Digidexo.com

salve til leppesår

Hvordan lage hjemmelaget svart Salve til Bring Koker til en leder

Byller er smertefulle infeksjoner under huden, forårsaket av en rekke forskjellige gjerningsmennene. En inngrodd hår, tett olje kjertel, eller til og med en splint eller noen form for fremmedstoffer kan forårsake en infeksjon å utvikle, noe som resulterer i en byll. Koker kan behandles hjemme ved hjelp av svart salve. For å sikre at den svarte salve er ren og ikke inneholder noen skadelige tilsetningsstoffer, følger en enkel oppskrift på hjemmelaget svart salve for å lindre koke ved å bringe den til et hode.

Bruksanvisning

•  Hell bivoks, kakaosmør og sheasmør i en ren gryte. Oppvarme denne blandingen til 180 grader. La blandingen lene ved denne temperatur i 20 minutter. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke en middels til høy innstilling, smelte ingrediensene, og deretter dekke og fjern fra brenneren til å la blandingen sitte.

•  Tilsett vitamin E-pulveret, aktivt kull pulver, kaolinleire og jojobaolje til blandingen. Omrør blandingen inntil den har blandet.

La blandingen avkjøles helt. Legg en eterisk olje eller urteekstrakt som vil spesielt hjelpe drenere en byll. Bloodroot er ett alternativ, som er tea tree olje. To oz. av bloodroot kan legges direkte til den svarte salve. Tea tree olje kan lagres separat og brukes i små mengder etter den svarte salve har blitt brukt til å koke.

Bruk en ren skje for å plassere den svarte salve i glasskrukke eller krukker. Lukk glassene og oppbevar på et kjølig sted, vekk fra direkte sollys.

Tips og advarsler

 • Legg destillert vann eller mineralolje til salve bør det tørke ut på et tidspunkt. En tørr salve øker sjansene for arrdannelse.
 • Vær forsiktig med å legge slike ting som kolloidalt sølv til sort salve, med mindre du har tidligere erfaring å bruke det.
 • Bruke små mengder av den sorte salve ved begynnelsen av behandlingen slik at det ikke tørker ut huden og forårsake arrdannelse.

Hvordan bruke en laser til å eliminere Lines over overleppen

Kvinner som ønsker å eliminere stygge linjer over deres overleppen kan nå bruke en ny prosess som kalles Delvis Laser Skin Resurfacing. Denne benytter en laser til nøyaktig å fordampe bort lag av huden over leppen slik at leppen har en fyldigere og mer ungdommelig utseende. Fractional Laser Skin Resurfacing er gjort av en dermatologiske kirurg poliklinisk, med den personen i stand til å forlate umiddelbart etter at laseren har avsluttet sitt arbeid.

Bruksanvisning

Vask pasientene ansikt ved hjelp av ikke-såpe cleanser. Tørk av den med håndkleet.

Sitt pasienten på operasjonsbordet. Påfør lokalanestetikum over den øvre leppe og til det omgivende området.

Legg pasienten ned på operasjonsbordet. Sett de mørke briller på over pasientens øyne.

Sett en nål inn i pasientens arm for å begynne en narkose ved hjelp av en IV hvis det er mye av laser resurfacing arbeid som må gjøres.

Sett laser sonden i stilling over overflaten av huden over den øvre leppe på den linje som skal fjernes. Aktivere laseren og anvende en kort, konsentrert pulserende lysstråle på huden. Flytt laser probe litt for å dekke et annet område av linjen og gjenta prosessen. Fortsett å bevege sonden litt og avfyring av laseren inntil hele linjen er blitt dekket.

6. Fjern laser probe fra pasientens ansikt. Sitt pasienten opp og fjern IV hvis man har vært tilknyttet. Fjern de mørke briller fra pasientens ansikt.

Påfør antiseptisk salve til området av ansiktet som har hatt Fractional Laser Skin Resurfacing arbeid gjort på den. Påfør en bandasje for å dekke det området der Fractional Laser Skin Resurfacing arbeidet ble gjort. Sende pasienten hjem.

Tips og advarsler

 • Få en second opinion fra en annen lege før du forplikter deg til å ha Fractional Laser Skin Resurfacing.
 • Forsikringsselskaper kan vurdere prosedyren å være kosmetisk kirurgi og nekte betaling for det.

Topp 10 Årsaker til tørr hud

Topp 10 Årsaker til tørr hud


Tørr hud er en vanlig tilstand som de fleste har hatt på enkelte punkt i tid. I de fleste tilfeller, over-the-counter produkter ta seg av problemet. I ekstreme tørrhet situasjoner som eksem, kan det hende du trenger en reseptbelagte medisiner. Hvis du noen gang har lurt på hva som forårsaker tørr hud, kan 10 felles faktorer være gjerningsmannen.

1. Vintervær

I vintermånedene, utenfor luftfuktighet slippe. Vannet i huden din fordamper lettere i kald, tørr luft, slik at du med at tørr, stram følelse. Beskytt huden din ved å bruke beskyttende klær for å skjerme mot vær og vind, spesielt hvis du er en vintersport entusiast og nyte aktiviteter i solen. Sjenerøst bruke fuktighetskrem som inneholder fukt holder ingredienser som glyserin.

2. Lange varme dusjer og bad

Det høres flott ut, men kombinasjonen av varmt vann og soaking strimler huden av beskyttende oljer. I stedet prøver å bade i varmt --- ikke varmt --- vann og begrense dusjer og bad til 10 minutter.

3. Innendørs Oppvarming

Tørr innendørs oppvarming tørker ut både huden og slimhinnene. Dette fører til sprukne lepper, en tørr hals og tørr nese, noe som kan føre til neseblod. Løsningen er enkel. Sett din varme til den laveste innstillingen som er behagelig. Om nødvendig, bruk ekstra klær for å holde innendørs oppvarming ved minimum. Også bruke en luftfukter om natten for å hjelpe hydrat huden.

4. Dehydrering

Selv om du ikke er så tørst om vinteren på grunn av mindre svette, har du fortsatt mister vann gjennom huden din hver dag. Hvis du ikke drikker nok, blir kroppen dehydrert. Løsningen er en quick fix. Drikk mer vann. Selv om du ikke føler deg tørst, har en fin varm kopp koffeinfri kaffe eller flavored urtete. Unngå koffeinholdige drikker.

5. Feil Såper

Offentlige toaletter er skyldig i dette. De fleste inneholder en barsk generisk såpe som gjør få hendene rene, men det strimler bort fuktighet. Når hjemme, bruk en fuktighetsgivende kroppsvask og lagre barskere såpe for de tøffe områder som albuer, føtter og armhuler.

6. Ikke bruke kroppen Lotion

Ifølge Everydayhealth nettside, det er like viktig å fukte i vinter som det er om sommeren. Hvis du ikke bruker noen form for fuktighetsgivende agent på kroppen din, blir tørr hud kløende og flassende. Etter hver dusj, gni ned kroppen din med en fuktighetskrem.

7. Feil klær

Styr klar av skrapete fibre som ull, som forverrer tørr hud. Slites mer bomull, silke eller andre naturlige fibre som hjelper huden å "puste".

8. Lip Licking

Mens det fungerer midlertidig, tørker til slutt leppeslikking ut dine lepper som spytt fordamper. Matte eller lang iført leppestifter også kan la leppene dine tørre. I stedet vurdere å bruke en leppepomade, leppe salve eller leppe smør. Bruk den under leppestift for å legge fuktighet.

9. hyppig håndvask

Vaske hendene hele tiden sammen med hjelp av hånden sanitizers etterlater huden din tørr. Du må holde hendene rene for å unngå bakterier, men overskytende eksponering for såpe, vann og rensemiddel strimler huden dens naturlige oljer. Bruk en fuktighetsgivende håndsåpe i stedet. Også lotion opp etter hver vask. Bruk vernehansker når du vasker retter.

10. Ikke spise riktig

Hvis du ikke spiser nok fettsyrer, vil kroppen din ikke har nok byggesteiner for å opprettholde en beskyttende boble av lipider (fettstoffer) som omgir hudcellene. Disse fettsyrene fylle naturlige oljer og la huden glatt. Spis mat som inneholder rikelig med omega-3 fettsyrer, inkludert fet fisk (sardiner, laks og tunfisk).

Hvordan lage en naturlig antiseptisk Salve

Hvordan lage en naturlig antiseptisk Salve


Naturlig urte salver er en utmerket hudpleie behandling, som de kan lindre og helbrede huden, forebygge smitte og dobbelt så en aromatisk parfyme eller cologne. Å gjøre en naturlig antiseptisk salve er enkel og lett, og kan brukes til å forebygge infeksjoner, kan helbrede tørr, sprukken hud og lepper eller kan brukes daglig av menn eller kvinner for en lett og naturlig duft.

Bruksanvisning

Kombiner 2 oz. av bivoks, 3 oz. av søt mandelolje, 1 oz. jojobaolje og 1/2 oz. av rapsolje i en dobbel kjele. Varm ingrediensene til bivoks er grundig smeltet.

La blandingen avkjøles litt og sjekke konsistensen. Hvis du ønsker ditt salve til å være litt tykkere, returnere blandingen til vannbad, varme opp og legge litt mer bivoks. Hvis du ønsker at salve til å være thiner, enkelt legge til litt mer mandelolje.

La blandingen tykne til ønsket konsistens og fjern den fra varmen, igjen slik at ingrediensene avkjøles litt. Mens han fortsatt varmt, men ikke varmt, legge ti dråper patchouli essensielle oljen, ti dråper bergamot essensielle oljen, ti dråper kamille eterisk olje og ti dråper eucalyptus eterisk olje. Alle de essensielle oljer som er nevnt ovenfor har sterke antiseptiske egenskaper samt skånsom hyggelige aromaer.

Rør ingrediensene godt og hell din naturlige antiseptisk salve i glassene mens den fremdeles er varm. La Salve avkjøles helt før forsegling glassene.

Tips og advarsler

 • Hvis du foretrekker en mindre minty duft, kan du erstatte eukalyptus med oransje eller karve eterisk olje.
 • Bortsett fra å ha sterke og naturlige antiseptiske egenskaper, kan din salve brukes til å lindre tørr kløende hud, anvendt på halsen og håndleddene for en himmelsk parfyme eller cologne eller brukes som en helbredende leppepomade.

Bør du Bandage et kutt eller la luft få til det?

Bør du Bandage et kutt eller la luft få til det?


Når folk opplever kutt eller skraper, de ofte lurer på om det er bedre å bandasjere såret eller la det utsettes slik at luft kan komme inn i såret. Hvert alternativ er hensiktsmessig på bestemte tidspunkter, avhengig av kuttet, og det området hvor det forekommer. Det er alltid viktig å rense et sår godt før du velger hvilket alternativ som skal brukes for helbredende formål.

Sammenligning

Bandasjer holde sårene fuktigere enn å la dem lufttørke. De skal også beskytte sår fra ytterligere skade. Fordi bandasjer bidra til å holde sårene fuktig, blir de ofte brukt for dype kutt som kunne forlate et arr. Ifølge Family Doctor.org, vil fuktighet fra en bandasje å unngå arrdannelse fra såret. Ifølge Mayo Clinic, utsette sår til luft ofte hjelper dem leges raskere.

Detaljer om Bandasjer

Bandasjer er ideelle for visse typer kutt og skrubbsår. Dersom snittet er på et sted som sannsynligvis vil bli skitten, for eksempel på knoker eller hender, bidrar til en bandasje holde såret rent. En bandasje er også ideelt for et kutt som blør eller fortsetter å blø med jevne mellomrom. Hvis kuttet er på en knoke eller annet sted på kroppen som er utsatt for å bli ristet, en bandasje fungerer også bra fordi det hindrer ytterligere skade på såret.

Bruke Salver

Mange mennesker søker antibiotisk salve til et kutt for å hindre smitte. Antibiotika kremer bidra til å holde kutt ren og legge fuktighet til kutt for å hjelpe dem å helbrede og forebygge arrdannelse. En bandasje kan bidra til å holde salven smitter av på klær eller gjenstander.

Rensing av sår

Ifølge Mayo Clinic, når du får et kutt eller skrape, først legge trykk på såret for å stoppe blødningen. Etter det, rengjøre kuttet med vann, unngå såpe, som kan forårsake irritasjoner. Hvis du bruker en bandasje, endre det ofte slik at kuttet vil bli dekket med en ren, tørr bandasje til alle tider.

Hva er årsakene til en Hair Lip ganespalte?

Leppespalte, også kjent som hår leppe og ganespalte er strukturelle misdannelser preget av ufullstendig dannelse av vevet som danner den øvre leppe og gane (taket av munnen). Hver tilstand har både genetiske og miljømessige potensielle faktorer.

Fakta

Ifølge MayoClinic.com, strukturene som til slutt danner ganen og overleppen vanligvis smelter sammen i løpet av de første tre månedene av svangerskapet. Kløfter skjer når denne prosessen blir forstyrret.

Mulige årsaker

The March of Dimes og MayoClinic.com sitere mulige årsaker til leppe-og ganespalte kløfter som inkluderer genetiske mutasjoner; visse virusinfeksjoner; mors bruk av anti-anfall medisiner og andre medisiner; mors røyking eller alkoholbruk og folinsyre.

Kombinert Faktorer

Noen babyer har en genetisk disposisjon for utvikling av leppe-eller ganespalte kløfter, men selve trigger for tilstanden kan være en ekstra miljøfaktor.

Genetiske Kilder

Genetiske kilder leppe og gane kløfter kan komme fra en baby mor eller far. I noen tilfeller er disse feilene oppstår som en del større genetisk syndrom.

Enkle og kombinerte Mutasjoner

Avhengig av den enkelte sak, kan genetiske mutasjoner utløse clefting av leppe-eller ganespalte isolert eller kombinert leppe / gane misdannelse.

Munn-til-munn Barriers

Munn-til-munn Barriers


Hjerte-lunge-redning, eller HLR, er en teknikk som legfolk og medisinske fagfolk både kan bruke til å hjelpe en person som har lidd en skade eller medisinsk tilstand som har stoppet hans pust, hjerterytme eller begge deler. Ved å etterligne disse to essensielle respiratoriske funksjoner, kan en tilskuer hjelpe en person overleve til lege eller ambulanse. En enhet som hjelper i denne teknikken er en munn-til-munn-barriere.

HLR

Mennesket er avhengige av lungene for å ta inn luft, og deres hjerteslag å fordele oksygenet til hver celle i kroppen. Hvis celler, slik som de i hjernen, er ute av oksygen, vil de begynne å dø. Hvis nok celler dør av fra oksygenmangel mens du venter på medisinsk hjelp, en person kan allerede være for langt borte da den kommer. Men ved hjelp av HLR teknikker for å blåse luft manuelt inn i en persons lunger og komprimere brystet for å tvinge blodet å sirkulere, kan en tilskuer bidra til å bevare et individ så medisinsk personell kan faktisk hjelpe dem.

Spredning av bakterier

En tilskuer utføre HLR kan bruke en munn-til-munn barriere for den delen av teknikk som innebærer manuelt blåse luft inn i striken enkeltes lunger. Ved fysisk å skape en barriere mellom munningen av den enkelte som utfører HLR og den enkelte som mottar bistand, blir prosessen mer hygienisk for både enkeltpersoner. Disse munn-til-munn barrierer kan hindre spredning av bakterier mellom de to personene som kan føre til enten å bli syk, samt spredning av tilstander som herpes simplex virus.

Frykt for søksmål

Å kunne bruke en munn-til-munn barriere kan også øke tilliten til en person i faktisk gjengivelse bistand til en person som trenger det. Mens en tilstedeværende kunnskapsrik i HLR kan være lurt å hjelpe noen som trenger det, kan de frykter å bli saksøkt av den enkelte hvis liv de ville være med på å redde. Fordi det handler om fysisk blåse luft inn i noens lunger etterligner den romantiske handling av kyssing, kan tilskuer frykter overgreps avgifter i retur for sin gode gjerning. Fordi munn-til-munn barrierer hindre leppe-til-leppe kontakt, gi de barmhjertige samaritaner grunnlag for å senere forsvare sine handlinger hvis behovet være.

Nyere teknikker

Mens munn-til-munn barrierer er svært nyttig i HLR teknikker som krever både brystkompresjoner og blåse luft inn i lungene, noen nyere teknikker gjør dem unødvendig ved å eliminere behovet for munn-til-munn kontakt i det hele tatt. Organisasjoner som American Heart Association har sagt at HLR teknikker som bruker bare brystkompresjoner, eller "hender bare HLR," er like effektive i å redde liv som teknikker som kombinerer både brystkompresjoner og blåser inn i lungene.

Leppe & Palate Informasjon

Leppe-og ganespalte er fødselsskader som oppstår når taket av munnen eller leppe vev ikke vokser sammen eller danne riktig under utviklingen av fosteret. Leppe-og gane kan oppstå separat eller sammen, og de kan forekomme på hver side av et barns munn eller begge sider. Denne tilstanden kan behandles med rekonstruktiv kirurgi.

Leppespalte

En leppespalte er tydelig av en smal åpning i huden av et barns overleppe som går til bunnen av nesen. Det er en tilstand som kan detekteres i løpet av en prenatal ultralyd. Ifølge Kids Health, er leppespalte mer vanlig blant gutter enn jenter. Leppespalte endrer sitt utseende, noe som kan resultere i selvfølelse problemer. Det har ofte blitt omtalt som hareskår.

Ganespalte

En ganespalte er et gap mellom et barns nesehulen og taket av munnen hennes. Det kan løpe fra forsiden til baksiden av ganen eller kan være bare en delvis spalten. Ifølge Kids Health, er denne tilstanden mer utbredt blant jenter, og i mange tilfeller de ikke har en leppespalte sammen med det.

Årsaker

Ifølge Kids Health, er årsaken til leppe-eller ganespalte ikke kjent, men det er antatt at det kan være påvirket av genetiske og miljømessige forhold. Miljøfaktorer kan inkludere sykdommer, legemidler og anvendelse av tobakk eller alkohol under graviditet. Det er en høyere risiko for at barnet skal bli født med en kløft hvis du har en familie historie av tilstanden, eller hvis du har andre barn som ble født med kløfter.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av leppe-eller ganespalte inkluderer hørselstap, talefeil og mellomøret infeksjoner. Fordi kløften kan hindre barnets Eustachian rør fra drenering væske fra sin mellomøret riktig, kan væske akkumuleres og utvikle seg til en infeksjon. Det kan være tannproblemer også, inkludert manglende tenner, misdannede eller ford tenner, hulrom eller ekstra tenner. Fôring et spedbarn med en leppe-eller ganespalte kan også være vanskelig. Spesialutstyr og brystvortene er tilgjengelig for å hjelpe med dette problemet.

Behandling

Behandling for leppe-eller ganen er rekonstruktiv kirurgi, og i noen tilfeller, til plastisk kirurgi for å hjelpe med barnets utseende. Det tar vanligvis sted mellom tre og seks måneders alder for leppe-og mellom ni og 14 måneder for ganespalte. Behandling og kirurgiske teamet kan innebære en otolaryngologist (øre, nese og hals lege), en kjevekirurg, en plastisk kirurg, en kjeveortoped, en tannlege, en audiograf, en sykepleier koordinator, en tale patolog og en psykolog. Disse spesialistene vil overvåke barnets utvikling, inkludert de områdene av tale, hørsel, ernæring, emosjonell tilstand og tannhelse.

Betraktninger

Dental arbeid og orthodontia kan være nødvendig for justeringen av barns tenner og å ivareta hull i tennene. Han kan også trenge tale terapi å utvikle sine kommunikasjonsferdigheter. Du kan forvente at barnet skal ha emosjonelle og sosiale problemer på grunn av sitt utseende. Hvis du har et barn med disse problemene, kan du finne psykologisk rådgivning er nødvendig for emosjonell støtte. Den ganespalte Foundation tilbyr informasjon og utdanning om leppe-og ganespalte.

Hvordan bruke en tegning Salve

Hvordan bruke en tegning Salve


En tegning salve er et homøopatisk middel antas å "trekke ut" splinter eller tørke ut hudproblemer som byller, eksem eller psoriasis. Noen mennesker gjør sin egen tegning salve fra urter og en varm komprimere, men du kan også kjøpe rør av tegning salve på homøopatiske eller alternative drugstores. Produktene er tenkt å hjelpe healing og redusere smerte fra mindre kutt, utslett, utslett eller andre hudirritasjoner.

Bruksanvisning

•  Rengjør det berørte området grundig med såpe og varmt vann, noe som gjør at all skitt eller rusk blir fjernet. Klapp den tørr med steril kompress.

Påfør tegningen salve til området, belegg det liberalt. Dekk den med sterilt gasbind eller en bandasje, taping det på plass om nødvendig.

Gjenta prosessen to ganger daglig inntil huden irritasjonen forsvinner.

Tips og advarsler

 • Noen mennesker foretrekker å bruke en varm, våt klut over tegningen Salve en eller to ganger om dagen for å hjelpe "trekke ut" puss eller annen væske. Hold området rent og vaske den hver gang du skifter salve.
 • Ikke klem, scratch eller punktere huden å tvinge væske eller annet materiale ut. Dette kan forverre en såret og føre til infeksjon. Oppsøk lege hvis tilstanden ikke blir bedre. Følg alltid instruksjonene fra produsenten av tegningen salve du bruker.

Hva er Mupirocin salve etter?

Mupirocin salve er en resept antibakteriell medisin som selges under Bactroban merkenavn. Denne medisinen stopper produksjonen av proteiner som bakterier trenger for å overleve og dreper bakteriene.

Bruksområder

Leger kan foreskrive mupirocin salve til å behandle en hudinfeksjon kalt impetigo eller andre medisinske tilstander, ifølge Drugs.com.

Ekstern bruk

Mupirocin salve er til utvortes bruk, og det skal kun brukes på huden. Denne medisinen skal ikke svelges eller settes inn i øynene.

Side Effects

Pasienter kan oppleve smerte, svie eller stikking etter påføring mupirocin salve på huden.

Allergisk reaksjon

Personer som opplever en allergisk reaksjon på mupirocin salve som hevelse i ansiktet, pusteproblemer eller hud elveblest bør søke rask medisinsk hjelp.

Advarsler

Pasienter som er gravide, ammende eller har allergi mot medisiner eller matvarer bør diskutere riktig bruk av mupirocin salve med en lege. Personer med nyresykdom, brannskader eller åpne sår bør snakke med en lege om riktig bruk av denne medisinen for sine særegne forhold.

Hvordan lage Hvitløk Salve

Hvordan lage Hvitløk Salve


Hjem rettsmidler er nyttig mot behandling av mindre problemer som hudsykdommer eller forkjølelse. Kommersielle produkter ofte fungere, men kan være harde og enda dyrere. Fordi den har kraftige antibakterielle egenskaper, hvitløk er en ingrediens som er nyttig for behandling av mange plager. Du kan lage din egen hvitløk salve til å behandle hud problemer, å gni på brystet og halsen for å lindre kalde og hoste symptomer og å anvende inne i nesen for bihulebetennelse. Påføring hvitløk salve til problemområder er en naturlig måte å helbrede kroppen.

Bruksanvisning

Sett 3 ss. kokosolje i en liten kasserolle. Snu hodet på lav. Varme den i pannen til kokos olje er helt smeltet. Tilsett 3 ss. av extra virgin olivenolje og rør det godt inn. Fjern fra varmen.

•  Bland 1 ss. av hvitløk inn i den blanding av kokosolje og olivenolje. Ha blandingen i blenderen. Sett blender først ved en lav hastighet og deretter ved en høy hastighet. Blande det i to til tre minutter. Hell blandingen i en sil for å fjerne eventuelle biter av hvitløk.

Sett blandingen i en stor glasskrukke og legg lokk på tett. Det vil bli teksturen av en salve etter én time. Oppbevar den i kjøleskapet.

Tips og advarsler

 • Den salve varer i to til tre uker når holdes nedkjølt.

Hva Er Herb Belladonna brukes til?

Hva Er Herb Belladonna brukes til?


Belladonna (Belladonnaurt) er også kjent som Deadly Nightshade. Den har ulik størrelse kjedelig, mørke grønne blader med en ubehagelig lukt når knust og en bitter smak.

Som et narkotisk stoff og beroligende

Belladonna har vært brukt som et narkotisk stoff og beroligende å lindre smerter, endre humør og atferd, og indusere søvn. I middelalderen, hekser brukte belladonna i en salve til å gni på kroppen for å oppleve hallusinasjoner og erotiske opplevelser.

Som et vanndrivende

Det har vært brukt i veterinærvitenskap som et vanndrivende for hester og hunder. Det er også brukt i konvensjonell medisin som et diuretikum for mennesker.

Som en antispasmodic

Stoffet Atropin er hentet fra Belladonnaurt og brukes i hoste og kikhoste medisiner, for å avlaste magesår og for å glatte og roe tarmen før du bruker narkose.

Som en mydriatic

Mydriatics strekke elevene i øynene. Ekstraktet ble brukt av sekstende århundre italienske kvinner til å strekke elevene, gi dem en mer behagelig, drømmende-eyed utseende. Det er der navnet "Belladonna" er avledet fra, som betyr "vakker dame." Det er også brukt i oftalmologi å strekke øyet til eksamen.

Bivirkninger og interaksjoner

Giftige nivåer av belladonna kan føre til munntørrhet, døsighet og svimmelhet, diaré eller forstoppelse. Det kan også føre til uklart syn, feber på grunn av manglende evne til å urinere eller svette, og arytmi.

Alkohol vil øke den sedative effekten av belladonna. Blodfortynnende blir mindre effektive når de brukes med belladonna. Noen anti-diaré medisiner som inneholder kaolin og attapulgitt kan redusere effekten av belladonna. Personer som vurderer bruk av homeopatiske midler med belladonna bør rådføre seg med lege skriver en anmeldelse av interaksjoner med andre medisiner og mat de kan ta.

Hvordan få en Band-Aid til Stick

Hvordan få en Band-Aid til Stick


Johnson & Johnson credits en ansatt som heter Earle med oppfinnelsen av Band-Aid i 1920. Earle kone Josephine mottar også anerkjennelse for inspirerende sin mann, fordi hvis det ikke var for hennes matlaging relaterte kutt og brannskader, ville Earle ikke ha trodde opp behovet for plaster i første omgang. Nøkkelen til Band-Aid suksess ligger i dens evne til å holde seg til huden samtidig sine bomulls center puter og beskytter et sår som det helbreder. Etter først å rense et sår, innebærer det neste viktige skritt som gir en tørr overflate som bandasjen kan følge.

Bruksanvisning

•  Rengjør området av mindre slitasje eller kuttet med mild såpe og vann. Vask og tørk hendene også. Tørk den sårede området nøye og huden rundt såret helt.

Påfør en antibiotika salve til det berørte området. Unngå å spre salven for langt utenfor selve såret, så Band-Aid har tørr hud som det kan holde seg. Alternativt presse en liten mengde av salven på bomullsdelen av Band-Aid i stedet for direkte på kutt eller slitasje.

Plasser bomullsdelen av Band-Aid over såret. Klem sammen tappene på undersiden av bandasjen. Trekk spakene sakte bort fra bomulls sentrum og i retning nedover mot huden din. Hvis du bare har bruk av en hånd fordi såret er på armen, trekk vekk en fane om gangen.

Trykk nedover på begge sider av bandasjen for å sikre en god tetning mot huden. Unngå å forstyrre midt bomullsdelen av Band-Aid. Endre Band-Aid daglig i opp til en uke til 10 dager.

Hvor å Lett Lag en naturlig antiseptisk Salve

Gjennom det daglige liv, kan du møte mange situasjoner som kan ende i et kutt eller to. Mens det er mange syntetiske medisiner som har blitt opprettet for å bidra til å helbrede mindre kutt og skrubbsår, hvis du har sensitiv hud, eller prøver å leve et organisk liv, disse kremer og lotions kan ofte være mindre enn ønskelig. Det er naturlig rettsmidler du er i stand til å bruke som kan helbrede din kutt, men uten diverse kjemikalier og andre unaturlige ingredienser. Å gjøre en naturlig antiseptisk salve er enkelt og vil bidra til å helbrede din naturlige kroppen med naturlige ingredienser.

Bruksanvisning

•  Samle dine ingredienser og begynne ved å blande to gram av bivoks, 2 gram av mandelolje, 1/2-unse av rapsolje og 1/2-unse av jojobaolje. Plasser disse ingrediensene inn i vannbad og varme til bivoks er smeltet. Hold varmen lav, og langsomt smelte ingrediensene.

Kontroller blandingen for å se om tykkelsen er til din smak. Du kan tykne salve ved å legge ekstra bivoks. For å legge til liten tykkelse, tilsett 3 ss bivoks til blandingen og re-heat.

Fjern salve fra varmen og legg den i en bolle til avkjøling. Når salve er avkjølt til en temperatur som fortsatt er varmt å ta på, legge til ti dråper lavendel eterisk olje og rør. Deretter legger ti dråper av eukalyptus eterisk olje og omrør blandingen på nytt. Til slutt legger ti dråper kamille eterisk olje og rør i fem minutter.

Hell denne blandingen i Salve krukker og la salve bli avkjølt før du lokkene på glassene. Den salve vil ta alt fra 30 til 45 minutter å trygt nedkjølt.

Bruk denne salve til å tørke og irritert hud for umiddelbar lindring. Å bruke som en leppepomade, ta en liten mengde på fingrene og gni et tynt lag over leppene.

Tips og advarsler

 • Sjekk for å være sikker på at du ikke er allergisk mot noen av de essensielle oljer som brukes innenfor denne salve oppskrift.
 • Ved ikke å tillate at blandingen avkjøles før forsegling i glassene kan forbindelsene innenfor salve begynner å løsne. Hvis du har ekstrem sensitiv hud, sjekk med din lege før du bruker noen av oljer til deg huden.

Bruk av Sulphur salve

Bruk av Sulphur salve


Svovel salve, også kjent som svovel salve, er en over-the-counter topisk legemiddel som brukes i behandling av visse hudlidelser. Det generiske navn er svovel salve (utfelt svovel) 5% til 10%, og medisinen selges under flere merkenavn. Ifølge University of Michigan Health System nettside, er svovel salve safe; kan det imidlertid tørr hud.

Acne

Sulphur salve behandler kviser på voksne og barn. Akne er en vanlig hudsykdom som forårsaker kviser. Kviser dannes fordi hårsekkene under huden tette opp. Bruk medisin som trengs, med mindre legen din tyder på noe annet. Ifølge Mayo Clinic, anbefalte doser varierer, avhengig av behandling som er nødvendig for hver pasient.

Seboreisk eksem

Sulphur salve behandler også seboreisk eksem. Seboreisk eksem er en inflammatorisk hudsykdom som forårsaker flassende skalaer å danne på oljete områder, oftest i og rundt øret, i hodebunnen, øyenbryn og øyelokk. Seboreisk dermatitt kan også skje på mange andre deler av kroppen. Denne tilstanden er kjent som vugge cap på et spedbarn. Behandlingen består av å vaske det berørte området med såpe og vann, tørking throroughly, deretter bruke nok svovel salve for å dekke det berørte området og gni forsiktig.

Skabb

Skabb er en annen hud tilstand behandlet av svovel salve. Skabb, forårsaket av mikroskopiske midd som kalles Skabbmidd, resulterer i et kløende hud tilstand. Ifølge MedlinePlus nettstedet, er skabb vanlig over hele verden og sprer seg raskt i overfylte forhold. Effektiv behandling av skabb krever vaske hele kroppen med såpe og vann før du påfører svovel salve. Etter å ha forlatt medisin på i 24 timer, er det viktig å vaske hele kroppen igjen før reapplying salven.

Andre bruksområder

Ifølge MedlinePlus, hvis du planlegger å bruke svovel salve til å behandle lus, bør du først sjekke med legen din om riktig bruk. Mens salven blir ofte brukt til å behandle akne, seboreisk eksem og skabb, kan legen din også forskrive svovel salve til å behandle andre hudsykdommer.

Forholdsregler

Som med alle legemidler, veie risikoen mot fordelene. Du bør ta visse andre faktorer i betraktning før du bruker svovel salve. Hvis du har allergi mot noen medisiner, ta kontakt med helsepersonell før du bruker. Ingen spesifikk informasjon er tilgjengelig som viser hvordan en svovel stoffet vil fungere på eldre mennesker, eller barn, sammenlignet med andre aldersgrupper. I tillegg har ingen adekvate studier er gjennomført for å bestemme spedbarn risiko ved amming, ifølge Drugs.com.

Hvordan lage urtete med salvie

Sage er en tradisjonell urtemedisin som brukes til å behandle flere mindre plager. Ifølge "Legens Desk Reference for Herbal Medicines", salvie kan brukes til å behandle fordøyelsesproblemer som urolig mage og diaré, irritasjon i halsen eller tannkjøtt, og ved ammende kvinner å korrigere en oversupply av morsmelk. Fordi salvie te tidvis forårsaker alvorlige bivirkninger (se Advarsler), begrense forbruket til en eller to kopper per dag.

Bruksanvisning

•  Ta med en 1/2 kopper vann til å koke i en tekanne, vannkoker, eller liten kasserolle. Selv om du bare trenger ca seks gram vann, noen vil fordampe mens du varmer den.

Sett salvie til en te ball eller legg den direkte inn i te-koppen.

Hell kokende vann over te ball eller salvie i koppen. La te å bratt i ca fem minutter. Jo lenger du bratte te, jo sterkere blir det. Veldig sterk salvie te kan bli ubehagelig bitter, men te som er for svak kan ikke ha terapeutiske fordeler.

Fjern te ballen fra koppen hvis du bruker en. Ellers bruker en sil å stamme vismannen fra vannet.

Legg til en klemme av frisk sitronsaft og honning eller annen søtningsmiddel hvis ønskelig.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk pulverisert tørr salvie for å gjøre salvie te; du vil ikke være i stand til å stamme ut "slam" i koppen. Salvie te kan forbrukes varm eller kald. Cold salvie te sies å fungere bedre for betennelse i tannkjøttet eller hals, mens damp fra varm salvie te kan lindre lunger.
 • Ifølge "Legens Desk Reference for Herbal Medicines", salvie te er generelt trygt, men du bør konsultere legen din før du drikker det hvis du har noen kroniske medisinske tilstander eller er gravid. I sjeldne tilfeller kan overdreven forbruk av salvie te forårsake anfall. Salvie te kan også føre til en legemiddelinteraksjon hvis den kombineres med fenobarbital.

Salver å helbrede kutt

Salver å helbrede kutt


Cuts er vanlige skader og krever vanligvis bare mindre førstehjelp. Men hvis kuttene ikke blir ivaretatt, selv den minste av kuttene kan bli infisert og føre til mer alvorlige helsemessige bekymringer. Bruk en salve for å hjelpe såret til å gro raskere, uten bivirkninger eller infeksjon.

Over-the-Counter Salver

Over-the-counter antibiotika salver kan kjøpes på narkotika, convenience og lavprisbutikker. Selges under merkenavn som Neosporin og Ultra Mide, disse salver fungerer ved å holde kuttet rent og fuktig. De kan også bidra til å redusere arrdannelse og kan hjelpe kuttet nær.

Hjem Rettsmidler

Den beste hjem rette for å ta vare på et kutt er såpe og vann. Skyll kuttet grundig med vann. Deretter vaske området ved hjelp av en såpe håndkle og vann. Skyll igjen med rent vann. Vær sikker på at noe skitt er ute av kuttet. Lag en hjemmelaget salve ved å blande 1/2 unse av Betadine, 5 gram sukker og 1 1/2 gram av antibiotisk salve. Dekk kuttet med salven og bruke en bandasje. Skyll salven av med vann og klanen kuttet med hydrogen peroxide fire ganger om dagen, ta i bruk ny salve hver gang. Sukkeret i salven vil sikre at bakteriene ikke begynner å vokse, noe som reduserer risikoen for infeksjon og arrdannelse.

Bandasjer

Etter bruk salve til et kutt, sørge for at såret holder seg ren ved å bruke en bandasje. For de fleste kutt, vil en vanlig plaster fungere. Hvis kuttet er hakkete eller kantene av kuttet er lenger fra hverandre, bruker en sommerfugl bandasje eller sterilisert stripe. Disse typer av bandasjer vil trekke kantene av snittet lukket slik at den kan helbrede fullstendig.

Når skal ringe en lege

Av og til vil et kutt ikke gro skikkelig, eller blir for alvorlig for salve og en bandasje. I disse tilfellene, se en lege. Noen tegn på at du bør se en lege er røde striper som strekker seg fra kutt, pus oser ut av kuttet, feber på 100 grader eller mer eller kanter som ikke vil lukkes. Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du føler overdreven smerte rundt i området eller kuttet vil ikke stoppe blødning etter 20 minutter.

Hvordan lage Goldenseal Salve

Hvordan lage Goldenseal Salve


Goldenseal salve er en salve som brukes til å helbrede mindre hudproblemer. Det vil også fungere som en antiseptisk, og vil bidra til å forhindre arrdannelse. Blande opp en batch kjøkkenet fra alle naturlige ingredienser, og holde på hånden for neste mindre krise.

Bruksanvisning

•  Rengjør eventuelle nyplukkede urter grundig. Rist dem til å fjerne løst smuss fra bladene og legg dem i solen for å tørke. Hvis salve er laget med fuktige urter, kan det fort mugg.

Plasser urtene i en treg komfyr eller en rustfritt stål gryte og tilsett nok olivenolje til å dekke dem, pluss ca en ekstra tomme.

Varm opp blandingen sakte over middels lav varme i 5 til 5½ timer. Hvis du ikke bruker røtter i goldenseal salve, subtrahere to timer fra steketiden. La salve til å kjøle seg ned.

Linje et dørslag med et tykt lag av brettet cheesecloth eller muslin og hell den varme blandingen gjennom det å stamme. Klem klut etter mesteparten av oljen har anstrengt skjønt, for å trekke ut så mye salve som mulig.

Rør inn bivoks og re-varme blandingen sakte over svak varme til bivoks smelter. Tilsett eteriske oljer og vitamin E.

Sett en liten mengde goldenseal salve på en teskje og la den avkjøles for å sjekke konsistens. Hvis salve må være tykkere, tilsett mer bivoks.

Hell goldenseal salve i containere og lagre dem på et kjølig, mørkt sted, eller i kjøleskapet.

Hvordan diagnostisere årsaken til brystsmerter

Hvordan diagnostisere årsaken til brystsmerter


Normal, sykliske brystsmerter sporer vanligvis med menstruasjonssyklusen, og det er vanligvis en kjedelig samlet verke. Brystsmerter som er akutt, ikke i takt med menstruasjonssyklusen eller vedvarer lengre enn to uker kan være grunn til bekymring. Du kan prøve å diagnostisere brystkreft smerte hjemme, men et besøk til legen din kan være i orden.

Bruksanvisning

•  Vær rolig og innse at det store flertallet av brystsmerter er ikke tegn på en alvorlig tilstand som brystkreft. Faktisk, brystkreft svært ofte forårsaker ingen smerte.

Finn arealet av brystsmerter. Er det diffuse eller spesifikke for et område?

Spør deg selv om brystsmerter du opplever kan være relatert til menstruasjonssyklusen. I så fall kan du prøve noen ibuprofen eller en varmepute for å lindre smerter i brystene.

Inspiser brystvortene. Smerter i brystvortene kan være forårsaket av sprekker og chapping grunn av amming. Det kan også være forårsaket av chaffing mot grovt materiale, for eksempel blonder BH. Hvis så, bruke en balsam eller salve til området for å fremme helbredelse.

Utfør et bryst selv eksamen for å se om du oppdager unormale endringer i brystvevet. Ideelt sett bør du utføre et bryst selv eksamen én gang i måneden om en uke etter at perioden er avsluttet. Men hvis du har brystsmerter, kan du gjøre et bryst selv eksamen når som helst.

Gjør en graviditetstest hjemme. Endringer i hormoner i forbindelse med graviditet er ofte det første tegn på graviditet - forekommende selv før første uteblitte menstruasjon i noen tilfeller.

Ring legen din hvis du trenger hjelp til å diagnostisere symptomene dine, hvis smertene varer lenger enn to uker, eller hvis du finner noen klumper eller endringer i brystvevet etter å gjennomføre et bryst selv eksamen.

Hvordan lage en salve Ut av Banana Stem Extract

Hvordan lage en salve Ut av Banana Stem Extract


Banana stammen ekstrakt har mange helsefordeler. Anvendt til sår, hastigheter det healing med 30 prosent til 60 prosent, ifølge en studie gjort av en gruppe tannlegestudentene ved Gadjah Mada-universitetet i Indonesia. Leddgikt, betennelse, solbrenthet og insektbitt er også forbedret ved å bruke banan stammen ekstrakt til de berørte områdene. Den enkleste måten å bruke ekstrakt lokalt er med en salve. Selv om kommersielle salver innehold banan stammen ekstrakt er tilgjengelige på markedet, er det relativt enkelt å fremstille en salve hjemme.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Kok opp vann i pannen og fjern fra varmen.

Legg 1/2 kopp bivoks og 1/3 kopp vegetabilsk olje av valget i en keramisk bolle. Sitt bollen i en kjele med varmt vann inntil bivoks smelter.

Bruk en gaffel til å blande bivoks og vegetabilsk olje sammen til en jevn røre. Hvis et tykt, hardt salve er ønskelig, tilsett mer bivoks, oppvarming om nødvendig. Hvis en mykere salve er ønskelig, legge til mer vegetabilsk olje, 1 ss. om gangen inntil optimal konsistens er oppnådd.

til 15 til 20 dråper av banan stammen ekstrakt til blandingen når det er avkjølt til romtemperatur. Dersom det er ønskelig, tilsett 5 til 10 dråper av andre essensielle eller medisinert oljer for å forbedre aroma eller helsemessige fordeler. Bland godt.

Hell salve til små beholdere. Skriv dato og innhold på hver container. Oppbevar på et kjølig og tørt sted.

Tips og advarsler

 • Bruk innen tre måneder å lage. Legg antioksidanter, for eksempel vitamin E eller rosmarinekstrakt frynseline for å øke holdbarheten. Bruk kaldpresset og ubehandlet oljer for å forbedre kvaliteten.
 • Test salve for allergi ved å gni en liten mengde på et skjult område. Må ikke brukes hvis det oppstår reaksjoner (utslett, kløe, smerte eller hevelse).