Digidexo.com

hvordan legge kompresjon med bandasje

Hvordan behandle ufruktbarhet med vitaminer

Hvordan behandle ufruktbarhet med vitaminer


Arbeider med ufruktbarhet er vanskelig for de som prøver å unnfange et barn. Stoffer som Clomid, Serophene og Pergonal er tilgjengelige for å behandle ufruktbarhet, men hvis du ønsker å behandle ufruktbarhet naturlig, mange vitaminer er tilgjengelig for samme formål. Les videre for å lære hvordan å behandle ufruktbarhet med vitaminer.

Hvordan behandle ufruktbarhet med vitaminer

For menn

Bruk vitamin C. Tar mellom 200 til 1000 mg vitamin C forhindrer sperm fra bunching sammen, referert til som sperm agglutinasjon. Sperm som ikke klumper seg sammen flytte raskere mot egget, noe som øker sjansene for befruktning.

Ta vitamin E. Studier har vist at inntak av 400IU av denne antioksidanten daglige hjelpemidler kroppen i sperm produksjon.

Øk inntaket. Selen er faktisk et mineral og kan tas i pilleform, men det er også funnet naturlig i rødt kjøtt og sjømat. Holde Selen inntak på ca 70 mg om dagen beskytter sperm ved å bidra til å hindre oksidering.

Velg vitamin B12. Dette vitamin bidrar til å øke sperm count og hjelpemidler i sin motilitet, måling av hvor mange sperm, per prøve, er i bevegelse.

For kvinner

Økning vitamin A inntak til forbedrer hormonproduksjon. En økning i hormonproduksjonen kan øke sjansene for å bli gravid.

Ta B-kompleks vitaminer som tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, pyridoksin, Biotin, Folic Acid og Cyanocbalamin, som alle øker hormonproduksjonen.

Legg til vitamin C til kosthold. Vitamin C hjelpemidler i produksjonen av cervikal fluid, hjelpe sperm nå egg lettere.

8. Gå for vitamin E. Studier har vist vitamin E for å øke kvaliteten på egget, og dermed øke sjansene for en vellykket befruktning.

Hint

 • Slutte å røyke fordi det reduserer kvaliteten på egg for kvinner og blokkerer opptaket av vitaminer og mineraler for både menn og kvinner.
 • Alltid snakke med legen din før du begynner på et nytt vitamin diett.
 • Unngå å ta for mye av ett vitamin fordi det vil bli skadelig i stedet for nyttig.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Hvordan å miste vekt med kokos olje


Mange dieters og ernæringseksperter er å snu til kokosolje for sine utrolige fordeler. Mange ønsker å gå ned i vekt med kokosolje, og andre bare vil ha de nærings helsemessige fordeler av de essensielle fettsyrene som finnes i kokosolje. Kokosolje er en utmerket olje, og kan brukes i baking, koking og sautéing. Mange spiser også kokosolje rå som et supplement, og tilsett kokosolje til smoothies, shakes og andre drikker. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med kokos olje.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Forskningskokosolje og lese om dens forbindelse til vekttap. Kroppen forbrenner kokosolje i stedet for å lagre den, slik at det gir deg energi heller enn å gjøre deg fetere. Les boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig å lære om de beste fett til kostholdet ditt, inkludert kokosolje.

Finn ut hvor mye kokosolje du bør spise daglig, avhengig av dine personlige behov og smak til oljen. Diskuter dette med din ernæringsfysiolog eller naturopathic lege hvis du har en for konsultasjon. Pass på at du har et balansert kosthold og en sunn plan.

Ta en spiseskje rå extra virgin kokosolje i morgen for å øke stoffskiftet hele dagen.

Bruk kokosolje til å smøre Loaf panner, kake kokekar, cookie ark og gryteretter når du bake. Kokosolje er fast ved romtemperatur og gjør en stor forkortelse erstatning - det er mye mer næringsrik enn delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Bland rå kokos olje inn dine shakes og smoothies, som du kan gjøre ut av yoghurt og frukt for en sunn drink eller et måltid erstatning.

Bruk kokosolje i stedet for smør som pålegg på brød og i dine bakevarer.

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler


Å vite hvordan å lindre halsbrann med hjem rettsmidler vil spare deg for penger og tid. Mange ganger forebygging er nøkkelen til å kontrollere halsbrann. Hvis du lære teknikker for å kontrollere halsbrann, vil du ikke trenger behandling så ofte.

Halsbrann er vanligvis forårsaket av inntak av mat eller drikke som forårsaker smerte og ubehagelige følelser i brystet og mageområdet.

Hvordan avlaste halsbrann med hjem rettsmidler

En før du spiser - Ta noen skritt før du spiser for å redusere mulige effekter av halsbrann.

Sitte ordentlig mens du spiser. Ryggen skal være rett og føttene flatt på gulvet. Denne brønnen hjelpe deg fordøyelsessystemet riktig behandle din mat og på en riktig måte.

Unngå mat som har en tendens til å forårsake halsbrann for deg, for eksempel bønner, kål, krydret mat og løk. Når du har halsbrann, merker det på kalenderen din og skrive ned hvilke matvarer du spiste før halsbrann og hvor alvorlig det var.

Drikk et glass vann før et måltid og drikke vann med jevne mellomrom i løpet av dagen slik at du forbruker minst åtte glass rett vann per dag.

Tygg maten grundig og sakte gjennom hele måltidet. Aldri jag når du spiser. Ikke bare bidrar det til halsbrann, men det utgjør også en kvelningsrisiko.

matforbruk - Spis sunn mat tilberedt på en trygg og sunn måte for de beste resultatene. Tungt stekt, fet og panerte matvarer er ikke bare usunt, men de kan bidra til halsbrann.

Legg fersk ingefær til måltidet.

Prøv ikke å drikke væske under måltidet, spesielt alkohol.

Ikke ha stramme klær mens du spiser.

Du kan unngå risikoen for halsbrann ved å overvåke din organer reaksjon før, under og etter måltider.

etter at du spiser - Ta en lang spasertur etter måltidet. Ikke bare vil det hjelpe deg å holde vekten av, men det vil også hjelpe kroppen din fordøye maten.

Drikk et glass vann etter måltidet.

Drikk te etter måltidet, for eksempel grønn te eller urtete. Te er veldig beroligende for magen. Kamille te er kjent for å være veldig beroligende til magen.

Unngå å drikke alkohol eller koffein.

Legg til ekstra fiber til måltidet i form av grønnsaker eller en pulverisert fiber løsning. Tilleggs fiber kan hjelpe kroppen din fordøye maten ordentlig.

Bruk en urtemedisin som fordøyelsesenzymer. Ta fordøyelsesenzymer i form av en pille eller pulver som du blander inn i et glass vann etter måltider.

Hvis du trenger ytterligere lindring av halsbrann, kan du ta over disk antacida. Antacida normalt redusere kalsium og det er derfor de har tilsatt kalsium i dem. Ikke ta antacids som et kalsiumtilskudd.

Hvis du trenger mer hjelp med halsbrann, se i "Ressurser" nedenfor. Du kan lindre halsbrann med hjem rettsmidler.

Hvordan bli gravid med PCOS

Hvordan bli gravid med PCOS


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en av de vanligste årsakene til infertilitet hos kvinner. Heldigvis er det også en av de lar seg behandle tilstander. Hvis du prøver å bli gravid med PCOS, er det viktig at du kjenner dine behandlingstilbud slik at din vei til foreldreskap kan være så glatt som mulig. Hold lesing for å finne tips om hvordan å bli gravid med - og til tross - PCOS.

Hvordan bli gravid med PCOS

Sett din livsstil i sjakk. De fleste kvinner med PCOS vil merke en økning i fruktbarheten etter å ha endret sitt kosthold og mosjon regime. En 5 prosent tap i kroppsvekt vil gjøre en stor forskjell for deres samlede fruktbarhet og minimere risikoen for svangerskapsdiabetes når de blir gravid. Spise en diett lav på fett og karbohydrater vil bidra til å regulere insulinnivået og bidra til å administrere vektøkning.

Ta de riktige medisiner. Tar medisiner utviklet for å behandle insulinresistens er den første springbrett til å bli gravid med PCOS. Du bør forvente å ta et medikament som metformin i tre til seks måneder før du legger andre behandlingstilbud, siden det tar en stund å full sparke i.

Få hjelp eggløsning. PCOS kvinner har problemer med å eggløsning skikkelig; slik at du kan ha til å bruke stoffer som Clomid å stimulere eggløsning. Legen kan også foreskrive injeksjoner for eksempel en HCG skutt å ytterligere stimulere eggstokkene.

Tids det riktig. Ta din basal kroppstemperatur og kartlegging det vil hjelpe deg å finne det optimale tidspunktet for unnfangelsen. Legen din kan bidra til å forklare når du og partneren din bør ha samleie, men det er vanligvis de fire dagene rundt eggløsning.

Gi partneren din litt hjelp. Når legen bestemmer at du har eggløsning på riktig måte, kan hun bestille intrauterin inseminations (IUI-tallet). Dette vil gjøre det enklere for partnerens sæd å nå egg og øke sjansen for befruktning.

hjelp av en fagmann. Hvis du etter en viss tid ingen av de ovennevnte forsøk arbeid, vil legen din be deg om å vurdere in vitro fertilisering, IVF, som et alternativ.

Hint

 • Finne en lege du kjenner og elsker. Bli gravid med PCOS kan være en lang prosess. Sørg for at du finner en lege du kan få kontakt med og tillit.
 • Stress kan gjøre å bli gravid med PCOS enda vanskeligere; så slappe av og gi kroppen din tid til å svare på behandlinger og medisiner.

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet


Hvis du er ute etter en god kick-start diett for å hjelpe deg å miste vekt, er en frokostblanding kosthold en lav fett, lav kalori, kortsiktig diett som kan gi deg en god start på en mer langsiktig vekttap program eller en rask fikse hvis du trenger å miste bare noen få pounds. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med en frokostblanding kosthold.

Hvordan å miste vekt med en frokostblanding Diet

•  Spis en sunn frokostblanding til frokost hver dag. Ha en porsjon eller om 3/4 av en kopp med frokostblanding med 1 prosent eller skummet melk og legg til litt frukt som noen jordbær, bananer eller blåbær.

Ha en mid-morgen snack av et stykke frukt, rå grønnsaker eller en fettfattig frokostblanding bar.

Spis en skål med frokostblanding til lunsj. Spise samme type frokostblanding som du spiste til frokost, eller velge en annen type som du liker. Tilsett melk og frukt til bollen også, og vurdere å endre det rundt hver gang du spiser eller legge til flere frukter til skål med frokostblanding å holde ting interessante.

Spis frukt eller grønnsak snacks på ettermiddagen midt mellom lunsj og middag for å hindre cravings og redusere fristelser å jukse. Noen forslag inkluderer frukt, en frukt cocktail cup, rå grønnsaker med en fettfattig dip, lite fett kornblanding barer eller en enkel servering av en prepackaged 100 calorie snack.

Nyt en fornuftig middag. På grunn av reduksjonen i det samlede kaloriinntaket gjennom dagen med frokostblanding kosthold, kan denne middagen være omtrent alt du vil, innenfor rimelighetens grenser. Protein er en god idé på dette måltidet fordi en stor del av de andre måltidene kommer fra karbohydrater. Spis en anstendig del så du blir full og nyte kveldsmåltidet.

Spis en snack i kveld som frukt, grønnsaker, kornblanding barer eller til og med en ekstra skål med frokostblanding med frukt hvis du er veldig sulten.

Følg denne dietten i to uker, og deretter legge til mer variasjon i kostholdet ditt i henhold til anbefalt daglig inntak av kjøtt, frukt og grønnsaker, brød og korn og meieriprodukter for å sikre at du får tilstrekkelig ernæring. Mens denne dietten kan føre til vekttap over en kortsiktig periode, dette er ikke en langsiktig vekttap løsning.

Hint

 • Hvis du ønsker en endring, mens på korn kosthold, vurdere å spise frokostblanding til noen dager frokost og middag i stedet for frokost og lunsj eller selv for lunsj og middag i stedet for frokost. Variety vil gjøre to-ukers diett lettere å holde ut.
 • Ta en multivitamin for å sikre at du får tilstrekkelig ernæring i denne perioden fordi du reduserer kaloriinntaket tungt samt visse behov som protein og fiber.
 • Drikk rikelig med væske når du er på denne dietten for å holde godt hydrert, spesielt hvis du planlegger å integrere trening i denne dietten plan.
 • Hvis du har helseproblemer eller bekymringer, bør du snakke med legen din om sikkerheten av denne dietten før du starter den.
 • Denne dietten er en lav kalori diett som kan hoppe starte et vekttap program, men bør ikke brukes i svært lang tid ellers kan du lide av mangel på viktige næringsstoffer.

Hvordan øke metabolismen med karbohydrater

Det finnes en rekke teorier om hvordan å bekjempe Ardenneroffensiven. Noen sier vi må telle kalorier. Andre sier at det er viktig å spise mye proteiner og ingen karbohydrater. Atter andre sier at vi må kombinere mat riktig. Flere antyder at billetten er et sunt balansert kosthold. Det er et element av sannhet i de fleste av disse teoriene, bortsett fra én - at vi ikke skal spise noen karbohydrater i det hele tatt. Faktisk, komplekse karbohydrater bidra til å øke vår metabolisme, slik at vi kan brenne mer fett. Nøkkelen er derfor ikke i å eliminere karbohydrater fra kosten vår, men i å spise de riktige. Les videre for å lære hvordan å øke metabolismen med karbohydrater.

Hvordan øke metabolismen med karbohydrater

Identifisere komplekse karbohydrater. Disse karbohydrater krever kroppen til å produsere mer energi for å bryte dem ned til bruk som brensel. Det vil si at legemet gir i seg selv en metabolsk hopp start for å gjøre det nødvendige arbeid. I tillegg, fordi denne formen for karbohydrat tar lengre tid for kroppen å bryte ned, må forbrenningen være aktiv i en lengre tidsperiode. Det betyr også at mindre insulin injiseres inn i blodstrømmen, og dermed redusere vår presserende ønske om visse typer matvarer som inneholder mye sukker eller fett.

Bestem de komplekse karbohydrater som er riktig for deg. Mye av komplekse karbohydrater kan finnes i matvarer som vi vanligvis spiser hver dag som frukt og grønnsaker. Dette kan ofte være et godt valg av komplekse karbohydrater for folk flest, fordi mange frukter og grønnsaker er også høy i fiber. Fiberrik elementer, som komplekse karbohydrater, tar mer energi for kroppen å brenne sine respektive kalorier. Faktisk, mange forskere mener at mye fiberrik frukt og grønnsaker faktisk bruker mer kalorier for å fordøye dem enn kalorier som de faktisk har. Det er en klar bonus.

øke stoffskiftet med komplekse karbohydrater i sin mest naturlige, eller rå, skjema. Dette er enkelt med mye frukt og grønnsaker som vi ofte foretrekker å spise i rå tilstand. Men det er andre komplekse karbohydrater som vi også kan bruke i en naturlig form. Disse inkluderer bygg, kli, brun ris, maismel, havregryn og hvetekim.

Velg andre komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke stoffskiftet, som bønner, frokostblandinger med wholegrains og / eller høy i fiber, mais og maismel, frukt, belgfrukter, linser, multi-korn pasta og brød, havre og oatmeals, erter, poteter ( hvit og yam), rotgrønnsaker, strimlet hvete, hele hvete brød, mel og pasta, og mye mer. Igjen, er det best å holde disse karbohydrater i den mest naturlige form mulig. Hvis du legger til en masse sukker, honning eller andre "søtsaker" eller fet ting til dem i kokeprosessen, kan du utilbørlig få de egenskapene du søker.

Konsumere komplekse karbohydrater riktig. Det er bedre å holde karbohydrater nærmere første halvdel av dagen enn den andre halvdelen. Dette er vanligvis den tiden da du er mest aktive og derfor mest sannsynlig til å brenne av de ekstra kaloriene. For eksempel, hvis du ønsker å inkludere hele korn i kostholdet ditt, er det best å bruke dem som en del av din frokost diett. På den måten får du høy fiber tidlig på dagen og begynne en tidlig jump start av stoffskiftet. Du kan også velge hele korn brød til lunsj eller tidlig morgen snacks. Eller, hvis du vil ha pasta, velge en fullkorn pasta blandet med rotgrønnsaker for en dobbel effekt. Middag bør inneholde lysere korn valg som brun ris, bygg, bønner eller belgfrukter. Selvfølgelig, er et annet alternativ de rot grønnsaker som du liker så mye eller til og med poteter. Imidlertid bør komplekse andre enn frukt karbohydrater unngås når som helst etter ca 6:00 pm

unngå blanding komplekse karbohydrater og proteiner sammen så mye som mulig. Mange tror det, fordi karbohydrater og proteiner fordøye annerledes, blande dem kan føre til kaos i kroppen som den prøver å finne ut hvilke å ​​fordøye først. Denne forvirringen kan forsinke metabolske prosessen, og dermed angre fordel for komplekse karbohydrater. I stedet velger enten et måltid rikt på protein med visse typer grønnsaker eller høy i karbohydrater med rotgrønnsaker. På den måten vet fordøyelses og metabolske system den beste måten å oppnå fordøyelsen og hindrer den fra å lagre mye overflødig fett.

Hint

 • Sjekk med legen din før du gjør noen form for store bryteren i kostholdet ditt.
 • <br> Oppretthold moderasjon i alle things.Read mat etiketter nøye for å være sikker på at du får akkurat det du ønsker og ikke noe som er "mixed" eller "etterlignet."
 • <br> Arbeide for en balansert diett som inneholder alle de viktige matvaregrupper snarere enn noen entall type mat.
 • <br> Pass på å rengjøre alle frukter og grønnsaker før konsum, spesielt det du ikke kommer til å koke dem.
 • Ikke over bort i alle typer mat element, inkludert komplekse karbohydrater.
 • <br> Unngå for mye sukker og fett i å forberede dine matvarer generelt, men komplekse karbohydrater spesielt som de kan utilbørlig disse matvarene 'fordel til kosthold.
 • <br> Vær oppmerksom på at du bytter til komplekse karbohydrater ikke er en åpen invitasjon til å spise så mye du vil.

Hvordan å lage mat med Flax

Linfrø gir mange helsemessige fordeler fordi den er rik på fiber og næringsstoffer, og det bidrar til å regulere kolesterol og blodtrykk. Legge linfrø til kosthold kan også forebygge diabetes, hjertesykdommer og enkelte typer kreft. Linfrø er en stor kilde til alfa-linolensyre og kan hjelpe med leddgikt og andre typer betennelser lidelser. Flax kan bli stenket på toppen av mat eller innlemmes i det under kokeprosessen.

Hvordan å lage mat med Flax

Legge Flax Seed til tilberedt mat

•  Dryss hele linfrø på salater, havregryn, ris, yoghurt, bønner, smørbrød og frokostblandinger. Dette er bare noen av de mulige matvarer som hele linfrø kan legges til.

Legg hele linfrø til kremede poteter, røring å blande godt. Nutty smaken av linfrø gir dybde til potetene.

Legg hele linfrø til milkshakes og smoothies for å få de helsemessige fordelene av lin.

Hvordan å lage mat med Flax

Sett matolje med linfrø. Ett og 1/2 kopper bakken linfrø tilsvarer en halv kopp olje.

Substitute bakken linfrø for egg. To ss. av bakken linfrø kombinert med 6 ss. varmt vann tilsvarer to egg. La linfrø og vann blandingen til å sitte i 5 minutter før bruk.

Legg 1 ss. av linfrø til pannekakerøre, brøddeig og misbruke batter.

innlemme 1/2 ss. av linfrø i noen gryte eller bakt parabolen uten en betydelig endring i smak.

Hint

 • Hele linfrø vil holde bedre enn bakken linfrø. Kjøpe linfrø hele og male det med en kaffekvern etter behov.

Hvordan å lage mat med Flax Meal

Linfrø måltid er et flott alternativ til mel, spesielt for de som krever en glutenfri diett. Hvis du ikke har problemer med gluten, kan linfrø måltid fortsatt bli innarbeidet i mange oppskrifter for sine ekstra helsemessige fordeler. Linfrø er høy i protein og løselig fiber, lite karbohydrater og inneholder sunne omega-3 fettsyrer og et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Legge lin måltid til oppskrifter vil legge tekstur, øker fuktighet og forbedre smaken. I tillegg kan lin måltid brukes til å erstatte fett, mel, egg og i de fleste oppskrifter.

Hvordan å lage mat med Flax Meal

Hvordan erstatte egg med linfrø måltid

•  Legg 1 ss. linfrø måltid til 3 ss. vann.

Tillat lin måltid å absorbere i 3 til 5 minutter.

Bruk dette linfrø måltid og vann blanding for å erstatte 1 egg.

Hvordan erstatte fett med linfrø måltid

Tiltak 3 ss. linfrø måltid til 1 ss. fett (smør, margarin eller olje).

Tilsett 1 ss. vann eller annen væske, slik som buljong, melk, juice (avhengig av formen) for å 3 ss. linfrø måltid.

Bruk dette linfrø måltid / væske for å erstatte 1 ss. fett.

Hvordan erstatte mel med linfrø måltid

•  Sett opp til 20 prosent av mel med linfrø måltidet ved å redusere mengden av fett og øke mengden av gjær.

8. Reduser den anbefalte mengden av fett ved 1 til 2 ss.

Øke den anbefalte mengden av gjær ved 1/4 beløpet oppskriften krever.

Utelater 3 til 4 ss. mel for hver kopp mel og erstatte det samme beløpet med linfrø måltid.

Hint

 • Ground linfrø måltid kan gå harsk raskt. Det anbefales å kjøpe hele linfrø og bruke en kaffekvern til å male det som er nødvendig etter behov. Kjøle både hele linfrø og bakken linfrø måltid.
 • Bytte til linfrø måltid kan kreve gradvise endringer som for mye linfrø måltid lagt til diett for raskt kan føre til magesyke på grunn av det høye fiberinnholdet.

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig


Mange ignorerer råd til å legge mer fiber i kostholdet sitt fordi de ikke vet hvordan, og de tror at fiber smaker som papp. Virkeligheten er ganske annerledes. Fiberrik mat kan smake fantastisk!
Det finnes to typer fiber: løselig og uløselig. Begge typer er gunstig for oss, så du trenger ikke å bekymre deg for å velge; bare legge matvarer med fiber.

Ta deg tid til å lære og innse hvor mange fantastiske matvarer er høy i fiber, både løselig og uløselig.
Ta litt tid til å lære om alle de deilige og felles fiberrik mat du kan legge til din diett. Hvordan kan du legge fiber når du ikke vet hva slags mat er høy i fiber? Lære om mat som er høy i fiber vil raskt rive alle tanker om papp. Sjekk ut noen av de ressursene nedenfor for å lære mer om de deilige valg.

Hvordan legge fiber til kosthold, Deilig

•  Start forsiktig, og legge til mer gradvis.
De fleste bør legge fiber sakte, for å unngå overdreven gass eller diaré. Øk mengden av fiber i kosten av noen få gram hver uke. På denne måten vil du også ha tid til å tilpasse din smak og bli vant til å spise sunnere hvis du er vant til en svært behandlet diett.

revurdere hele korn.
Hele korn brød, pasta og ris er deilig! Prøv forskjellige typer, og se hva du liker best. Barilla Plus pasta er en blanding av korn og har et høyt proteininnhold og høyt omega-fettsyre-innhold, så vel som høy fiber. De er et utmerket valg for noen som er skeptiske til å prøve den brune, hele hvete pasta. Disse, sammen med visse bønner, grønne erter, smør bønner, mais, kalles stivelse. Mens de er veldig bra for deg, er det viktig å se på sine deler, og ikke overdriv. Havre er en god kilde til fiber, som finnes i gode smaker korn, og lagt seg lett til oppskrifter for en fiber boost. Det er mange gode smaker hele korn korn. Legg frukt for den perfekte boost av smak og næringsstoffer. Hele korn inneholder både løselig og uløselig fiber.

Spis et bredt utvalg av frukt og grønnsaker, enten fersk, hermetisert eller frosset.
Frukt og grønnsaker som brokkoli, grønne bønner, og andre, for eksempel spinat, salat, gulrøtter, har mye løselig fiber som bærer mange helsemessige fordeler. De fleste av dem har også uløselig fiber. Som du kan se, og legger fiber til kosthold er ikke så rart eller dårlig smaker som du kan ha blitt ledet til å tro! Generelt, spise frukt hel med hud, i stedet for i juice, for de større helse og fiberøkning. Hermetisert, frossen, fersk eller tørket er alle bra for deg.

Overvåk deler, selv med sunn mat.
Selv om stivelse er veldig bra for deg, bør delene være begrenset. En god måte å dømme på er å forestille seg tallerkenen din delt i to. Halvparten bør deles i to igjen, med en stivelse (brød, pasta, ris, eller stivelsesholdige grønnsaker) på halvparten og et protein på halvparten. Den andre halvparten av platen skal være fylt med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt. Med andre ord, er måltidet en fjerdedel stivelse, en fjerdedel protein, og halvparten ikke-stivelsesholdige grønnsaker eller frukt.

revurdere bønner.
Bønner (belgfrukter) er et stivt karbohydrater og protein. Så du kan bruke dem i stedet for de to seksjonene på tallerkenen din (protein og stivelse). Hvis du er bekymret for gass, bare husk å legge dem gradvis til kosthold. Som vanligvis hindrer problemer med gass, men hvis ikke, er det produkter som virkelig kan hjelpe. Tror du ikke liker dem? Tenk chili, bakte bønner, taco salat ...

Legg til frø og nøtter.
Flax frø er en enorm kilde til god helse. De kan males og blandes inn i bakevarer, eller drysset på toppen. De har en lys, nøtteaktig smak som er behagelig. Dryss dem på yoghurt, frokostblandinger, i juice, og mer. Linfrø er så potent det virkelig garanterer en egen artikkel!
Nøtter er også en stor kilde til fiber. Spis dem som snacks, på en salat, smuldret på iskrem eller yoghurt.

Hint

 • Som du blir vant til å legge fiber på en daglig basis, vil du sannsynligvis finne du ønsker å lære mer om nye eller uvanlige korn, grønnsaker, frukt.
 • Den "5 a Day" plan er fremmet av USDA og er veldig god: spise 5 om dagen av frukt og ikke-stivelsesholdige grønnsaker.
 • En annen god plan er å prøve å spise en av hver farge.
 • Et høyt fiber diett har mange helsefordeler: vektkontroll, lavere kolesterol, hjerte beskyttelse, lavere risiko for mange krefttyper og andre sykdommer, og mer.
 • Denne spise plan, med delt plate, er utmerket for diabetikere, de som ønsker å gå ned eller holde vekten, lavere kolesterol, og bare om noen.
 • Ikke glem NUTS! Muttere er en stor kilde til fiber samt fettsyrer og andre næringsstoffer.
 • Nøtter, frukt, bær, selv gresskar, alle har fiber og mer!
 • Hvis du er vant til en svært bearbeidet, lav fiber diett, husk å begynne å legge fiber sakte og øke den gradvis, da det kan være et støt til systemet for å få sunn mat!

Hvordan behandle Bruises med Aromaterapi

Blåmerker alltid ser ekkel og kan ofte være svært smertefullt. Du er ganske sikker på å få en til enhver tid du har et fall eller banke inn i noe. Den lilla / blå til grønn / gul farge kommer fra ødelagte blodkar under huden som lekkasje, slik at blod til bassenget under overflaten. Som vi blir eldre og våre huden eldes eller ou er svekket av for mye eksponering for sol, er vi mer utsatt for å utvikle blåmerker. De kan ta alt mellom 2 dager til to uker å rydde opp, avhengig av hvor dårlig du ble skadet. Men du kan hjelpe dem å leges raskere med litt hjelp fra aromaterapi.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Bruises med Aromaterapi

Unn blåmerker med en kald kompress dynket i isvann og eterisk olje. Fire dråper eterisk olje Helichrysum vil redusere smertefull hevelse, på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper, og det vil også bidra til å kontrollere blødningen under huden.

Slå lavendelolje for Helichrysum for samme effekt pluss ekstra bonus at lavendel vil lette din spenning og hjelpe deg å slappe av.

Bruk komprimere minst en eller to ganger i uken for mindre blåmerker.

Bruk ti dråper ufortynnet Helichrysum på en kald, fuktig komprimere for mer alvorlige blåmerker; la den på i ca ti minutter.

Ta en pause. Hvis du har tid til å legge seg ned og du har enkel tilgang til blåmerke, pakk isbiter i et håndkle og gjelder for området.

6. Behandle blåmerke som det blekner ved å påføre et tynt lag med Arnica krem. Arnica Montana har vært kjent i århundrer for å behandle både blåmerker og hevelse, som gjør det gud for forstuinger også. Arnica er veldig mild med ingen kjente bivirkninger eller kontraindikasjoner, så det er trygt å bruke for dine barns knall og fall også.

Tips og advarsler

 • Alternativ til lavendel og Helichrysum er:
 • Yarrow
 • Isop
 • Arnica
 • Ta kontakt med din helse utøveren hvis:
 • Du utvikler uforklarlige blåmerker.
 • Du begynner å knuse mer alvorlig enn vanlig.

Hvordan øke fruktbarheten Med Tea

Mange kvinner har hatt suksess med visse urter som er kjent for å øke fruktbarheten. Bringebær blad, for eksempel, er antatt å gjøre det reproduktive system, og livmoren sterk. En annen plante tenkt å hjelpe i fruktbarhet er Rødkløver Blossom, som brukes til å bringe balanse til vaginal området, noe som gjør muligheten for å bli gravid større. Som en ekstra bonus, også roer det nervene. Brennesle er også tenkt å bidra til fruktbarhet ved å regulere eggløsning. Du kan vanligvis kjøpe slike "fruktbarhet te" på en helsekostbutikk. Boksen eller posen bør også gi deg råd om hvor mange kopper te å drikke en dag og hvordan å forberede te. Her er en primer på hvordan å øke fruktbarheten med te.

Bruksanvisning

•  Hell nok vann i en gryte for å gjøre den ønskede mengde av te. Varm vannet til det koker.

Sett nok løs te i en kopp for å lage en porsjon, eller sette en tepose i en kopp.

Hell varmt vann i en kopp, og la det bratt i ca fem minutter.

Hvis tebladene er løs, hell te gjennom en sil og kast bladene.

Etter la te avkjøles litt, drikke det.

Vet at livsstil spiller også en rolle i fruktbarhet. Snakk med legen din om å ta en prenatal vitamin. Få nok søvn, spise næringsrik mat, trene og slappe av.

Tips og advarsler

 • Hvis du gjør ekstra te og ønsker å lagre den, legg den i en beholder thatâ € ™ s ikke laget av metall.
 • Sjekk alltid med legen din før inntak av noen urter.

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Revmatoid artritt er forårsaket av feilfunksjon av immunsystemet som forårsaker normalt vev å bli angrepet som om det var patogent. Dette fører til kronisk betennelse som angriper felles fôr. Det kan også føre til betennelse i blodårer, hjerte og lunger. Leddene i hender og føtter er mest berørt, og dersom sykdommen ikke behandles leddene kan bli deformert.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Burdock root (articium lappa), er også kjent som Fox Coat, Beggars Knapper og Stor Bur. Det er et bredt leaved flerårig urt med spiny, tistel-lignende blomster. Det er innfødt til Nord-Amerika, Afrika og Vest-Europa. Burdock inneholder mange nyttige kjemikalier inkludert biotin, kobber, mangan, jern, vitamin B og E, sink, svovel og inulin. Den søte smaker rot er den normalt den delen av anlegget brukt medisinsk, selv om bladene blir noen ganger brukt.

Klargjør en burdock te ved å bringe fire kopper ferskvann i kok.

Finhakk 2 ss fulle av fersk burdock root. Hvis du ikke har den friske roten tilgjengelig kan du bruke 2 ts tørket rot som et alternativ.

Legg roten til kokende vann og la det småkoke i 10 minutter og deretter slå av varmen og sil blandingen. Nipp sakte mens de fortsatt varm. Drikk 3-4 kopper daglig for forbedring av leddgikt symptomer.

Tips og advarsler

 • Frisk, burdock root kan finsnittet, dampet lett og sauteed eller lagt til supper og stuinger.
 • Burdock root forstyrrer jern absorpsjon når det tas internt. På grunn av sin vanndrivende effekt bør burdock ikke tas under graviditet eller amming. Borre har blitt vist å interagere med, anti-inflammatoriske medikamenter og litium terapi, når det tas internt.
 • Hvis du lider av diabetes, ta kontakt med din helse utøveren før du tar burdock som det kan redusere kravene til insulin.

Hvordan legge til en Seat til en Walker

Hvordan legge til en Seat til en Walker


Walkers gir god støtte for eldre personer som trenger å ta ekstra forsiktig når han går. En turgåer tillater brukeren å holde på noe stødig mens de går fra ett sted til den neste. Men hva skjer hvis du trenger å sitte ned og hvile? I stedet for å stole på en benk eller stol å være uansett hvor du er, ta med din egen. Følg disse enkle trinnene for å legge et sete til en rullator.

Bruksanvisning

Hvordan legge til en Seat til en Walker

•  Mål lengden og bredden på sitteplasser plass i stolen ved hjelp av målebånd.

•  Skjær skummet til disse målingene ved bruk av saksen. Still skum til side.

•  Legg stoffet flatt på bordet, med den eksterne side berører bordet. Velg stoff av ditt valg, husk det bør være solid nok til å vare over tid.

Sett skum på tekstilet. Vikle stoffet rundt setet, slik at den passer tett rundt skum og dekker det. Dette bør forlate tre åpne sider. Skjær av overflødig stoff, og sy de tre åpne sider sammen ved hjelp av needled og tråd.

Lim metallstenger på langs langs bunnen av setet, ved hjelp av sterk lim egnet for metall. Stolpene bør utvide 2 inches utover setet og være parallelle med hverandre.

Plasser setet i rullator, kiler det i tett for å sikre det. Test det først ved forsiktig å sitte på den uten hele kroppsvekten. Forsterke med flere metallstenger hvis nødvendig.

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen din. Isjias er smerte som sprer seg fra korsryggen, gjennom setet og ned på isjiasnerven og langs baksiden av leggen gjennom kneet til stortåen. Det føles ofte verre på den ene siden av hoften. Isjias kan være forårsaket når nerve er i klem fra å sitte på en hard overflate, eller iført en stram belte; noe som kan legge press på nerve. Ofte smerten er ganske ødeleggende.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

•  Sitt komfortabelt på en seng, stol eller på gulvet, alt etter hva som er mest komfortabelt for deg.

Støtt korsryggen med puter eller puter.

Gni massasjeolje i de åpne håndflatene.

Bruk håndflatene og fingertuppene til lett hjerneslag området bakfra kneet til hoften. Bruk lange, glidende strøk og holde stryke mot ditt hjerte. Hold masserer for 2 eller 3 minutter.

Massasje fra hoften og ned på baksiden av kneet, følgende løpet av isjiasnerven. Gjør dette for to eller tre minutter.

Tips og advarsler

 • Følg massasje sekvensen ved å gni en isbit over det samme området eller bruke en ispose innpakket i et håndkle.
 • Du kan også arbeide isjiasnerven refleks punkter på undersiden av føttene, som er plassert langs bunnen av hver fot omtrent en tomme fra hælen.
 • Du kan også arbeide hip / sciatic nerve punkter nær anklene dine som er plassert like over ankelleddet på utsiden.
 • Ikke bruk denne massasje hvis isjiasnerven er betent.
 • Gravide kvinner bør bruke svært lett trykk når du gjør dette massasje fordi for mye press kan stimulere saphenavene som kan føre til bekkensammentrekninger.

Hvordan behandle Ringorm Med Naturmedisin

Hvordan behandle Ringorm Med Naturmedisin


Ringorm, eller Tinea er en vanlig smittsom soppinfeksjon som kan påvirke hodebunnen, kropp, føtter eller negler. Ofte forårsaker en rød ring på huden, er ringorm forårsaket av sopp dermatofytter, og har ingenting å gjøre med ormer. Oftest behandlet med sterke soppdrepende medisiner, kan noen naturlig rettsmidler å stoppe ringorm i sitt spor uten kostbare resepter eller uønskede bivirkninger. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle ringorm med naturmedisin.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott i eple cider eddik og bruke den til det berørte området flere ganger om dagen, en av de eldste og mest effektive naturmedisin behandlinger for ringorm. Apple cider eddik er naturlig anti-sopp og matcher pH i huden, bidrar til å rense området og drepe soppen uten å skade huden din.

Vask det berørte området og påfør et lett lag av rene tea tree olje flere ganger om dagen med en bomullsdott. Tea tree olje inneholder terpinen-4-ol som absorberer raskt inn i huden for å drepe sopp på røttene, bidrar til å rydde opp ringorm i løpet av få dager.

Påfør Dødehavet salter til det berørte området for å tørke ut sopp, et middel som kan være litt røff på huden din, men er effektiv. Havet salter er tilgjengelig i store kornform for matlaging eller i kroppsskrubb. Påfør skrubb eller en blanding av havsalt og vann til området flere ganger om dagen til den røde ringen har forsvunnet.

Bruk svart valnøtt å kurere ringorm, en naturmedisin middel som brukes av innfødte amerikanske indianere. Plukk en umoden grønn valnøtt fra treet og knekke den åpen. Inne i skallet vil være et lag av sort pasta eller olje. Påfør den sorte lim til det berørte området flere ganger om dagen og se på ringorm forsvinne.

Tips og advarsler

 • For alvorlige tilfeller av ringorm, suge bandasjer i eple cider eddik og holde området dekket til symptomene begynner å avta.
 • Hvis du kjøper en kroppsskrubb, sørg for at sjøsalter er en av de fire første ingrediensene.
 • Ved kjøp av tea tree olje, sørg for at det er fem prosent cineol og 35 prosent terpinen-4-ol.
 • Ringorm er ekstremt smittsom. Hvis du finner deg selv med et tilfelle av ringorm, beskytte deg selv og de rundt deg ved desinfisering av hjemmet og arbeidsområder og vaske hendene regelmessig. Det er også en god idé å behandle kjæledyrene for ringorm, selv om du ikke ser noen regel tegn eller symptomer.

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Artritt er en kronisk felles tilstand. Det kan være enten inflammatoriske eller degenerative noen ganger mer. Én av fem (over 21%) voksne i USA oppgir at legen diagnosen leddgikt. I 2030, anslagsvis 67 millioner av amerikanere i alderen 18 år eller eldre er anslått å ha lege-diagnostisert leddgikt. Noen av de vanligste symptomene på leddgikt er hevelse av de små leddene, spesielt hender og føtter og generell leddsmerter, stivhet og ømhet. Rundt en fjerdedel av revmatoid artritt lider slutt få revmatoid knuter under senere stadium av sykdommen. Disse er herdet klumper som utvikler seg under huden. Hvis revmatoid artritt forårsaker vedvarende leddbetennelse, da det kan ødelegge brusk og bein integritet, oftest i føtter og hender.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Feverfew er en flerårig urt med krysantemum som blomster som er headily parfymert. Urten antas å ha nytte leddgikt på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Lag en feverfew te ved å koke en teskje av tørket urt i 1cup vann. La det bratt i 10 minutter og deretter press og drikk mens varm. Legg honning å blidgjøre.

Et skjær er gjort, ved å fylle en krukke med den nødvendige mengde av urt (200 gram tørket eller 300 gram fersk, hakkede urter til en liter av væsken er nødvendig). Dekk bladene med a25% alkohol / vann løsning. Vanligvis vodka er brukt eller rum som vil bidra til å blidgjøre smaken av bitre urter; aldri bruke tresprit eller teknisk sprit. Destillert vann, eddik eller glycerol kan brukes til å gjøre ikke-alkoholiske tinkturer. Deretter legge vann for å fylle opp glasset og forsegle lokket tett. Sett glasset inn i et mørkt sted og la bratt i minst to uker, risting daglig. Når du er klar, til press gjennom cheesecloth eller muslin og oppbevar løsningen i mørke flasker eller krukker hindre sollyset påvirker styrken. Tinkturer vil vare opptil to år hvis de oppbevares i en lufttett beholder. Feverfew tinktur kan tas i skjr skjema som ikke overstiger en dose på 5-10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene.

En krem er en blanding av vann med fett eller oljer, som mykner og blander med huden. Hjemmelagde kremer vare i flere måneder, lenger hvis de oppbevares i kjøleskap eller kjølig sted. Noen få dråper benzoin skjær vil bevare lenger. Bland sammen 25g hvit bivoks, 25 g vannfri lanolin, 100ml solsikkeolje, 25 ml glyserin og 75ml vann. Varm opp blandingen og tilsett 50 g tørket urt, under stadig omrøring. Sil og hell i en krukke, tetting når avkjølt.

Feverfew er også tilgjengelig i form av ekstrakter, kapsler og tabletter laget av tørket feverfew. Anbefalt daglig dose er 50-100 mg, selv om opp til 250 mg av feverfew kan tas uten å forårsake bivirkninger.

Tips og advarsler

 • Feverfew bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, fordi det fremmer livmor og menstruasjons stimulering. Det bør ikke brukes av alle som er følsomme for planter av ragweed familien, eller har en allergi mot pyrethrins. Feverfew bør ikke gis til barn under to år.

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Akupressur er en av de mange måter å la fingrene gjøre healing. Mens akupunktur bruker nåler på visse meridianer, eller trykkpunkter på kroppen, bruker akupressur hånd eller fingertrykk, men målet er det samme; å stimulere det kinesiske helse utøvere kaller chi, eller kroppens naturlige helbredende energi. På noen måter akupressur kan være mer effektiv og rask på healing enn akupunktur. I utgangspunktet hensikten er å bruke en liten, men konsentrert mengde trykk til et lokalisert område for å spre blokkeringer innenfor chi energi. Det er disse blokkeringene som forårsaker fysisk smerte og følelsesmessig ubehag. En av de andre viktigste fordelene er at for det meste kan du bruke den til deg selv. Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en rekke ulike hudreaksjoner som gjør huden rød, flassende, kløende og hovne. Disse dager eksem er en vanlig sykdom blant barn. I USA 10-20% av alle barn opplever en viss grad av atopisk eksem. Selv om det ofte ikke kan kureres det kan behandles for å redusere symptomer og ubehag. Akupressur kan brukes til å behandle eksem ved å behandle Sea of ​​Vitality trykkpunkter.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Eksem Med Akupressur

Finn B23 og B47 trykkpunkter. Disse er plassert på nedre del av ryggen, på venstre og høyre side av ryggraden i tråd med navlen din. De B47 poeng er fire fingerbredder fra ryggraden og B23 punkt er to fingerbredder nærmere i ryggraden.

Påfør lett trykk og gni punktene samtidig med en rask bevegelse bay gjør løse nevene og rotere baksiden av hendene over punktene.

•  Ikke bruk for mye press. Hvis du lider av ryggsmerter eller har et svakt tilbake trykker veldig lett. Du kan også bruke aromaterapi i forbindelse med akupressur. Legg fem dråper Romersk kamille olje til en unse av mandelolje og bruke dette til baksiden av hendene før du gni trykkpunkter.

Tips og advarsler

 • Du bør søke råd fra legen din når:
 • Eksemet er vedvarende eller utbredt.
 • Huden din gråter, crusted eller lukter ubehagelig da dette indikerer infeksjon.

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin

Hvordan å behandle liktorn med naturmedisin


Liktorn er smertefulle utvekster på føttene som utvikler når en callus begynner å stivne i kjernen. Liktorn er ofte forårsaket av seg syk passende sko, forårsaker bein av tærne å gni sammen eller gni kanten på innsiden av skoene dine. Dyrt over-the-counter og reseptbelagte behandlinger og til og med kirurgi er de tradisjonelle kurer for liktorn; men kan naturmedisin spare deg for tid, penger og smerte. Les videre for å lære hvordan å behandle liktorn med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg berørte foten i en bøtte med varmt vann med 2 ss. av sjøsalter i ti minutter hver morgen. Etter bløtlegging tørre føtter dine grundig med et rent håndkle og massasje sennep olje dypt inn i callus.

Stek en frisk hvitløksfedd til den er gylden brun, men ikke brent. Mens fedd fortsatt er varm, trykk den forsiktig til de ytre skallet pauser, frigjøre hvitløk olje, og legg den over kornet. Dekk fedd og mais med plaster og la i stedet for hele dagen. Gjenta denne naturlige medisin daglig inntil kornet faller av.

Kombiner 1 ts. av aloe vera gel og 1/2 ts. gurkemeie å lage en lime. Rengjør det berørte området med tea tree olje og gni medisin lime inn i callus hver kveld før sengetid. Dekk callus med plaster og la på over natten hver natt inntil callus faller av. Det anbefales at du bruker et par gamle sokker til sengs som gurkemeie kan sette flekker på klær og sengetøy.

Ta en 6C dose av homøopatisk middel Ranunculus bulbosus tre ganger om dagen for å behandle smerte av liktorn. Ranunculus bulbosus er lett tilgjengelig i din naturlige helsekostbutikk, og kan trygt brukes til dine smertefulle symptomene avta.

Tips og advarsler

 • Se en lege hvis mais din blir rød og føles varmt å ta på, hvis mais ditt vises blåaktig eller sprekker og blør, eller hvis du har diabetes, og kornet ikke blir bedre med disse naturlige medisiner.

Hvordan søke Ace Bandasjer Ødem kontroll

Hvordan søke Ace Bandasjer Ødem kontroll


Ødem er den tilstand hvor kroppsvevet å svelle opp med andre væsker enn blod. Dette hevelse kan være rett og slett på grunn av en varm dag eller graviditet relatert, men kan være også være et tegn på en mer alvorlig tilstand. Det er viktig å ha ødem så på og diagnostisert av lege før eventuell behandling. Etter å se en lege, ACE bandasjer tilbyr en enkel og effektiv å bidra til å kontrollere hevelse.

Bruksanvisning

Starter rett under tærne, rull ACE bandasje to ganger rundt for å holde utgangsposisjonen i stedet.

Trykk forsiktig med bandasje mot huden ved å holde det lærte. Arbeid rullet bandasje opp resten av foten mot ankelen. Som du ruller bandasje på, bør hver ny wrap dekke 50 prosent av den forrige wrap, overlappende bandasjen med hver passering.

Unngå hælen. La hælen utsatt, hoppe over og fortsette innpakning rundt ankelen, arbeider opp på leggen.

Bandasjen bør kjøre ut omtrent fem inches over ankelen. Ved hjelp av de medfølgende klipp, stram slutten av ACE bandasje.

Tips og advarsler

 • Hvis bandasjen går lenger, fortsetter lenger opp på leggen er fine. Den samme teknikken kan brukes til andre kroppslige områder i tillegg til føttene, og husk å legge litt press med hver wrap og overlapp hver passering med 50 prosent.
 • Vær forsiktig med å bruke for mye press med bandasje, trenger du ikke ønsker å kutte blodsirkulasjonen.

Hvordan å behandle mononukleose med urter

Hvordan å behandle mononukleose med urter


En gang kjent som "kyssesyken", mononukleose (mono) er et virus som svekker immunsystemet forårsaker kronisk tretthet og alvorlige influensalignende symptomer. Leveren, kjertler, lymfeknuter, milt og bronkier blir også angrepet av kyssesyke. Tradisjonelt er foreskrevet for medikamenter til behandling av mono-, men nesten alle av dem er ineffektive. Det er derfor nødvendig å riktig gjenoppbygge skadet vev og behandle mono med urter og naturlige ingredienser. Følgende tips vil hjelpe deg.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle mononukleose med urter

•  Hold næringsstoffer opp. Det er viktig å få nok mat når du har mono, selv om du har mistet appetitten, noe som er vanlig. Start med å drikke ren frukt og grønnsaksjuice og 8 til 10 glass vann hver dag.

Ta 2 ss. av bee pollen granulat når du våkner hver dag. Bee pollen er en supermat som har kraftige helbredende egenskaper. Det vil hjelpe immunforsvaret bekjempe mono virus og holde deg energi. Bee pollen er også solgt i flytende form, kapsler, honning og lime, som alle gir de samme fordelene. Den er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Drikk 1 eller 2 kopper av oliven blad ekstrakt te med frokost og lunsj. Olivenbladekstrakt fungerer som en naturlig antibiotika og vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen ved å angripe viruset, samtidig som resten av immunsystemet sunt. Oliven blad ekstrakt selges i te form på helsekostbutikker. Den er også tilgjengelig i kapsler, pulver og som et flytende elixir, hvis du ønsker å ta det i en annen enn en te form.

Ta 1000 mg C-vitamin med frokosten.

Drikk en kopp melk tistel te mellom frokost og lunsj. Melk tistel vil hjelpe reparere vevet i leveren og milten som kan bli skadet av mono. Hvis du ønsker å blidgjøre te, tilsett 1 ts. av ren honning.

Ta to røde ginseng kapsler to ganger om dagen med et måltid (4 kapsler totalt). Ginseng fremmer styrke, utholdenhet og energi. Det hjelper også oksidere vev. Ginseng kommer også i te form og i væske, som kan fortynnes med vann eller plasseres under tungen av fallet; kapsler er mest praktisk.

Drikk en 12-unse glass supermat væske med middag. Det er mange merker av supermat drink på markedet, men Vital K av Futurebiotics er et populært ett for å bidra til å bekjempe mononukleose. Den er rik på vitamin K, kalium og magnesium. Vital K vil hjelpe hjerte, lunger og blod fungere skikkelig mens andre organer beskattes av mono-viruset. Supermat også holde kroppen full av sårt tiltrengte elektrolytter i perioder med sykdom.

Drikk 1cup av kamille te før du går til sengs. Du kan være veldig sliten, men kroppen din kan være anspent under anfall med mono. Kamille te vil hjelpe ditt sinn og kropp slappe av etter en god natts søvn.

Kroppspleie og trening

Få så mye sollys som mulig når du har kyssesyke. Det er en god idé å våkne tidlig, selv om du ikke føler for det, og ta en kort tur utendørs.

Sitt i en tørr badstue i minst 20 minutter to ganger i uken hvis man er tilgjengelig for deg. Hvis ikke, kan en meget varmt bad i 20 minutter. Etter badet, pakk deg inn i et håndkle og fylle to varmeflasker med varmt vann. Legg deg ned på sengen og plassere de varme vannflasker på brystet. Dekke selv fra fot til halsen med tunge tepper. Hold deg under dyna i 30 til 45 minutter. Etter 30 til 45 minutter, ta en kald dusj.

Strekk muskler og ledd før du får ut av sengen om morgenen og før du går å sove om natten. Dette vil hjelpe deg å få bevegelse, som mono produserer ofte perioder med stivhet og tretthet.

Tips og advarsler

 • Få så mye informasjon som du kan på urte kosttilskudd. Det er mange ressurser tilgjengelig på nettet, hos bokhandlere og fra naturopathic samfunnet. Blant de mest pålitelige kilder på behandling av tilstander som mono er fra Elizabeth Noble fra The Wholistic Therapy Centre.
 • Hvis du føler uvanlige bivirkninger fra urte kosttilskudd, slutte å ta dem. Hvis du føler ekstrem smerte eller sykdom, må du kontakte lege umiddelbart.