Digidexo.com

lamictal avslutte

Vekttap og Lamictal

Selv om vekttap ikke er oppført som en offisiell bivirkning av antiepileptika Lamictal (også kjent som Lamotrigin), har kontrollerte studdies vist at mange pasienter synes å oppleve vekttap mens du tar dette stoffet. Lamictal brukes vanligvis til å behandle visse typer anfall, for eksempel epilepsi, samt Bipolar I lidelse hos personer som er 18 år eller eldre.

Studier på Lamictal er innvirkning på vekttap

I 2006 American Journal of Psychiatry publiserte resultatene av en studie ledet av Charles L. Bowden, MD, som fokuserte på endringer i vekt hos overvektige pasienter som tok stoffet Lamictal.The studie av 399 pasienter (hvorav 155 var overvektige) over 52 uker konkluderte med at de med bipolar lidelse jeg gikk ned i vekt mens du tar lamotrigin. I løpet av studien de overvektige pasienter mistet i gjennomsnitt 7 prosent av sin kroppsvekt sammenlignet med pasienter som tok placebo (en "sukkerpille" som inneholder ingen medisiner) i løpet av de innledende faser av studien. Å sette i enklere termer, hvis en kvinne veier 180 kg. og mistet syv prosent av sin kroppsvekt, har hun mistet £ 12,6. Selv om denne studien fokusert mest på Lamictal effekt på vektøkning eller tap hos overvektige pasienter, ble det bemerket at de ikke-overvektige pasienter som tar Lamictal ikke få noen vekt.

Velge Lamictal fremfor andre medisiner

Resultatene av denne undersøkelsen kan lede bipolar I pasienter som allerede er overvektige eller fete i retning av Lamictal, heller enn å prøve litium, et annet vanlig brukt medikament for å behandle denne tilstand. Hyppig brukt av leger til å behandle bipolare pasienter siden 1970, er denne medisinen beryktet for å forårsake vektøkning, ifølge psycheducation.com

Andre medvirkende bivirkninger

Også muligens bidra til vekttap hos pasienter som tar Lamictal er påvist bivirkninger funnet i kontrollerte studier: denne medisinen kan føre til kvalme (som kan hindre en fra å spise visse matvarer) og oppkast (som kan føre til dehydrering og tap av vann vekt).

Fordeler og ulemper av Lamictal

Pasienter som behandling for tilstander som tar medisiner som forårsaker dem til å få vekt, må ta i perspektiv fordeler og ulemper med stoffet og dens effektivitet i behandling av deres tilstand. For eksempel, hvis noen som begynner å ta litium finner at hun har en betydelig reduksjon i humørsvingninger, men har fått £ 15., Kan hun ønsker å vurdere om å høste fordelene av dette stoffet er viktigere enn å få vekt.

Lamictal kan ikke være riktig for alle

Med noen narkotika, kan bivirkninger variere. Hvis du tar Lamictal og føler at du har vunnet eller tapt i vekt på grunn av dette stoffet, eller opplever andre ubehagelige bivirkninger, bør du kontakte lege umiddelbart.

Slik unngår du at håravfall med Lamictal

Slik unngår du at håravfall med Lamictal


Lamictal er et effektivt medikament som brukes mot anfall. Imidlertid kan en sjelden bivirkning føre til hårtap hos enkelte brukere. Det er ingen god måte å forhindre dette hårtap, unntatt ved enten å redusere eller endre medisiner, så bør du snakke med legen din for å se om dette er mulig. Bruk bevist sunne hårtap forebyggende metoder for å holde tynt hår så sunt og så sterk som mulig mens du tar medisinen. Hair mistet forårsaket av medisiner ofte tilbake når medisinering er endret, men du bør unngå å gå utenfor medisinen plutselig som det kan føre til en pågripelse.

Slik unngår du at håravfall med Lamictal

•  Gå til legen din og snakke om bivirkning. Spør legen om finasterid eller minoxidil. Eksperter på WebMD sier at disse hårtap forebyggende medisiner kan være effektivt for å forhindre medisiner indusert hårtap.

Vask håret hver dag med riktig sjampo. Velg en sjampo som hindrer hårtap og er egnet for din hårtype.

Påfør en ukentlig hårbehandling. Legg til to eller tre dråper olivenolje på håret og massere hodebunnen i noen minutter. Vikle et varmt håndkle rundt hodet og plassere en plastpose over håndkleet. Legg igjen posen og håndkle på hodet for to eller tre timer. Shampoo håret med en mild hårtap forebygging shampoo. Gjenta prosessen en gang eller to ganger i uken for å hjelpe håret porene forynge.

Bland 1/2 kopp eple cider og varmt vann. La blandingen avkjøles litt og helle i en sprayflaske og spray håret etter du shampoo. La det satt for 3 til 4 minutter og skyll med rent vann.

Legg til matvarer som hvite sesamfrø og yoghurt til morgenen kosthold. Spise en håndfull sesamfrø og en kopp yoghurt om dagen vil legge ekstra magnesium og kalsium i kostholdet ditt som er viktige næringsstoffer for hårvekst.

Skjær en løk i to og gni tynt hår området for å åpne hårsekken porene. Påfør en teskje honning og massere hodebunnen en gang om dagen for å gå tilbake sirkulasjon og legge nødvendige næringsstoffer til håret ditt.

Påfør stylingprodukter med måte. Unngå å bruke produkter som mousse, hårgelé og hårspray som disse har en tendens til å skade og tynt hår. Unngå å bruke hårtørker så mye som mulig for å forhindre ytterligere skade håret.

Redusere stress ved å ta en middels dag power nap. Ifølge ekspertene på Hair Loss Prevention, reduserer søvn stress og gir deg bedre emosjonell kontroll, som til slutt hindrer hårtap.

Slik avslutter du en Binge Eating Disorder

Binge spiseforstyrrelser blir stadig vanligere over hele USA. Denne sykdommen er preget av tvang til å konsumere unormalt store mengder mat og en følelse av å være ute av kontroll. Personer med denne lidelsen kan spise raskt under binges inntil ubehagelig full, spise når de ikke er sulten, eller spise alene av forlegenhet. Selv om flertallet av overstadig eaters er overvektige, lidelsen i seg selv stammer fra noe langt forbi den fysiske overflaten. Heldigvis, folk som søker behandling for denne sykdommen er ofte i stand til å overvinne det og gjenvinne kontroll.

Slik avslutter du en Binge Eating Disorder

Søk profesjonell hjelp til å avslutte en binge spiseforstyrrelse. Det er avgjørende å se en helsepersonell som kan diagnostisere sykdommen og stake ut en kurs for behandling. Hvis du besøker din generelle lege, kan det hende du trenger en henvisning til en psykiater eller psykolog.

Følg behandling foreskrevet av helsepersonell. Et vanlig middel for binge spiseforstyrrelser er kognitiv atferdsterapi, som hjelper pasientene kontrollere sine matvaner og gjøre dem om til sunnere seg. Denne type terapi også avtaler med følelser som utløser overspising og tilbyr løsninger for å takle trangen til å binge. Andre kurs for behandling omfatter interpersonlig psykoterapi, som omhandler pasientens mellommenneskelige forholdet problemer, og bruk av antidepressiva.

Arbeid med legen din for å identifisere de følelser som fører til tilfeller av overspising eller hvordan du føler deg under og etter en binge. Avslører disse underliggende følelser med legen din eller i et tidsskrift er ofte nøkkelen til å være i stand til å skille mellom fysisk sult og emosjonell sult.

Husk at du ikke er alene, og at flertallet av mennesker som lider av binge spiseforstyrrelse trenger hjelp til å overvinne den. Vet at de fleste mennesker som gjennomgår behandling for denne lidelsen er i stand til å avslutte sin binge eating.

Ta kontakt med legen din om en ernæringsmessig plan og livsstilsvaner som kan sette deg tilbake på sporet mot et lykkelig, sunt liv, spesielt hvis du er en av mange overspisingslidelse lider som også er overvektige.

Hint

 • Verve nære familiemedlemmer og venner på veien til utvinning fra overspising, og ikke nøl med å opplyse dem om sykdommen. Deres støtte og oppmuntring vil være uunnværlig som du forvandle dine destruktive vaner i sunn seg.

Lamictal Tinnitus Treatment

Tinnitus er et symptom hvor pasientene hører en ringing i ørene. Det er et resultat av flere mulige underliggende forhold, inkludert sirkulasjonsforstyrrelser og fysiske øret traumer. Noen behandlingsmetoder lindre den underliggende årsaken, mens andre prøver å ta opp symptom i seg selv ved å redusere ringing støy.

Lamictal

Lamictal er en oral medisin som brukes til å behandle epilepsi, bipolar lidelse og krampeanfall. Ifølge lamictal.com, fungerer den som en krampestillende, å endre nivåene av visse nevrotransmittere for å redusere konvulsive symptomer.

Lamictal som tinnitus behandling

Ingen medisinske bevis støtter påstanden om at Lamictal er en egnet behandling for tinnitus. Det behandler et helt annet symptom, og på ingen måte reduserer ringestøy. Faktisk, ifølge MayoClinic.com, bivirkninger av Lamictal er hodepine og svimmelhet; disse symptomene kan forverre den ubehagelige effekten av tinnitus. Det er ingen grunn til å tro at Lamictal bør brukes for behandling av tinnitus.

Strategi for behandling

Snakk med legen din om medisinsk-støttet tinnitus lettelse; flere behandlingsalternativer er tilgjengelige. Hvit støy maskiner er effektive for å redusere den irriterende ringing av tinnitus. Dreven ørevoks kan forårsake tinnitus, så snakk med din otolaryngologist om ørevoks fjerning strategier. Trisykliske antidepressiva (f.eks amitriptylin) har vist sin effekt i behandling av alvorlig tinnitus. Men bruk denne metoden med forsiktighet, som potensielle bivirkninger inkluderer tåkesyn og hjerteproblemer.

Ideer om du avslutter et narkotikamisbruk

En avhengighet av medikamenter kan være vanskelig å overvinne. Det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for dem som virkelig har et ønske om å slutte å bruke rusmidler. Disse inkluderer avgiftning, rehabiliteringssentre og støtte grupper som Anonyme Narkomane. Selv om disse alternativene kan være effektive, kan bedringens vei være lang og krevende.

Oppgi Detox

Sjekker inn en avgiftning senter er det første skrittet for å avslutte en narkotikaavhengighet. Detox prosessen kan vare i opptil to uker, avhengig av legemidler som brukes og alvorlighetsgraden av avhengighet. I løpet av denne tiden, er den rusavhengige overvåkes av leger og sykepleiere som stoffet som han er avhengig forlater sitt system. Det finnes også medisiner medisinsk personell kan gi henne, noe som vil lette noen abstinenssymptomer hun kan oppleve, som oppkast og kvalme. Når denne prosessen er fullført, kan han gå til neste fase i hans gjenopprettingsprosessen.

Sjekker inn på et rehabiliteringssenter

Et opphold på et rehabiliteringssenter kan vare mellom 30 og 90 dager. Igjen, dette avhenger av alvorlighetsgraden av avhengighet. Når den rusavhengige har kommet, vil hun møte med en lege og en rådgiver; sammen vil de finne det beste løpet av behandling for henne. Han vil bruke tid på individuell og gruppevis rådgiving økten. Disse aktivitetene er utformet for å bestemme de underliggende atferds årsakene til hennes avhengighet og hjelpe henne til å komme opp med alternative måter å håndtere hennes ønske for stoffet.

Delta på Anonyme Narkomane Møter

Anonyme Narkomane (NA) møter fungerer som Anonyme Alkoholikere (AA) møter, og er en form for støtte til de som har forlatt et rehabiliteringssenter og prøver å takle hverdagen igjen. Som med AA, er den rusavhengige får en sponsor som han kan slå når han føler som om han kommer til å begynne å bruke igjen. Hennes sponsor er en utvinne stoffmisbruker selv; noen som har vært vellykket i sin utvinning, men kjenner cravings, begjær og kamper bor ren. Møtene blir drevet av utvinne narkomane og tilbyr en enorm mengde støtte fra dem som opplever den samme situasjonen.

Oppsøk Family Support

Selv om støtte fra tidligere rusavhengige er nyttig, er det like viktig å ha støtte fra familien din også. Be dem om å delta på et møte med deg eller en veiledning økten hvis du delta terapi. Jo mer involvert de er, jo mer vil de forstå din avhengighet. Dette vil gjøre det lettere for dem å hjelpe deg.

Effekter av avslutte sigaretter

Når du gjør beslutningen om å slutte å røyke sigaretter, enten ved å slutte cold turkey eller ved avvenning deg fra nikotinavhengighet, er du kommer til å møte både positive og negative effekter. Dessverre, vil de negative virkningene kommer først, i form av abstinenssymptomer. De positive effektene vil være mer langsiktig og statisk.

Grunner til å slutte sigaretter

Når du røyker sigaretter, sigarer, rør eller andre stoffer, er du ikke bare skade din egen helse, men også helsen til de rundt deg som er uvitende inhalasjon av passiv røyking du slipper inn luft fra både puster og røyking sigarett. Sigarett røyking kan forårsake en rekke medisinske problemer; foruten kreft og emfysem, røyking kan føre til impotens hos menn, og kan ha ødeleggende effekt på gravide kvinner, slik at de potensielt abortere. Dette er bare et utvalg av de negative effektene sigaretter kan ha på kroppen din og de rundt deg.

Negative effekter av avslutte sigaretter

De negative effektene av avslutte sigaretter, eller abstinenssymptomer, er økt appetitt, kvalme, hodepine, søvnvansker, irritabilitet, muskelsmerter og kramper, vektøkning, svetting, hoste, depresjon og angst. Ikke alle vil oppleve den samme kombinasjonen av symptomer når slutte å røyke. Noen vil oppleve hodepine og depresjoner, mens andre vil bare være irritabel og hoste mye.

Positive effekter

De positive effektene av avslutte sigaretter kan ta lengre tid å bli merkbare enn de negative. Mens de positive effektene synes statisk og unnvikende, leger insisterer på at de finnes. En av de positive effektene quitters vil få fra å sparke sin avhengighet til sigaretter er en redusert risiko for en rekke sykdommer og infeksjoner knyttet til røyking. Omsider ex-røykere vil begynne å føle deg sunnere og mer i stand til fysisk aktivitet og anstrengelse og potensielt legge måneder eller år til livet sitt.

Misforståelse

En av de mange grunnene til at noen mennesker fortsetter å røyke, bortsett fra avhengighet, er det vanlig misforståelse at avslutte prosessen vil resultere i større vektøkning. Dette kan unngås hvis de røyker ikke erstatte sine gamle avhengighet med fet snacks eller usunne matvaner.

Relapse

Når en person har helt sluttet å røyke, er fristelsen til å gjenoppta overalt. Den tøffeste kampen en quitter vil møte er å motstå fristelsen av venner og slektninger uforsiktig tilbyr sigaretter, og fristelsen opplevde hver gang en tidligere røyker går forbi et kjent røykeområde. En måte å bekjempe fristelsen av et tilbakefall er å verve alle venner og kolleger, både røykere og ikke-røykere, for å gi støtte og ansvarlighet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter


Hvordan sparke avhengighet av røyking skadelig sigarett-tallet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

•  Det første trinnet i å avslutte sigarett avhengighet er at du bør ha en dato å starte deg oppdrag for å slutte å røyke sigaretter som er alltid bra. Så når den dagen kommer rundt vil du ønsker å gå rundt og fortelle alle at visste at du røkt og fortelle dem din avslutte vane og du aldri vil høre om en sigarett igjen.

Etter at du vil ønske å gå gjennom huset og alle eiendelene dine og bli kvitt all sigarett ting som du har. Jo mindre ting å minne deg om røyking bedre årsaken du vil glemme det. Husk alltid din tilstand.

Se etter folk som har sluttet å røyke og snakke med dem for å øke deg selvtillit. Du vil ønske å bo på et sunt kosthold mens avslutte årsaken røykeslutt vil gjøre deg få litt vekt.

Du vil ønske å drikke cirka fem til seks glass vann om dagen for å få alle de dårlige giftstoffer ut av deg. Også gå til butikken og kjøpe multivitaminer og din favoritt tyggis ta multivitaminer med måltider. Du vil ønske å tygge tyggegummi når du føler erg å røyke.

Ta turer med folk som ikke røyker sigaretter, turer har vist seg å lindre stress. Du vil sannsynligvis føle deg sliten mens i ferd med å avslutte sigaretter så ta en lur å lade opp batteriet.

Også hvis du har en sigarett hver gang du har din daglige kaffe prøv å skru opp det vil hjelpe sparke en vane å røyke også. Føre til at noen ganger visse ting utløse avhengighet ønsker.

Unngå rom som tillater deg å røyke er ikke i disse rommene vil redusere din ønsker å røyke. Øvelse daglig det lindrer stress og reduserer erg å røyke sigaretter.

Hint

 • Unngå junk food.
 • Unngå røykere
 • Trene lindrer røykesug.
 • Hvis du røyker hasj og sigaretter bare prøve å røyke hasj.
 • Ikke henge rundt med folk som røyker eller du kan aldri slutte.

Slik Kombiner Lamictal og Topimax

Slik Kombiner Lamictal og Topimax


Lamictal og Topimax er både krampestillende medisiner som brukes til å forebygge anfall hos epileptikere. Men begge medikamenter også kan bli brukt til å behandle andre tilstander, slik som bipolar forstyrrelse. Begge medisiner fungere som stemningsstabiliserende for mange mennesker med bipolar lidelse. Spesielt kan Topimax være foreskrevet for folk som ikke har hatt flaks med andre behandlinger for sin lidelse og de som lider av rapid-cycling bipolar lidelse. Lamictal fungerer også som en stemning stabilisator og er også gunstig for de som heller ikke har svart på andre stemningsstabiliserende medikamenter. I motsetning til andre medikamenter i denne klasse, betyr Lamictal vanligvis ikke indusere problematiske bivirkninger. Lamictal og Topimax blir noen ganger brukt sammen for å behandle bipolar lidelse. Lamictal har mer av en antidepressiv effekt enn side gjør topiramat, noe som er grunnen til at de kan anvendes sammen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ha en full fysisk gjort, inkludert blod og urinprøver. Dette er viktig som skjoldbrusk lidelser og endokrine lidelser bør utelukkes, da de kan forverre stemningslidelser.

Diskuter med og få en behandlingsplan fra legen din. En spesifikk behandlingsplan er nødvendig når du planlegger å ta Lamictal og Topimax sammen. Skaff resepter for både medisiner fra legen din. Det er sannsynlig at legen vil starte på Lamictal først, så du må starte med en lav dose og jobbe deg opp til riktig dose.

Begynn å ta Lamictal samtidig daglig. Den tiden skal ha blitt bestemt av legen din. Det er generelt tatt enten første om morgenen eller først i kveld. Følg doseringsanvisningen nøyaktig. Din dose vil trolig økes en gang per uke av legen din til du er på ønsket område.

Diskuter når og hvordan du blir å ta Topimax med legen din. Han vil gi deg råd om hvorvidt du bør ta det med Lamictal, eller på et annet tidspunkt på dagen. Kroppen din kan reagere forskjellig på Topimax enn det gjør til Lamictal.

Begynn å ta Topimax slik legen din. Hold styr på hvordan det gjør du føler. Hvis du føler deg mer sliten ta Topimax i tillegg til Lamictal, la legen få vite og eksperimentere med å ta det på et annet tidspunkt på dagen. Gjør det samme hvis du finner ut at det gjør deg mer våken.

Hint

 • Hvis du savner en dose av enten medisiner, ta den så snart du husker det.
 • Hold medisiner i en pille holder som er merket med dagene i uken for å hjelpe deg å holde styr på pillene.
 • Angi en påminnelse på din mobiltelefon eller datamaskin slik at du vet at det er på tide å ta Lamictal og Topimax.
 • Oppsøk lege umiddelbart dersom symptomene dine forverres eller du føler deg suicidal.
 • Kontakt legen din dersom du opplever noen form for utslett.
 • Ikke plutselig slutte å ta Lamictal eller Topimax uten legens godkjennelse.

Hvorfor en Doctor Avslutter en pasient-lege-relasjonen

Hvorfor en Doctor Avslutter en pasient-lege-relasjonen


Forholdet mellom de fleste leger og deres pasienter er blant de mest konfidensiell og sensitiv det er. Legene vet mer om sine pasienter enn nesten noen andre gjør det, inkludert medlemmer av patientâ € ™ s egen familie. Forholdet skal være preget av gjensidig respekt og tillit. Legen har plikt til å ta vare på sin pasient, men til tider, vil legen avslutte forholdet for en rekke årsaker.

Økonomiske problemer

Mens en physicianâ € ™ s første bekymring bør være velferden til sin pasient, penger noen ganger kommer i veien. Legen kan tro at utbetalingene fra private forsikringsselskaper eller regjeringen gjennom Medicare og Medicaid programmer er tilstrekkelig til å dekke kostnadene for sine tjenester. I slike tilfeller er leger enten nekter å ta noen nye pasienter eller de er slutt på forholdet med eksisterende pasienter hvis status endres.
Noen leger har etablert resepsjons praksis der de belaste årlige stopperne til sine pasienter. Dersom pasientene er uvillige eller ute av stand til å betale festet, kan legen nekte videre behandling.

Medisinering Issues

Noen leger nekter å foreskrive smertestillende medikamenter på grunn av sin frykt for at pasienten kan bli avhengige eller overdose og legen kan bli holdt ansvarlig. Fordi det er noen ganger vanskelig å skille mellom legitim smerte omsorg og de såkalte pille møller prolifererende rundt om i landet, er dette en legitim bekymring.
Leger også slippe pasienter som nekter å vaksinere sine barn på grunn av autisme bekymringer. Legene synes bekymret for at de ikke kan være i stand til å skikkelig behandle barna hvis de smittes av sykdommen vaksinene forhindre. De er også bekymret ansvar problemer.

Ferdighets Bekymringer

Leger kan også slippe pasienter hvis de mener de mangler ferdigheter for å kunne ta hånd om pasienten. Noen OB-GYN leger har droppet pasienter som er over en viss vekt. De er bekymret for at deres utstyr ikke er sterk nok til å støtte de overvektige pasienter. De er også bekymret for at overvektige pasienter kan utvikle komplikasjoner legen er dårlig rustet til å håndtere.
Noen leger også slippe pasienter fordi de er overveldet med hvor mye arbeid de har. Som betaling priser nedgang, må legene øke pasient belastninger, noen ganger til overmål.

Etiske Bekymringer

Under physicianâ € ™ s etiske regler, kan en lege ikke bare forlate en pasient uten en klar forklaring, slik at pasienten forstår årsaken til oppsigelsen. Legen må forsikre seg om at pasienten har en annen kilde til helsevesenet. I noen stater, må legen gi pasienten tilstrekkelig tid til å finne en annen lege.

Hvordan Avslutt Tegretol

Tegretol er et krampestillende medikament som brukes til behandling av epilepsi, samt bipolar lidelse. Som med alle medisiner, kan det problema bivirkninger som kan oppstå. Det er virkelig ingen måte å vite på forhånd hvorvidt det vil skje. Hvis du har besluttet å avslutte Tegretol, er det viktig at det gjøres ved å redusere dosen sakte over en periode på en måned eller mer. Det er også viktig at det gjøres med en lege godkjenning og tilsyn. Hvis Tegretol avsluttes plutselig, er det mulighet for alvorlige bivirkninger, som for eksempel anfall.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege. Diskuter årsakene til at du ønsker å avslutte medisinering. Husk at det kan ta minst én måned for deg å føle den fulle virkningen av denne medisinen. Hvis det er forbi den tiden, og du opplever urovekkende bivirkninger, legen din vil sette sammen en plan for å avvikle Tegretol. Det vil trolig bety sakte redusere dosen uke etter uke til du er ikke lenger å ta den.

Øv god søvn vaner. Hver gang du kommer ut av medisiner som Tegretol, er det en sjanse for at det kan forstyrre søvnen. Prøv og gå i dvale og våkne opp på samme tid hver dag. Melatonin kan brukes til å hjelpe indusere søvn. Rådfør deg med helsepersonell om riktig dose for å ta.

Unngå å drikke alkohol. Det er ikke en god idé å drikke alkohol mens du tar Tegretol. Det bør spesielt unngås mens ebbe ut av medisinen.

Reduser stress så mye som mulig. Uttaksprosessen er allerede taxing på systemet ditt. Det er viktig ikke å ta på seg noen nye oppgaver i løpet av denne tiden. Hvis det ikke er mulig å redusere stress, bare sørg for at du allot deg selv litt tid for avslapping.

Suppler kosthold med et B-kompleks vitamin. Det ideelle vil inneholde B12, B1 og B6. De er nyttige som B-vitaminer hjelper med produksjonen av dopamin, som er integrert i en samlet positiv velvære. Som du kanskje oppleve irritabilitet mens avvikling Tegretol, kan B-vitaminer lette det bestemt bivirkning. Konsultere med en lege for å bestemme riktig dosering.

Tips og advarsler

 • Yoga er en stor oppgave for avslapping og stress lettelse. Se inn klasser i ditt område.
 • Ikke slutte å ta Tegretol brått. Du må avta av det.
 • Hvis du opplever kramper eller alvorlige migrene mens avvikling Tegretol, kontakt lege umiddelbart.

Hvordan avslutte en graviditet

I USA er det to primære, juridiske måter å avslutte et svangerskap: kirurgisk eller gjennom bruk av medisiner. Begge metodene krever en lege omsorg, og kan også kreve oppfølging besøk for å sikre at svangerskapet ble avsluttet, og at det ikke er noen komplikasjoner.

Bruksanvisning

Kirurgisk abort

•  Få en kirurgisk abort. Dette er en rask måte å avslutte et svangerskap, og er effektiv nesten 100 prosent av tiden. Det er en sikker metode for å avslutte en graviditet, med mindre enn en tiendedel av en prosent av pasienter som trenger blodoverføring. Mindre enn 3 prosent av pasientene utvikler en infeksjon med denne metoden. Det finnes ingen fysiske forhold som kan gjøre en kvinne en dårlig kandidat for en kirurgisk abort. En kirurgisk abort ikke resulterer i bivirkninger, slik som oppkast og kramper, det skje med en medisinsk abort.

Snakk med en lege, har laboratorietester utført og staten kan kreve at du tar del i en eller flere rådgivning økter. Registrer dine samtykkeerklæringer og følge legens ordre. Du vil også trenge en fysisk undersøkelse. En ultralyd er ofte nødvendig i tillegg.

Gå til avtale for operasjonen. Legen vil trolig bestille deg til å komme med en tom mage for å holde deg fra å oppleve kvalme under prosedyren. Operasjonen selv vil vare i ca 10 minutter. De fleste kontorer eller klinikker vil gi deg noen form for beroligende for prosedyren, om du vil være våken under for dens varighet.

Se legen din for din post-op oppfølging besøk. Dette utføres vanligvis ca 2 uker etter et kirurgisk abort. Oppfølgings besøket vil bestå av en fysisk eksamen og en sjekk for å sørge for at svangerskapet ble avsluttet i løpet av abort. I sjeldne tilfeller kan embryoet ikke bli utvist. Dette skjer ofte når en abort blir utført for tidlig i svangerskapet og mot legens råd. I de fleste tilfeller er fremgangsmåten vellykket og komplikasjoner er sjeldne.

Medisinsk abort

Ha en medisinsk abort hvis du er redd for den kirurgiske prosedyren, eller hvis legen din anbefaler at metoden for din situasjon. En medisinsk abort krever en lege besøk med laboratorietester og konsultasjon akkurat som med en kirurgisk abort. Under det første besøket, kan du få det første skuddet eller pille som vil begynne oppsigelsen.

6. Ta resten av pillene med deg hjem. Når du tar pillene avhenger av hvilken type du tar. Mifepriston er tatt 1 til 3 dager etter lege besøk; Metotreksat er å ta 4 til 6 dager etter besøket.

Gjør deg klar for bivirkninger. Bivirkningene kan omfatte blødning, oppkast, sterke kramper, diaré og kvalme. Disse bivirkningene kan vare i opptil to uker.

8. Gå tilbake til legen din for en oppfølging besøk. Legen vil sørge for at svangerskapet er avsluttet, og at det har vært noen komplikasjoner. Dersom medisinsk abort var ikke vellykket, kan du bli gitt flere piller eller legen din kan anbefale at du har en kirurgisk abort.

Hvis du avslutter skråtobakk vil det redusere risikoen for tannkjøtt kreft?

Avslutte skråtobakk vil absolutt redusere risikoen for å utvikle tannkjøttkreft. The Mouth Cancer Foundation hevder at selv om noen har vært skråtobakk i årevis, vil slutte likevel redusere risikoen for tannkjøttkreft. Mange andre helsemessige fordeler også oppstå når en person slutter å tygge tobakk.

Mange Kreft

Skråtobakk øker en persons sjanser for å utvikle ikke bare tannkjøtt kreft, men også leppe, tunge og kinn kreft. Kreft kan også utvikle seg på taket og gulvet i munnen.

Kreftfremkallende

Ifølge National Cancer Institute, er det 28 kreftfremkallende kjemikalier i skråtobakk.

Avhengighet

Unngå eller overvinne en avhengighet er en annen fordel å slutte skråtobakk. The National Cancer Institute rapporterer at opptil fire ganger mer avhengighetsskapende nikotin absorberes når tygge versus røyke tobakk. Den nikotin absorbert når skråtobakk også forblir i blodet lenger.

Misforståelse

I motsetning til det mange tror, ​​skråtobakk ikke er en trygg erstatning for å røyke det. Det er også en myte at snus kan hjelpe røykere å slutte.

Perentages

The Mouth Cancer Foundation hevder at 90 prosent av de som har hatt munnen kreft brukte tobakk.

Hvordan Avslutt Strattera

Hvordan Avslutt Strattera


Strattera er merkenavnet på en reseptbelagte medisiner produsert av Eli Lilly and Company, og brukes til å behandle attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) hos pasienter 6 år og eldre. Den kjemiske forbindelse ifølge Strattera er atomoxetin hydroklorid. Fordi Strattera er et ikke-sentralstimulerende medikamenter for ADHD, det er ingen kjente abstinenssymptomer hos pasienter som slutter å ta medisinen.

Bruksanvisning

Hvordan Avslutt Strattera

•  Ta kontakt med en lege før avvikling av Strattera medisinering.

omtale informasjon fra legemiddelprodusenten, som sier at det ikke er nødvendig å avta bruk av Strattera. Stoffet kan avbrytes umiddelbart når som helst i samråd med en lege.

Vær oppmerksom på at ADHD symptomer kan komme tilbake i to til tre dager i fravær av en innbytter behandling etter seponering av Strattera.

Ikke ta en monoaminooksidasehemmer (MAOI) i minst to uker etter seponering av Strattera, ifølge FDA anbefalinger.

Snakk med en lege hvis noen symptomer eller bekymringer oppstå etter avsluttet Strattera.

Tips og advarsler

 • Snakk med en lege før avvikling noen reseptbelagte medisiner.

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller

Hvordan bli gravid etter avslutte p-piller


Å bli gravid etter røykeslutt pillen kan ta en eggløsning syklus eller mange flere. Alle kvinner er forskjellige, og hver graviditet vil ta sin egen tid. Fordi så mange ting må være helt riktig å lage en baby, er sjansene for å ha en spontanabort er høy.

Bruksanvisning

•  Ta prenatal vitaminer. Din kjemiske makeup i kroppen må være akkurat riktig for å bli gravid. Så, etter avslutte p-piller, eller til og med før, begynne å ta vitaminer spesielt laget for kvinner som er gravide prøver å bli gravid.

Gi deg selv tid. Noen kvinner, selv uten fysiske problemene som hindrer graviditet, kan ta opp til ett år å bli gravid etter røykeslutt pillen. Understreke ut om ikke å være i ferd med å bli gravid hver måned er skadelig for kroppen din helse og din evne til å bli gravid.

Få nok mosjon. Du ønsker å gjøre kroppen din inn i et hjem for liten baby. For å gjøre det hjemme den sunn ett mulig, må du virkelig ta vare på deg selv og kroppen din.

Gå til legen din. Du gynekolog har alt av din medisinske historie, og vil kunne bidra til å finne noen områder som kan føre til at du problemer. Han eller hun kan også være i stand til å gi deg tips om hvordan du kan øke dine sjanser for å bli gravid etter røykeslutt pillen.

Kjøp en eggløsning kalender eller en ovulation Predictor kit. Disse vil hjelpe deg å finne din eggløsning syklus. Etter å ha sluttet på pillen, vil det være viktig for deg å finne ut når kroppen din ovulates på egen hånd. Pillen tvinger mensen på samme tid hver måned, men denne syklusen kan ikke være det naturlige kretsløpet der kroppen din er på uten pillen.

Ha sex ofte, men ikke for ofte. Å ha sex annenhver dag er optimal, som hver dag kunne utarme sædkvalitet og effektivitet.

Hva er bivirkningene av Lamictal?

Lamictal er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle epilepsi, som er en nevrologisk tilstand som fører til anfall. Det er også en vedlikeholds medisiner for bipolar lidelse, som er en psykisk lidelse som er preget av ekstreme humørsvingninger, fra intense eufori til ekstrem depresjon. Som med alle reseptbelagte medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med å ta Lamictal.

Vanlige bivirkninger

Det er noen bivirkninger for å ta Lamictal som er svært vanlig. Disse vanlige bivirkningene er nedsatt koordinasjon, hodepine, svimmelhet, kvalme, kaster opp, uskarpt syn, dobbeltsyn, tretthet, utslett, tremor og søvnløshet.

Alvorlig hudreaksjon

Når folk opplever utslett med Lamictal, de er vanligvis milde og avtar raskt. Men i mer sjeldne tilfeller kan noen mennesker opplever en alvorlig hudreaksjon som kan kreve dem for å bli innlagt på sykehus. Denne alvorlige hudreaksjoner oppstår vanligvis i løpet av de første to månedene av hjelp Lamictal. I svært sjeldne tilfeller har hudreaksjoner vært dødelig. Disse reaksjonene skjer oftere til barn enn til voksne.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen andre bivirkninger som anses å være svært alvorlige. Hvis disse alvorlige bivirkninger er erfarne, bør en lege varsles umiddelbart. Disse inkluderer feber, bryte ut i elveblest, hevelse av lymfekjertler, smertefulle sår som er plassert enten rundt øynene eller munnen, og hevelse i tunge eller lepper.

Lever- eller blodproblemer

Noen mennesker har også opplevd lever- eller blodproblemer som et resultat av å ta Lamictal. Noen tegn på problemer med leveren eller blodet inkluderer merkelig blødning eller blåmerker, ekstrem muskelsmerter, utmattelse, svakhet, ofte får infeksjoner og huden eller øynene blir gult.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er noen mindre vanlige bivirkninger av å ta Lamictal som vanligvis ikke anses å være farlig eller føre til bekymring. Disse bivirkningene er ryggsmerter, hoste, sår hals, magesmerter, influensa symptomer (som frysninger og smerter i kroppen), diaré, bronkitt, smertefulle kramper under menstruasjon, vekttap, brystsmerter, halsbrann og fordøyelsesbesvær.

Hvordan du bytter fra Effexor XR til Lamictal

Hvordan du bytter fra Effexor XR til Lamictal


Effexor XR er et stoff som brukes ved behandling av angst eller depresjon mens Lamictal brukes for bi-polar lidelse, så vel som depresjon. Hver person reagerer forskjellig på anti-depressent narkotika og hva som gjør underverker for en, fungerer kanskje ikke i det hele tatt for en annen. Legene må ofte prøve en myriade av medikamenter eller kombinasjoner for å finne stoffet som fungerer og forbedrer den mentale velferden til personen. Effexor XR krever en pasient å avvenne off av stoffet sakte. Avvenningsperioden vil variere basert på den tiden du har vært på medisiner, samt dosering.

Bruksanvisning

•  Skriv ned dosen av Effexor XR du er på daglig. Hvis du ikke vet, kan du lese instruksjonene på flasken. Hvis kapslene er 150 mg, og du tar to kapsler hver dag, er dosen 300 mg per dag.

Gjør en avtale med legen din for å diskutere overgangen fra Effexor XR til Lamictal. Effexor XR, som med alle anti-depressent stoffet kan gjøre deg svært syk hvis du slutter å ta medisinen brått. Tilbaketrekkingen av Effexor XR må nøye administrert av deg og din lege. Legen din vil bestemme din ukentlig reduksjon basert på dosering og antall år du har tatt Effexor XR. Ifølge Effexor.com, kan avvenning av av Effexor XR ta uker eller måneder.

overvåke dine symptomer forsiktig så du redusere Effexor XR ved å holde en daglig dagbok over symptomer og dosering tatt. Vanlige abstinenssymptomer er kvalme, hodepine, frysninger, økt angst og følelsen av å ikke være i stand til å tenke. Hvis du trekker for fort du kan oppleve anfall. Noen symptomer som er over mild bør rapporteres til legen for å justere avvenning prosessen. Legen kan redusere dosen din med halvparten hver uke eller over en lengre periode hvis dosen er høy.

Legg i Lamictal på scenen instruert av legen. Vanligvis vil du legge i Lamictal, med en lav dose, samtidig du gjør ditt første reduksjon av Effexor XR. Legen vil be deg om å overvåke bivirkningene nøye for å prøve å finne ut om en bivirkning er fra å legge Lamictal eller redusere Effexor XR.

Fortsett reduksjonsprosessen før du er helt ut av Effexor XR. Effexor XR kommer i kapsler som ikke kan halvert. Dette gjør den endelige reduksjon vanskelig for noen pasienter. Den minste kapsel er 37,5 mg. Du kan bli pålagt å sprette mellom en kapsel hver dag, til en hver annen dag til en hver tredje dag før du kan helt komme av Effexor XR.

Hint

 • Vær tålmodig med avvenningsprosessen. Det kan ta lang tid og en frem og tilbake mønster av doser for å finne riktig tempo for å redusere Effexor XR og legge i Lamictal.
 • Ring legen din dersom du har noen symptomer som forstyrrer din daglige funksjon eller hvis du har økt depresjon eller angst. Legen er der for å hjelpe deg med å avvenne, og avvenning er ikke alltid en enkel prosess.

Mest vellykkede teknikker for å avslutte spiker bite

Mest vellykkede teknikker for å avslutte spiker bite


Nail biting er en vane som påvirker alle, fra barn til voksne. Femti prosent av barn i alderen 10 til 18 biter negler, samt 23 prosent av unge voksne i alderen 18 til 22. Selv om mange av disse menneskene stoppe denne vanen etter når de når 30 år, mange menn fortsetter inn i midten voksenlivet. Avslutte spiker biting er en viktig beslutning, som spiker biting senker immunforsvaret, utsette deg for skitt og bakterier under neglene.

Utdanning

Å være utdannet om farene ved neglebiting kan hjelpe deg å slutte. Du kan ikke innse hvor ille denne vanen er for deg. Bite negler kan påvirke neglene på lang sikt, forårsaker unormal vekst. Du vil også være mer utsatt for soppinfeksjoner, som spiker biters ofte bite for dypt og skadet skjellaget, hud eller negl. Det er aldri for sent å lære sunne grooming vaner og erstatte dårlige vaner med gode.

Riktig verktøy

Du kan bite negler fordi du ikke har de riktige verktøyene. Videre kan du bli bite negler fordi du ikke har de verktøyene du trenger for hånden når du snag eller rive neglen på farten. Hold en Emery bord og et par spiker clippers i ditt hjem og i vesken til enhver tid. Menn kan investere i en nøkkelring som har et par spiker clippers. Å ha de riktige verktøyene kan hjelpe deg å nå for en neglesaks i stedet for å bite negler.

Kjemiske produkter

For noen mennesker, kan spiker biting være en mer alvorlig vane som krever mer hjelp enn å lære riktig stell eller å ha de riktige verktøyene for hånden. I dette tilfellet, kan du prøve en av de mange kjemiske produkter som er tilgjengelig for å hjelpe deg å slutte å bite negler. Maling og polishes er tilgjengelig for å skape en aversjon til spiker biting. Disse produktene har en stygg eller ubehagelig smak som gjør at spiker biter å bli frastøtt ved å sette fingrene i munnen hennes.

Forstå Triggers

Avslutte spiker biting er ikke alltid så enkelt som å erstatte en vane eller skape en aversjon. Det er viktig å komme til roten av hvorfor du bite negler i første omgang. Dine triggere kan hjelpe deg å arbeide på viljestyrke å slutte mer effektivt. De fleste mennesker biter negler når den utløses av kjedsomhet, stress eller spenning. Nail biting er et ritual, som ligner på røyking, derfor er det viktig å forstå psykologien bak ritualet. Ta oppmerksom på hvordan du føler deg når du begynner å bite negler. Du må kanskje søke profesjonell hjelp for å full oppnå forståelse.

Hypnose

Nail biting er en fysisk vane; derfor er hypnoterapi vellykket for å eliminere eller kontrollere denne vanen. Under hypnose, kan spiker biting bli eliminert av foreningen, en prosess som hypnoterapeut hjelper pasienten knytte spiker biting med noe frastøtende. For det andre kan hypnoterapeut bidra til å eliminere spiker bite gjennom substitusjon, der pasienten erstatter spiker bite med en annen ufarlig vane, slik som dyp pusting. Forankring er en annen teknikk, hvori pasienten lærer å erstatte både følelser og atferd assosiert med spiker bite med andre virkemåter og følelser.

Effekten på kvinner over 35 av Avslutte Prevensjon

Prevensjon, også kjent som prevensjon, er en hvilken som helst metode benyttes for å hindre befruktning. Metoder kan inkludere total seksuell avholdenhet, p-piller, kondomer, spermacides, og prevensjon patcher. Hvis en kvinne slutter å bruke prevensjon etter fylte 35 kan det være visse effekter avhengig av metoden hun brukte.

Graviditet

Inntil en kvinne har inngått overgangsalderen, som betyr at hun ikke hadde hatt en menstruasjonssyklus i minst 12 måneder, er hun fortsatt anses å være fruktbar. Hvis en seksuelt aktiv kvinne slutter å bruke prevensjon hun kan bli gravid.

Redusert risiko for visse vilkår

Kvinner som er over 35 som røyker eller har en historie med blodpropp eller brystkreft eller livmorkreft kan minske risikoen for visse bivirkninger som hjertesykdom, høyt blodtrykk, kvalme, uregelmessig blødning, depresjon og andre ved å avslutte sin bruk av fødsel piller.

Unormale Perioder

Kvinner som er over 35 år som slutter å ta p-piller kan ikke gå tilbake til normal eggløsning eller har normal menstruasjon med en gang. Hvis denne tilstanden, kjent som amenoré, vedvarer i mer enn seks måneder bør hun oppsøke sin lege.

Deprimert Libido

Noen kvinner over 35 år som har tatt p-piller har opplevd en redusert interesse for sex som ikke kom tilbake til normalt etter å slutte å ta p-piller. Frykt for en uønsket graviditet på grunn av mangel på prevensjon kan også resultere i en deprimert libido.

Misforståelse

Det er ingen bevis som støtter myten om at du tar p-piller fører til en økning i vekt, så slutte p-piller etter at av 35 vil ikke hjelpe en kvinne løs vekt.

Hvordan Avslutt Mobic

Mobic, som er kjent også av sin generiske navn Meloxicam, er en resept anti-inflammatoriske medisiner som brukes til å behandle leddgikt symptomer. Mobic kan opprette en rekke bivirkninger, inkludert en økning i risikoen for mageblødning og hjerneslag. Hvis legen har foreskrevet Mobic å behandle leddgikt, og du opplever ubehagelig eller farlige bivirkninger, er lett å avslutte bruken, da det ikke er et narkotisk stoff eller steroid. Det er ingen risiko for avhengighet, men seponering Mobic kan føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel influensalignende symptomer, tretthet og generelle smerter i kroppen.

Bruksanvisning

•  Reduser Mobic dosering til neste laveste tilgjengelige dose. For å senke dosen, må du kontakte legen din og forklare du ønsker å avslutte stoffet.

Ta den lavere dosering av Mobic som anvist inntil foreskrevet løpet av behandlingen er fullført. Dersom det under det første kurset av dosereduksjon du ikke automatisk gå til den laveste dosen, kan du bli bedt om å fortsette behandlingen som legen forsvinn dosen din.

Du må ikke hoppe doser. Skipping doser kan føre til smertefulle og ubehagelige bivirkninger, som kan senke dosen din.

Fortsett å unngå å ta over-the-counter NSAID medisiner som kan øke risikoen for mageblødning i minst to uker etter seponering av Mobic. Mobic kan bo i kroppen din så lenge som tre uker.

Tips og advarsler

 • Spør legen din for en resept eller over-the-counter anbefaling om å bidra til å lindre bivirkning symptomer, mens avvikling Mobic.

Hvordan å avslutte et forhold med en borderline personlighetsforstyrrelse lidende

Hvordan å avslutte et forhold med en borderline personlighetsforstyrrelse lidende


Avslutte et forhold med en person som lider av borderline personlighetsforstyrrelse utgjør spesielle utfordringer som du ikke kan oppstå med folk som ikke lider av sykdommen. Du må være forberedt på å gjøre et trygt og total exit når du forlater en borderline personlighetsforstyrrelse lidende.

Bruksanvisning

•  Ta litt tid borte fra ditt forhold. Gå til et sted å tenke objektivt om det. Hvis du kommer til en beslutning om å forlate forholdet, lover å holde den beslutningen. Kontroller at du er i riktig sinnstilstand for å gjennomgå endringen.

Planlegg detaljert exit lydløst og raskt. Borderline personlighetsforstyrrelse lider frykter oppgivelse; hvis de føler at du er i ferd med å forlate, vil de gjøre alt de kan for å stoppe det. Likeledes gjør din plan idiotsikker. Ikke gjør feil; planlegge for hver mulig scenario som kan oppstå som en konsekvens av å forlate din.

Spill din partners misbruk hvis det er noen. Du må kanskje ha denne type dokumentasjon hvis en borderline personlighetsforstyrrelse lidende gjør falske anklager når han finner ut at du har forlatt for godt. Gjøre dokumentasjonen så beskrivende som mulig. Oppmerksom datoer, klokkeslett og hvilke typer overgrep som du utholdt.

Dekk alle dine juridiske baser. Rådføre seg med en advokat. Informere advokaten din hensikt å forlate. Han kan være i stand til å gi deg råd om de riktige rettslige trekk hvis du er gift. Advokater kan også hjelpe deg hvis du søker et besøksforbud.

Hire movers å hjelpe deg å flytte. Movers kan hjelpe deg å få alle dine personlige ting ut av den delte boareal på en gang. Movers kan også fungere som vitner om partneren din oppfører seg mens du drar.

Informere sjefen din og politiet til hensikt å flytte. Borderline personlighetsforstyrrelse Lider kan prøve å Sully ditt rykte eller navn når du har forlatt dem. Polititjenestemenn kan også fungere som eskorte hvis du forteller dem at du har lidd overgrep i et forhold og forlater din partner.

La raskt. Gjør dine planer og fysisk exit forhastet. Dvelende kan føre til mer fornærmende oppførsel.

8. Få terapi. Finne en terapeut som er kjent med borderline personlighetsforstyrrelse. Snakker ut din beslutning med en trenet profesjonell hjelper deg å takle forholdet og din beslutning om å forlate den.

Tips og advarsler

 • Det kan være lurt å fortelle partneren din terapeut at du forlater. En terapeut kan da være forberedt på partneren din reaksjon og trenger når du forlater.
 • Kvitte seg med skytevåpen i husstanden din før du reiser.
 • Ikke informere borderline personlighetsforstyrrelse lider av dine planer om å forlate eller gi ham den nye kontaktinformasjon.