Digidexo.com

Kur pentasa

Hva er Pentasa brukes til?

Pentasa, også kjent under det generiske navnet Mesalamine, er et stoff som brukes til å behandle ulcerøs kolitt. Det er en type tarmsykdom preget av diaré, magesmerter og rektal blødning forårsaket av hevelse og betennelse i tykktarmen og endetarmen.

Funksjon

Pentasa er en anti-inflammatorisk medikament. Virkningsmekanismen er ikke kjent, men det antas å blokkere produksjonen av visse kjemikalier som forårsaker smerte og hevelse. Pentasa er ikke en kur for ulcerøs kolitt, men det er en av de beste behandlinger tilgjengelig.

Historie

Pentasa ble utviklet og patentert av Hoechst Marion Roussel Company. I april 1998 ble de amerikanske rettighetene kjøpt og det ble patentert av Shire Pharmaceuticals. Det ble gitt FDA-godkjenning for bruk i behandling av ulcerøs kolitt i juli 2004.

Funksjoner

Den anbefalte dosering av Pentasa er 1g, 4 ganger daglig til forlatelse og symptomatisk behandling av mild til moderat ulcerøs kolitt. Den er tilgjengelig i 250mg og 500mg kapsler. Det leveres i en tidsbestemt utgivelse gelatin skall og skal ikke åpnes eller knuses når de er tatt. Pentasa kan tas gjennom munnen, med eller uten mat. Det er best å ta stoffet på samme tid hver dag for å få maksimalt utbytte. Dosen er basert på din respons på behandlingen.

Advarsler

Milde bivirkninger som har blitt nevnt er hodepine, kvalme, oppkast, diaré eller anoreksi. Disse bivirkningene bør gå bort i løpet av få dager etter behandlingsstart. Hvis disse forholdene forverres eller vedvarer i mer enn to uker, varsle lege eller apotek. Mange ganger hvis bivirkningene er milde, vil din lege må du fortsette å ta medisinen, fordi fordelene langt oppveier risikoen. Hvis du opplever alvorlige kramper, forverring blodig diaré eller feber, må du kontakte lege umiddelbart. Hvis du opplever brystsmerter, en rask bankende hjerteslag, kortpustethet, mørk urin, vedvarende oppkast og diaré eller gulfarging av øyne eller hud, kontakt lege eller gå til nærmeste legevakten umiddelbart.

Insight

Du bør ikke ta Pentasa hvis du er allergisk mot det, eller til noen av dets ingredienser. Sørg for å fortelle din lege eller apotek hvis du har en historie med nyresykdom, leverproblemer, astma, peritonitt (betennelse i sac som inneholder hjertet) eller pankreatitt. Denne medisinen skal ikke brukes av barn, fordi det kan føre til at Reyes syndrom - en sjelden, men svært alvorlig sykdom. Før du bruker denne medisinen, fortelle din lege eller apotek om alle og alle medisiner, inkludert over-the-counter medisiner og urte kosttilskudd du kan ta, slik at du kan overvåkes for mulige interaksjoner. Hvis du glemmer en dose, og det er nær tidspunktet at du burde ha tatt det, gå videre og ta det; hvis det er godt forbi den tiden du burde ha tatt det, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige dosering tid. Du må ikke ta en ekstra dose som erstatning for den du savnet.

Hva er Pentasa?

Pentasa er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle pasienter med ulcerøs kolitt. Ulcerøs kolitt er en tilstand i hvilken fordøyelseskanalen blir betent. Tilstanden kan føre til alvorlige magesmerter og diaré. Pentasa er ikke en kur for ulcerøs kolitt, men heller behandler de vanligste symptomene. Pentasa er en merkevare-navnet narkotika; det generiske navnet er Mesalamine.

Slik fungerer det

Pentasa er klassifisert som en aminosalicylate anti-inflammatoriske medisiner. Den eksakte mekanismen som det fungerer er ikke kjent, men tar det stopper kroppen fra å produsere kjemikalier som kan forårsake smerter og betennelser.

Hvordan ta det

Pentasa er ofte foreskrevet fire ganger om dagen, men hyppigheten kan variere fra pasient. Det kan tas med eller uten mat. Fordi det er en kontrollert-release medisiner, pillene må svelges hele og aldri knuses eller tygges.

Bivirkninger

Bivirkninger av Pentasa er hodepine, kvalme, oppkast, mild magesmerter, diaré og halsbrann. Ingen av disse er grunn til bekymring. Men i sjeldne tilfeller kan folk oppleve bivirkninger som kan tyde på en potensielt alvorlig komplikasjon. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: blodig diaré, blod i urinen, blodig oppkast, gulsott, plutselig kortpustethet, en endring i urinmengde, mørk urin, alvorlig eller plutselige magekramper eller smerte, alvorlig eller vedvarende hodepine og frysninger, feber eller en kronisk sår hals.

Advarsler

Pentasa kan forårsake mage blødning i sjeldne tilfeller. Daglig bruk av alkohol kan øke risikoen. Medisinen kan heller ikke være trygt for personer med visse medisinske tilstander, inkludert mennesker med bukspyttkjertelen, lever-eller nyreproblemer, astma og perikarditt.

Legemiddelinteraksjoner

Noen medisiner er kjent for å samhandle med Pentasa. Tar Pentasa med karboanhydrasehemmere kan redusere effektiviteten. Dessuten kan medisiner som ACE-hemmere, antikoagulantia, betablokkere, sulfinpyrazon og probenecid ikke være like effektivt når det tas med Pentasa. Når tatt med salisylater som aspirin, pasienter er mer sannsynlig å oppleve blødning.

Finnes det en kur for Muscular sklerose?

Muskel sklerose eller multippel sklerose er en sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Dens effekter kan være mindre eller de kan være ødeleggende. Noen MS ofrene ender opp helt lammet av sin sykdom. Men er det er en kur for multippel sklerose?

Hva er MS?

Multippel sklerose er en sykdom som angriper det sentrale nervesystemet. Det er en meget uforutsigbar sykdom. Noen pasienter lider av liten eller ingen problemer, mens andre mister kontrollen over hele kroppen. MS angriper myelinet i nervene, som forårsaker nervene til å miste funksjon. Årsakene til MS er ukjent. Noen tror det er en autoimmun sykdom som angriper kroppen. Andre tror det er et virus. Tidlige symptomer inkluderer tåkesyn eller blindhet. Nummenhet og svakhet i armer og ben er vanlig, som er nedsatt koordinasjon og balanse. Dette kan svekke gå eller i ekstreme tilfeller føre til lammelser. Konsentrasjon, oppmerksomhet, hukommelse og dømmekraft kan alle bli påvirket av MS. MS fører ofte depresjon. Angrep av MS er tilsynelatende tilfeldig med lite faresignaler. En person kan være greit for år uten forverring av sine symptomer når et plutselig anfall av MS gjør ham miste flere evner.

Finnes det en kur for multippel sklerose?

Dessverre er det ingen kur for multippel sklerose. Gjennom årene har mange falske kurer blitt annonsert av enten velmenende mennesker eller svindlere. Noen leger har hevdet at å fjerne fyllinger med kvikksølv vil kurere MS, men dette har vist seg å være falsk. Kalsium og hydrogenperoksid har også vært spioneringen som mirakelkurer for MS. Det er godt kjent over hele det medisinske miljøet at ingen kur for MS nå eksisterer. Hvis du kjører i en nettside eller utøver som hevder å ha en kur for MS, er det anbefalt å unngå bruken. Mange av "herder" som kalsium er ufarlig, men noen av dem, inklusive marihuana bruk, kan være skadelig. Symptomene på MS kan behandles og sykdommen kan bli bremset ned av medisiner.

Behandlinger

Mange MS-pasienter leve et fullverdig liv uten terapi. De er de heldige. Mange MS-pasienter må ta medisiner nesten hver dag for resten av livet. Det er tre beta interferon narkotika at FDA har godkjent for bruk mot MS. Disse inkluderer Avonex, Betaseron og Rebif. Disse stoffene redusere antall angrep i en MS pasient og bremse utviklingen av sykdommen. Angrep vil også være kortere og mindre alvorlig. En myelin protein kalt kopolymer I eller Copaxone hjelper behandle relapsing MS, og har blitt vist å redusere relapsing med en tredjedel. Avansert MS er behandlet med et legemiddel behandling som kalles Novantrone. Dette stoffet undertrykker immunforsvaret, så det er bare brukes i alvorlige eller kroniske tilfeller av MS. Tysabri er et annet stoff som bremser immunsystemet. Kortikosteroider bidra til å redusere betennelse i angrep, men ikke behandle selve sykdommen. Fysisk behandling som turgåing, jogging og andre fysiske aktiviteter er ofte foreskrevet for å holde bena aktivt.

Nyrekreft kur rate

The American Cancer Society anslår at det vil være 57 760 nye tilfeller av nyrekreft i USA i 2009 Hos voksne den vanligste typen av nyrekreft kalles nyrecellekarsinom. Hos barn er det Wilms tumor. Den kur rate avhengig av stadium av kreft da diagnosen.

Symptomer og Diagnose

Mange nyre kreft blir ikke oppdaget i den tidlige fasen, fordi det er få symptomer. Som kreften vokser det kan gi symptomer som for eksempel blod i urinen, smerter i korsryggen på den ene siden, en klump i nedre rygg, tretthet, vekttap, hevelse i bena eller ankler, og feber av ukjent årsak. En diagnose begynner med imaging tester (CAT scan, MR, ultralyd, røntgen, bein skanner), laboratorietester, og deretter en biopsi tatt gjennom en teknikk som kalles en tynn nål aspirasjon. Under biopsi, vil en patolog ser på cellene under et mikroskop for å bestemme graden og scenen. Bedømmelsen er basert på utseendet av cellene, og angir hvorvidt deres vekst er fort eller sakte. Staging bestemmer sin størrelse og om den har spredt seg.

Staging

Den amerikanske Joint Committee on Cancer utviklet en iscenesettelse system kjent som TNM-systemet. Den beskriver størrelsen av tumor ("T"), den grad av spredning til lymfeknuter ("N"), og hvorvidt det har spredning til andre organer, eller metastasert ("M"). Etter at TNM kategori har blitt bestemt, blir den informasjon som benyttes for å tildele en samlet trinn 1, 2, 3 eller 4. Forskjellen i alvorlighetsgraden varierer fra trinn 1, hvor tumoren er liten og begrenset til nyrene, til trinn 4 , hvor svulsten kan være hvilken som helst størrelse og har spredd seg til fjerntliggende eller lokale lymfeknuter og / eller organer.

Survival priser

Den kur rate er uttrykt som en overlevelsesrate fordi tilbakefall er alltid en mulighet hvis noen kreftcellene har spredd seg. The American Cancer Society gir fem-års overlevelse basert på scener. De fem-års overlevelse for trinn 1 er 96 prosent, trinn 2 er 82 prosent, scene 3 er 64 prosent, og stadium 4 er 23 prosent. Disse tallene representerer prosentandelen av mennesker som lever i minst fem år etter å ha blitt diagnostisert.

University of California bruker en mer avansert system for staging nyrekreft som også vurderer personens generelle helse. Deres system deler folk inn i lav-, mellomliggende-og høyrisikogrupper. De har funnet fem-års overlevelse for de med kreft som ikke har spredd seg til andre organer til å være 97 prosent for lav-risiko-gruppen, 81 prosent for middels, og 62 prosent for pasienter med høy risiko.

Overlevelses Faktorer

Selv om scenen er den beste indikatoren for å overleve, visse aspekter forkorte overlevelsestiden. To av de faktorer som er et høyt nivå av kalsium i blodet og anemi. Hvis kreften har spredt seg til to eller flere steder i kroppen, og hvis mer aggressiv kjemoterapi trengs mindre enn ett år fra diagnose, er sjansen for å overleve går ned. Leger også vurdere personens generelle evne til å fortsette å utføre normale daglige aktiviteter som en potensiell indikator på overlevelse.

Trender

En uheldig utvikling i kur priser ble publisert i september 2006 Journal of the National Cancer Institute. Forskere har studert data fra 34 503 pasienter med nyrekreft og oppdaget at 1983-2002, dødelighetsratene i USA steg 1,2 til 3,2 dødsfall per 100.000 mennesker. Den ledende forsker, Dr. John Hollingsworth ved University of Michigan Medical School, sa at dette var på grunn av en økning i større, mer dødelige svulster.

Mentale bivirkninger av Pentasa

Pentasa er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle inflammatorisk tarmsykdom. Til tross for dens effektivitet, utgjør Pentasa viss risiko for noen pasienter, inkludert psykiske bivirkninger.

Betydning

Selv om mulige, psykiske bivirkninger av Pentasa forekommer hos færre enn 1 prosent av pasientene, melder det amerikanske Food and Drug Administration.

Vanligste psykiske bivirkninger

Mulige psykiske bivirkninger av Pentasa omfatter depresjon, svimmelhet, søvnløshet, døsighet, forvirring og angst.

Funksjoner

Mentale bivirkninger av Pentasa er mest vanlig når store mengder av medikamentet er tatt.

Time Frame

Hvis de mentale bivirkninger du erfaring fra Pentasa er ikke på grunn av en dose som er for høy for deg, dine symptomer er sannsynlig å avta over tid som kroppen din blir vant til stoffet.

Betraktninger

Hvis du opplever noen psykiske bivirkninger Pentasa, varsle legen din for å hindre utbruddet av flere bivirkninger eller komplikasjoner.

Spedbarnsmassasje instruktør kurs

Spedbarnsmassasje instruktør kurs


Massasje gir et fundament av kjærlig berøring mellom en forelder og et barn. Touch forsterker båndet mellom barnet og forelder eller omsorg giver. Instruksjon i baby og spedbarnsmassasje er tilgjengelig på mange måter. Licensed Massasje terapeuter ta kurs i spedbarnsmassasje som en del av videreutdanning og å tilby en spesiell modalitet til potensielle arbeidsgivere. Retten instruksjon gjør opplevelsen hyggelig og nyttig til babyen.

Fordeler for foreldre

Foreldre nytte av å styrke foreldre-barn bindingen ved å massere barnet i alle aldre. Grunnlaget for foreldre-barn-forholdet er forbedret i stor grad med øye-til-øye-kommunikasjon, tale, berøring, lukt og assistert bevegelse. Spedbarnsmassasje gir barnet og forelder med en-mot-én rolig tid med ingen utenfor distraksjoner. Massasje tilbyr også en ekstra verktøy for en far å høyne sitt bånd med babyen.

Fordeler for baby

Spedbarn oppleve et stort utvalg av fordeler fra massasje. Effektene er fysiske, mentale og emosjonelle. Noen av fordelene baby erfaringer er et styrket immunforsvar, bedre søvn, avslapping, fordøyelse og avfall eliminering, og en generell følelse av å være elsket. Spedbarnsmassasje stimulerer frigjøring av oxytocin. Dette er et hormon som hjelpemidler i smertelindring og avslapping. Babyer og småbarn har en økt tilbøyelighet til å binde seg til foreldre som implementerer berøring terapi som massasje.

Usertifisert Instruction

Foreldre som er interessert i å lære det grunnleggende av spedbarnsmassasje har muligheten til å lære i personvernet til sine egne hjem. Flere produsenter tilbyr opplæring gjennom DVD og tekst for foreldrenes bruk i sitt eget tempo. Instruksjons DVDer sammen med riktig informasjon om oljer og kremer utstyre foreldre med grunnleggende kunnskap om spedbarnsmassasje. Det er ingen sertifisering er nødvendig for å lære hjemme og kostnadene er mye mindre enn å ta en omfattende sertifisering kurs.

Sertifisert Instruction

Foreldre er ikke de eneste som har nytte av å ta et kurs i spedbarnsmassasje. Kursene tilbys over hele landet rettet mot fagfolk og foreldre alike. Massører, sykepleiere, doulas og allierte helsepersonell kan alle ha nytte av spedbarnsmassasje sertifisering. Kurs for fagfolk er tatt som videreutdanning studiepoeng. Massører som ønsker å spesialisere seg i spedbarnsmassasje kan fullsertifiseringskurs slik at de kan tilby denne modalitet i terapeutisk omsorg. Instruksjon kurs er tilgjengelige slik at fagfolk til å øve og lære spedbarnsmassasje.

Naturlig antibiotika kur for Strep

En sår hals er ikke alltid strep. Standard sår hals er forårsaket av virusinfeksjoner og kan ikke behandles med antibiotika. Strep hals imidlertid er forårsaket av streptokokker (strep) bakterier, og det må behandles med naturlige eller antibiotika.

Strep Symptomer

Strep hals er preget av en veldig sår hals. I de fleste tilfeller er det ledsaget av høy feber, hovne lymfeknuter, hvite blister type knuter på baksiden av halsen, sårhet og leddsmerter - spesielt i nakken.

Strep hals kan føre til feber å gå så høyt som 102 til 103. Disse nivåene kan være farlig for barn spesielt, og kan ikke stå ubehandlet.

Naturlig antibiotika

Det er mange kraftige naturlige antibiotika som fungerer godt til å drepe bakterier, men tare er det best å bruke for å drepe strep bakterier. Tare er meget høy i naturlig jod, jod og dreper bakterier og andre sykdomsfremkallende organismer.

Siden strep bakterier finnes ofte på baksiden av halsen, er den beste måten å sikre at de raskeste resultater med en naturlig antibiotika er å ta det i oral flytende form, slik at legemidlet kommer i kontakt med bakterier selv.

Du trenger ekte tare for at dette skal fungere skikkelig. Enhver hard pille eller supplement som sier "includes" tare kan ikke fungere godt fordi det er vanligvis ikke nok tare i dem. Kjøpe økologisk tare gelcaps i stedet - de har tørket bakken tare inni dem.

Svelge tare gelcap hele vil hjelpe, men det tar lengre tid å drepe strep bakterier. Den raskeste måten å få resultater er å skape en tare te.

Lag en kopp sterk varm te, og oppløse tare gelcap inn i den. Tare vil gjøre te modig og litt ubehagelig, men belegg halsen med det er avgjørende for å lykkes.

Drikk så mye av te som du kan - snurr den rundt i munnen litt for å sikre at alle områder er belagt. For å sikre at jod har hatt en sjanse til å gjøre sitt arbeid, må du vente minst 20 minutter før du drikker noe annet eller skylle munnen.

Advarsler

Naturlig antibiotika og kurer blir ikke gjenkjent eller godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og strep hals kan føre til alvorlige medisinske problemer hvis det er venstre ubehandlet.

Hvis du bestemmer deg for å prøve de naturlige antibiotika strategier nevnt ovenfor, og du ikke ser forbedringer i løpet av 24 timer, kan du oppsøke lege for reseptbelagte antibiotika med en gang.

Naturlig Apple Cider som en kur for høyt blodtrykk

Naturlig eple cider ble kjent som en helse tonic i 1950, og siden da har det vært brukt som behandling for mange sykdommer, inkludert gjær infeksjoner, eksem og høyt blodtrykk. Det blir vanligvis oppfattet som naturlig eple cider eddik. De som favoriserer det si at inntaket av eplecider kan senke blodtrykket raskt og i en lang tidsperiode.

Høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er en sykdom i den moderne verden. Den raske tempoet i hverdagen øker adrenalin i blodet, slik at trykket stiger. Et lavt nivå av blodtrykket vanligvis er sunt. Høyt blodtrykk er gjort verre av innsnevring av små blodkar kalt kapillærer. Symptomer assosiert med høyt blodtrykk er hodepine, kvalme, tåkesyn og svimmelhet. Hvis venstre ubehandlet høyt blodtrykk kan føre til kronisk organsvikt som resulterer i hjerteinfarkt, hjerneslag, hjertesvikt, øyeskade og nyresvikt.

Apple Cider Eddik

På 1950-tallet DC Jarvis, MD offentlig de helsemessige fordelene av eple cider som helse-tonic. Det antas at det å gjøre naturlige søt epler i eplecider legger helsemessige fordeler ved fremgangsmåten kjent som eddiksyre-fermentering, som omdanner alkoholen som skapes i fermentering av eplecider i eddiksyre. Naturlig eplecider eddik inneholder vitamin C, A, E, B1, B2 og B6, samt kalium, magnesium og kobber; denne blanding av naturlige vitaminer og mineraler er sagt å adressere høyt blodtrykk for lider i noen tilfeller i bare timer, og kan opprettholde et lavere nivå av blodtrykket i mange måneder.

Dosering

Fortynne eple cider eddik i vann og til tider blidgjøre det med honning for å gjøre det mer spiselig. Bland to ts. eple cider eddik med åtte oz. vann tre ganger om dagen. Blandingen skal være nippet, ikke svelget ned raskt. For kroniske tilstander kan doseringen økes til to ss. eple cider eddik i åtte oz vann.
En annen versjon av høyt blodtrykk kur er å fortynne to ts. av eple cider eddik i 16 oz. vann og nipp blandingen i løpet av dagen.

Hva er en kur for hepatitt B?

Ordet "hepatitt" betyr leverbetennelse, og det er brukt for en rekke leverkomplikasjoner, men en av de mest kjente typer hepatitt er hepatitt B. Hvis du har kronisk hepatitt B eller kjenner noen som gjør det, så du kan lure på om det er en kur for tilstanden. Fordi kronisk hepatitt B er en viral tilstand, er det ingen måte å bli kvitt det, men det finnes måter å redusere mengden av virus i kroppen.

Identifikasjon

Hepatits B er et virus som angriper leveren, oppflamming den og gjør den ute av stand til på riktig måte leveren behandle kroppens avfallsprodukter. De fleste som får hepatitt B vil ha det som kalles en akutt infeksjon - viral infeksjon vil gå bort av seg selv etter en periode på noen få dager eller uker. Men noen mennesker utvikler en kronisk infeksjon som ikke går bort (en kronisk hepatitt B-infeksjon er definert som en som varer lenger enn seks måneder). Disse menneskene er i fare for alvorlige komplikasjoner.

Transmission

Hepatitt B kan spres på en rekke måter. Disse inkluderer å ha ubeskyttet seksuell kontakt med en smittet person (hepatitt B kan spres gjennom blod, sæd, skjedesekret og spytt) og dele intravenøs nål med en infisert person. Helsearbeidere kan også være i fare for infeksjon hvis de jobber med nåler. Hepatitt B-infeksjon kan også spres fra mor til barn, selv spedbarn sterkt redusere sjansene for å utvikle hepatitt B hvis de får hepatitt B immunglobulin og en hepatitt vaksine ved fødselen. Hepatitt B kan ikke spres gjennom uformell kontakt som klemming eller skjelvende hender, eller gjennom vann slik som i et svømmebasseng eller toalett.

Symptomer / Komplikasjoner

Hepatitt B-symptomer kan faktisk være svært mild; hvis du har en mild akutt tilfelle, kan du aldri engang merke symptomer eller forvirre dem med magen influensa. Symptomer på hepatitt B inkluderer mørk urin, magesmerter (spesielt i nærheten av leveren), svakhet, tretthet, leddsmerter, gastrointestinale plager og gulsott. Disse symptomene vanligvis vises ca 12 uker etter eksponering. Komplikasjoner av ubehandlet kronisk hepatitt B er mer skremmende - syke kan utvikle skrumplever (arrdannelse i leveren vev), som setter dem i fare for leversvikt og leverkreft. I tillegg er de i fare for å pådra hepatitt D, et virus som forverrer virkningene av hepatitt B. Hepatitt D smitter på samme måte som hepatitt B.

Behandling

Uheldigvis, på grunn av hepatitt B-viruset er en, er det ingen måte for å "herde" den. I tilfelle av akutt infeksjon, kroppens immunforsvar er i stand til å utrydde hepatitt B-viruset. Hvis sykdommen blir kronisk, da det dreier seg om styring av hepatitt B-virus i stedet for å eliminere den. Antivirale medisiner kan bidra til å forhindre hepatitt B fra videre angripe kroppen din, selv når du stoppe behandlingen symptomene kan betydelig forverre og noen antivirale medisiner kan etter hvert produsere en motstandsdyktig stamme av hepatitt B. I noen tilfeller kan en levertransplantasjon være nødvendig.

Vaksine

Du kan bidra til å forhindre hepatitt B overføring ved å få hepatitt B-vaksine. Hepatitt B-vaksine er gitt til spedbarn og deretter vanligvis gitt til ungdom i to doser. Hvis du ikke har fått hepatitt B-vaksine booster i tenårene, er det en god idé å gå inn for vaksine nå - det gir 90 prosent beskyttelse mot hepatitt B, og det varer i vel 23 år, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få skudd igjen for en stund. Andre måter å hjelpe unngå å få hepatitt B inkluderer bruk beskyttelse under sex, ved hjelp av en nål utveksling og være forsiktig når du reiser i utlandet - noen steder har endemisk hepatitt B.

Den beste kur for Hep C

Hepatitt C er en tilstand forårsaket av hepatitt C-viruset som negativt påvirker leveren. The American Liver Foundation hjemmeside melder at mer enn fire millioner amerikanere er smittet med hepatitt C, og at tilstanden forårsaker minst 8000 dødsfall hvert år. Mens ingen kur nå eksisterer, kan enkelte medisiner bidra til å forsinke symptomer og progresjon av viruset.

Medisiner

De mest vanlige behandlinger for hepatitt C Bruk peginterferons og interferoner. Disse stoffene er ofte tatt sammen. The American Liver Foundation hjemmeside heter det at disse medisinene ha alt fra en 40 til 80 prosent suksessrate på å redusere virus, avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er. Bivirkninger kan være slapphet, depresjon og håravfall.

En påminnelse

"Vellykket" behandling betyr ikke at du er kurert, men heller at mengden av aktiv hepatitt C-virus i kroppen din er lav og er mest sannsynlig ikke forårsake noen legemsbeskadigelse.

Som alltid med alvorlige sykdommer, diskutere alle tilgjengelige behandlingsalternativer med legen din.

Mulig kur for AIDS

Forskere over hele verden, som arbeider med privat og offentlig støtte, søker å fremme behandling av HIV, som er viruset som kan føre til AIDS. Det er imidlertid viktig å forstå at slike fremskritt vil skje sakte og at en kur for HIV er ikke en sannsynlig realitet i nærmeste fremtid. Virus er vanskelig å utrydde, og håpet om en vaksine kan være den neste store fremskritt i kampen mot hiv og aids.

Fremskritt i behandling

De siste årene har sett en spredning av nye legemidler som stanse HIV på forskjellige måter fra sine forgjengere, og som gir håp for mennesker som har utviklet resistens mot andre antiretrovirale legemidler. Disse inkluderer fusjons inhibitorer, som hindrer hiv fra smelte sammen med vertsceller; kjemokin coreceptor antagonister som binder til HIV coreceptor på målcellen; og integrasehemmere hemmere, som forstyrrer funksjonen av integrase, enzymet HIV bruker for å integrere sin genetiske informasjon i det av vertscellen. Selv om disse medikamentene gir bedre behandling for mange mennesker, kan ingen antiretroviral medikament kurere HIV.

Vaksine konsortier

Det finnes en rekke organisasjoner som har kommet sammen for å fremme arbeidet med å finne en effektiv vaksine mot HIV. Disse inkluderer HIV Vaccine Trials Network (HVTN) og Global HIV Vaccine Enterprise. Begge organisasjonene fremme internasjonalt samarbeid innen forskningsfinansiering og direkte gjennomføring av denne forskningen. Selv om en vaksine ikke kunne kurere HIV hos personer som allerede var infisert, kan det muligens stanse nye infeksjoner, et viktig fremskritt i å kontrollere epidemien.

Canadian Vaccine

Det ble rapportert i juli 2009 at et team av forskere ved University of Western Ontario ble sende en vaksine for HIV til US Food and Drug Administration for godkjenning til å teste på mennesker. Vaksinen er kjent som SAV001-H som allerede har blitt testet på en sikker måte i dyr. Selv om vaksinen er godkjent for testing og funnet å være trygg, kan det være litt tid før det blir tilgjengelig for allmennheten.

University of Texas-teamet

I 2008 kunngjorde en gruppe forskere ved University of Texas Medical School at de hadde funnet en ny måte å målrette HIV. Gjennom bruk av abzymes, som er antistoffer med enzymatiske egenskaper, mener teamet medisin og en mulig vaksine mot hiv kunne utvikles; disse abzymes målrette en del av HIV som ikke muterer, et stort problem i behandling av HIV. Selv om lokalisering av en statisk del av HIV markerer et stort fremskritt innen forskning, vil disse funnene krever mye mer forskning og tid til å gi en medikament eller vaksine.

Tyske laget

The Advocate rapporterte i 2007 at et lag i Tyskland hadde annonsert utviklingen av et enzym som kalles Tre som kan kutte HIV-1 (form av viruset som forårsaker de fleste infeksjoner utenfor Vest-Afrika) ut av vertsceller. Dette er en av de få fremskritt som gir håp om en kur for folk som allerede er smittet med HIV. Som med andre funn, men denne behandlingen, selv om det syntes å være effektive, og som er godkjent for bruk i mennesker, ville ikke bli tilgjengelige i noen tid.

Hva er en kur for gikt?

Hva er en kur for gikt?


Urinsyregikt er en kronisk lidelse forårsaket av en mangel i purinmetabolismen, noe som fører til forhøyet urinsyre i kroppen. Denne lidelsen er preget av krystallisert urinsyre innskudd samler rundt leddet området, forårsaker smertefull hevelse i leddene. Svellingen forekommer vanligvis rundt den nedre lem og fot-området. Det er for øyeblikket ingen FDA-godkjente kur for gikt. Behandling av sykdom symptomer består av individuelt tilpasset medikamentkombinasjoner og ernæring anbefalinger rettet lindring av smerte og hevelse, forebygging av fremtidige angrep og reduksjon av urinsyre krystall innskudd i leddene.

Lindring av smerte og hevelse

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), adrenokortikotropt hormon (ACTH) og kortikosteroid medisiner er ofte foreskrevet for å redusere hevelse og lindre smerter og ubehag av det infiserte området. Colchicine er ikke godkjent av FDA, men er også foreskrevet som en anti-inflammatorisk behandling for gikt. Bivirkninger av NSAIDs inkluderer mage og tarmsmerter, magesår og blødninger. Bivirkninger av Colchicine inkluderer kvalme og oppkast.

Forebygging av fremtidige angrep

Long-term medisiner som probenecid og sulfinpyrazon er ofte foreskrevet for å redusere nivå og mengden av akutte angrep over tid. Disse medikamentene arbeide for å redusere urinsyre i blodet ved å fremkalle rate på utskillelsen av urinsyre i urinen. En bivirkning, fra disse stoffene, er nyrestein.

Ernærings Forebygging av fremtidige angrep

Moderat inntak av høy-purine inneholder matvarer som animalske produkter, noen grønne grønnsaker, skalldyr og belgfrukter er sterkt anbefalt for å kontrollere nivåer av purinmetabolismen og urinsyre produksjonen i kroppen. Lavt forbruk av alkoholholdige drikkevarer er også anbefalt.

Behandling av urinsyrenivå og Crystal Innskudd

Allopurinol kontrollerer produksjon av urinsyre gjennom hemming av purin-metabolismen. Fubuxostat krymper urinsyre krystall innskudd i vev og ledd. Noen bivirkninger er alvorlig utslett, leverskader og nyresykdommer

Hjem Utbedring forslag

I tillegg til lege veiledning og reseptbelagte legemidler, en rekke over-the-counter smertestillende midler og teknikker for eksempel øke vanninntaket, og hever leddene, redusere vekten, iført komfortable sko og skape en lav stresset miljø er nyttig for midlertidig lindring av akutte anfall smerte.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

Kreative navn for Barne ernæring kurs

Kreative navn for Barne ernæring kurs


Lære grunnleggende av god ernæring krever mer enn bare god informasjon når du arbeider med barn. Å holde sin oppmerksomhet og fokus krever litt kreativitet også. Når du planlegger en barne ernæring selvfølgelig begynne med å identifisere de ideer som du ønsker å kommunisere og deretter velge et tema og lage en oppsiktsvekkende navn som lokkemiddel. Ideelt sett bør tema være bred nok til å omfatte en rekke aktiviteter mens klart knyttet til kurset emnet.

Sunn mat valg

Kurs temaer rundt sunn mat valg er populære og jakten på det perfekte temaet kan være så nær som et museklikk. The American Dietetic Association innlegg en årlig ernæring tema online samt læringsaktiviteter og ressurser. The United States Department of Agriculture har også ferdige materialet som er tilgjengelig for publikum, inkludert undervisningsplaner og fargesider. Mulige kreative navn å jobbe denne type kurs rundt kan inkludere "Fantastisk mat", "Nutrition Exploration" eller "Moro med mat."

Hage

Et kurs på hagearbeid gir seg til interaktive aktiviteter og hands-on læring. Utnytte kjente barndommen barnerim eller en populær oppdiktet karakter kan lokke barn til å delta mens cluing foreldre i de aktiviteter de bør forvente. Mulige løypenavn kan inkludere "hvordan har din hage vokse ?," "Old McDonalds Farm" eller "Det er lett å være grønn." For eldre barn bruker løypenavn som fokuserer på de siste stadier av hagearbeid, for eksempel høsting, kan være mer hensiktsmessig. Gjeldende navn for slike kurs kan inkludere "Harvest-Fest", "Gorgeous Gardening" eller "In Bloom".

Cooking

Matlaging aktiviteter med barn er en annen måte å hjelpe dem ta eierskap av å spise sunt. Utnytte kunst temaer kan være en morsom måte å hjelpe barna fokusere på viktigheten av å spise en rekke fargerike matvarer. Brede kunst temaer kan også gi rom for flere aktiviteter. Eksempler på kreative navn på slike aktiviteter er "Color vei til en sunnere deg" eller "Color Me sunt."

Kroppsøving

For de kurs som integrerer trening og ernæring er det viktig å velge en kreativ navn som gjør det mulig for en rekke fysiske treningsaktiviteter. Et flott sted å samle ideer er Center for Disease Control hjemmeside. I tillegg til undervisning ideer, og kan skilte området en kroppsøving aktivitetskalender som kan tilpasses individuelt for studenter. Mulige navn for kurs med dette temaet inkluderer "On the Move", "Hop on Pop" eller "Fun in the Sun"

Den beste kur for Candida

Den beste kur for Candida


Det er tider at candida albicans kan vokse ut av kontroll i tykktarmen. Selv om denne gjærlignende sopp lever naturlig i kroppen, kan dette føre til en overproduksjon antall plager. Mange mennesker lider av hodepine, gastrititis, elveblest, utslett, munnen trost, smerte, og til og med autoimmune sykdommer som Epstein-Barr-virus og kronisk utmattelsessyndrom. Heldigvis finnes det løsninger for candida overvekst. Den beste kur for candida er å ansette den riktige kombinasjonen av en forbedret kosthold, kosttilskudd, medisin og colonics (eller kolon renser).

Kosthold og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med candida, må du eliminere alle gjær og gluten fra kostholdet ditt. Dette kan være en utfordring fordi de fleste brød, kaker, frokostblandinger, pasta, snacks og pakket matvarer inneholder begge deler. En glutenfri diett vil vanligvis eliminere gjær også. De fleste mennesker med systemiske gjær problemer tåler brun ris, som inneholder ingen gluten. Mange brød og pasta er laget av ris. Du kan også spise speltbrød som en erstatning for hvete eller multigrain brød. Hvis du liker snacks, det er nok av glutenfrie kjeks og kaker laget av pekannøtter, mandler og andre nøtter. Disse matvarer er tilgjengelig i helse-mat midtgangen på de fleste store dagligvarebutikker.

Kosttilskudd er også viktig for å kvitte kroppen for overflødig candida. Probiotika kan bidra til å rense kroppen for denne soppen, som kan fordøyelsesenzymer. Andre gjær-drapet kosttilskudd inneholder hvitløk, Paul D'Arco te, grapefruktkjerneekstrakt og kattens klo. Ofte kokosnøttolje kan anvendes i stedet for vegetabilsk olje for å bidra til å eliminere overvekst av candida.

Du bør forstå at når gjær dør i systemet, det produserer giftstoffer. Denne reaksjonen kan føle deg dårlig ganger. Imidlertid vil denne bivirkningen avta over tid etter hvert som systemet blir kvitt gjær.

Medisin

De fleste leger vil foreskrive nystatin å behandle candida. Dette kommer vanligvis i form av pulver eller tablettform. Forstå at leger er ikke tilhengere av noen av de nevnte kosttilskudd. Nystatin er ikke nødvendig å kurere en systemisk candida problem. Det er opp til deg å ta en mer naturlig vei til å bli bra.

Hvis du har en gjær infeksjon i vaginal området, Nystatin kremer er tilgjengelig. Men sjansene er at disse symptomene vil oppstår på nytt hvis du ikke får din diett under kontroll. Dermed er en kombinasjon av behandlinger fortsatt det beste alternativet.

Colonics

Colonics blir ofte brukt til å behandle en overvekst av candida. Den viktigste grunnen er at døende gjær spyr ut giftstoffer i tarmen. Hvis disse giftstoffene ikke er eliminert, kan de gjøre veien inn i blodet.

Colonics er nesten helt nødvendig for personer med alvorlige symptomer, som for eksempel de som har autoimmune sykdommer. En lisensiert kolon terapeut oppsyn vanligvis øktene. Minst seks ganger vil bli foreslått i utgangspunktet. Personer med flere kroniske problemer vil bli behandlet mye lenger. Et selvstendig system blir brukt til å skylle den store tarmen med renset vann. Så mye som 30 liter vann kan kjøre gjennom de tre områdene i tykktarmen: Den stigende, tverrgående og synkende seksjoner (tarmer). Klyster ikke kommer nær ved å nå alle deler av tarmene. Hjem enheter kan skape mange avbrudd men er mer effektive enn klyster. De fleste føler seg bedre etter å ha colonics gjort.

Noen mennesker bruker kolon renser for å bli kvitt en gjær infeksjon. Disse vanligvis kommer i pulverform.

Komplett kur for Candida

Komplett kur for Candida


Candida albicans og variasjoner lever naturlig i tykktarmen, men noen ganger denne gjærsoppen over-proliferates og forårsaker hodepine, gastritt, verkende, elveblest, vaginal gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer som Crohns sykdom og fibromyalgi. Denne overvekst av candida kan stamme fra overforbruk av antibiotika, luftforurensning, dårlig kosthold, mat allergier og til og med kortikosteroider. En komplett kur for en candida problem inkluderer en endring av kostholdet, tar kosttilskudd og gjør colonics eller kolon renser. Medisin kan også være foreskrevet.

Kosthold og kosttilskudd

Hvis du er diagnostisert med candida overvekst, må du adoptere en glutenfri diett. Dette kan være vanskelig for mange mennesker fordi de fleste pasta, brød, bakverk, supper, kjeks og småkaker har glutens. Øl inneholder enda gjær, som har gluten. Heldigvis er mange glutenfrie erstatninger på markedet. Brun ris er en av de mest populære substitutter. Det er nok av brød, pasta og til og med snacks laget av brun ris. Spise speltbrød i stedet for multigrain eller hvete brød. Vær forsiktig i restauranter; de fleste kokker Baste eller marinade deres kjøtt i sauser som inneholder gjær eller gluten.

I tillegg til en glutenfri diett, bør kosttilskudd tas for å kvitte kroppen med gjær. Probiotika kan bidra til å stabil de naturlige bakteriene i fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å bekjempe gjær. Fordøyelsesenzymer kan bidra til å eliminere dem også. Andre gjær mordere inkluderer hvitløk, kattens klo, grapefruktkjerneekstrakt og cayenne. Det er best å starte med en probiotisk og hvitløk. Kroppen din vil tilpasse seg bedre til bare noen få tilskudd til å begynne med. Men du kan fortsatt føle seg dårlig til tider fordi kroppen din er faktisk detoxing. Som gjær dør, avgir det giftstoffer som kroppen din har så å eliminere.

Medisin

En lege vil ofte foreskrive nystatin for en candida overvekst problem. Nystatin kommer i pille-eller pulverform. Det er også Nystatin kremer for vaginal gjær infeksjoner. En gjær infeksjon kan oppstår på nytt hvis en komplett tilnærming ikke er ansatt. Derfor er det best å endre kostholdet og ta kosttilskudd, også. De fleste naturmedisin leger vil ikke foreskrive nystatin. Noen mener det kan forverre en eksisterende candida problem.

Colonics og Colon Cleanse

Fordi candida produserer giftstoffer, er colonics ofte anbefalt å skylle overflødig candida av tykktarmen. Colonics skylle ut hele tykktarmen, i motsetning til klyster. Colonics er utført av en lisensiert kolon hydrotherapist, som kan vanligvis finnes i de gule sidene. Colon-hydrotherapists ofte øve med andre alternativ medisin spesialister som soneterapeuter, akupunktører og dype massører. Du må kanskje gjøre minst seks økter. De fleste føler seg bedre etter deres første behandling.

For de som kanskje ikke ønsker å gjøre colonics, kan kolon renser også være effektivt for å eliminere gjenværende gjær og giftstoffer. Disse vanligvis kommer i pulverform og kan blandes med din favorittdrink. Kolon renser ren kolon av gjær, giftstoffer og parasitter. Men folk rapporterer ofte følelsen syk til tider som kroppen detoxes. Dette er normalt. Imidlertid kan kolon renser øke avføring og diaré på ugunstige øyeblikk. Noen topp merkevarer inkluderer Dr. Natura Kolon og Oxy Powder. Som 2003, koster en måned forsyning vanligvis mellom $ 60 og $ 90, avhengig av merkenavnet.

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?

Hva er den mest effektive tånegl sopp kur?


Tåneglene er sårbare for å bli angrepet av sopp, noe som kan føre til en dyp infeksjon. Som soppen legger seg inn i neglen, vil den tykne og bli misfarget, vanligvis med et mørkt, gulaktig eller brunlig utseende. Det vil også begynne å forvitre. Tånegl sopp kan også forårsake smerte. Mens du kan kjøpe over-the-counter medisiner for å behandle det, kan de ikke løse problemet. Ofte soppen krever en tur til legen for å få mest mulig effektiv kur.

Piller

Tånegl sopp kan ofte være effektivt behandles med piller. The Mayo Clinic sier at de tre vanligste orale medisiner er Fluconazole Itraconazole og Terbinafin. De er bare tilgjengelig på resept, men de kan fremme ny spiker vekst når det tas i opptil 12 uker. De kan fikse den delen av tånegl som allerede er rammet av sopp, så det kan ta flere måneder før vaksinen er ferdig. Dette skjer når en ny, ikke-infiserte tånegl har helt vokst ut.

Kremer

Reseptbelagte kremer kan være en effektiv kur for tånegl sopp når det brukes sammen med piller. De trenger ikke kurere problemet på egen hånd; Mayo Clinic sier de fungerer ved å fremme helbredelse hvis de brukes sammen med en resept oral behandling. De kan også brukes sammen med over-the-counter urea kremer for å hjelpe dem å bli absorbert inn i tånegl raskere.

Lacquers

Noen leger vil foreskrive en anti-sopp lakk for å bli malt på de berørte tåneglene. Dette aktuell medisinering er ikke så effektiv som piller, men det kan kurere tånegl sopp hvis den anvendes konsekvent inntil provlem er løst. Den anti-sopp lakk brukes akkurat som neglelakk. Det påføres med en pensel til den infiserte tånegl og huden rundt en gang per dag for en hel uke. Dette gjør at flere lag med medisiner for å bygge opp. Sjiktene blir fjernet ved slutten av uken, og man gjentar prosessen ved å anvende nye lag. Mens anti-sopp lakk kan være en effektiv kur, kan det ta opp til et år med konsekvent bruk for å fjerne problemet helt.

Nerve smerte kur

Kroppen din vil ikke fungere skikkelig hvis nervene er ikke sunt og fungerer. Hvis du har opplevd nerveskader som følge av skade eller sykdom, kan du bli opplever nervesmerter, eller nervesmerter.

Sykdom

Sykdom står for et høyt antall mennesker opplever perifer nerve smerte. De som lider av cancer, diabetes og autoimmune sykdommer er mest utsatt for nerveskade. De som lider av kreft kan oppleve nerve smerte for en rekke årsaker, for eksempel en svulst presser mot en nerve eller behandlinger som kjemoterapi som skader cellene. For en kreftpasient, herding nervesmerter avhenger av hvilken type kreft og hvor du kan være i behandling. For diabetikere, kontrollere insulin og holde diabetes under kontroll er den beste måten å stoppe nerveskader. For de med autoimmune sykdommer, er den beste kur smertebehandling. Dette kan være narkotiske medisiner, antiepileptika eller antispasticity agenter. Nerve stopper som hindrer smerte fra å bli avfølt av hjernen er også brukt. Hvis symptomene er ny, bør du rådføre deg med legen din umiddelbart for å finne den riktige løpet av handlingen.

Muskel- og skjelettproblemer

Du kan oppleve nerve smerte som et resultat av en muskel-skjelett problemet. Disse inkluderer herniated plater i ryggsøylen, senebetennelse i albuen eller håndleddet eller annen skade plassere press på en nerve. Disse skadene kan føre til permanente nerveskader, men det er ofte bare et midlertidig problem hvis skjelett justeringen er dyktig og skaden behandles raskt. Mens du kan ta smertestillende medisiner for å redusere smerter, nummenhet og prikking ved utbruddet av problemene, bør du finne mange av symptomene går bort kort tid etter at du slipper trykket på nerven.

Toksiner

Narkotika og gifter kan skade nervesystemet. Dette omfatter narkotika, kjemoterapi, bly, arsen eller kvikksølv. Hvis en person får behandling raskt er det mulig at nerveskader ikke vil være permanent. Rask handling er en kur når du arbeider med gift og giftstoffer. Hvis nerveskader er ikke helt kan repareres, kan legen se på medisiner og nerveblokkere for å lindre og kontrollere din smerte.

Graft og Transfer

I noen tilfeller der kroppen ikke er i stand til å regenerere nerve, kan en kirurg koble nerveendene. Dette kan fylle hullene for å gjenopprette nerve funksjon via en nerve pode. En nerveoverføring er en annen mulighet hvor nervefibre fra en annen del av kroppen kan bli tatt for å erstatte skadede nerver.

Child Care Kurs nær Oceanside, CA

Child Care Kurs nær Oceanside, CA


Ifølge Californias Employment Development Department, blir barnet omsorgsarbeidere funnet på steder som spenner fra barnehager til barnehager til private hjem. Tar en barnepass kurs kan være nyttig, om ikke nødvendig, for å være et barn omsorg utøveren; henhold til utviklingsavdelingen, barnepass senterledere søker medarbeidere med kunnskap om tidlig utvikling og mange arbeidsgivere foretrekker søkere å ha et sertifikat i Early Childhood Education.

Mira Costa Community College Child Development Center Kurs

Mira Costa Community College tilbyr klasser som Child Growth and Development, Child Behavior og veiledning, og programmer for spedbarn og småbarn. Studenter kan få knytte grader eller sertifikater av prestasjon.

Mira Costa Community College
En Barnard Drive
Oceanside, CA 92056
760-757-2121
miracosta.edu

Palomar Community College Child Development Center Kurs

Palomar College er basert i San Marcos (en nord forstaden San Diego County ca 15 minutters kjøring fra Oceanside), men tilbyr klasser på steder over hele fylket. Sine barns utvikling kurs vil forberede studentene på arbeidsroller i sektoren som lærer, assistent eller styremedlem i en barnehage. Kurs er også verdt for foreldre, elementær skole undervisning medhjelpere og sosiale tjenester og helsefagarbeidere. Deres barnehage tilbyr også kurs åtte-ukers i foreldrerollen; kontakt med senteret for flere detaljer.

Palomar College Child Development Department
1140 W. Mission Road, Kontor ST-34
San Marcos, CA 92069-1487
760-744-1150 ext. 2206
palomar.edu/childrenscenter

Care Connection Kurs Rady Children Hospital San Diego-barne

Care Connection program Rady Children Hospital San Diego for barn, også kjent som C3, tilbyr foreldre berikelse kurs spesifikke for behovene til spedbarn, preschoolers og småbarn. Et gratis program, C3 er "designet for å identifisere barn fødsel til 5 år gammel i fare for milde utviklings- og / eller atferdsproblemer og yte tjenester for dem og deres familier."

Barnas Care Connection
Oceanside Center?
4120 Waring Road?
Oceanside, CA 92054
858-966-8014
rchsd.org

Hva er en kur for Ringorm?

Hva er en kur for Ringorm?


Ifølge Mayo Clinic, er ringorm ikke en faktisk orm. Det er en soppinfeksjon som vokser på toppen hudlaget. Det har fått navnet sitt fra den karakteristiske runde, røde utslett som utvikler seg. Det kan være svært kløende og skjemmende, slik at folk som utvikler det er som regel ivrige etter en kur. Heldigvis er det mange over-the-counter rettsmidler, og hvis de ikke fungerer, kan en lege kurere det med en aktuell eller muntlig resept.

Diagnose

Du kan være i stand til å diagnostisere ringorm selv på grunn av sin karakteristiske utseende. Hvis du er sikker på at du har ringorm, kan du prøve et hjem kur. Hvis du ikke er sikker, kan legen din diagnostisere det ved syn eller ved å bruke et blått lys som gjør soppen titt fluoriserende. Mikroskopisk undersøkelse av huden skraping kan også gi en definitiv diagnose for ringorm.

Hjem Cures

The Mayo Clinic sier at de fleste milde tilfeller av ringorm kan behandles hjemme med over-the-counter medisiner. Disse vanligvis kommer i salve, lotion eller krem ​​form. Noen av de vanligste typene inkluderer klotrimazol, mikonazol, terbinafin og tolnaftate. Det berørte området bør vaskes grundig før medisinen er brukt. Hvis ringorm ikke blir bedre innen en måned, kan behandling fra en lege være nødvendig.

Aktuelt Resepter

Hvis ringorm trenger å bli behandlet av en lege, vil han mest sannsynlig gi deg en resept på en aktuell behandling. De vanligste typene inkluderer butenafine, ciclopirox, econazole eller oxiconazole. Disse medikamentene er gitt i krem ​​eller lotion form og brukt per legens instruksjoner til ringorm er fullstendig kurert.

Oral medisiner

Noen leger vil behandle ringorm med oral medisiner som itrakonazol, flukonazol, ketokonazol eller terbinafin. Selv om de kan kurere problemet, advarer Mayo Clinic at de kan gi bivirkninger som utslett, magesyke og problemer med leverfunksjonen. Hvis man tar antacida eller andre stoffer for å få de mageproblemer, de kan blokkere virkningen av ringorm behandling. Ringorm medisiner kan også forstyrre den antikoagulerende medisiner Warafin.

Advarsel

The National Institutes of Health advarer om at ringorm er svært smittsom. Du kan reinfect deg selv mens du blir behandlet dersom du ikke tar forholdsregler. Du bør holde andre områder av huden ren og tørr, og din ark og pyjamas trenger å bli vasket hver dag i løpet av behandlingsperioden.