den skal være tettsittende, men ikke for stramt. Hvis det gjør vondt eller er ubehagelig, da er det for stramt.

Nå strammer de vertikale støttetropper (vist på bildet).

Hold på spennen med en hånd og dra i stroppen med den andre (jeg ikke gjør som på bildet, slik at du har et klart syn.)

Du må gjøre dette med begge sider. Hvis du over-stramme, kan du bare trekke på låsen for å løsne den.

Nå presse inn på fanene for å justere trykket til broen på nesen. Det er en fane på hver side, og de må være på samme innstilling.

Nå masken bør være passe.

Trykk sjekke det ved å feste den til CPAP-maskin og slår på trykk. La seg i sengen og bevege seg rundt slik at du kan se om du trenger å justere masken for noen lekker.

Mange lekkasjer kan bli løst ved å trekke masken bort fra ansiktet og la gå. Dette gjør at puten å re-sete selv.

Du bør gjøres nå. Jeg vil bare fortelle deg om en funksjon av masken.

Skyve inn på "Braile" markeringer på siden av utåndingsport er en rask måte å holde masken på og tillate deg selv å reise til toalett og tilbake. Mens du må trykke på for å vrikke den av, du bare skyver det videre til sett det.

Du vil høre to klikk, og det vil spinne fritt når den er i ordentlig.

Hvis du trenger å ta masken av, bruke klippene. De har skarpe kanter som gjør dem enkle å finne. Bare ta av den ene siden for enkel fjerning.

Dette er en stor maske. Min personlige favoritt.

Tips og advarsler

  • Putting masken på mens du ser i et speil i begynnelsen. Det får oss kjent for utformingen av masken slik at det ikke er så vanskelig i mørket.

Påvist måter å miste vekt

Påvist måter å miste vekt


Den beste måten å gå ned i vekt og holde den av er ved å spise sunt og regelmessig mosjon. Mens kjepphest dietter kan hjelpe deg å miste vekt på kort sikt, kan de være usunn og er sjelden varig vekttap løsninger. Å miste vekt og opprettholde formen din, må du forbrenne mer kalorier gjennom trening enn du tar inn gjennom å spise.

Reduser Kalorier

Å miste bare £ 1, må du brenne 3500 kalorier mer enn du spiser. Det er noen raske og umiddelbare måter å redusere kalori-og fettinntaket. Én måte er å redusere mengden av natrium (salt) i dietten. Natrium fører til vann oppbevaring, noe som fører til kortsiktig vektøkning. En annen god strategi er også unngå brus, en stor kilde til tomme kalorier. En vanlig boks med brus består av 150 bortkastede kalorier, og kroppen omdanner overflødig sukker som finnes i brus til fett. Drikk vann eller te i stedet. Du bør også unngå å spise fett kjøtt, inkludert biff. Kroppen krever protein, og biff er en stor kilde for det, men forbruker biff som er høy i fett er dårlig for helsen din. Kjøpe biff som er minst 90 prosent lean, og din kokte del størrelse bør ikke være større enn 3 gram.

Styrketrening

En god styrketrening programmet vil bidra til å øke stoffskiftet. Ideen er ikke å bulk opp, men å brenne kalorier. Måten å gjøre dette på er å løfte lette vekter med en høy repetisjons teller. Lett vekt kan klassifiseres som noe som fatigues musklene etter 12 sammenhengende reps. Når du er i stand til å fullføre 15 eller flere reps med letthet, er det på tide å øke vekten. Denne typen trening vil skape muskelmasse og tone kroppen. Den store fordelen etter en av disse er garantert at legemet fremdeles vil brenne en stor mengde av kalorier i løpet av de følgende 24 timer. Denne tidsrammen av kalori brenning inkluderer sove og perioder med inaktivitet. Kroppen krever tid til sammenbrudd musklene og gjenoppbygge dem, og muskelen ombygging prosessen krever energi, som kommer fra kalorier og fett.

Typer trening som kan utføres er knebøy, benkpress, push-ups, leg raises, triceps pull-downs, crunches, lunges og militære presser. Du skal fylle ut en styrke byggeprogram to til tre dager per uke i 20 til 40 minutter per økt. Aldri gjøre styrketrening på back-to-back dager. Du trenger minst 24 timer mellom treningsøktene for musklene å komme seg.

Cardio

En annen måte å forbrenne masse kalorier er gjennom en vanlig cardio program, aktivitet som du kan utføre for en lengre periode som vil øke hjertefrekvensen. Noen grunnleggende aktiviteter du kan gjøre inkluderer, men er ikke begrenset til, løping, gåing, svømming, sykling, kickboxing eller maskin trening med en elliptisk trener. Du bør bare gjennomføre aktiviteter som du er fysisk i stand til å gjøre. Når du velger din cardio program, gjør hva du liker. Hvis du hater å løpe, for eksempel, ikke; din motvilje mot å kjøre vil føre til inkonsekvens, forårsaker du å stoppe programmet. Utfør din valgte cardio trening i 20 til 60 sammenhengende minutter. Gjøre noen cardio aktivitet fra tre dager per uke til hver dag, avhengig av din evne og kondisjon.

Er Almond Oil Påvist å regrow Eyebrows?

Er Almond Oil Påvist å regrow Eyebrows?


Estetisk, øyenbryn rammer inn ansiktet eller gjøre en uttalelse ved å hjelpe til ansiktsuttrykk. Fra et praktisk ståsted, hjelper de holde støv og rusk ut av øynene. Mandelolje kan hjelpe til etterveksten sparsom eller thinning brynene.

Årsaker til Øyenbryn Loss

Hormon ubalanser, medisiner, arrdannelse eller traumer, eller mangel på næringsstoffer kan føre til øyenbrynene til å kaste uvanlige mengder hår. Alopecia areata, en autoimmun sykdom som består av midlertidig flekkvis håravfall, oppleves med om lag 1 prosent av befolkningen, ifølge American Osteopathic College of Dermatology.

Hvordan håret vokser

Hår består av to hoveddeler: et protein aksel over hodebunnen, og en rot i hårsekken under hodebunnen. Blodsirkulasjonen foregår næringsstoffer til follicle å produsere hårvekst ifølge HairFollicle.com. Hårsekken kan krympe og slutte å produsere, slik at håret faller ut og utseendet av skallet eller tynning.

Hva er Almond Oil?

Mandelolje er en eterisk olje stammer fra frø av mandeltreet eller aprikostreet, ifølge Encyclopedia.com. Den brukes i matlaging eller som en aktuell fuktighetskrem for hår, hud og negler.

Fordeler

Mandelolje inneholder vitamin E, vitamin D, magnesium og kalsium, som alle er nødvendige for sunn hårvekst og follikkelstimulerende stimulering.

Hvordan det brukes

Mangel på blodstrømmen kan krympe hårsekken. Sørg for øyenbrynene får tilstrekkelig blodtilførsel, oksygen og næringsstoffer, direkte og indirekte, ved å massere mandelolje inn øyenbrynene to ganger daglig. Også, senke hodet under hjertet kan bringe mer blod til området for å løse problemet.

PMS Påvist rettsmidler

PMS Påvist rettsmidler


Premenstruell syndrom (PMS) rammer om lag 75 prosent av kvinnene i USA. PMS refererer til de fysiske og følelsesmessige symptomer som kvinner føler seg før de får sin månedlige periode. Noen av de vanligste symptomene er ømme bryster, oppblåsthet, kramper, humørsvingninger og irritabilitet. Mange rettsmidler er tilgjengelige for å lindre disse PMS symptomer.

Trening

Trening er en velprøvd middel for PMS. Dr. Jerilynn C. Prior, en professor i endokrinologi ved University of British Columbia, har gjort studier på effekten trening har på PMS. Hun gjorde en studie der kvinner begynte et program som kjører og la merke til en nedgang i PMS-symptomer som depresjon, angst og oppblåsthet. Øvelse sender en melding til hypofysen og eggstokkene til å balansere en kvinnes system. Ved å gjøre noen aerobic trening, som gåing, løping eller sykling, i 20 til 30 minutter tre eller fire dager i uken, kan du lindre noen av dine PMS symptomer.

Kalsium og vitamin B-6

Det er mange over-the-counter kosttilskudd en kvinne kan ta for å lindre symptomene på PMS. The American Journal of Obstetrics og gynekologi publisert en studie der det ble funnet at mange av symptomene forbundet med PMS ble redusert når kvinner tok 1200 milligram kalsium om dagen.

I tillegg tar vitamin B-6 også vil lindre PMS. En studie ledet av Dr. Katrina Wyatt og publisert i British Medical Journal fant at kvinner som tok 100 milligram av vitamin B-6 hadde redusert PMS symptomer og depresjon i forbindelse med PMS.

Fødsel contol piller

Tar visse typer p-piller er en annen velprøvd middel for noen kvinner som har PMS. P-piller selv ut noen kvinners hormonnivåer i hele menstruasjonssyklusen, noe som gjør deres PMS symptomer mer håndterlig. Yaz er en lav-dose prevensjon som Food and Drug Administration godkjent i behandling av en alvorlig form for PMS.

En annen form for prevensjon som har blitt funnet å være effektiv i behandling av PMS er Yasmin. Dr. Hadine Joffe fra Center for kvinner Mental Helse gjennomført en studie på effekten av å ta Yasmin og PMS at hun presentert for American Psychiatric Association. Kvinnene i studien bare opplevd depresjon før utbruddet av sine perioder. Etter å ha tatt Yasmin i to måneder, depresjon score av disse kvinnene falt med 80 prosent, og PMS score falt 40 prosent.

Yaz og Yasmin inneholder progestin drospirenon. Ved begynnelsen av september 2009 hadde class-action søksmål reist mot Bayer, produsenten av Yaz og Yasmin med påstand om at drospirenon øker risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag, blodpropp og selv plutselig død. Hvis du har en historie med blodpropp, hjertesykdom, nyresykdom, galleblæresykdom, høyt blodtrykk, kreft eller anfall, bør du snakke med legen din om bivirkninger hvis du har fått foreskrevet enten Yaz eller Yasmin. Både Yaz og Yasmin fortsatt var på markedet i begynnelsen av september 2009, selv om en tilbakekalling hadde blitt foreslått.

Påvist Cures for tånegl sopp

Påvist Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp er både skjemmende og vanskelig å kurere. Siden en tånegl sopp infeksjon oppstår i neglen, er den eneste måten å fjerne infeksjonen å vokse en ny tånegl. Behandlingstilbud varierer, men reseptbelagte medisiner og kirurgisk fjerning av tånegl er de mest effektive alternativer. Imidlertid, på grunn av lengden av tid har man å bruke tånegl medisiner og de potensielle bivirkninger, reseptbelagte medikamenter kan være dyrt og farlig.

Over-the-counter medisiner

Svært milde tånegl sopp infeksjoner kan svare på over-the-counter medisiner, salver og polsk. Noen av disse reseptfrie medisiner inneholder et stoff som kalles tea tree olje. Tatt fra en australsk fabrikk, har tea tree olje soppdrepende egenskaper som kan klare opp mindre tånegl infeksjoner. Ifølge Mayo Clinic og en 2004 New York Times artikkel, disse reseptfrie tånegl sopp medisiner er ikke spesielt effektiv hvis infeksjonen ikke er alvorlig. Imidlertid, når anvendt i forbindelse med reseptbelagte legemidler, over-the-counter salver kan bidra til den totale behandlingsprosess.

Reseptbelagte medisiner og kirurgi

For mer alvorlige tilfeller av toe sopp, kan legen forskrive en rekke muntlige og aktuelle medisiner. Muntlige medisiner som itrakonazol, flukonazol og Terbinafin hjelp isolere infeksjon og fremme sunn smittefri spiker vekst. Mens muntlig medisiner kan sikkert hjelpe, må folk ta dem for opptil tre måneder for å se effektene. Selv da kan det være en annen fire måneder eller mer for en ny infeksjon frie spiker til å vokse. Noen potensielt alvorlige bivirkninger er også mulig med disse muntlige medisiner og prisene kan komme inn i de høye hundrevis av dollar.
Hvis tånegl sopp er ikke så alvorlig, kan en resept antifungus neglelakk hjelpe bestemte personer. Pasienter bruker denne ciclopirox polish på den infiserte tånegl en gang om dagen i en uke. Etter en uke, pasienter tørke av polish og fortsette prosessen på nytt i inntil et år. Ciclopirox klarner noen tånegl infeksjoner helt, men over 90 prosent av folk fortsatt har en viss mengde tånegl infeksjon til tross for riktig ciclopirox bruk.
I ekstreme tilfeller kan en lege må fjerne tånegl kirurgisk. Når soppinfiserte tånegl er borte, vil en ny sopp frie spiker vokse i stedet.

Forebygging

Siden de fleste soppdrepende tånegl medisiner er dyrt, potensielt farlige, upålitelige eller en kombinasjon av disse faktorene, er den beste kur for tånegl sopp å ta skritt for å hindre at det stadig forming. Som fotsopp, folk ofte kontrakt tånegl sopp i garderoben eller i felles dusj. Iført flip-flops eller andre sandaler i dusjen, ved bassenget og rundt garderoben vil beskytte tåneglene. Likeledes, ikke dele sokker eller sko med andre mennesker.

En annen forebygging teknikk anbefalt av Boston-området hudlege Dr. Lynn A. Drake er vanlig tånegl vedlikehold som holder tåneglene kort og preparerte. Andre forebyggende metoder kan omfatte soppdrepende sko pulver, orthotic sko enheter og syntetiske sokker. Folk som går med neglelakk, besøk pedicurists eller bruk spiker utvidelser rådes til å ta særlige forholdsregler for å sikre sanitære forhold og / eller søknad.

Påvist måter å stoppe å spise fast food

Påvist måter å stoppe å spise fast food


Fast food er den ultimate bekvemmelighet i et moderne samfunn opererer med lynets hastighet. For mange mennesker som føler presset for tiden, spise på en fast food-restaurant er en tidsbesparende alternativ til å bruke opp til en time matlaging hjemme. Imidlertid er dette alternativet ikke et sunt alternativ. Alvorlige medisinske problemer som hjertesykdom og diabetes kan være forårsaket delvis av dårlig kosthold. Kutte ut fast food kan garantere god helse og fitness.

Sett mål

En sikker måte å eliminere fast food cravings er å sette sunne mål for deg selv. Det kan være alt fra trening for en maraton for å prøve å passe inn i din favoritt badedrakt i gang for sommeren. Når du har opprettet et mål, skriv det ned på et stykke papir og legge det på et sted hvor det vil være synlig hver dag. Dette vil fungere som en visuell påminnelse for grunnen til at du unngår gatekjøkken og vil tilby en god kilde til motivasjon.

Spis frokost

Spise sunt starter med det første måltidet av dagen. En balansert frokost er en god måte å starte dagen fordi det bidrar til å redusere cravings for sukkerholdig og fet mat. Frokost mat med høyt protein som inneholder sunt fett arbeide med kroppen din til å tilfredsstille din sult, slik at du vil være mindre sannsynlig å hengi seg til junk food eller fast food senere på dagen. Hoppe over frokosten er aldri et godt alternativ. Det vil øke din sult og føre til at du spiser mer mat enn normalt i løpet av dagen.

Spor matvaner

Noen ganger er den beste måten å bryte ut av vanen med å spise hurtigmat å holde oversikt over hva du spiser fra dag til dag. Hold en daglig mat journal for å tjene som en registrering av dine spisevaner. Når du bestiller en taco eller burger fra drive-thru, skrive det ned. Dette vil hjelpe deg å få et nøyaktig bilde av hva du spiser hver dag, og som raskt matvarer du er mest tilbøyelige til å spise. Når du identifisere problemet mat, arbeide for å erstatte dem med sunnere snacks eller måltider.

Ingen Emotional Eating

Følelser kan kaste en stor innflytelse på handlinger. Å spise er ikke noe unntak. Mat kan bli et utløp for alle slags følelser. Folk spiser for å feire, eller de kan drukne sine sorger i en snack. Stress kan føre noen til å chow ned på favoritt mat. Når du unne deg fast food, spør deg selv hvorfor du gjør det. Finne alternative måter å uttrykke dine følelser om det å spise er koblet til følelser, enten det er tristhet, sinne, stress, kjedsomhet eller lykke. Gå løping eller svømming; lese en bok; spille basketball med venner - bare finne en aktivitet som tar deg bort fra å spise.

Hvordan få vist for lungekreft

Legene tror at lungekreft er mest sannsynlig å bli behandlet på riktig måte når det oppdages tidlig. Lungekreft, som innebærer ubegrenset vekst av unormale celler og svulster på eller i lungene, kan spre seg raskt hvis venstre usett. De som blir screenet for lungekreft i løpet av sine tidlige stadier generelt har en større sjanse for vellykket behandling.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut om lungekreft screening er dekket av planen. I de fleste tilfeller, klarte omsorg helse planer vil tilby noen form for dekning for kreft screenings. Imidlertid kan mange ikke-administrerte planer ikke dekke kostnadene for screening.

•  Finn ut om du er en ideell kandidat for screening. Mens hver enkelt kan be om å bli skjermet, er screening anbefales for visse grupper av mennesker mer enn andre. Disse inkluderer de over 50 år, røykere og tidligere røykere som sluttet under 10 år tidligere.

Legen din må ordne screening. Han eller hun må kontakte røntgenavdelingen på ditt lokale sykehus for å gjøre alle arrangementene. De fleste radiologi enhetene drives av en henvisning basis, og dermed vil du være i stand til å planlegge en avtale på egen hånd.

Ankom avtale med klær som er lett å fjerne, og ingen smykker.

I løpet av screening kan du bli bedt om å ligge flatt på ryggen og hold pusten i 30 sekunder. Hele eksamen varer vanligvis rundt 15 minutter.

Spør legen din hvordan resultatene vil bli levert. I de aller fleste tilfeller, vil resultatene bli levert direkte til legen din, som deretter vil ta kontakt med deg for en oppfølging konsultasjon. I noen tilfeller kan du være i stand til å be om en kopi av resultatene i posten.

Radiologer er ikke fritt til å diskutere resultatene med deg under eksamen. Mens du er fri til å stille spørsmål om eksamen selv, bør du ikke forvente radiologen å gi deg svar om din tilstand.

Tips og advarsler

  • Ifølge Consumer Bill of Rights og ansvar, har du rett til å få tilgang til din journal og alle testresultatene.
  • Uansett hva resultatet av screening, gjøre positive endringer i livsstil som å unngå tobakksrøyk og spise en diett høy på antioksidanter.
  • Bare høre ordene "lungekreft" er nok til å gjøre folk flest bekymret. Dine følelser er helt normalt. Det kan hjelpe å oppsøke en kreft støtte gruppe slik at du kan vocalize dine følelser og lære hvordan man skal håndtere de følelsene som kommer med en kreftdiagnose.

Påvist måter å indusere arbeidskraft hjemme

Mot slutten av svangerskapet, kan du være på jakt etter naturlige metoder for å indusere arbeidskraft. Selv om ingen metode er idiotsikker, kan enkelte matvarer og kosttilskudd bidra til å hoppe starte arbeidskraft hvis kroppen din er klar. Også vurdere å prøve andre ting som for eksempel samleie og brystvorte stimulering til naturlig indusere arbeidskraft hjemme.

Foods

Prøv visse matvarer for å hjelpe indusere arbeidskraft hjemme. Mest hevder at mat vil stimulere din arbeidskraft stammer fra koner historier, men det kan ikke skade å legge til noen av disse forslagene i kostholdet ditt.
Legg ananas eller annen tropisk frukt i kostholdet ditt. Ananas inneholder enzymer som er tenkt å modne livmorhalsen og stimulere prostaglandiner. Sammen med ananas, kan du prøve lakris. Ekte sort lakris er også tenkt å stimulere prostaglandiner - hormoner som modnes livmorhalsen - på grunn av den kjemiske glycyrrhizin, som finnes naturlig i lakris. Spise store mengder av sort lakris kan forårsake diaré, som også kan føre til livmor sammentrekninger, hvis kroppen din er klar. Lakris kan også bli funnet i tablettform. (Se referanse 1.)
Myten om at aubergine parmesan stimulerer arbeidskraft faktisk kan stamme fra ingrediensene i retten. Oregano og basilikum er tenkt å være urter som kan forårsake sammentrekninger, men det er ikke kjent hvor mye behov for å bli fortært. Prøv å legge disse urtene til retter du koker. (Se referanse 2.)
Du har kanskje også hørt at krydret mat kan bidra til å hoppe starte arbeidskraft; imidlertid Fødselen Naturligvis sier at noen krydret mat slipper capsaicins, som kan være mot sin hensikt under fødselen. Capsaicins motvirke kroppens naturlige smertestillende, endorfiner.

Kosttilskudd

Sammen med visse matvarer, kan kosttilskudd også hjelpe indusere arbeidskraft, eller i det minste få kroppen klar til å føde. En livmor tonic brukt av indianere i tusenvis av år, kan røde bringebær blad te bidra til å tone livmor og fokus Braxton-Hicks sammentrekninger. I tredje trimester, bør du vurdere å drikke minst tre kopper røde bringebær blad te om dagen, og enda mer mot slutten for naturlig arbeidskraft tilskyndelse.
Nattlysolje (EPO) kan også få kroppen klar for arbeidskraft. Selv om EPO er en utmerket kilde til prostaglandiner, vil det ikke gjøre noe kroppen din ikke er klar til å gjøre på egen hånd. På 36 uker, sett i to EPO kapsler inn i skjeden din daglig eller massere oljen på din perineum. På 38 uker, øke til fire kapsler daglig. Gjør dette før sengetid, og hele kapselen vil oppløse mens du sover. (Se referanse 2.)
En gang populær metode, lakserolje er ikke lenger anbefalt for naturlig arbeidskraft induksjon. Castor olje kan forårsake diaré kramper som kan føre til livmor kramper; kunne imidlertid overflødig diaré før arbeidskraft føre til dehydrering under fødselen. Dehydrering under fødselen kan føre til mer smerte. (Se referanse 2.)

Andre ting du kan prøve

Sammen med matvarer og kosttilskudd, kan sex hjelpe indusere arbeidskraft også. Sæd inneholder prostaglandiner, som kan hjelpe modnes livmorhalsen. Også, orgasmer produsere oxytocin, som er det hormonet som forårsaker sammentrekninger. Nippel stimulering vil også frigjøre oxytocin. For brystvorte stimulering for å være effektive, skjønt, må du stimulere brystvortene for lange perioder av gangen. Maternity Corner anbefaler 15 minutter per time med kontinuerlig stimulering på hver brystvorte i flere timer. (Se referanse 2.)

Naturlige Påvist botemidler for en prostata infeksjon

Naturlige Påvist botemidler for en prostata infeksjon


Prostata er en svært viktig organ av den mannlige anatomi. Som en del av reproduksjonsfunksjoner, det produserer sædvæske slik at sperm en bedre sjanse til å nå sine mål og gjør jobben sin. Prostata plassering i kroppen er hva som bidrar til problemene. Det omgir urinrøret som det kommer ut av blæren. Urinveisinfeksjoner og bakterielle infeksjoner som E. coli, stafylokokker og streptokokker kan føre bakterier å flytte opp prostata kanalene.

Beta Prostata Behandling

Super Beta Prostata er en urte supplement som kan tas for å behandle symptomer knyttet til prostata infeksjoner. Når symptomene er behandlet, kan prostata naturligvis bli frisk igjen. Laget med beta-sitosterol, fremmer Super Beta Prostata sunn vannlating, urin funksjon og prostata funksjon. I noen tilfeller kan det krympe prostata også. Naturlige plantesteroler synes å ha en positiv effekt på prostata og mange menn sverger til det.

Foods å spise

Det er noen matvarer som bidrar til å forsurer urinen for å holde infeksjonen i sjakk. Tranebærjuice er kjent for å surgjøre urin. Hvis du var å drikke et glass om dagen, kan du potensielt hindre visse urinveisinfeksjoner som forårsaker prostata infeksjoner. Andre matvarer som grønne grønnsaker inneholder antioksidanter, som er kjent for å bidra til å opprettholde et sunt immunsystem. Grønnsaker som spinat, asparges, brokkoli, grønne bønner og rosenkål bidra til å øke kroppens antioksidantnivå å holde immunitet sterk.

Velge riktig kosttilskudd

Det er viktig å merke seg at kosttilskudd ikke har blitt godkjent av FDA. Det er mange billige, ineffektive merker der ute som har liten eller ingen fordeler. Du bør derfor lese etikettene. Du ønsker å se etter ting som har FDA ansvarsfraskrivelser som indikerer at de ikke er en kur, behandling eller annen måte diagnostisk for sykdommer. Disse uttalelsene anses falsk reklame og ofte dårlig kvalitet bruke "Cure prostata infeksjoner" bare for å selge sitt produkt.

Vitaminer og mineraler

Opprettholde sunne doser av vitamin C, A, E og K bidrar til å holde smitte fra fakling opp i første omgang. Mineraler som selen og sink gir også en god ernæringsmessig base, som naturlig fremmer prostata helse.

Når skal gå til legen

Det er tider når ikke mengden av naturlige legemidler vil ta seg av en prostata infeksjon. Selvfølgelig, du ønsker å gå til legen for regelmessige kontroller og på den måten kan du vite når du trenger litt drahjelp av urte kosttilskudd. Hvis du har feber, tretthet, smerte eller brennende ved vannlating, problemer med å få en urinstrålen eller andre symptomer, bør du oppsøke lege. Du må kanskje bli satt på antibiotika som erytromycin, doksycyklin eller ciprofloxacin. Du kan selv trenger kateterisering, og disse tingene kan ikke oppnås med urte kosttilskudd.

Din Tittel teksten vil bli vist her

Din Tittel teksten vil bli vist her


En senior evne til å leve trygt i sitt hjem, og hennes behov for 24-timers dyktige sykepleie, er en viktig faktor når du skal avgjøre om hun er klar til å flytte til en dyktig sykepleier anlegget - med andre ord, et sykehjem.

Bruksanvisning

•  Diskuter flytte inn i en dyktig sykepleier anlegget (SNF) hvis en senior behov 24-timers pleie og er ikke lenger trygge i hennes hjem. Sikkerhetsmessige problemene omfatter forlater brennerne på, ikke lukke dører eller manglende evne til å navigere farlige trapperom.

Er senior klar over sine omgivelser? Hvis ikke, kan dette være et tegn på svekket hukommelse (Alzheimers sykdom eller demens), og hun kan trenge 24-timers omsorg.

Kan senior likevel overføre inn og ut av sengen og ta bad og dusj alene? Er hun i stand til å kle av seg selv? Er hun kontinent?

Se på en senior daglige aktiviteter. Er hun i stand til å lage tre måltider om dagen, rense henne hjem og gjøre tøyet? Eller gjør hun krever full assistanse i disse områdene?

Tenk på å ansette en eldreomsorg manager til å gjøre en vurdering av en senior familiemedlem til å hjelpe deg å avgjøre om den senior er klar til å flytte til et sykehjem.

Tips og advarsler

  • Se etter assitance fra selskaper som Seniore omsorg anmeldelse for en eldre assesment program se relaterte nettsteder.

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Nutrition Diet for Cerebral Parese

Cerebral Parese er en tilstand som vises i de første årene av barnets liv. Den er forårsaket av hjerneskade, som griper inn med meldinger fra hjernen til kroppen. Ifølge OFCP nettsted det er ikke smittsom, arvelig eller livstruende. Omtrent 03:58 av hver 1000 fødsler vil føre til cerebral parese i USA og Europa. Omtrent 35 prosent av barn med cerebral parese er underernærte, på grunn av det faktum at de kan ofte ha problemer med å svelge og tygge maten.

Flytende dietter

Hvis barnet ditt har problemer med å svelge eller tygge mat, er det noen flytende næringsrike matvarer som kan være nyttig. Gi barnet ditt Sikre Plus, Carnation Instant Frokost eller Pediasure, da dette vil omfatte mange vitaminer, mineraler og kalorier for å hjelpe til med riktig vekst. Gjør milkshake med ekstra protein pulver. Gi barnet ditt så mye vann og væske som mulig for å eliminere muligheten for forstoppelse, noe som ofte forekommer hos barn med cerebral parese.

Ernæringsfysiolog Hjelp

Du trenger ikke å håndtere diett problemer alene. Kontakt en god kostholdsekspert for å hjelpe deg å regne ut en spesiell diett for barnet ditt med sine spesielle behov. Kostholdsekspert vil også hjelpe deg med måter å få barnet ditt til å spise godt og sørge for at det er nok kalorier, vitaminer og mineraler for fortsatt vekst.

Spesifikke næringsstoffer

Barnet med cerebral parese trenger samme næring som gjennomsnittet friskt barn. Du bør velge de mest næringsrike matvarer som barnet vil være i stand til å spise og også nyte. Prøv noen enkle matvarer som egg, puddinger, sauser og rosiner. Når blander iskrem med melk legge litt hvetekim. Cheese er en stor protein, og de fleste barn elsker smeltet ost med makaroni eller smørbrød. Husk å være veldig tålmodig og rolig når du mater barnet ditt.

Ketogen diett

Ketogene dietter har vist seg vellykket med mennesker med epilepsi og cerebral parese. Anfall er vanlig med barn som er rammet med cerebral parese, og denne dietten har vært vist i tester for å redusere dem. Før du tar fatt på denne dietten snakke med helsepersonell for å se om det vil fungere for barnet ditt. Denne dietten er høy i fett samtidig begrense karbohydrater. Du gir barnet 3 til 4 gram fett for hver ett gram karbohydrater. Du vil bli fôring barnets fete meieriprodukter, peanøttsmør og fett kjøtt. Du må supplere denne dietten med kalsium, vitamin D, jern og folsyre. Denne dietten fungerer bedre på barn enn voksne i henhold til CerebralPalsy.org.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

For alle som ikke er kjent med Bach remedier, are100 de prosent naturlig blomsteressenser som kan brukes for en rekke helsemessige forhold. Av de rettsmidler tilgjengelig fra Bach for beslag, Scleranthus og Rescue Remedy er den mest brukte. Rescue Remedy er laget av fem Bachs blomsteressenser inkludert stein rose, clematis, impatiens, kirsebær plomme og Betlehemsstjernen. Mange case-studier har vist Bach blomst rettsmidler for å være vellykket i behandling av anfall forårsaket av nervesystemet lidelser, stress og nevrologiske lidelser som epilepsi.

Hvordan behandle anfall med Bach rettsmidler

•  Vær forberedt. Fordi et anfall kan skje plutselig uten forvarsel, holde Bach Rescue Remedy hendig i flere steder som din bil, kjøkken og nattbordet. Gjør et mentalt notat å alltid vite hvor du har plassert en flaske. Hvis du er den som lider av anfall, fortelle dine kjære du skal bruke Bachs Rescue Remedy for behandling, og la dem vite hvor du vil holde en tilførsel og hvordan du bruker den. Dette vil lette administrasjon dersom en anfall inntreffer.

For akutte situasjoner, administrere Bachs Rescue Remedy umiddelbart etter det første tegn på et anfall. Dette er svært viktig, ettersom en person er mer utsatt for The Remedy fordeler under utbruddet av et anfall. Før du bruker, må du huske å riste flasken forsiktig ca åtte ganger for å aktivere essensen iboende helbredende egenskaper.

Plasser fire dråper direkte i munnen eller i nærheten av tannkjøttet. Som et alternativ kan fire dråper plasseres nær øret, eller på håndleddet. Den rette vil bli raskt absorbert gjennom huden. Hvis smaken er usmakelig, kan du blande den med vann eller juice. For pågående nervesystemet støtte, ta Bach Rescue Remedy fire ganger om dagen.

Ta Scleranthus, en annen blomst essensen fra Bach som er svært nyttig for beslag og andre nevrologiske problemer. Bruk på samme måte som du bruker Bachs Rescue Remedy for akutte situasjoner og for løpende støtte.

Bach rettsmidler kan også brukes trygt og hell brukes til kjæledyr! Dosering og bruksinstruksjoner er de samme som for voksne. Men for anfall hos kjæledyr, kan du finne det spray eller krem ​​alternativet enklere å administrere. Bare spray på tungen, eller foran kjæledyret nese.

Hint

  • Bachs rettsmidler har ingen bivirkninger, og regnes som trygge for bruk i mennesker i alle aldre, også barn. Gravide kvinner, derimot, bør rådføre seg med lege før bruk.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er alvorlige bakterielle infeksjoner som påvirker mange mennesker hvert år. Staph infeksjoner kan variere i alvorlighetsgrad fra mindre til potensielt dødelig. Hvis en staph infeksjon er diagnostisert, antibiotika vil vanligvis bli foreskrevet for å drepe av infeksjonen, og naturlige antibiotika kan brukes for å bidra til å hjelpe prosessen. En slik naturlig antibiotika er tranebærsaft, som har vist seg i enkelte laboratorietester for å være effektive mot visse stammer av bakterier staph.

Hvordan å drikke Cranberry Juice å redusere en Staph Infeksjon

•  Drikk forebyggende. Å drikke tranebærjuice før du noen gang infisert med bakterier vil bidra til å styrke immunforsvaret, reduserer sjansen for stadig å bli smittet i første omgang.

Drikk ren tranebærjuice. Pure tranebærjuice er den kraftigste mot infeksjon, full av vitamin C og antibiotiske egenskaper, men bli advart om at det er også den mest bitter.

Drikk en liten mengde hver dag. Du trenger ikke å endre kostholdet til bare tranebærjuice for å få fordelene. Å drikke ett glass hver dag vil bidra til å avverge infeksjon og holde immunsystemet sterkt.

Hint

  • Pure tranebærjuice kan være ganske bitter, så vurdere å drikke det mens du spiser en søtere frukt å oppveie smak.
  • Hvis du tror du kan ha en staph infeksjon, selv om det synes å være liten, sørg for å se en lege. Staph infeksjoner er en alvorlig bekymring og tranebærjuice er ikke en kur.