Digidexo.com

bukkehornkløver og menstruasjon

Hva er Bukkehornkløver Herb godt for?

Bukkehornkløver urt tilbyr en rekke fordeler for healing, skjønnhet og selv som en mulig afrodisiakum. Tygg på noen bukkhornfrø å friske pusten.

Historie

Bukkehornkløver ble foretrukket av de gamle grekerne, egypterne og romerne til medisinske formål. Frøene er den mest potente delen av bukkehornkløver og brukes i dag i urtemedisin og matlaging (se referanser).

Fordeler

Bukkehornkløver frø har mange helbredende fordeler, og kan lette dårlig fordøyelse, smertefull menstruasjon og øke morsmelk, så vel som hjelpemiddel i diabetes behandlinger. Ground Bukkehornkløver frø kan bidra til å helbrede brannsår og byller; blandet med olje, kan det også gjøre håret glans når den brukes til hodebunnen (se referanser).

Expert Insight

En 2009 studie ved Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center ved Johns Hopkins University i Maryland viste bukkhornfrø kan ødelegge kreftceller. I studien, bukkehornkløver "var vekst-hemmende til bryst, bukspyttkjertel og prostata kreft cellelinjer" (se referanser).

Mat og annen bruk

Bukkhornfrø anvendes som et krydder på matvarene, slik som karri, samt et afrodisiakum. Bukkehornkløver spirer spises rå i salater (se Ressurser).

Advarsel

Unngå bukkehornkløver hvis du er gravid, så det kan indusere arbeidskraft (se Ressurser).

Bukkehornkløver kan føre til at gass og diaré.

Bukkehornkløver Fordeler

Bukkehornkløver kan tas som en urt eller krydder i mat. Krydderet kommer fra urt frø. Fenugreek tilbyr en rekke fordeler for kroppen. Det er imidlertid noen bivirkninger av å ta bukkehornkløver.

Fordeler

Bukkehornkløver kan være nyttig i en rekke måter, inkludert å hjelpe redusere feber og treg aldring. Det kan tas for å kjempe bronkitt, sår hals, nyre problemer, sår og forstoppelse. Fenugreek også kan bidra til å forebygge hjerte-og karsykdommer, redusere risikoen for hjerteinfarkt. Bukkehornkløver kan også øke seksuell stimulering.

Kvinne Helse

Tar bukkehornkløver kan forstørre brystene både i størrelse og fylde; urten fremmer nye bryst-cellevekst. Den diosgenin i urte fremmer amming. Bukkehornkløver kan lette problemene under menstruasjon. Urten kan også redusere overgangsplager.

Diabetes

Forbruker 500 mg av Bukkehornkløver to ganger om dagen kan bidra til å redusere blodsukkernivå for personer med type-to diabetes.

Skin Fordeler

Bukkehornkløver kan brukes som en aktuell behandling for hudproblemer inkludert byller, brannsår, abscesser, gikt, eksem og sårdannelse i huden.

Halsbrann og Acid Reflux

Bukkehornkløver kan belegge magen og tarmen fôr, noe som bidrar til å lindre gastrointestinal betennelse.

Side Effects

Selv Bukkehornkløver er ansett som en trygg urt, kan mild gastrointestinal nød resultatet hvis Bukkehornkløver er tatt i høye doser. Det bør ikke tas av kvinner som er gravide, fordi det kan føre til spontanabort.

Når skal ta Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er medlem av leguminosae familien, og dens frø kommer fra bønne-lignende planter som vokser i varmere klima, som India, Nord-Afrika og Sør-Europa. Frøene blir høstet fra hylsterne, stekt og noen ganger bakken, avhengig av hvilken metode for inntak.
Bukkehornkløver kan hjelpe mange plager, blant annet stimulere morsmelk forsyning, senke blodsukkeret hos diabetikere, reduserer blodtrykket og lettelser lunger. Som et næringsmiddel, er bukkehornkløver brukt som smakstilsetning for etterligning lønnesirup og i en rekke karri.

Historie

Bukkehornkløver bruk av gamle egypterne er dokumentert så tidlig som 1500 f.Kr. De tidligste bruk var for reproduktiv helse, menopause støtte og indusere fødsel. I dag er det mest brukte medisinsk av diabetikere og ammende mødre.

Diabetes

Bukkehornkløver er et alkaloid som inneholder fiber, sammen med trigonelline, gentianine og carpaine forbindelser og fenugreekine. Høye nivåer av fenugreekine sannsynlig konto for glukosesenkende effekt ved å hemme glukose utgivelsen og blokkerer noen karbohydrat absorpsjon. En 1996 studie publisert i "Nutrition Research" sitert en dråpe ca 30 poeng i fastende glukose nivå i frivillige etter en måned med å bruke 25 gram pulverisert frø to ganger daglig.

Amming

Bukkehornkløver er en urt som oftest brukes til å øke morsmelk produksjon. Når den brukes som en galactagogue, de fleste ammende mødre melk forsyning øker innen tre dager, men det kan ta flere uker å ha en merkbar effekt. Mange kvinner ta minst 3500 mg hver dag. En mindre dose kan ikke produsere håndfaste resultater. En tommelfingerregel for å bestemme riktig dosering er når en kvinnes svette begynner å lukte som lønnesirup, er hun trolig tar nok.

Bivirkninger

Bukkehornkløver er en mild urt, men fortsatt har bivirkninger. Diaré, luft i magen og urin eller svette lukter som lønne er oftest rapportert. De fleste bivirkningene forsvinne i løpet av få dagers bruk, selv om lønn lukten kan vedvare hele tiden mens du tar den.
Gravide kvinner bør unngå bukkehornkløver på grunn av sin historie som stimulerer til å indusere uterine sammentrekninger. Diabetikere bør nøye overvåke blodsukkernivået, særlig når den først starter bukkehornkløver, siden urt kombinert med andre diabetiker medisiner kan ha en hypoglycemic effekt. Hypoglykemi er rapportert hos kvinner uten diabetes som tar bukkehornkløver for amming.

Bivirkninger av Bukkehornkløver & Thyme

Bivirkninger av Bukkehornkløver & Thyme


Bukkehornkløver er en urt som vanligvis vokst i Middelhavet regioner. Frøene og bladene brukes for kulinariske formål, men for noen helsemessige forhold også, inkludert økt produksjon av morsmelk. Timian er også en urt, og er en del av mynte familien. Den brukes først og fremst for kulinariske bruker, men den inneholder en eterisk olje som er høy i antioksidanter, antimikrobielle og antiseptiske egenskaper. Mens både bukkehornkløver og timian tilby medisinske egenskaper, kan det være bivirkninger forbundet med bruken. Alltid konsultere en lege før du tar noen urte kosttilskudd.

Hudirritasjon

Forbruket av timian er stort sett trygg, selv om essensielle olje av timian kan irritere huden og føre til rødhet eller utslett. Bruk av bukkehornkløver på huden kan også føre til hudirritasjon.

Pustevansker

Personer med følsomhet for timian kan oppleve irritasjon av slimhinner når timian er fortært, og dette kan føre til vanskeligheter med å puste. I tillegg bør personer som er allergiske mot peanøtter eller kikerter unngå bukkehornkløver som det hører til peanut familie og kan føre til en allergisk reaksjon, inkludert pustevansker.

Uterinstimulering

Forbruk av timian olje eller Bukkehornkløver er ikke anbefalt for gravide kvinner som enten urten kan stimulere livmoren, noe som kan være farlig under svangerskapet.

Magesyke

Kvalme, kan diaré og eller oppblåsthet resultere etter inntak av bukkehornkløver. Unngå å konsumere store doser av Bukkehornkløver, som for eksempel mer enn 100g av bukkehornkløver frø daglig.

Medicinial Absorpsjon

Det høye fiberinnholdet i bukkehornkløver kan påvirke opptaket av andre legemidler eller kosttilskudd. Ta bukkehornkløver minst to timer før eller etter andre medisiner for å hindre at dette skjer.

Bruker for Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er en urt som ble brukt av gamle egypterne, grekerne og romerne, ifølge foodreference.com. Det har vært brukt til ulike formål gjennom historien, noen av de vanligste er som krydder i mat, for å øke morsmelk forsyning, til smaken lønnesirup, som en gul farge og som en hud balsam. Helse-omsorg-tips.org bemerker at bukkehornkløver er for tiden vokst i overflod i Nord-Amerika, Europa og Østen.

Spice

Bukkehornkløver er teknisk sett en belgfrukt, i samme kategori som bønner, men er vanligvis tørket opp og malt til et pulver. De fleste mennesker har hatt bukkehornkløver og ikke engang vet det. Det er en svært vanlig krydder som finnes i de fleste curry concoctions, og brukes i smakstilsetning ulike kjøtt. De fleste afrikanske og asiatiske matvarer ringe for bukkehornkløver i sine oppskrifter, så hvis du spiser disse typer mat ofte, har du hatt din del av bukkehornkløver.

Breast Milk Forsyning

Kvinner har brukt denne urten for å øke og opprettholde sin morsmelk forsyning for over 2000 år. Kellymom.com bemerker at en kvinne skal ta rundt 3500 mg om dagen, og vil merke en økning i melketilførselen med en til tre dagers tid. Urten virker langsomt og vil ikke øke melke umiddelbart, så kvinner oppfordres til å ta urten konsekvent for en uke. Økningen av melketilførselen skyldes Bukkehornkløver er kjemisk likhet til østrogen.

Lønnesirup

Bukkehornkløver er vanligvis brukes i kunstig lønnesirup for sin farge og smak. Den har overraskende en svært lik smak som i lønnesirup. Mange store kunstig lønnesirup produserer bruke bukkehornkløver, fordi det er svært rimelig og velsmakende når det blandes med riktig mengde sukker. Fargen det skaper er gulbrun, så det er perfekt for å lage imitasjon lønnesirup.

Gul Dye

Fenugreek har blitt knust og brukt som et gult fargestoff i århundrer. I antikken ble det mye brukt i hele Midtøsten som klær fargestoff. Noen Østen tradisjoner har fortsatt denne tradisjonen og fortsatt bruker det i klær industrien i dag. Enkelte selskaper bruker bukkehornkløver som en konditorfarge fargestoff fordi det anses som naturlig, slik at en matvare kan markedsføre seg som "helt naturlig".

Skin Conditioning

Bukkehornkløver har også blitt brukt i århundrer som en hud balsam. Det er i stand til å glatte og fukte huden. Det har blitt sagt å lindre ulike hudsykdommer som eksem, utslett og brannskader, ifølge helse-omsorg-tips.org. Dets antibiotiske egenskaper gjør det til en stor medisinsk alternativ for hudinfeksjoner.

Fordeler med Bukkehornkløver for kvinner

Fordeler med Bukkehornkløver for kvinner


Bukkehornkløver er en urt som er ofte funnet i Middelhavet. Mens det er ofte brukt som en kulinarisk krydder, har det også historisk blitt brukt som en urtemedisin og helse supplement. Kvinner spesielt ha nytte av å supplere kosten med bukkehornkløver.

Reduserte hetetokter

Bukkehornkløver inneholder diosgenin en forbindelse med egenskaper som ligner på østrogen. Under overgangsalderen, kvinner ofte opplever hetetokter på grunn av reduksjon av østrogen produseres. Den diosgenin funnet i bukkehornkløver kan stimulere kroppen som østrogen for å bidra til å redusere hetetokter betydelig.

Økning i Libido

På grunn av en høy konsentrasjon av furostanol saponiner, har bukkehornkløver også vist seg å heve seksuelle hormoner. Dette kan gjøre det et godt middel for kvinner som føler at deres libido er flagging. Mens Bukkehornkløver er ikke et afrodisiakum, har det vært kjent for å gjøre både menn og kvinner mer interessert i samleie enn de ellers ville være.

Reduksjon av menstruasjonssmerter

Kvinner som tar bukkhornfrø regelmessig merke en reduksjon i mengden av kramper og smerte som de opplever i løpet av sine menstruasjonssykluser. Te som inneholder bukkehornkløver kan også bidra til å lindre menstruasjonssmerter.

Redusere Digestive Issues

Ifølge US Department of Health and Human Services, om lag 75 prosent av alle mennesker som lider av irritabel tarm syndrom (IBS) er kvinner. Bukkehornkløver er kjent for å bidra til å forhindre forstoppelse og hjelp i å løse opp overflødig slim i fordøyelsessystemet, noe som kan bidra til å redusere IBS. Fenugreek hjelper også rense blodet og opprettholde forbrenningen.

Økning i Milk Produksjon

For kvinner som ammer, kan melkeproduksjonen økes gjennom forbruk av bukkehornkløver. Spesielt melkeproduksjon oljen funnet i bukkehornkløver øker. Dette er en naturlig urte løsning for kvinner som er opptatt av at deres melkeproduksjonen er ikke nok for deres nyfødte.

Hvordan kjøpe Bukkehornkløver

Hvordan kjøpe Bukkehornkløver


Bukkehornkløver er avledet fra det greske ordet "foenum-graecum", som betyr "gresk høyet." Bukkehornkløver frø brukes i karri og andre oppskrifter som et krydder. Bukkehornkløver brukes også til å øke melkeproduksjonen i ammende kvinner og som en naturlig slimløsende å bidra til å klare slim fra kroppen. Bukkehornkløver er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker som et krydder og på de fleste helsekostbutikker som en urte supplement.

Bruksanvisning

•  Bestem hvordan du skal bruke bukkehornkløver. Hvis du bruker bukkehornkløver for smaken i oppskrifter, kjøpe det som et krydder, som vil være i seedet skjemaet. Hvis du kjøper den for å hjelpe eller helbrede en sykdom, kjøpe bukkehornkløver i en kapsel form, som kan tas med vann under måltider.

Kjøpsbukkehornkløver frø på matbutikken. De fleste dagligvarebutikker som har en stor krydder delen vil bære Bukkehornkløver frø.

Kjøp bukkehornkløver kosttilskudd og frø på din lokale helsekost butikk. De fleste helsekostbutikker med et stort vitamin delen vil bære bukkehornkløver kosttilskudd og ofte bære bukkehornkløver frø i krydderet delen.

Innkjøpsbukkehornkløver kosttilskudd hos din lokale vitamin butikken. De fleste vitamin butikker som GNC og Vitamin Shop vil bære Bukkehornkløver kosttilskudd.

Tips og advarsler

  • Bukkehornkløver kapsler kommer i 500- til 610-milligram kapsler.
  • Spør legen din om å ta bukkehornkløver som kosttilskudd er riktig for deg.

Hva er Bukkehornkløver Powder?

Fenugreek, vitenskapelig kjent som trigonella foenum-graecum, er en årlig urt fra bønne familien som vokser opp til 20 inches i høyden. Den produserer lysegule blomster og springer ut en duft som vedvarer på hendene etter berøring. Dens frø er pulverisert og brukes som et krydder. Bukkehornkløver pulver brukes også i naturopathic rettsmidler. Bukkehornkløver er i dag dyrket hovedsakelig i Frankrike, Tyrkia, Nord-Afrika, India og Kina.

Medisinsk bruk

Den tyske statlig utvalg for evaluering av urte kosttilskudd, Commission E, har godkjent bukkehornkløver pulver i behandling av appetitt tap og hudbetennelse. Tradisjonell kinesisk medisin bruker bukkehornkløver i ulike former for å behandle impotens, brokk og magesmerter, og bukkehornkløver er til stede i gamle ayurvediske behandlinger for feber, spiseforstyrrelser, hoste, bronkitt og kolitt. Fenugreek blir også fremmet som et gunstig supplement for ammende kvinner, men ifølge Physicians 'Desk Reference for Herbal Medicines, tredje utgave, 2004, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte en amming fremmende effekt. En annen som ikke støttes bruk av Bukkehornkløver er for brystkreft ekstrautstyr.

Handlinger

Bukkehornkløver pulver fungerer som et bløtgjøringsmiddel når de påføres eksternt, som anbefaler det for bruk ved behandling av hudsykdommer som sår, byller og eksem, samt for kosmetiske anvendelser. Tatt internt, det har en hypoglykemisk virkning, redusere eller forsinke absorpsjon av glukose, selv om den nøyaktige virkningsmåte er fortsatt ukjent. Lipidsenkende effekter er også observert.

Tilgjengelighet

Bukkehornkløver pulver er tilgjengelig på krydder stativer i dagligvarebutikker og i ulike urte encapsulations i helsekostbutikker. Bukkehornkløver kan også bli funnet på markedet i hele frø form, i te og som et flytende ekstrakt.

Kontra

Selv om forbruket har vist seg å være generelt trygt, er bukkehornkløver ikke anbefalt for gravide. På grunn av den historiske bruk av anlegget for å indusere fødsel, er det en oppfatning at det kan stimulere sammentrekninger i livmoren, selv om dette ikke mulig effekt er blitt demonstrert av vitenskapelig forskning. En annen bivirkning som krever vurdering er mulig hudirritasjon etter eksterne applikasjoner.

Culinary Bruk

Bukkehornkløver pulver er en viktig ingrediens i matretter i Østen, spesielt indiske og pakistanske retter. Det er lagt inn mange linser og grønnsaker karri retter for sin kraftige aromatisk smak. Bukkehornkløver frø kan også spiret til bruk i salater, og plantens blader er også spist i rå form. Bukkehornkløver frø er blandet inn mel til en spesiell type brød, og i noen deler av verden de er vant til å gjøre en kaffeerstatning som er høyt verdsatt.

Historie

En av de eldste kjente medisinske urter, bukkehornkløver ble dyrket av de gamle assyrere rundt 3000 år siden. I Hellas og Roma ble det brukt i munnen friskere, og egypterne brukt bukkehornkløver i balsameringsprosessen og for røkelse. Plantens artsnavnet, "foenum-graecum," betyr "gresk høyet," fra det faktum at bukkehornkløver ble brukt til å gi duft til høyet av dårlig kvalitet. Slekten Navnet "trigonella" refererer til trifoliate aspekt av plantens blader.

Medisinsk bruk av Bukkehornkløver

Kjent av de mer vanlige navnet "gresk Hay" på grunn av sin opprinnelige bruk som mat for storfe, har bukkehornkløver vært brukt i århundrer som en helse rette. En innfødt plante til Øst-Europa og deler av Asia, er bukkehornkløver nå dyrket i områder over hele verden for sine blader og frø - med frø mer brukte for en rekke medisinske formål. På grunn av den utbredte bruken av bukkehornkløver, er dens gode egenskaper nå blir studert for bruk i mange vanlige helseplager. Rådfør deg med legen din før du tar bukkehornkløver eller andre urter til medisinske formål.

Diabetes og høyt kolesterol

Bukkehornkløver har vist seg å redusere blodsukkernivået, samt lavere LDL kolesterol og triglyseridnivåer hos pasienter i løpet av en 10 dagers prøveversjon ved Nasjonalt institutt for ernærings- i India. Resultatene fra denne studien indikerer at bukkehornkløver kan være effektiv i behandling av type I diabetes, selv om noen tilsetninger til kosthold, bør vurderes av legen din.

Kreft

Studier har vist at en av kjemikalier isolert fra bukkehornkløver bidrar bremse opprettelsen av nye kreftceller. Selv om flere studier må gjøres, indikerer dette at bukkehornkløver kan hjelpe kreftpasienter ved å stoppe veksten og spredningen av sykdommen, ifølge PubMed.

Amming

Mange mødre synes amming vanskelig fordi de ikke er i stand til å produsere nok melk. Selv om det ikke er anbefalt at du tar bukkehornkløver kosttilskudd under svangerskapet, har denne urten blitt brukt i århundrer for å hjelpe til med melkeproduksjonen, ifølge Breastfeeding.com.

Appetitt og fordøyelse

Et appetittstimulerende, har bukkehornkløver kosttilskudd blitt brukt i tilfeller når vektøkningen er nødvendig, så vel som for å lette mage plager og fordøyelsesproblemer. Gjennom historien har frøene blitt tygd, stekt eller spises rå, for å hjelpe med problemer av tarmen, sier PubMed.

Hudsykdommer

Bukkehornkløver frø kan bli stekt eller venstre rå, bakken i en lime og brukes på huden for å hjelpe i tilfeller av eksem, utslett eller andre årsaker til betennelse. Dette er en av de mer historiske medisinsk bruk av bukkehornkløver og praksisen er fortsatt i bruk i dag i mange land, i henhold til UCLA Louise M. Darling Biomedical Library.

Hvordan lage Bukkehornkløver Tea

Hvordan lage Bukkehornkløver Tea


Bukkehornkløver er en aromatisk urt med en smak som ligner lønnesirup eller lakris. Det kan være brygget for å lage en mild og smak te for en rekke medisinske formål. Noen av de mest vanlige bruk av Bukkehornkløver øker melkeforsyningen i ammende mødre og kontrollere blodsukkeret, blodtrykk og kolesterol. Hel-urt bukkehornkløver kan ha kraftige medisinske effekter; Bukkehornkløver te leverer mildere, lavere doser av urten. Hvis du tar medisiner for noen av disse forholdene, bør du oppsøke lege før du begynner regelmessig inntak av bukkehornkløver te. I de fleste tilfeller, er bukkehornkløver te trygt og har en tradisjon for kulinariske bruk også.

Bruksanvisning

Kjøp bukkhornfrø nettet eller hos din lokale helse-mat butikk. Dagligvarebutikker kan ikke bære Bukkehornkløver frø, med mindre de har en omfattende natur-matvarer delen.

Kok opp vann og fjern fra varmen. Bratte hele Bukkehornkløver frø i varmt vann i fem til 20 minutter. Bruk ca 1 ts hel bukkehornkløver frø per kopp (8 gram) med kokende vann. Ikke bruk bakken Bukkehornkløver frø.

Hell Bukkehornkløver te gjennom en fin dørslag eller sil for å fjerne frøene. Drikk umiddelbart, eller lagre i kjøleskapet for å drikke senere.

Drikk bukkehornkløver te minst to til tre ganger daglig. Bukkehornkløver te kan forbrukes varm eller kald. Søtningsstoffer er ikke nødvendig fordi te er selvsagt veldig søt.

Hvordan å behandle bronkitt Med Bukkehornkløver Tea

Bronkitt kjennetegnes av alvorlig smertefulle og slim-fremkalt hoste som skyldes svellingen av luftveiene som fører til lungene. Det finnes to typer: akutte og kroniske. Kronisk bronkitt utvikler seg fra en eksisterende lunge tilstand og kan vare måneder. Akutt bronkitt er den samme type av virus som forårsaker forkjølelse og influensa og følger generelt en av disse sykdommer. Det varer som regel bare noen få uker. Symptomer inkluderer tørr hoste, piping i brystet, tretthet, tetthet i brystet og kortpustethet. Akutt bronkitt kan effektivt behandles i en tidlig fase ved å drikke bukkehornkløver frø te, som hjelper kroppen svette og bli kvitt giftstoffer.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ½ kopper vann i en gryte og bringe den til en byll.

Hell kokende vann i en kaffekopp. Plasser en Bukkehornkløver frø te-pose eller 1 ss. av bukkehornkløver frø i et krus og dekke det med en liten plate. La det bratt i 3 til 5 minutter. Vannet skal gulne.

Drikk en kopp te hver hele time den første dagen av behandlingen. (Prøv minst sju til ni kopper te.) Dette vil mette systemet. Drikk fire kopper te hver dag etter en uke.

Tips og advarsler

  • Bruk bukkehornkløver frø te å spyle slim fra kroppen og lindre menstruasjonssmerter. Det kan også anvendes eksternt for å behandle sår og mindre hud-infeksjoner.
  • Personer med anemi bør unngå bukkehornkløver frø te, som det kan forstyrre jern absorpsjon. Det bør ikke brukes av gravide kvinner, da det kan føre til livmor sammentrekninger. De med diabetes, astma og allergi bør oppsøke helseekspert før du bruker bukkehornkløver frø te.

Medisinske egenskaper av Bukkehornkløver

Medisinske egenskaper av Bukkehornkløver


Bukkehornkløver har vært brukt for sine medisinske egenskaper i tusenvis av år. Den tidligste innspilte bruk av bukkehornkløver dateres tilbake til Egypt i 1500 f.Kr., ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCAM). The Food and Drug Administration har ikke godkjent bruk av bukkehornkløver for medisinske formål, men noen leger og farmasøyter anbefale det for visse medisinske tilstander. Bukkehornkløver er ofte brukt som mat smakstilsetning, selv om urte kosttilskudd er også tilgjengelig. Sjekk med legen din før du tar noen medisiner eller supplement.

Blood Sugar

Noen leger anbefaler bukkehornkløver til sine diabetespasienter til å bidra til å senke blodsukkernivået. Ifølge NCAM, har det vært noen få studier som indikerte bukkehornkløver hjalp lavere blodsukkernivået hos diabetespasienter når det tas regelmessig.

Selv Bukkehornkløver er noen ganger brukt til andre medisinske formål, den NCAM sier at det ikke er tilstrekkelig vitenskapelig bevis for å anbefale bruk av bukkehornkløver for enhver medisinsk tilstand, bortsett diabetes. Leger av diabetespasienter må kanskje justere sin insulindosen mens de tar bukkehornkløver, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Melkeproduksjon

Ved hjelp av bukkehornkløver regelmessig som en mat smaks- eller tar urte kosttilskudd som inneholder bukkehornkløver kan bidra til å stimulere melkeproduksjonen på ammende kvinner.

Noen kvinner sliter med å holde melketilførselen opp mens du ammer, men kan velge å unngå andre stoffer som kan overføres gjennom morsmelk og velge en urte tilnærming.

Gravide kvinner bør ikke ta bukkehornkløver på grunn av sin stimulerende effekt på livmoren, i henhold til Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Bukkehornkløver ble brukt til å hjelpe indusere fødsel i gamle kulturer.

Betennelse

Tørket Bukkehornkløver frø kan bli knust og blandet med varmt vann for å danne en lime å gjelde hovne områder av kroppen. Urten kan hjelpe lindre betennelser, og dermed redusere smerte og ubehag hos enkelte pasienter.

Ikke bruk bukkehornkløver eksternt hvis du også tar kosttilskudd som inneholder bukkehornkløver eller bruke det i maten regelmessig. For mye bukkehornkløver kan forårsake urolig mage, diaré og gass. Noen mennesker opplever hudirritasjon ved bruk av bukkehornkløver lokalt. Knust Bukkehornkløver frø blandet i vann kan også gjøre en god gurgle å hjelpe lindre en sår hals ved å redusere hevelse og betennelse i munn og svelg.

Bivirkninger av Bukkehornkløver i en Baby

Bivirkninger av Bukkehornkløver i en Baby


I en verden med økende bekymringer om store farmasøytiske selskaper, dyre medisiner, ukjente langtidseffekter av medisin og kvaliteten på maten vi spiser, har mange mennesker slått til naturlige alternative løsninger.

I de senere årene har bukkehornkløver blitt en stadig mer populær urt blant kvinner sliter med amming og melkeproduksjon. Mens det finnes en mangel på klinisk forskning å støtte bukkehornkløver som et hjelpemiddel i morsmelk produksjon, Mayo Clinic erkjenner det som en urte supplement som kan legge til rette for amming.

Moms bruker bukkehornkløver for amming formål vanligvis ta tre eller flere kapsler daglig av kosttilskudd, som er en stor mengde av en urt som man ellers måtte ha i små mengder svært sjelden. Selv om dette kan få melk flyter, kan den også ha uønskede effekter på en baby.

The Maple Syrup Effect

Bukkehornkløver kan føre til både baby og mor til å produsere urin som lukter som lønnesirup. Dette kan feilaktig føre bekymre deg for at barnet har lønnesirup urin sykdom, som er tegnet av store metabolske problemer.

Allergier

Bukkehornkløver er nært knyttet til peanøtter, som er en felles allergen. Spedbarn i moms tar bukkehornkløver mens sykepleie er rapportert symptomer som mageproblemer og kolikk.

Løs avføring

Bukkehornkløver er kjent for å skape løs avføring, noe som i babyer kan føre til diaré.

Hvordan redusere kolesterolet med Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er en urt som er innfødt til Middelhavet regionen. Bladene og frøene har blitt brukt som en kulinarisk krydder og til medisinske formål. Bukkhornfrø inneholder protein, vitamin C, niacin, kalium, diosgenin (en forbindelse med estrogenlike egenskaper) og fiber. The fiber i bukkehornkløver velig har kolesterolsenkende effekter. Selv om gyldigheten av visse studier på Bukkehornkløver er avhørt, mange tror bukkhornfrø kan senke total kolesterol og LDL (dårlig kolesterol).

Bruksanvisning

Ingest totalt 2 oz. av bukkehornkløver frø daglig. Du kan strø frøene på mat eller ta dem med vann. HomeRemediesWeb.com (http://www.homeremediesweb.com) rapporterer at folk som tok 2 oz. av bukkehornkløver frø daglig senket kolesterolnivået med rundt 14 prosent i løpet av 24 uker.

Grind 1/3 kopp bukkhornfrø og hell i et stort lager potten. Legg 15 kopper vann til potten.

Kok blandingen i minst 10 minutter. Slå av ovnen og la blandingen avkjøles.

Sil den avkjølte væsken i en oppbevaringsbeholderen eller mugge. Bruk mer enn en hvis nødvendig. Kjøle blandingen.

Drikk 2 oz. av blandingen hver dag.

Tips og advarsler

  • Kjøp Bukkehornkløver frø i bulk, slik at de vil være lett tilgjengelig når du trenger å male noen for en ny gruppe med bukkehornkløver frø ekstrakt sammensetning.
  • La alltid blandingen avkjøles helt før du prøver å stamme den, eller du kan brenne deg selv og andre om du søler blandingen.

Hjem rettsmidler for magesmerter

Magesmerter er svært vanlig og kan bli provosert av et utvalg av årsakene. Hvis du ikke kan gjøre det til et apotek, ikke bekymre deg, fordi du kan være i stand til å finne en kur i ditt kjøkken spiskammer. I tillegg kan du hindre gjentakelse av magesmerter ved hjelp av noen enkle (og billige) hjem rettsmidler.

Identifiser din smerte

Buken er regionen mellom lysken og brystet. Dette er et ganske stort område, og magesmerter kan være lokalisert eller generell. For eksempel kan kramper i den nedre del av magen være forårsaket av menstruasjon hos kvinner, mens smerter i brystet er vanligvis forbundet med halsbrann. Isolere den type magesmerter man opplever skal hjelpe til diagnose og behandling, så vel som forebyggelse av fremtidige episoder.
Før du velger et hjem rette, isolere bestemt område i smerte. En utmerket ressurs for å hjelpe deg med å isolere der det gjør vondt kan bli funnet på Homeopati World Community hjemmeside.

Endre plassering

Posisjonen av legemet kan påvirke intensiteten av magesmerter. Prøv å sitte oppreist eller heve hodet Hvis du trenger å legge seg ned i senga.

Herbal rettsmidler

Kamille te er en utmerket kilde til lettelse for dem som lider av magesmerter og er spesielt nyttig i behandling av halsbrann.
Hengsle pulver, eller asafoetida, er en vanlig brukt urtemedisin for magesmerter. En studie ved Mashhad University of Medical Sciences i Iran 2000 konkluderte med at krydderet utløser sammentrekning av glatt muskulatur i magen. Lag en pasta ved å blande asafoetida pulver med olivenolje. Masser inn i navlen i en sirkelbevegelse.
Ingefær er også en utmerket hjem rette for magesmerter. Drikk ingefær-te eller bruke en ingefær lim til navlen. Blanding ingefær med sitron og sukker (eller bare drikke ingefærøl) er et utmerket middel for magesmerter, ifølge natural-homeremedies.org.
Andre urter som kan lindre magesmerter inkluderer bukkehornkløver, fennikel, koriander, selleri frø, laurbærblad og biskopens luke.

Probiotika

En studie 2006 utført ved det franske nasjonale instituttet for helse og medisinsk forskning, Frankrikes nasjonal organisasjon for folkehelsen forskning, fant at å legge probiotika til en daglig diett kan redusere magesmerter tilbakefall, spesielt hvis provosert av irritabel tarm syndrom. Probiotika er gode bakterier som bidrar til å opprettholde et sunt miljø i tarmen. Yoghurt er den vanligste og gunstig kilde til probiotika, men kosttilskudd kan også kjøpes på helsekostbutikker.

Forebygging

Vanligvis er magesmerter forårsaket av kosthold, som nevnt i organicfacts.net hjelps artikkelen "hjem rettsmidler for Magen Pain." Du kan forebygge magesmerter ved å eliminere krydret, fet og stekt mat fra kostholdet. Å drikke tilstrekkelige mengder vann og unngå koffein vil også bidra til å forhindre tilbakevendende magesmerter.

Advarsel

Ifølge Mayoclinic.com, er magesmerter vanligvis ikke en grunn til bekymring. Men vedvarende invalidiserende smerter kan kreve medisinsk behandling. Se en lege hvis du opplever blodig avføring, oppkast eller vedvarende kvalme, gul hud eller ømhet og hevelse i magen. Hvis smertene kan være relatert til en skade, kontakt lege for å hindre ytterligere skade.

Er bryst ekstrautstyr piller trygge?

Er bryst ekstrautstyr piller trygge?


Mange kvinner er misfornøyd med størrelsen på brystene sine. I dagens samfunn der skjønnhet er hedret så sterkt, denne misnøyen fører mange kvinner å lete etter en måte å gjøre brystene større. Mange kan vurdere bryst ekstrautstyr piller. Men det er alvorlig bekymring om hvorvidt disse produktene er trygge, og kvinner som vurderer å ta dem trenger å være klar over dette.

Funksjon

Bryst ekstrautstyr piller inneholder ingredienser som muligens skaper en østrogenlignende effekt på kroppen. Dette betyr at de kan, i teorien, føre til en økning i bryststørrelsen. Kvinner som er misfornøyd med størrelsen på brystene sine ofte vurdere dette alternativet i stedet for kirurgi, fordi det er mye rimeligere, og i deres sinn, tryggere. Det er imidlertid et mål på risiko forbundet med brystkreft utvidelse piller, som mange forbrukere ikke vet noe om.

Funksjoner

Hver annen type bryst ekstrautstyr pillen har en unik urte formulering, men nesten alle av dem er laget av naturlige, urte ingredienser. Vanlige urter som brukes i bryst utvidelse piller er humle, velsignet tistel, dong quai, så Palmetto, wild yam, fennikel frø, bukkehornkløver, storfe eggstokk ekstrakt og Pueraria Mirifica. Noen av disse ingrediensene, inkludert bukkehornkløver og fennikel, ble brukt i antikken som ment brystforstørr. Andre er nyere tilskuddene til brystforstørrelse pille.

Effekter

Bryst ekstrautstyr piller hevder å arbeide ved å forårsake de samme hormonelle endringene som skjer i puberteten. Disse hormonelle endringene trigger kroppen til å legge ned fettvevet i brystet området, og ikke i andre områder av kroppen. Hvis pillene virkelig forårsaket denne hormonelle endringen, ville de fungerer. Men det er lite vitenskapelig bevis for å fastslå hvorvidt de faktisk føre til at endringen i hormoner som de hevder å forårsake. Dessuten er det ingen bevis om hvorvidt eller ikke eventuelle effekter av pillene er permanente.

Betraktninger

Fordi bryst ekstrautstyr piller er urteprodukter, de er ikke overvåket av etatene som overvåker reseptbelagte medisiner. Dette betyr at det er langt færre sikkerhets studier gjort på disse produktene. Langtidsstudier i de potensielle farene ved å ta disse kosttilskudd har ikke blitt gjort. Dessuten kan noen kvinner være allergisk mot en eller flere av bestanddelene i produktene, og siden disse ingrediensene blir ofte ikke finnes i dagligdagse matvarer, kan en kvinne som tar en av disse pillene uten å vite om et potensielt allergi.

Advarsel

Så er bryst utvidelse piller trygt? Hvis de fungerer som annonsert, er det en god sjanse de ikke er. Dersom tablettene har en østrogenlignende effekt på kroppen, er det mange potensielle farer for å ta dem. Østrogen er antatt å være en potensiell årsak livmorkreft. Også er det en mulighet for at pillene kan forstyrre menstruasjon, fruktbarhet, og visse hormonelle prevensjonsmetoder. Ingen av disse farene har blitt bevist, men de har ikke blitt motbevist heller, som forårsaker de fleste leger til å fraråde bruk av urte bryst ekstrautstyr piller.

Farmakologiske effekten av trigonelline

Farmakologiske effekten av trigonelline


Trigonelline er et hormon som finnes naturlig i planteprodukter. Det er et derivat av vitamin B6. En vesentlig bestanddel av kaffe, er trigonelline antatt å ha anti-migrene, anti-kreftfremkallende, antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske aktivitet. Det kan også fungere som en stimulerende og beroligende. Det er ingen regler på plass når det gjelder produksjon eller bruk av trigonelline. Det er ikke inkludert i listen av giftige materialer som er nevnt i den giftige stoffer loven. Derfor ikke trigonelline eksponering til mennesker ikke forårsake noen grad av toksisitet. Dessuten har ingen alvorlige bivirkninger av trigonelline blitt nevnt hittil.

Struktur og sammensetning av trigonelline

Trigonelline (N-metyl-nikotinat) er et vitamin B6-derivat med en lav, bitter smak i sammenligning med koffein. Det er også kjent som Coffearin, Coffearine og Gynesine. Dens innholdet i grønne kaffebønner er mellom 0,6 prosent (vekt / vekt) til 1 prosent (w / w). Når stekt ved 230 ° C, er trigonelline brytes ned til nikotinsyre med omtrent 85 prosent med få uendrede molekyler som er igjen i den brente beans.Trigonelline produseres i grønne kaffebønner ved nikotinsyre (pyridinium-3-karboksylsyre) metylering ved hjelp av metionin, en type aminosyre inneholdende svovel. Trigonelline, trolig den mest betydelige element som bidrar til unødig bitterhet i kaffe, er 100 prosent vannløselige. På 424 grader F, tiner det til ren krystallinsk form. Oppløsningen av trigonelline starter omtrent på 378 grader F.

Biologiske effektene av trigonelline

Orale preparater av bukkehornkløver, en av de stoffer som inneholder trigonelline, ved hjelp av varmt vann, ekstraksjon blir ansett for å ha anti-diaré og antipyretiske egenskaper. Ekstraktet er også kjent for å være effektive i håret foryngelse og styrke neglene. Trigonelline eksponering for mennesker oppstår når planter som inneholder trigonelline er inntatt, og 20 prosent av det sammensatte inge utskilles gjennom urinen.

Trigonelline eksponering til mennesker kan også ha flere terapeutiske egenskaper, så som anti-migrene, anti-kreftfremkallende (cervix og lever), antiseptisk, hypoglykemiske og hypokolesterolemiske, aktiviteter. Det er et niacin metabolitt tilstede hos mennesker, kjent for å være en bestanddel av over-the-counter vitamintilskudd som kan brukes som et anti-hyperlipidemi og hypokolesterolemiske. Niacin opprettes i form av en tablett med typiske dose som varierer fra 1 til 2 g, to til tre ganger om dagen.

Trigonelline og kreft

Det finnes ingen betydelig bevis vedrørende trigonelline til behandling av kreft. Imidlertid, et anti-kreftfremkallende studie viste at trigonelline viste anti-kreftfremkallende aktivitet for P-388 lymfatisk leukemi hos mus. Trigonelline kan spille en rolle i østrogenavhengig brystkreft og kan også være til stor hjelp mot forekomst av kreft i tykktarmen. Ifølge en studie utført av Texas AgriLife forskere, kan trigonelline også fungere som et hormon.

Biotilgjengelighet

Bukkehornkløver og kaffe er den vanligst forekommende og allment kjente stoffer inneholder trigonelline. Frøene av Bukkehornkløver inneholder 45 til 60 prosent karbohydrater, for det meste mucilaginous fiber; 5 til 10 prosent permanente oljer (lipider); 20 til 30 prosent proteiner med høy tryptofan og lysin; pyridin-type alkaloid -trigonelline (0,2 til 0,36 prosent), gentianine, choline (0,5 prosent) og carpaine. En hoveddel av trigonelline er delt inn pyridiner og nikotinsyre utlån en bitter smak til frøet.

Kaffe inneholder mange bioaktive forbindelser, inkludert trigonelline, noe som gir den karakteristiske aroma og smak. Andre vanlige mat kilder som inneholder trigonelline inkluderer bygg, mais, honningmelon, løk, soyabønner, erter og tomater. Omtrent fem prosent av niacin tatt omdannes til trigonelline.

Mulige bivirkninger

Det har ikke vært noen bivirkninger av trigonelline knyttet til forbindelsen i et stoff. Ekstrakt av bukkehornkløver som inneholder trigonelline regnes som trygt for medisinsk bruk. Imidlertid kan overdrevent inntak av stoffer som inneholder trigonelline føre til diaré, som herdes når den bestemte mat er avviklet. Opp til 100 gram av en matvare, slik som bukkehornkløver, bør benyttes for medisinske formål. Andre mulige bivirkninger av trigonelline inkluderer kvalme og intestinal nød. Eksternt program for ethvert stoff som inneholder trigonelline kan føre til hudirritasjon. Av disse grunner. noen hjemme rettsmidler som inneholder trigonelline må tas med forsiktighet.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet


Kaldt vær kan sende en chill rett gjennom kroppen din. Når de går innendørs, men det kan ta litt tid å regulere kroppstemperaturen. Hvis varmen er slått av på kontoret, for eksempel, eller kroppen din tendens til å kjøre kul, må du kompensere når hendene og fingrene føles stiv og kald. Huske noen få hånd oppvarming tips kan gjøre det en produktiv dag.

Hvordan holde hendene varme på kontoret uten å bruke elektrisitet

•  Bruk votter eller tettsittende hansker uten fingertupper. Fleece, fingerløse hansker holde hendene varme mens du lar fingerferdighet for å skrive og skrive. Hendene holdes varm mens tommelen er utsatt slik at du enkelt kan teksten på telefonen, for eksempel. Varme tekstiler inkluderer fleece, ull og syntetiske strekk materialer.

Få en blodsirkulasjonen i gang. Stå opp ved skrivebordet og rotere skuldrene fremover, knuse dem opp og kastet dem tilbake i en sirkulær bevegelse i 30 sekunder. Eller, lage en knyttneve og hold slik at neglene ikke berøre huden din. Holde leddet over neglen rett. Spent hånden i 30 sekunder og deretter slappe av i denne posisjonen.

dekke andre deler av kroppen din. Varme klær, for eksempel longs, under klærne. Legg et skjerf til halsen eller bære en turtleneck eller genser for å varme de primære blodkar som er nær nakken og håndleddene. Hvis du holder andre områder av kroppen din skjermet fra vind, vil mindre varme rømme og kalde hender vil forsvinne raskere. (Referanse 1)

Drikk te, kaffe eller varm drikke ved skrivebordet. Urtete som har varmende egenskaper inkluderer sarsaparilla rot og bukkehornkløver. Prøv også å legge chai urter til kosthold, slik som ingefær, kanel, kardemomme og cayenne, i tillegg til vitamin B, C og E. Klem en sitron i varmt vann for å rense leveren, orgel kjent for å produsere varme i kroppen din. Spise kjøtt eller sørg for at du har nok jern i kosten.

Breath dypere. Dype åndedrag tillate mer oksygen inn i kroppen din. Etter oksygen er overført fra lungene inn i blodet, vil du føle deg mer varme i hele kroppen og i hendene.

Kjøp en batteridrevet hånd varmere. Håndvarmerne designet for jegere og skiløpere fungere godt.

Hva er negativene av å ta Breast Actives?

Hva er negativene av å ta Breast Actives?


I jakten på større bryster virker det som kvinner vil prøve det meste. Fra urte kosttilskudd og brystpumper til kirurgi og kremer, store bryster ser ut til å appellere til mange kvinner. Ikke alle kvinner er imidlertid villig til å gjennomgå en operasjon for å oppnå cup størrelsen de ønsker. Fremgangsmåten kan være dyrt og utvinning tid er involvert. I stedet er kremer og piller kjent som bryst aktive brukt i håp om å oppnå en fyldigere byste.

Identifikasjon

Bryst Actives er en serie med urte kosttilskudd kondenseres til en pille. De er ofte laget av løvetann rot, bukkehornkløver, velsignet tistel, tare, fennikel, vill brønnkarse, dong quai og havrekli. Produsenter av bryst aktive hevder at urtene som finnes i sine piller gå gjennom en grundig utvelgelsesprosess og blir deretter blandet sammen i akkurat den riktige mengder for å sikre at bryst ekstrautstyr vil være vellykket og vil ikke føre til bivirkninger til de som tar dem.

Noen av de negative virkningene som en person kan oppleve fra bryst Actives er en allergisk reaksjon på de urtene som finnes i pillene og en negativ effekt fra å blande urter i bryst aktive med foreskrevne medisiner.

Funksjon

Bryst Actives er ment å øke en kvinnes byste størrelse. Urtene at pillene inneholder antas å øke en kvinnes naturlige hormonnivåer, og dermed stimulere bryst vekst og økende bryststørrelse. Mer spesifikt, er østrogennivået i en kvinnes kropp sies å øke når du tar bryst aktive. Pillene imidlertid ikke inneholder noen østrogen; de er ment å være helt laget av naturlige urter og ingen kjemikalier.

Betraktninger

Kvinner som ammer eller gravide kan ikke ta bryst aktive. I tillegg kan de ønskede resultater ikke skje så hurtig som brukeren håper. Bryst aktive kan måtte tas kontinuerlig i opptil seks måneder. Kvinner som tar bryst aktive bør unngå produkter som inneholder koffein. Pillene må tas på samme tid hver dag, som kanskje ikke være mulig for noen kvinner. I tillegg til å ta piller, kan kvinner som søker en større byste også nødt til å bruke en krem ​​for å oppnå de ønskede resultater.

Teorier / Spekulasjoner

Mens bryst aktive sies å være naturlig og er ikke ment å gi noen negative bivirkninger, det er ingen konkrete bevis for å bevise at kvinner ikke har opplevd negative bivirkninger. Faktisk er det ingen bevis for at pillene er trygge å ta, heller. Fordi det er ingen informasjon tilgjengelig om langsiktige bivirkninger, bør ta Breast Actives vurderes nøye. Hvis det er noen tvil om bryst Actives er trygge, bør en lege konsulteres.

Advarsel

Mens det er sant at østrogen fremmer brystvekst, er det også sant at det fremmer vev vekst i livmoren. En av de viktigste ingrediensene i p-piller er østrogen. Men en annen viktig ingrediens i p-piller er progesteron. Fordi østrogen stimulerer vevsvekst, må progesteron også inkluderes for å motvirke vekstprosessen. Bryst aktive, på den annen side ikke inneholder progesteron, noe som betyr at mens østrogen er fremme vevsvekst, er det ingenting å motvirke at veksten, slik at risikoen for kreft er noe som bør vurderes.

Hvordan behandle Bendelorm i Kids

Bendelorm - kjent vitenskapelig som taenia saginata og taenia Solium - er innvollsparasitter. Barn og voksne kan bli infisert med bendelorm ved å spise rå eller kokt kjøtt som har bendelorm egg i det, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Bendelorm kan også føres gjennom rørende avføring og ikke vaske hendene etter bruk av toalettet. Det tar ca to måneder for parasitten egg å klekkes og vokse til voksen alder, da de kan være så lenge som 12 meter, ifølge Medline Plus. Bendelorm reproduserer seg selv, og skaper sine egne egg inni tarmen. Bendelorm kan leve i mange år i den menneskelige tarmen og kan føre til at taeniasis infeksjon. Hvis bendelorm forlater tarmen, kan det oppstå skader i hjernen, øyne og hjerte. Barn som har bendelorm kan behandles med medisiner fra et legekontor sammen med hjem rettsmidler.

Hvordan behandle Bendelorm i Kids

gjenkjenne symptomer på bendelorm i barnet ditt. Barnet kan være kløe deres anus eller vagina oftere, et tegn på at bendelorm forlater gjennom endetarmen under avføring. Se etter hvite ormen segmenter i barnets avføring. Barnet kan være urolig om natten og male tennene. Du kan legge merke til mørke ringer under øynene, anemi, munnen blemmer, hodepine, diaré, vekttap, slapphet, kvalme, rektal blødning og sengevæting.

Ta barnet og et utvalg av hans krakk til legen for avføringsprøver for å sørge for at barnet ditt har bendelorm. Symptomene på bendelorm kan også være indikatorer på andre problemer eller tilstander barnet kanskje har, så er det viktig å få en riktig diagnose.

Be legen om å forskrive medisiner for barnet ditt å drepe bendelorm. Medisinen mest brukte er niclosamide; det tas gjennom munnen i en enkelt dose, i henhold til Medline Plus. Med riktig medisinsk behandling og reseptbelagte medisiner bendelorm vil vanligvis gå bort.

Prøv en urtemedisin for å behandle ditt barns bendelorm. Tilhengere av naturlige helbredende rettsmidler tro at parasitter som bendelorm ikke kan overleve eller bo i en kropp som er sunn og balansert. Ved hjelp av disse tiltakene er ikke en erstatning for å gå til legen din og få medisiner, men de vil ikke skade barnet ditt, og de gir ernæringsmessig verdi. Gi Koenzym Q10 til barnet for å drepe bendelorm (bryte opp en kapsel inn i noen sjokolademelk slik at barnet kan drikke det). Andre urter som har blitt funnet effektive i å drepe bendelorm er gresskar frø, malurt, hvitløk og bukkehornkløver frø. Koenzym Q10 og disse andre urter drepe bendelorm av oksygennivået og rengjøring giftstoffer ut av kroppen.

Lær barnet ditt å vaske hendene ofte, spesielt etter bruk av toalettet, så han vil ikke passere bendelorm til andre familiemedlemmer eller infisere seg selv.

Hint

  • Ikke ta barnet ditt å svømme i offentlige svømmebassenger hvis han har bendelorm. Lær barnet ditt å ikke svelge vann i bassenger, elver eller bekker. Vann kan inneholde avføring som har bendelorm egg i den.