Digidexo.com

hjemmetest narkotika hår

Perifer neuropati behandling narkotika

Millioner av amerikanske lider av perifer neuropati. Smerten kan være så alvorlig at mange rett og slett ikke kan leve normale liv. Det er imidlertid medikamenter som kan brukes for å lindre symptomene.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er perifer nevropati forårsaket av nerveskade. Dette resulterer i prikking og brenning, vanligvis i hender og føtter.

Anti-depressiva

Ifølge drugs.com, anti-depressiva som Cymbalta, som påvirker to nevrotransmittere i hjernen, serotonin og noradrenalin, viser effekten ved behandling av lidelsen.

GABA

Legemidler som Lyrica påvirker GABA (gamma-aminosmørsyre) i hjernen, er direkte relatert til å sove. Medisiner berolige nervene og bidra til å lindre nevropatisk smerte.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter som opioider brukes også til å behandle nevropati, men har sterk avhengighet potensial, samt bivirkninger. Disse medikamentene kan bli brukt til alvorlig smerte, men disse effektene bør vurderes.

Anti-convulsants

Nøyaktig hvordan anti-convulsant narkotika arbeid er uklart. Det er derfor antatt at de blokkerer natriumkanaler i hjernen, noe som senker aktiviteten til nerveceller. Disse stoffene kan også holde smerte signaler fra å nå andre deler av hjernen, i henhold til emedtv.com.

Tips

Uansett hvilken medisin pasienten og legen bestemmer deg på, er opplæring om sykdommen nøkkelen før pasienten begynner noen medisiner regime.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

The Crab narkotika (Copaxone, Rebif, Avonex og Betaseron) er kraftige kjemikalier som brukes til å behandle multippel sklerose (MS). For noen mennesker, de er effektive i å bremse ned MS progresjon. Disse medikamentene er ofte dyre og ikke lette symptomer eller stoppe utviklingen av sykdommen. I tillegg har mange mennesker rapporterer om alvorlige, selv livstruende bivirkninger av å ta krabben narkotika. Som et alternativ til disse stoffene, mennesker over hele verden bruker enkle, naturlige og effektive måter å lette symptomer og selv stoppe sykdomsutviklingen.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

eliminere all MSG fra kosten din. Les etiketter. MSG kan være skjult under mange navn: mono glutamat, glutaminsyre, gelatin, hydrolysert vegetabilsk protein, hydrolysert vegetabilsk protein, autolyserte gjær, natriumcaseinat og teksturerte protein er bare noen få.

Eliminer alle aspartam fra kosten din. Dette betyr å gi opp diett brus og andre slankeprodukter. Aspartam forgiftning er mer vanlig enn folk flest tror, ​​og etterligner symptomene på multippel sklerose og andre nevrologiske sykdommer.

Slutte å spise noe med kunstige farger eller smaker. For de fleste betyr dette å gi opp dyre, bearbeidet lettere mat og matlaging hjemme.

Bli informert om Low Dose Naltrexone (LDN). Denne medisinen har vært brukt i over 10 år for å stoppe utviklingen av multippel sklerose. Det eliminerer også eller reduserer MS-symptomer i mange mennesker.

Følg det beste alternativet Diet. Denne dietten innebærer unngå belgfrukter, meieriprodukter og andre matvarer som etterligner proteiner av sentralnervesystemet.

Har komplett matallergi tester gjort. Mange personer med multippel sklerose har skjult matallergier. Når de identifisere og slutte å spise allergener, deres symptomer avta, og flareups avta.

Tenk å bruke urte terapi for å lindre symptomer og reparere myelin. Ginko biloba og ginseng hjelp gjenoppleve hjerne tåke. Cayenne pepper bidrar til å øke blodsirkulasjonen og lindre nummenhet. Fiskeolje og lecithin kan reparere skadet myelin. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet.

Hint

 • Hold deg positiv. Ta deg tid hver dag til å meditere. Attitude er alt. Fokuser på hva du kan gjøre, i stedet for hva du ikke kan gjøre.
 • Bli en online gruppe for folk som bruker nondrug metoder for å håndtere multippel sklerose. Finne en lege som forstår og støtter naturmedisin.

Pediatric migrene behandling narkotika

Pediatric migrene behandling narkotika


Omtrent 10 prosent av barn lider av migrene. Den migrene kan være forbundet med synsforstyrrelser og / eller kvalme. Migrene er ikke bare en voksen tilstand. Mange barn som lider av disse uutholdelig hodepine trenger medisiner for å kontrollere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem. Heldigvis finnes det flere medikamenter som kan være nyttig i behandling av migrene.

Typer narkotika

I oktober 2003 utgaven av The Journal of Family Practice, Heather Spry, MD, Todd McDiarmid, MD, og ​​Jill Mayer, MLIS, rapporterer at propranolol, valproinsyre og amitriptylin er effektive reseptbelagte medisiner som kan brukes i behandling av pediatrisk migrene . Cyproheptadine er ofte brukt av mange leger som et forebyggende. Men Spry, McDiarmid og Mayer foreslår at amitriptylin og propranolol er mer effektive. Imitrex er også en vanlig foreskrevet medisiner for behandling ved utbruddet av hodepine.

Når skal du bruke Medisinering

Hvis et barn er å ha alvorlige og hyppige hodepine, kan da reseptbelagte medisiner være nødvendig. Medisiner kan være foreskrevet og kan gis til bruk ved utbruddet av hodepine og å ta på daglig basis som et forebyggende. Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at valproinsyre har vist en 50 prosent forbedring med migrene symptomer.

Funksjon

Reseptbelagte legemidler som brukes til behandling pediatriske migrene brukes på to måter. Når en migrene har startet en medisin kan gis og redusere hodepine og stoppe det før det blir verre. Medisiner kan også gis som preventives. Disse forebyggende medisiner redusere hyppigheten av migrene. Begge medikamentene virker sammen for å hjelpe barnet leve et liv uten å leve i frykt for disse hodepine.

Bivirkninger

I oktober 2003 utgaven av Journal of Family Practice, Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at propranolol er medisiner som har færrest bivirkninger tett fulgt av amitriptylin. Noen barn rapporterer å ha noen døsighet når du tar preventatives, men dette kan løses ved å ha barnet ta medisiner ved sengetid. Hvis søvnighet oppstår når du tar et medikament som Imitrex som er gitt ved utbruddet av medisinen, la barnet ha en periode med hvile er vanligvis svært nyttig.

Fordeler

Behandle et barn som lider av hyppige migrene med en reseptbelagte medisiner er svært gunstig. Barn som lider av vanlige og tilbakevendende migrene har faktisk en reduksjon i antallet av de lider av hodepine. Dette gagner barnet ved å gi dem et mer normalt og smerte-fritt liv. Barnet og familien trenger ikke å leve i frykt for en av disse hodepine oppstår.

Statin narkotika Fakta

Statin stoffer blir brukt for å forebygge hjertesykdom som er resultatet av forhøyede kolesterol i blodet. Før du få foreskrevet denne medisinen, er det et par betraktninger tatt av legen din som You livsstilsvaner og en historie med hjerte-og karsykdommer som kjører i din familie.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control, hjertesykdom i er nummer én morder av voksne i USA.

Funksjon

Stain stoffene virker ved å blokkere en kolesterol forming stoff i kroppen, og de også redusere plakk som har bygget opp på veggene i blodårene.

Typer

Det er flere varianter av statin legemidler på markedet. Noen av disse inkluderer Zocor, Pravachol og Crestor.

Risikofaktorer

Noen risikofaktorer som kan føre til en resept på statin narkotika inkludere forhøyet kolesterolnivå, alder, røyking og overvekt.

Betraktninger

Hvis kolesterolnivået går ned mens du tar et statin og du slutter å bruke det, vil dine nivåer snart gå opp igjen.

Advarsel

Tar statin narkotika kan føre til noen bivirkninger. Noen av disse inkluderer leverskader, tarmproblemer og ømme muskler og ledd.

Bivirkninger av vekttap narkotika

Å være overvektig kan være frustrerende. Personer som faller inn under denne kategorien kan du prøve mange forskjellige metoder og tilnærminger for å gå ned i vekt som ofte ikke fungerer. Når dette er tilfelle, har de ofte ty til bruk av vekttap stoffer. Noen av de mest populære inkluderer Orlistat, Phentermine, Xenicol og Meridia. Selv om disse stoffene kan ende opp med å forårsake vekttap, kan de også kommer med noen uønskede bivirkninger.

Avhengighet

Når folk bruker et supplement eller narkotika som gir dem resultater, de ofte blir hekta på det, eller avhengige. Når dette skjer, kan de ikke fungere uten sin bruk. Er at vekttap stoffer kun er ment til å bli brukt for en angitt tidsperiode, noen som benytter dem, kan ende opp med å stole på dem hele tiden og blir avhengig.

Krakk

Mange vekttap narkotika blokkere opptaket av visse næringsstoffer som fett og karbohydrater. Med det blir tilfelle, noen bivirkninger omfatter fet gass, fettlagre i krakk og en oransje farget avføring. Tarmer kan også bli irritert og diaré kan utvikle seg.

Pain

Annet enn tarm bivirkninger som kan ses med vekttap narkotika, kan magen også lider andre symptomer. Kvalme, oppkast, smerter i endetarmen og magekramper kan bli sett. Forstoppelse kan også utvikle oppstå som kan legge til magesmerter.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket fra mat, luft eller noen form for dyr, men de kan også bli satt av ved medisiner som vekttap narkotika. Noen bivirkninger som kan ses inkluderer utslett på huden som elveblest, tung pust og hevelse i ansiktet og leppene. I verste situasjoner, kan anafylaksi skje der halsen kan hovne stengt, går blodtrykket opp og hele kroppen har en alvorlig reaksjon.

Komplikasjoner

Når det gjelder å ta vekttap narkotika, er det alltid noen komplikasjoner og hensyn som er involvert som trenger å bli sett på før du bruker dem. Folk som har leversykdom, nyresykdom eller gallestein bør ikke ta dem. Folk som har hjertesykdom, høyt blodtrykk eller en familiehistorie med slag bør ikke ta dem, og folk som har et anfall lidelse som epilepsi bør ikke bruke dem heller.

Bivirkninger av sulfa narkotika

Sulfa narkotika er en ganske vanlig behandling for bakterie-og soppinfeksjoner, og de er en av de eldste legemidler fortsatt tilgjengelig på markedet. De ble først oppdaget i 1935 av Gerhard Domagk i Tyskland. I dag, de sulfa narkotika som blir brukt er: Thiosulfil Forte, Azulfadine, Gantanol, og Gantrisin. De kommer i forskjellige styrker av disse stoffene (dobbel styrke, halv styrke, osv) og er tilgjengelig i generiske former også. Hvis du ikke har hatt en sulfa narkotika før, kan du få foreskrevet en gang i livet ditt, siden de er så vanlig. Og som med alle reseptbelagte medisiner, er det viktig å være klar over bivirkningene.

Hvordan sulfa narkotika Work

Det er foreløpig ikke noen antibiotika som kan stoppe virusinfeksjoner. Men det er mange som kan drepe bakterielle infeksjoner. Og det er akkurat hva sulfa narkotika gjør. Visse bakterier feil av sulfa for et vitamin som de trenger å spise for å overleve. De bruker den sulfa i stedet for et vitamin, og siden de nå mangler i vitamin de trenger for å overleve, klarer de ikke å formere seg og snart dø av.

Azulfadine

Azulfadine eller Sulfasalazine, er ofte brukt til å behandle ulcerøs kolitt (sår i kolon eller rektum) og for behandling av revmatoid artritt. De vanligste bivirkningene av Azulfadine er: kvalme, oppkast, mage ubehag, tap av appetitt, og en endring av farge i urinen eller hud. Hvis du er allergisk, kan du oppleve utviklingen av et utslett som kan kreve medisinsk behandling. Du kan også oppleve tung tretthet, verkende ledd og muskler, og feber. I sjeldne tilfeller alvorlige allergiske reaksjoner inkluderer en dråpe i hvit eller rød blodceller som kan føre til lett blåmerker, uvanlige blødninger, og kronisk tretthet.

Sulfametoksazol

I dag er sulfametoksazol brukes til å bekjempe bakterier, men på grunn av det faktum at folk flest har blitt immune mot den, er det vanligvis brukes i forbindelse med trimetoprim å skape Bactrim. Det kan bidra til å behandle klamydia, malaria, og urinveisinfeksjoner (UVI-tallet). Noen av de bivirkninger som er de samme som Azulfadine, herunder tap av appetitt, utvikling av hudutslett og gastrisk ubehag. Men med sulfametoksazol, kan du også oppleve svimmelhet, hodepine og diaré. I sjeldne tilfeller kan det også føre til en nedgang i hvite og røde blodlegemer, og anemi. Siden det er også kjent for å forårsake krystaller å danne i nyrene, er det viktig å drikke mye væske for å hindre blod i urinen og nyreskader.

Thiosulfil Forte

Thiosulfil Forte, som alle andre sulfa narkotika, brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Thiosulfil Forte har også vært kjent for å forårsake problemer med blod, noe som kan føre til en større risiko for infeksjon, tregere healing, og blødende tannkjøtt. Så det er viktig å være forsiktig når du pusser tennene og floss. Det er også svært vanlig fører fotosensitivitet, noe som betyr at du kan få et utslett fra å være ute i det virkelige eller kunstig sollys for selv korte perioder av gangen. Sjelden pasienter som tar Thiosulfil Forte kan oppleve blod i urinen eller avføring, alvorlige magekramper, humørsvingninger, hevelse foran på halsen, økt tørste, og nedre ryggsmerter.

Gantrisin

Gantrisin er en sulfa narkotika gis til barn for langsiktige urinveisinfeksjoner. Den kan også brukes til behandling av meningitt, og er noen ganger foreskrevet som et forebyggende tiltak for barn som har kommet i kontakt med meningitt. Leilighetsvis blir Gantrisin brukes til å behandle en infeksjon i mellomøret hos barn, samt. Bivirkninger kan være: magesmerter eller blødning, hevelse i ansiktet (lepper, tunge eller svelg), angst, blålig misfarging av huden, depresjon, diaré, tretthet, øresus, søvnløshet, svimmelhet, oppkast, nauseousness, hevelse, hjertebank, kortpustethet, lavt blodsukker, hudutslett, lysømfintlighet, kortpustethet, gule øyne, mangel på muskulær koordinasjon, blåmerker, og anoreksi. Hvis noen av disse symptomene, eller noen andre symptomer på bekymring, oppstår, snakke med legen din umiddelbart.

Golden Seal Narkotika DETOX

Avgifte kroppen ved hjelp av urter er en hundre år gammel praksis, og noen former for alternativ medisin fortsatt oppfordre urten detox. Faktisk er mange urter fortsatt brukes i klinisk testet (og klinisk bevist) medisiner og kosttilskudd. Et spørsmål som henger er om goldenseal kan gifte i forkant av et medikament screening. Mens goldenseal gjør har muligheten til å detox kroppen din, kan det være i stand til å fjerne narkotika fra systemet, eller hjelpe deg å passere en dopingtest.

Som Narkotika DETOX

Goldenseal kosttilskudd er solgt i en rekke former. Når den brukes som et stoff detox agent, er goldenseal tilgjengelig i både flytende form og kapsler. I kapselform som en detox agent, ta goldenseal to ganger daglig eller i henhold til instruksjonene på kapslene du kjøper. I flytende form, ta to til tre dråper goldenseal lagt til en åtte-oz. glass vann. Drikk mellom fire og seks glass vann blandet med goldenseal daglig i en periode på flere dager til en uke for å avgifte systemet. (Merk: Denne bruken er omstridt, se advarsel for mer informasjon.)

Andre fordeler

Berberin er hovedkomponenten i goldenseal ansvarlig for sin gunstige helseeffekter. Berberin dreper bakterier og andre bakterier i kroppen. Det kan også aktivere hvite blodlegemer for å hjelpe kroppen til å bekjempe infeksjoner og spyle medikamenter og andre giftstoffer. På grunn av den relative sikkerheten goldenseal og de gunstige effektene som en avgiftende agent, ta en dose goldenseal daglig som et forebyggende tiltak, eller ta det i større doser som en umiddelbar detox agent.

Narkotika DETOX Warning

Goldenseal har blitt populært som et hjelpemiddel til å passere et medikament testen, som det er kjent for sine avgiftende egenskaper, og er også antatt å maskere tilstedeværelsen av marihuana i kroppen. Vær oppmerksom på at hvis du prøver å passere en narkotika-screening, hager Ablaze sier at goldenseal har ingen effekt i ridding kroppen av kjemikalier, for eksempel THC, som forblir i månedsvis etter at du bruker marihuana. Mens goldenseal har mange helsebringende effekter og kan avgifte kroppen av urenheter, er det generelt mislykket på å produsere ren urin for en dopingtest. Videre, hvis du prøver å passere en dopingtest etter å ha brukt ulovlige stoffer, har goldenseal slikt rykte som en mulig avgiftende agent som testing selskaper skjermen for det også i en urinalysis, noe som betyr mer tilstedeværelse av goldenseal i systemet kan vekke mistanke og selv føre til at du ikke klarer en dopingtest.

Narkotika for Lymes Disease

Lyme sykdom er en sykdom som overføres gjennom bitt av hjort flått. Fordi Lyme sykdom har potensial til å forårsake leddbetennelse, nerveskader og nedsatt hukommelse når venstre ubehandlet, leger reagere raskt på tilfeller av Lyme sykdom ved forskrivning narkotika.

Behandling

Leger vanligvis foreskrive antibiotika medisiner for å drepe Borrelia burgdorferi bakterien som forårsaker Lyme sykdom.

Typer medisiner

I de fleste tilfeller, orale antibiotika som doksycyklin, amoxicillin og cefuroxim benyttes for behandling. Hvis infeksjonen er avansert, kan legene velge intravenøs antibiotika administreres i et sykehus.

Time Frame

Oral antibiotika brukes vanligvis for 14 til 21 dager for å behandle Lyme sykdom, mens intravenøse kurs av antibiotika varer vanligvis 14 til 27 dager, i henhold til de Mayo Clinic.

Risiko

Det vesentligste av risikoen forbundet med antibiotika er kolitt eller betennelse i tykktarmen, noe som resulterer i alvorlig diaré. Intravenøs antibiotika som brukes for Lyme sykdom kan forringe hvite blodlegemer og gallestein i tillegg til diaré, rapporterer Mayo Clinic.

Advarsel

Noen alternative medisinske utøvere anbefalt injeksjoner av bismacine, som inneholder en stor mengde av metallet vismut, for behandling av Lyme-sykdom. Det amerikanske Food and Drug Administration advarer om at bismacine er sannsynlig utrygt for folk flest, og utgjør en risiko for nyresvikt og dysfunksjon av det kardiovaskulære systemet.

Hva Narkotika Hjelp nyre-funksjon?

Hva Narkotika Hjelp nyre-funksjon?


Kronisk nyresykdom gjør det vanskelig for nyrene å utføre sine normale funksjoner. Normale nyrer filter avfall fra blodet og opprettholde normale nivåer av væske og elektrolytter. Flere medikamenter forbedre funksjonen av slike vitale organer.

Narkotika Classes

Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere og angiotensin reseptorblokkere (ARBs) bremse utviklingen av nyresykdom, ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse.

Funksjon

ACE-hemmere blokkere konvertering av angiotensin I til angiotensin II, slappe av blodårene og redusere blodtrykket. Angiotensin-reseptorblokkere blokkere effekten av angiotensin II, avslappende blodkar og fjerne overflødig salt fra blodet.

Medisiner

Quinapril, ramipril, kaptopril, fosinopril, lisinopril, enalapril og benazepril er ACE-hemmere. Kandesartan, irbesartan, losartan, eprosartan, telmisartan, olmesartan og valsartan er angiotensin reseptorblokkere.

Effektivitet

ACE-hemmere er særlig effektive når de brukes i diabetikere med microalbumin i urinen. ACE-hemmere i diabetisk nevropati rytter konsernet bestemt at disse stoffene var mest effektive hos pasienter med høyere mengder av microalbumin i urinen. Forskere fra VA Medical Center i Minneapolis fastslått at valsartan reduserte risikoen for første morbide hendelser (sykehusinnleggelse for hjertesvikt eller plutselig død) i deltakere med kronisk nyresykdom. Deres studie dukket opp i den 20 oktober 2009, nummer av tidsskriftet Circulation.

Advarsel

Fortell legen din om alle reseptbelagte medisiner, vitamin, mineral eller urte supplement du tar. ACE-hemmere kan samhandle med diuretika og kosttilskudd som inneholder kalium, i henhold til Texas Heart Institute. Cerner Multum rapporterer at angiotensin-reseptorblokkere som valsartan kan samhandle med spironolakton, amilorid, natriumfosfat, natrium bifosfat, triamteren og tizanidin.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika


Crohns sykdom er en inflammatorisk tarm-sykdom som kan påvirke en hvilken som helst del av fordøyelsessystemet fra spiserøret til rektum. Mens årsaken ikke er klart definert, blir den behandlet som en autoimmun sykdom. Anti-inflammatoriske medikamenter brukes ofte for å behandle smertefull betennelse som oppstår under en aktiv Crohns flareup. Det er viktig å se en lege som spesialiserer seg på behandling av gastrointestinale sykdommer hvis du har mistanke om tilstedeværelse av Crohns sykdom.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika

Tilegne seg kunnskap om antiinflammatoriske legemidler

•  Vurdere sulfasalazin (Azulfidine) for å være et medikament av valget for å behandle Crohns sykdom hvis du ikke er allergisk mot sulfa medisiner. Bivirkninger som kvalme, hodepine og halsbrann forby noen pasienter fra å ta sulfasalazin.

Diskuter bruk av Mesalamine (Asacol eller Rowasa) for å behandle Crohns sykdom. Mesalamine har færre bivirkninger enn sulfasalazin, og kan tas som en tablett gjennom munnen eller rektalt som et klyster.

opplyse deg om bruk av kortikosteroider for å redusere betennelse tilstede med Crohns sykdom. Siden det er mange bivirkninger som høyt blodtrykk, osteoporose, grå stær og søvnløshet, er kortikosteroider vanligvis foreskrevet bare for moderat til alvorlig sykdom som ikke svarer til andre behandlinger.

forutse kortikosteroider for å bli brukt i forbindelse med en viss type av immun-systemet suppressor for de mest effektive resultater. De to typer narkotika arbeide sammen, som kortikosteroider indusere remisjon og immun-systemet suppressors arbeide for å opprettholde remisjon av Crohns sykdom.

Spør om de nyeste kortikosteroider tilgjengelig som budesonid (Entocort EC) som er fremmet som å ha færre bivirkninger enn konvensjonelle steroider. Det er rapportert som mer effektive når Crohns sykdom er lokalisert i den nedre tynntarmen.

Hint

 • Det kan ta en prøve-og-feile-tilnærming for å finne de anti-inflammatoriske medisiner som fungerer best for deg. Hver person har en unik respons til behandlingsregimer. Bare fordi et stoff som fungerer for andre betyr ikke at det vil være det beste for deg.
 • Drikk rikelig med vann mens du tar anti-inflammatoriske medisiner.
 • Anti-inflammatoriske medikamenter er kjent for å forårsake magesår. Det er viktig at du rapportere eventuelle endringer som for eksempel en mørk avføring, plutselig sterke magesmerter, overdreven oppblåsthet eller blodig oppkast.
 • Bruk anti-inflammatoriske medisiner med forsiktighet og bare i regi av helsepersonell. Selv over-the-counter steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen kan forårsake magesyke og irritasjon.
 • Redusere risikoen for magen nød mens du tar anti-inflammatoriske legemidler ved å redusere eller eliminere alkoholinntak og røyking.

Narkotika reaksjoner i babyer

Vaksiner og skudd gitt til babyer (24 måneder og under) er ofte en årsak til bekymring blant foreldre, spesielt hvis den lille er utsatt for reaksjoner og allergier. Det er viktig å innse reaksjoner er sjeldne. Det er også viktig, men å vite og være i stand til å gjenkjenne symptomer på en reaksjon bør de oppstår.

Narkotika

Narkotika i vaksiner og immunisering skudd er vanligvis en mild eller en død versjon av sykdom / sykdom de er ment å beskytte mot. Vaksinasjons legemidler til spedbarn under 6 måneders alder er vanligvis for hepatitt B, difteri, stivkrampe og kikhoste, pneumokokksykdom, HIB, polio og rotavirus.

Funksjon

Stoffet i vaksinasjoner brukte på den lille ett verk på en bestemt måte for å hjelpe barnet unngå alvorlige og potensielt dødelige sykdommer og sykdommer i hele hans / hennes barndom og liv. Når et barn eller voksen møter en sykdom, bygger kroppen opp immunitet mot det å hindre ytterligere forekomster. Vaksiner er gitt for å utløse en reaksjon i kroppen som gjør det virke som the real thing, hjelpe barnet ditt bygge immunitet uten å gå gjennom livstruende prosessen med iherdig gjennom den.

Milde reaksjoner

De vanligste milde reaksjoner som forekommer hos babyer er hevelse / ømhet av injeksjonsstedet og en mild feber. Disse reaksjonene skje i en i fire babyer. Andre milde reaksjoner inkluderer fussiness, dårlig matlyst, hovne ben eller arm, tretthet og oppkast. Diaré er også kjent til å forekomme med rotavirus-vaksine.

Moderate / alvorlige reaksjoner

Moderate og alvorlige reaksjoner er svært sjeldne, og bør ikke ergre seg over for mye i dagene før barnets skudd. Alvorlige reaksjoner er ofte en allergisk reaksjon mot et bestemt materiale i vaksinen. Moderate til alvorlige reaksjoner bør sees av en lege og behandlet deretter. Det er viktig å vite hvilke skutt barnet ditt har fått for å hjelpe legen behandle den. Disse reaksjonene inkluderer anfall, koma, senket bevissthet, permanent hjerneskade, feber over 105 grader F og gråt non-stop i 3 timer eller mer. Disse reaksjonene er så sjeldne, men at de ikke kan endelig knyttet til vaksiner selv.

Time Frame

For de fleste reaksjoner på vaksiner i babyer, bør symptomer ganske raskt. Fussiness, tap av matlyst, hevelse og ømhet bør skje i løpet av de første timene etter at skuddene og kan vare en til tre dager. Hele benet eller armen kan hovne opp eller utslett kan vises fra én til 10 dager etterpå. Disse reaksjonene kan vare så mange dager også. De andre milde reaksjoner vanligvis bare skje innen en uke etter at vaksinasjoner. Moderate og alvorlige reaksjoner, så vel, vil skje i løpet av noen få minutter til et par timer etter at skuddene er gitt, og må behandles umiddelbart.

Hva er de typer av fruktbarhet narkotika og Hva er risikoen?

Enkelte medikamenter kan være foreskrevet for kvinner å øke fruktbarheten og administrere hormonelle nivåer. Stoffet kan være selv administrert av pille eller injeksjon eller mottatt på et legekontor. Fruktbarhet narkotika er kun forskrives av leger som har erfaring behandling fruktbarhet problemer som fødselsleger og reproduktive endokrinologer. En rekke legemidler er på markedet, og hver kommer med sine egne distinkte bivirkninger.

Aspirin

Low-dose aspirin er ofte foreskrevet for kvinner under IVF sykluser og foreslo til kvinner som har hatt flere tidlige spontanaborter. Aspirin er en blod tynnere som forhindrer blodpropp i livmoren som ville svekke en implantere egg. De vanligste risikoene ved bruk er gastrointestinale bivirkninger som halsbrann og urolig mage, ifølge HealthSquare.com.

Clomiphene

Clomiphene, markedsført som merker Clomid og Serophene, er en pille tatt av kvinner for å styrke eggløsning. Risiko for forbruk omfatter midlertidige og langsiktige bivirkninger. Ifølge Drugs.com, den vanligste bivirkningen observert i kliniske studier er ovarieforstørrelse fulgt av hetetokter. Bivirkningene angitt opphøre etter at stoffet er stoppet. En ytterligere risiko for bruk slipper mer enn ett egg; en clomiphene brukeren har en 8 prosent sjanse for å ha en flerfødsel.

FSH

Follikkelstimulerende hormon (FSH) er naturlig utgitt i kroppen etter menstruasjon å forberede egg til eggløsning. Det kan gis i form av et skudd under infertilitet behandlingssykluser å forårsake egg til å modnes. Ifølge American Graviditet Association, kan bivirkninger inkluderer overstimulert eggstokkene og stemningslidelser. Mer langsiktige risikoer inkluderer høyere sannsynlighet for å ha flere fødselen på grunn av mer enn ett egg blir sluppet ved eggløsning.

hCG

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som finnes naturlig i menneskekroppen. Det administreres i skutt skjema for å utløse eggløsning. Ifølge American Graviditet Association, er det ingen bivirkninger kjent.

Heparin

Som aspirin, heparin er et stoff som virker som et blod tynnere. Det administreres ved injeksjon. Heparin forhindrer blodpropp og reduserer risikoen for spontanabort. Det er gitt til kvinner som har hatt spontanaborter i fortiden eller som har visse koagulasjonsforstyrrelser som ville komplisere svangerskapet. Ifølge Delt Journey, risikoene ved bruk inkluderer bentap, neseblod, overdrevent kraftig menstruasjon og håravfall.

Leuprolide

Leuprolide, markedsført som Lupron, er en allsidig injiserbare legemiddel som brukes til å behandle en rekke kvinnelige reproduktive helsespørsmål. For behandling av infertilitet, er det gitt under IVF sykluser for å forhindre eggløsning oppstår for tidlig ved å redusere mengden av østrogen i kroppen. Det setter kroppen i en menopausal lignende tilstand. Risiko omfatter kortsiktige bivirkninger som akne, hirsuteness, hetetokter og smerter i kroppen. Langsiktige komplikasjoner kan inkludere fødselsskader hvis tatt under svangerskapet.

Long-Term Fare for fruktbarhet narkotika

Long-Term Fare for fruktbarhet narkotika


Fruktbarhet narkotika indusere eggløsning og øke sjansen for befruktning. Om lag 12 prosent av kvinner er infertile, ifølge CDC. Det medisinske miljøet er delt på mulige langsiktige risikoen ved disse stoffene.

Flere fødsler

Stoffet kan føre til flere fødsler, som kan være farlig for både mor og avkom i det lange løp, og ved fødselen. Premature barn har større risiko for livslang problemer som for eksempel lunge og hjerteproblemer og cerebral parese.

Ovarian Hyper stimulering syndrom

Ovarian hyperstimuleringssyndrom, ved at eggstokkene blir for stor og lekke væske inn i magen, forekommer i ca 1 prosent av de som gjennomgår behandling, ifølge American Society for Reproductive Medicine. OHSS kan resultere i langvarige komplikasjoner, inkludert væske buildup, blodpropp og nyresvikt.

Fødselsskader

Som rapportert av New York Times, forskere analysere data fra den amerikanske regjeringens National fødselsskader Forebygging studie hevder de data tyder på at bruk av intracytoplasic spermieinjeksjon under in vitro fertilisering utgjør risiko for fødselsskader. The American Society for Reproductive Medicine, derimot, sier at disse stoffene ikke forårsaker fødselsskader.

Kreft

Har blitt hevdet disse stoffene for å forårsake kreft i eggstokkene, men en 2009 studie i Danmark tyder på at de ikke øker denne risikoen.

Ektopisk graviditet

The American Society for Reproductive Medicine slår fast at kvinner som bruker fruktbarhet narkotika har en litt forhøyet sjanse for graviditet utenfor livmoren, hvis langsiktige effekter inkluderer tap av en egglederen.

Hvorfor bruker folk fruktbarhet narkotika?

Fruktbarhet narkotika er vanlig foreskrevet for par som opplever infertilitet. Infertilitet er manglende evne til å unnfange et barn etter ett år med å prøve. Ifølge Delt Journey, et nettsted for fruktbarhet emner, opptil 10 prosent av befolkningen er infertile.

Typer

Legemidler kan brukes til å ta opp manglende eggløsning, gjentatte spontanabort, blokkerte eggledere og uregelmessige sykluser hos kvinner, mens fruktbarhet medisiner kan også øke mengden og levedyktighet av sædceller hos menn.

Statistikk

Ifølge Margaret Pendzich av Bryn Mawr College, mindre enn en tredjedel av infertile par søker behandling, til tross for at 90 prosent av ufruktbarhet årsaker er mulig å behandle.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering innebærer høsting egg fra mor eller en donor og gjødsling dem i en lab miljø før du setter de blastocysts (befruktede egg). Fruktbarhet narkotika kan øke antallet levedyktige egg tilgjengelig for høsting og er rutinemessig inkludert i IVF sykluser.

Clomiphene

Clomiphene er et stoff som brukes til å fremkalle eggløsning. Opptil 90 prosent av kvinnene som bruker clomiphene ovulate, og et sted mellom 20 og 60 prosent av disse kvinnene gravid, ifølge Pendzich.

Potensiell

Ifølge IVF New Jersey klinikk, ved hjelp av fruktbarhet narkotika resulterer i en 15 prosent sannsynlighet for å bli gravid, og 40 prosent av par gravid innen seks måneders behandling.

Hva er gode fruktbarhet narkotika?

Fruktbarhet narkotika brukes til å hjelpe infertile par gravid. Stoffet kan balansere hormonnivået, stimulere eggløsningen og øke sperm produksjon. Flere fruktbarhet narkotika kan være foreskrevet av en reproduktiv endokrinolog.

Typer

Fruktbarhet narkotika kan handle direkte på eggløsningsforstyrrelser eller kan brukes til å behandle underliggende forhold. Noen legemidler som brukes for fertilitetsbehandling er brukt off-label, fordi de var ment å behandle andre dysfunksjoner, men har også vist seg effektivt for å øke fruktbarheten.

Funksjon

Legemidler som metformin og bromokriptin brukes til å behandle underliggende tilstander som PCOS (polycystisk ovarie syndrom) eller binyreinsuffisiens som kan forstyrre eggløsningen.

Oral medisiner

Klomifensitrat er en oral medisin som brukes til å fremkalle eggløsning eller øke sperm forsyning. Dette er vanligvis den første stoffet leger foreslår.

Injectables

Fruktbarhet legemidler kjent som gonadotropiner er injiserbare medisiner som er tatt på forskjellige steder i menstruasjonssyklusen å indusere eggløsning. Disse typer fruktbarhet narkotika kan øke risikoen for multipler med opptil 40 prosent, ifølge Babycenter.com.

Støttemedisin

Medisiner som progesteron, heparin eller baby aspirin kan være foreskrevet for å opprettholde en graviditet. Disse stoffene er vanligvis startet i siste halvdel av menstruasjonssyklusen, etter at eggløsning har blitt bekreftet, og de er avviklet hvis ingen graviditet har oppstått.

Hvordan betale for infertilitet narkotika

Hvordan betale for infertilitet narkotika


Infertilitet er et vanlig medisinsk problem. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 2 millioner gifte kvinner er infertile. Ulike former for behandling eksisterer for å hjelpe infertile par unnfange, og mange behandlinger innebære bruk av medisiner. Dessverre, planlegger mange forsikring for å ikke dekke nødvendige infertilitet narkotika. Par har flere ulike alternativer for å finansiere ufruktbarhet behandlinger som kan koste hundrevis av dollar ut av lommen.

Hvordan betale for infertilitet narkotika

•  Spør infertilitet lege for å få hjelp. Mange leger kan tilby pasientene sample infertilitet narkotika uten kostnad eller til en sterkt redusert pris. En medpasient kan donere left medisiner for andre pasienter til å bruke etter en vellykket syklus. Legen kan da tilby en begrenset mengde av ufruktbarhet medisiner til pasienter som gjennomgår behandling. Hvis du gjør en syklus som krever lite medisiner, er dette en måte å bidra til å betale for kostnadene for infertilitet narkotika.

Forskning tilgjengelige medisinske planer på jobb. Noen medisinske planer tilby infertilitet dekning som kan inkludere ulike typer behandling til og med IVF. Infertilitet dekning inkluderer ofte dekning for ufruktbarhet medisiner for en lav copay. Ta kontakt med din personalavdeling. En representant skal være i stand til å gå gjennom alle mulige helse plan alternativer. Du kan være i stand til å slå helseforsikring planer eller plan på forhånd for å registrere deg for en plan som har bedre infertilitet dekning gang åpen påmelding begynner. Deretter kan tiden syklusen din for å falle sammen med medisinsk dekning.

Finn ut om du kan bruke et rimeligere alternativ. Noen merker av fruktbarhet narkotika er billigere enn andre, men fungerer like godt. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hvilke medisiner vil være optimal for din behandling samtidig tilby lavere kostnader.

Undersøke delte medisiner alternativer. Noen IVF klinikker la pasienter dele medisiner kostnader i løpet av en bestemt syklus. En klinikk kan tillate pasientene å sykle sammen for å forene sine kostnader og dele IVF narkotika. Gjør du det kan hjelpe deg å redusere kostnadene for fruktbarhet narkotika.

Forskning finansieringsalternativer. Infertilitet medisiner kan legge tusenvis av dollar i kostnader til en IVF syklus. Noen IVF klinikker og narkotika produsenter tilbyr pasienter betalings planer om å hjelpe. Potensielle alternativene inkluderer direkte lån og hjem egenkapital lån. Infertilitet narkotika blir betraktet som en medisinsk regning. Som et resultat de kan være fradragsberettiget under visse omstendigheter. Dette kan bidra til å holde ned den generelle bekostning av medikamenter.

Narkotika effekt på barnets utvikling

Narkotika effekt på barnets utvikling


En gravid mor som bruker illegale rusmidler er å skape en dobbel fare for henne og hennes baby. Narkotika har en negativ effekt på et barns evne til å være sunt, som de forstyrre prenatal utviklingsprosessen. Det er viktig at mødre opprettholde en ren og nøktern livsstil under svangerskapet hvis de ønsker å gi sine spedbarn sjansen til å leve et sunt liv.

Nevrologiske effekter

Når en mor bruker narkotika på noe punkt i hennes graviditet hun utsetter fosteret for nevrologiske farer. Spedbarn født av mødre som brukte stoffer under svangerskapet har risiko for å utvikle nevrologiske lidelser, for eksempel cerebral parese og infantile anfall. Et spedbarn nervesystemet begynner å komme sammen som et foster, men narkotika påvirke muligheten for en babyens hjerne og nerver til å danne sunt. En uutviklet nervesystemet kan også føre til hjerneskade, som kan påvirke et barns evne til å lære og være i stand til å se og høre.

Fødselsskader

Spedbarn kan ikke utvikle seg i fysisk form når foreldrenarkotikabruk er involvert. Leppe-eller ganespalte, ubebygde lemmer, fingre og tær og hjertefeil er eksempler på fødselsskader knyttet til bestemte typer narkotika, som heroin, kokain og metamfetamin. Ved hjelp av slike medisiner under svangerskapet øker sjansene for barnet ikke danner riktig. The March of Dimes forklarer også at bruk av visse typer reseptbelagte legemidler, som for eksempel Accutane - akne medisinering - øke sjansene for spedbarn utviklings medfødte hjertefeil.

Atferdsproblemer

Spedbarn født med preexposure til narkotika er i faresonen for å utvikle emosjonelle og atferdsmessige problemer på grunn av kjemiske ubalanser. Mens bevis for emosjonelle eller atferdsmessige problemer kan ikke være helt utbredt på barnestadiet, som barnet blir eldre kan han begynne å vise symptomer på ADD, ADHD, depresjon eller bipolar lidelse. Slike emosjonelle og atferdsforstyrrelser kan spores tilbake til legemiddeleksponering i livmoren, samt eksponering for narkotika etter fødselen dersom mor brukte stoffer og ammet barnet sitt.

Baby Uttak Symptomer

Gravide mødre som bruker vanedannende stoffer som heroin under svangerskapet kan også få sine barn avhengige av narkotika mens de fortsatt i livmoren. Resultatet er at når barnet er født han begynner å vise symptomer på seponering. Oppkast, alvorlig risting, gripe og unormal gråt passer er bevis for at barnet kan trekke seg ut av stoffet. Leger må ivareta barnet umiddelbart, slik at barnet ikke går inn i sjokk og dø av den plutselige tilbaketrekning.

Hvordan å miste vekt raskt uten narkotika

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker hver dag. Det finnes en rekke forskjellige kirurgiske og kjemiske metoder som folk benytte for å gå ned i vekt. Mange reseptbelagte og over-the-counter narkotika arbeid for å undertrykke appetitten eller stimulere stoffskiftet. Slike legemidler er ofte ikke godkjent av Food and Drug Administration slik at deres sikkerhet er tvilsom. Heldigvis, det er ting du kan gjøre for å gå ned i vekt raskt uten rusmidler.

Hvordan å miste vekt raskt uten narkotika

•  Reduser kaloriinntaket. Bestem hvor mange kalorier du bør spise daglig for å gå ned i vekt. Det finnes en rekke ulike elektroniske verktøyene du kan bruke til å vurdere kalorimålet. Du må oppgi kjønn, alder, vekt, høyde og aktivitetsnivå.

Få kardiovaskulær trening. For å gå ned i vekt raskt, må du brenne mange flere kalorier enn du forbruker daglig. Kardiovaskulær trening er den beste måten å fakkelen kalorier. Velg en rekke ulike hjerte-aktiviteter som løping, sykling, svømming, boksing, og aerobic. Sikt i minst 45 minutter med kardiovaskulær trening 5-6 ganger per uke hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt.

Konsumere mini-måltider i løpet av dagen for å øke stoffskiftet. Når du ikke spiser for lange perioder av gangen, slår stoffskiftet ned for å bevare energi. Holde stoffskiftet gå hele dagen ved å spise hver 2 til 3 timer. Pass på at du spiser mindre porsjoner med disse mini-måltider.

Tone muskler gjennom vektløfting øvelser. Tilleggs muskeltonus vil ytterligere øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å forbrenne mer kalorier gjennom hele dagen. Fokus på en annen muskelgruppe hver dag for å få maksimal effekt ut av treningen.

Unngå natrium. Siden natrium fører deg til å holde på vann, kan du gå ned i vekt raskt hvis du unngå det helt. Unngå bearbeidet mat - inkludert microwavable måltider - som er pakket med natrium.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelper til å skylle giftstoffer og avfall fra kroppen, hjelpe din vekttap plan. Drikk i overkant av 64 gram vann daglig.

Spis en næringsrik diett. Prøv å konsumere frisk frukt og grønnsaker så mye som mulig. Hvis det er mulig, velger økologisk mat som er fri for kjemiske behandlinger. Kroppen din vil forbrenne og fordøye naturlige matvarer lettere, hjelpe din vekttap prosessen.

Cut karbohydrater fra kostholdet ditt. Selv om ikke anbefalt som en langsiktig plan, kan du slippe noen pounds raskt ved å unngå karbohydrater. Hold deg unna brød, pasta, ris og kjeks. Siden det tar kroppen lengre tid å bryte ned karbohydrater, vil du fordøye maten raskere hvis du unngår dem for et par dager.

Hint

 • Innlemme øvelsen i dine daglige aktiviteter. Ta trappen i stedet for heisen. Parkere langt fra en butikk inngang for ekstra walking øvelsen.
 • Unngå alkohol. Den inneholder mange tomme kalorier som vil motarbeide vekttap innsats.

Hvordan vet jeg om noen lyver om bruk av narkotika

Hvis du mistenker en kjær bruker narkotika, er det viktig å forstå de tegn og symptomer. Dessverre, personer med rusproblemer er ofte hemmelighetsfull og lyve om deres atferd. Du må betale mindre oppmerksomhet til deres ord og fokusere på sine handlinger.

Hvordan vet jeg om noen lyver om bruk av narkotika

Se for humørsvingninger, som utgjør en av de mest åpenbare tegn på narkotikabruk. En person kan gå fra å være svært glade for å irritabel og sint. Kartlegge humørsvingninger å se etter vanlige mønstre.

•  Vær på utkikk etter forsvinner pengene. Folk som bruker rusmidler ofte bruke penger raskt uten noen forklaring. Hvis du deler en bankkonto med denne personen, kan du merke store kontantuttak.

Merknad uansvarlig oppførsel. Narkotikabruk kan gjøre en tidligere ansvarlig person miss jobb eller skole uten forklaring. Personen kan ligge og lage unnskyldninger for de hyppige fravær.

Respekter fysiske endringer. Narkotika ta en toll på kroppen. Avhengig av hvilke stoffer blir misbrukt, kan du merke uforklarlig vekttap. Noen legemidler kan føre til mer åpenbare tegn, for eksempel manglende tenner i en tidligere frisk person.

Observer økt aggresjon. Mange stoffer som endrer kjemikalier i hjernen, noe som kan øke aggresjon. Denne endringen kan føre til irritabilitet og fysisk vold.

Hint

 • Ikke plassere skylden. De fleste med et stoff-misbruk problemet vil ikke innrømme å ha et problem. Når man diskuterer saken, ikke plassere skylden på din kjære. Avstå fra å gjøre det vil bidra til å åpne kommunikasjonslinjer.
 • Søke støtte for deg selv. Rusmisbruk påvirker ikke bare misbrukeren; det påvirker de som er nærmest til den personen. Og så mye som du prøver å overtale personen til å få hjelp, må det være hans avgjørelse. Det er viktig å få hjelp for deg selv i å håndtere denne situasjonen. Se etter en gruppe i samfunnet som for eksempel Al-Anon. (Følg linken i Resources.)

Stacker vekttap narkotika

Selv om det har vært lite kliniske studier gjort for å bevise effektiviteten av Stacker vekttap narkotika og de potensielle bivirkninger av å bruke dem, har de blitt stadig mer populært blant dieters som ønsker å øke energi samtidig å bli kvitt fett. En del av populariteten er skyldte til det faktum at de er et lett tilgjengelig og rimelig alternativ.

Fakta

Stab legemidler er produsert av NVE Pharmaceuticals, Inc. De er solgt i ernæring butikker, slik som GNC og Vitamin Shoppe, samt store supermarkeder og narkotika butikker. Stoffet kommer i form av en kapsel, og er ment å bli tatt opp på en daglig basis med vann. Stab legemidler kan tas av kvinner og menn som er minst 18 år.

Funksjon

Stab narkotika hevder å eliminere fett og samtidig øke energi. De er ikke ment å erstatte kosthold og trening, men heller å utfylle en sunn livsstil. Det er best å oppsøke lege lot dem, for å redusere bivirkninger, og for effektivt å gå ned i vekt.

Typer

Det er i dag to typer Stab legemidler på markedet: Stacker 2 og Stacker 3. Stacker 2 var tidligere en blanding av aspirin, koffein og efedrin, før ephedra ble forbudt i 2004 Den nåværende ephedra-fri versjon er en 520 mg kapsel som inneholder white willow bark, kola nut, krom picolinate, stearinsyre, kalsium fosfat, gelatin, svart lke og gul # 5. Stacker 3 har de samme ingredienser, men med tilsatt kitosan, en fiber som kommer fra skalldyr.

Fordeler

Chitosan er markedsført som er i stand til å direkte oppløse kolesterol og fett i magen. Det har vært små studier for å bevise at kitosan oppløser fett. Men studier har vist at kitosan kan senke kolesterolet i kroppen. Chitosan har vært på markedet i ulike former siden 1970-tallet.

Advarsel

Ifølge Diet Spotlight, det er snaut informasjon om Stacker 3 fra stoffet produsenten. I tillegg vil selskapet tilby ikke en 100 prosent garanti eller pengene tilbake. Prøve prøvene er ikke tilbys gjennom selskapets hjemmeside. Slike avvik lede noen til å tro at Stab narkotika ikke måle opp til selskapets krav. Det har blitt rapportert bivirkninger av nervøsitet, rastløshet, svimmelhet, ørhet, økt hjertefrekvens og en økning i blodtrykket. Stacker 3 bør ikke benyttes hvis man er allergisk mot skalldyr, på grunn av kitosan ingrediens.