Digidexo.com

mycoplasma utbrudd ofte

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma-infeksjon er vanligvis en respiratorisk sykdom forårsaket av Mycoplasma pneumoniae. Mykoplasma er relatert til bakterier, men mangler en cellevegg. Disse infeksjonene er ikke spesielt smittsom og krever langvarig kontakt med sekret fra luftveiene på en infisert person som skal overføres. Det sjelden påvirker barn under 5. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere mycoplasma infeksjoner.

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Forvent symptomer på en mykoplasma infeksjon å vises 15 til 25 dager etter eksponering og gradvis utvikle seg over 2 til 4 dager. Symptomene vare i noen dager til mer enn en måned.

•  Sjekk øvre luftveier for smitte. Mycoplasma infeksjoner kan også være ledsaget av hoste, tretthet, feber og hodepine. Det kan utvikle seg til trakeobronkitt ledsaget av tørr hoste og feber med 5 til 10 prosent av tilfellene utvikler seg til mild lungebetennelse. Mycoplasm også kan infisere det indre øret i 20 prosent av tilfellene.

Se etter ikke-respiratoriske symptomer på en mykoplasma infeksjon. Det kan også forårsake magesmerter og diaré, og infisere urogenitaltraktus og leddene.

Eliminer andre diagnoser først. Mycoplasm infeksjoner ofte ikke svare på de typiske antibiotika og er ikke spesifikt identifisert i 50 prosent av tilfellene.

diagnostisere mycoplasma infeksjoner klinisk i de fleste tilfeller. En ikke-spesifikk prøve av blodet for kalde antigener kan bekrefte en diagnose, men er ikke alltid positive. Mer spesifikke tester er vanligvis bare brukes til å spore utbrudd.

Mycoplasma hos barn

Ligger i strupen på infiserte individer, er mycoplasma en smittsom bakterie som kan føre til at barnet til å oppleve en rekke luftveissymptomer og komplikasjoner etter infeksjon. Å være kjent med fakta om mykoplasma infeksjon hos barn vil hjelpe deg å redusere din lille ens sjansene for å utvikle denne helsetilstand.

Fakta

Vanligvis kalt mycoplasma, kan bakteriene Mycoplasma pneumoniae (M. pneumoniae) forårsake en infeksjon i lungene hos mennesker i alle aldre, men forekommer hyppigst i skolealder barn og unge voksne. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), mycoplasma forårsaker flere tilfeller av lungebetennelse i skolealder barn enn noen annen infeksjon. Infeksjon oppstår etter barnet ditt kommer i kontakt med luftveis væsker av en infisert person, ofte gjennom nysing eller hoste; inkuberingsperioden kan vare så lenge som fire uker.

Symptomer

Symptomer på mykoplasma typisk utvikle seg etter inkubasjonsperioden av infeksjonen. Ifølge Maryland Community Health Administration, barn under 5 år viser ofte enten ekstremt milde symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt. Symptomer inkluderer ofte feber, tørrhoste (hyppig forekommende i spasmer), hodepine, slapphet, brystsmerter, sår hals og bronkitt (betennelse i ditt barns bronkiene). Barnets symptomer kan vare i så få som tre dager eller så lenge som fire uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Komplikasjoner

Mycoplasma infeksjon ofte resulterer i lungebetennelse og mellomøret infeksjoner. The New York State Department of Health sier at lungebetennelse som følge av mykoplasma infeksjon er ofte referert til som "walking lungebetennelse," siden det er vanligvis ikke alvorlig. Sørg for at du følger legens behandling instruksjonene nøyaktig for å minimalisere barnets sjanser til å ha sin lungebetennelse forverres. En mellomøret infeksjon (otitis media) er preget av tilstedeværelsen av øresmerter og overdreven irritabilitet og bør behandles så raskt som mulig for å redusere sjansene for å utvikle hørselsskader.

Diagnose og behandling

Avhengig av barnets symptomer og resultatene av en fysisk eksamen, legen kan utføre en blodprøve for å avklare den eksakte årsaken til infeksjonen. Hvis han mistenker mykoplasma lungebetennelse, vil han mest sannsynlig gjennomføre en kiste X-ray også. Siden mycoplasma er en bakterie, vil barnets lege bruker vanligvis en antibiotika for behandling. Selv om antibiotika kan avlaste din lille ens symptomer, kan bakteriene seg forbli i barnets hals i flere uker etterpå. Andre viktige komfort tiltak inkluderer masse hvile og væske.

Forebygging / løsning

Praktisere god hygiene vil gå en lang vei i å holde barnet fra å utvikle en mykoplasma infeksjon. Lær barnet ditt å vaske hendene ofte, dekker munnen når du hoster, og bruke en vev når det blåser nesen. En viktig risikofaktor for å utvikle en mykoplasma infeksjon er overfylt forhold som de i en skole; unngå overfylte skolen funksjoner når det er mulig, spesielt i løpet av sensommeren og høsten, reduserer barnets sjansene for å utvikle en mykoplasma infeksjon.

Mycoplasma hominis Symptomer

Mycoplasma hominis er en levende organisme vanlig i nesten alle mennesker, bosatt i urin og kjønnsveiene. Men av og til kan det føre til infeksjon, og vite noen av symptomene kan hjelpe deg å overvinne tilstanden raskt. Som med enhver medisinsk tilstand, bør du rådføre deg med legen din dersom du opplever noen av symptomene nevnt nedenfor.

Smertefull vannlating

Infeksjon i urinveiene ved Mycoplasma hominis ofte resulterer i smertefull vannlating for menn og kvinner. Denne infeksjonen symptomer er vanlig i de fleste seksuelt overførbare sykdommer, og kan forveksles med andre kjønnssykdommer som gonoré eller klamydia.

Uvanlig utflod

Menn og kvinner opplever merkelige utslipp et par uker etter kontrahering Mycoplasma hominis infeksjoner. Dette er fordi de ekstra slim og infiserte væsker blir skilt ut av kroppen, noe som resulterer i disse uvanlige - og ofte illeluktende - utslipp.

Smerter under sex

Kvinner med Mycoplasma hominis infeksjon vil ofte oppleve smerter under samleie. Dette er på grunn av betennelse av ureter presser på skjedeveggen. Når skjeden er Oppsvulmet med blod fra opphisselse, de to vev trykk mot hverandre. Penetrering eller noen ganger bare ekstrem spenning kan føre til smertefulle opplevelser for kvinner. Menn vanligvis ikke føler smerte under sex når infisert med Mycoplasma hominis.

Expert Insight

Mycoplasma hominis er en felles organisme, og er i motsetning til andre seksuelt overførbare sykdommer. Det er ikke uvanlig for monogame par å plutselig oppleve en Mycoplasma hominis infeksjon selv etter mange års eksklusivitet. I disse tilfellene, det er andre faktorer i arbeid som gjør infeksjon av denne felles mikrobe mer sannsynlig, for eksempel undertrykt immunsystem.

Advarsel

Personer med undertrykt immunsystem, for eksempel de med HIV / AIDS eller som nylig har gjennomgått en organtransplantasjon, er mer sannsynlig at kontrakten denne uvanlige kjønnssykdom. I noen tilfeller kan Mycoplasma hominis påvirke organer utenfor urin eller slim traktater. For eksempel pasienter som har opplevd nyresvikt etter en nyretransplantasjon kan ha blitt påvirket av en Mycoplasma hominis infeksjon i nyrene.

Herpes kvise Outbreak Cures

En herpes utbrudd ofte bringer med seg en rekke ubehagelige symptomer av denne seksuelt overførbare sykdommer, inkludert smerte, kløe og dannelse av blemmer eller sår. Selv om noen folk sier disse blemmer eller sår ser ut som kviser, de er langt fra dine vanlige, hverdagslige blemmer. Faktisk, er de et resultat av herpes simplex virus type 2 (HSV-2). Hvis du har denne stamme av viruset, er det ting du kan gjøre for å bidra til å behandle og helbrede et utbrudd, noen ganger også før den starter.

Reseptbelagte medisiner

Av alle de tingene du kan gjøre for en herpes utbrudd, muntlig medisiner er ofte den mest effektive formen for behandling, så snakk med legen din om å få en resept. Mesteparten av tiden, disse medikamentene er antivirale medikamenter, for eksempel acyclovir, famciclovir eller valacyclovir. Tar disse stoffene bør fremskynde den tiden der det tar å rydde opp et utbrudd, samt hjelp eventuelle herpes kviser å gro raskere enn "normalt." Noen ganger kan denne formen for behandling også redusere alvorlighetsgraden av de tilknyttede symptomer og selv redusere sjansene for en gjentakelse.

Mens mange mennesker bare ta disse typer medisiner ved første tegn på et utbrudd, kan legen anbefale at du bruker dem som en del av det som er kjent som "undertrykkende terapi." Suppressiv terapi er i det vesentlige anvendelse av et antiviralt medikament som en del av det daglige rutine. For det meste, er dette gjort når du er mer sannsynlig at lider av hyppige tilbakefall, nemlig i tilfeller av seks eller flere utbrudd i løpet av en 12-måneders periode. Selv om denne terapi undertrykker normalt eller hindrer en faktisk utbrudd, kan det også minske sjansene for overføring av herpes til en seksualpartner.

Naturlige behandlinger

For de fleste reseptbelagte medisiner er den første linjen i forsvaret mot en herpes utbrudd. Imidlertid kan visse naturlige behandlinger være nesten like gunstig, spesielt under en herpes utbrudd. Den mest vanlige er anvendelsen av et kosttilskudd kjent som lysin. Denne aminosyren kan fremskynde utvinning tid fra herpes kviser, slik at så snart du merker noen symptomer, kan du prøve å ta en enkelt tablett hver dag for å bidra til å helbrede sår.

Hvis denne urte supplement unnlater å gi positive resultater, vurdere å bruke andre naturlige metoder for omsorg. En aktuell tea tree olje kan være nyttig for noen mennesker, men du kan finne at lotions eller kremer som inneholder echinacea eller aloe vera bidrar til å minske herpes symptomer. Sørg for å snakke med legen din før du bruker noen urte supplement, det være seg muntlig eller aktuelle, for å behandle denne tilstanden.

Egenomsorg

Sammen med både reseptbelagte og naturlige behandlinger, bør du vurdere å få på plass noen enkle egenomsorg tiltak for å hjelpe i utvinning din. Mens de fleste av disse metodene vil ikke nødvendigvis helbrede et utbrudd, kan de gjøre de tilknyttede symptomer mindre ubehagelig. En av de mer gunstig er syssels stress management, som mental stress utløser ofte et utbrudd for noen mennesker. Å holde området rent, tørt og kjølig kan gå en lang vei å minske smerte og kløe assosiert med denne tilstanden. Selv iført løstsittende klær kan lindre irritasjon av herpes kviser. Prøv å ta varme bad, bor hydrert og bruke kalde omslag for å lindre symptomer. Hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen, så leke seg med egenomsorg tiltak for å finne hva som er nyttig for deg.

Hvor lang tid tar det for Herpes å vises?

Primære Utbrudd

Fordi hver person reagerer på herpes simplex 1 virus eller herpes simplex 2-viruset som forårsaker genital herpes annerledes, er det umulig å måle når herpes vises. Noen mennesker går i måneder, kanskje år, før de opplever et utbrudd. Men Centers for Disease Control sier at de fleste mennesker som opplever en primær utbrudd gjøre dette innen to uker for å bli infisert med HSV-2 eller HSV-1. Den primære utbruddet er vanligvis den tøffeste å komme gjennom, og mange mennesker opplever hele kroppen symptomer før lesjoner vises, for eksempel hodepine, verkende ledd, ømme kjertler i lysken og prikking i huden der lesjoner vises. Primære utbrudd vanligvis vare fra to til fire uker; ofte en andre klynge av lesjoner vises på samme måte som den første er helbredelse.

Ikke-primære Utbrudd

Mayo Clinic eksperter advarer om at opptil 90 prosent av personer smittet med HSV er uvitende. De har symptomer så mild at de går ubemerket. Lesjoner under en ikke-primære utbrudd ofte forveksles med insektsbitt, inngrodde hår, allergisk reaksjon på kondomer eller sæddrepende middel eller gnagsår fra sex, som de klynger av blemmer er veldig små og noen ganger symptomene er ikke-eksisterende. De fleste vet ikke at de har kjøpt genital herpes fordi de har hatt i muntlig form av herpes forårsakes av HSV-1, også kalt en feber blemme eller forkjølelsessår, på et tidspunkt i løpet av barndommen. HSV-1-virus forårsaker antistoffdannelse som bekjemper andre HSV inntrengere, inkludert HSV-2 som vanligvis forårsaker genital herpes.

Andre Herpes Fakta

Mennesker som opplever primære utbrudd generelt kan forvente å få fem seks ytterligere utbrudd i året som kommer, sier Center for Disease Control. Imidlertid vil disse være mindre alvorlige utbrudd og kortere i varighet. Herpes infeksjoner er svært vanlig, funnet i en: 4 kvinner og 1: 8 menn. Mens de fleste genital herpes tilfellene er forårsaket av HSV-2 som er gått fra en infisert seksuell partner til en infisert seksuell partner gjennom samleie, rundt 10 prosent er forårsaket av HSV-1, når noen med oral herpes utfører oralsex på en infisert partner . Genital herpes er mest sannsynlig å bli overlevert når en infisert seksuell partner har ingen symptomer, og viruset er asymptomatically Shedding, rømmer gjennom minutters pauser i huden vev. Dette skjer rundt 70 prosent av tiden, ifølge Mayo Clinic eksperter.

Hva viruset forårsaker HPV?

Hva er HPV?

Humant papillomavirus, også kjent som HPV, er en type papillomavirus (et DNA virus) som lever i menneskekroppen, spesielt i hud og slimhinner, og føres gjennom direkte kontakt. Over 100 tråder av HPV er identifisert, hvorav noen forårsake vorter (både vanlig, plantar og genital) og noen av disse kan føre til livmorhals eller genital kreft. Antallet mennesker i dag er smittet med HPV er vanskelig å fastslå, ettersom bærere ofte ikke vise symptomer i lange perioder av gangen etter smitte, og det kan være uklart om folk som har vist symptomer i det siste fortsatt bære viruset.

Behandlinger

HPV er ikke kureres. Imidlertid utbrudd ofte klare seg i løpet av to år, og vortene kan fjernes ved en rekke medisinske prosedyrer, inkludert fryse dem med flytende nitrogen ved hjelp av salisylsyre eller ved kirurgisk fjerning. Kreftbehandling varierer basert på type og den enkelte sak. Det er en vaksinasjon for flere stammer av HPV som kan føre til kreft.

Forebygging

HPV overføres mellom mennesker gjennom direkte kontakt med huden. Heldigvis, hvilke typer HPV som forårsaker vanlige og plantar warts er ikke så smittsomt som genital warts. Praktisere sikker sex kan bidra til å beskytte deg fra å fange HPV eller sende den videre til dine seksuelle partnere. Det er også mulig for spedbarn å fange HPV fra sin mor under fødselen, selv om dette er svært uvanlig.

Det er ofte ingen synlige tegn på HPV, uansett belastning, og HPV kan være sovende i mange år etter smitte og mellom utbrudd. Dette gjør ofte det umulig å vite når HPV ble kontrahert og fra hvem.

Lungebetennelse Symptomer hos barn

Lungebetennelse er en infeksjon i lungene som forårsaker betennelse og alveolene eller luftblærer i lungene for å fylle med pus eller annen væske. De vanligste årsaker til lungebetennelse hos barn er bakterier og virus. Lungebetennelse forekommer ofte i vinteren og våren måneder, og kan utvikle etter at et barn har hatt en forkjølelse eller en øvre luftveisinfeksjon.

Bakteriell lungebetennelse symptomer

Hos barn er bakteriell lungebetennelse oftest forårsaket av Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus og gruppe A streptokokker. Symptomene på bakteriell lungebetennelse hos barn ofte raskt dukke opp; de er mer alvorlig hos yngre barn enn hos eldre barn. Symptomer kan inkludere en moderat til høy feber, frysninger, hoste, rask pust og problemer med å puste. Et barn som har problemer med å puste vil ha blusset nesebor og et synkende brystet mens han puster. Et barn med bakteriell lungebetennelse kan også være rastløs og trøtt og nekter å spise. Han kan ha kvalme, oppkast og diaré, og klager over magen og brystsmerter.

Viral lungebetennelse symptomer

Viral lungebetennelse forekommer oftere enn bakteriell lungebetennelse og er ofte forårsaket av influensaviruset, parainfluensavirus og adenovirus. Et barn med viral lungebetennelse ofte vil ha først hatt en øvre luftveisinfeksjon. Symptomer på viral lungebetennelse hos barn synes ofte sakte og kan variere fra mild til alvorlig. Symptomer kan inkludere en moderat til høy feber og frysninger, en produktiv hoste med små biter av hvitt slim, piping i brystet, og anstrengt, rask pust. Mange andre symptomer på viral lungebetennelse er også symptomer på bakteriell lungebetennelse.

Mycoplasma lungebetennelse

En av de mest vanlige typer av lungebetennelse hos barn i alderen 5 til 12 er mycoplasma pneumonia, ofte kalt vandre lungebetennelse. Denne type lungebetennelse er forårsaket av en organisme kalles en mykoplasma, som er annerledes enn en bakterie eller et virus. På grunn av dette, har mycoplasma pneumonia forskjellige symptomer enn lungebetennelse forårsaket av virus eller bakterier. Feber, frysninger, hodepine, tretthet, sår hals og en tørr, hakkende hoste er ofte symptomer på mykoplasma lungebetennelse hos barn. Mycoplasma lungebetennelse ofte rammer barn i overfylte levekår.

Diagnose og behandling

En lege vil se på en barnets symptomer, undersøke barnet og kan ta en kiste x-ray. Han kan også ta en spytt kultur og gjøre blodprøver for å finne ut om han har lungebetennelse og hvilken type han har. Hvis et barn har bakteriell lungebetennelse, vil hun bli behandlet med antibiotika. Antibiotika er ikke vant til å behandle viral eller mykoplasma lungebetennelse. Et barn med viral eller mykoplasma lungebetennelse kan gis medisiner som paracetamol for å behandle noen av symptomene. Hoste og kaldt medisiner anbefales ikke for barn under 4.

Contagiousness og forebygging

Virus, bakterier og mykoplasma lungebetennelse er smittsom og spres gjennom spytt, slim og rennende nese. Hvis et barn er rundt noen som hoste og nysing, kan han få lungebetennelse. Han kan også få lungebetennelse ved å dele drikkeglass og bestikk. Undervisning et barn skikkelig håndvask og hvordan å dekke munnen når han hoster eller nyser, vil bidra til å forhindre spredning av lungebetennelse.

Over the Counter behandling for Helvetesild

Herpes Zoster, også kjent som helvetesild, er en viral infeksjon. Denne infeksjonen oppstår bare når en person har kontrakt vannkopper, og har mange ubehagelige symptomer. Mens det er viktig å søke medisinsk hjelp og behandling for tilstander som dette, er det over-the-counter behandlinger som kan moderere symptomene i et mildt tilfelle.

Symptomer

Helvetesild utbrudd ofte begynne i dagene før et utslett noen gang kommer ut. De første tegn på et utbrudd kan være alt fra svimmelhet til hodepine, svakhet og andre influensasymptomer. Helvetesild, men ikke forårsaker feber. Huden i regionen der utslett vil dukke kan prikke, kløe eller bli smertefullt. Når utslettet har brutt ut, vil det danne væskefylte blemmer. Innledningsvis er fluidet klar, men det blir gul og uklar i løpet av noen få dager. På dette punktet, vil blemmer begynner å tørke opp og skorpe over, som er det første trinnet av helbredelsesprosessen.

Influensalignende symptomer

De influensalignende symptomer som dukker opp før et utbrudd kan være like ødeleggende som influensa selv. Rikelig med væske og hvile kan hjelpe med svimmelhet og svakhet. Hodepine kan behandles med vanlig over-the-counter smertestillende medikamenter, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre.

Kløe

Den fremvoksende utslett kan være svært kløende og ubehagelig. Dette ubehaget kan lindres ved bruk av over-the-counter hydrokortison kremer. Hvis kløen er intens, kan antihistaminer som difenhydramin være nyttig, som kan aktuell anti-klø salver som Caladryl.

Smerte

Vabler av en helvetesild utbrudd kan være spesielt smertefullt. For å redusere smerte, kan du ta paracetamol, ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Kule komprimerer brukes flere ganger per dag kan også redusere smerte. Bading i kaldt vann behandlet med natron eller finmalt havregryn er et annet alternativ som hjelper smerten av helvetesild blemmer. Den blemmer må få lov til å gro, men så når de når det stadiet der de begynner å skorpe over, er det viktig å holde området tørt så mye som mulig.

Betraktninger

Over-the-counter behandlinger for helvetesild kan være effektive i milde tilfeller. Det er imidlertid situasjoner hvor profesjonell medisinsk behandling skal være prøvd. En alvorlig utbrudd, et utbrudd som rammer øyne eller andre deler av ansiktet, et utbrudd som oppstår med feber, eller noen tegn på infeksjon ved utslett tomtearealet er alle tegn på at en lege bør konsulteres.

Antibiotika Behandling av psoriasis

Bruk - og overforbruk - av antibiotika har blitt kontroversiell i de senere år. Det er sant for behandling av psoriasis, så vel som mange andre helsemessige forhold. Problemet: mange antibiotika har mistet sin effektivitet som nye generasjoner av bakterier har blitt avlet for å motstå medisiner. Kompliserer saken for psoriasis brukere er blandet bevis på om antibiotika virkelig gjøre stor forskjell i behandling av sykdom eller symptomer.

Funksjon

En form av psoriasis kan utløses av en infeksjon fra bakterier, spesielt strep hals. Kjent som guttate psoriasis, er utbruddene preget av små røde flekker på huden. Det er vanlig å bruke antibiotika for å behandle den underliggende infeksjon som fører til at guttate utbrudd. Antibiotika kan bidra til å kontrollere den første infeksjonen og hindre spredning. Noen hudleger og generelle leger også behandle andre former for psoriasis med antibiotika (blant andre behandlinger). Ifølge National Institutes for Health, er det lite som tyder på at denne typen antibiotika behandling har noen medisinsk verdi.

Ekspertråd

I henhold til Dermatology Centre ved University of Manchester, er det ingen bevis på at faststoff antibiotika er nyttige ved behandling av psoriasis. Senteret ansatte anmeldt eksisterende forskningsstudier for å trekke den konklusjonen. Antibiotika er blitt vist å interferere med andre psoriasis behandlinger. The University of Michigan Health System advarer om at den ofte foreskrevet antibiotika tetracyklin kan blokkere funksjonen av acitretin, en kraftig medisin bevist å fjerne symptomene på psoriasis.

Risiko

Antibiotikaresistens representerer et eksempel på survival of the fittest. Selv om antibiotika arbeide for å drepe bakterier, kan en liten prosentandel av bakterier overleve. Disse bakteriene passere på sin motstand når de formere seg. Det langsiktige resultatet er en ny stamme av bakterier som ikke kan drept av eksisterende antibiotika. Leger og forskere nå finne seg i et kappløp om å utvikle nye behandlinger som kan takle sterkere varianter av skadelige bakterier. Antibiotikaresistens har blitt en av medisinens mest presserende problemene. Psoriasis behandling tjener som et eksempel på hvordan antibiotika kan brukes for mye uten noen klare bevis for effektivitet.

Alternatives

Psoriasis utbrudd ofte gjør huden ser rød og irritert. Det er lett å forveksle disse symptomene med en infeksjon, som fører noen psoriasispasienter til å be om antibiotika fra sine leger. Faktisk, er en rekke andre behandlinger som kan være mye mer effektivt. Disse inkluderer aktuelle kremer og salver, steroider, biologiske medisiner, lysterapi og svært potente cytostatika. I tillegg, alternative behandlinger, for eksempel endringer i kostholdet, urte kosttilskudd, sjøsalt, akupunktur og flere har blitt funnet effektive for noen psoriasispasienter.

Misforståelse

Tilfeller av psoriasis knyttet til infeksjoner er faktisk sjelden. De fleste psoriasis tilfeller har genetiske eller miljømessige årsaker. Selv om den eksakte mekanismen som fører til utbrudd er fortsatt ukjent, er det klart at immunsystemet hos psoriasispasienter er overaktiv. Dette fører til den karakteristiske oppbygning av huden hos pasienten, som fører til kløe, avskallinger og andre symptomer. Bakterier spiller ingen rolle i denne prosessen, og så antibiotika har liten effekt i de fleste tilfeller.

Common utslett

Common utslett


De fleste mennesker lider av en kløende, rødlig eller skjellete hud tilstand eller annen gang i sitt liv, men sjelden er hudutslett grunn til bekymring. Betegnelsen "utslett" er bredt definert som en hud-lidelse, som resulterer i en endring i huden utseende, enten ved å farge eller konsistens. Et flertall av utslett er små og vil rette seg i løpet av få dager, selv om årsaken er ikke fastslått. Noen få utslett, men skyldes en kronisk hudsykdom, eller kan vises som et symptom på en annen lidelse.

Funksjoner

Rødhet med eller uten kløe, er til stede i den vanligste formen for utslett og kan være et symptom på en allergi mot en husholdning stoff, planter eller dyr. Mange utslett som har kløende og skjellende flekker er et resultat av eksem, en tilstand sett i mennesker i alle aldre. Også kjent som dermatitt, disse milde eksem utbrudd ofte løse seg selv, spesielt hos små barn. Alvorlige utslett må lege for å hindre smitte av blemmer eller koker eller for å hindre spredning av smitte.

Beliggenhet

Eksem utslett oftest vises på innsiden av albuer eller knær eller på den nedre del av bena. De kan også vises på sidene og bak i nakken; i noen lider, kan utslett spre seg til ansiktet og ørene. Hvis utslettet varer mer enn et par dager, eller hvis den kommer tilbake, kan det være kronisk eksem. Utslett forårsaket av andre forhold kan være plassert på forskjellige deler av kroppen.

Faktorer

Hvis et utslett ikke er eksem, kan det være et symptom på en annen lidelse. Et virus som angriper immunforsvaret, slik som helvetesild, HIV eller vannkopper, kan føre til en særegen og noen ganger alvorlig utslett. Sopp, kontrakt ved kontakt med en infisert person eller et dyr, kan føre til fotsopp eller ringorm utslett. Andre utslett indusere er stress, en negativ reaksjon på et legemiddel, overflødig kroppsvarme, svette eller insektbitt.

Diagnose

En lege vil visuelt inspisere utslett og kan bestille en hud-patch test hvis han mistenker avtrekkeren er en husholdning eller miljø substans. En allergolog utfører patch test ved å bruke liten mengde kjente allergener til forskjellige områder av huden og opptak reaksjonen til hver test spot. En lege kan også bestille en hud biopsi hvis han føler utslett er forårsaket av en underliggende lidelse, som kreft eller infeksjon.

Behandling

Den første linjen i forsvaret i behandling av et utslett er å lindre smerte, kløe og videre spredning av utslett. Legen kan forskrive en antibakteriell, soppdrepende eller et steroid-basert krem ​​for å stoppe spredningen av et utslett. I tillegg kan antibiotika eller steroider være i orden hvis utslettet er alvorlig og sprer seg gjennom blodet. For milde utslett, mange over-the-counter produkter er tilgjengelig som inneholder tjære, peroxide, salisylsyre og nonprescription styrke kortison salver.

Advarsel

En medisinsk faglig bør inspisere noen utslett som ikke går bort i løpet av få dager eller forverres. Hvis infeksjon, forhøyet varme i utslett området eller den plutselige spredningen av et utslett som ble viker oppstår, kontakt lege.

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma infeksjon er vanligvis forårsaket av Mycoplasma pneumoniae, et medlem av Mycoplasma slekten. Disse infeksjonene er en vanlig årsak til smittsom lungebetennelse og epidemier oppstår det meste i lukkede populasjoner fordi de krever langvarig kontakt med smittede personer som skal inngås. Mycoplasma infeksjoner overføres gjennom innånding smittsomme sekret fra luftveiene og vanligvis påvirker lungene først. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre mycoplasma infeksjoner.

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

•  Dekk nese og munn mens du hoster eller nyser å hindre spredning mycoplasma infeksjoner, som med alle luftveissykdom. Kast den brukte vev i en papirkurv.

Vask hendene ofte, spesielt etter du hoster eller nyser, og unngå nærkontakt med smittede pasienter. Bruk såpe og vann eller en alkoholbasert håndrens.

Hold deg hjemme når du er syk og ikke dele drikkeglass, bestikk, håndklær eller andre personlige eiendeler.

Unn Mycoplasma infeksjoner med azitromycin som profylakse. Erytromycin eller klaritromycin brukes også som alternativer. Studier har også støttet ved bruk av tetracykliner som et forebyggende for mycoplasma-infeksjoner. Denne bruken er motet i folk som ikke allerede er smittet. En tidligere infeksjon gjør gi noen immunitet, men det er ikke permanent og sekundære infeksjoner er vanligvis mildere. Ingen sertifisert vaksine for Mycoplasma pneumoniae er tilgjengelig.

Bruk standard epidemi kontrolltiltak for å redusere sekundære angrep i ​​lukkede populasjoner. Avholdenhet kan bidra til å kontrollere spredningen av mycoplasma infeksjoner i nedre urinveier.

Mycoplasma Diagnose

Mycoplasma er en bakterie som ikke har en cellevegg, noe som betyr at bakterier ikke er påvirket av noen kurs av antibiotika, for eksempel penicillin. Bakteriene er vanligvis involvert med luftveissykdommer som forårsaker betennelse i lungene, som å gå lungebetennelse eller atypisk lungebetennelse. En mycoplasma diagnose er viktig for å bestemme riktig løpet av behandling og for å hindre spredning.

Statistikk

Basert på rapporter levert av CDC, er det omtrent 2 millioner tilfeller av lungebetennelse årlig, med 100.000 sykehusinnleggelser i USA alene. Mange vet ikke at de har lungebetennelse fordi de tror det er bare en vanlig forkjølelse.

Grunnleggende

For å unngå smitte, vaske hendene regelmessig, unngå folkemengder i løpet av influensa sesonger, og unngå røyking.

Vanlige symptomer på en mykoplasma infeksjon er feber, sår hals, hodepine, tretthet, og hoste eller bronkitt. I mange tilfeller fører til at mycoplasma-infeksjon vandre pneumoni, hvor pasienten har milde symptomer. Noen symptomer kan fortsette i mer enn en måned.

Hvis du har en hoste i mer enn 10 dager, bør det ikke stå ubehandlet og det er viktig å søke legehjelp. En mykoplasma infeksjon kan forverres hvis medisinsk behandling ikke er gitt.

Diagnose

Fordi mykoplasma infeksjon kan være et tegn på andre medisinske tilstander og selv årsaken, vil en lege vanligvis begynne med en differensialdiagnose, for å utelukke andre muligheter.

Ved mistanke om mycoplasma, vil en lege foreta en fysisk eksamen og bryst røntgenbilder for å finne ut hvilken type luftveisinfeksjon påvirker kroppen. En lege vil se etter tegn på lungebetennelse, bronkitt eller annen luftveisinfeksjon. Ulempen med et røntgenbilde, er at det ikke alltid gi den informasjon som er nødvendig for å diskriminere mellom bronkitt og andre infeksjoner.

En høy oppløsning CT scan gir mer oppløsning enn en x-ray, men er vanligvis flere hundre dollar dyrere enn brystet x-stråler. Det er normalt ikke nødvendig, men i noen tilfeller kan være et bedre alternativ for diagnose av Mycoplasma-infeksjon.

Ytterligere tester kan bestilles avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er og kan omfatte en komplett blodprosent, blodkulturer, antistofftester, og bronkoskopi. Sputum kulturer eller en hals kultur kan gjøres for å kontrollere for mycoplasma bakterier. Hvis en diagnose ikke kan foretas på andre måter, kan en åpen lunge biopsi gjøres for å teste det som er i lungene, og fastslå årsaken.

Behandling

Etter en positiv mycoplasma test, er det viktig å følge med på en behandlingsplan. Antibiotika er ofte foreskrevet og hjem resten vil bli anbefalt, inkludert drikke væske å forbli hydrert slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen. Antibiotika som vanligvis tilbys er Ertyromycin, Azithromycin, og Zithromax, da disse bidra til å eliminere bakterievekst. Andre antibiotika kan redusere veksten av bakteriene. En lege vil ofte anbefale å ta ekstra medisin for å redusere feber og andre symptomer.

I noen tilfeller kan sykehus være nødvendig å overvåke kroppens reaksjon på medisiner.

Betraktninger

For noen pasienter kan en mykoplasma diagnosen være en indikator for en annen medisinsk tilstand, slik som lungecancer, sinusitt, emfysem, astma, cystisk fibrose, eller andre medisinske tilstander som involverer ofte luftveiene. Noen kroniske luftveisproblemer er ikke diagnostisert riktig fordi en feildiagnostisering av mykoplasma infeksjon er gitt.

Mycoplasma Herb Treatment

Mycoplasma Herb Treatment


Mycoplasma (Mycoplasma pneumoniae) er en mikroskopisk organisme i forbindelse med bakterier. Mycoplasmic infeksjoner er svært smittsom og kan skyldes kontakt med nese eller hals dråper av en infisert person. Infeksjoner forårsake lungebetennelse eller lungebetennelse-lignende symptomer som hoste, ørebetennelse, feber, sår hals, bronkitt, hodepine og tretthet. Infeksjoner ofte resultere i "atypiske" eller "walking" lungebetennelse.

Tradisjonelle behandlinger for Mycoplasma

Mycoplasma infeksjoner kan gå bort på egenhånd, men de er oftest behandles med antibiotika som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin. Etterfølgende infeksjon har en tendens til å være mindre alvorlige og lettere å behandle.

Alternative Herb behandlinger for Mycoplasma

Når den brukes til behandling av infeksjoner, har mange urter blitt funnet meget effektive. Disse urtene kan males, blandes og plasseres i kapsler; brygget i te; malt til pulver og blandet inn i helse drikke; eller forbrukes helhet. Gunstige urter omfatter følgende:

Linfrøolje kan bidra til å bygge sunne cellemembraner og stimulere immunaktivitet.
IP6 (riskli-ekstrakt) har næringsstoffer som antas å bedre immunitet og generell helse.
Astralagus øker produksjonen av interferon, et immun faktor som inhiberer viral vekst.
Timian bidrar til å redusere smitte.
Ginseng virker immunsentraler i sentralnervesystemet gjennom adrenal hormoner.
Echinacea er effektiv mot en lang rekke mikroorganismer, inkludert virus, bakterier og sopp.
Hvitløk har antibiotiske egenskaper.
Endelig kan oliven blad ekstrakt øke immunforsvaret.

Mycoplasma Genatalia Treatment

Mycoplasma genitalium (MG) er en liten bakterie som lever i den menneskelige kjønnsorganer; det sendes ved ubeskyttet sex. Infeksjon med MG er faktisk veldig vanlig, men er ofte asymptomatisk, noe som betyr at det ikke nødvendigvis manifestere noen åpenbare symptomer. MG-infeksjoner har vært knyttet til flere forhold i både menn og kvinner, inkludert bekken inflammatorisk sykdom og uretritt, men forskerne fortsatt ikke helt sikker på hvilken rolle MG spiller i sykdom.

Kjennetegn

Dessverre er MG vanskelig å vokse i kultur, noe som har gjort det vanskeligere for forskere å studere. Det ble oppdaget i 1980, og det er ikke kjent nøyaktig hva brøkdel av befolkningen er smittet fordi det ikke har vært noen omfattende arbeid for å screene for MG. I de fleste tilfeller er det ingen symptomer og det er ikke klart om MG infeksjon har langsiktige konsekvenser eller komplikasjoner. MG har blitt koblet, men til en rekke sykdommer, inkludert inflammatorisk bekken sykdom, endometritis (betennelse i Slimhinnen i livmoren) og cervicitt (betennelse i cervix) hos kvinner og uretritt (betennelse i urinrøret) hos menn.

Symptomer

Kløe i skjeden, svie ved vannlating og smerter forbundet med sex er alle symptomer hos kvinner som kan tyde MG infeksjon. I menn, smerter ved vannlating, kløe og gulaktig utflod er symptomer på uretritt - en tilstand knyttet i noen studier til MG. Legene har ennå ikke identifisert spesifikke symptomer som ville gjøre dem i stand til å skille bekkeninfeksjon (PID) eller uretritt forårsaket av MG fra PID eller uretritt forårsaket av andre smittestoffer.

Detection

Labs typisk teste for MG ved hjelp av en teknikk kalt PCR som gjør kopier av en bestemt DNA-sekvens fra en prøve. Forhold som uretritt kan noen ganger føre fra co-infeksjoner med flere bakterier - en utfordring faktor når du prøver å peke ut den skyldige og bestemme riktig behandling. Siden symptomene for MG infeksjon skiller seg ikke markant fra symptomer på infeksjon med noen andre vanlige kjønnssykdommer - og siden MG er ofte asymptomatiske - MG kan godt gå ubemerket.

Behandling

Siden MG er vanskelig å isolere fra prøver, er forskere fremdeles arbeider for å finne ut hva som er best for behandling MG - hvis og når MG infeksjon krever behandling. Asymptomatiske infeksjoner kan ikke engang krever noen intervensjon, men det er mulig at asymptomatiske infeksjoner kan føre til at noen langsiktig og som ennå uidentifiserte konsekvenser. Vanligvis behandling for MG er med antibiotika for å drepe bakterier eller hindre dem fra å vokse.

Mest effektive antibiotika

Ifølge en 2009 studie i tidsskriftet Antimicrobial Agents Kjemoterapi, de mest effektive antibiotika mot MG in vitro (i et reagensrør eller eksperimentelle oppsettet) var azitromycin, klaritromycin, sitafloxacin og Moxifloxacin. En annen studie i tidsskriftet Emerging Infectious Diseases i 2006 rapporterte imidlertid at azitromycin ikke klarer å gjennomføre en kur i et betydelig antall tilfeller, noe som kan gjøre Moxifloxacin eller andre antibiotika et bedre valg. Doksycyklin og Levofloxacin er også antibiotika ofte foreskrevet for å behandle tilstander noen ganger forårsaket av MG. Som alltid, hvis du har spørsmål om din tilstand eller velge riktig behandling, er den beste personen til å konsultere legen din.

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse

Tegn og symptomer på Mycoplasma lungebetennelse


Mycoplasma pneumonia er en forholdsvis liten form av de mer vanlige, og mye mer farlig bakteriell luftveisinfeksjoner, lungebetennelse. Det er noen ganger referert til som "walking lungebetennelse" fordi symptomene er vanligvis ikke alvorlig nok til å hindre en person som lider av sykdommen fra å være aktive og oppegående. Selv om sine tegn og symptomer ofte etterligner influensa eller forkjølelse, er det noen viktige forskjeller.

Onset Periode

Mycoplasma lungebetennelse har en svært langsom hastighet av utbruddet. En pasientens symptomer vil forverres over tid ved en relativt langsom hastighet, noen ganger ta uker å komme til sin fulle styrke. Dette er en stor forskjell fra influensa og andre virussykdommer, som pleier å ha en mye raskere utbruddet av bare et par dager.

Tørr hoste

En tørr hoste som langsomt blir verre over tid er en svært vanlig markør blant tilfeller av mykoplasma lungebetennelse, særlig under utvinning perioden. Faktisk, en mangel på en vedvarende hoste nesten utelukker en diagnose av mykoplasma lungebetennelse. Denne hosten gradvis blir mer alvorlig og kan også føre til bronkitt. Hosten kan behandles med over-the-counter hoste suppressants og andre behandlinger som er kjent for å lindre alvorlige hoste, som for eksempel å sove i oppreist stilling. Bryst ømhet fra alvorlig hoste kan også utvikle.

Influensalignende symptomer

Vanlige influensasymptomer, som feber, sår hals, hodepine, frysninger, lunger og en generell sykdomsfølelse, blir også nevnt i mykoplasma lungebetennelse, og det er derfor det er så ofte forveksles med en vanlig influensa. Disse symptomene kan vanligvis håndteres med generalisert, over-the-counter medisiner, ikke spesielt for en forkjølelse eller influensa. De vanlige hjem rettsmidler, som for eksempel sengeleie, rikelig med væske, varm te og kyllingsuppe, også bidra til å gjøre pasienten føler seg mer komfortabel under utvinning perioden.

Symptomer på moderate tilfeller

I moderate tilfeller kan mer alvorlige symptomer ligne felles utvalg av lungebetennelse også oppstå, for eksempel utslett, øreverk, svært høy feber, klumper i halsen og en sterk hoste. Selv om disse tilfeller av sykdommen er mer betenkelig, de sjelden krever sykehus forblir som den mer alvorlige formen av sykdommen, og symptomene ofte løse på egen hånd.

Antibiotika

Hvis en pasient er diagnostisert med mycoplasma pneumonia, er antibiotika ofte foreskrevet noe som er en stor forskjell fra tradisjonell behandling av influensa, som er et virus og reagerer ikke på antibiotika. Ordinære antibiotika, for eksempel tetracykliner og erythromicin, blir ofte foreskrevet, og kan fremskynde utvinning tid betraktelig. Rask respons til antimikrobielle behandlinger er en retrospektiv tegn og bekreftelse på at pasienten lider av mykoplasma lungebetennelse og ikke influensa; Omvendt, kan en mangel på respons til antivirale tyder på at pasienten lider av en bakteriell infeksjon, og gjør diagnosen av mycoplasma pneumonia som mye mer sannsynlig.

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes


Herpes er en type viral infeksjon som kan innlede en person på en av tre forskjellige måter, som en okulær herpes, oral herpes eller genital herpes. Alle tre manifestasjoner av sykdommen er forårsaket av samme virus, og alle er svært smittsom. Det er også svært vanskelig å behandle de utbrudd av herpes symptomer som lider håndtere på en varierende basis. Det er imidlertid effektive måter for behandling av et utbrudd av herpes.

Hvordan behandle et utbrudd av Herpes

•  Avstå fra kontakt med andre. Det er helt avgjørende under et utbrudd av herpes at du avstår fra kontakt med andre mennesker så mye som mulig. Dette vil holde deg fra å overføre herpes smitte til andre.

Så mye som mulig, holde seg borte fra det infiserte området. Det er mulig, ved å berøre det infiserte området og deretter berøre deg selv igjen, for å spre herpes smitte fra ett område til et annet på kroppen din. Du kan for eksempel under en muntlig infeksjon utbrudd av herpes, berører munnen og da, senere på, ta på kjønnsorganer eller øyne og spre smitte. Unngå dette så mye som praktisk mulig.

Ta smertestillende medikamenter for å håndtere eventuelle tilhørende smerter. Over-the-counter smertestillende som for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen natrium, kan brukes til å styre din smerte.

Spre kortison krem på det berørte området for å bidra til å redusere kløe, hevelse og generelt ubehag av utbruddet.

Ta en reseptbelagte medisiner for å bidra til å håndtere din nåværende utbruddet og hindre andre oppstår i fremtiden. Se legen din for å finne ut hvilke reseptbelagte medisiner er riktig å behandle herpes.

Hint

  • Vask hendene ofte mens midt i et utbrudd til å begrense sjansene for å spre din herpes smitte til noen andre eller deg selv.
  • Hvis herpes sår skadet på grunn av chaffing fra klær, løstsittende klær for å minimere effekten.
  • Da det er mulig å spre herpes selv når virusinfeksjon synes å være i remisjon. Ta alle nødvendige forholdsregler til enhver tid, om du har et utbrudd eller ikke.

Hvordan Test for herpes utbrudd under fødsel

I noen tilfeller kan en mor med herpes overføre viruset til barnet via leveringsprosessen. Nyfødt herpes er ikke vanlig, men det kan være utrolig ødeleggende for babyer. Herpes kan påvirke babyens øyne, hud eller munn hvis mottatt via leveringsprosessen. Hvis du har aktive herpes sår eller legioner når du går inn i arbeid, vil legen din sannsynligvis velge å utføre et keisersnitt for å redusere sannsynligheten for at barnet får herpes. Heldigvis er det relativt enkelt å teste for herpes utbrudd under fødselen.

Hvordan Test for herpes utbrudd under fødsel

•  Snakk med legen din om din herpes tidlig i svangerskapet. Hvis du noen gang har hatt en herpes utbrudd, vil viruset alltid være i kroppen din. De fleste kvinner med herpes kan levere sine babyer vaginalt så lenge de ikke har herpes utbrudd når de går inn i arbeid. Det er viktig at legen din er godt opplyst ved din tilstand.

Inspiser underlivet for sår, blemmer, sår eller støt. Når du nærmer deg slutten av svangerskapet, foretar regelmessige inspeksjoner. Hvis du har noen tegn på et utbrudd når du går inn i arbeid, bør du ikke levere barnet vaginalt.

Bruk et speil for å undersøke din anal området. Mens herpes sår er vanlig på og rundt skjeden, de også jevnlig dukke opp på og rundt anus. Undersøke alle vinkler av området for å sikre at det ikke er noen utbrudd.

kjenne tegn på en forestående utbrudd. Ofte vil du oppleve ulike symptomer rett før en herpes utbrudd. Disse symptomene er kløe, smerte eller ubehag i baken, innsiden av lårene eller genital området. Hvis du opplever disse symptomene, kontakt legen din umiddelbart.

Be legen om å inspisere deg for aktive herpes når du går inn i arbeid. Legen vil nøye undersøke deg, slik at det ikke er noen tegn på et utbrudd. Siden herpes sår noen ganger oppstå på innsiden av vagina eller livmorhalsen, vil legen trenger å undersøke disse områdene. Hvis du har en herpes utbrudd, vil legen din utføre et keisersnitt for å redusere risikoen for overføring av viruset til barnet ditt.

Hint

  • Legen din kan foreskrive en anti-virus medisiner å ta under svangerskapet.

Second herpes utbrudd Symptomer

Herpes simplex virus er lett kontrahert. Når du er inne i kroppen din, vil det alltid forbli. Mange med herpes er diagnostisert etter den første utbruddet, på grunn av tegnene og symptomene de opplever. Imidlertid, hvis ikke er tett passet, viruset kan blusse opp. Avhengig av hvilken type virus du har kontrakt, vil symptomene vanligvis forskjellig. Herpes simplex virus 1 er kjent som "oral herpes" fordi den påvirker munnen og ansiktet. Type 2 er referert til som "genital herpes" fordi det påvirker den regionen av kroppen. Lære å få øye på de andre herpes utbrudd symptomer tidlig kan hjelpe deg å holde dem under kontroll.

Forkjølelsessår

For herpes simplex-virus 1 (HSV-1), den vanligste andre herpes utbrudd symptom er forkjølelsessår rundt munn og lepper. Disse små blemmer kan være litt smertefullt og kan vare et par uker. De vil skorpe over og danne en skorpe før de forsvinner. Under et aktivt utbrudd, kan du overføre Type 1-virus, så aktiviteter som kyssing og deling drikker bør unngås.

Kjønnsvorter

Små, røde, smertefulle støt ligner forkjølelsessår vises på og rundt kjønnsorganene under ditt andre og påfølgende utbrudd med type 2 herpes virus. Disse små vorter kan dannes på penis, vagina og anus, og blir ofte forvekslet for insektbitt eller jock kløe. Som Type 1, er Type 2 smittsom når symptomene er til stede. Derfor bør du avstå fra enhver seksuell aktivitet eller dele klær i løpet av denne tiden.

Kløe

Kløe er vanligvis en forløper til en herpes utbrudd. Den følelsen vanligvis begynner en eller to dager før blemmer begynner å dannes. Noen ganger begynner en behandling som involverer medisinske kremer og salver kan dempe viruset "angrep og redusere symptomene når de oppstår.

Misdiagnoses

Ofte herpes utbrudd symptomer som finnes i underlivet kan forveksles med mange andre forhold. Disse inkluderer en gjær infeksjon, skrittsopp eller insektbitt. Det er viktig å vite forskjellen mellom de genitale vorter og andre årsaker til de små blærer for effektivt å kunne behandle dem.

Forebygging

Fremtidige utbrudd symptomene kan kontrolleres ved å ta en reseptbelagte medisiner utviklet for å holde viruset i sjakk. Senke stressnivået og fremme et sterkt immunforsvar vil også hjelpe kroppen din bekjempe viruset og holde den sovende.

Hjem rette for en herpes utbrudd

Dessverre er det ingen kur for genital herpes. Hvis du har en herpes utbrudd, kan du ta reseptbelagte medisiner for å redusere alvorlighetsgraden og forkorte den helbredende tid. Men ifølge Mayo Clinic, er det ikke over-the-counter medikamenter som har vist seg å være effektive. Heldigvis, ifølge Epigee, er det mange hjemme-herpes rettsmidler som du kan prøve å bidra til å avlaste deg genital herpes symptomer.

Funksjon

For å hjelpe utbruddet leges så raskt som mulig, holde det infiserte området rent med såpe og vann, sier Mother Nature Inc. Ikke bruk vaselin eller antibiotika salver. En herpes utbrudd trenger mye luft for å helbrede, og disse salver kan blokkere denne luft og bremse helbredelsesprosessen. Også, iført løstsittende, vil bomull undertøy hjelpe huden din å puste og fremskynde helbredelsesprosessen.

Funksjoner

For å minske sjansene for å smitte andre, unngå å berøre dine herpes sår og unngå enhver og all seksuell kontakt fra symptomdebut. Ifølge Epigee, bør du også ofte vaske hendene, spesielt under fingerneglene i løpet av dagen. Også, kan herpes være svært smertefullt, så, for å bidra til å lette ubehag, kan du ta bad i varmt vann og bruke kule, ikke-urte te-poser til det berørte området.

Misforståelse

Mange tror at å ta en L-Iysine supplement er en god behandling for en herpes utbrudd. Ifølge Epigee, er det antatt at en diett høy i L-Iysine men lav i arginin nivåer kan forhindre utbrudd. Imidlertid, studier viser ikke L-Iysine å være effektive i å forebygge eller forkorte herpes utbrudd, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Du kan være i stand til å hindre fremtidige herpes utbrudd ved å gjøre små endringer i livsstil. Ifølge Epigee har koffein vist seg å ha noen anti-herpes egenskaper. Det er også antatt at å senke stressnivået og lære å bedre håndtere stress kan være gunstig for å hindre herpes utbrudd. Tar urte medisiner som aloe vera, solhatt, og tea tree olje kan også være nyttig.

Betraktninger

Disse midler kan behandle en herpes utbrudd, men det er fortsatt mulig å smitte andre med herpes selv om du for tiden viser ingen symptomer. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste måten å beskytte din seksualpartner fra muligens å pådra seg sykdom for å ta reseptbelagte medisiner. Personer med genital herpes som er seksuelt aktiv med en ikke-smittet partner bør bruke kondom eller dental dam sammen med antiviral undertrykkende terapi.

Hjem rettsmidler for en herpes utbrudd

Genital herpes kan føre til sår og blemmer på kjønnsorganene og i kjønnshår og anal områder samt lår og rumpe, som er noen ganger smertefulle og kløende. Infeksjonen kan ikke kureres, og i noen mennesker fører det sår skal gjentas med jevne mellomrom, alt fra en gang i måneden til en gang hvert femte år. Mellom utbruddene, som varer ca en uke, viser herpes ingen symptomer, men det kan fortsatt være smittsom. Leger kan foreskrive flere antivirale medisiner for å kontrollere symptomer, men noen opplever at hjem rettsmidler gir tilstrekkelig lindring.

Førstehjelp

Noen av de mest effektive midler for genital herpes symptomer er også den enkleste. Behandle sår som du gjør med åpent sår. Holde dem rene, og unngå å berøre dem. Drikk rikelig med vann fordi riktig fuktighet hastigheter healing. Bruk et produkt som cornstarch å holde herpes sår tørr. Ha på deg løstsittende bomullsundertøy og unngå tettsittende klær, som kan være irriterende og felle fuktighet. Varme bad kan lindre eventuelle smerter forbundet med sår, og en over-the-counter smertestillende som ibuprofen, paracetamol eller aspirin kan være en god idé, også.

Viktig å huske: Genital herpes er mest smittsom like før et utbrudd (mange mennesker føler en kriblende kalles en prodrom like før utbruddet), og når sår er på huden. Unngå samleie i løpet av denne tiden.

Urter / kosttilskudd

Mange produsenter av kosttilskudd tout sine produkter som å være god for å lindre herpes symptomer. Det er vanskelig å si hvor effektive slike rettsmidler egentlig er, fordi det ikke har vært mye forskning på emnet. Noen stoffer som ofte markedsført som herpes symptomlindring er solhatt, siberian ginseng, sink, aloe, lysin og bee produkter som inneholder propolis, ifølge University of Maryland Medical Center.

Men husk, det faktum at slike produkter ikke krever resept betyr ikke at de nødvendigvis er svak eller uten bivirkninger. Sjekk med legen din før du tar urte eller kosttilskudd for å behandle genital herpes symptomer. De kan føre til sterke reaksjoner hos noen mennesker, og i noen tilfeller, og de kan forstyrre andre medisiner. Resultatene kan være langt verre enn symptomene på genital herpes.

Noen få eksempler på bivirkninger, fra University of Maryland Medical Center:
-Siberian Ginseng kan føre til en økning i blodtrykket.
-Echinacea, Da tatt over en lang periode, førte til redusert nivå av hvite blodceller.
-Bee Produkter kan føre til allergiske reaksjoner hos personer som har denne allergien.