Digidexo.com

candida behandling herx

Candida behandling med nystatin Injeksjoner

Candida er en familie av gjær som forekommer naturlig i fordøyelseskanalen og på huden din. Den mest kjente er Candida albicans. Når det overproduces, kan det føre til trost, vaginal gjær infeksjoner, kronisk utmattelsessyndrom og andre systemiske problemer. Et annet problem med Candida er at det kan føre til sepsis (infeksjon) i sår, noen som kan bli livstruende. Det er flere måter å håndtere Candida infeksjon, inkludert injeksjoner med nystatin.

Hva er Nystatin?

Nystatin er en av en familie av narkotika utvikles fra bakterien Streptomyces. Andre meds i konsernet inkluderer candicidin, natamycin og amfotericin B. Disse stoffene er vanligvis brukes i p-piller, pulver eller krem ​​form for behandling av vaginal eller intestinal gjær infeksjoner. Nystatin er den mest brukte, fordi det regnes som ganske trygt hvis tatt muntlig, selv av spedbarn i løpet av en måned gammel.

Injisert Nystatin

Mens denne gruppen av legemidler er generelt trygt når det tas oralt, vaginalt eller som en hud krem, er injeksjon bare brukes som en siste utvei. Hvis såret er blitt septisk grunnet Candida og svarer ikke til annen behandling, kan legen din beslutte å injisere nystatin eller dens relative amfotericin B. Hvis han bestemmer seg på dette kurset for behandling, vil han følge deg nøye for tegn på toksisitet. Når injisert, har disse stoffene blitt assosiert med nyresvikt og farlig lavt kaliumnivå.

Slik fungerer det

Nystatin og dens slektninger arbeide fordi de angriper cellemembranen av gjær. Cellemembranen er svekket og til slutt mister strukturell integritet, og dermed "eksploderer" og drepe gjær. Hvis du tar Nystatin muntlig for en systemisk gjær overvekst, vil du trenger å drikke rikelig med vann for å sikre eliminering av gjær fra tarmen. Dette vil bidra til å unngå toksisitet.

Candida behandling i svangerskapet

Candida albicans er en sopp som kan forårsake gjær infeksjoner, en vanlig vaginal infeksjon hos kvinner. Ifølge BabyCenter.com, forskere mener at økt østrogen kan føre til høyere forekomster av gjær infeksjon hos gravide kvinner. Gjær infeksjoner ikke utgjør en alvorlig trussel for det ufødte barnet, og kan vanligvis lett behandles av lege.

Resept eller OTC

En lege vil behandle en gjær infeksjon med enten forskrivning en soppdrepende krem ​​eller stikkpille eller anbefale en over-the-counter variasjon. Du setter inn krem ​​eller stikkpiller i skjeden ved hjelp av en applikator. Leger ofte foreskrive muntlig soppdrepende midler til ikke-gravide kvinner, men gravide kvinner bør ikke ta oral soppdrepende medisiner.

Behandling Tid

Mens over-the-counter og reseptbelagte medisiner har tre- og en-dagers behandlinger for gjær infeksjoner, gravide kvinner krever vanligvis en syv-dagers behandling. Gjennomgående høy østrogennivå kan føre til forskjeller i pH-balansen i skjeden, noe som er grunnen til at gjær infeksjon under svangerskapet tar vanligvis lengre tid å behandle. De fleste kvinner vil begynne å føle noen lettelse fra infeksjon etter noen dager, men det er viktig å fullføre løpet av medisin for å være sikker på at du har helt blitt kvitt infeksjonen.

Side Effects

Bivirkninger til gjær infeksjon behandling kan inkludere en mild økning i vaginal irritasjon. Mer alvorlige bivirkninger er elveblest, alvorlig vaginal kløe, svie eller hevelse, illeluktende utflod, kvalme, oppkast, frysninger og magesmerter. Ring legen din dersom du opplever noen av disse system som de kan være et tegn på allergisk reaksjon eller annen alvorlig tilstand.

Naturlige behandlinger

Selv om gjær infeksjon kremer og stikkpiller er ikke skadelig for fosteret, er det noen ikke-medisinske metoder som du kan ta for å prøve å behandle gjær infeksjoner under svangerskapet. En effektiv behandling er vanlig yoghurt. Yoghurt inneholder L. acidophilus, som også er en bakterier som naturlig er tilstede i vagina som bidrar til å balansere ut den mengden av gjær til stede. Du kan enten spise yoghurt eller bruke den direkte til vagina ved hjelp av fingrene eller en tampong. Vær sikker på at yoghurt er ren og usøtet som sukker kan føre til en økning i mengden av gjær.

Hvitløk er en annen naturlig behandling som noen kvinner bruker. Du kan ta hvitløk tabletter gjennom munnen eller sette hvitløk tabletter eller fedd hvitløk inn i skjeden noen få timer til å behandle infeksjonen.

Selv ved bruk av en naturlig behandling, bør du rådføre deg med lege før du begynner gjær infeksjon behandling under svangerskapet.

Andre hensyn

Når du er gravid, bør du alltid konsultere med en lege før du begynner noen form for gjær infeksjon behandling. Legen din kan utelukke seksuelt overførbare sykdommer, eller andre forhold som kan være årsaken dine symptomer.

Hva er protokollen etter behandling Candida?

Candida overvekst kan være en vedvarende helseproblem som krever flid å overvinne. Når candida symptomer har blitt løst, er det viktig å huske på at enkelte kosttilskudd og livsstil vaner må opprettholdes. Hvis du går tilbake til din tidligere diett etter en candida behandling, kan det sannsynligvis utløse en gjenvekst av bakterier, at du må gjenta behandlingen.

Diett

Noen candida lider oppleve at det tar måneder eller år for å løse sine symptomer, og bare da med en streng overholdelse av en anbefalt diett. Som du får erfaring med behandling av candida, vil du begynne å lære hvilke matvarer fungere for deg og hvilke som er problematisk. For å holde candida under kontroll og for å opprettholde generell helse, bør du fortsette å spise en diett som er høy i grønnsaker, proteiner og komplekse karbohydrater, og det er lav i bearbeidet mat, raffinert mat, sukker og andre enkle karbohydrater. Som dine candida symptomene forsvinner, kan du legge noen av dine favoritt mat i dietten din, men gjør det gradvis og se etter et tilbakefall av symptomer. Frukt kan ofte bli ført tilbake til dietten uten komplikasjoner, men sukker, alkohol og fermenterte næringsmidler bør holdes til et minimum.

Probiotika

Mange candida lider ta probiotika som en del av deres behandling. Ifølge Verdens helseorganisasjon og Food and Agriculture Organization i FN, probiotika er "levende mikroorganismer, som, når det gis i tilstrekkelige mengder, gi en helsegevinst på verten." Probiotika kan hjelpe repopulate fordøyelsessystem med gunstige bakterier og bidra til å holde candida i sjakk. Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin rapporterer at selv om den langsiktige sikkerheten til probiotika ikke har blitt grundig studert, bivirkninger synes å være sjeldne og mild.

Urte kosttilskudd

Urte kosttilskudd formulert for å behandle candida er ofte ment å bli brukt som et engangs rens og er ikke ment for langsiktig bruk. Hvis du tar en urte supplement som en del av candida behandling, sørg for å følge de anbefalte instruksjonene for bruk. Du ønsker kanskje å erstatte en rensende candida supplement med en annen supplement designet for langsiktig candida vedlikehold. Dersom symptomene vedvarer etter at du har fullført en rensende program, kan du være i stand til å gjenta rens en gang til.

Hva er stadier av Candida?

Candida er et naturlig forekommende gjær i kroppen. Imidlertid, hvis det er en ubalanse i kroppen, kan bakteriene vokse for mye og ta kontroll av mikroorganismer. Candida ligger i tarmen, munn, hals og kjønnsorganer. Problemet er at Candida kan gjøre sin vei inn i blodet ved å lage hull i tarmkanalen. Candida er en farlig bakterie gjær som består av fem utviklingsstadier.

Stage 1

I trinn én av Candida, slimhinner slik som i munnen, vagina, nese og har den bakterielle gjær vokser inne. Selv åndedrettsorganene kan bli smittet i denne tidlige fasen. For en kvinne med en vaginal infeksjon, kan hun ha alvorlige menstruasjons kramper, kraftige blødninger, vaginale infeksjoner og utslett som dekker en liten eller stor del av kroppen. Munnen infeksjoner ofte manifestere seg gjennom trøske eller kviser. Luftveisinfeksjoner er også vanlig gjennom bihulebetennelse, betennelse i mandlene, strep og staph, men kan også føre til tilbakevendende problemer som bronkitt og lungebetennelse. Denne tidlige stadium er en viktig tid å ha behandling før infeksjonen er i stand til å spre seg. Antibiotika virker til å drepe flora, som tillater Candida å vokse i kroppen.

Stage 2

I den andre fasen av Candida infeksjon, det er smerter i muskler og ledd, trøtthet, spiker infeksjoner, og psoriasis eller leddgikt. Denne fasen av Candida infeksjon kan bli oversett av leger som kan behandle symptomene heller enn å lete etter årsaken.

Stage 3

Trinn tre av Candida, innebærer nervesystemet. Behandling er mer viktig og Candida kan bli vanskeligere å behandle som tiden går. Det begynner ofte med manglende evne til kontrakt eller følge en bok eller film, men kan utvikle seg til forvirring, glemsomhet, og hukommelsestap. Som disse symptomene fremgang, pasienter bli mer deprimert. Andre symptomer inkluderer ofte søvnproblemer, angst, panikkanfall, rykninger, vold, epilepsi og beslag, samt aggresjon.

Stage 4

Candida i den fjerde etappen begynner å stenge ned prosesser av kroppens organer og gjør dem mer mottakelig for smitte. Feber utvikler ofte i løpet av denne tiden, men hender og føtter er normalt kaldt. Hvis gjær begynner å vokse i lungene uten oksygen, kan det være vanskelig å snakke, synge eller delta i andre aktiviteter. I løpet av dette stadium, kan immunsystemet svikter forlate kroppen ubeskyttet.

Stage 5

Den siste av scenen Candida kan føre til døden som gjæren har stengt immunforsvaret og stoppet organfunksjon. Hvis Candida kommer inn i blodet, kan infeksjonen føre til sepsis, noe som betyr at hele kroppen har blitt betent. Sepsis behandles med intravenøs væske, antibiotika og tett oppfølging av organfunksjon.

Behandling av Candida

Tidlig behandling av Candida er meget viktig, slik at bakteriene ikke overkjørt kroppen. Hvis fanget tidlig, kan Candida behandles med antibiotika. I noen tilfeller kan det innebære anti-sopp aktuelle salver for kroppen utslett. Hvis infeksjonen står ubehandlet, så en innleggelse sykehusopphold med IV medisinering kan være nødvendig å rense kroppen mot infeksjoner.

Candida Dubliniensis Treatment

Candida dubliniensis er en type av soppinfeksjon svært lik candida albicans, eller oral skyvekraft. I hovedsak er candida dubliniensis en gjær infeksjon, som er den albicans stamme av soppen. Det synes vanligvis i munnen, men kan vises på andre deler av kroppen. Behandlingen avhenger av hvor aggressiv infeksjonen er.

Forstå Candida Dubliniensis

Candida dubliniensis ble identifisert av leger i 1995 Inntil da ble candida infeksjoner diagnostisert som candida albicans. Når legene innså at det var en annen stamme av candida bak noen infeksjoner, gikk de tilbake og testet forbi candida prøver. De oppdaget at i Europa, var om lag 2 prosent av candida albican tilfeller faktisk candida dubliniensis. I USA, om lag 1,5 prosent av tilfellene hadde blitt feilaktig diagnostisert. Candida dubliniensis er mest vanlig hos personer med svekket immunforsvar, for eksempel de med HIV eller de som gjennomgår kjemoterapi. Candida dubliniensis har en annen DNA makeup enn candida albicans og ikke vokser på 42 grader C, som candida albicans gjør (dette er måten legene skille mellom de to). Når det gjelder symptomer og behandling, men disse to typene av candida er like.

Behandling av Candida Dubliniensis

Som candida albicans, er førstelinjebehandling for candida dubliniensis flukonazol. Denne anti-fungal medisiner er en effektiv behandling for noen candida dubliniensis pasienter, men noen candida dubliniensis tilfeller synes å være motstandsdyktige mot den. Resultatene av en studie publisert i Antimicrobial Agents and Chemotherapy antydet at candida dubliniensis utvikler en rask resistens mot flukonazol. Bruke større doser kan hjelpe hos noen pasienter, mens andre vil trenge en annen behandling helt. Amfotericin B og itrakonazol er to andre anti-fungal medisiner effektive i behandling av candida dubliniensis når Flukonazol mislykkes. Ifølge Mayo Clinic, kan god munnhygiene, saltvannsskyllinger, og unngå sukker og gjær-tung mat også hjelpe.

Arbeide med legen din

Enhver form for candida infeksjon kan være en alvorlig sak for personer med undertrykt immunsystem. Hold et øye for tegn på en candida infeksjon, for eksempel smertefulle, hvite sår i munnen, endring i smak sensasjon, og en tørr, Cottonmouth følelse. Varsle legen din så snart du opplever noen av disse symptomene, så behandling kan starte. Siden immunsupprimerte mennesker er sannsynlig å være på andre medisiner, legen din vil jobbe tett med deg for å sørge for at candida behandling ikke forstyrrer noen av dine andre behandlinger. Ifølge Mayo Clinic, noen anti-fungal medisiner forårsake leverskader, så legen vil trolig måle lever gjennom blod arbeid mens du er på behandling.

Hva er Candida Esophagitis?

Candida esophagitis er klassifisert som en gjær (sopp) tilstand funnet i spiserøret. Spiserøret er et langt rør bærer ufordøyd mat fra munnen til magen. En candida infeksjon kan bli funnet hos pasienter med svekket immunforsvar.

Årsaker og risikoer

En primær årsak er spredningen av organismer fra munnen til spiserøret. Personer med svekket immunforsvar er på et høyere risiko for develping spiserøret gjær infeksjoner.

Symptomer

Candida gjær infeksjon symptomer begynne inne i munnen. Tiny, hvite støt kan vises på bløtvev, inkludert tungen, tannkjøtt og kinn. Ytterligere to symptomene er problemer med å svelge og mild feber.

Diagnose

Pasienter kan ha en fysisk undersøkelse med ytterligere testing for bekreftelse. En vanlig test er en halspinne kultur, som er en medisinsk test for å bekrefte infeksjons kulturer.

Behandlinger

Hovedformålet med candida behandling er å kontrollere og å eliminere infeksjon. Leger kan foreskrive anti-fungal medisinering. En sterkere resept kan være nødvendig for resistente candida.

Advarsel

Candida øsofagitt pasienter kan oppleve komplikasjoner. En øsofagitt komplikasjon er tilbakevendende muntlige infeksjoner med kroniske sår i munnen. Regelmessige legebesøk er foreslått å overvåke en anti-trost behandling plan.

Hvordan kontrollere Candida

Candida er en bakterie som finnes naturlig i fordøyelsessystemet, sammen med andre mikroorganismer. Når bakteriene er balansert, hjelper det å utføre nødvendige funksjoner som å bryte ned og fordøye mat. Visse faktorer, men kan resultere i en overvekst av Candida, forårsake helseproblemer. Ta antibiotika eller spise et usunt kosthold kan føre til for mye candida i systemet, som fører til symptomer som hodepine, vaginal gjær infeksjoner eller skrittsopp, skyet tenkning, humørsvingninger, bihuleproblemer, tretthet, depresjon og mer. Holde candida under kontroll krever å gjøre endringer i kostholdet og holde fordøyelsessystemet i balanse.

Bruksanvisning

•  Avstå fra å ta antibiotika med mindre det er absolutt nødvendig. Antibiotika kan drepe av sunne bakterier, skape et miljø der candida kan vokse ukontrollert.

Ta acidophilus daglig for å hindre gjær vekst og fremme en sunn kolon. Acidophilus kan finnes i yoghurt, acidophilus melk og kosttilskudd.

repopulate tarmen med sunne bakterier ved å ta probiotika.

Ta en candida behandling som inneholder soppdrepende ingredienser som oliven blad ekstrakt, grapefruktkjerneekstrakt, hvitløk, Black Walnut, og Pau d'Arco.

Ta kosttilskudd for å styrke immunforsvaret og eliminere giftstoffer, som Echinacea, Siberian Eleuthero, og Alma Berry.

Ta kosttilskudd som hjelper med å regulere fordøyelsessystemet, for eksempel løvetann rot, Peppermint Leaf, and White Tea Leaf extract.

Konsumere grønne alger som spirulina og chlorella for å bidra til å gjenopprette balansen i fordøyelsessystemet.

Hold hjemmet ditt sunt og ikke-giftig. Kjemikalier kan bidra til et svekket immunsystem og la gjær å vokse. Bruke ikke-giftige rengjøringsprodukter og produkter til personlig pleie.

Hvordan bruke Tea Tree Oil for Candida

Hvordan bruke Tea Tree Oil for Candida


Candida eller sopp hudinfeksjoner, er vanlig etter bruk av antibiotika når de naturlige sunne bakterier i kroppen reduseres betraktelig, slik at gjær til å vokse ut av kontroll. Vanligste formene for candida inkluderer trost, spiker infeksjoner, gjær infeksjoner, jock kløe og fuktig, kløende utslett. Tea tree olje, med kraftige anti-bakteriell, anti-sopp og anti-viral egenskaper kan bidra til å rydde opp candida naturlig.

Bruksanvisning

Unn den vanligste formen for candida soppinfeksjoner, fotsopp, ved å plassere en bit av ren tea tree olje på en bomullsdott og bruke til berørte områder en til tre ganger daglig for å drepe infeksjonen. For å forhindre fotsopp fra å returnere, bruke olje til føttene etter å gå barbent i noen offentlig sted. I tillegg kan du bidra til å fjerne døde hudceller fra føttene som rommer bakterier og sopp ved å blande fire eller fem dråper olje med en heaping ts. av natron, masserer føttene og deretter skylle grundig.

Bruk tea tree olje for å bekjempe vaginal gjær infeksjon, en annen vanlig form for candida. Bland bare 1 del olje med 20 deler rent, rent vann og fukte en tampong i oppløsningen. Hold tampong i over natten, og gjenta hver kveld før symptomene avta.

Bli kvitt spiker sopp en gang for alle, å kanskje den vanskeligste formen for candida behandle. Påfør en generøs mengde av tea tree olje til det berørte området tre eller fire ganger daglig, og pass på å få under neglen, rundt neglebåndene og over toppen av spiker selv. For vanskelige infeksjoner, bland 1 del olje med 5 deler vann og suge spikeren i 10 minutter hver dag.

Soothe candida hudinfeksjoner ved soaking en klut i et varmt vann løsning av 1 del tea tree olje og 5 deler vann. Apply til det berørte området i 10 minutter, to eller tre ganger per uke, fortynne løsningen hvis du opplever irritasjon. For større hudinfeksjoner, legge til 15 dråper tea tree olje til et varmt bad og suge i opptil 15 minutter, to eller tre ganger ukentlig.

Tøm bort trost, candida som oppstår i munn og svelg ved å gjøre en tea tree olje gurgle. Bland 3 eller 4 dråper olje for hver 2 ss. vann og gurgle i 30 sekunder, to eller tre ganger daglig.

Tips og advarsler

 • Systemisk candida infeksjon, påvirker tarmen, er en farlig og potensielt dødelig tilstand som bør behandles av lege. Tea tree olje bør aldri tas internt eller annen grunn.

Virkningene av Candida på Thyroid

Virkningene av Candida på Thyroid


Candida er en gjær som lever i fordøyelseskanalen, forårsaker gass og fordøyelsesbesvær. Det kan utløses av antibiotika. En overvekst av candida er vanskelig å behandle, og vitenskap er å oppdage at candida forårsaker andre typer lidelser, som for eksempel skjoldbrusk problemer og fibromyalgi.

Candida og Thyroid

Mange mennesker med skjoldbrusk problemer kan også ha en candida infeksjon, ifølge Dr. Michael McNett, president og medisinsk direktør i Paragon Clinic. Legene mistenkte de to var koblet da de fant at når candida behandles, skjoldbrusk symptomene forsvinner.

Throid-Candida Connection

Når immunsystemet angriper candida, candida celler sprekke. Kjemikaliene utgitt av gjær er absorbert og kan føre til at skjoldbruskkjertelen ikke fungerer.

Tester for Candida

Tester for å diagnostisere candida inkluderer en anti-candida blodprøve og en hudtest for candida allergi.

Kosthold for Candida

Candida blir behandlet med et lavt karbohydratdiett. Gjæren trives på sukker, og en lav-karbohydrat diett fratar det av mat.

Candida Treatment

En antifungal stoffet, ofte medikamentet nystatin, blir brukt til å drepe gjær.

Betyr Chemo Kill Gjær & sopp?

Betyr Chemo Kill Gjær & sopp?


Kjemoterapi brukes til å behandle kreft. Det er en langvarig behandling ved hjelp av ulike kjemikalier som er beregnet til å drepe kreftceller og stoppe dem fra å spre seg. Det kan produsere vanskelige bivirkninger, for eksempel hår tap, sykdom og generell mangel på velvære. Selv om kjemoterapi kan være effektive i behandling av kreft, vanligvis har en ugunstig virkning på immunsystemet, slik at pasienten utsatt for bakterie-og soppinfeksjoner.

Candida Gjær

Mange er kjent med gjær infeksjoner forårsaket av Candida albicans gjær. Candida forårsaker vanligvis oralt eller genital trost-infeksjoner, men er knyttet til en rekke andre forhold. Candida gjærsopper finnes i mage områder med folk flest, uten å forårsake symptomer. Imidlertid, kan en over-spredning av gjær føre til systemisk infeksjon. Candida overvekst oppstår vanligvis etter et kurs av antibiotika behandling. Candida infeksjon også ofte påvirker dem hvis immunforsvaret er svekket.

Immun-Suppression

Det finnes mange varianter av sopp gjær, og mer enn 80 arter av Candida gjær har blitt identifisert av forskere. Ikke alle disse gjær er patogene (dvs. å produsere sykdom); Det er imidlertid åtte arter av Candida (inkludert gjær C. albicans) som er i stand til å forårsake sykdom. I immun-undertrykte pasienter, kan candida infeksjoner utgjøre en alvorlig risiko for helse, siden Candida gjærsopper kan invadere store organer. Systemiske candidainfeksjoner (candida) er ofte forbundet med pasienter som gjennomgår kjemoterapi.

Nøytropeni

Kjemoterapi midlertidig skader immunsystemet. Den gjør dette ved å redusere antall hvite blodceller i kroppen. Hvite blodlegemer er nødvendige for å bekjempe infeksjoner, selv om ikke alle kjemoterapi pasienter vil oppleve dramatisk tap av hvite blodlegemer. Under behandlingen, er blodprøver målt for hvite blodlegemer, og hvis antallet faller under et visst kritisk nivå, er pasienten sies å lide av nøytropeni; med andre ord, de har for få hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjoner og er i faresonen.

Behandling

Mange kjemoterapi pasienter lider av sykdomsfremkallende Candida-infeksjoner, inkludert C. albicans, C. tropic og C. krusei. Snarere enn å drepe gjær og sopp i kroppen, kan kjemoterapi faktisk fremme alvorlig candida-infeksjon av de viktigste organer. Candida-gjær er vanligvis allerede til stede i vertens kropp, slik at det er lite pasienten kan gjøre for å unngå infeksjon. Imidlertid kan candida behandles med legemidler som nystatin eller flukonazol; alternativt kan legene øke hvite blodlegemer med et kurs av injeksjoner.

Utviklingen

Candida infeksjon kan utgjøre en alvorlig tilleggs helserisiko for kjemoterapi pasienter, som allerede er svært syk med kreft. Imidlertid benytter kjemoterapi en rekke legemidler, som alle forårsaker forskjellige reaksjoner. Ikke alle pasienter opplever bivirkninger når gjennomgår kjemoterapi, og ikke alle pasienter utvikler nøytropeni.

Hvordan bli kvitt Fungal gjær på føtter og kropp

Hvordan bli kvitt Fungal gjær på føtter og kropp


Hvis du opplever en kronisk utslett på kroppen eller føttene som er ledsaget av tå eller genital sopp, tretthet, forstoppelse, nyre eller blære infeksjoner eller magesmerter, kan du ha en gjær infeksjon. Også kjent som candidiasis, er denne lidelse forårsaket av et overskudd av det sopp gjæren Candida albicans. For alvorlige tilfeller kan legen forskrive en medisin. For mindre saker, vurdere å prøve kosttilskudd og kosthold endringer.

Bruksanvisning

Suppler kosthold med hvitløk, oregano olje og Gentian root. Selv om du kan sikkert behandle Candida med medisiner, kan du finne at dine symptomer er lindret med grunnleggende kosttilskudd som du kan finne på din helse mat butikk eller din dagligvarebutikk. Ifølge "Resept for Natural Cures," av James F. Balch og Mark Stengler, kjemper hvitløk soppinfeksjoner, og kan bidra til å øke immunforsvaret. Ta 500 til 1000 mg alderen hvitløk to ganger om dagen. Bach og Stengler også si at studier har vist at oregano olje er potent mot gjær. Ta denne soppdrepende i flytende eller kapselform, 300 og 500 mg tre ganger om dagen med måltider. Til slutt, bør du vurdere å ta gentian root for å bekjempe gjær. Ta 250 mg eller 0,5 til 1,0 ml før hvert måltid for å nøytralisere magesyre nivåer og forbedre fordøyelsen fungerer.

innlemme vennlige bakterier i kostholdet ditt. Spis usøtet yoghurt daglig. Sørg for at merkevaren du velger har live aktive kulturer. Se etter en av følgende bakterier: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bifidum og Streptococcus thermophilus. Du kan også ta en probiotiske supplement for å stimulere veksten av vennlige bakterier som bekjemper gjær og hindrer at det overvekst. Ta et supplement som inneholder 4 milliarder aktive organismer to ganger om dagen i 30 minutter etter å ha spist.

Unngå sukker og alle former for gjær (unntatt ølgjær, som ikke oppfordre Candida vekst) når du først begynner din Candida behandling. Candida strømmer på sukker og gjær, så eliminere disse fra kostholdet ditt vil bidra til å utrydde problemet. Du bør også unngå alkoholholdige drikker og matvarer med muggsopp, slik som mutter Butters og alderen oster. I løpet av den første måneden av behandlingen, unngå fruktjuice samt fordi sukker kan stimulere gjær vekst. Spis 1 til 2 tbl. av bakken flaxseeds daglig for sine soppdrepende egenskaper. Selv om det har gjær i sitt navn, ølgjær hjelper faktisk bygge opp immunforsvaret, så legge den til salater, supper og andre retter.

Snakk med legen din om medisiner for å behandle Candida hvis du ikke opplever lindring av supplement og kosthold endringer alene. Tilgjengelig med en resept fra lege, dreper flukonazol sopp og hindrer veksten. Ifølge Mayo Clinic, kommer flukonazol i pulver, tabletter og kapsler. For alvorlige infeksjoner, kan legen forskrive intravenøs micafungin, en anti-sopp medisiner som overvinner alvorlige gjær infeksjoner.

Hvordan behandle Systemisk Candida

Candida, også kjent som en gjærinfeksjon, kan vokse ut av kontroll og invadere kroppen, blir systemisk. Systemiske candidainfeksjoner kan være vanskelig å identifisere og enda vanskeligere å behandle. Heldigvis er mange effektive måter å behandle utbruddet av systemisk Candida.

Hvordan behandle Systemisk Candida

•  Besøk en lege hvis du mistenker systemisk candida. Fortell legen dersom du har brukt antibiotika, antibakterielle kremer, p-piller eller cortisteriods som prednison. Spør om du kan avvikle bruken av foreskrevne medisiner til candida er under kontroll.

Ta en full løpet av foreskrevet Diflucan eller Nystatin.

Unngå å spise mat som inneholder mye sukker og karbohydrater, som brød og pasta. Gjær omdanner karbohydrater til sukker, som fører til at candida å vokse i en akselererende hastighet.

Stopp forbruk av alkohol, spesielt vin produkter; levende gjær hjelpemidler vinens gjæringsprosessen. Slutte å drikke cola og andre høyt sukker drikker, så vel.

Bruk Butoconazole krem hvis en vaginal infeksjon utvikler seg. Påfør kremen som anvist på emballasjen, for den anbefalte varighet.

Bruk mikonazol / sink aktuell salve for å behandle hudsykdommer som følge av din systemisk candida infeksjon. Påfør kremen topically til områder som er røde, hovne, kløende, flassende eller skinnende.

Avstå fra å bruke parfymerte eller parfymerte vaskemidler som kan irritere hud tilstander forårsaket av systemisk candida. Unngå å bruke Deodorisert eller parfymert deodorant eller feminine hygieneprodukter.

Hint

 • Hvis gjentatte systemiske candida situasjoner oppstår, gå til en lege for å utelukke tilstedeværelse av diabetes, kreft, lupus eller AIDS.
 • Se en lege umiddelbart hvis smerter oppstår når svelge eller spise, noe som kan være et tegn på esophageal candida.

Hvordan å behandle alvorlig Candida

Hvordan å behandle alvorlig Candida


Candida er den medisinske betegnelsen på en gjær infeksjon. Både menn og kvinner kan få gjær infeksjoner i sine genital området, men disse infeksjonene er mer vanlig hos kvinner på grunn av anatomien i skjeden. Det er normalt for candida bakterier å være til stede i menneskekroppen, men når kroppens balanse blir forstyrret, kan mengden av candida komme ut av kontroll, forårsaker en ubehagelig gjær infeksjon. Å ha en eksisterende autoimmun lidelse eller ta en sterk runde av antibiotika kan sette deg i fare for en gjær infeksjon. Selv om gjær infeksjoner kan gjøre deg svært ubehagelig, de er også lett kureres.

Hvordan å behandle alvorlig Candida

•  Kjøp en over-the-counter gjær infeksjon behandling som inneholder mikonazol. Denne anti-sopp krem ​​kan finnes på de fleste stoff butikker. Påfør kremen til skjeden ved sengetid ved å følge instruksjonene i pakken.

Spis vanlig yoghurt. Vanlig yoghurt med aktive kulturer inneholder egenskaper som kan bidra til å stoppe veksten av gjær bakterier.

ditch undertøyet ditt om natten. Fukt fremmer gjær vekst. Gi din private deler tid til å puste om natten. Wear 100 prosent bomull undertøy i løpet av dagen - ikke bare bomull-foret truser.

Legg hvitløk til kosthold. Hvitløk kan hjelpe avverge candida. Hvis du ikke liker smaken eller lukt av hvitløk, kan du ta hvitløk piller.

Ring legen din. Hvis du er komfortabel med å bruke en over-the-counter krem, kan legen gi deg en resept på Diflucan, en oral medisin som kan vanligvis kurere en gjær infeksjon i bare ett eller to doser.

Hint

 • Selv om gjær infeksjoner i kjønnsorganene er de mest omtalte, er det også mulig å få en muntlig gjær infeksjon kjent som trost. Hvis du opplever tørr munn og har et hvitt belegg på tungen, kontakt legen din. Hvis du har trost kan han foreskrive medisiner for å kurere det.
 • Hvis du er utsatt for gjær infeksjoner, spør legen din for en Diflucan pillen hver gang du er foreskrevet antibiotika. Dette kan bidra til å hindre en soppinfeksjon.
 • Ikke ha sex mens du har en gjær infeksjon eller bruke kondom; det er mulig å spre en gjær smitte til partneren din.
 • Hvis du aldri har hatt en soppinfeksjon før, og over-the-counter behandlinger ikke synes å være herding din infeksjon, se en gynekolog for en skikkelig evaluering. Gjær infeksjoner kan ha lignende symptomer for bakteriell vaginose og visse seksuelt overførbare sykdommer som ikke kan kureres ved hjelp av over-the-counter medisiner.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

Gjær infeksjoner kan oppstå i både menn og kvinner fra en overvekst av candida albicans, en tarmbakterier som normalt holdes i sjakk av "vennlige" bakterier flora i kroppen vår. Inntak av antibiotika, som har en svekket immunsystem, eller en følsomhet overfor muggsopp og gjær i matvarer og ved eksponering til deres nærvær i omgivelsene kan føre til candida albicans.Symptoms assosiert med denne tilstanden omfatter vaginitis, irritabel tarmsyndrom (IBS), kronisk tretthets , muskelsmerter, søvnløshet, mental fogginess og matallergier. Å gjøre endringer i kosthold og personlig hygiene kan bidra til å demme slike infeksjoner.

Hvordan behandle Candida albicans uten rusmidler

•  Begynn med å konsultere en integrerende medisin lege som er opplært i ernæringsterapi. Reseptbelagte legemidler og salver kan være foreskrevet for candida albicans, men disse løse bare symptomene og ikke den underliggende roten bakteriell overvekst. Etter legens råd, sterkt redusere eller avvikle bruken av noen muntlige antibiotika. Disse stoffene ofte drepe av kroppens vennlig flora som holder candida i sjakk.

Endre din diett. Candida trives på sukker av alle typer, fermentert mat, mat laget med gjær og mugg. Raffinert hvitt sukker er en åpenbar trigger men så er frukt av noe slag. Unngå pickles, surkål og andre fermentert mat. Ost, øl og pizza, som er laget ved hjelp av gjær er også unngås. Sopp, så som sopp bør ikke brukes.

Legg levende yoghurt og probiotika. Kjøpe usøtet yoghurt laget med levende kulturer som Lactobacillus acidophilus og bifidus. Tar probiotiske kosttilskudd daglig med samme type levende kulturer vil hjelpe deg recolonize fordøyelseskanalen med den vennlige flora å holde candida fra voksende. Unngå yoghurt smaksatt med frukt eller søtet med sukker, stokk juice, eller lønnesirup.

Fjern mugg fra ditt miljø. Rene områder som kjellere, bad og kjøkken der mold kan være tilstede. Fjern potteplanter som også kan bære mold. Spre sedertre chips i fuktige områder eller DAB utvannet tea tree (en desinfiserende avledet fra trær) for å drepe mold.

Opprettholde god personlig hygiene. Som kroppens immunforsvar blir sterkere, vil du være i stand til å fjerne candida overvekst. Hold vaginal området tørt og rent uten overcleansing med kommersielle produkter. I stedet, bruke bomull klær og bade og skifte til rene, tørre klær etter hard trening. Iført fuktige badedrakter for timer er ikke en god idé.

Hint

 • Hvordan behandle candida albicans uten medikamenter

Hvordan behandle Candida som vegetarianer

Behandling av candida overvekst krever at du gjøre betydelige endringer i kostholdet ditt for å sulte ut overflødig gjær. Eksperter anbefaler vanligvis kjøtt som en stor del av en anti-candida diett som protein hemmer candida vekst, samtidig som karbohydrater gjør candida blomstre. Hvis du er vegetarianer, kan det være utfordrende å finne alternative kilder til protein som er lav nok i karbohydrater for å være tillatt på en anti-candida diett. Finne den rette kombinasjonen av mat for du kan kreve litt eksperimentering.

Hvordan behandle Candida som vegetarianer

•  Prøv å spise små mengder av høy-protein vegetariske matvarer som tofu og tempeh. Mens bønner er høy i protein, mange varianter er også høy i karbohydrater, så hold inntaket til et minimum. Du kan være i stand til å legge mer i kostholdet ditt hvis de ikke ser ut til å forverre dine candida symptomer. Egg er også en utmerket kilde til protein, hvis du er komfortabel med å spise dem.

Sjekk ditt korn inntak: high-protein korn som brun ris, hvete og rug finnes også høy i karbohydrater. Prøv korn alternativer som quinoa, som er høy i protein og lavere i karbohydrater enn andre kornsorter.

Konsumere mye fiber gjennom dampede grønnsaker. Spis rikelig med brokkoli, selleri, asparges, kål og grønnkål. Inkluder hvitløk og løk, som har anti-fungal egenskaper. De fleste andre grønnsaker er akseptabelt, men unngå korn og poteter, og spise gulrøtter og yams sparsomt.

Spis yoghurt, hvis du spiser melkeprodukter. Yoghurt inneholder vennlige bakterier som bidrar til å drepe av candida. Du kan også prøve å drikke søt acidophilus melk, som er tilgjengelig på mange helsekostbutikker.

Unngå mat som fôrer candida og la den vokse. Disse inkluderer sukker, alkohol, raffinerte matvarer som pasta, alle melkeprodukter bortsett fra yoghurt, kaffe, ost og sjokolade.

Redusere eller eliminere inntaket av frukt, spesielt søte frukter som bananer, druer, mango, melon og appelsiner. Frukt som er lavere i sukker, for eksempel jordbær, blåbær, bringebær, bjørnebær og pærer, er akseptabelt.

Gjør kosthold endringer sakte for å redusere ubehagelig die-off symptomer. Som candida dør av, vil nyrene og leveren anstrenge seg for å behandle den ekstra gjær, noe som kan resultere i en midlertidig forverring av symptomene dine. Du kan oppleve hodepine, muskelsmerter, frysninger og tretthet.

Er Cellfood effektive for behandling av Candida?

Candida albicans er en gjær mikroorganisme som normalt ligger hos mange andre mikroorganismer i lavere tarmen. Men tøffe antibiotika, anti-inflammatoriske medikamenter, dårlig kosthold eller alkoholmisbruk kan forstyrre tarm balanse og eliminere vennlige bakterier, oppmuntre dreven gjær vekst og forårsaker en gjær infeksjon.

Symptomer på Candida

Symptomer på candida kan inneholde: fordøyelse, trost, sår hals, dårlig ånde, reflux, diaré, forstoppelse, gass, vaginitis, slapphet og en hvitaktig belegg på tungen. Men candida er ofte i utgangspunktet ikke-symptomatisk, så når du begynner å vise symptomer, gjær infeksjon kan allerede være godt etablert i systemet.

Hva er Cellfood?

Cellfood er en muntlig supplement markedsført av helsekostselskaper, herunder Lumina Helse og Nu Science. En kolloidalt mineralkonsentrat (mineraler suspendert i en løsning), inneholder Cellfood oppløst oksygen, mineraler og sporstoffer, plante-kilde aminosyrer og enzymer, og er markedsført for å behandle candida, samt adresse andre helse og immunsystemproblemer. Nu Science også utviklet Cellfood DNA / RNA - en muntlig spray formel.

Hvordan bruker jeg Cellfood?

Bland flere dråper av Cellfood oppløsning i vann og drikke det tre ganger om dagen. Den hydrogen og oksygen i vannet er brutt ned av Cellfood, så når du drikker det, hver negativt ladet oksygenatom i vannet tiltrekker seg et positivt ladet oksygenatom (eller frie radikaler) i kroppens celler. De rene oksygenmolekyler at dette skaper så bli med karbonatomer å produsere karbondioksid, så, i hovedsak, du puster ut frie radikaler eller giftstoffer. Cellfood er oppløst oksygen hjelper også levere mineraler, enzymer og aminosyrer inn i systemet ditt.

Hvordan virker Cellfood behandle Candida?

Bytte av vitaminer, enzymer, mineraler og aminosyrer som candida infeksjon har kompromittert i kroppen din er viktig i behandling av candida. Spesielt må du erstatte pepsin, protease, lipase og sakkeridholdige enzymer, som er nødvendig for å fordøye og absorbere næringsstoffer og som er blitt svekket av candida. Cellfood inneholder mange av disse enzymene, og oppløst oksygen kan hjelpe kroppen din til å re-absorbere dem.

Cellfood bivirkninger

Mens det er ingen bivirkninger med Cellfood, munnspray Cellfood DNA / RNA inneholder en advarsel om at hvis du har blitt diagnostisert med gikt, bør du rådføre deg med legen din før du bruker Cellfood DNA / RNA.

Er Cellfood vellykket på behandling av Candida?

Ingen studier er for tiden tilgjengelig som beviser suksessen til Cellfood ved behandling av candida. Men da produktet ikke inneholder elementer som kroppen din trenger for å erstatte hvis du har en candida infeksjon, og det hjelper å eliminere frie radikaler og giftstoffer. En god strategi kan være å bruke Cellfood i forbindelse med en langsiktig, helhetlig regime som inkluderer kosthold modifikasjon, kosttilskudd og arbeider med en helhetlig utøveren.

Hvordan behandle Flat Vorter Med Candida

Vorter er infeksiøse lesjoner forårsaket av humant papillomavirus. Flate vorter er en glatt type vorte som kan vises av dusinvis. I tillegg til flere tidligere studier, en studie ledet av Arkansas hudlege Dr. Thomas Horn, publisert i spørsmålet mai 2005 av Journal of American Medical Association, viste at injeksjon av Candida (en årsak til gjær infeksjoner) i en flat vorte av mennesker som tidligere er utsatt for Candida bevirker en immunrespons som fjerner ikke bare av den injiserte vorte, men også eventuelle andre på kroppen.

Bruksanvisning

•  Finn en hudlege som er kjent med denne prosedyren.

Finn ut om legen mener dine vorter er mottagelig for denne typen behandling, eller om det er en enklere behandling for å bli prøvd først, for eksempel flytende nitrogen.

La legen for å administrere en engangs injeksjon til en av dine flate vorter.

Gå tilbake til en annen injeksjon hvis den første ikke gir det ønskede resultat. Det kan være at du tidligere ikke var eksponert for den injiserte antigen og derfor trenger et annet antigen å utløse en immunrespons. Heldigvis finnes det andre antigener enn Candida som kan stimulere immunsystemet til å feste til HPV i vorter. Dr. Horn studier og andre før han fant ut at en injeksjon av kusma eller Trichophyton (en årsak til soppinfeksjon) kan føre til at samme vorte-fjerning immunrespons.

Hint

 • En injeksjon kan være et praktisk alternativ til over-the-counter behandling som salisylsyre, som kan ta måneder med programmet å bære bort hver vorte.
 • Injeksjoner er spesielt anbefalt for pasienter med mange vorter eller vorter over et stort område.
 • Injeksjoner har vist evne til å kvitte seg med vorter som er trassig til andre behandlinger, for eksempel flytende nitrogen frysing.

Behandling for Candida

Candida er en form for gjær, som forekommer naturlig på hud og slimhinner i menneskekroppen. Mens det er vanligvis ufarlige, forårsaker candida en soppinfeksjon når det overgrows. En rekke behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner.

Muntlige Drugs

Behandlinger for candida inkluderer oral administrering av legemidler, som for eksempel amfotericin B og Diflucan (flukonazol).

Aktuelt Kremer

Aktuelt anti-sopp kremer kan også være foreskrevet for å behandle candida. Disse inkluderer Nystatin, Vagistat Vaginal, Gyne-lotrimin, Monistat-Derm, Femizole-7 og Monistat Vaginal.

Probiotika

Probiotika er en annen behandling alternativ for behandling av candida. De virker ved å inhibere veksten av Candida og hjelpe til å gjenopprette den mikrobielle balansen.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner har lenge vært brukt som behandling for candida. De er formulert fra anti-sopp urter, for eksempel gentian fiolett, hvitløk og tea tree olje.

Betraktninger

Drug motstand ved candida til anti-fungal medisiner er en økende bekymring for at poserer en økende risiko for folkehelsen (se Resources nedenfor).

Hvordan behandle Candida i intensivpasienter

Ifølge "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi," candida --- eller gjær --- infeksjoner har steget de siste to tiårene, og har blitt et problem for intensivavdelinger (intensivavdelinger). Som et spørsmål om faktum, 40 prosent til 52 prosent av alle sykehus candida tilfeller oppstå i ICU. Flere typer av Candida eksisterer, og behandling varierer avhengig av type og hvorvidt pasienten har organsvikt.

Bruksanvisning

Forhindre candida infeksjoner i ICU ved å opprettholde gode operative teknikker, kontrollere diabetes hos pasienter og bruk av antibiotika konservativt. I tillegg er "Journal of Antimicrobial Kjemoterapi" foreslår å endre kateter linjer én uke etter innsetting, da dette kan redusere forekomsten av en candida infeksjon med 86 prosent. The Journal sier at de fleste intensivavdelinger gjøre dette ved prosedyren. I tillegg kan det være noen fordel i å bruke en soppdrepende medisiner som flukonazol på alle intensivpasienter som et forebyggende tiltak. The Journal sier at flere studier har sett på effekten av å bruke dette stoffet for forebygging. Totalt sett tilfeller av candida ble redusert; Men gjorde dødelighet ikke bedre. Dessuten er de langsiktige effektene av rutinemessig bruk av flukonazol ikke kjent.

Bruk flukonazol på pasienter som ikke har organsvikt. Gi pasienten 400 mg til 800 mg per dag intravenøst ​​for behandling av Candida albicans eller Candida parapsilosis. The Journal sier at flukonazol behandler 70 prosent av pasientene som rammes. Noen stammer av candida, som for eksempel Candida glabrata --- den nest vanligste formen for candida hos voksne i de fleste land --- og candida krusei er immune mot flukonazol, må så andre medisiner brukes når pasienten ikke er lydhør overfor flukonazol .

•  behandle andre former av candida i tillegg. Å behandle candida glabrata, administrere echinokandin- (Caspofungin) intravenøst. For første dose, gi pasienten 70 mg. Etter det, administreres 50 mg per dag. Du kan også prøve LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag. I tillegg til flukonazol, kan pasienter med candida parapsilosis også motta LipAmB. Administrere tre til fem mg mg per kilo vekt per dag.

behandle pasienter med organsvikt som du ville behandle de som blir smittet med candida glabrata eller candida krusei. Se det ovennevnte trinn for dosering informasjon. I kritisk syke pasienter, stoffet er oppført i trinn tre vise seg å være et effektivt alternativ til flukonazol, som det er lav toksisitet rapportert og lav interaksjon med andre legemidler.

Tips og advarsler

 • Generelt er de fleste ICU candida infeksjoner tar færre enn 14 dager å behandle. En oppløsning av symptomer og en negativ blodkultur vil hjelpe deg å avgjøre om andida infeksjon er klart.

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Candida

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle Candida


Candida er en type av sopp som forårsaker candidiasis-infeksjoner i en rekke forskjellige steder på kroppen. Candidainfeksjoner er oftest plassert oralt (trøske), vaginalt (gjær infeksjoner) og gastrointestinally. Medisinske fagfolk vanligvis behandle disse infeksjonene med anti-sopp legemidler som administreres både lokalt og muntlig. Imidlertid har aloe vera naturlige anti-sopp egenskaper og kan bidra til å rydde opp candidiasis og hindre tilbakefall.

Bruksanvisning

•  Identifiser dine symptomer. Vanlige symptomer på eksterne Candida-infeksjoner inkluderer kløe, svie og sår. Oral candidiasis er vanligvis preget av hvite avleiringer i munnhulen.

Se en lege for å diagnostisere tilstanden. Noen Candida-infeksjoner er forvirret med bakterielle infeksjoner som krever antibiotikabehandling.

Påfør aloe vera gel til eksterne Candida-infeksjoner, som for eksempel bleie utslett eller mannlige kjønns gjær infeksjoner. Aloe vera gel er generelt trygt når den brukes lokalt.

Drikk aloe vera juice daglig for å behandle Candida kolonier i kroppen naturlig. Overvekst av candida i mage-tarmkanalen kan forårsake halsbrann, diaré og forstoppelse. Drikking 1 til 3 oz. Aloe vera juice kan bidra til å holde Candida i sjakk.

Skyll munnen med aloe vera konsentrere seg daglig for å behandle trøske. Den aloe vera motvirker infeksjon i munnen sår. Spytte ut skylle å utvise de smittsomme innskudd i stedet for å introdusere dem til fordøyelseskanalen.

Tips og advarsler

 • Drikk aloe vera juice når du tar antibiotika. Bruken av antibiotika kan utløse en vaginal gjær infeksjon fordi antibiotika dreper gode bakterier som bekjempe gjær vekst. Aloe vera juice er en naturlig forebyggende tiltak, men det er ikke garantert.
 • Bland aloe vera juice med fruktsaft for å gjøre den mer spiselig hvis du ikke liker smaken. Du kan dele opp din daglige dose og ta det i løpet av dagen med måltider.
 • Astmasyke er utsatt for orale Candida-infeksjoner på grunn av kortikosteroider i sine inhalatorer. Skylle munnen etter å ha brukt en inhalator for å hindre trost fra utviklingsland.
 • Les produsentens anvisninger og anbefalinger når du kjøper en kommersiell utarbeidelse av aloe. Slike preparater kan ha flere ingredienser som har restriksjoner.