Digidexo.com

hydrea vondt i ryggen

Årsaker til tyfus

Bli kvitt lopper eller lus kan være vanskelig og tidkrevende, men det kan spare deg fra å fange en bakteriell sykdom som kalles tyfus. Hvis du bor i den sørlige eller sørøstlige USA, kan du være i faresonen for å få murine tyfus, spesielt om sommeren og høsten. Endemisk flekktyfus, som er sjelden sett i USA, oppstår vanligvis i områder med kaldt klima og dårlig hygiene. Epidemien tyfus påvirker vanligvis eldre mennesker.

Betydning

Tyfus bærer risikoen for alvorlige og potensielt livstruende komplikasjoner som lungebetennelse, akutt nyresvikt eller skader på sentralnervesystemet. Epidemiske tyfus kan føre til koldbrann i ekstremiteter i alvorlige tilfeller. Ifølge National Institutes of Health, kan ubehandlede tilfeller av epidemien tyfus føre til død i 10-60 prosent av pasientene, særlig de over en alder av seksti. Ubehandlede tilfeller av murine tyfus kan forårsake død på mindre enn to prosent av pasientene.

Årsaker

Bakterier som kalles Rickettsia prowazekii og Rickettsia typhi årsak murine, endemiske og epidemiske tyfus. Rickettsia typhi spres av lopper og lus på flygende ekorn fører til endemisk flekktyfus. Disse bakteriene kan også bli funnet på rotter, stinkdyr, katter, opossums og vaskebjørn. Eksponering for slike dyr kan resultere i murine tyfus om bakteriene er tilstede på lopper eller i feces. Rickettsia prowazekii spres med lus fører epidemien tyfus. Lus, som kan finnes på flygende ekorn, la avføring bak som inneholder disse bakteriene. Infeksjoner skyldes loppe og lus biter eller innånding av loppe og lus avføring. Tyfus kan ikke overføres direkte fra person til person, men de lopper eller lus kan hoppe fra én person til en annen.

Symptomer

Murine tyfus symptomer inkluderer feber rundt 105 grader F som varer i to uker, magesmerter, en hacking hoste, leddsmerter, kvalme, hodepine, oppkast, vondt i ryggen og en kjedelig rødlig utslett som sprer seg etter å vises på midten av kroppen din. Endemiske tyfus kan forårsake symptomer som delirium, leddsmerter, lavt blodtrykk, sløvhet, en sterk hodepine, alvorlig muskelsmerter, feber på 104 grader Fahrenheit, hoste, frysninger, lysfølsomhet eller et utslett på brystet som sprer seg over kroppen din. Første symptomene på epidemien tyfus inkludere anoreksi, ubehag, feber på 104 grader Fahrenheit og hodepine, etterfulgt av et utslett som ligner meslinger, hoste og lungebetennelse i alvorlige tilfeller. Psykiske symptomer som delirium, hallusinasjoner og muskelsammentrekninger, kan forekomme i noen tilfeller. En mildere form for epidemien tyfus, kjent som Brill-Zinsser sykdom, kan utvikle flere år etter den opprinnelige tyfus infeksjon.

Behandling

Alle former av tyfus krever antibiotika, såsom doksycyklin, kloramfenikol eller tetracyklin. Doksycyklin bruk forekommer oftere enn kloramfenikol bruk. Tetracyklin bruk kan føre til permanente flekker på barnas tenner hvis de ikke har fullt utviklet. Rask behandling generelt fører til en full gjenoppretting. Alvorlige tilfeller av epidemien tyfus kan føre til sykehusinnleggelse og krever administrasjon av oksygen og intravenøs væske.

Forebygging

Hold deg unna områder befolket av rotter eller andre dyr som kan overføre tyfus. Hold eiendom ren og fri for løs søppel for å unngå å tiltrekke rotter. Hvis du merker en lus, bade ofte, koke infiserte klær eller unngå dem i fem dager for å sikre at lus er døde, og bruke insektmidler for å bli kvitt lus.

Bivirkninger av Nifedical

Nifedical XL er en reseptbelagt medisin som vanligvis brukes til behandling av ulike forhold, inkludert hypertensjon (høyt blodtrykk) og flere typer brystsmerter (for eksempel angina). Medisinen kommer i utvidet-release tablettform. Forlenget-frigjøring betyr at legemidlet frigjøres langsomt og jevnt med tiden. Som med alle typer av medisiner, er det noen mulige bivirkninger som er forbundet med Nifedical XL.

Vanlige bivirkninger

Det er noen bivirkninger som er svært vanlig knyttet til Nifedical XL. Generelt er disse bivirkningene er små og ingen grunn til alarm, da de har en tendens til raskt å avta etter hvert som legemet tilpasser seg til legemidlet. Imidlertid bør bivirkningene forverres eller nøle, kan lege være nødvendig. Disse bivirkningene er kvalme, utmattelse, hodepine, væskeansamling, forstoppelse og hevelse.

Mulige bivirkninger

Det finnes ulike andre bivirkninger som er også mulig, men ikke så vanlig som de nevnte seg. Disse bivirkningene er kramper i bena, dårlig fordøyelse, magesmerter, angst, nervøsitet, rødming, svakhet, søvnløshet, døsighet, tørr munn, diaré, gass, generell kroppssmerter og impotens.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan også oppleve alvorlige bivirkninger som følge av Nifedical XL. Dersom en person opplever potensielt skadelige bivirkninger av medisinen, bør de umiddelbart slutte å bruke det og få medisinsk hjelp. Noen av disse bivirkningene er midlertidig å være blind, lavt blodtrykk symptomer (som føler ør eller svimmel og passerer ut), hjerteinfarkt, brystsmerter, ekstrem væskeansamling eller hevelse, har en hard tid puste, paranoia, depresjon og mannlige brystforstørrelse (kjent som gynekomasti).

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner kan også være tegn på alvorlige Nifedical XL bivirkninger. Dersom en person har allergiske reaksjoner på Nifedical XL, bør de umiddelbart søke medisinsk hjelp. Noen tegn på mulig allergisk reaksjon inkluderer tungpustethet, unormal hevelse, uvanlig utslett, kløe og bryte ut i elveblest.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger som kan resultere fra Nifedical XL, som er ganske sjelden. De fleste som bruker medisiner ikke opplever disse bivirkningene, som inkluderer senket sexlyst, hevelse i ansiktet, feber, overdreven svetting, hårtap, hetetokter, vondt i ryggen, gikt, vektøkning og migrene. Mennesker som opplever disse sjeldne bivirkninger bør konsultere sin lege umiddelbart.

Symptomer hos kvinner i blokkerte arterier

Hjertesykdom er en av de ledende dødsårsakene kvinner i USA. I mange tilfeller forekommer hjertesykdom når arteriene i hjertet blitt blokkert, så erkjenner symptomene er viktig.

Identifikasjon

Symptomer på blokkerte arterier kan ikke bli tydelig hos kvinner inntil blodårene er blitt smal. Vanlige symptomer så er tretthet, oppkast og vondt i ryggen.

Andre symptomer

Andre symptomer på en arteriell blokkering kan omfatte smerter i armer, nakke og kjeve, eller brystsmerter.

Betydning

Kvinner har en tendens til å oppleve mindre brystsmerter enn menn med blokkerte arterier. Symptomene har også en tendens til å slå kvinner i en eldre alder enn menn.

Typer

Kvinner med blokkerte arterier kan også oppleve angina, som er klassifisert som en sterk brystsmerter som er plutselige og knusing.

Advarsel

Siden hjertesykdom er mye mer vanlig hos menn, kan noen leger har vanskeligere for å diagnostisere blokkerte arterier i kvinner, og i noen tilfeller gi mindre informasjon til kvinner om hjertesykdom enn de ville gi menn.

Hva er Dengue Hemoragisk Feber?

Hva er Dengue Hemoragisk Feber?


Dengue hemoragisk feber er en alvorlig form for denguefeber, en sykdom som overføres via Aedes aegypti mygg. Denguefeber, også kalt breakbone feber, er funnet i tropiske områder av verden. Verdens helseorganisasjon (WHO) anslår at 500.000 mennesker er innlagt på sykehus årlig med dengue hemoragisk feber over hele verden. Opp til 2,5% av de som er diagnostisert med dengue hemoragisk feber dør som et resultat av infeksjonen.

Funksjoner

Dengue feber infeksjoner er forårsaket av en av fire nært beslektede virus. Disse virus overføres utelukkende gjennom blod, således dengue feber og dengue hemoragisk feber kan bare kontrakteres fra en mygg bærer virus eller ved kontakt av blod med en aktivt syk person. Et lite antall tilfeller av denguefeber, ca 100 til 200, er brakt til USA ved å aktivt syke individer hvert år, ifølge Center for Disease Control.

Identifikasjon

Dengue hemoragisk feber er identifisert når de kliniske symptomer på denguefeber er til stede sammen med flere andre kliniske og laboratoriekriterier. Personer med dengue hemoragisk feber har unormale blod arbeid som inkluderer en forhøyet hematokritt nivå, lavt antall blodplater og kliniske tegn på spontan blåmerker og blødninger.

Effekter

Symptomene på dengue hemoragisk feber er i utgangspunktet identiske med symptomer på denguefeber: hodepine, leddsmerter, høy feber, kvalme, oppkast, vondt i ryggen og et utslett på underekstremitetene eller brystet. I dengue feber disse symptomene siste 6-7 dager, men med hemoragisk danne symptomene forverres og feberen fortsetter å klatre høyere. Personer med hemoragisk feber utvikle blødninger i slimhinnene, lett får blåmerker, har en konstant hodepine og mister appetitten.

Geografi

Tropiske områder som er hjem til Aedes aegypti mygg er påvirket av dengue feber. Denne myggen feeds i løpet av dagen og er veldig aktiv i urbane områder i tropene. Tropiske områder av Afrika, Asia og Sentral-og Sør-Amerika er mest utsatt for dengue feber, og derfor dengue hemoragisk feber, utbrudd.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingen kur eller vaksine tilgjengelig for dengue feber. I milde tilfeller av feber sykdommen får lov til å gå sin gang, og hjemmesykepleien er tilstrekkelig. Dengue hemorrhagic feber, krever imidlertid nesten alltid sykehusinnleggelse for å behandle høy feber og tap av væske som utvikler seg. Denguefeber kan bare forebygges ved å unngå kontakt med mygg i tropiske regioner der dengue-viruset er til stede.

Hvordan behandle tyfus

Tyfus er en pest-borne sykdom som er noen ganger referert til som krig feber på grunn av sin utbredelse under krigen tid i tidligere århundrer. Bakterier som forårsaker tyfus er gjennomført av lopper eller kroppen lus og spres til mennesker gjennom deres avføring. Det finnes to typer bakterier som forårsaker tyfus: Rickettsia typhi og Rickettsia prowazekii. Rickettsia prowazekii er ansvarlig for mer dødelig, epidemisk form av sykdommen. Tyfus kan bli vellykket behandlet med moderne antibiotika.

Hvordan behandle tyfus

•  Vær oppmerksom på og holde styr på symptomene utstilt av pasienten. Symptomer på ulike typer tyfus kan inkludere magesmerter og vondt i ryggen, en kjedelig rødt utslett som sprer seg fra midten av kroppen utover, feber i overkant av 104 grader F, hoste, smerter i leddene, hodet og muskelsmerter, kvalme og oppkast , frysninger delirium, sløvhet og lyse øyne.

Ta pasienten til en kvalifisert lege for en grundig undersøkelse. Blodprøver vil vanligvis være nødvendig å gjøre en nøyaktig diagnose.

Administrere noen medisiner nøyaktig som foreskrevet av lege. Behandlingen innebærer vanligvis antibiotika som kan inkludere Doxycycline eller Tetracycline.

Observer pasienten til fullstendig restitusjon oppnås. Komplikasjoner av tyfus kan blant annet lungebetennelse, nyresvikt eller skader på sentralnervesystemet. Rapportere eventuelle unormale manifestasjoner til behandlende lege.

Hint

  • Pasienter over 60 år er mest utsatt for å dø av tyfus.
  • Selv tyfus er sjelden dødelig, ifølge University of Maryland Medical Center epidemien tyfus har opptil 60 prosent dødelighet hvis den ikke behandles raskt.
  • Både Doxycycline og Tetracycline kan skade ufødte barn.

Hva er Kyphoscoliotic hjertesykdom?

Kyphoscoliosis eller pukkelrygg er en sykdom i ryggraden. Det er en kombinasjon av kyfose og skoliose. Her er ryggraden er bøyd sideveis, og det er også en unormal front til bakoverkrumning med en avrundet rygg utseende. Kyphoscoliosis kan være medfødt som betyr at det kan være til stede ved fødselen, eller spontan som betyr at det kan skje når som helst i livet. Det kan også være forårsaket av sykdommer i ryggraden som tuberkulose eller osteomalasi. Traumatisk rygg eller hjerneskade, kan nevromuskulære sykdommer som Friedreichs ataksi, cerebral parese eller poliomyelitt også forårsake kyphoscoliosis. Kyphoscoliosis fører til et antall komplikasjoner, hvorav den ene er hjertesykdom.

Patogenesen

Kyphoscoliosis fører til rett-sidig hjertesvikt når den ytre vinkel av skoliose er ved en sideveis bøyning av mer enn 100 grader, og den kyfose, er at den fremre til bakoverkrumning er mer enn 20 grader. I slike grader av misdannelse, er det en begrensning i brystvekst og også lungekomplikasjoner. Dette fører til høy lungearterien trykk, som i det lange løp fører til høyresidig hjertesvikt.

Tegn og symptomer

Kyphoscoliotic hjertesykdom resulterer i høyresidig hjertesvikt, derav alle symptomene på høyresidig hjertesvikt er til stede. Symptomene inkluderer ubehag i brystet, kortpustethet, mosjon intoleranse og hevelse i føtter og ankler. Symptomene inkluderer oppblåsthet av halsvener, væske i magen, blålig misfarging av huden, hevelse rundt ankler, forstørrelse av leveren og unormale hjertelyder. Andre tegn og symptomer på kyphoscoliosis selv, som vondt i ryggen og ujevn utseende skulder og hofter, er også til stede.

Tester

Tester som hjelpemiddel i diagnostisering av kyphoscoliosis inkluderer brystet X-ray, CT scan av brystet, EKG, lungefunksjonstester, kateterisering av høyre hjerte og ventilasjon / perfusjon skanning av lungene. Scoliometer screening brukes til å diagnostisere kyphoscoliosis.

Behandling av Kyphoscoliotic hjertesykdom

I kyphoscoliotic hjertesykdom, er utfallet ikke gunstig. Imidlertid, med riktig behandling er det en forbedring i overlevelse. Overtrykksventilasjon, midlertidig, om natten forbedrer overlevelsesraten betydelig. Denne metode er bedre enn de mer vanlige langtidsoksygenbehandling. Forebygging av utvikling av hjertesykdom ved å gjenkjenne og behandle kyphoscoliosis på et tidlig stadium er et bedre alternativ. Farmakologiske midler som bosentan, sildenafil og kalsiumkanalblokkere brukes i tidlige tilfeller av hjertesvikt.

Control Kyphoscoliasis

Tidlig diagnose og begrense misdannelse av kyphoscoliosis ved kirurgi eller ved å bære det rette organ bukseseler og får riktig behandling fra legen din, vil hindre eller i det minste forsinke utbruddet av kyphoscoliotic hjertesykdom.

Virkningene av Poor Desk Posture

Virkningene av Poor Desk Posture


For mange mennesker som tilbringer mange timer foran en datamaskin på et skrivebord, har dårlig holdning flere bivirkninger. Kroniske smerter i rygg, nakke og skuldre, hodepine og nummenhet er noen av konsekvensene av å lute eller sitter i en unaturlig stilling ved en pult, for eksempel med en telefon på den ene skulderen. Din generelle holdning kan også bli påvirket. Det er viktig å opprettholde god holdning ved skrivebordet for å unngå disse negative effektene.

Samlet Posture

Lute ved et skrivebord i lange perioder av gangen gjør vondt i ryggen ved å klemme den, og legger press på steder der den ikke skal være. Mangel på bevegelse og dårlig holdning redusere blodsirkulasjonen til ryggraden. Lumbar kurve på ryggen er også reversert mens lute. Alle disse tingene bidrar til dårlig holdning og forskyvning når du sitter eller står, smerter, stivhet og iblant degenerative ryggraden sykdom.

Back Pain

Ryggsmerter er den vanligste effekten av dårlig skrivebord holdning. Når ryggraden er komprimert og strukket unaturlig, smøre gel mellom ryggraden sin plater er begrenset i sin flyt. Sitte i lange perioder av gangen øker dette problemet. Reversering av lumbar kurve forårsaket av lute årsaker og forverrer ryggsmerter, samt tvinge midten ryggmuskler til å holde opp i nakken og hodet på måter de ikke er ment for.

Hodepine, skulder og nakke smerter

Dårlig sittestilling kan føre til smerter i skuldre, nakke og hode. Hunching med hodet og nakken unaturlig fremover og skuld avrundede begrenser strømningen av væsker inn og ut av ryggraden, forårsaker smerte og stivhet. Blodkar kan også bli innsnevret når lute, noe som fører til hodepine.

Andre negative effekter

Dårlig skrivebord holdning, som alle repeterende aktivitet, kan føre til ujevn muskelspenninger. Dette kan føre til nummenhet eller tetthet i skuldre, albuer, hender, fingre og håndledd. Disse symptomene kan være advarsel tegn på belastningsskader, som kan nødvendiggjøre skifte jobb eller karriere å unngå å sitte ved en datamaskin for lange mengder tid. Dårlig holdning er også tenkt å bidra til problemer i kroppens andre systemer; for eksempel, fordøyelse, og puste ledd.

Begrensende Effects

Vær bevisst på holdningen din når du sitter. Sitt med vekten jevnt fordelt, korsryggen buet og føttene plantet på bakken. Styrking magemusklene med øvelsen er en måte å bekjempe ryggsmerter. Magemusklene styrke ryggraden og hjelpe til med å oppnå god holdning. Stretching er en annen metode for å dempe de negative effektene av å sitte ved et skrivebord. Hvis du må tilbringe lange mengder tid ved et skrivebord, ta rikelig med pauser for å gå rundt og strekke ryggraden. Sørg for at stolen er i en komfortabel høyde, og at datamaskinen er i øyehøyde.

Vestibulær hyperfunksjon

Vestibulær hyperfunksjon


Det vestibulære systemet er at en del av hjernen som blant annet lar deg stå oppreist, holde balansen og bevege seg gjennom ditt miljø. Det akkumulerer informasjon fra en rekke kilder som din indre øret, øyne, muskler, fingertuppene og sensorer på pads på føttene. En feil i dette systemet kan føre til så ulike problemer som så lett med å holde balansen, panikkanfall, tenner sliping, hånd vinket, problemer med avføring og faglige problemer.

Definisjon av Hyper

Forstavelsen "hyper" i medisinske termer betyr overdreven, overaktiv eller fungerer med en hastighet som er større enn normalt.

Første symptomene

Så vestibulære hyperfunksjon betyr at denne delen av hjernen din jobber for hardt. En av de vanligste symptomene på denne sykdommen er at du blir svimmel. Det vestibulære systemet koordinerer din visjon til stabilitet og hyperfunksjon kan bety at du har uskarpt syn som igjen gjør at du føler deg svimmel.

Sekundære symptomer

Svimmelhet og tåkesyn forårsaket av funksjonsfeil i det vestibulære systemet kan da ha sekundær effekt for å forårsake panikkanfall. Du kan føle deg som om du spinner rundt og kan ikke kontrollere bevegelsene dine. Denne tilstanden fortsetter selv om du hviler hodet eller ligge ned.

Diagnose

Det vestibulære systemet er ikke en som du ofte bevisst tenke på. Hvis du har vondt i ryggen kan du beskrive den type smerte, forteller legen hvor den er plassert og hvordan det er å svekke din normal ytelse. Med det vestibulære system dette er mye mindre sant. Prøver å beskrive din svimmelhet eller forvirring kan være vanskelig. Du er mindre konkret og dermed tilby legen et bredere spekter av muligheter til å utforske. En hjelp er at det vestibulære systemet har en høyre og venstre komponent og hvis din svimmelhet er mer aksentuert ved bevegelse eller hodet i én retning, hjelper dette med diagnosen.

Behandling

Selv om behandlinger som strålebehandling har vært prøvd for noen vestibular problemer den vanligste behandlingen er en form for trening diett for å bidra til å redusere symptomene. Dette inkluderer muskel koordinering i øynene for å redusere uskarphet og øvelser av resten av kroppen for å bidra til å redusere ustabilitet.

Prognose

Som i 2010 er det ingen medisinsk kur for vestibulære feil. Det beste alternativet som tilbys er rehabiliterende øvelser for å hjelpe pasienten tilbake til et liv i så normalt som mulig.

Midol Utvidet Relief Veibeskrivelse

Midol Utvidet Relief Veibeskrivelse


Midol Utvidet Relief tabletter anbefales for lettelser symptomene på menstruasjonssmerter. Medisinen inneholder naproxen natrium, som er en aspirin gratis smertestillende. Du trenger ikke å begrense bruken av Midol å bare kramper; det kan også fungere godt på en hodepine, vondt i ryggen eller tannpine også. Følg instruksjonene på pakken for de beste resultatene.

Bruksanvisning

•  Ta en tablett av Midol Utvidet Relief når smertene begynner. Hvis din smerte er dårlig, kan du ta to caplets for første dose bare.

Drikk et helt glass vann med din dose av medisiner.

Ta en annen dose, som er en tablett, 8 til 12 timer senere hvis smertene vedvarer.

Tips og advarsler

  • Ikke ta mer enn tre caplets i en 24-timers periode. Hvis du har noen allergi symptomer som hevelse, elveblest eller utslett, stoppe bruk av denne medisinen, og kontakte lege umiddelbart.

Bivirkninger til Black cohosh

Klaseormedrue, en urt i buttercup familien, er mye brukt som et naturlig alternativ til hormonbehandling. Kvinner bruker klaseormedrue å lindre hetetokter og andre symptomer på overgangsalder. Til tross for å være en naturlig urt, er klaseormedrue forbundet med bivirkninger. Den vanligste er ubehag i magen, men leverskader kan også forekomme.

Hva er black cohosh

Klaseormedrue, en urt innfødt til Nord-Amerika, har en lang historie med medisinske anvendelser dateres tilbake til indianerne. Urten etterligner det kvinnelige hormonet østrogen, ifølge Office of Kosttilskudd (ODS) av National Institutes of Health. Preparater laget av svart cohosh røtter er primært brukes for behandling av gynekologiske lidelser som hetetokter og andre menopause symptomer, livmor og eggstokk-betennelse, menstruasjonsforstyrrelser og infertilitet. Urten brukes også til å behandle nyresykdommer, hoste og kaldt, forstoppelse, ubehag, vondt i ryggen og nevrologiske lidelser. The American Botanical Council (ABC) hevder klaseormedrue er "mest brukte alternativ til hormonbehandling." Selv om klaseormedrue er en naturlig urt, er det fortsatt forbundet med bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen forbundet med klaseormedrue bruk er gastrointestinal ubehag og hodepine. Andre rapporterte bivirkninger inkluderer en tung følelse i beina og vektøkning.

Liver Damage

Klaseormedrue kan forårsake leverskade, inkludert hepatitt. Selv om leverskade i forbindelse med klaseormedrue bruk er sjelden, den amerikanske Pharmacopeia, som er den organisasjonen som regulerer narkotika produksjon standarder i USA, utstedt et rådgivende. Den rådgivende advarer folk bruker klaseormedrue å slutte å bruke urten hvis de ser tegn på leverskade (for eksempel gulsott, magesmerter eller mørkfarget urin), i henhold til de ODS. ABC omstridte foreningen mellom klaseormedrue og leverskader, sier rådgivende er basert på 18 anekdotiske rapporter, hvorav bare fem ble "muligens" eller "sannsynligvis" forårsaket av urten, heller enn på vitenskapelige bevis.

Breast Cancer

Fordi klaseormedrue har østrogene egenskaper, kan det forårsake brysttumorvekst eller overvekst av livmorslimhinnen. Disse effektene har imidlertid ennå ikke påvist i langtidsstudier.

Legemiddelinteraksjoner

Samspillet av klaseormedrue og andre medisiner har ikke blitt undersøkt.

Advarsler

Klaseormedrue er klassifisert som et kosttilskudd, og som sådan ikke er regulert som et rusmiddel av US Food and Drug Administration. Derfor varierer konsentrasjonen og kvaliteten på klaseormedrue blant forberedelser. Langvarig bruk av klaseormedrue er ikke undersøkt. OSD anbefaler folk med leversykdommer, kvinner med brystkreft eller som har økt risiko for brystkreft og kvinner som er gravide unngå å bruke klaseormedrue med mindre de er under tilsyn av helsepersonell.

Bivirkninger av Lenalidomide

Lenalidomide er en reseptbelagte medikamenter som anvendes for behandling av forskjellige benmarg og blodsykdommer, slik som multippelt myelom. Den brukes for personer med utilstrekkelige røde blodceller som er fungerende. Stoffet er klassifisert som en immunomodulator. Det er noen mulige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av å ta Lenalidomide.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige og mindre bivirkninger av å ta Lenalidomide. Disse bivirkningene vanligvis avta etter hvert som kroppen blir vant til legemidlet. Men hvis du finner ut at de er spesielt problematisk, bør du rådføre deg med legen din. Disse bivirkningene er tap av appetitt, økt svetting, nattesvette, tørr hud, munntørrhet, kvalme, trøtthet, rennende eller tett nese, søvnproblemer, hodepine, svakhet, kaster opp, diaré, forstoppelse, hoste, vondt i ryggen og svimmelhet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er en mulighet med Lenalidomide bruk, og krever akutt medisinsk hjelp. Noen potensielt farlige lenalidomid bivirkninger inkluderer bena eller armene hevelse opp eller føler øm, smertefull eller nummen; magesmerter; unormal blødning eller blåmerker; sår hals; feber; frysninger; ledd eller muskelsmerter; mørkere farge på urinen; brystsmerter; blodig oppkast eller avføring; treg, uregelmessige eller raske hjerteslag; muskelkramper; vanskelig eller smertefull vannlating; ekstrem utmattelse; og kortpustethet.

Allergiske Reaksjoner

I enkelte situasjoner, kan alvorlige allergiske reaksjoner også oppstå fra å ta Lenalidomide. Disse allergiske reaksjoner kan være farlig og krever akutt medisinsk hjelp. Noen tegn på allergisk reaksjon er tetthet i brystet, pustevansker, hevelser, kløe, utslett og elveblest.

Advarsler

Lenalidomid kan føre til livstruende og alvorlige bivirkninger hvis en kvinne eller mann er å ta medisiner under unnfangelsen eller under graviditeten. Det kan også resultere i døden av babyen. Selv små doser kan få fatale konsekvenser. Fødselsskader er også mulig. Par som planlegger å bli gravid, og gravide kvinner, må unngå Lenalidomide bruk.

Forsiktig

Du må informere legen om eventuelle medisinske tilstander som du kan ha når du vurderer å bruke denne medisinen, spesielt hvis du har eller har hatt nyresykdommer, slag eller blodpropp lidelser. Disse forholdene kan gjøre det slik at du må ha dosen endres eller spesialisert testing for trygt å ta Lenalidomide.

Hvordan lindre PMS symptomer med riktig ernæring

Premenstruelt syndrom er en tilstand som de fleste av menstruerende kvinner opplever hver måned. Symptomer på PMS rammer kvinner fysisk og følelsesmessig, og inkluderer ofte irritabilitet, angst, humørsvingninger, depresjon, ømme bryster, mat cravings, oppblåsthet, hodepine, migrene, vondt i ryggen, kramper og influensalignende symptomer. Selv om medisiner er tilgjengelige over disk og ved resept, kan en enkel endring i kostholdet være alt som er nødvendig for å bidra til å lindre symptomene forbundet med PMS.

Bruksanvisning

Hvordan lindre PMS symptomer med riktig ernæring

Reduser en karbohydratinntak i løpet av morgenen og øke mengden av karbohydrater mot slutten av dagen. Dette kan bidra til å kontrollere mat cravings og øke nivåene av serotonin. Sunne kilder til karbohydrater inneholder hele korn brød, fiberrik frokostblanding, popcorn, bønner, erter, granola og vill ris. I tillegg, hele korn er full av B-vitaminer, som kan hjelpe med hodepine, trøtthet og irritabilitet.

Reduser inntak av koffein. Koffein kan ta PMS symptomer som angst, depresjon og irritabilitet til nye høyder før menstruasjon. Koffein øker også blodtrykket, puls og respirasjonsfrekvens. Koffein er ofte funnet i te, kaffe, brus, energidrikker, energibarer og sjokolade.

•  Øke mengden av kalsium i dietten. Inkluder kalsium-rik mat daglig som melk, yoghurt, ost, brokkoli, okra, røde kidneybønner, grønne bønner, bønner i tomatsaus, pizza, lasagne, aprikoser og fiken. Kalsium kan redusere smerte, bidra til å redusere oppblåsthet, og forbedre humøret og evnen til å konsentrere seg.

Øke inntaket av matvarer som inneholder magnesium. Lave nivåer av magnesium kan tilskrives hodepine, migrene og angst, som alle er vanlige symptomer på PMS. Mat som er rik på magnesium er bønner, nøtter og grønnsaker.

Spis 4-6 små måltider hver dag i motsetning til tre store måltider. Dette vil bidra til å opprettholde energinivået og blodsukkerverdier, og redusere mat cravings og oppblåsthet.

Limit forbruket av bearbeidede matvarer. Bearbeidede matvarer har konserveringsmidler og andre kjente irritanter som bare forverre symptomer forbundet med PMS.

Øk mengden av grønne bladgrønnsaker i kosten. Grønne bladgrønnsaker inneholder vitamin E og kan bidra til å redusere symptom på ømme bryster i forbindelse med PMS.

Tips og advarsler

  • En næringsrik diett vil vise seg mer gunstig i å lindre symptomer assosiert med PMS hvis den praktiseres konsekvent og gjort en rutinemessig del av en sunn livsstil.
  • Redusere inntak av koffein kan kreve en gradvis tilnærming. Personer som rutinemessig konsumerer koffein kan oppleve bivirkninger som hodepine, irritabilitet og mental forvirring når koffein er brått eliminert.

Hvordan lindre ryggsmerter etter sove på en Feather Madrass

Mange sover på fjær madrasser, fordi de antas å gi god komfort. Men for folk som trenger en fast underlag å sove på, sove på en fjær madrass kan føre til å starte dagen med en fryktelig vondt i ryggen. Selv om ryggsmerter kan være tegn på en alvorlig medisinsk tilstand, forårsaket mindre ryggsmerter fra sove på en fjær madrass kan vanligvis behandles hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lindre ryggsmerter etter sove på en Feather Madrass

•  Ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen natrium. Velg medisiner som har fungert best for å lindre smerter i det siste. Generelt unngå ibuprofen hvis du har en urolig mage eller sår, som ibuprofen kan være harde for magen. Sørg for at instruksjonene på flasken blir fulgt, og at medisiner med kontraindikasjoner ikke er tatt.

Motta en massasje. Ofte kan stramme muskler som følge av å sove i en bisarr stilling på en fjær madrass resultere i ryggsmerter som er tilstrekkelig lettet med en massasje.

Sug i et varmt badekar med Epsom salt i 20 minutter. Epsom salt kan hjelpe kroppen i å lindre betennelser og muskelsmerter.

Rest med en varmepute plassert over den smertefulle del av ryggen i 20 minutter. Etter 20 minutter, fjern varmeputen i minst 20 minutter før du setter det. Varmen vil bidra til å lette muskelsmerter og bedrer blodsirkulasjonen.

Stretch sakte å løsne de vonde musklene i ryggen og fremme sirkulasjon. Yoga og tai chi er gode valg for treg, sunn stretching.

Tips og advarsler

  • Konsulter lege hvis smertene er alvorlig eller langvarig.

Testspørsmål for Craniosacral sertifisering eksamen

Testspørsmål for Craniosacral sertifisering eksamen


Ved begynnelsen av det 20. århundre, ble reporter William Garner Sutherland fascinert av den medikamentfrie smertebehandling forfektet av Dr. Andrew Taylor Still, som pioner i selvhelbredende disiplin av osteopati. Sutherland tilpasset osteopat ferdigheter til en ny praksis. Craniosacral terapi konsentrerer seg om hode og nakkeregionen, slippe spenningen som bidrar til hodepine, vondt i ryggen og andre lidelser. I dag, Kraniosakral terapeuter jobber over hele USA. Fagfolk komplett klasseromsundervisning, anvendt praksis og en nasjonal sertifiserende eksamen.

Bakgrunn

Craniosacral terapeuter inngår i samme regulatoriske klassifisering som massører og terapeutiske karosseri spesialister. Som avslutter behandlingen krever lisens basert på en sertifiserende eksamen. Foruten å tjene som en frittstående praksis, kan craniosacral terapi inngå som et behandlingsalternativ ved leger, osteopater, kiropraktorer og andre allierte helsepersonell som en del av sine nåværende lisenser.

Styrende

National Certification Board for terapeutisk massasje og Karosseri er reguleringsorgan for craniosacral terapi i USA. Organisasjonens nasjonale sertifisering eksamen ble akkreditert i 1993 av den nasjonale kommisjonen for å sertifisere Agencies, som indikerer eksamen er gjennomført under føderale standarder for etterlevelse og rettferdighet. Test-takers fullføre samme eksamen om de søker sertifisering for craniosacral terapi, massasje terapi eller annen alliert praksis.

Eksamen Oversikt

Den NCBTMB eksamen dekker ikke en bestemt metode for terapi. I stedet, ca 160 flervalgsspørsmål dekker fire grunnleggende områder av karosseriet disiplin, hver vektet ulikt. Menneskelig anatomi, fysiologi og kinesiologi står for 27 prosent av eksamen, og omfatter spørsmål om vestlige og ikke-vestlige praksis. Klinisk patologi & Anerkjennelse av ulike forhold, vektet på 20 prosent, tester søkerens evne til å gjenkjenne de fysiske eller emosjonelle tilstander som kan føre til en kropp lidelse. Massasjeterapi og Karosseri: Teori, Assessment, og Application, som står for 40 prosent av karakteren, vurderer kunnskap om hands-on behandling i både faglige og praktiske anvendelser. Endelig Professional Standards, etikk og forretningspraksis, vektet på 12 prosent, vurderer søkerens kunnskaper om taushetsplikt, grunnleggende regnskap og journalføring, blant andre ferdigheter.

Testspørsmål

Hvert spørsmål på NCBTMB eksamen setter opp ett spørsmål for fire svaralternativer. Oktober 2004-utgaven av testen ble oppsummert i organisasjonens håndbok og tilbudt flere testspørsmål. "For hvilke av følgende forhold er massasje kontra?" Er en patologi spørsmål som gjør at valget av belastningen, forstuing, hematom eller ansikts lammelse som svar. En anatomi spørsmålet "Hvilke muskler feste til coracoid prosessen ?," fikk selskap av andre spørsmål knyttet til tykktarmen, hip flexor og lymfe kapillærer. Spørsmål om kundens spesifikasjoner ble dekket av slike spørsmål som, "Hvilke av følgende disipliner er passende for en klient som ber om non-invasiv karosseri?"

Andre detaljer

Som i 2011, 38 amerikanske stater brukt eller anerkjent NCBTMB eksamen sertifisering. Utover eksamen, det styrende organ krever minst 500 timer med anerkjent instruksjon og en demonstrert mestring av de ferdigheter som kreves av craniosacral terapi.

Bivirkninger av Berocca

Berocca er et kosttilskudd som brukes til å korrigere vitaminmangel å oppveie dårlig ernæring og forbedre metabolisme og vekst. Berocca inneholder vitaminer og mineraler som vannløselige vitaminer (B-kompleks) og fettløselige vitaminer (A, D og E). Den inneholder også kalsium, kalium, jern og sink. Berocca multivitaminer er tilgjengelig i en væske eller tablettform.

Funksjon

Ifølge Revolutionhealth.com, "Multivitaminer brukes til å gi vitaminer som ikke er tatt inn gjennom kosten." Multivitaminer er også brukt til å behandle vitaminmangel forårsaket av sykdom, svangerskap og dårlig ernæring samt fordøyelsessykdommer og mange andre forhold. Berocca er et multivitamin som kan anvendes for å møte disse behovene.

Side Effects

Multivitaminer som Berocca når det tas som foreskrevet, eller ved å følge emballasje instruksjoner kan ikke forårsake noen bivirkninger. Imidlertid kan vanlige bivirkninger inkluderer urolig mage, diaré eller forstoppelse. Disse symptomene bør slutte som kroppen din gjør en justering av denne medisinen. Hvis disse symptomene vedvarer, bør du kontakte legen din for å få råd.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger kan være hodepine, en ubehagelig smak i munnen, kvalme eller svart, tjæreaktig avføring. Berocca inkluderer vitaminer og mineraler slik som kalium og sink som kan forårsake tannfarging, mageblødning og økt vannlating. Andre bivirkninger kan være en følelse av forvirring og en uregelmessig hjerterytme samt en slapp følelse eller muskelsvakhet. Kontakt legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Bivirkninger av en overdose

Ta for mange Berocca multivitaminer eller ta ekstra vitaminer kan forårsake en overdose. Symptomer på en overdose kan inkludere alvorlig hodepine, tap av matlyst eller magesmerter, oppkast og diaré eller forstoppelse. Andre symptomer kan være vekttap, alvorlig vondt i ryggen og muskel eller leddsmerter samt uvanlige blåmerker og blødninger. Søk medisinsk hjelp dersom du tror du har tatt for mye av denne medisinen.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon er en alvorlig medisinsk nødstilfelle. Symptomene kan omfatte utslett eller elveblest med kløe eller hevelse i ansikt, munn og tunge eller svelg. Andre symptomer kan være tungpustethet, kortpustethet eller pustevansker. Søke øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du skulle oppleve noen av disse symptomene mens du tar Berocca.

Advarsel

Berocca inneholder en rekke mineraler og vitaminer som kan samhandle med andre medisiner du tar. Diskuter med legen din eller apoteket de medisiner du tar før du tar Berocca. Hjerte og blodtrykket medisiner eller vanndrivende (diuretika) kan føre til legemiddelinteraksjoner. Informer legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid før du bruker Berocca. Du Legen vil vanligvis foreskrive en prenatal vitamin som er spesifikk for gravide.

Hva er bivirkningene av Supartz?

Supartz er en merkevare av natriumhyaluronat. Det er ikke i motsetning til synovial fluid, som er en klar væske som fungerer som et smøremiddel for leddene, og hjelper også til å absorbere støt. Supartz er et medikament for slitasjegikt. Den kan injiseres direkte i leddene i knærne for å bringe tilbake de vanlige smøre evner og demping av leddvæsken.

Svimmelhet

Svimmelhet og ørhet er vanlig. De kan øke hvis det tas sammen med alkohol eller diverse andre medisiner. Det er avgjørende at brukerne ikke bruke tunge maskiner eller kjøre før de vet hvordan kroppen deres kommer til å reagere på medisinen.

Betennelse

En kort betennelse i kneet er en annen vanlig bivirkning. Dette avtar vanligvis raskt og er ufarlig, men hvis betennelsen er ekstrem eller ikke går bort, bør du rådføre deg med lege.

Andre vanlige bivirkninger

Noen svært vanlige (og vanligvis ufarlige) bivirkninger som mange opplever er midlertidige smerter og smerter, rødhet, smerte eller hevelse på injeksjonspunktet, varme, milde blåmerker og vondt i ryggen.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, bør du få medisinsk tilsyn snarest mulig. Noen av disse er lik de av allergiske reaksjoner, inkludert puste komplikasjoner, kløe, elveblest, tetthet i brystet, utslett og hevelse i tunge, ansikt, lepper eller munn.

Gravide kvinner og barn

Gravide og ammende kvinner, så vel som barn, bør rådføre seg med lege før du tar Supartz.

Medisiner for en urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon (UTI), også referert til som cystitt eller en blære infeksjon, er en bakteriell infeksjon i urinveiene. Symptomer inkluderer en hyppig og presserende behov for å urinere, smerte, feber og vondt i ryggen. UVI er vanlig, spesielt hos kvinner. De fleste UVI er forårsaket av en type bakterier som er kjent som E. coli, i henhold til Penn State College of Medicine. Hvis du har en urinveisinfeksjon, vil du føle deg svært ubehagelig. Imidlertid er UVI lett kureres når behandles raskt.

Antibiotika

Antibiotika er førstelinjebehandling for en urinveisinfeksjon. De vanlige valgene er amoxicillin (merkenavn Amoxil og Trimox), nitrofurantoin (merkenavn Furadantin og Macrodantin), ciproflaxcin (merkenavn Cipro), levofloksacin (merkenavn Levaquin) eller sulfametoksazol-trimetoprim (merkenavn Bactrim). Du bør ta det fulle foreskrevet løpet av antibiotika for å sørge for at infeksjonen er helt ryddet opp og beveger seg ikke videre til nyrene. Noen mennesker har tilbakevendende urinveisinfeksjon. Hvis du faller i denne kategorien, vil legen din vanligvis behandle deg med en lengre antibiotikakur. Han kan også anbefale å ta lavdose antibiotika på en vedlikeholds basis. Noen kvinner opplever at samleie kan føre til urinveisinfeksjoner. Hvis dette skjer med deg, snakk med legen din om å ta en dose av en passende antibiotika hver gang du har samleie.

Andre medisiner

Den tvingende behov for å urinere og svie og smerte som følger med det er symptomer som kan gjøre at du føler deg elendig. Som antibiotika rydde opp infeksjonen, vil dette forsvinne. Imidlertid kan en lege foreskrive medisiner for å hjelpe deg å håndtere dette umiddelbart. En smertestillende medikamenter som bedøver blæren kan hjelpe; denne medisinen blir urinen oransje eller blå. Legen din kan også foreskrive andre medikamenter som reduserer bakteriekonsentrasjon. Over-the-counter smertestillende kan hjelpe med noen av ryggen og magesmerter som ofte følger en UTI. Eller, hvis din smerte er alvorlig, kan legen din bestille reseptbelagte smertestillende medikamenter. Mens behandle din UTI, drikke rikelig med væske for å vaske ut bakterier.

Behandling av alvorlige infeksjoner

En meget alvorlig urinveisinfeksjon kan sende deg til sykehuset. Du vil motta antibiotika intravenøst, samt væske for å holde deg hydrert. En alvorlig UTI som blir til en nyre infeksjon trenger minst to uker med antibiotikabehandling, ifølge National Kvinners helse Resource Center.

Hvordan forberede din datter for menarke (Menstruasjon)

Hvordan forberede din datter for menarke (Menstruasjon)


De fysiske endringene som følger oppvekst hos jenter er tankene boggling. Den viktigste utviklingen vil være begynnelsen på hennes menstruasjonssyklus. Det er ditt ansvar som en liten jente mamma, for å forberede henne på menarche (hennes første periode). Det er foreslått at denne talen bør skje før din datters tiende bursdag. Og husk at hun kan ha hørt noen ing
fo (eller mis info fra venner), men du må fortelle henne det faktum, i en støttende måte.

Bruksanvisning

HVA-Menstuation oppstår mellom 10-13 år av alder. Et menstruasjonssyklus varer fra den første dagen i en periode til den første dag i den neste. Blødningene varer 5-7 dager, tyngre flyt i starten, deretter lightening i flyt mot slutten. Menarke er en jente første menstruasjon og viser at hun er i stand til å reprodusere.

HVORFOR-Eggstokkene på venstre og høyre for livmor produsere hormoner. Disse hormonene arbeider sammen med hypofysen til å produsere et egg og klar endometrial (slimhinnen i livmoren) for mottak. Hvis egget ikke blir befruktet, det bryter ned, som gjør slimhinnen i livmor, og blødningen begynner.

Gjør det vondt? -Det Kan være en hodepine, kan du føle "humørsyk", brystene kan være ømme, før og dagen du starte perioden. Kramper og vondt i ryggen kan forekomme. Men vanligvis er Ibuprofen er effektiv til å behandle smerte.

VIL ALLE VET? -Nei, Du kan bruke en pute som holder seg til deg underbukser eller en tampong, som du kan sette inn i skjeden din. Det er viktig å fjerne og erstatte tamponger ofte, som hvis de blir stående i for lang tid, kan en infeksjon. Avhending av brukte tamponger og pads bør være så hygienisk som mulig og innpakket i toalettpapir eller en plasthylse, før de legges i en hvilken som helst beholder. Rekvisitter av en pute og en tampong bør være tilgjengelig for din datter å se)

Tips og advarsler

  • Denne diskusjonen må skje før menarke, slik at din datter til å fordøye informasjonen, og muligens spørre deg for ytterligere informasjon eller avklaring.
  • Ikke gjør diskusjonen skummelt, bare holde seg til fakta.
  • Noen kvinner feire denne begivenheten, ved å kjøpe gaver til sine døtre. Jeg egentlig aldri tenkt på det på den måten, men det er et alternativ.

Hvordan gjenkjenne tegn og symptomer på graviditet

Alle kvinner er forskjellige. Mens noen kvinne kan vise mange tegn og kan ha mange symptomer på graviditet, kan noen viser ingen tegn.
Tegn og symptomer kan være til stede tidlig, før din første uteblitte menstruasjon, eller den kan dukke opp senere nedover veien.

Din første savnet periode er et veldig godt tegn, men kanskje du ønsker å vite på forhånd.

Bruksanvisning

Trøtt eller oppbrukt.
Dette kan være et tidlig tegn på graviditet.

Du kan kaste opp eller føler kvalme.
Dette kan være et symptom på graviditet.

Mørkere areolas eller brystvorter kan være følsomme,
Brystvorter som normalt ikke er sensitive, kan være ekstremt sensitiv. Dine bryster kan bli hovne. Disse kan være tegn og symptomer på graviditet.

Som nevnt tidligere, vil hver hunn symptomer ikke være den samme. Noen har tidlig mat cravings, kan noen ha svak kramper og vondt i ryggen.
Graviditetstester kan tas noen dager før din første tapte tid. Hvis tatt i morgen, kan være svært nøyaktig.

Hva er fordelene med Regulering OTC narkotika?

Hva er fordelene med Regulering OTC narkotika?


Millioner av mennesker er avhengige av over disk (OTC) medisiner for vanlige plager som forkjølelse, feber eller vondt i ryggen. I USA har Food and Drug Administration (FDA) etablert visse kriterier for sikre og effektive legemidler som OTC narkotika beslutningstakere må forholde seg til.

Funksjoner

FDA har godkjent noen 270 aktive ingredienser som anses trygt og effektivt i OTC-legemidler. Narkotikastakere må også oppfylle visse doserings krav fastsatt av tilsynsorgan.

Sikkerhet

I motsetning til reseptbelagte legemidler, som er administrert av en lege, reseptfrie legemidler er allment tilgjengelig i butikkhyllene. Regulators holder seg til et "bredere sikkerhetsmargin" på OTC-legemidler på grunn av dette, ifølge Forbrukerhealthcare Products Association.

Kostnad

Folk søker lindring av symptomer på vanlige plager og enkelte sykdommer kan unngå kostnadene for en lege besøk ved å kjøpe reseptfrie legemidler og kan fortsatt ha tillit til at medisinen oppfyller nødvendige kriterier. Også reseptfrie legemidler er generelt rimeligere enn reseptbelagte medisiner.

Typer

FDA har et bredt utvalg av legemidler under OTC narkotika paraply. I tillegg til aspirin og paracetamol, må noen selvhygieneartikler, inkludert visse tannkrem, munnskyllevann og flass sjampo tilfreds OTC retningslinjer.

Historie

FDA ikke begynne å regulere narkotika før 1938 som et resultat av Food, Drug and Cosmetic Act. Det var ikke før 1951, men at FDA tydelig gjort en avgrensning mellom resept og reseptfrie legemidler.

Fremskritt

I november 2009, FDA annonserte et program for å forhindre utilsiktede overdoser, som omfattet standardisering doseringskopper. Medisin feil er ansvarlig for så mange som fire millioner turer til sykehuset akuttmottak årlig i USA, ifølge FDA.