Digidexo.com

lavt aldosteron symptomer

Lavt blodtrykk Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er ikke så vanlig et helseproblem i befolkningen generelt som høyt blodtrykk, men kan være en alvorlig tilstand. Mens mange friske mennesker, spesielt idrettsutøvere, kan ha en lavere blodtrykk lesing enn en mindre sunn person, er noen ganger lavere blodtrykk indikasjon på et helseproblem som må tas opp. Lavt blodtrykk som presenterer med symptomer er mer sannsynlig å være problematisk og alvorlig.

Fakta

Lav blodtrykket, eller hypotensjon, er definert som en blodtrykksmåling på mindre enn 90/60. Normalt blodtrykk er rundt 120/80. Det første tallet i lesing, det systoliske, måler trykket når hjertet slår og fyller arteriene med blod. Det andre tallet, det diastoliske, måler trykket mellom beats. For en diagnose av lavt blodtrykk, kan enten nummer være lavere enn normalt. Du kan ha en normal systolisk lesing og et lavere diastolisk og likevel bli diagnostisert som har lavt blodtrykk.

Typer

En type av hypotensjon er postural hypotensjon. Denne typen lavt blodtrykk er spesielt egnet til å påvirke de eldre. Ca 10-20% av personer over 65 antas å ha denne typen. Dette fører til hypotensjon svimmelhet ved henstand, og er på grunn av et plutselig fall i blodtrykket med endringen av stilling. En annen type hypotensjon er postprandial, og er et plutselig fall i blodtrykket etter å ha spist. Det er vanligvis funnet i forbindelse med andre forhold.

Årsaker til kronisk Hypotensjon

Noen av årsakene til en kronisk lavt blodtrykk lesing inkluderer graviditet, skjoldbrusk problemer, diabetes, hjerteproblemer, problemer med blodårene, heteslag eller utmattelse, leveren forhold, og overdoser på høyt blodtrykk medisiner.

Årsaker til Sudden Hypotensjon

Noen årsaker til et plutselig fall i blodtrykket inkluderer en høy feber, eller omvendt lav kroppstemperatur, hjertesykdom, blodtap, alvorlig dehydrering, og alvorlige allergiske reaksjoner som en alvorlig reaksjon på en bie stikk.

Symptomer

Symptomer på hypotensjon omfatter svimmelhet, besvimelse, synsproblemer (spesielt tåkesyn), kvalme, hud som er blek og kjølig eller fuktig, lav energi, uvanlig tørste, nedstemthet, manglende evne til å konsentrere seg, og puste som er grunt eller rask.

Advarsel

Lavt blodtrykk som forårsaker symptomer er mye mer sannsynlig å være alvorlige, og kan skyldes en annen alvorlig medisinsk problem. Alle som opplever symptomer på hypotensjon bør søke en lege omsorg. Lavt blodtrykk symptomer kan bety at blodet ikke flyter som det skal på hjertet eller andre vitale organer.

Lavt sukkernivå Symptomer

Lavt sukkernivå Symptomer


Hvis du opplever merkelige symptomer som du bare ikke kan finne ut, kan årsaken være så enkel som lavt blodsukker. Lavt blodsukker kan være et tegn på en alvorlig helselidelse som hypoglykemi eller diabetes. Det kan også påvirke vektøkning, energinivå og hukommelse. Så, er det viktig å identifisere lavt blodsukker forekomster. Retningslinjene nedenfor vil hjelpe deg å identifisere problemet og vise deg måter å takle det umiddelbart og på lang sikt.

Tidlige symptomer

Siden et fall i blodsukkeret er ofte ofte forårsaket av ikke å spise, kan en person oppleve sult som en av de første symptomene på lavt blodsukker. Andre symptomer som kan være tegn på en blodsukkerfallet er svakhet, nummenhet i ansiktet, svimmelhet, nervøsitet, kald svette, skjelving, hodepine, irritabilitet, mareritt og / eller nattesvette.

Kommet Symptomer

Hvis blodsukkeret fallet ikke er korrigert ved å spise eller ta riktig medisinering, kan du ha mer utviklet symptomer som forvirring, utydelig tale, rask puls, tåkesyn, humørsvingninger eller rastløshet. Hvis problemet blir ille nok, kan personen besvime.

Forebygging / løsning

Folk uten noen helseproblemer kan "kurere" en blod sukker dukkert ved ganske enkelt å spise noe som inneholder sukker. Harde drops eller noen få gram av brus eller juice er et godt valg. Pass på å ikke innta for mye sukker, though. Dette kan føre til at blodsukkeret til å pigge. Etter en pigg, vil blodsukkeret igjen raser nedover, muligens fører til de samme symptomene du følte før.

Historie

Hvis du har en historie med episoder som inkluderer lavt blodsukker symptomer, bør du rådføre deg med legen din. Han kan teste blodsukkeret ditt for å se om det er i normalområdet på 80 eller mer etter en fastende test. Hvis det ikke er det, kan legen ønsker å kjøre noen tester og finne ut mer om ditt kosthold for å finne årsaken til problemet.

Advarsel

Det er viktig å merke seg at folk opplever lavt blodsukker annerledes. Hvis du har diabetes er det alltid viktig å sjekke blodsukkeret ditt til å sørge for at du ikke er i et farlig område.

Lavt østrogen Symptomer

Østrogen er ikke bare et hormon, er det en rekke hormoner med tilsvarende egenskaper. Både menn og kvinner produserer østrogen. Men folk stort sett tenker på dem som kvinnelige hormoner fordi de er produsert av kvinner i mye større mengder enn hos menn. Når de er i lav tilførsel hos kvinner, kan mange deler av kroppen bli påvirket, forårsaker symptomer.

Hetetokter

Hetetokter og nattesvette er trolig den mest kjente symptomer på lavt østrogen. Disse kan komme og gå i intervaller.

Vektøkning

Pounds synes å samle seg rundt magen og midjen. Vekt settes på en enkel og mer vanskelig å ta av når legemet er lav i østrogen.

Blærekontroll

Blæren synes ikke å være i stand til å holde så mye væske og inneholder den så lenge. Mange kvinner opplever at de må ha noen form for beskyttelse for å holde fra pinlig innsig.

Håravfall

Hår kan begynne tynning. Mer hår igjen i dusjen kan synlig. Øyenbrynene kan begynne å tynne.

Ansiktshår

Bristly værhår kan begynne å vises på haken, men i en mer sporadisk måte enn det som er synlig i en manns skjegg.

Tørr hud

Huden, spesielt i ansiktet, armer og ben blir tørr og noen ganger eksentrisk.

Lavt progesteron Symptomer

Kroppen bruker kolesterol til å gjøre progesteron, østrogen og testosteron hormoner. Progesteron er et viktig hormon for fremstilling av livmoren for en menstruasjonssyklus og å opprettholde svangerskapet. Som kvinner når tredvene, nivåer av progesteron begynner å avta. Etter den tid en kvinne når overgangsalderen, kan progesteron nivå bli redusert til halvparten av beløpet. Disse senke nivåene skaper en rekke problemer.

Uregelmessige menstruasjonssykluser

Perioder begynne hver 24. til 29 dager; imidlertid mange kvinner har dem hver 23-35 dager. Når en kvinne kommer inn i scenen før menopause kalles perimenopause, kan hun begynne å ha færre perioder. Progesteron bestemmer lengden og mengden av blødning. Uteblitt eller spotting mellom perioder kan tyde på lave nivåer av progesteron. Menopause starter 12 måneder etter den siste perioden. Noen kvinner glemmer å overvåke sine sykluser. Legg datoen for din periode i kalenderen, slik at du kan vurdere om du har uregelmessig menstruasjon.

Blodpropp

Mange kvinner med lavt progesteron nivå har blodpropp i sin periode blod. Blodpropp ser ut som røde massene av vev og er vanligvis kaster mot slutten av perioden. De er forårsaket av antikoagulanter utgitt av kroppen for å forhindre for blod fra å koagulere i løpet av perioden. Men hvis perioden flyt er tung, så antikoagulantia ikke har tid til å jobbe, noe som fører til blodpropp. Progesteron nivåer bestemme blodstrøm; derfor kan svingninger mellom østrogen og progesteron nivå føre til en tyngre flyt og blodpropper.

PMS

Progesteron bidrar til å holde en kvinnes følelsesmessige velvære. Lave nivåer av progesteron kan føre til flere forekomster av PMS, depresjon, angst, nervøsitet og irritabilitet. Noen PMS symptomer kan faktisk bli forverret av søvnløshet eller søvnproblemer. Søvnforstyrrelser ofte oppstå for kvinner enten med lav progesteron eller går gjennom perimenopause.

Fibrocystic bryster

Tilstanden fibrocystic bryster er preget av noncancerous cyster i brystene. Vanligvis vil en kvinne begynner å føle klumper to uker før mensen. Dette er forårsaket av overskytende fluid fyller opp celler i bryst. Lymfesystemet ikke er i stand til å utføre vannet og brystene begynner å svelle. Progesteron fungerer som et diuretikum og lave mengder av dette hormonet øker risikoen for å få bryst fibrocystic. De fleste cyster er ufarlige selv om de er smertefulle. Har legen din undersøker brystene dine hvis du begynner å føle en klump. Utføre regelmessige brystundersøkelser for å være sikker på at du ikke utvikler en cancerous klump.

Lav Libido

Alle tre hormoner spiller en rolle i en kvinnes seksualitet. Testosteron fremmer seksuell lyst, østrogen smører skjeden og progesteron øker libido. Hvis alle tre hormoner er lav, så sex ville ikke bare ikke være ønskelig, men også smerte, på grunn av vaginal tørrhet. Vektøkning forbundet med lav progesteron kan også føre til en lav libido. Spør legen din om å ha hormoner sjekket om du mistenker lavt progesteron.

Lavt testosteron Symptomer

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon ansvarlig for riktig vekst av kjønnsorganene. Dens mangel er markert med en rekke fysiologiske og psykologiske symptomer. Enkelte sykdommer og skader kan resultere i lave testosteron. Leger kan foreskrive hormonbehandling for å bøte på lave nivåer av testosteron.

Identifikasjon

I pattedyr, er testosteron produseres i testiklene til menn, i små mengder av kvinnelige eggstokkene og i binyrene av begge kjønn. Testosteron utøver sin anabole (eller vev-bygning) effekter ved binding til androgen-reseptorer i muskelvevet, hvor den forårsaker cellene til å øke proteinsyntesen. Det fremmer også bentetthet og øker produksjonen av røde blodceller. Hos menn går gjennom puberteten, viser testosteron androgene (masculinizing) effekter som gjør at stemmen til å utdype og kropp og ansikt for å vokse hår.

Årsaker

Lav testosteron kan oppstå på grunn av medfødte tilstander (Klinefelters syndrom eller Kallmann syndrom); skader på testiklene, hypothalamus eller hypofysen; eller på grunn av nyre-svikt og sykdommer som begge typer av diabetes, levercirrhose, hypertensjon (høyt blodtrykk), AIDS, sarkoidose, syfilis, meningitt og kusma.

Etter 25 år, begynner en mann naturlige produksjon av testosteron å avta med en hastighet på om lag 2 prosent årlig; etter alder 80, hans naturlige produksjon av testosteron bare utgjør 20 prosent av peak testosteronnivå. I tillegg har noen medisiner, kan kjemoterapi og stråling behandlinger forårsake testosteronnivå til å slippe. Alkoholisme og kronisk stress kan føre til at kroppen slutter å produsere normale nivåer av testosteron.

Symptomer

Menn som lider av lavt testosteron kan oppleve fysiologiske symptomer, inkludert lavere libido, tynning hud, erektil dysfunksjon eller impotens, osteoporose, mild anemi forårsaket av senket antall røde blodceller, kronisk tretthet og en nedgang i skjelettmuskelmasse med en samtidig økning i kroppsfett . Lav testosteron kan også endre blodserumnivået av kolesterol og øke nivået av dårlig kolesterol, og øker en manns risiko for høyt blodtrykk, åreforkalkning og hjertesykdom. Lav testosteron kan føre til psykologiske effekter som depresjon, konsentrasjonsvansker og huske, og en generell nedgang i mental helse ledsaget av en dårlig følelse av velvære.

Diagnose

Menn som viser noen av symptomene på lavt testosteron bør se en lege. Ifølge Dr. Wayne G. Hellström fra Tulane University Medical Center, leger diagnostisere lavt testosteron ved å utføre en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie og testing blod-serum nivåer av testosteron. En lege kan stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, frekvens av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner) og hyppigheten av seksuell aktivitet eller oppfordrer til å ha sex. Leger kan også teste bentetthet og sjekke en pasient for endringer i kroppssammensetning.

Etter utelukker visse medfødte tilstander og hypofyse dysfunksjon, kan leger foreskrive hormonbehandling når serum testosteron er lav og luteiniserende hormon er høy. Luteiniserende hormon er en forløper til testosteron produksjonen.

Behandling

Testosteronbehandling krever pasienter å ta eksogen (eksternt produsert) testosteron for å lette symptomer. Symptomer generelt minske kort tid etter behandlingen begynner. Behandlingen kan bli administrert via en rekke metoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer eller spray som påføres huden, bukkale strimler påført til tannkjøttet (Striant) og piller. Dosering avhenger av typen av testosteron og modus for behandling, som noen versjoner vare lenger i kroppen og krever mindre hyppig administrasjon. Behandling generelt er nødvendig i hele pasientens liv.

Advarsel

Testosteron terapi kan forårsake en rekke bivirkninger. Brukere kan oppleve masculinizing effekter, inkludert akne, fet hud, dypere stemme, overskytende vekst av ansikts-og / eller kroppshår og væskeretensjon. I tillegg kan overskudds testosteron forårsake endringer i blodserumkolesterolnivåer, erektil dysfunksjon, testikulær atrofi, en forstørret prostata og gynekomasti (utvikling av hann brystvev). Testosteron i pilleform har vært motet til bruk hos menn; i høye doser, kan denne metoden for behandling ha negative effekter på leveren.

Glukokortikoid remediable aldosteronisme Symptomer

Glukokortikoid-remediable aldosteronisme (GRA) er en lidelse preget av høyt blodtrykk og unormal hormonproduksjonen. Det er også kjent som familiær hyperaldosteronisme type I (FH I). Med hypertensjon ofte er vanskelig å kontrollere, skjer denne lidelse like hos menn og kvinner. Det er mer vanlig hos personer fra Celtic opphav.

Fakta

GRA er en årsak til hyperaldosteronisme, som er en tilstand hvor en overflod av aldosteron er produsert av binyrene, som ofte fører til lave nivåer av kalium i blodet. Aldosteron forårsaker nyretubulene til å holde på vann, noe som øker fluid i kroppen og å heve blodtrykket.

Symptomer

Personer med GRA kan være uten symptomer, men, tretthet, hodepine, høyt blodtrykk, prikking, nummenhet, lammelser, muskelkramper og svakhet, hyppig vannlating eller overdreven tørste kan være til stede. Hypertensjon er ofte kjent for å være alvorlig i disse tilfellene, samt en høyere risiko for hjerneslag i ung alder. Kvinner med GRA har en høyere risiko for svangerskapsforgiftning under graviditeten.

Behandling

Genetisk screening er tilgjengelig for personer med GRA. Hos personer med denne tilstanden, er en duplisert gen stede som smelter sammen med sekvensen av de 11-hydroksylase og aldosteron syntase gener og dette duplisert genet er spesifikk for GRA. Genetisk screening anbefales for pasienter med aldosteronsim. Forhøyet blodtrykk hos pasienter med GRA behandles vanligvis med lavdose glukokortikoider, amilorid eller spironolakton.
En diett lav i natrium er også anbefalt å senke blodtrykket hos personer med GRA.
Som med alle forhold, også ønsker å sjekke med legen din dersom det oppstår symptomer eller forverres.

Lavt protein Symptomer

Proteiner er kjeder av aminosyrer i kroppen som er nødvendig for bygging og reparasjon av kroppsvev, for å tilveiebringe energi, og for å hjelpe med sykdomsresistens. Ifølge Georgetown University hjemmeside, gjør protein opp 45 prosent av menneskekroppen.

Symptomer

Symptomer på lavt protein nivå inkluderer muskelsvakhet og tap av muskelmasse, tretthet, væskeansamlinger, vekttap og en demping av veksten prosessen hos barn.

Behandling

Lavt protein nivå kan behandles ved å spise mat med høyt protein, som egg, kjøtt eller fisk. Soy-baserte produkter som tofu eller protein pulver kan også tjene som en kilde for protein.

Betydning

Ifølge Verdens helseorganisasjon, ca 300 millioner barn i verden lider av veksthemming på grunn av proteinmangel.

Betraktninger

Fordi kjøtt, fisk og egg er primære kilder til protein, bør vegetarianere og veganere være spesielt oppmerksom på protein inntaket. Vegetarianere kan konsumere passende nivåer av protein ved å spise en kombinasjon av korn, belgfrukter og soyabaserte produkter.

Advarsel

De som lider av lav protein bør spise protein som en del av et balansert kosthold. Ifølge Harvard School of Public Health, "The Institute of Medicine anbefaler voksne får et minimum av 0,8 gram protein for hver kilo kroppsvekt per dag -. Det er omtrent 64 gram for en 160-kilos voksen"

Lavt blodsukker Symptomer

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået synke til svært lave nivåer. Fordi kroppen din trenger glukose (sukker) for å fungere, kan denne tilstanden være livstruende. Hjerneskade, koma og død kan bli resultatet hvis blodsukkeret ikke er økt raskt. Fordi tiltak må tas raskt, kjenne symptomer å se etter kan redde et liv.

Nervøsitet

For å gjøre opp for mangelen på blod sukker tilgjengelig for energi, utgivelser kroppen store mengder adrenalin i kroppen. Adrenalinet "forsterkere opp" kroppen din og gjør at du føler deg nervøs og anspent. Det kan også føre til at hjertet til å rase.

Intens Hunger

Kroppen din trenger glukose, så det begynner å sende ut kraftige signaler for å få deg til å spise mat. Dessverre kan den sult bli dempet av kvalme som er en annen bivirkning av adrenalin.

Svimmelhet

Når blodsukkernivået er lavt, er hjernen en av de første organer til å bli rammet av konsekvensene. Ikke bare kan du føle deg svimmel, men du kan ha problemer med noen form for koordinering.

Døsighet

Glukose er kroppens primære energikilde. Uten det, kommer du til å føle deg utslitt. Selv når dine nivåer tilbake til normal, kan du fortsatt føler deg sliten i flere timer etterpå.

Tap av bevissthet

Hvis blodsukkernivået faller under 40 mg / dL, kan du miste bevisstheten. Du vil være i stand til å svare verbalt eller fysisk til folk som prøver å hjelpe deg. Hvis den ikke behandles umiddelbart, kan pasienten gå i koma eller dø.

Lavt østrogen Symptomer hos kvinner

Østrogen er det hormonet som styrer en kvinnes seksuelle og reproduktive utvikling. Når en kvinne kroppen går gjennom overgangsalder, svinger hennes kroppens produksjon av dette hormonet. Selv om utbruddet av overgangsalder er den vanligste årsaken til lavt østrogennivå hos kvinner, en tilstand som anorexia nervosa, sent starten av puberteten, eller en kvinnes stressnivå, ernæring og livsstil kan alle påvirke mengden østrogen kroppen hennes produserer. Ifølge naturlige hormoner, "drops i østrogen kan føre til et bredt utvalg av ... symptomer og faresignaler at menopause kan være på vei, sammen med en rekke andre mulige hormonelle forhold."

Hetetokter

Selv om en hot flash vanligvis ikke varer lenger enn fem eller seks minutter, i henhold til friske kvinner, dette "plutselig følelse av varme i ansiktet, halsen og brystet ... kan få deg til å svette voldsomt, øke pulsen din og gjøre deg føler deg svimmel eller kvalm. " Hetetokter er fullstendig irrelevant for omgivelsestemperatur, og en kvinne som opplever en varm flash kan finne seg svett tungt når hun går ute i midten av vinteren.

Fatigue

Lavt østrogennivå kan påvirke en kvinnes fysiske energi, og etterlot henne trøtt uten noen åpenbar grunn. Hun kan plutselig føler behov for å ta ettermiddag naps når hun ikke trenger dette ekstra søvn før, eller hun kan finne det vanskelig å fullføre oppgaver som hun ellers ville ha hatt energi til å gjennomføre.

Migrene

En kvinne med lavt østrogennivå kan oppleve migrene, som er utrolig intens hodepine som, ifølge Mayo Clinic, kan "innledes eller ledsaget av en sensorisk varselskilt (aura), slik som lysglimt, blinde flekker eller prikking i din arm eller ben, "samt" kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. "

Trouble Fokusering

Lavt østrogennivå kan føre til en kvinne å finne finne hun har problemer med å fokusere til tider og i situasjoner når hun normalt ville være i stand til å konsentrere seg. Hun kan selv finne seg selv opplever minne bortfaller, glemme varer, avtaler eller navn som hun ellers ville ha vært i stand til å huske.

Osteoporose

Hvis venstre ubehandlet eller ukorrigert, kan lavt østrogennivå til slutt føre til en tilstand som kalles osteoporose. Ifølge naturlige hormoner, "Østrogen hjelper bein å absorbere kalsium og vitamin D, uten det bein blir svak, og det er en økt risiko for oppsprekking."

Mentale betingelser

Lavt østrogennivå ikke bare påvirke en kvinne fysisk, de kan også påvirke hennes mentale tilstand. En kvinne som kroppen ikke produserer nok av dette viktige hormonet kan oppleve perioder med depresjon, angst eller en følelse av lav selvfølelse.

Høye & lavt blodsukker Symptomer

Høye & lavt blodsukker Symptomer


I kosttilskudd sirkler, sukker har en tendens til å få en dårlig wrap for problemer som fedme og diabetes. Men er sukker en viktig del av kroppen vår energi prosessen. Selv om sukker er en viktig komponent, må kroppen hele tiden å regulere nivået av sukker i blodet, eller alvorlige problemer som kan oppstå. Hovedsakelig kan for høye nivåer av sukker resultere i hyperglykemi, og for lave nivåer kan føre til hypoglykemi.

Hyperglykemi: High Blood Sugar

Hyperglykemi er en lidelse som oppstår når blodsukkernivået blir for høyt i systemet. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert: spise for mye av mat med høyt sukker, ikke tar nok insulin, skade eller infeksjoner og stress. Hvis venstre ukontrollert hyperglykemi kan forårsake skader i hele kroppen din, inkludert dine øyne, nyrer, blodårer, nerver og hjerte.

Hypoglykemi: Lavt blodsukker

Hypoglykemi er en lidelse forårsaket av ikke å ha en høy nok blodsukker volumet i kroppen din. Hypoglykemi kan være forårsaket ved å trene for mye, tar for mye insulin, eller ikke spiser nok mat / kalorier i ditt daglige kosthold. Hvis venstre ukontrollert hypoglykemi kan føre hypoglycemic sjokk og død hvis ikke tatt vare på.

Onset

Utbruddet av hyperglykemi eller hypoglykemi kan variere avhengig av hvordan problemet ble forårsaket. Hvis problemet var overspising, kan symptomene på hyperglykemi ta 3 til 5 timer for å forhåndsinnstille seg selv. Det problemet ikke er å spise nok, symptomene ta noen timer til et par dager til å presentere seg selv, avhengig av hvor lenge du sulte kroppen din. Insulin produseres høye eller lave blodsukker symptomer kan være nesten umiddelbar avhengig av hvor mye insulin ble tatt. I noen omstendighet, hvis du opplever symptomer kontakte medisinsk helsepersonell så snart som mulig.

Symptomer: High Blood Sugar

Symptomer på høyt blodsukker inkluderer følgende: økt appetitt, tretthet, hyppig vannlating, vekttap, vedvarende tørst og tørr munn. Disse symptomene er vanligvis milde og ikke trenger øyeblikkelig legehjelp. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Symptomer: lavt blodsukker

Symptomer på lavt blodsukker kan omfatte følgende: konstant svette, svakhet, følelser av angst, økt hjertefrekvens, irritabilitet, hodepine og sult smerter. Disse symptomene er vanligvis relativt mild og ikke krever umiddelbar medisinsk intervensjon. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer, eller hvis de symptomene fortsetter å forverres, kontakt lege.

Emergency

Følgende symptomer kan oppstå under episoder med enten lav eller høyt blodsukker og krever øyeblikkelig legehjelp. De er: hurtig vekttap, svimmelhet når du prøver å stå opp, besvimelse, problemer med å puste, blir bevisstløs, eller følelser av forvirring. Disse kan være tegn på sjokk blir brakt videre av blodsukkernivået.

Lavt blodsukker symptomer uten diabetes

Blodsukkernivået kan endres ved å spise for mye eller for lite sukker og karbohydrater. Lavt blodsukker er en av de vanligste effektene sett med diabetikere fordi bukspyttkjertelen ikke slipper insulin riktig. Men kan folk uten tilstanden lider symptomer på lavt blodsukker også.

Hypoglykemi

Når karbohydrater spises, blir de omdannet til glukose i kroppen, og enten anvendes for energi eller lagret som glykogen i leveren og musklene. Hvis en høy mengde karbohydrater eller sukker er spist i en sittende, kan dette føre til en kraftig økning i blodsukkeret og deretter en rask lodd i blodsukkeret.

Hjernefunksjon

En av de vanligste symptomene på lavt blodsukker er dårlig hjernefunksjon. Du kan ha en hard tid å konsentrere seg.

Søvnighet

Når blodsukkeret er lav, går energi med den. Dette kan føre til en følelse av utmattelse.

Temper

Et annet symptom på lavt blodsukker er irritabilitet. Du kan bli opphisset lett og miste tålmodigheten med enkle ting.

Sult

Når blodsukker pigger og deretter kommer ned igjen og blir lavt, kan du bli sulten. Dette skjer når du spiser et måltid som har mye karbohydrater som for eksempel pizza.

Andre symptomer

Et par andre symptomer som kan muligens sees med lavt blodsukker er blekhet, svette og riste.

Lavt HDL Symptomer

Kolesterol er avgjørende for fremstilling av cellemembraner og andre friske kroppsfunksjoner. Vårt blod inneholder både LDL (low-density lipoproteiner - "dårlig" kolesterol) og HDL (high-density lipoproteiner - den "gode" kolesterol). Høye nivåer av LDL-kolesterol har vist seg å øke risikoen for koronar hjertesykdom. Høye nivåer av HDL, på den annen side, synes å beskytte mot hjertesykdom.

Symptomer

Det er ingen symptomer for lavt HDL. Kolesterolnivået, inkludert HDL, kan bestemmes bare ved en blodprøve. En komplett faste lipoprotein profil vil måle nivåene av HDL, LDL, triglyserider og total kolesterol. Effekten av langsiktige lave HDL kolesterol nivåer er en økt risiko for hjertesykdom og slag.

Årsaker

Noen av våre kolesterol profil er genetisk, men det er også valg av livsstil som kan redusere HDL. Faktorer som lavere HDL inkluderer ukontrollert diabetes, overvekt, røyking, en stillesittende livsstil, og en diett høy i karbohydrater.

Diagnose

Legen din vil bestemme din kardiovaskulære risikofaktorer basert på kolesterolnivået i blodet test. Ifølge Mayo Clinic, HDL kolesterol nivåer for menn i gjennomsnitt mellom 40 til 50 mg / dl. For kvinner er det 50 til 60 mg / dl. HDL kolesterol under disse nivåene vurderes som lav HDL. HDL kolesterol nivåer over 60 mg / dl hjelp til å beskytte mot hjertesykdom.

Raising HDL

Det er ingen reseptbelagte medisiner tilgjengelig i dag som er spesifikke for å heve HDL kolesterol nivåer, selv om medisiner for å senke LDL nivået noen ganger forresten heve HDL nivå. HDL også kan heves ved endringer i livsstil. En kombinasjon av diett og mosjon er blitt vist å øke både HDL-nivåer og lavere LDL nivåer. Tretti minutter med trening fire ganger i uka er minimum anbefalt. Et sunt kosthold for å øke HDL inneholder slike matvarer som olivenolje, fersk frukt og grønnsaker, kaldt vann fisk, nøtter, belgfrukter, bønner og tranebærjuice. Hydrogenerte oljer og trans-fett bør fjernes fra kostholdet. Niacin og vitamin C har begge vist seg å være nyttig i å øke HDL kolesterolet.

Betraktninger

The American Heart Association anbefaler å ha en fastende lipoprotein profil gjøres hvert femte år. Hyppigere tesing indikeres hvis du har høyt kolesterol, er en mannlig over 45 eller en kvinnelig over 50, hvis HDL er mindre enn 40 mg / dl, eller hvis du har andre risikofaktorer som røyking.

Lavt stoffskifte Symptomer

Metabolisme er fremgangsmåten og hastigheten av energiproduksjonen i kroppen som er kontrollert av enzymer og hormoner. Lav metabolisme er en reduksjon i frekvensen av energiproduksjon, og er vanligvis forårsaket av hypotyroidisme, selv om det også kan være forårsaket av enzymmangel.

Vektøkning

Lavt stoffskifte er ofte preget av en vektøkning som ikke kan forklares med endringer i livsstil eller kosthold.

Muskler og ledd

Lavt stoffskifte er ofte angitt med endringer i musklene som kan inkludere svakhet, stivhet og smerter. Lignende problemer kan plage leddene.

Fatigue

Det er vanlig for en person med lavt stoffskifte å føle seg svak, sliten eller trøtt. Dette kan også være ledsaget av følelser av depresjon.

Utseende

Helsen til en persons utseende kan påvirkes av lavt stoffskifte. Hudfarge kan være blek, håret sprøtt og ansiktet oppblåst.

Menstruasjon

I tillegg til de andre symptomene, kan kvinner som har hypotyreose-indusert lavt stoffskifte oppleve svært kraftig menstruasjon.

Myxedema

Ifølge Mayo Clinic, myxedema, den avanserte formen for hypotyreose, kan påvirke det autonome (automatisk) funksjoner som pust eller blodtrykk. Det kan føre til koma eller til og med være dødelig.

Tegn og symptomer på høyt eller lavt blodsukker hos diabetikere

Tegn og symptomer på høyt eller lavt blodsukker hos diabetikere


I kjernen er diabetes i hovedsak en serie med relaterte tilstander hvor kroppen ikke er i stand til å regulere mengden av glukose i blodet. Denne situasjonen gjør det desto mer viktig for diabetikere å gjenkjenne faresignaler og symptomer på blodsukkeret som er for høyt eller for lavt. Dette er avgjørende for å håndtere sykdommen. Unnlatelse av å forstå hva disse symptomene mener kan føre til alvorlige, progressive langsiktige helsemessige komplikasjoner, koma, og med død.

Høyt blodsukker faresignalene

Observere en høyt blodsukkeret er i seg selv et symptom på tilstanden kjent som hyperglykemi. Uskarpt syn er ikke spesifikke for diabetes, men er ofte sett hos pasienter med høyt blodsukkernivå. Overdreven tørste er også vanlig, spørre diabetikere å drikke mer væske. Dette fører til overdreven vannlating, en annen måte at kroppen prøver å bryte ned høyt sukker nivåer, konstaterer nettstedet.

Høyt blodsukker Symptomer

Unnlate å ta hyperglykemi kan føre til pustevansker, svimmelhet når du står, økt søvnighet, og bevisstløshet. Resultatet er ketoacidose eller diabetisk koma, som et resultat av utilstrekkelig insulin i kroppen, reagerer kroppen ved å bryte ned fett for energi, fremstilling av ketoner er en skadelig biprodukt som er igjen i blodet til pasienten rehydreres, og en tilstrekkelig insulinnivå er gjenopprettet. Venstre i blodet, ketoner forårsake kvalme, hodepine, tretthet, eller oppkast.

Lavt blodsukker faresignalene

Prikking og nummenhet i lepper og fingertuppene advarer tegn på mild hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Andre tegn er klam hud, ekstrem sult, følelser av nervøsitet og skjelving. Hvis blodsukkeret fortsetter å synke, kan diabetikere opplever plutselige humørsvingninger, mangel på energi, vanskeligheter med å gå, og dårlig koordinering.

Lavt blodsukker Symptomer

Ignorerer redusert blodsukkernivå kan også føre Comas, tap av bevissthet, anfall og kramper, som er assosiert med alvorlig hypoglykemi. Langvarig alvorlig hypoglykemi kan føre til irreversibel hjerneskade og hjerteproblemer, som kan være dødelig hos pasienter med historier av koronar hjertesykdom. Noen medisiner, særlig betablokkere, som ofte brukes for hjertesykdommer og høyt blodtrykk kan maskere lavt blodsukker symptomer.

Tegn på for lavt blodsukkernivå

Fastende blodsukker nivåer i folk som er friske er i 70-99 mg / dl rekkevidde. Når blodsukkeret faller under 70 mg / dl nivå, kan folk oppleve milde lavt blodsukker symptomer. Når nivået faller under 55 mg / dl, mer alvorlige symptomer som påvirker nervesystemet ofte manifest. Lavt blodsukker kan også forekomme uten symptomer, som kan være svært farlig.

Milde symptomer

Når blodsukkeret faller under 70 mg / dl, kan en person oppleve noe av det følgende: skjelving, intens sult, nervøsitet, skjelving, rask hjerterytme, kulde, svette og kribling i fingertuppene eller lepper.

Moderat lavt blodsukker

Når blodsukkeret faller under 55 mg / dl en person kan ha følgende opplevelser: tåkesyn, mangel på energi, angst, sinne, svakhet, mangel på koordinasjon, hodepine, svimmelhet, sløret tale, problemer med å gå, tretthet og utmattelse.

Alvorlig lavt blodsukker

Hvis en persons blodsukkeret faller under 35-40 mg / dl, er det klassifisert som alvorlig lavt blodsukker. Anfall kan forekomme, og kroppstemperatur kan raser nedover. En person kan miste bevisstheten og / eller faller i koma.

Nighttime Lavt blodsukker Symptomer

Natte lavt blodsukker symptomer er kjent for å inkludere mareritt, søvnløshet, svette og blir brutalt ut av søvnen. Mange vil bare sove gjennom natta symptomer.

Morning lavt blodsukker Symptomer

Morgen lavt blodsukker symptomer kan føre en person til å våkne opp med en hodepine, for å ha en forbigående eller svært midlertidig tap av hukommelse eller å føle lyst eller tåkete-ledet.

Vite årsaken

Noen ganger årsaken til lavt blodsukker ligger i å hoppe over måltider eller venter for lenge med å spise. Økt mosjon, visse medisiner, alkohol og for mye insulin er også navngitt som årsaker. Hvis du har mistanke om lavt blodsukker, bør du kontakte lege.

Farlig lavt blodsukker

Farlig lavt blodsukker


Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, er definert som noe under 70 i en blodsukkermåling. Normale målinger er i området fra 70 til 120. Lavt blodsukker er et vanlig problem for personer som tar insulin eller andre medikamenter for diabetes. Det er lett løses hvis behandlet raskt, men kan være farlig hvis blodsukkeret synker til under 40.

Årsaker

Lavt blodsukker oppstår vanligvis fordi en person tar for mye diabetes medisiner, hopper eller forsinker et måltid eller engasjerer seg i mer fysisk aktivitet enn forventet.

Første symptomene

De fleste episoder med lavt blodsukker er milde, med de mest typiske symptomer inkludert følelse ustø, ør eller litt kvalm; ha håndskjelvinger; svetter; og ha hjertebank.

Alvorlige symptomer

Lavt blodsukker kan føre til forvirring, antagonistisk atferd, besvimelse eller anfall. Noen av disse kan oppstå når blodsukkeret synker under 40.

Advarsel

Alvorlig hypoglykemi er sjelden direkte dødelig, men det skaper et stort potensial for ulykker under kjøring eller fra å falle. I tillegg, kan forårsake anfall hjerneskade.

Betraktninger

Noen tar insulin eller andre diabetes medisiner bør alltid ha en blodsukkermåler tilgjengelig og bære karbohydrat mat sammen for å motvirke lavt blodsukker symptomer.

Symptomer på stress under svangerskapet

Graviditet er en stressende tid. Definisjonen av spennings er relatert til endringer som forekommer i enhver situasjon som forårsaker endringer i normale funksjoner. Ikke alle forhold av stress er skadelig, nødvendigvis. En viss mengde stress på grunn av graviditet er ansett å være forventet, på grunn av de mange fysiske og følelsesmessige endringer som finner sted. Stressmestring under graviditeten er generelt en akseptert del av prosessen.

Lavt nivå Symptomer

Endringer i normale fysiske rutiner og kroppens funksjoner vil være felles og forventes i løpet av svangerskapet. Svingninger i kroppsvekt, generelt ubehag, kan endringer i søvnmønster og hormonelle ubalanser forårsake en viss mengde lavt nivå stress. Gravide kvinner vil ofte oppleve muskelsmerter, hodepine og unormale nervøse forhold som kan bidra til en generell tilstand av mild stress, relativt sett. Ingen av disse forhold er nødvendigvis skadelig for enten mor eller barnet.

Andre symptomer

Det er symptomer på stress under svangerskapet som kan kreve mer grundig diagnose for å identifisere problemet. Overdrevne endringer i blodtrykk, hormonnivåer eller funksjoner av hjerte, lunger eller andre organer er mer alvorlige og kan muligens være forårsaket av ekstreme nivåer av stress. Mens det er andre mulige årsaker knyttet til graviditet for disse mer ekstreme forhold for å eksistere, faktorer fysisk og følelsesmessig stress at en kvinne holder ut mens gravide kan undersøkes videre.

Effekter

Lagt stress, enten fysisk eller følelsesmessig, kan by på visse komplikasjoner under svangerskapet. Det overordnede faktum at alt som påvirker mor vil påvirke babyen er en viktig del av å forstå stress på denne tiden. Ifølge Organisasjonen av teratologi Information Specialist, kan ekstremt høye nivåer av blodtrykk eller hjerteaktivitet ha uønskede effekter på utvikling av fosteret i sine mange stadier av vekst. Alvorlige komplikasjoner fra noen av disse symptomene har blitt rapportert å ha potensial til å bidra til lav fødselsvekt, og enda spontanabort.

Behandling

Enhver bekymring om den fysiske statusen til mor under svangerskapet kan betraktes som en årsak til bekymring. Konsultere med en lege ville gi en diagnose som kan løse den generelle helsen til mor og baby, spesielt når høye nivåer av stress kan være tydelig. March of Dimes anbefaler visse justeringer i mors miljø eller livsstil, for eksempel å gi opp noen normale oppgaver i husholdningen, skape mer tid til å slappe av, endre søvnmønster eller tidsplaner og endre kostvaner.

Andre anbefalinger

Søker utenfor råd, annet enn fra et medisinsk faglig, kan gi ideer til å avlaste stress under svangerskapet. Ulike svangerskapskurs å tilby relevant informasjon om denne saken. Lese om årsaker og behandling av stress under svangerskapet kan også gi nyttig kunnskap i å håndtere problemet. Imidlertid bør eventuelle endringer i kosthold eller fysiske rutiner bli presentert for en medisinsk omsorgsperson før permanente endringer blir innstiftet.

Lavt blodsukker hos barn

Å ha et barn med lavt blodsukkerproblemer kan være en tøff ting å forholde seg til som forelder. Det tar årvåkenhet og en stadig klar øye for symptomer for å hjelpe barnet gjennom en frustrerende og demoraliserende tilstand. Lære å behandle barnets tilstand, og passerer denne kunnskapen til barnet, slik at de kan håndtere det i voksen alder, er enhver god forelder ansvar.

Hypoglykemi

Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, er et vanlig problem for barn som har type en diabetes. Hypoglykemi oppstår når blodglukosenivået i blodet synker under det som er normalt for et barns vekt og alder.

Årsaker

Blodsukkeret vanligvis slippe etter et måltid, særlig etter måltider rike på karbohydrater. Karbohydratene i disse måltider gå inn i blodbanen, hvor insulin, et hormon som naturlig forekommende i kroppen, bidrar bruke glukose som en kilde til energi. Når blodsukkeret i kroppen falle, glukagon, et annet hormon, forteller leveren å bryte ned glykogen til å produsere mer glukose, slik at kroppen ikke blir svak.

Hvem er i faresonen

Når diabetes behandles med insulin, som det er med type en diabetes, kroppen blir forvirret. Insulin kan hemme blodsukkeret i kroppen fra å vende tilbake til en normal tilstand, forårsaker lavt blodsukker. Hypoglykemi vanligvis ikke forekommer hos barn under 10 naturlig, men når legemidlene brukes til å behandle diabetes, kan det bli en realitet.

Symptomer

Symptomer på lavt blodsukker hos barnet ditt er varierte, og kan være ganske skremmende når de først oppstår. De første varselsignaler virke ganske vanlig; barnet vil klage på at de føler seg sulten, eller har hodepine. Barnet vil trolig bli svært irritabel også. Hvis disse symptomene er ukontrollert, videre, mer alvorlige symptomer, kan være ganske skummelt. Barnet kan begynne å få litt ustø på beina. Barnet kan bli nervøs og uforutsigbar. Huden kan bli kaldt, eller klam å ta på, noen ganger tar på seg en grå farge. Barnet kan klage over tåkesyn, mangel på energi eller svakhet, og et bankende hjerte.

Barnet vil sannsynligvis utvikle sitt eget sett av symptomer, sannsynligvis å kombinere en eller to, eller de tidligere nevnte komplikasjoner. Disse symptomene kan være ganske skremmende for et utrent forelder, men å vite hvordan man skal forholde seg til hypoglykemi hos barnet ditt vil roe deg i disse ekstreme situasjoner.

Lavt blodsukker Reading

Før du gjør noe annet, hvis verktøyene er tilgjengelige, kontrollere barnets blodsukker. En leser lavere enn 4 mmol / l eller 72 mg / dl, hos barn rundt fra en alder av 9 inn i tenårene, eller under 6 mmol / l eller 110 mg / dl hos barn yngre enn 9, sammen med lavt blodsukker symptomer, bekrefter hypoglykemi.

Raising Blood Sugar

Å øke barnets blodsukker, gi henne noe med en quick release, eller enkle, sukker. Melk, usøtet juice og brus er en god måte å øke blodsukkeret. Du skal bare gi barnet mellom 10 og 15 gram karbohydrater for å lindre hypoglykemi. Noe mer, og du kan risikere skyter blodsukkeret igjen.

Venter

Det vil ta en kort stund for sukker for å tre i kraft, så slapp av. Ikke la barnet ditt til å spise noe, selv om han kan føle seg sulten. Når 10 til 15 minutter har gått, teste barnets blodsukkeret igjen. Hvis blodsukkeret ikke har reist, mate barnet ytterligere 10-15 gram karbohydrater.

Effektene av lavt blodtrykk

Normal systoliske blodtrykket er mellom 90 og 120 mm Hg, samtidig som normalt diastoliske blodtrykket er mellom 60 og 80 mm Hg. Lavt blodtrykk, eller hypotensjon, er definert som lave nok til å forårsake symptomer.

Primære symptomer

I lavt blodtrykk, strømmer utilstrekkelig blod til hjernen, og personen kan føle deg svimmel og ør og kanskje til og med besvime.

Ortostatisk hypotensjon

Lavt blodtrykk symptomer er mest vanlig når den enkelte står opp etter sittende eller liggende. Dette kalles ortostatisk hypotensjon. Som en kronisk tilstand, kan lavt blodtrykk være invalidiserende.

Hjerte Betraktninger

Kroniske lavt blodtrykk resulterer i mangel på oksygen og næringsstoffer til organer. Utilstrekkelig blodstrømmen til hjertet kan forårsake brystsmerter eller hjerteanfall.

Nyreproblemer

Under langsiktig lavt blodtrykk, kan nyrene ikke eliminere avfall effektivt, fører til en opphoping av urea og kreatin i blodet.

Organsvikt

Kronisk lavt blodtrykk kan til slutt føre til raske flere organ systemfeil som omfatter hjerte, nyrer, lever, lunger og hjerne. Dette resulterer i sjokk og død.

Slik unngår lavt blodtrykk

Slik unngår lavt blodtrykk


Vi er kjent med å høre ordet høyt blodtrykk, men det er noen mennesker som også lider av lavt blodtrykk. Lavt blodtrykk, ellers kjent som hypertensjon, er det motsatte av høyt blodtrykk. Her er noen måter du kan behandle og forebygge lavt blodtrykk i ditt hjem.

Bruksanvisning

•  Reduser lavt blodtrykk symptomer. Å ha lavt blodtrykk vanligvis blir et problem når det er symptomer som svimmelhet eller besvimelse. Noen gravide kvinner vil lide av lavt blodtrykk. For å hindre svimmelhet og besvimelse, når du står opp, gjør det sakte. Når du får ut av sengen, sitte oppe og dingle med beina på en stund, for å fremme blodsirkulasjonen før du står opp.

Ta litt ekstra salt. Å hjelpe heve blodtrykket, kan du øke saltinntaket. Når du forbereder måltider øke mengden av salt som du vanligvis bruker.

Spis mindre porsjoner. For å hindre at blodtrykket faller, spise små porsjoner av mat, i stedet for å spise en stor en. Spis low-carb matvarer, for å hjelpe heve blodtrykket tilbake til normalen.

Drikk rikelig med vann hver dag, for å holde deg fra å bli dehydrert. Dehydrering er en av årsakene til lavt blodtrykk. Du kan ha milde symptomer i starten, men hvis venstre ubehandlet, vil det til slutt bli det verste.

gjenkjenne typer medisiner du tar. Noen medisiner kan føre til at du har lavt blodtrykk. Hvis du ble foreskrevet medisiner av legen din, ta kontakt med ham for å identifisere hvilken som kan være årsaken til lavt blodtrykk.

Tips og advarsler

  • Oppsøk lege hvis du har symptomer på lavt blodtrykk, for eksempel, svimmelhet, besvimelse, tretthet, tåkesyn og kvalme.
  • Hvis lavt blodtrykk forblir ubehandlet kan det føre til sjokk, og kan føre til døden.