Digidexo.com

fjerne striper på brilleglass

Slik fjerner Dr Scholls One Step Corn Remover Strip

Dr. Scholl sin OneStep Corn Remover medisinert bandasjer ansette salisylsyre for å løsne og skrelle liktorn bort fra huden din. Ifølge selskapet, trenger du kanskje bare så få som to strips for å fjerne et korn fra foten din, selv om du kanskje trenger mer i noen tilfeller. Fjerne stripe fra huden din til å endre det er mye det samme som å fjerne en vanlig bandasje. Vær oppmerksom på at det kan ta sju behandlinger og opp til 14 dager, før kornet selv er klar for fjerning.

Bruksanvisning

•  Bruk neglen til å skille bandasjen fra huden i den ene enden. Peel hele veien rundt halvmåne form av kanten, og løft den sakte av huden.

arbeid bandasjen av huden, sikter mot midten av bandasjen hvor kornet er plassert. Du kan påskynde fjerning litt før den når lappen på toppen av mais din, men bremse ned når du kommer til dette stedet.

Løft hver side av plasteret på langsiden av bandasje, hvis den sitter fast på huden din. Ta en ren finger til å forsiktig løfte puten fra toppen av kornet hvis den sitter fast.

Fortsett fjerningen som beskrevet. På dette punktet, kan du riv den av raskere, ettersom du ikke vil risikere å rippe opp i lappet området der kornet ligger.

Hint

 • "Leserens Digest" anbefaler dabbing en bomullsdott med olivenolje på toppen av eventuelle flekker der bandasje limrester gjenstår, for å fjerne den.

Slik tester vann fra springen og flaskevann med Ph Strips

PH-verdien angir surhet og alkalitet nivåer i vann. PH-skalaen er utformet for å bli målt 1 til 14, med 7 være nøytral. Readings under 7 betyr at vannet er surt og over 7 indikerer at vannet har en tendens mot grunnleggende eller alkalisk. Jo nærmere en 1 lesning, vannet er surere. Jo nærmere lesningen er til 14, jo mer basen vannet er. Sunt drikkevann skal falle nær nøytral spekter av pH-skalaen, som ligger mellom 6,5 og 8,5. Testing kan gjøres ved hjelp av en strimmel kit kjøpt på jernvareforretninger, basseng forsyne butikker og dyrebutikker. Foruten drikkevann, nøytral pH målinger er også nødvendig for svømmebassenger og karene.

Slik tester vann fra springen og flaskevann med Ph Strips

•  Slå på vannkilden, mest sannsynlig vasken, og la vannet renne i 30 sekunder. Fyll opp et glass med vann og la stå i noen minutter før du tester vannet. Hvis testing vann på flaske, hell den i et rent glass.

Dypp en strimmel i vannet og flytt det i en frem og tilbake bevegelse i ca fem sekunder eller hva tid angitt i bruksanvisningen som fulgte med settet. Sørg for at hendene er tørre og stripe ikke blir våt før du setter i vannet. Dette kan endre resultatene.

Fjern stripe fra vannet og legge den på et flatt underlag i 15 til 20 sekunder. Den fargen på indikatoren spissen vil begynne å endre.

Match fargen på strimmelen med den fargekart som fulgte med settet. Ulike farger vil indikere pH-nivået, avhengig av merke av teststrimler brukes. Etter å bestemme pH-nivået, kast stripen. De kan ikke brukes mer enn én gang.

Hvordan finne den beste Komedoner fjerning verktøy for deg

Hvordan finne den beste Komedoner fjerning verktøy for deg


Det er mange Komedoner fjerning verktøyet på markedet i dag for deg å velge fra. Denne artikkelen snakker om den beste måten å fjerne hudormer for din hudtype og diskuterer fordeler og ulemper ved disse metodene. Hudormer ser ut som svart støt på huden din. Det er en type akne og gjør porene ser stor. Komedoner fjerning verktøyet må brukes hyppig for å oppnå de beste resultatene.

Bruksanvisning

Hva er en hudorm? Det er en type akne på huden og i hovedsak rammer de av oss med fet hud. Det er funnet på nesen mer enn noe annet sted, og ser ut som små svarte støt over nesen. For de fleste mennesker med fet hud, er nesen der huden hemmeligheter masse olje. Den olje eller talg er lagret i porene, og gjennomgår oksidasjon. Og det er derfor du ser små svarte kuler.

Det er flere Komedoner fjerning verktøy på markedet for deg å velge mellom. Du kan presse den ut med neglene. Men det er ikke anbefalt. Hvis du har sensitiv hud, vil det irritere huden din.

Den beste måten å fjerne hudormer avhenger av huden din og dine preferanser til produktene nedenfor.

Du kan kjøpe en Komedoner fjerne stripe fra Biore. Stripene er svært enkel å bruke og er litt effektiv på å fjerne hudormer. Det første trinnet er å fukte nesen din, og hold deg på stripe. La stripe tørr og ta det sakte. Det vil trekke ut dine hudormer. Den Biore stripen er ikke for sensitiv hud fordi det vil irritere huden din og la rødhet på nesen i minst et par timer. (Se lenker nedenfor for mer informasjon om Biore pore strip)

Du kan også kjøpe en Komedoner fjerne kratt. Den inneholder små perler og vil skrubbe ut dine hudormer. De er effektive til å fjerne hudormer og kan inneholde salisylsyre for å hjelpe deg med andre typer av akne også. Det er egnet for sensitiv hud, så lenge du ikke skrubbe for hardt. (Se lenker nedenfor for mer informasjon om Neutrogena Komedoner skrubb)

Det er veldig vanskelig å fullstendig utrydde hudormer fordi vi ikke kan stoppe huden vår fra å produsere overdreven olje. Komedoner fjerning metoder bør brukes jevnlig for å bidra til å lindre problemet.

Hjem rettsmidler for å fjerne Blackheads

Akne kan være mange forskjellige ting, og en av de mest gjenstridige er Komedoner. Blackheads er tette porer som er sammensatt av oksidert plugger av herdede oljer. Oksydasjonen fikk oljene til en brunaktig farge, som vises sort på huden - således begrepet "blackhead". Selv om det er mange aktuelle medisiner for hudormer og kviser, kan de noen ganger irritere huden og forårsake allergiske reaksjoner. Heldigvis er det noen naturlig hjemme rettsmidler for å fjerne hudormer. Her er noen av de beste.

Loop Extractor

Du kan kjøpe en sløyfe vifte fra noen skjønnhet forsyning butikken. Den er spesielt designet for å utvise Komedoner ved å skyve den ut uten å forårsake hudskader.

Komedoner fjerning Strips

Komedoner fjerning strimler kan bli funnet på noe Target eller Walmart. De er enkle å bruke: Du bare fukte baksiden av stripe, trykk den på det berørte området og skrelle bort stripen. Hudormer kommer unna med stripen.

Microfiber kluter

Mikrofiber kluter, når det er vått, kan være forsiktig rappet over overflaten av huden for å fjerne hudormer. Den lille fiber grep hudormer og trekke dem ut.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kan redusere mengden av hudormer som vises. Som en kraftig anti-sopp, dreper te treet olje bakteriene og hjelper til å lukke porene i huden.

Baking Soda

Natron kan brukes som en mild exfoliator å stramme og lukke porene etter vasking av huden. Mindre porer tilsvarer færre hudormer.

Crest Whitening Strips beskrivelser

Crest Whitening Strips beskrivelser


Flere tenner-whitening kits er tilgjengelig til en brøkdel av prisen for en profesjonell tannbleking. For eksempel kan Crest whitening strips lysne tennene dine hvis du bruker det konsekvent, og det er trygt å bruke når kit retninger er tett fulgt. Whitening strips fungerer ved å dekke tennene med en tynn film belagt i peroxide, som trygt bleker uønskede flekker.

Bruksanvisning

Åpne kit. Riv av "Øvre" pakke. Fjern stripen. Trekke sikksakk slit å fjerne stripe fra papiret forsiktig.

Plasser stripe på forsiden av øvre tennene. Skyv stripe mot tennene til toppen av stripe linjer opp til tannkjøttet. Brett bunnen av stripe, slik at den berører baksiden av tennene.

La bleking stripe på øvre tennene i 30 minutter. Forsiktig løsner stripen etter den anbefalte tiden, og kast av stripe i søpla. Bruk alle de strimler for øvre tennene i settet før bleking tennene nede.

Puss tennene forsiktig for å fjerne gel rester igjen av stripene. Spit vannet og restpartikler i vasken.

Bleke dine tennene nede. Fjern stripen fra "Bottom" pakke, og fjern papiret backing fra filmen. Rett stripe med bunntannkjøttet, og brett strimmelen berøre motsatt side av tennene.

Trykk på stripene for å sikre at de er godt presset mot tennene, og la dem på i 30 minutter. Fjern maskeringstapen fra tennene, og kaste dem i søpla. Skyll eller pusser tennene for å fjerne whitening rester.

Påfør whitening strips i morgen og kveld hver dag.

Hint

 • Ikke la stripene på i mer enn 30 minutter. Tyggegummi eller ising i tennene kan oppstå hvis stripene er igjen på lenger enn anvist. Avslutte bruken hvis følsomheten oppstår etter bruk.

Slik fjerner Blackheads rundt leppene

Blackheads er en type akne som vises som svarte eller gulaktige plugger, eller som små støt i huden. Hudormer ofte forekommer rundt munnen, og haken på nesen. De er forårsaket av overflødig olje i huden, og resultat i en ujevn hudtone med store porer.

Forsøk på å fjerne hudormer kan føre til verre kviser, infeksjoner eller arrdannelse. Dette er hvorfor det er viktig å fjerne hudormer riktig og trygt.

Bruksanvisning

Exfoliate ansiktet for å vaske bort skitt og død hud. Vær spesielt forsiktig, som leppeområdet er veldig følsom. Exfoliating vil hjelpe utsett Komedoner (e) og gjøre fjerning enklere.

Skyll ansiktet og klapp den tørr å forberede åpningen av porene.

Bruk en varm komprimere eller damp på det berørte området i minst fem minutter. Du kan lage damp ved å bruke varmt vann fra vasken. Dette vil myke opp huden, løsne opp porene og gjøre det lettere å fjerne Komedoner (e).

Velg en Komedoner-fjerning produkt. Skrubber og masker absorbere olje i huden. Men en av de beste og mest populære metodene er å bruke en Komedoner stripe, som fjerner Komedoner fra huden ved roten.

Bruk en "ansikt" stripe i stedet for en "nese" strip, og nøye følge instruksjonene på boksen. Vanligvis vil du våt stripen, holder det til det berørte området av huden, la den i 10 til 15 minutter, og deretter dra det forsiktig bort fra huden. Vær spesielt forsiktig i å fjerne stripe fra rundt leppene, slik at du ikke skader huden din. Hudormer vil bli sittende fast til baksiden av stripe.

Skyll huden og klapp den tørr.

Tips og advarsler

 • Riktig fjerning av kosmetikk fra huden din bidrar til å hindre hudormer. For kvinner, leppestift og chap stick er ofte årsaken til hudormer rundt leppene. Drikk mye vann og unngå fet mat; Dette bidrar også til å hindre hudormer
 • Unngå å bruke Komedoner strips for ofte, da de kan forårsake ekstra forverring av huden. Noen eksperter mener at lys klemme hudormer er OK, men de fleste sterkt fraråder det. Popping hudormer kan føre til skade på hud eller arrdannelse.

Hvordan bli kvitt vorter, føflekker og Skin Tags

Skin tags er godartet vekster av hud som ser ut som hud-farget rosiner hengende fra kroppen. Mol er klynger av pigmenterte celler på overflaten av huden. Vorter er utvekster på og i huden forårsaket av humant papillomavirus infeksjon. En rekke midler finnes for slike forhold, fra flytende nitrogen behandling for å faktiske kirurgisk fjerning av området av huden. Ett middel innebærer bruk av frisk hvitløk.

Bruksanvisning

Få en bit av hvitløk og skjær den i skiver.

Trykk på et enkelt stykke hvitløk over huden tag, føflekk eller vorte.

Bruk gasbind og tape til å feste hvitløk skive til huden din. La stripen godt sikret hele dagen.

Fjern stripe om kvelden før du går til sengs. Vaske området med vann.

Trykk på en fersk stripe av hvitløk til mole, hud tag eller vorte i morgen og sikker med gasbind og tape, som før. Gjenta trinn 3 og 4 for tre dager (men ikke lenger, siden huden kan begynne å brenne etter denne perioden). Huden tag, bør føflekk, eller vorte naturlig falle av, enten ved å skrape mot noe eller ditt eget lys skrape. Hvis det fortsatt, vente en uke eller så, og prøve den tre dager hvitløk rette igjen.

Tips og advarsler

 • Ikke gi etter for fristelsen til å holde hvitløk på i mer enn tre dager eller over natten. Riktig tidsramme: tre dager og ingen netter, deretter en pause for din hud på rundt en uke.

Hvordan sette opp One Touch Ultra Mini Riktig

Nøyaktighet er en viktig del av langsiktig helse når administrere diabetes. Når du kjøper en ny blodsukkermåler, slik som One Touch Ultra Mini, må den være konfigurert riktig i orden for deg å holde oversikt over dine blodsukkermålinger. Klokkeslett og dato skal alltid være justert slik at når du refererer til en lesning senere, vet du nøyaktig når det var --- uten spørsmål.

Hvordan sette opp One Touch Ultra Mini Riktig

Trykk og hold på pil ned i minst fem sekunder for å slå på apparatet og kjøre måleren oppstartstesten.

Trykk og slipp opp eller pil ned til å velge riktig time setting. Vent fem sekunder for minuttinnstillingen til flash. Trykk og slipp opp eller pil ned til å velge riktig minuttinnstilling.

Vent fem sekunder etter innstilling av minutter for året å blinke. Bruk samme fremgangsmåte for å stille inn riktig år, måned og dag. Vent fem sekunder fra å fullføre datoen for innstillingene for å lagre og konfigurere meter.

Sett en teststrimmel i apparatet med den metalliske stripen vendt måleren og samlingen enden vendt opp. Sjekk koden som vises på måleren, og deretter sammenligne den med koden på teststrimler. Trykk på piltastene for å justere koden slik at den samsvarer med hetteglasset hvis det viser annerledes.

Fjern stripe fra måleren og behandler det riktig etter påføring av blodprøve og mottar lesing. Kontroller måleren koding hver gang du bruker apparatet for korrekt oppsett.

Retninger for Crest Hvit

Retninger for Crest Hvit


Crest Whitening strips tillate deg å oppnå et hvitt smil hjemme, i stedet for å bruke en masse penger å ha tannbleking prosess utført av en tannlege. Crest anbefaler bruk av hvite striper hver sjette måned eller etter behov for å opprettholde din hvitt smil - sammen med børsting regelmessig med Crest whitening tannkrem.

Bruksanvisning

Åpne Crest hvit stripe posen merket "øvre" og ta en stripe. Finn sikk-sakk slit og skille det å eksponere kanten av stripen. Skrell stripe av den klare backing.

Line stripen opp med din topp foran seks tenner. Plasser stripe på tennene, gel-side mot tennene. Trykk stripe på tennene for å sikre at det vil bo.

Brett stripen bak tennene for å holde den på plass. La stripe på tennene i 30 minutter for å oppnå de beste Whitening resultater.

Fjern stripe fra tennene. Puss tennene for å fjerne eventuelle left gel. Gjenta prosessen to ganger daglig på de øvre tennene i syv dager og to ganger daglig på de nederste tennene i syv dager. Bruk alle de øvre tenner strimler før du går til de nederste tennene.

Bleke nedre tennene ved hjelp av den samme prosessen som de øvre tennene, men ved å velge posen merket "lavere". De nedre strimler har en annen form, men prosessen er den samme for bleking.

Hint

 • Crest strimler bør ikke ta plassen til vanlig tannbehandling.

Hvordan du Test Alkalitet of Water

Hvordan du Test Alkalitet of Water


Enkel og pålitelig testing av vann alkalitet kan gjøres enten ved hjelp av et hjem pH test kit eller teststrimler. Vann alkalitet nivåene varierer fra 0 (sterkt sur) til 14 (meget basisk.) Nøytral alkalitet er et pH-nivå på 7. Den ønskede alkalitet nivå avhenger av den tiltenkte bruken av vann som blir testet. Rent vann, med ingen forurensninger, har en pH-verdi på 7. For raske målinger, kan pH-teststrimler gir en forholdsvis nøyaktig måling. Større nøyaktighet kan oppnås ved hjelp av en væske-testsett, er imidlertid prosessen mer komplisert.

Bruksanvisning

Test Strip Testing

Ta en ubrukt strimmel fra lagrings flaske. Vær sikker på dette er gjort med rene, tørre hender. Ikke ta på testputen området av stripe.

Dypp teststrimmelen inn i vannprøven blir testet. Kontroller at testputen er helt nedsenket. Vær forsiktig så du ikke berører vannet prøven med fingrene. De fleste testsettene krever en 1-sekund dukkert. Dobbeltsjekk instruksjonene på test-stripen flaske for merkevaren som brukes.

Fjern stripe fra vann og vent i 15 sekunder og deretter sammenligne test-pad farge til diagrammet på flaskens etikett å bestemme alkalitet. Verifisere eksakt ventetid for den helt av strips som brukes, ved å følge veiledningen som følger med.

Kast den brukte stripen og forsegle den flasken med ubrukte strips for å hindre forurensning.

Løsning Test Kit Testing

Sett den nødvendige vannprøve i en ren, tørr prøverør eller prøvekopp. Kopper er normalt utstyrt med settet. Den eksakte mengden vann som trengs for å gjennomføre testen kan variere fra kit til kit, så sjekk instruksjonene. Ikke rør vannprøven. Dette kan forurense den og gi en falsk lesing.

6. Tilsett de nødvendige dråper av pH-indikatorløsning til prøven. Gjør dette holder løsningen flasken opp ned over prøven. Antallet dråper til bruk, kan variere fra ett sett til et annet. Sjekk kit instruksjonene for å sørge for at riktig mengde er lagt til.

Cap prøvekoppen eller reagensglass og invertere flere ganger for å blande indikatorløsning med prøven.

8. Sammenlign den blandede prøven med fargekartet på settets boksen for å bestemme pH-verdien av prøven. Best nøyaktighet får holde prøven mot en hvit bakgrunn i et godt opplyst område.

9. Kast prøven trygt etter testen er ferdig. Hvis testen blir gjort for å bestemme alkalitet av et akvarium eller fiskedam være forsiktig så du ikke søler indikatorløsningen i vannkilden. Løsningen kan være giftig for noen fisk.

Hvordan bruke Crest Whitestrips Daily Multicare

Hvordan bruke Crest Whitestrips Daily Multicare


Oppnå og opprettholde et hvitere smil trenger ikke å bety en kostbar tur til tannlegekontor. Over-the-counter produkter som Crest Whitening Strips Daily Multicare gjør bleking tenner billigere og lettvint for folk som ikke har mye tid til overs. Crest skapt mange tenner Whitening alternativer, slik at folk kan velge det beste systemet for dem. Daily Multicare strimler krever bare fem minutter om dagen for å bleke tennene og fjerne overflate flekker.

Bruksanvisning

•  Åpne pakken merket "Øvre", og pakken merket "Nedre". Hver pakke bør inneholde strimler festet til klare bakside.

Skrell strimler fra den klare backing.

Påfør gel side av stripen til øvre tennene. Rett inn toppen av stripe der tennene og tannkjøttet møtes. Gjenta for de nedre tennene, samkjøre bunnen av stripen hvor tennene og tannkjøttet møtes.

Brett den gjenværende stripe bak øvre tennene og nedre tenner.

Trykk på strips fast, glatting dem over tennene.

Vent fem minutter, og fjerne striper fra tennene. Forkast strimler.

Skyll eller børste tennene grundig hvis du føler noen gjenværende gel.

Hvordan finne ut hvor mye klor i Bottled Water

Hvordan finne ut hvor mye klor i Bottled Water


Klor blir rutinemessig brukt som et rensemiddel i vann. Legge klor til vannforsyning dreper de fleste typer sykdomsfremkallende bakterier, men mange mennesker har bekymringer om den potensielle skaden forårsaket av kontinuerlig inntak av dette kjemikaliet. For å unngå å drikke klorvann, mange folk vende seg til flaskevann, forventer det skal være fri for patogener og tilsetningsstoffer. For å være sikker på at flaskevann er klorfritt, er det mulig å teste den for å se hvor mye klor i vannet.

Bruksanvisning

Kjøp klor teststrimler fra en leverandør kjemisk testing materialer. Disse stripsene er ikke dyrt, og vil trolig vare deg for en stund. Sørg for å kjøpe teststrimler vurdert for drikkevann, ettersom de vil være mer sensitiv enn de som brukes for testing svømmebassengene eller andre klorvann.

Lag et notat på etiketten til når du først utette flasken med teststrimler. Teststrimler har vanligvis en begrenset levetid etter at beholderen er blitt åpnet. Resultater oppnådd etter utløpsdatoen er ikke nøyaktig.

Åpne en flaske vann du vil teste. Bruk en ny flaske, slik at du kan være sikker på at det ikke har blitt forurenset med noe. Hvis du tester vannet fra en liten flaske, kan du bruke den som den er. Hvis du tester vann fra en større flaske, kan det være lurt å helle den i en liten beholder for testing. Vær sikker på at beholderen ikke har blitt forurenset av klor fra en annen kilde, som å bli vasket i springvann. Hvis det er helt tørt det skal være i orden.

Dypp enden av teststrimmelen i vannet. Pass på at du bruker enden med reagens (den delen som reagerer på klor) på den, som testområdet er ofte små, og det er kanskje ikke umiddelbart opplagt hvilken ende du bør bruke for testing. Ikke berør reagent, da dette vil gjøre dine testresultater ugyldig.

Fjern stripe fra vannet og vente den tiden som er angitt på teststrimmelen flaskens etikett. Dette kan variere fra merke, så alltid sjekk for å sørge for at du tid det riktig. Uriktig timing kan føre til unøyaktige resultater. Det kan hjelpe deg til å være mer nøyaktig hvis du bruker en stoppeklokke for dette trinnet.

Les testresultatene ved å sammenligne fargen på stripe på etiketten på flasken. Det vil være en skala som viser hvor mye klor hver farge representerer. Finn den som passer din strimmelen, og du vil være i stand til å lese hvor mye klor er i flaskevann du tester.

Tips og advarsler

 • Du ønsker kanskje å teste flere forskjellige merker av flaskevann og sammenligne dem. Du kan finne at resultatene varierer ganske mye.
 • Ikke håndter strimlene av reagent slutten, da det kan føre til at målingene til å være ugyldig. Timing er også svært viktig, ettersom resultatene lese for tidlig eller for sent vil ikke være nøyaktig.

Hvordan bruke Crest Whitestrips Professional

Hvordan bruke Crest Whitestrips Professional


Helt siden Crest revolusjonert tannbleking med at-home whitestrip behandling, forbrukerne har reddet hundrevis uten å miste sine lyse, hvite smil. Crest 3D White Whitestrips profesjonelle effekter kombinerer Crest sterkeste whitening formel men med spesialdesignet tetting teknologi som bidrar til å hindre strimler sklir. Mange brukere ser en forskjell på bare tre dager, med fullstendige resultater dukke opp etter 20 dagers bruk.

Bruksanvisning

•  Puss tennene uten tannkrem en halv time før gjelder stripen. Dette vil bidra til å fjerne plakk og matrester fra de ørsmå åpninger i tannemaljen, slik at tennene dine vil motta de fulle effektene av behandlingen. Ikke pusse tennene umiddelbart før påføring.

Ta en øvre tennene stripe fra boksen og nøye rive åpne den individuelle wrapper. Skyv whitestrip og plast backing ut av pakken.

Finn sikksakk sliss på siden av basisen. Separer splitten slik at stripen begynner å løfte av kompet. Klyp hjørnet av stripe mellom tommel og pekefinger, og skrelles av.

Linje opp toppen av stripe rett under tannkjøttet. (Du trenger et speil for dette trinnet.) Trykk på teksturert side av stripen til tennene forsiktig for å bidra til å spre ut gel og forsegle stripe til tennene. Prøv å ikke la gel å røre tannkjøttet, da dette kan føre til irritasjon.

Brett resten av stripen bak tennene slik at whitestrip sitter godt. Prøv å unngå å berøre stripe med tungen din.

6. La whitestrip på plass for ikke lenger enn 30 minutter. Fjern stripe hvis tannkjøttet bli irritert fra gelen.

7 Dra av stripe av tennene og kaste bort. Tørk, skyll eller børste av de resterende gel.

Gjenta prosessen på nedre tennene. Legg merke til at de lavere strimler er formet annerledes for å tillate dem å tilpasse seg dine tenner. Anvende den lange side av stripen til den synlige delen av tennene, og deretter bretter resten av strimmelen over til baksiden. Føl deg fri til å bruke øvre og nedre strimler på samme tid.

9. Bruk strimler gang om dagen i 20 påfølgende dager. Alvorlig flekker tenner kan kreve to bokser for å oppnå maksimal hvithet.

Hvordan bruke Ascensia Breeze

Å leve med diabetes er en daglig ansvar. Som diabetiker, du sannsynligvis nødt til å sjekke blodsukkeret flere ganger om dagen. Fomle med teststrimler ampuller kan få klønete, særlig når blodsukkeret er ikke så stabil som det kunne være. Den Ascensia Breeze meter inkluderer en teststrimmel plate inni som eliminerer behovet for ampuller med løse teststrimler. Riktig testing er viktig for å holde blodsukkernivået konsekvent og beskytte deg mot helserisikoen ved lavt blodsukker.

Hvordan bruke Ascensia Breeze

Sett teststrimler

Hold apparatet med skjermen i håndflaten din. Trykk på utløserknappen på enden av måleren og løft opp bakdekselet.

Bekreft at ny strimmel platen er i sin levetid ved å sjekke utløps trykt på pakken. Sett platen inn i apparatet med den gule pilen opp. Pilen kan peke hvor som helst så lenge det er vendt opp.

Lukk apparatet ved å trykke ned bakdekselet tilbake til det klikker. Ikke vipp apparatet mens du lukker den for å unngå skade på teststrimmelen plate.

Testing Blood Sugar

Vask hendene med såpe og varmt vann. Tørke hendene grundig med et rent, tørt håndkle.

Ta tak i håndtaket på bunnen av apparatet og trekk den ut og vekk fra måleren kroppen. Skyv håndtaket tilbake på plass for å uttrykke en test stripe ut i motsatt ende av apparatet.

Pierce fingeren med blodprøvetakeren å samle en blodprøve. Masserer fingeren rundt prøven område kan hjelpe blodstrømmen til en dråpe dannes på toppen av fingeren.

Plasser forkanten av teststrimmelen mot kanten av bloddråpen på fingeren. Måleren vil pipe når den har samlet inn nok blod til å teste skikkelig. Fjern stripe fra fingeren når måleren piper.

Vent i 30 sekunder slik at blodsukkerresultat skal vises på skjermen. Noter lesning for loggene, hvis du holder en. Trykk på utløserknappen på toppen av apparatet for å fjerne den brukte strimmelen ut av måleren.

Hint

 • Brukte teststrimler er en biohazard. Kast brukte testing materialer i henhold til lokale lover eller forordninger.

Hvor å Fastsette Stained tenner

Hvor å Fastsette Stained tenner


I de senere årene, som over-the-counter tannbleking produkter øker i popularitet, har flere og flere mennesker valgt for gjør-det-selv, at-home bleking alternativer for flekker tenner. Whitening produkter inneholder peroksider som fjerner både dype og overflate flekker og gjøre tennene vises hvitt. Andre bleking alternativer finnes utover disse produktene, men de er usannsynlig å ha en permanent effekt, ifølge American Dental Association. At-home bleking produkter som vanligvis kommer i ett av to formater: strimler eller skuffer. Trinnene er involvert i å bruke disse produktene avvike noe.

Bruksanvisning

Whitening skuffer

•  Unngå å pusse tennene rett før du bruker whitening-stripen. Vask hendene grundig. Fjern stripe kartong fra emballasjen. Face speilet. Åpne esken, og ta ut en stripe.

Line stripen opp med tennene og tannkjøttet. Sett gel-siden av stripe på tennene. Trykk forsiktig inntil stripene holder seg til tennene. Brett den gjenværende utsatte delen av stripen bak tennene. Følg instruksjonene på pakken av dine spesifikke Whitening strips for å lære hvor ofte strips kan eller bør brukes. Ofte en stripe per dag anbefales.

Hold stripe på tennene for tiden anbefalt av produsenten --- retninger kan bli funnet på pakken. To timer er vanlig. Etter den anbefalte tiden har utløpt, må du fjerne stripen. Hvis noen gel gjenstår, børste den av med en fuktig tannbørste.

Whitening Tray

Planlegg en tannlege avtale. Tannlegen vil passe deg for en bleking skuffen ved å skape et inntrykk av munnen din. Tannleger danne inntrykket ved å klemme en støping kitt inn i en hul skuffen, setter den fylte skuffen inn i munnen din, og deretter å ha du bite ned i kitt. Dårlig utstyrt skuffer kan inflame tannkjøttet, så et nært inntrykk er nøkkelen. Tannlegen vil avgjøre hvor mange brett vil bli gjort og hvor lenge behandlingen med whitening behandling vil vare.

Etter plukke opp dine skuffer og whitening gel fra tannlegen, fjerner du skuffen ut av emballasjen. Klem blekingsgelé i skuffen. Face speilet.

Sett skuffen inn i munnen --- skuffer gi maksimal kontakt mellom whitening gel og tennene og redusere kontakt med tannkjøttet. La skuffen i for lang tid anbefalt av tannlegen instruksjoner. Børst av noen gel med en fuktig tannbørste.

Hint

 • Magasinene vil være dyrere alternativ fordi de må være foreskrevet av en tannlege. Strips kan fås over disk på noen store apotek.
 • Alltid konsultere en tannlege før du starter en whitening diett.
 • Dark-fargede væsker som brus, kaffe og te vil farge tennene mest. Tobakksprodukter også misfarge tennene.

Precision Xtra glukosemåler Instruksjoner

En glukosemåler er et verktøy som brukes for hjem blodsukker testing. En strimmel blir satt inn i en maskin for å bestemme nivået av glukose per desiliter av blod. The Precision Xtra glukosemåler tester blodsukker samt ketonnivå. Ketoner produseres når kroppen forbrenner fett i stedet for glukose for energi. Denne tilstanden er til stede når blodsukkeret er usedvanlig høy. En typisk blodsukker nivået er mellom 80 og 120. En glukosenivå som er for høyt eller for lavt kan skade organer, endre mental status, og til og med føre til døden.

Bruksanvisning

Monter elementene trenger du å utføre testen på et lett tilgjengelig område. Disse elementene omfatter Precision Xtra glukosemåler, passende teststrimler, lansett og alkohol tørk.

Vask hendene grundig med såpe og varmt vann. Skitt og bakterier kan forurense testing resultater. Tørk hendene med en ren, tørr klut.

Sjekk datoen på siden av strimmelen container. Forkast utløpt teststrimler siden de kan produsere falske avlesninger.

Ta en teststrimmel fra beholderen; hver av strimlene vil være pakket i en separat foliepakning. Undersøk folie for eventuelle punkteringer eller rifter. Kast alle strimler med skadet folie. Riv hjørnet av folien for å forberede stripe for bruk. Undersøke strimmelen. Strimler som er bøyd, våte eller på annen måte skadet skal kastes.

Riv hjørnet av folien og fjerner strimmelen. Ta tak i stripe på hver side mellom tommelen og pekefingeren, slik at de sorte striper er vendt oppover.

Sett stripen inn i Precision glukosemåler. Skyv strimmelen inn i maskinen til den ikke vil avansere noen lenger. Skjermen vil slå seg på automatisk. Se på monitor for å sørge for at skjermen er lys og tallene "888" vises over skjermen. Dette er skjermen kjører en selvtest. Hvis displayet ikke lyser, må glukosemåler som skal betjenes.

Forbered lansetten i henhold til produsentens instruksjoner som glukosemåler støvler. Et ikon av et fall over en stripe, kjent som "Påfør blod" -ikonet, vil vises når glukosemåler er klar til å motta blodprøven.

Bruk blodprøvetakeren for å få en blodprøve fra et rent, tørt sted. Kast lansetten i en beholder for skarpe gjenstander eller annet punktering-motstandsdyktig beholder.

Trykk på bloddråpen til enden av strimmelen. Blodet vil bli trukket inn i strimmelen for testing. Hold blodprøven opp til stripen til du hører et "pip" eller inntil nedtellingen vises. Dersom glukosemåler slår seg av når du er å skaffe prøven, fjerne og re-sette inn strengen inn i glukosemåler.

Lytt etter et sekund "pip" signaliserer slutten av testprosessen. Gjennomgå de numeriske resultatene som vises. Resultatene vil vise et tall etterfulgt av mg / dl eller milligram glukose per desiliter blod.

Ta opp resultatet i en testlogg. En testing logg er et verktøy for å hjelpe deg å holde styr på blodsukker. Disse tallene vil bidra til å fastslå effektiviteten av behandlingen.

Fjern stripe fra glukosemåler. Dette vil automatisk slå av maskinen. Kast den brukte strimmelen.

Hint

 • Overvåke blodsukker og ketonnivå ifølge helsepersonell anbefalinger.
 • Kalibrere Precision Xtra glukosemåler hver gang du åpner en ny pakke med teststrimler.
 • Et opptak av "Lo" angir en avlesning under 20 mg / dl. Dette indikerer et kritisk lavt glukosenivå, og er mest sannsynlig forårsaket av en feilaktig lesning. Du bør få en ny prøve og re-test.

Hvordan bruke 3-D Hvit Crest

Hvordan bruke 3-D Hvit Crest


Crest 3D Hvite striper er en rask, daglige tannbleking system som du kan utføre på bare 30 minutter hver dag. Dette whitening system er svært praktisk fordi du kan bruke 3D White mens du sender en e-post, se på TV eller ta en dusj. Med vann og en tannbørste, kan du forberede tennene for tannbleking prosessen på mindre enn et minutt.

Bruksanvisning

•  Puss tennene med vann for å fjerne plakk. Ikke bruk tannkrem som det kan samhandle med kjemikalier i 3D hvitt.

Skyll munnen med vann og vente 10 til 15 minutter før du fortsetter. Tenner inneholder svært sensitive porene som trenger å åpne før du påfører strimler.

Åpne den blå 3D White Crest pose merket "Øvre" og fjerne stripe for overkjeven. Skrell den gjennomsiktige plasten som dekker fra baksiden av filmen og trykker på gel side mot øvre tennene.

Gni over filmen for å feste den til dine topp tennene. Brett på baksiden av strimmelen over baksiden av tennene for å feste strimmelen på plass.

Åpne den blå 3D White Crest pose merket "Bottom" og fjerne stripe for overkjeven. Skrell den gjennomsiktige plasten som dekker fra baksiden av filmen og trykker på gel side mot dine tennene nede.

Gni over filmen for å feste den til dine tennene nede. Brett på baksiden av strimmelen over baksiden av tennene for å feste strimmelen på plass.

Fjern strimler etter 30 minutter. Unngå å ta på strips drevet under blekeperioden, da dette kan føre til overflødig spytt som kan svekke effekten. Puss tennene eller skylle munnen med munnvann når du er ferdig.

Hint

 • Ikke drikk brus, te eller spise for to timer etter bruk av Crest 3D hvite striper.

Hvordan måle UV-lys

Ultrafiolett lys, en høyfrekvent lys usynlig for mennesker, kan gjøre enorm skade på hud og øyne. UV-lys kan ødelegge båndene mellom molekyler i hudceller og skade DNA, med solbrenthet og hudkreft som mulige konsekvenser. Det kan være nyttig for helsemessige grunner til å måle mengder UV-lys til stede i stue og arbeidsrom. Alternativt noen industrielle anvendelser avhengig av en gjennomgående høy UV-nivået som må kontrolleres regelmessig. Mens kostnadene for en UV-radiometer varierer fra $ 700 til mer enn $ 1700, ett selskap tilbyr en mer økonomisk og praktisk måleverktøy. De fargeskiftende "UV Fastcheck Strips" laget av UV Process Forsynings detaljhandel på $ 125 for en pakke med 200 strips. Denne artikkelen vil beskrive hvordan måle UV-nivåer ved hjelp av strips.

Bruksanvisning

en separat strimmel fra resten av arket, mens det i et rom opplyst bare av kunstig lys. Hver stripe inneholder fem rutene som skifter farge når de utsettes for UV-lys. Før du fortsetter, lagre ubrukte ark flate i originalemballasjen, vekk fra direkte lys, varme og fuktighet. Unngå kontakt av rutene med håndflaten, ettersom fuktighet kan forstyrre stripen er nøyaktig funksjon.

•  Gå til området for å bli testet og få ut det stripe, holde stripe vekk fra lys. Ta note av tiden, eller starte en stoppeklokke eller annen timing enhet.

Plasser stripe i det området der UV intensiteten skal måles. Rutene skal vende opp. Hvis plasseringen er utendørs og vind truer med å plukke opp strimmelen, kan det være festet til en overflate.

La stripe på plass for en periode lik den tiden vanligvis brukt i denne plasseringen. Fjerner den noe raskere vil gi en unøyaktig UV lys lesing, og samtidig la stripe på plass for lenge vil gi en høyere lesing enn faktisk finnes.

Fjern stripe fra UV lyskilde og bringe den til et rom opplyst med kunstig lys bare. Hold stripe bort fra lys mens transportere den.

sammenligne fargen på hver firkant med 10-trinns fargekart som følger med produktet. Hver av rutene representerer en annen grad av følsomhet for UV lys. Matche fargene på den eksponerte stripe så nøyaktig som mulig med de riktige fargene i diagrammet. Denne sammenligning vil gi en avlesning av den aktuelle nivå av UV-lys til stede i stedet måles. Måleenheten for UV-energi blir uttrykt som en viss verdi multiplisert med "mJ / cm2." En lesning av 21 mJ / cm2 eller høyere kan forårsake hudskader.

Tips og advarsler

 • Mens holdbarheten på stripene er vurdert på minimum ett år, vil de vare lenger hvis de oppbevares riktig.

Hvordan bruke Tegaderm Dressing

Hvordan bruke Tegaderm Dressing


Tegaderm dressinger er utviklet for å hjelpe til med omsorg for sår og administrere infusjonsbehandling (IV) nettsteder. Deres effektivitet, allsidighet og brukervennlighet har gjort dem til standard vare i de fleste sykehus og helseinstitusjoner. De er ugjennomtrengelig for mikroorganismer, som tilbyr en effektiv barriere mot ytre forurensing. I motsetning til tradisjonelle tørre bandasjer, gir de et fuktig miljø for å forbedre helbredelsen. Bandasjen er stiv ramme gir enkel, presis plassering som reduserer rynker og gir mulighet for skånsom fjerning.

Bruksanvisning

Forbereder nettstedet

Vask hendene med såpe og vann i to minutter. Ta på hansker.

Vurdere nettstedet. Tegaderm tilbyr en rekke sårforbindinger basert på sårvæske, infeksjonsrisiko og alvorlighetsgraden av såret, i tillegg til dressinger til bruk utelukkende på IV nettsteder. Velg passende Tegaderm dressing basert på området må, sår type og hudtilstand. Påføring av såret og IV bandasjer varierer litt.

Clip overflødig hår med medisinske saks for optimal heft og pasientkomfort.

Rengjør huden og såret grundig med anbefalte løsninger. La huden tørke før du påfører dressing. Overflødig fuktighet vil forhindre skikkelig vedheft og kan hemme riktig helbredelse.

Påføring Sår Dressing

Vurdere såret og velg riktig dressing størrelse, slik at 3/8 tommers av bandasjen strekker seg utover såret kanten. Ikke kutt dressing.

Hold dressing av en fane og skrelle duken fra dressing, eksponere limet overflaten.

Hold dressing av kategoriene og sentrere bandasjen over såret, selvklebende siden ned. Unngå å strekke bandasjen.

8. Trykk forsiktig bandasjen på plass, jevner fra midten og utover.

Sakte fjerne papiret rammen mens du trykker ned og glatter filmen grensen for å sikre god vedheft.

Fjerne Sår Dressing

løfte film kanter fra huden forsiktig. Hvis det er problemer med å løfte dressing, gjelder tape til kanten

og bruke tape til å løfte.

11. Kast den brukte dressing og andre medfølgende materiale i en biohazard container.

Ta kontakt med en helsepersonell hvis såret øker i størrelse etter de første bandasjeskift, ikke viser tegn til helbredelse eller hvis noen andre uventede symptomer oppstår inkludert irritasjon, rødhet, maserasjon (bleking) av den omkringliggende huden, eller hyper (overdreven vevsdannelse i såret) utvikler seg.

Påføring IV Dressing

Fjern liner å eksponere limet. Hold enden av dressing med selvklebende siden vendt huden. Bøy litt med tommelen.

Position dressing med bunnen av hakk plassert rett under luerlås navet, enheten som forbinder intravenøs nål til den eksterne kateter. Knip på plass rundt kateteret. Påfør fast trykk over filmen.

Wrap ender av hakk under kateteret hub og bruke fast press. Trekk sakte ramme samtidig som du trykker ned dressing kanter.

Fjern precut sterile tapestripe fra papir ramme. Disse brukes til å holde IV på plass. Påfør hver tape stripe parallelt og ved siden av hverandre over luer hub å sikre. Fortsett rett ut og merk at maskeringstapen er brukt over navet, ikke under den.

Pinch tape rundt luer hub og bruke fast, men forsiktig press over alle overflater for å maksimere vedheft.

Påfør tape etikett.

Fjerne IV Dressing

Fjern strips fra dressing pass på å ikke dra i IV eller ekstern kateter. Forsiktig tak myk klut på begge sider av hakk og separat.

Sakte skrelle dressing tilbake over seg selv mens stabiliserende kateter og støtte huden rundt. Unnlatelse av å gjøre dette vil rive huden, føre til ubehag for pasienten og / eller trekk kateter og nål malplassert.

Kast brukt dressing på en hensiktsmessig biohazard container.

Ta kontakt med helsepersonell dersom noen tegn til rødhet utvikle. Dette kan være et tegn på infeksjon, og må behandles umiddelbart.

Hint

 • Tegaderm bør ikke stå i stillingen i mer enn syv dager. Dette er spesielt viktig hvor bandasjen blir brukt til å beholde et intravenøst ​​kateter.
 • Tegaderm dressing kan brukes på infiserte sår bare under omsorg av helsepersonell.

Slik fjerner Steri-Strips på et barn

Slik fjerner Steri-Strips på et barn


Steri-Strips er et alternativ til masker, hud lim og stifter når du lukker et sår på huden. De brukes til å holde lukkede små kutt som trenger litt ekstra hjelp. Steri-Strips er tynne, smale lengder av plast festet til huden ved hjelp av en klissete lim. De forlater ikke merkene som masker kan etterlate, og er relativt smertefri. De er imidlertid ikke så sterk som andre metoder for sårlukking. Sjekk ditt barns såret flere ganger om dagen for å sikre at det er healing riktig.

Slik fjerner Steri-Strips på et barn

•  Spør legen din hvor lenge Steri-Strips bør holde på såret for barnet ditt. Hvis stripene begynner å falle av før den anbefalte tiden, sjekk for å sørge for at såret har lukket ordentlig. Se etter tegn på infeksjon rundt såret også, selv om stripene bor på barnet ditt som de skal.

Se etter hevelse, økt rødhet, smerte, drenering, dårlig lukt og lunheten nær såret området. Også sjekke for å se om barnet ditt har feber. Disse symptomene kan være tegn på infeksjon og du bør kontakte legen din umiddelbart. Hvis stripene har falt av rundt såret, men såret har ikke lukket, må du kontakte legen din også.

Hold Steri-Strips tørke i minst tre dager, eller en gitt mengde tid anbefalt av legen din. Etter tre dager, ikke bekymre deg om å få Steri-Strips våt i badekaret eller bassenget.

La Steri-Strips falle eller løsner av seg selv. Ikke fjern noe som fremdeles er festet til huden, fordi de vil falle av etter hvert.

Hint

 • Ved tegn på infeksjon er til stede og du ikke klarer å ta kontakt med legen din, kan du kontakte din lokale legevakt eller akutt-omsorg anlegget.