Digidexo.com

tisse i senga belønning

Belønning for Weight Loss

Belønning for Weight Loss


Vekttap belønninger kan være en avgjørende komponent for vellykket vektreduksjon. Uten dem, synes prosessen med kosthold og trening ofte mer som en straff; spesielt i begynnelsen når personen må bryte dårlige matvaner og bli vant til den fysiske treningen som kreves for å bli frisk. Det eneste kravet for sunn vekttap belønninger er at de er sunne, inspirerende og meningsfullt for personen på diett og mosjon plan.

Betydning

Den kosthold og trening at vekttap krever kan gjøre en person føler seg som om de har blitt fratatt livets gode ting. Tilbyr non-food belønning for vekttap holder en person bort fra faktorer som forårsaker vektøkning. Mer vesentlig, endres personen sine vaner, slik at muligheten for vekttap vedlikeholds øker.

Typer

En person i vekttap prosessen kan love seg selv belønning på en liten eller stor skala, eller han kan bli inspirert av de lovet av arbeidsgivere, familie eller venner. Mange unne seg spesielle shopping utflukter eller ferier til eksotiske steder. Et eksperiment utført av forskere John Cawley og Joshua A. pris gjennom National Bureau of Economic Research avdekket at "ansatte som ble tilbudt økonomisk belønning for sitt vekttap gjennom et års periode viste årsskiftet avgang av belønninger så høyt som 76,4%." (Referanser 1)

Time Frame

Avhengig av hva som appellerer til en person på et vekttap plan, bør belønningen være tid følsom. For eksempel på slutten av en uke etter et vekttap plan, bør det være en liten, men menings belønning. Så lenge belønningen er innenfor budsjett, kan man gi dem ofte til å forsterke vekttap plan. Planlegger en større belønning for pounds tapt på visse tidsrammer kan være svært effektive i tillegg.

Potensiell

Mulighetene for vekttap mål er mange og full av potensial. Hvis noen kutter ut brus og setter hver dollar beregnet for de kaloriene i en krukke eller sparegrisen, kunne han ha mer enn $ 365 ved årets slutt å bruke som han vil. Ved hjelp av noen form for meningsfull belønning kan være en sterk motivasjon.

Expert Insight

Man bør skreddersy vekttap belønninger direkte til en persons livsstil, ønsker og smak. Mens kommer opp med et vekttap plan, bør en person stille seg selv konkrete spørsmål å generere passende belønning ideer. The American Diabetes Association oppfordrer folk til å spørre seg selv: "Er det ting du ønsker å gjøre hvis du hadde mer energi, følte seg bedre om deg selv, eller var mer fit?" (Referanser 2)

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning


Bruke mat som belønning er mer vanlig enn du kanskje tror. Mange ser visse matvarer som "tabu", og bare spise dem når en spesiell anledning kommer rundt, eller når de har gjort noe viktig som fortjener anerkjennelse. Foreninger som disse utvikler ofte i barndommen. Hvis du er klar til å endre disse foreningene og atferd, er det et par ting du kan gjøre.

Hvordan slutte å bruke mat som en belønning

•  Spør deg selv hvorfor du bruker mat som belønning. Finn ut om det har å gjøre mer med vane eller familietradisjon. Når du forstår hvorfor du overspiser, kan du ta skritt for å endre atferd, enten alene eller med hjelp av en terapeut.

Ikke belønne deg selv med mat når noe går bra. I stedet for å feire en kampanje eller et vinnende bud med middag eller dessert, shoppe, besøke et spa eller snike seg ut for en film matiné. Gjør noe hyggelig for deg selv som gjør at du føler deg bra uten å legge vekt.

Se etter belønninger som er langvarig. Hvis du bruker mat som belønning, vil de gode følelsene stoppe så snart du er ferdig med måltidet. I stedet, kjøpe deg noe fint som du kan bruke for lang tid og som vil minne deg om din suksess hver gang du ser den.

Stopp givende barna med mat. Mange av de holdninger vi har til mat kommer fra barndommen. Mange foreldre har godteri til barna som slutter å gråte eller spise grønnsaker. I stedet gjør disse "belønning" mat en vanlig del av hverdagen, så barn ikke ser på dem som noe spesielt. Bare sørg for å kontrollere porsjonene.

Finn morsomme steder i nærheten av deg som ikke er restauranter. Mange voksne sosiale liv dreier nesten helt rundt spising og drikking. Gjør det til en vane å spille minigolf, bowling, ta i et skuespill, gå på kino, besøke en komedie klubb eller andre typer underholdning som ikke fokusere på mat. Din venn s vil sette pris på å bli invitert til uvanlige hendelser som disse.

Unngå situasjoner der maten er laget midt i feiringen så mye du kan. Hvis du har ikke noe valg, for eksempel i tilfelle av kontor fester eller bryllup, feire og belønne deg selv ved å samhandle med menneskene rundt deg eller nyter musikk, i stedet for å konsentrere seg om selve måltidet.

Hint

 • Å ha et vekttap kompis kan hjelpe deg å takle fristelser og presse deg mot målene dine. Eksperter mener at de som jobber i team nå sine vekt-tap mål mye raskere. Hvis du ikke kan finne en lokal kompis, vurdere å søke etter en online.

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen


Som forelder har du mange grunner til å hjelpe avhjelpe barnets sengevæting problemer. Til tross for hvor mye ekstra tøy du trenger å gjøre når han tisser i sengen, er det også viktig at barnet vokser ut av denne vanen, slik at han ikke er flau når det gjelder tid for vennlig overnattinger eller sommerleiren. Gjennom konsistente strategier hjemme kan du få ungen til å slutte å tisse i sengen.

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Opprett en drikke portforbud for barnet ditt. Etter en bestemt time i kveld, minimere væsker som barnet forbruker, særlig de væsker som er urinsentralstimulerende midler, som for eksempel koffeinholdige brus. Ved å kutte av væsker i kveld, kan barnet ditt ikke har trang til å urinere i løpet av natten og kan ha en tørr søvn.

Ta barnet på do rett før sengetid. Sørg for at barnet eliminerer før du brette henne i seng. Tømme blæren før leggetid kan hjelpe barnet ditt gå hele natten uten urinering.

Sett en vekkerklokke for midt på natten. Snike seg inn i ditt barns soverom og vekke ham opp for å ta ham til badet. Ved å gjøre dette, kan du ta eliminering prosessen før det skjer i sengen. Dette bidrar også til å trene barnet til å bli klar over når han trenger å gå på do, og lærer ham at det er greit å stå opp midt på natten for å tømme blæren hans.

Bruk en fuktighets alarm. En fuktalarm er en liten enhet slitt i undertøy og er følsom for fuktighet. Når alarmen oppdager fuktighet i undertøy den går av og våkner barnet. Denne behandlingen alternativet hjelper barnet ditt kjenne igjen når hun trenger å bruke badet, slik at hun kan fullføre lindrende seg på potte i stedet for i senga.

Gjør et røverkjøp med ungen din. Bruk belønning for å oppmuntre barnet til å holde blæren hans gjennom natten eller våkner opp til å bruke potte. For eksempel, hvis barnet ditt har tre tørre netter på rad, får han et nytt leketøy. Belønninger oppmuntre barna til å lære raskere.

Ta barnet til legen hvis hun ikke er i stand til å slutte å tisse i sengen etter andre forsøk. Din barnelege kan kjøre tester for å finne ut om en underliggende problemet finnes, for eksempel en urinveisinfeksjon. Medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe til med sengevæting.

Belønne Ideer for diett og mosjon

Belønne Ideer for diett og mosjon


Belønne deg selv for å stikke til din diett retningslinjer eller møte treningsmål kan være vanskelig. Du vil være sikker på belønning vil ikke angre det gode arbeidet du har gjort, så en natt spise ute, er en alkoholholdig drikke eller en søt dessert ikke den ideelle behandler. Det er nok av andre måter å belønne deg selv for en godt utført jobb, skjønt, og noen av dem faktisk vil hjelpe deg å nå dine mål.

Utflukter

Enten det er en halv dag tur, en times spasertur langs stranden eller en ukes ferie ut av byen, kan komme seg ut av huset føler stor og bidrar til å holde deg aktiv, også. Friluftsliv er utmerket øvelse, men du foretrekker en dag med shopping eller på museet. Uansett vil det gang bidra til å holde deg på sporet.

Klær

Hvis du er i ferd med å miste vekt, kan du sannsynligvis bruke nye klær som passer godt. Men hvis ideen om å kjøpe deg klær som kanskje ikke passer i noen måneder ikke appellerer til deg, feste med tilbehør. Vesker, smykker, hatter eller sko vil passe deg for lenger, og kan være like morsomt å handle for og jobbe mot.

Luksus

Det er mange måter å behandle deg selv til en mer luksuriøs livsstil som ikke vil bryte banken. Vurdere å ansette en rengjøring i hjemmet tjeneste for en dag, får en massasje eller velge noen fancy badeprodukter. Det kan være en bestemt hendelse du ønsker å delta, for eksempel en konsert, spille eller en sportsbegivenhet.

Little Things

Belønn deg selv ofte og feire små suksesser så vel som store. Noen mennesker synes å sette et klistremerke på kalenderen gir dem en følelse av prestasjon. Prøv å legge til små mengder av penger på et tidspunkt til et gavekort slik at dine små prestasjoner legge opp til en stor belønning. Klasser på en lokal hobby senter eller rekreasjonssenter kan være billig og fungerer godt med planlegging mål.

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese


Folk i alle aldre og ferdigheter blir frustrert når møtt med ferdigheter de ikke er i stand til å mestre eller aktiviteter som de er ute av stand til å delta. Det samme gjelder for personer som har cerebral parese (CP). De spesifikke triggere for frustrasjon eller sinne oppleves av de med CP kan være forskjellig fra de av funksjonsfriske, men følelsene er de samme. Foreldre og rådgivere kan bruke atferdsterapi for å prøve å behandle disse følelser av utilstrekkelighet og å fremme selvfølelse.

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

Bruk Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

•  Utvikle en konsekvent atferds forvaltningsplanen å bruke med barnet ditt når upassende atferd er utstilt. Dette kan bety å gi en time-out eller ta bort en spesiell leketøy.

Bruk en belønning system for å gi motivasjon til barnet ditt for å vise passende atferd. Prøv et klistremerke diagram eller en ikke-spiselig godbit, for eksempel leker eller musikk-CDer, som en motivator.

Lov barnet ditt for god oppførsel i stedet for bolig utelukkende på negative handlinger. Dette vil hjelpe barnet til å utvikle følelser av egenverd.

Lær å gjenkjenne hva eksterne triggere føre til uønsket atferd i barnet ditt, og fjerne henne fra slike situasjoner. Mange barn med CP bli over stimulert i en overfylt, støyende omgivelser, som kan føre til ragnarokk. Finn et rolig sted å ta en pause.

Re-evaluere familiens kommunikasjonsmetoder hvis barnet ditt ser ut til å bli usedvanlig frustrert over manglende evne til å uttrykke seg. Kanskje kjøpe et kommunikasjonskort som tillater brukeren å skrive ut sine tanker eller punkt til ord kan hjelpe.

Tilpass klassiske spill kreativt for å passe ditt barns nivå av evne hvis hun utagerer fordi hun ikke kan delta i med venner eller andre familiemedlemmer. Låne ekstra rullestol eller krykker hvis barnet bruker dem slik at du kan holde stafetter eller spille basketball fra samme ståsted. Tar disse tiltakene kan bidra til å eliminere sjalusi som ofte kan føre til problematferd.

Få barnet ditt til behandling med en atferdsspesialist hvis du har prøvd andre alternativer og problematferd fortsatt eksisterer. En profesjonell terapeut kan hjelpe barnet ditt sortere gjennom sine følelser, bli flinkere til å kommunisere sine ønsker og føler seg bedre om seg selv.

Hint

 • Husk at for folk som har cerebral parese, vil det være atferd som de kan kontrollere så vel som de som de ikke kan. Som forelder, jobber først på sakene du vet at barnet kan lettere endres, for eksempel treffer sine søsken, heller enn de han ikke kan, som for eksempel å tisse i sengen. Når du begynner å erstatte noen negativ atferd med positive meldinger, kan du begynne å ta opp spørsmål som er vanskeligere.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting


Sengevæting, også kjent som nighttime enurese, kan være en svært frustrerende og pinlig problem både for barn og foreldre. De fleste barn ville stoppe sengevæting på egen hånd hvis de kunne, men vanligvis trenger hjelp av sine foreldre og lege. Det er viktig å ta tak i situasjonen rolig, husk hva som er utviklingsmessig passende for ditt barns alder, samt utelukker eventuelle medisinske årsaker til sengevæting. Les videre for å lære mer om hvordan å stoppe et barn fra sengevæting.

Hvordan å stoppe et barn fra Sengevæting

Identifisere årsakene til Sengevæting

•  Ta en detaljert familiehistorie. Sengevæting har en genetisk basert tendens. Forskning har vist at hvis et barns foreldre hadde problemer med natta enurese, han har en 40 prosent sjanse for å ha det samme problemet. Statistikken hoppe til 70 prosent hvis begge foreldrene hans sengevætere som barn.

Sjekk med legen din for å se om barnet ditt kan ha en liten blære, som ikke er utviklet nok til å inneholde natta urin. Noen ganger nerver knyttet til blæren er også tregere til å utvikle slik at et barn ikke er i stand til å gjenkjenne følelsen av en full blære mens han sover.

Be om en blodprøve for å utelukke muligheten for diabetes og for å bekrefte at barnet ditt er å produsere en tilstrekkelig mengde av ADH (antidiuretisk hormon) for å forsinke produksjonen av urin i løpet av natten.

Stop Sengevæting

Unn noen medisinske problemer som kan være årsaken sengevæting. Sammen med diabetes, er det andre medisinske problemer slik som urinveisinfeksjon, kronisk konstipasjon og søvnapné som er forbundet med natt enuresis.

Reduser stress som kan være medvirkende til barnets problem. Selv om noen stress, slik som endring i livssituasjon, er uunngåelig, kan du redusere stress forårsaket av problemet ved ikke å gjøre et barn føler seg urimelig flau eller skyldig. Det kan være vanskelig, men prøv å være pragmatisk om situasjonen og ikke straffe barnet for sengevæting - det er usannsynlig at det er innenfor hennes kontroll.

Be barnet til å drikke mer i løpet av dagen for å trene hans blæren til å holde mer urin. Ikke begrense sitt væskeinntak før sengetid, men gjør imidlertid redusere sitt inntak av koffein på kvelden. Koffein er en naturlig vanndrivende som gjør det enda vanskeligere å kontrollere blæren.

Deal med de praktiske spørsmål om sengevæting ved hjelp av vanntette madrasstrekk og gi barnet ditt med disponibel undertøy. Oppmuntre ham til å hjelpe deg med å strippe sin seng av våte håndklær og bringe dem til vaskerom. Målet er å gjøre situasjonen så matter-of-faktum som mulig.

Lag en klar og synlig sti til badet. Sett en natt lys i barnerommet, samt på badet, så hun kan finne den lett i løpet av natten. Dette er spesielt nyttig hvis barnet ditt kan være redd for å gå på do på grunn av mørket.

Ta med barnet ditt på do før du går til sengs for natten. Dette kan bety at du har et halvt sovende barn til badet og plassere ham på toalettet. Det kan ikke helt stoppe sengevæting hendelser, men det vil hjelpe trene barnets blære å slippe på toalettet i løpet av natten.

Prøv å bruke en belønning diagram med barn som er gamle nok til å forstå forskjellen mellom belønning og straff. Velg små, men meningsfulle belønninger som kan opptjenes etter et visst antall tørre morgen. Start med en veldig lav terskel for å lykkes, kanskje to tørre morgenen av sju, og bygge din vei sakte opp som han blir mer vellykket.

Hint

 • Det er et sjeldent tilfelle hvor sengevæting er forårsaket av en anatomisk abnormitet. Men det er verdt å spørre ditt barns barnelege for å utelukke muligheten.

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia


Akkurat som en voksen, kan et barn lider av søvnløshet. Denne søvnforstyrrelse vises vanligvis som vanskeligheter å sovne eller våkner med jevne mellomrom gjennom hele natten. Venstre uadressert, vil søvnløshet negativt påvirke mental og fysisk utvikling i et barn. Følg noen logiske skritt for å kurere pediatrisk søvnløshet.

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia

•  Iverksette tiltak for å sikre tretthet. Eliminer naps. Pass på at barnet får daglig mosjon. Ved mørkets frembrudd bør det ikke være noe som er lagret opp energi til å brenne.

Kutt ned på sukker og korn før sengetid. Disse snacks heve blodsukkernivået. Dette gir en energi boost som saboterer målet om søvn.

Eliminer koffein. Det kommer vanligvis i form av te og cola. Koffein viser også opp i noen juice bokser, brus og sportsdrikker. Koffein hemmer et kjemikalie i hjernen som fremmer søvn.

4 rolige husholdningen. Redusere støy miljø som kan bidra til søvnløshet. Dette inkluderer larm høyt voksen samtale, blare av TV og blast fra musikk høyttalere.

Hold søvn forholdene konsekvent og ukomplisert. Dersom spesielle teknikker som musikk brukes til å indusere søvn ved sengetid, vil de samme teknikkene være nødvendig senere i kveld bør barnet vekke. Så hold sengetid forholdene enkelt. Barnet bør sovne i stillhet i sitt eget rom og seng.

snakke over problemene. Søvnløshet kan overflaten når et barn er følelsen redd eller engstelig. Still mange åpne spørsmål som gir barnet en mulighet til å uttrykke bekymring. Hjelp barnet arbeidet gjennom hvordan du håndterer situasjonen forårsaker bekymring. Støtte og oppmuntring vil motvirke søvnløshet.

Fjern belønninger. Foreldre utilsiktet oppmuntre søvnløshet ved å gi oppmerksomhet når barnet våkner i løpet av natten. Det tar ofte form av snacks eller bevegelse av barnet til foreldrenes seng. Enhver oppførsel etterfulgt av positive konsekvenser er sannsynlig å bli gjentatt.

Hint

 • Forby bruk av en datamaskin eller TV før sengetid. Den skjermer utgivelsen lys som etterligner sollys. Sollys utløser kroppen å holde seg våken.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

Hvordan gi medisin til en Resistent Child


Sett deg selv i barnets sted; Det er vanskelig nok å mage smaken av enkelte legemidler når du føler deg bra, men det er nesten umulig å svelge dem når magen gjør flip-flops eller hodet er pounding. Selv når maskert av sykelig-søt kunstige smaker, noen medisiner er vanskelig å ta. Lette prosessen med noen kreative tips.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

En Approach medisin-taking gang med en munter holdning. I stedet for å annonsere, "Det er på tide å ta medisinen, kom over hit," holde opp en løpende samtale om dagens planer eller en favoritt TV-show mens bringe medisinen over og måle den ut.

Vær nonchalant mens du holder ut skjeen, si noe sånt som: "Ok, here you go." Opptre som om du fullt forvente at barnet skal ta medisinen. Ofte er dette nok til å få henne til å åpne og svelge. Hvis så, ikke gratulere barnet ditt, bare gå tilbake til den opprinnelige samtalen som om det betydde ingenting.

Gå for litt overtalelse hvis barnet ditt balks på å ta sin medisin. Dessverre, hvis barnet ditt allerede har ideen om at medisinen er ekkelt, er din jobb tøffere. Smil og late som en av barnets favoritt utstoppede dyr gjør de spør. Si noe sånt som "Tigergutt virkelig ønsker å ta medisinen så dere kan gå spille i rommet ditt."

Bruk den gamle sjokolade sirup trick for en motstandsdyktig barn. Yucky medisin smaker bedre når barnet ditt får en liten skje av sjokolade sirup før og etter å ha tatt den. Det eneste problemet med denne taktikken er når barnet ditt har å ta medisin ofte hele dagen, og du vil begrense hennes sukkerinntak.

Få tøff hvis tale mislykkes. Barnet ditt må ta sin medisin, og du kan senke stemmen og insisterer på ingen usikre vilkår at det må skje nå. Unngå truende barnet ditt, men gjør det klart at han må ta medisinen.

tilbyr belønning eller straff dersom situasjonen tilsier. Dette scenariet er ikke ønskelig, men noen ganger barnet vil åpne munnen hvis han mener hun kan gå til bassenget senere. Alternativt kan hun åpner munnen for å holde fra å gå til sengs en time tidligere. Bruk belønning og straff sparsomt fordi de har en tendens til å skape fremtidige problemer.

Hold motstandsdyktig barnet og bruke en sprøyte for å presse medisinen på baksiden av munnen hans. Dette er siste utvei, men det er noen ganger nødvendig, spesielt når små barn er motstand. Sitt på en stol og hold barnets hode mellom knærne for å stabilisere sin wiggling. Pass på å ikke presse. Bruk begge hender, forsiktig klemme barnets nesebor stengt og umiddelbart presse sprøyten inn på baksiden av halsen. Slipp neseborene så snart han svelger.

Hint

 • Ikke gjør en produksjon ut av å ta medisin eller ditt barn kan utvikle en fobi og motstå medisiner hele livet hennes. Hvis problemet vedvarer eller øker, ta kontakt med barnelege for å få råd. Han kan bestille injeksjoner hvis det er ingen annen måte å medisinere barnet ditt.

Grunner for sengevæting

Enten vi liker å innrømme det eller ikke, de fleste av oss på et tidspunkt i våre liv har sengevætere. Ifølge National Association for Continence, mer enn fem millioner barn i USA lider av sengevæting, også kjent som nattlige enuresis. Voksne kan også lider av enurese. Årsaker kan være relatert til genetikk, utviklingsmessige forsinkelser, og stress.

Typer av sengevæting

Sengevæting er klassifisert som ufrivillig slippe av urin minst to ganger i måneden i et barn som er minst fem år gammel, ifølge healthcentral.com. Sengevæting faller inn i to kategorier, primær nattlig enurese og videregående nattlig enurese. Med primær nattlig enurese, har et barn kontroll over sin blæren i løpet av dagen, men i minst seks måneder har hatt konsistente forekomster av bed-fukting. Med sekundær nattlig enurese, noen har kontroll over blæren hans om natten i minst seks måneder, men da lider sengevæting episoder igjen.

Genetikk

Arvelig spiller en rolle i sengevæting. Ifølge pottytrainingconcepts.com, hvis en av foreldrene var en seng-våtere, da avkommet har 50 prosent sjanse for å bli en seng våtere. Oddsen øke til 75 prosent hvis begge foreldrene var seng wetters. Hvis ingen av foreldrene var en seng våtere, har et barn fortsatt en 15 prosent sjanse for å bli en seng våtere.

Blære Troubles

Blære problemer kan også bidra til at noen blir en seng våtere. Blære-relaterte problemer kan omfatte en persons hjerne signal for å varsle at vannlating er nødvendig har ikke fullt utviklet, muskler som kontrakt for å slippe urin er sterkere enn musklene som holder urin i, og en persons blære er ikke stor nok til å opprettholde urin. I tillegg kan noen produsere mer urin enn deres normale størrelse blæren kan vedlikeholde. Dette kan tilskrives drikker for mye to timer før sengetid og forbruk drikker og matvarer som kaffe eller sjokolade som er vanndrivende i naturen.

Stress

Stress eller nye situasjoner kan utløse sengevæting. Kilder til stress ofte inkluderer skolestart, å ha et familiemedlem på sykehus, og ankomsten av en ny søsken. Problemer hjemme, for eksempel omsorgssvikt, overgrep og skilsmisse, kan også føre til sengevæting. Ofte når situasjonen har passert, stopper sengevæting.

Behandling

Foreldre bør huske at et barn ikke våt ikke sengen med vilje og å ha tålmodighet med sine barn for å bevare selvfølelse. Atferdsterapi er ofte vellykket i herding sengevæting. Foreldre bør minne sine barn å gå på do rett før sengetid og å minne barnet sitt at det er greit å gå på do midt på natten hvis hun må. Et bad bør være lett å komme til for et barn og opplyst om natten. Hvis det er nødvendig, sette en bærbar toalett på barnerommet for enklere tilgang. Gi et incitament. Tilby barnet ditt en belønning hvis hun går netter på rad uten et sengevæting hendelsen. Overvåk barnets væskeinntaket om kvelden. Hvis ikke fører frem disse metodene, ta kontakt med ditt barns barnelege. En lege kan forskrive medisiner eller utvikle en blære-opplæringsprogram.

Hvordan finne Natural sengevæting Solutions

Hvordan finne Natural sengevæting Solutions


Hvis farmasøytiske løsninger til sengevæting er ikke egnet for din situasjon så er du kanskje lurer på hvordan å finne naturlig sengevæting løsninger. Sengevæting er en potensielt pinlig problem som kan føre til lav selvfølelse hos barn og voksne. Det gjør overnattinger vanskelig for barn og tenåringer, og kan være et kronisk problem med noen voksne. Tilnærminger til sengevæting kan være alt fra atferds løsninger til erstatning hormoner eller antibiotika behandlinger til hjem rettsmidler og bjeffer og røtter som sengevæting løsning å velge kan være et dilemma her er noen tips og fremgangsmåten for å følge for å innskrenke alternativene til bevist naturlig seng Wetting løsninger med høy suksessrate.

Hvordan finne Natural sengevæting Solutions

•  Det første trinnet i å finne naturlig sengevæting løsninger er å vurdere alder på personen med sengevæting problem. Det er et faktum at mange foreldre forvente at et barn å forbli tørr mye tidligere enn barnets lege kan forutsi som rett alder. De kan forvente at barnet skal begynne å ha tørre netter på samme alder som søsken. Hvert barn har en annen utviklingshastighet og ett barn kan utvikle blærekontroll senere enn et annet barn vilje. Gutter generelt er et år senere enn jentene er i å opprettholde blærekontroll om hele natten. Det mest naturlige av alt sengevæting løsninger er å gi barnet nok tid, med mindre du mistenker et medisinsk problem som en blære infeksjon eller diabetes eller en generell forsinket utvikling. Du bør oppsøke lege umiddelbart i disse tilfellene. Gir det tilstrekkelig tid er en veldig naturlig og ekstremt effektiv naturlig sengevæting løsning.

•  Det andre trinnet er mest vanskelig å følge. Uansett alder på personen, vil en naturlig sengevæting løsning krever tålmodighet. Det er flere faktorer som spiller inn med sengevæting hos barn og voksne. Den første faktoren er at sengevæting er i nesten alle tilfeller ikke er noe de har frivillig kontroll over, men de ofte føler skamme og lider av lav selvfølelse. Ved implementering av noen av de tilgjengelige naturlig sengevæting løsninger, er en rikelig tilførsel av tålmodighet og forståelse svært viktig.

Natural sengevæting løsninger med en høy suksessrate, og som har blitt klinisk bevist er vanskelig å finne. En av disse er sengen fukting alarm. Dette er en naturlig løsning i og med at ingen medisiner eller medikamenter er involvert, er det bare en alarm som registrerer fuktighet og bidrar til å trene personer som lider av sengen fukting å gjenkjenne tegn på en full blære selv i en tung søvn. Dette er en av de mest testede naturlig sengevæting løsninger, og har hatt en imponerende suksessrate i kliniske studier. En ting som bør bli forstått er barn eller voksen må være klar for dette trinnet, da det krever sitt samarbeid for å være vellykket.

En annen av den naturlige sengevæting løsninger valg er tørrhet trening. Tørrhet trening er fortsatt en svært populær naturlig metode til tross for mangel på klare kliniske studier for å støtte den. Dette innebærer som regel å begrense væskeinntak før sengetid, og våkner barnet flere ganger i natt. Det er ingen garanti for at barnet vil våkne til en tørr seng og rapporter varierer som effektiviteten av valg av naturlig sengevæting løsninger.

Til slutt, det er en metode kalt stjernekartet som er en annen av de mange natur seng fukte løsninger. Dette innebærer å gi et barn en gullstjerne og en godbit etter et tilstrekkelig antall stjerner i belønning for tørre netter. Teorien er at barnet vil jobbe hardere på å ha tørre netter Hvis lovet en belønning. Det er ingen kliniske forsøk for å bevise sin effektivitet som en naturlig sengevæting løsning. Det er imidlertid et valg, og blir noen ganger brukt i forbindelse med alarm eller andre naturlige seng fukte løsninger.

Hint

 • Negativ forsterkning eller straff blir brukt av noen foreldre som svar på sengevæting. Dette er ikke en effektiv naturlig sengevæting løsning og kan forsterke problemet i noen tilfeller.

Hva gjør du når en 4-åring vil ikke Potty Train

Pottetrening kan være en stressende tid for både foreldre og barn. Prøv å ikke gjøre det verre ved å spille sammenligning spillet. Niese kan ha vært potte trent etter alder tre, men det betyr ikke at barnet ditt er forsinket fordi han er fortsatt i bleier i en alder av fire. Ikke alle barn er klar på samme tid. The National Institutes of Health anbefaler at du ikke skjelle barnet ditt hvis han er motstandsdyktig mot pottetrening. Prøv å ta en pause for et par måneder, og prøv på nytt.

Readiness

Ifølge Mayo Clinic, er det ikke en bestemt at barnet skal potty tog. Det avhenger av om de er følelsesmessig og fysisk klar. Barnet ditt vil gi deg hint når det er på tide. Spør disse spørsmålene før du går videre:

--Does Barnet ditt har avføring rundt samme tid hver dag?
--Is Barnet i stand til å ta en to-timers lur uten å tisse henne bleie?
--Does Barnet ditt viser en interesse i iført underbukser?
--Kan Barnet ditt sette på og trekke av et par bukser?
--Does Barnet ditt fortelle deg når det er på tide å endre hans bleie?

Hvis du svarte "ja" på de fleste av disse spørsmålene, så barnet ditt er sannsynligvis klar til å potty tog.

Hva gjør du når en 4-åring vil ikke Potty Train

Hvis barnet ditt er redd for pottetrening, kan du prøve å forklare i et enkelt språk hva toalettet er for. Vis ham potten, men ikke press ham til å bruke den. Han foretrekker kanskje en stol som passer over toalettsetet i stedet. Sett en krakk under toalettet slik at barnet kan hvile føttene på noe. Tillate ham å sitte på setet med eller uten en bleie.

Sørg for at alle som tar seg av barnet ditt er involvert i pottetrening. Inkonsekvens i trening kan gjøre det vanskeligere å trene barnet ditt. Hvis du vet at barnet ditt har en tendens til å ha avføring rundt samme tid hver dag, planlegge pottetrening i disse tider. Bo sammen med barnet til hun er klar til å forlate badet. Barn kan være glemsom, så du vil være sikker på at du sette av blokker av tid til trening hver dag.

Du bør være forberedt på å gi tre måneder med daglig oppmuntring før barnet er klar til å bruke toalettet på egen hånd. Prøv å feire en vellykket tur til badet med en belønning. Hvis de liker å samle skjell, for eksempel, kan du få dem en ny hver gang de potty. Eller du kan ta dem på en spesiell tur til deres favoritt park eller iskrem butikk.

Når barnet ditt vises mer komfortabel med å bruke toalettet, prøve å ta bort hennes bleie og etterlot henne i joggebukser eller undertøy. Selv om hun har en ulykke, ikke gjør et stort nummer ut av det. Det er en del av prosessen.

Hint:

The American Academy of Pediatrics sier at du bør ikke potty tog i tider med stress eller stor endring, for eksempel et dødsfall i familien eller en flytter til et nytt hjem. Det er best å vente til barnet ditt viser at han er klar.

Du kan alltid snakke med en barnelege om eventuelle problemer du har. Det kan være fysiske årsaker til at barnet ditt har en hard tid pottetrening, for eksempel forstoppelse.

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers


Urinveisinfeksjon hos småbarn er en veldig skremmende situasjon, som regel er de ikke i stand til å fortelle deg hva som er galt, slik at de føler seg syke og kan utvikle høy feber veldig raskt. Det finnes flere alternativer vi som foreldre kan bruke for å forebygge urinveisinfeksjon hos våre smårollinger.

Slik unngår du urinveisinfeksjon UTI er i Toddlers

•  Riktig rengjøring går langt i å forebygge urinveisinfeksjoner. Hvis barnet ditt er potte trent sørge for at de vet å tørke forfra og bakover. Før du er sikker på at de gjør det godt du gjør det "mamma" sjekk for henne, hvis hun gjør stor ros henne, hvis mer trening er trenger det, vil dette være et godt tidspunkt å gjøre det.

Hvis barnet ditt er fortsatt i bleier, sørg for å endre bleie med en gang når barnet går BM, så gjør du det riktig renhold. Hvis det er en rotete bleie, tørke babyen så ren som du kan få henne, noen ganger BM vil gå til steder du bare ikke kan nå på grunn av sensitive områder. Når dette skjer kan du gjøre to ting, ta barnet for et raskt bad eller bleie barnet og vente til hun tisser. Når barnet har tisset i den nye bleie endre det, vil det ha BM rester, og du ikke ønsker å vente med å endre det.

Det er alltid best å bruke den beste bleie du har råd. Merkenavn bleier som Pampers, luvs eller huggies er stor. Hva du er ute i en bleie er hvor godt de absorberer, billigere bleier tendens til å ikke gjøre det bra i denne avdelingen, og du barn kan utvikle bleie utslett og Uti tallet. Hvis du er tropp for penger jeg ville foreslå Luvs, de er ikke svært dyrt som skjemmer bort, men de gjør en god jobb ved å holde barnet tørt.

Unngå boble bad, har den flytende boble duft og kjemikalier som kan føre til irritasjon og urinveisinfeksjoner, hvis barnet ditt har boble bad, bruke det som en belønning hun kan ha en gang i uken eller så.

Etter badet, hvis du liker å sette baby pulver på barnet unngå kjønnshår området, pulver eller talkum har duft som kan finne veien internt og forårsake problemer. Bruk et barns bleie utslett krem ​​før du legger en bleie på.

Hint

 • hvis barnet ditt kjønnshår området er rødt og barnet ser ut til å være syk, ta dem til deres barnelege med en gang.
 • Uforklarlig høy feber kan være et symptom på urinveisinfeksjon ta kontakt med barnelege.

Hvordan å øke aktiviteten for å gå ned i vekt når over 50

Øke aktivitets å miste vekt betyr ikke nødvendigvis å gjennomføre en seriøs vekt-treningsprogram. Alder er ingen unnskyldning for å være stillesittende. Selv folk med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, leddgikt og hjertesykdom kan trene trygt. Styrking aktivitetsnivået kan komme om i små måter, og den gode nyheten er at du kan utføre noen aktivitet. Å være aktiv er ungdomskilden, ifølge National Institutes of Health (NIH), øker sjansene for vellykket vektreduksjon.

Hvordan å øke aktiviteten for å gå ned i vekt når over 50

Walk når det er mulig. Når presentert med muligheten, gå opp og ned trapper i stedet for å ta heisen. Ikke bruk fjernkontrollen. Lufte hunden. Stå eller gå rundt mens du snakker i telefonen. Gå rundt i butikken eller kjøpesenter i 10 minutter før shopping.

Velg øvelser som du liker. Ikke tving deg selv til å gjøre noe du ikke liker. Prøv forskjellige aktiviteter før du finner en som interesserer deg. Uansett hva du gjør, gjør det interessant ved å sette små mål, som å gå tre runder rundt parken i sju minutter eller trene til din favorittmusikk. Gjør det med en venn, utfordre hverandre og tilbyr belønning for oppnådde mål.

Legg til variasjon. Ulike typer oppgaver forbedre ulike aspekter av din helse. Utholdenhetstrening, som for eksempel aerobic, er bra for hjertet helse. Styrketrening utvikler sterke bein og muskler. Balanseøvelser, for eksempel tai chi eller ben heiser og lunges, øke stabiliteten. Fleksibilitet øvelser, for eksempel yoga og stretching, bedre utvalg av bevegelse. Innlemme alle disse aktivitetene inn i rutinen for en godt avrundet meny med fysisk aktivitet.

Rethink huset og hagearbeid. I stedet for å se på husarbeid som et ork, ser det som en mulighet til å legge til noen aktivitet på dagen. Støvsuging, gjør senger, feiing, sammenleggbar vaskeri, raker løv, og planting og graving er aktiviteter som kan hjelpe deg å holde seg frisk i små doser.

Slå av fjernsynet. Ser på TV brenner svært få kalorier og legger ingen aktivitet på dagen. I stedet for å se på TV, spille kort eller brettspill, høre på radio og danse, gå med noen rundt i nabolaget eller i en park, prøve en ny fag-eller hobby, eller ta en klasse. Det er mange substitutter for å se på TV som er mye bedre for deg.

Hint

 • Pain betyr stoppe. Ikke fullføre noen trekk eller trening hvis du opplever smerte av noe slag.
 • Snakk med legen din om eventuelle helsemessige problemer eller bekymringer du måtte ha.

Body Building Diet for vegetarianere

Kroppsbyggere og vegetarianere kan ikke virke som de hører hjemme i samme setning, som bodybuilding er ansett som en sport som er avhengig tungt på protein, hvorav mye er konsumert via magert kjøtt, kylling og fjærkre - alle nonvegetarian retter. Men det er nok av andre proteinkilder, gjennom hvilke vegetariske kroppsbyggere er i stand til å bygge så mye definisjon og masse som sine kjøttetende kolleger.

Vegetarianer Protein

Noen vegetarianere tillate seg å spise egg, og, som kylling og fisk, egg og egg vispene er gode kilder til protein, som er ansett byggesteinen av muskel. Ost og meieriprodukter er også gode kilder til protein for de på nonvegan dietter.

Vegan Planer

Andre vegetarianere følge en strengere plan, nekter å spise noe mat stammer fra dyr, eliminere egg, melk og til og med ost. Likevel, nok av muligheter forbli når det kommer til en bodybuilding diett. Blant dem er bønner, nøtter, ulike former for tofu, veggisburgere og veggie pølse.

Kosttilskudd

Vegetariske kroppsbyggere kan bruke de samme supplerende matvarer som nonvegetarians, for eksempel protein barer og shakes og linfrø olje. Disse bør brukes mellom måltidene, gjerne to eller tre timer etter frokost, lunsj og middag.

Avstands Meals

Det er viktig for kroppsbyggere - vegetarianer eller på annen måte - å spise fem eller seks mindre måltider gjennom dagen, i motsetning til to eller tre store måltider. Dette er fordi en utøver stadig behov for å drivstoff kroppen hennes og maksimere muskelvekst.

Frokost

Den første måltid på dagen for en vegetarianer bodybuilder kan være lik som alle som er opptatt av hans generelle helse eller kroppsbygning. En bit av hel-hvete brød, ville en kopp havre (kokt med vann) og to stykker av veggie pølse være en ideell frokost. Nonvegan kroppsbyggere kan erstatte havre med fire kokte eggehviter.

Lunsj

Aubergine er en annen kilde til protein, og ville være en ideell midtpunktet for en vegetarianer bodybuilder lunsj. En kopp usaltet nøtter og friske grønnsaker kan gi de nødvendige side retter.

Middag og Mer

Vegetariske kroppsbyggere trenger ikke være altfor kreativ når det kommer til middag, med en vegetarisk burger på en hel-hvete bun som hovedrett (legg salat, tomat, løk og sennep for smak). En side kan være så enkelt som en salat med alle grønnsaker hjertet ønsker, samt en kopp blandet frukt. Og mens en uuttalt regel av bodybuilding er å "gå til sengs sulten," en-gang-i-ett-mens kopp frossen yoghurt en time eller så etter middagen ville være en fin belønning for noen hard-trening idrettsutøver.

Hvordan redusere nikotin suget

Breaking en nikotin vane kan være svært utfordrende, men det er ikke umulig. Med tålmodighet og besluttsomhet, kan du arbeide gjennom cravings og gi opp å røyke for godt.

Hvordan redusere nikotin suget

•  Hold deg fysisk aktiv. Gå for en joggetur eller bruke noen minutter gjøre hopping knekt. Bare få kroppen i bevegelse. Den fysiske aktiviteten kan bringe nikotin suget til å stoppe opp.

Lag en liste over grunner til at du ønsker å slutte å røyke. Inkluder de helsemessige fordelene, de årene du kommer til å legge til livet ditt og hvor mye penger du vil spare. Bær med deg listen og ta den ut og lese den som en påminnelse når du føler trang til å røyke. Les det rett før du går til sengs om kvelden for å sette det inn i underbevisstheten.

Opprett et støttesystem for deg selv. Har en venn du kan ringe når du trenger hjelp bor motivert. Dette kan også bidra til å holde deg distrahert fra dine krav.

Sett sigaretter med sunn mat. Når du føler trang til å røyke, tygge på gulrot eller stangselleri. Noen røykere synes det er nyttig å holde dem mellom deres første fingrene som en sigarett. Dette får dem gjennom suget, uten egentlig å røyke.

Belønn deg selv. Lag en oversikt og sette en liten gullstjerne på det hver gang du klarer å gjøre det gjennom en craving. Deretter planlegge en enda større belønning for å gi deg selv etter at du har tjent en viss mengde stjerner og har nådd andre milepæler med dine krav.

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter

Hvordan stoppe en Teen Girl From sengevæter


Sengevæter er pinlig i alle aldre, men aldri mer enn i løpet av tenårene. Når en jente prøver å finne sin identitet og selvtillit er ustø, kan sengevæting være skadelig for hennes følelsesmessige velvære. Mesteparten av tiden, er ungdoms sengevæting skyldes genetikk. Bedwetters er vanligvis ekstremt dype sviller. Mens tenår sover så dypt, gjør hun ikke skjønner henne full blære må tømmes. Passerer disse tipsene til din datter kan redusere sjansene for en annen sengetid ulykke.

Bruksanvisning

Begrens inntak av væske ca to timer før du går til sengs. Unngå noen matvarer etter middag som er irriterende på blæren, for eksempel sjokolade, brus, kaffe og te.

Minn din datter til å gå på do rett før hun går til sengs. Selv om hun ikke føler behov for å gå, skulle hun prøve likevel.

Bruk positive bilder. Fortell din datter til å tenke positivt, at hun tror hun vil våkne opp om morgenen uten å ha hatt en sengevæting hendelsen. Noen pasienter har funnet at det å gi seg selv små belønninger for å våkne opp tørt kan også hjelpe dem å bli kvitt dette problemet.

Plasser en fuktighetsalarm på din datters seng ark, undertøy eller pyjamas. Dette sengevæting alarm høres høyt buzzer eller bjelle instant det sanser fuktighet, når bedwetter er akkurat begynt å sengevætere. Datteren din kan gå på do når hun er varslet og deretter gå tilbake til å sove. Vær tålmodig med en sengevæting alarm da det kan ta flere uker før du ser positive resultater.

Diskuter blære-styrke øvelser med en lege. Disse øvelsene består av å holde urinen for kortere eller lengre tid, slik at blæren utvides og blir sterkere.

Kontroller at din datter får nok søvn. Mest tenåringer trenger minst åtte timer søvn hver natt, slik at de ikke er for trøtt til å stå opp og gå på toalettet. Noen sengevæting tenåringer er bare altfor utmattet at de glemmer å gå.

Gjennomføre en backup plan. Datteren din kan trenge et annet familiemedlem å vekke henne opp hvis alarmen ikke klarer å vekke henne.

Tips og advarsler

 • Forsikre din datter at hun ikke er å klandre for dette sengevæting problem. La henne vite at det er noe galt med henne.

Hvordan å opprettholde en eldre Diet

Hvordan å opprettholde en eldre Diet


En skikkelig eldre kosthold spiller en stor rolle i å holde en eldre person sunn. Mange ganger eldre mennesker ønsker å spise og drikke på samme måte som de gjorde i yngre år. Problemet med dette er at det i senere år kroppen ikke takler det godt. Det kan være vanskelig å akseptere, men endringer må gjøres.

Bruksanvisning

•  For å administrere en eldre diett må du først forstå at energi behovene endres. Metabolisme bremser ned og det gjør kroppen. Derfor er færre kalorier nødvendig eller overdreven vektøkning er sannsynlig. Det er vanskelig nok på en ung person til å være overvektig enn si en eldre en.

Velg kaloriinntak i henhold til aktivitetsnivå. En eldre person som er ganske aktiv vil trenge mer kalorier enn en som er seng ridd. Det kan være litt prøving og feiling for å få det akkurat. Bruk en food journal og kalori telling enhet for å holde oversikt over hvor mange kalorier spist.

mer fiber er nødvendig og bør økes litt om gangen for å unngå diaré. Lett å konsumere myke fiber matvarer er best som havregryn, høy fiber suppe som splittet ert, dampede grønnsaker, frukt / saft og hele korn. Betjene små porsjoner, men massevis av variasjon.

En eldre kosthold bør også være lav i fett, spesielt når det gjelder meieriprodukter og kjøtt. Redusere rødt kjøtt og gå med fisk, fjærkre, nøtter og bønner for tilstrekkelig protein. Velge lav fett yoghurt, ost, cottage cheese og melk for meieriprodukter.

Konsumere sukker, salt og raffinerte karbohydrater i moderasjon. Ingenting er helt utenfor grensene med mindre legen sier det. Det er greit å spise en favoritt dessert eller måltid nå og da, så lenge du ikke overdrive det. En eldre kosthold er en livsstil ikke bare en måte å spise for en måned eller to.

Når en eldre person spiser som anbefalt de vil være mer sannsynlig å holde blodtrykk og kolesterol tall normalt. De vil også være mye sunnere og ikke trenger så mange eller noen medisiner, som alle har dårlige bivirkninger.

En eldre person som er undervektig og nekter å spise har spesielle behov. For å få dem til å spise finne ut hva det er som de liker. For eksempel, hvis de elsker blomster, tilbyr blomster som belønning. Det kan være et sted de ønsker å gå eller noe de ønsker å gjøre hva det er å bruke det.

Hold en kostholdsplan og bo så på tid som mulig. Eldre mennesker trenger struktur og til tider bli opprørt hvis ting ikke er betimelig. Planlegg måltidene, slik at de vet hva som blir servert hvert måltid hver dag.

Kontroller at en eldre kosthold inneholder rikelig med vann / væske. Bor hydrert er svært viktig ettersom kroppens vanninnhold senker med alderen. Inkluderer en rekke sunne drikker som brus, Gatorade, urtete etc.

Ekstra kalsium og vitamin D er nødvendig, som kroppen aldre det ikke absorberer det også. Kosttilskudd er greit så lenge de blir tatt på riktig måte, så spør en ernæringsfysiolog om dosering og informere legen.

Hvordan håndtere et barn med ADHD som forelder

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) rammer opp til 12 prosent av barn i skolealder, ifølge American Academy of Family Physicians. Barn med ADHD ikke produserer nok av kjemikaliene som kreves for å organisere tanke i hjernen, og de har problemer med å betale oppmerksomhet, kontrollere impulser og å være stille. Foreldre et barn med ADHD kan være vanskelig, men du kan ta skritt for å gjøre livet lettere for barnet og deg selv. (Referanse 1)

Bruksanvisning

•  Hold deg til en tidsplan. Barn med ADHD nytte av å følge en forutsigbar rutine fra den tiden de våkner opp til den tiden de går til sengs, ifølge National Institute of Mental Health. Poste daglige timeplan hvor barnet kan se det, og la ham få vite om eventuelle endringer i forveien. (Referanse 2)

•  Hold orden. Ha en utpekt sted for ditt barns eiendeler, og holde alt på sin plass når det er mulig. Hjelp barnet ditt å organisere hennes skolemateriell og hjemmeoppgaver. (Referanse 2)

Sett klare regler og tilbyr belønning når de blir fulgt. Fokusere på noen få viktige husregler, og legg dem på et synlig sted. Forklare reglene til barnet ditt, og være klar over eventuelle belønninger eller konsekvenser forbundet med overholdelse eller manglende overholdelse. Når du forteller barnet ditt til å gjøre noe, holde det enkelt og be ham om å gjenta instruksjonene tilbake til deg. Vær konsekvent med disiplin slik at barnet vet hva du kan forvente. (Referanse 1, 2)

tilsyn med barnet ditt. Barn med ADHD er hyperaktive og impulsive, og de kan kreve mer tilsyn enn sine jevnaldrende, ifølge American Academy of Family Physicians. (Referanse 1)

Sett sammen et team. Foreldre, lærere og leger bør arbeide sammen for å hjelpe et barn med ADHD. Hold kontakten med barnets lærer å se hva hun trenger hjelp med i klassen, og snakke med barnets lege hvis du er interessert i ADHD medisiner. Tenk psykoterapi for barnet ditt eller hele familien. En terapeut kan hjelpe barnet og resten av familien avtale med sykdommen. (Referanse 1)

Fokus på det positive. Nyt morsomme og avslappende aktiviteter ofte med barnet ditt, og prise ham for de tingene han gjør godt. Belønne ham når han prøver sitt beste selv om han ikke får en god karakter, sier American Academy of Family Physicians, og tilbyr ekstra belønning for gode karakterer. (Referanse 2)

Tips og advarsler

 • Hvis du føler at du trenger mer hjelp, kan du vurdere å spørre legen din til å henvise deg til en spesialist som behandler ADHD. (Referanse 1)

Hvordan bryte Barne Bad Dental Vaner

Hvordan bryte Barne Bad Dental Vaner


Praktisere god tannhelse fra en ung alder gjør at barnet opprettholder sine tenner. Et barns tenner trenger å bli tatt vare på så snart den første tannen bryter gjennom. Bryte sine dårlige vaner og lærer dem hvordan de skal ta vare på sine tenner bør være en del av deres daglige undervisningen.

Bruksanvisning

Still et eksempel. Hvis du bare pusse tennene en gang eller to ganger om dagen, så barnet ditt sannsynligvis ikke vil ønske å pusse tennene så ofte du ønsker. Gjør et ritual for å pusse tennene sammen tre ganger om dagen.

Hold flasken bort om natten. Selv om en flaske eller sugekopp kan trøste et barn om natten, kan disse vanene forårsake hull i tennene skal vises. Bytt ut juice eller melk i koppen med vann hvis de nekter å gå til sengs uten en.

Bryt tommelsugende vane. Sett opp en belønninger program for å stoppe tommelen suger. Distraksjon er en annen måte å bryte denne dårlige tann vane.

avvenne barnet ut av en smokk. Overdreven smokk bruk er også en dårlig tann vane som kan føre til bukk tenner.

Stopp barn fra å svelge tannkrem. Selv om mange barn gjør dette, kan det bli et problem hvis den inneholder fluor. Bytt til en fluorid-free merke eller hjelpe barnet å begrense mengden av tannkrem som de legger på tannbørsten.

Hint

 • Hvis du trenger hjelp å bryte dårlige tann vaner, be barnets tannlegen om råd.
 • Tommelen suger og smokk bruken er akseptabel for kortsiktig bruk hvis det hjelper å roe barnet ditt. Langvarig bruk er når det blir en dårlig tann vane.

Hvordan få barna til å bruke en CPAP

Søvnapné er en lidelse som fører til avbrudd i puste mens du sover. Hvis barna blir diagnostisert med søvnapné, vil legen sannsynligvis anbefale bruk av en enhet kalt Continuous Positive Airway Pressure eller CPAP. Denne maskinen er slitt, mens sover, og virker ved å blåse luft gjennom en maske som er koblet til maskinen. Inntil de blir justert til det, for å få barnet ditt bære CPAP maske kan være vanskelig i begynnelsen.

Bruksanvisning

•  Snakk med barnet om bruk av CPAP før du går til sengs. Diskuter hvorfor det er nødvendig og forklare hvordan det fungerer. Svare på eventuelle bekymringer eller spørsmål om at han måtte ha.

La barnet se på og undersøke frakoblet maske før du setter den på. Plasser masken på en favoritt utstoppede dyr eller dukke for å demonstrere for små barn hvordan masken fortsetter og at det ikke skader. Hvis barnet er gammelt nok, la ham sette masken på deg eller dukken for å vise at det er ingen smerter eller ubehag. Svare på eventuelle spørsmål som kan oppstå på dette tidspunktet.

Diskuter folk som går med masker, som for eksempel jet piloter, brannmenn eller astronauter. Oppmuntre yngre barn til å bruke fantasien og late som sin CPAP er deres egen sikkerhet maske som de som bæres av fagfolk.

Sett masken på barnet for korte perioder av gangen før du bruker den om natten for søvn. Begynn med å sette masken på plass i ett minutt i løpet av dagen. Øke mengden av tid som masken brukes til barnet blir justert til å ha masken på, og det er ikke lenger noen angst. Bo i nærheten som barnet blir vant til å bruke den og bruke distraksjon metoder som en favoritt tegneserie, TV-program eller videospill.

Slå på maskinen når barnet først kommer inn på soverommet for sengen. Tillate dem å justere til lyden av enheten slik at de ikke blir skremt eller skremt når den er slått på.

Lag et system med belønning for når barnet lykkes bærer CPAP. For eksempel belønne barnet med et klistremerke hver gang enheten brukes gjennom natten. Skreddersy systemet til alder og maken til barnet eller tillate dem å plukke sin egen belønning.