Digidexo.com

hiv utslett

HIV Utslett Symptomer

Det finnes en rekke punkter i HIV-sykdom hvor et utslett kan forekomme. Disse omfatter den innledende fasen av infeksjonen så vel som den tredje og fjerde trinn av HIV, hvori sopp og senere andre organismer som tar fordel av det svekkede tilstand av immunsystemet kan forårsake utslett. Utslett kan også oppstå som en bivirkning av enkelte medikamenter som brukes ved behandling av HIV-sykdom.

Akutt infeksjon Utslett

Utslett oppstår som en av symptomer på akutt HIV-infeksjon, også kjent som serokonversjon sykdom. Dette sett av symptomer oppstår generelt mellom to og fire uker etter infeksjon. Ifølge Australasian College of Hudleger, starter utslett på overkroppen, og kan også innebære håndflatene; utslett kan eller ikke kan omfatte kløe og kan eller ikke kan forårsake sår hud.

Symptomene på akutt HIV-infeksjon er ikke-diagnostisk. Dette betyr at en diagnose av HIV er umulig uten ytterligere testing. Folk som tror de har blitt utsatt for HIV bør oppsøke helsepersonell om testing (se Ressurser).

Symptomatisk HIV Utslett

I henhold til HIV-Symptoms.info, eksem, utslett-aktig tilstand, vises som en av symptomene på den tredje fasen av HIV-sykdom, kjent som symptomatisk HIV. Dette stadium oppstår etter asymptomatisk HIV (den lengste stadium av HIV-sykdom, hvor ingen symptomer er til stede) og før AIDS oppstår. Symptomatisk HIV-sykdommen varer vanligvis mellom ett og tre år, og i denne tiden kroniske tilstander utvikler.

HIV InSite rapporterer at symptomene dermatitt som vises under symptomatisk HIV er forårsaket av seboreisk eksem, som vanligvis manifesterer i hodebunnen og i ansiktet, med flere berørte områder noen ganger inkludert bryst, armhuler og lyske. Seboreisk eksem fører til en rosa utslett som kan eller ikke kan være skjellete.

Herpes Utslett i HIV

Herpesvirus-infeksjon kan føre til verre symptomer hos personer med fremskreden HIV-sykdom enn i andre. Dette omfatter både muntlig og genital herpes, som begge gir røde utslett på som vises væskefylte blemmer. Disse bryte åpne og skorpe over.

Personer med svekket immunforsvar er også økt risiko for en helvetesild utbrudd, som er forårsaket av menneskelig herpesvirus-3 (også kjent som varicella-zoster virus). Helvetesild fører også til et rødt utslett og blemmer, ledsaget av smerter som kan være intens følge stien av de berørte nerve.

Andre utslett

Det er en rekke andre tilstander som finnes i mennesker med HIV-sykdom som kan føre til hudutslett. Disse inkluderer virusinfeksjoner som Molluscum contagiosum, noe som fører til voksaktig humper som inneholder hvitt, fast stoff; HPV vorter; tinea (vanlige soppinfeksjoner som ringorm, skrittsopp og fotsopp); bakteriell follikulitt, noe som fører til et utslett med pus rundt hårsekkene; skabb, en midd infeksjon; psoriasis; elveblest; og Eosinofil follikulitt, noe som fører til et utslett som ligner på kviser i mange deler av kroppen.

Narkotika Utslett

Behandling for HIV-sykdom med noen antiretrovirale legemidler kan også føre til utslett symptomer. Ifølge Department of Health and Human Services (DHHS), noen antiretrovirale legemidler som ofte forårsaker utslett inkluderer nevirapin, abakavir, amprenavir og tipranavir. Folk tar antiretrovirale legemidler bør alltid holde sine leger informert om bivirkninger de opplever, slik at effekten av behandlingen kan veies opp mot bivirkningene.

HIV Utslett Beskrivelse

Utslett oppstår som en av symptomer på akutt HIV-infeksjon (første stadium av HIV-sykdom). Utslett kan også vises senere i HIV-sykdom som enten et resultat av opportunistiske infeksjoner (sykdommer som påvirker HIV-positive folk mer alvorlig enn andre) eller som en bivirkning av legemidler som brukes til å administrere HIV.

Akutt HIV Utslett

Blant de influensalignende symptomer på akutt HIV-infeksjon (første-etappe HIV), som oppstår kort tid etter infeksjon, noen mennesker utvikler en rød, flekkete utslett. Dette utslett begynner på overkroppen, med hode, og kan spre seg til andre deler av kroppen, slik at det oppstår sår, i henhold til australasian College of dermatologer.

Herpes Simplex Rash

Herpes simplex virus (HSV-1 og -2) er opportunistisk hos personer med HIV-sykdom. Disse virusene føre til forkjølelsessår (oral herpes) og genital herpes, som begge gir røde utslett med blemmer.

Helvetesild

Personer med HIV har økt risiko for å utvikle helvetesild, forårsaket av en annen herpes virus (varicella-zoster virus, HHV-3). Dette forårsaker smerte, så vel som rødt utslett med blemmer på en side av kroppen.

Tinea og Candidiasis

Tinea er en gruppe sopp som fører til infeksjoner som ringorm og fotsopp. Candidainfeksjon er en annen sopp som vanligvis fører til trost, en muntlig infeksjon. Begge disse fungi kan føre til utslett i områder hvor huden i kontakt med huden, slik som lysken og under armhulene og brystene.

Narkotika Utslett

Utslett kan også være en bivirkning av antiretrovirale legemidler som brukes til behandling av HIV. Utslett som sprer eller oppstå med feber kan indikere en alvorlig negativ reaksjon på behandling, og leger bør være informert om bivirkningene oppleves av folk på antiretrovirale legemidler.

HIV Utslett Informasjon

Mange tegn og symptomer på HIV kan forveksles med noe helt annet, som ofte er hvorfor HIV går utestet og ukontrollert så lenge hos noen pasienter. Noen andre individer kan ha få eller ingen symptomer på infeksjon i det hele tatt. En vanlig symptom som er oversett som et mulig tegn på HIV-infeksjon er utslettet.

Forekomst

Noen personer som er smittet med HIV kan utvikle en utslett to eller tre uker etter smitte. Dette er ikke alltid klar, men som utslett kan utvikles senere hos noen mennesker, eller de kan forsvinne kort tid etter utvikling og deretter tilbake på et senere tidspunkt.

Utslett Location

Et utslett på grunn av en HIV-infeksjon vil sannsynligvis bli funnet mot midten av legemet. Det kan utvikle seg på enten foran eller bak i bagasjerommet, og kan også være til stede rundt ansiktet og på halsen.

Utslett og antiretroviral behandling

Mange anti-HIV-medisiner (kjent som antiretrovirale medisiner) kan forårsake en rashe som en ubehagelig bivirkning. Et utslett kan også utvikle seg som en del av en negativ reaksjon på HIV-behandling, og kan være ledsaget av andre tegn på en dårlig reaksjon.

Behandling av HIV-relaterte Utslett

Enhver over-the-counter medisiner, slik som hydrokortison krem, vil være nyttig ved behandling av en HIV-relaterte utslett, enten utslett forårsaket av infeksjonen i seg selv, eller ved HIV-medisiner. Unngå sollys og varme, som begge vil irritere utslett.

Forholdsregler for å hindre fremtidige Utslett Utbrudd

Hvis utslettet er forårsaket av en ARV medisiner, kan pasientens lege bytter medisiner for å hindre fremtidig utbrudd utslett. Dette kan kreve at legen for å unngå andre medisiner i samme klasse også. Hvis utslettet ikke er forårsaket av medikamenter, er sannsynligheten for utslett retur lavere, men det er også mye vanskeligere å forhindre.

Tegn og symptomer på HIV Utslett på håndledd

Utslett er vanlige problemer for mennesker med HIV. Som antallet hvite blodceller dråper, hyppigheten av utslett øker. Nye og gamle medisiner kan også forårsake utslett i løpet av årene som medikamenter kan endres gjentatte ganger. Bakterielle infeksjoner og smitte av skabb kan også forekomme, noe som fører til kløe og ubehag for de med HIV. Videre pasienter er utsatt for hudkreft, som har sine egne bivirkninger, og kan innebære invasive fremgangsmåter for å behandle.

Hudutslett og HIV

Ifølge Australasian College of Hudleger, vil om lag 90 prosent av HIV-pasienter opplever hudforandringer. Spekteret av hudforandringer er omfattende, fra serokonversjon sykdom, som er kontrahert to til fire uker etter eksponering for HIV, for virusinfeksjoner, for eksempel herpes, helvetesild og vorter. HIV-pasienter er også utsatt for soppinfeksjoner, for eksempel trost, bakterielle infeksjoner og parasittinfeksjoner. I de siste stadier av sykdommen, kan mer alvorlige hudkreft utvikles, for eksempel Kaposis sarkom og melanom. God viruskontroll og stabilisering av immunsystemet bidra HIV-pasienter unngå alvorlige hudsykdommer eller cancer assosiert med sykdommen.

Skabb

Skabb kan være i kjernen av et utslett på håndleddet. Den skabb parasitten kan manifestere seg som et utslett på håndleddene, mellom fingrene, eller i genital regionen, bryster, rumpe eller albuene. Utslettet vil være rosa til rød i fargen og veldig kløende. Skabbmidden lever på menneskers hud og spres ved seksuell kontakt, befengt klær, sengetøy eller nær personlig kontakt. Den tilstand er behandlet med en krem. Klær og sengetøy må vaskes i varmt vann for å forhindre reinfestation.

Narkotika Utslett

Narkotika utslett er den vanligste årsaken til endring av HIV-medisiner. Disse utslett kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert håndleddene. Sulfonamider og andre antibiotika er vanlige årsaker til utslett. Nyere antivirale medisiner er også bidragsytere til utslett, slik som nevirapin, efavirenz, delavirdin, amprenavir og abacovir. Hudreaksjoner oppstår vanligvis over en treg periode og kan ta år å fullt manifest.

HIV Tidlige symptomer og utslett

HIV er en forkortelse for humant immunsviktvirus - viruset som forårsaker AIDS. Mens AIDS og HIV er i slekt, er de separate sykdommer med ulike sett av symptomer. Med hiv, tidlige symptomer utvikler vanligvis i løpet av to til fire uker av eksponering for viruset. HIV har en lang inkubasjonstid, og folk kan bli smittet med hiv i årevis før utvikle fullt utviklet AIDS.

Symptomer

Tidlige symptomer på HIV tendens til å etterligne de av andre virus. Av denne grunn er det ofte lett oversett. De vanligste tidlige symptomene er en vedvarende lavgradig feber, hovne kjertler, sår hals, og utslett.

Vedvarende lett feber

Når et viralt patogen kommer inn i kroppen, er en av de reaksjoner for å øke kroppstemperatur for å svekke viruset, noe som gjør det enklere å drepe. Med HIV, er kroppen i stand til å drepe viruset slik feberen vedvarer.

Hovne kjertler

HIV-viruset formerer seg i lymfeknutene. Dette fører til nodene til å hovne opp som virusmengden øker.

Sore Throat

Den sår hals kan være på grunn av svelling i lymfeknutene eller fra generell inflammasjon av slimhinnene i strupen.

Utslett

HIV utslett kan vises hvor som helst på kroppen (inkludert håndflatene og fotsålene). Det vises vanligvis som hevet eller flate lesjoner.

Hjem rette for Utslett og Hives

Hjem rette for Utslett og Hives


Utslett og elveblest kan være en reell irritasjon. Rødhet, hevelse og kløe er skjemmende og kan kjøre en person til distraksjon. Selv om utslett og elveblest er generelle plager som kan ha flere kilder, er den aller beste behandling for å isolere årsaken mens adressering symptomene. For både utslett og elveblest, det er mange hjem rettsmidler som har blitt anbefalt som trygt og effektivt.

Finn kilden

Den beste måten å fikse kløe er å finne kilden. Sjekk for Poison Ivy, ull, allergener eller kjemiske eksponeringer. Stress kan også være en kilde til elveblest. En effektiv behandling alternativet er å finne årsaken til irritasjon og deretter fjerne den; for eksempel vil en person med en metallallergi har utslett i nærheten av der metallknapper eller smykker berøre huden direkte. Fjerne metall vil gi lindring fra utslett.

Utslett

Generelle utslett, som ikke kan tilskrives noen direkte kilde, kan effektivt behandles med litt hvile og avslapning, som stress kan noen ganger føre til en reaksjon som inkluderer utslett. Enhver aktivitet som reduserer stress vil være fordelaktig. Alternativt bruke en hjemmelaget lotion av knust vitamin C tabletter og vann over utslett - antioksidantegenskaper i vitamin C vil bidra til å kontrollere utslett, ifølge MotherNature.com.

Elveblest

Elveblest er et symptom på mange sykdommer, men det er mange behandlingstilbud som skal bidra til å redusere hevelse og rødhet. Prøv å bruke melk av Magnesia på elveblest - dette kan være mer effektive enn Calamine lotion. Kalde omslag eller omslag laget av knuste Chickweed blader, anses nyttige hjem rettsmidler i tillegg, ifølge Prevention.com.

Tips

Utslett eller elveblest kan være forbundet med en allergisk reaksjon eller giftige insektstikk. Hvis hudirritasjon er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, svimmelhet eller noen form for ørhet, gi avkall på et hjem rette og søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. En person med et utslett og pustebesvær kan svekkes svært raskt, så ikke nøl med å ringe en lege eller 911 for å få hjelp.

Hvordan bli kvitt Hives eller utslett

Elveblest er et utslett som kommer plutselig. Huden blir rød og flekkete og små reist renner som ser ut som myggstikk dukker opp over alt. Selv om elveblest er sjelden farlig det kan være ganske ubehagelig, skjemmende og plagsom. Noen ganger, elveblest forsvinner nesten like fort som den dukket opp. Andre ganger, kan elveblest pinne rundt år eller tiår. Her er noen rettsmidler som vil gi lindring.

Bruksanvisning

Behandle symptomene

Regel ut gift eik eller gift, eføy eller Sumac. Disse plantene har en olje som irriterer huden forårsaker "kontakteksem." De forårsaker en stygg, oser utslett overalt hvor kroppen har kommet i kontakt med dem. Elveblest og andre vanlige utslett er vanligvis rød og flekkete, men ikke sive. Hvis du har vært på tur i skogen og har en kløende, oser utslett du sannsynligvis ha kommet i kontakt med en av disse plantene. Følg linken nedenfor i Resources.

Kontroller at du ikke er i noen fare. Elveblest er ofte et tegn på en allergisk reaksjon. Hvis du har hevelse i halsen eller alvorlig pustebesvær, kan du være å komme ned med en alvorlig allergisk reaksjon. Hvis elveblest blitt store renner, kan det også være et tegn på et alvorlig problem. Gå til sykehuset med en gang.

Sett is på området. Hvis elveblest er bare på en del av kroppen din, kan du bruke en pose med is innpakket i en klut med papirhåndkle. Hvis du er dekket med elveblest, kan du få noen lettelse fra å ta en veldig kaldt bad.

Ta et anti-histamin. Histamin produseres i kroppen din er en av de viktigste utløsere av elveblest. Den over-the-counter antihistamin difenhydramin selges under merkenavnet Benadryl er kjappe og kan bidra føre til elveblest å avta.

Ta en h-2 blocker. En H-2 blocker, som for eksempel Zantac, er ofte brukt til å behandle mage og fordøyelsesproblemer, men kan også bidra til å behandle elveblest.

Få et sted å dekomprimere. Elveblest kan være forårsaket av stress, miljømessige allergener, sykdommer og matallergier. Slutte å spise, gå et stille og ta noen dype åndedrag. Dette vil sannsynligvis få deg vekk fra avtrekkeren og gi deg en sjanse til å tenke på hva som forårsaket elveblest.

Behandle årsaken

utelukke en viral årsak. Selv mindre virus kan tidvis føre til elveblest. Hvis du kom ned med en influensa eller kalde tre til fem dager før du fikk elveblest, det er sannsynligvis årsaken. Utslettet bør gå bort i løpet av noen dager.

Tenk på mulige psykologiske årsaker. Både kroniske og akutte påkjenninger kan føre til elveblest. Har du vært under mye stress eller satt i en ubehagelig situasjon nylig? Noen ganger sammenhengen er åpenbar - for eksempel hvis du får noen svært dårlige nyheter og umiddelbart bryte ut i et utslett, er utslettet nesten helt sikkert stresset indusert. I andre tilfeller er årsaken mindre åpenbare. Prøv å meditere, unngå stressende situasjoner og få nok hvile.

Tenk på mulige allergiske årsaker. Mat allergi er en av de vanligste årsakene til elveblest. Det kan være en matvare du ikke pleier å spise, eller en ny allergi du utvikler til noe du spiser. Hvis du tror du kan ha allergiske elveblest, holde en matdagbok. Skriv ned alt du spiser i en notatbok og merke hvis utslett oppstår på nytt eller blir verre i løpet av noen minutter til noen timer etter et måltid.

Tenk på hud irritanter. Noen ganger kan enkelte vaskemidler, kremer og selv såper forårsake elveblest. Prøv å vaske klærne dine i parfyme-fri vaskemiddel og bruker en hypoallergenic såpe.

Gå til legen. Hvis du har vært ute av stand til å finne årsaken, og fortsatt har utslett, kan legen være i stand til å hjelpe deg med å behandle tilstanden.

Tips og advarsler

  • De fleste utslett er ikke farlig. Det finnes imidlertid en rekke livstruende de som nødvendiggjør umiddelbar medisinsk behandling. Se lenken under for en liste.

Hva er årsakene til Itchy Hives på et barn?

Elveblest, også kjent som urticaria, kan oppstå hvor som helst på kroppen av et barn og er hevet områder preget av rødhet, kløe og vanligvis en relativt blek sentrum. Elveblest varierer i størrelse og kan oppstå på ett sted, visne bort og vises et annet sted på barnets kropp.

Fakta

Ikke alle barn reagerer på samme måte på irritanter. Mottakelige barn vil oppleve en rask immunrespons som kroppen frigjør histamin. Histamin, i sin tur, forårsaker humpete elveblest og den ledsagende kløe.

Vanlige årsaker

Ifølge AHealthyMe.com, er elveblest oftest forårsaket hos barn med allergi mot mat (som skalldyr eller jordbær), medisiner (både reseptbelagte og over-the-counter), insektstikk eller bitt og planter.

Andre årsaker

De kan også være virale infeksjoner som mononukleose, hepatitt eller enterovirus. Ifølge KramesOnline, flere årsaker inkluderer også følelsesmessig stress, ekstreme temperaturer og mosjon.

Betraktninger

Barnet kan utvikle hives etter å ha blitt utsatt for en irriterende tid eller etter å ha blitt utsatt flere ganger. For eksempel kan barnet ta penicillin for første gang og har ingen reaksjon, men utvikle elveblest under en annen episode av å ta medisiner.

Når skal ringe legen

Urticaria er vanligvis en ufarlig tilstand. Hvis barnet ditt har utviklet et utslett eller elveblest mens du tar en bestemt medisin, har hatt elveblest i det siste, erfaringer elveblest i mer enn fire timer eller har en medfølgende feber høyere enn 100 grader C, bør du ringe legen din.

Ved å søke Nødhjelp

Kontakt legen din eller oppsøke akutt medisinsk hjelp umiddelbart hvis du oppdager at barnet ditt opplever pustevansker, elveblest eller hevelse rundt munnen eller har klam / blek hud eller forvirring.

HIV & Mono Symptomer

HIV og mono er både virus som presenterer med lignende symptomer i tidlige stadier. De er kontrahert på ulike måter og har svært ulike langsiktige virkninger på kroppen. HIV er en kronisk sykdom, og har ingen kur, mens mono løper vanligvis sin kurs og forlater kroppen i løpet av flere uker.

HIV Oversikt

HIV, eller humant immunsviktvirus, gjennomføres og overføres via blod, morsmelk, sæd og vaginal væske. Det kan finnes i kroppen i mange år før noen symptomer er erfarne; derfor mange som bærer viruset er ikke klar over at de er smittet. HIV er en kronisk tilstand som svekker immunsystemet før og gjør legemet utsatt for andre infeksjoner eller sykdommer hvis ikke riktig behandlet. De som ikke har tilgang til HIV-bekjempelse anti-retrovirale medisiner vil til slutt se deres HIV forverres i full blåst AIDS, som kan være dødelig uten riktig behandling med antiretrovirale og andre medikamenter. Det finnes ingen kur for HIV, men det kan opprettholdes som en kronisk, men håndterlig, tilstand når du er på den rette kombinasjonen av medisiner.

HIV Symptomer

Det kan være ingen eller bare mindre symptomer i de tidlige stadier av HIV. Disse symptomene er hodepine, sår hals, hovne kjertler, body utslett og feber. HIV symptomer på dette stadiet er lik til mono og de fleste andre vanlige virus. Som HIV utvikler og mer seriøst kompromisser immunforsvaret, symptomer inkluderer vekttap, diaré, kronisk hoste og tidligere symptomer i mer alvorlige former. Det er ikke før den utvikler seg til AIDS viruset at de mest alvorlige symptomer på nattesvette, opportunistiske infeksjoner og lesjoner er til stede.

Mono Oversikt

Mono eller mononukleose, er en manifestasjon av den Epstein-Barr-viruset. Det er overført gjennom spytt og kan inngås gjennom kyssing, inges rester av en infisert person hoste eller nyse og dele bestikk og drikkevarer med smittede personer. Mono er ikke ansett for å være en alvorlig tilstand, men krever mye hvile og lavt aktivitetsnivå i en periode på uker å fullt igjen. En blodprøve blir brukt til å diagnostisere mono positivt. Det er ikke noe medikament som kan tas for å kurere mono som det er et virus; men sykdommen vil gå sin gang over en periode på 4-8 uker med en tilstrekkelig mengde av resten og væsker.

Mono Symptomer

Symptomene på mono speil tidlige HIV symptomer. Disse symptomene er hovne kjertler, hodepine, kropps utslett og feber. I tillegg vil personer med mono føle tretthet, generell svakhet, tap av appetitt og hevelse i milten. Den svelling av milt er en alvorlig symptom, og de som påføres denne svelling trenger for å unngå fysisk aktivitet for å unngå en milt ruptur.

HIV eller Mono

HIV og mono symptomene er svært like når HIV er fortsatt i en tidlig fase. Når en person har symptomer på mono eller en hvilken som helst annen lignende virus, noen bekymring at symptomene kan være en indikasjon på HIV. Hvis du er bekymret for at dine symptomer kan være HIV snarere enn mono eller noen andre mindre sykdom, gå til klinikken din for en HIV-test. Du er på nesten ingen risiko for hiv hvis du ikke har hatt ubeskyttet sex eller delt nåler med noen andre. Imidlertid er en HIV test lett å fullføre for å dempe frykten og sørg for at du raskt komme fram til en riktig diagnose.

Hvordan bruke Selzentry å behandle AIDS HIV

Selzentry (maraviroc) er en relativ nykommer til behandling av AIDS og HIV, etter å ha blitt godkjent av Food and Drug Administration for bruk hos pasienter i 2007 og er et kraftig alternativ for folk som har HIV stamme (e) viser en sta motstand mot andre behandlings alternativer.

Hvordan bruke Selzentry å behandle AIDS HIV

Behandle HIV og AIDS Med Selzentry

•  Bruk en entry-level diett av NNRTI, NRTI og proteasehemmere hvis du først begynner behandling av HIV eller AIDS. Selzentry kun brukes hos pasienter med HIV motstår disse behandlingene.

Tegn opp en liste over alle medisinene du bruker, note doser og hvor ofte du tar dem. Ta med listen til legen din, slik at legen din kan bruke den til kryssreferanse noen av Selzentry mange legemiddelinteraksjoner.

Fortell legen din dersom du er gravid, sykepleier eller planlegger å sykepleier eller engasjere seg i seksuell atferd som kan resultere i at du blir gravid. Vær oppmerksom på at ingen avgjørende data har blitt funnet om Selzentry og gravide kvinner.

Be om og forstå bivirkningene du møter hvis du bruker Selzentry å behandle HIV eller AIDS. Den standard sett med milde bivirkninger sett med mange HIV / AIDS-medisiner - svimmelhet, sår hals, utslett, mageproblemer, ubehag, feber - vanligvis manifest i Selzentry brukere.

Vokt dere for mer alvorlige bivirkninger. Toksisk skade på leveren er blitt observert og er antatt å være i det minste indirekte er relatert til Selzentry bruk. Pasienter som bruker Selzentry i kliniske studier også virket mer disponert for å ha hjerte-og karproblemer, inkludert hjerteinfarkt.

Ta Selzentry som anvist av legen din. De fleste pasienter som tar doser to ganger daglig. Styrken i Dosering vil avhenge av hvilke andre medisiner du tar for HIV, AIDS eller urelaterte tilstander.

Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som vedvarer eller virker alvorlig. Hvis dette fortsetter, kan legen din bestemme seg for å utforske andre strategier for hiv / aids-behandling.

Hint

  • Du kan bare bruke Selzentry hvis HIV-viruset tilhører klassen som reproduserer seg selv ved hjelp av CCR5-reseptoren i hvite blodceller. Det har redusert virkning på virus som bruker andre reseptorer, og noen ganger er det ikke har noen effekt i det hele tatt.
  • Mens Selzentry har ingen kjente kontraindikasjoner, bør du være oppmerksom på at det kan samhandle med og forstyrre nivåene av andre HIV-medisiner i systemet. Også, kliniske studier tyder på at andre legemidler som brukes til behandling av HIV og AIDS kan minske mengden av aktive Selzentry viser i blodet ditt.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

Face utslett er ikke sjeldent blant dem som har HIV-viruset. Selve viruset kan forårsake ansikt og kropp utslett, som kan noen medisiner som behandler HIV. Hvis utslett i ansiktet er et resultat av viruset, er det vanligvis et symptom fallende med senere stadier av virus. Hvis utslettet er forårsaket av HIV-medisiner, vil du vanligvis se utslett i løpet av noen få uker begynner bestemte medisiner.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

•  Vurdere ansiktet utslett. HIV-relaterte ansikt utslett omfatter generelt hud som er flassende og ekstremt tørr. Huden kan være følsom for berøring og blåmerke ganske enkelt. Flekker av elveblest kan utvikle rundt i området, så vel som små nupper som ligner på kviser. Sår, sår og vorter kan også dannes på eller rundt utslett.

Se legen din så snart som mulig. Han vil være i stand til å vurdere om ansikts utslett er et resultat av viruset eller en bivirkning av medisiner du tar å behandle viruset. Hvis det er sistnevnte, vil legen sannsynligvis be deg om å slutte å ta narkotika, og vil foreskrive et annet legemiddel til deg. Hvis ansiktet utslett skyldes virus, kan legen forskrive anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner for å behandle det. Hvis utslettet er svært alvorlig, kan han innrømme at du til et sykehus for observasjon og IV hydrering.

Unngå varme, da dette vil forverre ansiktet utslett. Du bør holde seg innendørs og borte fra direkte sollys. Ikke ta varme bad eller dusjer i noen dager, og dermed gir utslett avkjøles. Det er ofte anbefalt å unngå å vaske området daglig, da dette kan videre tørker ut huden. I stedet vaske annenhver dag.

Innkjøps kremer utformet for å hindre kløe og ubehag forbundet med utslett og irritasjoner. Kremer som hydrokortison krem, Benadryl og Eucerin er kjent for å roe kløe og berolige huden. Du finner disse over-the-counter medisiner på de fleste stoff butikker.

Prøv en luftfukter. Tørr luft har en tendens til å forverre ansikts utslett. Fukte luften og berolige huden din ved å bruke en luftfukter, særlig i rommet der du sover.

Bruk produkter som er fri for parfyme. Produkter som har lagt dufter tendens til å være irriterende, spesielt for tørr, skadet hud. Prøv å bruke milde, parfymefrie produkter når du har en HIV-relaterte ansikt utslett.

Hint

  • Trim neglene for å motvirke riper og videre irriterende ansiktet utslett.
  • Kontakt legen din umiddelbart hvis ditt ansikts utslett forverres. Legen din vil være i stand til beste vurdere situasjonen og foreskrive råd deretter.

Hvordan virker HIV påvirke helsen?

Hiv

HIV (humant immunsviktvirus) er viruset som forårsaker AIDS (ervervet immunsviktvirus), en sykdom som svekker immunforsvaret, noe som gjør lider utsatt for farlig, potensielt livstruende infeksjoner. HIV smitter ved direkte kontakt med kroppsvæsker av en smittet person, som skjer via ubeskyttet sex og bruk av delte nåler blant narkotikabrukere. Personer med HIV kan ikke vise noen symptomer i mange år, og ikke alle av dem vil utvikle AIDS.

Synlige symptomer på HIV

De fleste mennesker med HIV vil ikke vise noen åpenbare symptomer, og vil bare lære av deres HIV-positive status gjennom blodtesting. Men av og til vil en person som har blitt smittet med viruset utvikler influensaliknende symptomer som feber og frysninger, hovne lymfeknuter og utslett. Selv om de fleste mennesker med HIV er asymptomatiske, er de fortsatt bærere av viruset, og kan smitte andre.

HIV Effekter på immunsystemet

HIV-viruset gradvis ødelegger immunsystemets T-celler, cellene som er ansvarlig for bekjempelse av infeksjoner. Det gjør den ved å bruke disse T-cellens arvemateriale for å gjenskape cellene, og i prosessen skaper mutasjoner som skader cellene og redusere kroppens evne til å avverge sykdom. De fleste (men ikke alle) individer som kontrakten HIV til slutt vil utvikle AIDS takt med denne prosessen. HIV (eller AIDS selv) ikke forårsaker sykdom. Snarere, det reduserer kroppens evne til å bekjempe infeksjoner, store og små. Opportunistiske sykdommer som ofte rammer mennesker med aids inkluderer Kaposis sarkom (hudkreft), lungebetennelse, herpes zoster, lymfom og hjernehinnebetennelse.

Behandling av HIV

Det finnes ingen kur for HIV eller AIDS. Målet for behandling av pasienter med HIV, er å holde nivået av viruset lav og hindre den fra å utvikle seg til AIDS. De mest effektive behandlinger for HIV er anti-retrovirale legemidler. Disse stoffene forstyrrer HIV-viruset på ulike måter for å holde den fra å replikere eller å minske dens effekter. De fleste pasienter ta mer enn én type antivirale medisiner. Dette er kjent som kombinasjonsbehandling, og minimerer sjansen for at viruset vil vokse motstandsdyktig mot et medikament. Medisiner for HIV må tas hver dag for resten av pasientens liv.

HIV Symptomer hos menn

HIV Symptomer hos menn


Forut for utviklingen av AIDS, er det en tidsperiode hvor en mann som er blitt infisert med HIV vil bare leve med viruset. Det kan ta år å faktisk utvikle seg til ervervet immunsvikt syndrom, eller viser noen tegn på at mannen har smittet av viruset. Men det er noen symptomer som kan være en indikasjon på at du kan ha denne tilstanden.

Fever / Hodepine

Mange menn som har blitt smittet med HIV vil oppleve symptom på en mild til moderat feber. Ofte vil det bare forveksles med en forkjølelse eller influensa. Dette feber vil ofte være ledsaget av en hodepine. Noen ganger dette symptomet vil presentere seg selv på så kort tid som to uker.

Hovne kjertler

Et annet vanlig symptom på HIV er utvikling av hovne kjertler. Disse kan være en hvilken som helst av de lymfekjertler i kroppen.

Utslett

Noen ganger vil et menneske infisert med HIV merke nærvær av et utslett eller annet sted på kroppen. Dette vil typisk være en rødfarget i et plaster på hud eller avskallinger i dette samme området.

Diaré

En senere tegn på infeksjon av HIV ville manifestere seg som diaré. Dette kan eller ikke kan være ledsaget av andre symptomer, som feber, utslett eller hovne kjertler.

Tap av vekt

Noen menn vil også begynne å oppleve en viss uforklarlig vekttap når infisert med viruset.

Apati

Avhengig av en manns hvite blodlegemer, kan han begynne å føle litt sløv og har en generell mangel på energi.

Hvor lenge før du kan teste for HIV?

Når en person har mistanke om at han er blitt utsatt for HIV-infeksjon ved seksuell kontakt, blodoverføring eller bruk av unsterilized nåler, er den første reaksjon til å motta en HIV-test. I virkeligheten tar HIV tid til å dukke opp i kroppen av en infisert person. Når kroppen begynner å bekjempe sykdommen, kan testingen foregår.

Time Frame

Det tar rundt tre måneder for kroppen å utvikle antistoffer for å bekjempe HIV. En nøyaktig test kan administreres på den tiden.

Interim

I løpet av de siste tre månedene før en test, de som tror de har blitt smittet bør avstå fra ubeskyttet samleie.

Test

En HIV-testen anvender en blodprøve for å teste for nærværet av HIV-antistoffer. Resultater finnes i to til tre dager.

Resultater

Tester som kommer tilbake positivt administreres igjen for nøyaktighet. Selv om en HIV-testen kommer tilbake negativ, er en oppfølging test anbefales etter seks måneder for å utelukke infeksjon.

Symptomer

Etter eksponering for HIV, noen pasienter har symptomer som hodepine, feber, hovne lymfekjertler eller utslett. Disse forekommer opp til en måned etter infeksjon.

HIV milde symptomer

Tidlig påvisning av HIV-viruset kan øke betydelig behandlingstilbud og redusere spredningen av HIV / AIDS. Fra barn til heterofile og homofile personer som kan ha vært utsatt for viruset, er testing viktig og bør oppnås umiddelbart. For en fullstendig liste over tidligfase, middels og sent i prosessen HIV symptomer, kontakt lege. Det følgende er en oppsummering av milde HIV symptomer med informasjon om tidlig, midt og sen infeksjon. Mens listen gitt her er korrekt og up-to-date, er det ikke omfattende, og bør ikke tas som eneste kilde for HIV / AIDS informasjon.

Tidlige symptomer

Tidlige symptomer på HIV kan variere, men ved infeksjon mange pasienter beskriver en utbruddet av influensa-lignende symptomer som feber, hodepine, sår hals, hovne lymfekjertler og utslett. Disse tidlige symptomene kan vedvare i en periode på to til fire uker. I løpet av denne perioden, vil immunsystemet sakte komme under angrep, og til slutt se en nedgang i T-hjelpeceller (CD4 lymfocytter) som resultat.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller brukes for å bekjempe virus-og bakterieinfeksjoner i kroppen. Imidlertid, når immunsystemet blir utsatt som et resultat av HIV-viruset, hvite blodceller blir færre i antall. Over tid (ca åtte til ni år), blir immunforsvaret så beseiret og kompromittert at et økt antall milde symptomer oppstå som kroppen ikke klarer å bekjempe HIV-viruset og den hvite blodlegemer synker mer og mer.

Milde symptomer

Ifølge Mayo Clinic, milde symptomer inkluderer hovne lymfeknuter (ofte en av de første tegn på HIV-infeksjon), diaré, vekttap, feber, hoste og kortpustethet. Disse symptomene merke en betydelig reduksjon av immunceller og fremme av HIV-viruset. Ettersom HIV-virus fortsetter å bryte ned immunsystemet, ødelegge T-celler, og å skape muligheter for infeksjon, vil milde symptomer fortsette å påvirke legemet.

Sluttfasen av HIV

Den endelige fasen av infeksjonen gir den mest signifikante uttømming av immunsystemet og total utvikling av viruset. Ifølge Mayo Clinic, symptomene vanligvis starter 10 år etter smitte, og kan inkludere soaking nattesvette, risting frysninger eller feber høyere enn 100 Fahrenheit (38 Celsium) i flere uker, tørr hoste og kortpustethet, kronisk diaré, vedvarende hvite flekker eller uvanlige lesjoner på tungen eller i munnen, hodepine, uklart og forvrengt syn og vekttap.

AIDS

I siste fase av infeksjonen, har HIV-viruset utviklet seg til AIDS og kroppen er på sitt mest svekket tilstand. Mange av de symptomer som oppstår er et resultat av opportunistiske infeksjoner. Andre symptomer er vedvarende, uforklarlig tretthet, hevelse i lymfeknuter i mer enn tre måneder, og vedvarende hodepine. Det er viktig å merke seg at noen av disse symptomene er assosiert med kreft som er vanlig i løpet av sent stadium HIV.

Har HIV føre til hudproblemer?

Dermatologiske problemer er særlig relevant i identifisering av tidlig innsettende humant immunsviktvirus (HIV) og kan fortsette i løpet av en infisert person levetid. HIV-positive individer med eksisterende seksuelt overførbare sykdommer, så som herpes, kan finne seg selv utsatt for hyppigere utbrudd.

Makulopapuløst utslett

I løpet av den tiden da en HIV-smittet person går gjennom prosessen med seroconverting (å bli HIV-positive), vanligvis ca to til tre uker etter smitte, kan han vise en makulopapuløst utslett. Dette utslett presenterer som en serie hevet, mørke humper, vanligvis i ansiktet og trunk området, men noen ganger på hender og føtter. Dette utslett er forbigående, varig i den tiden av serokonversjon - fra noen få dager opp til to ukers. Under asymptomatisk stadium av HIV, vil utslett ikke være til stede.

Kaposis Sarkom

Felles for HIV-pasienter er Kaposis sarkom, kreft som resulterer i tumorer i blodkarveggene. Kaposis sarkom presenterer som rosa, røde eller fiolette lesjoner i huden, inkludert munnen. Indre organer, for eksempel lungene og de av fordøyelsessystemet, kan også bli påvirket av Kaposis sarkom. Lesjoner kan reduseres ved bruk av antiretrovirale midler, men i enkelte tilfeller kan være nødvendig med kjemoterapi.

Herpes Zoster

Herpes zoster, også kjent som helvetesild, skjer på et mye høyere rente i personer som er HIV-positive, vanligvis i perioden når pasienten er ellers asymptomatisk. Før utbruddet av denne smertefulle sykdommen, kan pasienten oppleve hodepine, slapphet, og en kløe, prikking eller brennende følelse langs utbruddet området. Lesjoner - består av klynger av små blemmer - skjema i tre til fem dager, og til slutt danne sår og skorpe over. Healing tar fra to til fire uker. Arrdannelse og endring i pigmentering kan forekomme.

Herpes Simplex

De som er HIV-positive kan også ha blitt utsatt for herpes simplex virus som overføres ved ubeskyttet sex og forårsaker genital herpes. Oser, blødning sår på kjønnsorganene er kjent, så vel som på baken og anus. Herpes utbrudd utløses av mange faktorer, blant annet immunsystem undertrykkelse som skyldes HIV / AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). Personer som er HIV-positive har hyppigere og alvorlige herpes utbrudd som tar mye lenger tid å helbrede.

Molluscum contagiosum

Molluscum contagiosum, et medlem av pox virus familie, spres ved hud-til-hud kontakt eller ved å berøre forurensede gjenstander, som for eksempel dører og kraner. Det kan også spres gjennom seksuell kontakt. Molluscum contagiosum presenterer som små, runde, kjøttfulle papler med et innrykk eller "prikk" på toppen. Papler er generelt sett på kjønnsorganene, mage, innsiden av lårene og baken. Selv om de kan fjernes ved å gni eller skrape, gjør dette bare viruset sprer seg til andre deler av huden.

Vanlige Tidlige symptomer på HIV

HIV, eller humant immunsviktvirus, er viruset som forårsaker ervervet immunsvikt-syndrom (AIDS). HIV-viruset ødelegger immunsystemet over tid, noe som gjør det vanskelig å bekjempe infeksjoner. HIV overføres ved seksuell kontakt, bruk av forurensede nåler eller sprøyter, eller forurensede blodoverføringer og blodprodukter. I sjeldne tilfeller kan det overføres gjennom organtransplantasjon eller fra mor til barn under fødselen. Det finnes ingen kur for hiv eller aids, og den beste måten å unngå å bli smittet er å praktisere sikker sex og vet den seksuelle historien til alle dine seksuelle partnere. I mange tilfeller opplever ingen symptomer kort tid etter å bli smittet, men andre gjør opplever tidlige symptomer.

Hovne kjertler

Hovne lymfekjertler er en hyppig tidlig tegn på en HIV-infeksjon. Flere grupperinger av lymfeknuter er plassert over hele kroppen, men hevelse oftest oppstår i lymfeknutene i nakken, armhulene, lysken og under haken.

Influensalignende symptomer

Mange mennesker smittet med hiv vil utvikle influensalignende symptomer om to til fire uker etter å ha blitt smittet. Noen vanlige symptomer er feber, trøtthet eller en sår hals.

Munnsår

Noen mennesker med en HIV-infeksjon vil utvikle sår i og rundt munnen. En soppinfeksjon i munnen, noe som kalles trøske, kan forekomme.

Gjær infeksjoner

Kvinner smittet med hiv kan oppleve hyppige vaginal gjær infeksjoner som et symptom på sykdommen.

Diaré

Noen mennesker vil oppleve utbrudd av diaré som et tidlig symptom på en HIV-infeksjon. Men i mange mennesker med HIV, utvikler dette symptomet senere.

Andre symptomer

Andre tidlige symptomer på HIV inkluderer utslett, muskelsmerter eller stivhet og hodepine. I noen mennesker med HIV, disse symptomene utvikle år etter den første infeksjonen; i andre, er de et tidlig symptom.

Tidlig HIV Symptomer hos menn

Tidlig HIV Symptomer hos menn


Når noen har testet positivt for HIV, betyr det at han har kjøpt humant immunsviktvirus. Dette viruset er årsaken til AIDS, ellers kjent som ervervet immunsvikt syndrom, som skader en persons immunsystem, noe som gjør det vanskeligere å bekjempe sykdommer og sykdommer. Hanner kan vise symptomer på svært utbruddet av tilstanden.

Fever

En av de mest vanlige tidlige symptomer HIV, det være seg mann eller kvinne, vil innebære en viss grad av feber. Denne spesielle symptom manifesterer vanligvis kort tid etter smitte, alt fra to til fire uker, og forsvinner akkurat som alle andre forkjølelse eller influensa. Feber er vanligvis mild i naturen, kjører et sted rundt 100-101 grader F.

Hodepine

Ofte vil en mann med HIV finne at feberen vil bli ledsaget av periodiske episoder av mild til moderat hodepine. Disse hodepine vil være akkurat som alle andre hodepine du har kanskje allerede møtt i livet ditt, og vil svare på ibuprofen, paracetamol eller aspirin.

Hovne kjertler

En annen ganske vanlig symptom av HIV i mennesker, er en viss mengde av hevelse eller betennelse i ett eller flere av de lymfekjertler i kroppen. Han kan merke en kjertel i halsen, armhulen eller lysken har blitt litt hoven, hevet og fast. Mesteparten av tiden, vil dette hevelse eller betennelse ikke ta noen form for smerte eller ubehag i kjertelen, selv ved berøring, og er ofte forvekslet med en annen sykdom.

Fatigue

Mange menn nylig smittet med HIV merke en endring i deres nivå av energi eller utholdenhet, blir uforklarlig trøtt eller sliten mer enn normalt. Fysisk trening kan påvirke dem annerledes. De kan føle seg litt mer sliten etter en dag på jobb.

Utslett

Noen ganger vil et tidlig symptom på HIV-ene i form av en enkel utslett som ser ut som flekker av hud som er litt misfarget fra andre områder. Utslettet kan dukke opp, og det vil vanligvis forsvinne innen en uke til en måned etter at den først ble utviklet.

Tidlig stadium HIV Symptomer

HIV er en livstruende, degenerative virusinfeksjon av immunsystemet som fører til aids. HIV (humant immunsviktvirus) angriper immunceller i kroppen, ødelegge deres evne til å bekjempe sykdom. På grunn av den reduserte immunrespons, andre infeksjoner som virus, sopp eller bakterier er i stand til å forårsake alvorlig sykdom. Forkjølelse er lett inneholdt og fjernet fra kroppen ved sitt immunsystem, men pasienter med HIV ikke er i stand til å bekjempe sykdom så vanlig forkjølelse kan faktisk være dødelig for en smittet person.

Tidlige symptomer

HIV har en lang latenstid, så mange pasienter føler seg friske i flere måneder etter eksponering. De fleste mennesker har en kort periode hvor de opplever influensalignende symptomer etter to til tre uker for å bli smittet. Dette varierer imidlertid blant pasientene. Initial, førstetrinn symptomer på HIV er milde. En pasient kan oppleve noen symptomer i det hele tatt. Felles advarsel tegn på HIV-infeksjon er uforklarlig feber, hodepine, hovne lymfeknuter og utslett.

Midt-Stage Symptomer

I tidlige stadier, kan pasienter føler mildt syke, men de er i stand til å fortsette normal aktivitet. Selv om symptomer er ikke åpenbare, er pasienten fremdeles i stand til å overføre viruset til andre. De midterste scenen symptomer kan vare i flere år, men viruset fortsetter å gjenskape i vertens immunceller ødelegger T-hjelpeceller som er en viktig del av en persons immunsystem. I løpet av denne tiden, kronisk tretthet, hovne lymfeknuter, vekttap og kortpustethet kan forekomme.

Transmission

Selv om seksuell overføring er den mest kjente årsaken, er den høyeste sannsynligheten for HIV-smitte blant sprøytemisbrukere. Sjansene for HIV-smitte er betydelig økt med ubeskyttet sex og intravenøs narkotikabruk kombinert. Blodoverføringer er en annen mulighet for infeksjon, men sykehus og blodbanker har bedret sin screening for HIV-antistoffer i blodet.

HIV kan overføres fra mor til barn. Omtrent 600.000 spedbarn smittes årlig med hiv fra sine mødre enten fra fødselen eller gjennom amming. I USA er de fleste kvinner screenet for HIV før fødselen, men forekomsten er høy i utviklingsland der testene ikke er tilgjengelige.

Behandling

Med omfattende forskning gjennom årene, har det medisinske fellesskapet utviklet potent anti-virus medisiner som strekker HIV-pasienter 'levetid ved årene. Målet for behandlingen er å undertrykke symptomer og senke mengden av viruspartikler ble detektert i blodet. HAART (høyaktiv antiretroviral terapi) er kjent som "cocktail" behandling for HIV. Denne blanding av anti-virale komponenter består av tre eller flere løsninger som er tilpasset til pasientens scenen og symptomer.

Forebygging

Det er ingen vaksine mot HIV, slik forebyggende tiltak er den beste måten å kontrollere infeksjonen. Bruk alltid kondom ved seksuell aktivitet, og aldri dele nåler. Hvis du er i et monogamt forhold, vet partneren din status og få testet. I tillegg forskning i 2006 av National Institutes of Health (NIH) viser at omskjæring hos menn redusert muligheten for overføring av 53 prosent.

Grunnleggende symptomer på HIV

HIV har blitt en av de mest forsket virus i medisin i dag. Men selv med all den forskningen som har blitt gjort, kan HIV fortsatt eksisterer i folk som ikke aner at de har kontrakt sykdommen.
Viruset spres gjennom utveksling av kroppsvæsker, spesielt under seksuell kontakt.

Identifikasjon

HIV er en forkortelse for humant immunsviktvirus. I de enkleste vilkårene, er HIV en infeksjon som angriper kroppens immunsystem. HIV ødelegger de hvite blodcellene i kroppen - kjent som CD4 T-celler - som kroppen trenger for å bekjempe sykdommen. HIV er ikke AIDS, men heller de første stadiene av AIDS. Det er mulig å ha HIV som ikke utvikler seg til AIDS.

Betydning

Den aller første symptomene på HIV kan ikke oppdages uten en blodprøve. Når HIV går inn i en persons kropp, kroppen begynner umiddelbart å utvikle en serie av antistoffer for å bekjempe viruset. Den blodprøven viser nærvær av disse antistoffene.

Effekter

I noen tilfeller HIV-infeksjonen ikke produserer fysiske symptomer, men disse symptomene er ofte feilaktig som en mer vanlig sykdom ved personen som lider av dem. Disse er vanligvis influensaliknende symptomer som feber, hodepine eller vondt i halsen.
Litt mer aggressiv tidlige symptomer som hovne kjertler og en merkbar rødt utslett på huden vil noen ganger føre en person til å få testet for en virusinfeksjon, og dette ville være når hiv blir oppdaget.

Betraktninger

Et annet symptom på HIV er konstant trøtthet. Det er viktig å huske at det er mulig å ha HIV i år og vet aldri det. Tendensen for HIV for å ikke vise symptomer er en viktig grunn til at det er viktig for seksuelt aktive mennesker å motta regelmessige blod arbeid gjort.

Advarsel

Selv om du er klar over at du har HIV-viruset fordi du ikke viser noen fysiske symptomer, og du ikke har hatt en blodprøve, når du er smittet med HIV er det mulig for deg å smitte andre.