Digidexo.com

kløe inni tærne

Definer Veggedyr

Veggedyr er små, parasittiske bugs som er aktive om natten og overleve av blod av mennesker og dyr. Bitt av veggdyr produsere betennelser og andre visse symptomer på smitten.

Utseende

Veggdyr er svært liten - vanligvis mindre enn 0,2 inches lang, ifølge Mayo Clinic. Parasittene er en rødbrun farge og har seks bein.

Typer Symptomer

Symptomer på veggdyr inkluderer utseendet på rød renner så store som 8 inches i diameter, kløe, blemmer, mindre pus fylte sekker og utslett som ligner elveblest.

Kilder

Veggdyr reise på dyr, inni klærne og innen bagasjen når du reiser. Med begrensninger på enkelte plantevernmidler som DDT, er det få ting som dreper veggdyr, noe som gjør angrep av parasitten mer vanlig enn i tidligere tiår.

Risiko

Noen veggdyr bære smittsomme sykdommer som hepatitt B eller Chagas 'sykdom. Det er også en risiko for å utvikle alvorlige allergiske reaksjoner på veggdyr, inkludert sjokk.

Behandling

Aktuell krem ​​og muntlig antihistaminer lindre kløe forårsaket av veggedyr. For noen alvorlige infeksjoner, kan en antibiotika medisiner være nødvendig.

Clean-Up

Eventuelle sengetøy eller klær som har kommet i kontakt med veggdyr må enten frosset i 24 timer eller vaskes i veldig varmt vann. Ditt hjem må støvsuges daglig, med vakuumposen frosset også. Det er også nødvendig å behandle grunnlaget for huset ditt med et insektmiddel som permetrin.

Black Walnut Trees & Poison

Black Walnut Trees & Poison


Svart valnøtt trær er giftige for planter. Trærne kan også ha negative helsemessige konsekvenser for dyr og mennesker.

Svart Walnut Tree

The Black Walnut treet (Juglans nigra) finnes i hele det østlige USA i elven Missouri. Trærne vokser godt i fuktig jord og er motstandsdyktig mot sykdom og insekter. Svart valnøtt trær har spiselige nøtter og veden brukes til møbler.

Juglone

Svart Valnøtt trær produserer den giftige kjemiske Juglone (5 hydroxy-1, 4-napthoquinone). Den kjemiske, ifølge The University of Georgia College of Agricultural og miljøvitenskap, stammer inni trærne som giftfri prejuglone. Skade på treet fra andre planterøttene, eller insekter, eller mennesker kutte treet, bringer prejuglone til bark og oksiderer den kjemiske inn Juglone.

Black Walnut Trees og effekter på planter

Svart Valnøtt trær kan være dødelig for noen planter. Ettårige, frukt og grønnsaker er sårbare. Stauder er også i fare. Juglone kan skade flere varianter av busker og trær. Black Walnut bladene skal ikke brukes til kompost eller bør noen del brukes til mulch fordi giftige kjemikalier forbli i råtnende blader. Flere varianter av trær, busker, stauder og blomster tåler Juglone.

Black Walnut Trees And Horses

Svart Valnøtt spon bør ikke brukes som hest sengetøy. Sagmugg kan forgifte hester. Ontario Ministry of Agriculture Mat og Rural Affairs nettside sier at disse dyrene kan utvikle forfangenhet, en fot betennelse, fra spon eller lungesvikt fra pollen. Fjern de forgiftede spon eller stabile hester bort fra Black Walnut trær. Oppsøke veterinær for riktig behandling.

Black Walnut Trees And Humans

Juglone forgiftning kan påvirke mennesker. Black Walnut pollen kan forårsake lungesvikt. Du må ta vare når kutte ned trær fordi sagflis, ifølge Worksafe Alberta, kan forårsake dermatitt, rhinitt (rennende nese) og mulig astma. Bruk alltid verneutstyr når trær kutte og ta kontakt med en lege hvis du har symptomer.

Stretching Metoder for skoliose

Tøyningsøvelser for folk med skoliose er ment å styrke og forlenge musklene som støtter ryggsøylen. Målet er å øke styrken av en rekke av disse muskler. Ifølge National Skoliose Foundation, men det er ingen kjent kur for skoliose, tøyningsøvelser gjøre det lettere for folk med skoliose å leve smertefritt.

Yoga

Gjør yoga. Yoga har en rik historie som går tilbake 3000 år og er kjent for sine postural bevissthet og justerings prinsipper. Praktisere yoga vil hjelpe deg i å utvikle en bedre holdning, noe som fører til bedre funksjon og mindre smerter. Ifølge National Skoliose Foundation, kan innlemme yoga Postures i din daglige rutine høste mange fordeler. Den strekker metode for folk med skoliose vil hjelpe lindre både smerter og tetthet.

Varier yoga Postures. Yoga bruker mange stillinger som utvikler fleksibilitet i ulike muskelgrupper som støtter ryggsøylen. Det er Postures å strekke ryggmusklene, hamstrings, hip flexors, quadriceps (lår muskler) og magemusklene. Stående positurer kan styrke bena mens også strekke ulike deler av kroppen din. Når bena er styrket, det skaper et grunnlag for ryggraden din til å bli mer fleksibel og flytende. Din kroppsvekt blir så båret av bena, ikke ryggraden din.

Blir lettere å puste. Yoga streker pusten bevissthet og kan øke pusteevne, ifølge National skoliose Foundation. Mange mennesker med skoliose har dårlig lungekapasitet. Ved hjelp av yoga kan strekke ut musklene mellom og rundt brystkassen og gjøre det lettere å puste.

Gjør en begynnelse tilbake stretch. Lå med ansiktet ned på en floormat med armene foran deg. Løft høyre arm og venstre ben. Stretch. Hold i fem sekunder. Ta fem åndedrag mens du holder denne posisjonen. Tilbake til utgangsstilling. Gjenta på motsatt side.

Pilates

Begynn pilates. Pilates hjelper deg å styrke og strekke ryggraden fra innsiden. Utgangspunktet er bekken foundation, ifølge pilates-pro.com. Bekken fundament består av bekkenbunnen og innsiden av lårene. Tøyningsøvelser for folk wtih skoliose fokus på å hjelpe dem rekalibrere og finne en nøytral postural posisjon.

Gjør et bekkenbunnstrening. Ifølge pilates-pro.com, vil dette tøyningsøvelser både balansere på innsiden av lårene og koordinere dine indre bekken muskler. Legg inn en treningsmatte på et fast underlag. Lå på matten i liggende stilling (på ryggen). Løft bena en av gangen inn i table-top posisjon. Lårene vil være vertikal og kalver parallelt til overflaten. Åpne lårene tidligere hip bredde.

Fortsatt liggende på matten, plasser hendene inni knærne med håndflatene åpne. Løft baken mot hodet. Klem og hold i fem sekunder. Trykk bena mot hendene. Sakte og forsiktig trykk bena mot hverandre til de er omtrent fem inches fra hverandre. Hold i fem sekunder. Hold kontrahering musklene dine. Slipp og gå tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

For først tidtaker

Har en katt stretch. Denne yoga holdning er en god strekk øvelse for folk med skoliose. Mens legging i senga, gjøre en full-body stretch.

Gjør Pilates kjerne strekninger. Også mens legging i senga, stramme magemusklene. Føler ryggraden forsiktig strekke mot sengen. Med armene på din side, forsiktig heve armene av sengen. Hold armene rett. Sakte senke og heve dem. Fortsett i fem sekunder. Slapp helt av.

Hvordan få hjelp etter å ha Mugged

Du har blitt ranet. Du har kanskje vært redd for døden, forslått eller bare sint og uskadd. Du føler deg krenket og hjelpeløs, og du aner ikke hva jeg skal gjøre først. Å vite hva du skal gjøre etter noen forbrytelse vil sannsynligvis ikke minske effekten det har på deg, men det vil hjelpe deg til å omgruppere og ta ansvar, og føler mindre maktesløse - etterpå.

Bruksanvisning

•  Hold hodet kaldt. Etter raner blader, når han er helt ute av syne, først da er du trygg for å gjøre noe. Først bør du forsikre deg om at du er nå trygg. Hvis du er på en mørk gate eller i et isolert sted som et parkeringshus eller en bakgate, komme i sikkerhet først. Komme til et sted hvor det er mennesker og lys. Hvis du har en bil, bare kjøre ut av det eller få på en buss. Når trygg, så kan du ringe politiet.

Tips politiet alt du kan huske: personens høyde, vekt, farge, etnisitet, klær, tatoveringer, smykker, arr, øyenfarge, aksent, stemme og ordene de snakket og absolutt alt annet du lagt merke til kan være til hjelp. De kan være piecing din informasjon sammen med flere andre folks kontoer, og jo mer de har, jo raskere de kan få raner vekk fra gatene. Også fortelle dem nøyaktig hva som ble tatt, ikke bare lommeboken, men hva som er i lommeboken-kredittkort, lisens, kontanter, smykker og se, for eksempel.

Vit at du må beskytte deg selv mot raner bruke eller selge uansett personlig informasjon han har fått. Du er nødt til å endre dørlåser hvis du har overlevert din adresse og nøklene som i en håndveske snatching. Ringe hver kredittkortselskapet for de kortene du hadde, og fortelle dem at kortet har blitt stjålet, og ingen vil bli betalt på den eller en annen kort, slik at de er til å nekte alle kjøp. Ring banken hvis debetkort eller sjekkhefte ble stjålet. Alt du kan gjøre henne, dessverre, er stenge kontoen din, og håper han har ikke brukt debetkort ennå. Hvis det er om natten og banken ikke er åpen, kan du være ansvarlig for gjelden pådratt. En politianmeldelse vil hjelpe deg å bekjempe det, men vær oppmerksom på at du kan ikke vinne denne.

Ring førerkort byrå og rapportere lisensen din stjålet og du trenger en ny en. Bureau skal være i stand til å hjelpe deg den dagen. Ring lege hvis du hadde noen medisiner som du trenger som ble stjålet og fortelle dem at du har blitt ranet, du laget en politirapport og narkotika ble oppført på den. Å unngå folk scamming dem, må legene ikke liker å utstede visse medisiner 'resepter basert bare på noens ord. Hvis du kjenner legen godt, vil det ikke være et problem, men en politirapport er alltid din beste forsikring her, også.

Lær av denne erfaringen. Holde din personlige informasjon i en liten flat sak inni klærne. Hold et par dollar og supermarked peker kort, men ingen lisens eller sjekkhefte. Debetkort er den enkleste ting for noen andre å bruke så mange, mange steder ikke be om ID med dem. Hvis de bruker kreditt de ikke trenger en PIN-kode, bare en signatur av navnet på kortet, så hold hendene dine på dette alltid. Når du har å komme på gata eller du reiser alene, stokk som glidelås tilfelle under klærne. De fleste ranere vil åpne og lukke vesken eller lommeboken raskt hvis i det hele tatt og kjøre. Hvis den ikke er tømt ser du bør være i orden.

Tips og advarsler

  • Beskytt din private informasjon. Ikke noen gang bære en trygdekort med deg-det hører hjemme i en bankboks.
  • Aldri holde debetkort (som absolutt alle kan ganske trygt bruke) hvor som helst, men skjult på din person når du reiser.
  • Aldri få øyekontakt med alle som betyr å rane eller skade deg-det er sett på som en aggressiv trekk, og det kan gjøre ham mer egnet til å skade deg, eller å bekymre deg å identifisere ham.

Slik unngår du at blodbårne patogener

Blodbårne patogener er mikroorganismer i blod og andre kroppsvæsker som kan forårsake sykdom. Hepatitt B-virus (HBV), hepatitt C-virus (HCV) og human immunsviktvirus (HIV) er blant de patogener angå. Bruken av Universal forholdsregler og egnet personlig verneutstyr kan redusere risikoen for å pådra en bloodborne patogen. Mange humane patogener kan spres ved kontakt med en infisert person blod eller andre kroppsvæsker. Riktig bruk av tekniske installasjoner, desinfeksjon, sanitization og bruk av personlig verneutstyr (PVU) kan redusere eller eliminere risikoen for forurensning.

Slik unngår du at blodbårne patogener

•  Identifiser aktiviteter og steder hvor kontakt med blod, kroppsvæsker eller andre potensielt smittefarlig materiale kan oppstå. Lager disse områdene med hansker, visir, vernemasker og vernebriller. Hold antiseptisk såpe på håndvaskstasjoner eller gjøre flytende rensemiddel tilgjengelig hvis håndvask ikke er mulig. Har faste eller bærbare øye-vaskestasjoner tilgjengelig.

Hold førstehjelp kits utstyrt med hansker, masker, ansiktsskjermer og vernebriller. Inkluder antiseptiske servietter og hånd sanitizer i førstehjelp prosjektpakker som brukes i områder uten hånd-vaskemuligheter.

har beholdere for nåler, skalpellblader, knust glass og andre skarpe gjenstander tilgjengelig for disponering av disse farene. Hvis en "beholder for skarpe gjenstander" er ikke tilgjengelig, enten bruke en punktering-proof container for å holde de skarpe gjenstander eller unngå håndterer dem.

Bruk alltid Universal forholdsregler når du håndterer en pasient eller førstehjelp saken. Behandle alle pasienter eller førstehjelp ofre individuelt som en kilde til blodbårne patogener. Ta alle forholdsregler for å hindre deg selv og andre mot forurensning. Fjern og kast hansker i en biologisk avfallsbeholder mellom individer.

Kast all verneutstyr i en biohazard pose før du forlater behandlingsområdet. Fjern hansker vare. Ta hanskene ved å trekke den første hanske av ved håndtering av bare utsiden av hansken. Deretter holder det i din hansker hånd, fjerne de gjenværende hansken ved å sette fingrene inni hansken og snu den innsiden ut over det første hansken. Du kan håndtere innsiden av hansken som du kaster den fjernet par.

6. Vask og desinfisere hendene ofte. Hold hendene borte fra dine øyne, nese og munn før de er vasket og renset. Hvis kroppsvæsker komme inn i nesen, blåse nesen. Hvis væske kommer i munnen, skyll munnen med vann og en antiseptisk munnvann. Vask øyet i minst 15 minutter hvis det er forurenset med blod eller kroppsvæsker. I alle tilfeller av eller mistanke om forurensning, bør du oppsøke lege for å få råd og evaluering.

Hint

  • Hold alltid en barriere mellom deg og en annen persons kroppsvæske. Bruk en plastpose eller plastfolie hvis hansker er ikke tilgjengelig.
  • Ikke del eller gjenbruke sprøyter. Bruk bare sterilisert utstyr for tatoveringer og piercinger Ikke del tannbørster, barberhøvler eller andre personlig pleie elementer som kan være forurenset med blod eller andre kroppsvæsker.

Vil Begrens Shoes Årsak Corns på tærne?

Vil Begrens Shoes Årsak Corns på tærne?


En podiatrist, eller foten lege, vil fortelle deg at de behandler liktorn og hard hud mer enn noen annen problem. En svak rubbing kan bli en sårt område på en tå, og hvis ignorert eller venstre ubehandlet, kan det slå inn i en mais. Ja, trange, dårlig tilpasset sko føre til liktorn - og raskt.

Hva er liktorn?

Liktorn er kroppens reaksjon på trykk og friksjon. Hvis en tett skoen er knuse tærne ene mot den andre, et mykt korn på innsiden av den lille tå mest sannsynlige, kan det sikkert følger. For å beskytte seg mot rubbing, tykner huden og blir irritert, rød og deretter smertefullt. Uten riktig oppmerksomhet, kan denne lille gnaget området blitt abscessed eller sår lignende --- et åpent sår.

Årsak og Effect

Liktorn er en felles klage fra kvinner som bærer fasjonable sko, hovedsakelig høye hæler eller trange spisse sko. Tettheten i tå boksen kramper tærne og trykket bygger. Derfor tær slipes mot skinn av skoen og harde liktorn skjemaet. Liktorn kan bygge i alle størrelser og fasonger.

Folk som utvikler hammertoe --- en bøyd felles innenfor toe --- er også underlagt liktorn fordi deres tilstand kan bli en misdannelse, heve tær og presser dem mot skoen overflate. Og ifølge footphysicians.com, «[I] ll sittende sko kan faktisk føre til at kontraktur som definerer hammertoe."

Symptomer Utvikle

Det finnes to typer av liktorn, harde og myke. Den harde korn danner vanligvis på toppen av en tå, blir sår fra å gni og utvikler et hardt skall-lag for å bekjempe kilden. En myk mais, derimot, vokser mellom tærne --- vanligvis den fjerde og femte tå --- grunn til tærne blir klemt sammen. Fordi det er i et fuktig område, blir det en myk brak av huden.

Potensialet mais starter med rødhet og deretter blir gul eller grå som det fortsetter å være irritert; noen ganger liktorn danne en hard kjerne senter kalt en rot. Leger henviser til denne hud-jevning prosess som hyperkeratose.

Roten til problemet

For å kvitte seg med en mais den første tingen å gjøre er å erstatte skoene som skapte den med en bedre sittende par. Eller endre stilen helt, fra en høy hæl til en kattunge hæl eller ballett flat med et bredere tå området.

Du kan behandle kornet med en over-the-counter produkt som en mais remover lim. Dette er vanligvis en myk pute med en salisylsyre prikk i sentrum (på størrelse med en liten mol). Syren bryter ned den tøffe huden slik at den kan fjernes, mens utsiden puten beskytter det skjer igjen. Hensyn må tas, men fordi syren vil også spise den omkringliggende huden, så du må plassere riktig.

Legens Aid

En fotterapeut kan også fjerne et korn; hun vil mest sannsynlig barbere det av med et skarpt instrument, og deretter bruke en mild pad eller moleskin patch for helbredelse. Hvis du ønsker å unngå dette, nøye overvåke dine føtter og kjøpe sko for komfort i stedet for mote.

Den gjentakende Corn

Noen ganger uansett hva du gjør kornet kommer tilbake. Du kan være over-pronating eller hyper-pronating --- snu foten din når du går --- og abnormitet skaper press. Du må kanskje prøve en bue støtte eller en orthotic --- en passende enhet --- inni skoene.

Folk med dårlig sirkulasjon eller diabetes må du være ekstra årvåken i forhold til sine føtter, som en enkel mais kan bli et alvorlig hinder eller et farlig problem.

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.

Hvordan holde fra å låse knærne

Hvordan holde fra å låse knærne


Låsing av kneet eller manglende evne til å rette det hele veien er et symptom som følger noen ganger med smerter i kneet. En låst kne oppstår når kneet er for smertefullt å gi rom for et bredt spekter av bevegelse. I de fleste situasjoner er egenomsorg nok til å behandle og stoppe symptomer som låste knær. Men forebygging er også viktig og nyttig å stoppe kneproblemer før de blir verre.

Hvordan holde fra å låse knærne

•  Opprettholde en sunn vekt. Ekstra pounds på rammen gir en belastning på knær som kan føre til skade.

Vær klar over hvordan du trener. Vær oppmerksom når du løfter vekter at knærne ikke er låst. Bytt til svømming eller lav-impact aktiviteter som ikke sliter på kneet så mye som løping eller vektløfting. Strekk før du trener.

Arbeidet med å styrke musklene rundt knærne, slik som quadriceps og hamstrings. Disse musklene vil støtte kneet og vil begrense avhengigheten av den.

Bruk en knee brace for å bidra til å gi støtte til kneleddet. Den brace vil holde kneet låser seg når du går eller bøye seg ned for å plukke opp noe.

Vær bevisst når du løfter noe tungt at du ikke låse knærne. Be om hjelp hvis du tror noe vil være for tung for deg å løfte på egen hånd.

Hvordan diagnostisere flåttbårne sykdommer

Hvordan diagnostisere flåttbårne sykdommer


Flått kan føre til flere infeksjoner, og den spesifikke diagnose for en hvilken som helst av dem kan være vanskelig fordi en pasient kan bli smittet av mer enn en sykdoms fra samme flåttbitt. Symptomene på flåttbårne sykdommer også kan være ganske like, ytterligere compounding problemet. Følgende trinn viser hvordan du kan diagnostisere de vanligste flåttbårne sykdommer.

Hvordan diagnostisere flåttbårne sykdommer

•  Innse at flåttbårne sykdommer er vanligvis diagnostisert klinisk fordi spesifikke laboratorietester er vanligvis ikke tilgjengelig. Selv når de er, er behandlingen vanligvis begynt uten spesifikke tester på grunn av alvoret i mange av disse sykdommene.

Detect antistoffer for Borrelia burgdorferi, som forårsaker Lyme sykdom. Disse antistoffer er vanligvis påvises i løpet av 6 dager etter infeksjon med en enzym-bundet immunoabsorbans assay test. Denne testen er utsatt for falske positiver; det bør bekreftes med en Western immunoblot.

diagnostisere Rocky Mountain Spotted Fever basert på klinisk vurdering og pasientens historie og begynne behandlingen før laboratoriebekreftelse. Diagnosen kan bekreftes senere med en indirekte hemagglutination assay (IHA), immunfluorescens assay (IFA) og latex agglutinasjon.

Gjenkjenn babesiois hos pasienter med anemi, redusert hemoglobin og hemoglobinuri. De fleste pasienter har også trombocytopeni, og Giemsa- eller Wright-farget blodflekker kan vise Babesia. En IFA kan bekrefte diagnosen fordi de fleste akutt syke pasienter har en antistofftiter forhold som er større enn 1: 1024.

Identifisere ehrlichiose klinisk. Diagnosen kan bekreftes ved en fire-fold økning i antistoffnivå mellom akutt og rekonvalesent scenen.

Blodbårne infeksjoner

Forskjellige moduser av smitteoverføring eksisterer, inkludert seksuell, luftbåren, og blod båret. Blodbårne infeksjoner oppstår når infisert blod infiserer en mottakelig person. De kan være forårsaket av virus som hepatitt B, bakterier av alle typer, og parasitter som Plasmodium arter. For å unngå å bli smittet, er blodbårne forholdsregler, som å bruke hansker og vernebriller brukes av de som arbeider med blod.

Infeksjon Transmission

Infeksjoner er klassifisert av smittemåten. For eksempel er seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) overføres ved seksuell kontakt. Andre former for overføring inkluderer: airborne, dråpe, matbåren, vannbåren, og blod båret. Blod båret infeksjon oppstår når en følsom person blir utsatt for den forurensede blod av en smittet person. Dersom utsatt persons blod blir blandet med infisert blod og en infeksjon oppstår, er dette kjent som en blodbåren infeksjon. Virus, bakterier og parasitter alle kan bli overført av blod.

Virusinfeksjoner

Virus som er tilstede i blodet når som helst under infeksjonen kan klassifiseres som blod båret. Den vanligste av disse i USA inkluderer hepatitt B, hepatitt C og HIV. Jo mer alvorlig og nesten 100% dødelig Ebola-viruset er også blodbåren, men det en svært sjelden virus sett bare i Afrika siden den ble oppdaget. Disse virusene ikke overleve lenge utsiden av blodet, siden, ved definisjon, må virus-celler til å formere seg. Avhengig av virus, når de er tørre i et tidsrom, eller utsettes for ultrafiolett lys, er de ikke lenger er smittsomme.

Bakterielle infeksjoner

I motsetning til virus, trenger bakterier ikke trenger en vert for å overleve. De bare krever ernæring av noe slag for å vokse og formere seg. Som et resultat, kan bakterier som finnes overalt i miljøet. Også i motsetning virus, bakterier kan selv kjøre, flytter fra ett sted til et annet riktignok veldig sakte. Når bakterier infisere en person, er de i stand til å migrere inn i blodet, en tilstand som kalles bakteriemi eller sepsis. Selv om immunsystemet er svært effektiv til å fjerne bakterier fra blodet, kan enkelte bakterie unngå immunsystemet eller invaderer en person med et svekket immunsystem. Eksponering for blod av en infisert person, ved uhell eller gjennom en blodoverføring, kan overføre bakteriene til en ny person.

Parasittinfeksjoner

En annen gruppe av organismer som er i stand til å gå over fra en person til en annen gjennom blod er parasitter. Den vanligste av disse er Plasmodium arter av parasitter, som forårsaker malaria. Den klassiske modusen for overføring for malaria er ved et myggstikk. Som et resultat er malaria også klassifiseres som en vektor-borne infeksjon. Imidlertid har tilfeller av malaria er dokumentert ervervet gjennom blodoverføringer og fra mor til barn under fødselen.

Blodbårne Forholdsregler

Fordi en person med en blodbåren infeksjon ikke kan utvise sykdommen for en tid etter å ha blitt smittet, må folk som jobber med blod eller blodprodukter praktiserer et sett med kjente forholdsregler som blodbårne forholdsregler. Dette inkluderer bruk av hansker, kjoler eller lab strøk, beskyttelsesbriller eller sprutsikre glass, og riktig disponering av skarpe gjenstander (som nåler og kirurgiske instrumenter). Disse forholdsregler er praktisert med alt blod fra alle pasienter, uavhengig av en hvilken som helst tidligere testing utført på pasientens blod.

Hvordan Kill Matbårne Bakterier

Hvordan Kill Matbårne Bakterier


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, opp til 76 millioner sykdommer og 5000 dødsfall per år forekommer i USA på grunn av matbårne sykdommer. Salmonella, listeria og toxoplasma er den mest alvorlige av disse og føre opp til 75 prosent av dødsulykkene. Symptomer som diaré, kramper, oppkast og feber er vanlige indikatorer på en matbåren sykdom som er forårsaket når bakterier overføres først på mat og deretter inn i mennesker. Unngå ubehagelige og noen ganger farlige virkningene av matbårne sykdommer ved å drepe bakterier og hindre spredning.

Hvordan Kill Matbårne Bakterier

•  Rengjør kjøkkenet. Vask alle skjærebrett i varmt såpevann eller i oppvaskmaskinen. Tørk av overflatene med anti-bakterielle våtservietter.

Vask hendene grundig med anti-bakteriell såpe og varmt vann etter håndtering rå mat, toalettbesøk eller bleieskift. Dette vil hindre spredning av bakterier og drepe noen som blir tilbake på hendene.

Skyll frisk frukt og grønnsaker under rennende vann og skrubb tøff skinn, som poteter, med en børste.

separate kjøtt, fjærfe, sjømat og egg i kjøleskapet. For å unngå krysskontaminering, sikre at de ikke kan berøre hverandre. Dekk maten godt med kjøkkenfilm eller folie, eller bruke forseglbare beholdere eller poser. Bakterier formere raskt når ulike typer mat mix.

Kontroller at maten er tilberedt på riktig temperatur. Bruk et steketermometer for å sjekke den interne temperaturen. Dette er spesielt viktig med store stykker av kjøtt eller fjærfe fordi, selv om utsiden kan virke kokt, kan den interne temperaturen være vesentlig lavere. Kjøtt og egg retter bør ha en indre temperatur på 160 grader F og fjørfe av 165 grader F. Bakterier blir drept av de høye temperaturene.

Kontroller gjenoppvarmet mat serveres ved riktig temperatur. Bruk steketermometer for å sjekke det er 165 grader F.

Kjøle fersk mat så snart som mulig. La aldri ferskt eller kokt mat ved romtemperatur i mer enn to timer. Alltid tine maten i kjøleskapet. Bakterier kan ikke formere seg når maten holdes kjølt.

Kontroller temperaturen i kjøleskap og fryser. Et kjøleskap bør ikke være mer enn 40 grader C og en fryser mindre enn 0 grader F.

Hvordan Lose jeg vekt over knærne?

Hvordan Lose jeg vekt over knærne?


Ulike typer kroppen bære overflødig vekt på forskjellige steder. Mange mennesker bærer overvekt i beina, rett over knærne. Selv om det ikke er slike ting som spot reduksjon, det er skritt du kan ta for å fjerne overflødig fett og styrke muskler til å hjelpe til med generelle vekttap mens toning visse kroppsdeler.

Diet

Konsumere en diett som er lav i fett og sukker og høy i protein, frukt og grønnsaker. Når du forbereder protein, velger tilberedningsmetoder som dampende, grilling og broiling i stedet for steking, og erstatte hvite matvarer som pasta og brød med hele hvete og korn varianter. Målet for 3-4 porsjoner hver av frisk frukt og grønnsaker per dag.

Gjør Cardio

Prøv å få inn minst tre 20-minutters økter med kardiovaskulær trening i uken. Dette vil hjelpe til å stimulere vekttap. Oppoverbakke, sykling, hoppe tau og bruk av maskiner som elliptiske trener er gode cardio øvelser som også bidrar til å styrke musklene.

Styrke Train

Målet for tre 20-minutters økter med styrketrening i uken. Velg øvelser som vil tone låret området som knebøy og utfall. Hold vekten du bruker lys, slik at du stramme og tone, snarere enn bulk opp.

Beskriv blodbårne patogener

Beskriv blodbårne patogener


Blodbårne patogener er sykdomsfremkallende organismer som finnes i blodet, medisiner laget av blod (slik som immunoglobulin), og andre kroppsvæsker. Utveksling av disse væsker kan overføre sykdom fra ett individ til et annet. Disse patogener kan føre til alvorlig sykdom, kronisk infeksjon og død.

Hepatitt

Hepatitt B-virus (HBV), hepatitt C-virus (HCV) blir overført som blodbårne patogener som angriper leveren. Dette er to av de patogener som førte til utviklingen av den Yrke Safety and Health Verkets blodbårne patogen retningslinjer.

Humant immunsviktvirus (HIV)

HIV patogen, som kan føre til ervervet immunsvikt syndrom (AIDS), er en annen av de betydelige blodbårne patogener av bekymring til OSHA og medisinske fagfolk.

Andre patogener

Andre sykdomsfremkallende virus, bakterier, sopp og encellede organismer kan fungere som blodbårne patogener. Disse inkluderer malaria, syfilis, arbovirus infeksjoner, brucellose, dengue feber, leptospirose, relapsing feber, stivkrampe, viral hemoragisk feber og andre organismer.

Spre sykdom

Blodbårne patogener overføres når infisert blod eller kroppsvæsker angi en annen persons kropp ved innføring i kutt og skrubbsår, gjennom seksuell kontakt, eller gjennom punkteringer fra nåler, skalpellblader, knust glass eller andre skarpe gjenstander.

Individuell Protection

Masker, hansker, vernebriller og kjoler er blant de personlig verneutstyr som brukes for å hindre spredning av patogener.

Universal forholdsregler

Prosedyrene som behandler alle mennesker som potensielt infisert kalles universelle forholdsregler. Etter dem beskytter deg og hindrer spredning av patogener fra én person til en annen.

Fakta om blodbårne patogener

Blodbårne patogener kan være dødelig, avhengig av typen, hvis du kommer i nær kontakt med blodet. Ta forholdsregler, som å bruke gummihansker, er den beste måten å være trygg når du er i nær kontakt med disse patogener. De tre hoved blodbårne patogener er listet nedenfor, sammen med en kort beskrivelse av hver.

Typer

Hepatitt B, hepatitt C og HIV / AIDS er livstruende blodbårne patogener.

Hepatitt B

Hepatitt B er et virus som kan angripe leveren. Det er et virus som kan bo i systemet for livet.

Hepatitt C

Dette er en leversykdom som er spredt ved å komme i kontakt med blodet til en person som har sykdommen.

HIV / AIDS

Dette er et humant immunsviktvirus som spres gjennom kontakt med en infisert person blod. Hvis en infisert persons blod kommer i kontakt med øyne, nese eller munn, kan du også kontrakt sykdommen.

Beskyttelse

Sterilisering og desinfeksjonsmidler bør brukes i områder der den smittede kan være bor. Hvis du er i kontakt med en smittet person blod, ta forholdsregler, som å bruke hansker og masker, for å være sikker på å ikke bli smittet selv.

Slik unngår du at vannbårne sykdommer

Vannbårne sykdommer er sykdommer eller sykdommer forårsaket av inntak av forurenset vann. Vannet i seg selv kan være direkte eller indirekte er forurenset av patogene mikroorganismer som vanligvis finnes i animalske og menneskelige avføringen. Vannbårne sykdommer er farlige fordi de kan forurense vannkilder at store mengder av mennesker bruker, som flaskevann og byen vann fra springen. Men til tross for farene som vannbårne sykdommer til stede, er det mange måter å forebygge dem og holde vannet rent.

Slik unngår du at vannbårne sykdommer

•  Opprettholde riktig hygiene. Dårlig hygiene er en viktig årsak til problemet som vannbårne sykdommer representerer, og er den viktigste årsaken i overføring av parasitter som Giardia og hakeorm. Alltid grundig vaske hendene med varmt vann og såpe etter bruk av badet, og prøve å avstå fra å drikke fra containere som tilhører andre personer.

Hold avføring borte fra drikkevannet. Husdyr som kyr og griser ofte gjøre sitt fornødne i nærheten av vann som renner av eller flom i landsbyer og småbyer. Dette forurensede vann kan inneholde høyst farlige parasitter som kan forårsake diaré og hepatitt hos mennesker. En god måte å kutte ned på fecal overføring mellom drikkevann og dyr avføring er å holde dyr langt unna vann som kunne brukes av mennesker.

•  Desinfiser vann for å holde det trygt for offentlig bruk. Vann som brukes av mennesker til drikke, matlaging og bading er ofte behandlet av byens vann avdeling med produkter som fluor. Imidlertid desinfisering vann med kjemikalier som klor er et annet godt forebyggende tiltak å bruke og kan drepe patogene mikroorganismer, så vel som andre skadelige bakterier i vannet. Ubehandlet vann øker sjansen for at du vil bli infisert med en vannbåren sykdom; derfor bør desinfeksjonspraksis holdes på plass for å bidra til å forhindre disse sykdommene infiserer flere mennesker.

Typer av vannbårne sykdommer

Vannbårne sykdommer føre til mange alvorlige helseproblemer for mennesker rundt om i verden. Problemet har mer betydning for utviklingsland og underutviklede verden, spesielt i Afrika, Asia og Sør-Amerika. Utbredelse av vannbårne sykdommer er relatert til generelt dårlige og usunne sanitærforhold, samt forurensede miljøforhold. Mange av sykdommer forårsaket av konsum av uren vann er forebygges hvis forsvarlig helse og sanitære standarder blir håndhevet.

Hva er omfanget av vannbårne sykdommer?

Vannbårne sykdommer er mange, og de skyldes inntak av forurenset vann. Noen av årsakene til dette problemet er et resultat av fattigdom, og andre er relatert til uaktsomhet og korrupsjon som ofte rane disse nasjoner de nødvendige ressurser til å bekjempe disse sykdommer.
Det er hvitt en utfordring å utrydde vannbårne sykdommer som skyldes disse problemene. Verdens helseorganisasjon har satt opp programmer i noen tredje verden nasjoner som tar sikte på å gi rent og hygienisk vann. Dette initiativet kan ikke gå langt nok, med påfølgende utbrudd av kolera rapportert i Nord-Nigeria, Zimbabwe og Kenya.

Kolera

Kolera er en akutt vannbåren sykdom forårsaket av kolerabakterien. Dets vitenskapelige navnet er Vibrio cholerae. Kolera kan utvikle seg gjennom inntak av forurenset vann. Noen av områdene herjet av kolera er underutviklede land, hvor rå og ubehandlet kloakk ofte forurense den offentlige drikkevannskildene. Men denne bakterien kan også bli funnet i noen forurensede elver og vannbassenger, og de har også blitt funnet i noen kystnære farvann i tillegg.

Arsenicosis

Arsenicosis er en vannbåren sykdom som skyldes inntak av vann med høye nivåer av arsen. Problemet kan utvikle seg over en lang tidsperiode, og personer med dette problemet ofte ikke har noen symptomer i de tidlige stadier av sykdommen. Verdens helseorganisasjon anbefaler at nivået av arsen i drikkevann ikke bør overstige 0,01 mg per liter. Høye nivåer av arsen i drikkevannet kan føre til forgiftning arsen.

Diaré

Diaré er også et symptom på vannbårne sykdom. Det resulterer ofte i hyppig tømming av vannaktig avføring fra tarmene. Vanligvis diaré kan vare i korte tidsvarigheter, vanligvis fra to til tre dager, men kan også vedvare i lengre perioder, avhengig av intensiteten av infeksjonen. Diaré er i stor grad forårsaket av dårlig og usunn sanitære forhold, og er mer vanlig i den underutviklede verden med dårlige kilder til drikkevann og andre usunne sanitære forhold.

Hepatitt

Hepatitt er en sykdom som påvirker menneskelever. Det er en betennelse i leveren. To av de viktige bakterier som forårsaker hepatitt har blitt identifisert av medisinske forskere som hepatitt A og hepatitt C. Disse to bakteriene blir ofte overført gjennom drikkevann infisert vann, men det kan også bli overført gjennom mat. Hepatitt er smittsomt og kan spres fra én person til en annen. Det er også i stor grad påvirker den underutviklede verden for de samme grunnene av å drikke dårlig vann, spise dårlig mat og uhygieniske forhold i omgivelsene.

Hva er årsaken til leddgikt i knærne?

Leddgikt av knærne er en vanlig lidelse som kan føre til betydelige mengder smerte og uførhet. Kne leddgikt, som vanligvis starter med milde smerter og plager, og kan utvikle seg til total kne ødeleggelse, kan være forårsaket av en rekke faktorer. Her er en kort liste over de vanligste årsakene til kne leddgikt.

Fedme

Fedme er en av de viktigste risikofaktorene for å utvikle leddgikt i knærne. Overdreven kroppsvekt plasserer en enorm belastning på kneledd, en byrde som kan, over tid, føre til brusk bryte ned og kneleddet degradering, ellers kjent som slitasje leddgikt eller osetoarthritis.

Kneskader

Mange ganger knær som lider av ulike typer skader kan bli leddgikt over tid dersom skadene ikke klarer å gro skikkelig, eller hvis de forlater knærne i en endret anatomisk tilstand. Knee sprekker, sprukket eller skadet sener og leddbånd, og selv alvorlige belastninger kan endre normal kne anatomi og disponere et kne til leddgikt.

Bony Unormale

Små avvik i former og / eller vinkler på bein som utgjør en kneleddet (femur og tibia) kan føre til unormal trykkbelastning på en kneleddet, en belastning som gradvis svekker kneleddet brusk og leddmembranflater og fører til degenerative joint sykdom eller artrose.

Brusk Tears

Kneleddet brusk er ansvarlig for å dempe bein som utgjør kneleddet. Eventuelle skader i kneleddet brusk kan skape svake punkter innenfor kneleddet kapsel, en svakhet som fører til økt bruskslitasje og benete forverring, som begge er osteoarthritic prosesser.

Bowlegs / Knockkness

Kneleddet brusk er ansvarlig for å dempe bein som utgjør kneleddet. Eventuelle skader i kneleddet brusk kan skape svake punkter innenfor kneleddet kapsel, en svakhet som fører til økt bruskslitasje og benete forverring, som begge er osteoarthritic prosesser.

Hvordan behandle Isjias i knærne

Isjias er et symptom som beskriver smerter nedover baksiden av leggen. Det kan føles på ulike måter, blant annet skyting smerter, nummenhet og prikking i beinet, muskelsvakhet og vanskeligheter med å gå. Det er et symptom på en annen medisinsk tilstand som oppstår når det er skade eller press på isjiasnerven, ifølge National Institutes of Health (NIH) (Ref. 3). Fordi den store nerve styrer musklene på baksiden av kneet, kan smerte bli følt det. Det kan være forårsaket av piriformis syndrom, der isjiasnerven blir klemt av muskelen som går fra bunnen av ryggraden til ytre hoftebenet. Det kan også være en betingelse i korsryggen, for eksempel en herniated plate. Heldigvis finnes det mange måter å behandle smerte isjiasnerven (Ref. 1).

Bruksanvisning

Treat isjias i knærne med egenomsorg, som akutt smerte vil ofte reagere. Bruk is og varmepakninger på de berørte områdene. Prøv enkle strekninger og øvelser for å lindre smerten. Disse midler kan hjelpe, men hvis smertene vedvarer og blir mer alvorlige, er det en god idé å konsultere legen din (Ref. 1).

Ta over-the-counter anti-inflammatorisk narkotika, for eksempel ibuprofen, paracetamol eller naproxen. Disse kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerte. Hvis smertene ikke avtar, kan legen anbefale en reseptbelagt legemiddel. En muskelavslappende kan hjelpe med muskelkramper, eller antidepressiva kan være nyttig i å stoppe smerte signaler fra å nå hjernen din (Ref. 1, 2).

Har du en epidural steroid injeksjon administreres dersom legen anbefaler det. En kortikosteroid injeksjon reduserer betennelse rundt nerve, men noen undersøkelser viser at det er bare nyttig for kortsiktig lindring (Ref. 2).

Prøv fysioterapi, spesielt hvis du har en herniated plate forårsaker isjias. Det finnes ulike behandlinger du kan motta fra en fysioterapeut, som for eksempel massasje, varme og is terapi og et metodekall transkutan elektrisk nervestimulering (TENS). I denne behandling, sender en enhet en elektrisk strøm til å stimulere musklene, noe som reduserer muskelspasmer (ref. 1).

Din terapeut vil også hjelpe deg med å utvikle et rehabiliterings treningsprogram, inkludert cardio og styrke. Trening er vanligvis avgjørende for en full gjenoppretting (Ref. 1, 2).

Begynn alternative behandlingsformer, som mange pasienter sier har vært ganske gunstig. For å hjelpe din isjias i knærne, kan du prøve akupunktur. Denne kinesisk medisinsk tilnærming innebærer fine nåler settes inn i kroppen for å gjenopprette en energistrøm gjennom kroppen din og helbrede smerte. Du kan også prøve å gjøre yoga. Ifølge Kamiah A. Walker, av SpineUniverse, kan yoga virkelig hjelpe hvis piriformis syndrom er årsaken til isjias. Det kan hjelpe å strekke muskelen (Ref. 1).

Tenk chiropractic omsorg for behandling av isjias. I tillegg til lignende metoder som brukes av en fysioterapeut, en kiropraktor bruke spinal manipulasjon å omstille ryggraden. Forskyvning kan forårsake dine symptomer (Ref. 1).

Hvis du har en ekstremt alvorlig sak som forårsaker du å være svak, spør legen din om kirurgi alternativer. Ryggraden kirurgi kan være nødvendig hvis smertene blir verre. En vanlig operasjon er en discectomy, som er en fjerning av en skiveprolaps som er sammenpressing av den skiatiske nerve (Ref. 1).

Hint

  • Hvis du kan finne årsaken til Isjias symptomer i knærne, i de fleste tilfeller kan du med hell behandle det og fullt igjen, ifølge NIH (Ref. 3).
  • Det er mulige komplikasjoner hvis isjias i knærne ikke er behandlet. Du kan miste en del av beinet bevegelse eller følelse i bena (Ref. 3).

Hvordan bli kvitt blåmerker på knærne

Hvordan bli kvitt blåmerker på knærne


Sår, også kjent som støt eller ecchymosis, er vanlige tilstander som oppstår når en del av kroppen, slik som knærne, blir skadet og kapillærer, små blodkarene under huden, brudd, søle blod inn i omgivende vev som danner en karakteristisk, øm lilla / røde merket på huden. De fleste blåmerker er mindre skader som vil helbrede på egen hånd i en uke eller to, men kan litt omsorg og behandling hjelpe kroppen helbrede blåmerker mer effektivt. Hvis et blåmerke svulmer, blir svært smertefull eller hindrer deg fra å sette vekt på kneet ditt, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Heve området over nivået på hjertet ditt så snart som mulig etter å ha skadet den. Dette oppmuntrer blodet å strømme tilbake bort fra blåmerke, bremse blødning under huden. Heve knærne er enklest ved liggende på en sofa eller på gulvet og plassere en pute under kneet.

Legg en ispose (eller pose med frosne grønnsaker hvis du ikke har en ispose) innpakket i et håndkle på kneet som du hvile. Denne hjelpen letter hevelse i området.

Påfør arnica krem over området av blåmerke. Arnica har blitt brukt lokalt for å bidra til å helbrede blåmerker og hudskader i tusenvis av år. Påfør et tynt lag flere ganger om dagen, eller følg produsentens anvisninger for bruk.

Øk inntaket av vitamin C ved å ta kosttilskudd eller spiser mer frukt og grønnsaker rike på vannløselig vitamin. Vitamin C hjelper med kroppens helingsprosess.

Tips og advarsler

  • Hvis du kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen, ta som anvist på flasken med rikelig med vann. Dette vil bidra til å redusere betennelse rundt kvestet kneet og hjelpe det gro - samt redusere smerter forbundet med ømhet i området.

Hva som forårsaker grove lapper på knærne?

Hva som forårsaker grove lapper på knærne?


Selv grove lapper på knærne vanligvis ikke kvalifiserer som et medisinsk nødstilfelle, kan de være svært skjemmende. Behandle årsaken til de grove lapper og ikke bare symptomene selv kan hindre fremtidige kost hudbehandlinger og ytterligere forlegenhet. Det kan være flere ulike grunner for å ha grove lapper på knærne og vite hva som er årsaken vil lede behandlingen.

Overdreven Friksjon

Trykket av en annen kraft mot kneet kan føre til at huden til å bli tykkere og ha det utseende av tørre flekker. Folk som jobber jobber eller utfører hobbyer som holder dem på sine knær mye av tiden lider av denne årsaken. Iført knebeskyttere kan bidra til å lindre de grove lapper i dette tilfellet.

Dårlig hygiene

Uriktig hygiene kan tillate de døde hudceller og huden oljer for å bygge seg opp på knærne. Dette er et område av huden som dekker en felles; derfor har huden mange folder i den, og disse folder fange og holde rusk hvis det ikke er vasket bort. Soaking i et varmt bad og peeling knærne med en myk børste kan slough av døde hudceller og skitt.

Spesifikke Hudproblemer

Det er noen spesifikke hudsykdommer som eksem eller dermatitt, som kan føre til at huden på knærne for å bli skjellende og grov. Årsaken til eksematisk tilstanden er ikke sikkert, men ifølge eczema.com, mange leger tilskriver dette kløende, flassende betingelse for allergener i mat, klær og kjemikalier. Behandling av valg for denne tilstanden er nesten alltid en aktuell lotion eller salve som har medisiner i det designet for å reparere huden og redusere smitte fra den ødelagte huden.