Digidexo.com

ketaconazolum ringorm

Slik unngår du at Ringorm

Slik unngår du at Ringorm


Ringorm kan smitte lysken ("jock kløe"), føttene (fotsopp) og hodebunnen. Det er lettere å hindre spredning av ringorm enn det er å behandle det. God hygiene kan bidra til å holde ringorm fra å infisere deg eller din familie.

Slik unngår du at Ringorm

•  Unngå kontakt med mennesker eller dyr som har ringorm. Tegn på infeksjon er flak av huden på pelsen, mye kløe, patchiness og håravfall.

lære barn å ikke dele kammer, hårbørster, bånd og barrettes, eller hatter.

Bruk sko i fellesområder, og slitasje thongs i offentlige dusjer og badeområder.

Sjekk ditt barns hodebunnen for rødhet eller patchiness, og vask hendene etterpå. Hvis du mistenker at hun har ringorm, la hennes lærere og hennes venners foreldre vet.

Lær barnet ditt å ikke plukke på henne hodebunnen, og å vaske hendene etter å ha håndtert kjæledyr, spesielt ukjente seg.

Hold lysken og føttene kjølig og tørt, så mye som mulig. Dryss talkum på lysken. Bruk løstsittende bomull undertøy og sokker, og endre dem ofte.

Se legen din dersom lesjoner utvikler seg.

Hint

 • Se en lege hvis store deler av hodebunnen er berørt. Ringorm over store deler av hodebunnen ikke kan behandles effektivt med over-the-counter medisiner. Uten en lege omsorg, kan du eller barnet ditt har permanent hodebunnen arrdannelse.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan bli kvitt Ringorm

Hvordan bli kvitt Ringorm


Ringorm er en vanlig soppinfeksjon som er svært smittsom og kan spre seg raskt. Hvis barnet ditt får det, varsle sine venners foreldre å forhindre en epidemi. Behandling kan ta uker.

Hvordan bli kvitt Ringorm

En del tilbake en del av håret slik at du kan se hodebunnen.

Se etter én eller flere runde flekker av rødhet med flekker rundt kantene, røde ringer eller skalering hud.

Ta barnet til fastlegen eller barnelege hvis du oppdager noen av disse symptomene. Legen kan foreskrive medisiner for å bli tatt for opptil fire uker.

Påfør over-the-counter krem til ditt barns hodebunnen for små flekker av ringorm.

Shampoo barnets hår to-tre ganger i uken. I noen tilfeller Selsun Blå fungerer godt, men det kan være veldig irriterende for barn og personer med sart hud. Prøv å bruke de over-the-counter kremer med din vanlige sjampo.

La skole eller barnehage tjenestemenn kjenner barnet ditt har ringorm.

Bruk forskjellige kammer, børster, luer, caps, hår buer og hårspenner for hvert familiemedlem.

Kontroller hvert medlem av husholdningen for ringorm, inkludert kjæledyr.

Vask hendene når du har trykket ditt barns hodebunnen.

Be barnet ditt å vaske hendene ofte, spesielt etter at han børster håret.

Hint

 • Ringorm vil føre til at håret til å bli sprø og bryte av. I de fleste tilfeller er dette bare midlertidig. I noen tilfeller vil hodebunnen arrdannelse oppstå.
 • Noen eksperter anbefaler å se en lege før du begynner behandling for ringorm i hodebunnen hos barn.
 • Prøv den reseptfrie legemiddel Lamisil. Den inneholder terbinafin, som nettopp har blitt godkjent for over-the-counter bruk. Bruk den to ganger om dagen med en bomullspinne. Du må være konsekvent i søknaden din, og du må fortsette å påføre kremen i minst to uker.
 • Ringorm kan påvirke voksne så vel i hodebunnen, føtter (fotsopp), lyske ("jock kløe") og noen ganger over hele kroppen.
 • Ubehandlet ringorm kan føre til impetigo, en subklinisk hudinfeksjon.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Impetigo Vs. Ringorm

Impetigo Vs. Ringorm


Brennkopper er en hudinfeksjon forårsaket av bakterier som vanligvis vises rundt munn og nese for barn. Ringorm er også en hudinfeksjon, men er forårsaket av sopp. Det kan påvirke huden på hodebunnen din, kropp, lyske og føtter.

Impetigo Symptomer

Impetigo symptomer er kløe, røde sår som brast åpen og slam og blemmer som er smertefri, men full av væske. Mer alvorlig impetigo forårsaker smertefulle sår fulle av væske eller puss.

Ringorm Symptomer

Noen ringorm symptomer består av røde, kløende, skjellende flekker i huden som kan få blemmer og slam. Neglene kan bli tykk og misfarget og hodebunnen, hvis berørt, kan ha bare flekker.

Brennkopper Behandling

Behandling av impetigo inkluderer å holde huden ren slik at infeksjonen å helbrede på egen hånd, antibiotika og aktuelle antibiotika som mupirocin salve plassert på sår og blemmer.

Ringorm Behandling

Hold huden din tørr og ren, vaske laken og sengetøy daglig mens infisert og bruke over-the-counter soppdrepende medisin. Se din lege for reseptbelagte soppmidler og antibiotika medisiner hvis din ringorm ikke vil klare opp.

Impetigo Komplikasjoner

Brennkopper er vanligvis ikke alvorlige, men kan føre til nyrebetennelse, cellulitt, MRSA infeksjon, arrdannelse og misfarging av huden.

Ringorm Komplikasjoner

Komplikasjoner av ringorm inkluderer bakterielle hudinfeksjoner, ringorm spredning og utvikling av andre hudsykdommer som kontakteksem.

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen


Ringorm er en sopp som kan danne seg på hodebunnen, og andre deler av kroppen. Ringorm starter i hodebunnen som en liten kvise, vokser seg større og større. Snart ringorm blir usammenhengende, flassende eller skjellete. Hårtap kan følge av ringorm, og hvis infisert, kan området bli hovne, røde og ømme. Nøkkelen i behandling av hodebunnen ringorm er naturlig ingredienser som ikke vil skade huden eller få håret til å falle ut.

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen

Hodebunnen behandlinger for Ringorm

Apply tørket bitre oransje frukt sammen med skallet, olje eller dråper av bladekstrakt direkte til hodebunnen. Denne metoden er best for barn. Bitter oransje kapsler kan tas gjennom munnen for eldre barn (alderen 10 til 18) eller voksne som lider av hodebunnen ringorm.

Påfør tea tree olje med en dropper hver dag for hodebunnen ringorm. Hvis ringorm er svært kløende, kombinere tea tree olje behandling med litt kokos eller olivenolje.

Gulrøtter tillate sure og basiske egenskaper skal opprettholdes i kroppen og kan være en helbredende kilde for ringorm ved reenergizing infiserte huden.

Lag en varm grøtomslag med revet gulrot, dryss infiserte området med rock salt og sted grøtomslag på infiserte området to ganger om dagen.

skiver papaya har en helbredende effekt på hodebunnen ringorm. Plasser papaya skiver på det infiserte område av hodebunnen 2-3 ganger om dagen.

Tørk ut ringorm med eple cider eddik ved å dyppe et papirhåndkle i eddik og plassere den i hodebunnen flere ganger om dagen til ringorm tørker opp.

Ta saften fra en halv av en lime og lage en pasta med 1 til 2 ss. av Butea frø. Påfør lim på hodebunnen ringorm og la den sitte i 10 til 15 minutter. Tørk av med en varm, fuktig klut. Gjenta hver dag frem til ringorm er borte.

Hint

 • Hvis barnet ditt har kontrakt ringorm, er det ikke nødvendig for ham å gå glipp av skolen. Tillate barnet å bære lue på skolen og ha en åpen diskusjon med læreren om barnets tilstand.
 • Bitter appelsin inneholder visse kjemikalier som kan øke hastigheten på hjertefrekvens og øker blodtrykket. Av denne grunn bitter orange ikke bør tas hvis man lider av høyt blodtrykk, hjerteproblemer, eller tar MAO-hemmere.
 • Gravide kvinner bør unngå å ta bitter appelsin.
 • Bitter appelsin kan forårsake solbrenthet når det påføres direkte på huden, spesielt hos personer med lys hud complexions.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

 • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Hva er en Ringorm?

Hva er en Ringorm?

Ringorm er en infeksjon i huden forårsaket av en sopp som er svært smittsom. Det er veldig viktig hvis noen i familien din har ringorm å søke behandling umiddelbart for å hindre andre familiemedlemmer fra å få det. Din fastlege vil vanligvis behandle infeksjonen med en anti-sopp krem ​​eller antibiotikabehandling.

Symptomer

Ringorm vil noen ganger vises i form av en sirkel. Det var forårsake en ekstremt kløende, rødt utslett i det berørte området.

Diagnose

Legen kan ta en prøve av utslettet ved å skrape det øverste laget av huden. Han vil deretter undersøke det under et mikroskop for å identifisere ringorm sopp.

Behandling

Ringorm kan ofte behandles med over-the-counter sopp kremer tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.

Misforståelse

Ringorm er ikke forårsaket av en faktisk orm, men heller av en sopp som har infisert huden.

Advarsel

Dersom behandlingen ikke er ønsket, kan den utslett blærer og sprekker, som resulterer i en bakteriell infeksjon som vil kreve antibiotika.

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn er faktisk ikke forårsaket av en orm, men av sopp. Det er vanligvis spres fra andre infiserte barn og til og med fra infiserte katter og hunder. Ringorm sopp påvirker huden (tinea corporis); hodebunnen (tinea capitis); fot (tinea pedis, også kjent som "fotsopp"); lyske (tinea cruris, også kjent som "skrittsopp"); og negler (dermatofytter sopp). Små barn har en tendens til å få ringorm av huden og hodebunnen infeksjoner. Ringorm sopp er svært smittsom og spres lett gjennom kontakt med smittede personer, gjenstander som smittede har berørt, kjæledyr og jord.

Symptomer

Ringorm infeksjon i huden begynner som en rød sår. Som sår vokser, kan det bli skjellende og kløende, og en rød ring utvikler vanligvis rundt det infiserte området. Ringorm i hodebunnen forårsaker lesjoner som ligner på ringorm av huden, og vil også føre til flass-lignende skalering og hårtap på det infiserte området, noe som resulterer i flekker og flekker.

Behandlinger

Ringorm av huden er lett behandles med over-the-counter soppdrepende kremer og salver, men det kan ta 2 til 4 uker for smitte til fullstendig helbrede. Ringorm i hodebunnen tar lengre tid å tømme og er behandlet med oral soppdrepende medisiner som griseofulvin for 6 til 8 uker. Soppdrepende sjampo som Nizoral (ketokonazol) og sjampoer som inneholder selen sulfide (Selsun) kan brukes to ganger i uken for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Ringorm er vanskelig å forebygge, men det bidrar til å holde gjenstander deles av barn (spesielt hvis ett barn er smittet med ringorm) ren og desinfisert. Ikke la barn så dele personlige elementer som håndklær, klær og hårbørster.

Misforståelse

Selv om ringorm av føttene, eller fotsopp, er svært smittsom, er det svært lite sannsynlig i preteen barn. Hvis barnet ditt utvikler en kløende rødt utslett på føttene, kan det i stedet være kontakteksem eller juvenil plantar dermatose og bør bli diagnostisert og behandlet av barnelege.

Betraktninger

Hvis din lille barnet har kontrahert en ringorm infeksjon, minimere barnets kontakt med andre før hun mottar riktig behandling. Barn med ringorm infeksjoner er vanligvis i stand til å vende tilbake til barnehage eller skole når de blir behandlet. Alle medisiner behandlinger skal være ferdig, selv om det har virket infeksjonen forsvinner.

Informasjon om Ringorm behandling for barn

Informasjon om Ringorm behandling for barn

Ringorm er en hud tilstand preget av røde, skjellete, ringformede flekker og er forårsaket av ulike typer sopp som foretrekker varmt klima. Til tross for navnet, er det ingen ormer involvert med ringorm. Barn som kommer i kontakt med dyr eller andre barn med denne tilstanden kan kontrakten det. Barn som er underernærte eller har dårlig hygiene eller nedsatt immunforsvar er spesielt utsatt.

Typer

Det finnes mange typer ringorm, også kjent som tinea, som kan påvirke barn. Tinea pedis, eller fotsopp, er vanlig blant tenårings hanner og noen ganger påvirker barn før puberteten. Tinea cruris, eller skrittsopp, er vanlig blant mannlige barn, men sjelden blant jenter. Tinea capitis, eller hodebunnen ringorm, er en spesielt smittsom variant av infeksjon som er vanlig blant barn mellom 2 og 10. Tinea unguium smitter neglene på hender eller føtter og er mer vanlig hos ungdom. Tinea corporis, eller kroppen ringorm, kan påvirke både barn og voksne.

Symptomer

Ringorm infeksjon er ofte ledsaget av kløende røde lesjoner. Lesjonene ofte til stede i en hevet ringmønster som er klart mot midten. Avhengig av plasseringen av utslett og en type sopp som er involvert, kan de lesjoner resulterer i håravfall, utslett eller blemmer.

Diagnose

Mange hudinfeksjoner ligne så det er viktig å ha en kvalifisert helsepersonell undersøke det infiserte området for en skikkelig diagnose. Diagnosen er vanligvis fastsatt gjennom en fysisk undersøkelse ledsaget av en detaljert medisinsk historie. Når det er nødvendig, kan helsepersonell be om en laboratoriearbeid opp av huden skraping å bekrefte en soppinfeksjon.

Betraktninger

Sannsynligheten for en ringorm infeksjon retur er høy fordi sopp som forårsaker disse utbrudd kan leve lenge på huden. Forskjellige typer av ringorm sopp svare til forskjellige typer behandling, og denne behandling kan være nødvendig for å bli gjentatt for å være effektive.

Behandling

En helsepersonell vil avgjøre hvilken behandling for barnet ditt basert på en rekke faktorer, inkludert type infeksjon, plassering av infeksjonen, medisinsk historie av barnet, inkludert deres evne til å tolerere visse medisiner, og foreldrenes preferanser. Behandling vil vanligvis innebære oral anti-soppmidler eller aktuelle salver eller sjampo.

Hva er årsakene til Ringorm hos barn?

Ringorm er en tilstand som oppstår som et resultat av en soppinfeksjon. Det er referert til en ringorm fordi infeksjonen manifesterer seg i ringlignende lesjoner på hudens ytterste lag og hodebunn.

Funksjoner

Ringorm fører til en sirkulær utslett å danne på huden. Det er vanligvis rødt og kløende, med normal-vises huden i midtpartiet av ringen. En eller flere ringorm lesjoner kan være til stede. Hvis ringorm er til stede i hodebunnen, vil en skallet flekk sannsynlig oppstå hvor soppinfeksjon er til stede.

Årsaker

Ringorm er forårsaket av en sopp parasitt som kan smitte ved kontakt med en annen smittet person eller en infisert dyr (katter, hunder, hester, geiter, kaniner, griser og ildere). Ringorm kan også fås ved å berøre overflater eller objekter som har blitt berørt av infiserte mennesker eller dyr.

Identifikasjon

Ringorm er ofte identifisert av en pleier eller en lege ved å undersøke forekomsten av utslett.

Forebygging / løsning

For å hindre ringorm, unngå nærkontakt med berørte personer eller dyr. Behandling av ringorm vanligvis innebærer å bruke over-the-counter anti-fungal medisiner. I noen tilfeller kan reseptbelagte anti-sopp kremer eller oral anti-fungal medisiner være nødvendig for å klare opp en ringorm infeksjon.

Advarsel

Hvis en ringorm infeksjon ikke rydde opp innen en måned etter behandling, bør lege konsulteres for mer aggressiv behandling.

Hvordan Kill Ringorm Systemisk

Ringorm er en vanlig hud infeksjon forårsaket av en sopp som spiser den keratin i huden din. En ringorm infeksjon er svært smittsom. Den kan spre seg fra en person til en annen eller fra en del av kroppen til en annen. En ringorm infeksjon kan overleve bare om noen sted på huden din, inkludert dine lepper, magen og hodebunnen. Selv om aktuell behandling er ofte brukt til å behandle en ringorm infeksjon, når infeksjonen området er i hodebunnen eller negler, er det lettere å behandle det systematisk med oral medisin.

Hvordan Kill Ringorm Systemisk

•  Identifisere symptomene på en ringorm infeksjon. Infeksjonen området vil være kløende og vises røde og skjellende. Det infiserte området kan være flat, men det kan også vises hevet. Mesteparten av tiden, vil en ringorm infeksjon danne en sirkulær infeksjon side. I noen tilfeller kan det infiserte området danne en ring, med en sunn avsnitt i midten. Hvis ringorm infeksjon er på hodebunnen din, kan du også oppleve flekker av håravfall.

Oppsøk lege. De fleste typer ringorm infeksjon kan behandles hjemme, men over disk medisiner er vanligvis aktuell. Ring infeksjon i hodebunnen, er negler eller andre upraktisk infeksjon sider best behandles systemisk. Oral ringorm medisiner er tilgjengelig gjennom reseptbelagte legemidler fra helsepersonell.

Velg hvilken form for oral ringorm medisiner som ville best passer din situasjon. Tabletter av griseofulvin er anbefalt for voksne eller eldre barn. Babyer eller småbarn vil trolig være mer sannsynlig å tolerere den flytende form av griseofulvin. I noen tilfeller er terbinafin hydrocline granulater drysset på mat mer effektive for behandling.

Ta medisiner i opptil seks uker. Du kan ikke merke en forbedring med en gang, men du bør fortsette å ta medisiner som anvist før det er helt borte.

Mens du tar den muntlige ringorm behandling, unngå irriterende eller spre ringorm infeksjon. Unngå å ta på den med hendene. Hvis du gjør røre den, vaske og tørke hendene grundig før du berører noe annet. Vask alle klær eller tilbehør som kan ha kommet i kontakt med det infiserte området og deler ikke klær eller tilbehør med andre før ringorm infeksjon er borte

Hint

 • Hvis ringorm infeksjon er i hodebunnen, vaske håret med en sjampo som har selen sulfide som en ingrediens. La den sitte i ca fem minutter før du skyller det ut. Dette vil bidra til å forhindre spredning av ringorm sporer. Fortsette å gjøre det i ca en måned etter behandling for å være trygg.

Homeopatiske Cure for Ringorm hos barn

Ringorm er en svært smittsom soppinfeksjon som ofte påvirker barn. Det kan påvirke omtrent hvor som helst på kroppen, men er ofte funnet i hodebunnen, føtter og negler. Ringorm kan overføres ved direkte kontakt med den infiserte barn, eller ved indirekte overføring ved kontakt med en infisert objekt. Det er flere homøopatisk middel som kan brukes for å behandle infeksjonen effektivt og sikkert i barn.

Aktuelt urte rettsmidler

Det finnes en håndfull av urter kjent for å være effektiv for sikker behandling av ringorm hos barn. De fleste av disse kan påføres topisk, enten i form av pasta eller et omslag.

Den vanligste aktuell urte behandling er gurkemeie pulver. Bland den med litt vann for å danne en lime og bruke den direkte til det infiserte området. La det tørke og deretter vaske det av. Du vil merke at huden blir ganske tørr og stram følelse; dette er fordi gurkemeie pulver vil tørke ut huden din, frata soppen av sin fuktighet. For en bonus effekt, kan du også lage en pasta av gurkemeie og honning, så ta dette internt.

Papaya er også utmerket for behandling av ringorm infeksjoner. Bare klippe ut en fersk skive papaya og gni kjøttet side mot infeksjonen. Papaya inneholder enzymer som vil myke opp og helbrede huden. Du kan blande dette med gurkemeie behandling som en oppfølging for å hindre overflødig tørrhet.

Hvis du har ingen av disse ingrediensene som er tilgjengelige, er det et par av vanlige urter som du kan prøve. Sennepsfrø kan males til et pulver, og deretter blandet med honning og påføres direkte på infeksjonen. Hellig basilikum, den vanligste typen av basilikum, kan forslått og omgjort til et omslag deretter direkte brukes til infeksjonen også. Knuse dem godt, så det er juice du leter etter. På samme måte kan du trekke ut saften og vaske det infiserte området hvis du føler grøtomslag er utilstrekkelig.

Homeopatiske Non-gress aktuelle behandlinger

Apple cider eddik er kjent for å hjelpe drepe soppinfeksjoner, og du kan bruke den til infeksjonen ved hjelp av en fuktet bomullsdott. Du må holde den på det infiserte området over natten, så sørg for å bandasjere det godt å holde det på plass.

En annen populær middel er en lett mudpack, som kan påføres to ganger daglig i en halv time hver. Dette vil gi kjøling smertelindring og holde området tørt, noe som gjør miljøet fiendtlige til soppvekst.

Administrere ditt barns kosthold

Ringorms hos barn er ofte et resultat av en omega fettsyre mangel. Fettsyrer i huden bidrar til å forebygge mot mikrobielle infeksjoner som bakterier og sopp ved å styrke hudens beskyttende evner. Når de mangler, vil ikke huden fungerer som optimalt, og en person blir utsatt for infeksjoner. Fettsyrene finnes i mengder i fisk, mørke grønne grønnsaker, og lin.

Administrere ditt barns kosthold er spesielt viktig hvis han eller hun er utsatt for kroniske ringorm infeksjoner. Mens de fleste vil trolig oppleve en slik infeksjon i sitt liv, gjentakende ringorm er et tegn på at barnets kropp er sannsynlig mangler fettsyrer. Vi presenterer en fettsyre supplement til ditt barns kosthold vil ikke bare hjelpe behandle ringormer, men også beskytte i fremtiden.

Mens berørt med en ringorm, er det en god idé å holde barnet unna koffein, sukker, hvitt mel produkter, og matvarer med en overdreven mengde kjemiske smakstilsetninger eller søtningsmidler. Velger i stedet for grønnsaker, nøtter, frø og hele korn. Sørg for at han får masse frisk luft og drikke mye vann. Juice som gulrot og spinat er utmerket for å hjelpe til å behandle ringorm infeksjoner. Du kan ha barnet drikke det, eller bruke en lik blanding av disse to juice topically på infeksjonen.

Hvis du klarer det, kan du også sette barnet ditt på en diett bestående av hovedsakelig frisk frukt og melk. Velg frukt som epler, papaya, ananas, granatepler, appelsiner og grapefrukt å bli spist med jevne timers mellomrom i fem timer. Etter en dag på dette, innføre dampede grønnsaker og hele hvetetortillas. Melk eller ostemasse kan legges på dag tre.

Hvordan gjenkjenne Ringorm hos barn

Ringorm er en soppinfeksjon som kan dukke opp hvor som helst på kroppen og er ofte funnet i varme områder som lyske og arm pit, men det kan bli funnet på noen kroppsdel. Ringorm kan plukkes opp gjennom hud-til-hud eller indirekte kontakt gjennom klær, hårbørster og garderober.

Hvordan gjenkjenne Ringorm hos barn

Identifiser område

I et lyst område, nøye undersøke den infiserte stedet. Dersom det er reist på kantene i en ring form og rosa i fargen er det sannsynligvis ringorm.

Valgfritt trinn: Observer området under en svart lys. Ringorm vil lyse en grønnlig farge; Dette er spesielt nyttig hvis du observerer et område med mye hår, for eksempel en persons hodebunn.

Unn ringorm med over-the-counter medisiner.

Treat infeksjon

Du kan behandle de fleste ringorm infeksjoner med en mild aktuell krem som har mikonazol eller klotrimazol som hovedingrediens (for eksempel en krem som brukes for skrittsopp eller fotsopp).

Du må søke denne kremen to ganger om dagen til infeksjonen forsvinner.

Mens behandle infeksjonen, sørg for å bruke høy varme for å vaske og tørke alle klær og sengetøy for å unngå å bli smittet.

Hint

 • Å behandle ringorm homeopathically, bruke tea tree olje.
 • IKKE bruk tea tree olje på katter med ringorm; det er giftig for dem.
 • Aldri bruke hydrokortison krem ​​for ringorm; det vil bare oppmuntre infeksjonen å vokse.

Hvordan behandle Ringorm hos barn

Ringorm er en soppinfeksjon som er smittsomt, ligner på sopp som forårsaker fotsopp. Infeksjonen vises i en ring eller rund form, derav navnet "ringorm." Det har ingenting å gjøre med en orm. Infeksjonen kan klø og er ofte sett på barn. Ringene kan være ferskt, men er på innsiden av ringen som regel glatte. Ringer kan vises på lår, mage, armer, rygg og selv på hodebunnen.

Hvordan behandle Ringorm hos barn

•  Gjør en avtale med legen for å finne ut om ringorm kan behandles med en over disk anti-sopp krem. Barn kan være følsomme for visse kremer. Sørg for å bare bruke en liten mengde først å være sikker på at det ikke er noen hudirritasjoner fra å bruke kremen.

Be legen om behandling av ringorm med en oral medisin. Ringorm funnet i hodebunnen kan være mer vanskelig å behandle enn ringorm funnet på overkroppen. En medisinert sjampo kan være foreskrevet for ringorm funnet på hodebunnen. Spør også legen din om å ta vitamintilskudd for å øke immunforsvaret. Tygge vitamin C og multivitaminer er tilgjengelig for barn.

Kontroller resten av familien for ringorm. Infeksjonen kan være smittsom. Inspiser søsken, foreldre og kjæledyr for ringorm. Behandle hver enkelt riktig for infeksjon hvis funnet. Det kan være vanskelig å oppdage på ringorm kjæledyr. Gjør en avtale med kjæledyret veterinær for å finne ut om den har ringorm.

Vask sengetøy, klær, håndklær og vaskekluter i varmt vann. Steriliser kammer og børster. Bruk blekemiddel hvis mulig. Det er viktig at kammer, børster, hår barrettes og klipp ikke er delt, spesielt under en ringorm infeksjon.

Snakk med legen om sjamponering med produkter som inneholder selen sulfid. Sjamponering håret med denne type produkter kan bidra til å forhindre hodebunnen ringorm sprer seg til andre områder. Legen kan anbefale å vaske ofte med en spesiell sjampo.

Avstå fra vasking og skrubbing det infiserte området. Huden kan bryte og infeksjonen kan bli verre eller spre seg til andre deler av kroppen. Løstsittende klær på områder der ringorm er til stede, som tett montert plagg kan forårsake irritasjon.

Informer barnehager, barnepiker og skolen tjenestemenn hvis barn har ringorm. Ringorm er smittsom, spesielt hos barn. Vaske alle håndklær og sengetøy delte blant barna. Sterilisere leker håndteres mellom flere barn. Gjør helsesøster klar over ringorm infeksjon i tilfelle ønsker hun å ta ekstra forholdsregler for å hindre spredning.

Hint

 • Instruere barna å vaske hendene etter å ha spilt ute i søla, der ringorm sopp kan bli funnet.
 • Barn, diabetikere og de som har lav immunforsvar er mer utsatt for å utvikle infeksjoner som ringorm.

Hvordan identifisere Ringorm hos barn

Ringorm, referert til medisinsk som tinea, er forårsaket av en soppinfeksjon. Ifølge "Det er en mors verden», 20 prosent av folket vil ha ringorm på et gitt tidspunkt og ringorm er mer utbredt blant barn - enda mer hos gutter enn jenter. Ringorm infeksjoner er hyppigere hos barn som lever i varme klima og som kommer i kontakt med andre infiserte barn eller infiserte dyr. Utbrudd er vanlig blant barn i barnehager, barnehager og skoler. Hvis du mistenker at barnet ditt er infisert, identifisere ringorm er relativt enkel.

Hvordan identifisere Ringorm hos barn

•  Se etter en liten, rund flekk på barnets hud. Lesjonen vil være skjellende og kløende.

Kontroller lesjonen for utseendet av sunn hud inni en sirkel. Ringorm helbreder fra innsiden og ut, forårsaker ring-lignende utseende.

Observer lesjonen for utseendet på et utslett og / eller flassende hud.

Be barnet dersom lesjonen er tørr, kløende eller brennende. Disse er alle symptomer på ringorm.

Undersøk barnets hodebunn. Ringorm i hodebunnen er vanlig hos barn i alderen 2 til 10. Se etter en rød, flassende utslett og håravfall. Hodebunnen vil være kløende.

lesjonen eksponeres for ultrafiolett lys. Hvis lesjonen gløder, sannsynligvis har barnet ditt ringorm. Det finnes imidlertid typer av ringorm som ikke gløde når de utsettes for ultrafiolett lys.

Hint

 • Selv om det er best å ha ringorm diagnose bekreftet av lege, over-the-counter soppdrepende medisiner vanligvis er effektive i behandling av soppinfeksjon.
 • Ringorm av kroppen kalles tinea corporis. Fotsopp, fotsopp, er ringorm på føttene. Tinea cruris, kjent ofte som skrittsopp, oppstår i lysken. Ringorm oppstår også i hodebunnen, tinea capitis, og negler, tinea uguium. Ringorm i kroppen og hodebunn er de mest vanlige former i barn.
 • Ringorm er smittsom. Det er viktig at du ikke lar din infisert barn til å komme i direkte hud-til-hud kontakt med andre medlemmer av hjemmet - inkludert kjæledyr. Det er også viktig at alle i hjemmet som kan ha infeksjonen - inkludert hunder og katter - bli behandlet på samme tid. Dette vil hindre ny infeksjon.

Ringorm Pediatric Treatment

Ringorm er en smittsom soppinfeksjon som er vanlig i barndommen. Ringorm kan inngås fra andre infiserte mennesker, infiserte overflater eller dyr.

Funksjoner

Ringorm vises som en sirkulær utslett med en lese utenfor ring med normal farget hud i midten. Vanligvis mer enn én ring vises, og de er vanligvis kløende. Ringorm i hodebunnen kan føre til hårtap.

Over-the-counter behandlinger

Over-the-counter anti-sopp kremer brukes til å behandle en sopp infeksjon som ringorm. Medisinen skal brukes minst to ganger om dagen, og det berørte området skal være dekket med en bandasje.

Reseptbelagte kremer

Hvis over-the-counter sopp kremer er mislykket, bør du oppsøke lege som kan skrive en resept på en sterkere soppkrem.

Oral anti-fungal medisiner

Alvorlige og utbredte tilfeller av ringorm kan kreve behandling med orale sopp medisiner som må tas hver dag i flere uker for å kurere tilstanden.

Forebygging / løsning

For å hindre reinfeksjon, vaske sengetøy og klær. Oppmuntre barnet til å unngå å skrape fordi dette kan spre smitte videre.

Hvordan behandle Ringorm i Kids

Hvordan behandle Ringorm i Kids


Ringorm er en vanlig infeksjon som er forårsaket av sopp. Det er ikke et resultat av en orm, men har fått navnet sitt på grunn av ringformet utslett den forårsaker. Ringorm er en smittsom infeksjon som spres ved hud-til-hud kontakt, og er ofte spredt av barn i skolealder til sine jevnaldrende. Hvis barnet ditt har ringorm, kan du behandle infeksjonen hjemme. De fleste infeksjoner er ryddet opp innen to til fire uker med konsekvent behandling. Hvis du er usikker på om barnet ditt har ringorm, kontakt ditt barns barnelege eller en hudlege før behandling av infeksjonen.

Hvordan behandle Ringorm i Kids

•  Vask det berørte området med såpe og vann. Også vaske huden rundt utslett. Tørk området grundig.

Påfør anti-sopp krem til utslett og området rundt. Anti-sopp-krem inneholdende mikonazol eller klotrimazol er ideelle for behandling av ringorm. Du kan også bruke anti-sopp krem ​​som inneholder terbinafin. Kremene er tilgjengelig over-the-counter uten resept.

Vask barnets sengetøy og laken. Elementene må vaskes på en daglig basis så lenge som barnet har infeksjonen.

Ta barnet til en lege hvis det ikke er bedring i løpet av fire uker. Legen kan foreskrive reseptbelagte anti-sopp muntlige medisiner til barnet ditt.

Sopp som forårsaker Ringorm

Soppen som forårsaker hudens tilstand ringorm er klassifisert av en organisme gruppe kalt dermatofytter. De fungi er smittsom av direkte og indirekte kontakt og bor i mennesker, dyr, og, i noen tilfeller, jord

Typer

Ringorm kan vises på forskjellige områder av kroppen i henhold til type av sopp som har blitt kontrahert. Sopp kan påvirke hodebunnen, hud og lyske, føtter og negler.

Identifikasjon

Området infisert av ringorm viser generelt en rød, skjellende plaster i form av en ring som ofte kløende. Hvis soppen angriper hodebunnen kan det være flekker av skallethet, og hvis det vises på neglene, de vanligvis blir misfarget og tykk.

Time Frame

Hvis sopp påvirker huden, symptomer vanligvis 4 til 10 dager etter eksponering eller 10 til 14 dager hvis hodebunnen blir påvirket. De fleste sopp vil svare på selv-behandling innen 4 uker.

Behandling

Self-behandling for ringorm sopp inkluderer å holde huden ren og tørr, vaske alt sengetøy og klær som kommer i kontakt med det infiserte området og bruke soppdrepende kremer, lotion eller pulver.

Forebygging / løsning

Kontrahering noen ringorm sopp kan forebygges ved å ikke dele personlige elementer, for eksempel håndklær, børster og klær, holde huden ren og tørr og holde samfunnet områder rene.

Ringorm i babyer

Ringorm er en type hudinfeksjon. Selv om det er mest vanlig hos personer eldre enn 2, babyer også kan kontrakten sykdommen, ifølge babycenter.com. I noen tilfeller kan det være vanskelig å oppdage ringorm i babyen, som symptomer ikke møter opp i dager etter smitte. Dermed er det viktig at du holde babyen unna noen kjente tilfeller av ringorm, samt holde hennes eiendeler rent.

Årsaker

Ringorm er ikke avledet fra ormer, men er en type smittsom hudsopp. Soppen kan spres fra mennesker, så vel som av dyr. Det er mer vanlig i fuktig klima. Ringorm kan påvirke babyens hodebunnen, en tilstand som kalles tinea capitis. Imidlertid er tinea capitis ikke det samme som en annen mer vanlig babyen hodebunn sykdom, holder hetten. Når ringorm påvirker områder av annet enn hodebunnen kroppen, kalles det tinea corporis. Eksempler er skrittsopp og fotsopp.

Symptomer

Ringorm i hodebunnen er preget av skjellende flekker og skallethet i de samme områdene. Ringorm på babyens kropp er mye mer uttalt. Den er karakterisert ved plastre som har skjell ringer og glatte sentre. Ifølge surebaby.com, den vanligste området for ringorm å utvikle seg i babyer er lysken. Patches forårsaket av ringorm er tørr og kløende. Når disse lapper starte de er vanligvis på størrelse med en krone, men kan vokse opp til 1 cm i diameter, i henhold til babycenter.com. Ifølge surebaby.com, vil symptomene dukke på babyens hud rundt 10 dager etter første kontakt med en smittet person eller dyr.

Diagnose

Hvis du mistenker at barnet ditt har ringorm, har en barnelege teste huden hennes. Noen ganger kan en lege fortelle bare ved å se på patcher, eller han kan ha å gjøre en lys hud skraping for å finne ut om barnet ditt har ringorm eller ikke.

Behandling

Din barnelege kan anbefale en over-the-counter krem ​​for å behandle ringorm på babyens kropp. Bruk den to ganger om dagen i opptil fire uker. Hvis legen mener ringorm er alvorlig, vil han anbefale en aktuell eller en muntlig resept. Ringorm i hodebunnen blir behandlet med et anti-sopp sjampo og oral medisinering. Det vil ta opp til åtte uker for babyens hodebunnen for å rydde opp, ifølge babycenter.com.

Forebygging

Når barnet begynner behandling, sørg for at du vasker hans klær og sengetøy for å hindre en annen infeksjon. Hold barnet borte fra dyr og mennesker som har ringorm. Noen kjæledyr du har bør sjekkes for ringorm under årlige kontroller med en veterinær. Hvis barnet ditt er på tur, være sikker på at han bærer sko i fellesarealer, for eksempel en bassengområdet eller lekeplass. Sørg også for babyens barnehage er sanitær.

Hva er behandlingen for Ringorm hos babyer?

Ringorm er også kjent som tinea corporis eller tinea capitis. Selv ufarlig, fører det til en kløende, flassende utslett på huden eller hodebunnen. Heldigvis er det flere behandlingstilbud tilgjengelig for babyer som har en ringorm infeksjon.

Ringorm på kroppen

For ringorm av huden, også kjent som tinea corporis, er den vanligste behandlingen over-the-counter klotrimazol krem, selv om det finnes andre kremer som kan anbefales av barnesykdommer. Behandlingen varer vanligvis to til fire uker.

Ringorm i hodebunnen

For ringorm i hodebunnen, også kjent som tinea capitis, kan et oralt antifungalt bli brukt, så vel som en medisinert sjampo. Behandling for ringorm i hodebunnen kan vare i seks til åtte uker.

Naturlige behandlinger for Ringorm

Å behandle ringorm naturlig, bruke utvannet tea tree olje, fersk hvitløk eller aloe vera.

Årsaker Ringorm

Årsakene til ringorm infeksjon er direkte eller indirekte eksponering mot et utslett på en person eller kjæledyr.

Forebygging

For å hindre ytterligere ringorm infeksjoner, holde barnets hud tørr og ren. Det er også en god idé å sjekke kjæledyr for å være sikker på at de ikke har en ringorm infeksjon som kan overføres til barnet ditt.

Hvordan behandle Ringorm i babyer

Ringorm er en soppinfeksjon som forekommer i hodebunnen eller organ som danner formen av en ring på huden. Under den første fasen av infeksjonen er liten og skaper en flassende flekk på huden, som utvikler seg til en stor ring med rødhet langs kanten. Ringen er ofte kløende og fører hår i ringen for å falle ut, ifølge "Healthy Child, Whole Child:. Integrering Best av konvensjonelle og alternative medisin for å holde barna sunn" Behandling omfatter naturlig at-home rettsmidler, over-the-telleren kremer og sjampoer, samt resept anti-fungal medisinering.

Hvordan behandle Ringorm i babyer

Mix tea tree olje i varmt vann. Test vannet for å være sikker på at det er varmt, ikke varmt som det kan brenne babyens hud. Dypp ren klut inn i blandingen, og gni forsiktig den på babyens ringorm. Gjenta denne prosessen tre til fire ganger daglig i to uker, ifølge barnelege Dr. Stuart H. Ditchek og integrerende medisin spesialist Dr. Russell H. Greenfield, forfatterne av "Healthy Child, Whole Child." Tea tree olje kan kjøpes på de fleste stoff butikker og naturlig helse butikker.

Påfør anti-sopp krem til huden. Vask hendene med såpe og varmt vann for å hindre forurensende kremen. Klem en nikkel-størrelse mengde av kremen på fingeren og gni et tynt lag på babyens berørte området. Påfør kremen til området tre til fire ganger daglig til ringorm forsvinner. Kontakt legen din hvis bivirkninger oppstår fra å bruke kremen.

Shampoo med selen sulfid. Vask babyens hodebunnen med anti-sopp sjampo som inneholder selen sulfide, som det hjelper i å drepe sopp. Fukt en vaskeklut med varmt vann og gni forsiktig den på babyens hodebunn, etterfulgt av å helle en kvart stor mengde sjampo på hendene. Gni sjampo på babyens hodebunnen, og skyll den av med varmt vann. Følg sjampo retninger eller ta kontakt med barnelege for å bestemme riktig dosering.

Besøk barnelege. Barnelege kan foreskrive oral anti-fungal medisiner for å drepe soppen. Ifølge "Healthy Child, Whole Child", legen vil også overvåke babyens leveren på grunn av medisinering evne til å svekke riktig funksjon. Administrere medisiner som anvist for å garantere en rask og fullstendig gjenoppretting.

Unngå andre barn og voksne til infeksjonen forsvinner. Ringorm er svært smittsom og kan spre seg til andre barn og voksne gjennom hud-til-hud kontakt eller berøre en gjenstand som barnet tidligere kom i kontakt.

Hint

 • Sett babyen votter over babyens hender for å hindre henne fra å skrape ringorm.
 • Over-the-counter anti-sopp krem ​​kan forårsake hudutslett, rødhet eller kløe. Slutte å bruke, og ta kontakt med barnelege hvis dette skjer.