Digidexo.com

tett sinus

Homeopatisk middel for Tette Sinus Med avveket septum

Når du har en avveket septum, brusk som skiller nesen i to nesegangene er ikke sentrert. Det lener seg mot en passasje eller den andre, noe som gjør at nasal passasje mindre. Jo mindre nasal passasje fungerer ofte dårlig, og det kan resultere i bihuleproblemer.

Sinfrontal

Homeopatiske midler er ofte brukt enkeltvis. Du kan kjøpe dem på naturlige matvarer butikker til egenbehandling. Noen ganger, visse vilkår svarer godt til en blanding av homeopatiske midler. Sinfrontal er et homøopatisk blanding opprettet for å behandle tilstoppede eller infiserte bihuler. I en dobbeltblind, kontrollert studie, ble resultatene av som publisert i september 2009 utgaven av Applied Health Economics og Health Policy, pasienter med bihulebetennelse utvinnes fra sine symptomer raskere etter behandling versus de som tok placebo. Recovery varte lenger også. Etter tre uker, åtte ganger så mange pasienter som tar Sinfrontal forble symptomfrie som de som fikk placebo.

Personer med en merkelig septum som er utsatt for tette bihuler og infeksjoner kan finne Sinfrontal en sikker og effektiv måte å behandle deres tilstand. Fordi det er en proprietær blanding, må du kanskje spørre en homeopathic utøveren til å bestille den for deg hvis din lokale helsekost butikken ikke bære den.

Generelle homøopatiske midler

Vanlige homeopatiske behandlinger for tette bihuler inkluderer kali bichromicum, Marum verum teucrium og silicea. Kali bichromicum, spesielt, omhandler lomme problemer som er relatert til septum. Det er avledet fra kalium bichromate, en mineralforbindelse. Marum verum teucrium fungerer på sinus problemer som fører til den ene side av nesen å bli tilstoppet mer enn den andre --- en vanlig foreteelse for personer med en avveket septum. Det er avledet fra katten timian, et medlem av mynte familien av planter. Silicea hjelper tette bihuler som utløser mye press i hodet. Som kala bichromicum, er silicea stammer fra mineralkilder.

Sikker Homeopathic Treatment

Homeopatiske midler er svært utvannet, noe som gjør dem generelt fri for bivirkninger og bivirkninger. Men de også produserer svært ulike reaksjoner fra person til person. For best resultat, når du tar et homøopatisk middel, gi det omtrent en time til jobb. Hvis den ikke lindre symptomene dine, kan du prøve et annet middel. Når du finner et middel som lindrer symptomene dine ta en ny dose hver gang symptomene begynner å komme tilbake. Når tilstanden din klarner opp helt, avvikle rette.

Homeopatiske midler kommer i sublingual perler eller dråper. For perler, plasserer fem på ti perler under tungen og tillate dem å oppløse. For dråper, plasserer fem på ti dråper av rettsmiddel rett på tungen, og tillate dem å absorbere et øyeblikk før du svelger.

Det er en god idé å konsultere med en Homeopatiske å hjelpe deg med å finne det beste middel for sinus problemer knyttet til avveket septum. Hun kan hjelpe deg til å redusere mengden av prøving og feiling, og for å få de mest tilfredsstillende resultater.

Tette Sinus & Bad Breath Informasjon

Ifølge www.ent-consult.com, mer enn 35 millioner amerikanere lider av bihulebetennelse hvert år. Bihulebetennelse har mange negative effekter på kroppen fra hodepine, feber og til og med dårlig ånde. Hvis du er opplever sinus problemer, og du har dårlig ånde, er de to mest sannsynlig koblet til.

Fakta

Sinus hulrom er et stort tomrom som ligger rett i midten av ansiktet, bak nesen og øynene. Når bihulene fungerer som normalt, de produserer små mengder slim for å holde sinus hulrom ren. Når bihulene bli irritert eller infisert, overprodusere de slim og kan føre til dårlig ånde.

Årsak

Når bihulene er infisert, kan den ekstra slim føre post-nasal drypp. Dette skjer når bihulene sakte renne inn på baksiden av halsen. Noen av slim bygger seg opp i halsen og tiltrekke bakterier, som forårsaker dårlig ånde.

Behandling

Den beste måten å behandle dårlig ånde fra sinus problemer er å ta en over-the-counter decongestant. En slimhinneavsvellende vil tørke opp overflødig slim og hjelpe sinus hulrom tilbake til normal tilstand.

Forebygging

For å hindre at bihulene fra å bli irritert, bør en person holde seg hydrert ved å drikke minst seks åtte unse glass vann daglig, å få minst åtte timers søvn en natt, og å opprettholde et balansert kosthold. Disse styrke immunsystemet til å avverge eventuelle infeksjoner.

Komplikasjoner

Tette bihuler som fører til dårlig ånde har potensial til å føre til større komplikasjoner som sår hals, tett bryst og infeksjon. Hvis disse komplikasjonene ikke er riktig adressert, kan de føre til alvorlig infeksjon som kan spre seg i hele kroppen, forårsaker en person til å bli innlagt på sykehus.

Sinus drenasje

Hvis du har trykkende bihuler, ønsker du et middel for å tømme dem raskt og enkelt. Kroppen reagerer på allergi og forkjølelse ved å produsere mye slim og inflaming sinus vegger, som feller slim og væske inne. Resultatet er at du føler smerter og press i ansiktet og pannen. Leaving bihulene tette kan føre til infeksjon som bare kan kureres med antibiotika, så du bør prøve å holde bihulene drenert.

Medisinering

En rettsmiddel som fungerer veldig bra for sinus drenering er ved å ta en nesespray. Medisinen i en decongestant fungerer ved å hemme blodårene i bihulene slik at væske og slim renne ut. Det vil også tørke ut munnen og bihulene, så drikk litt vann hvis halsen blir svært tørr. Nasale decongestants kommer i pilleform som du kan kjøpe på ditt lokale apotek for mindre enn $ 10. Ulempen med å bruke en slimhinneavsvellende er at de kan noen ganger føre til hodepine og sår hals.

Steam

Steam vil hjelpe renne en tett sinus. Du kan ta en varm dusj og inhalerer dampen og bihulene bør begynne å renne. Det eneste problemet med å bruke damp for å tømme bihulene er at så snart du kommer ut av dusjen, kan bihulene begynner å inflame igjen.

Mat

Spise krydret mat vil drenere bihulene svært raskt. Chili, cayenne pepper, og sterke krydder fungerer best. Den spicier maten, jo mer din nese kjøre og raskere bihulene vil renne. Krydret mat fungerer på samme måte nasal decongestants ved at de constrict blodkar i ansiktet. Ulempen til denne teknikken er at når du slutter å spise krydret mat, bihulene noen ganger fylle opp med væske hvis den inflammatoriske årsaken er ikke eliminert.

Infeksjon

Du kan fortelle om du har en bihulebetennelse ved å se på fargen på slim. Infisert slim er en dyp gul eller lys grønn farge og det betyr at den er full av døde hvite blodceller. Slimet vil være meget tykk og rikelig i løpet av en infeksjon. Den beste måten å drenere bihulene i dette tilfellet er å se en lege som vil foreskrive antibiotika som amoxicillin. Infeksjonen bør gå bort i ca 10 dager, men sørg for å fullføre hele flasken. Du skal bare ta antibiotika hvis du definitivt har en infeksjon, ellers vil det ikke gjøre noe for bihulene og kan selv oppfordre antibiotikaresistente bakterier for å danne.

Sinus Trykk Remedy

Sinus press kan dannes når nesehulen blir fylt med slim. Dette resulterer typisk i en infeksjon, noe som øker produksjonen av tykt slim og sveller sinus passasjene, slik at slimet ikke lett kan passere gjennom. Lindrende sinus trykket er avgjørende for å redusere ubehag følte under en bihulebetennelse. Finne en sinus press middel som fungerer for deg kan ta litt prøving og feiling.

Steam

Dampen av varmt vann vil bidra til å åpne din lomme passasjer. Steam tynner ut slimet og gjør at den kan renne fra nesehulen. Lage damp ved å koke en kjele med vann på komfyren eller ta en 15-minutters dusj med vann varmt nok til å tåke opp speilet på badet. Bruk en luftfukter i hele natt, spesielt i de tørrere månedene av året, for å hjelpe deg å sove bedre. Eksperimenter med både kule og varme tåke luftfuktere å finne hvilken som tillater deg å puste bedre, som folk varierer i sine preferanser.

Bor hydrert

Få rikelig med væske hver dag når syke kan bidra til å avlaste Sinus press. Å drikke 8 til 10 glass vann daglig tynner ut slimet slik at den ikke tetter sinus hulrom. Holde kroppen hydrert også fremmer et sterkere immunforsvar, noe som er nødvendig for å bekjempe eventuelle infeksjoner og for å holde seg frisk.

Nasal Vanning

Vanning nesehulen innbefatter spyling av området med saltvann for å fjerne enhver mucus og opphoping bidra til å redusere sinus trykk. Dette innebærer bruk av en pære sprøyte til å sprute vann inn i neseborene.

Fyll en bolle med 1/4 ts salt og 2 kopper lunkent vann. Fylle blæren med salt vann, klem ut all luft, og forsiktig sette inn i neseboret. Vippe hodet litt ned og plassere ansiktet over vasken. Klem hele innholdet av pæren inn i nasal passasje. Sprute en komplett pære i hvert nesebor, og la det renne.

Sinus Vanning tips

Mange ting føre til tett nese og tette sinus hulrom. De kan være forårsaket av allergi, vær, endring i klima, miljø (dvs. røyk, smog, etc.), eller sykdommer spres av andre. Sinus vanning er en av de beste metodene for å rense opp neseproblemer og flush bihulene.

Sinus Vanning

Sinus vanning oppnår ganske mye hver gang det er utført. Det vil slukke allergener inne i nesen og skylle ut lommer av infeksjon som kan være truende. Det vil fukte bihulene, tømme nesen av slim og gjør det lettere å puste.

Best Vanning Solution

De mest idylliske løsninger er isotonisk som mener konsentrasjonen av salt tilsvarer mengden i kroppen vår. Det er lett å lage en hjemmelaget løsning. Det krever bare en halv teskje hver av natron og ikke-iodized bordsalt, en teskje av Karo sirup, og en halvliter vann blandet sammen.

Slik Skyll

Ta en myk gummitupp sprøyte for å utføre en nasal vanning. Stå over en vask med hodet ned og munnen åpen. Plasser tuppen av sprøyten inne i nesen, klem forsiktig løsning, og ikke svelge løsningen. Skyv hodet fremover, la løsningen renne ut, og deretter blåse nesen. Gjenta prosessen med det andre neseboret. Dette kan gjøres opp til to ganger om dagen til du oppleve sinus relief. Deretter kan du gjøre det en gang om dagen, en gang annenhver dag, eller hver dagene, så lenge nesehulene forblir klare.

Hva fører til en kronisk tett nese?

Hva fører til en kronisk tett nese?


En tett nese kan være et irritasjonsmoment når du har forkjølelse eller influensa, men når drypp og sniffing ser ikke ut til å forsvinne, kan det være en annen underliggende årsak. Finne årsaken til tett nese er første skritt i å finne lettelse.

Høysnue

Høysnue er trolig en av de vanligste årsakene til en kronisk tett nese. Det er den vanligste allergien at mange mennesker får under visse tider av året når pollen teller i luften er spesielt høy. Tilbringe mye tid utendørs og sove med åpne vinduer kan bidra til problemet. Mange foreskrevet og over-the-counter medisiner er tilgjengelig som kan lette symptomer.

Andre Allergier

I mange mennesker, enkle allergier har skylden for en kronisk tett nese. Dette er ofte problemet når allergier kjøre i familien. Situasjonen kan bli verre om vinteren, når mer tid tilbringes innendørs rundt kjæledyr og støv. Allergi kan også føre til forkjølelse å vare lenger og være mer alvorlig, og de øker sjansene for en kald snu til en bihulebetennelse. Det er mange allergitester tilgjengelige for å bestemme hva slags allergi pasienten har. Resultatene av testen kan hjelpe legen anbefale et kurs i behandling, enten det er et medikament eller eliminering av irriterende.

Røyking

Sigarettrøyk er ofte den skyldige i en kronisk rennende nese. Personen med problemet ikke engang nødvendigvis å være røyker. Folk som bor i samme hus som en røyker er utsatt for passiv røyking og kan høste konsekvensene. Passiv røyking er spesielt skadelig for barn, som har underutviklet nesegangene er lett tett og irritert. Den beste måten å unngå tett nese på grunn av passiv røyking er å begrense røyking til utendørs.

Bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en tilstand der sinus ubehag og irritasjon varer i lange perioder av gangen på grunn av bakterie-og soppinfeksjoner og andre årsaker. En bakterieinfeksjon er mye mer vanlig, og kan vanligvis behandles med antibiotika.

Nasal Polypper

Nesepolypper er små godartede vekster vev inne i nesehulen. De kan vokse i klynger og forårsake en myriade av irriterende helseproblemer som hodepine, snorking, pusteproblemer og kronisk stuffiness. Denne tilstanden i mer vanlig hos voksne over 40 år og kan være ledsaget av andre forhold som søvnapné, cystisk fibrose, bihulebetennelse og astma.

Airborne Fungus

Hirohito Kita, MD, av Mayo Clinic gjennomført en studie for å teste effekten av luftbåren sopp på mennesker med kronisk nasal stuffiness. Resultatene av studien fant at visse folks immunforsvar reagerte negativt på soppen. Disse menneskene var de som viste nasal stuffiness. Nitti prosent av deltakerne i studien viste et bestemt svar på en sopp som heter Alternaria. En annen sopp som heter cladosporium forårsaket lignende svar. Disse typer sopp er funnet over hele USA, og kan være en viktig årsak i mange pasienter med uforklarlig kronisk stuffiness. Denne oppdagelsen kan hjelpe forskere med å finne en behandling for problemet.

Natural Sinus Relief

Lider av sinus problemer er et vanlig problem. Bare gå et apotek og se på alle de produkter som hevder å behandle tett nese. Mange kan lindre symptomer, men forårsake døsighet eller slutt gjøre sinus problemer enda verre. Hvis du søker etter lettelse, prøve ut noen naturlig rettsmidler.

Ulempene ved Over-the-Counter Sprays

Mens over-the-counter nesespray kan i utgangspunktet avlaste lunger, deres instruksjoner fraråder å bruke dem i mer enn tre dager. Videre bruk fører ofte til en rebound effekt som gjør lunger verre enn før. I tillegg kan spray irritere nesehulen, spørre lomme lider å blåse nesen oftere.

Neseskylling

Mars 2009-Harvard kvinner Health Watch rapporterer at "en av de enkleste, billigste og mest effektive måtene å forebygge og behandle sinus problemer er nasal vanning." Du kan mikse din egen saltvann vask ved å fortynne en teskje salt i to kopper lunkent vann. Bruk en pære sprøyte for å presse oppløsningen inn i nesehulen. Du kan gjenta dette så ofte som nødvendig. Denne behandlingen bidrar også til å redusere irritasjon, lindre smerte og at tørre, sprø følelse.

Eucalyptus

I november 2007 Redbook, Krista Bennett og Nadeska Alexis rapporterer at "eukalyptus fjerner nesegangene og har naturlige anti-inflammatorisk, antiseptisk og smertestillende egenskaper." Eucalyptus ansiktsbehandlinger kan gjøres hjemme eller på en spa.You kan kjøpe eukalyptus-tilført puter og sinus masker.

Yoga

I mars 2007 utgaven av Natural Health, melder Stacy Adimando at yoga er Dolphin Pose kan bidra til å avlaste lunger ved å åpne brystkassen, slippe tetthet, og drenering og styrke luftveiene. Yoga hjelper også deg å slappe av og overvinne sinus vanskeligheter ved å fokusere på å puste.

Kombinerte fordeler

Kombinert sammen, kan disse naturlige metoder være enda mer potent. De hjelper til å behandle og forebygge sinus lunger og ubehag. Til forskjell fra over-the-counter eller reseptbelagte medikamenter, kan de bli brukt så ofte som ønsket, og har ingen kjente bivirkninger.

Hvordan bli kvitt Forferdelig Sinus Pressure

Sinus press kan være smertefullt og ubehagelig. Over-the-counter medisiner kan ikke gjøre triks eller gi rask lindring. Imidlertid er nasal sinus vanning et flott alternativ for å avlaste trykket, og du sannsynligvis allerede har de nødvendige ingrediensene i kjøkkenet ditt.

Hvordan bli kvitt Forferdelig Sinus Pressure

Bruk en ren beholder, bland de ovennevnte ingrediensene til det er oppløst. Stå over badet eller kjøkkenbenken. Fyll enten tekanne eller pære sprøyte med løsningen

Når du bruker en pære sprøyte, plassere deg over vasken og plasser tuppen av sprøyten opp det ene neseboret og sprute løsningen opp i nesehulene. Løsningen vil gå opp og gjennom sinus hulrom og komme ut det andre neseboret. Slim kan komme ut også. La det renne ut i vasken. Gjenta for det andre neseboret.

Når du bruker en tekanne, tilt hodet til siden, over vasken og hell løsningen i ett nesebor slik at løsningen går opp i sinus og kommer ut det andre neseboret og la renne ned i vasken. Gjenta for det andre neseboret.

Hint

 • Puss nesen og gurgle hvis det er nødvendig for å få smak og lukt ut av nesen. Gjenta denne behandlingen som trengs, men ikke overdriv.
 • Hvis prosedyrene ovenfor få Tett i din lomme og gå inn i ørene, kan det hende du trenger å bryte opp slim litt mer før du prøver det igjen. Steam dusj og varm komprimerer kan bidra til å gjøre dette. Dette bør ikke gjøres på pasienter med bihulebetennelse, når antibiotika er nødvendig. Konsultere legen din før du prøver dette.

Kronisk tett nese hos barn

En kronisk tett nese er vanlig hos små barn. Det kan være forårsaket av allergi, forstørret adenoids, tørr luft eller små neseganger. Løse en kronisk tett nese kan forebygge bihulebetennelse. Behandlingen avhenger av årsaken.

Liten nesegangene

Barn som oftest har en kronisk tett nese fordi deres nesegangene er svært liten. Selv en liten nese utslipp effektivt blokkerer disse passasjene.

Allergier

En gang, er kronisk tett nese forårsaket av en allergi. Kalt allergisk rhinitt, kan tilstanden være sesongbetont, som med pollenallergi. Innendørs allergener som for eksempel støvmidd eller kjæledyr dander skape verre symptomer når barnet er inne mye av tiden.

Sinus infeksjoner

Når et barn med allergi fanger en kald, er den normale drenering av bihulene blokkert av kronisk nasal irritasjon, som kan resultere i bihulebetennelse.

Allergi Solutions

Etter å bestemme årsaken til barnets allergi, fjerne kilden og deretter rense hjemmet regelmessig, spesielt barnerommet, er de beste løsningene.

Tørr luft

Tørr luft i huset kan også føre til et barns nese å være kronisk tett. Ved hjelp av en hel-hus eller rom luftfukter kan hjelpe, men det må holdes rene.

Forstørret Adenoids

Kronisk nasal kongestion kan være forårsaket av forstørrede adenoider, som mandel-lignende vev i baksiden av nesen. Adenoids noen ganger hovne opp av ukjente grunner og føre til pusteproblemer. Disse vev kan fjernes kirurgisk.

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn

Sinus allergi hos barn er like problematisk som nasal allergi og kan føre til like mange komplikasjoner som ørebetennelse og bihulebetennelse. Sinus allergi er utløst av mange av de samme allergener som nasal allergi, inkludert gress, støv, sigarettrøyk, mugg og selv sterkt luktende såper. Milde tilfeller av sinus allergi hos barn er ofte behandles med over-the-counter medisiner mens alvorlige tilfeller er vanligvis effektivt behandles med resepter og daglig forebyggende behandling.

Symptomer

Sinus allergi hos barn fører til symptomer som ligner nasal allergi som en klar rennende nese, nysing og røde, kløende, rennende øyne. Sinus allergi kan også føre til en mulig tørr hoste, tette bihuler, ansikts ømhet og hodepine. Andre symptomer på sinus allergier som kan være til stede hos barn inkluderer mørke ringer under øynene, tungpustethet, tilbakevendende forkjølelse og ørebetennelser og alvorlig natta lunger og hoste.

Hjem Behandling

Sinus allergi hos barn er vanligvis vellykket behandlet med over-the-counter allergi medisiner og antihistaminer. For å hjelpe med tette bihuler forårsaket fra sinus allergi, prøv å bruke en fordamper på natta for å løsne slim og lunger samt fremme raskere tilheling. Prøv å lage et dampbad på badet ditt ved å lukke døren, skru dusjen på i 10 til 15 minutter og la barnet puste i damp damp. Dampen vil hjelpe tynn slim og løsne lunger, slik at de kan blåse ut og hoste opp vedvarende lunger og slim.

Profesjonell behandling

Kroniske sinus allergi hos barn kan kreve reseptbelagte styrke allergi medisiner, decongestants, antihistaminer og expectorants. Hvis barnet ditt har hatt en lang bout av sinus allergi han eller hun kan ha utviklet en lomme eller ørebetennelse som vil kreve antibiotikabehandling for å fjerne. Din barnelege kan også anbefale saltvann dråper for å tynne slim og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Barn som begynner å lide av kroniske sinus allergier som påvirker deres daglige liv bør se en allergolog for å identifisere spesifikke allergener gjennom huden testing. En allergolog vil også være i stand til å utføre blodprøver som kalles RAST, som identifiserer antistoff nivå målinger for allergener samt anbefale og foreskrive de nyeste allergi behandlinger eller allergivaksinering å behandle alvorlige sinus allergi.

Forebygging / løsning

Finne ut hva som forårsaker at barnet skal lide av sinus allergi og adressering problemet er det beste middel for forebygging. Pollen, støv, mugg og sigarettrøyk er allergener som kan utløse sinus allergi hos barn. Dyr, gress og kosmetikk som parfyme, sterkt luktende såper, hårspray, deodoranter og sminke pulver er også allergener som kan utløse sinus allergi.

Sinus problemer hos barn

Sinus problemer hos barn


Hvert barn har fire par bihulene. Den viktigste funksjonen til bihulene er å kontrollere temperaturen og fuktigheten i luften vi puster. Barn kan utvikle problemer med sine bihulene gjennom et tidspunkt i sin barndom.

Typer

Flere typer bihuleproblemer forekommer hos barn, inkludert akutt og kronisk bihulebetennelse, allergier og infeksjoner.

Effekter

Barn som har bihuleproblemer vil oppleve tett nese, hoste og pustevansker gjennom nesen.

Årsaker

En lomme problemet oppstår når et barns bihulene blir blokkert på grunn av allergier, infeksjoner og irritanter.

Diagnose

For å finne ut om et barn har en sinus problem, vil en lege foreta en medisinsk undersøkelse og få en medisinsk historie.

Behandlinger

Å behandle en sinus problem i et barn, vil en lege anbefales bruk av en decongestant, antihistamin eller nesespray. Dersom barnet ikke reagerer på disse medikamentene, vil legen forskrive antibiotika eller orale steroider.

Hjem behandling for Sinus infeksjoner

Sinus infeksjoner forekommer når sinus hulrom, som ligger rett bak nesen, blir fylt med bakterier-laden slim og puss. Sinus infeksjoner er mer alvorlig enn forkjølelse, og er blant de mest utbredte infeksjoner som er funnet rundt om i verden.

Symptomer

Symptomer på bihulebetennelse inkluderer intenst press og smerter bak øynene og nesen. Den luftvei bak nesen blir ofte blokkert, noe som gjør det vanskelig å puste. Det er også en stor del av sinus drenering involvert.

Diagnose

Ifølge emedicinehealth.com, er bihulebetennelse ofte forveksles med øvre luftveisinfeksjoner. En fysisk undersøkelse utført av en lege er nødvendig for riktig diagnose.

Væsker

Væsker er det viktigste hjem rette for bihulebetennelse. Varme, beroligende drikker som te, kan bidra til å roe en sår hals og bryte opp tette bihuler.

Steam

Damp terapi involverer inhalering av damp to til fire ganger daglig. Ved hjelp av et håndkle, direkte damp fra en fordamper eller beholder med varmt vann mot nesegangene og puste det inn i 10 minutter.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som Robitussin og Mucinex hjelpe myke og tynne ut slimet fanget i sinus hulrom. Med hjelp av medisiner, kan slim bli utvist eller dreneres lettere.

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner

Grapefruktkjerneekstrakt & Sinus infeksjoner


Bihulebetennelse og bihulebetennelse er betennelser i sinus og nesegangene, ifølge eMedicineHealth. En hodepine eller trykk i øyne, nese og kinn området er symptomer. Hvis en person har en bihulebetennelse, kunne hun også ha en hoste, feber, dårlig ånde og tett nese. Ifølge LearningHerbs.com, bihulebetennelse er den øverste årsaken til legebesøk. Naturlige behandlinger kan bidra til å lette smerte og lidelse.

Betydning

Grapefruktkjerneekstrakt lindrer symptomene på bihulebetennelse, ifølge LearningHerbs.com. De bemerker at grapefruktkjerneekstrakt er den mektigste urte antibiotika og soppdrepende. På grunn av sin styrke, anbefaler de at du spe den med vann før bruk.

Betraktninger

LearningHerbs.com anbefaler at alle som er utsatt for bihulebetennelse eller noen som får en og annen tett nese på grunn av forkjølelse bør få en neti potten, en pott som brukes til å rense ut nesegangene. De hevder at neti potten er det beste middel for bihulebetennelse.

Bruk

Hvis du har en bihulebetennelse og en neti pott, bare legge til et par dråper grapefruktkjerneekstrakt til neti potten med litt varmt vann. Ellers fortynne grapefruktkjerneekstrakt i varmt vann og fylle en nasal sprøyta. Spray den opp i nesen hver time før symptomene avta.

Case Study

En pasient som lider av kronisk bihulebetennelse prøvd alt, inkludert kirurgi, for å lindre sinus problemer. Han oppdaget en studie utført ved Mayo Clinic, publisert i ScienceDaily.com, som viste sopp å være årsaken til de fleste bihuleproblemer. Denne pasienten fant at grapefruktkjerneekstrakt er en kraftig soppdrepende middel. Etter blanding av grapefruktkjerneekstrakt med vann og ved hjelp av den som en nesespray, denne pasienten fikk lettelse etter bare en uke. De tykke slim i nesen hadde tynnet, stuffiness hadde gått ned, hodepine forsvant, den brennende inne i nesen stoppet og uskarpe øyne ryddet opp.

Hvor kjøpe

The Mayo Clinic studie viste at medisiner og antibiotika var ikke effektive for bihuleproblemer fordi de målrette bakterier, ikke sopp, som de fant, er årsaken til de fleste bihulebetennelse. Hvis du ønsker å gi grapefruktkjerneekstrakt en prøve, kan du finne det på de fleste helsekostbutikker eller naturlig mat co-op, ifølge LearningHerbs.com.

Hjem Cures for Sinus Congestion

Sinus congestion kan bringes videre av allergi, bihulebetennelse eller en virusinfeksjon. Det kan føre til intens hodepine og press rundt din lomme hulrom. Langsiktig tette bihuler er den perfekte grobunn for infeksjoner. Rense bihulene med flott hjem botemidler som vil forlate deg puste lett igjen.

Væsker

Få dine slim som flyter ved å bo hydrert og drikke minst 10 8 oz. glass vann om dagen. Bruk urtete som peppermynte, ingefær og kamille. Hvis du har noen mynte vokser i hagen din, vaske den av og kok den i en gryte med vann i 5 minutter. Grav ut mynte og nyte vann med honning. Gjør krydret supper som tortilla, varm tomat og kylling noodle med masse pepper flak. Legg salsa, hot saus, pepperrot, cayenne, chili flak, hvitløk, rå løk eller wasabi. Ikke drikke eller spise noe med meieri. Melkeprodukter hjelpe skjema slim. Vær forsiktig med å bruke salt, fordi det vil tørke deg ut.

Steam

Den enkleste måten å bryte opp slim i din lomme hulrom er å bruke damp. Lukk alle dører på badet. Slå på dusjen og holde den på det varmeste temperatur. Komme inn i dusjen eller sitte ute med en varm vask fille over hodet. Få inn litt kaldt vann for å holde deg hydrert. La dampen gjøre sin magi i minst 30 minutter. Har vev på hånden for å blåse nesen. En annen flott metode er å koke vann på komfyren. Sett et håndkle over hodet og puste damp i 10 minutter. Vær forsiktig med å åpne øynene. Hvis du har en Neti potten, fylle potten med 2 ss. havsalt og vann. Hell direkte inn i nesen og la vannet renne ut. Neti potter kan kjøpes på helsekostbutikker og apotek.

Næringsstoffer

Spis en diett full av frukt og grønnsaker. Få nok vitamin C, E, A og B. sink pastiller verker for bihulebetennelse. Hvis du er på antibiotika, må du fylle de gode bakteriene som blir drept av medisinen. Få acidophilus ved å ta kapsler. Avstå fra å bruke slimhinneavsvellende midler for en lengre periode. De kan bli vanedannende og vil hindre dine normal sinusfunksjoner. Ikke bruk decongestants hvis du har en historie med høyt blodtrykk eller hjertesykdom. Gi din tette bihuler tid å helbrede. Hvis du ikke ser en markant forbedring, ta kontakt med en lege etter en uke.

Kan Acid Reflux Årsak Sinus Problemer?

Kan Acid Reflux Årsak Sinus Problemer?


Kronisk bihulebetennelse og acid reflux ofte opptrer sammen, men forskerne er ikke sikker på nøyaktig hvorfor. På grunn av den høye co-forekomst, leger, inkludert Dr. Timothy Smith fra Medical College of Wisconsin i Milwaukee, mener de to forholdene er noe relatert. Dr. Smith hypothesizes at acid reflux eller annen måte deltar i forårsaker bihuleproblemer.

Samtidig forekomst

Ifølge en studie publisert i Archives of Øre Leder Neck Surgery, 63 prosent av pasienter med kronisk sinus sykdom (CSD) hadde også gastroøsofageal sykdom (GERD).

Behandling Suksess

I den samme studien, 79 prosent av pasientene som ble behandlet for GERD også utstilt forbedring i deres CSD.

Direkte Betennelse

Gastroøsofageal refluks kan direkte påvirke neseslimhinnen, forårsaker betennelse og tette bihuler.

Laryngofaryngeal Reflux

Laryngofaryngeal tilbakeløp, eller LPR, er en spesifikk tilbakeløp tilstand der tilbakeløp når halsen. For å komme halsen, har de tilbakeløp til å passere gjennom et ringmuskelen på toppen av spiserøret. Når dette skjer, kan det føre til bihuleproblemer.

Neural Mechanism

Dr. Smith theorizes at GERD eller LPR utløser nevrologiske mekanismer som forårsaker bihulebetennelse.

Slik unngår du at en Sinus Hodepine

Slik unngår du at en Sinus Hodepine


En sinus hodepine er symptomatisk for betente bihuler, enten fra infeksjon eller allergi. Hindre betennelse oppstår i første omgang vil bidra til å forhindre lomme hodepine.

Slik unngår du at en Sinus Hodepine

•  Spis godt å holde immunsystemet sterkt, og holde seg borte fra folk med forkjølelse og influensa.

Vask hendene ofte, og holde hendene vekk fra ansiktet. Hvis fingeren beiter en smittsom organisme, og du setter fingeren nær nesen din, vil du inhalerer at smittsom organisme.

Oppgave aerobt minst fire ganger i uken. Trening hjelper bihulene renne naturlig, noe som reduserer sannsynligheten for at de vil bli tett og betent.

Unngå sigarettrøyk og allergener. Hvis du er følsom for pollen, muggsopp, kjæledyr dander, visse matvarer eller støv, holde seg borte fra dem.

Drikk rikelig med vann. God hydrering oppfordrer nesen å renne naturlig, og dermed redusere sjansene for nese og bihuler lunger.

Sleep sinus-sunn. Heve hodet av sengen 6 inches vil hjelpe bihulene drenere bedre. Vurdere å sette to 6-tommers blokker under bena på hodegjerde hvis du er utsatt for Sinus hodepine.

•  Unngå sjokolade. Konsentrerte søtsaker kan føre til hevelse i neseslimhinnen, noe som resulterer i betente bihuler.

Stå på hodet. Dette er den beste måten for bihulene til avløp. Hvis du er utsatt for Sinus hodepine, stående på hodet et par minutter hver dag kan være akkurat nok til å holde bihulene klare og holde deg hodepine-fri.

Hint

 • Vanlig håndvask er det beste du kan gjøre for å hindre smitte av alle typer, inkludert bihulebetennelse. Når du vasker hendene i et offentlig toalett, ikke sette dine rene hender på skitne dørhåndtaket når du går ut igjen. Bruke håndkle du tørket hendene på å ta håndtaket på toalettet døren. Når du er ute av toalettet, slippe inn håndkleet i søppelkassen.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik Care for en Sinus Hodepine

Slik Care for en Sinus Hodepine


En sinus hodepine er et symptom på betent, tette bihuler. For å bli kvitt hodepine, må du redusere betennelse i bihulene. Læring årsaken vil gjøre det lettere å behandle.

Slik Care for en Sinus Hodepine

•  Ta paracetamol, acetylsalisylsyre (hvis eldre enn 18) eller ibuprofen for smertelindring.

Påfør varm komprimerer til området av din smerte fire ganger om dagen.

Ring legen din dersom drenering fra nesen er misfarget. Klar eller litt hvitt slim er akseptabelt. Gul, rustfarget eller grønn drenering indikerer en alvorlig infeksjon og er grunn til bekymring.

Bruk ekstra puter å heve hodet, som vil tillate bihulene til avløp.

Prøv å bruke en nesespray eller en decongestant. Avhengig av årsaken til bihulebetennelse, over-the-counter decongestants kan tilby noen lettelse. Ikke bruk nesespray i mer enn noen få dager fordi de kan være vanedannende. Hvis bihulebetennelse vedvarer, se en lege.

Unngå allergener hvis du mistenker at din bihulebetennelse er allergi-relatert.

Hold avstand fra folk med forkjølelse og influensa. Kroppen din er allerede kompromittert og bekjempelse av en inflammatorisk prosess.

Spis riktig for å bidra til å øke kroppens motstandskraft mot sykdom.

Få nok hvile. Catnaps kan gjøre mye for å redusere alvorlighetsgraden av en sinus hodepine. Stress og tretthet kan forverre den.

Prøv å øke luftfuktigheten i rommet. Bruk en luftfukter, eller ta et varmt bad eller dusj. Kok opp en gryte med vann, ta den av komfyren, drapere et håndkle over hodet og potten, og inhalerer damp i 10 minutter, fire ganger om dagen. Hold ansiktet minst 18 inches bort fra potten for å unngå å brenne deg selv.

Øk væskeinntaket. Dette oppmuntrer bihulene å drenere ved hydra kroppen din. Varmt (ikke-koffeinholdige) te er spesielt bra fordi dampen løsner lunger i bihulene.

Hint

 • Blås nesen med munnen litt åpen, og gjennom begge neseborene. Dette bidrar til å utjevne trykket i bihulene.
 • Unngå blåser nesen for hardt.
 • Ring legen din for vedvarende feber, øresus, øye drenering eller hevelse i ansiktet knyttet til sinus hodepine.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan Sinus Buster nesespray

Hvis du noen gang har hatt en hodepine, har du sannsynligvis nådd for en smertestillende, og hvis du har hatt tette bihuler, har du sannsynligvis nådd for en sinus spray. Men har du noen gang hørt om en nesespray som lindrer hodepine, øreverk og tømmer ut bihulene? Alle disse er ting som Sinus Buster nesespray kan gjøre. Hemmeligheten bak formelen er at den bruker en liten mengde capsaicin, det samme kjemikalie som finnes i chili peppers. Dette er noe som du enkelt kan bruke hjemme og spare deg en tur til legen.

Hvordan Sinus Buster nesespray

Fjern flaske nesespray fra boksen eller emballasjen før du bruker den. Du vil merke at det ser ut som en liten flaske, men det kommer også med en spray munnstykke. Skru den vanlige lokk eller korken på flasken, punktere toppen og skru på sprayanordning.

snyter seg i en vev og pass på å få alle slim ut av nesen. Vent noen sekunder og blåse nesen en gang - bare for å være sikker.

Hold flasken under nesebor og puste dypt som du klemmer på flasken for å gi deg selv en god spray. Vent noen sekunder og gjør det samme til den andre neseboret.

Pust dypt inn i en vev, blåser ut slim du måtte ha i nesen. Hvis du tror du bare blåste ut spray, gå videre og gjenta forrige trinn, men vent noen sekunder før du blåser inn i vevet denne gangen.

Gjenta prosessen to ganger om dagen i ti dager, og du skal se en merkbar forbedring.

Hint

 • Sjekk Sinus Buster hjemmeside for en fullstendig oversikt over alle sine produkter og finne det rette produktet for dine behov.
 • Spør alltid legen din før du bruker noen over disk produkt, men spesielt hvis du er gravid, har høyt blodtrykk eller ammer.
 • Ikke gi Sinus Buster til barn under 12 år med mindre din primære omsorg lege godkjenner den først.

Hvordan behandle Sinus Hodepine uten resept narkotika

En sinushodepine er en av de mest smertefulle type hodepine. Preget av skarp smerte rundt pannen, kinn, nese og øyne, sinus hodepine er vanskelig å bli kvitt. Midt i en sinus hodepine, hoste eller nysing vil skade, som vil sette hodet ned-og glemme å lese, se på datamaskinen eller ser på TV. Du kan føle overbelastet og at ørene er tette. Ofte lomme hodepine skje i nærvær av sinusitt, som er en betennelse i bihulene. Hvis du har en infeksjon, må du kanskje reseptbelagte legemidler. Men du kan behandle en sinus hodepine som ikke er relatert til en infeksjon uten å bruke reseptbelagte legemidler.

Hvordan behandle Sinus Hodepine uten resept narkotika

•  Drikk varm kyllingsuppe. Kyllingsuppe er en naturlig decongestant. Vegetarianer og biff lager har ikke samme effekt, men dampen av disse supper kan hjelpe.

Spis mat med varmt pepper eller pepperrot i dem, hvis du tåler krydret mat; de kan gjøre deg nyse, noe som kan tømme ut lunger.

Unngå alle kilder til meieri, inkludert melk, yoghurt, ost og smør. Meieri kan øke slimproduksjon, noe som gjør sinus smerte verre.

Ta en varm dusj med dusj dør eller gardin lukket, la dampen bygge opp. Dusj i minst 15 minutter og puste inn så mye damp som du kan. Dette kan gi midlertidig lindring.

Spis hvitløk. Knus et fedd hvitløk, skrelle den, holde den i munnen i 15 minutter, deretter spise den.

Ta en over-the-counter decongestant, vasokonstriktor, eller smertestillende, eller bruke saltvann nesedråper eller nesespray. Målet er å tømme lunger hvis du har en fylt opp nesen og dermed lette trykket i bihulene.

Hint

 • Kontakt legen din hvis din hodepine fremdeles ikke går bort i noen timer.
 • Akupressur og triggerpunkt terapi kan også hjelpe.
 • Disse anbefalingene er kun for voksne, ikke barn. Sjekk med legen din før du følger noen av disse tipsene, selv steamdusj, noe som ikke anbefales for alle. Følg advarsler på eventuelle medisiner du vurdere å bruke. Ikke bruk decongestants hvis du har høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller glaukom, unntatt på råd av legen din. Vær oppmerksom på at din sinus smerte kan være et resultat av en bihulebetennelse, i så fall bør du oppsøke lege.

Hvordan virker en Sinus Trykk forårsake hodepine?

Hvordan virker en Sinus Trykk forårsake hodepine?

Om bihulene

Bihulene er luftfylte hulrom i hodet, foret med celler som produserer slim. Dette slimet så drenerer inn i nesehulen. Den nøyaktige funksjon av bihulene er ennå ikke forstått, men de kan omfatte oppvarming og fukt av luft, isolering av hjernen, og redusere vekten av skallen.

Bihulebetennelse

Hvis en person har en tett nese på grunn av en infeksjon eller allergi, kan dette forstyrre drenering av slim produsert av bihulene. Dette fører til betennelse, som ytterligere interfererer med drenering, og slim bygger seg opp i bihulene. Betennelse i bihulene, sammen med slimet presser mot den allerede irritert slimhinnene, forårsaker smerte. Siden bihulene er plassert over og under øynene, forårsaker dette en hodepine. Trykket kan også føre til smerter i tennene og overkjeven, som kan legge til hodepine, særlig i tempelområdet.

Komplikasjoner

Blokkerte bihulene skape et perfekt yngleplass for bakterier. Skjønt bihulene er normalt sterile, redusert slim drenering kan tillate bakterier til å kolonisere i bihulene, og noen ganger spre seg til andre deler av kroppen. Dette kan føre til bakterieinfeksjoner i munnhulen, ørekanalen, luftveiene og hjerne. Men selv om 90% av personer med viral øvre luftveisinfeksjoner har sinus blokkering, vil bare 5-10% utvikler bakterielle infeksjoner på grunn av bihulebetennelse.