Digidexo.com

antibiotika subkutant bivirkninger

Rosacea behandling med antibiotika

Rosacea er en kronisk og vanlig hud tilstand karakterisert pustler, hevelse og rødhet i ansiktet. I tidlige stadier, kan tilstanden gå inn i remisjon og deretter vende tilbake, ofte gjentar syklusen. Som tilstanden forverres, men mislykkes i huden for å gå tilbake til sin normale utseende.

Behandling

Hvis du tror du eller noen du kjenner har rosacea, kan tidlig ledelse være nødvendig for å holde arrdannelse til et minimum. Rosacea er sjelden reversible. Konsultere med en hudlege, sammen med antibiotikabehandling, kan minske arrdannelse.

Aktuelt Antibiotika

Aktuelt antibiotika salver brukes direkte på huden kan bidra til å redusere betennelse og rødhet forbundet med rosacea. Den mest brukte er benzoylperoksyd, tretinoin og azelainsyre.

Oral antibiotika

Oral antibiotika krever generelt en resept fra en lege. Erytromycin, tetracyklin og minocycline er de vanligste formene for antibiotika som brukes til å behandle betennelse på grunn av rosacea. En kombinasjon av muntlig og aktuelle antibiotika kan brukes til å behandle overdreven fakkel-ups.

Talgkjertler

Redusere olje produsere ved talgkjertlene kan hjelpe ekstrem rosacea betennelse. Isotretinoin, selges kommersielt som Accutane, er en ekstra styrke antibiotika som brukes til å behandle rosacea når andre antibiotika behandlinger mislykkes.

Side Effects

Som med de fleste medisiner, antibiotika har bivirkninger. De som er mest vanlig i de antibiotika som brukes til å behandle rosaces er diaré, vaginal gjær infeksjon, lysfølsomhet, og oppkast.

Pneumokokk Meningitt Behandling

Pneumokokk bakterier blir ofte utført i nesen og baksiden av halsen, og vanligvis forårsaker mindre forhold som bronkitt. Imidlertid kan pneumokokk bakterier også føre til bakteriell meningitt. Dette er når slimhinnen i hjernen og ryggmargen blir betent, noe som kan føre til alvorlige komplikasjoner eller død. Antibiotikabehandling bør gis så snart som mulig etter diagnose.

Ceftriakson

Ifølge New York Times Health Guide for pneumokokk meningitt, er ceftriakson en av de antibiotika som oftest brukes for å behandle denne formen for hjernehinnebetennelse. Ceftriakson er en cephalosporin antibiotika som bekjemper bakterier. Ifølge ceftriaxone informasjonsark om Drugs.com, til folk som er allergisk cefalosporinantistoffer bør ikke ta dette stoffet. Ceftriakson gis som injeksjon, så det er ofte gitt i et sykehus. Men du kan bli gitt instruksjoner om hvordan du setter injeksjonene hjemme. Følg alle disse instruksjonene nøye og oppbevar medisiner unna sterk varme, lys og fuktighet. Kast nåler og sprøyter som har blitt brukt i å forvalte hver ceftriaxone injeksjon. Ta medisiner som instruert og fortsette å ta det før du har tatt hele foreskrevet løpet av antibiotika. Bivirkninger kan være kvalme, magesmerter, oppkast, hodepine, smerte eller hevelse i tungen, svimmelhet, svetting, og vaginal kløe eller utflod.

Rifampicin

Ifølge New York Times Health Guide på pneumokokk meningitt, er Rifampicin et antibiotikum som kan brukes til å behandle pneumokokk meningitt hvis ceftriakson er ineffektiv. Dette stoffet kommer i kapselform og skal tas oralt. La legen vite om du er allergisk mot noen medikamenter og diskutere aktuelle resepter med din lege for å unngå eventuelle legemiddelinteraksjoner. National Institutes of Health tilbyr informasjon om Rifampin og avslører at stoffet kan forårsake døsighet, så ikke kjøre bil eller bruke tunge maskiner før du vet hvordan det påvirker deg. Ta alltid med hele løpet av stoffet som foreskrevet for de beste resultatene. Rifampicin kan føre til diaré, magekramper, frysninger, oppkast, halsbrann, skjelettsmerter, urolig mage, hodepine og muskelsmerter. Oppsøk lege hvis du utvikler et hudutslett, feber, gulfarging av hud eller øyne, eller sår på huden eller i munnen.

Vancomycin

The New York Times Health Guide på pneumokokk hjernehinnebetennelse lister vankomycin som et antibiotikum som kan brukes hvis ceftriakson ikke kunne behandle pneumokokk hjernehinnebetennelse. Dette stoffet er et antibiotikum som brukes til å eliminere streptokokker bakterier som forårsaker mange typer infeksjoner. Ifølge Drugs.com referansearket på vancomycin, er medikamentet administreres som en injeksjon. Fortell legen din dersom du har noen allergi mot medisiner og sørg for å la helsepersonell vet om du er gravid eller planlegger å bli gravid. Vankomycin bivirkninger kan være svimmelhet, ryggsmerter, muskelsmerter og tetthet, og kvalme. Flere alvorlige bivirkninger som krever legehjelp inkluderer hørselstap, øresus, feber, frysninger, influensasymptomer, hudutslett eller rødhet, alvorlige magesmerter, eller vannaktig eller blodig diaré.

Inner Ear infeksjon behandling

Labyrinthitis er en tilstand som fører til hevelse og betennelse i det indre øret. Symptomer kan inkludere hørselstap, vertigo eller ringer. Flere faktorer kan føre labyrinthitis som viral eller bakteriell infeksjon, øvre luftveisinfeksjon sprer seg til ørene eller en mellomøret infeksjon inngåelse det indre øret.

Forebygging labyrinthitis Symptomer

Ifølge "The New York Times", labyrinthitis vanligvis går bort av seg selv etter et par uker. Heldigvis finnes det ulike tiltak du kan ta for å redusere svimmelhet og tap av balanse symptomer. Legg ned når du begynner å føle deg svimmel. Unngå å hoppe opp og gjenoppta aktivitetene til symptomene forsvinner. Avstå fra å lese og samtidig legge ned. Demp belysningen i rommet. Ifølge National Institutes of Health i www.nlm.nih.gov, kan symptomene dukke opp igjen fra utsettes for skarpt lys.

Du må kanskje ta litt fri fra jobb hvis jobben din krever at du bruke tunge maskiner. Har en venn eller familiemedlem kjøre deg til avtaler eller å løpe ærend. Komplikasjoner fra labyrinthitis kan omfatte legemsbeskadigelse når du prøver å gå å klatre. Du må kanskje be om hjelp når han går. Trøtthet og stress er to faktorer som kan bidra til dette ørebetennelse symptomer. Ta litt tid til å hvile seg og se hvordan du føler deg før du tar foreskrevet medisiner.

Behandling av kvalme og oppkast

Kvalme og oppkast er to av de viktigste symptomene på labyrinthitis. For å hjelpe til å redusere disse symptomene, kan legen forskrive en form for antiemetika som promethazine og proklorperazin. Disse medikamentene virker i hjernen for å forebygge kvalme forårsaket av svimmelhet. Noen bivirkninger kan være lavt blodtrykk og tretthet.

I henhold til helsepersonell Cigna, er skopolamin annet stoff som brukes til å redusere vertigo forårsaket kvalme. Teorien bak stoffets medisinske evner er at det reduserer aktivitetene innenfor vestibular nerve. Den vestibulære nerve går mellom det indre øret, og hjernen. Som aktiviteten til dette nerve reduseres, er det behov for å kaste opp sterkt redusert. Medisinen kommer i form av en patch som heter Transderm-Scop. Plasser lapp bak øret. Bivirkninger er munntørrhet og tåkesyn. Prøv ut oppdateringen av et par dager for å se om kvalme avtar.

Bruke Seditives

Ifølge Florida Heath Finder, kan sedative hypnotika være foreskrevet for å hjelpe labyrinthitis. Angst forbundet med tilstanden kan bidra til forverring labyrinthitis 'effekter. Den vanligste stoffet som brukes er Valium. Unngå å ta dette på sikt fordi det kan være vanedannende. Ta med et måltid for å redusere magesmerter. Valium er bivirkningene er tretthet, forstoppelse og depresjon.

Behandling av infeksjon

Fordi de fleste tilfeller av labyrinthitis er forårsaket av en understrekning bakteriell eller viral infeksjon, er det viktig å behandle slike infeksjoner for å avhjelpe denne ørebetennelse. Følg instruksjonene for antibiotika. Ikke hopp eller slutte å ta medisinen til den er helt tom. Plutselig stopper antibiotika etterlater deg i fare for infeksjonen kommer tilbake og ikke reagerer på spesiell type antibiotika. Bivirkninger fra antibiotika er diaré, soppinfeksjon og kvalme.

Doxycycline Rosacea Treatment Frequency

Doxycycline Rosacea Treatment Frequency


Rosacea er en tilstand som i hovedsak rammer eldre pasienter. Det er preget av en fortynning av huden i nesen og kinnet området samt en rødhet i huden som om pasienten var rødmende. Ekstreme tilfeller kan inkludere betennelser og akne-liknende symptomer. Selv om det er ingen definitiv kur for tilstanden, kan det være kontrollert og symptomene kan minimeres. En effektiv metode for å kontrollere symptomer er gjennom bruk av antibiotika som doksycyklin.

Betydning

Ifølge National Rosacea Society, anslagsvis 14 millioner amerikanere har rosacea. Men få av disse pasientene blir behandlet. Hos noen pasienter, selvfølelse problemer gjøre tilstanden livsforstyrrende. Tilstanden begynner som en svak rødme over kinnene og nesen i pasientens midten av 30-årene. Over tid, hvis tilstanden forblir ubehandlet, kan store humper og knuter utvikle, og nesen kan vokse hovne og humpete fra overdreven vev.

Doksycyklin

Pasienter som søker behandling for kronisk rosacea har svart godt på behandlingen av antibiotika inkludert Doyxcycline. Doksycyklin er et medlem av tetracyklin-familien og blir brukt til å behandle en rekke infeksjoner. I tenårene, er det vanligvis foreskrevet for å behandle akne.

Slik fungerer det

Doksycyklin fungerer som et bredspektret bakteriehemmende. Med andre ord, det hemmer veksten av flere stammer av bakterier som kan forårsake rosacea symptomer.

Antibiotika-relaterte bivirkninger

Pasienter som tar doksycyklin kan oppleve de samme bivirkningene som er vanlig i de fleste antibiotika. Antibiotika er blitt vist å ødelegge fordelaktige bakterier i mage- og tarmkanalen, noe som kan føre til diaré. I tillegg kan antibiotika gi magesmerter, oppkast og magekramper. Dosering for doksycyklin spesifikt instruere pasienter til å stå oppreist i omtrent 30 minutter for å unngå halsbrann. Pasienter som tar doksycyklin kan også oppleve hud følsomhet.

Doksycyklin og Rosacea

Men rosacea pasienter vanligvis ta doksycyklin i slike lave doser at bivirkninger er minimal. Ifølge Rosacea-Support.org, er en dose så lav som 50 mg per dag nok til å se en betydelig fordel i rosacea symptomer uten negativ innvirkning gunstige flora i mage-tarmkanalen eller forårsaker andre antibiotikarelaterte bivirkninger.

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud

Produkter som hjelper oljeproduksjonen på fet hud


Hud kan være en ustadig ting. Ett minutt er det tørr og kløende, og det neste minuttet skinnende med olje. En rekke faktorer gå inn i hva som gjør huden fet noe som inkluderer arvelighet, hormonproduksjon og hygiene. Mens hormoner og arvelighet kan være vanskelig å kontrollere, bruke de riktige produktene på fet hud kan bidra til å finne balansen i riktig næring huden.

Såpe og vann

Ingenting kan være viktigere enn grunnleggende hygiene. Ved hjelp av varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel, forsiktig vaske bort olje og skitt buildup fra ansiktet. Unngå å bruke bar såper som disse har en tendens til å tørke ut huden og har en strengere effekt på ansiktshuden generelt. Neutrogena har noen gode produkter for billig rensemidler.

Fuktighetskremer

En vanlig misforståelse om kremer er at de produserer mer olje i huden enn normalt. Huden trenger fuktighet, og behovet øker når du blir eldre. Charles Crutchfield III, MD, klinisk førsteamanuensis of Dermatology slår fast: "The oiliness av huden din vil forsegle i fuktighet du har, men vil ikke erstatte fuktigheten du taper, spesielt som du alder." Produkter som inneholder salisylsyre eller alfa-hydroksysyre er kjent for å være kollagen boostere som vil hjelpe huden i å gjenopprette den til dens optimale helse.

Aktuelt Behandlinger

Hvis ansiktshuden synes å være å produsere mer olje enn normalt, vil det være nyttig å velge et produkt som inneholder alkohol i den. Ved å bruke produkter som Biore eller proaktiv vil hjelpe tørke ut huden. Består av et produkt som inneholder Aloe Vera i din daglige hud diett vil hjelpe huden blir for tørr og sprukken.

Resept Treatment

Noen ganger fet hud kan føre til forlenget hud problemer, inkludert flere kviser, arrete og flekkete hud og tilstoppede porer. Reseptbelagte medisiner ville være et annet produkt valg som kan bistå i oljeproduksjonen i huden.

Det finnes to typer reseptbelagte medisiner, muntlig og aktuell. Oral antibiotika behandle personer med alvorlig eller kronisk akne. Spør en lege hva oral antibiotika ville fungere best fordi mange antibiotika har bivirkninger som kan variere fra flekker tennene for å forstyrre fordøyelsessystem.

Aktuelle behandlinger inkluderer antimikrobielle stoffer, som bistår i å forby akne å fylle, og retinoider, som bistår i unclogging porene og hindrer whiteheads.

Uansett hva produktet skjer for å være, er det viktig å gjøre de riktige forskning før du kjøper et produkt som skal svelges eller brukes på huden. Å vite hva som går inn produkter kan lagre en forbruker fra å kaste bort penger og tid.

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?

Hva er behandlingen for vann i det indre øret?


Det er frustrerende å ha vann fast i det indre øret, som også kan resultere i å høre blokkering, svimmelhet og kvalme. Det er flere måter å behandle dette problemet.

Hvordan det kommer vann inn i det indre øret

Vann noen ganger kommer i det indre øret gjennom en infeksjon, enten viral eller bakteriell, som sprer seg fra mellomøret til ørets indre kammeret. Dette kan skje når en mellomøret infeksjon fører til at trommehinnen til å sprekke så væske slippes til det indre øret, eller det kan skje som et resultat av svømmer øre eller til og med for mye væske fanget i et øre fra å ta en dusj.

Sitte og vente

Ifølge American Academy of Family Physicians, noen mennesker velger å la en indre øret infeksjon gå sin gang. Dette er ikke det tryggeste alternativet, siden en indre øret infeksjon regnes som den farligste typen. Ta kontakt med en lege for å finne årsaken til infeksjonen og å behandle det deretter.

Behandle smerte

Pasienter som er svært ubehagelig på grunn av vann i øret symptomer kan velge å behandle ubehag med over-the-counter smertestillende før de har mulighet til å snakke med en lege, ifølge American Academy of Family Physicians. En lege kan forskrive antibiotika eller til og med kirurgi, avhengig av årsaken til infeksjonen.

Antibiotika behandling

Legene er svært forsiktig med å bruke antibiotika, siden bivirkninger kan forårsake mer skade. Men i ekstreme tilfeller vil de foreskrive antibiotika for vedvarende infeksjoner.

Kirurgi

Rådføre seg med legen din for å tenke ut en behandlingsplan for vann i det indre øret. Hun eller han kan anbefale operasjon hvis infeksjoner gjenta seg.

Antibiotika bivirkningerAntibiotika er en gruppe av reseptbelagte legemidler som brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Antibiotika er i hundre, og alle av dem tilbyr noen bivirkninger.

Digestive

En av de vanligste bivirkninger når du tar antibiotika er fordøyelsesproblemer. Diaré, kvalme, kramper, oppblåsthet og smerter, er alle ting som kan oppleves når du tar nesten alle antibiotika.

Hjerte og andre kroppsfunksjoner

Noen mennesker opplever hjertebank, unormal hjerterytme, hodepine, leverproblemer, inkludert gulsott, nyreproblemer inkludert mørk urin og nyrestein, og mulige nerveproblemer som prikking i hender og føtter.

Infeksjoner

Kvinner er mest utsatt for en av de mest vanlige bivirkninger av antibiotika: soppinfeksjon.

Alvorlig og livstruende

Leversvikt eller skade, skjelvinger, koma, redusert antall hvite blodceller, hjerneskader, nyreskader, sener knuses, hjerte arytmi og død.

Resistance

Jo oftere en person ta antibiotika, utvikler mer motstand. Når en person blir resistente mot antibiotika, er det noen som ikke vil arbeide for å bidra til å helbrede infeksjoner, og muligens høyere doser av sterkere antibiotika vil måtte bli gitt i fremtiden. Det ville øke muligheten for bivirkninger som er alvorlige eller livstruende.

Allergier

Det er ikke uvanlig for allergi mot antibiotika for å utvikle, selv etter år for å være på dem. Elveblest, kløe og hevelse i munn eller hals er alle symptomer som en allergi har utviklet.

UVI antibiotika bivirkninger

UVI antibiotika bivirkninger


Urinveisinfeksjoner, også kalt blæren infeksjoner eller UVI, er vanlige betennelser i urinveiene forårsaket av bakterier føres inn i urinrøret. Mesteparten av tiden, kan ditt eget immunforsvar ta seg av infeksjonen, men når det ikke kan, helsepersonell kan forskrive en antibiotikakur. De antibiotika vil drepe bakteriene, og i noen tilfeller, kan de forårsake bivirkninger.

Allergisk reaksjon

Allergi er en av de vanligste bivirkninger til antibiotika. Det er ikke uvanlig for amoxicillin, som er et antibiotikum i penicillin-familien, for å være foreskrevet. Informer legen din hvis du har en allergi mot Amoxicillin eller eventuelle andre allergier. Allergiske reaksjoner på antibiotika kan omfatte pustevansker, elveblest eller hevelse i lepper.

Hudreaksjoner til Sunlight

Tetracyclides også er foreskrevet i noen tilfeller. Doksycyklin, tetracyklin og minocyclinecan forårsake uønskede reaksjoner på sollys. Dette er ikke å si at du ikke kan gå utenfor mens du tar disse antibiotika. Men hvis du bruker en utvidet mengde tid utenfor, kan du utvikle flushing eller utslett. Det er en mulighet for at du vil utvikle alvorlig solbrenthet hvis du bruker noe lengre tid utenfor mens du tar stoffet. Dette er mer sannsynlig å skje hvis du tar stoffet på en langsiktig basis.

Tooth Misfarging

En potensiell bivirkning av tetracyclides er tann misfarging. Ved hjelp av disse antibiotika for urinveisinfeksjon behandling resulterer ofte i grå eller brun tann flekker. Tetracyclides mineralize vev som har blitt dannet ved bruk av kalsium, som danner tetracyklin-kalsium-ortofosfat kompleks i løpet av prosessen. Resultatet er en misfarging av formings ben, men de eneste ben som er synlige for det blotte øye er tennene. Dette er en del av grunnen til at tetracyclides ikke forskrives til barn som ikke har alle sine permanente tenner.

Urin Endringer

Noen antibiotika foreskrevet for urinveisinfeksjoner føre til at urinen til å endre fargene som det dreper bakterier i urinveiene. For eksempel Rinsapin, et antibiotikum som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier, kan gjøre urinen grønn eller blå. Rifampicin, en lignende antibiotika, kan slå urinen oransje eller rødbrun. Disse er ufarlige bivirkninger som bør gå bort nesten umiddelbart etter at du slutter å ta disse medisinene. Hvis de ikke gjør det, varsle helsepersonell.

Gjær infeksjon

En annen vanlig bivirkning av å ta antibiotika for å behandle en urinveisinfeksjon er en soppinfeksjon. De antibiotika Din helsepersonell foreskriver vil drepe alle bakterier mulig. I noen tilfeller, dette fører til en ubalanse i pH-verdien av vagina, hvilket fører til en gjærinfeksjon. Gjær infeksjoner er en opphoping av bakterier i skjeden. I noen tilfeller kan en gjærinfeksjon innføre bakterier inn i urinrøret og føre til en urinveisinfeksjon. Det kan bli en syklus av infeksjon etter infeksjon. Fortell legen din dersom du er utsatt for gjær infeksjoner, slik at han kan komme opp med et kurs i behandling som ikke vil sette deg i fare for en annen.

Bivirkninger av antibiotika Shots

Antibiotika er reseptbelagte legemidler laget av muggsopp eller bakterier. De brukes hovedsakelig til å behandle bakterielle infeksjoner, selv om de kan være effektive mot noen sopp- eller virusinfeksjoner. Det er seks hovedklasser av antibiotika: tetrasykliner, penicilliner, makrolider, cefalosporiner, aminoglykosider og fluroquinolones.

Hvordan de fungerer

I vårt immunsystem, har vi spesielle hvite blodceller som angriper og dreper bakterier og hindre den fra å komme ut av kontroll og forårsaker sykdom. Noen ganger, hvis immunforsvaret er svekket eller infeksjonen er alvorlig, antibiotika kan være nødvendig for å bidra til å utrydde infeksjonen. Antibiotika virker enten ved å tørke ut patogene mikroorganismer eller hindre dem fra å reprodusere, i hvilket tilfelle de blir deretter fjernet fra kroppen.

Vanlige typer

Noen av de mest vanlig brukte antibiotika er naturlige penicilliner, som er dyrket gjennom fermenteringsprosessen av soppen Penicillium notatum chrysogenum. De inkluderer penicillin V og Penicillin G. De kan bekjempe Staphylococcus, Streptokokker og gonococcus bakterier. Tetracyklin-gruppen består av åtte antibiotika. På grunn av overforbruk, det er utbredt resistens mot mange av disse antibiotika, selv om de fremdeles er anvendbare for behandling av alvorlig akne og Lyme sykdom. Makrolider er produsert av Streptomyces erythreus, og er effektive for behandling av staph og strep bakterier.

Resistance

Selv om antibiotika dreper mange bakterier, på grunn av deres omfattende bruk og misbruk, er bakterier blir overeksponert til noen antibiotika, og noen utvikler en motstand. Et eksempel er de vanligste bakteriene Staphylococcus aureus, som forårsaker hudinfeksjoner. Mer enn 50 år siden, penicillin var en effektiv behandling for disse bakteriene. I de etterfølgende år, bakterier utviklet et enzym som er i stand til å gjøre stoffet ineffektiv. Til tross for at forskerne utviklet en annen form for penicillin som staph bakterier ikke kan bryte ned, etter bare noen få år bakteriene utviklet en motstand mot den form for penicillin også.

Vanlige bivirkninger

Antibiotika skudd kan gis for ørebetennelser, alvorlige bihulebetennelse, alvorlige hudinfeksjoner og som en innledende behandling for sever infeksjon påvente testresultater. Vanlige bivirkninger av antibiotika skudd kan være kvalme og oppkast, diaré og infeksjoner i fordøyelseskanalen og vagina grunn til utryddelsen av gunstig mikroflora og soppinfeksjoner i munnen. Noen eldre pasienter kan oppleve en type kolitt som forårsaker betente tarmer, som kan forårsake alvorlig diaré og dehydrering.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige bivirkninger kan inkludere unormale blodpropp, som en mulig reaksjon på noen cefalosporiner; plutselige og muligens ekstrem følsomhet overfor sollys, muligens en reaksjon overfor tetracykliner; tap av hørsel, en mulig reaksjon på erytromycin og aminoglykosider; og utvikling av nyrestein, muligens en reaksjon på sulfonamider.

Bivirkninger av One Time Antibiotika Injection Vs. Oral

Bivirkninger av One Time Antibiotika Injection Vs.  Oral


Antibiotika er foreskrevet for alle typer infeksjoner og kan administreres på mange forskjellige måter. Vanligvis de er gitt som orale medikamenter (eller PO), intravenøst ​​(IV) eller subkutan (SQ). Hver har fordeler og ulemper. Bivirkninger er sett i alle disse typer administrasjon.

Time Frame

Orale antibiotika har til å reise gjennom mage-tarm (GI) system for å bli absorbert og krever en arbeids GI-systemet for å oppnå den ønskede effekt. Injiserbare antibiotika inn i blodstrømmen direkte, og vanligvis har en raskere innsettende. Dette prinsippet har innflytelse over bivirkninger som er sett hos pasienter.

Vanlig bivirkning

En ofte sett bivirkning i både engangsavgift antibiotika injeksjon og oral tabletter er utslett. Utslettet kan være makulopapuløst og stå på noen del av kroppen.

Side Effect for Injiserbare Antibiotika

Noen vanlig bivirkning for antibiotika injeksjoner er lokalisert til injeksjonsstedet, som rødhet og kløe på huden rundt entry nettstedet.

Bivirkninger for oral antibiotika

Oral antibiotika kan ofte føre til urolig mage, manifestert som kvalme og oppkast.

Alvorlige bivirkninger

Anafylaksi er en fryktet komplikasjon ved administrering av alle typer medisiner. Antibiotika gitt både muntlig og som en injeksjon kan forårsake luftveissymptomer og en type sjokk.

Bivirkninger av Amoxicillin Antibiotika

Amoxicillin er et antibiotikum som dreper mange ulike typer bakterier har blitt en av de mest foreskrevet antibiotika. Mens folk flest kan ta amoxicillin uten problemer, er det viktig å gjenkjenne symptomer på amoxicillin allergier, som kan være alvorlige og dødelige.

Funksjon

Amoxicillin dreper bakterier ved å hemme bakteriens evne til å bygge cellevegger, som hemmer bakterie reproduksjon. På grunn av at levetiden for en individuell bakteriell celle er forholdsvis kort, bakterier krever høy forekomst av reproduksjon å være smittsomme.

Funksjoner

Amoxicillin effektivt dreper mange arter av bakterier, inkludert de gunstige bakterier som finnes i menneskets tarm. Naturlig forekommende bakterier er delvis ansvarlig for vannbalansen i tarmen. Uten disse bakteriene (som forsvinner når du tar amoxicillin), kan pasienten oppleve diaré eller andre tarmsymptomer. Gjær infeksjoner kan også oppstå når du tar amoxicillin. Når gunstige bakterier er drept, kan gjærceller (som ikke er skadet av antibiotikumet forekommer).

Bivirkninger

Amoxicillin kan føre til ikke-dødelige bivirkninger som forsvinner så snart du er ferdig med å ta kurs av antibiotika. Ting som svimmelhet, kvalme, skjelving, utslett, eller anfall kan forekomme. Mange ganger alvorlige reaksjoner er ofte innledes med mindre alvorlige reaksjoner, er det viktig å informere legen din om eventuelle reaksjoner du må amoxicillin.
Alvorlige allergiske reaksjoner kan oppstå når du tar amoxicillin. Noen vil ha problemer med å puste som halsen og luftveiene constrict som svar på amoxicillin. Hvis ikke behandles umiddelbart, kan disse reaksjonene føre til døden. Anafylaksi kan oppstå i omtrent hver og en i 7000 til 12.000 personer.

Betraktninger

Amoxicillin er et derivat av penicillin. Folk som er allergiske mot penicillin vil også trolig demonstrere en allergi mot amoxicillin. Noen ganger personer som er allergisk mot penicillin-avledet antibiotika er relatert til andre klasser av antibiotika også, så det er viktig å informere enhver lege av alle antibiotika allergier.
Amoxicillin kan gjøre også p-piller mindre effektiv.

Fordeler

Det er mange fordeler ved å bruke amoxicillin. Mange bakterielle infeksjoner er kurert ved å ta dette stoffet inkludert Lyme sykdom, gonoré, og lungebetennelse samt vanlige urinveisinfeksjoner og ørebetennelser.

Bivirkninger av antibiotika Cipro

Bivirkninger av antibiotika Cipro


Cipro eller ciprofloxacin, er en syntetisk, bredspektret antibiotika til behandling av bakterielle infeksjoner som blære eller hudinfeksjoner. Det er også effektiv mot flere mikroorganismer, inkludert miltbrann. Bivirkninger spenner fra kvalme til rive av sener.

Ubehag i magen

Ubehag i magen er den vanligste bivirkningen av Cipro. Kvalme, oppkast, diaré og magesmerter er de hyppigst rapporterte reaksjoner på dette stoffet. Snakk med legen din dersom disse blir alvorlig.

Effekter på nervesystemet

Folk tar Cipro rapporterer ofte opplever hodepine, tretthet og svimmelhet. Disse symptomene er vanligvis ikke alvorlig. Men hvis du merker endringer i din visjon, rastløshet, hallusinasjoner, forvirring, angst, eller ringing i ørene, bør du oppsøke lege umiddelbart. Skjelvinger og kramper også garanterer umiddelbar oppmerksomhet.

Hudproblemer

Visse hudsykdommer som kan oppstå mens du tar Cipro er utslett og overfølsomhet for sollys. Bruk solkrem eller unngå sollys hvis du tar Cipro. Elveblest eller utslett kan tyde på en allergisk reaksjon. Ring legen din dersom et utslett eller elveblest utvikle, som allergiske reaksjoner kan være alvorlige eller livstruende.

Tendinitt

Senebetennelse - og til og med ruptur av sener - har vært assosiert med Cipro. Noen leger anbefaler å unngå hard trening mens du tar Cipro, fordi en sprukket sene kan føre til permanent uførhet.

Avelox Antibiotika bivirkninger

Avelox er et antibiotisk medikament som forhindrer at bakterier fra å danne proteinene at bakterier trenger å reprodusere. Som et resultat, kan dette medisiner være effektiv i behandlingen av bakterielle infeksjoner, slik som lungebetennelse, bihulebetennelse og / eller hud-infeksjoner. Imidlertid kan det føre til en person til å oppleve en rekke bivirkninger.

Kardiovaskulære effekter

I noen sjeldne tilfeller kan Avelox føre en person til å besvime, for å utvikle en rask hjerterytme og / eller for å oppleve en følelse der hjertet føles ikke som om det slår på den måten at det skal (palpitasjoner).

Gastrointestinale effekter

Et individ kan oppleve blodig urin, forstoppelse, diaré, en tørr følelse i munnen, overflødig gass, tap av matlyst, kvalme, ubehag i magen og / eller oppkast etter å ha tatt Avelox i noen tilfeller.

Nevrologiske effekter

En person tar Avelox kan oppleve angst, atferdsendringer, forvirring, depresjon, svimmelhet, døsighet, hallusinasjoner, hodepine, søvnløshet, nummenhet, beslag, kribling, skjelvinger og / eller drømmer som er uvanlig eller skremmende.

Skin

Avelox kan gjøre det lettere for den enkelte å knuse huden og / eller føre til overdreven svetting, kløe og / eller utslett, som kan variere fra en mild utslett til et utslett som fører til at huden å skrelle eller blemme.

Andre effekter

Enkelte personer kan oppleve en allergisk reaksjon, endringer i deres følelse av smak, feber, leddsmerter, lavt antall hvite blodlegemer, muskelsmerter, hevelser i ledd og / eller svakhet etter å ha tatt Avelox.

Doxycycline Seksuelle bivirkninger

Doxycycline er et antibiotikum som brukes til behandling av bakterielle infeksjoner, inkludert urinveisinfeksjoner, periodontis, akne, kviser, noen luftveisspor infeksjoner, gonoré, syfilis og klamydia. Du bør ikke ta doksycyklin hvis du er gravid, har astma eller er allergisk mot sulfater. Det er noen bivirkninger som kan oppstå mens du tar denne medisinen, inkludert noen relatert til seksuell aktivitet.

Rektal eller genital sår

Doksycyklin kan forårsake sårhet eller hevelse i underlivet eller endetarms områder. Dette er en av de mindre alvorlige mulige bivirkninger av medisinen.

Utflod eller kløe

Utflod eller kløe kan oppstå mens du tar Doxycycline som mulige bivirkninger av medisinen. Disse kan være belastende, men er ikke alvorlig.

Prevensjon

Mens du tar denne medisinen, kan p-piller ikke være så effektiv. Dette er et vanlig problem når man tar alle typer av antibiotika. Andre metoder for prevensjon anbefales.

Vaginal gjær infeksjon

Bruk av doxycycline, som med mange antibiotika, kan resultere i en økning av soppinfeksjoner. Derfor kan det ta denne medisin for en lang tidsperiode resultere i en vaginal gjær (sopp) infeksjon.

Advarsel

Fortell legen din dersom du er allergisk mot denne medisinen, hvis du har nyre-eller leverproblemer, eller hvis du er gravid eller ammende.

Bivirkninger av Doxycycline

Doxycycline er en tetracycline antibiotika foreskrevet for å behandle visse typer av bakterielle infeksjoner, inkludert Rocky Mountain flekket feber, luftveisinfeksjoner, tyfus, kolera og alvorlig akne. Den kan også brukes til å bremse utviklingen av miltbrann etter noen hvordan blitt utsatt for det. Mange leger foreskrive et kurs av doksycyklin skal tas en gang eller to ganger om dagen for en eller to uker, avhengig av infeksjonen det behandler. Doxycyclin virker ved å bremse veksten av bakterier i legemet, som deretter lar immunsystemet å bekjempe en bakteriell infeksjon.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen personer som tar doksycyklin vil legge merke til deres appetitt synker eller de utvikler mild kvalme og oppkast. Disse forholdene er ingen grunn til bekymring. Men hvis du legger merke til alvorlig diaré, blodig avføring eller alvorlige magesmerter eller kramper mens du tar doksycyklin, varsle lege.

Nevrologiske symptomer

Doksycyklin kan føre til at noen mennesker til å bli mer følsom for sollys, men dette er ingen grunn til bekymring. Hvis du begynner opplever kronisk eller vedvarende hodepine, synsforstyrrelser eller uvanlig og uforklarlig tretthet, informere legen din fordi disse bivirkningene kan være et tegn på en mulig komplikasjon.

Sykdom bivirkninger

Noen bivirkninger av doksycyklin etterligne symptomene på vanlige sykdommer som en forkjølelse eller influensa. Hvis du har feber eller frysninger, eller en vedvarende sår hals eller irritasjon ikke relatert til sykdom, bør du kontakte legen din. Disse bivirkningene kan bety et problem som kan kreve behandling.

Urin Endringer

Opplever en markant nedgang i urinproduksjonen og produksjonen ikke er relatert til væskeinntak kan være et tegn på et problem. Tilsvarende, hvis du merker at urinen har blitt mørkere siden starter en syklus av doksycyklin, bør du kontakte legen din.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre potensielle bivirkninger av doksycyklin som bør rapporteres til legen din inkluderer alvorlig solbrenthet, vanskeligheter med å svelge, gulfarging av det hvite i øynene eller huden, uforklarlige leddsmerter, blødning eller blåmerker, uvanlig utflod og brystsmerter.

Macrobid bivirkninger

Macrobid er en resept antibiotika som brukes til å behandle blæren og urinveisinfeksjoner forårsaket av bakterier. Macrobid dreper bakterier ved å forstyrre de kjemiske prosesser i bakteriene. Det er tatt muntlig i pilleform og er vanligvis foreskrevet for å bli tatt to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Som med alle antibiotika, er det viktig å ta all medisin foreskrevet, selv om symptomene forsvinner i løpet av noen få dager. Ikke etterbehandling et kurs av Macrobid kan tillate infeksjonen å gå tilbake.

Nevrologiske symptomer

Døsighet og svimmelhet er kjente bivirkninger av Macrobid, og selv om de er ingen indikasjon på et problem, bør brukerne være forsiktig før de vet hvordan medisinen påvirker dem. Noen nevrologiske bivirkninger av Macrobid kunne bety et problem, og bør rapporteres til en lege. Disse inkluderer bisarre eller uvanlige oppførsel, nummenhet eller en kriblende følelse i fingre og tær, og en følelse av økt trykk i hodet.

Gastrointestinale symptomer

Mild kvalme og oppkast sammen med et tap av matlyst er ofte rapportert av folk tar Macrobid, men de trenger ikke bety en mulig komplikasjon. Men du bør informere legen din dersom du opplever kraftig diaré, blodig avføring eller magesmerter og kramper mens du tar Macrobid.

Sykdom Symptomer

Noen bivirkninger av Macrobid er lik de fleste opplever når de har vanlige sykdommer som en forkjølelse eller influensa. En feber eller frysninger kan forekomme hos noen mennesker, men det er ingen grunn til bekymring. Imidlertid bør en kronisk hoste og generell sykdomsfølelse eller ubehag rapporteres til legen din.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Macrobid inkluderer mild hoste og mild til moderat hodepine. Disse bivirkningene er ikke en indikasjon på et problem, men bør rapporteres til legen din hvis de blir belastende.

Andre alvorlige bivirkninger

Noen andre bivirkninger av Macrobid kan bety et problem som må rapporteres til legen din i tilfelle behandling er nødvendig. Disse omfatter et inflammed bukspyttkjertel, som er karakterisert ved en øket puls, mage ømhet og kvalme og oppkast; brystsmerter; kortpustethet; og gulsott.

Bivirkninger av tuberkulose Medicine

Tuberkulose er en sykdom som er forårsaket av bakterier. Sykdommen spres til andre mennesker når en smittet person hoster eller nyser, og slipper bakterier i luften. Tuberkulose primært påvirker lungene, men kan også påvirke andre organer i kroppen. En person kan bli smittet med en av to typer TB, aktive eller latente. Aktiv TB betyr at en person har blitt smittet med tuberkulose, og viser symptomer på sykdommen. Noen med aktiv tuberkulose er smittsomt for andre. Latent TB betyr at en person er smittet med TB bakterie, men ikke lider noen symptomer. Det betyr også at personen er i stand til å spre sykdom til andre.

Typer medisiner

Tuberkulose behandles vanligvis ved bruk av en kombinasjon av flere antibiotika. Leger foreskrive denne kombinasjonen for å effektivt bekjempe sykdommen. Denne behandlingsmetoden gjør også at tuberkulosebakterier ikke utvikler evnen til å motstå medisinering. Medikamentet blir administrert til pasienten i minst seks måneder. Noen pasienter vil motta ca 12 måneder med antibiotika. Ethambutol; Pyrazinamide; Rifampicin, eller RIF; og Isoniazid, eller INH, er de antibiotika som oftest foreskrevet for aktiv tuberkulose. Pasienter med latent tuberkulose vil bli foreskrevet INH, som de tar i seks måneder.

Mindre bivirkninger

Som med tar noen reseptbelagte medisiner, kan personer som mottar TB antibiotika oppleve mindre bivirkninger, inkludert orange spytt, urin eller tårer. Kvinner som tar p-piller eller bruker implantater må bruke andre forebyggende tiltak siden antibiotika redusere effekten av disse formene for prevensjon. Pasienter som er foreskrevet tuberkulose antibiotika ofte finne seg mer følsomme for sunlight.and bør bruke en effektiv solkrem for å forhindre solbrenthet.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan oppleve mer alvorlige bivirkninger som krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis noen opplever kvalme, brekninger eller svimmelhet, hun trenger å kontakte lege så snart som mulig. Andre pasienter kan oppleve tåkesyn eller magesmerter. Atter andre kan lide av øresus eller hørselstap. Ømme ledd og nummenhet rundt munnen, finger eller tær er andre alvorlige bivirkninger som krever øyeblikkelig legehjelp. Ytterligere bivirkninger kan være feber som varer i mer enn tre dager, gulsott, blødninger og blåmerker.

Bivirkninger forbundet med andre legemidler og alkohol

Folk på TB medisiner bør fortelle sine leger om eventuelle andre medisiner de tar fordi tuberkulose antibiotika kan forstyrre effekten av andre legemidler. Andre medisiner kan også samhandle med tuberkulose antibiotika, noe som resulterer i alvorlige bivirkninger. Enhver som er foreskrevet antibiotika for det formål å behandle tuberkulose bør ikke bruker alkohol under behandling for sykdommen.

Betydningen av å ta foreskrevne medisiner

Tuberkulose kan kureres, men bare hvis pasienten tar antibiotika medisiner som foreskrevet av legen. Hvis en pasient ikke ta medisiner, kan han eller hun dø. På den annen side, dersom pasienten stopper å ta medisinen eller hopper det fordi han eller hun føler seg bedre, kan tuberkulose tilbake. Den gjentakelse av tuberkulose kan gjøre det mer vanskelig å behandle.

Antibiotika av valget for å kurere Sinus infeksjoner

Sinus infeksjoner er forårsaket av bakterier som folk flest utsettes for på en jevnlig basis. En svekket immunsystem, i en person under stress, for eksempel, kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller vil infeksjonen gå sin gang og rydde opp, men i noen tilfeller er antibiotika nødvendig å sparke sykdom. Antibiotika bør være foreskrevet av lege og tatt til full overensstemmelse.

Sinus infeksjoner

Bak nesen er et lite hulrom kalt sinus. Dette området bidrar til å varme og fukte luften du puster inn før den reiser til lungene. Et annet aspekt av sinus jobb er å bidra til å flytte partikler opp og ut av lungene ved å produsere slim som vil felle disse partiklene. Når dette området blir infisert, kan det bli betent og overbelastet med overflødig slim og utflod. Denne tilstanden korrigerer ofte seg selv som kroppen dreper bakteriene som forårsaker infeksjonen. Imidlertid, noen ganger antibiotika er nødvendig for å hjelpe kroppen overflate av bakterier.

Anitbiotics

Den beste måten å finne ut hvilke antibiotika vil være mest effektiv mot din bihulebetennelse er å kultur sinus. Dette gjøres ved å sette inn en steril vattpinne inn i nesen og sveipe veggen av sinus. Vanligvis vil dette frembringe en rekke bakterier som vokser i sinus, så er det ikke et sterilt miljø. Du puster inn luft som inneholder støv, dander og pollen hele tiden. Bakteriene som er mest utbredt og er vanligvis årsak til infeksjonen.

Ofte foreskrevet antibiotika er penicillin eller sulfa narkotika. Begge disse narkotika familier har mange varianter i dem. Noen varianter er designet for å bli gitt for en varighet av behandlingen, mens andre kan være en lavere dose for mennesker med en følsomhet. Legen din bør være en å avgjøre om antibiotika er indisert, som antibiotika er indisert, og hvor lenge pasienten bør behandles.

Antibiotika kan ha alvorlige bivirkninger, og bør ikke tas på et innfall. Antibiotika som er foreskrevet bør også tas inntil alle doser fore er blitt administrert. Hvis en pasient slutter å ta dem når han føler seg bedre, men er fortsatt noe syk, noen bakterier ikke kan ha blitt drept av. Bakterier som har vært utsatt for en antibiotika har potensial til å bli resistente. Hvis bakteriene blir resistente, vil antibiotika ikke fungerer neste gang de er gitt for en bihulebetennelse.

Hvis, mens du tar antibiotika, en urolig mage, oppkast eller diaré oppstår, avvikle bruken og se din lege.

Levofloxacin / Levaquin bivirkninger

Levaquin og levofloksacin er reseptbelagte antibiotika som vanligvis brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. De kan også brukes til å bremse anthrax etter at en person som er utsatt for den. Levaquin er et reseptbelagt legemiddel produsert av Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals; levofloksacin er hvordan det er kjent generisk. Stoffet tilhører en gruppe legemidler som kalles "kinolonantibiotika", og de er vanligvis brukes til å behandle infeksjoner som påvirker huden, bihuler, ører, bein, ledd og luftveiene. Det er også foreskrevet for personer med urinveisinfeksjoner eller prostatitt som ikke responderer på andre antibiotika. Levaquin og Levofloxacin arbeid ved å drepe bakterier som forårsaker en infeksjon.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen personer som tar Levaquin og levofloksacin vil oppleve bivirkninger som magesmerter, kvalme, gass, diaré, forstoppelse, hodepine, svimmelhet og svimmelhet. Ingen av disse er grunn til bekymring.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller, folk tar Levaquin og levofloksacin kan oppleve alvorlige bivirkninger som signaliserer et potensielt problem som krever medisinsk behandling. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen av disse symptomene: hallusinasjoner; humør eller mentale forandringer inkludert angst, forvirring, uro, depresjon, søvnløshet, nervøsitet og rastløshet; nye eller forverrede mareritt; symptomer på nerveproblemer, inkludert endring i oppfatningen av varme eller kulde, uvanlig nummenhet, prikking eller brennende følelse, svakhet i hender, armer, føtter eller ben og redusert berøringssans; selvmordstanker eller handlinger; skjelvinger; alvorlig eller vedvarende svimmelhet, svakhet, tretthet eller svimmelhet;
visjon endringer; tungpustethet; moderat til alvorlig solbrenthet; brystsmerter; smertefull vannlating eller en reduksjon i urinmengde; tjæreaktig eller blodig avføring; en uvanlig hoste; feber, frysninger eller sår hals; rask eller uregelmessig hjerterytme; muskelsmerter eller svakhet; anfall; tegn på leverproblemer, inkludert tap av matlyst, blek-farget avføring, mørkere enn normal urin og gulsott; rød, blemmer, peeling eller hoven hud; alvorlig eller vedvarende diaré og magesmerter eller kramper; uvanlige blåmerker eller blødning; kortpustethet; og utflod, lukt eller irritasjon.

Sene problemer

Levaquin og levofloksacin har vært forbundet med en økt risiko for sene problemer, spesielt hos pasienter eldre enn 60 som også tar kortikosteroider og de som har gjennomgått lunge, nyre-eller hjertetransplantasjoner. Tegn på sene problemer som kan oppstå ved bruk Levaquin inkluderer betennelse, hevelse, smerte, og i noen tilfeller brudd på sener. Akillessene oftest er skadet, men problemer kan også oppleves i andre områder av kroppen. Pasienter kan merke problemer med sener mens du tar Levaquin eller levofloksacin eller opptil flere måneder etter avsluttet behandling. Hvis du opplever noen av tegnene på sene problemer, inkludert sårhet, rødhet, hevelse eller smerter i en sene eller ledd, informere legen din umiddelbart.

Advarsler

Levaquin og levofloksacin er ikke trygt for alle mennesker, inkludert personer med visse typer av uregelmessig hjerteslag og de som tar cisaprid eller visse antiarytmika. I tillegg bør personer med visse medisinske tilstander diskutere deres helse med sin lege før du tar narkotika. Disse forholdene omfatter personer med en historie med sene problemer, revmatoid artritt, lever-eller nyreproblemer, nedsatt nyrefunksjon, alvorlig eller vedvarende diaré, følsomhet for sol, angina, brystsmerter, hjerteproblemer, lavt kaliumnivået i blodet, mageinfeksjon, hjerne eller nervesystemet problemer, visse muskelsykdommer, økt trykk i hjernen, problemer med blodårene i hjernen, en historie med anfall og Alzheimers sykdom.

Legemiddelinteraksjoner

Levaquin og levofloxacin er kjent for å interagere med flere andre legemidler, forårsaker skadelige interaksjoner eller øke sannsynligheten for bivirkninger. For eksempel tar narkotika med arsenikk, metadon, antiarytmika, cisaprid, droperidol, haloperidol, dofetilide, imidazoler, astemizol, makrolider, paliperidon, pimozid, ranolazin, fentiaziner, serotonin-reseptorantagonister, telitromycin, ziprasidon og terfenadin øker risikoen for å utvikle alvorlige hjerteproblemer, som for eksempel en uregelmessig hjerterytme. Tar medisiner med insulin eller orale diabetes narkotika kan øke risikoen for høyt og lavt blodsukker, og antikoagulantia kombinert med Levaquin og levofloksacin øke risikoen for blødning. Folk tar medisiner med serotonin noradrenalin reopptakshemmere har økt sjansen for erfaring bivirkninger av Levaquin.

Bivirkninger av Typhoid Shot

Tyfus, av tyfoidfeber, er en alvorlig sykdom forårsaket av bakterien Salmonella typhi. Det er ganske sjelden i den industrialiserte verden, men det er fortsatt vanlig i tredje verden og utviklingslandene, som påvirker om lag 21,5 millioner mennesker i året, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Vanlige symptomer på tyfoidfeber inkluderer en høy feber, magesmerter, hodepine og enten diaré eller forstoppelse. Sykdommen kan behandles med antibiotika, men folk reiser til områder der tyfoidfeber er utbredt kan også motta en vaksine, kalt Typhim, for å hindre dem fra å pådra seg sykdom.

Injeksjonsstedet

Noen mennesker som fikk vaksine mot tyfoidfeber vil oppleve noen mild rødhet, hevelse, herding eller smerter på injeksjonsstedet. Disse bivirkningene er normalt og er ingen grunn til bekymring. Hvis ubehaget vedvarer, snakke med legen din.

Malaise

I sjeldne tilfeller kan Typhim vaksinen forårsake ubehag eller generelle kroppen ubehag. Dette kan også inkludere en feber. Imidlertid, tilstanden varer vanligvis bare en dag eller to, og er ikke mye grunn til bekymring.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen mennesker som får vaksine mot tyfoidfeber før du reiser utenlands kan utvikle diaré eller kvalme. Disse bivirkningene er vanligvis milde og ikke vare veldig lenge.

Andre bivirkninger

Blant de andre kjente bivirkninger av Typhim er hodepine og muskelsmerter. Som med andre bivirkninger, de vanligvis ikke vedvarer i mer enn en dag eller to.

Allergiske Reaksjoner

Som med alle medisiner, i sjeldne tilfeller mennesker kan utvikle en alvorlig allergisk reaksjon etter å ha fått tyfoidfeber vaksine. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, pipende pust, pustevansker eller svelge og hevelse i ansikt, lepper, tunge og svelg. En allergisk reaksjon kan føre en person til å gå inn i sjokk, så behov for umiddelbar legehjelp.